Četvrtak, 09.11.2017.

08:53

Iz novog filma Ridlija Skota brišu se scene sa Kevinom Spejsijem

Izvor: Beta

Iz novog filma Ridlija Skota brišu se scene sa Kevinom Spejsijem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Nemanja

pre 6 godina

@(EU Citizen, 9. novembar 2017 12:21)

E ako će to sprečiti ispaljivanje tvojih gluposti u etar, nekako ću podneti i planetarnu diktaturu.

agencija fortuna

pre 6 godina

Dakle, ovo je već Orvel. Ne branim pedofile, naprotiv, međutim, blablabla...

(EU Citizen, 9. novembar 2017 12:21)

Au brate, al si olakšao dušu, smanji malo.

neutralni felsh

pre 6 godina

svasta! imali bi mnogo vecu gledanost sa spejsijem, narocito nakon ovog skandala. nego, uplasili se eventualnog bojkota i kraha na blagajnama.

neutralni felsh

pre 6 godina

On prolazi sada sankcije kao Srbija 90tih. Šta ti je zapadna licemurija. Nekome se gadno zamerio. Tamo pedofila ima kao pleve. Zašto njega?Zar ne?
(Mili, 09. novembar 2017 10:11)

zato sto im je pahomije izvan dometa...

Informacije

pre 6 godina

EU citizen, o kome utvrdjivanju godina govoris, kada su obojica u to vreme radili na Brodway, a Kevin ga je licno pozvao na zurku? Nije ga pokupio sa ulice pa da se pravda kako je izgledao 10 god stariji.

Onima kojima nije jasno zasto su toliki cutli, neka vide cime se Vainstain sve sluzio da sakrije svoje divljanje.

Pre neki dan ste napadali zenu koja je optuzila glumca iz Gossip girls, kao sto je toliko cutala. Juce je jos jedna ispricala identicnu pricu. Usput je rekla kako se odmah poverila momku a on ju je napao da je to sama trazila. Svi sa kojima je razgovarala su je ubedjivali da je bolje da cuti, jer je ona nepoznata pa ce ispasti da trazi svojih 5 minuta slave.

U svakom slucaju ima nebrojeno slucajeva slicne vrste, o kojima se godinama suskalo ali se zataskavalo na sve nacine, jer su uglavnom bili u pitanju mocni muskarci. Sada je krenula lavina, svasta ce isplivati na povrsinu, bice i laznih optuzbi, ali nemojte da branite one koji su SAMI PRIZNALI.

Kevin jeste fantastican glumac, bio mi je jedan od omiljenih jos od Usual suspects, ali to nije razlog da ga branim kao coveka.

Koliko gluposti u jednoj recenici

pre 6 godina

pravna definicija pedofila nije čovek koji je pijan pokušao da zavede nekog klinca za koga po svoj prilici nije u tom trenutku znao koliko ima godina i mogao je sasvim plauzibilno da misli da mu je više od "the age of consent", odnosno seksualnog punoletstva koje u Americi varira između 16 i 18 zavisno od države, već čovek koji je imao seksualni odnos sa detetom ispod te zakonske granice čiju je starost bio dužan da utvrdi.
(EU citizne)

Sad si postao i pravnik? Ali najjace ti je ono "ciju je starost bio duzan da utvrdi", hahaha.

ćiril stipsa

pre 6 godina

Zamerio se Spejsi nekim mocnim sektasima unutar Holivuda,i evo ga epilog.. A fantastican glumac :(
(Strasno, 9. novembar 2017 09:53)

I meni je to palo na pamet. Nemoguce je da se ovolika hajka digla protiv njega zato sto se neki nebitan lik navodno setio da ga je on navodno silovao pre 30 godina i do sada je cutao o tome. Smrdi ovo do neba.
(Bata Sale, 9. novembar 2017 10:08)

Vas dvojica ste pravi Serlok Holms i doktor Votson. Tamburate neke izmisljene price iako je spejsi priznao sta je uradio.

A iza ovog loma komentara podrske spejsiju i vajnstajnu krije se disertacija.

iluminat

pre 6 godina

Ej Srbijo,kad treba tući homoseksualce i osudjivati zato što prave parade onda smo prvi ali zato kad se pojavi jedan isti takav pa još pedofil odmah svi ustali da ga brane,predpostavljam zato što je dobar glumac.Pa šta ako je dobar glumac,očigledno da je djubre od čoveka.

branitelji

pre 6 godina

Mojim sugradjanima nije dovoljno sto Spejsi nije demantovao optuzbe, vec se izvinio za nesto sto se “ne seca” da je uradio. Niko se ne izvinjava za nesto sto nije uradio, sem toga cela stvar nece zavrsiti na sudu, jer nece biti podignuta tuzba. Moji sugradjani su navikli na svakodnevno silovanje, pa jedan napad na maloletnika ili tek “puke” optuzbe za njih nisu nista.

objavite komentar

pre 6 godina

Koliko komentara podrske jednom pedofilu.Odvratno, gade mi se odredjeni komentatori.Uvek su zrtve krive, a silovatelji su kao nevini dok se ne dokaze suprotno, je l'?E pa dok se ne dokaze suprotno ne mozete ni da ga 100% branite.Gde ima dima, ima i vatre.

ratata

pre 6 godina

dzabe mu sto je fantastican glumac, kad producentske kuce gledaju kakav je imidz kod glumaca, isto tako neki glumci su se poceli politicki angazovati tokom karijere I odjednom su prestali dobijati uloge, a bili su nekad slavni, ne mogu se tacno sjetiti koji ali ima ih

James Joyce

pre 6 godina

Dobro da li vi shvatate da je covek priznao krivicu, nakon sto je Rep izneo optuzbe u javnosti na njegov racun, tako sto se autovao kao gej muskarac, iskoristivsi to vesto i lukavo kako bi izbegao osudu bilo koje vrste. Covek je pogresio na vise nivoa. Pre svega ne mozes da dotices maloletne osobe bilo kog pola da su. Ne znam sta tu nije jasno?! Drugo, ne mozes da izjavis da sada biras da budes gej muskarac, kada seksualna orijentacija nije izbor vec nesto sa cim se covek radja (neke studije pokazuju da su prvi znaci uocljivi jos u pre-natalnom period, ali to sada nije tema). Trece, vec sam naveo - ne oslobadjas se krivice za seksualno uznemiravanja i zlostavljanja time sto se autujes kao gej muskarac. I na kraju, toliko stete je ucinio LGBT zajednici da zasluzuje svaki prezir. Obozavao sam ga kao glumca, potpuno zasluzeno je osvojio oskara za ulogu u "Americkoj lepoti", HoC mi je jedna od omiljenih serija upravo zbog njega, ali u potpunosti zasluzuje ovaj odijum i otklon koji mu se sada dogadja.

suzi

pre 6 godina

sto bi rekli povrachachu od holivudskog morala. najjace bi bilo da uskoro iskoci neka prica o ridli skotu kako je nekoga nesto...a kako su poceli smo jos baba sera fali da bude optuzena

aco

pre 6 godina

Sam je priznao da je pokusao da bude u "vezi" sa klincem, odnosno priznao je da je pedofil. Tu se prica zavrsava. Ne razumem ljude sto ga brane. Stoji da je medju najboljim glumcima danasnjice.

žmurke

pre 6 godina

mislim da se ovde mesaju stvari. On treba da odgovara za svoje licne postupke ako se dokaze da je kriv a njegova profesija ne bi trebalo da trpi pogotovo ne pre presude.

asteroid

pre 6 godina

Staljin se grohotom smeje. On je to radio jos onomad i bez fotosopa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (emil, 9. novembar 2017 09:42) # Link komentara
mozda,ali je meni opet cudno to sto spejsi priznaje te optužbe umesto da se brani i porice, kao npr tramp u kampanji

EU Citizen

pre 6 godina

Dakle, ovo je već Orvel. Ne branim pedofile, naprotiv, međutim, pravna definicija pedofila nije čovek koji je pijan pokušao da zavede nekog klinca za koga po svoj prilici nije u tom trenutku znao koliko ima godina i mogao je sasvim plauzibilno da misli da mu je više od "the age of consent", odnosno seksualnog punoletstva koje u Americi varira između 16 i 18 zavisno od države, već čovek koji je imao seksualni odnos sa detetom ispod te zakonske granice čiju je starost bio dužan da utvrdi. Ovakva nezapamćena kampanja ocrnjivanja nekoga ko ništa slično nije počinio, šta god mi mislili o njegovom ukusu i sklonostima, na osnovu nebuloznih optužbi o "seksualnom uznemiravanju", koje je kao pravni koncept neodrživa ideološka kriminalizacija potpuno normalnih oblika ponašanja koja krši osnovne građanske slobode, predstavlja samo još jedan dokaz da neokomunisti i ljudkopravaši koji kontrolišu medije ubrzano guraju zapadnu civilizaciju prema diktaturi.

BarbaDjole

pre 6 godina

Ovo tek nema smisla.
(Strumpf, 09. novembar 2017 09:39)

Itekako ima. Toliko su ocrnili Spejsija da niko ne bi išao da gleda film sa njim. Ovako zamene glumca i makar uzmu neku lovu umesto da izgube sav novac.

lili

pre 6 godina

Strašno!!Ne mogu da verujem,zbog rekla=kazala uništiće čoveku karijeru,ovakav glumac,a pritom na najmanje jednom kanalu kablovske mreže možete svakodnevno gledati Hitlera??Znači Hitler može Spejsija briši!!!Podrška Spejsiju!

Cinique

pre 6 godina

Kevin Spejsi se samo ne uklapa u stereotip koji sam holivud gradi o homoseksualcima, a to je da su obavezno pozitivni i bezazleni likovi, te redovne žrtve nasilnika, primitivaca. Ono kad propagandno klatno ode u drugu krajnost i jednako izgubi vezu sa realnošću i humanošću na koju se poziva.
Homoseksualci su naprosto ljudi, ima dobrih, ima zlih. Spejsi je od ovih drugih, ali je to gurano pod tepih radi održanja "važnije" laži.

Slično je uostalom i sa Vajnštajnom koji nije "gej", ali koji takođe pripada skupini protiv koje se u Americi ne sme ništa ružno reći, čak ni kad ružne stvari rade.

CATAPA

pre 6 godina

Stvarno je za žaljenje na šta se srozao Holivud.

Ako Ridli Skot ne može da uzme (boljeg) glumca, koji i sam pritom hoće da radi ulogu, ko onda može? Nije tu više reč ni o Vajnštajnu koji je jedan (koliko god da takvih ima) već o silovanju integriteta umetnika i stvaralaca koje je postalo notorna stvar i praksa svih producenata.

Holivud je postao silovanje zdravog razuma i svih nekada humanih vrednosti. Nije ni Spejsi žrtva tog sistema, nego njegov (dojučerašnji) deo. Da je đubre znalo se oduvek, sada samo to đubre više ne donosi pare, pa su ga šutnuli.

Dejan

pre 6 godina

To se zove fasizam a la Hollywood. Spacey nije osudjen, niti je bilo sta dokazano, niti je on bilo sta priznao. "Lov na vestice" je ponovo poceo.

woah

pre 6 godina

Ekipa "House of Cards" je pravila specijalne ugovore za članove ekipe koja radi na seriji, u kojima se Spejsiju omogućava da ih teroriše. E, kada se sve obelodanilo, oni suspenduju Spensija. Pa treba ukinuti seriju, zabraniti svima da rade. Usput, ovo mi je jedan od omiljenih glumaca, ali je zaslužio da bude izbrisan iz javnosti. Prosto mi je neverovatno sve ovo.

lemy L.

pre 6 godina

ko bi ga znao mozda i Spejsi "progovori " o cemu je zapravo rec,kome ze zamerio,o cemu se pvde radi,mada mnogo su mocni ovi iz tamosnjeg vrha..

Mili

pre 6 godina

On prolazi sada sankcije kao Srbija 90tih. Šta ti je zapadna licemurija. Nekome se gadno zamerio. Tamo pedofila ima kao pleve. Zašto njega?Zar ne?

Milioner

pre 6 godina

On zasluzuje da se izbaci iz svih projekata ako je to tacno. Ali mogu da kazem da ti projekti I ja kao posmatrac gubimo. Jer je Spejsi jedan od najboljih glumaca danasnjice. Svaki genije ima neki tik tako da mi nije tesko poverovati da su istinite price. Ali ne zelim.

Bata Sale

pre 6 godina

Zamerio se Spejsi nekim mocnim sektasima unutar Holivuda,i evo ga epilog.. A fantastican glumac :(
(Strasno, 9. novembar 2017 09:53)

I meni je to palo na pamet. Nemoguce je da se ovolika hajka digla protiv njega zato sto se neki nebitan lik navodno setio da ga je on navodno silovao pre 30 godina i do sada je cutao o tome. Smrdi ovo do neba.

go

pre 6 godina

Jep, "2 stvari mogu da ti unište karijeru: da te zateknu sa živim dečakom ili sa mrtvom devojkom".
Zato se Polanski i dan danas švrćka po svetu i niko ga ne iseca iz filmova.

Mima

pre 6 godina

Covek nije kriv sve dok se ne dokaze na sudu, a Kevin nije proglasen krivim od strane suda i mislim da je apsurd ovo sto mu holivud vec sad radi.

Pedu

pre 6 godina

Iz svih priča o Spejsiju, ja nigde nisam pročitao da je on bilo koga silovao.
Sve se svodi na priču nekog klinca, kojeg je neki matori pokušao da zavede.

Nikola

pre 6 godina

E,ovo je uzas,fasizam,rasizam,diskriminacija,sve,sve,sve na jednom mestu. Eeeeeej, covek je uradio jednu stvar,neku stvar,videcemo na kraju sudskog postupka i koju. Bice osudjen ili oslobodjen, to niko ne zna, za sada, ali covek radi, voli, moli, ne moze da se izbace scene sa njim jer ga je neko za nesto optuzio. Ovo je strasno.

Mima

pre 6 godina

Covek nije kriv sve dok se ne dokaze na sudu, a Kevin nije proglasen krivim od strane suda i mislim da je apsurd ovo sto mu holivud vec sad radi.

Pedu

pre 6 godina

Iz svih priča o Spejsiju, ja nigde nisam pročitao da je on bilo koga silovao.
Sve se svodi na priču nekog klinca, kojeg je neki matori pokušao da zavede.

Nikola

pre 6 godina

E,ovo je uzas,fasizam,rasizam,diskriminacija,sve,sve,sve na jednom mestu. Eeeeeej, covek je uradio jednu stvar,neku stvar,videcemo na kraju sudskog postupka i koju. Bice osudjen ili oslobodjen, to niko ne zna, za sada, ali covek radi, voli, moli, ne moze da se izbace scene sa njim jer ga je neko za nesto optuzio. Ovo je strasno.

iluminat

pre 6 godina

Ej Srbijo,kad treba tući homoseksualce i osudjivati zato što prave parade onda smo prvi ali zato kad se pojavi jedan isti takav pa još pedofil odmah svi ustali da ga brane,predpostavljam zato što je dobar glumac.Pa šta ako je dobar glumac,očigledno da je djubre od čoveka.

Bata Sale

pre 6 godina

Zamerio se Spejsi nekim mocnim sektasima unutar Holivuda,i evo ga epilog.. A fantastican glumac :(
(Strasno, 9. novembar 2017 09:53)

I meni je to palo na pamet. Nemoguce je da se ovolika hajka digla protiv njega zato sto se neki nebitan lik navodno setio da ga je on navodno silovao pre 30 godina i do sada je cutao o tome. Smrdi ovo do neba.

objavite komentar

pre 6 godina

Koliko komentara podrske jednom pedofilu.Odvratno, gade mi se odredjeni komentatori.Uvek su zrtve krive, a silovatelji su kao nevini dok se ne dokaze suprotno, je l'?E pa dok se ne dokaze suprotno ne mozete ni da ga 100% branite.Gde ima dima, ima i vatre.

Koliko gluposti u jednoj recenici

pre 6 godina

pravna definicija pedofila nije čovek koji je pijan pokušao da zavede nekog klinca za koga po svoj prilici nije u tom trenutku znao koliko ima godina i mogao je sasvim plauzibilno da misli da mu je više od "the age of consent", odnosno seksualnog punoletstva koje u Americi varira između 16 i 18 zavisno od države, već čovek koji je imao seksualni odnos sa detetom ispod te zakonske granice čiju je starost bio dužan da utvrdi.
(EU citizne)

Sad si postao i pravnik? Ali najjace ti je ono "ciju je starost bio duzan da utvrdi", hahaha.

branitelji

pre 6 godina

Mojim sugradjanima nije dovoljno sto Spejsi nije demantovao optuzbe, vec se izvinio za nesto sto se “ne seca” da je uradio. Niko se ne izvinjava za nesto sto nije uradio, sem toga cela stvar nece zavrsiti na sudu, jer nece biti podignuta tuzba. Moji sugradjani su navikli na svakodnevno silovanje, pa jedan napad na maloletnika ili tek “puke” optuzbe za njih nisu nista.

James Joyce

pre 6 godina

Dobro da li vi shvatate da je covek priznao krivicu, nakon sto je Rep izneo optuzbe u javnosti na njegov racun, tako sto se autovao kao gej muskarac, iskoristivsi to vesto i lukavo kako bi izbegao osudu bilo koje vrste. Covek je pogresio na vise nivoa. Pre svega ne mozes da dotices maloletne osobe bilo kog pola da su. Ne znam sta tu nije jasno?! Drugo, ne mozes da izjavis da sada biras da budes gej muskarac, kada seksualna orijentacija nije izbor vec nesto sa cim se covek radja (neke studije pokazuju da su prvi znaci uocljivi jos u pre-natalnom period, ali to sada nije tema). Trece, vec sam naveo - ne oslobadjas se krivice za seksualno uznemiravanja i zlostavljanja time sto se autujes kao gej muskarac. I na kraju, toliko stete je ucinio LGBT zajednici da zasluzuje svaki prezir. Obozavao sam ga kao glumca, potpuno zasluzeno je osvojio oskara za ulogu u "Americkoj lepoti", HoC mi je jedna od omiljenih serija upravo zbog njega, ali u potpunosti zasluzuje ovaj odijum i otklon koji mu se sada dogadja.

ćiril stipsa

pre 6 godina

Zamerio se Spejsi nekim mocnim sektasima unutar Holivuda,i evo ga epilog.. A fantastican glumac :(
(Strasno, 9. novembar 2017 09:53)

I meni je to palo na pamet. Nemoguce je da se ovolika hajka digla protiv njega zato sto se neki nebitan lik navodno setio da ga je on navodno silovao pre 30 godina i do sada je cutao o tome. Smrdi ovo do neba.
(Bata Sale, 9. novembar 2017 10:08)

Vas dvojica ste pravi Serlok Holms i doktor Votson. Tamburate neke izmisljene price iako je spejsi priznao sta je uradio.

A iza ovog loma komentara podrske spejsiju i vajnstajnu krije se disertacija.

Dejan

pre 6 godina

To se zove fasizam a la Hollywood. Spacey nije osudjen, niti je bilo sta dokazano, niti je on bilo sta priznao. "Lov na vestice" je ponovo poceo.

aco

pre 6 godina

Sam je priznao da je pokusao da bude u "vezi" sa klincem, odnosno priznao je da je pedofil. Tu se prica zavrsava. Ne razumem ljude sto ga brane. Stoji da je medju najboljim glumcima danasnjice.

woah

pre 6 godina

Ekipa "House of Cards" je pravila specijalne ugovore za članove ekipe koja radi na seriji, u kojima se Spejsiju omogućava da ih teroriše. E, kada se sve obelodanilo, oni suspenduju Spensija. Pa treba ukinuti seriju, zabraniti svima da rade. Usput, ovo mi je jedan od omiljenih glumaca, ali je zaslužio da bude izbrisan iz javnosti. Prosto mi je neverovatno sve ovo.

EU Citizen

pre 6 godina

Dakle, ovo je već Orvel. Ne branim pedofile, naprotiv, međutim, pravna definicija pedofila nije čovek koji je pijan pokušao da zavede nekog klinca za koga po svoj prilici nije u tom trenutku znao koliko ima godina i mogao je sasvim plauzibilno da misli da mu je više od "the age of consent", odnosno seksualnog punoletstva koje u Americi varira između 16 i 18 zavisno od države, već čovek koji je imao seksualni odnos sa detetom ispod te zakonske granice čiju je starost bio dužan da utvrdi. Ovakva nezapamćena kampanja ocrnjivanja nekoga ko ništa slično nije počinio, šta god mi mislili o njegovom ukusu i sklonostima, na osnovu nebuloznih optužbi o "seksualnom uznemiravanju", koje je kao pravni koncept neodrživa ideološka kriminalizacija potpuno normalnih oblika ponašanja koja krši osnovne građanske slobode, predstavlja samo još jedan dokaz da neokomunisti i ljudkopravaši koji kontrolišu medije ubrzano guraju zapadnu civilizaciju prema diktaturi.

žmurke

pre 6 godina

mislim da se ovde mesaju stvari. On treba da odgovara za svoje licne postupke ako se dokaze da je kriv a njegova profesija ne bi trebalo da trpi pogotovo ne pre presude.

suzi

pre 6 godina

sto bi rekli povrachachu od holivudskog morala. najjace bi bilo da uskoro iskoci neka prica o ridli skotu kako je nekoga nesto...a kako su poceli smo jos baba sera fali da bude optuzena

go

pre 6 godina

Jep, "2 stvari mogu da ti unište karijeru: da te zateknu sa živim dečakom ili sa mrtvom devojkom".
Zato se Polanski i dan danas švrćka po svetu i niko ga ne iseca iz filmova.

Informacije

pre 6 godina

EU citizen, o kome utvrdjivanju godina govoris, kada su obojica u to vreme radili na Brodway, a Kevin ga je licno pozvao na zurku? Nije ga pokupio sa ulice pa da se pravda kako je izgledao 10 god stariji.

Onima kojima nije jasno zasto su toliki cutli, neka vide cime se Vainstain sve sluzio da sakrije svoje divljanje.

Pre neki dan ste napadali zenu koja je optuzila glumca iz Gossip girls, kao sto je toliko cutala. Juce je jos jedna ispricala identicnu pricu. Usput je rekla kako se odmah poverila momku a on ju je napao da je to sama trazila. Svi sa kojima je razgovarala su je ubedjivali da je bolje da cuti, jer je ona nepoznata pa ce ispasti da trazi svojih 5 minuta slave.

U svakom slucaju ima nebrojeno slucajeva slicne vrste, o kojima se godinama suskalo ali se zataskavalo na sve nacine, jer su uglavnom bili u pitanju mocni muskarci. Sada je krenula lavina, svasta ce isplivati na povrsinu, bice i laznih optuzbi, ali nemojte da branite one koji su SAMI PRIZNALI.

Kevin jeste fantastican glumac, bio mi je jedan od omiljenih jos od Usual suspects, ali to nije razlog da ga branim kao coveka.

Cinique

pre 6 godina

Kevin Spejsi se samo ne uklapa u stereotip koji sam holivud gradi o homoseksualcima, a to je da su obavezno pozitivni i bezazleni likovi, te redovne žrtve nasilnika, primitivaca. Ono kad propagandno klatno ode u drugu krajnost i jednako izgubi vezu sa realnošću i humanošću na koju se poziva.
Homoseksualci su naprosto ljudi, ima dobrih, ima zlih. Spejsi je od ovih drugih, ali je to gurano pod tepih radi održanja "važnije" laži.

Slično je uostalom i sa Vajnštajnom koji nije "gej", ali koji takođe pripada skupini protiv koje se u Americi ne sme ništa ružno reći, čak ni kad ružne stvari rade.

Milioner

pre 6 godina

On zasluzuje da se izbaci iz svih projekata ako je to tacno. Ali mogu da kazem da ti projekti I ja kao posmatrac gubimo. Jer je Spejsi jedan od najboljih glumaca danasnjice. Svaki genije ima neki tik tako da mi nije tesko poverovati da su istinite price. Ali ne zelim.

BarbaDjole

pre 6 godina

Ovo tek nema smisla.
(Strumpf, 09. novembar 2017 09:39)

Itekako ima. Toliko su ocrnili Spejsija da niko ne bi išao da gleda film sa njim. Ovako zamene glumca i makar uzmu neku lovu umesto da izgube sav novac.

lili

pre 6 godina

Strašno!!Ne mogu da verujem,zbog rekla=kazala uništiće čoveku karijeru,ovakav glumac,a pritom na najmanje jednom kanalu kablovske mreže možete svakodnevno gledati Hitlera??Znači Hitler može Spejsija briši!!!Podrška Spejsiju!

ratata

pre 6 godina

dzabe mu sto je fantastican glumac, kad producentske kuce gledaju kakav je imidz kod glumaca, isto tako neki glumci su se poceli politicki angazovati tokom karijere I odjednom su prestali dobijati uloge, a bili su nekad slavni, ne mogu se tacno sjetiti koji ali ima ih

CATAPA

pre 6 godina

Stvarno je za žaljenje na šta se srozao Holivud.

Ako Ridli Skot ne može da uzme (boljeg) glumca, koji i sam pritom hoće da radi ulogu, ko onda može? Nije tu više reč ni o Vajnštajnu koji je jedan (koliko god da takvih ima) već o silovanju integriteta umetnika i stvaralaca koje je postalo notorna stvar i praksa svih producenata.

Holivud je postao silovanje zdravog razuma i svih nekada humanih vrednosti. Nije ni Spejsi žrtva tog sistema, nego njegov (dojučerašnji) deo. Da je đubre znalo se oduvek, sada samo to đubre više ne donosi pare, pa su ga šutnuli.

asteroid

pre 6 godina

Staljin se grohotom smeje. On je to radio jos onomad i bez fotosopa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (emil, 9. novembar 2017 09:42) # Link komentara
mozda,ali je meni opet cudno to sto spejsi priznaje te optužbe umesto da se brani i porice, kao npr tramp u kampanji

Mili

pre 6 godina

On prolazi sada sankcije kao Srbija 90tih. Šta ti je zapadna licemurija. Nekome se gadno zamerio. Tamo pedofila ima kao pleve. Zašto njega?Zar ne?

lemy L.

pre 6 godina

ko bi ga znao mozda i Spejsi "progovori " o cemu je zapravo rec,kome ze zamerio,o cemu se pvde radi,mada mnogo su mocni ovi iz tamosnjeg vrha..

neutralni felsh

pre 6 godina

On prolazi sada sankcije kao Srbija 90tih. Šta ti je zapadna licemurija. Nekome se gadno zamerio. Tamo pedofila ima kao pleve. Zašto njega?Zar ne?
(Mili, 09. novembar 2017 10:11)

zato sto im je pahomije izvan dometa...

agencija fortuna

pre 6 godina

Dakle, ovo je već Orvel. Ne branim pedofile, naprotiv, međutim, blablabla...

(EU Citizen, 9. novembar 2017 12:21)

Au brate, al si olakšao dušu, smanji malo.

neutralni felsh

pre 6 godina

svasta! imali bi mnogo vecu gledanost sa spejsijem, narocito nakon ovog skandala. nego, uplasili se eventualnog bojkota i kraha na blagajnama.

Nemanja

pre 6 godina

@(EU Citizen, 9. novembar 2017 12:21)

E ako će to sprečiti ispaljivanje tvojih gluposti u etar, nekako ću podneti i planetarnu diktaturu.

Mima

pre 6 godina

Covek nije kriv sve dok se ne dokaze na sudu, a Kevin nije proglasen krivim od strane suda i mislim da je apsurd ovo sto mu holivud vec sad radi.

Nikola

pre 6 godina

E,ovo je uzas,fasizam,rasizam,diskriminacija,sve,sve,sve na jednom mestu. Eeeeeej, covek je uradio jednu stvar,neku stvar,videcemo na kraju sudskog postupka i koju. Bice osudjen ili oslobodjen, to niko ne zna, za sada, ali covek radi, voli, moli, ne moze da se izbace scene sa njim jer ga je neko za nesto optuzio. Ovo je strasno.

Pedu

pre 6 godina

Iz svih priča o Spejsiju, ja nigde nisam pročitao da je on bilo koga silovao.
Sve se svodi na priču nekog klinca, kojeg je neki matori pokušao da zavede.

objavite komentar

pre 6 godina

Koliko komentara podrske jednom pedofilu.Odvratno, gade mi se odredjeni komentatori.Uvek su zrtve krive, a silovatelji su kao nevini dok se ne dokaze suprotno, je l'?E pa dok se ne dokaze suprotno ne mozete ni da ga 100% branite.Gde ima dima, ima i vatre.

iluminat

pre 6 godina

Ej Srbijo,kad treba tući homoseksualce i osudjivati zato što prave parade onda smo prvi ali zato kad se pojavi jedan isti takav pa još pedofil odmah svi ustali da ga brane,predpostavljam zato što je dobar glumac.Pa šta ako je dobar glumac,očigledno da je djubre od čoveka.

EU Citizen

pre 6 godina

Dakle, ovo je već Orvel. Ne branim pedofile, naprotiv, međutim, pravna definicija pedofila nije čovek koji je pijan pokušao da zavede nekog klinca za koga po svoj prilici nije u tom trenutku znao koliko ima godina i mogao je sasvim plauzibilno da misli da mu je više od "the age of consent", odnosno seksualnog punoletstva koje u Americi varira između 16 i 18 zavisno od države, već čovek koji je imao seksualni odnos sa detetom ispod te zakonske granice čiju je starost bio dužan da utvrdi. Ovakva nezapamćena kampanja ocrnjivanja nekoga ko ništa slično nije počinio, šta god mi mislili o njegovom ukusu i sklonostima, na osnovu nebuloznih optužbi o "seksualnom uznemiravanju", koje je kao pravni koncept neodrživa ideološka kriminalizacija potpuno normalnih oblika ponašanja koja krši osnovne građanske slobode, predstavlja samo još jedan dokaz da neokomunisti i ljudkopravaši koji kontrolišu medije ubrzano guraju zapadnu civilizaciju prema diktaturi.

aco

pre 6 godina

Sam je priznao da je pokusao da bude u "vezi" sa klincem, odnosno priznao je da je pedofil. Tu se prica zavrsava. Ne razumem ljude sto ga brane. Stoji da je medju najboljim glumcima danasnjice.

branitelji

pre 6 godina

Mojim sugradjanima nije dovoljno sto Spejsi nije demantovao optuzbe, vec se izvinio za nesto sto se “ne seca” da je uradio. Niko se ne izvinjava za nesto sto nije uradio, sem toga cela stvar nece zavrsiti na sudu, jer nece biti podignuta tuzba. Moji sugradjani su navikli na svakodnevno silovanje, pa jedan napad na maloletnika ili tek “puke” optuzbe za njih nisu nista.

lili

pre 6 godina

Strašno!!Ne mogu da verujem,zbog rekla=kazala uništiće čoveku karijeru,ovakav glumac,a pritom na najmanje jednom kanalu kablovske mreže možete svakodnevno gledati Hitlera??Znači Hitler može Spejsija briši!!!Podrška Spejsiju!

Mili

pre 6 godina

On prolazi sada sankcije kao Srbija 90tih. Šta ti je zapadna licemurija. Nekome se gadno zamerio. Tamo pedofila ima kao pleve. Zašto njega?Zar ne?

Dejan

pre 6 godina

To se zove fasizam a la Hollywood. Spacey nije osudjen, niti je bilo sta dokazano, niti je on bilo sta priznao. "Lov na vestice" je ponovo poceo.

suzi

pre 6 godina

sto bi rekli povrachachu od holivudskog morala. najjace bi bilo da uskoro iskoci neka prica o ridli skotu kako je nekoga nesto...a kako su poceli smo jos baba sera fali da bude optuzena

Bata Sale

pre 6 godina

Zamerio se Spejsi nekim mocnim sektasima unutar Holivuda,i evo ga epilog.. A fantastican glumac :(
(Strasno, 9. novembar 2017 09:53)

I meni je to palo na pamet. Nemoguce je da se ovolika hajka digla protiv njega zato sto se neki nebitan lik navodno setio da ga je on navodno silovao pre 30 godina i do sada je cutao o tome. Smrdi ovo do neba.

James Joyce

pre 6 godina

Dobro da li vi shvatate da je covek priznao krivicu, nakon sto je Rep izneo optuzbe u javnosti na njegov racun, tako sto se autovao kao gej muskarac, iskoristivsi to vesto i lukavo kako bi izbegao osudu bilo koje vrste. Covek je pogresio na vise nivoa. Pre svega ne mozes da dotices maloletne osobe bilo kog pola da su. Ne znam sta tu nije jasno?! Drugo, ne mozes da izjavis da sada biras da budes gej muskarac, kada seksualna orijentacija nije izbor vec nesto sa cim se covek radja (neke studije pokazuju da su prvi znaci uocljivi jos u pre-natalnom period, ali to sada nije tema). Trece, vec sam naveo - ne oslobadjas se krivice za seksualno uznemiravanja i zlostavljanja time sto se autujes kao gej muskarac. I na kraju, toliko stete je ucinio LGBT zajednici da zasluzuje svaki prezir. Obozavao sam ga kao glumca, potpuno zasluzeno je osvojio oskara za ulogu u "Americkoj lepoti", HoC mi je jedna od omiljenih serija upravo zbog njega, ali u potpunosti zasluzuje ovaj odijum i otklon koji mu se sada dogadja.

lemy L.

pre 6 godina

ko bi ga znao mozda i Spejsi "progovori " o cemu je zapravo rec,kome ze zamerio,o cemu se pvde radi,mada mnogo su mocni ovi iz tamosnjeg vrha..

žmurke

pre 6 godina

mislim da se ovde mesaju stvari. On treba da odgovara za svoje licne postupke ako se dokaze da je kriv a njegova profesija ne bi trebalo da trpi pogotovo ne pre presude.

woah

pre 6 godina

Ekipa "House of Cards" je pravila specijalne ugovore za članove ekipe koja radi na seriji, u kojima se Spejsiju omogućava da ih teroriše. E, kada se sve obelodanilo, oni suspenduju Spensija. Pa treba ukinuti seriju, zabraniti svima da rade. Usput, ovo mi je jedan od omiljenih glumaca, ali je zaslužio da bude izbrisan iz javnosti. Prosto mi je neverovatno sve ovo.

go

pre 6 godina

Jep, "2 stvari mogu da ti unište karijeru: da te zateknu sa živim dečakom ili sa mrtvom devojkom".
Zato se Polanski i dan danas švrćka po svetu i niko ga ne iseca iz filmova.

CATAPA

pre 6 godina

Stvarno je za žaljenje na šta se srozao Holivud.

Ako Ridli Skot ne može da uzme (boljeg) glumca, koji i sam pritom hoće da radi ulogu, ko onda može? Nije tu više reč ni o Vajnštajnu koji je jedan (koliko god da takvih ima) već o silovanju integriteta umetnika i stvaralaca koje je postalo notorna stvar i praksa svih producenata.

Holivud je postao silovanje zdravog razuma i svih nekada humanih vrednosti. Nije ni Spejsi žrtva tog sistema, nego njegov (dojučerašnji) deo. Da je đubre znalo se oduvek, sada samo to đubre više ne donosi pare, pa su ga šutnuli.

neutralni felsh

pre 6 godina

svasta! imali bi mnogo vecu gledanost sa spejsijem, narocito nakon ovog skandala. nego, uplasili se eventualnog bojkota i kraha na blagajnama.

Milioner

pre 6 godina

On zasluzuje da se izbaci iz svih projekata ako je to tacno. Ali mogu da kazem da ti projekti I ja kao posmatrac gubimo. Jer je Spejsi jedan od najboljih glumaca danasnjice. Svaki genije ima neki tik tako da mi nije tesko poverovati da su istinite price. Ali ne zelim.

BarbaDjole

pre 6 godina

Ovo tek nema smisla.
(Strumpf, 09. novembar 2017 09:39)

Itekako ima. Toliko su ocrnili Spejsija da niko ne bi išao da gleda film sa njim. Ovako zamene glumca i makar uzmu neku lovu umesto da izgube sav novac.

asteroid

pre 6 godina

Staljin se grohotom smeje. On je to radio jos onomad i bez fotosopa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (emil, 9. novembar 2017 09:42) # Link komentara
mozda,ali je meni opet cudno to sto spejsi priznaje te optužbe umesto da se brani i porice, kao npr tramp u kampanji

ratata

pre 6 godina

dzabe mu sto je fantastican glumac, kad producentske kuce gledaju kakav je imidz kod glumaca, isto tako neki glumci su se poceli politicki angazovati tokom karijere I odjednom su prestali dobijati uloge, a bili su nekad slavni, ne mogu se tacno sjetiti koji ali ima ih

Koliko gluposti u jednoj recenici

pre 6 godina

pravna definicija pedofila nije čovek koji je pijan pokušao da zavede nekog klinca za koga po svoj prilici nije u tom trenutku znao koliko ima godina i mogao je sasvim plauzibilno da misli da mu je više od "the age of consent", odnosno seksualnog punoletstva koje u Americi varira između 16 i 18 zavisno od države, već čovek koji je imao seksualni odnos sa detetom ispod te zakonske granice čiju je starost bio dužan da utvrdi.
(EU citizne)

Sad si postao i pravnik? Ali najjace ti je ono "ciju je starost bio duzan da utvrdi", hahaha.

agencija fortuna

pre 6 godina

Dakle, ovo je već Orvel. Ne branim pedofile, naprotiv, međutim, blablabla...

(EU Citizen, 9. novembar 2017 12:21)

Au brate, al si olakšao dušu, smanji malo.

ćiril stipsa

pre 6 godina

Zamerio se Spejsi nekim mocnim sektasima unutar Holivuda,i evo ga epilog.. A fantastican glumac :(
(Strasno, 9. novembar 2017 09:53)

I meni je to palo na pamet. Nemoguce je da se ovolika hajka digla protiv njega zato sto se neki nebitan lik navodno setio da ga je on navodno silovao pre 30 godina i do sada je cutao o tome. Smrdi ovo do neba.
(Bata Sale, 9. novembar 2017 10:08)

Vas dvojica ste pravi Serlok Holms i doktor Votson. Tamburate neke izmisljene price iako je spejsi priznao sta je uradio.

A iza ovog loma komentara podrske spejsiju i vajnstajnu krije se disertacija.

Cinique

pre 6 godina

Kevin Spejsi se samo ne uklapa u stereotip koji sam holivud gradi o homoseksualcima, a to je da su obavezno pozitivni i bezazleni likovi, te redovne žrtve nasilnika, primitivaca. Ono kad propagandno klatno ode u drugu krajnost i jednako izgubi vezu sa realnošću i humanošću na koju se poziva.
Homoseksualci su naprosto ljudi, ima dobrih, ima zlih. Spejsi je od ovih drugih, ali je to gurano pod tepih radi održanja "važnije" laži.

Slično je uostalom i sa Vajnštajnom koji nije "gej", ali koji takođe pripada skupini protiv koje se u Americi ne sme ništa ružno reći, čak ni kad ružne stvari rade.

neutralni felsh

pre 6 godina

On prolazi sada sankcije kao Srbija 90tih. Šta ti je zapadna licemurija. Nekome se gadno zamerio. Tamo pedofila ima kao pleve. Zašto njega?Zar ne?
(Mili, 09. novembar 2017 10:11)

zato sto im je pahomije izvan dometa...

Informacije

pre 6 godina

EU citizen, o kome utvrdjivanju godina govoris, kada su obojica u to vreme radili na Brodway, a Kevin ga je licno pozvao na zurku? Nije ga pokupio sa ulice pa da se pravda kako je izgledao 10 god stariji.

Onima kojima nije jasno zasto su toliki cutli, neka vide cime se Vainstain sve sluzio da sakrije svoje divljanje.

Pre neki dan ste napadali zenu koja je optuzila glumca iz Gossip girls, kao sto je toliko cutala. Juce je jos jedna ispricala identicnu pricu. Usput je rekla kako se odmah poverila momku a on ju je napao da je to sama trazila. Svi sa kojima je razgovarala su je ubedjivali da je bolje da cuti, jer je ona nepoznata pa ce ispasti da trazi svojih 5 minuta slave.

U svakom slucaju ima nebrojeno slucajeva slicne vrste, o kojima se godinama suskalo ali se zataskavalo na sve nacine, jer su uglavnom bili u pitanju mocni muskarci. Sada je krenula lavina, svasta ce isplivati na povrsinu, bice i laznih optuzbi, ali nemojte da branite one koji su SAMI PRIZNALI.

Kevin jeste fantastican glumac, bio mi je jedan od omiljenih jos od Usual suspects, ali to nije razlog da ga branim kao coveka.

Nemanja

pre 6 godina

@(EU Citizen, 9. novembar 2017 12:21)

E ako će to sprečiti ispaljivanje tvojih gluposti u etar, nekako ću podneti i planetarnu diktaturu.