Film/TV 0

06.03.2024.

19:07

Jezdić o liku iz filma "Poslednji strelac": "Osuđen na život i emocionalnu razmenu sa psom"

Novi srpski film, akcioni triler "Poslednji strelac" stiže u bioskope u Srbiji 14. marta.

Izvor: B92.net

Jezdić o liku iz filma "Poslednji strelac": "Osuđen na život i emocionalnu razmenu sa psom"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Glavnu ulogu igra jedan od najboljih srpskih glumaca Nenad Jezdić. On je istakao i šta mu je bilo najinspirativnije kada je ova uloga u pitanju.  

"Ja sam suštinsku, emocionalnu inspiraciju i empatiju našao u tome što ovaj karakter opet nekako svodi svoj životni račun. Ovaj karakter je ostao sam. On je osuđen na život i na jednu emocionalnu razmenu sa psom, verovali ili ne, i sa ponekim čovekom", rekao je Jezdić, koji je pohvalio glumačku ekipu. 

 "Meni je bilo najinspirativnije da čovek svoju najizrazitiju emociju uspostavlja sa psom i sa spomenikom svoje tragično preminule žene. I to je ono gde sam ja našao najveći prostor i radost rada na ovom projektu", naveo je Jezdić.

Uzbudljiv akcioni triler "Poslednji strelac" donosi neviđenu dozu napetosti, dramatike i akcije, upakovanu u nezaboravnu priču koja će vas držati prikovane za sedište tokom celog filma. U režiji izuzetnog Darka Nikolića, ovaj filmski dragulj stiže u bioskope širom Srbije 14. marta, u distribuciji Blitz filma.

Glavnu ulogu igra, Jezdić kao inspektor Kuruzović. Priča prati njegovu dramatičnu borbu sa prošlošću nakon gubitka voljene supruge, a sve se komplikuje povratkom dugogodišnjeg neprijatelja, kriminalca Atanasija, čiju ulogu tumači Miodrag Krstović. Ali ovo je samo početak avanture koju predvodi g. Baltazarević, sjajno interpretiran od strane Miloša Timotijevića.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: