Film/TV 11

12.03.2024.

14:58

Gledaoci ne prestaju da hvale novu seriju na Netfliksu: Daju joj ocenu 10/10 VIDEO

Korisnici društvenih mreža ne prestaju da pričaju o najnovijoj Netfliksovoj akcionoj seriji "Gospoda" (The Gentlemen), koja je na striming servis stigla 7. marta.

Izvor: Index.hr

Gledaoci ne prestaju da hvale novu seriju na Netfliksu: Daju joj ocenu 10/10 VIDEO
Profimedia

Podeli:

Serija "Gospoda" trenutno je jedna od najgledanijih serija na Netfliksu.

Teo Džejms je u seriji igrao mladog aristokratu Edija Halsteada, koji je nakon smrti svog oca nasledio veliko porodično imanje. Edi ubrzo saznaje da se na imanju nalazi farma marihuane te da je njegova porodica upala u ralje kriminala.

Iako na prvu želi da pobegne od sveta kriminala, Edija zavede moć koju donosi carstvo marihuane.

Osim Džejmsa, u seriji glume Kaja Skodelario, Danijel Ings, Džoel Ričardson, Vini Džons, Đankarlo Esposito i Rej Vinston.

Kritičari su "Gospodu" ocenili sa 71%, a prosečna publika s 83%. Prema portalu Unilad, neki su svoje oduševljenje izrazili putem Fejsbuka.

"Obožavam ovo. Istovremeno je i ozbiljno i urnebesno, tako da niste ni svesni da gledate kriminalističku seriju", napisao je jedan korisnik.

"Zasad je odlična serija. Najbolja stvar koju sam pogledao na Netfliksu u poslednje vreme", napisao je drugi, na šta je treći dodao: "Dao bih joj 10 od 10."

Džejms je toliko oduševio neke obožavatelje da pišu kako bi voleli da ga vide u ulozi Džejmsa Bonda.

"Ovaj dečko bi bio odličan kao novi Džejms Bond", napisao je jedan gledalac, dok je gledateljka dodala: "Definitivno, moj muž i ja takođe smo to rekli."

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: