Sajam knjiga posetilo 187.457 ljudi

Međunarodni beogradski sajam knjiga, od 22. do 29. oktobra posetilo je 187.457 ljudi, saopštili su organizatori.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Ja obozavam da citam, ali sajam knjiga nije meni nesto blisko. Mislim da bi za sajam knjiga atmosvera trebala da bude nekako lepsa, mirnija i intimnija. Sad mi sve vise lici na neko vasariste. Ranijih godina sam i isla, da bi nasla neku enciklopediju po povoljnijoj ceni, ali zadnjih par ne idem. Sve sto mi treba , nabavim u knjizarama ili preko interneta.
   (Maja, 31. oktobar 2017 06:42)

  # Link komentara

 2. Džaba sve računice, kad su glavna atrakcija sajma knjiga ponovo bile blogerke i jutjuberke.
   (Sajam blogerki, 31. oktobar 2017 06:35)

  # Link komentara

 3. Možda će zvučiti kao jeres ali sam počeo da bacam knjige. Zaista ima toliko beznačajnih knjiga koje se ne mogu pohvaliti epitetom knjige sa sadržinom. Neke knjige imaju samo jednu poruku; druge i više. Sačuvaću enciklopedije a i tu ima svačega i stvar je ukusa, korisne stručne specijalizovane brošure, i tu su nova saznanja ako nadjem kvalitetniju zameniću i sa starim. Bacio istoriju sačuvao književnost i geografiju. Juriću stručnu literaturu od koje ću imati neku korist u svom životu. Ostavio ZOV ne znam ni sam zašto od časopisa, možda ću i vremenom prodati. Ostavio SAT i njega ću prodati. Jerotić je zanimljiviji dok ga slušaš; njegove knjige su ispod mog nivoa; pročitajte ako mi ne verujete. Ostaviću samo šta lično ima neku vrednost za mene i neću samo da brišem prašinu sa njih. Ništa mi ne znači kad mi neko dodje da stvorim utisak kako sam načitan. Kupujte samo korisne knjige i naravno poneku ako vam je draga ostavite je. Ako vam stoji da skuplja prašinu prodajte je, poklonite je ili je bacite da vam ne troši pažnju i ne rasipate nepotrebno energiju...
   (Bane., 30. oktobar 2017 17:28)

  # Link komentara

 4. Medju kojima sam i ja..
   (acaaa, 30. oktobar 2017 17:20)

  # Link komentara

 5. Krivo mi je što nisam bio ove godine ali drago mi je kad vidim da dosta ljudi ide na ovu manifestaciju makar kupovali hrono ishranu da čitaju. Knjiga je izuzetno bitna za čoveka.
   (student, 30. oktobar 2017 16:36)

  # Link komentara