Film/TV 1

30.03.2024.

20:41

Ovo je najjezivija filmska scena koju ćete videti VIDEO

Ratni film Apokalipsa danas, režisera Frensisa Forda Kopole, baziran je na noveli Srce tame koju je napisao Josef Konrad.

Izvor: Avaz.ba

Ovo je najjezivija filmska scena koju ćete videti VIDEO
Shutterstock/Stock-Asso

Podeli:

Korisnici filma na Redditu su pokrenuli raspravu o uznemirujućoj sceni iz filma Apokalipsa danas (Apocalypse Now), koju su prozvali jednom od najšokantnijih scena koje su ikada videli.

Ratni film Apokalipsa danas, režisera Frensisa Forda Kopole, baziran je na noveli Srce tame koju je napisao Josef Konrad. No, radnja je modernizovana i smeštena u doba Vijetnamskog rata.

Glavne uloge u filmu igraju Martin Šin i Marlon Brando.

Film prati Vilarda (Šin) koji dobija zadatak da pronađe i ubije odbeglog pukovnika Kurca (Brando), za kojeg se veruje da je poludeo. Vilard ga pronalaz u prašumi gde zapoveda plemenom domorodaca.

"Danas sam napokon pogledao Apokalipsu danas i jedina filmska scena koja me je zasad naterala da iskočim iz kože bila je poslednja sekvenca u kojoj bivola režu mačetama", napisao je jedan korisnik. 

"Način na koji mu klecaju kolena, način na koji mu režu meso, očito je da je to stvarno, da nije trik."

Ostali korisnici su se složili da je scena jedna od najšokantnijih koje su ikada videli te su dodali da su se jednako uznemirujuće scene pojavljivale u filmovima Idi i smotri (Come and See) i Cannibal Holocaust.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

18 h

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

23 h

Podeli: