Ponedeljak, 30.03.2015.

12:14

Šešelj: Ne vraćam se, neka me hapse

Lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je da se neće dobrovoljno vratiti u Haški tribunal i da ostaje pri svemu što je govorio od kada se vratio u Beograd.

Izvor: Beta

Šešelj: Ne vraæam se, neka me hapse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

elenika nika

pre 9 godina

"Da vidimo kako će sada Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić da me hapse", rekao je haški optuženik Šešelj.Čoveče,vrlo lako.

elenika nika

pre 9 godina

"Da vidimo kako će sada Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić da me hapse", rekao je haški optuženik Šešelj.Čoveče,vrlo lako.

kraj konac

pre 9 godina

Zapadnjaci ga puste,čisto da vide kakva će biti reakcija ovde u Srbiji.Verovatno nije ispunio njihova očekivanja,pa ga vraćaju,ponovo očekujući burnu reakciju ovde u Srbiji.Naravno,sve je to pritisak na aktuelnu vlast.

kraj konac

pre 9 godina

Zapadnjaci ga puste,čisto da vide kakva će biti reakcija ovde u Srbiji.Verovatno nije ispunio njihova očekivanja,pa ga vraćaju,ponovo očekujući burnu reakciju ovde u Srbiji.Naravno,sve je to pritisak na aktuelnu vlast.

malisa

pre 9 godina

Ocekivana reakcija Seselja,a znao je sta ga ceka ako ne ispostuje volju Haga,ali to ga nije sprecilo da propagira svoju stranu politike,cije posledice za ocigled da trpi zemlja,tj narod i vlada u njoj

gaspar

pre 9 godina

Šešelj je i želeo ovakav cirkus, a i Tribunal ga tokom celog procesa pravi, jedini ko ispašta u ovoj guzvi su srpska vlada i narod!!!

Mr.MSK

pre 9 godina

Gospodine Seselj, dosta je bilo sirenja mrznje po Srbiji. Niste uspeli ono zbog cega su Vas pustili, a to je destabilizacija zemlje, zato Vas sada traze nazad. I naravno da cete ici, milom ili silom, niko Vas i ne pita za misljenje.

Ministar

pre 9 godina

Šešelj samo pravi probleme i narušava ugled ove zemlje. Hag ga je sam pustio pa neka ga sam i hvata. Nameću pritisak vladi jer neće da uvede sankcije Rusiji i neće da prizna Kosovo.

Izida

pre 9 godina

Ma kao da tebe treba neko nesto da pita. Ako voliš svoj narod i zemlju kao što kažeš, spakovaćeš se sam i otići.Dosta je bilo ovog tvog cirkusa.

blanka

pre 9 godina

(Neško, 30. mart 2015 16:11)
Srbija nema veze ni krivice za njegovo ponasanje..on je pusten privremeno zbog zdravstvenog stanja..a koliko vidim super se oseca i dalje siri seme zla,poziva na proteste i puc...tako da mi nece ni malo biti zao kada ga Hag opet odvede

hroničar

pre 9 godina

Milsim da Šešelj odlično shvata i razme situaciju u kojoj se nalazi i da se on vraća u Hag zbog odmazde zapade prema Srbiji jer nije uvela sankcije Rusiji.

Petar

pre 9 godina

Nije mogao dda cuti i ne pravi probleme.
Nije mi jasno zar toliko mrzi Srbiju.
Sta mu je to trebalo.Kako god ispadne on nikad nece vise biti neki faktor u zemlji.

monarh

pre 9 godina

"...a za najnoviju odluku Tribunala kaže da je doneta na pritisak iz Beograda, jer tvrdi da on za režim sada predstavlja već ozbiljnu pretnju.",kaže Šešelj.Ne Vojislave,zamena teza,nego oni preko tebe vrše pritisak na Vučića!Ti si Vojislave,u ovoj igri,samo igračka na navijanje.

pizistrat

pre 9 godina

Šešelj nije ispunio očekivanja zapada,pa mora nazad.Ništa zato,zapadu su uvek na raspolaganju Hrvati i Šiptari,ne traže mnogo...vrlo su poslušni,a još više zahvalni.

bi yu

pre 9 godina

"Da vidimo kako će sada Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić da me hapse", rekao je haški optuženik Šešelj.Radi Srbije i nas u Srbiji,ima da te hapse...pa nismo mi tvoji zarobljenici pa da se igraš sa našim životima.

jana

pre 9 godina

(Adio, 30. mart 2015 17:48)
Seselj je klasican primer egocentricnog coveka kojem porodica i izgubljeno vreme sa njima ne znaci nista...njegova politika je davno zaboravljena od strane naroda

Milena

pre 9 godina

Skandalozna odluka Haskog tribunala. Nista mi drugo ne pada na pamet osim da je ovo pokušaj destsbilizacije Vlade i pokusaj rusenja Vucica.

Drcha

pre 9 godina

Ovo je jos jedan od pokusaja da se destabilizuje vlada Srbije i da se narusi stanje u nasoj drzavi,jer Evropi ne odgovara jak i stabilan premijer na celu Srbije. Ne odgovara im stabilna i neutralna Srbija po pitanju sankcija Rusiji i sto ne mozemo da zaboravimo NATO agresiju i zrtve agresije 1999. Prvo su pustili gospodina Seselja sami,a sada ga opet vracaju. Besmisleno,ne treba dozvoliti da destabilizuju nasu drzavu.

sladjana

pre 9 godina

Šešelju, ovo je sada pravna država, ne hapse političari već nadležni organi.
Da si se ponašao možda do ovoga ne bi došlo.
(Neno., 30. mart 2015 12:36)

Da si se ponašao politički korektno, možda do ovoga ne bi došlo.

Ma, zezam se, ja bih i tebe i ove tvoje prevrnute radikale poslala bilo gde van Srbije. Ne zna se ko od vas čini veću štetu nama, običnim građanima.

Humanista

pre 9 godina

Pustite ga da umre gde on hoce. Tako bolesnog coveka bi trebalo ostaviti na miru i da sam odluci gde ce se leciti i gde ce umreti. Ako pobedi rak nek pobedi i Hag.

Nikoleta

pre 9 godina

Sasvim ocekivano od coveka ovog kalibra.Gospodin Seselj je dobio meru privremenog pustanja na slobodu kako bi se lecio, a ne da bi mitingovao, destabilisao ovaj ili onaj sisten, navlacio bilo ciji gnev i izazivao patnju

g.Ž.Marković

pre 9 godina

Šešelj nije ni bitan, bitno je destabilizacija vlade koja neće u NATo,neće sankcije Rusiji, neće da joj ambasadori komanduju, nije cilj on već lomljenje volje i samosvesti Srbije.

ИБАРСКИ ВУК

pre 9 godina

браво шешељу........имали су десет год да докажу.......све ово запад намерно ради да изазове политичку конотацију

RUSKA SKOLA

pre 9 godina

Srbija ce ispostovati sve medjunarodne obaveze mada se Hag pokazao kao veliki neprijatelj nase drzave i kada su pustili Sselja zeleli su samo da izazovu nemire i nestabilnost.

Sizika

pre 9 godina

Seselj jednom za svagda mora da shvati da je njegova politicka ideologija i retorika odavno prevazidjena. On moze da nastavi da preti, da izaziva skandale i da siri mrznju, ali to za gradjane Srbije nema nikakvog efekta.

Student

pre 9 godina

Jedino ga tamo neko i mora da sluša ! Nisam verovao da ću se ovoliko obradovati da čujem ovakvu vest! A Šešelj će sigurno praviti ludorije sa izručenjem!

repus

pre 9 godina

када је први пут ишао питао је где је тома на аеродрому тражио чашу сока од боровнице тај сок воли да пије е сада ће да добије добош торту од томе пошто воли и њу

Sin Bludimir

pre 9 godina

Ovo vredja stvarno bolesne ljude.

Bila je prica da ima metastaze na jetri, od toga se uglavnom ne zivi duze od godinu dana, znam na zalost iz bliskog primera. A gospodin se setka i drzi tribine.

Ako je bolestan onda to nije moguce da je u stanju da radi, ako nije bolestan onda je ovo jedna velika sherada, dogovorena, kako da se vec dezavujisan dodatno dezavujishe.

Ovo su Parovi samo na vecoj skali.

Nikoleta

pre 9 godina

Logican sled stvari. Nije ispostovao uslove koje su mu dali da bi izasao na privremenu slobodu i sada, naravno shodno njegovoj prirodi, dovodi drzavu Srbiju u nezavidnu situaciju da treba da ga hapsi i isporucuje Hagu....neverovatno sta covek dozvoljava sebi i cini svojoj drzavi!

cartton

pre 9 godina

Neka Hag gleda sta ce i kako ce sa Seseljom jer 12 godina nisu mogli da ga osude i ako imaju dokaza koliko hoce,kada su ga pustili nikog nisu pitali za garancije iz Srbije,sada neka ga oni hapse.

danijela

pre 9 godina

Vec preterano se spominje ko ce koga da hapsi.Ne znam zasto se stalno spominje Premijer I Predsednik.Tuzno je kada neko za svoj neuspeh stalno krivi nekog drugog.

Тони

pre 9 godina

Шешељ у затвор, Толе на слободи, Динкићеве субвенције. Да дамо Тачију Србију на управљање не би нас боље упропастио од ових.

Filmofil

pre 9 godina

Ko jos moze neka pronadje Indeksovce sa temom kad su ga izbacivali iz Crne Gore (mislim sestorica policajaca), " ja sam se opustio, a vi me nosite" prevedeno u "ja sam se oseseljio". Sto rece neko dole, eto zabave.
Realno vrlo inteligentan, ali vrlo bolestan covek

Ciko

pre 9 godina

Pustili ga na par meseci da vide moze li da poljulja vlast i uverili se da ne moze nista...vise mi je licilo na opomenu za vlast, a vodju ce srusiti oni koji su od ruznog radikalskog pačeta napravili Naprednog evropskog labuda...

blagomeni

pre 9 godina

Uhapsiće ga, staviti na let za Amsterdam i kraj. Cirkus oko hapšenja će biti zaboravljen za dan - dva. Neka od starleta ce obnažiti neki deo tela koji do sada još nije i sav Šešeljev teatar će biti brzo zaboravljen. Njemu je samo bitno da bude u centru pažnje. Žalosno je koliko je ovisan o publicitetu.

CIrkus

pre 9 godina

Ništa dobro ne mislim ni o Šešelju ali ni o 99% naše političke scene. Ipak, čovek ne treba da se vrati u Hag jer privremeno ili ne, oni su ga pustili jer nisu znali šta s njim. Ne znaju ni sada, ali bi malo da ga drže podalje od Srbije. Ne kapiram samo zašto jer nikakvu štetu ne čini više od ovih koji su na vlasti. Sve to treba motkom.

Lokomotiva

pre 9 godina

Po prvi put spreman sam da izadjem na ulicu na proteste. Ne podržavam ideje Šešelja niti sam simpatizer stranke, već isključivo što je već ogromna nepravda učinjena nad ovim čovekom i traže još, nije im dosta.

Sale

pre 9 godina

Do sada sam snazno podrzavao ovu vlast.Ukoliko uhapse i predaju Seselja,mene vise izbori ne zanimaju,nikada ni za koga glasati necu.Kostunica,Tadic,Vucic,svi su isti,samo rade sta im se kaze.

Вељо

pre 9 godina

И шта на крају би са пресудом овом човеку. Они губе време на разноразне жалбе и преписке, а судије нису у стању да прочитају материјале и коначно донесу пресуду. Уз све анимозитете које могу да имам према овом човеку тај суд је стварно постао циркус. И све да га осуде и прогласе кривим он је чини се већину казну одлежао у притвору, тако да је ово "возање" до Хага и назад уз медијску игранку која увек уседи, у најмању руку смешно и непотребно.

Moral????

pre 9 godina

Ljudi, 12 godina je naš sugradjanin propadao u tamnici bez razloga, pa kakav god da je, naš je!
Da imamo gram dostojanstva ovo nikako ne bi smo dopustili.

Vend

pre 9 godina

Pa naravno da traze da se vrati nazad, jer je poceo da govori istinu o vladi i njihovim lazima i prevarama . U Srbiji ne postoji prava opozicija a lazi i obmane se serviraju svakodnevno , mediska tama narod gladan ....

Federer

pre 9 godina

Ne treba očekivati da će se gospodin Šešelj ponašati u skladu sa moralnim načelima i interisma srpskog naroda. Ne treba očekivati da će otići u Hag ako pretresno veće i bude donelu odluku kojom se nalaže njegov povratak u Ševeningen. Ipak, republičke vlasti i gospodin Ljajić MORAJU najenergičnije reagovati ukoliko se zvanični Beograd, na bilo koji način, optuži za izostnaka tzv. "konstruktivnog pristupa i saradnje". Treba javno i otvoreno reći da Srbija NE PRISTAJE na ulogu taoca i žrtve zbog nepromišljenih i besmislenih odluka tzv. "haškog tribunala". Ako neko očekuje "konstruktivan prilaz" onda dotična instanca mora poštovati načela elementarne ozbiljnosti i političke korektnosti.

Тони

pre 9 godina

Шешељ у затвор, Толе на слободи, Динкићеве субвенције. Да дамо Тачију Србију на управљање не би нас боље упропастио од ових.

blagomeni

pre 9 godina

Uhapsiće ga, staviti na let za Amsterdam i kraj. Cirkus oko hapšenja će biti zaboravljen za dan - dva. Neka od starleta ce obnažiti neki deo tela koji do sada još nije i sav Šešeljev teatar će biti brzo zaboravljen. Njemu je samo bitno da bude u centru pažnje. Žalosno je koliko je ovisan o publicitetu.

CIrkus

pre 9 godina

Ništa dobro ne mislim ni o Šešelju ali ni o 99% naše političke scene. Ipak, čovek ne treba da se vrati u Hag jer privremeno ili ne, oni su ga pustili jer nisu znali šta s njim. Ne znaju ni sada, ali bi malo da ga drže podalje od Srbije. Ne kapiram samo zašto jer nikakvu štetu ne čini više od ovih koji su na vlasti. Sve to treba motkom.

Vend

pre 9 godina

Pa naravno da traze da se vrati nazad, jer je poceo da govori istinu o vladi i njihovim lazima i prevarama . U Srbiji ne postoji prava opozicija a lazi i obmane se serviraju svakodnevno , mediska tama narod gladan ....

Ciko

pre 9 godina

Pustili ga na par meseci da vide moze li da poljulja vlast i uverili se da ne moze nista...vise mi je licilo na opomenu za vlast, a vodju ce srusiti oni koji su od ruznog radikalskog pačeta napravili Naprednog evropskog labuda...

Drcha

pre 9 godina

Ovo je jos jedan od pokusaja da se destabilizuje vlada Srbije i da se narusi stanje u nasoj drzavi,jer Evropi ne odgovara jak i stabilan premijer na celu Srbije. Ne odgovara im stabilna i neutralna Srbija po pitanju sankcija Rusiji i sto ne mozemo da zaboravimo NATO agresiju i zrtve agresije 1999. Prvo su pustili gospodina Seselja sami,a sada ga opet vracaju. Besmisleno,ne treba dozvoliti da destabilizuju nasu drzavu.

Mr.MSK

pre 9 godina

Gospodine Seselj, dosta je bilo sirenja mrznje po Srbiji. Niste uspeli ono zbog cega su Vas pustili, a to je destabilizacija zemlje, zato Vas sada traze nazad. I naravno da cete ici, milom ili silom, niko Vas i ne pita za misljenje.

Sizika

pre 9 godina

Seselj jednom za svagda mora da shvati da je njegova politicka ideologija i retorika odavno prevazidjena. On moze da nastavi da preti, da izaziva skandale i da siri mrznju, ali to za gradjane Srbije nema nikakvog efekta.

Вељо

pre 9 godina

И шта на крају би са пресудом овом човеку. Они губе време на разноразне жалбе и преписке, а судије нису у стању да прочитају материјале и коначно донесу пресуду. Уз све анимозитете које могу да имам према овом човеку тај суд је стварно постао циркус. И све да га осуде и прогласе кривим он је чини се већину казну одлежао у притвору, тако да је ово "возање" до Хага и назад уз медијску игранку која увек уседи, у најмању руку смешно и непотребно.

cartton

pre 9 godina

Neka Hag gleda sta ce i kako ce sa Seseljom jer 12 godina nisu mogli da ga osude i ako imaju dokaza koliko hoce,kada su ga pustili nikog nisu pitali za garancije iz Srbije,sada neka ga oni hapse.

RUSKA SKOLA

pre 9 godina

Srbija ce ispostovati sve medjunarodne obaveze mada se Hag pokazao kao veliki neprijatelj nase drzave i kada su pustili Sselja zeleli su samo da izazovu nemire i nestabilnost.

Ministar

pre 9 godina

Šešelj samo pravi probleme i narušava ugled ove zemlje. Hag ga je sam pustio pa neka ga sam i hvata. Nameću pritisak vladi jer neće da uvede sankcije Rusiji i neće da prizna Kosovo.

Izida

pre 9 godina

Ma kao da tebe treba neko nesto da pita. Ako voliš svoj narod i zemlju kao što kažeš, spakovaćeš se sam i otići.Dosta je bilo ovog tvog cirkusa.

ИБАРСКИ ВУК

pre 9 godina

браво шешељу........имали су десет год да докажу.......све ово запад намерно ради да изазове политичку конотацију

Nikoleta

pre 9 godina

Sasvim ocekivano od coveka ovog kalibra.Gospodin Seselj je dobio meru privremenog pustanja na slobodu kako bi se lecio, a ne da bi mitingovao, destabilisao ovaj ili onaj sisten, navlacio bilo ciji gnev i izazivao patnju

Nikoleta

pre 9 godina

Logican sled stvari. Nije ispostovao uslove koje su mu dali da bi izasao na privremenu slobodu i sada, naravno shodno njegovoj prirodi, dovodi drzavu Srbiju u nezavidnu situaciju da treba da ga hapsi i isporucuje Hagu....neverovatno sta covek dozvoljava sebi i cini svojoj drzavi!

repus

pre 9 godina

када је први пут ишао питао је где је тома на аеродрому тражио чашу сока од боровнице тај сок воли да пије е сада ће да добије добош торту од томе пошто воли и њу

Student

pre 9 godina

Jedino ga tamo neko i mora da sluša ! Nisam verovao da ću se ovoliko obradovati da čujem ovakvu vest! A Šešelj će sigurno praviti ludorije sa izručenjem!

bi yu

pre 9 godina

"Da vidimo kako će sada Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić da me hapse", rekao je haški optuženik Šešelj.Radi Srbije i nas u Srbiji,ima da te hapse...pa nismo mi tvoji zarobljenici pa da se igraš sa našim životima.

monarh

pre 9 godina

"...a za najnoviju odluku Tribunala kaže da je doneta na pritisak iz Beograda, jer tvrdi da on za režim sada predstavlja već ozbiljnu pretnju.",kaže Šešelj.Ne Vojislave,zamena teza,nego oni preko tebe vrše pritisak na Vučića!Ti si Vojislave,u ovoj igri,samo igračka na navijanje.

blanka

pre 9 godina

(Neško, 30. mart 2015 16:11)
Srbija nema veze ni krivice za njegovo ponasanje..on je pusten privremeno zbog zdravstvenog stanja..a koliko vidim super se oseca i dalje siri seme zla,poziva na proteste i puc...tako da mi nece ni malo biti zao kada ga Hag opet odvede

danijela

pre 9 godina

Vec preterano se spominje ko ce koga da hapsi.Ne znam zasto se stalno spominje Premijer I Predsednik.Tuzno je kada neko za svoj neuspeh stalno krivi nekog drugog.

pizistrat

pre 9 godina

Šešelj nije ispunio očekivanja zapada,pa mora nazad.Ništa zato,zapadu su uvek na raspolaganju Hrvati i Šiptari,ne traže mnogo...vrlo su poslušni,a još više zahvalni.

jana

pre 9 godina

(Adio, 30. mart 2015 17:48)
Seselj je klasican primer egocentricnog coveka kojem porodica i izgubljeno vreme sa njima ne znaci nista...njegova politika je davno zaboravljena od strane naroda

Petar

pre 9 godina

Nije mogao dda cuti i ne pravi probleme.
Nije mi jasno zar toliko mrzi Srbiju.
Sta mu je to trebalo.Kako god ispadne on nikad nece vise biti neki faktor u zemlji.

g.Ž.Marković

pre 9 godina

Šešelj nije ni bitan, bitno je destabilizacija vlade koja neće u NATo,neće sankcije Rusiji, neće da joj ambasadori komanduju, nije cilj on već lomljenje volje i samosvesti Srbije.

Federer

pre 9 godina

Ne treba očekivati da će se gospodin Šešelj ponašati u skladu sa moralnim načelima i interisma srpskog naroda. Ne treba očekivati da će otići u Hag ako pretresno veće i bude donelu odluku kojom se nalaže njegov povratak u Ševeningen. Ipak, republičke vlasti i gospodin Ljajić MORAJU najenergičnije reagovati ukoliko se zvanični Beograd, na bilo koji način, optuži za izostnaka tzv. "konstruktivnog pristupa i saradnje". Treba javno i otvoreno reći da Srbija NE PRISTAJE na ulogu taoca i žrtve zbog nepromišljenih i besmislenih odluka tzv. "haškog tribunala". Ako neko očekuje "konstruktivan prilaz" onda dotična instanca mora poštovati načela elementarne ozbiljnosti i političke korektnosti.

Sin Bludimir

pre 9 godina

Ovo vredja stvarno bolesne ljude.

Bila je prica da ima metastaze na jetri, od toga se uglavnom ne zivi duze od godinu dana, znam na zalost iz bliskog primera. A gospodin se setka i drzi tribine.

Ako je bolestan onda to nije moguce da je u stanju da radi, ako nije bolestan onda je ovo jedna velika sherada, dogovorena, kako da se vec dezavujisan dodatno dezavujishe.

Ovo su Parovi samo na vecoj skali.

sladjana

pre 9 godina

Šešelju, ovo je sada pravna država, ne hapse političari već nadležni organi.
Da si se ponašao možda do ovoga ne bi došlo.
(Neno., 30. mart 2015 12:36)

Da si se ponašao politički korektno, možda do ovoga ne bi došlo.

Ma, zezam se, ja bih i tebe i ove tvoje prevrnute radikale poslala bilo gde van Srbije. Ne zna se ko od vas čini veću štetu nama, običnim građanima.

hroničar

pre 9 godina

Milsim da Šešelj odlično shvata i razme situaciju u kojoj se nalazi i da se on vraća u Hag zbog odmazde zapade prema Srbiji jer nije uvela sankcije Rusiji.

Filmofil

pre 9 godina

Ko jos moze neka pronadje Indeksovce sa temom kad su ga izbacivali iz Crne Gore (mislim sestorica policajaca), " ja sam se opustio, a vi me nosite" prevedeno u "ja sam se oseseljio". Sto rece neko dole, eto zabave.
Realno vrlo inteligentan, ali vrlo bolestan covek

Milena

pre 9 godina

Skandalozna odluka Haskog tribunala. Nista mi drugo ne pada na pamet osim da je ovo pokušaj destsbilizacije Vlade i pokusaj rusenja Vucica.

Humanista

pre 9 godina

Pustite ga da umre gde on hoce. Tako bolesnog coveka bi trebalo ostaviti na miru i da sam odluci gde ce se leciti i gde ce umreti. Ako pobedi rak nek pobedi i Hag.

Lokomotiva

pre 9 godina

Po prvi put spreman sam da izadjem na ulicu na proteste. Ne podržavam ideje Šešelja niti sam simpatizer stranke, već isključivo što je već ogromna nepravda učinjena nad ovim čovekom i traže još, nije im dosta.

Moral????

pre 9 godina

Ljudi, 12 godina je naš sugradjanin propadao u tamnici bez razloga, pa kakav god da je, naš je!
Da imamo gram dostojanstva ovo nikako ne bi smo dopustili.

Sale

pre 9 godina

Do sada sam snazno podrzavao ovu vlast.Ukoliko uhapse i predaju Seselja,mene vise izbori ne zanimaju,nikada ni za koga glasati necu.Kostunica,Tadic,Vucic,svi su isti,samo rade sta im se kaze.

gaspar

pre 9 godina

Šešelj je i želeo ovakav cirkus, a i Tribunal ga tokom celog procesa pravi, jedini ko ispašta u ovoj guzvi su srpska vlada i narod!!!

malisa

pre 9 godina

Ocekivana reakcija Seselja,a znao je sta ga ceka ako ne ispostuje volju Haga,ali to ga nije sprecilo da propagira svoju stranu politike,cije posledice za ocigled da trpi zemlja,tj narod i vlada u njoj

elenika nika

pre 9 godina

"Da vidimo kako će sada Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić da me hapse", rekao je haški optuženik Šešelj.Čoveče,vrlo lako.

elenika nika

pre 9 godina

"Da vidimo kako će sada Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić da me hapse", rekao je haški optuženik Šešelj.Čoveče,vrlo lako.

kraj konac

pre 9 godina

Zapadnjaci ga puste,čisto da vide kakva će biti reakcija ovde u Srbiji.Verovatno nije ispunio njihova očekivanja,pa ga vraćaju,ponovo očekujući burnu reakciju ovde u Srbiji.Naravno,sve je to pritisak na aktuelnu vlast.

kraj konac

pre 9 godina

Zapadnjaci ga puste,čisto da vide kakva će biti reakcija ovde u Srbiji.Verovatno nije ispunio njihova očekivanja,pa ga vraćaju,ponovo očekujući burnu reakciju ovde u Srbiji.Naravno,sve je to pritisak na aktuelnu vlast.

CIrkus

pre 9 godina

Ništa dobro ne mislim ni o Šešelju ali ni o 99% naše političke scene. Ipak, čovek ne treba da se vrati u Hag jer privremeno ili ne, oni su ga pustili jer nisu znali šta s njim. Ne znaju ni sada, ali bi malo da ga drže podalje od Srbije. Ne kapiram samo zašto jer nikakvu štetu ne čini više od ovih koji su na vlasti. Sve to treba motkom.

Vend

pre 9 godina

Pa naravno da traze da se vrati nazad, jer je poceo da govori istinu o vladi i njihovim lazima i prevarama . U Srbiji ne postoji prava opozicija a lazi i obmane se serviraju svakodnevno , mediska tama narod gladan ....

Вељо

pre 9 godina

И шта на крају би са пресудом овом човеку. Они губе време на разноразне жалбе и преписке, а судије нису у стању да прочитају материјале и коначно донесу пресуду. Уз све анимозитете које могу да имам према овом човеку тај суд је стварно постао циркус. И све да га осуде и прогласе кривим он је чини се већину казну одлежао у притвору, тако да је ово "возање" до Хага и назад уз медијску игранку која увек уседи, у најмању руку смешно и непотребно.

Тони

pre 9 godina

Шешељ у затвор, Толе на слободи, Динкићеве субвенције. Да дамо Тачију Србију на управљање не би нас боље упропастио од ових.

sladjana

pre 9 godina

Šešelju, ovo je sada pravna država, ne hapse političari već nadležni organi.
Da si se ponašao možda do ovoga ne bi došlo.
(Neno., 30. mart 2015 12:36)

Da si se ponašao politički korektno, možda do ovoga ne bi došlo.

Ma, zezam se, ja bih i tebe i ove tvoje prevrnute radikale poslala bilo gde van Srbije. Ne zna se ko od vas čini veću štetu nama, običnim građanima.

ИБАРСКИ ВУК

pre 9 godina

браво шешељу........имали су десет год да докажу.......све ово запад намерно ради да изазове политичку конотацију

blagomeni

pre 9 godina

Uhapsiće ga, staviti na let za Amsterdam i kraj. Cirkus oko hapšenja će biti zaboravljen za dan - dva. Neka od starleta ce obnažiti neki deo tela koji do sada još nije i sav Šešeljev teatar će biti brzo zaboravljen. Njemu je samo bitno da bude u centru pažnje. Žalosno je koliko je ovisan o publicitetu.

Humanista

pre 9 godina

Pustite ga da umre gde on hoce. Tako bolesnog coveka bi trebalo ostaviti na miru i da sam odluci gde ce se leciti i gde ce umreti. Ako pobedi rak nek pobedi i Hag.

Drcha

pre 9 godina

Ovo je jos jedan od pokusaja da se destabilizuje vlada Srbije i da se narusi stanje u nasoj drzavi,jer Evropi ne odgovara jak i stabilan premijer na celu Srbije. Ne odgovara im stabilna i neutralna Srbija po pitanju sankcija Rusiji i sto ne mozemo da zaboravimo NATO agresiju i zrtve agresije 1999. Prvo su pustili gospodina Seselja sami,a sada ga opet vracaju. Besmisleno,ne treba dozvoliti da destabilizuju nasu drzavu.

Sale

pre 9 godina

Do sada sam snazno podrzavao ovu vlast.Ukoliko uhapse i predaju Seselja,mene vise izbori ne zanimaju,nikada ni za koga glasati necu.Kostunica,Tadic,Vucic,svi su isti,samo rade sta im se kaze.

Lokomotiva

pre 9 godina

Po prvi put spreman sam da izadjem na ulicu na proteste. Ne podržavam ideje Šešelja niti sam simpatizer stranke, već isključivo što je već ogromna nepravda učinjena nad ovim čovekom i traže još, nije im dosta.

hroničar

pre 9 godina

Milsim da Šešelj odlično shvata i razme situaciju u kojoj se nalazi i da se on vraća u Hag zbog odmazde zapade prema Srbiji jer nije uvela sankcije Rusiji.

Moral????

pre 9 godina

Ljudi, 12 godina je naš sugradjanin propadao u tamnici bez razloga, pa kakav god da je, naš je!
Da imamo gram dostojanstva ovo nikako ne bi smo dopustili.

Ciko

pre 9 godina

Pustili ga na par meseci da vide moze li da poljulja vlast i uverili se da ne moze nista...vise mi je licilo na opomenu za vlast, a vodju ce srusiti oni koji su od ruznog radikalskog pačeta napravili Naprednog evropskog labuda...

Sizika

pre 9 godina

Seselj jednom za svagda mora da shvati da je njegova politicka ideologija i retorika odavno prevazidjena. On moze da nastavi da preti, da izaziva skandale i da siri mrznju, ali to za gradjane Srbije nema nikakvog efekta.

RUSKA SKOLA

pre 9 godina

Srbija ce ispostovati sve medjunarodne obaveze mada se Hag pokazao kao veliki neprijatelj nase drzave i kada su pustili Sselja zeleli su samo da izazovu nemire i nestabilnost.

Nikoleta

pre 9 godina

Logican sled stvari. Nije ispostovao uslove koje su mu dali da bi izasao na privremenu slobodu i sada, naravno shodno njegovoj prirodi, dovodi drzavu Srbiju u nezavidnu situaciju da treba da ga hapsi i isporucuje Hagu....neverovatno sta covek dozvoljava sebi i cini svojoj drzavi!

g.Ž.Marković

pre 9 godina

Šešelj nije ni bitan, bitno je destabilizacija vlade koja neće u NATo,neće sankcije Rusiji, neće da joj ambasadori komanduju, nije cilj on već lomljenje volje i samosvesti Srbije.

danijela

pre 9 godina

Vec preterano se spominje ko ce koga da hapsi.Ne znam zasto se stalno spominje Premijer I Predsednik.Tuzno je kada neko za svoj neuspeh stalno krivi nekog drugog.

Nikoleta

pre 9 godina

Sasvim ocekivano od coveka ovog kalibra.Gospodin Seselj je dobio meru privremenog pustanja na slobodu kako bi se lecio, a ne da bi mitingovao, destabilisao ovaj ili onaj sisten, navlacio bilo ciji gnev i izazivao patnju

Student

pre 9 godina

Jedino ga tamo neko i mora da sluša ! Nisam verovao da ću se ovoliko obradovati da čujem ovakvu vest! A Šešelj će sigurno praviti ludorije sa izručenjem!

Sin Bludimir

pre 9 godina

Ovo vredja stvarno bolesne ljude.

Bila je prica da ima metastaze na jetri, od toga se uglavnom ne zivi duze od godinu dana, znam na zalost iz bliskog primera. A gospodin se setka i drzi tribine.

Ako je bolestan onda to nije moguce da je u stanju da radi, ako nije bolestan onda je ovo jedna velika sherada, dogovorena, kako da se vec dezavujisan dodatno dezavujishe.

Ovo su Parovi samo na vecoj skali.

repus

pre 9 godina

када је први пут ишао питао је где је тома на аеродрому тражио чашу сока од боровнице тај сок воли да пије е сада ће да добије добош торту од томе пошто воли и њу

Federer

pre 9 godina

Ne treba očekivati da će se gospodin Šešelj ponašati u skladu sa moralnim načelima i interisma srpskog naroda. Ne treba očekivati da će otići u Hag ako pretresno veće i bude donelu odluku kojom se nalaže njegov povratak u Ševeningen. Ipak, republičke vlasti i gospodin Ljajić MORAJU najenergičnije reagovati ukoliko se zvanični Beograd, na bilo koji način, optuži za izostnaka tzv. "konstruktivnog pristupa i saradnje". Treba javno i otvoreno reći da Srbija NE PRISTAJE na ulogu taoca i žrtve zbog nepromišljenih i besmislenih odluka tzv. "haškog tribunala". Ako neko očekuje "konstruktivan prilaz" onda dotična instanca mora poštovati načela elementarne ozbiljnosti i političke korektnosti.

Filmofil

pre 9 godina

Ko jos moze neka pronadje Indeksovce sa temom kad su ga izbacivali iz Crne Gore (mislim sestorica policajaca), " ja sam se opustio, a vi me nosite" prevedeno u "ja sam se oseseljio". Sto rece neko dole, eto zabave.
Realno vrlo inteligentan, ali vrlo bolestan covek

cartton

pre 9 godina

Neka Hag gleda sta ce i kako ce sa Seseljom jer 12 godina nisu mogli da ga osude i ako imaju dokaza koliko hoce,kada su ga pustili nikog nisu pitali za garancije iz Srbije,sada neka ga oni hapse.

Milena

pre 9 godina

Skandalozna odluka Haskog tribunala. Nista mi drugo ne pada na pamet osim da je ovo pokušaj destsbilizacije Vlade i pokusaj rusenja Vucica.

gaspar

pre 9 godina

Šešelj je i želeo ovakav cirkus, a i Tribunal ga tokom celog procesa pravi, jedini ko ispašta u ovoj guzvi su srpska vlada i narod!!!

bi yu

pre 9 godina

"Da vidimo kako će sada Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić da me hapse", rekao je haški optuženik Šešelj.Radi Srbije i nas u Srbiji,ima da te hapse...pa nismo mi tvoji zarobljenici pa da se igraš sa našim životima.

Mr.MSK

pre 9 godina

Gospodine Seselj, dosta je bilo sirenja mrznje po Srbiji. Niste uspeli ono zbog cega su Vas pustili, a to je destabilizacija zemlje, zato Vas sada traze nazad. I naravno da cete ici, milom ili silom, niko Vas i ne pita za misljenje.

Petar

pre 9 godina

Nije mogao dda cuti i ne pravi probleme.
Nije mi jasno zar toliko mrzi Srbiju.
Sta mu je to trebalo.Kako god ispadne on nikad nece vise biti neki faktor u zemlji.

malisa

pre 9 godina

Ocekivana reakcija Seselja,a znao je sta ga ceka ako ne ispostuje volju Haga,ali to ga nije sprecilo da propagira svoju stranu politike,cije posledice za ocigled da trpi zemlja,tj narod i vlada u njoj

jana

pre 9 godina

(Adio, 30. mart 2015 17:48)
Seselj je klasican primer egocentricnog coveka kojem porodica i izgubljeno vreme sa njima ne znaci nista...njegova politika je davno zaboravljena od strane naroda

monarh

pre 9 godina

"...a za najnoviju odluku Tribunala kaže da je doneta na pritisak iz Beograda, jer tvrdi da on za režim sada predstavlja već ozbiljnu pretnju.",kaže Šešelj.Ne Vojislave,zamena teza,nego oni preko tebe vrše pritisak na Vučića!Ti si Vojislave,u ovoj igri,samo igračka na navijanje.

Izida

pre 9 godina

Ma kao da tebe treba neko nesto da pita. Ako voliš svoj narod i zemlju kao što kažeš, spakovaćeš se sam i otići.Dosta je bilo ovog tvog cirkusa.

Ministar

pre 9 godina

Šešelj samo pravi probleme i narušava ugled ove zemlje. Hag ga je sam pustio pa neka ga sam i hvata. Nameću pritisak vladi jer neće da uvede sankcije Rusiji i neće da prizna Kosovo.

blanka

pre 9 godina

(Neško, 30. mart 2015 16:11)
Srbija nema veze ni krivice za njegovo ponasanje..on je pusten privremeno zbog zdravstvenog stanja..a koliko vidim super se oseca i dalje siri seme zla,poziva na proteste i puc...tako da mi nece ni malo biti zao kada ga Hag opet odvede

pizistrat

pre 9 godina

Šešelj nije ispunio očekivanja zapada,pa mora nazad.Ništa zato,zapadu su uvek na raspolaganju Hrvati i Šiptari,ne traže mnogo...vrlo su poslušni,a još više zahvalni.

elenika nika

pre 9 godina

"Da vidimo kako će sada Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić da me hapse", rekao je haški optuženik Šešelj.Čoveče,vrlo lako.

kraj konac

pre 9 godina

Zapadnjaci ga puste,čisto da vide kakva će biti reakcija ovde u Srbiji.Verovatno nije ispunio njihova očekivanja,pa ga vraćaju,ponovo očekujući burnu reakciju ovde u Srbiji.Naravno,sve je to pritisak na aktuelnu vlast.

kraj konac

pre 9 godina

Zapadnjaci ga puste,čisto da vide kakva će biti reakcija ovde u Srbiji.Verovatno nije ispunio njihova očekivanja,pa ga vraćaju,ponovo očekujući burnu reakciju ovde u Srbiji.Naravno,sve je to pritisak na aktuelnu vlast.

elenika nika

pre 9 godina

"Da vidimo kako će sada Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić da me hapse", rekao je haški optuženik Šešelj.Čoveče,vrlo lako.