Petak, 13.03.2015.

13:05

Devojčica nađena, otmičari uhvaćeni

Dvogodišnja devojčica koja je oteta oko 12h u beogradskom naselju Braće Jerković iz naručja majke pronađena je nepovređena, a otmičari su uhvaćeni.

Izvor: B92

Devojèica naðena, otmièari uhvaæeni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

274 Komentari

Sortiraj po:

Ivan

pre 9 godina

Najbolje organizovana akcija MUP-a je dala odlične rezultate u tom trenutku , a najbitnije je to da je devojcica bez posledica vraćena roditeljima. Za ove otmicare ne postoji adekvatna kazna.

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Sreća u nesreći je da se sve dobro završilo. Sve pohvale za policiju koja je svoj posao odradila profesionalno. Nadam se da će kroz predstojeće refome policija unaprediti svoj način rada i da će gradjani biti više zaštićeni. Da se ja pitam otmičare bih poslala na doživotnu kaznu zatvora.

Mačak

pre 9 godina

Fenomenalna reakcija policije i zaista sve pohvale za perfektno odrađen posao pri spasavanju devojčice. Ovakve reakcije i ovako obavljeni zadaci nam ulivaju veliko poverenje i govore da naraod može ponovo da veruje policiji. Svakako najveći uspeh i satisfakcija za dalje je spas male devojčice. Ovo svakako nikako ne treba da posluži za političke poene iako vidimo da ima i primera hejtovanja od strane opozicije što je bacilo mrlju na ovaj srećno završen incident. Ali opet to samo govori u kakvom je stanju ista ta opozicija.

Mary

pre 9 godina

Policija je reagovala efikasno i brzo, sve se uspesno zavrsilo na svu srecu. Stefanovic se nasao slucajno u Sremskoj Mitrovici kada je dosao poziv svim policijskim snagama na tom podrucju da se pridruzi akciji, zato ne vidim razloga cemu negativni komentari.

Čvorak

pre 9 godina

Dete je oteto i na svu sreću da je živo i zdravo i da su otmičari uhapšeni a koliko mogu da vidim i ova tema je izazvala političke podele što je ravno katastrofi. Da l' je moguće da opozicija i posle ovog slučaja ironično hvali ministra Stefanovića i pripisuje mu neke pluseve ili šta već. Zaista neverovatna stvar i još jednom hvala Bogu pa je devojčica živa i zdrava.

Danny`s

pre 9 godina

Bravo za policiju, a cestitke i Stefanovicu.Cinjenica je da je uveo malo reda i discipline.Rukovodeci se dugogodisnjim losim primerima, posmatrala sam policiju kao jedno sveopste rasulo.Medjutim, ova akcija mi je promenila misljenje.Vidi se da je sve dovedeno u red.Iznenadjujuce brza i efikasna akcija.Mislim da se gradjani nakon ovog srecno zavrsenog pokusaja otmice,osecaju sigurnije

klara13

pre 9 godina

(Milesa 77, 13. mart 2015 18:24)
ja kao mojka mogu shvatiti kroz koliku agoniju su roditelji prosli..zahvaljujuci pribranosti majke i efikasnosti i brzini policije velika tragedija se sprecena

kolinda81

pre 9 godina

(anonimus, 13. mart 2015 14:31)
Sada nije vreme za ironicne komentare..ja kao majka od srca cestitam policiji jer su uspeli spasiti jedan mladi zivot...

Žaklina

pre 9 godina

(Hranislav, 13. mart 2015 18:01)
Osecam dozu cinizma u tvom komentaru,a ne bi trebalo..policija je danas pokazala da kada rade slozno,mogu da rese svaki problem gradjana..danas sam veoma ponosna na nasu policiju jer su potvrdili da rade za gradjane u svakom momentu

konektor

pre 9 godina

@Dragoljub Srećković Otmica dvogodišnjeg deteta u sred dana u Beogradu, zaslužuje pažnju svih nas, ne samo Premijerovu. Zamisli šta bi se desilo u manjem mestu gde nema toliko policije, gde su granični prelazi bliži. I umesto da hvalite potez Premijera što se lično zainteresovao za problem, vi ga još i pljujete. Zanima me da li bi isto tako reagovali i da je, ne daj Bože, Vaše dete u pitanju? Ili bi ste zahvalili čoveku? Nadam se nikakda niko od vas DS botova neće biti u situaciji u kojoj je bila porodica ove devojčice, niti da će vaša deca biti u toj situaciji. To nikom ne treba želeti. Postoje stvari oko kojih se trebamo slagati, koliko god politički bili jedni protiv drugih. Ovo je vest oko koje ne treba biti podela, jer nam podele (kao što sam u jednoj drugoj vesti napisao) nikada ništa dobro nisu donele. Ovo je vest koja treba sve da nas ujedini, da se zapitamo za bezbednost naše dece. Ako se ovako nešto desi u sred bela dana u Beogradu, čemu mi iz manjih, pograničnih mesta da se nadamo? Da izlazimo, kao što je jedan gore napisao, sa pištoljem na ulicu? I ako vas plaćaju za to što pišete, valjda imate obraza, morala da kažete da postoje neke stvari koje su svetinja? Porodica je svetinja, porodicu ne dirajte! Ničiju! Ni našu, ni vašu, ni srpsku, ni nesrpsku, ni grobarsku, ni delijsku! PORODICA JE SVETINJA!

Dragan PN

pre 9 godina

Velika pohvala za munjevitu reakciju nase policije, kojom je dete vraceno svojim roditeljima. Cestitke i ministru Stefanovicu, koji za razliku od prethodnika ne posmatra na kriticne situacije pasivno, vec daje svoj doprinos resavanju kriticnih situacija.

Zaklina

pre 9 godina

Sve pohvale za policajce i Stefanovica.Stvarno sam prijatno iznenadjena ovom brzinom reakcije. U drzavi gde vlada miljenje da su drzavni organi nesposobni, ovo je svetli primer da se mnogo radi da se unapredi efikasnost u drzavi, narocito kada je u pitanju bezbednost. Ja sam zivela 8 godina u SAD, i tamo decu retko, ako uopste vidjate na ulici sto nosi sa sobom negativne posledice za decu. RRoditelji zive u grcu da ce im neko preoteti decu i ne skidaju pogled sa nje/njega i kada je dete u parku. Deca u Srbiji su srecna da mogu da provedu svoje detinjstvo bez straha da ce ih neki manijak oteti. A i roditelji mogu da ih bezbrizno salju same. Ovakva brza i efikasna reakcija policije uliva poverenje da ce tako biti i u buducnosti sto je od velikog znacaja za sve gradjane Srbije jer kada jednom strah zavlada u drustvu vrlo ga je tesko iskoreniti i onda ti je svako sumljiv i zrtvujes socijani razvoj detea radi njegove bezbednosti. ALi uprkos tog zrtvovanja, otmice se i dalje desavaju. Zato je je uloga policije kljucna ne samo za bezbenost gradjana nego i za njihov drustveni kapital koji ima uticaj na zdravlje gradjana.

Baratrum

pre 9 godina

Svaka cast kako policiji tako i ministru,na brzoj akciji i pravovrmenom delovanje.Pokazali ste da mogu da nam zavide i pojedine policije sirom Evrope.

Lasta

pre 9 godina

Hteli ili ne morate da priznate da je policija u zadnje vreme mnogo efikasnija, svaka pohvala za ovakvu akciju i najbolji moguci rezultat.

vanja

pre 9 godina

Moraam još jednom da pohvalim akciju policije.Sve su preduzeli na vreme,tranzitni most kod Sr. Mitrovice je juče bio blokiran npr i srećna sam što je dete spašeno a žrtava nije bilo.HVALA svima na brzom reagovanju. Poz za roditelje.

sale

pre 9 godina

Svaka cast policiji.. nadam se da detetu nece ostati traume i da ce zaboraviti ovaj nemili dogadjaj...sva sreca pa se brzo zavrsilo, zahvaljujuci MUP-u i Stefanoviću.

Dex

pre 9 godina

Mislim da smo dobili efikasnu policiju. Ocekujem da ce i u buducnosti brzo reagovati u ovakvim slucajevima. Presrecan sam sto je dete nepovredjeno vraceno roditeljima.

Nemanja

pre 9 godina

Svaka čast policiji, da nisu ovako brzo, organizovano i efekisno delovali, sad se o devojčici više ništa ne bi znalo. Srećom, sve se dobro završilo.

Anka

pre 9 godina

Najbitnije je da je devojčica na sigurnom, ali ne treba zanemariti ni činjenicu da je naša policija u poslednje vreme postala mnogo efikasnija nego što je bilo, a to je bitno za sve nas, nikada se ne zna kada baš nama mogu zatrebati.

Dane

pre 9 godina

Kada MUP radi svoj posao,ovako odgovorno,onda se svakako i mi gradjani,osecamo sigurnije. Sada bi tuzilastvo trebalo da svoj deo posla uradi i da ovaj covek ostane u zatvoru. Promene u MUP-u su i vise nego vidljive od kako je Stefanovic ministar.Nastavite ovako da radite!

Nika

pre 9 godina

Uvijek sam govorio da mi imamo veoma sposobnu policiju. Ljude treba pustiti da rade svoj posao, njihove živote maksimalno zaštititi i za taj posao ih dobro platiti.

Pustinjak

pre 9 godina

Da se naježiš... Srećma okolnost je što su svi brzo reagovali, počev od građana do policije i medija. Dokaz da jedinso solidarnošću možemo da se suprotstavimo savkom zlu.

Biljana

pre 9 godina

Svaka cast policiji i ministru Stefanovicu, zasto ovoliko zlih komentara, ljudi su uradili odlican posao, uhvatili su kriminalce i sto je najvaznije spasili su malu devojcicu...i kad se radi nesto dobro kritikujete...strasno.

SAŠA S

pre 9 godina

Barem, kada je ovakva vest treba da budemo složni, jer smo valjda svi srećni, što je policija odlično obavila svoj posao, što ministar nije pasivno pratio šta se događa, već je postupio za pohvalu i što je dete sada sa svojim roditeljima.

BeliOrao

pre 9 godina

Svaka cast za hrabre policajce, ovo je znak da su sposobni da rade svoj posao na visokom nivou. Stefanovic kao ministar doprinosi veliki znacaj u bezbednosti nasih gradjana.

zmaki

pre 9 godina

Sve pohvale za odlično izvedenu akciju policije. Ovim su pokazali da se vodi briga o građanima i da se jednako bore za svačiju bezbednost i život.

CiCmiL

pre 9 godina

Vučić je, kao premijer i roditelj, izjavio da je ponosan na reakciju države, ministra unutrašnjih poslova i policije i pohvalio njihovu hitru i efikasnu akciju u spašavanju jednog dečijeg života.

Gordana

pre 9 godina

Dobro je da se sve završilo kako treba.Nadam se da će počinioci biti najstrože kažnjeni, da nikome više na padne na pamet ništa slično.

Milanpg

pre 9 godina

@buraz Sem tvoje zelje za losim predstavljanjem Srbije od toga sto si uporedio nista ne moze biti istina. Ovako nesto je veoma tesko spreciti i nadati se istom. Sa druge strane trebas sagledati situaciju u kojoj je MUP u saradnji sa ostalim drz. org. postupio sasvim ispravno i na pravi nacin resio ovaj slucaj bez nekih vecih posledica po malu devojcicu.

CECA L

pre 9 godina

Stefanoviću i policiji, hvala, što su brzom akcijom vratili dete, roditeljima, jer moglo je danas bilo čije dete da bude oteto, zato sve maliciozne komentare zadržite za neku drugu vest ovde im nije mesto!

Vladan

pre 9 godina

Vrhunski organizovana akcija MUP-a je dala najbolje moguce rezultate u tom trenutku i sto je najbitnije devojcica je zavrsila kod svojih roditelja ziva i zdrava. A za ove otmicare ne postoji adekvatna kazna u modernom pravosudju, i za takve slucajeve ja bi se vratio na tradicionalno kaznjavanje.

Jole

pre 9 godina

Svaka cast komsijama koji su pojurili za autom i sad svi pamet u glavu, cuvajmo nasu decu.Posao policije jeste da juri krimose, a posao ministra da sve to funkcionise. Ruska omladina je osnovala patrole koje cuvaju decu na ulicama i internetu od pedofila.

pedja

pre 9 godina

Ovaj dogadjaj je potresao mnoge. Takve zločine bi trebalo žestoko kažnjavati kako se ne bi ponovljali. Deca su nešto najsvetije što imamo i moramo dati sve od sebe, kao država, da ih zaštitimo. Čestitam policiji i celom ministarstvu i nadam se da će ubuduće svaki ovakav pokušaj strogo kažnjavati.

marina83

pre 9 godina

Sve pohvale uspesno izvedenu akciju. Otimcare treba kazniti najstrozijom kaznom,oni nemaju osecanja, kad rade ovako uzasne stvari.

Bora

pre 9 godina

Odlicno sprovedena akcija policije! Jer, da nije bilo njihove brze intervencije, pozitivnog ishoda verovatno ne bi ni bilo. Koliko neko treba da ima pomracen um da bi ovako nesto uradio?! Najstrozije kazne za sve one koji zlostavljaju decu!

Lila Karabeg

pre 9 godina

Kako je bilo dobro je što se ova potera završila bez žrtava, svaka čast policiji i njihovoj sposobnosti.Neverovatno je da na ulici otimaju dete nepoznatu ljudi, ovo je kataklizma.

milos

pre 9 godina

Zaista strasan slucaj - mozemo samo da zahvalimo Bogu sto ovako nesto i nije uobicajena pojava , obzirom na to kakve sve vesti slicne sadrzine imamo prilike da cujemo iz drugih zemalja

vikol

pre 9 godina

Ovo su odlicne vesti i svakako treba pohvaliti ministra Stefanovica I hrabre policajce.Policija svakim danom samo nize rezultate i staje na kraj kriminalu.

RubiN

pre 9 godina

Kako je u naslovu napisano:"Devojčica nađena, otmičari uhvaćeni" a mi prepuni negativnih komentara! Drago mi je zbog roditelja i devojcice sto su opet zajedno. evo i ja javno poput Vucica pohvaljujem MUP Srbije na brzoj i uspesnoj akciji pa slobodno opletite i po meni negtivnim komentarima.

Kladioničar 1 2 x

pre 9 godina

Dobro je što se ova potera završila bez žrtava, svaka čast policiji i njihovoj sposobnosti.Neverovatno je da na ulici otimaju dete nepoznatu ljudi, ovo je kataklizma.

Hranislav

pre 9 godina

Francuske tablice,pricaju na spanskom,
sta to ima veze sa rumunima?


Pohvale mogu samo policiji,mada im je to posao,
a najmanje ministru.
Nije ih ministar jurio kolima i navatao...

zaki

pre 9 godina

Svaka cast na brzom reagovanju nase policije,sa velikom pomoci ministra Stefanovica,bitno da je dete pronadjeno i ne povredjeno i vraceno svojim roditeljima. Sve pohvale.

John Munch

pre 9 godina

Pocinjem da nosim oruzije!
(Bgdsk, 13. mart 2015 16:06)

Za neovlašćeno nošenje oružja je propisana gotovo identična kazna kao za otmicu. Kakve li ironije.

Djordje V.

pre 9 godina

Rumuni koji pricaju na spanskom??

Rumunija nam je jedini prijatelj,
ako ovako nastavite,nece ni oni biti.

Ne moraju biti ni spanci,pola sveta prica na spanskom,
samo da navedem za neobrazovane.

J

pre 9 godina

Izrazavam zadovoljstvo da se sve srecno zavrsilo. Ali, evo prilike da AV da izjavu i promovise drzavu i policiju jer su uhvatili amatere vec kod Simanovaca.

Dragoljub Srećković

pre 9 godina

Zašto se premijer oglašava povodom ove otmice? Ima li on važnijih državnih poslova, nego da se bavi redovnim policijskim dužnostima? Ako mu je do pohvala, nek ih odlikuje na dan policije. Ako mu je do brige za decu, neka se potrudi da one trudnice iz jučeranje vesti dobiju novac koji im država duguje. Tu se nije oglasio, a kad treba pokupiti lovorike, prvi je u redu.

vv

pre 9 godina

Oteti rodjeno dete iz narucja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stvarno mi nije dobro, ne mogu da zamislim kako se majka oseca!!!!!
Dobro se na srecu zavrsilo!!
Bez reci......

ILIJA

pre 9 godina

Svaka čast pripadnicima MUP-a na brzini i profesionalnosti koju su pokazali. Nadam se samo da ćemo saznati pozadinu ovoga što se desilo.

bez milosti

pre 9 godina

Ovake stvari i sve sto je povezano sa deco treba unistiti u koren sa izuzetno visokim kaznama nezavisno ko ucini takvo delo .
Dozvoliti da to prodje sa malom kaznom samo je znak tim kriminalcima da je rizik mali i sve ce biti ponovljeno nad nekim drugim.

Nikola

pre 9 godina

Svaka cast, znam da ce mnogi reci da je to posao policije i da im ne trebamo cestitati za posao za koji primaju platu, ali smatram da zasluzuju svaku pohvalu u ovom slucaju.

bomber

pre 9 godina

bio sam prestravljen na prvi naslov, par minuta kasnije objavljeno da je curica pronađena, suze same teku, nadam se da su i ovi uhapšeni al se ne nadam adekvatnoj kazni

N2

pre 9 godina

Dobro je da je devojcica nadjena a otmicari uhapseni. I dalje ide standardna procedura koja ce uz pomoc dilova advokata i sudija da pokaze da su otmicari zapravo takodje zlostavljani da su zbog narkomanije u stanju smanjene uracunljivosti, da im je stvarno zao i da su zapravo oni zrtve pa ih moramo sto pre pustite. Postali smo toliko popustljivi i "humani" prema kriminalcima da samo nevini stradaju, a zlocin je jeftin i isplati se.
Otmicare u pecinu da ne vide vise svetlost dana nikad. Da im svakog dana bude zao sto su zivi.

Peca

pre 9 godina

Policija je blokirala izlaze iz Beograda, a na mestu otmice u toku je uviđaj.


Sreca pa su otmicari idioti, pa su mislili da mogu da probiju naplatnu rampu kod Sida. Da je do nase policije, ovi bi stigli do Japana a ne do Sida. Bruka. Kako god, najvaznija vest dana je da je devojcica nadjena. Ministre Stefanovicu, ja necu nista reci, samo vas molim da pogledate naslove danasnjih vesti, evo, samo na B92.net pa vidite da li ima razloga za ostavku (dvostruko ubistvo, otmica...).

Griffin

pre 9 godina

(Nenad-EU, 13. mart 2015 13:38)Pa dobro..Usli su u EU da Rusija ne bi stavila svoju medvedju sapu na njih,cista politika,S od standarda.Sto nama onda prosipaju m... za bubrege? Vi danas imate hiljade kamiondzije koji za Tursku radije putuju kroz Srbiju i pored ovakve infrastukture nego kroz Rumuniju i Bvlgariju jer se plase drumskih razbojnika,ne smeju da prespavaju tamo.Ovde sigurni ko i ostali.Mi smo za njih Evropa,bili i pre 800 godina i danas smo.Ako ne u standardu,civilizacijski jesmo. Ako to nije dokaz,nikad ni jedan drugi nece postojati!

future

pre 9 godina

Sto neko napisa ranije, dici sve na noge kao u operaciji Sablja, i tacka! Aloo,ovo moze biti svacije dijete! Ovo nije pljackanje banke i slicno..Dvogodisnje dijete je u pitanju!!

Džeremi Klarkson

pre 9 godina

Uhhhh
sad mi je lakše. Bravo za sve! Za policiju i gradjane. Pade mi kamen sa srca. i sam sam roditelj pa sam teško primio ovu vest. Nadam se da je devojčica dobro.

Bgd

pre 9 godina

@(The KING, 13. mart 2015 13:14)

Nisam poklonik lika ni dela ministra Stefanovića ali molim te objasni mi kakve on čovek ima veze s ovim slučajem? Pa ovo može da se desi bilo gde.Na sreću pronašli su dete što je dokaz da policija može biti efikasna kad treba. Treba stvari realno posmatrati a ne odmah u histeriju...

gh

pre 9 godina

I od tada lepo sprej u dzep, pa brate bolje ja njega po ocima sprejom nego on mene motkom, a i psi su tu... Boli me vise za zakon, ja nikoga ne ugrozavam ako me ostave na miru. A mozda nekad nekom i pomognem..
(Griffin, 13. mart 2015 13:47)
Po novom zakonu o oruzju shoker se samo prijavi MUP-u, ne treba dozvola, a sprej se ni ne prijavljuje, slobodno se nabavlja.

dragan

pre 9 godina

E sada je odgovornost na vama novinarima da pratite ovaj slucaj i pisete o njemu skoro svakodnevno kako neko u tom famoznom procesu pravde i kaznjavanja ne bi olako resio ovaj slucaj nego da te ljudske izelice nikada ne ugledaju svetlost dana vise jer svi znamo da ako se ne napravi pritisak javnosti kroz sredstva informisanja pojede vuk magarca cas posla.Imate decu i vi pa podjite od toga da li zelite da neki bilmez sutra prekosutra vama neko pridje na ulici,obori vas na zemlju i otme vam rodjeno dete iz ruku?

Marko

pre 9 godina

Ne razumem samo jednu stvar. Zasto da prijavljujemo vozilo ako su uhvaceni? Po citanju ovog teksta shvatio sam da izgleda ipak nisu uhvaceni pocinioci.

nikola

pre 9 godina

i onda dodju ovi za ljudska prava i traze pravdu i posteno sudjenje za ovu olos!!! Neka mi neko objasni kako neko zdravog razuma moze da se sazali na takvu osobu?

mire

pre 9 godina

...takvi ne zasluzuju vazduh a kamoli casu vode. A dobice i advokata i pravo da se brani sa slobode sve po p.s i eu zakonu o ljudskim pravima,samo sto ovo nisu ljudi,nego gamad.

aca

pre 9 godina

kako im sada suditi, sta im uraditi???/ alo drzavoooooo, osvesti se, mani se Beograda na vodi i ostalih sakupljanja politickih poena... ljudi ti rade dan i noc da bi prehranili decu, pomozite da ih zastitimo zajedno... dajte neke kazne koje ce u sekundi da im presednu za ceo zivot...
sta fali rigoroznim zakonima???? neko moze da krsi sve moguce zakone, a onda mu se lagano sudi, pa po ovom zakonu pa po ovom... da vidim oko ce smeti da ucini bilo sta ako za pokusaj otmice dobije 30 godina i cao!!!!,... normalnom coveku je isto da li je 5 ili 30 godina kazna, jer on nece napraviti nikakav prekrsaj... to je za ove koji se usude da upropaste tudje zivote svoji zlodelom, pa neka provedu 30 godina izmedju 4 zida... poostrite zakone i drzite se njih!!!!

D.D.

pre 9 godina

Najstroza kazna!!! Danas je malecka imala srece sutra mozda neko drugo dete ne bude spaseno! Otkrijte im identitet i dozivotna robija!

kapetan

pre 9 godina

srecom diletanti koji su pokusali rampu da probiju... i srecom pa budale koje su isle autoputem a ne nekim laganim sporednim. ono sto je pohvalno je reakcija policije, a moj predlog je da se u ovakvim situacijama prekine radio program i konstantno vrti informacija na radiju, jer to slusaju ljudi u kolima dok voze i najveca sansa da primete pored sebe takav auto... dzaba kajron na tvu, taj koji sedi kuci i gleda ne moze pomoci...

fancy

pre 9 godina

Ispitati ih za koga rade i pustiti da trce ka granici i onda zna se...STOJ PUCACU, BACI PUSKU PUCACU, STOJ! BOOOOOM! cao zdravo..za ovo ne postoji kazna sem ove. Sve drugo moze da se iskomplikuje s obzirom da su gradjani EU...

dupli_kantar

pre 9 godina

Otmicarima suditi u Srbiji. Ne smije se dozvoliti da ih isporuce rumunskoj policiji, jer ce se izvuci!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bata, 13. mart 2015 14:14)


Rumunske tablice ne znace automatski da su Rumuni u pitanju.
Ne donosite olako zakljucke.

Pocelo je pocelo

pre 9 godina

Moderno doba i njegove pošasti. Pa nek neko pljune na komunizam, ali u njemu ovoga nije bilo. U Americi na svakih 40 sekundi nestane jedno dete. Mislite o tome!

Goxy

pre 9 godina

Siguran sam da ih ceka velicanstven i vatren docek u CZ-u, robijasi narocito vole one koji cine zlocin nad decom dan-dva u CZ-u bice im dovoljan, mislim da su se i opirali hapsenju, tako da se ovo dvoje otmicara nece bas lepo provesti, A I ZASLUZILI SU...

levac

pre 9 godina

Lopovima je u ovoj zemlji omoguceno da ovakve stvari rade.Znajuci da normalni ljudi kod sebe ne smeju da nose pruzje oni sr osilili.Da je drugacije zakon propisao kao recimo u USA.bilo bi drugacije.

JeRemija

pre 9 godina

Vratite smrtnu kaznu! Na sta bre ovo lici?! Raspisite referendum pa cete da vidite sta narod misli o vracanju smrtne kazne za najteza krivicna dela i visestruke povratnike.

moje ime

pre 9 godina

Hvala ti Boze da je devojcica nadjena!

Sad nastaviti sa potragom za ovim izrodima. Ne smeju da se izvuku!
Pokazimo im da nismo toliko nisko pali da mogu da vrsljaju ovde i rade sta hoce.

Imam dvogodisnjeg sina i potpuno saosecam sa roditeljima ove devojcice.

decko iz bloka

pre 9 godina

Ajde sto kazu zivota vam dajte kad budete imali sliku ime i prezime, a ne inicijale.. Nadam se da ih necemo vidjati na ulicama nego da ce zavrsiti u nekoj rupi do kraja zivota.. Sto je malo verovatno za ovu rupu od drzave al mozemo da se nadamo barem

Aleksandar

pre 9 godina

Streljanje po kratkom postupku! Ovo više nije normalno, ej dete od 2 godine. Kad se ovakve stvari dese podržavam prekid svakog programa sa informacijama o nestaloj osobi.

obavesteni

pre 9 godina

Maksimalna kazna sad 40 godina pa da nikom ne padne na pamet vise nikada ovako nesto gnusno i odvratno.
Hvala Bogu sto je dete spaseno.

necivilizovan

pre 9 godina

Jos jedan razlog zbog kog bi trebalo uvesti smrtnu kaznu - svako nasilje nad decom i ostalim nemocnim osobama treba kaznjavati drasticno. Znam da zvuci necivilizovano, ali mi je jos strasnije citati kako se deca otimaju, siluju, maltretiraju, a isto vazi i za ostale bolesne i stare ljude.
Kada su u pitanju obracuni sa sebi ravnima tu mogu da se primenjuju "normalni" zakoni.

nema pravde - nema mira

pre 9 godina

Ako su strani drzavljani, to ne bi smelo da utice na drzavu da ih samo deportuje van zemlje, vec mora po hitnom postupku da ih osudi za otmicu! A po isteku zatvorske kazne, da im zabrani dozivotno ulazak u Srbiju. A ako su Srbi, lepo po 30 godina i cao zdravo. Hvala.

Max

pre 9 godina

Jedina kazna je zatvoriti ih dovoljno dugo da kad izadju nemaju snage da podignu dvogodisnje dete, a kamoli da voze kola. I saznati ko je narucilac ili poslodavac, pa i njih ukloniti na ovaj ili onaj nacin. Velika je steta sto nemamo smrtnu kaznu jer ta gamad koja je u stanju da naudi nevinom detetu, zaista.. zaista ne zasluzuje da zivi.

master-blaster

pre 9 godina

Povodom ovog slučaja, očekujemo konferenciju za štampu ministra Stefanovića, ako je premijer već zauzet rešavanjem gorućih problema.

Trta

pre 9 godina

Molio bih da neko objavi je l ovo dete planski oteto radi otkupa ili je oteto random dete zbog preprodaje? Ako je random, dajte onda svim roditeljima s malom decom pravo da nose oružje dok vode decu u šetnju, da ne morate da jurite otmičare i da im sudite.

Sedma sekcija

pre 9 godina

Uhvaceni su! Hvala Bogu! Svaka cast nasoj policiji! A sto se tice otmicara - VRATITE SMRTNU KAZNU! Nulta tolerancije prema otimacima dece!

Trifke

pre 9 godina

Toliko sam srecan sto si ih uhvatili i sto je dete spaseno kao da se o mom detetu radi! Trebalo bi ih streljati po kratkom postupku ali posto to nije moguce onda bi pod hitno trebalo uvesti kaznu dozivotnog zatvora za najteza krivicna dela u koja svakako spada i ovo. Cestitke policiji na hvatanju zlocinaca i cestitke gradjanima Srbije na reakciji, vidim da su mnogi kao i ja bili spremni da krenu u poteru za otmicarima i strasno mi je drago zbog toga jer se cinilo da su ljudi u Srbiji potpuno utuceni i dotuceni i da ih nista vise ne moze naterati na reakciju...ima nade za nas. Sto se tice medija potrebna je bolja i brza reakcija, objaviti sliku deteta, opis automobila, opis otmicara...!

csc

pre 9 godina

Aleluja. Sve što sam zamerao policiji, evo od sad sam zaboravio. Što sam ih pljunuo, povlačim. Od nule, kod mene opet imate čist račun. Živi bili i svaka čast.

Sedma sekcija

pre 9 godina

Da se omoguci gradjanima nosenje sredstava licne odbrane (tejzer, suzavac ...). Da se svakom NORMALNOM coveku omoguci POSEDOVANJE I NOSENJE vatrenog oruzja, pogotovo starima, invalidima, trudnicama, roditeljima sa decom. Ja se ne osecam bezbedno, ovo je moglo da se desi svakome od nas!

bol

pre 9 godina

Vidim sad kroz prozor 2 curice setaju kerica, nisu dosle ni do 4og razreda osnovne, razmisljam, sreca niste naisli na budalu.. Ne sme date na ulicu u sred dana. Sta je sa svetom.

Bili

pre 9 godina

Svaka cast za policiju! Svaka cast!! Zena mi kaze, vracala se iz grada i mogli su samo jednom trakom da idu i kaze kako je bilo milicije. Sad joj je jasno zasto. Svaka cast!! Povecajte plate ljudima!

Vaka

pre 9 godina

Zaista strasno!!!Ne daj Boze nikome. Samo se nadam da ce dobiti dugu i zasluzenu kaznu,kako se ovakve stvari ne bi ponavljale. Nadam se da ce istruliti u zatvoru.

Nikola

pre 9 godina

Iskreno bez cevke ne idem u Beograd nikada! To vec praktikujem 4 godine... Beograd je nebezbedan grad to ljudi morate shvatiti!
(RussiaSerbia, 13. mart 2015 13:26)

Kolika količina besmislica u tako malo teksta. Beograd je ekstremno bezbedan grad u poređenju sa većinom evropskih gradova, a tek o Americi da ne pričamo. Strašno je ovo što se desilo, no nema potrebe praviti nepotrebnu paniku među ljudima.
(Moje ime zvuči poznato, 13. mart 2015 14:12)

Ti si ziveo u evropskim i Americkim gradovima pa znas, ili si gledao filmove pa to uporedjujes? Ziveo sam i u Kanadi i u Americi, i mogu ti reci da je Beograd ekstremno nezgodan grad u odnosu na sve sto si naveo. Veruj mi da takvu korupciju i kriminal nigde nisam video.

Sonja

pre 9 godina

Ne samo blokirati izlaze iz Beograda...a aerodrom? Ko zna koliko je ovo smiljana akcija, mozda su detetu vec napravili lazni pasos, prave se da su mama i tata i vec popodne su u Italiji!!! Apelujem na drzavu da zaustavi svaku porodicu sa dvogodisnjom devojcicom i prekontrolise ih! Svi ce imati razumevanja za ove stvari! Kakav uzas!

Realno

pre 9 godina

Bravo za policiju. Carevi ste.
Realno kao rodjeni Beogradjanin koji se nagledao svega i svacega mogu da primetim dve stvari.

1.Kada su sitniji prestupi u pitanju tu zakona nema. Pljackali su mene i imovinu vise puta, policija jedva da dodje na uvidjaj, a i kada dodje nista se ne dogodi.
2. Kada su krupniji zlocini u pitanju tu se stvari ekspresno resavaju i stvarno su carevi.

Zakljucak : Bolje skolovati inspektore nizeg ranga. A za prave "Baje" u nasoj policiji bukvalno samo reci hvale!

Ziveo mup !!

Petar JR

pre 9 godina

Mnogo sam srecan sto se sve tako dobro i brzo zavrsilo . Najiskrenije se nadam da siroto dete nece imati traume od svega sto se dogodilo . Ali treba i da se zapitamo u kakvoj drzavi zivimo .

Nina

pre 9 godina

(Pera, 13. mart 2015 13:23)

Tu u Svajcarskoj mogu da pricaju sta hoce, ali cinjenice govore nesto drugo. Idi lepo na sajt Amber Alert pa vidi koliko je dece nestalo u Svajcarskoj i nikada nisu pronadjena.

kratki.p

pre 9 godina

Znači uhvaćeni su! Prvo: Bravo!
Drugo, sad smrtna kazna, i da se dobro razglasi po svetu da u divljačkoj Srbiji ubijaju otmičare dece po kratkom postupku.

Moje ime zvuči poznato

pre 9 godina

Iskreno bez cevke ne idem u Beograd nikada! To vec praktikujem 4 godine... Beograd je nebezbedan grad to ljudi morate shvatiti!
(RussiaSerbia, 13. mart 2015 13:26)

Kolika količina besmislica u tako malo teksta. Beograd je ekstremno bezbedan grad u poređenju sa većinom evropskih gradova, a tek o Americi da ne pričamo. Strašno je ovo što se desilo, no nema potrebe praviti nepotrebnu paniku među ljudima.

SRAMOTA!!!

pre 9 godina

nazalost Srbija postaje utociste okorelih kriminalaca. Nista nije slucajno jer oni znaju u kojim zemljama je sistem bezbednosti u raspadu. Pogledajte koliko je bilo ubistava poslednjih meseci. A drzava vise se brine o bezbednosti Vucica, Nikolica i clanova njihovih porodica a nimalo o gradjanima. Ako ovaj mali Stefanovic ne unisti policiju niko nece..Sramota!!!

marko

pre 9 godina

Bravo za policiju! Svaka cast! Fenomenalne vesti i prijatno iznenadjenje! Na sudu je sad da presudi kako valja: 40 godina teske robije.

smeker

pre 9 godina

Presuda na licu mesta.Oteli su nam sve i dusu,dostojanstvo,ponos,bez posla,egzistencije sada i decu da nam uzmete.Drzava nepostoji,ovo je nista...

ana

pre 9 godina

Bravo. One nagrade prvom krugu vlasti za koje su sami sebi dolenili odluku da se storniraju donosioci kazne a nagrade dodele onima koji nas čuvaju!!!! Ćate sklonite nam se sa sunca.
šteta samo sto ovi nisu ubijeni pri hapsenju i sto im se auto nije zapalio kako je to bilo u Titovo vreme.

dvds

pre 9 godina

Brutalan kriminal da neko otima dvogodišnje detence od majke, ali kad čitam komentare tipa "pištolj, presudite im sami i slicno" kapiram da ništa bolje i ne može da se desi u ovoj zemlji.
Svi se ovde od vajkada kunu u decu a teško da smo ista ikada na nivou društva uradili za njihov prosperitet i dobrobit. Tako će biti njima, tako je bilo i nama kad smo bili deca. Samo hajducija, uredi samo sebi, bas te briga za opšte.
Zato se i dešava da nam kradu decu sa ulica.
Srećom, ovog puta, tragedija sprečena i dete nađeno.

marta

pre 9 godina

Znaci da nisu sami probili rampu ne bi ni bili uhvaceni?! Ne znam kakva je zasluga policije ako su uhvaceni na taj nacin. Pa svaka kola koja bi probila rampu bi izazvala paznju policije. Blokiran grad, a oni stigli do Simanovaca! Neopisivo sam srecna sto je dete pronadjeno, ali ne vidim da je to zasluga policije. Moguce da vest nije precizno prenesena.

zoran

pre 9 godina

@Domineos
Kako brate, zatekao sam dvojicu kako mi skidaju oluke sa roditeljske kuce,
sacekao brata od strica, i dobro ih ispeglali.
Dobio sam godinu dana, uslovno 6 meseci.
Dok me oni tuze za ozlede po telu.

Kosta Gogov

pre 9 godina

Zatvorite sve stanice (bus, zeleznicke i avio), zatvorite sve puteve iz Beograd i trazite. Svi policajci da traze ovo dete. Tako bih ja uradio. Ne smem ni da pomislim kako se sada osecaju roditelji deteta, samo se nadam da ce da ga nadju sto pre.

iva

pre 9 godina

Imam dvodisnjeg decaka i ova vest me je jako potresla. Planiram da nabavim shoker ili nesto slicno i da klinca stavim na neku vrstu kajsa kada smo na ulici, ako bi to pomoglo ikako. Za ovakve skotove treba angazovati i vojsku, ... ako neko krene da krade decu u po bela dana, na sta je onda sve spreman.

nn

pre 9 godina

Ne mogu da opišem bes i nemoć koje osećam dok ovo čitam. Ne mogu da zamislim kolika je agonija roditelja dok njihovo mala devojčica preplašena i uplakana boravi u rukama zločinaca koji je odvode ko zna kuda. Iskreno se nadam da će dete biti pronađeno nepovređeno i da će se vratiti roditeljima. Bitno je da se otmičari pronađu pre nego što pređu granicu, posle je već kasno.

Haralampije

pre 9 godina

Kriminal je u ovoj zemlji u takvoj ekspanziji da počinjemo sve više da ličimo na latinoameričke zemlje! I ne treba samo ministar policije da podnese ostavku nego kompletna vlada!

Analiticar bez emocija

pre 9 godina

Hitno u Zakon uvesti smrtnu kaznu i po dokazivanju bez milosti streljati.
Ovo se sve opasno otima kontroli.
Narod će ustati vrlo brzo ako se ovako nastavi jer u ovoj zemlji više niko nije bezbedan.

parmalat

pre 9 godina

...pored svih dogadjaja,samo je ovo potrebno,usaditi svakom roditelju strah da ne moze izaci na ulicu sa detetom,nema nista gore a najveca ironija od svega da nam je stopa kriminaliteta uveliko u opadanju kako kaze vlast ...

roditelj

pre 9 godina

Prestrašno!! Ovo je moglo svakom da se dogodi. Verujem da će pronaći učinioce i da se NEĆE dobro provesti! Ovo je ujedno i upozorenje za roditelje da ne objavljuju porodične fotografije na otvorenim profilima društvenih mreža. Ako već stavljate fotografije, ograničite pristup profilu samo prijateljima koje dobro poznajete.

Pera

pre 9 godina

Ovde u Svajcarskoj, gde zivim, se pre neki dan jedna zena, sa kojom sam pricao, zgrazava sto su par "huligana" coveka na ulici udarili u glavu bez ikakvog razloga. To je neki pisac (nisam bas dugo ovde pa ne znam o kome se radi) i cela drzava je 2 dana bila na nogama.
To sto se desava u Srbiji je stvarno prestrasno. A desava se zato sto nema drzave, sto se svi zaposljavaju po rodjacko-stranackoj liniji pa imamo amatere i neprofesionalce svuda, u svim institucijama, i zato sto je korupcija izrazena na svakom koraku.
Mozda nije lose podsetiti se ovoga samo dan nakon sto je obelezena godisnjica smrti Djindjica. Svi ovi koji ga kritikuju da je bio izdajnik, treba da budu svesni da zivimo u drzavi koja je (ne)uredjena po ukusu onih koji su ga ubili.

monarhista

pre 9 godina

Svako jutro kad otvorim ochi i ukljuchim tv prve vesti su o ubijanju,danas opet dvoje u bg....a legao sam s vecu o ubijenom taksisti:-(
Jel ima neko normalan vise u ovoj drzavi?
Zasto ministar unutrasnjih poslova ne bude najuren ako vec nece da da ostavku?
Prvo on pa redom...

lokator

pre 9 godina

Vucicu,ako nisi u stanju da nam odrzis red i mir u drzavi momentalno da se sklonis.Ovo sto si nam napravio od zivota u nasoj drzavi je zlocin.

Vladica

pre 9 godina

Jadno dete. Ništa novo, Rumuni to redovno rade po Italiji.. i to je izgleda baš njihov recept, redovno rade baš na isti način, to jest da dete ukradu na oči roditelja i bukvalno ga iz ruke otmu roditelju, u auto i u nepoznato. Posle tu decu prodaju da li u roblje, ili ako su baš manja, ljudima na zapadu. Od svih vrsta kriminala, ovo mi je uz pedofiliju nešto najgore.

djokatore

pre 9 godina

Video interventnu pre pola sata na batajnickom, uhvaceni su.
Bmw 5 karavan sive boje, strane table zatamnjen. Valjda je sve ok sad.

duledudule

pre 9 godina

sedim gledam u svoju cerku koja puni dve godine za par dana i poceo sam da placem.koja nervoza i stres odjednom.ovo sto pre da se rasvetli i da se devojcica pronadje a pocinioce nama dati da im sudimo.ministre ukoliko ovo ne resite,ostavka.i vi i vasi komandanti i svi ostali

The KING

pre 9 godina

Rumunija je uvek bila poznata kao zemlja po otmici dece,jadno dete samo da ga nadju....A Onog Stefanovica treba najuriti decko mi deluje nesposban totalno ne znam kako su njega mogli da postave za ministra policije!

Ljutko

pre 9 godina

Novinari, iskopajte što više detalja, kako o otmičarima tako i o detetu. Neki fizički opis. Prosledite informacije taksistima. Narod može da pomogne! Zajedno smo jači i od države, huligana i otmičara!

Pomocnik

pre 9 godina

Osnovati krizni štab za VANDREDNE I HITNE SITUACIJE, tako što će svi podaci (tekst i fotografije) odmah pojaviti na nacionalnoj televiziji, prekid svakog programa, na svim društvenim mrežama od Twittera, Facebooka i poslati svima poruku na Viber (ako može to VIP, onda možete i Vi), ipak narod treba da uključite u ovakve situacije, ipak je narod onaj ko želi najbolje jednoj zemlji.

Nemanja

pre 9 godina

Nevorovatno. Ja bih pretresao celu državu samo da se dete nađe i da se ljudi koji se bave trgovinom ljudima prvo dobro ispitaju, a zatim i najoštrije moguće kazne.

Nenad-EU

pre 9 godina

Nije nista novo da rumunske bande haraju po Evropi ali novo je sto su poceli u Srbiji. Moj dobar prijatelj, inace Rumun poreklom, koji se skolovao i radi na zapadu se bukvalno stidi da poslovnim partnerima pomene svoju nacionalnost.

Marko

pre 9 godina

strasno. kriminal je u tolikoj ekspanziji da su ove vesti o ubistvima, pljackama i otmicama postale deo svakodnevica. zato dajte neku progresivnu vest o beogradu na vodi, ili neko novo istrazivanje o milionerima koji ce da se dosele u nas velegrad, ili neku bitnu informaciju o sponzorima koji ce da uloze u nas fudbal - da mozemo da okrenemo glavu i ne vidimo kriminal i rasulo.

eh

pre 9 godina

Slika i prilika nase nazovi drzave i natprirodnih sposobnosti nasih vlastodrzaca. Sada niko ne treba u ovoj kvazi drzavi da posalje dete u skolu dok se ne pronadje dete, ili nam dajte po jednog naoruzanog zandarma po detetu...nije valjda da je Acin bata ugrozeniji od nas obicnih smrtnika.

moje ime

pre 9 godina

Pustite uvidjaj.

Koja kola? Koje boje? Koje tablice(mada ce njih brzo zameniti)?

Mozda ih neko vidi u medjuvremenu.
Minuti su u pitanju!

Griffin

pre 9 godina

(thunderstuck, 13. mart 2015 13:26)Pa za pare..Sta mislis? Mene drzali 12 sati u SUP-u zbog biber spreja.Iako imam 2 pistolja sa dozvolom (nasledio i imam dozvole),ne mogu da ih nosim,rekoh sebi ako zeli neko da me dira, a znam da su svi naoruzani,bar da imam nesto da se branim. I reko sam radite sta hocete,ja sam rekao istinu a vama ako se ne svidja nabite me u zatvor i cao djaci. Na kraju me ******* pustile. A pokusali da me nabede da nosam sprej da bi pljackao menjacnice i zlatare. Ono kao onesposobim radnika pa radim sta hocu. Zamisli? A jedina istina je da sam kao rekreacicni biciklista poceo da nosim sprej kada me je jedno petnaestak pasa napalo, jedva sam glavu izvukao. Procitah na nekom forumu da u USA nosaju biber sprej zbog pasa,reko' sebi, prva liga. Posle citam zabranjeno. I nista... Dalje se desava sledece, vozim ja u sred grada Nisa... I na mene nasrne tip ladno da me obori, nekakvom motkom, ja izbegnem i odvezem se... Pitam sebe da me je oborio sta bi bilo? I zakljucim opet sprej. I od tada lepo sprej u dzep, pa brate bolje ja njega po ocima sprejom nego on mene motkom, a i psi su tu... Boli me vise za zakon, ja nikoga ne ugrozavam ako me ostave na miru. A mozda nekad nekom i pomognem..

dejan

pre 9 godina

zatvorite granice uhvatite lopove i po kratkom postupku maximalna presuda od 40god.Imam cerkicu od dve godine i nesmem ni da pomislim kako se oseca jadna majka.Cela Srbije na noge moramo pod hitno da pronadjemo to detence.

-dule-

pre 9 godina

Ozbiljno razmišljam o nabavci pištolja! Država se pobrinula da nama normalnim građanima oduzme svako pravo da se branimo, a zato se kriminalci bahate jer znaju da smo mi goliruki. Kada bi svako imao pravo da u samoodbrani izvuče i upotrebi oštricu, manijak bi dvaput razmislio pre napada. Za sada smo glineni golubovi pred nasilnicima.

BOKI

pre 9 godina

Verovatno su to isti Rumuni koji su u selu Pukovac na jugu Srbije pokusali istu stvar, isti automobili su u pitanju. U trenutku otmice mestani sela su se skupili i gadno ih prebili, imali su lazne pasose. Sve informacije o tom dogadjaju u Pukovcu imate na internetu kao i u emisiji eksploziv na tv prva. Nikada se nisu vratili u selo posle toga jer su jedva ostali zivi.

Vladica

pre 9 godina

Jadno dete. Ništa novo, Rumuni to redovno rade po Italiji.. i to je izgleda baš njihov recept, redovno rade baš na isti način, to jest da dete ukradu na oči roditelja i bukvalno ga iz ruke otmu roditelju, u auto i u nepoznato. Posle tu decu prodaju da li u roblje, ili ako su baš manja, ljudima na zapadu. Od svih vrsta kriminala, ovo mi je uz pedofiliju nešto najgore.

Pomocnik

pre 9 godina

Osnovati krizni štab za VANDREDNE I HITNE SITUACIJE, tako što će svi podaci (tekst i fotografije) odmah pojaviti na nacionalnoj televiziji, prekid svakog programa, na svim društvenim mrežama od Twittera, Facebooka i poslati svima poruku na Viber (ako može to VIP, onda možete i Vi), ipak narod treba da uključite u ovakve situacije, ipak je narod onaj ko želi najbolje jednoj zemlji.

Pera

pre 9 godina

Ovde u Svajcarskoj, gde zivim, se pre neki dan jedna zena, sa kojom sam pricao, zgrazava sto su par "huligana" coveka na ulici udarili u glavu bez ikakvog razloga. To je neki pisac (nisam bas dugo ovde pa ne znam o kome se radi) i cela drzava je 2 dana bila na nogama.
To sto se desava u Srbiji je stvarno prestrasno. A desava se zato sto nema drzave, sto se svi zaposljavaju po rodjacko-stranackoj liniji pa imamo amatere i neprofesionalce svuda, u svim institucijama, i zato sto je korupcija izrazena na svakom koraku.
Mozda nije lose podsetiti se ovoga samo dan nakon sto je obelezena godisnjica smrti Djindjica. Svi ovi koji ga kritikuju da je bio izdajnik, treba da budu svesni da zivimo u drzavi koja je (ne)uredjena po ukusu onih koji su ga ubili.

The KING

pre 9 godina

Rumunija je uvek bila poznata kao zemlja po otmici dece,jadno dete samo da ga nadju....A Onog Stefanovica treba najuriti decko mi deluje nesposban totalno ne znam kako su njega mogli da postave za ministra policije!

Goxy

pre 9 godina

Siguran sam da ih ceka velicanstven i vatren docek u CZ-u, robijasi narocito vole one koji cine zlocin nad decom dan-dva u CZ-u bice im dovoljan, mislim da su se i opirali hapsenju, tako da se ovo dvoje otmicara nece bas lepo provesti, A I ZASLUZILI SU...

dejan

pre 9 godina

zatvorite granice uhvatite lopove i po kratkom postupku maximalna presuda od 40god.Imam cerkicu od dve godine i nesmem ni da pomislim kako se oseca jadna majka.Cela Srbije na noge moramo pod hitno da pronadjemo to detence.

marta

pre 9 godina

Znaci da nisu sami probili rampu ne bi ni bili uhvaceni?! Ne znam kakva je zasluga policije ako su uhvaceni na taj nacin. Pa svaka kola koja bi probila rampu bi izazvala paznju policije. Blokiran grad, a oni stigli do Simanovaca! Neopisivo sam srecna sto je dete pronadjeno, ali ne vidim da je to zasluga policije. Moguce da vest nije precizno prenesena.

Nenad-EU

pre 9 godina

Nije nista novo da rumunske bande haraju po Evropi ali novo je sto su poceli u Srbiji. Moj dobar prijatelj, inace Rumun poreklom, koji se skolovao i radi na zapadu se bukvalno stidi da poslovnim partnerima pomene svoju nacionalnost.

nn

pre 9 godina

Ne mogu da opišem bes i nemoć koje osećam dok ovo čitam. Ne mogu da zamislim kolika je agonija roditelja dok njihovo mala devojčica preplašena i uplakana boravi u rukama zločinaca koji je odvode ko zna kuda. Iskreno se nadam da će dete biti pronađeno nepovređeno i da će se vratiti roditeljima. Bitno je da se otmičari pronađu pre nego što pređu granicu, posle je već kasno.

Nikola

pre 9 godina

Iskreno bez cevke ne idem u Beograd nikada! To vec praktikujem 4 godine... Beograd je nebezbedan grad to ljudi morate shvatiti!
(RussiaSerbia, 13. mart 2015 13:26)

Kolika količina besmislica u tako malo teksta. Beograd je ekstremno bezbedan grad u poređenju sa većinom evropskih gradova, a tek o Americi da ne pričamo. Strašno je ovo što se desilo, no nema potrebe praviti nepotrebnu paniku među ljudima.
(Moje ime zvuči poznato, 13. mart 2015 14:12)

Ti si ziveo u evropskim i Americkim gradovima pa znas, ili si gledao filmove pa to uporedjujes? Ziveo sam i u Kanadi i u Americi, i mogu ti reci da je Beograd ekstremno nezgodan grad u odnosu na sve sto si naveo. Veruj mi da takvu korupciju i kriminal nigde nisam video.

dragan

pre 9 godina

E sada je odgovornost na vama novinarima da pratite ovaj slucaj i pisete o njemu skoro svakodnevno kako neko u tom famoznom procesu pravde i kaznjavanja ne bi olako resio ovaj slucaj nego da te ljudske izelice nikada ne ugledaju svetlost dana vise jer svi znamo da ako se ne napravi pritisak javnosti kroz sredstva informisanja pojede vuk magarca cas posla.Imate decu i vi pa podjite od toga da li zelite da neki bilmez sutra prekosutra vama neko pridje na ulici,obori vas na zemlju i otme vam rodjeno dete iz ruku?

eh

pre 9 godina

Slika i prilika nase nazovi drzave i natprirodnih sposobnosti nasih vlastodrzaca. Sada niko ne treba u ovoj kvazi drzavi da posalje dete u skolu dok se ne pronadje dete, ili nam dajte po jednog naoruzanog zandarma po detetu...nije valjda da je Acin bata ugrozeniji od nas obicnih smrtnika.

dupli_kantar

pre 9 godina

Otmicarima suditi u Srbiji. Ne smije se dozvoliti da ih isporuce rumunskoj policiji, jer ce se izvuci!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bata, 13. mart 2015 14:14)


Rumunske tablice ne znace automatski da su Rumuni u pitanju.
Ne donosite olako zakljucke.

Realno

pre 9 godina

Bravo za policiju. Carevi ste.
Realno kao rodjeni Beogradjanin koji se nagledao svega i svacega mogu da primetim dve stvari.

1.Kada su sitniji prestupi u pitanju tu zakona nema. Pljackali su mene i imovinu vise puta, policija jedva da dodje na uvidjaj, a i kada dodje nista se ne dogodi.
2. Kada su krupniji zlocini u pitanju tu se stvari ekspresno resavaju i stvarno su carevi.

Zakljucak : Bolje skolovati inspektore nizeg ranga. A za prave "Baje" u nasoj policiji bukvalno samo reci hvale!

Ziveo mup !!

Haralampije

pre 9 godina

Kriminal je u ovoj zemlji u takvoj ekspanziji da počinjemo sve više da ličimo na latinoameričke zemlje! I ne treba samo ministar policije da podnese ostavku nego kompletna vlada!

ILIJA

pre 9 godina

Svaka čast pripadnicima MUP-a na brzini i profesionalnosti koju su pokazali. Nadam se samo da ćemo saznati pozadinu ovoga što se desilo.

Trta

pre 9 godina

Molio bih da neko objavi je l ovo dete planski oteto radi otkupa ili je oteto random dete zbog preprodaje? Ako je random, dajte onda svim roditeljima s malom decom pravo da nose oružje dok vode decu u šetnju, da ne morate da jurite otmičare i da im sudite.

Griffin

pre 9 godina

(Nenad-EU, 13. mart 2015 13:38)Pa dobro..Usli su u EU da Rusija ne bi stavila svoju medvedju sapu na njih,cista politika,S od standarda.Sto nama onda prosipaju m... za bubrege? Vi danas imate hiljade kamiondzije koji za Tursku radije putuju kroz Srbiju i pored ovakve infrastukture nego kroz Rumuniju i Bvlgariju jer se plase drumskih razbojnika,ne smeju da prespavaju tamo.Ovde sigurni ko i ostali.Mi smo za njih Evropa,bili i pre 800 godina i danas smo.Ako ne u standardu,civilizacijski jesmo. Ako to nije dokaz,nikad ni jedan drugi nece postojati!

parmalat

pre 9 godina

...pored svih dogadjaja,samo je ovo potrebno,usaditi svakom roditelju strah da ne moze izaci na ulicu sa detetom,nema nista gore a najveca ironija od svega da nam je stopa kriminaliteta uveliko u opadanju kako kaze vlast ...

JeRemija

pre 9 godina

Vratite smrtnu kaznu! Na sta bre ovo lici?! Raspisite referendum pa cete da vidite sta narod misli o vracanju smrtne kazne za najteza krivicna dela i visestruke povratnike.

Nemanja

pre 9 godina

Nevorovatno. Ja bih pretresao celu državu samo da se dete nađe i da se ljudi koji se bave trgovinom ljudima prvo dobro ispitaju, a zatim i najoštrije moguće kazne.

moje ime

pre 9 godina

Pustite uvidjaj.

Koja kola? Koje boje? Koje tablice(mada ce njih brzo zameniti)?

Mozda ih neko vidi u medjuvremenu.
Minuti su u pitanju!

gh

pre 9 godina

I od tada lepo sprej u dzep, pa brate bolje ja njega po ocima sprejom nego on mene motkom, a i psi su tu... Boli me vise za zakon, ja nikoga ne ugrozavam ako me ostave na miru. A mozda nekad nekom i pomognem..
(Griffin, 13. mart 2015 13:47)
Po novom zakonu o oruzju shoker se samo prijavi MUP-u, ne treba dozvola, a sprej se ni ne prijavljuje, slobodno se nabavlja.

Dragoljub Srećković

pre 9 godina

Zašto se premijer oglašava povodom ove otmice? Ima li on važnijih državnih poslova, nego da se bavi redovnim policijskim dužnostima? Ako mu je do pohvala, nek ih odlikuje na dan policije. Ako mu je do brige za decu, neka se potrudi da one trudnice iz jučeranje vesti dobiju novac koji im država duguje. Tu se nije oglasio, a kad treba pokupiti lovorike, prvi je u redu.

Trifke

pre 9 godina

Toliko sam srecan sto si ih uhvatili i sto je dete spaseno kao da se o mom detetu radi! Trebalo bi ih streljati po kratkom postupku ali posto to nije moguce onda bi pod hitno trebalo uvesti kaznu dozivotnog zatvora za najteza krivicna dela u koja svakako spada i ovo. Cestitke policiji na hvatanju zlocinaca i cestitke gradjanima Srbije na reakciji, vidim da su mnogi kao i ja bili spremni da krenu u poteru za otmicarima i strasno mi je drago zbog toga jer se cinilo da su ljudi u Srbiji potpuno utuceni i dotuceni i da ih nista vise ne moze naterati na reakciju...ima nade za nas. Sto se tice medija potrebna je bolja i brza reakcija, objaviti sliku deteta, opis automobila, opis otmicara...!

zaki

pre 9 godina

Svaka cast na brzom reagovanju nase policije,sa velikom pomoci ministra Stefanovica,bitno da je dete pronadjeno i ne povredjeno i vraceno svojim roditeljima. Sve pohvale.

Bgd

pre 9 godina

@(The KING, 13. mart 2015 13:14)

Nisam poklonik lika ni dela ministra Stefanovića ali molim te objasni mi kakve on čovek ima veze s ovim slučajem? Pa ovo može da se desi bilo gde.Na sreću pronašli su dete što je dokaz da policija može biti efikasna kad treba. Treba stvari realno posmatrati a ne odmah u histeriju...

Pocelo je pocelo

pre 9 godina

Moderno doba i njegove pošasti. Pa nek neko pljune na komunizam, ali u njemu ovoga nije bilo. U Americi na svakih 40 sekundi nestane jedno dete. Mislite o tome!

csc

pre 9 godina

Aleluja. Sve što sam zamerao policiji, evo od sad sam zaboravio. Što sam ih pljunuo, povlačim. Od nule, kod mene opet imate čist račun. Živi bili i svaka čast.

Nikola

pre 9 godina

Svaka cast, znam da ce mnogi reci da je to posao policije i da im ne trebamo cestitati za posao za koji primaju platu, ali smatram da zasluzuju svaku pohvalu u ovom slucaju.

N2

pre 9 godina

Dobro je da je devojcica nadjena a otmicari uhapseni. I dalje ide standardna procedura koja ce uz pomoc dilova advokata i sudija da pokaze da su otmicari zapravo takodje zlostavljani da su zbog narkomanije u stanju smanjene uracunljivosti, da im je stvarno zao i da su zapravo oni zrtve pa ih moramo sto pre pustite. Postali smo toliko popustljivi i "humani" prema kriminalcima da samo nevini stradaju, a zlocin je jeftin i isplati se.
Otmicare u pecinu da ne vide vise svetlost dana nikad. Da im svakog dana bude zao sto su zivi.

Džeremi Klarkson

pre 9 godina

Uhhhh
sad mi je lakše. Bravo za sve! Za policiju i gradjane. Pade mi kamen sa srca. i sam sam roditelj pa sam teško primio ovu vest. Nadam se da je devojčica dobro.

kratki.p

pre 9 godina

Znači uhvaćeni su! Prvo: Bravo!
Drugo, sad smrtna kazna, i da se dobro razglasi po svetu da u divljačkoj Srbiji ubijaju otmičare dece po kratkom postupku.

Aleksandar

pre 9 godina

Streljanje po kratkom postupku! Ovo više nije normalno, ej dete od 2 godine. Kad se ovakve stvari dese podržavam prekid svakog programa sa informacijama o nestaloj osobi.

Griffin

pre 9 godina

(thunderstuck, 13. mart 2015 13:26)Pa za pare..Sta mislis? Mene drzali 12 sati u SUP-u zbog biber spreja.Iako imam 2 pistolja sa dozvolom (nasledio i imam dozvole),ne mogu da ih nosim,rekoh sebi ako zeli neko da me dira, a znam da su svi naoruzani,bar da imam nesto da se branim. I reko sam radite sta hocete,ja sam rekao istinu a vama ako se ne svidja nabite me u zatvor i cao djaci. Na kraju me ******* pustile. A pokusali da me nabede da nosam sprej da bi pljackao menjacnice i zlatare. Ono kao onesposobim radnika pa radim sta hocu. Zamisli? A jedina istina je da sam kao rekreacicni biciklista poceo da nosim sprej kada me je jedno petnaestak pasa napalo, jedva sam glavu izvukao. Procitah na nekom forumu da u USA nosaju biber sprej zbog pasa,reko' sebi, prva liga. Posle citam zabranjeno. I nista... Dalje se desava sledece, vozim ja u sred grada Nisa... I na mene nasrne tip ladno da me obori, nekakvom motkom, ja izbegnem i odvezem se... Pitam sebe da me je oborio sta bi bilo? I zakljucim opet sprej. I od tada lepo sprej u dzep, pa brate bolje ja njega po ocima sprejom nego on mene motkom, a i psi su tu... Boli me vise za zakon, ja nikoga ne ugrozavam ako me ostave na miru. A mozda nekad nekom i pomognem..

Sedma sekcija

pre 9 godina

Uhvaceni su! Hvala Bogu! Svaka cast nasoj policiji! A sto se tice otmicara - VRATITE SMRTNU KAZNU! Nulta tolerancije prema otimacima dece!

fancy

pre 9 godina

Ispitati ih za koga rade i pustiti da trce ka granici i onda zna se...STOJ PUCACU, BACI PUSKU PUCACU, STOJ! BOOOOOM! cao zdravo..za ovo ne postoji kazna sem ove. Sve drugo moze da se iskomplikuje s obzirom da su gradjani EU...

BOKI

pre 9 godina

Verovatno su to isti Rumuni koji su u selu Pukovac na jugu Srbije pokusali istu stvar, isti automobili su u pitanju. U trenutku otmice mestani sela su se skupili i gadno ih prebili, imali su lazne pasose. Sve informacije o tom dogadjaju u Pukovcu imate na internetu kao i u emisiji eksploziv na tv prva. Nikada se nisu vratili u selo posle toga jer su jedva ostali zivi.

zoran

pre 9 godina

@Domineos
Kako brate, zatekao sam dvojicu kako mi skidaju oluke sa roditeljske kuce,
sacekao brata od strica, i dobro ih ispeglali.
Dobio sam godinu dana, uslovno 6 meseci.
Dok me oni tuze za ozlede po telu.

smeker

pre 9 godina

Presuda na licu mesta.Oteli su nam sve i dusu,dostojanstvo,ponos,bez posla,egzistencije sada i decu da nam uzmete.Drzava nepostoji,ovo je nista...

kapetan

pre 9 godina

srecom diletanti koji su pokusali rampu da probiju... i srecom pa budale koje su isle autoputem a ne nekim laganim sporednim. ono sto je pohvalno je reakcija policije, a moj predlog je da se u ovakvim situacijama prekine radio program i konstantno vrti informacija na radiju, jer to slusaju ljudi u kolima dok voze i najveca sansa da primete pored sebe takav auto... dzaba kajron na tvu, taj koji sedi kuci i gleda ne moze pomoci...

Peca

pre 9 godina

Policija je blokirala izlaze iz Beograda, a na mestu otmice u toku je uviđaj.


Sreca pa su otmicari idioti, pa su mislili da mogu da probiju naplatnu rampu kod Sida. Da je do nase policije, ovi bi stigli do Japana a ne do Sida. Bruka. Kako god, najvaznija vest dana je da je devojcica nadjena. Ministre Stefanovicu, ja necu nista reci, samo vas molim da pogledate naslove danasnjih vesti, evo, samo na B92.net pa vidite da li ima razloga za ostavku (dvostruko ubistvo, otmica...).

necivilizovan

pre 9 godina

Jos jedan razlog zbog kog bi trebalo uvesti smrtnu kaznu - svako nasilje nad decom i ostalim nemocnim osobama treba kaznjavati drasticno. Znam da zvuci necivilizovano, ali mi je jos strasnije citati kako se deca otimaju, siluju, maltretiraju, a isto vazi i za ostale bolesne i stare ljude.
Kada su u pitanju obracuni sa sebi ravnima tu mogu da se primenjuju "normalni" zakoni.

Max

pre 9 godina

Jedina kazna je zatvoriti ih dovoljno dugo da kad izadju nemaju snage da podignu dvogodisnje dete, a kamoli da voze kola. I saznati ko je narucilac ili poslodavac, pa i njih ukloniti na ovaj ili onaj nacin. Velika je steta sto nemamo smrtnu kaznu jer ta gamad koja je u stanju da naudi nevinom detetu, zaista.. zaista ne zasluzuje da zivi.

nema pravde - nema mira

pre 9 godina

Ako su strani drzavljani, to ne bi smelo da utice na drzavu da ih samo deportuje van zemlje, vec mora po hitnom postupku da ih osudi za otmicu! A po isteku zatvorske kazne, da im zabrani dozivotno ulazak u Srbiju. A ako su Srbi, lepo po 30 godina i cao zdravo. Hvala.

bol

pre 9 godina

Vidim sad kroz prozor 2 curice setaju kerica, nisu dosle ni do 4og razreda osnovne, razmisljam, sreca niste naisli na budalu.. Ne sme date na ulicu u sred dana. Sta je sa svetom.

vv

pre 9 godina

Oteti rodjeno dete iz narucja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stvarno mi nije dobro, ne mogu da zamislim kako se majka oseca!!!!!
Dobro se na srecu zavrsilo!!
Bez reci......

monarhista

pre 9 godina

Svako jutro kad otvorim ochi i ukljuchim tv prve vesti su o ubijanju,danas opet dvoje u bg....a legao sam s vecu o ubijenom taksisti:-(
Jel ima neko normalan vise u ovoj drzavi?
Zasto ministar unutrasnjih poslova ne bude najuren ako vec nece da da ostavku?
Prvo on pa redom...

Vaka

pre 9 godina

Zaista strasno!!!Ne daj Boze nikome. Samo se nadam da ce dobiti dugu i zasluzenu kaznu,kako se ovakve stvari ne bi ponavljale. Nadam se da ce istruliti u zatvoru.

D.D.

pre 9 godina

Najstroza kazna!!! Danas je malecka imala srece sutra mozda neko drugo dete ne bude spaseno! Otkrijte im identitet i dozivotna robija!

Hranislav

pre 9 godina

Francuske tablice,pricaju na spanskom,
sta to ima veze sa rumunima?


Pohvale mogu samo policiji,mada im je to posao,
a najmanje ministru.
Nije ih ministar jurio kolima i navatao...

future

pre 9 godina

Sto neko napisa ranije, dici sve na noge kao u operaciji Sablja, i tacka! Aloo,ovo moze biti svacije dijete! Ovo nije pljackanje banke i slicno..Dvogodisnje dijete je u pitanju!!

decko iz bloka

pre 9 godina

Ajde sto kazu zivota vam dajte kad budete imali sliku ime i prezime, a ne inicijale.. Nadam se da ih necemo vidjati na ulicama nego da ce zavrsiti u nekoj rupi do kraja zivota.. Sto je malo verovatno za ovu rupu od drzave al mozemo da se nadamo barem

Bili

pre 9 godina

Svaka cast za policiju! Svaka cast!! Zena mi kaze, vracala se iz grada i mogli su samo jednom trakom da idu i kaze kako je bilo milicije. Sad joj je jasno zasto. Svaka cast!! Povecajte plate ljudima!

Marko

pre 9 godina

strasno. kriminal je u tolikoj ekspanziji da su ove vesti o ubistvima, pljackama i otmicama postale deo svakodnevica. zato dajte neku progresivnu vest o beogradu na vodi, ili neko novo istrazivanje o milionerima koji ce da se dosele u nas velegrad, ili neku bitnu informaciju o sponzorima koji ce da uloze u nas fudbal - da mozemo da okrenemo glavu i ne vidimo kriminal i rasulo.

J

pre 9 godina

Izrazavam zadovoljstvo da se sve srecno zavrsilo. Ali, evo prilike da AV da izjavu i promovise drzavu i policiju jer su uhvatili amatere vec kod Simanovaca.

nikola

pre 9 godina

i onda dodju ovi za ljudska prava i traze pravdu i posteno sudjenje za ovu olos!!! Neka mi neko objasni kako neko zdravog razuma moze da se sazali na takvu osobu?

John Munch

pre 9 godina

Pocinjem da nosim oruzije!
(Bgdsk, 13. mart 2015 16:06)

Za neovlašćeno nošenje oružja je propisana gotovo identična kazna kao za otmicu. Kakve li ironije.

Moje ime zvuči poznato

pre 9 godina

Iskreno bez cevke ne idem u Beograd nikada! To vec praktikujem 4 godine... Beograd je nebezbedan grad to ljudi morate shvatiti!
(RussiaSerbia, 13. mart 2015 13:26)

Kolika količina besmislica u tako malo teksta. Beograd je ekstremno bezbedan grad u poređenju sa većinom evropskih gradova, a tek o Americi da ne pričamo. Strašno je ovo što se desilo, no nema potrebe praviti nepotrebnu paniku među ljudima.

SRAMOTA!!!

pre 9 godina

nazalost Srbija postaje utociste okorelih kriminalaca. Nista nije slucajno jer oni znaju u kojim zemljama je sistem bezbednosti u raspadu. Pogledajte koliko je bilo ubistava poslednjih meseci. A drzava vise se brine o bezbednosti Vucica, Nikolica i clanova njihovih porodica a nimalo o gradjanima. Ako ovaj mali Stefanovic ne unisti policiju niko nece..Sramota!!!

master-blaster

pre 9 godina

Povodom ovog slučaja, očekujemo konferenciju za štampu ministra Stefanovića, ako je premijer već zauzet rešavanjem gorućih problema.

dvds

pre 9 godina

Brutalan kriminal da neko otima dvogodišnje detence od majke, ali kad čitam komentare tipa "pištolj, presudite im sami i slicno" kapiram da ništa bolje i ne može da se desi u ovoj zemlji.
Svi se ovde od vajkada kunu u decu a teško da smo ista ikada na nivou društva uradili za njihov prosperitet i dobrobit. Tako će biti njima, tako je bilo i nama kad smo bili deca. Samo hajducija, uredi samo sebi, bas te briga za opšte.
Zato se i dešava da nam kradu decu sa ulica.
Srećom, ovog puta, tragedija sprečena i dete nađeno.

djokatore

pre 9 godina

Video interventnu pre pola sata na batajnickom, uhvaceni su.
Bmw 5 karavan sive boje, strane table zatamnjen. Valjda je sve ok sad.

Nina

pre 9 godina

(Pera, 13. mart 2015 13:23)

Tu u Svajcarskoj mogu da pricaju sta hoce, ali cinjenice govore nesto drugo. Idi lepo na sajt Amber Alert pa vidi koliko je dece nestalo u Svajcarskoj i nikada nisu pronadjena.

lokator

pre 9 godina

Vucicu,ako nisi u stanju da nam odrzis red i mir u drzavi momentalno da se sklonis.Ovo sto si nam napravio od zivota u nasoj drzavi je zlocin.

marko

pre 9 godina

Bravo za policiju! Svaka cast! Fenomenalne vesti i prijatno iznenadjenje! Na sudu je sad da presudi kako valja: 40 godina teske robije.

duledudule

pre 9 godina

sedim gledam u svoju cerku koja puni dve godine za par dana i poceo sam da placem.koja nervoza i stres odjednom.ovo sto pre da se rasvetli i da se devojcica pronadje a pocinioce nama dati da im sudimo.ministre ukoliko ovo ne resite,ostavka.i vi i vasi komandanti i svi ostali

ana

pre 9 godina

Bravo. One nagrade prvom krugu vlasti za koje su sami sebi dolenili odluku da se storniraju donosioci kazne a nagrade dodele onima koji nas čuvaju!!!! Ćate sklonite nam se sa sunca.
šteta samo sto ovi nisu ubijeni pri hapsenju i sto im se auto nije zapalio kako je to bilo u Titovo vreme.

Petar JR

pre 9 godina

Mnogo sam srecan sto se sve tako dobro i brzo zavrsilo . Najiskrenije se nadam da siroto dete nece imati traume od svega sto se dogodilo . Ali treba i da se zapitamo u kakvoj drzavi zivimo .

aca

pre 9 godina

kako im sada suditi, sta im uraditi???/ alo drzavoooooo, osvesti se, mani se Beograda na vodi i ostalih sakupljanja politickih poena... ljudi ti rade dan i noc da bi prehranili decu, pomozite da ih zastitimo zajedno... dajte neke kazne koje ce u sekundi da im presednu za ceo zivot...
sta fali rigoroznim zakonima???? neko moze da krsi sve moguce zakone, a onda mu se lagano sudi, pa po ovom zakonu pa po ovom... da vidim oko ce smeti da ucini bilo sta ako za pokusaj otmice dobije 30 godina i cao!!!!,... normalnom coveku je isto da li je 5 ili 30 godina kazna, jer on nece napraviti nikakav prekrsaj... to je za ove koji se usude da upropaste tudje zivote svoji zlodelom, pa neka provedu 30 godina izmedju 4 zida... poostrite zakone i drzite se njih!!!!

moje ime

pre 9 godina

Hvala ti Boze da je devojcica nadjena!

Sad nastaviti sa potragom za ovim izrodima. Ne smeju da se izvuku!
Pokazimo im da nismo toliko nisko pali da mogu da vrsljaju ovde i rade sta hoce.

Imam dvogodisnjeg sina i potpuno saosecam sa roditeljima ove devojcice.

obavesteni

pre 9 godina

Maksimalna kazna sad 40 godina pa da nikom ne padne na pamet vise nikada ovako nesto gnusno i odvratno.
Hvala Bogu sto je dete spaseno.

mire

pre 9 godina

...takvi ne zasluzuju vazduh a kamoli casu vode. A dobice i advokata i pravo da se brani sa slobode sve po p.s i eu zakonu o ljudskim pravima,samo sto ovo nisu ljudi,nego gamad.

iva

pre 9 godina

Imam dvodisnjeg decaka i ova vest me je jako potresla. Planiram da nabavim shoker ili nesto slicno i da klinca stavim na neku vrstu kajsa kada smo na ulici, ako bi to pomoglo ikako. Za ovakve skotove treba angazovati i vojsku, ... ako neko krene da krade decu u po bela dana, na sta je onda sve spreman.

Sedma sekcija

pre 9 godina

Da se omoguci gradjanima nosenje sredstava licne odbrane (tejzer, suzavac ...). Da se svakom NORMALNOM coveku omoguci POSEDOVANJE I NOSENJE vatrenog oruzja, pogotovo starima, invalidima, trudnicama, roditeljima sa decom. Ja se ne osecam bezbedno, ovo je moglo da se desi svakome od nas!

bomber

pre 9 godina

bio sam prestravljen na prvi naslov, par minuta kasnije objavljeno da je curica pronađena, suze same teku, nadam se da su i ovi uhapšeni al se ne nadam adekvatnoj kazni

bez milosti

pre 9 godina

Ovake stvari i sve sto je povezano sa deco treba unistiti u koren sa izuzetno visokim kaznama nezavisno ko ucini takvo delo .
Dozvoliti da to prodje sa malom kaznom samo je znak tim kriminalcima da je rizik mali i sve ce biti ponovljeno nad nekim drugim.

Kosta Gogov

pre 9 godina

Zatvorite sve stanice (bus, zeleznicke i avio), zatvorite sve puteve iz Beograd i trazite. Svi policajci da traze ovo dete. Tako bih ja uradio. Ne smem ni da pomislim kako se sada osecaju roditelji deteta, samo se nadam da ce da ga nadju sto pre.

Djordje V.

pre 9 godina

Rumuni koji pricaju na spanskom??

Rumunija nam je jedini prijatelj,
ako ovako nastavite,nece ni oni biti.

Ne moraju biti ni spanci,pola sveta prica na spanskom,
samo da navedem za neobrazovane.

Sonja

pre 9 godina

Ne samo blokirati izlaze iz Beograda...a aerodrom? Ko zna koliko je ovo smiljana akcija, mozda su detetu vec napravili lazni pasos, prave se da su mama i tata i vec popodne su u Italiji!!! Apelujem na drzavu da zaustavi svaku porodicu sa dvogodisnjom devojcicom i prekontrolise ih! Svi ce imati razumevanja za ove stvari! Kakav uzas!

levac

pre 9 godina

Lopovima je u ovoj zemlji omoguceno da ovakve stvari rade.Znajuci da normalni ljudi kod sebe ne smeju da nose pruzje oni sr osilili.Da je drugacije zakon propisao kao recimo u USA.bilo bi drugacije.

Ljutko

pre 9 godina

Novinari, iskopajte što više detalja, kako o otmičarima tako i o detetu. Neki fizički opis. Prosledite informacije taksistima. Narod može da pomogne! Zajedno smo jači i od države, huligana i otmičara!

-dule-

pre 9 godina

Ozbiljno razmišljam o nabavci pištolja! Država se pobrinula da nama normalnim građanima oduzme svako pravo da se branimo, a zato se kriminalci bahate jer znaju da smo mi goliruki. Kada bi svako imao pravo da u samoodbrani izvuče i upotrebi oštricu, manijak bi dvaput razmislio pre napada. Za sada smo glineni golubovi pred nasilnicima.

roditelj

pre 9 godina

Prestrašno!! Ovo je moglo svakom da se dogodi. Verujem da će pronaći učinioce i da se NEĆE dobro provesti! Ovo je ujedno i upozorenje za roditelje da ne objavljuju porodične fotografije na otvorenim profilima društvenih mreža. Ako već stavljate fotografije, ograničite pristup profilu samo prijateljima koje dobro poznajete.

Analiticar bez emocija

pre 9 godina

Hitno u Zakon uvesti smrtnu kaznu i po dokazivanju bez milosti streljati.
Ovo se sve opasno otima kontroli.
Narod će ustati vrlo brzo ako se ovako nastavi jer u ovoj zemlji više niko nije bezbedan.

Lila Karabeg

pre 9 godina

Kako je bilo dobro je što se ova potera završila bez žrtava, svaka čast policiji i njihovoj sposobnosti.Neverovatno je da na ulici otimaju dete nepoznatu ljudi, ovo je kataklizma.

Marko

pre 9 godina

Ne razumem samo jednu stvar. Zasto da prijavljujemo vozilo ako su uhvaceni? Po citanju ovog teksta shvatio sam da izgleda ipak nisu uhvaceni pocinioci.

Jole

pre 9 godina

Svaka cast komsijama koji su pojurili za autom i sad svi pamet u glavu, cuvajmo nasu decu.Posao policije jeste da juri krimose, a posao ministra da sve to funkcionise. Ruska omladina je osnovala patrole koje cuvaju decu na ulicama i internetu od pedofila.

RubiN

pre 9 godina

Kako je u naslovu napisano:"Devojčica nađena, otmičari uhvaćeni" a mi prepuni negativnih komentara! Drago mi je zbog roditelja i devojcice sto su opet zajedno. evo i ja javno poput Vucica pohvaljujem MUP Srbije na brzoj i uspesnoj akciji pa slobodno opletite i po meni negtivnim komentarima.

milos

pre 9 godina

Zaista strasan slucaj - mozemo samo da zahvalimo Bogu sto ovako nesto i nije uobicajena pojava , obzirom na to kakve sve vesti slicne sadrzine imamo prilike da cujemo iz drugih zemalja

marina83

pre 9 godina

Sve pohvale uspesno izvedenu akciju. Otimcare treba kazniti najstrozijom kaznom,oni nemaju osecanja, kad rade ovako uzasne stvari.

Bora

pre 9 godina

Odlicno sprovedena akcija policije! Jer, da nije bilo njihove brze intervencije, pozitivnog ishoda verovatno ne bi ni bilo. Koliko neko treba da ima pomracen um da bi ovako nesto uradio?! Najstrozije kazne za sve one koji zlostavljaju decu!

Kladioničar 1 2 x

pre 9 godina

Dobro je što se ova potera završila bez žrtava, svaka čast policiji i njihovoj sposobnosti.Neverovatno je da na ulici otimaju dete nepoznatu ljudi, ovo je kataklizma.

pedja

pre 9 godina

Ovaj dogadjaj je potresao mnoge. Takve zločine bi trebalo žestoko kažnjavati kako se ne bi ponovljali. Deca su nešto najsvetije što imamo i moramo dati sve od sebe, kao država, da ih zaštitimo. Čestitam policiji i celom ministarstvu i nadam se da će ubuduće svaki ovakav pokušaj strogo kažnjavati.

vikol

pre 9 godina

Ovo su odlicne vesti i svakako treba pohvaliti ministra Stefanovica I hrabre policajce.Policija svakim danom samo nize rezultate i staje na kraj kriminalu.

Lasta

pre 9 godina

Hteli ili ne morate da priznate da je policija u zadnje vreme mnogo efikasnija, svaka pohvala za ovakvu akciju i najbolji moguci rezultat.

Dane

pre 9 godina

Kada MUP radi svoj posao,ovako odgovorno,onda se svakako i mi gradjani,osecamo sigurnije. Sada bi tuzilastvo trebalo da svoj deo posla uradi i da ovaj covek ostane u zatvoru. Promene u MUP-u su i vise nego vidljive od kako je Stefanovic ministar.Nastavite ovako da radite!

Dex

pre 9 godina

Mislim da smo dobili efikasnu policiju. Ocekujem da ce i u buducnosti brzo reagovati u ovakvim slucajevima. Presrecan sam sto je dete nepovredjeno vraceno roditeljima.

konektor

pre 9 godina

@Dragoljub Srećković Otmica dvogodišnjeg deteta u sred dana u Beogradu, zaslužuje pažnju svih nas, ne samo Premijerovu. Zamisli šta bi se desilo u manjem mestu gde nema toliko policije, gde su granični prelazi bliži. I umesto da hvalite potez Premijera što se lično zainteresovao za problem, vi ga još i pljujete. Zanima me da li bi isto tako reagovali i da je, ne daj Bože, Vaše dete u pitanju? Ili bi ste zahvalili čoveku? Nadam se nikakda niko od vas DS botova neće biti u situaciji u kojoj je bila porodica ove devojčice, niti da će vaša deca biti u toj situaciji. To nikom ne treba želeti. Postoje stvari oko kojih se trebamo slagati, koliko god politički bili jedni protiv drugih. Ovo je vest oko koje ne treba biti podela, jer nam podele (kao što sam u jednoj drugoj vesti napisao) nikada ništa dobro nisu donele. Ovo je vest koja treba sve da nas ujedini, da se zapitamo za bezbednost naše dece. Ako se ovako nešto desi u sred bela dana u Beogradu, čemu mi iz manjih, pograničnih mesta da se nadamo? Da izlazimo, kao što je jedan gore napisao, sa pištoljem na ulicu? I ako vas plaćaju za to što pišete, valjda imate obraza, morala da kažete da postoje neke stvari koje su svetinja? Porodica je svetinja, porodicu ne dirajte! Ničiju! Ni našu, ni vašu, ni srpsku, ni nesrpsku, ni grobarsku, ni delijsku! PORODICA JE SVETINJA!

Zaklina

pre 9 godina

Sve pohvale za policajce i Stefanovica.Stvarno sam prijatno iznenadjena ovom brzinom reakcije. U drzavi gde vlada miljenje da su drzavni organi nesposobni, ovo je svetli primer da se mnogo radi da se unapredi efikasnost u drzavi, narocito kada je u pitanju bezbednost. Ja sam zivela 8 godina u SAD, i tamo decu retko, ako uopste vidjate na ulici sto nosi sa sobom negativne posledice za decu. RRoditelji zive u grcu da ce im neko preoteti decu i ne skidaju pogled sa nje/njega i kada je dete u parku. Deca u Srbiji su srecna da mogu da provedu svoje detinjstvo bez straha da ce ih neki manijak oteti. A i roditelji mogu da ih bezbrizno salju same. Ovakva brza i efikasna reakcija policije uliva poverenje da ce tako biti i u buducnosti sto je od velikog znacaja za sve gradjane Srbije jer kada jednom strah zavlada u drustvu vrlo ga je tesko iskoreniti i onda ti je svako sumljiv i zrtvujes socijani razvoj detea radi njegove bezbednosti. ALi uprkos tog zrtvovanja, otmice se i dalje desavaju. Zato je je uloga policije kljucna ne samo za bezbenost gradjana nego i za njihov drustveni kapital koji ima uticaj na zdravlje gradjana.

kolinda81

pre 9 godina

(anonimus, 13. mart 2015 14:31)
Sada nije vreme za ironicne komentare..ja kao majka od srca cestitam policiji jer su uspeli spasiti jedan mladi zivot...

klara13

pre 9 godina

(Milesa 77, 13. mart 2015 18:24)
ja kao mojka mogu shvatiti kroz koliku agoniju su roditelji prosli..zahvaljujuci pribranosti majke i efikasnosti i brzini policije velika tragedija se sprecena

CECA L

pre 9 godina

Stefanoviću i policiji, hvala, što su brzom akcijom vratili dete, roditeljima, jer moglo je danas bilo čije dete da bude oteto, zato sve maliciozne komentare zadržite za neku drugu vest ovde im nije mesto!

zmaki

pre 9 godina

Sve pohvale za odlično izvedenu akciju policije. Ovim su pokazali da se vodi briga o građanima i da se jednako bore za svačiju bezbednost i život.

SAŠA S

pre 9 godina

Barem, kada je ovakva vest treba da budemo složni, jer smo valjda svi srećni, što je policija odlično obavila svoj posao, što ministar nije pasivno pratio šta se događa, već je postupio za pohvalu i što je dete sada sa svojim roditeljima.

Nika

pre 9 godina

Uvijek sam govorio da mi imamo veoma sposobnu policiju. Ljude treba pustiti da rade svoj posao, njihove živote maksimalno zaštititi i za taj posao ih dobro platiti.

Nemanja

pre 9 godina

Svaka čast policiji, da nisu ovako brzo, organizovano i efekisno delovali, sad se o devojčici više ništa ne bi znalo. Srećom, sve se dobro završilo.

Dragan PN

pre 9 godina

Velika pohvala za munjevitu reakciju nase policije, kojom je dete vraceno svojim roditeljima. Cestitke i ministru Stefanovicu, koji za razliku od prethodnika ne posmatra na kriticne situacije pasivno, vec daje svoj doprinos resavanju kriticnih situacija.

vanja

pre 9 godina

Moraam još jednom da pohvalim akciju policije.Sve su preduzeli na vreme,tranzitni most kod Sr. Mitrovice je juče bio blokiran npr i srećna sam što je dete spašeno a žrtava nije bilo.HVALA svima na brzom reagovanju. Poz za roditelje.

sale

pre 9 godina

Svaka cast policiji.. nadam se da detetu nece ostati traume i da ce zaboraviti ovaj nemili dogadjaj...sva sreca pa se brzo zavrsilo, zahvaljujuci MUP-u i Stefanoviću.

Baratrum

pre 9 godina

Svaka cast kako policiji tako i ministru,na brzoj akciji i pravovrmenom delovanje.Pokazali ste da mogu da nam zavide i pojedine policije sirom Evrope.

Mary

pre 9 godina

Policija je reagovala efikasno i brzo, sve se uspesno zavrsilo na svu srecu. Stefanovic se nasao slucajno u Sremskoj Mitrovici kada je dosao poziv svim policijskim snagama na tom podrucju da se pridruzi akciji, zato ne vidim razloga cemu negativni komentari.

Ivan

pre 9 godina

Najbolje organizovana akcija MUP-a je dala odlične rezultate u tom trenutku , a najbitnije je to da je devojcica bez posledica vraćena roditeljima. Za ove otmicare ne postoji adekvatna kazna.

Vladan

pre 9 godina

Vrhunski organizovana akcija MUP-a je dala najbolje moguce rezultate u tom trenutku i sto je najbitnije devojcica je zavrsila kod svojih roditelja ziva i zdrava. A za ove otmicare ne postoji adekvatna kazna u modernom pravosudju, i za takve slucajeve ja bi se vratio na tradicionalno kaznjavanje.

Milanpg

pre 9 godina

@buraz Sem tvoje zelje za losim predstavljanjem Srbije od toga sto si uporedio nista ne moze biti istina. Ovako nesto je veoma tesko spreciti i nadati se istom. Sa druge strane trebas sagledati situaciju u kojoj je MUP u saradnji sa ostalim drz. org. postupio sasvim ispravno i na pravi nacin resio ovaj slucaj bez nekih vecih posledica po malu devojcicu.

CiCmiL

pre 9 godina

Vučić je, kao premijer i roditelj, izjavio da je ponosan na reakciju države, ministra unutrašnjih poslova i policije i pohvalio njihovu hitru i efikasnu akciju u spašavanju jednog dečijeg života.

Gordana

pre 9 godina

Dobro je da se sve završilo kako treba.Nadam se da će počinioci biti najstrože kažnjeni, da nikome više na padne na pamet ništa slično.

BeliOrao

pre 9 godina

Svaka cast za hrabre policajce, ovo je znak da su sposobni da rade svoj posao na visokom nivou. Stefanovic kao ministar doprinosi veliki znacaj u bezbednosti nasih gradjana.

Biljana

pre 9 godina

Svaka cast policiji i ministru Stefanovicu, zasto ovoliko zlih komentara, ljudi su uradili odlican posao, uhvatili su kriminalce i sto je najvaznije spasili su malu devojcicu...i kad se radi nesto dobro kritikujete...strasno.

Pustinjak

pre 9 godina

Da se naježiš... Srećma okolnost je što su svi brzo reagovali, počev od građana do policije i medija. Dokaz da jedinso solidarnošću možemo da se suprotstavimo savkom zlu.

Anka

pre 9 godina

Najbitnije je da je devojčica na sigurnom, ali ne treba zanemariti ni činjenicu da je naša policija u poslednje vreme postala mnogo efikasnija nego što je bilo, a to je bitno za sve nas, nikada se ne zna kada baš nama mogu zatrebati.

Žaklina

pre 9 godina

(Hranislav, 13. mart 2015 18:01)
Osecam dozu cinizma u tvom komentaru,a ne bi trebalo..policija je danas pokazala da kada rade slozno,mogu da rese svaki problem gradjana..danas sam veoma ponosna na nasu policiju jer su potvrdili da rade za gradjane u svakom momentu

Danny`s

pre 9 godina

Bravo za policiju, a cestitke i Stefanovicu.Cinjenica je da je uveo malo reda i discipline.Rukovodeci se dugogodisnjim losim primerima, posmatrala sam policiju kao jedno sveopste rasulo.Medjutim, ova akcija mi je promenila misljenje.Vidi se da je sve dovedeno u red.Iznenadjujuce brza i efikasna akcija.Mislim da se gradjani nakon ovog srecno zavrsenog pokusaja otmice,osecaju sigurnije

Čvorak

pre 9 godina

Dete je oteto i na svu sreću da je živo i zdravo i da su otmičari uhapšeni a koliko mogu da vidim i ova tema je izazvala političke podele što je ravno katastrofi. Da l' je moguće da opozicija i posle ovog slučaja ironično hvali ministra Stefanovića i pripisuje mu neke pluseve ili šta već. Zaista neverovatna stvar i još jednom hvala Bogu pa je devojčica živa i zdrava.

Mačak

pre 9 godina

Fenomenalna reakcija policije i zaista sve pohvale za perfektno odrađen posao pri spasavanju devojčice. Ovakve reakcije i ovako obavljeni zadaci nam ulivaju veliko poverenje i govore da naraod može ponovo da veruje policiji. Svakako najveći uspeh i satisfakcija za dalje je spas male devojčice. Ovo svakako nikako ne treba da posluži za političke poene iako vidimo da ima i primera hejtovanja od strane opozicije što je bacilo mrlju na ovaj srećno završen incident. Ali opet to samo govori u kakvom je stanju ista ta opozicija.

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Sreća u nesreći je da se sve dobro završilo. Sve pohvale za policiju koja je svoj posao odradila profesionalno. Nadam se da će kroz predstojeće refome policija unaprediti svoj način rada i da će gradjani biti više zaštićeni. Da se ja pitam otmičare bih poslala na doživotnu kaznu zatvora.

J

pre 9 godina

Izrazavam zadovoljstvo da se sve srecno zavrsilo. Ali, evo prilike da AV da izjavu i promovise drzavu i policiju jer su uhvatili amatere vec kod Simanovaca.

Dragoljub Srećković

pre 9 godina

Zašto se premijer oglašava povodom ove otmice? Ima li on važnijih državnih poslova, nego da se bavi redovnim policijskim dužnostima? Ako mu je do pohvala, nek ih odlikuje na dan policije. Ako mu je do brige za decu, neka se potrudi da one trudnice iz jučeranje vesti dobiju novac koji im država duguje. Tu se nije oglasio, a kad treba pokupiti lovorike, prvi je u redu.

marta

pre 9 godina

Znaci da nisu sami probili rampu ne bi ni bili uhvaceni?! Ne znam kakva je zasluga policije ako su uhvaceni na taj nacin. Pa svaka kola koja bi probila rampu bi izazvala paznju policije. Blokiran grad, a oni stigli do Simanovaca! Neopisivo sam srecna sto je dete pronadjeno, ali ne vidim da je to zasluga policije. Moguce da vest nije precizno prenesena.

master-blaster

pre 9 godina

Povodom ovog slučaja, očekujemo konferenciju za štampu ministra Stefanovića, ako je premijer već zauzet rešavanjem gorućih problema.

Nikola

pre 9 godina

Iskreno bez cevke ne idem u Beograd nikada! To vec praktikujem 4 godine... Beograd je nebezbedan grad to ljudi morate shvatiti!
(RussiaSerbia, 13. mart 2015 13:26)

Kolika količina besmislica u tako malo teksta. Beograd je ekstremno bezbedan grad u poređenju sa većinom evropskih gradova, a tek o Americi da ne pričamo. Strašno je ovo što se desilo, no nema potrebe praviti nepotrebnu paniku među ljudima.
(Moje ime zvuči poznato, 13. mart 2015 14:12)

Ti si ziveo u evropskim i Americkim gradovima pa znas, ili si gledao filmove pa to uporedjujes? Ziveo sam i u Kanadi i u Americi, i mogu ti reci da je Beograd ekstremno nezgodan grad u odnosu na sve sto si naveo. Veruj mi da takvu korupciju i kriminal nigde nisam video.

Hranislav

pre 9 godina

Francuske tablice,pricaju na spanskom,
sta to ima veze sa rumunima?


Pohvale mogu samo policiji,mada im je to posao,
a najmanje ministru.
Nije ih ministar jurio kolima i navatao...

Marko

pre 9 godina

Ne razumem samo jednu stvar. Zasto da prijavljujemo vozilo ako su uhvaceni? Po citanju ovog teksta shvatio sam da izgleda ipak nisu uhvaceni pocinioci.

Peca

pre 9 godina

Policija je blokirala izlaze iz Beograda, a na mestu otmice u toku je uviđaj.


Sreca pa su otmicari idioti, pa su mislili da mogu da probiju naplatnu rampu kod Sida. Da je do nase policije, ovi bi stigli do Japana a ne do Sida. Bruka. Kako god, najvaznija vest dana je da je devojcica nadjena. Ministre Stefanovicu, ja necu nista reci, samo vas molim da pogledate naslove danasnjih vesti, evo, samo na B92.net pa vidite da li ima razloga za ostavku (dvostruko ubistvo, otmica...).

SRAMOTA!!!

pre 9 godina

nazalost Srbija postaje utociste okorelih kriminalaca. Nista nije slucajno jer oni znaju u kojim zemljama je sistem bezbednosti u raspadu. Pogledajte koliko je bilo ubistava poslednjih meseci. A drzava vise se brine o bezbednosti Vucica, Nikolica i clanova njihovih porodica a nimalo o gradjanima. Ako ovaj mali Stefanovic ne unisti policiju niko nece..Sramota!!!

smeker

pre 9 godina

Presuda na licu mesta.Oteli su nam sve i dusu,dostojanstvo,ponos,bez posla,egzistencije sada i decu da nam uzmete.Drzava nepostoji,ovo je nista...

aca

pre 9 godina

kako im sada suditi, sta im uraditi???/ alo drzavoooooo, osvesti se, mani se Beograda na vodi i ostalih sakupljanja politickih poena... ljudi ti rade dan i noc da bi prehranili decu, pomozite da ih zastitimo zajedno... dajte neke kazne koje ce u sekundi da im presednu za ceo zivot...
sta fali rigoroznim zakonima???? neko moze da krsi sve moguce zakone, a onda mu se lagano sudi, pa po ovom zakonu pa po ovom... da vidim oko ce smeti da ucini bilo sta ako za pokusaj otmice dobije 30 godina i cao!!!!,... normalnom coveku je isto da li je 5 ili 30 godina kazna, jer on nece napraviti nikakav prekrsaj... to je za ove koji se usude da upropaste tudje zivote svoji zlodelom, pa neka provedu 30 godina izmedju 4 zida... poostrite zakone i drzite se njih!!!!

Petar JR

pre 9 godina

Mnogo sam srecan sto se sve tako dobro i brzo zavrsilo . Najiskrenije se nadam da siroto dete nece imati traume od svega sto se dogodilo . Ali treba i da se zapitamo u kakvoj drzavi zivimo .

Pera

pre 9 godina

Ovde u Svajcarskoj, gde zivim, se pre neki dan jedna zena, sa kojom sam pricao, zgrazava sto su par "huligana" coveka na ulici udarili u glavu bez ikakvog razloga. To je neki pisac (nisam bas dugo ovde pa ne znam o kome se radi) i cela drzava je 2 dana bila na nogama.
To sto se desava u Srbiji je stvarno prestrasno. A desava se zato sto nema drzave, sto se svi zaposljavaju po rodjacko-stranackoj liniji pa imamo amatere i neprofesionalce svuda, u svim institucijama, i zato sto je korupcija izrazena na svakom koraku.
Mozda nije lose podsetiti se ovoga samo dan nakon sto je obelezena godisnjica smrti Djindjica. Svi ovi koji ga kritikuju da je bio izdajnik, treba da budu svesni da zivimo u drzavi koja je (ne)uredjena po ukusu onih koji su ga ubili.

Nenad-EU

pre 9 godina

Nije nista novo da rumunske bande haraju po Evropi ali novo je sto su poceli u Srbiji. Moj dobar prijatelj, inace Rumun poreklom, koji se skolovao i radi na zapadu se bukvalno stidi da poslovnim partnerima pomene svoju nacionalnost.

zaki

pre 9 godina

Svaka cast na brzom reagovanju nase policije,sa velikom pomoci ministra Stefanovica,bitno da je dete pronadjeno i ne povredjeno i vraceno svojim roditeljima. Sve pohvale.

The KING

pre 9 godina

Rumunija je uvek bila poznata kao zemlja po otmici dece,jadno dete samo da ga nadju....A Onog Stefanovica treba najuriti decko mi deluje nesposban totalno ne znam kako su njega mogli da postave za ministra policije!

Moje ime zvuči poznato

pre 9 godina

Iskreno bez cevke ne idem u Beograd nikada! To vec praktikujem 4 godine... Beograd je nebezbedan grad to ljudi morate shvatiti!
(RussiaSerbia, 13. mart 2015 13:26)

Kolika količina besmislica u tako malo teksta. Beograd je ekstremno bezbedan grad u poređenju sa većinom evropskih gradova, a tek o Americi da ne pričamo. Strašno je ovo što se desilo, no nema potrebe praviti nepotrebnu paniku među ljudima.

Trta

pre 9 godina

Molio bih da neko objavi je l ovo dete planski oteto radi otkupa ili je oteto random dete zbog preprodaje? Ako je random, dajte onda svim roditeljima s malom decom pravo da nose oružje dok vode decu u šetnju, da ne morate da jurite otmičare i da im sudite.

Realno

pre 9 godina

Bravo za policiju. Carevi ste.
Realno kao rodjeni Beogradjanin koji se nagledao svega i svacega mogu da primetim dve stvari.

1.Kada su sitniji prestupi u pitanju tu zakona nema. Pljackali su mene i imovinu vise puta, policija jedva da dodje na uvidjaj, a i kada dodje nista se ne dogodi.
2. Kada su krupniji zlocini u pitanju tu se stvari ekspresno resavaju i stvarno su carevi.

Zakljucak : Bolje skolovati inspektore nizeg ranga. A za prave "Baje" u nasoj policiji bukvalno samo reci hvale!

Ziveo mup !!

dvds

pre 9 godina

Brutalan kriminal da neko otima dvogodišnje detence od majke, ali kad čitam komentare tipa "pištolj, presudite im sami i slicno" kapiram da ništa bolje i ne može da se desi u ovoj zemlji.
Svi se ovde od vajkada kunu u decu a teško da smo ista ikada na nivou društva uradili za njihov prosperitet i dobrobit. Tako će biti njima, tako je bilo i nama kad smo bili deca. Samo hajducija, uredi samo sebi, bas te briga za opšte.
Zato se i dešava da nam kradu decu sa ulica.
Srećom, ovog puta, tragedija sprečena i dete nađeno.

Pocelo je pocelo

pre 9 godina

Moderno doba i njegove pošasti. Pa nek neko pljune na komunizam, ali u njemu ovoga nije bilo. U Americi na svakih 40 sekundi nestane jedno dete. Mislite o tome!

vikol

pre 9 godina

Ovo su odlicne vesti i svakako treba pohvaliti ministra Stefanovica I hrabre policajce.Policija svakim danom samo nize rezultate i staje na kraj kriminalu.

Djordje V.

pre 9 godina

Rumuni koji pricaju na spanskom??

Rumunija nam je jedini prijatelj,
ako ovako nastavite,nece ni oni biti.

Ne moraju biti ni spanci,pola sveta prica na spanskom,
samo da navedem za neobrazovane.

Griffin

pre 9 godina

(Nenad-EU, 13. mart 2015 13:38)Pa dobro..Usli su u EU da Rusija ne bi stavila svoju medvedju sapu na njih,cista politika,S od standarda.Sto nama onda prosipaju m... za bubrege? Vi danas imate hiljade kamiondzije koji za Tursku radije putuju kroz Srbiju i pored ovakve infrastukture nego kroz Rumuniju i Bvlgariju jer se plase drumskih razbojnika,ne smeju da prespavaju tamo.Ovde sigurni ko i ostali.Mi smo za njih Evropa,bili i pre 800 godina i danas smo.Ako ne u standardu,civilizacijski jesmo. Ako to nije dokaz,nikad ni jedan drugi nece postojati!

Vladica

pre 9 godina

Jadno dete. Ništa novo, Rumuni to redovno rade po Italiji.. i to je izgleda baš njihov recept, redovno rade baš na isti način, to jest da dete ukradu na oči roditelja i bukvalno ga iz ruke otmu roditelju, u auto i u nepoznato. Posle tu decu prodaju da li u roblje, ili ako su baš manja, ljudima na zapadu. Od svih vrsta kriminala, ovo mi je uz pedofiliju nešto najgore.

eh

pre 9 godina

Slika i prilika nase nazovi drzave i natprirodnih sposobnosti nasih vlastodrzaca. Sada niko ne treba u ovoj kvazi drzavi da posalje dete u skolu dok se ne pronadje dete, ili nam dajte po jednog naoruzanog zandarma po detetu...nije valjda da je Acin bata ugrozeniji od nas obicnih smrtnika.

Goxy

pre 9 godina

Siguran sam da ih ceka velicanstven i vatren docek u CZ-u, robijasi narocito vole one koji cine zlocin nad decom dan-dva u CZ-u bice im dovoljan, mislim da su se i opirali hapsenju, tako da se ovo dvoje otmicara nece bas lepo provesti, A I ZASLUZILI SU...

Pomocnik

pre 9 godina

Osnovati krizni štab za VANDREDNE I HITNE SITUACIJE, tako što će svi podaci (tekst i fotografije) odmah pojaviti na nacionalnoj televiziji, prekid svakog programa, na svim društvenim mrežama od Twittera, Facebooka i poslati svima poruku na Viber (ako može to VIP, onda možete i Vi), ipak narod treba da uključite u ovakve situacije, ipak je narod onaj ko želi najbolje jednoj zemlji.

Haralampije

pre 9 godina

Kriminal je u ovoj zemlji u takvoj ekspanziji da počinjemo sve više da ličimo na latinoameričke zemlje! I ne treba samo ministar policije da podnese ostavku nego kompletna vlada!

csc

pre 9 godina

Aleluja. Sve što sam zamerao policiji, evo od sad sam zaboravio. Što sam ih pljunuo, povlačim. Od nule, kod mene opet imate čist račun. Živi bili i svaka čast.

Bgd

pre 9 godina

@(The KING, 13. mart 2015 13:14)

Nisam poklonik lika ni dela ministra Stefanovića ali molim te objasni mi kakve on čovek ima veze s ovim slučajem? Pa ovo može da se desi bilo gde.Na sreću pronašli su dete što je dokaz da policija može biti efikasna kad treba. Treba stvari realno posmatrati a ne odmah u histeriju...

JeRemija

pre 9 godina

Vratite smrtnu kaznu! Na sta bre ovo lici?! Raspisite referendum pa cete da vidite sta narod misli o vracanju smrtne kazne za najteza krivicna dela i visestruke povratnike.

fancy

pre 9 godina

Ispitati ih za koga rade i pustiti da trce ka granici i onda zna se...STOJ PUCACU, BACI PUSKU PUCACU, STOJ! BOOOOOM! cao zdravo..za ovo ne postoji kazna sem ove. Sve drugo moze da se iskomplikuje s obzirom da su gradjani EU...

dupli_kantar

pre 9 godina

Otmicarima suditi u Srbiji. Ne smije se dozvoliti da ih isporuce rumunskoj policiji, jer ce se izvuci!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bata, 13. mart 2015 14:14)


Rumunske tablice ne znace automatski da su Rumuni u pitanju.
Ne donosite olako zakljucke.

Sedma sekcija

pre 9 godina

Da se omoguci gradjanima nosenje sredstava licne odbrane (tejzer, suzavac ...). Da se svakom NORMALNOM coveku omoguci POSEDOVANJE I NOSENJE vatrenog oruzja, pogotovo starima, invalidima, trudnicama, roditeljima sa decom. Ja se ne osecam bezbedno, ovo je moglo da se desi svakome od nas!

levac

pre 9 godina

Lopovima je u ovoj zemlji omoguceno da ovakve stvari rade.Znajuci da normalni ljudi kod sebe ne smeju da nose pruzje oni sr osilili.Da je drugacije zakon propisao kao recimo u USA.bilo bi drugacije.

John Munch

pre 9 godina

Pocinjem da nosim oruzije!
(Bgdsk, 13. mart 2015 16:06)

Za neovlašćeno nošenje oružja je propisana gotovo identična kazna kao za otmicu. Kakve li ironije.

Aleksandar

pre 9 godina

Streljanje po kratkom postupku! Ovo više nije normalno, ej dete od 2 godine. Kad se ovakve stvari dese podržavam prekid svakog programa sa informacijama o nestaloj osobi.

Trifke

pre 9 godina

Toliko sam srecan sto si ih uhvatili i sto je dete spaseno kao da se o mom detetu radi! Trebalo bi ih streljati po kratkom postupku ali posto to nije moguce onda bi pod hitno trebalo uvesti kaznu dozivotnog zatvora za najteza krivicna dela u koja svakako spada i ovo. Cestitke policiji na hvatanju zlocinaca i cestitke gradjanima Srbije na reakciji, vidim da su mnogi kao i ja bili spremni da krenu u poteru za otmicarima i strasno mi je drago zbog toga jer se cinilo da su ljudi u Srbiji potpuno utuceni i dotuceni i da ih nista vise ne moze naterati na reakciju...ima nade za nas. Sto se tice medija potrebna je bolja i brza reakcija, objaviti sliku deteta, opis automobila, opis otmicara...!

bol

pre 9 godina

Vidim sad kroz prozor 2 curice setaju kerica, nisu dosle ni do 4og razreda osnovne, razmisljam, sreca niste naisli na budalu.. Ne sme date na ulicu u sred dana. Sta je sa svetom.

Danny`s

pre 9 godina

Bravo za policiju, a cestitke i Stefanovicu.Cinjenica je da je uveo malo reda i discipline.Rukovodeci se dugogodisnjim losim primerima, posmatrala sam policiju kao jedno sveopste rasulo.Medjutim, ova akcija mi je promenila misljenje.Vidi se da je sve dovedeno u red.Iznenadjujuce brza i efikasna akcija.Mislim da se gradjani nakon ovog srecno zavrsenog pokusaja otmice,osecaju sigurnije

lokator

pre 9 godina

Vucicu,ako nisi u stanju da nam odrzis red i mir u drzavi momentalno da se sklonis.Ovo sto si nam napravio od zivota u nasoj drzavi je zlocin.

gh

pre 9 godina

I od tada lepo sprej u dzep, pa brate bolje ja njega po ocima sprejom nego on mene motkom, a i psi su tu... Boli me vise za zakon, ja nikoga ne ugrozavam ako me ostave na miru. A mozda nekad nekom i pomognem..
(Griffin, 13. mart 2015 13:47)
Po novom zakonu o oruzju shoker se samo prijavi MUP-u, ne treba dozvola, a sprej se ni ne prijavljuje, slobodno se nabavlja.

ILIJA

pre 9 godina

Svaka čast pripadnicima MUP-a na brzini i profesionalnosti koju su pokazali. Nadam se samo da ćemo saznati pozadinu ovoga što se desilo.

Griffin

pre 9 godina

(thunderstuck, 13. mart 2015 13:26)Pa za pare..Sta mislis? Mene drzali 12 sati u SUP-u zbog biber spreja.Iako imam 2 pistolja sa dozvolom (nasledio i imam dozvole),ne mogu da ih nosim,rekoh sebi ako zeli neko da me dira, a znam da su svi naoruzani,bar da imam nesto da se branim. I reko sam radite sta hocete,ja sam rekao istinu a vama ako se ne svidja nabite me u zatvor i cao djaci. Na kraju me ******* pustile. A pokusali da me nabede da nosam sprej da bi pljackao menjacnice i zlatare. Ono kao onesposobim radnika pa radim sta hocu. Zamisli? A jedina istina je da sam kao rekreacicni biciklista poceo da nosim sprej kada me je jedno petnaestak pasa napalo, jedva sam glavu izvukao. Procitah na nekom forumu da u USA nosaju biber sprej zbog pasa,reko' sebi, prva liga. Posle citam zabranjeno. I nista... Dalje se desava sledece, vozim ja u sred grada Nisa... I na mene nasrne tip ladno da me obori, nekakvom motkom, ja izbegnem i odvezem se... Pitam sebe da me je oborio sta bi bilo? I zakljucim opet sprej. I od tada lepo sprej u dzep, pa brate bolje ja njega po ocima sprejom nego on mene motkom, a i psi su tu... Boli me vise za zakon, ja nikoga ne ugrozavam ako me ostave na miru. A mozda nekad nekom i pomognem..

kratki.p

pre 9 godina

Znači uhvaćeni su! Prvo: Bravo!
Drugo, sad smrtna kazna, i da se dobro razglasi po svetu da u divljačkoj Srbiji ubijaju otmičare dece po kratkom postupku.

necivilizovan

pre 9 godina

Jos jedan razlog zbog kog bi trebalo uvesti smrtnu kaznu - svako nasilje nad decom i ostalim nemocnim osobama treba kaznjavati drasticno. Znam da zvuci necivilizovano, ali mi je jos strasnije citati kako se deca otimaju, siluju, maltretiraju, a isto vazi i za ostale bolesne i stare ljude.
Kada su u pitanju obracuni sa sebi ravnima tu mogu da se primenjuju "normalni" zakoni.

Sedma sekcija

pre 9 godina

Uhvaceni su! Hvala Bogu! Svaka cast nasoj policiji! A sto se tice otmicara - VRATITE SMRTNU KAZNU! Nulta tolerancije prema otimacima dece!

dragan

pre 9 godina

E sada je odgovornost na vama novinarima da pratite ovaj slucaj i pisete o njemu skoro svakodnevno kako neko u tom famoznom procesu pravde i kaznjavanja ne bi olako resio ovaj slucaj nego da te ljudske izelice nikada ne ugledaju svetlost dana vise jer svi znamo da ako se ne napravi pritisak javnosti kroz sredstva informisanja pojede vuk magarca cas posla.Imate decu i vi pa podjite od toga da li zelite da neki bilmez sutra prekosutra vama neko pridje na ulici,obori vas na zemlju i otme vam rodjeno dete iz ruku?

CiCmiL

pre 9 godina

Vučić je, kao premijer i roditelj, izjavio da je ponosan na reakciju države, ministra unutrašnjih poslova i policije i pohvalio njihovu hitru i efikasnu akciju u spašavanju jednog dečijeg života.

Biljana

pre 9 godina

Svaka cast policiji i ministru Stefanovicu, zasto ovoliko zlih komentara, ljudi su uradili odlican posao, uhvatili su kriminalce i sto je najvaznije spasili su malu devojcicu...i kad se radi nesto dobro kritikujete...strasno.

Zaklina

pre 9 godina

Sve pohvale za policajce i Stefanovica.Stvarno sam prijatno iznenadjena ovom brzinom reakcije. U drzavi gde vlada miljenje da su drzavni organi nesposobni, ovo je svetli primer da se mnogo radi da se unapredi efikasnost u drzavi, narocito kada je u pitanju bezbednost. Ja sam zivela 8 godina u SAD, i tamo decu retko, ako uopste vidjate na ulici sto nosi sa sobom negativne posledice za decu. RRoditelji zive u grcu da ce im neko preoteti decu i ne skidaju pogled sa nje/njega i kada je dete u parku. Deca u Srbiji su srecna da mogu da provedu svoje detinjstvo bez straha da ce ih neki manijak oteti. A i roditelji mogu da ih bezbrizno salju same. Ovakva brza i efikasna reakcija policije uliva poverenje da ce tako biti i u buducnosti sto je od velikog znacaja za sve gradjane Srbije jer kada jednom strah zavlada u drustvu vrlo ga je tesko iskoreniti i onda ti je svako sumljiv i zrtvujes socijani razvoj detea radi njegove bezbednosti. ALi uprkos tog zrtvovanja, otmice se i dalje desavaju. Zato je je uloga policije kljucna ne samo za bezbenost gradjana nego i za njihov drustveni kapital koji ima uticaj na zdravlje gradjana.

Žaklina

pre 9 godina

(Hranislav, 13. mart 2015 18:01)
Osecam dozu cinizma u tvom komentaru,a ne bi trebalo..policija je danas pokazala da kada rade slozno,mogu da rese svaki problem gradjana..danas sam veoma ponosna na nasu policiju jer su potvrdili da rade za gradjane u svakom momentu

Mary

pre 9 godina

Policija je reagovala efikasno i brzo, sve se uspesno zavrsilo na svu srecu. Stefanovic se nasao slucajno u Sremskoj Mitrovici kada je dosao poziv svim policijskim snagama na tom podrucju da se pridruzi akciji, zato ne vidim razloga cemu negativni komentari.

dejan

pre 9 godina

zatvorite granice uhvatite lopove i po kratkom postupku maximalna presuda od 40god.Imam cerkicu od dve godine i nesmem ni da pomislim kako se oseca jadna majka.Cela Srbije na noge moramo pod hitno da pronadjemo to detence.

nn

pre 9 godina

Ne mogu da opišem bes i nemoć koje osećam dok ovo čitam. Ne mogu da zamislim kolika je agonija roditelja dok njihovo mala devojčica preplašena i uplakana boravi u rukama zločinaca koji je odvode ko zna kuda. Iskreno se nadam da će dete biti pronađeno nepovređeno i da će se vratiti roditeljima. Bitno je da se otmičari pronađu pre nego što pređu granicu, posle je već kasno.

monarhista

pre 9 godina

Svako jutro kad otvorim ochi i ukljuchim tv prve vesti su o ubijanju,danas opet dvoje u bg....a legao sam s vecu o ubijenom taksisti:-(
Jel ima neko normalan vise u ovoj drzavi?
Zasto ministar unutrasnjih poslova ne bude najuren ako vec nece da da ostavku?
Prvo on pa redom...

Marko

pre 9 godina

strasno. kriminal je u tolikoj ekspanziji da su ove vesti o ubistvima, pljackama i otmicama postale deo svakodnevica. zato dajte neku progresivnu vest o beogradu na vodi, ili neko novo istrazivanje o milionerima koji ce da se dosele u nas velegrad, ili neku bitnu informaciju o sponzorima koji ce da uloze u nas fudbal - da mozemo da okrenemo glavu i ne vidimo kriminal i rasulo.

ana

pre 9 godina

Bravo. One nagrade prvom krugu vlasti za koje su sami sebi dolenili odluku da se storniraju donosioci kazne a nagrade dodele onima koji nas čuvaju!!!! Ćate sklonite nam se sa sunca.
šteta samo sto ovi nisu ubijeni pri hapsenju i sto im se auto nije zapalio kako je to bilo u Titovo vreme.

marko

pre 9 godina

Bravo za policiju! Svaka cast! Fenomenalne vesti i prijatno iznenadjenje! Na sudu je sad da presudi kako valja: 40 godina teske robije.

decko iz bloka

pre 9 godina

Ajde sto kazu zivota vam dajte kad budete imali sliku ime i prezime, a ne inicijale.. Nadam se da ih necemo vidjati na ulicama nego da ce zavrsiti u nekoj rupi do kraja zivota.. Sto je malo verovatno za ovu rupu od drzave al mozemo da se nadamo barem

RubiN

pre 9 godina

Kako je u naslovu napisano:"Devojčica nađena, otmičari uhvaćeni" a mi prepuni negativnih komentara! Drago mi je zbog roditelja i devojcice sto su opet zajedno. evo i ja javno poput Vucica pohvaljujem MUP Srbije na brzoj i uspesnoj akciji pa slobodno opletite i po meni negtivnim komentarima.

pedja

pre 9 godina

Ovaj dogadjaj je potresao mnoge. Takve zločine bi trebalo žestoko kažnjavati kako se ne bi ponovljali. Deca su nešto najsvetije što imamo i moramo dati sve od sebe, kao država, da ih zaštitimo. Čestitam policiji i celom ministarstvu i nadam se da će ubuduće svaki ovakav pokušaj strogo kažnjavati.

CECA L

pre 9 godina

Stefanoviću i policiji, hvala, što su brzom akcijom vratili dete, roditeljima, jer moglo je danas bilo čije dete da bude oteto, zato sve maliciozne komentare zadržite za neku drugu vest ovde im nije mesto!

Anka

pre 9 godina

Najbitnije je da je devojčica na sigurnom, ali ne treba zanemariti ni činjenicu da je naša policija u poslednje vreme postala mnogo efikasnija nego što je bilo, a to je bitno za sve nas, nikada se ne zna kada baš nama mogu zatrebati.

konektor

pre 9 godina

@Dragoljub Srećković Otmica dvogodišnjeg deteta u sred dana u Beogradu, zaslužuje pažnju svih nas, ne samo Premijerovu. Zamisli šta bi se desilo u manjem mestu gde nema toliko policije, gde su granični prelazi bliži. I umesto da hvalite potez Premijera što se lično zainteresovao za problem, vi ga još i pljujete. Zanima me da li bi isto tako reagovali i da je, ne daj Bože, Vaše dete u pitanju? Ili bi ste zahvalili čoveku? Nadam se nikakda niko od vas DS botova neće biti u situaciji u kojoj je bila porodica ove devojčice, niti da će vaša deca biti u toj situaciji. To nikom ne treba želeti. Postoje stvari oko kojih se trebamo slagati, koliko god politički bili jedni protiv drugih. Ovo je vest oko koje ne treba biti podela, jer nam podele (kao što sam u jednoj drugoj vesti napisao) nikada ništa dobro nisu donele. Ovo je vest koja treba sve da nas ujedini, da se zapitamo za bezbednost naše dece. Ako se ovako nešto desi u sred bela dana u Beogradu, čemu mi iz manjih, pograničnih mesta da se nadamo? Da izlazimo, kao što je jedan gore napisao, sa pištoljem na ulicu? I ako vas plaćaju za to što pišete, valjda imate obraza, morala da kažete da postoje neke stvari koje su svetinja? Porodica je svetinja, porodicu ne dirajte! Ničiju! Ni našu, ni vašu, ni srpsku, ni nesrpsku, ni grobarsku, ni delijsku! PORODICA JE SVETINJA!

Baratrum

pre 9 godina

Svaka cast kako policiji tako i ministru,na brzoj akciji i pravovrmenom delovanje.Pokazali ste da mogu da nam zavide i pojedine policije sirom Evrope.

Mačak

pre 9 godina

Fenomenalna reakcija policije i zaista sve pohvale za perfektno odrađen posao pri spasavanju devojčice. Ovakve reakcije i ovako obavljeni zadaci nam ulivaju veliko poverenje i govore da naraod može ponovo da veruje policiji. Svakako najveći uspeh i satisfakcija za dalje je spas male devojčice. Ovo svakako nikako ne treba da posluži za političke poene iako vidimo da ima i primera hejtovanja od strane opozicije što je bacilo mrlju na ovaj srećno završen incident. Ali opet to samo govori u kakvom je stanju ista ta opozicija.

parmalat

pre 9 godina

...pored svih dogadjaja,samo je ovo potrebno,usaditi svakom roditelju strah da ne moze izaci na ulicu sa detetom,nema nista gore a najveca ironija od svega da nam je stopa kriminaliteta uveliko u opadanju kako kaze vlast ...

Nikola

pre 9 godina

Svaka cast, znam da ce mnogi reci da je to posao policije i da im ne trebamo cestitati za posao za koji primaju platu, ali smatram da zasluzuju svaku pohvalu u ovom slucaju.

Džeremi Klarkson

pre 9 godina

Uhhhh
sad mi je lakše. Bravo za sve! Za policiju i gradjane. Pade mi kamen sa srca. i sam sam roditelj pa sam teško primio ovu vest. Nadam se da je devojčica dobro.

Nina

pre 9 godina

(Pera, 13. mart 2015 13:23)

Tu u Svajcarskoj mogu da pricaju sta hoce, ali cinjenice govore nesto drugo. Idi lepo na sajt Amber Alert pa vidi koliko je dece nestalo u Svajcarskoj i nikada nisu pronadjena.

nema pravde - nema mira

pre 9 godina

Ako su strani drzavljani, to ne bi smelo da utice na drzavu da ih samo deportuje van zemlje, vec mora po hitnom postupku da ih osudi za otmicu! A po isteku zatvorske kazne, da im zabrani dozivotno ulazak u Srbiju. A ako su Srbi, lepo po 30 godina i cao zdravo. Hvala.

bez milosti

pre 9 godina

Ovake stvari i sve sto je povezano sa deco treba unistiti u koren sa izuzetno visokim kaznama nezavisno ko ucini takvo delo .
Dozvoliti da to prodje sa malom kaznom samo je znak tim kriminalcima da je rizik mali i sve ce biti ponovljeno nad nekim drugim.

Jole

pre 9 godina

Svaka cast komsijama koji su pojurili za autom i sad svi pamet u glavu, cuvajmo nasu decu.Posao policije jeste da juri krimose, a posao ministra da sve to funkcionise. Ruska omladina je osnovala patrole koje cuvaju decu na ulicama i internetu od pedofila.

Dane

pre 9 godina

Kada MUP radi svoj posao,ovako odgovorno,onda se svakako i mi gradjani,osecamo sigurnije. Sada bi tuzilastvo trebalo da svoj deo posla uradi i da ovaj covek ostane u zatvoru. Promene u MUP-u su i vise nego vidljive od kako je Stefanovic ministar.Nastavite ovako da radite!

Nemanja

pre 9 godina

Svaka čast policiji, da nisu ovako brzo, organizovano i efekisno delovali, sad se o devojčici više ništa ne bi znalo. Srećom, sve se dobro završilo.

Čvorak

pre 9 godina

Dete je oteto i na svu sreću da je živo i zdravo i da su otmičari uhapšeni a koliko mogu da vidim i ova tema je izazvala političke podele što je ravno katastrofi. Da l' je moguće da opozicija i posle ovog slučaja ironično hvali ministra Stefanovića i pripisuje mu neke pluseve ili šta već. Zaista neverovatna stvar i još jednom hvala Bogu pa je devojčica živa i zdrava.

BOKI

pre 9 godina

Verovatno su to isti Rumuni koji su u selu Pukovac na jugu Srbije pokusali istu stvar, isti automobili su u pitanju. U trenutku otmice mestani sela su se skupili i gadno ih prebili, imali su lazne pasose. Sve informacije o tom dogadjaju u Pukovcu imate na internetu kao i u emisiji eksploziv na tv prva. Nikada se nisu vratili u selo posle toga jer su jedva ostali zivi.

iva

pre 9 godina

Imam dvodisnjeg decaka i ova vest me je jako potresla. Planiram da nabavim shoker ili nesto slicno i da klinca stavim na neku vrstu kajsa kada smo na ulici, ako bi to pomoglo ikako. Za ovakve skotove treba angazovati i vojsku, ... ako neko krene da krade decu u po bela dana, na sta je onda sve spreman.

Analiticar bez emocija

pre 9 godina

Hitno u Zakon uvesti smrtnu kaznu i po dokazivanju bez milosti streljati.
Ovo se sve opasno otima kontroli.
Narod će ustati vrlo brzo ako se ovako nastavi jer u ovoj zemlji više niko nije bezbedan.

nikola

pre 9 godina

i onda dodju ovi za ljudska prava i traze pravdu i posteno sudjenje za ovu olos!!! Neka mi neko objasni kako neko zdravog razuma moze da se sazali na takvu osobu?

Bili

pre 9 godina

Svaka cast za policiju! Svaka cast!! Zena mi kaze, vracala se iz grada i mogli su samo jednom trakom da idu i kaze kako je bilo milicije. Sad joj je jasno zasto. Svaka cast!! Povecajte plate ljudima!

N2

pre 9 godina

Dobro je da je devojcica nadjena a otmicari uhapseni. I dalje ide standardna procedura koja ce uz pomoc dilova advokata i sudija da pokaze da su otmicari zapravo takodje zlostavljani da su zbog narkomanije u stanju smanjene uracunljivosti, da im je stvarno zao i da su zapravo oni zrtve pa ih moramo sto pre pustite. Postali smo toliko popustljivi i "humani" prema kriminalcima da samo nevini stradaju, a zlocin je jeftin i isplati se.
Otmicare u pecinu da ne vide vise svetlost dana nikad. Da im svakog dana bude zao sto su zivi.

Dex

pre 9 godina

Mislim da smo dobili efikasnu policiju. Ocekujem da ce i u buducnosti brzo reagovati u ovakvim slucajevima. Presrecan sam sto je dete nepovredjeno vraceno roditeljima.

Dragan PN

pre 9 godina

Velika pohvala za munjevitu reakciju nase policije, kojom je dete vraceno svojim roditeljima. Cestitke i ministru Stefanovicu, koji za razliku od prethodnika ne posmatra na kriticne situacije pasivno, vec daje svoj doprinos resavanju kriticnih situacija.

-dule-

pre 9 godina

Ozbiljno razmišljam o nabavci pištolja! Država se pobrinula da nama normalnim građanima oduzme svako pravo da se branimo, a zato se kriminalci bahate jer znaju da smo mi goliruki. Kada bi svako imao pravo da u samoodbrani izvuče i upotrebi oštricu, manijak bi dvaput razmislio pre napada. Za sada smo glineni golubovi pred nasilnicima.

roditelj

pre 9 godina

Prestrašno!! Ovo je moglo svakom da se dogodi. Verujem da će pronaći učinioce i da se NEĆE dobro provesti! Ovo je ujedno i upozorenje za roditelje da ne objavljuju porodične fotografije na otvorenim profilima društvenih mreža. Ako već stavljate fotografije, ograničite pristup profilu samo prijateljima koje dobro poznajete.

djokatore

pre 9 godina

Video interventnu pre pola sata na batajnickom, uhvaceni su.
Bmw 5 karavan sive boje, strane table zatamnjen. Valjda je sve ok sad.

Sonja

pre 9 godina

Ne samo blokirati izlaze iz Beograda...a aerodrom? Ko zna koliko je ovo smiljana akcija, mozda su detetu vec napravili lazni pasos, prave se da su mama i tata i vec popodne su u Italiji!!! Apelujem na drzavu da zaustavi svaku porodicu sa dvogodisnjom devojcicom i prekontrolise ih! Svi ce imati razumevanja za ove stvari! Kakav uzas!

kapetan

pre 9 godina

srecom diletanti koji su pokusali rampu da probiju... i srecom pa budale koje su isle autoputem a ne nekim laganim sporednim. ono sto je pohvalno je reakcija policije, a moj predlog je da se u ovakvim situacijama prekine radio program i konstantno vrti informacija na radiju, jer to slusaju ljudi u kolima dok voze i najveca sansa da primete pored sebe takav auto... dzaba kajron na tvu, taj koji sedi kuci i gleda ne moze pomoci...

Vaka

pre 9 godina

Zaista strasno!!!Ne daj Boze nikome. Samo se nadam da ce dobiti dugu i zasluzenu kaznu,kako se ovakve stvari ne bi ponavljale. Nadam se da ce istruliti u zatvoru.

Vladan

pre 9 godina

Vrhunski organizovana akcija MUP-a je dala najbolje moguce rezultate u tom trenutku i sto je najbitnije devojcica je zavrsila kod svojih roditelja ziva i zdrava. A za ove otmicare ne postoji adekvatna kazna u modernom pravosudju, i za takve slucajeve ja bi se vratio na tradicionalno kaznjavanje.

BeliOrao

pre 9 godina

Svaka cast za hrabre policajce, ovo je znak da su sposobni da rade svoj posao na visokom nivou. Stefanovic kao ministar doprinosi veliki znacaj u bezbednosti nasih gradjana.

Lasta

pre 9 godina

Hteli ili ne morate da priznate da je policija u zadnje vreme mnogo efikasnija, svaka pohvala za ovakvu akciju i najbolji moguci rezultat.

vanja

pre 9 godina

Moraam još jednom da pohvalim akciju policije.Sve su preduzeli na vreme,tranzitni most kod Sr. Mitrovice je juče bio blokiran npr i srećna sam što je dete spašeno a žrtava nije bilo.HVALA svima na brzom reagovanju. Poz za roditelje.

ostali se vole B 92 se čita

pre 9 godina

Sreća u nesreći je da se sve dobro završilo. Sve pohvale za policiju koja je svoj posao odradila profesionalno. Nadam se da će kroz predstojeće refome policija unaprediti svoj način rada i da će gradjani biti više zaštićeni. Da se ja pitam otmičare bih poslala na doživotnu kaznu zatvora.

Nemanja

pre 9 godina

Nevorovatno. Ja bih pretresao celu državu samo da se dete nađe i da se ljudi koji se bave trgovinom ljudima prvo dobro ispitaju, a zatim i najoštrije moguće kazne.

moje ime

pre 9 godina

Pustite uvidjaj.

Koja kola? Koje boje? Koje tablice(mada ce njih brzo zameniti)?

Mozda ih neko vidi u medjuvremenu.
Minuti su u pitanju!

duledudule

pre 9 godina

sedim gledam u svoju cerku koja puni dve godine za par dana i poceo sam da placem.koja nervoza i stres odjednom.ovo sto pre da se rasvetli i da se devojcica pronadje a pocinioce nama dati da im sudimo.ministre ukoliko ovo ne resite,ostavka.i vi i vasi komandanti i svi ostali

bomber

pre 9 godina

bio sam prestravljen na prvi naslov, par minuta kasnije objavljeno da je curica pronađena, suze same teku, nadam se da su i ovi uhapšeni al se ne nadam adekvatnoj kazni

zoran

pre 9 godina

@Domineos
Kako brate, zatekao sam dvojicu kako mi skidaju oluke sa roditeljske kuce,
sacekao brata od strica, i dobro ih ispeglali.
Dobio sam godinu dana, uslovno 6 meseci.
Dok me oni tuze za ozlede po telu.

obavesteni

pre 9 godina

Maksimalna kazna sad 40 godina pa da nikom ne padne na pamet vise nikada ovako nesto gnusno i odvratno.
Hvala Bogu sto je dete spaseno.

Bora

pre 9 godina

Odlicno sprovedena akcija policije! Jer, da nije bilo njihove brze intervencije, pozitivnog ishoda verovatno ne bi ni bilo. Koliko neko treba da ima pomracen um da bi ovako nesto uradio?! Najstrozije kazne za sve one koji zlostavljaju decu!

Lila Karabeg

pre 9 godina

Kako je bilo dobro je što se ova potera završila bez žrtava, svaka čast policiji i njihovoj sposobnosti.Neverovatno je da na ulici otimaju dete nepoznatu ljudi, ovo je kataklizma.

zmaki

pre 9 godina

Sve pohvale za odlično izvedenu akciju policije. Ovim su pokazali da se vodi briga o građanima i da se jednako bore za svačiju bezbednost i život.

Nika

pre 9 godina

Uvijek sam govorio da mi imamo veoma sposobnu policiju. Ljude treba pustiti da rade svoj posao, njihove živote maksimalno zaštititi i za taj posao ih dobro platiti.

sale

pre 9 godina

Svaka cast policiji.. nadam se da detetu nece ostati traume i da ce zaboraviti ovaj nemili dogadjaj...sva sreca pa se brzo zavrsilo, zahvaljujuci MUP-u i Stefanoviću.

kolinda81

pre 9 godina

(anonimus, 13. mart 2015 14:31)
Sada nije vreme za ironicne komentare..ja kao majka od srca cestitam policiji jer su uspeli spasiti jedan mladi zivot...

Ivan

pre 9 godina

Najbolje organizovana akcija MUP-a je dala odlične rezultate u tom trenutku , a najbitnije je to da je devojcica bez posledica vraćena roditeljima. Za ove otmicare ne postoji adekvatna kazna.

Kosta Gogov

pre 9 godina

Zatvorite sve stanice (bus, zeleznicke i avio), zatvorite sve puteve iz Beograd i trazite. Svi policajci da traze ovo dete. Tako bih ja uradio. Ne smem ni da pomislim kako se sada osecaju roditelji deteta, samo se nadam da ce da ga nadju sto pre.

D.D.

pre 9 godina

Najstroza kazna!!! Danas je malecka imala srece sutra mozda neko drugo dete ne bude spaseno! Otkrijte im identitet i dozivotna robija!

mire

pre 9 godina

...takvi ne zasluzuju vazduh a kamoli casu vode. A dobice i advokata i pravo da se brani sa slobode sve po p.s i eu zakonu o ljudskim pravima,samo sto ovo nisu ljudi,nego gamad.

Max

pre 9 godina

Jedina kazna je zatvoriti ih dovoljno dugo da kad izadju nemaju snage da podignu dvogodisnje dete, a kamoli da voze kola. I saznati ko je narucilac ili poslodavac, pa i njih ukloniti na ovaj ili onaj nacin. Velika je steta sto nemamo smrtnu kaznu jer ta gamad koja je u stanju da naudi nevinom detetu, zaista.. zaista ne zasluzuje da zivi.

vv

pre 9 godina

Oteti rodjeno dete iz narucja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stvarno mi nije dobro, ne mogu da zamislim kako se majka oseca!!!!!
Dobro se na srecu zavrsilo!!
Bez reci......

Kladioničar 1 2 x

pre 9 godina

Dobro je što se ova potera završila bez žrtava, svaka čast policiji i njihovoj sposobnosti.Neverovatno je da na ulici otimaju dete nepoznatu ljudi, ovo je kataklizma.

Milanpg

pre 9 godina

@buraz Sem tvoje zelje za losim predstavljanjem Srbije od toga sto si uporedio nista ne moze biti istina. Ovako nesto je veoma tesko spreciti i nadati se istom. Sa druge strane trebas sagledati situaciju u kojoj je MUP u saradnji sa ostalim drz. org. postupio sasvim ispravno i na pravi nacin resio ovaj slucaj bez nekih vecih posledica po malu devojcicu.

SAŠA S

pre 9 godina

Barem, kada je ovakva vest treba da budemo složni, jer smo valjda svi srećni, što je policija odlično obavila svoj posao, što ministar nije pasivno pratio šta se događa, već je postupio za pohvalu i što je dete sada sa svojim roditeljima.

Pustinjak

pre 9 godina

Da se naježiš... Srećma okolnost je što su svi brzo reagovali, počev od građana do policije i medija. Dokaz da jedinso solidarnošću možemo da se suprotstavimo savkom zlu.

klara13

pre 9 godina

(Milesa 77, 13. mart 2015 18:24)
ja kao mojka mogu shvatiti kroz koliku agoniju su roditelji prosli..zahvaljujuci pribranosti majke i efikasnosti i brzini policije velika tragedija se sprecena

Ljutko

pre 9 godina

Novinari, iskopajte što više detalja, kako o otmičarima tako i o detetu. Neki fizički opis. Prosledite informacije taksistima. Narod može da pomogne! Zajedno smo jači i od države, huligana i otmičara!

moje ime

pre 9 godina

Hvala ti Boze da je devojcica nadjena!

Sad nastaviti sa potragom za ovim izrodima. Ne smeju da se izvuku!
Pokazimo im da nismo toliko nisko pali da mogu da vrsljaju ovde i rade sta hoce.

Imam dvogodisnjeg sina i potpuno saosecam sa roditeljima ove devojcice.

future

pre 9 godina

Sto neko napisa ranije, dici sve na noge kao u operaciji Sablja, i tacka! Aloo,ovo moze biti svacije dijete! Ovo nije pljackanje banke i slicno..Dvogodisnje dijete je u pitanju!!

milos

pre 9 godina

Zaista strasan slucaj - mozemo samo da zahvalimo Bogu sto ovako nesto i nije uobicajena pojava , obzirom na to kakve sve vesti slicne sadrzine imamo prilike da cujemo iz drugih zemalja

marina83

pre 9 godina

Sve pohvale uspesno izvedenu akciju. Otimcare treba kazniti najstrozijom kaznom,oni nemaju osecanja, kad rade ovako uzasne stvari.

Gordana

pre 9 godina

Dobro je da se sve završilo kako treba.Nadam se da će počinioci biti najstrože kažnjeni, da nikome više na padne na pamet ništa slično.