Miki Damjanović o slučaju BDP: Prljav veš se ne iznosi iz kuće

Glumac Milorad Miki Damnjanović bio je gost "Jutra" na TV "Prva", gde je govorio o novoj predstavi Beogradskog dramskog pozorišta "Moskvićem do pakla", u režiji Marije Lipkovski, čija će premijera biti u sredu 20. marta. Glumac je govorio i o aktuelnim događajima u tom teatru, koji, kako kaže, nije trebalo da se rešavaju van kuće.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. @Reziel Što se tiče Beogradskog dramskog pozorišta - na njihovom sajtu imate godišnje izveštaje o radu, koje je svake godine usvajao Upravni odbor, sa detaljnim informacijama o svemu: od toga šta je urađeno, koliko je gledalaca bilo, pa do svakog utrošenog dinara. I to je jedna od retkih institucija koja je celokupno svoje poslovanje stavila javno na svoj sajt. Tako da vaša primedba možda može da se odnosi na neko drugo pozorište ili instituciju - ali ne i na ovo pozorište. A što se tiče ovoga što je rekao gopsodin Damjanović - podržavam sve od prve do poslednje reči. Divno je videti da postoje ovako uspešni, fino vaspitani i kulturni ljudi, koji gostuju u medijima i koji imaju šta da kažu. Sem toga, odličan glumac i divan umetnik. Imponuje.
  (David, 14. mart 2019 00:35)

  # Link komentara

 2. Bravo decko. Lepo prica za razliku od ono dvoje sa reklama ciji je nastup bio u formi tuzibabe iz treceg osnovne
   (daljesrpski, 13. mart 2019 18:46)

  # Link komentara

 3. Sa tim dečko, da Bdp nije tvoja kuća nego javna ustanova koju što kroz karte, što kroz budžet plaćaju gradjani ove zemlje. Zabili ste se po tim ustanovama kulture, radi ko šta hoće, kako hoće i za koliko novca hoće, ne zna se ko pije ko plaća.
   (Reziel, 13. mart 2019 18:44)

  # Link komentara