Aktuelno 5

04.04.2024.

21:34

Dve glumice u trci za novu Bondovu devojku

Počela je potraga za novom Bondovom devojkom, za novi deo ovog čuvenog filma.

Izvor: b92.net/ Dailymail

Dve glumice u trci za novu Bondovu devojku
Profimedia

Podeli:

Uz ime Arona Tejlora-Džonsona, prema pisanju svetskih medija viđenog za ulogu Džejmsa Bonda, pominju se i dve glumice kao glavne kandidatkinje za njegovu devojku. Reč je o Zendeji i Sidni Svini, dok bi u rediteljsku stolicu možda mogao da sedne Deni Vilnev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Strani mediji uveliko pišu da su glumice Sidni i Zendeja u najužem krugu za ulogu Bondove devojke kao i da bi sledeći film o tajnom agentu 007 mogao biti rimejk koji uključuje dobro znane zlikovce iz prošlosti. Iako su mnogi objavili da je engelskom glumcu Aronu Tejloru-Džonsonu zvanično ponuđena uloga Džejmsa Bonda, to još uvek nije potvrđeno.

 

Scenario iz snova

Prema izvorima, režiser Deni Vilnev, nominovan za Oskara, bio bi najbolji kandidat za režiju novog filma po mišljenju izvršne producentkinje ove franšize Barbare Brokoli.

"Barbara zaista želi da Deni režira sledeći film o Bondu", tvrdi neimenovani izvor, prenosi Dejli mejl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Navodno je kanadski reditelj najbolja opcija za novi film o Bondu posle uspeha koji je ostvario sa Istrebljivačem 2 i dva nastavka Dine. To je, kako navodi ovaj list, njen scenario iz snova, ali pošto je Vilnev veoma zauzet, njegovo angažovanje možda i nije najrealnija opcija.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: