1. Rastao sam uz njegovu muziku... Zaista, zivot na istoku Srbije, tamo gde je sve propalo i gde je pusto i gde si na dnu - ide uz njegovu muziku bas ruku pod ruku. I dan danas rado cujem ponesto sa "Rain dogs".
  (Rade, 26. novembar 2013 08:29)

  # Link komentara

 2. Volim Toma Waitsa, baš sam jučer slušao "Heartattack and vine" i beskrajno uživao u tom njegovom kasnonoćnom bitničkom osebujnom džezu... ali ma svi albumi su mu izvrsni, baš svi.
  Pročitao sam ovu knjigu prije par godina i naravno mogu je preporučiti svima koji ga vole! Sazna se dosta interesantnih stvari! Mene je frapiralo koliko je taj čovjek ustvari pošten i odan svojoj misji, koliko je beskompromisan prema komercijalnom i trivjalnom. I koliko zapravo u stvarnosti i živi taj život koji pjeva u svojim pjesmama!
  Samo jedna ilustracija: Kako je već odaaaavno bio poznat i zapravo kult glazbenik za jedan krug ljudi (premda gotovo bez para, on duuuuugo nije zarađivao nikakav ozbiljan novac makar je već bio izdao hrpu albuma!) - stalno je putovao po mnogim gradovima i gradićima SAD-a pa je imao taj problem kako da taksistu objasni u koji hotel želi. A nikako nije želio fensi skupe zblajhane hotele, naravno! Pa je naučio da je u bilo kojem gradu SAD-a najbolje reći hotel koji se zove po nekom američkom predsjedniku. Na primjer, veli on da ne možeš omanuti ako veliš "Vozi me u George Washington hotel!" jer to bez iznimke ispada prava pravcata rupčaga gdje pijanci spavaju po stubama, recepcioner ima prljavu znojnu bijelu potkošulju bez rukava, boja se ljušti sa zidova, noć košta šta ja znam 10 dolara i sve je puno, propaliteta svih vrsta i propalih iluzija. A to je mjesto kakvo je on želio, jer o tome i pjeva!
  A to je radio i kad je konačno imao para! Kapa do poda!
  (cinober, 26. novembar 2013 07:14)

  # Link komentara

 3. Sedim u jednom pabu sa devojkom na prvom dejtu, pricamo... vec 3sata,svi su otisli,ostali su samo konobari,pricamo,pricamo i krece od Vejtsa sa novog albuma KISS ME.
  Kontam koja je stvar,nastavljam da je slusam sta prica i negde na trecini pesme i ona konta koja je stvar...krecem ka njoj i bum.
  Poosle 30s pocinjemo da pricamo i prva recenica je :
  I TI GOTIVIS VEJTSA????
  P.S.Uzecu knjigu.
  (I want you to kiss me like a stranger once again, 26. novembar 2013 00:32)

  # Link komentara

 4. Jedan,jedini i neponovljivi. Umetnik u svakom pogledu. Svestran, aktuelan, sarolik u izrazu, a opet uvek svoj i poseban. Da pozivi dugo, sta drugo reci , malo je takvih, medju zivima, trenutno !
  (Ludi konj, 26. novembar 2013 00:30)

  # Link komentara

 5. Konačno! Neverovatnosamo koliko je albuma objavio, kao i muzike za film i pozorište. Čovek je jedinstven!
  (Ko? Ja?, 25. novembar 2013 15:14)

  # Link komentara

 6. Covek je neverovatan,apsolutno. Radim u jednoj knjizari u Nisu..koliko primeraka knjige dobijemo , toliko se i rasproda u veoma kratkom roku. Topla preporka iste svima. Meni je Tom jedan od nekoliko omiljenih muziara danasnjice pored Koena, Kejva i Demijana Rajsa..svako ima nesto pametno da kaze..
  (Marko, 25. novembar 2013 13:39)

  # Link komentara

 7. Covek je zaista neponovljiv i jedinstven umetnik sto je danas zaista retkost a pritom normalan....
  (mile, 25. novembar 2013 13:37)

  # Link komentara

 8. Nije mi jasno zašto u vestima o kulturi ispravno pišu ime Tom Waits a u drugim vestima, npr. info/biz o Japan airlines u zagradi napišu: Džepen erlajns?
  (Satanic edition, 25. novembar 2013 13:02)

  # Link komentara

 9. Legenda. Umetnik i jedna od najznacajnijih muzickih ikona 20-og veka.
  (Tiberije, 25. novembar 2013 12:38)

  # Link komentara

 10. Jedan je Tomislav Waits
  (William the Pleaser, 25. novembar 2013 12:05)

  # Link komentara