Muzika 1

23.04.2024.

14:09

Izabrani najbolji izvođači Evrovizije

Evrovizijski portal Wiwibloggs nedavno je objavio anketu u kojoj su fanovi mogli da glasaju za svog omiljenog solo izvođača ovogodišnjeg takmičenja.

Izvor: b92.net/24sata.hr

Izabrani najbolji izvođači Evrovizije
Shutterstock/rocket.cat

Podeli:

Sada su objavili rezultate, a hrvatski predstavnik Baby Lasagna izglasan je za omiljenog solo izvođača. Čini se da se njegova pesma "Rim tim Tagi Dim" dopala značajnom delu publike", napisali su i dodali da hrvatski predstavnik ima veliku podršku.

U anketi je bilo moguće glasati za 27 od 37 zemalja, a Baby Lasagna je osvojio čak 12,11 odsto glasova, tačnije 1106 glasova. Takođe, on je jedini koji je dobio više od 1000 glasova.

Na drugom mestu su Nemo i 'The Code', a treće mesto je zauzela Angelina Mango i njena pesma 'La noia'.  Holanđanin Joost Klein i pesma 'Europapa' je na četvrtom mestu, a Eden Golan, predstavnica Izraela, na petom.

Predstavnica naše zemlje, Teya Dora sa pesmom "Ramonda" nalazi se na 10. mestu, a u prvih deset su i Grčka, Irska, Litvanija i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: