Reperi i simfoničari oživljavaju "saradnju" iz Simpsonovih / VIDEO

Rep grupa Sajpres Hil i Londonski simfonijski orkestar "aktivno pregovaraju" o mogućnosti da se njihova saradnja u jednoj od epizoda popularne animirane serije "Simpsonovi" ponovi u stvarnosti.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.03.2018.

08:30

Reperi i simfoničari oživljavaju
Printscreen YouTube

I jedni i drugi bili su učesnici epizode "Homerpaluza" iz 1996. godine, emitovane u sedmoj sezoni serije, u kojoj Homer Simpson postaje učesnik putujućeg muzičkog festivala, zajedno sa bendovima Smešing Pampkins i Sonik Jut.

Iz saradnje ne epizodi proistekla je remiks verzija najvećeg hita Sajpres Hila, pesme "Insane in the Brain".

Sada bi to isto moglo da bude ponovljeno uživo, pred publikom, piše NME. "Još uvek nemamo datum, ništa još nije sigurno, ali upravo pokušavamo da razradimo sve detalje", izjavio je reper Bi-Ril.

"Naporno je naučiti Londonski simfonijski orkestar našim pesmama, kao i to kako osmisliti ceo događaj i gde bi on mogao da bude održan. Ali to je nešto oko čega ćemo se potruditi", istako je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: