Kultura

Sreda, 28.02.2024.

13:11

Poslednji film Žarka Lauševića zatvara FEST VIDEO

Poslednji film Žarka Lauševića "Ruski konzul" zatvoriće FEST trećeg marta. "Rusija će opet postati Rusija, a Kosovo će opet biti srpsko", to su reči koje u ovom filmu izgovara Laušević. Još jedna zvezda "Ruskog konzula", glumac Nebojša Dugalić, i reditelj ovog filma Miroslav Lekić bili su gosti emisije "Jutro".

Izvor: B92

Poslednji film Žarka Lauševića zatvara FEST VIDEO
ATAImages/ Milos Tesic

Reditelj filma Miroslav Lekić kaže da je veoma zadovoljan filmom.

"Premijera je trećeg marta. Ovaj film je spreman četiri godine i napokon je sve na mestu. Videćemo da li će i drugi biti zadovoljni sa onim što smo napravili."

Glumac Nebojša Dugalić kaže da je pogledao radnu verziju filma.

"Ona je modifikovana, i tako postavljena za naše prvo gledanje. Ja sam bio jako zadovoljan, a inače, kada gledam nešto što sam radio, vidim 1.000 grešaka i nedostataka, a ono što mi uvek bude dobar neki pokazatelj kada prvi put gledam stvari jeste da sam stvarno tu verziju odgledao kao da ga nisam ja radio nego sam gledao kao neku priču koja mi je bila jako uzbudljiva", kaže glumac Nebojša Dugalić.

Nebojša Dugalić i Miroslav Lekić su govorili i o emotivnosti filma, o Žarku Lauševiću i čitavom projektu, a šta su sve rekli, možete pogledati u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: