Stiže spas za "Avala film"?

U našem najstarijem filmskom preduzeću "Avala filmu" očekuju da ih Vlada Srbije izuzme iz stečaja, a u međuvremenu rade na novim projektima, sa inostranim partnerima iz Australije.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Prethodni komentari su, najblaze receno, tragicni. Verovatno vam se u kucama gleda samo strana produkcija i to verovatno nepiratizovana pa vam nikako nije jasno zasto jedan studio ide u stecaj. Ako se privatizuje pa jos kupi neki Misko ili Zeljko bice vrlo zanimljivo videti sta ce na tom mestu nici!
  (junk, 3. maj 2011 00:10)

  # Link komentara

 2. @Sava Drugi, 29. april 2011 10:25
  Vladicn Han hahhaha, ja ne bi se nikad setio njega kao ideje.
  Naj bolje moj bato bi bilo da se ti drzis svoga sela gi gu ga ge go, nego sto pricas sta je cije vlasnistvo.
  Za pocetak , tu je zabranjena gradnja i urbanizacija.Pre komentara morao bi da pogledas geografsku kartu,zatim vrednost imovine,onda tek dug i bice ti stvari vise nego kristalno jasne da je u pitanju pljacka, a ne dug prema drzavi koja uzgred i ne postoji, jer nema ustav,vec uredbe.
  (budi karakter, 29. april 2011 13:55)

  # Link komentara

 3. 100 mil eur vredi zemljiste??? Posle toliko godina ''uspesnog'' rada to su ostvarili. A da nije i taj uspeh mozda poklon prilikom osnivanja .Zamislite tek kako bi se hvalili da su recimo na nuli, kad se hvale ovoliko, a toliko su u blokadi. Kinematografije je business a ne kultura, da li ste vi ikad nesto zaradili? Da, i da napomenem komunizam je ukinut nedavno nemo ni 20 god, tako da nema potreba za propagandnim
  partijskim filmovima.Sto rece savremenik i sagovornik, ima placeva i u Vladicinom Hanu pa snimajte, a zemljiste na aukciju, pa ko da vise (pozvati i strance na aukciju - ali ne one iz devicanskih ili kurvanskih ostrva)
  (KIX, 29. april 2011 12:51)

  # Link komentara

 4. uraaa…aa , opet će da gledamo partizanske filmoveee…ee !!!!!!!!!
  (johny the great, 29. april 2011 12:04)

  # Link komentara

 5. Izuzmite Avala film iz blokade i od privatizacije! Pustite ih neka rade! Samo da smanje dug na 900.000 za godinu dana - jedini uslov!
  (zoran, 29. april 2011 11:27)

  # Link komentara

 6. petric je direktor avala filma vec dvadestak godina i firma je dosla do ovde pod njegovim rukovodstvom. kvalitetan kadar se razbezao, a ovi sto su ostali bi hteli da im drzava da pare, pa da nastave po starom. zasto uostalom nije preko suda naplatio potrazivanja i isplatio dugove?
  postojeci avala film treba da ode u likvidaciju, sa sve kadrovima.
  posle toga treba napraviti novo preduzece, sa privatnim partnerom koje ce eventualno biti obavezano na nastavak delatnosti na delu, ili celoj imovini.
  (realista, 29. april 2011 11:11)

  # Link komentara

 7. Procedura stečaja je upravo to, prilika da se nešto od vredne imovine proda, vrate dugovi i onda krene iz početka nakon rekonstrukcije. To što se oni stečaja boje, znači da žele plate, a da posla nema.
  (Petar, 29. april 2011 10:52)

  # Link komentara

 8. Pa ovi ce da odu u stecaj i onda ce neko da ih kupi za taj milion koji nikada nece platiti i onda ce da nikne neka ultra super fuseraj zgrada u kojoj ce kvadrat da bude beskonacno evra.
  (ky3ma, 29. april 2011 10:27)

  # Link komentara

 9. A zemljeište je vaša dedovina?

  Dobićete na korišćenje 100 hektara u Vladičinom Hanu pa tamo snimajte do mile volje. Uostalim najviše filmova je i snimljeno u kršu Hrecegovine... Gotovo pola western produkcije
  (Sava Drugi, 29. april 2011 10:25)

  # Link komentara