Film/TV 12

18.03.2024.

8:04

Na Netfliks stiže najskuplja serija do sada: Tvorci već planiraju i drugu sezonu VIDEO

Netfliksova naučno-fantastična serija "3 Body Problem" još nije ni počela s prikazivanjem na streaming-servisu, a tvorci, David Beniof i D.B. Vajs, planiraju drugu sezonu.

Izvor: Index.hr

Na Netfliks stiže najskuplja serija do sada: Tvorci već planiraju i drugu sezonu VIDEO
Profimedia

Podeli:

Osim po seriji "3 Body Problem", tvroci serije su poznati i po svetski popularnoj seriji "Igra prestola" koja se prikazivala na HBO-u.

"3 Body Problem" je njihov najnoviji projekt, a naučno-fantastična serija smatra se jednom od najskupljih Netfliksovih serija do sad. 

Kako prenosi Collider, Beniof i Vajs predviđaju da će im trebati najmanje tri ili četiri sezone da ispričaju celu priču, s završetkom istim kakav je onaj u originalnim knjigama.

Uz to, Beniof je komentarisao da je ideja u prve dve sezone prikazati radnju iz prve i druge knjige te je priznao da već sada rade na planiranju druge sezone, iako još nije potvrđeno hoće li do nje i doći. 

"Za drugu sezonu već sada imamo nešto bolje od grube ideje. Puno smo dalje u planiranju od faze grubih ideja. Za radnju posle toga ne znamo, znate, što su stvari udaljenije, to je i pogled na njih maglovitiji. Ali, u trećoj knjizi ima toliko neverojatnih znamenitosti, u smislu scena, situacija i događaja koje možemo videti prilično jasno", objasnio je.

"Znamo da nismo potpuno sigurni kako će naši likovi doći do tog mesta, ali znamo da moraju doći. Ta su mesta razlog zašto smo odabrali ove knjige i hteli da ih adaptiramo u seriju na prvom mestu", ispričao je Beniof u razgovoru za Collider.

Podsećamo, radnja serije "3 Body Problem" prati astrofizičarku Je Venjie, čiji je otac ubijen tokom Kineske kulturne revolucije. Ona je godinama kasnije regrutovana u vojsku i članica je tajne misije čiji je cilj da uspostavi kontakt s vanzemaljcima.

Venjie je ogorčena stanjem u kojem se nalazi svet i donosi odluku zbog koje će naučnici u budućnosti morati da se bore da bi spasili čovečanstvo.

Netfliks je početkom marta objavio i poslednji trejler za nadolazeću seriju u kojem su više prikazali nove likove i svet iz budućnosti.

"3 Body Problem" na Netfliks dolazi 21. marta.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: