IRIE FM pred beogradski koncert objavljuju novi spot i album

Ekipa Irie FM pripremila je i ovaj put video-spot svetskog kvaliteta za singl "Što ti telo pulsira". Glavni akter spota , ali i režiser je frontmen Vukašin Marković, a za ambijent je poslužilo jedno od najlepših zdanja Beograda, Sava centar. Spot predstavlja mešavinu igrane forme i plesa po ivici realnosti. Glavni lik spota priseća se bivše ljubavi, sa kojom je ponovni susret u bližoj prošlosti doveo do izuzetno snažne reakcije, i o njoj "priča" na vrlo živopisan način, kroz glumu i ples.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. U Pancevu su dobro svirali, bila je dobra svirka. Medjutim, jedva su svirali sat vremena, mozda cak ni toliko, sto je bila velika sramota za taj bend, pokazali su veliko nepostovanje prema pancevackoj publici. Posto drzim do sebe, zakleo sam se da ih zbog njihovog bezobrazluka necu vise nikada slusati uzivo, a da platim kartu. Jedino ako je besplatan koncert. Da je bio neki festival, pa da razumem, medjutim oni su jedini svirali te veceri.
   (Svetski Mega Car, 30. novembar 2018 19:37)

  # Link komentara

 2. Dobar, jako dobar bend ali mi se čini da prerastaju u neki main stream u kom je Vukašin previše indisponiran i kao glumac. Jednostavno bend, ma kako i pre bio pod njegovom palicom, sada ne dobija nikakvu pažnju... Poslednji spotovi predtsvljaju mali omaž njegovoj ličnoj lepoti i umetničkom svestranom porivu koji je fantastičan.

  Jako je sve to dobro ali mi fali IrieFM bend! neka celina koja zajedno putuje, zeza se i stvara... šta ja znam... U svakom slučaju bend svetskih razmera. Lepo je što ih imamo.

  Sve najbolje!
  (nikola, 30. novembar 2018 18:41)

  # Link komentara

 3. kako je beban postao dobar frajer mmmm
  (Kiki, 30. novembar 2018 15:23)

  # Link komentara

 4. mali beban - haha!
   (manojlo, 30. novembar 2018 13:16)

  # Link komentara