Kultura

Sreda, 29.11.2023.

14:21

Mekoli Kalkin dobija zvezdu na Bulevaru slavnih

Mekoli Kalkin će dobiti zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih i imaće mini okupljanje sa još jednom zvezdom filma “Sam kući”, Ketrin O’Harom, koja je glumila njegovu majku u ovoj komediji.

Izvor: cdm.me

Mekoli Kalkin dobija zvezdu na Bulevaru slavnih
Foto: Profimedia

Glumcu će biti odata počast na specijalnoj ceremoniji održanoj u petak, 1. decembra.

Producentkinja holivudske Staze slavnih, Ana Martinez, izjavila je da je Mekoli “decenijama glavna zvezda u pop-kulturi”, navodi se u zvaničnom saopštenju za javnost.

Kalkin je tumačio glavnu ulogu Kevina Mekalistera u franšizi “Sam u kući”, a tokom svoje uspešne karijere glumio je i u drugim projektima, kao što su “Moja djevojka” (1991) i “Američka horor priča: Dvostruki film “(2021).

“On ima široku putanju posla, ali njegov film, “Sam u kući”, jedan je od najomiljenijih prazničnih filmova poznatih širom sveta”, navela je Ana Martinez i navela da će glumica Ketrin O’Hara, koja je glumila majku Kevina Mekalistera, govoriti na ceremoniji, piše Daily Mail.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Povlače se, kraj?

Trupe američke vojske počele su da se povlače iz Nigera, kako se navodi u zajedničkom saopštenju vojnih resora SAD i Nigera.

11:14

9.6.2024.

1 d

Podeli: