Aktuelno 12

19.03.2024.

12:07

On će biti novi Džejms Bond

Kako prenose strani mediji, Aron Tejlor Džonson bi trebalo da bude sledeći Džejms Bond.

Izvor: B92.net

On će biti novi Džejms Bond
Profimedia

Podeli:

Poznat po ulogama u filmovima kao što su "Kick-Ass" i "Avengers: Age Of Ultron", 33-godišnji glumac tek treba da prihvati ulogu koja mu se pripisuje, ali izvor je za list San (The Sun) rekao: "Bond je Aronov posao, ako on poželi da to prihvati."

Izvor je dodao: "Zvanična ponuda je na stolu i čekaju da se javi."

Eon produkcija, koja je odgovorna za filmove o Bondu, priprema se za snimanje novog filma 007, na kojem se uveliko radi  scenario.

Izvor Sana je dodao: "Što se Eona tiče, veruju da će Aron potpisati ugovor u narednih nekloliko dana i da mogu da se pripremaju za veliku najavu."

Tejlor Džonson je "neverovatno talentovan glumac", takođe je rekao izvor. Nazvali su ga "savršenom osobom za ulogu Bonda i dobro će naslediti Krejga."

Tejlora Džonsona prošle nedelje su iz magazina Numero pitali o glasinama koje ga povezuju sa tom ulogom. U odgovoru je rekao: "Smatram da je šarmantno i divno što me ljudi vide u toj ulozi. Shvatam to kao veliki kompliment."

Dugo se spekulisalo da će Idris Elba preuzeti ulogu Bonda, ali je 51-godišnjak u septembru rekao da su ga "odvratni" komentari o njegovoj trci odbili.

On je rekao za SmartLess podcast: "Oni koji nisu bili srećni zbog te ideje učinili su celu stvar odvratnom, jer se radilo o rasi."

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: