Kent: Živimo u teškom vremenu Bregzita i buđenja nacionalizma širom Evrope

Gosti Festa rumunska rediteljka Joana Uričaru, takođe članica žirija Glavnog takmičarskog programa, i britanski reditelj Džejms Kent predstavili su danas na konferenciji za novinare svoje filmove - "Limunada", koji se prikazuje u programu "Fokus Evropa", i "U tuđoj kući" iz programa "Fest 47 Gala".

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Zasto se nacionalizam stalno stavlja u negativni kontekst!!! Zivimo u vreme neverovatnih spinova i ispiranje mozgova, sada ta agenda zagovara da je unija ono normalno a to nikakko niti je normalno, niti je prirodno, vec se radi o totalno protiv prirodnom stanju, gde brisel namece rimu ili pragu, koliko ce para trositi, koliko cecstedeti i koliko ce se zaduzivati, kao kad bi stanar na petom vodio finansije coveku na trecem spratu. Dok je nacionalizam potpuno prirodan i zdrav, i znaci voleti svoje i postovati tudje, kao u doba Sarla de Gola, koji se zalagao za jake drzave, medjusobnu trgovinu, robnu razmenu i razvoj na ravnopravnoj osnovi i dok se to ne vrati nikad bolje nece biti. Ali briselski mediji i struje su danas toliko jake da su ljudima totalno isprali mozak i kad se pojavi neko ko hoce dobro za svoj narod i zemlju automatski ide satanizacija, zasto, zato sto ne brani interese centrale iz brisela i sefova preko antlantika , vec interese svojih sunarodnika. Sulud je ovaj svet.
     (ernesto che, 24. februar 2019 11:24)

    # Link komentara

  2. A, eto, mi kojima neokomunisti otimaju pare za dotacije vas kvaziunetnika (koji ih onda, naravno, podržavate) mislimo da živimo u divnom vremenu u kome socijalsitička tamnica naroda zvana EU počinje da se raspada, demokratija i suverenitet naroda koje su levičarski demagozi i birokrati decenijama uzurpirali se vraćaju ljudima, a pljačkašli jaram na grbači produktivnih i odgovornih ljudi a u korist raznih parazita, između ostalog i kvaziumetnika, konačno počinje da popušta.
     (EU Citizen, 24. februar 2019 09:05)

    # Link komentara