Sutra počinje 5. Revija nezavisnog off-filma Srbije

Peta revija nezavisnog off-filma Srbije biće održana od 29. do 31. jula u selu Mutanj, na planini Rudnik, u organizaciji Ivana Jakovljevića i producentskog preduzeća "Fiks Fokus" iz Beograda, najavljeno je na sajtu Filmskog centra Srbije.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Ovakve filmske manifestacije treba još više promovisati i finansijski pomagati, sve pohvale Ministarstvu kulture na ovom potezu. Društvo nam je u haosu, a ovo je odličan način da se skrene pažnja mladih sa Cece i Jece na nešto lepše i vrednije! Ovo je nešto što je tako lepo i originalno, pritom se održava u prirodi. Šta ćete lepše, kulturno se uzdignete izuzetno finim filmovima, na planini ste, u zdravom okruženju.
  (Dr Mirjana, 29. jul 2016 09:13)

  # Link komentara

 2. tako je! kakve sve fenomenalne stvari ljudi organizuju SAMI, a niko ne zna ništa o tome jer ova raspala kriminalna država ne radi apsolutno ništa!!!
   (људило, 28. jul 2016 21:37)

  # Link komentara

 3. Zašto niko ne kometariše ovakve članke? Nisam znala šta je off film, bilo mi je jasno da je nešto van normalnih tokova. Nisam znala ni u kom smislu, Posle pročitah objašnjenje. Trebalo bi da se nadležni (to jest Ministarstvo) potrude da ovakva revija dobije i svoju komercijalnu stranu ili da im se pomogne na neki način. Mnogo novaca se baca na nepotrebne stvari, a umetnost ovde više ne stanuje.
  (png, 28. jul 2016 15:29)

  # Link komentara