Utorak, 13.01.2015.

18:52

Kitarović: Šešelju je mesto u Hagu

Novoizabrana hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović smatra da je lideru SRS Vojislavu Šešelju mesto u zatvoru Haškog tribunala.

Izvor: Tanjug

Kitaroviæ: Šešelju je mesto u Hagu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 9 godina

Šešelj joj je prioritetni zadatak.Duško Radović reče: odoše kola nizbrdo,a gore ostaše volovi!
Tu hrvatsku predsednicu ne treba ozbiljno uzimati-njoj jezik brže radi od mozga.Bilo bi joj pametnije da se okrene problemima u svojoj državi i predloži da se proterani Srbi vrate na svoja ognjišta, da im se vrate stanovi,kuće i zemljište, da im se vrate zarađene penzije i da se svi zločinci iz Hrvatske procesuiraju.Dakle,ima pune ruke posla u svojoj zemlji,ali ona je dovedena na vlast kao anonimka i uz pomoć stranih mentora.Predviđam da će ta žena zbog svoje nepromišljenosti i brzopletosti imati velike probleme, pre svega u sopstvenoj zemlji.

Pero Ćivša

pre 9 godina

@Pokojni Toza:Kako nam je bilo sa bivšom vlašću sada je mila majka. Dovoljno je napomenuti da jedan bivši ministar bivše vlade sada savetnik premijeraAlbanije , onda se može zaključiti kakve smo ministre imali.

đakon crni

pre 9 godina

U svoje vreme je pokojni Tuđman zahvaljivao Bogu što mu supruga nije ni "židovka" ni Srpkinja.U ime dobrosusedskih odnosa,ogradite se javno o tu izjavu.

Joca Dopisnik Belosvetski

pre 9 godina

Madam Kitarevic, koliko je nama poznato, Seselj je rodjeni Hrvat pa mu je mesto u Hrvatskoj a ne u Zapadnoj Evropi? Zar ste zaboravili na tu cinjenicu. On je vas a ne nas. Sto on kaze da je Srbin - to svako moze da kaze sve dok se ne terstira dali je keltskog porekla. Mnogi kazu da ste i vi keltskog porekla i da niste pripadnica Kurda.

đakon crni

pre 9 godina

U svoje vreme je pokojni Tuđman zahvaljivao Bogu što mu supruga nije ni "židovka" ni Srpkinja.U ime dobrosusedskih odnosa,ogradite se javno o tu izjavu.

Pokojni Toza

pre 9 godina

Komšije,uz ovakvu predsednicu ćete brzo shvatiti kako je nama sa Šešeljevim kumovima.
Ne ložite se, krenite u civilizaciju.
Mi ćemo da popričekamo sa njom.

Mita

pre 9 godina

Isto kao i kod nas.Kada ne mozes da poboljsas ekonomiju i da narod bolje zivi,onda iste zamlacujes sa Seseljom,a u nasem slucaju sa Kosovom.

delija

pre 9 godina

Bolje ti gledaj u svoje dvorište, kada su se vratili vaši generali pravili ste doček oni su vaši heroji. a kad se Vojvoda Šešelj vratio vi se uzburkali. šta je? frka?

Sg

pre 9 godina

Ne brini ti i tvoji vazda za Seselja i tudje brige, gledaj kako ćeš ispuniti sva ona prazna obecanja...U nedostatku neceg konkretnog sto bi se ticalo vas, mlatis praznu slamu.

Miss S

pre 9 godina

I meni je zao sto su pre 2 godine na slobodu izasli Gotovina i Markac. Zao mi je i sto oni u susednoj Hrvatskoj imaju status heroja, sto se docekuju uz aplauze i u veselju. I zao mi je sto gospodja predsednica nema pametnija posla 2 dana nakon izbora, sama je rekla da ce da se bori da HR bude jedna od najrazvijenijih zemalja EU, a prioritet joj Seselj.

tomislav

pre 9 godina

Naravno da je Šešelju mjesto u Hagu. Pa on to sam svojim izjava nedvojbeno potvrđuje. A o Gotovini i Markaču sud je donio konačne odluke. To što se nekima one ne sviđaju je njihov problem. Kao što je njohov problem gledanje u tuđe dvorište.

Zoran42

pre 9 godina

Ne postoji osoba u Srbiji koja je vise doprinela pobedi Kolinde. Isto tako Seselj trlja ruke ovde i smislja nove "sale" i "doumice" na racun Kolinde. Najveci su saveznici, a mi narod na obe strane smo im najveci neprijatelji. Molim bez lozenja...

budalastine

pre 9 godina

Nijedan, NIJEDAN komentar u pozitivnom smislu: koliko god mi bili bolestan narod ne mogu da verujem da se bas nijedan pojedinac nije oglasio protiv Seselja... znaci B92 namesta glasanje i komentarisanje!

Kralj Ibi

pre 9 godina

Eh sto ti je kad neko digne nos. Juce je obecala da ce Hrvatska biti najrazvijenija zemlja sveta a sad bi vec i da komanduje UN. Da ti ne bude malo mnogo Kolindice?

Saša

pre 9 godina

Pa, neka traži od Haga da ga vrate. Kao uticajna i zaslužna članica EU! Neka ga već jednom osude ili oslobode i isplate mu izgubljene godine. Koliko se sećam, tražio je 11 miliona € odštete.

Milosav S.

pre 9 godina

Dobro stovana gospodjo,u pravu ste!Seselju je mesto u Hagu.Da li ce Republika Srbija biti kriva ako taj isti Hag ne bude bio u stanju osuditi doticnog?Da li je Republika Srbija kriva za 20% nezaposlenih u Republici Hrvatskojiako je ta ista u EU gde kazu vlada raj na zemlji?Ili je mozda ta ista Republika Srbija bolje reci Kraljevina Jugoslavija kriva i odgovorna za genocid nad Srbima u drugom svetskom ratu.Ili je ta ista Republika Srbija tj.Kraljevina Jugoslavija stvorila Ustase a Antu Pavelica uvalila Hrvatima koji je izvrsio genocid ne samo prema Srbima nego i Jevrejima.Stovana gospodjo odite u Tel Aviv,kleknite tamo i molite za oprost Jevreje za ono sto su vasi preci pre sedamdeset godina njima uradili,sto se mene tice mozete se pozvati na Seselja i na Srbe.
Pa i ovnu je jasno da ce Republika Hrvatska ucenjivati Republiku Srbiju za ulazak u EU,jel vi Hrvati ste Europska obitelj,a Srbi su krivi za sve i narod nize rase.
Nikada u bilo kakvu zajednicu sa RH,ni u istu koja se zove EU.
PS.ja sam mislio da su Srbi najglupsi narod izabrati svoje predsednike Republike,predsednike Vlade koji kao ljudi u ozbiljnim godinama od nacionaliste postanu veliki demokrati za saku Evra,ali su me Hrvti ohrabrili da ima i glupsih od Srba mada to nije nikakva uteha.Zapadu je u intresu nestabilan Balkan,imati vrhusku u saci pa kad nisu vise poslusni puste ih niz vodu i tako sve u krug.
A mi glupi narode samo izlazite na glasanja tj.glasovanja i daj te tim istim legitimitet.

Mina

pre 9 godina

Gospoja Vas Ustavni sud je ponistio osudjujucu presudu Branimiru Glavasu, ratnom zlocincu koji je osudjen na 8?! godina zatvora za mucko ubistvo 10 srpskih civila tokom rata. A poznat je i pocuvenoj poruci Hrvatinama kojima je komandovao: " Slobodno recite da ste Ustase, jer vi to i jeste."Eno snimka na Jutjubu zivota mi. I vi imate srama da pricate o bilo cemu umesto da ko Vili Brant odete na mesta masovnog stradanja Srba, a ima ih previse, i da trazite oprostaj.

gonzo

pre 9 godina

A,pa gospodja je odmah krenula da se bavi "prosperitetom i napretkom" svojih gradjana,upravo na nacin kako najbolje ume i zna,bas kao sto je i obecala.

obren j

pre 9 godina

Polako gospođo Kitarović,uskoro će vam vaša teta Merkel objasniti šta i kad smete da kažete.Ne skačite pred rudu,možete naljutiti dotičnu frau.

Mauricio

pre 9 godina

Napadi na Vučića sa zapada se nastavljaju....što više Kitarovicka bude napadala Šešelja, njemu će rejting rasti...a Vučiću padati....to je isto biračko telo....mislim da je to cilj svega ovoga....

expert

pre 9 godina

Ovo mi lici na dil izmedju desnice u Srbiji i Hrvatskoj. Najprije je Vojo pomogao Kolindi da pobijedi, tako sto je kaobajagi podrzavao Josipovica, te na taj nacin okrenuo birace protiv Ive. A sada Kolinda vraca Voji uslugu i "napada ga", sto ce mu, slozicete se, podici rejting u desnom bloku. Ma, politika je cudo. I nemojte misliti da slucajnosti postoje...

šalabajzer

pre 9 godina

Mi u Srbiji mislimo da ni jednom Srbinu nije mesto u Hagu,pa ni Šešelju.Ali bar imamo dobru kosku za vas Hrvate,pa kad vam je bacimo u dvorište,ima da se kidate oko nje kao besni...znate već šta.

obren j

pre 9 godina

Polako gospođo Kitarović,uskoro će vam vaša teta Merkel objasniti šta i kad smete da kažete.Ne skačite pred rudu,možete naljutiti dotičnu frau.

TNT

pre 9 godina

"Na ovome ne treba stati, jer je Šešelj osoba koja podriva međudržavne odnose, a izaziva mržnju, velikosrpske tendencije i to je nedopustivo", rekla je Grabar Kitarovićeva.


"Velikosrpske tendencije"?
Covece, u kom veku zive ovi Hrvati? Totalni nedostatak osecaja za realnost. Izgleda da je gospodja u istoj godini kao I Seselj.

Milosav

pre 9 godina

Sramota za taj sud je sto je olsobodio tvog drugara-generala i druge hrvatske domoljube, sramota za tvoju drzavu sto je oslobodilo dragog vam "jastreba".
Ne brinite se vi gospodjo za Seselja.

Dete s ove planete

pre 9 godina

Jutrus gđi Pusić govori da ne treba da joj ona drži lekcije, a sada napada Hag i vrhovnim svetskim pravnicima i sudijama drži predavanja o pravdi i vređa ih kako je sramotno što nisu došli do zaključka. Svakog dana pokazuje koliko je neiskusna.

Djuro Manojlovic

pre 9 godina

Interesantna logika
Seselj bi trebalo da bude u zatvoru zato sto je (izmedju ostalog) proterao 5 hrvata iz Vojvodine. Da je kojim slucajem proterao 200 000 (kao sto su uradili susjedi) trebalo bi da je oslobodjen.

MisterNo

pre 9 godina

U centru Zagreba postoji ulica koja nosi naziv : domobranska. Veliki broj ulica u gradovima širom Hrvatske, nosi nazive ličnosti iz NDH. Svake godine u Zagrebu se održava misa ustaškom poglavniku Paveliću. Treba li dalje da nabrajam ?!!

auuuuuuuuuuuuu

pre 9 godina

Vasi ubijali a vi ih oslobadjate,herojima proglasavate,a ovaj Seselj nije nikoga(nema nikakvih dokaza)i treba u zatvor!??? Zato sto je Srbin,a?
Pa kako rece da ti izjave nisu nacionalisticke? Pa sta su onda?

eu slavery

pre 9 godina

Dr. Seselj je za vas, gospodjo Kitarovic, intelektualna gromada. Dokle god slavite zlocinacku Oluju nemate legitimnost da osudjujete coveka koji je rasturio Nato tribunal.

ИБАРСКИ ВУК

pre 9 godina

прво да видим осуђене хрватске злочинце..........а они гле случајно сви пуштени

Secna Nova godina ja odoh na proslavu

pre 9 godina

Drugim recima Seki je opozicija.Srecna i tebi Kolinda i drugu Karamarku sa zeljom da nadjete mir,srecu u porodici i sebi.

Licemerka

pre 9 godina

"izaziva mržnju i podriva medjudrzavne odnose"..reče Kitarovicka, koja je isto veče pošto je izabrana kao susedne države nabrojala Srbiju i Vojvodinu.

nastavnica

pre 9 godina

Nikako nism poštovalac lika i dela omraženog vam vojvode,ali mi je drago što ga neće nazad.Vama so na ranu i pogledajte malo u svoje dvorište.

samo komentarisem

pre 9 godina

sunce moje nije seselj a ni gotovina radeo nista na svoju ruku vec po komandi zapada i prekinite da zamajavate i srpski i hrvatski narod prodane duse

mlekadzija

pre 9 godina

Uopste ne sumnjam da bi novoizabrana bila u stanju da ode u Njujork i potegne veze. Ali se malo zanela...U Hagu je mesto i za vase heroje koje je taj isti sud oslobodio. Bolje da se zamislite kakvo vam je sudtsvo. Glavas????

MisterNo

pre 9 godina

U centru Zagreba postoji ulica koja nosi naziv : domobranska. Veliki broj ulica u gradovima širom Hrvatske, nosi nazive ličnosti iz NDH. Svake godine u Zagrebu se održava misa ustaškom poglavniku Paveliću. Treba li dalje da nabrajam ?!!

eu slavery

pre 9 godina

Dr. Seselj je za vas, gospodjo Kitarovic, intelektualna gromada. Dokle god slavite zlocinacku Oluju nemate legitimnost da osudjujete coveka koji je rasturio Nato tribunal.

obren j

pre 9 godina

Polako gospođo Kitarović,uskoro će vam vaša teta Merkel objasniti šta i kad smete da kažete.Ne skačite pred rudu,možete naljutiti dotičnu frau.

TNT

pre 9 godina

"Na ovome ne treba stati, jer je Šešelj osoba koja podriva međudržavne odnose, a izaziva mržnju, velikosrpske tendencije i to je nedopustivo", rekla je Grabar Kitarovićeva.


"Velikosrpske tendencije"?
Covece, u kom veku zive ovi Hrvati? Totalni nedostatak osecaja za realnost. Izgleda da je gospodja u istoj godini kao I Seselj.

Licemerka

pre 9 godina

"izaziva mržnju i podriva medjudrzavne odnose"..reče Kitarovicka, koja je isto veče pošto je izabrana kao susedne države nabrojala Srbiju i Vojvodinu.

gonzo

pre 9 godina

A,pa gospodja je odmah krenula da se bavi "prosperitetom i napretkom" svojih gradjana,upravo na nacin kako najbolje ume i zna,bas kao sto je i obecala.

Djuro Manojlovic

pre 9 godina

Interesantna logika
Seselj bi trebalo da bude u zatvoru zato sto je (izmedju ostalog) proterao 5 hrvata iz Vojvodine. Da je kojim slucajem proterao 200 000 (kao sto su uradili susjedi) trebalo bi da je oslobodjen.

auuuuuuuuuuuuu

pre 9 godina

Vasi ubijali a vi ih oslobadjate,herojima proglasavate,a ovaj Seselj nije nikoga(nema nikakvih dokaza)i treba u zatvor!??? Zato sto je Srbin,a?
Pa kako rece da ti izjave nisu nacionalisticke? Pa sta su onda?

šalabajzer

pre 9 godina

Mi u Srbiji mislimo da ni jednom Srbinu nije mesto u Hagu,pa ni Šešelju.Ali bar imamo dobru kosku za vas Hrvate,pa kad vam je bacimo u dvorište,ima da se kidate oko nje kao besni...znate već šta.

obren j

pre 9 godina

Polako gospođo Kitarović,uskoro će vam vaša teta Merkel objasniti šta i kad smete da kažete.Ne skačite pred rudu,možete naljutiti dotičnu frau.

nastavnica

pre 9 godina

Nikako nism poštovalac lika i dela omraženog vam vojvode,ali mi je drago što ga neće nazad.Vama so na ranu i pogledajte malo u svoje dvorište.

mlekadzija

pre 9 godina

Uopste ne sumnjam da bi novoizabrana bila u stanju da ode u Njujork i potegne veze. Ali se malo zanela...U Hagu je mesto i za vase heroje koje je taj isti sud oslobodio. Bolje da se zamislite kakvo vam je sudtsvo. Glavas????

ИБАРСКИ ВУК

pre 9 godina

прво да видим осуђене хрватске злочинце..........а они гле случајно сви пуштени

Milosav

pre 9 godina

Sramota za taj sud je sto je olsobodio tvog drugara-generala i druge hrvatske domoljube, sramota za tvoju drzavu sto je oslobodilo dragog vam "jastreba".
Ne brinite se vi gospodjo za Seselja.

Dete s ove planete

pre 9 godina

Jutrus gđi Pusić govori da ne treba da joj ona drži lekcije, a sada napada Hag i vrhovnim svetskim pravnicima i sudijama drži predavanja o pravdi i vređa ih kako je sramotno što nisu došli do zaključka. Svakog dana pokazuje koliko je neiskusna.

Miss S

pre 9 godina

I meni je zao sto su pre 2 godine na slobodu izasli Gotovina i Markac. Zao mi je i sto oni u susednoj Hrvatskoj imaju status heroja, sto se docekuju uz aplauze i u veselju. I zao mi je sto gospodja predsednica nema pametnija posla 2 dana nakon izbora, sama je rekla da ce da se bori da HR bude jedna od najrazvijenijih zemalja EU, a prioritet joj Seselj.

Sg

pre 9 godina

Ne brini ti i tvoji vazda za Seselja i tudje brige, gledaj kako ćeš ispuniti sva ona prazna obecanja...U nedostatku neceg konkretnog sto bi se ticalo vas, mlatis praznu slamu.

Secna Nova godina ja odoh na proslavu

pre 9 godina

Drugim recima Seki je opozicija.Srecna i tebi Kolinda i drugu Karamarku sa zeljom da nadjete mir,srecu u porodici i sebi.

samo komentarisem

pre 9 godina

sunce moje nije seselj a ni gotovina radeo nista na svoju ruku vec po komandi zapada i prekinite da zamajavate i srpski i hrvatski narod prodane duse

Saša

pre 9 godina

Pa, neka traži od Haga da ga vrate. Kao uticajna i zaslužna članica EU! Neka ga već jednom osude ili oslobode i isplate mu izgubljene godine. Koliko se sećam, tražio je 11 miliona € odštete.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Eh sto ti je kad neko digne nos. Juce je obecala da ce Hrvatska biti najrazvijenija zemlja sveta a sad bi vec i da komanduje UN. Da ti ne bude malo mnogo Kolindice?

Mina

pre 9 godina

Gospoja Vas Ustavni sud je ponistio osudjujucu presudu Branimiru Glavasu, ratnom zlocincu koji je osudjen na 8?! godina zatvora za mucko ubistvo 10 srpskih civila tokom rata. A poznat je i pocuvenoj poruci Hrvatinama kojima je komandovao: " Slobodno recite da ste Ustase, jer vi to i jeste."Eno snimka na Jutjubu zivota mi. I vi imate srama da pricate o bilo cemu umesto da ko Vili Brant odete na mesta masovnog stradanja Srba, a ima ih previse, i da trazite oprostaj.

Milosav S.

pre 9 godina

Dobro stovana gospodjo,u pravu ste!Seselju je mesto u Hagu.Da li ce Republika Srbija biti kriva ako taj isti Hag ne bude bio u stanju osuditi doticnog?Da li je Republika Srbija kriva za 20% nezaposlenih u Republici Hrvatskojiako je ta ista u EU gde kazu vlada raj na zemlji?Ili je mozda ta ista Republika Srbija bolje reci Kraljevina Jugoslavija kriva i odgovorna za genocid nad Srbima u drugom svetskom ratu.Ili je ta ista Republika Srbija tj.Kraljevina Jugoslavija stvorila Ustase a Antu Pavelica uvalila Hrvatima koji je izvrsio genocid ne samo prema Srbima nego i Jevrejima.Stovana gospodjo odite u Tel Aviv,kleknite tamo i molite za oprost Jevreje za ono sto su vasi preci pre sedamdeset godina njima uradili,sto se mene tice mozete se pozvati na Seselja i na Srbe.
Pa i ovnu je jasno da ce Republika Hrvatska ucenjivati Republiku Srbiju za ulazak u EU,jel vi Hrvati ste Europska obitelj,a Srbi su krivi za sve i narod nize rase.
Nikada u bilo kakvu zajednicu sa RH,ni u istu koja se zove EU.
PS.ja sam mislio da su Srbi najglupsi narod izabrati svoje predsednike Republike,predsednike Vlade koji kao ljudi u ozbiljnim godinama od nacionaliste postanu veliki demokrati za saku Evra,ali su me Hrvti ohrabrili da ima i glupsih od Srba mada to nije nikakva uteha.Zapadu je u intresu nestabilan Balkan,imati vrhusku u saci pa kad nisu vise poslusni puste ih niz vodu i tako sve u krug.
A mi glupi narode samo izlazite na glasanja tj.glasovanja i daj te tim istim legitimitet.

Zoran42

pre 9 godina

Ne postoji osoba u Srbiji koja je vise doprinela pobedi Kolinde. Isto tako Seselj trlja ruke ovde i smislja nove "sale" i "doumice" na racun Kolinde. Najveci su saveznici, a mi narod na obe strane smo im najveci neprijatelji. Molim bez lozenja...

Mauricio

pre 9 godina

Napadi na Vučića sa zapada se nastavljaju....što više Kitarovicka bude napadala Šešelja, njemu će rejting rasti...a Vučiću padati....to je isto biračko telo....mislim da je to cilj svega ovoga....

expert

pre 9 godina

Ovo mi lici na dil izmedju desnice u Srbiji i Hrvatskoj. Najprije je Vojo pomogao Kolindi da pobijedi, tako sto je kaobajagi podrzavao Josipovica, te na taj nacin okrenuo birace protiv Ive. A sada Kolinda vraca Voji uslugu i "napada ga", sto ce mu, slozicete se, podici rejting u desnom bloku. Ma, politika je cudo. I nemojte misliti da slucajnosti postoje...

budalastine

pre 9 godina

Nijedan, NIJEDAN komentar u pozitivnom smislu: koliko god mi bili bolestan narod ne mogu da verujem da se bas nijedan pojedinac nije oglasio protiv Seselja... znaci B92 namesta glasanje i komentarisanje!

tomislav

pre 9 godina

Naravno da je Šešelju mjesto u Hagu. Pa on to sam svojim izjava nedvojbeno potvrđuje. A o Gotovini i Markaču sud je donio konačne odluke. To što se nekima one ne sviđaju je njihov problem. Kao što je njohov problem gledanje u tuđe dvorište.

delija

pre 9 godina

Bolje ti gledaj u svoje dvorište, kada su se vratili vaši generali pravili ste doček oni su vaši heroji. a kad se Vojvoda Šešelj vratio vi se uzburkali. šta je? frka?

Mita

pre 9 godina

Isto kao i kod nas.Kada ne mozes da poboljsas ekonomiju i da narod bolje zivi,onda iste zamlacujes sa Seseljom,a u nasem slucaju sa Kosovom.

Pokojni Toza

pre 9 godina

Komšije,uz ovakvu predsednicu ćete brzo shvatiti kako je nama sa Šešeljevim kumovima.
Ne ložite se, krenite u civilizaciju.
Mi ćemo da popričekamo sa njom.

đakon crni

pre 9 godina

U svoje vreme je pokojni Tuđman zahvaljivao Bogu što mu supruga nije ni "židovka" ni Srpkinja.U ime dobrosusedskih odnosa,ogradite se javno o tu izjavu.

đakon crni

pre 9 godina

U svoje vreme je pokojni Tuđman zahvaljivao Bogu što mu supruga nije ni "židovka" ni Srpkinja.U ime dobrosusedskih odnosa,ogradite se javno o tu izjavu.

Milan

pre 9 godina

Šešelj joj je prioritetni zadatak.Duško Radović reče: odoše kola nizbrdo,a gore ostaše volovi!
Tu hrvatsku predsednicu ne treba ozbiljno uzimati-njoj jezik brže radi od mozga.Bilo bi joj pametnije da se okrene problemima u svojoj državi i predloži da se proterani Srbi vrate na svoja ognjišta, da im se vrate stanovi,kuće i zemljište, da im se vrate zarađene penzije i da se svi zločinci iz Hrvatske procesuiraju.Dakle,ima pune ruke posla u svojoj zemlji,ali ona je dovedena na vlast kao anonimka i uz pomoć stranih mentora.Predviđam da će ta žena zbog svoje nepromišljenosti i brzopletosti imati velike probleme, pre svega u sopstvenoj zemlji.

Joca Dopisnik Belosvetski

pre 9 godina

Madam Kitarevic, koliko je nama poznato, Seselj je rodjeni Hrvat pa mu je mesto u Hrvatskoj a ne u Zapadnoj Evropi? Zar ste zaboravili na tu cinjenicu. On je vas a ne nas. Sto on kaze da je Srbin - to svako moze da kaze sve dok se ne terstira dali je keltskog porekla. Mnogi kazu da ste i vi keltskog porekla i da niste pripadnica Kurda.

Pero Ćivša

pre 9 godina

@Pokojni Toza:Kako nam je bilo sa bivšom vlašću sada je mila majka. Dovoljno je napomenuti da jedan bivši ministar bivše vlade sada savetnik premijeraAlbanije , onda se može zaključiti kakve smo ministre imali.

tomislav

pre 9 godina

Naravno da je Šešelju mjesto u Hagu. Pa on to sam svojim izjava nedvojbeno potvrđuje. A o Gotovini i Markaču sud je donio konačne odluke. To što se nekima one ne sviđaju je njihov problem. Kao što je njohov problem gledanje u tuđe dvorište.

Mauricio

pre 9 godina

Napadi na Vučića sa zapada se nastavljaju....što više Kitarovicka bude napadala Šešelja, njemu će rejting rasti...a Vučiću padati....to je isto biračko telo....mislim da je to cilj svega ovoga....

budalastine

pre 9 godina

Nijedan, NIJEDAN komentar u pozitivnom smislu: koliko god mi bili bolestan narod ne mogu da verujem da se bas nijedan pojedinac nije oglasio protiv Seselja... znaci B92 namesta glasanje i komentarisanje!

eu slavery

pre 9 godina

Dr. Seselj je za vas, gospodjo Kitarovic, intelektualna gromada. Dokle god slavite zlocinacku Oluju nemate legitimnost da osudjujete coveka koji je rasturio Nato tribunal.

MisterNo

pre 9 godina

U centru Zagreba postoji ulica koja nosi naziv : domobranska. Veliki broj ulica u gradovima širom Hrvatske, nosi nazive ličnosti iz NDH. Svake godine u Zagrebu se održava misa ustaškom poglavniku Paveliću. Treba li dalje da nabrajam ?!!

TNT

pre 9 godina

"Na ovome ne treba stati, jer je Šešelj osoba koja podriva međudržavne odnose, a izaziva mržnju, velikosrpske tendencije i to je nedopustivo", rekla je Grabar Kitarovićeva.


"Velikosrpske tendencije"?
Covece, u kom veku zive ovi Hrvati? Totalni nedostatak osecaja za realnost. Izgleda da je gospodja u istoj godini kao I Seselj.

obren j

pre 9 godina

Polako gospođo Kitarović,uskoro će vam vaša teta Merkel objasniti šta i kad smete da kažete.Ne skačite pred rudu,možete naljutiti dotičnu frau.

šalabajzer

pre 9 godina

Mi u Srbiji mislimo da ni jednom Srbinu nije mesto u Hagu,pa ni Šešelju.Ali bar imamo dobru kosku za vas Hrvate,pa kad vam je bacimo u dvorište,ima da se kidate oko nje kao besni...znate već šta.

nastavnica

pre 9 godina

Nikako nism poštovalac lika i dela omraženog vam vojvode,ali mi je drago što ga neće nazad.Vama so na ranu i pogledajte malo u svoje dvorište.

obren j

pre 9 godina

Polako gospođo Kitarović,uskoro će vam vaša teta Merkel objasniti šta i kad smete da kažete.Ne skačite pred rudu,možete naljutiti dotičnu frau.

samo komentarisem

pre 9 godina

sunce moje nije seselj a ni gotovina radeo nista na svoju ruku vec po komandi zapada i prekinite da zamajavate i srpski i hrvatski narod prodane duse

auuuuuuuuuuuuu

pre 9 godina

Vasi ubijali a vi ih oslobadjate,herojima proglasavate,a ovaj Seselj nije nikoga(nema nikakvih dokaza)i treba u zatvor!??? Zato sto je Srbin,a?
Pa kako rece da ti izjave nisu nacionalisticke? Pa sta su onda?

Djuro Manojlovic

pre 9 godina

Interesantna logika
Seselj bi trebalo da bude u zatvoru zato sto je (izmedju ostalog) proterao 5 hrvata iz Vojvodine. Da je kojim slucajem proterao 200 000 (kao sto su uradili susjedi) trebalo bi da je oslobodjen.

Licemerka

pre 9 godina

"izaziva mržnju i podriva medjudrzavne odnose"..reče Kitarovicka, koja je isto veče pošto je izabrana kao susedne države nabrojala Srbiju i Vojvodinu.

gonzo

pre 9 godina

A,pa gospodja je odmah krenula da se bavi "prosperitetom i napretkom" svojih gradjana,upravo na nacin kako najbolje ume i zna,bas kao sto je i obecala.

Milosav

pre 9 godina

Sramota za taj sud je sto je olsobodio tvog drugara-generala i druge hrvatske domoljube, sramota za tvoju drzavu sto je oslobodilo dragog vam "jastreba".
Ne brinite se vi gospodjo za Seselja.

Milosav S.

pre 9 godina

Dobro stovana gospodjo,u pravu ste!Seselju je mesto u Hagu.Da li ce Republika Srbija biti kriva ako taj isti Hag ne bude bio u stanju osuditi doticnog?Da li je Republika Srbija kriva za 20% nezaposlenih u Republici Hrvatskojiako je ta ista u EU gde kazu vlada raj na zemlji?Ili je mozda ta ista Republika Srbija bolje reci Kraljevina Jugoslavija kriva i odgovorna za genocid nad Srbima u drugom svetskom ratu.Ili je ta ista Republika Srbija tj.Kraljevina Jugoslavija stvorila Ustase a Antu Pavelica uvalila Hrvatima koji je izvrsio genocid ne samo prema Srbima nego i Jevrejima.Stovana gospodjo odite u Tel Aviv,kleknite tamo i molite za oprost Jevreje za ono sto su vasi preci pre sedamdeset godina njima uradili,sto se mene tice mozete se pozvati na Seselja i na Srbe.
Pa i ovnu je jasno da ce Republika Hrvatska ucenjivati Republiku Srbiju za ulazak u EU,jel vi Hrvati ste Europska obitelj,a Srbi su krivi za sve i narod nize rase.
Nikada u bilo kakvu zajednicu sa RH,ni u istu koja se zove EU.
PS.ja sam mislio da su Srbi najglupsi narod izabrati svoje predsednike Republike,predsednike Vlade koji kao ljudi u ozbiljnim godinama od nacionaliste postanu veliki demokrati za saku Evra,ali su me Hrvti ohrabrili da ima i glupsih od Srba mada to nije nikakva uteha.Zapadu je u intresu nestabilan Balkan,imati vrhusku u saci pa kad nisu vise poslusni puste ih niz vodu i tako sve u krug.
A mi glupi narode samo izlazite na glasanja tj.glasovanja i daj te tim istim legitimitet.

Dete s ove planete

pre 9 godina

Jutrus gđi Pusić govori da ne treba da joj ona drži lekcije, a sada napada Hag i vrhovnim svetskim pravnicima i sudijama drži predavanja o pravdi i vređa ih kako je sramotno što nisu došli do zaključka. Svakog dana pokazuje koliko je neiskusna.

mlekadzija

pre 9 godina

Uopste ne sumnjam da bi novoizabrana bila u stanju da ode u Njujork i potegne veze. Ali se malo zanela...U Hagu je mesto i za vase heroje koje je taj isti sud oslobodio. Bolje da se zamislite kakvo vam je sudtsvo. Glavas????

ИБАРСКИ ВУК

pre 9 godina

прво да видим осуђене хрватске злочинце..........а они гле случајно сви пуштени

Secna Nova godina ja odoh na proslavu

pre 9 godina

Drugim recima Seki je opozicija.Srecna i tebi Kolinda i drugu Karamarku sa zeljom da nadjete mir,srecu u porodici i sebi.

Zoran42

pre 9 godina

Ne postoji osoba u Srbiji koja je vise doprinela pobedi Kolinde. Isto tako Seselj trlja ruke ovde i smislja nove "sale" i "doumice" na racun Kolinde. Najveci su saveznici, a mi narod na obe strane smo im najveci neprijatelji. Molim bez lozenja...

Miss S

pre 9 godina

I meni je zao sto su pre 2 godine na slobodu izasli Gotovina i Markac. Zao mi je i sto oni u susednoj Hrvatskoj imaju status heroja, sto se docekuju uz aplauze i u veselju. I zao mi je sto gospodja predsednica nema pametnija posla 2 dana nakon izbora, sama je rekla da ce da se bori da HR bude jedna od najrazvijenijih zemalja EU, a prioritet joj Seselj.

expert

pre 9 godina

Ovo mi lici na dil izmedju desnice u Srbiji i Hrvatskoj. Najprije je Vojo pomogao Kolindi da pobijedi, tako sto je kaobajagi podrzavao Josipovica, te na taj nacin okrenuo birace protiv Ive. A sada Kolinda vraca Voji uslugu i "napada ga", sto ce mu, slozicete se, podici rejting u desnom bloku. Ma, politika je cudo. I nemojte misliti da slucajnosti postoje...

Sg

pre 9 godina

Ne brini ti i tvoji vazda za Seselja i tudje brige, gledaj kako ćeš ispuniti sva ona prazna obecanja...U nedostatku neceg konkretnog sto bi se ticalo vas, mlatis praznu slamu.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Eh sto ti je kad neko digne nos. Juce je obecala da ce Hrvatska biti najrazvijenija zemlja sveta a sad bi vec i da komanduje UN. Da ti ne bude malo mnogo Kolindice?

Mina

pre 9 godina

Gospoja Vas Ustavni sud je ponistio osudjujucu presudu Branimiru Glavasu, ratnom zlocincu koji je osudjen na 8?! godina zatvora za mucko ubistvo 10 srpskih civila tokom rata. A poznat je i pocuvenoj poruci Hrvatinama kojima je komandovao: " Slobodno recite da ste Ustase, jer vi to i jeste."Eno snimka na Jutjubu zivota mi. I vi imate srama da pricate o bilo cemu umesto da ko Vili Brant odete na mesta masovnog stradanja Srba, a ima ih previse, i da trazite oprostaj.

Saša

pre 9 godina

Pa, neka traži od Haga da ga vrate. Kao uticajna i zaslužna članica EU! Neka ga već jednom osude ili oslobode i isplate mu izgubljene godine. Koliko se sećam, tražio je 11 miliona € odštete.

Joca Dopisnik Belosvetski

pre 9 godina

Madam Kitarevic, koliko je nama poznato, Seselj je rodjeni Hrvat pa mu je mesto u Hrvatskoj a ne u Zapadnoj Evropi? Zar ste zaboravili na tu cinjenicu. On je vas a ne nas. Sto on kaze da je Srbin - to svako moze da kaze sve dok se ne terstira dali je keltskog porekla. Mnogi kazu da ste i vi keltskog porekla i da niste pripadnica Kurda.

delija

pre 9 godina

Bolje ti gledaj u svoje dvorište, kada su se vratili vaši generali pravili ste doček oni su vaši heroji. a kad se Vojvoda Šešelj vratio vi se uzburkali. šta je? frka?

Pokojni Toza

pre 9 godina

Komšije,uz ovakvu predsednicu ćete brzo shvatiti kako je nama sa Šešeljevim kumovima.
Ne ložite se, krenite u civilizaciju.
Mi ćemo da popričekamo sa njom.

Mita

pre 9 godina

Isto kao i kod nas.Kada ne mozes da poboljsas ekonomiju i da narod bolje zivi,onda iste zamlacujes sa Seseljom,a u nasem slucaju sa Kosovom.

đakon crni

pre 9 godina

U svoje vreme je pokojni Tuđman zahvaljivao Bogu što mu supruga nije ni "židovka" ni Srpkinja.U ime dobrosusedskih odnosa,ogradite se javno o tu izjavu.

đakon crni

pre 9 godina

U svoje vreme je pokojni Tuđman zahvaljivao Bogu što mu supruga nije ni "židovka" ni Srpkinja.U ime dobrosusedskih odnosa,ogradite se javno o tu izjavu.

Milan

pre 9 godina

Šešelj joj je prioritetni zadatak.Duško Radović reče: odoše kola nizbrdo,a gore ostaše volovi!
Tu hrvatsku predsednicu ne treba ozbiljno uzimati-njoj jezik brže radi od mozga.Bilo bi joj pametnije da se okrene problemima u svojoj državi i predloži da se proterani Srbi vrate na svoja ognjišta, da im se vrate stanovi,kuće i zemljište, da im se vrate zarađene penzije i da se svi zločinci iz Hrvatske procesuiraju.Dakle,ima pune ruke posla u svojoj zemlji,ali ona je dovedena na vlast kao anonimka i uz pomoć stranih mentora.Predviđam da će ta žena zbog svoje nepromišljenosti i brzopletosti imati velike probleme, pre svega u sopstvenoj zemlji.

Pero Ćivša

pre 9 godina

@Pokojni Toza:Kako nam je bilo sa bivšom vlašću sada je mila majka. Dovoljno je napomenuti da jedan bivši ministar bivše vlade sada savetnik premijeraAlbanije , onda se može zaključiti kakve smo ministre imali.