Posthumni album Leonarda Koena na prvom mestu svetskih top-lista

Posthumni, novi album “Thanks For The Dance“ Leonarda Koena debitovao je na prvom mestu top-liste najboljih albuma u umetnikovoj rodnoj Kanadi. Širom sveta album je prigrljen sa najtoplijim recenzijama, a izdvaja se, već sada, kao divna posveta Koenovoj zaostavštini.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Kao doseljenik u Kanadu imao dve zelje: Da vidim Maple Leafs u staroj dvorani (sta cu kad volim hokej) i da slusam Koena uzivo. Ovo prvo nisam doziveo, preselili u novu dvoranu. ovo drugo taman kad sam se malo sredio cujem da je mao koncert u Torontu i posle ode u manastir. Rekoh tada pisi propalo. Ali ne lezi vraze, stari macak se vratio i to maestralnom turnejom a ja naravno ovog puta nisam casio casa i doziveh to u Sony Centru u Torontu. Jedno 3 sata maestralnog i neponovljivog Koena sa kremom od pratecih vokala da prateceg benda. Ta turneja je i snimljena i ostalo je da ga se secamo. Meni je obelezio detinjstvo a bogami i celi zivot uz Dilana naravno.
  (Zeljko, 11. decembar 2019 16:24)

  # Link komentara

 2. Odlazak velikog umjetnika u stilu i dostojanstveno... Toplo preporucujem...
  (Propalica, 5. decembar 2019 02:46)

  # Link komentara

 3. You want it darker...we kill the flame
   (MR, 4. decembar 2019 23:00)

  # Link komentara

 4. Odlican album, ocekivano sjajni tekstovi.
  (kkjk, 4. decembar 2019 22:53)

  # Link komentara

 5. Mnogo toga sam htela da napišem, ali sve mi je zvučalo tako banalno. Leonard Cohen, neponovljiv. Kad slušam njegov glas, zatvorim oči, da ne rasipam čula ni na šta drugo.
   (J., 4. decembar 2019 22:24)

  # Link komentara