Arsenal prvi festival u Srbiji bez jednokratnih plastičnih čaša!

Arsenal 09, koji će biti održan od 19. do 22. juna u Kragujevcu uz nastupe imena kakva su Testament, Little Steven, Red Fang, Kurt Vile, Darko Rundek i brojni drugi, prvi je festival u Srbiji na kome će se pivo i ostala pića konzumirati isključivo iz trajnih plastičnih čaša koje se ne bacaju!

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Rale...Beer fest na Novom Beogradu, danima od 18h od jutra koncerti, u pet dana beer fest poseti preko 500.000 ljudi,mislim da je tim ljudima u zgradama okolo ipak gore, da ne spominjemo sto se zatvori bulevar zbog toga.
  (nn, 12. jun 2019 16:11)

  # Link komentara

 2. Bravo za akciju!!!
  (Lee kas, 12. jun 2019 09:17)

  # Link komentara

 3. Arsenal je jedini festival u Srbiji koji se održava u centru grada Kragujevca gde ljudi žive u soliterima i kućama pored fabrike i idu na posao neispavani od buke koja je takva da je nemoguće spavati. To je jedini festival u Evropi koji se održava usred zaštićene zone od izuzetnog značaja u Srbiji gde se posle svakog festivala ta zona dodatno uništi a da se od festivala ne odvoji ni dinar za njenu zaštitu. I to sve zavaljujući nesposobnom gradonačelniku Kragujevca koji sve to dozvoljva iako grad Kragujevac ima Sajmište koje je napravljeno za festivale. Nije Arsenal Petrovaradin pa da je udaljen od grada ili bilo koji drugi festival u Evropi već se stari Arsenal nalazi u samom centru grada gde su soliteri sa hiljadama stanovnika na samo 100 metara od te buke koja se ne utišava do jutarnjih sati.
  (Rale, 11. jun 2019 17:07)

  # Link komentara

 4. najbolji festival u srbiji.
   (neutralni felsh, 11. jun 2019 16:52)

  # Link komentara