Utorak, 14.04.2015.

20:11

Napadnut novinar Vladimir Ješić

Novinar Vladimir Ješić napadnut je na ulici u Inđiji, a on je ocenio da je razlog za napad samo to što je brat bivšeg gradonačelika Inđije Gorana Ješića.

Izvor: Beta

Napadnut novinar Vladimir Ješiæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Stanko

pre 9 godina

Kako tvrdi DS, Ješići su postali životno ugorženi u Inđiji... Oni koji praktično celu Inđiji imaju u šaci! Pa, njih ni Bog ne sme da napadne u Inđiji! Dobro narod zna ko su Ješići, neće u ovu laž niko poverovati.

Zacko

pre 9 godina

Zasto bas dan pred izbore praviti haos i dizati tenzije!Zar je bilo ciji zivot vredan toga,ne shvatam ljude koji bi zarad vlasti sve uradili makar i neciji zivot da se izgubi.Strasno opet postavlja se pitanje koje to i zarad cega uradio ima tu svacega i mislim da pojedini na taj nacin zele da uzmu vremena i da prikazu sebe kao zrtve.Stranke koje zele da dodju na vlast nemaju potrebe da na taj nacin to rade i da kaljaju sebi ugled,prave sebi problem bez potrebe skupili su vecinu i legitimno je pravo da preuzmu vlast!

istraživačko novinarstvo?

pre 9 godina

Novinar ili biznismen? http://www.rating.rs/sr/bonitet/CORD-IPS
http://www.seracell.rs/vest/novosa%C4%91anke-najvi%C5%A1e-veruju-seracell-u
"U biznisu s matičnim ćelijama firma “Cord IPS” Vladimira Ješića, kako on sam kaže, igra jednu od glavnih uloga u Pokrajini. “Cord IPS” je generalni zastupnik nemačke banke ćelija “Seracell” za jugoistočnu Evropu i Bliski istok. " http://www.nsreporter.rs/pod-lupom/brat-gorana-jesica-izvozi-maticne-celije-iz-vojvodine/
Naravno, ni biznismene niko ne sme da napada. Naročito kad su nečija braća.

simka

pre 9 godina

"Nakon intervencije policije, sumnjivci u crnim jaknama i u crnim džipovima su se razbežali i sitacija se smirila" rekao je Jesic. Kao lose izreziran film niskobudzetne produkcije.

Cirko

pre 9 godina

Svaka vlast je promenjiva i ko ima vecinu normalno da ce tu istu vlast preuzeti.Osudjujem svako nasilje i takvu vrstu pritiska ali zasto sada bas brata od Gorana Jesica pa niko sebi ne bih pravio takvu losu promciju i uradio takvu losu stvar.Mislim da tu nistu cista posla i da neko drugi pakuje "aferu" kako bi se prikrila nemoc sadasnje vlasti i to da ne mogu da se pomire sa time da gube.Policija radi svoj posao i prvi korak je ucinjen utvrdice se sve budimo strpljivi ali se plasim da cemo itekako biti iznenadjeni kada cujemo ko stoji iz ovoga!

nataša

pre 9 godina

"Ne možete da verujete kakva je psihoza napravljena u Inđiji...građani su uplašeni", kazao je Ješić i dodao da se situacija smirila nakon intervencije policije.
Da li je zaista tako, pokazaće dalja istraga. Ali mi se čini da se vlast u Indjiji plaši više nego njeni gradjani.

Maša

pre 9 godina

Da to malo demokrate neprave tenzije kao i uvek,ulazak u vlast naprednjaka je vrlo stresna situacija pogotovo za opštinu kao što je Inđija.

Borko

pre 9 godina

Svaki napad, svaka pretnja je za osudu, ukoliko se naravno i desio. Ali, političke stranke moraju da se ponašaju odgovorno, svojim izjavama ne smeju da doprinose razvijanju tenzije kod građana. DS kao da ne može da se pomiri sa odlaskom sa vlasti, u Inđiji raste napetost, bespotrebno. Vlast mora biti promenljiva, valjda je to osnovna tekovin ademokratije.

već vidjeno

pre 9 godina

Ne branim ni DS ni SNS, ali ipak mislim da je ova priča malo više preuveličana. Sprema se smena vlasti u Indjiji i DS po starom dobrom običaju gleda samo da optuži SNS.

Vesna R

pre 9 godina

Vlada je, inače, u Inđiji poznat kao sinonim za totalnu toleranciju, ne-nadmenost, ne-uobraženost, pristojnost, pažljivost, skromnost, čednost, ljupkost itd. ... prosto je čudno, kako to njemu da se desi ... zaista neshvatljivo i nepojamno ... i, tako dalje ...

danilo

pre 9 godina

Za osudu je svaki napad na ljude koji zele slobodno da misle. U Apatinu koalicija sps-ds pravi pravi medijski linc. Imaju svoju tv stanicu gde Miodrag Popov uredjuje vesti, mozete misliti na sta to tek lici...tuga

ccc

pre 9 godina

SNS nema razloga da na silu menja vlast,na izborima bice jasno da ih narod podrzava i dalje.Ne razumem demokrate kako sebi dizu rejting na najgori nacin.

Vox populi

pre 9 godina

Novinari su uvek bili predmet raznoraznih napada verbalnih i fizičkih. Ne treba odmah politizovati i donostiti ishitrene zaključke o napadu.

Informativno

pre 9 godina

Zaista me iznenadjuje sto mi ne objavljujete komentare... Nisam obojen, nisam bot... Gospodina Jesica poznajem dobro, jos iz vremena kada je od stranih donacija kupio prvi stan... Tada je bio novinar, da ne gresim dusu. Ne razumem zbog cega svaki put kada izlazi u javnost istice da je novinar kada se tim poslom ne bavi vec jako dugo. Ako hoce da glumi zrtvu moze da kaze da je na primer rom ili gej... Nemojte pogresno da me shvatite ali ove dve pomenute manjine imaju veca prava i zasticeniji su od nas obicnih gradjana. Kada bi se tako deklarisao mnogo bi lakse mogli da shvatimo odakle mu svi skupi automobili, stanovi, kuca na tri sprata, lokali... Ovako, novinar u Srbiji sa takvom imovinskom kartom, pa nemojte da vredjate nasu inteligenciju!
Napad je svakako za osudu ali hajde da stvari nazivamo pravim imenima!
Hvala vam sto mi ovaj komentar necete ignorisati...

Бранислав

pre 9 godina

Владимир Јешић се можда некада бавио новинарством, али данас више није новинар. Владимир Јешић се бави медицинским биѕнисом, пружа услуге складиштења матичних ћелија у иностранству. Власник је фирме Корд ИПС, то знам јер сам управо преко њих радио анализу на 100 наследних генетских болести за моје дете. Уз то он је и брат Горана Јешића који незванично (и званично) влада Инђијом већ 15 година. Требало би бити више него глуп па напасти баш Владимира Јешића на улици. Узгред о напредњацима и њиховој власти мислим све најгоре што може да се замисли, али и о овима из ДС не мислим ништа боље. Из Војводине сам, те људе знам и лично, па и Владу Јешића, па знам о чему говорим. Питајте га колико је Бебац добио пара из буџета док је ДС био на власти и како у исто време мајке које раде за Бебац не могу на боловање када су им деца болесна.

Zeljko

pre 9 godina

Neverovatno je koliko je Srbija podeljena. Zasto jedni misli da vise vole svoju zemlju od drugih? Zasto bi ja branio bilo koju stranku iako znam da su korumpirani maksimalno, osim ako i ja nemam deo tog kolaca? Srbi su sigurni da je bolje biti malo pametan nego malo glup narod. To dokazujemo vec 25 godina. Gledamo kako nam zivot prolazi i ne reagujemo.

milos

pre 9 godina

Ja sam iz Indjije i sve ovo sto se objavljuju je istina ali retko ko sme to reci jer je postalo ako nisi clan ili ne glasas za sns ti si građanin drugog reda ili državni neorijatelj

box

pre 9 godina

to je to...dosla je i Indjija na red...evo primer Iriga,Sns je dosao na vlast a da pri tome nije osvojio ni jedno odbornicko mesto na izborima...dal su odbornici videli evropske perspektive ili ih je strah naveo na promenu misljenja,ili su dobili nova radna mesta a mozda i sacuvali stara....kako god....toliko o borbi protiv korupcije.....da je stalo Sns da unisti korupciju odavno bi doneli zakon da je stranka vlasnik mandata....valjda nemaju vecinu u skupstini pa jos ne mogu....???

Dobrila

pre 9 godina

Ja pročitah da ga je napao jedan čovek u crnoj jakni.Posle piše da se pojavila policija i da su se likovi u crnim jaknama razbežali.Da li je onda Ješićevog brata napao jedan ili više njih?Nešto u ovoj priči ne štima.

JV

pre 9 godina

@Sale
Oni imaju 50% podrske onih koji su izasli da glasaju, problem je sto opet veliki broj nece izaci jer kako kazu `nemaju za koga`. Neke cak i mrzi da se odvuku do biralista. Misle da ce neko drugi da odradi to umesto njih.
A onda ce da se zale kako nas upropastise.

Imam pravo (smatram i duznost) glasa tacno pola svog zivota i nije se dogodilo da ne odem da glasam.
Posl.put, iako sam mogla da naslutim ishod jer je bilo jasno da izlaznost nece biti dovoljna za drugaciji, bukvalno sam cim sam zavrsila s poslom uvece, 10ak min.pre zatvaranja biralista, otrcala ko bez duse, jer bi me grizla savest da nisam. Ovako sam mirna, ja sam uradila sta je do mene, neki drugi nisu i tako nam je... nazalost, cini se da ce potrajati.
Samo bahati i nepismeni, muljatori i falsifikatori prolaze.
+Potkupljivih koliko hocete.

anticenzura

pre 9 godina

Bole me za ds,ali ovo je klasika za sns na lokalu. Nista novo. Dzaba se lider utegao u odelce,dzaba funkcionercici gostuju kod Lee Kis...sve je to maska,sns je ono sto se da videti na lokalu,a to su pretnje.otimanja,gepekovanja...Botovi cao!

Georgina Aždajković

pre 9 godina

Vojvodina OTPOR! OTPOR varvarskoj najezdi i leglu gramzivih ambicioznih nesposobnjakovica! Dole slepi šabloni, gluvi klonovi i nemi poslušnici.

VladimirUE

pre 9 godina

Napad na novinara je napad na osnovna ljudska prava i slobode,slobodu izrazavanja i pravo na istinito informisanje. Ovo mora biti osudjeno od EU koja mora uneti kao kljucni uslov slobodu medija.

ManUTD

pre 9 godina

Građani uplašeni? Ja sam iz Inđije i nisam primetio da se situacija promenila. Više se pitam odakle sve ove priče i kako to da meštani nisu upućeni u njih.

Mare,NS

pre 9 godina

Vama,administratorima i moderatorima B92,ponekad zaista zavidim.
Kada krene okrsaj botova bez imalo mozga,sa obe strane,ko zna sta sve mozete procitati?
Meni je i ovo sto ste objavili do sada,dovoljno da mi krenu suze od smeha.
A,tek vama sto imate,jos more toga da procitate,a ne bude objavljeno?
Neprocenjivo!!!

milan

pre 9 godina

Da bi SNS došla na vlast spremna je na sve da kupuje odbornike pa čak i gradonačelnike kao SM i ako se pitamo gde su pare otišle koje je ova vlast više potrošila vidite po opštinama koliko je novca utrošeno u manje važne investicije samo da bi u njima pridobile glasače ili odbornike partija koje su u drugim koalicijama i to nije ništa drugo do kupovina većine.

oblivion

pre 9 godina

Za ovo ste glasali. Da možda niste iznenađeni? Rat u Jugi, a zatim sa celi svetom vam nije bio dovoljno bolestan, treba još. To još će vam uskoro uzeti i onaj poslednji gram pameti koje se negde zaturio u prostranoj, praznoj lobanji...idemo botovi, samo bolesno, kao i do sada...

sale

pre 9 godina

Milosevic je bio amater za Vucica... SNS i Vucic su potpuno vratili zemlju u devedesete a njihovi botovi su gori nego sto su bili Milosevicevi... Strasno kakav smo narod i ko ima 50% podrske... Znam da komentar nece biti objavljen,ali hajde,poslacu...

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Vec vidjeno.Isti tipovi od mesta do mesta.Onda seoglasi SNS i kazu da to nisu njihovi vec iz bivse vlasti.Mene cude mladi momci u lokalu sto se ne organizuju.

Bice toga jos

pre 9 godina

Uz otimanje vlasti , ide i sila. Naprednjaci sve silom. Plasim se da ce svakim danom toga biti sve vise. Vlast im realno izmice, pa postaju nervozni i agresivni.

ns

pre 9 godina

Haos i raspad Srbije ! A gde su sad bahati komunalci ? A ? Samo bakice i žene napadate ! Napadate sirotinju i otimate serpe penzionerima sa privatnim izvrsiteljima.

istina

pre 9 godina

indjija je divlji zapad. besna auta i sumnjiva lica na sve strane,grad i klinci vrve od droge,diluje se na sred ulice i ako se sve zna, policija ne sme da pisne,stavise,bahati se jednako u saobracaju kao i krimosi.

Bice toga jos

pre 9 godina

Uz otimanje vlasti , ide i sila. Naprednjaci sve silom. Plasim se da ce svakim danom toga biti sve vise. Vlast im realno izmice, pa postaju nervozni i agresivni.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Vec vidjeno.Isti tipovi od mesta do mesta.Onda seoglasi SNS i kazu da to nisu njihovi vec iz bivse vlasti.Mene cude mladi momci u lokalu sto se ne organizuju.

sale

pre 9 godina

Milosevic je bio amater za Vucica... SNS i Vucic su potpuno vratili zemlju u devedesete a njihovi botovi su gori nego sto su bili Milosevicevi... Strasno kakav smo narod i ko ima 50% podrske... Znam da komentar nece biti objavljen,ali hajde,poslacu...

ns

pre 9 godina

Haos i raspad Srbije ! A gde su sad bahati komunalci ? A ? Samo bakice i žene napadate ! Napadate sirotinju i otimate serpe penzionerima sa privatnim izvrsiteljima.

istina

pre 9 godina

indjija je divlji zapad. besna auta i sumnjiva lica na sve strane,grad i klinci vrve od droge,diluje se na sred ulice i ako se sve zna, policija ne sme da pisne,stavise,bahati se jednako u saobracaju kao i krimosi.

oblivion

pre 9 godina

Za ovo ste glasali. Da možda niste iznenađeni? Rat u Jugi, a zatim sa celi svetom vam nije bio dovoljno bolestan, treba još. To još će vam uskoro uzeti i onaj poslednji gram pameti koje se negde zaturio u prostranoj, praznoj lobanji...idemo botovi, samo bolesno, kao i do sada...

ManUTD

pre 9 godina

Građani uplašeni? Ja sam iz Inđije i nisam primetio da se situacija promenila. Više se pitam odakle sve ove priče i kako to da meštani nisu upućeni u njih.

anticenzura

pre 9 godina

Bole me za ds,ali ovo je klasika za sns na lokalu. Nista novo. Dzaba se lider utegao u odelce,dzaba funkcionercici gostuju kod Lee Kis...sve je to maska,sns je ono sto se da videti na lokalu,a to su pretnje.otimanja,gepekovanja...Botovi cao!

milan

pre 9 godina

Da bi SNS došla na vlast spremna je na sve da kupuje odbornike pa čak i gradonačelnike kao SM i ako se pitamo gde su pare otišle koje je ova vlast više potrošila vidite po opštinama koliko je novca utrošeno u manje važne investicije samo da bi u njima pridobile glasače ili odbornike partija koje su u drugim koalicijama i to nije ništa drugo do kupovina većine.

Georgina Aždajković

pre 9 godina

Vojvodina OTPOR! OTPOR varvarskoj najezdi i leglu gramzivih ambicioznih nesposobnjakovica! Dole slepi šabloni, gluvi klonovi i nemi poslušnici.

Dobrila

pre 9 godina

Ja pročitah da ga je napao jedan čovek u crnoj jakni.Posle piše da se pojavila policija i da su se likovi u crnim jaknama razbežali.Da li je onda Ješićevog brata napao jedan ili više njih?Nešto u ovoj priči ne štima.

JV

pre 9 godina

@Sale
Oni imaju 50% podrske onih koji su izasli da glasaju, problem je sto opet veliki broj nece izaci jer kako kazu `nemaju za koga`. Neke cak i mrzi da se odvuku do biralista. Misle da ce neko drugi da odradi to umesto njih.
A onda ce da se zale kako nas upropastise.

Imam pravo (smatram i duznost) glasa tacno pola svog zivota i nije se dogodilo da ne odem da glasam.
Posl.put, iako sam mogla da naslutim ishod jer je bilo jasno da izlaznost nece biti dovoljna za drugaciji, bukvalno sam cim sam zavrsila s poslom uvece, 10ak min.pre zatvaranja biralista, otrcala ko bez duse, jer bi me grizla savest da nisam. Ovako sam mirna, ja sam uradila sta je do mene, neki drugi nisu i tako nam je... nazalost, cini se da ce potrajati.
Samo bahati i nepismeni, muljatori i falsifikatori prolaze.
+Potkupljivih koliko hocete.

Borko

pre 9 godina

Svaki napad, svaka pretnja je za osudu, ukoliko se naravno i desio. Ali, političke stranke moraju da se ponašaju odgovorno, svojim izjavama ne smeju da doprinose razvijanju tenzije kod građana. DS kao da ne može da se pomiri sa odlaskom sa vlasti, u Inđiji raste napetost, bespotrebno. Vlast mora biti promenljiva, valjda je to osnovna tekovin ademokratije.

Cirko

pre 9 godina

Svaka vlast je promenjiva i ko ima vecinu normalno da ce tu istu vlast preuzeti.Osudjujem svako nasilje i takvu vrstu pritiska ali zasto sada bas brata od Gorana Jesica pa niko sebi ne bih pravio takvu losu promciju i uradio takvu losu stvar.Mislim da tu nistu cista posla i da neko drugi pakuje "aferu" kako bi se prikrila nemoc sadasnje vlasti i to da ne mogu da se pomire sa time da gube.Policija radi svoj posao i prvi korak je ucinjen utvrdice se sve budimo strpljivi ali se plasim da cemo itekako biti iznenadjeni kada cujemo ko stoji iz ovoga!

nataša

pre 9 godina

"Ne možete da verujete kakva je psihoza napravljena u Inđiji...građani su uplašeni", kazao je Ješić i dodao da se situacija smirila nakon intervencije policije.
Da li je zaista tako, pokazaće dalja istraga. Ali mi se čini da se vlast u Indjiji plaši više nego njeni gradjani.

istraživačko novinarstvo?

pre 9 godina

Novinar ili biznismen? http://www.rating.rs/sr/bonitet/CORD-IPS
http://www.seracell.rs/vest/novosa%C4%91anke-najvi%C5%A1e-veruju-seracell-u
"U biznisu s matičnim ćelijama firma “Cord IPS” Vladimira Ješića, kako on sam kaže, igra jednu od glavnih uloga u Pokrajini. “Cord IPS” je generalni zastupnik nemačke banke ćelija “Seracell” za jugoistočnu Evropu i Bliski istok. " http://www.nsreporter.rs/pod-lupom/brat-gorana-jesica-izvozi-maticne-celije-iz-vojvodine/
Naravno, ni biznismene niko ne sme da napada. Naročito kad su nečija braća.

Vesna R

pre 9 godina

Vlada je, inače, u Inđiji poznat kao sinonim za totalnu toleranciju, ne-nadmenost, ne-uobraženost, pristojnost, pažljivost, skromnost, čednost, ljupkost itd. ... prosto je čudno, kako to njemu da se desi ... zaista neshvatljivo i nepojamno ... i, tako dalje ...

Vox populi

pre 9 godina

Novinari su uvek bili predmet raznoraznih napada verbalnih i fizičkih. Ne treba odmah politizovati i donostiti ishitrene zaključke o napadu.

danilo

pre 9 godina

Za osudu je svaki napad na ljude koji zele slobodno da misle. U Apatinu koalicija sps-ds pravi pravi medijski linc. Imaju svoju tv stanicu gde Miodrag Popov uredjuje vesti, mozete misliti na sta to tek lici...tuga

ccc

pre 9 godina

SNS nema razloga da na silu menja vlast,na izborima bice jasno da ih narod podrzava i dalje.Ne razumem demokrate kako sebi dizu rejting na najgori nacin.

simka

pre 9 godina

"Nakon intervencije policije, sumnjivci u crnim jaknama i u crnim džipovima su se razbežali i sitacija se smirila" rekao je Jesic. Kao lose izreziran film niskobudzetne produkcije.

VladimirUE

pre 9 godina

Napad na novinara je napad na osnovna ljudska prava i slobode,slobodu izrazavanja i pravo na istinito informisanje. Ovo mora biti osudjeno od EU koja mora uneti kao kljucni uslov slobodu medija.

Бранислав

pre 9 godina

Владимир Јешић се можда некада бавио новинарством, али данас више није новинар. Владимир Јешић се бави медицинским биѕнисом, пружа услуге складиштења матичних ћелија у иностранству. Власник је фирме Корд ИПС, то знам јер сам управо преко њих радио анализу на 100 наследних генетских болести за моје дете. Уз то он је и брат Горана Јешића који незванично (и званично) влада Инђијом већ 15 година. Требало би бити више него глуп па напасти баш Владимира Јешића на улици. Узгред о напредњацима и њиховој власти мислим све најгоре што може да се замисли, али и о овима из ДС не мислим ништа боље. Из Војводине сам, те људе знам и лично, па и Владу Јешића, па знам о чему говорим. Питајте га колико је Бебац добио пара из буџета док је ДС био на власти и како у исто време мајке које раде за Бебац не могу на боловање када су им деца болесна.

Informativno

pre 9 godina

Zaista me iznenadjuje sto mi ne objavljujete komentare... Nisam obojen, nisam bot... Gospodina Jesica poznajem dobro, jos iz vremena kada je od stranih donacija kupio prvi stan... Tada je bio novinar, da ne gresim dusu. Ne razumem zbog cega svaki put kada izlazi u javnost istice da je novinar kada se tim poslom ne bavi vec jako dugo. Ako hoce da glumi zrtvu moze da kaze da je na primer rom ili gej... Nemojte pogresno da me shvatite ali ove dve pomenute manjine imaju veca prava i zasticeniji su od nas obicnih gradjana. Kada bi se tako deklarisao mnogo bi lakse mogli da shvatimo odakle mu svi skupi automobili, stanovi, kuca na tri sprata, lokali... Ovako, novinar u Srbiji sa takvom imovinskom kartom, pa nemojte da vredjate nasu inteligenciju!
Napad je svakako za osudu ali hajde da stvari nazivamo pravim imenima!
Hvala vam sto mi ovaj komentar necete ignorisati...

već vidjeno

pre 9 godina

Ne branim ni DS ni SNS, ali ipak mislim da je ova priča malo više preuveličana. Sprema se smena vlasti u Indjiji i DS po starom dobrom običaju gleda samo da optuži SNS.

Maša

pre 9 godina

Da to malo demokrate neprave tenzije kao i uvek,ulazak u vlast naprednjaka je vrlo stresna situacija pogotovo za opštinu kao što je Inđija.

Mare,NS

pre 9 godina

Vama,administratorima i moderatorima B92,ponekad zaista zavidim.
Kada krene okrsaj botova bez imalo mozga,sa obe strane,ko zna sta sve mozete procitati?
Meni je i ovo sto ste objavili do sada,dovoljno da mi krenu suze od smeha.
A,tek vama sto imate,jos more toga da procitate,a ne bude objavljeno?
Neprocenjivo!!!

Zacko

pre 9 godina

Zasto bas dan pred izbore praviti haos i dizati tenzije!Zar je bilo ciji zivot vredan toga,ne shvatam ljude koji bi zarad vlasti sve uradili makar i neciji zivot da se izgubi.Strasno opet postavlja se pitanje koje to i zarad cega uradio ima tu svacega i mislim da pojedini na taj nacin zele da uzmu vremena i da prikazu sebe kao zrtve.Stranke koje zele da dodju na vlast nemaju potrebe da na taj nacin to rade i da kaljaju sebi ugled,prave sebi problem bez potrebe skupili su vecinu i legitimno je pravo da preuzmu vlast!

box

pre 9 godina

to je to...dosla je i Indjija na red...evo primer Iriga,Sns je dosao na vlast a da pri tome nije osvojio ni jedno odbornicko mesto na izborima...dal su odbornici videli evropske perspektive ili ih je strah naveo na promenu misljenja,ili su dobili nova radna mesta a mozda i sacuvali stara....kako god....toliko o borbi protiv korupcije.....da je stalo Sns da unisti korupciju odavno bi doneli zakon da je stranka vlasnik mandata....valjda nemaju vecinu u skupstini pa jos ne mogu....???

milos

pre 9 godina

Ja sam iz Indjije i sve ovo sto se objavljuju je istina ali retko ko sme to reci jer je postalo ako nisi clan ili ne glasas za sns ti si građanin drugog reda ili državni neorijatelj

Zeljko

pre 9 godina

Neverovatno je koliko je Srbija podeljena. Zasto jedni misli da vise vole svoju zemlju od drugih? Zasto bi ja branio bilo koju stranku iako znam da su korumpirani maksimalno, osim ako i ja nemam deo tog kolaca? Srbi su sigurni da je bolje biti malo pametan nego malo glup narod. To dokazujemo vec 25 godina. Gledamo kako nam zivot prolazi i ne reagujemo.

Stanko

pre 9 godina

Kako tvrdi DS, Ješići su postali životno ugorženi u Inđiji... Oni koji praktično celu Inđiji imaju u šaci! Pa, njih ni Bog ne sme da napadne u Inđiji! Dobro narod zna ko su Ješići, neće u ovu laž niko poverovati.

Bice toga jos

pre 9 godina

Uz otimanje vlasti , ide i sila. Naprednjaci sve silom. Plasim se da ce svakim danom toga biti sve vise. Vlast im realno izmice, pa postaju nervozni i agresivni.

istina

pre 9 godina

indjija je divlji zapad. besna auta i sumnjiva lica na sve strane,grad i klinci vrve od droge,diluje se na sred ulice i ako se sve zna, policija ne sme da pisne,stavise,bahati se jednako u saobracaju kao i krimosi.

sale

pre 9 godina

Milosevic je bio amater za Vucica... SNS i Vucic su potpuno vratili zemlju u devedesete a njihovi botovi su gori nego sto su bili Milosevicevi... Strasno kakav smo narod i ko ima 50% podrske... Znam da komentar nece biti objavljen,ali hajde,poslacu...

ns

pre 9 godina

Haos i raspad Srbije ! A gde su sad bahati komunalci ? A ? Samo bakice i žene napadate ! Napadate sirotinju i otimate serpe penzionerima sa privatnim izvrsiteljima.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Vec vidjeno.Isti tipovi od mesta do mesta.Onda seoglasi SNS i kazu da to nisu njihovi vec iz bivse vlasti.Mene cude mladi momci u lokalu sto se ne organizuju.

oblivion

pre 9 godina

Za ovo ste glasali. Da možda niste iznenađeni? Rat u Jugi, a zatim sa celi svetom vam nije bio dovoljno bolestan, treba još. To još će vam uskoro uzeti i onaj poslednji gram pameti koje se negde zaturio u prostranoj, praznoj lobanji...idemo botovi, samo bolesno, kao i do sada...

milan

pre 9 godina

Da bi SNS došla na vlast spremna je na sve da kupuje odbornike pa čak i gradonačelnike kao SM i ako se pitamo gde su pare otišle koje je ova vlast više potrošila vidite po opštinama koliko je novca utrošeno u manje važne investicije samo da bi u njima pridobile glasače ili odbornike partija koje su u drugim koalicijama i to nije ništa drugo do kupovina većine.

anticenzura

pre 9 godina

Bole me za ds,ali ovo je klasika za sns na lokalu. Nista novo. Dzaba se lider utegao u odelce,dzaba funkcionercici gostuju kod Lee Kis...sve je to maska,sns je ono sto se da videti na lokalu,a to su pretnje.otimanja,gepekovanja...Botovi cao!

JV

pre 9 godina

@Sale
Oni imaju 50% podrske onih koji su izasli da glasaju, problem je sto opet veliki broj nece izaci jer kako kazu `nemaju za koga`. Neke cak i mrzi da se odvuku do biralista. Misle da ce neko drugi da odradi to umesto njih.
A onda ce da se zale kako nas upropastise.

Imam pravo (smatram i duznost) glasa tacno pola svog zivota i nije se dogodilo da ne odem da glasam.
Posl.put, iako sam mogla da naslutim ishod jer je bilo jasno da izlaznost nece biti dovoljna za drugaciji, bukvalno sam cim sam zavrsila s poslom uvece, 10ak min.pre zatvaranja biralista, otrcala ko bez duse, jer bi me grizla savest da nisam. Ovako sam mirna, ja sam uradila sta je do mene, neki drugi nisu i tako nam je... nazalost, cini se da ce potrajati.
Samo bahati i nepismeni, muljatori i falsifikatori prolaze.
+Potkupljivih koliko hocete.

Georgina Aždajković

pre 9 godina

Vojvodina OTPOR! OTPOR varvarskoj najezdi i leglu gramzivih ambicioznih nesposobnjakovica! Dole slepi šabloni, gluvi klonovi i nemi poslušnici.

ManUTD

pre 9 godina

Građani uplašeni? Ja sam iz Inđije i nisam primetio da se situacija promenila. Više se pitam odakle sve ove priče i kako to da meštani nisu upućeni u njih.

Mare,NS

pre 9 godina

Vama,administratorima i moderatorima B92,ponekad zaista zavidim.
Kada krene okrsaj botova bez imalo mozga,sa obe strane,ko zna sta sve mozete procitati?
Meni je i ovo sto ste objavili do sada,dovoljno da mi krenu suze od smeha.
A,tek vama sto imate,jos more toga da procitate,a ne bude objavljeno?
Neprocenjivo!!!

box

pre 9 godina

to je to...dosla je i Indjija na red...evo primer Iriga,Sns je dosao na vlast a da pri tome nije osvojio ni jedno odbornicko mesto na izborima...dal su odbornici videli evropske perspektive ili ih je strah naveo na promenu misljenja,ili su dobili nova radna mesta a mozda i sacuvali stara....kako god....toliko o borbi protiv korupcije.....da je stalo Sns da unisti korupciju odavno bi doneli zakon da je stranka vlasnik mandata....valjda nemaju vecinu u skupstini pa jos ne mogu....???

milos

pre 9 godina

Ja sam iz Indjije i sve ovo sto se objavljuju je istina ali retko ko sme to reci jer je postalo ako nisi clan ili ne glasas za sns ti si građanin drugog reda ili državni neorijatelj

VladimirUE

pre 9 godina

Napad na novinara je napad na osnovna ljudska prava i slobode,slobodu izrazavanja i pravo na istinito informisanje. Ovo mora biti osudjeno od EU koja mora uneti kao kljucni uslov slobodu medija.

ccc

pre 9 godina

SNS nema razloga da na silu menja vlast,na izborima bice jasno da ih narod podrzava i dalje.Ne razumem demokrate kako sebi dizu rejting na najgori nacin.

danilo

pre 9 godina

Za osudu je svaki napad na ljude koji zele slobodno da misle. U Apatinu koalicija sps-ds pravi pravi medijski linc. Imaju svoju tv stanicu gde Miodrag Popov uredjuje vesti, mozete misliti na sta to tek lici...tuga

Borko

pre 9 godina

Svaki napad, svaka pretnja je za osudu, ukoliko se naravno i desio. Ali, političke stranke moraju da se ponašaju odgovorno, svojim izjavama ne smeju da doprinose razvijanju tenzije kod građana. DS kao da ne može da se pomiri sa odlaskom sa vlasti, u Inđiji raste napetost, bespotrebno. Vlast mora biti promenljiva, valjda je to osnovna tekovin ademokratije.

Vox populi

pre 9 godina

Novinari su uvek bili predmet raznoraznih napada verbalnih i fizičkih. Ne treba odmah politizovati i donostiti ishitrene zaključke o napadu.

Vesna R

pre 9 godina

Vlada je, inače, u Inđiji poznat kao sinonim za totalnu toleranciju, ne-nadmenost, ne-uobraženost, pristojnost, pažljivost, skromnost, čednost, ljupkost itd. ... prosto je čudno, kako to njemu da se desi ... zaista neshvatljivo i nepojamno ... i, tako dalje ...

nataša

pre 9 godina

"Ne možete da verujete kakva je psihoza napravljena u Inđiji...građani su uplašeni", kazao je Ješić i dodao da se situacija smirila nakon intervencije policije.
Da li je zaista tako, pokazaće dalja istraga. Ali mi se čini da se vlast u Indjiji plaši više nego njeni gradjani.

Informativno

pre 9 godina

Zaista me iznenadjuje sto mi ne objavljujete komentare... Nisam obojen, nisam bot... Gospodina Jesica poznajem dobro, jos iz vremena kada je od stranih donacija kupio prvi stan... Tada je bio novinar, da ne gresim dusu. Ne razumem zbog cega svaki put kada izlazi u javnost istice da je novinar kada se tim poslom ne bavi vec jako dugo. Ako hoce da glumi zrtvu moze da kaze da je na primer rom ili gej... Nemojte pogresno da me shvatite ali ove dve pomenute manjine imaju veca prava i zasticeniji su od nas obicnih gradjana. Kada bi se tako deklarisao mnogo bi lakse mogli da shvatimo odakle mu svi skupi automobili, stanovi, kuca na tri sprata, lokali... Ovako, novinar u Srbiji sa takvom imovinskom kartom, pa nemojte da vredjate nasu inteligenciju!
Napad je svakako za osudu ali hajde da stvari nazivamo pravim imenima!
Hvala vam sto mi ovaj komentar necete ignorisati...

već vidjeno

pre 9 godina

Ne branim ni DS ni SNS, ali ipak mislim da je ova priča malo više preuveličana. Sprema se smena vlasti u Indjiji i DS po starom dobrom običaju gleda samo da optuži SNS.

istraživačko novinarstvo?

pre 9 godina

Novinar ili biznismen? http://www.rating.rs/sr/bonitet/CORD-IPS
http://www.seracell.rs/vest/novosa%C4%91anke-najvi%C5%A1e-veruju-seracell-u
"U biznisu s matičnim ćelijama firma “Cord IPS” Vladimira Ješića, kako on sam kaže, igra jednu od glavnih uloga u Pokrajini. “Cord IPS” je generalni zastupnik nemačke banke ćelija “Seracell” za jugoistočnu Evropu i Bliski istok. " http://www.nsreporter.rs/pod-lupom/brat-gorana-jesica-izvozi-maticne-celije-iz-vojvodine/
Naravno, ni biznismene niko ne sme da napada. Naročito kad su nečija braća.

Zacko

pre 9 godina

Zasto bas dan pred izbore praviti haos i dizati tenzije!Zar je bilo ciji zivot vredan toga,ne shvatam ljude koji bi zarad vlasti sve uradili makar i neciji zivot da se izgubi.Strasno opet postavlja se pitanje koje to i zarad cega uradio ima tu svacega i mislim da pojedini na taj nacin zele da uzmu vremena i da prikazu sebe kao zrtve.Stranke koje zele da dodju na vlast nemaju potrebe da na taj nacin to rade i da kaljaju sebi ugled,prave sebi problem bez potrebe skupili su vecinu i legitimno je pravo da preuzmu vlast!

Maša

pre 9 godina

Da to malo demokrate neprave tenzije kao i uvek,ulazak u vlast naprednjaka je vrlo stresna situacija pogotovo za opštinu kao što je Inđija.

Dobrila

pre 9 godina

Ja pročitah da ga je napao jedan čovek u crnoj jakni.Posle piše da se pojavila policija i da su se likovi u crnim jaknama razbežali.Da li je onda Ješićevog brata napao jedan ili više njih?Nešto u ovoj priči ne štima.

simka

pre 9 godina

"Nakon intervencije policije, sumnjivci u crnim jaknama i u crnim džipovima su se razbežali i sitacija se smirila" rekao je Jesic. Kao lose izreziran film niskobudzetne produkcije.

Бранислав

pre 9 godina

Владимир Јешић се можда некада бавио новинарством, али данас више није новинар. Владимир Јешић се бави медицинским биѕнисом, пружа услуге складиштења матичних ћелија у иностранству. Власник је фирме Корд ИПС, то знам јер сам управо преко њих радио анализу на 100 наследних генетских болести за моје дете. Уз то он је и брат Горана Јешића који незванично (и званично) влада Инђијом већ 15 година. Требало би бити више него глуп па напасти баш Владимира Јешића на улици. Узгред о напредњацима и њиховој власти мислим све најгоре што може да се замисли, али и о овима из ДС не мислим ништа боље. Из Војводине сам, те људе знам и лично, па и Владу Јешића, па знам о чему говорим. Питајте га колико је Бебац добио пара из буџета док је ДС био на власти и како у исто време мајке које раде за Бебац не могу на боловање када су им деца болесна.

Zeljko

pre 9 godina

Neverovatno je koliko je Srbija podeljena. Zasto jedni misli da vise vole svoju zemlju od drugih? Zasto bi ja branio bilo koju stranku iako znam da su korumpirani maksimalno, osim ako i ja nemam deo tog kolaca? Srbi su sigurni da je bolje biti malo pametan nego malo glup narod. To dokazujemo vec 25 godina. Gledamo kako nam zivot prolazi i ne reagujemo.

Stanko

pre 9 godina

Kako tvrdi DS, Ješići su postali životno ugorženi u Inđiji... Oni koji praktično celu Inđiji imaju u šaci! Pa, njih ni Bog ne sme da napadne u Inđiji! Dobro narod zna ko su Ješići, neće u ovu laž niko poverovati.

Cirko

pre 9 godina

Svaka vlast je promenjiva i ko ima vecinu normalno da ce tu istu vlast preuzeti.Osudjujem svako nasilje i takvu vrstu pritiska ali zasto sada bas brata od Gorana Jesica pa niko sebi ne bih pravio takvu losu promciju i uradio takvu losu stvar.Mislim da tu nistu cista posla i da neko drugi pakuje "aferu" kako bi se prikrila nemoc sadasnje vlasti i to da ne mogu da se pomire sa time da gube.Policija radi svoj posao i prvi korak je ucinjen utvrdice se sve budimo strpljivi ali se plasim da cemo itekako biti iznenadjeni kada cujemo ko stoji iz ovoga!