1. Da Vinčiju je mesto u Firenci a ne u Parizu
   (fkcz, 11. oktobar 2019 23:05)

  # Link komentara

 2. Nisam odusevljen ni Parizom a ni Luvrom.
  Od toliko toga sto sam cuo gledao citao mislio sam da je to posebno mesto.Nista od toga me nije pomerilo kao recimo Beč Moskva St.Petersburg.Mislim gresku sam napravio posto sam prvo ove gradpve obisao i muzeje pa otisao do Pariza.
  Verovatno bi imao drugacije misljenje da je bilo obrnuto.Voziti se metroom u Moskvi i Parizu je nesto posebno.Pariz tamno smrdljivo uzasno neizvesno a Moskva metro muzej
   (Mirko Kojotovski, 9. oktobar 2019 21:16)

  # Link komentara

 3. Zato su kod "mrskih" Engleza (meni nisu, ja ih obozavam) u Londonu svi glavni muzeji besplatni, pa mozes da ides koliko god hoces puta. To sam ja radila. Ponekad samo da vidim Vermera, Rembranta i Da Vincija, pa tako sto puta.
  (Ana, 9. oktobar 2019 15:20)

  # Link komentara

 4. Omasio si marko u proracunu debelo. Nema sanse da za dva dana sve vidis osim ako racunas da si nesto video ako si samo prosao kroz sobu i krajickom oka okrznuo neki od eksponata u njoj pa kao racunas da si tamo sve video a to nije to. A sto je najveca fora, to je samo jedan muzej u moru muzeja zvanom pariz
  (Misa, 8. oktobar 2019 21:05)

  # Link komentara

 5. Videcete gomlu od makar 40 ljudi i bliceve , prici blize do same slike treba se izboriti, mene je mrzelo, ako ste u Parizu planirajte dva dana za Luvr, ja sam pao sa nogu a 30% eksponata sam video, skuplture su fantasticne , pravi dozivljaj kad udjete u taj deo Luvra, to su vidi pravo znacenje reci umetnost :)
  (Marko, 8. oktobar 2019 19:57)

  # Link komentara