Nedelja, 30.11.2014.

16:58

Vučić: Dobri odnosi sa Izraelom

Premijer Aleksandar Vučić rekao je da Srbija i Izrael imaju dobre bilateralne odnose i da očekuje veoma značajne rezultate i na političkom i na ekonomskom nivou

Izvor: Tanjug

Vuèiæ: Dobri odnosi sa Izraelom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

Angeliki 5

pre 9 godina

Uspostaviti dobre odnose sa takvom zemljom je od velike koristi. Treba pruziti pipke na sve frontove, pa negde ce upaliti, negde cemo ostvariti dobru saradnju, i mozda se neki investitori i smiluju da dodju u nasu zemlju i uloze investicije u nasu sada vec stabilnu zemlju.

Bambi

pre 9 godina

Kao sto ona nasa stara kaze: "Nek komsiji crkne krava!" Tako i nase komsije nama zele, pa je zato bolje imati posla sa dalekom zemljom kao sto je Izrael nego sa komsijama koji su sve samo ne dobronamerni.

famagusta

pre 9 godina

"...zamoliti Izrael za podršku u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama gde ta zemlja, kako je naveo, ima veliki uticaj.."!Kao i uvek,A.Vučić,iskreno i javno i u interesu Srbije.

sve KARTE na sto

pre 9 godina

Braća po stradanju i neprestanoj vetrometini interesa koji nas čine još snažnijim u želji da se odupremo zaštitimo i opstanemo.Srbi i Jevreji braća zauvek!
(David Krstić, 30. novembar 2014 19:40)
Beno benasta,nikada oni nama nisu braća bili i ne dao gospod Bog da to ni budu.Oni su sušta suprotnost svega onoga što smo mi.Oni pre mogu po činjenju nama bili braća sa ustašama.Seti se Olbrajtove u BG odrasla a želela da nas uništi u bombardovanju 1999-te.Nemaju oni srca,a ti mozga jer ih sa nama porediš.

dada

pre 9 godina

Poseta Izraelu moze rezultirati samo dobrim po nas!Ne sumnjam da ce Vucic uciniti sve da Srbiju predstavi na najbolji nacin,da objasni sve prednosti i mogucnosti koje nudimo.

bela griva

pre 9 godina

Nikada nije bilo ovoliko susreta sa drugim zemljama kao sada, što je vrlo dobro, treba nastaviti sa vrednim radom na unapređivanju spoljne politike i postizanju što boljih bilateralnih odnosa sa svima jer to je ključ uspeha.

respect

pre 9 godina

Srbija je pokazala da moze da bude veoma dobar partner sa svim zemljama Evrope pa i vecinom drzava istoka i zapada! Nije sramota traziti strpoucne pomoci i ideje sirom sveta,nismo naj pametniji, i uvek treba biti u korak sa vremenom! Samo da se mi drzimo pravog puta i uspeh je zagarantovan!

Orijent

pre 9 godina

I mi i oni,Srbi i Jevreji,uvek smo bili na pravoj strani i ginuli na "pravdi Boga",a to neki ne mogu da oproste.Tako je bilo odvajkada,tako je i danas!

pistolj

pre 9 godina

Stavka da Srbija i sa drzavom Izrael ima dobru bilateralnu saradnju u politickom i ekonomskom smislu predstavlja veoma dobru vest. U razgovoru premijera Srbije, Aleksandra Vucica, sa izraelskim zvanicnicima potvrdjen je nastavak saradnje, posebno jacanja robne razmene.

baba vanga

pre 9 godina

Posle uobicajene izjave AV da niko nikada nije docekan kao on naslov na ovom istom portalu:
Mogući prevremeni izbori u Izraelu, a zbog problema u vladajucoj koaliciji.
(i posle toga...., 30. novembar 2014 18:24)

Pre svega, premijer je rekao da mu je bila velika cast sto je posle mnogo godina predstavnik iz Srbije, koji je u poseti Izraelu, docekan na veoma visokom nivou, a ne da niko nije docekan kao on, a drugo, da nisi ti mozda neki rodjak babe Vange pa znas naredne naslove na ovom portalu.

STEFANY

pre 9 godina

Vučić se zalaže za dobre odnose koji pretenduju da budu odlični. Treba svima da nam inponuje uspeh koji naša država postiže.

zid

pre 9 godina

Ovog puta je potvrdjena dobra bilateralna saradnja na politickom i ekonomskom nivou izmedju Srbije i Izraela, takodje je konstatovano da ova saradnja treba da bude jos bolja, kao i da se poveca robna razmena dve zemlje.

jutro

pre 9 godina

Nasa zemlja odrzava dobre sveopste odnose sa mnogim drzavama, u ovom slucaju je u pitanju Izrael, pri cemu je potvrdjena dobra bilateralna saradnja dve zemlje, kao i da, naravno, ima mesta za unapredjenje iste, sto su se slozili zvanicnici obe zemlje.

joka

pre 9 godina

To sto je ovo jedinstven slucaj da se toliko vremena posveti nekom iz Srbije dovoljno govori kako gledaju na Srbiju i na Vucica.Jos jedan dokaz koliko ga cene i uvazavaju!!!

Leon

pre 9 godina

@cuvar Ova putovanja uopšte nisu uzaludna, već služe za pronalaženje stranih investitora i uspostavljanje dobrih odnosa sa drugim zemljama. Srbija se ponovo vraća gde joj je mesto i više nas niko ne zaobilazi u širokom luku, kao što je bila rpaksa svih ovih godina.

Anja13

pre 9 godina

Zaista treba reci da je dobro sto je premijer Vucic, prilikom dvodnevnog boravka u Izraelu, podvukao cinjenicu da je Izrael zemlja koja je veoma postovana u Americi kao i u drugim zemljama, i da bi bilo dobro zalaganje Izraela za Srbiju u tim drzavama.

Milica Le

pre 9 godina

Živimo u Srbiji, koju sada pomeramo sa mrtve tačke ka napretku, ništa ne može preko noći. Evo i ovaj naslov pokazuje kako se radi i koliko se brine o građanima,svaka cast. Potrebna nam je saradnja sa svima ne samo sa Izraelom.

Koria

pre 9 godina

Jedno je sigurno,ni nas ni njih,Izrael,zapadna Evropa ne može da prihvati!Razlozi se nalaze u dubinama istorijskih događaja koja su menjala Evropu,a samim tim i ostatak sveta.

moira

pre 9 godina

Ako su toliko vremena posvetili Srbiji(A.Vučiću),a jesu,to je znak da su nas stavili na visoko mesto u svojoj spoljnoj politici.

Caca

pre 9 godina

Potrebna nam je podrska svih zemalja koje nisu dvolicne i koje zele da pruze iskrenu pomoc Srbiji. Izrael je jedna od tih zemalja.

Dusica

pre 9 godina

Premijer cini pravu stvar ovom posetom. Znam da ce pruziti sve sto je u njegovoj moci da ubedi Izrael da investira u nasu zemlju.

David

pre 9 godina

Sve zemlje sveta žele dobru privrednu saradnju sa Izraelom. Jedino mi nismo u prošlosti ostvarili najbolje veze u tom pogledu. Nadajmo se da je ovo prolika za promenu stava i da će jevrejski kapital doći u Srbiju. Prijateljstvo dva naroda nije sporno, ali ekonomija je ta koja najviše povezuje narode.

NevenNeven

pre 9 godina

Ova poseta svakako će doprineti da se odnosi između dve zemlje podignu na više nivo, što može dovesti i do unapređenja saradnje. Kako Srbija ima velikih potencijala za razvoj poljoprivrede, a Izrael poseduje iskustvo u oblasti poljoprivrede, njihovo znanje, kao i investicije mogu nam biti od znatne koristi.

DŽemo voli džem

pre 9 godina

Tradicionalno dobri odnosi sa Izraelom mogu nam doneti investicije ,jer tako organizovana zemlja prepoznaje dobre poslove ,i zemlje u koje će ulagati !

Snupi

pre 9 godina

Svakako dobra poseta koja Srbiji može da bude od pomoći kako bi unapredila ekonomiju i poljoprivredu. Nadam se da će Vučić uspeti da obezbedi nove investicije koje će nam doći iz Izraela kao i da će posle posete saradnja dve zemlje biti podignuta na viši nivo.

Marina

pre 9 godina

Dobri odnosi su posredi svake saradnje izmedju dve drzave,od velikog je znacaja i velika ekonomskih razmena izmedju Srbije i Izraela...

vesna

pre 9 godina

Ova vest me je prijatno obradovala...
Izrael je jedna od retkih zemalja koja nas može u potpunosti razumeti i podržati...Ni oni ,kao ni mi ,nemaju mnogo sreće sa svojim komšijama a narod im je kao naš,isuviše pametan i obrazovan da bi prihvatio sve laži i licemerje ovoga sveta...
U svakom slučaju jedni od drugih možemo naučiti mnogo i uzajamno se pomagati

Kiki

pre 9 godina

Podržavam Izrael i našu saradnju sa njima. A naročito sam im zahvalan što nisu priznali onu zapadnjačko-islamističku tvorevinu pod nazivom "Republika Kosovo".

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Iz dana u dan nam stizu lepe vesti. Gazimo krupnim koracima napred. Imamo sve vise prijatelja u Svetu zahvaljujući mudroj politici naseg Premijera.
(Rajko, 30. novembar 2014 18:08)
---------------
ХОРОР

zlatiborka

pre 9 godina

Poseta Izraelu ima višestruki značaj jer Izrael ima velikog uticaja u Vašingtonu i može pomoći Srbiji da popravi svoju poziciju, takodje ekonomija Izraela je jedna od vodećih, tako da možemo dosta naučiti od njih i mogu nam pomoći u razvoju naše ekonomije.

klarica

pre 9 godina

Nakon svakog uspešnog susreta i jačanja prijateljstva sa nekom zemljom, korak smo bliže uspehu i ostvarenju ciljeva da postanemo jaka država koju će svi ceniti i sa kojom će svi želeti da sarađuju.

Aleksa00

pre 9 godina

Premijer pri svakoj svojoj diplomatskom poseti nekoj zemljji ostavlja u tisak ozbiljnog politicara koji trazi saradnji I ucvrscuje dobre odnose. Uvek pokusava da ostavri ekonomsku saradnju dve zemlje I u vecini slucajeva uspe da dovede ozbiljne kompanijer koje bi ulagale u nasu zemlju. Ni jedna njegova poseta nije bila uzaludna.

dark

pre 9 godina

.eBOTe kakva invazija. Sreća vaša dragi komentatori tipa BOT,pa niko normalan ne daje neki komentar da ne kažem važnost ovoj vijesti,pa imate pozitivan skor.

Ime moje

pre 9 godina

Od Izraela mozemo nauciti nesto o navodnjavanju i visokim tehnologijama, ali najvise od svega nas Izraelci (jevreji pre svega) mogu nauciti kako se voli i brani domovina i sta znaci predanost jednom cilju. Preporucujem izraelsku seriju "Zarobljenici rata" (Hatufim), fenomenalna je.

marija

pre 9 godina

Iz dana u dan nam stizu lepe vesti. Gazimo krupnim koracima napred. Imamo sve vise prijatelja u Svetu zahvaljujući mudroj politici naseg Premijera.
(Rajko, 30. novembar 2014 18:08)

Crni Rajko, k o da te pravila Komunisticka Partija najveceg sina naroda i narodnosti Broza, sacuvaj Boze.
Samo si izostavio -svetlu buducnost.
Vucica za Marsala! To je nama nasa borba dala.

SA - VRANJE - NAM - VETAR - DUVA

pre 9 godina

Za Srbiju u ovom teskom ekonomskom trenutku kada nam je privreda bukvalno na kolenima, svaki kontakt i saradnja su dobro dosla, pogotovu kada dobijemo priliku da razgovaramo sa tako znacajnom i ekonomsko jakom drzavom kao sto je to Izrael.Ova poseta je veoma vazna, nadam se da ce Aleksandar Vucic i ovu pruzenu priliku na najbolji moguci nacin da iskoristi. Jer je poseta Izraelu bitna po pitanju i ekonomske i politicke saradnja u smislu podrske, jer njihov uticaj na svetska zbivanja je ogroman, to nikako ne smemo zaboraviti.

Milan1989

pre 9 godina

Svi znaju koliko jak lobi ima Izreael,kako u Americi tako i u celom svetu,mislim da dobri odnosi sa tom drzavom nam mogu doneti samo boljitak.

pesak

pre 9 godina

Izrael je veca i razvijenija zemlja od Srbije, to je cinjenica, tako da bi nasoj zemlji umnogome koristilo da nas Izrael prikaze u pozitivnom pogledu kod drugih zemalja, jer ima ugled kod nekih drzava. Takodje, nadajmo se boljoj poslovnoj saradnji sa Izraelom.

pink

pre 9 godina

Prilikom prijema u grad Jerusalim premijer Vucic je izrazio veliku zahvalnost u smislu koliko je Izrael ispostovao Srbiju, a takodje je imao priliku da doda stavku u vidu molbe kojom bi Izrael mogao da sugerise za Srbiju u Americi i drugim zemljama gde ima status postovane zemlje.

Mary

pre 9 godina

Ambasador Izraela u Beogradu je mnogo pomogao da se odnosi Srbije i Izraela podignu na visok nivo. Postoji velika sansa da se dogovore konkretni oblici ekonomske saradnje sa Izraelom.

Cvetana Cvetić

pre 9 godina

Ova premijerova poseta Izraelu je izuzetna čast za Srbiju, jer će se tokom dvodnevne posete sa premijerom sastati najviši zvaničnici Izraela. Pored jačanja ekonomske i bilateralne saradnje, postoji i mogućnost ulaganja Izraela u našu poloprivredu što nam svakako može doneti ekonomsku dobit.

jastuk

pre 9 godina

Premijer Srbije, Aleksandar Vucic, je prilikom boravka u Izraelu razgovarao sa zvanicnicima ove zemlje oko jacanja robne razmene dve zemlje, sa cim se Izrael slozio, kao i da mozemo da unapredimo medjusbonu bilateralnu saradnju.

fica87

pre 9 godina

Nema razloga da Srbija i Izrael nemaju dobru politicku i ekonomsku saradnju, sto je bio slagvort za temu unapredjenja istih, kao i poboljsanja robne razmene dve zemlje. Ovo je istaknuto u razgovoru premijera Vucica i najvisih izraelskih zvanicnika.

Golub50

pre 9 godina

Srbija i Izrael imaju dobre odnose, ali ima i puno prostora za unapredjenje bileteralne saradnje dveju drzava i sansi za vecu robnu razmenu.

Mornar Popaj

pre 9 godina

Ova premijerova poseta Izraelu je izuzetna čast za Srbiju, jer će se tokom dvodnevne posete sa premijerom sastati najviši zvaničnici Izraela. Pored jačanja ekonomske i bilateralne saradnje, postoji i mogućnost ulaganja Izraela u našu poloprivredu što nam svakako može doneti ekonomsku dobit.

vajar

pre 9 godina

Cinjenica da je srpska delegacija docekana na veoma prigodan nacin u Izraelu, predstavlja veliku cast za nasu zemlju. Premijer Vucic je ovom prilikom izrazio ocekivanje da ce Izrael biti poslovni saradnik Srbije u poljoprivredi, nekretninama ili u kojoj vec oblasti ona moze da nam pomogne.

Hajduk Veljko

pre 9 godina

Smatram da je veoma važno da uz sebe imamo što veći broj zemalja i da sa svima budemo u dobrim odnosima, kako mi se čini, i ovi na vlasti su istog razmišljanja. Nema ništa od teranja srpskog inata i guranja vode uz brdo.

Štapić

pre 9 godina

Da se razumemo, izraelski lobi je najjači u SAD – u. Upravo zbog toga je veoma važno da sa Izraelom imamo dobre odnose i da su oni na našoj strani. Nije reč o veri ili ljubavi, reč je o našim interesima.

Ksenija

pre 9 godina

Dobru saradnju koju smo ranije imali sa Izraelom sada treba prosiriti i sagledati sve mogucnosti eventualnih novih ulaganja Izraelskih investitora kod nas.

Vladan

pre 9 godina

Srbija moze imati dosta pogodnosti iz odlicnih bilateralnih odnosa sa Izraelom. To zna i Vucic i odrzava ove odnose na najbolji moguci nacin.

David Krstić

pre 9 godina

Braća po stradanju i neprestanoj vetrometini interesa koji nas čine još snažnijim u želji da se odupremo zaštitimo i opstanemo.Srbi i Jevreji braća zauvek!

antena

pre 9 godina

Sigurno je da ne postoji nijedna zemlja koja ima odlicnu bilateralnu saradnju sa drugim zemljama. Tako je i u ovom slucaju sa Srbijom i Izraelom. Razmotreno je jacanje politicke i ekonomske saradnje, kao i pitanje vece robne razmene dve zemlje.

str8

pre 9 godina

Business i prijateljstvo ??? HAhaHA Koliki su nam prijatelji pokazali su sto smo im placali penale za SATELIT !!!!! Armijo botova time sto lupate minuse i pisete hvalospeve samo pokazujete narodu na koj nacin pokusavate da kreirate javno mnjenje. Cime su vas zaduzili da im tako sluzite ??? Obecali vam radna mesta ?? Imate dnevnice ???? Providni ste!! Kada shvatite da ulizivanje i slepo slusanje nije nista drugo nego moderno ropstvo bice nam svima bolje. Razumem da ste mladi i da ste zeljni , ali komentarisite sto studenti odlikasi uce pod cebetm, tamo vas nema. Poltronstvo i slepo slusanje nas je i ovde dovelo. I AV je to shvatio i ako je do pre neku godinu slepo slusao Seselja lepio slike R.M i imenovao bulevare u ime ratnog zlocinca. Freedom !!!!!!

Štapić

pre 9 godina

Da se razumemo, izraelski lobi je najjači u SAD – u. Upravo zbog toga je veoma važno da sa Izraelom imamo dobre odnose i da su oni na našoj strani. Nije reč o veri ili ljubavi, reč je o našim interesima.

siki82

pre 9 godina

Ovom posetom je otvorena mogućnost ka povećanju do sada niske robne razmene sa Izraelom kao i unapredjenje bilateralne saradnje kako na ekonomskom tako i na prijateljskom polju.

Hemera

pre 9 godina

Aleksandar Vučić je jedini premijer koji sarađuje sa celim svetom. Ovo je veliki dan za Srbiju. Srbija i Izrael će ojačati svoje bilateralne odnose sa celim svetom. Srbija je na pravom putu ekonomskog razvoja. Srbija i Izrael moraju da jačaju svoje odnose. Srbija će posle ove posete napokon imati robnu razmenu iz svih krajeva sveta. Izrael i Srbija trebaju da pronađu zajedničke interese, i da se iz Srbije plasiraju naši proizvodi naz apadno i istočno tržište.

mose

pre 9 godina

Zaista je smesno ovde citati komentare o 'teskoj proslosti Izraela u II sv. ratu'.
A Izrael je nastao 14. maja 1948. - tri godine nakon zavrsetka II sv. rata.

Jednostavo, savetujem pojedinim komentatorim da se makar malo raspitaju pre nego sto odluce da komentarisu (imaju racunar pred sobom).

Leonardo

pre 9 godina

Očekujem da Vučić predstavi potencijale koje Srbija ima u oblasti poljoprivrede, kako bi zainteresovao potencijalne ulagače da investiraju u Srbiju i doprinesu ekonomskom razvoju zemlje.

STRUMF

pre 9 godina

Svaka poseta premijera,nekoj stranoj zemlji je efikasna.On najbolje prestavlja i promovise Srbiju u svetu i ulaze velike napore da se ovde nesto promeni.

Obilić

pre 9 godina

Svaka cast Vucicu na izgradnji znacajnih medjudrzavnih odnosa sa Izraelom, ali i ostalim uticajnim zemljama sirom sveta. Ne pamtim kada smo imali aktivniju ulogu na medjunarodnom planu.

i posle toga....

pre 9 godina

Posle uobicajene izjave AV da niko nikada nije docekan kao on naslov na ovom istom portalu:
Mogući prevremeni izbori u Izraelu, a zbog problema u vladajucoj koaliciji.

Rajko

pre 9 godina

Iz dana u dan nam stizu lepe vesti. Gazimo krupnim koracima napred. Imamo sve vise prijatelja u Svetu zahvaljujući mudroj politici naseg Premijera.

Viki

pre 9 godina

Vučić dobre i prijateljske odnose sa Izraelom pokušava da unapredi i ostvari još bolju ekonomsku saradnju što ide u prilog obadve države.Od Izraela Srbija treba da uči jer smo slične sudbine i njihova država je stvorena od ničega.

Blek stena

pre 9 godina

Sa Izraelom treba negovati dobre odnose, jer to je jedna od najuticajnih zemalja sveta, njihov uticaj nije ocigledan kao sto je nemacki ili americki, ali da je ogroman stoji.

boki

pre 9 godina

Možemo imati samo koristi od ove Vučićeve posete Izraelu. Jasno je da je izraelski lobi moižda i najjači u SAD, tako da ne možemo sebi dopustititi luksus da sa Izraelom ne unapređujemo bilateralne odnose na svim poljima

goran

pre 9 godina

SAmo dve stvari:
1. Izrael je najveci 'jaran' sa USA, a Srbija ima relativno 'hadne' odnose sa USA
I sve dok Srbija ne popravi odnose sa USA, ova prica o 'ogromnom' prijateljstvu Srbije i Izraela je obicna 'suplja' - zavaravanje naroda u Srbiji
2. Srbija je priznala Palestinu

Milka

pre 9 godina

Srbija i Izrael imali su slicnu i tesku proslost tokom II sv. rada. To je narod koji moze da razume kroz sta prolazimo i koji ce zeleti da pomogne Srbiji i na politickom i na privrednom planu.

Milankaa

pre 9 godina

Lepo prijateljstvo sa narodom koji je imao istoriju punu stradanja kao i mi. Ojačavati veze starog prijateljstva jer su oduvek bilateralni odnosi bili dobri.

prefix

pre 9 godina

Lepo je imati poptoru jedne uticajne zemlje koja je koja moze lobirati kod predstavnika zapadnog bloka. Ozbiljnost I doslednost nasih fukncionera dovele su do toga da je stepen podrske popet na visi nivo.

Samanta

pre 9 godina

Cini mi se da je u prethodnom nekom periodu ova zemlja bila zanemarena od strane nasih drzavnika, zato mi je drago sto se ta saradnja sada obnavlja, jaca i sto se mozemo medjusobno ispomagati i komunicirati na jedan visi nivo.

Jagodica bobica

pre 9 godina

Svaka nova poslovna saradnja izmedju Srbije i ostalih zemalja je svakako znacajna za nas.Srbija ima sta da ponudi,ima svoje kvalitete.

vokall

pre 9 godina

Postupci premijera zavredjuju medjunarodnu paznju. Energicnom borbom protiv korupcije I tajkuna stvorilo se pogodno tle za strane investiture. Inostrane firme su vec I izvesnoj meri zastupljnene na nasem podrucju. Podrska Izraela na evropskom putu je rezltatat pomenutog.

Kreker

pre 9 godina

Odnosi sa stranim zemljama su definitivno na mnogo višem nivou u odnosu na prethodni period. Vučić je mnogo uradio po pitanju razvijanja odnosa i saradnje sa stranim zemljama, a to je zaista za svaku pohvalu. Saradnja sa Izraelom će sigurno uticati na naš celokupni napredak i razvoj, a to moramo u potpunosti podržati.

lokalis

pre 9 godina

Mnogi ce se u startu predati propagirati ideje da je ovakav cilj nedostizan, nemoguc i da je deo opsezne demagogije. Narod je ipak otreznjen i vidi nesebicna zalaganja premijera koji mu je povratio nadu i optimisticne poglede. Svaki pojedinac je vazan jer je drzava jak koliko i njen najslabiji clan!

metrixM

pre 9 godina

Dobri bilatelarni odnosi sa jednom ekonomski superiorne zemlje predstavlja vise nego jasan signal da je nasa zemlja nacinila krupne korake u pozotvnom pravcu I da su dosadasnjim radom premijera i predsednika stvorena pozitivna atmosfera za podizanje stepena saradnje!

nolit

pre 9 godina

Premijer je u velikoj meri podigao medjuregionalni ugled i kredibilitet nase zemlje sto je rezultiralo da danas nasu zemlju posmatraju kao strateskog saradnika sa kojim mogu ostvarivati buduce zajednicke projekte. Za zemlju u oporavku kao sto je to slucaj sa nasom podrska jedne od vodecih zemalja koja prednjaci u poljoprivredi nam je od velike koristi!

bekir

pre 9 godina

Kvalitativni potezi kao sto je saradnja sa Izraelom, ostvarena je u interesu drzave i njenih gradjana ali ne samo da bude odogvarajuca za vreme trajanja mandata vec u dugorocnijem periodu. Takvi ugovori nemaju skrivenih klauzula i pravnih zakoljica i iz tih razloga nemajupotrebu da bud drzani pod znakom drzavne tajne!

str8

pre 9 godina

Lepo, samo jos da imamo sta da im ponudimo da izvezemo bilo bi jos lepse. Neka premijer porazgovara tamo pa neka se vraca kuci . Treba ovde da porazgovara sa Vulinom i da mu skine ministarski imunitet.Ono sto je Vulin pokusao da uradi sa NVO je cist primer zloupotrebe sluzbenog polozaja. Ako to uradi dobice pohvale od gradjana SRB !!!! Cedomir Jovanovic da dodje na mesto Vulina . Dobar potez !!!!! Srbija treba da se distancira od Rusije i priblizi zapadu i EU. Nema nam boljeg od Cede za taj posao. Smirimo tenzije ulaskom u NATO i pokazimo da je Srbija faktor stabilnosti na Balkanu.

Djordjina

pre 9 godina

Srbija i Izrael su uvek imali dobru saradnju, verujem da ce se saradnja podici na visi nivo i da ce Izraelske kompanije prepoznati Srbiju kao dobro mesto za ulaganje.

LBJ

pre 9 godina

Iznenadjujuce je koliko je paznje odvojeno za premijera Vucica u ovoj poseti, tj sa koliko visokih zvanicnika ce razgovarati. Izrael je veliki prijatelj Srbije.

torinon

pre 9 godina

Sada je najvaznije akcenat staviti na prioritetne stvari koje su potrebne da bi postigli ovaku dugorocnu zamisao. Maksimalna aktivacija i poztivna volja svakog pojedinca.

Milan1989

pre 9 godina

Svi znaju koliko jak lobi ima Izreael,kako u Americi tako i u celom svetu,mislim da dobri odnosi sa tom drzavom nam mogu doneti samo boljitak.

Rajko

pre 9 godina

Iz dana u dan nam stizu lepe vesti. Gazimo krupnim koracima napred. Imamo sve vise prijatelja u Svetu zahvaljujući mudroj politici naseg Premijera.

Cvetana Cvetić

pre 9 godina

Ova premijerova poseta Izraelu je izuzetna čast za Srbiju, jer će se tokom dvodnevne posete sa premijerom sastati najviši zvaničnici Izraela. Pored jačanja ekonomske i bilateralne saradnje, postoji i mogućnost ulaganja Izraela u našu poloprivredu što nam svakako može doneti ekonomsku dobit.

David Krstić

pre 9 godina

Braća po stradanju i neprestanoj vetrometini interesa koji nas čine još snažnijim u želji da se odupremo zaštitimo i opstanemo.Srbi i Jevreji braća zauvek!

LBJ

pre 9 godina

Iznenadjujuce je koliko je paznje odvojeno za premijera Vucica u ovoj poseti, tj sa koliko visokih zvanicnika ce razgovarati. Izrael je veliki prijatelj Srbije.

Obilić

pre 9 godina

Svaka cast Vucicu na izgradnji znacajnih medjudrzavnih odnosa sa Izraelom, ali i ostalim uticajnim zemljama sirom sveta. Ne pamtim kada smo imali aktivniju ulogu na medjunarodnom planu.

siki82

pre 9 godina

Ovom posetom je otvorena mogućnost ka povećanju do sada niske robne razmene sa Izraelom kao i unapredjenje bilateralne saradnje kako na ekonomskom tako i na prijateljskom polju.

Viki

pre 9 godina

Vučić dobre i prijateljske odnose sa Izraelom pokušava da unapredi i ostvari još bolju ekonomsku saradnju što ide u prilog obadve države.Od Izraela Srbija treba da uči jer smo slične sudbine i njihova država je stvorena od ničega.

Mary

pre 9 godina

Ambasador Izraela u Beogradu je mnogo pomogao da se odnosi Srbije i Izraela podignu na visok nivo. Postoji velika sansa da se dogovore konkretni oblici ekonomske saradnje sa Izraelom.

prefix

pre 9 godina

Lepo je imati poptoru jedne uticajne zemlje koja je koja moze lobirati kod predstavnika zapadnog bloka. Ozbiljnost I doslednost nasih fukncionera dovele su do toga da je stepen podrske popet na visi nivo.

Milankaa

pre 9 godina

Lepo prijateljstvo sa narodom koji je imao istoriju punu stradanja kao i mi. Ojačavati veze starog prijateljstva jer su oduvek bilateralni odnosi bili dobri.

vajar

pre 9 godina

Cinjenica da je srpska delegacija docekana na veoma prigodan nacin u Izraelu, predstavlja veliku cast za nasu zemlju. Premijer Vucic je ovom prilikom izrazio ocekivanje da ce Izrael biti poslovni saradnik Srbije u poljoprivredi, nekretninama ili u kojoj vec oblasti ona moze da nam pomogne.

Golub50

pre 9 godina

Srbija i Izrael imaju dobre odnose, ali ima i puno prostora za unapredjenje bileteralne saradnje dveju drzava i sansi za vecu robnu razmenu.

boki

pre 9 godina

Možemo imati samo koristi od ove Vučićeve posete Izraelu. Jasno je da je izraelski lobi moižda i najjači u SAD, tako da ne možemo sebi dopustititi luksus da sa Izraelom ne unapređujemo bilateralne odnose na svim poljima

STRUMF

pre 9 godina

Svaka poseta premijera,nekoj stranoj zemlji je efikasna.On najbolje prestavlja i promovise Srbiju u svetu i ulaze velike napore da se ovde nesto promeni.

Mornar Popaj

pre 9 godina

Ova premijerova poseta Izraelu je izuzetna čast za Srbiju, jer će se tokom dvodnevne posete sa premijerom sastati najviši zvaničnici Izraela. Pored jačanja ekonomske i bilateralne saradnje, postoji i mogućnost ulaganja Izraela u našu poloprivredu što nam svakako može doneti ekonomsku dobit.

fica87

pre 9 godina

Nema razloga da Srbija i Izrael nemaju dobru politicku i ekonomsku saradnju, sto je bio slagvort za temu unapredjenja istih, kao i poboljsanja robne razmene dve zemlje. Ovo je istaknuto u razgovoru premijera Vucica i najvisih izraelskih zvanicnika.

jastuk

pre 9 godina

Premijer Srbije, Aleksandar Vucic, je prilikom boravka u Izraelu razgovarao sa zvanicnicima ove zemlje oko jacanja robne razmene dve zemlje, sa cim se Izrael slozio, kao i da mozemo da unapredimo medjusbonu bilateralnu saradnju.

Ksenija

pre 9 godina

Dobru saradnju koju smo ranije imali sa Izraelom sada treba prosiriti i sagledati sve mogucnosti eventualnih novih ulaganja Izraelskih investitora kod nas.

pesak

pre 9 godina

Izrael je veca i razvijenija zemlja od Srbije, to je cinjenica, tako da bi nasoj zemlji umnogome koristilo da nas Izrael prikaze u pozitivnom pogledu kod drugih zemalja, jer ima ugled kod nekih drzava. Takodje, nadajmo se boljoj poslovnoj saradnji sa Izraelom.

Leonardo

pre 9 godina

Očekujem da Vučić predstavi potencijale koje Srbija ima u oblasti poljoprivrede, kako bi zainteresovao potencijalne ulagače da investiraju u Srbiju i doprinesu ekonomskom razvoju zemlje.

Štapić

pre 9 godina

Da se razumemo, izraelski lobi je najjači u SAD – u. Upravo zbog toga je veoma važno da sa Izraelom imamo dobre odnose i da su oni na našoj strani. Nije reč o veri ili ljubavi, reč je o našim interesima.

Jagodica bobica

pre 9 godina

Svaka nova poslovna saradnja izmedju Srbije i ostalih zemalja je svakako znacajna za nas.Srbija ima sta da ponudi,ima svoje kvalitete.

Blek stena

pre 9 godina

Sa Izraelom treba negovati dobre odnose, jer to je jedna od najuticajnih zemalja sveta, njihov uticaj nije ocigledan kao sto je nemacki ili americki, ali da je ogroman stoji.

Hemera

pre 9 godina

Aleksandar Vučić je jedini premijer koji sarađuje sa celim svetom. Ovo je veliki dan za Srbiju. Srbija i Izrael će ojačati svoje bilateralne odnose sa celim svetom. Srbija je na pravom putu ekonomskog razvoja. Srbija i Izrael moraju da jačaju svoje odnose. Srbija će posle ove posete napokon imati robnu razmenu iz svih krajeva sveta. Izrael i Srbija trebaju da pronađu zajedničke interese, i da se iz Srbije plasiraju naši proizvodi naz apadno i istočno tržište.

Milka

pre 9 godina

Srbija i Izrael imali su slicnu i tesku proslost tokom II sv. rada. To je narod koji moze da razume kroz sta prolazimo i koji ce zeleti da pomogne Srbiji i na politickom i na privrednom planu.

pink

pre 9 godina

Prilikom prijema u grad Jerusalim premijer Vucic je izrazio veliku zahvalnost u smislu koliko je Izrael ispostovao Srbiju, a takodje je imao priliku da doda stavku u vidu molbe kojom bi Izrael mogao da sugerise za Srbiju u Americi i drugim zemljama gde ima status postovane zemlje.

mose

pre 9 godina

Zaista je smesno ovde citati komentare o 'teskoj proslosti Izraela u II sv. ratu'.
A Izrael je nastao 14. maja 1948. - tri godine nakon zavrsetka II sv. rata.

Jednostavo, savetujem pojedinim komentatorim da se makar malo raspitaju pre nego sto odluce da komentarisu (imaju racunar pred sobom).

Kreker

pre 9 godina

Odnosi sa stranim zemljama su definitivno na mnogo višem nivou u odnosu na prethodni period. Vučić je mnogo uradio po pitanju razvijanja odnosa i saradnje sa stranim zemljama, a to je zaista za svaku pohvalu. Saradnja sa Izraelom će sigurno uticati na naš celokupni napredak i razvoj, a to moramo u potpunosti podržati.

Vladan

pre 9 godina

Srbija moze imati dosta pogodnosti iz odlicnih bilateralnih odnosa sa Izraelom. To zna i Vucic i odrzava ove odnose na najbolji moguci nacin.

antena

pre 9 godina

Sigurno je da ne postoji nijedna zemlja koja ima odlicnu bilateralnu saradnju sa drugim zemljama. Tako je i u ovom slucaju sa Srbijom i Izraelom. Razmotreno je jacanje politicke i ekonomske saradnje, kao i pitanje vece robne razmene dve zemlje.

lokalis

pre 9 godina

Mnogi ce se u startu predati propagirati ideje da je ovakav cilj nedostizan, nemoguc i da je deo opsezne demagogije. Narod je ipak otreznjen i vidi nesebicna zalaganja premijera koji mu je povratio nadu i optimisticne poglede. Svaki pojedinac je vazan jer je drzava jak koliko i njen najslabiji clan!

vokall

pre 9 godina

Postupci premijera zavredjuju medjunarodnu paznju. Energicnom borbom protiv korupcije I tajkuna stvorilo se pogodno tle za strane investiture. Inostrane firme su vec I izvesnoj meri zastupljnene na nasem podrucju. Podrska Izraela na evropskom putu je rezltatat pomenutog.

Samanta

pre 9 godina

Cini mi se da je u prethodnom nekom periodu ova zemlja bila zanemarena od strane nasih drzavnika, zato mi je drago sto se ta saradnja sada obnavlja, jaca i sto se mozemo medjusobno ispomagati i komunicirati na jedan visi nivo.

Djordjina

pre 9 godina

Srbija i Izrael su uvek imali dobru saradnju, verujem da ce se saradnja podici na visi nivo i da ce Izraelske kompanije prepoznati Srbiju kao dobro mesto za ulaganje.

metrixM

pre 9 godina

Dobri bilatelarni odnosi sa jednom ekonomski superiorne zemlje predstavlja vise nego jasan signal da je nasa zemlja nacinila krupne korake u pozotvnom pravcu I da su dosadasnjim radom premijera i predsednika stvorena pozitivna atmosfera za podizanje stepena saradnje!

nolit

pre 9 godina

Premijer je u velikoj meri podigao medjuregionalni ugled i kredibilitet nase zemlje sto je rezultiralo da danas nasu zemlju posmatraju kao strateskog saradnika sa kojim mogu ostvarivati buduce zajednicke projekte. Za zemlju u oporavku kao sto je to slucaj sa nasom podrska jedne od vodecih zemalja koja prednjaci u poljoprivredi nam je od velike koristi!

bekir

pre 9 godina

Kvalitativni potezi kao sto je saradnja sa Izraelom, ostvarena je u interesu drzave i njenih gradjana ali ne samo da bude odogvarajuca za vreme trajanja mandata vec u dugorocnijem periodu. Takvi ugovori nemaju skrivenih klauzula i pravnih zakoljica i iz tih razloga nemajupotrebu da bud drzani pod znakom drzavne tajne!

goran

pre 9 godina

SAmo dve stvari:
1. Izrael je najveci 'jaran' sa USA, a Srbija ima relativno 'hadne' odnose sa USA
I sve dok Srbija ne popravi odnose sa USA, ova prica o 'ogromnom' prijateljstvu Srbije i Izraela je obicna 'suplja' - zavaravanje naroda u Srbiji
2. Srbija je priznala Palestinu

Hajduk Veljko

pre 9 godina

Smatram da je veoma važno da uz sebe imamo što veći broj zemalja i da sa svima budemo u dobrim odnosima, kako mi se čini, i ovi na vlasti su istog razmišljanja. Nema ništa od teranja srpskog inata i guranja vode uz brdo.

torinon

pre 9 godina

Sada je najvaznije akcenat staviti na prioritetne stvari koje su potrebne da bi postigli ovaku dugorocnu zamisao. Maksimalna aktivacija i poztivna volja svakog pojedinca.

Štapić

pre 9 godina

Da se razumemo, izraelski lobi je najjači u SAD – u. Upravo zbog toga je veoma važno da sa Izraelom imamo dobre odnose i da su oni na našoj strani. Nije reč o veri ili ljubavi, reč je o našim interesima.

str8

pre 9 godina

Business i prijateljstvo ??? HAhaHA Koliki su nam prijatelji pokazali su sto smo im placali penale za SATELIT !!!!! Armijo botova time sto lupate minuse i pisete hvalospeve samo pokazujete narodu na koj nacin pokusavate da kreirate javno mnjenje. Cime su vas zaduzili da im tako sluzite ??? Obecali vam radna mesta ?? Imate dnevnice ???? Providni ste!! Kada shvatite da ulizivanje i slepo slusanje nije nista drugo nego moderno ropstvo bice nam svima bolje. Razumem da ste mladi i da ste zeljni , ali komentarisite sto studenti odlikasi uce pod cebetm, tamo vas nema. Poltronstvo i slepo slusanje nas je i ovde dovelo. I AV je to shvatio i ako je do pre neku godinu slepo slusao Seselja lepio slike R.M i imenovao bulevare u ime ratnog zlocinca. Freedom !!!!!!

str8

pre 9 godina

Lepo, samo jos da imamo sta da im ponudimo da izvezemo bilo bi jos lepse. Neka premijer porazgovara tamo pa neka se vraca kuci . Treba ovde da porazgovara sa Vulinom i da mu skine ministarski imunitet.Ono sto je Vulin pokusao da uradi sa NVO je cist primer zloupotrebe sluzbenog polozaja. Ako to uradi dobice pohvale od gradjana SRB !!!! Cedomir Jovanovic da dodje na mesto Vulina . Dobar potez !!!!! Srbija treba da se distancira od Rusije i priblizi zapadu i EU. Nema nam boljeg od Cede za taj posao. Smirimo tenzije ulaskom u NATO i pokazimo da je Srbija faktor stabilnosti na Balkanu.

SA - VRANJE - NAM - VETAR - DUVA

pre 9 godina

Za Srbiju u ovom teskom ekonomskom trenutku kada nam je privreda bukvalno na kolenima, svaki kontakt i saradnja su dobro dosla, pogotovu kada dobijemo priliku da razgovaramo sa tako znacajnom i ekonomsko jakom drzavom kao sto je to Izrael.Ova poseta je veoma vazna, nadam se da ce Aleksandar Vucic i ovu pruzenu priliku na najbolji moguci nacin da iskoristi. Jer je poseta Izraelu bitna po pitanju i ekonomske i politicke saradnja u smislu podrske, jer njihov uticaj na svetska zbivanja je ogroman, to nikako ne smemo zaboraviti.

i posle toga....

pre 9 godina

Posle uobicajene izjave AV da niko nikada nije docekan kao on naslov na ovom istom portalu:
Mogući prevremeni izbori u Izraelu, a zbog problema u vladajucoj koaliciji.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Iz dana u dan nam stizu lepe vesti. Gazimo krupnim koracima napred. Imamo sve vise prijatelja u Svetu zahvaljujući mudroj politici naseg Premijera.
(Rajko, 30. novembar 2014 18:08)
---------------
ХОРОР

dark

pre 9 godina

.eBOTe kakva invazija. Sreća vaša dragi komentatori tipa BOT,pa niko normalan ne daje neki komentar da ne kažem važnost ovoj vijesti,pa imate pozitivan skor.

marija

pre 9 godina

Iz dana u dan nam stizu lepe vesti. Gazimo krupnim koracima napred. Imamo sve vise prijatelja u Svetu zahvaljujući mudroj politici naseg Premijera.
(Rajko, 30. novembar 2014 18:08)

Crni Rajko, k o da te pravila Komunisticka Partija najveceg sina naroda i narodnosti Broza, sacuvaj Boze.
Samo si izostavio -svetlu buducnost.
Vucica za Marsala! To je nama nasa borba dala.

zlatiborka

pre 9 godina

Poseta Izraelu ima višestruki značaj jer Izrael ima velikog uticaja u Vašingtonu i može pomoći Srbiji da popravi svoju poziciju, takodje ekonomija Izraela je jedna od vodećih, tako da možemo dosta naučiti od njih i mogu nam pomoći u razvoju naše ekonomije.

Ime moje

pre 9 godina

Od Izraela mozemo nauciti nesto o navodnjavanju i visokim tehnologijama, ali najvise od svega nas Izraelci (jevreji pre svega) mogu nauciti kako se voli i brani domovina i sta znaci predanost jednom cilju. Preporucujem izraelsku seriju "Zarobljenici rata" (Hatufim), fenomenalna je.

klarica

pre 9 godina

Nakon svakog uspešnog susreta i jačanja prijateljstva sa nekom zemljom, korak smo bliže uspehu i ostvarenju ciljeva da postanemo jaka država koju će svi ceniti i sa kojom će svi želeti da sarađuju.

Orijent

pre 9 godina

I mi i oni,Srbi i Jevreji,uvek smo bili na pravoj strani i ginuli na "pravdi Boga",a to neki ne mogu da oproste.Tako je bilo odvajkada,tako je i danas!

Aleksa00

pre 9 godina

Premijer pri svakoj svojoj diplomatskom poseti nekoj zemljji ostavlja u tisak ozbiljnog politicara koji trazi saradnji I ucvrscuje dobre odnose. Uvek pokusava da ostavri ekonomsku saradnju dve zemlje I u vecini slucajeva uspe da dovede ozbiljne kompanijer koje bi ulagale u nasu zemlju. Ni jedna njegova poseta nije bila uzaludna.

Marina

pre 9 godina

Dobri odnosi su posredi svake saradnje izmedju dve drzave,od velikog je znacaja i velika ekonomskih razmena izmedju Srbije i Izraela...

Snupi

pre 9 godina

Svakako dobra poseta koja Srbiji može da bude od pomoći kako bi unapredila ekonomiju i poljoprivredu. Nadam se da će Vučić uspeti da obezbedi nove investicije koje će nam doći iz Izraela kao i da će posle posete saradnja dve zemlje biti podignuta na viši nivo.

David

pre 9 godina

Sve zemlje sveta žele dobru privrednu saradnju sa Izraelom. Jedino mi nismo u prošlosti ostvarili najbolje veze u tom pogledu. Nadajmo se da je ovo prolika za promenu stava i da će jevrejski kapital doći u Srbiju. Prijateljstvo dva naroda nije sporno, ali ekonomija je ta koja najviše povezuje narode.

Caca

pre 9 godina

Potrebna nam je podrska svih zemalja koje nisu dvolicne i koje zele da pruze iskrenu pomoc Srbiji. Izrael je jedna od tih zemalja.

Milica Le

pre 9 godina

Živimo u Srbiji, koju sada pomeramo sa mrtve tačke ka napretku, ništa ne može preko noći. Evo i ovaj naslov pokazuje kako se radi i koliko se brine o građanima,svaka cast. Potrebna nam je saradnja sa svima ne samo sa Izraelom.

STEFANY

pre 9 godina

Vučić se zalaže za dobre odnose koji pretenduju da budu odlični. Treba svima da nam inponuje uspeh koji naša država postiže.

sve KARTE na sto

pre 9 godina

Braća po stradanju i neprestanoj vetrometini interesa koji nas čine još snažnijim u želji da se odupremo zaštitimo i opstanemo.Srbi i Jevreji braća zauvek!
(David Krstić, 30. novembar 2014 19:40)
Beno benasta,nikada oni nama nisu braća bili i ne dao gospod Bog da to ni budu.Oni su sušta suprotnost svega onoga što smo mi.Oni pre mogu po činjenju nama bili braća sa ustašama.Seti se Olbrajtove u BG odrasla a želela da nas uništi u bombardovanju 1999-te.Nemaju oni srca,a ti mozga jer ih sa nama porediš.

Bambi

pre 9 godina

Kao sto ona nasa stara kaze: "Nek komsiji crkne krava!" Tako i nase komsije nama zele, pa je zato bolje imati posla sa dalekom zemljom kao sto je Izrael nego sa komsijama koji su sve samo ne dobronamerni.

vesna

pre 9 godina

Ova vest me je prijatno obradovala...
Izrael je jedna od retkih zemalja koja nas može u potpunosti razumeti i podržati...Ni oni ,kao ni mi ,nemaju mnogo sreće sa svojim komšijama a narod im je kao naš,isuviše pametan i obrazovan da bi prihvatio sve laži i licemerje ovoga sveta...
U svakom slučaju jedni od drugih možemo naučiti mnogo i uzajamno se pomagati

Kiki

pre 9 godina

Podržavam Izrael i našu saradnju sa njima. A naročito sam im zahvalan što nisu priznali onu zapadnjačko-islamističku tvorevinu pod nazivom "Republika Kosovo".

DŽemo voli džem

pre 9 godina

Tradicionalno dobri odnosi sa Izraelom mogu nam doneti investicije ,jer tako organizovana zemlja prepoznaje dobre poslove ,i zemlje u koje će ulagati !

NevenNeven

pre 9 godina

Ova poseta svakako će doprineti da se odnosi između dve zemlje podignu na više nivo, što može dovesti i do unapređenja saradnje. Kako Srbija ima velikih potencijala za razvoj poljoprivrede, a Izrael poseduje iskustvo u oblasti poljoprivrede, njihovo znanje, kao i investicije mogu nam biti od znatne koristi.

Dusica

pre 9 godina

Premijer cini pravu stvar ovom posetom. Znam da ce pruziti sve sto je u njegovoj moci da ubedi Izrael da investira u nasu zemlju.

moira

pre 9 godina

Ako su toliko vremena posvetili Srbiji(A.Vučiću),a jesu,to je znak da su nas stavili na visoko mesto u svojoj spoljnoj politici.

Koria

pre 9 godina

Jedno je sigurno,ni nas ni njih,Izrael,zapadna Evropa ne može da prihvati!Razlozi se nalaze u dubinama istorijskih događaja koja su menjala Evropu,a samim tim i ostatak sveta.

baba vanga

pre 9 godina

Posle uobicajene izjave AV da niko nikada nije docekan kao on naslov na ovom istom portalu:
Mogući prevremeni izbori u Izraelu, a zbog problema u vladajucoj koaliciji.
(i posle toga...., 30. novembar 2014 18:24)

Pre svega, premijer je rekao da mu je bila velika cast sto je posle mnogo godina predstavnik iz Srbije, koji je u poseti Izraelu, docekan na veoma visokom nivou, a ne da niko nije docekan kao on, a drugo, da nisi ti mozda neki rodjak babe Vange pa znas naredne naslove na ovom portalu.

zid

pre 9 godina

Ovog puta je potvrdjena dobra bilateralna saradnja na politickom i ekonomskom nivou izmedju Srbije i Izraela, takodje je konstatovano da ova saradnja treba da bude jos bolja, kao i da se poveca robna razmena dve zemlje.

Anja13

pre 9 godina

Zaista treba reci da je dobro sto je premijer Vucic, prilikom dvodnevnog boravka u Izraelu, podvukao cinjenicu da je Izrael zemlja koja je veoma postovana u Americi kao i u drugim zemljama, i da bi bilo dobro zalaganje Izraela za Srbiju u tim drzavama.

jutro

pre 9 godina

Nasa zemlja odrzava dobre sveopste odnose sa mnogim drzavama, u ovom slucaju je u pitanju Izrael, pri cemu je potvrdjena dobra bilateralna saradnja dve zemlje, kao i da, naravno, ima mesta za unapredjenje iste, sto su se slozili zvanicnici obe zemlje.

pistolj

pre 9 godina

Stavka da Srbija i sa drzavom Izrael ima dobru bilateralnu saradnju u politickom i ekonomskom smislu predstavlja veoma dobru vest. U razgovoru premijera Srbije, Aleksandra Vucica, sa izraelskim zvanicnicima potvrdjen je nastavak saradnje, posebno jacanja robne razmene.

joka

pre 9 godina

To sto je ovo jedinstven slucaj da se toliko vremena posveti nekom iz Srbije dovoljno govori kako gledaju na Srbiju i na Vucica.Jos jedan dokaz koliko ga cene i uvazavaju!!!

Leon

pre 9 godina

@cuvar Ova putovanja uopšte nisu uzaludna, već služe za pronalaženje stranih investitora i uspostavljanje dobrih odnosa sa drugim zemljama. Srbija se ponovo vraća gde joj je mesto i više nas niko ne zaobilazi u širokom luku, kao što je bila rpaksa svih ovih godina.

respect

pre 9 godina

Srbija je pokazala da moze da bude veoma dobar partner sa svim zemljama Evrope pa i vecinom drzava istoka i zapada! Nije sramota traziti strpoucne pomoci i ideje sirom sveta,nismo naj pametniji, i uvek treba biti u korak sa vremenom! Samo da se mi drzimo pravog puta i uspeh je zagarantovan!

bela griva

pre 9 godina

Nikada nije bilo ovoliko susreta sa drugim zemljama kao sada, što je vrlo dobro, treba nastaviti sa vrednim radom na unapređivanju spoljne politike i postizanju što boljih bilateralnih odnosa sa svima jer to je ključ uspeha.

dada

pre 9 godina

Poseta Izraelu moze rezultirati samo dobrim po nas!Ne sumnjam da ce Vucic uciniti sve da Srbiju predstavi na najbolji nacin,da objasni sve prednosti i mogucnosti koje nudimo.

famagusta

pre 9 godina

"...zamoliti Izrael za podršku u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama gde ta zemlja, kako je naveo, ima veliki uticaj.."!Kao i uvek,A.Vučić,iskreno i javno i u interesu Srbije.

Angeliki 5

pre 9 godina

Uspostaviti dobre odnose sa takvom zemljom je od velike koristi. Treba pruziti pipke na sve frontove, pa negde ce upaliti, negde cemo ostvariti dobru saradnju, i mozda se neki investitori i smiluju da dodju u nasu zemlju i uloze investicije u nasu sada vec stabilnu zemlju.

goran

pre 9 godina

SAmo dve stvari:
1. Izrael je najveci 'jaran' sa USA, a Srbija ima relativno 'hadne' odnose sa USA
I sve dok Srbija ne popravi odnose sa USA, ova prica o 'ogromnom' prijateljstvu Srbije i Izraela je obicna 'suplja' - zavaravanje naroda u Srbiji
2. Srbija je priznala Palestinu

str8

pre 9 godina

Lepo, samo jos da imamo sta da im ponudimo da izvezemo bilo bi jos lepse. Neka premijer porazgovara tamo pa neka se vraca kuci . Treba ovde da porazgovara sa Vulinom i da mu skine ministarski imunitet.Ono sto je Vulin pokusao da uradi sa NVO je cist primer zloupotrebe sluzbenog polozaja. Ako to uradi dobice pohvale od gradjana SRB !!!! Cedomir Jovanovic da dodje na mesto Vulina . Dobar potez !!!!! Srbija treba da se distancira od Rusije i priblizi zapadu i EU. Nema nam boljeg od Cede za taj posao. Smirimo tenzije ulaskom u NATO i pokazimo da je Srbija faktor stabilnosti na Balkanu.

Rajko

pre 9 godina

Iz dana u dan nam stizu lepe vesti. Gazimo krupnim koracima napred. Imamo sve vise prijatelja u Svetu zahvaljujući mudroj politici naseg Premijera.

i posle toga....

pre 9 godina

Posle uobicajene izjave AV da niko nikada nije docekan kao on naslov na ovom istom portalu:
Mogući prevremeni izbori u Izraelu, a zbog problema u vladajucoj koaliciji.

str8

pre 9 godina

Business i prijateljstvo ??? HAhaHA Koliki su nam prijatelji pokazali su sto smo im placali penale za SATELIT !!!!! Armijo botova time sto lupate minuse i pisete hvalospeve samo pokazujete narodu na koj nacin pokusavate da kreirate javno mnjenje. Cime su vas zaduzili da im tako sluzite ??? Obecali vam radna mesta ?? Imate dnevnice ???? Providni ste!! Kada shvatite da ulizivanje i slepo slusanje nije nista drugo nego moderno ropstvo bice nam svima bolje. Razumem da ste mladi i da ste zeljni , ali komentarisite sto studenti odlikasi uce pod cebetm, tamo vas nema. Poltronstvo i slepo slusanje nas je i ovde dovelo. I AV je to shvatio i ako je do pre neku godinu slepo slusao Seselja lepio slike R.M i imenovao bulevare u ime ratnog zlocinca. Freedom !!!!!!

LBJ

pre 9 godina

Iznenadjujuce je koliko je paznje odvojeno za premijera Vucica u ovoj poseti, tj sa koliko visokih zvanicnika ce razgovarati. Izrael je veliki prijatelj Srbije.

Milan1989

pre 9 godina

Svi znaju koliko jak lobi ima Izreael,kako u Americi tako i u celom svetu,mislim da dobri odnosi sa tom drzavom nam mogu doneti samo boljitak.

Viki

pre 9 godina

Vučić dobre i prijateljske odnose sa Izraelom pokušava da unapredi i ostvari još bolju ekonomsku saradnju što ide u prilog obadve države.Od Izraela Srbija treba da uči jer smo slične sudbine i njihova država je stvorena od ničega.

Cvetana Cvetić

pre 9 godina

Ova premijerova poseta Izraelu je izuzetna čast za Srbiju, jer će se tokom dvodnevne posete sa premijerom sastati najviši zvaničnici Izraela. Pored jačanja ekonomske i bilateralne saradnje, postoji i mogućnost ulaganja Izraela u našu poloprivredu što nam svakako može doneti ekonomsku dobit.

Obilić

pre 9 godina

Svaka cast Vucicu na izgradnji znacajnih medjudrzavnih odnosa sa Izraelom, ali i ostalim uticajnim zemljama sirom sveta. Ne pamtim kada smo imali aktivniju ulogu na medjunarodnom planu.

boki

pre 9 godina

Možemo imati samo koristi od ove Vučićeve posete Izraelu. Jasno je da je izraelski lobi moižda i najjači u SAD, tako da ne možemo sebi dopustititi luksus da sa Izraelom ne unapređujemo bilateralne odnose na svim poljima

David Krstić

pre 9 godina

Braća po stradanju i neprestanoj vetrometini interesa koji nas čine još snažnijim u želji da se odupremo zaštitimo i opstanemo.Srbi i Jevreji braća zauvek!

Hemera

pre 9 godina

Aleksandar Vučić je jedini premijer koji sarađuje sa celim svetom. Ovo je veliki dan za Srbiju. Srbija i Izrael će ojačati svoje bilateralne odnose sa celim svetom. Srbija je na pravom putu ekonomskog razvoja. Srbija i Izrael moraju da jačaju svoje odnose. Srbija će posle ove posete napokon imati robnu razmenu iz svih krajeva sveta. Izrael i Srbija trebaju da pronađu zajedničke interese, i da se iz Srbije plasiraju naši proizvodi naz apadno i istočno tržište.

Milankaa

pre 9 godina

Lepo prijateljstvo sa narodom koji je imao istoriju punu stradanja kao i mi. Ojačavati veze starog prijateljstva jer su oduvek bilateralni odnosi bili dobri.

siki82

pre 9 godina

Ovom posetom je otvorena mogućnost ka povećanju do sada niske robne razmene sa Izraelom kao i unapredjenje bilateralne saradnje kako na ekonomskom tako i na prijateljskom polju.

nolit

pre 9 godina

Premijer je u velikoj meri podigao medjuregionalni ugled i kredibilitet nase zemlje sto je rezultiralo da danas nasu zemlju posmatraju kao strateskog saradnika sa kojim mogu ostvarivati buduce zajednicke projekte. Za zemlju u oporavku kao sto je to slucaj sa nasom podrska jedne od vodecih zemalja koja prednjaci u poljoprivredi nam je od velike koristi!

jastuk

pre 9 godina

Premijer Srbije, Aleksandar Vucic, je prilikom boravka u Izraelu razgovarao sa zvanicnicima ove zemlje oko jacanja robne razmene dve zemlje, sa cim se Izrael slozio, kao i da mozemo da unapredimo medjusbonu bilateralnu saradnju.

pink

pre 9 godina

Prilikom prijema u grad Jerusalim premijer Vucic je izrazio veliku zahvalnost u smislu koliko je Izrael ispostovao Srbiju, a takodje je imao priliku da doda stavku u vidu molbe kojom bi Izrael mogao da sugerise za Srbiju u Americi i drugim zemljama gde ima status postovane zemlje.

Kreker

pre 9 godina

Odnosi sa stranim zemljama su definitivno na mnogo višem nivou u odnosu na prethodni period. Vučić je mnogo uradio po pitanju razvijanja odnosa i saradnje sa stranim zemljama, a to je zaista za svaku pohvalu. Saradnja sa Izraelom će sigurno uticati na naš celokupni napredak i razvoj, a to moramo u potpunosti podržati.

prefix

pre 9 godina

Lepo je imati poptoru jedne uticajne zemlje koja je koja moze lobirati kod predstavnika zapadnog bloka. Ozbiljnost I doslednost nasih fukncionera dovele su do toga da je stepen podrske popet na visi nivo.

Vladan

pre 9 godina

Srbija moze imati dosta pogodnosti iz odlicnih bilateralnih odnosa sa Izraelom. To zna i Vucic i odrzava ove odnose na najbolji moguci nacin.

fica87

pre 9 godina

Nema razloga da Srbija i Izrael nemaju dobru politicku i ekonomsku saradnju, sto je bio slagvort za temu unapredjenja istih, kao i poboljsanja robne razmene dve zemlje. Ovo je istaknuto u razgovoru premijera Vucica i najvisih izraelskih zvanicnika.

vokall

pre 9 godina

Postupci premijera zavredjuju medjunarodnu paznju. Energicnom borbom protiv korupcije I tajkuna stvorilo se pogodno tle za strane investiture. Inostrane firme su vec I izvesnoj meri zastupljnene na nasem podrucju. Podrska Izraela na evropskom putu je rezltatat pomenutog.

metrixM

pre 9 godina

Dobri bilatelarni odnosi sa jednom ekonomski superiorne zemlje predstavlja vise nego jasan signal da je nasa zemlja nacinila krupne korake u pozotvnom pravcu I da su dosadasnjim radom premijera i predsednika stvorena pozitivna atmosfera za podizanje stepena saradnje!

lokalis

pre 9 godina

Mnogi ce se u startu predati propagirati ideje da je ovakav cilj nedostizan, nemoguc i da je deo opsezne demagogije. Narod je ipak otreznjen i vidi nesebicna zalaganja premijera koji mu je povratio nadu i optimisticne poglede. Svaki pojedinac je vazan jer je drzava jak koliko i njen najslabiji clan!

Jagodica bobica

pre 9 godina

Svaka nova poslovna saradnja izmedju Srbije i ostalih zemalja je svakako znacajna za nas.Srbija ima sta da ponudi,ima svoje kvalitete.

Samanta

pre 9 godina

Cini mi se da je u prethodnom nekom periodu ova zemlja bila zanemarena od strane nasih drzavnika, zato mi je drago sto se ta saradnja sada obnavlja, jaca i sto se mozemo medjusobno ispomagati i komunicirati na jedan visi nivo.

torinon

pre 9 godina

Sada je najvaznije akcenat staviti na prioritetne stvari koje su potrebne da bi postigli ovaku dugorocnu zamisao. Maksimalna aktivacija i poztivna volja svakog pojedinca.

Milka

pre 9 godina

Srbija i Izrael imali su slicnu i tesku proslost tokom II sv. rada. To je narod koji moze da razume kroz sta prolazimo i koji ce zeleti da pomogne Srbiji i na politickom i na privrednom planu.

Mornar Popaj

pre 9 godina

Ova premijerova poseta Izraelu je izuzetna čast za Srbiju, jer će se tokom dvodnevne posete sa premijerom sastati najviši zvaničnici Izraela. Pored jačanja ekonomske i bilateralne saradnje, postoji i mogućnost ulaganja Izraela u našu poloprivredu što nam svakako može doneti ekonomsku dobit.

Mary

pre 9 godina

Ambasador Izraela u Beogradu je mnogo pomogao da se odnosi Srbije i Izraela podignu na visok nivo. Postoji velika sansa da se dogovore konkretni oblici ekonomske saradnje sa Izraelom.

klarica

pre 9 godina

Nakon svakog uspešnog susreta i jačanja prijateljstva sa nekom zemljom, korak smo bliže uspehu i ostvarenju ciljeva da postanemo jaka država koju će svi ceniti i sa kojom će svi želeti da sarađuju.

bekir

pre 9 godina

Kvalitativni potezi kao sto je saradnja sa Izraelom, ostvarena je u interesu drzave i njenih gradjana ali ne samo da bude odogvarajuca za vreme trajanja mandata vec u dugorocnijem periodu. Takvi ugovori nemaju skrivenih klauzula i pravnih zakoljica i iz tih razloga nemajupotrebu da bud drzani pod znakom drzavne tajne!

antena

pre 9 godina

Sigurno je da ne postoji nijedna zemlja koja ima odlicnu bilateralnu saradnju sa drugim zemljama. Tako je i u ovom slucaju sa Srbijom i Izraelom. Razmotreno je jacanje politicke i ekonomske saradnje, kao i pitanje vece robne razmene dve zemlje.

Golub50

pre 9 godina

Srbija i Izrael imaju dobre odnose, ali ima i puno prostora za unapredjenje bileteralne saradnje dveju drzava i sansi za vecu robnu razmenu.

Djordjina

pre 9 godina

Srbija i Izrael su uvek imali dobru saradnju, verujem da ce se saradnja podici na visi nivo i da ce Izraelske kompanije prepoznati Srbiju kao dobro mesto za ulaganje.

pesak

pre 9 godina

Izrael je veca i razvijenija zemlja od Srbije, to je cinjenica, tako da bi nasoj zemlji umnogome koristilo da nas Izrael prikaze u pozitivnom pogledu kod drugih zemalja, jer ima ugled kod nekih drzava. Takodje, nadajmo se boljoj poslovnoj saradnji sa Izraelom.

zlatiborka

pre 9 godina

Poseta Izraelu ima višestruki značaj jer Izrael ima velikog uticaja u Vašingtonu i može pomoći Srbiji da popravi svoju poziciju, takodje ekonomija Izraela je jedna od vodećih, tako da možemo dosta naučiti od njih i mogu nam pomoći u razvoju naše ekonomije.

Hajduk Veljko

pre 9 godina

Smatram da je veoma važno da uz sebe imamo što veći broj zemalja i da sa svima budemo u dobrim odnosima, kako mi se čini, i ovi na vlasti su istog razmišljanja. Nema ništa od teranja srpskog inata i guranja vode uz brdo.

Blek stena

pre 9 godina

Sa Izraelom treba negovati dobre odnose, jer to je jedna od najuticajnih zemalja sveta, njihov uticaj nije ocigledan kao sto je nemacki ili americki, ali da je ogroman stoji.

Leonardo

pre 9 godina

Očekujem da Vučić predstavi potencijale koje Srbija ima u oblasti poljoprivrede, kako bi zainteresovao potencijalne ulagače da investiraju u Srbiju i doprinesu ekonomskom razvoju zemlje.

Štapić

pre 9 godina

Da se razumemo, izraelski lobi je najjači u SAD – u. Upravo zbog toga je veoma važno da sa Izraelom imamo dobre odnose i da su oni na našoj strani. Nije reč o veri ili ljubavi, reč je o našim interesima.

vajar

pre 9 godina

Cinjenica da je srpska delegacija docekana na veoma prigodan nacin u Izraelu, predstavlja veliku cast za nasu zemlju. Premijer Vucic je ovom prilikom izrazio ocekivanje da ce Izrael biti poslovni saradnik Srbije u poljoprivredi, nekretninama ili u kojoj vec oblasti ona moze da nam pomogne.

Štapić

pre 9 godina

Da se razumemo, izraelski lobi je najjači u SAD – u. Upravo zbog toga je veoma važno da sa Izraelom imamo dobre odnose i da su oni na našoj strani. Nije reč o veri ili ljubavi, reč je o našim interesima.

SA - VRANJE - NAM - VETAR - DUVA

pre 9 godina

Za Srbiju u ovom teskom ekonomskom trenutku kada nam je privreda bukvalno na kolenima, svaki kontakt i saradnja su dobro dosla, pogotovu kada dobijemo priliku da razgovaramo sa tako znacajnom i ekonomsko jakom drzavom kao sto je to Izrael.Ova poseta je veoma vazna, nadam se da ce Aleksandar Vucic i ovu pruzenu priliku na najbolji moguci nacin da iskoristi. Jer je poseta Izraelu bitna po pitanju i ekonomske i politicke saradnja u smislu podrske, jer njihov uticaj na svetska zbivanja je ogroman, to nikako ne smemo zaboraviti.

Aleksa00

pre 9 godina

Premijer pri svakoj svojoj diplomatskom poseti nekoj zemljji ostavlja u tisak ozbiljnog politicara koji trazi saradnji I ucvrscuje dobre odnose. Uvek pokusava da ostavri ekonomsku saradnju dve zemlje I u vecini slucajeva uspe da dovede ozbiljne kompanijer koje bi ulagale u nasu zemlju. Ni jedna njegova poseta nije bila uzaludna.

Ime moje

pre 9 godina

Od Izraela mozemo nauciti nesto o navodnjavanju i visokim tehnologijama, ali najvise od svega nas Izraelci (jevreji pre svega) mogu nauciti kako se voli i brani domovina i sta znaci predanost jednom cilju. Preporucujem izraelsku seriju "Zarobljenici rata" (Hatufim), fenomenalna je.

STRUMF

pre 9 godina

Svaka poseta premijera,nekoj stranoj zemlji je efikasna.On najbolje prestavlja i promovise Srbiju u svetu i ulaze velike napore da se ovde nesto promeni.

Ksenija

pre 9 godina

Dobru saradnju koju smo ranije imali sa Izraelom sada treba prosiriti i sagledati sve mogucnosti eventualnih novih ulaganja Izraelskih investitora kod nas.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Iz dana u dan nam stizu lepe vesti. Gazimo krupnim koracima napred. Imamo sve vise prijatelja u Svetu zahvaljujući mudroj politici naseg Premijera.
(Rajko, 30. novembar 2014 18:08)
---------------
ХОРОР

Dusica

pre 9 godina

Premijer cini pravu stvar ovom posetom. Znam da ce pruziti sve sto je u njegovoj moci da ubedi Izrael da investira u nasu zemlju.

mose

pre 9 godina

Zaista je smesno ovde citati komentare o 'teskoj proslosti Izraela u II sv. ratu'.
A Izrael je nastao 14. maja 1948. - tri godine nakon zavrsetka II sv. rata.

Jednostavo, savetujem pojedinim komentatorim da se makar malo raspitaju pre nego sto odluce da komentarisu (imaju racunar pred sobom).

marija

pre 9 godina

Iz dana u dan nam stizu lepe vesti. Gazimo krupnim koracima napred. Imamo sve vise prijatelja u Svetu zahvaljujući mudroj politici naseg Premijera.
(Rajko, 30. novembar 2014 18:08)

Crni Rajko, k o da te pravila Komunisticka Partija najveceg sina naroda i narodnosti Broza, sacuvaj Boze.
Samo si izostavio -svetlu buducnost.
Vucica za Marsala! To je nama nasa borba dala.

dark

pre 9 godina

.eBOTe kakva invazija. Sreća vaša dragi komentatori tipa BOT,pa niko normalan ne daje neki komentar da ne kažem važnost ovoj vijesti,pa imate pozitivan skor.

David

pre 9 godina

Sve zemlje sveta žele dobru privrednu saradnju sa Izraelom. Jedino mi nismo u prošlosti ostvarili najbolje veze u tom pogledu. Nadajmo se da je ovo prolika za promenu stava i da će jevrejski kapital doći u Srbiju. Prijateljstvo dva naroda nije sporno, ali ekonomija je ta koja najviše povezuje narode.

Kiki

pre 9 godina

Podržavam Izrael i našu saradnju sa njima. A naročito sam im zahvalan što nisu priznali onu zapadnjačko-islamističku tvorevinu pod nazivom "Republika Kosovo".

Marina

pre 9 godina

Dobri odnosi su posredi svake saradnje izmedju dve drzave,od velikog je znacaja i velika ekonomskih razmena izmedju Srbije i Izraela...

Snupi

pre 9 godina

Svakako dobra poseta koja Srbiji može da bude od pomoći kako bi unapredila ekonomiju i poljoprivredu. Nadam se da će Vučić uspeti da obezbedi nove investicije koje će nam doći iz Izraela kao i da će posle posete saradnja dve zemlje biti podignuta na viši nivo.

DŽemo voli džem

pre 9 godina

Tradicionalno dobri odnosi sa Izraelom mogu nam doneti investicije ,jer tako organizovana zemlja prepoznaje dobre poslove ,i zemlje u koje će ulagati !

NevenNeven

pre 9 godina

Ova poseta svakako će doprineti da se odnosi između dve zemlje podignu na više nivo, što može dovesti i do unapređenja saradnje. Kako Srbija ima velikih potencijala za razvoj poljoprivrede, a Izrael poseduje iskustvo u oblasti poljoprivrede, njihovo znanje, kao i investicije mogu nam biti od znatne koristi.

Caca

pre 9 godina

Potrebna nam je podrska svih zemalja koje nisu dvolicne i koje zele da pruze iskrenu pomoc Srbiji. Izrael je jedna od tih zemalja.

moira

pre 9 godina

Ako su toliko vremena posvetili Srbiji(A.Vučiću),a jesu,to je znak da su nas stavili na visoko mesto u svojoj spoljnoj politici.

joka

pre 9 godina

To sto je ovo jedinstven slucaj da se toliko vremena posveti nekom iz Srbije dovoljno govori kako gledaju na Srbiju i na Vucica.Jos jedan dokaz koliko ga cene i uvazavaju!!!

vesna

pre 9 godina

Ova vest me je prijatno obradovala...
Izrael je jedna od retkih zemalja koja nas može u potpunosti razumeti i podržati...Ni oni ,kao ni mi ,nemaju mnogo sreće sa svojim komšijama a narod im je kao naš,isuviše pametan i obrazovan da bi prihvatio sve laži i licemerje ovoga sveta...
U svakom slučaju jedni od drugih možemo naučiti mnogo i uzajamno se pomagati

Koria

pre 9 godina

Jedno je sigurno,ni nas ni njih,Izrael,zapadna Evropa ne može da prihvati!Razlozi se nalaze u dubinama istorijskih događaja koja su menjala Evropu,a samim tim i ostatak sveta.

Milica Le

pre 9 godina

Živimo u Srbiji, koju sada pomeramo sa mrtve tačke ka napretku, ništa ne može preko noći. Evo i ovaj naslov pokazuje kako se radi i koliko se brine o građanima,svaka cast. Potrebna nam je saradnja sa svima ne samo sa Izraelom.

STEFANY

pre 9 godina

Vučić se zalaže za dobre odnose koji pretenduju da budu odlični. Treba svima da nam inponuje uspeh koji naša država postiže.

zid

pre 9 godina

Ovog puta je potvrdjena dobra bilateralna saradnja na politickom i ekonomskom nivou izmedju Srbije i Izraela, takodje je konstatovano da ova saradnja treba da bude jos bolja, kao i da se poveca robna razmena dve zemlje.

Anja13

pre 9 godina

Zaista treba reci da je dobro sto je premijer Vucic, prilikom dvodnevnog boravka u Izraelu, podvukao cinjenicu da je Izrael zemlja koja je veoma postovana u Americi kao i u drugim zemljama, i da bi bilo dobro zalaganje Izraela za Srbiju u tim drzavama.

jutro

pre 9 godina

Nasa zemlja odrzava dobre sveopste odnose sa mnogim drzavama, u ovom slucaju je u pitanju Izrael, pri cemu je potvrdjena dobra bilateralna saradnja dve zemlje, kao i da, naravno, ima mesta za unapredjenje iste, sto su se slozili zvanicnici obe zemlje.

pistolj

pre 9 godina

Stavka da Srbija i sa drzavom Izrael ima dobru bilateralnu saradnju u politickom i ekonomskom smislu predstavlja veoma dobru vest. U razgovoru premijera Srbije, Aleksandra Vucica, sa izraelskim zvanicnicima potvrdjen je nastavak saradnje, posebno jacanja robne razmene.

Leon

pre 9 godina

@cuvar Ova putovanja uopšte nisu uzaludna, već služe za pronalaženje stranih investitora i uspostavljanje dobrih odnosa sa drugim zemljama. Srbija se ponovo vraća gde joj je mesto i više nas niko ne zaobilazi u širokom luku, kao što je bila rpaksa svih ovih godina.

Orijent

pre 9 godina

I mi i oni,Srbi i Jevreji,uvek smo bili na pravoj strani i ginuli na "pravdi Boga",a to neki ne mogu da oproste.Tako je bilo odvajkada,tako je i danas!

baba vanga

pre 9 godina

Posle uobicajene izjave AV da niko nikada nije docekan kao on naslov na ovom istom portalu:
Mogući prevremeni izbori u Izraelu, a zbog problema u vladajucoj koaliciji.
(i posle toga...., 30. novembar 2014 18:24)

Pre svega, premijer je rekao da mu je bila velika cast sto je posle mnogo godina predstavnik iz Srbije, koji je u poseti Izraelu, docekan na veoma visokom nivou, a ne da niko nije docekan kao on, a drugo, da nisi ti mozda neki rodjak babe Vange pa znas naredne naslove na ovom portalu.

respect

pre 9 godina

Srbija je pokazala da moze da bude veoma dobar partner sa svim zemljama Evrope pa i vecinom drzava istoka i zapada! Nije sramota traziti strpoucne pomoci i ideje sirom sveta,nismo naj pametniji, i uvek treba biti u korak sa vremenom! Samo da se mi drzimo pravog puta i uspeh je zagarantovan!

bela griva

pre 9 godina

Nikada nije bilo ovoliko susreta sa drugim zemljama kao sada, što je vrlo dobro, treba nastaviti sa vrednim radom na unapređivanju spoljne politike i postizanju što boljih bilateralnih odnosa sa svima jer to je ključ uspeha.

dada

pre 9 godina

Poseta Izraelu moze rezultirati samo dobrim po nas!Ne sumnjam da ce Vucic uciniti sve da Srbiju predstavi na najbolji nacin,da objasni sve prednosti i mogucnosti koje nudimo.

sve KARTE na sto

pre 9 godina

Braća po stradanju i neprestanoj vetrometini interesa koji nas čine još snažnijim u želji da se odupremo zaštitimo i opstanemo.Srbi i Jevreji braća zauvek!
(David Krstić, 30. novembar 2014 19:40)
Beno benasta,nikada oni nama nisu braća bili i ne dao gospod Bog da to ni budu.Oni su sušta suprotnost svega onoga što smo mi.Oni pre mogu po činjenju nama bili braća sa ustašama.Seti se Olbrajtove u BG odrasla a želela da nas uništi u bombardovanju 1999-te.Nemaju oni srca,a ti mozga jer ih sa nama porediš.

Bambi

pre 9 godina

Kao sto ona nasa stara kaze: "Nek komsiji crkne krava!" Tako i nase komsije nama zele, pa je zato bolje imati posla sa dalekom zemljom kao sto je Izrael nego sa komsijama koji su sve samo ne dobronamerni.

famagusta

pre 9 godina

"...zamoliti Izrael za podršku u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama gde ta zemlja, kako je naveo, ima veliki uticaj.."!Kao i uvek,A.Vučić,iskreno i javno i u interesu Srbije.

Angeliki 5

pre 9 godina

Uspostaviti dobre odnose sa takvom zemljom je od velike koristi. Treba pruziti pipke na sve frontove, pa negde ce upaliti, negde cemo ostvariti dobru saradnju, i mozda se neki investitori i smiluju da dodju u nasu zemlju i uloze investicije u nasu sada vec stabilnu zemlju.