Aktuelno 2

19.06.2024.

10:43

Stiže druga sezona najgledanije Netfliksove serije FOTO/VIDEO

Netfliks je saopštio da je završena produkcija druge sezone Noćnog agenta, jedne od najpopularnijih i najgledanijih Netfliks serija.

Izvor: Index.hr

Stiže druga sezona najgledanije Netfliksove serije FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Vest o završetku produkcije Netfliks je objavio na društvenim mrežama, na oduševljenje brojnih obožavalaca serije.

"Produkcija druge sezone Noćnog agenta je zvanično završena!", stoji u opisu objave na Netfliksovoj fejsbuk stranici, na kojoj se, između ostalog, pojavljuje i glumac Gabrijel Baso, koji igra glavnog glumca, agenta Pitera Saterlenda.


Serija Noćni agent se smatra jednom od najpopularnijih i najgledanijih Netfliks serija. U prvih sedam dana od objavljivanja na popularnoj platformi za striming, korisnici Netflika proveli su 90 miliona sati gledajući prvu sezonu akcione serije.

Podsećanja radi, priča prati agenta FBI Pitera Saterlenda koji radi kao noćni telefonski operater za hitne slučajeve u Beloj kući. Prateći telefonsku liniju, odgovara na poziv koji ga uključuje u smrtonosnu zaveru u kojoj je umešana krtica u Beloj kući.

Obožavaoci serije su oduševljeni vestima da je produkcija završena i nadaju se da će seriju uskoro videti na ekranima. Za sada nije poznato kada je planirana premijera druge sezone.

"Odlična serija! Jedva čekam da je konačno pogledam", "Prva sezona je bila odlična, verujem da će druga biti još bolja!", "Konačno vesti sa Netfliks-a koje me zanimaju, samo moraju da otkriju datum premijere", "Definitivno jedna od boljih serija na Netfliksu", "Ne mogu da čekam, samo da je pogledamo što pre!", neki su od komentara.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: