Subota, 02.12.2017.

17:55

Pogledajte trejler za jedan od najiščekivanijih filmova u 2018.

Izvor: index.hr

Pogledajte trejler za jedan od najišèekivanijih filmova u 2018. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Dragan

pre 6 godina

@ vlada
Aha, samo se ti nadaj da je tako. Ja sam skoro isao u bioskop da gledam film ovog zanra sa kolegama s posla ( novi sam u toj firmi) , i desilo se odusevljenje filmom s njihove strane nevidjeno ( za mene film moze da se gleda ali nista specijalno) . Kada se film zavrsio onda je jedan od kolega rekao kako ga devojka tera da gleda neke " gluposti ". I decko , rekao bih kreten , ladno izjavi kako ga je naterala da gleda smor od " Zivot je lep" , " Incendies " i jos neki film ne secam se sad. Onda se ubacio i drugi kolega koji ne razume te takve filmove, kako mu je to teska smaracina. Znaci, sta da kazem- ako ne znas da shvatis vrednost kultnog " Zivot je lep" , mozes imati i pet fakulteta, ti si bre emotivni kreten.
Posle su me kolege ( svi imamo fakultete, radimo za dobre pare) jos par puta zvale da idemo da gledamo filmove i uvek su to bili slicni superherojski filmovi. Oni prosto ne znaju da uvide pravu vrednost filma. To su sve neke akcije, borbe, moci , totalno isprazni filmovi. Ne kazem da su svi losi, moze to da se pogleda ali realno ja kad cujem da je nekom superherojski zanr omiljen ja odmah to povezem sa osobom koja je nesvesna sebe, koja je bez uvida u dublje emocije, koja ne voli da se udubljuje ni u sta , da kazem povrsna osoba.

Bojan

pre 6 godina

@ vlada
A oni sto gledaju Marvelove i slicne filmove su genijalci ??? Kako da ne ! 90% njih su nezrele osobe. Kada neki obozavalac ovog zanra kaze da su mu Tor ili Supermen najbolji filmovi ikada , cak i kada udju i drugi zanrovi u igru, onda se zaista zapitas sta je sa tim ljudima, kakve su njihove emocije, unutrasnji svet. Meni nikada nece biti jasan covek koji sa ocenom 8 ili 9 oceni i npr Tor i slicno sa jedne strane i Bekstvo iz Sosenka sa druge. Meni to nikada nece biti kasno.

Vlada

pre 6 godina

Najsmešnije je što među ovima što su se okupli da pljuju 'slikovnice za odrasle' nema više od tri pismena, a kamoli obrazovana čoveka.

crnobradi c-137

pre 6 godina

Da li cu otici u bioskop i gledati? Naravno da ne. Da li cu skinuti sa torrent-a kad izadje dobar snimak? Naravno da da. Ovo su filmovi za razbibrigu. Niko ne ocekuje novu "Kazablanku"

zar

pre 6 godina

Ko vas tera da gledate superheroje? Da li je moguće da samo toga ima... Koliko puta sam dao raznim ljudima više filmova i po nepisanom pravilu svi prvo odgledaju superheroje i eksplozija do eksplozije filmove. Wind River (primer) odgledaju ako ostanu neko vreme bez izbora.

Pefi

pre 6 godina

"muka mi je od ovakvih filmova" i tako svaki put na vesti o ovim filmovima. a je l vam nije muka da kao papagaji komentarisete nesto sto vas ne zanima? Stvarno ste presmesni i pokazujete koliko ste zaludni i dokoni.

Dejan

pre 6 godina

Dizni stoji iza Marvelovih filmova i Star Wars-a i njima nista nije sveto, cediće ove serijale dokle god im se isplati.Njih uopste ne interesuje sta misle oni koji se secaju vremena kad je cak i Holivud imao dobrih filmova, a tome ima dobrih 15ak godina.Oni jure nove instant generacije, narocito na ogromnom azijskom trzistu, koje ima kompleks od Amerike i po svaku cenu ih moraju oponasati. Trejler u jednom danu imao preko 40 miliona pregleda, ocigledno je da je misija uspela! DC pokusava da prati ono sto rade prekaljeni lihvari iz Diznija i to izgleda kao losa kopija vec loseg recepta, Nolanova trilogija je bila dobra upravo zato sto je imala glavu, telo i rep, a ovo stancovanje filmova je vise nego degutantno.Da ne pominjem to Diznijevo licemerje sa rasnom, rodnom i seksualnom ravnopravnoscu od cega koristi najmanje imaju zaista ugrozene kategorije tih ljudi, koje nisu blizu te ogavne holivudske corbe...

NoName

pre 6 godina

I na kraju pobedjuju dobri likovi. Eto, to je to.
Svi ti filmovi imaju isti kraj. Tu i tamo neko pogine, imaju neke dobre fore (jokes), animacije i to je to.

Boban

pre 6 godina

Iskreno ja sam vise zagrejan za Spajdermen PS4 2018 koju pravi studio MARVEL
Nemam nista protiv filmova o super herojima neka samo nastave, sto vise to bolje

dzordze

pre 6 godina

ima li kraja ovim glupostima?
(sve moj do mojega, 02. decembar 2017 19:37)

Za tebe glupost za druge omiljeni tip filma. Iz tog razloga i postoje zanrovi. Neko ce se pitati cemu drame, horori ili fantazije ali to je sustina filma, da svako ima sta da gleda a ne da se prave filmovi samo za tebe jer ti ne volis SF.

мерак

pre 6 godina

Ово је ок за децу и недорасле тинејџере. Далеко од било каквог ишчекиваног филма.

Mario

pre 6 godina

@ goran
Ja sam voleo s vremena na vreme da pogledam filmove ovakve tematike, ali zadnje 2 godine ovo je bukvalno silovanje u mozak zbog njihove hiperprodukcije. Skoro da nema nista drugacije u ponudi. Sto je mnogo, mnogo je. Mogu na taj nacin samo da nam ogade ovakve filmove. Cak je i moj sestric, klinac od 11 godina pre neki dan rekao da su mu bas dosadili jer je sve isto- samo su imena superheroja ili njihove moci razlicite.

Nikoletina cikago

pre 6 godina

Gledao sam justice league,pola filma sam prespavao,kakve su ono gluposti,boze mili,od ovakvih filmova se postaje gluplji uverwn sam,a sala puna.Sad sam gledao yakav neki film i NIKADA VISE.

.

pre 6 godina

Hahah sve sami vrhunski filmski kriticari u komentarima...pa ko vas tera da gledate, i ko god kaze da dobrih filmova vise nema ocigledno ne pokusava ni da ih nadje...

ja

pre 6 godina

Ko još iščekuje ovaj crtani film. Prava poslastica stiže na žalost tek krajem godine, na katolički božić. Silmarillion 1. deo. od 5.

oglo

pre 6 godina

za razliku od vecine scifi blockbustera iz zadnjih 10 godina scenario i logika radnje u marvelovim filmovima je daleko ispred svih ostalih. naravno imajuci u vidu da je to ipak svet marvel heroes. ostali su prakticno jadni puni nedoslednosti konfuzije i drz nedaj specijalnih efekata. zaasluga je po meni pre svega jer je serijal ispostovao manje vise price iz stripova od pre skoro 50 godina kada su cak i dnevni stripovi morali da imaju kakav takav smislen scenario i neidiotsku naraciju kakvu nazalost cesto vidjamo u sadasnjim filmovima. sad naravno sve je stvar afiniteta i mozdanih vijuga.

pp2000

pre 6 godina

Ubacili i Čuvare galaksije? Još Loleka i Boleka da ubace u sledećem nastavku i to je to
(stoper4, 02. decembar 2017 19:06)

Nisu ih sad ubacili, planirani su od pocetka, a i u stripovima se pojavljuju...

Steve Rogers

pre 6 godina

Holivud propada zbog filmova u strip junacima? Baš naprotiv,zarada je veća nego ikada.
Ovo što Marvel i Dizni rade je najveći poduhvat, najglomazniji poduhvat u istoriji sinematografije. Spojiti toliko filmova i toliko likova u jedan ogroman projekat nije uopšte mala stvar.
I zadnje - ljudi, opustite se malo. Ovi filmovi su napravljeni za ljude koji žele da vide svoje omiljene junake iz detinjstva na velikom ekranu. Mislite da je cela ova ideja krš, a ne znate ni kakvi su filmovi u pitanju. Ima tu i ozbiljnih, i neozbiljnih filmova. Ima dobrih trilera(Winter Soldier, akcionih filmova i dobrih komedija(Thor Ragnarok). Doduše većina filmova ima dozu humora, ali ok, to je i nebitno.

Poenta je da su ovo filmovi za opuštanje. Bioskospske sale su pune jer ljudi žele da se opuste i zabave u ovom tmurnom svetu. Neću se sigurno svaki dan opustiti uz "Šindlerovu listu". Uostalom, kome se ne sviđa - ne mora ni da gleda, prosto i jednostavno. Neverovatno je da ste protraćili sopstveno vreme da napišete komentar o nečemu što vas ne. zanima i što ne volite. To govori nešto o vama. Pozdrav svima.

zz

pre 6 godina

ovakvi filmovi su za decu do 10g...ali i filmovi koji zaradjuju najvise profita,jer danas preovladava sund u svim oblastima,od tuda i velika gledanost,ono sto se najvise gleda to je kiceraj...isto vazi i za muziku...retko se u ova vremena snimi dobar film,od 2000g na prste jedne ruke mogu izbrojati filmove koji zavredjuju neku paznju,a ovo je tesko bredju!zato se sve vise angazuju poznati glumci da bude Blokbaster...a u takvim filmovima glumci progovore par recenica,a 99% su efekti u studiju.

SVE ZBOG ZARADE I NISTA VISE!ovo je nazalost buducnost 7 umetnosti!

orange_party

pre 6 godina

Kakvi komentari. Sve vrsni intelektualci, dramaturzi. Pustite nas štrebere da se ložimo na Marvel. I samo da znate, biće još mnoooogo ovih filmova, tek su zagrebali kosmos.

imdb

pre 6 godina

"preteruju vise sa ovim superherojima. Godinama ne mozes da pogledas neki dobar film
(s, 2. decembar 2017 19:36)"

neces vjerovat, al' ne snimaju samo amerikanci filmove.

Nizdis

pre 6 godina

Da l je realno da se poslednjih pet godina holivud na ovo sveo? Mislim, ni pre to nisu bila vrhunska umetnicka dela, ali reciklirati Hulka i Ajronmena dvesta hiljada puta je vise preterano...

cajin

pre 6 godina

Kasno ste se setili?

Najgledaniji trejler svih vremena. U prva 24 sata naravno!

Konačno priča koja je počela još davne 2008 prošla kroz dvadesetak filmova dobija prvi deo svog kraja (ili bolje reći zaključak).

Bradati Stiv, Iron Spider, Vision u humanoidnom obliku, Hulkbuster, i Tanos! Sa tridesetak i kusur glavnih likova i ogromnim budžetom ovo će biti najveći film svih vremena.

Omiljeni deo trejlera definitivno:

Get this man a shield
Spider sense i Iron Spider
Čuvari galaksije na kraju trejlera

Marivel je napravio čudo sa ovom franšizom.

Hvala im u ime svih fanova stripa.

student

pre 6 godina

Bili ljubitelji ili ne, vfx umetnicima se mora odati priznanje jer rade neverovatan i težak posao. Iz godine u godinu su animacije sve realnije.
Kao amater u ovoj oblasti, moram reći da oni zaslužuju da budu plaćeniji od glumaca u ovakvim filmovima.
Elem, jedva čekam osvetnike, biće žrtava na sve strane.

Gde ja živim

pre 6 godina

Cela ta papazjanija sa Thanosom u strip formi je odlična, ali za film ćemo da vidimo. Thanos mi ne izgleda nešto, delovao je realističnije u onim prethodnim cameo pojavljivanjima. Videćemo, kao zabava će sigurno biti dobro.

Dex

pre 6 godina

Mislio sam da ce ovde biti rec o filmu, a ne n nastavku stripsko-blockbusterske manije koja je, usled krize kreativnosti i pohlepe za sto laksim profitom, vec davno zahvatila Hollywood. Naravno, neki su sebe ubedili da postoji samo Hollywood i ovakvi "hitovi", a da je sramota (ili mozda suvose avangardno) zaviriti u britansku, nemacku, francusku, spansku, juznoamericku ili mozda rusku kinematografiju.
U redu je, mnogim ljudima je potrebna laka zabava. Ali sta se s covekom desi ako se izlaze iskljucivo najlaksem obliku zabave i razmisljanja uopste? Bice da tad niknu Pink, Grand, "splavovi", a muzeji budu zatvoreni decenijama (!?) dok niko ni ne dize glas.

student

pre 6 godina

Bili ljubitelji ili ne, vfx umetnicima se mora odati priznanje jer rade neverovatan i težak posao. Iz godine u godinu su animacije sve realnije.
Kao amater u ovoj oblasti, moram reći da oni zaslužuju da budu plaćeniji od glumaca u ovakvim filmovima.
Elem, jedva čekam osvetnike, biće žrtava na sve strane.

Nizdis

pre 6 godina

Da l je realno da se poslednjih pet godina holivud na ovo sveo? Mislim, ni pre to nisu bila vrhunska umetnicka dela, ali reciklirati Hulka i Ajronmena dvesta hiljada puta je vise preterano...

Gde ja živim

pre 6 godina

Cela ta papazjanija sa Thanosom u strip formi je odlična, ali za film ćemo da vidimo. Thanos mi ne izgleda nešto, delovao je realističnije u onim prethodnim cameo pojavljivanjima. Videćemo, kao zabava će sigurno biti dobro.

Steve Rogers

pre 6 godina

Holivud propada zbog filmova u strip junacima? Baš naprotiv,zarada je veća nego ikada.
Ovo što Marvel i Dizni rade je najveći poduhvat, najglomazniji poduhvat u istoriji sinematografije. Spojiti toliko filmova i toliko likova u jedan ogroman projekat nije uopšte mala stvar.
I zadnje - ljudi, opustite se malo. Ovi filmovi su napravljeni za ljude koji žele da vide svoje omiljene junake iz detinjstva na velikom ekranu. Mislite da je cela ova ideja krš, a ne znate ni kakvi su filmovi u pitanju. Ima tu i ozbiljnih, i neozbiljnih filmova. Ima dobrih trilera(Winter Soldier, akcionih filmova i dobrih komedija(Thor Ragnarok). Doduše većina filmova ima dozu humora, ali ok, to je i nebitno.

Poenta je da su ovo filmovi za opuštanje. Bioskospske sale su pune jer ljudi žele da se opuste i zabave u ovom tmurnom svetu. Neću se sigurno svaki dan opustiti uz "Šindlerovu listu". Uostalom, kome se ne sviđa - ne mora ni da gleda, prosto i jednostavno. Neverovatno je da ste protraćili sopstveno vreme da napišete komentar o nečemu što vas ne. zanima i što ne volite. To govori nešto o vama. Pozdrav svima.

Dejan

pre 6 godina

Dizni stoji iza Marvelovih filmova i Star Wars-a i njima nista nije sveto, cediće ove serijale dokle god im se isplati.Njih uopste ne interesuje sta misle oni koji se secaju vremena kad je cak i Holivud imao dobrih filmova, a tome ima dobrih 15ak godina.Oni jure nove instant generacije, narocito na ogromnom azijskom trzistu, koje ima kompleks od Amerike i po svaku cenu ih moraju oponasati. Trejler u jednom danu imao preko 40 miliona pregleda, ocigledno je da je misija uspela! DC pokusava da prati ono sto rade prekaljeni lihvari iz Diznija i to izgleda kao losa kopija vec loseg recepta, Nolanova trilogija je bila dobra upravo zato sto je imala glavu, telo i rep, a ovo stancovanje filmova je vise nego degutantno.Da ne pominjem to Diznijevo licemerje sa rasnom, rodnom i seksualnom ravnopravnoscu od cega koristi najmanje imaju zaista ugrozene kategorije tih ljudi, koje nisu blizu te ogavne holivudske corbe...

zar

pre 6 godina

Ko vas tera da gledate superheroje? Da li je moguće da samo toga ima... Koliko puta sam dao raznim ljudima više filmova i po nepisanom pravilu svi prvo odgledaju superheroje i eksplozija do eksplozije filmove. Wind River (primer) odgledaju ako ostanu neko vreme bez izbora.

NoName

pre 6 godina

I na kraju pobedjuju dobri likovi. Eto, to je to.
Svi ti filmovi imaju isti kraj. Tu i tamo neko pogine, imaju neke dobre fore (jokes), animacije i to je to.

orange_party

pre 6 godina

Kakvi komentari. Sve vrsni intelektualci, dramaturzi. Pustite nas štrebere da se ložimo na Marvel. I samo da znate, biće još mnoooogo ovih filmova, tek su zagrebali kosmos.

pp2000

pre 6 godina

Ubacili i Čuvare galaksije? Još Loleka i Boleka da ubace u sledećem nastavku i to je to
(stoper4, 02. decembar 2017 19:06)

Nisu ih sad ubacili, planirani su od pocetka, a i u stripovima se pojavljuju...

Pefi

pre 6 godina

"muka mi je od ovakvih filmova" i tako svaki put na vesti o ovim filmovima. a je l vam nije muka da kao papagaji komentarisete nesto sto vas ne zanima? Stvarno ste presmesni i pokazujete koliko ste zaludni i dokoni.

dzordze

pre 6 godina

ima li kraja ovim glupostima?
(sve moj do mojega, 02. decembar 2017 19:37)

Za tebe glupost za druge omiljeni tip filma. Iz tog razloga i postoje zanrovi. Neko ce se pitati cemu drame, horori ili fantazije ali to je sustina filma, da svako ima sta da gleda a ne da se prave filmovi samo za tebe jer ti ne volis SF.

imdb

pre 6 godina

"preteruju vise sa ovim superherojima. Godinama ne mozes da pogledas neki dobar film
(s, 2. decembar 2017 19:36)"

neces vjerovat, al' ne snimaju samo amerikanci filmove.

мерак

pre 6 godina

Ово је ок за децу и недорасле тинејџере. Далеко од било каквог ишчекиваног филма.

.

pre 6 godina

Hahah sve sami vrhunski filmski kriticari u komentarima...pa ko vas tera da gledate, i ko god kaze da dobrih filmova vise nema ocigledno ne pokusava ni da ih nadje...

oglo

pre 6 godina

za razliku od vecine scifi blockbustera iz zadnjih 10 godina scenario i logika radnje u marvelovim filmovima je daleko ispred svih ostalih. naravno imajuci u vidu da je to ipak svet marvel heroes. ostali su prakticno jadni puni nedoslednosti konfuzije i drz nedaj specijalnih efekata. zaasluga je po meni pre svega jer je serijal ispostovao manje vise price iz stripova od pre skoro 50 godina kada su cak i dnevni stripovi morali da imaju kakav takav smislen scenario i neidiotsku naraciju kakvu nazalost cesto vidjamo u sadasnjim filmovima. sad naravno sve je stvar afiniteta i mozdanih vijuga.

Nikoletina cikago

pre 6 godina

Gledao sam justice league,pola filma sam prespavao,kakve su ono gluposti,boze mili,od ovakvih filmova se postaje gluplji uverwn sam,a sala puna.Sad sam gledao yakav neki film i NIKADA VISE.

cajin

pre 6 godina

Kasno ste se setili?

Najgledaniji trejler svih vremena. U prva 24 sata naravno!

Konačno priča koja je počela još davne 2008 prošla kroz dvadesetak filmova dobija prvi deo svog kraja (ili bolje reći zaključak).

Bradati Stiv, Iron Spider, Vision u humanoidnom obliku, Hulkbuster, i Tanos! Sa tridesetak i kusur glavnih likova i ogromnim budžetom ovo će biti najveći film svih vremena.

Omiljeni deo trejlera definitivno:

Get this man a shield
Spider sense i Iron Spider
Čuvari galaksije na kraju trejlera

Marivel je napravio čudo sa ovom franšizom.

Hvala im u ime svih fanova stripa.

Mario

pre 6 godina

@ goran
Ja sam voleo s vremena na vreme da pogledam filmove ovakve tematike, ali zadnje 2 godine ovo je bukvalno silovanje u mozak zbog njihove hiperprodukcije. Skoro da nema nista drugacije u ponudi. Sto je mnogo, mnogo je. Mogu na taj nacin samo da nam ogade ovakve filmove. Cak je i moj sestric, klinac od 11 godina pre neki dan rekao da su mu bas dosadili jer je sve isto- samo su imena superheroja ili njihove moci razlicite.

zz

pre 6 godina

ovakvi filmovi su za decu do 10g...ali i filmovi koji zaradjuju najvise profita,jer danas preovladava sund u svim oblastima,od tuda i velika gledanost,ono sto se najvise gleda to je kiceraj...isto vazi i za muziku...retko se u ova vremena snimi dobar film,od 2000g na prste jedne ruke mogu izbrojati filmove koji zavredjuju neku paznju,a ovo je tesko bredju!zato se sve vise angazuju poznati glumci da bude Blokbaster...a u takvim filmovima glumci progovore par recenica,a 99% su efekti u studiju.

SVE ZBOG ZARADE I NISTA VISE!ovo je nazalost buducnost 7 umetnosti!

crnobradi c-137

pre 6 godina

Da li cu otici u bioskop i gledati? Naravno da ne. Da li cu skinuti sa torrent-a kad izadje dobar snimak? Naravno da da. Ovo su filmovi za razbibrigu. Niko ne ocekuje novu "Kazablanku"

Boban

pre 6 godina

Iskreno ja sam vise zagrejan za Spajdermen PS4 2018 koju pravi studio MARVEL
Nemam nista protiv filmova o super herojima neka samo nastave, sto vise to bolje

ja

pre 6 godina

Ko još iščekuje ovaj crtani film. Prava poslastica stiže na žalost tek krajem godine, na katolički božić. Silmarillion 1. deo. od 5.

Dex

pre 6 godina

Mislio sam da ce ovde biti rec o filmu, a ne n nastavku stripsko-blockbusterske manije koja je, usled krize kreativnosti i pohlepe za sto laksim profitom, vec davno zahvatila Hollywood. Naravno, neki su sebe ubedili da postoji samo Hollywood i ovakvi "hitovi", a da je sramota (ili mozda suvose avangardno) zaviriti u britansku, nemacku, francusku, spansku, juznoamericku ili mozda rusku kinematografiju.
U redu je, mnogim ljudima je potrebna laka zabava. Ali sta se s covekom desi ako se izlaze iskljucivo najlaksem obliku zabave i razmisljanja uopste? Bice da tad niknu Pink, Grand, "splavovi", a muzeji budu zatvoreni decenijama (!?) dok niko ni ne dize glas.

Vlada

pre 6 godina

Najsmešnije je što među ovima što su se okupli da pljuju 'slikovnice za odrasle' nema više od tri pismena, a kamoli obrazovana čoveka.

Bojan

pre 6 godina

@ vlada
A oni sto gledaju Marvelove i slicne filmove su genijalci ??? Kako da ne ! 90% njih su nezrele osobe. Kada neki obozavalac ovog zanra kaze da su mu Tor ili Supermen najbolji filmovi ikada , cak i kada udju i drugi zanrovi u igru, onda se zaista zapitas sta je sa tim ljudima, kakve su njihove emocije, unutrasnji svet. Meni nikada nece biti jasan covek koji sa ocenom 8 ili 9 oceni i npr Tor i slicno sa jedne strane i Bekstvo iz Sosenka sa druge. Meni to nikada nece biti kasno.

Dragan

pre 6 godina

@ vlada
Aha, samo se ti nadaj da je tako. Ja sam skoro isao u bioskop da gledam film ovog zanra sa kolegama s posla ( novi sam u toj firmi) , i desilo se odusevljenje filmom s njihove strane nevidjeno ( za mene film moze da se gleda ali nista specijalno) . Kada se film zavrsio onda je jedan od kolega rekao kako ga devojka tera da gleda neke " gluposti ". I decko , rekao bih kreten , ladno izjavi kako ga je naterala da gleda smor od " Zivot je lep" , " Incendies " i jos neki film ne secam se sad. Onda se ubacio i drugi kolega koji ne razume te takve filmove, kako mu je to teska smaracina. Znaci, sta da kazem- ako ne znas da shvatis vrednost kultnog " Zivot je lep" , mozes imati i pet fakulteta, ti si bre emotivni kreten.
Posle su me kolege ( svi imamo fakultete, radimo za dobre pare) jos par puta zvale da idemo da gledamo filmove i uvek su to bili slicni superherojski filmovi. Oni prosto ne znaju da uvide pravu vrednost filma. To su sve neke akcije, borbe, moci , totalno isprazni filmovi. Ne kazem da su svi losi, moze to da se pogleda ali realno ja kad cujem da je nekom superherojski zanr omiljen ja odmah to povezem sa osobom koja je nesvesna sebe, koja je bez uvida u dublje emocije, koja ne voli da se udubljuje ni u sta , da kazem povrsna osoba.

Nizdis

pre 6 godina

Da l je realno da se poslednjih pet godina holivud na ovo sveo? Mislim, ni pre to nisu bila vrhunska umetnicka dela, ali reciklirati Hulka i Ajronmena dvesta hiljada puta je vise preterano...

student

pre 6 godina

Bili ljubitelji ili ne, vfx umetnicima se mora odati priznanje jer rade neverovatan i težak posao. Iz godine u godinu su animacije sve realnije.
Kao amater u ovoj oblasti, moram reći da oni zaslužuju da budu plaćeniji od glumaca u ovakvim filmovima.
Elem, jedva čekam osvetnike, biće žrtava na sve strane.

Pefi

pre 6 godina

"muka mi je od ovakvih filmova" i tako svaki put na vesti o ovim filmovima. a je l vam nije muka da kao papagaji komentarisete nesto sto vas ne zanima? Stvarno ste presmesni i pokazujete koliko ste zaludni i dokoni.

dzordze

pre 6 godina

ima li kraja ovim glupostima?
(sve moj do mojega, 02. decembar 2017 19:37)

Za tebe glupost za druge omiljeni tip filma. Iz tog razloga i postoje zanrovi. Neko ce se pitati cemu drame, horori ili fantazije ali to je sustina filma, da svako ima sta da gleda a ne da se prave filmovi samo za tebe jer ti ne volis SF.

Boban

pre 6 godina

Iskreno ja sam vise zagrejan za Spajdermen PS4 2018 koju pravi studio MARVEL
Nemam nista protiv filmova o super herojima neka samo nastave, sto vise to bolje

мерак

pre 6 godina

Ово је ок за децу и недорасле тинејџере. Далеко од било каквог ишчекиваног филма.

ja

pre 6 godina

Ko još iščekuje ovaj crtani film. Prava poslastica stiže na žalost tek krajem godine, na katolički božić. Silmarillion 1. deo. od 5.

.

pre 6 godina

Hahah sve sami vrhunski filmski kriticari u komentarima...pa ko vas tera da gledate, i ko god kaze da dobrih filmova vise nema ocigledno ne pokusava ni da ih nadje...

Gde ja živim

pre 6 godina

Cela ta papazjanija sa Thanosom u strip formi je odlična, ali za film ćemo da vidimo. Thanos mi ne izgleda nešto, delovao je realističnije u onim prethodnim cameo pojavljivanjima. Videćemo, kao zabava će sigurno biti dobro.

Nikoletina cikago

pre 6 godina

Gledao sam justice league,pola filma sam prespavao,kakve su ono gluposti,boze mili,od ovakvih filmova se postaje gluplji uverwn sam,a sala puna.Sad sam gledao yakav neki film i NIKADA VISE.

zar

pre 6 godina

Ko vas tera da gledate superheroje? Da li je moguće da samo toga ima... Koliko puta sam dao raznim ljudima više filmova i po nepisanom pravilu svi prvo odgledaju superheroje i eksplozija do eksplozije filmove. Wind River (primer) odgledaju ako ostanu neko vreme bez izbora.

zz

pre 6 godina

ovakvi filmovi su za decu do 10g...ali i filmovi koji zaradjuju najvise profita,jer danas preovladava sund u svim oblastima,od tuda i velika gledanost,ono sto se najvise gleda to je kiceraj...isto vazi i za muziku...retko se u ova vremena snimi dobar film,od 2000g na prste jedne ruke mogu izbrojati filmove koji zavredjuju neku paznju,a ovo je tesko bredju!zato se sve vise angazuju poznati glumci da bude Blokbaster...a u takvim filmovima glumci progovore par recenica,a 99% su efekti u studiju.

SVE ZBOG ZARADE I NISTA VISE!ovo je nazalost buducnost 7 umetnosti!

Dejan

pre 6 godina

Dizni stoji iza Marvelovih filmova i Star Wars-a i njima nista nije sveto, cediće ove serijale dokle god im se isplati.Njih uopste ne interesuje sta misle oni koji se secaju vremena kad je cak i Holivud imao dobrih filmova, a tome ima dobrih 15ak godina.Oni jure nove instant generacije, narocito na ogromnom azijskom trzistu, koje ima kompleks od Amerike i po svaku cenu ih moraju oponasati. Trejler u jednom danu imao preko 40 miliona pregleda, ocigledno je da je misija uspela! DC pokusava da prati ono sto rade prekaljeni lihvari iz Diznija i to izgleda kao losa kopija vec loseg recepta, Nolanova trilogija je bila dobra upravo zato sto je imala glavu, telo i rep, a ovo stancovanje filmova je vise nego degutantno.Da ne pominjem to Diznijevo licemerje sa rasnom, rodnom i seksualnom ravnopravnoscu od cega koristi najmanje imaju zaista ugrozene kategorije tih ljudi, koje nisu blizu te ogavne holivudske corbe...

Steve Rogers

pre 6 godina

Holivud propada zbog filmova u strip junacima? Baš naprotiv,zarada je veća nego ikada.
Ovo što Marvel i Dizni rade je najveći poduhvat, najglomazniji poduhvat u istoriji sinematografije. Spojiti toliko filmova i toliko likova u jedan ogroman projekat nije uopšte mala stvar.
I zadnje - ljudi, opustite se malo. Ovi filmovi su napravljeni za ljude koji žele da vide svoje omiljene junake iz detinjstva na velikom ekranu. Mislite da je cela ova ideja krš, a ne znate ni kakvi su filmovi u pitanju. Ima tu i ozbiljnih, i neozbiljnih filmova. Ima dobrih trilera(Winter Soldier, akcionih filmova i dobrih komedija(Thor Ragnarok). Doduše većina filmova ima dozu humora, ali ok, to je i nebitno.

Poenta je da su ovo filmovi za opuštanje. Bioskospske sale su pune jer ljudi žele da se opuste i zabave u ovom tmurnom svetu. Neću se sigurno svaki dan opustiti uz "Šindlerovu listu". Uostalom, kome se ne sviđa - ne mora ni da gleda, prosto i jednostavno. Neverovatno je da ste protraćili sopstveno vreme da napišete komentar o nečemu što vas ne. zanima i što ne volite. To govori nešto o vama. Pozdrav svima.

orange_party

pre 6 godina

Kakvi komentari. Sve vrsni intelektualci, dramaturzi. Pustite nas štrebere da se ložimo na Marvel. I samo da znate, biće još mnoooogo ovih filmova, tek su zagrebali kosmos.

NoName

pre 6 godina

I na kraju pobedjuju dobri likovi. Eto, to je to.
Svi ti filmovi imaju isti kraj. Tu i tamo neko pogine, imaju neke dobre fore (jokes), animacije i to je to.

Mario

pre 6 godina

@ goran
Ja sam voleo s vremena na vreme da pogledam filmove ovakve tematike, ali zadnje 2 godine ovo je bukvalno silovanje u mozak zbog njihove hiperprodukcije. Skoro da nema nista drugacije u ponudi. Sto je mnogo, mnogo je. Mogu na taj nacin samo da nam ogade ovakve filmove. Cak je i moj sestric, klinac od 11 godina pre neki dan rekao da su mu bas dosadili jer je sve isto- samo su imena superheroja ili njihove moci razlicite.

Bojan

pre 6 godina

@ vlada
A oni sto gledaju Marvelove i slicne filmove su genijalci ??? Kako da ne ! 90% njih su nezrele osobe. Kada neki obozavalac ovog zanra kaze da su mu Tor ili Supermen najbolji filmovi ikada , cak i kada udju i drugi zanrovi u igru, onda se zaista zapitas sta je sa tim ljudima, kakve su njihove emocije, unutrasnji svet. Meni nikada nece biti jasan covek koji sa ocenom 8 ili 9 oceni i npr Tor i slicno sa jedne strane i Bekstvo iz Sosenka sa druge. Meni to nikada nece biti kasno.

cajin

pre 6 godina

Kasno ste se setili?

Najgledaniji trejler svih vremena. U prva 24 sata naravno!

Konačno priča koja je počela još davne 2008 prošla kroz dvadesetak filmova dobija prvi deo svog kraja (ili bolje reći zaključak).

Bradati Stiv, Iron Spider, Vision u humanoidnom obliku, Hulkbuster, i Tanos! Sa tridesetak i kusur glavnih likova i ogromnim budžetom ovo će biti najveći film svih vremena.

Omiljeni deo trejlera definitivno:

Get this man a shield
Spider sense i Iron Spider
Čuvari galaksije na kraju trejlera

Marivel je napravio čudo sa ovom franšizom.

Hvala im u ime svih fanova stripa.

oglo

pre 6 godina

za razliku od vecine scifi blockbustera iz zadnjih 10 godina scenario i logika radnje u marvelovim filmovima je daleko ispred svih ostalih. naravno imajuci u vidu da je to ipak svet marvel heroes. ostali su prakticno jadni puni nedoslednosti konfuzije i drz nedaj specijalnih efekata. zaasluga je po meni pre svega jer je serijal ispostovao manje vise price iz stripova od pre skoro 50 godina kada su cak i dnevni stripovi morali da imaju kakav takav smislen scenario i neidiotsku naraciju kakvu nazalost cesto vidjamo u sadasnjim filmovima. sad naravno sve je stvar afiniteta i mozdanih vijuga.

Dex

pre 6 godina

Mislio sam da ce ovde biti rec o filmu, a ne n nastavku stripsko-blockbusterske manije koja je, usled krize kreativnosti i pohlepe za sto laksim profitom, vec davno zahvatila Hollywood. Naravno, neki su sebe ubedili da postoji samo Hollywood i ovakvi "hitovi", a da je sramota (ili mozda suvose avangardno) zaviriti u britansku, nemacku, francusku, spansku, juznoamericku ili mozda rusku kinematografiju.
U redu je, mnogim ljudima je potrebna laka zabava. Ali sta se s covekom desi ako se izlaze iskljucivo najlaksem obliku zabave i razmisljanja uopste? Bice da tad niknu Pink, Grand, "splavovi", a muzeji budu zatvoreni decenijama (!?) dok niko ni ne dize glas.

crnobradi c-137

pre 6 godina

Da li cu otici u bioskop i gledati? Naravno da ne. Da li cu skinuti sa torrent-a kad izadje dobar snimak? Naravno da da. Ovo su filmovi za razbibrigu. Niko ne ocekuje novu "Kazablanku"

pp2000

pre 6 godina

Ubacili i Čuvare galaksije? Još Loleka i Boleka da ubace u sledećem nastavku i to je to
(stoper4, 02. decembar 2017 19:06)

Nisu ih sad ubacili, planirani su od pocetka, a i u stripovima se pojavljuju...

Dragan

pre 6 godina

@ vlada
Aha, samo se ti nadaj da je tako. Ja sam skoro isao u bioskop da gledam film ovog zanra sa kolegama s posla ( novi sam u toj firmi) , i desilo se odusevljenje filmom s njihove strane nevidjeno ( za mene film moze da se gleda ali nista specijalno) . Kada se film zavrsio onda je jedan od kolega rekao kako ga devojka tera da gleda neke " gluposti ". I decko , rekao bih kreten , ladno izjavi kako ga je naterala da gleda smor od " Zivot je lep" , " Incendies " i jos neki film ne secam se sad. Onda se ubacio i drugi kolega koji ne razume te takve filmove, kako mu je to teska smaracina. Znaci, sta da kazem- ako ne znas da shvatis vrednost kultnog " Zivot je lep" , mozes imati i pet fakulteta, ti si bre emotivni kreten.
Posle su me kolege ( svi imamo fakultete, radimo za dobre pare) jos par puta zvale da idemo da gledamo filmove i uvek su to bili slicni superherojski filmovi. Oni prosto ne znaju da uvide pravu vrednost filma. To su sve neke akcije, borbe, moci , totalno isprazni filmovi. Ne kazem da su svi losi, moze to da se pogleda ali realno ja kad cujem da je nekom superherojski zanr omiljen ja odmah to povezem sa osobom koja je nesvesna sebe, koja je bez uvida u dublje emocije, koja ne voli da se udubljuje ni u sta , da kazem povrsna osoba.

imdb

pre 6 godina

"preteruju vise sa ovim superherojima. Godinama ne mozes da pogledas neki dobar film
(s, 2. decembar 2017 19:36)"

neces vjerovat, al' ne snimaju samo amerikanci filmove.

Vlada

pre 6 godina

Najsmešnije je što među ovima što su se okupli da pljuju 'slikovnice za odrasle' nema više od tri pismena, a kamoli obrazovana čoveka.