Film/TV 3

28.03.2024.

18:13

Stiže novi film Jorgosa Lantimosa: Ema Stoun opet u glavnoj ulozi VIDEO

Izašao je prvi tizer za novi film grčkog reditelja Jorgosa Lantimosa, "Kinds of Kindness", čija je premijera najavljena za 21. jun.

Izvor: B92.net

Stiže novi film Jorgosa Lantimosa: Ema Stoun opet u glavnoj ulozi VIDEO
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Podeli:

Nakon što je za ulogu Bele Bakster u poslednjem Lantimosovom filmu "Jadna stvorenja" dobila Oskara za najbolju glumicu, Ema Stoun će se ponovo naći u glavnoj ulozi.

Pored nje, glumačku postavu će ponovo činiti i Vilem Dafo i Margaret Kvoli. U filmu će igrati i Džesi Plemons, Hanter Šafer, Hong Čau, Mamoudou Atie i drugi.


"Divno je ponovo raditi sa Emom. Toliko je lakše imati nekoga ko ti toliko veruje i kome ti toliko veruješ",  rekao je Lantimos za Gardijan o projektu.

Radnja filma dešava se u Nju Orleansu, a kako reditelj otkriva, ima tri različite priče.

"Zaista je bilo skoro kao da snimam tri filma. Sve je snimljeno i počeli smo da montiramo", rekao je Jorgos, prenosi Varajeti.
 

Reditelj u novom filmu istražuje vrste okrutnosti, a sudeći prema tizeru, očekuje nas još jedno neobično ostvarenje u poznatom Lantimosovom maniru.

Pogledajte najavu za film u sledećem video-snimku.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: