Petak, 07.11.2014.

09:52

"Vučić omogućio dolazak Šešelja"

Ministar Aleksandar Vulin kaže da je premijer Aleksandar Vučić omogućio da Vojislav Šešelj dođe u Srbiju, ali i da ga Hag pušta zbog "destabilizacije zemlje".

Izvor: Tanjug

"Vuèiæ omoguæio dolazak Šešelja" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

146 Komentari

Sortiraj po:

Marijana M

pre 9 godina

Vucic je postupio u skladu sa svojom ljudskoscu i drzavnickim polozajem i uradio ono, sto bi, svakako omogucio i svakom drugom nasem gradjaninu, a gospodinu Seeselju kapa dole zbog brilijantnog uma i celicne volje. Sada svakako, treba da se posveti sto kvalitetnijem provodjenju vremena sa svojima i lecenju od opake bolesti. Nikakva predstava nam ne treba

JasMINKA

pre 9 godina

Sasvim je na mestu sto je VA potpomogao dolazak gospodina Seselja u Srbiju, gde ce mu biti omoguceno lecenje kao i mogucnost da bude u prijatnom okruzenju svojih najmilijih. Moje misljenje je da je pobedio Hag....e sad neka mu je bog u pomoc da se bori sa opakom bolescu. On, kao politicar, ne izaziva emociju u meni

TRUBA

pre 9 godina

Kumovi ga nisu isporučili Hagu,isporučio ga DS kao nosilac koalicije,tada vladajuće klike.A laži kojima su ga forsirali njegovi partijski funkcioneri to je tek posebna priča.

Aleksandra

pre 9 godina

Da se ne zavaravamo, to su Miroslav Mišković i ostali tajkuni zajedno sa advokatima u štrajku uz svesrdnu pomoć zapada izdejstvovali u Haškom tribunalu sve u cilju da se destabilizuje postojeća vlast. Kakav Vučić kakvi bakrači.

Realan

pre 9 godina

Biti politicar je jedno, biti drzavnik sasvim drugo. Hvala gospodinu Vucicu sto ne podleze pritiscima a gospodinu Seselju zelim da se oporavi.

hakerica

pre 9 godina

Svima je jasno da je Vucic najpopularnija licnost u Srbiji i da mu niko ne moze parirati u bilo cemu.Dolazak Seselja u ni jednom slucaju nece ugroziti tu popularnost.

Hendrix

pre 9 godina

Da Vučić nije tako veliki čovek mogao je opušteno da ne da garancije za Šešelja i on bi i dalje bio u zatvoru. Time je pokazao i da nema čega da se stidi ili plaši.

Srpkinja

pre 9 godina

To samo govori u prilog tome koliko je Vucic jedna humana osoba.Kada se stave na tas politicka neslaganja I covek koji je u teskoj zivotnoj situaciji, on ce uvek odabrati ovo drugo.Svaka mu cast.

LJILJA

pre 9 godina

Sve je to lepo, ali mora da postoji I neki vid zastite naseg premijera.Ne mislim fizicke,koliko verbalne.Jer mi smo sad u jednoj komplikovanoj situaciji,gde se borimo da sebi stvorimo jedan vid egzistencije, I ne treba nam neko ko ce da osujeti taj nas pokusaj prosperiteta.

Zile Pazova

pre 9 godina

Drzava i treba da omoguci garancije svakom svom gradjaninu, to je humani cin pre svega. A politika SRS je prevazidjena, to smo videli na izborima, ljudi hoce da idu napred, a ne da se vracamo starim ratovima i novim mrznjama...

REKI22

pre 9 godina

Potez vlade davanjem garancija za Šešeljev dolazak je samo dokaz da je Srbiji stalo do svakog njenog građanina i da je Vučiću savest čista, odnosno da se ne plaši ni Šešelja niti bilo kog drugog.

Baronessa

pre 9 godina

Uprkos postojećim nesporazumima, Vučićeva intenzivna diplomatska aktivnost, i ljudskost, pre svega, značajno su doprineli oslobađanju bolesnog Šešelja iz nepravednog pritvora. On je svestan da je bitka, koju je Šešelj vodio (i vodi), pre svega, bitka našeg naroda, borba Davida protiv Golijata, i u skladu sa tim i postupa.

Milan

pre 9 godina

Ovim je premijer Aleksandar Vučić pokazao svoju veličinu, i da štiti svakog građanina Republike Srbije. Kao državljanin Srbije, svako ima pravo na lečenje i da bude čuvan. Sve pohvale za našeg premijera, tako rade pravi državnici, koji vole svoju zemlju i svoj narod.

Simona

pre 9 godina

Malo mi je smesno a i cudno kad cujem neke komentare podrske Seselju da se sveti Vucicu ili kome vec, ako je covek toliko bolestan onda ne bi trebala politika uopste da ga interesuje, ipak mi je zivot u pitanju.

kaličanin

pre 9 godina

Posle početne euforije Radikala i trolova vrlo brzo će svima postati jasno da Šešelj svojom radikalnom retorikom ne može ništa da uradi ns političkoj sceni Srbije sem da možda otkine koji glas DSS-u, DS-u i Dverima.

erak

pre 9 godina

Posle početne euforije Radikala i trolova vrlo brzo će svima postati jasno da Šešelj svojom radikalnom retorikom ne može ništa da uradi na političkoj sceni Srbije sem da možda otkine koji glas DSS-u, DS-u i Dverima.

Acko

pre 9 godina

Bitno da se Hag oslobodio Seselja kad je covek maltene gotov. I da mu bude nesto na kraju reci ce da se sve desilo u Srbiji i da oni nemaju nista sa tim !!

Bucko razmišljam

pre 9 godina

Vulin je dodao da je Vučiću "bilo nuđeno i da je Zapad stalno koristio ovo kao sredstvo ucene i pritiska - ako ne budeš promenio politiku, kada je Rusija u pitanju, ako budeš održao paradu, ako Putin bude tako drag gost, videćeš da ćemo naći načina da destabilizujemo Srbiju".

I kako ja sada da ne "mrzim" taj "zapad" i tu EU ?
Ja licno ne vidim "ljuceg neprijatelja" Srbije od tog zapada i te EU u koju je Srbija "zapela da se uclani" ko "tele u tudju detelinu" !

željko

pre 9 godina

Da li se ovaj čovek šali ili je ozbiljan? Vučić zaslužan za puštanje Šešelja. Ne, ja zaista ne mogu da verujem šta čitam. A onda sledi kontradiktorna tvrdnja kako je Hag ovim postupkom, puštanjem bolesnog čoveka, pokušao da destabilizuje državu. Samo malo, druže Vulin, šta je od rečenog tačno? Zašto bi Vučič "destabilizovao" samog sebe, jer država to je On. Mala digresija, ne treba vi da se plašite od Šešelja, već od naroda koji ste doveli da ivice preživljavanja svojom politikom. A što se samog režima tiče, od njih me ništa ne čudi, pa ni ovakve komične izjave.

JASNA VB

pre 9 godina

Nasu zemlju ne moze destabilazovati ni Sesalj ni advkoti sa Miskovicem na celu.nasa zemlja po prvi put ima vladu koja sigurnim i pravim potezima vodi Srbiju.Sesaljov povratak u zemlju ne moze nista promeniti na politickoj sceni Srbije.Jer idealista kao sto je Sesalj Srbiju bi mogla vratiti dvadeset godina u nazad,a to nikome od nas neide u prilog.

Ronnie O Sullivan

pre 9 godina

Jedno pitanje za vlast: Ako vas Evropa toliko ucenjuje svim i svacim, sto se ne okrenete ka Rusiji i evroazijskoj zajednici kao sto to vecina u Srbiji i zeli? Ako nista drugo, bar bi ta Evropa vukla nas za rukav kada bi videla da sprezemo sa Rusima. Primila bi nas po hitnom postupku kao Rumune i Bugare, ako bi mi pristali da udjemo uopste. Mislite o tome.

Naravno

pre 9 godina

Pa naravno da vam je Hag "uvalio" g, Seselja. Kao vi ste se nesto pitali,a iz uslova je jasno da nikakve garancije nije ni trebalo da dajete. Javljeno vam je "eto vam ga". E,sad cvikate i plasite se sta ce biti. Ja sam protiv bilo kakvog nasilja,ali postoji sansa da on bude jedini koji ce da vam kaze ono sto gomila misli.

Silver Surfer

pre 9 godina

Ovde malo, malo pa neko destabilizuje Srbiju. Te strajk advokata, te kafedzije sto ne izdaju racune, te gradjani koji se svercuju u prevozu, te sad Vojislav Seselj. Iako sverceri u demokratski razvijenom svetu predstavljaju respektabilan faktor koji je uvek sklon destabilizaciji drzave, ne znam, kako bi Vojislav Seselj mogao da destabilizuje Srbiju i ovu vladu. Ako jedan ozbiljno bolestan covek, koji je na slobodu pusten da bi najverovatnije umro u Srbiji, predstavlja nekakav remetilacki faktor onda bi trebalo da se zapitamo kakva je ova vlada. Osim, ako bi iznosenje istine o kumu i nekadasnjem vecitom generalnom sekretaru SRS-a, danas premijeru Srbije, bio razlog za pad ove vlade.
Politicki gledano ne vidim nista lose u tome ako bi ova, i bilo koja buduca vlade, padale i pre isteka cetvorogodisnjeg mandata. Sta bi se to toliko lose dogodilo Srbiji i njenim gradjanima? Jos manje vidim Vucica kao faktor stabulnosti. Secam se jednog takvog faktora, iz ne tako daleke proslosti, i secam se dobro kako smo prosli. Verujem u demokratiju kao sistem a ne u volju i vlast jednog coveka koji se za sve pita.
A napredni i njihovi koalicioni sateliti poceli su svuda da vidjaju zavere. Ne znam, kako ce tako paranoicni da sprovedu sve "reforme".

Darko

pre 9 godina

Nikad nista gluplje nosam procitao. Kao zapad zeli da nas destabilizuje, a onda kazu kako su nasi prijatelji. Odlucite se.
Zapetljali ste se u lazima.

bezimena

pre 9 godina

Budalaština!

ZAKON je taj na osnovu koga je Srbija dala garancije (uslovne) za Šešelja, kao što je ranije davala i za neke druge optuženike, svakako NE AV.

Prema tome, za puštanje Šešelja na privremenu slobodu, iz humanitarnih razloga, isključivo je zaslužan haški sud.

supervisor

pre 9 godina

Ma kakav Putin, ISIL, Asad, Ukrajina, Ebola... .Vucic, Srbija (i Vulin, nego sta) su najvaznija interesna zona celog sveta, zapada, svi samo gledaju u nas i vas i razmisljaju kako da nas destabilizuju i uniste.... Ova manija grandioznosti i kompleks Boga izgleda da postaju zarazne i lako prenosive...

puk.Bjelajac

pre 9 godina

Par cinjenica za ove sa slabim pamcenjem!
1.Seselja niko nije poslao u Hag, POBEGAO je, znajuci za pripremu ubistva Djindjica!
2.Racunao, da ce se posle godinu-dve vratiti,kad se situacija slegne!
3.Malo se z....,,ovaj, preracunao!

Ovo sa dronom i povratkom Seselja je 101% istina,tako da ova izjava stoji!
Zapad opet pravi katastrofalnu gresku,jer ce ovi potezi jos vise ojacati Vucica.
Zivi bili pa videli.

Nenad

pre 9 godina

Koliko god mi se politika Vučića ne sviđala, to je ništa naspram ovoga kako mi se ne sviđa danas posle svih ovih izmišljenih prisluškivanja, svakodnevne patetike o žalosnom vođi kome je teško, (ali izdržaće!), i sada ovog divnog gesta - puštanje onog koji bi mu najradije zavrnuo šiju jer ga je izdao dok je bio u zatvoru!
Plašiš se ti Vučiću Šešelja, pa samo zvoni!
Međutim, to je donekle i razumljivo.
Ne razumem šta će ti ovi likovi u vlasti da te brukaju i prave još grđim!?

Dada

pre 9 godina

Govori SNS - ovaca, kao sto je Vulin a i ostalih, stvarno nemaju veze sa ljudskim mozgom. Dovedeni ste na vlast jer je trebalo skloniti Tadicevce, zato je jedan manji deo gradjana glasao za vas. Sa vlasti cete otici isto kao i oni, samo sto za vas nije potrebna jaka opozicija, vi ste najgora moguca opozicija samim sebi, a vasem prepametnom i opsednutom vodji je dovoljan samo prepametni i opsednuti AV, niko drugi. Samo nastavite da budete "napredni" kao do sada.

ljiljana

pre 9 godina

Bez panike molim. Nacisto ste se pogubili. A kum da ga saceka na aerodromu, a premijer tepih crveni da postavi. Zar ih on nije iznedrio, ista retorika devedesetih i sada, samo sto ste ime promenili.

mirko

pre 9 godina

U naslovu stoji, da je Vučić omogučio puštanje Šešelja na slobodu, a posle u tekstu da je taj čin pokušaj da se destabilizuje Vlada Srbije. Ne izgleda li to kontradiktorno?
Vulin u svakom aktu vidi pokušaj destabilizacije Vlade, za koju inače tvrdi da je stabilna, sa druge strane toliko podilazi Vučiću, da je to preterano čak i za jednog julovca.

Milinko

pre 9 godina

Ovaj ministar je zalutao u politiku. Prosto uziva u istovetnoj retorici kao u vreme njegovog JUL-ovskog perioda, sto se vidi po ovim recima i opet siri svoja ekspertska saznanja o zaveri protiv drzave i premijera. Bruka!!!

Kralj Ibi

pre 9 godina

Pa dobro pametnice nasa Vuline, ako zapad toliko ucenjuje naseg premijera, koga nista ne moze uplasiti, zasto, pitam zasto, mu se on sa sve narodom baca u zagrljaj i zasto ga oni sa tolikom pompom primaju u posete!???. Dokle vise ta demagogija i to zamajavljanje javnosti. Politika nam lici na tabloide.

Bobi

pre 9 godina

Auh...
Imate li bre vi ljudi trunke morala?
Je l' sad svi treba da vam tapšemo zato što ste poslali garancije za svog bolesnog građanina, dok Hrvatska troši milione na zaštitu svojih optuženih pred Hagom?
Još se čovek nije ni vratio, vi ste već krenuli sa svojim politikanstvom.

Nadam se da će deo naroda, koji su vaše pristalice, da se ogadi na ovakve izjave.
Mi ostali smo zgaađeni već odavno.

Nebojša

pre 9 godina

Ukratko, zahvaljujući Vučići dolazi osoba koja treba da destabilizuje zemlju! Veliki vođo, hvala ti što nam dovodiš nekoga ko će probati da nas destabilizuje, a ti ćeš ga sprečiti u tome. Napraviće bitku u kojoj će slavno pobediti. Ako zemlja ipak bude destabilizovana, da li je veliki vođa kriv što je Šešelja doveo?

S.R

pre 9 godina

Smesno mi je kad gledam komentare podrske Seselju kako ce on da razbuca vlast itd. Pa da narod toliko podrzava njegovu politiku onda bi valjda glasao za SRS na izborima.

mile

pre 9 godina

"Vučić omogućio dolazak Šešelja"
--------------------------------
Nadam se da ce ovaj drugi da omoguci odlazak ovog prvog ... kao protiv uslugu.

Dr.Jovanovic

pre 9 godina

Klasican primer kada je nesto potencijalno lose po nas,ajde da to izokrenemo na najbolji moguci nacin po nas:)
P.s jeste narod sasav ,ali nije blesav!

nenad

pre 9 godina

Seselj bolje da se brine za zdravlje nego da kvari sve ono sto je A. Vucic stvorio u Srbiji. Da nam unistava buducnost. Jer definitivno, zivi se bolje nego pre Vucica.

odelo ne cini coveka :-)

pre 9 godina

na aerodromu ga ceka autobus sa mercedesovim znakom,bez bus plusa posto nezna sta je to,ide pravo u studio b u emisiju Beograd na vodi, posle u komisiju za odbranu doktorskih disertacija i na kraju kod Olje u utisa... u stvari bolje na pink.

tosa

pre 9 godina

Vulinu, ako je sve ovo sto si ispricao istina i ako Zapad sve ovo cini radi destabilizacije Srbije to bi onda znacilo da znate da nam oni nisu prijatelji, da nas ucenjuju te da shodno tome mi treba da se okrenemo Rusiji a ne da pricamo o nekim evropskim i americkim prijateljima i saveznicima. Nista gluplje od ove tvoje izjave nisam procitao Vulinu.

Talija

pre 9 godina

Naravno vlada stoji iza svojih drzavljana .Seselj treba da bude pusten da se ljeci.Nadam se da je pametan dovoljno da nece dopustiti da ga uvuku opet u politiku nego da ce da se posveti svom zdravlju.

pleme

pre 9 godina

Ako je neko zasluzio i vise od izlaska , to je šešelj ! Na delu je pokazao kako se zrtvuje sloboda, nažalost godine mu ne mogu vratiti, a zdravlje, nadam se da će uspeti da se izbori!!! Dobrodošao, u svakom slučaju svojoj porodici, mani se sad talasanja !

akusticar

pre 9 godina

Ko bre moze nas da zaplasi,
hrabro i dostojanstveno, smanjenje plata (naravno ne svima) ali jos cesce i veci procenat, trebalo bi i gorivo da poskupi nije skoro, evro skace, veseo je zivahan, i sto je najvaznije vojska nezapaposlenih dokana uziva u tom blagostanju, osim kad ide da se bije po utakmicama, a posto je svuda red i mir, to dobro dodje policija da se malo razmrda i angazuje desetak hiljada ljudi da obezbedjuju utakmicu, a to su sve vrsni sportisti, tako da i manji incidenti potpuno utonu u senku njihove prelepe mastovite igre i rezultata. Ovo je kako je neko mudro rekao ,,kao da si u raju a jos ne moras da umres,,.

vuja

pre 9 godina

meni su ovakve izjave strasne. prvo, vucic nema veze sa dolaskom seselja, drugo jedan covek posle 11 godina zatvora i metastazama na jetri ne moze da destabilizuje ni crkveni hor. kakvo stravicno jednoumlje.

a da,pa mi se ne pitamo..

pre 9 godina

Sta je sada ovo? Ameri nam salju Voju ne bi li ugrozio naseg 'vodju'? hahaha
Ne znam za ostale,ali ja nisam ta ovca...
Meni je ovo tragicno. Ali jos vise mi je to da se niko ne buni.

Dejan

pre 9 godina

Jedan dan su sve svi sns botovi upljuvali kako ne zavisi od Vučića da li će Šešelj biti pušten, pa su sada spin majstori smislili da okrenu priču kako je on baš omogućio.Pa dokle više spinovanja? Vučića je destabilizovao sam Vučić i da je neki čovek već bi dao ostavku ako ništa drugo bar zbog one firme u blokati što mu ima brat.Svaka čast Šešelju on je velika gromada, a ovi nisu ni da ih više komentarišem

Melenci

pre 9 godina

ovo poslednje sto je izjavio bas mu i nije trebalo.Zbog rusa navodno su pustili Seselja da destabilizuje Srbiju.Ovo je toliko neprimereno sa primesama lazi da ne nalazim reci.Hag ga ne bi pustio da Seselj nije ozbiljno bolestan,zato su ovo ciste izmisljotine jednog ministra,koji pre svega mora da ima smisao i za diplomatiju,ali Vulin je ovog puta prevazisao i sebe.

Dušan D.

pre 9 godina

Vlast u kojoj:
- Ministar rada daje izjave u vezi haških optuženika
- Ministar pravde koji daje izjave u vezi bezbednosti u hotelu
- Ministar policije koji daje izjave u vezi upada u kadar na utakmici.

I svi se oni takmiče ko će se više dodvoriti jednoj osobi.

ma ajde

pre 9 godina

Daj vise dosta nam je svima Vucica, Vucic ovo Vucic ono... Narod ce ga u roku zamrzti kao sto ga je i podrzao, jer preteruje sa samo promociom a nista pametno nije uradio...

maja

pre 9 godina

Ruku na srce tako je, Seselj je vise od deceniju camio u Hagu, Vucic je iz druogog pokusaja uspeo da ga izvuce, nije zaboavio ko mu je pomogao i to je za primer. Svaki komentar koji se odnosi na to da Vucic treba da se birne me sokira, jer je upravo zahvljuijuci njemu Seselj uskro u Srbiji, inace sam za 14. godina za SRS i samo iznosim cinjenice.

rpkinja

pre 9 godina

To samo govori u prilog tome koliko je Vucic jedna humana osoba.Kada se stave na tas politicka neslaganja I covek koji je u teskoj zivotnoj situaciji, on ce uvek odabrati ovo drugo.Svaka mu cast.
S

Sir Oliver

pre 9 godina

Makar si priznao da je to politicki tribunal sa kojim je vlada sve vreme trgovala kad je u pitanju Vojislav Seselj. Pa kad radimo kako EU kaze onda ce oni da drze Seselja jos 10 godina bez presude, bolesnog, nevinog... a kad dodje Putin onda mogu i da ga puste neosudjenog.

Bedno. Makar su javno priznali to. Zao mi je Vojislava Seselja. Sta god da sam nekada mislio o njemu... To je danas SNS. To su oni koji su plakali kad su ga ispracali u Hag.

Srdjan

pre 9 godina

Zar iko normalan može da veruje ovim poltronima? Stalno neke zavere, izmišljotine, napadi na delo i lik velikog vodje! A da se zamisle malo i provere da li su sve to zavere ili veliki vodja stvarno greši u nekim stvarima, ma koliko to bilo teško zamisliti. Vučić omogućio dolazak Šešelja??? Vlada je dala uslovnu garanciju pod uslovom da Šešelj potpiše da će poštovati pravila kojima mu se zatvaraju usta. Vlada (čitaj Vučić i uvlakači) su bili sigurni da Šešelj neće potpisati pa da ga Tribunal neće pustiti. Sad ih je Tribunal prešao, pustio ga bezuslovno, i po starom dobrom običaju, SNS lažno preuzima na sebe "zaslugu" za puštanje. I odmah zavera koja je bila, zavera koja traje, plaše Vučića koji se ne može uplašiti, .... PA kako da vam ne pripadne muka kada samo vidite te likove na televiziji, a kamoli da saslusate. Da Vučić ista razume i zaista želi sve najbolje, davno bi se otarasio ovakvih. Kao i 95% SNS kadrova Koje je pozapošljavao. Ali da je stvarno dobro želeo Srbiji a ne svojoj stranci, ne bi ni formirao stranku sa ovakvim kadrom. Ovako povlači "nepopularne mere" ali dobro pazi da Pink ubedi narod da su za te mere zaslužni "oni pre njega"! To će isto govoriti i ako na vlasti ostane sledećih 30 godina!

zoran1965

pre 9 godina

"Vučić omogućio dolazak Šešelja"
čovek je na samrti, zato ga hag i pušta da ne umre ko milošević u apsu.
i znači sada vučić odlučuje i o životu i smrti u srbiji ?
ovo ima samo u s.koreji i di još ?

Lana

pre 9 godina

Zašto bi se Vučić plašio, da je toliko plašljiv, ne bi započeo reforme, koje su najteže do sada i sigurno nisu popularne, mnogima je stao na put, da ne mogu da rade šta i kako hoće. Vučić nije poslao Šešela u Hag, a sada su odmah dali garancije za njegovo puštanje. Šešelj sa izjavama o osveti, samo pokušava da se na njemu svojstven način, nekako vrati na političku scenu. To su prošla vremena, Srbija se ipak modernizovala!

lazlazlaz

pre 9 godina

Vlada Srbije je dala garancije za Seselja jer zasluzuje adekvatnu negu i lecenje.On ce verovatno pokusati da unese nemir u politicki zivot Srbije ali ga ne treba shvatati ozbiljno jer ce verovatno izneti gomilu lazi.

Serbia&Montenegro

pre 9 godina

Da nije tužno, pukao bih od smeha. Vučić je sa suzama ispratio Šešelja u Hag. Da li će ga dočekati na aerodromu ostaje da se vidi. Možda je bitniji 4.000.000 putnik Air Serbia.

Vojnovic I.

pre 9 godina

Hocete da obezbedite jos neki procenat i sada? Odvratno!!! Vucic omogucio dolazak Seselja, sada, u ovakvom stanju?! Strasno je ko se uspeo na sami vrh vlasti i kiliko poverenje takvi, najveci politicki oportunisti i prevrtljivci, uzivaju od gradjanstva - odnos sa Seseljem je dokaz za gornje epitete!

hgzigh

pre 9 godina

Mnogo su se nešto naprednjaci uzbudili od jutros.Te ne plašimo se šešelja te nećemo dozvoliti destabilizaciju.Vulin brate sedi popi pivo opusti se.

Lupa

pre 9 godina

Ova vlada je u potpunosti zastranila. Država nije njihovo privatno vlasništvo, na izborima su dobili pravo da na određeno vreme rukovode državom, naravno u skladu sa zakonima.

Garanciju izdaju u skladu sa zakonom, a ne zato što to hoće ili neće i ne zato što se plaše ili ne.

Ako se Vućić plaši Šešelja, plaši se svoje prošlosti, plaši se samog sebe. Razumno bi bilo da Vulin nije ni pominjao ove pritiske. Ima on preča posla. On treba da se posveti nalaženju radnog angažmana za primaoce socijalne pomoći. On je najavio tu aktivnost, sada je vreme da prikaže šta je realizovao.

Lekarska komisija

pre 9 godina

Najsnaznije oruzje Aleksandra Vucica smo mi gradjani koji ga podrzavamo u velikom broju i navijamo da istraje do kraja u zapocetim reformama kako bi nam svima bilo bolje. On je i na primeru Seselja pokazao da podjednako brine o svakom srbinu jer je istog momenta kada se doznalo za lose zdravstveno stanje Seselja Vlada formirala komisiju koja je otisla u Hag i pregledala optuzenog i na osnovu tih lekarskih izvestaja i garancija koje je dala Vlada Srbije Seselj je danas na slobodi.

Jovan

pre 9 godina

Čemu ovakve izjave ako ne postoji strepnja, da ne kažem strah?
Sigurno je da postoji velika nelagodnost kod bivsih radikala, kao i pitanje kako li će članstvo SNS da reaguje na povratak njihovog ideologa, a sada heroja " koji je pobedio Hag".
Pretpostavljam da bi se i Vulin tako osecao ako bi se Mira vratila iz Moskve, stoga se on nasao da "brani" Vučica.

bzvz

pre 9 godina

Seselj je pataloski diktator, egomanijak, ali sa zacudjujucom ineligencijom i samokontrolom kad zeli da je koristi. Takodje, njegova pravna, politicka i istorijska znanja su zapanjujuca. U Hagu, od njega smo mogli prilicno pouzdano da naucimo o stvarnim dogadjajima iz predhodnog rata, kao i funkcionisanju novog svetskog poretka koji je zlocinacki u odnosu na Srbiju. Seseljeve ideje za borbu protiv takvog poretka su radikalne i ukljucuju i direktne oruzane sukobe, ali druga strana, takodje, je spremna na to, i na mnogo vise od toga. Oni ne samo da hoce da nas ekonomski i fizicki satru, nego i mentalno i duhovno. Sad, sta je gore, Seselj ili NSP, procenite sami. Nova vlast na celu sa Vucicem je u sluzbi NSPa.

milinko

pre 9 godina

Jos da cujemo premijera kako se izjasnjava o temi koja je bitna za njega, sto licno sto politicki, a ne da izbacuje u "zivi zid" kojekakve Vuline, Babice, Ljajice i botove.

nameless 1984

pre 9 godina

Vulin u izjavi kaže da će dolazak biti iskorišćen protiv premijera a samim tim uticati da se destabilizuje čitava država - u ovoj izjavi se primjećuje da oni potenciraju razmišljanje da je jedan čovjek država i njegovu apsolutnu moć kao i da je nezamjenjih i savršen. Pa ni veliki brat iz 1984 nije bio ovako glorifikovan. A sa druge strane šešelj koji je jako bolestan je pušten samo da im ne bi umro kao sloba kod njih pa da se priča svašta................. Volio bih da šešelj ozdravi pa da se nađu u nekoj emisiji oči u oči pa da vidimo kako bi to izgledalo, mada narod vjeruje u bajke pa vjerovatno ne bi imalo uticaja.

idi pa se isplači kod Mire Marković

pre 9 godina

Upravo su te strane sile o kojima pričaš dovele na vlast tebe i Vučića. Dospeli ste na vlast zahvajujući BND koji je pustio Tadića niz vodu jer se pokazao kao nekooperativan partner na koga se ne može osloniti. Pošto ste i vi počeli da talasate sa posmatračima u Ukrajini, vojnoj paradi i sličnim poltronisanjima rusima gazda vam se malo iznervirao pa vam šalje Šešelja čisto kao opomenu. Međutim ta opomena će vas počistiti sa vlasti kad iznese sve detalje o osnivanju SNS. Sami ste destabilizovali Srbiju svojom bolesnom političkom ambicijom i ličnim nepoštenjem tako da je ovo što sleduje samo kosmička pravda i ništa više.

marko

pre 9 godina

U pravo vreme pravi potez Vucica. Seselj ce sluziti u pocetku da napravi opoziciju pa onda koaliciju, to mu garantuje jos 4 godine vladavine.
Sve je jasno kao dan.
Pozdrav moji Srbi.

Salle

pre 9 godina

Pa po nalogu zapada ste i napravili sns ne bi li razbili radikalnu stranku. A kada je taj isti zapad video da sedite na 2 stolice rešio je da vas kazni. Sve se vraća sve se plaća. Izdali ste kuma pa šta običan narod da očekuje od vas. Ništa vam nije sveto.

Jovan

pre 9 godina

Sada pred smrt ste mu lepo pomogli da umre u Srbiji, a da se Haški sud oslobodi još jedne smrti u Seveningenu. Da imaš bar slovo "M" od Morala gospodine Vulin nebi se javljao sa hvalama Vučiću.

Aisa

pre 9 godina

Ispade da je Vucic do sada sprecavao ili onemogucavo dolazak njegovog ex lidera. Ali ipak ova propaganda je namenjena za naprednjake i ocigledno su se malo uplasili Velikog ucitelja i njegovog dolaska.

Killer Clown

pre 9 godina

Ne, bas naprotiv. Hag ga je pustio bez garancija da ne bi umro u zatvoru vec kuci. Nikakva humanost, vec cisto izbegavanje odgovornosti za ono sto su mu uradili. A Seselj je rekao da ne prihvata nikakav uslov niti trazi garancije. Toliko o jos jednoj neistini ovog iz jul-a.

Informisite se malo i u ino-stranim medijima.

udarna igla

pre 9 godina

Koji je to put nezavisnosti? Danas je svaka zemlja u svetu zavisna od nekog, nečeg, a samo mi ćemo biti nezavisni i biraćemo društvo. legendo u crnom, od toga nema ništa. Ima da igramo kako sviraju bolji i jači.
Za Šešelja se ne brini i ne paniči. Hag ga je pustio. On je državljanin Srbije i dolazi kući. Aca tu ne može ništa. Čovek je jako bolestan i nemojte da od njega pravite neprijatelja, jer vam je omogućio da se skupite u takvom čušpajzu od političke elite, da je to neverovatno.

Filip

pre 9 godina

Razumem da je ovo opozicija izjavila, ali mi nema bas mnogo smisla da se ovi iz vlasti hvale sto ce da nam vrate Seselja. Cega se pametan stidi...

Dušan D.

pre 9 godina

Vlast u kojoj:
- Ministar rada daje izjave u vezi haških optuženika
- Ministar pravde koji daje izjave u vezi bezbednosti u hotelu
- Ministar policije koji daje izjave u vezi upada u kadar na utakmici.

I svi se oni takmiče ko će se više dodvoriti jednoj osobi.

ma ajde

pre 9 godina

Daj vise dosta nam je svima Vucica, Vucic ovo Vucic ono... Narod ce ga u roku zamrzti kao sto ga je i podrzao, jer preteruje sa samo promociom a nista pametno nije uradio...

zoran1965

pre 9 godina

"Vučić omogućio dolazak Šešelja"
čovek je na samrti, zato ga hag i pušta da ne umre ko milošević u apsu.
i znači sada vučić odlučuje i o životu i smrti u srbiji ?
ovo ima samo u s.koreji i di još ?

vuja

pre 9 godina

meni su ovakve izjave strasne. prvo, vucic nema veze sa dolaskom seselja, drugo jedan covek posle 11 godina zatvora i metastazama na jetri ne moze da destabilizuje ni crkveni hor. kakvo stravicno jednoumlje.

Serbia&Montenegro

pre 9 godina

Da nije tužno, pukao bih od smeha. Vučić je sa suzama ispratio Šešelja u Hag. Da li će ga dočekati na aerodromu ostaje da se vidi. Možda je bitniji 4.000.000 putnik Air Serbia.

hgzigh

pre 9 godina

Mnogo su se nešto naprednjaci uzbudili od jutros.Te ne plašimo se šešelja te nećemo dozvoliti destabilizaciju.Vulin brate sedi popi pivo opusti se.

lazlazlaz

pre 9 godina

Vlada Srbije je dala garancije za Seselja jer zasluzuje adekvatnu negu i lecenje.On ce verovatno pokusati da unese nemir u politicki zivot Srbije ali ga ne treba shvatati ozbiljno jer ce verovatno izneti gomilu lazi.

Dada

pre 9 godina

Govori SNS - ovaca, kao sto je Vulin a i ostalih, stvarno nemaju veze sa ljudskim mozgom. Dovedeni ste na vlast jer je trebalo skloniti Tadicevce, zato je jedan manji deo gradjana glasao za vas. Sa vlasti cete otici isto kao i oni, samo sto za vas nije potrebna jaka opozicija, vi ste najgora moguca opozicija samim sebi, a vasem prepametnom i opsednutom vodji je dovoljan samo prepametni i opsednuti AV, niko drugi. Samo nastavite da budete "napredni" kao do sada.

Bobi

pre 9 godina

Auh...
Imate li bre vi ljudi trunke morala?
Je l' sad svi treba da vam tapšemo zato što ste poslali garancije za svog bolesnog građanina, dok Hrvatska troši milione na zaštitu svojih optuženih pred Hagom?
Još se čovek nije ni vratio, vi ste već krenuli sa svojim politikanstvom.

Nadam se da će deo naroda, koji su vaše pristalice, da se ogadi na ovakve izjave.
Mi ostali smo zgaađeni već odavno.

Lana

pre 9 godina

Zašto bi se Vučić plašio, da je toliko plašljiv, ne bi započeo reforme, koje su najteže do sada i sigurno nisu popularne, mnogima je stao na put, da ne mogu da rade šta i kako hoće. Vučić nije poslao Šešela u Hag, a sada su odmah dali garancije za njegovo puštanje. Šešelj sa izjavama o osveti, samo pokušava da se na njemu svojstven način, nekako vrati na političku scenu. To su prošla vremena, Srbija se ipak modernizovala!

Lekarska komisija

pre 9 godina

Najsnaznije oruzje Aleksandra Vucica smo mi gradjani koji ga podrzavamo u velikom broju i navijamo da istraje do kraja u zapocetim reformama kako bi nam svima bilo bolje. On je i na primeru Seselja pokazao da podjednako brine o svakom srbinu jer je istog momenta kada se doznalo za lose zdravstveno stanje Seselja Vlada formirala komisiju koja je otisla u Hag i pregledala optuzenog i na osnovu tih lekarskih izvestaja i garancija koje je dala Vlada Srbije Seselj je danas na slobodi.

nenad

pre 9 godina

Seselj bolje da se brine za zdravlje nego da kvari sve ono sto je A. Vucic stvorio u Srbiji. Da nam unistava buducnost. Jer definitivno, zivi se bolje nego pre Vucica.

Killer Clown

pre 9 godina

Ne, bas naprotiv. Hag ga je pustio bez garancija da ne bi umro u zatvoru vec kuci. Nikakva humanost, vec cisto izbegavanje odgovornosti za ono sto su mu uradili. A Seselj je rekao da ne prihvata nikakav uslov niti trazi garancije. Toliko o jos jednoj neistini ovog iz jul-a.

Informisite se malo i u ino-stranim medijima.

rpkinja

pre 9 godina

To samo govori u prilog tome koliko je Vucic jedna humana osoba.Kada se stave na tas politicka neslaganja I covek koji je u teskoj zivotnoj situaciji, on ce uvek odabrati ovo drugo.Svaka mu cast.
S

a da,pa mi se ne pitamo..

pre 9 godina

Sta je sada ovo? Ameri nam salju Voju ne bi li ugrozio naseg 'vodju'? hahaha
Ne znam za ostale,ali ja nisam ta ovca...
Meni je ovo tragicno. Ali jos vise mi je to da se niko ne buni.

mirko

pre 9 godina

U naslovu stoji, da je Vučić omogučio puštanje Šešelja na slobodu, a posle u tekstu da je taj čin pokušaj da se destabilizuje Vlada Srbije. Ne izgleda li to kontradiktorno?
Vulin u svakom aktu vidi pokušaj destabilizacije Vlade, za koju inače tvrdi da je stabilna, sa druge strane toliko podilazi Vučiću, da je to preterano čak i za jednog julovca.

S.R

pre 9 godina

Smesno mi je kad gledam komentare podrske Seselju kako ce on da razbuca vlast itd. Pa da narod toliko podrzava njegovu politiku onda bi valjda glasao za SRS na izborima.

idi pa se isplači kod Mire Marković

pre 9 godina

Upravo su te strane sile o kojima pričaš dovele na vlast tebe i Vučića. Dospeli ste na vlast zahvajujući BND koji je pustio Tadića niz vodu jer se pokazao kao nekooperativan partner na koga se ne može osloniti. Pošto ste i vi počeli da talasate sa posmatračima u Ukrajini, vojnoj paradi i sličnim poltronisanjima rusima gazda vam se malo iznervirao pa vam šalje Šešelja čisto kao opomenu. Međutim ta opomena će vas počistiti sa vlasti kad iznese sve detalje o osnivanju SNS. Sami ste destabilizovali Srbiju svojom bolesnom političkom ambicijom i ličnim nepoštenjem tako da je ovo što sleduje samo kosmička pravda i ništa više.

bzvz

pre 9 godina

Seselj je pataloski diktator, egomanijak, ali sa zacudjujucom ineligencijom i samokontrolom kad zeli da je koristi. Takodje, njegova pravna, politicka i istorijska znanja su zapanjujuca. U Hagu, od njega smo mogli prilicno pouzdano da naucimo o stvarnim dogadjajima iz predhodnog rata, kao i funkcionisanju novog svetskog poretka koji je zlocinacki u odnosu na Srbiju. Seseljeve ideje za borbu protiv takvog poretka su radikalne i ukljucuju i direktne oruzane sukobe, ali druga strana, takodje, je spremna na to, i na mnogo vise od toga. Oni ne samo da hoce da nas ekonomski i fizicki satru, nego i mentalno i duhovno. Sad, sta je gore, Seselj ili NSP, procenite sami. Nova vlast na celu sa Vucicem je u sluzbi NSPa.

bezimena

pre 9 godina

Budalaština!

ZAKON je taj na osnovu koga je Srbija dala garancije (uslovne) za Šešelja, kao što je ranije davala i za neke druge optuženike, svakako NE AV.

Prema tome, za puštanje Šešelja na privremenu slobodu, iz humanitarnih razloga, isključivo je zaslužan haški sud.

Salle

pre 9 godina

Pa po nalogu zapada ste i napravili sns ne bi li razbili radikalnu stranku. A kada je taj isti zapad video da sedite na 2 stolice rešio je da vas kazni. Sve se vraća sve se plaća. Izdali ste kuma pa šta običan narod da očekuje od vas. Ništa vam nije sveto.

Vojnovic I.

pre 9 godina

Hocete da obezbedite jos neki procenat i sada? Odvratno!!! Vucic omogucio dolazak Seselja, sada, u ovakvom stanju?! Strasno je ko se uspeo na sami vrh vlasti i kiliko poverenje takvi, najveci politicki oportunisti i prevrtljivci, uzivaju od gradjanstva - odnos sa Seseljem je dokaz za gornje epitete!

Jovan

pre 9 godina

Sada pred smrt ste mu lepo pomogli da umre u Srbiji, a da se Haški sud oslobodi još jedne smrti u Seveningenu. Da imaš bar slovo "M" od Morala gospodine Vulin nebi se javljao sa hvalama Vučiću.

tosa

pre 9 godina

Vulinu, ako je sve ovo sto si ispricao istina i ako Zapad sve ovo cini radi destabilizacije Srbije to bi onda znacilo da znate da nam oni nisu prijatelji, da nas ucenjuju te da shodno tome mi treba da se okrenemo Rusiji a ne da pricamo o nekim evropskim i americkim prijateljima i saveznicima. Nista gluplje od ove tvoje izjave nisam procitao Vulinu.

Melenci

pre 9 godina

ovo poslednje sto je izjavio bas mu i nije trebalo.Zbog rusa navodno su pustili Seselja da destabilizuje Srbiju.Ovo je toliko neprimereno sa primesama lazi da ne nalazim reci.Hag ga ne bi pustio da Seselj nije ozbiljno bolestan,zato su ovo ciste izmisljotine jednog ministra,koji pre svega mora da ima smisao i za diplomatiju,ali Vulin je ovog puta prevazisao i sebe.

milinko

pre 9 godina

Jos da cujemo premijera kako se izjasnjava o temi koja je bitna za njega, sto licno sto politicki, a ne da izbacuje u "zivi zid" kojekakve Vuline, Babice, Ljajice i botove.

JASNA VB

pre 9 godina

Nasu zemlju ne moze destabilazovati ni Sesalj ni advkoti sa Miskovicem na celu.nasa zemlja po prvi put ima vladu koja sigurnim i pravim potezima vodi Srbiju.Sesaljov povratak u zemlju ne moze nista promeniti na politickoj sceni Srbije.Jer idealista kao sto je Sesalj Srbiju bi mogla vratiti dvadeset godina u nazad,a to nikome od nas neide u prilog.

Filip

pre 9 godina

Razumem da je ovo opozicija izjavila, ali mi nema bas mnogo smisla da se ovi iz vlasti hvale sto ce da nam vrate Seselja. Cega se pametan stidi...

Aisa

pre 9 godina

Ispade da je Vucic do sada sprecavao ili onemogucavo dolazak njegovog ex lidera. Ali ipak ova propaganda je namenjena za naprednjake i ocigledno su se malo uplasili Velikog ucitelja i njegovog dolaska.

erak

pre 9 godina

Posle početne euforije Radikala i trolova vrlo brzo će svima postati jasno da Šešelj svojom radikalnom retorikom ne može ništa da uradi na političkoj sceni Srbije sem da možda otkine koji glas DSS-u, DS-u i Dverima.

Srdjan

pre 9 godina

Zar iko normalan može da veruje ovim poltronima? Stalno neke zavere, izmišljotine, napadi na delo i lik velikog vodje! A da se zamisle malo i provere da li su sve to zavere ili veliki vodja stvarno greši u nekim stvarima, ma koliko to bilo teško zamisliti. Vučić omogućio dolazak Šešelja??? Vlada je dala uslovnu garanciju pod uslovom da Šešelj potpiše da će poštovati pravila kojima mu se zatvaraju usta. Vlada (čitaj Vučić i uvlakači) su bili sigurni da Šešelj neće potpisati pa da ga Tribunal neće pustiti. Sad ih je Tribunal prešao, pustio ga bezuslovno, i po starom dobrom običaju, SNS lažno preuzima na sebe "zaslugu" za puštanje. I odmah zavera koja je bila, zavera koja traje, plaše Vučića koji se ne može uplašiti, .... PA kako da vam ne pripadne muka kada samo vidite te likove na televiziji, a kamoli da saslusate. Da Vučić ista razume i zaista želi sve najbolje, davno bi se otarasio ovakvih. Kao i 95% SNS kadrova Koje je pozapošljavao. Ali da je stvarno dobro želeo Srbiji a ne svojoj stranci, ne bi ni formirao stranku sa ovakvim kadrom. Ovako povlači "nepopularne mere" ali dobro pazi da Pink ubedi narod da su za te mere zaslužni "oni pre njega"! To će isto govoriti i ako na vlasti ostane sledećih 30 godina!

nameless 1984

pre 9 godina

Vulin u izjavi kaže da će dolazak biti iskorišćen protiv premijera a samim tim uticati da se destabilizuje čitava država - u ovoj izjavi se primjećuje da oni potenciraju razmišljanje da je jedan čovjek država i njegovu apsolutnu moć kao i da je nezamjenjih i savršen. Pa ni veliki brat iz 1984 nije bio ovako glorifikovan. A sa druge strane šešelj koji je jako bolestan je pušten samo da im ne bi umro kao sloba kod njih pa da se priča svašta................. Volio bih da šešelj ozdravi pa da se nađu u nekoj emisiji oči u oči pa da vidimo kako bi to izgledalo, mada narod vjeruje u bajke pa vjerovatno ne bi imalo uticaja.

mile

pre 9 godina

"Vučić omogućio dolazak Šešelja"
--------------------------------
Nadam se da ce ovaj drugi da omoguci odlazak ovog prvog ... kao protiv uslugu.

Simona

pre 9 godina

Malo mi je smesno a i cudno kad cujem neke komentare podrske Seselju da se sveti Vucicu ili kome vec, ako je covek toliko bolestan onda ne bi trebala politika uopste da ga interesuje, ipak mi je zivot u pitanju.

supervisor

pre 9 godina

Ma kakav Putin, ISIL, Asad, Ukrajina, Ebola... .Vucic, Srbija (i Vulin, nego sta) su najvaznija interesna zona celog sveta, zapada, svi samo gledaju u nas i vas i razmisljaju kako da nas destabilizuju i uniste.... Ova manija grandioznosti i kompleks Boga izgleda da postaju zarazne i lako prenosive...

Lupa

pre 9 godina

Ova vlada je u potpunosti zastranila. Država nije njihovo privatno vlasništvo, na izborima su dobili pravo da na određeno vreme rukovode državom, naravno u skladu sa zakonima.

Garanciju izdaju u skladu sa zakonom, a ne zato što to hoće ili neće i ne zato što se plaše ili ne.

Ako se Vućić plaši Šešelja, plaši se svoje prošlosti, plaši se samog sebe. Razumno bi bilo da Vulin nije ni pominjao ove pritiske. Ima on preča posla. On treba da se posveti nalaženju radnog angažmana za primaoce socijalne pomoći. On je najavio tu aktivnost, sada je vreme da prikaže šta je realizovao.

hakerica

pre 9 godina

Svima je jasno da je Vucic najpopularnija licnost u Srbiji i da mu niko ne moze parirati u bilo cemu.Dolazak Seselja u ni jednom slucaju nece ugroziti tu popularnost.

Dejan

pre 9 godina

Jedan dan su sve svi sns botovi upljuvali kako ne zavisi od Vučića da li će Šešelj biti pušten, pa su sada spin majstori smislili da okrenu priču kako je on baš omogućio.Pa dokle više spinovanja? Vučića je destabilizovao sam Vučić i da je neki čovek već bi dao ostavku ako ništa drugo bar zbog one firme u blokati što mu ima brat.Svaka čast Šešelju on je velika gromada, a ovi nisu ni da ih više komentarišem

Silver Surfer

pre 9 godina

Ovde malo, malo pa neko destabilizuje Srbiju. Te strajk advokata, te kafedzije sto ne izdaju racune, te gradjani koji se svercuju u prevozu, te sad Vojislav Seselj. Iako sverceri u demokratski razvijenom svetu predstavljaju respektabilan faktor koji je uvek sklon destabilizaciji drzave, ne znam, kako bi Vojislav Seselj mogao da destabilizuje Srbiju i ovu vladu. Ako jedan ozbiljno bolestan covek, koji je na slobodu pusten da bi najverovatnije umro u Srbiji, predstavlja nekakav remetilacki faktor onda bi trebalo da se zapitamo kakva je ova vlada. Osim, ako bi iznosenje istine o kumu i nekadasnjem vecitom generalnom sekretaru SRS-a, danas premijeru Srbije, bio razlog za pad ove vlade.
Politicki gledano ne vidim nista lose u tome ako bi ova, i bilo koja buduca vlade, padale i pre isteka cetvorogodisnjeg mandata. Sta bi se to toliko lose dogodilo Srbiji i njenim gradjanima? Jos manje vidim Vucica kao faktor stabulnosti. Secam se jednog takvog faktora, iz ne tako daleke proslosti, i secam se dobro kako smo prosli. Verujem u demokratiju kao sistem a ne u volju i vlast jednog coveka koji se za sve pita.
A napredni i njihovi koalicioni sateliti poceli su svuda da vidjaju zavere. Ne znam, kako ce tako paranoicni da sprovedu sve "reforme".

Baronessa

pre 9 godina

Uprkos postojećim nesporazumima, Vučićeva intenzivna diplomatska aktivnost, i ljudskost, pre svega, značajno su doprineli oslobađanju bolesnog Šešelja iz nepravednog pritvora. On je svestan da je bitka, koju je Šešelj vodio (i vodi), pre svega, bitka našeg naroda, borba Davida protiv Golijata, i u skladu sa tim i postupa.

Jovan

pre 9 godina

Čemu ovakve izjave ako ne postoji strepnja, da ne kažem strah?
Sigurno je da postoji velika nelagodnost kod bivsih radikala, kao i pitanje kako li će članstvo SNS da reaguje na povratak njihovog ideologa, a sada heroja " koji je pobedio Hag".
Pretpostavljam da bi se i Vulin tako osecao ako bi se Mira vratila iz Moskve, stoga se on nasao da "brani" Vučica.

Realan

pre 9 godina

Biti politicar je jedno, biti drzavnik sasvim drugo. Hvala gospodinu Vucicu sto ne podleze pritiscima a gospodinu Seselju zelim da se oporavi.

kaličanin

pre 9 godina

Posle početne euforije Radikala i trolova vrlo brzo će svima postati jasno da Šešelj svojom radikalnom retorikom ne može ništa da uradi ns političkoj sceni Srbije sem da možda otkine koji glas DSS-u, DS-u i Dverima.

Sir Oliver

pre 9 godina

Makar si priznao da je to politicki tribunal sa kojim je vlada sve vreme trgovala kad je u pitanju Vojislav Seselj. Pa kad radimo kako EU kaze onda ce oni da drze Seselja jos 10 godina bez presude, bolesnog, nevinog... a kad dodje Putin onda mogu i da ga puste neosudjenog.

Bedno. Makar su javno priznali to. Zao mi je Vojislava Seselja. Sta god da sam nekada mislio o njemu... To je danas SNS. To su oni koji su plakali kad su ga ispracali u Hag.

željko

pre 9 godina

Da li se ovaj čovek šali ili je ozbiljan? Vučić zaslužan za puštanje Šešelja. Ne, ja zaista ne mogu da verujem šta čitam. A onda sledi kontradiktorna tvrdnja kako je Hag ovim postupkom, puštanjem bolesnog čoveka, pokušao da destabilizuje državu. Samo malo, druže Vulin, šta je od rečenog tačno? Zašto bi Vučič "destabilizovao" samog sebe, jer država to je On. Mala digresija, ne treba vi da se plašite od Šešelja, već od naroda koji ste doveli da ivice preživljavanja svojom politikom. A što se samog režima tiče, od njih me ništa ne čudi, pa ni ovakve komične izjave.

Milan

pre 9 godina

Ovim je premijer Aleksandar Vučić pokazao svoju veličinu, i da štiti svakog građanina Republike Srbije. Kao državljanin Srbije, svako ima pravo na lečenje i da bude čuvan. Sve pohvale za našeg premijera, tako rade pravi državnici, koji vole svoju zemlju i svoj narod.

ljiljana

pre 9 godina

Bez panike molim. Nacisto ste se pogubili. A kum da ga saceka na aerodromu, a premijer tepih crveni da postavi. Zar ih on nije iznedrio, ista retorika devedesetih i sada, samo sto ste ime promenili.

Hendrix

pre 9 godina

Da Vučić nije tako veliki čovek mogao je opušteno da ne da garancije za Šešelja i on bi i dalje bio u zatvoru. Time je pokazao i da nema čega da se stidi ili plaši.

maja

pre 9 godina

Ruku na srce tako je, Seselj je vise od deceniju camio u Hagu, Vucic je iz druogog pokusaja uspeo da ga izvuce, nije zaboavio ko mu je pomogao i to je za primer. Svaki komentar koji se odnosi na to da Vucic treba da se birne me sokira, jer je upravo zahvljuijuci njemu Seselj uskro u Srbiji, inace sam za 14. godina za SRS i samo iznosim cinjenice.

udarna igla

pre 9 godina

Koji je to put nezavisnosti? Danas je svaka zemlja u svetu zavisna od nekog, nečeg, a samo mi ćemo biti nezavisni i biraćemo društvo. legendo u crnom, od toga nema ništa. Ima da igramo kako sviraju bolji i jači.
Za Šešelja se ne brini i ne paniči. Hag ga je pustio. On je državljanin Srbije i dolazi kući. Aca tu ne može ništa. Čovek je jako bolestan i nemojte da od njega pravite neprijatelja, jer vam je omogućio da se skupite u takvom čušpajzu od političke elite, da je to neverovatno.

Darko

pre 9 godina

Nikad nista gluplje nosam procitao. Kao zapad zeli da nas destabilizuje, a onda kazu kako su nasi prijatelji. Odlucite se.
Zapetljali ste se u lazima.

REKI22

pre 9 godina

Potez vlade davanjem garancija za Šešeljev dolazak je samo dokaz da je Srbiji stalo do svakog njenog građanina i da je Vučiću savest čista, odnosno da se ne plaši ni Šešelja niti bilo kog drugog.

Zile Pazova

pre 9 godina

Drzava i treba da omoguci garancije svakom svom gradjaninu, to je humani cin pre svega. A politika SRS je prevazidjena, to smo videli na izborima, ljudi hoce da idu napred, a ne da se vracamo starim ratovima i novim mrznjama...

Srpkinja

pre 9 godina

To samo govori u prilog tome koliko je Vucic jedna humana osoba.Kada se stave na tas politicka neslaganja I covek koji je u teskoj zivotnoj situaciji, on ce uvek odabrati ovo drugo.Svaka mu cast.

Nenad

pre 9 godina

Koliko god mi se politika Vučića ne sviđala, to je ništa naspram ovoga kako mi se ne sviđa danas posle svih ovih izmišljenih prisluškivanja, svakodnevne patetike o žalosnom vođi kome je teško, (ali izdržaće!), i sada ovog divnog gesta - puštanje onog koji bi mu najradije zavrnuo šiju jer ga je izdao dok je bio u zatvoru!
Plašiš se ti Vučiću Šešelja, pa samo zvoni!
Međutim, to je donekle i razumljivo.
Ne razumem šta će ti ovi likovi u vlasti da te brukaju i prave još grđim!?

Milinko

pre 9 godina

Ovaj ministar je zalutao u politiku. Prosto uziva u istovetnoj retorici kao u vreme njegovog JUL-ovskog perioda, sto se vidi po ovim recima i opet siri svoja ekspertska saznanja o zaveri protiv drzave i premijera. Bruka!!!

odelo ne cini coveka :-)

pre 9 godina

na aerodromu ga ceka autobus sa mercedesovim znakom,bez bus plusa posto nezna sta je to,ide pravo u studio b u emisiju Beograd na vodi, posle u komisiju za odbranu doktorskih disertacija i na kraju kod Olje u utisa... u stvari bolje na pink.

LJILJA

pre 9 godina

Sve je to lepo, ali mora da postoji I neki vid zastite naseg premijera.Ne mislim fizicke,koliko verbalne.Jer mi smo sad u jednoj komplikovanoj situaciji,gde se borimo da sebi stvorimo jedan vid egzistencije, I ne treba nam neko ko ce da osujeti taj nas pokusaj prosperiteta.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Pa dobro pametnice nasa Vuline, ako zapad toliko ucenjuje naseg premijera, koga nista ne moze uplasiti, zasto, pitam zasto, mu se on sa sve narodom baca u zagrljaj i zasto ga oni sa tolikom pompom primaju u posete!???. Dokle vise ta demagogija i to zamajavljanje javnosti. Politika nam lici na tabloide.

TRUBA

pre 9 godina

Kumovi ga nisu isporučili Hagu,isporučio ga DS kao nosilac koalicije,tada vladajuće klike.A laži kojima su ga forsirali njegovi partijski funkcioneri to je tek posebna priča.

Talija

pre 9 godina

Naravno vlada stoji iza svojih drzavljana .Seselj treba da bude pusten da se ljeci.Nadam se da je pametan dovoljno da nece dopustiti da ga uvuku opet u politiku nego da ce da se posveti svom zdravlju.

pleme

pre 9 godina

Ako je neko zasluzio i vise od izlaska , to je šešelj ! Na delu je pokazao kako se zrtvuje sloboda, nažalost godine mu ne mogu vratiti, a zdravlje, nadam se da će uspeti da se izbori!!! Dobrodošao, u svakom slučaju svojoj porodici, mani se sad talasanja !

Nebojša

pre 9 godina

Ukratko, zahvaljujući Vučići dolazi osoba koja treba da destabilizuje zemlju! Veliki vođo, hvala ti što nam dovodiš nekoga ko će probati da nas destabilizuje, a ti ćeš ga sprečiti u tome. Napraviće bitku u kojoj će slavno pobediti. Ako zemlja ipak bude destabilizovana, da li je veliki vođa kriv što je Šešelja doveo?

Acko

pre 9 godina

Bitno da se Hag oslobodio Seselja kad je covek maltene gotov. I da mu bude nesto na kraju reci ce da se sve desilo u Srbiji i da oni nemaju nista sa tim !!

Ronnie O Sullivan

pre 9 godina

Jedno pitanje za vlast: Ako vas Evropa toliko ucenjuje svim i svacim, sto se ne okrenete ka Rusiji i evroazijskoj zajednici kao sto to vecina u Srbiji i zeli? Ako nista drugo, bar bi ta Evropa vukla nas za rukav kada bi videla da sprezemo sa Rusima. Primila bi nas po hitnom postupku kao Rumune i Bugare, ako bi mi pristali da udjemo uopste. Mislite o tome.

Naravno

pre 9 godina

Pa naravno da vam je Hag "uvalio" g, Seselja. Kao vi ste se nesto pitali,a iz uslova je jasno da nikakve garancije nije ni trebalo da dajete. Javljeno vam je "eto vam ga". E,sad cvikate i plasite se sta ce biti. Ja sam protiv bilo kakvog nasilja,ali postoji sansa da on bude jedini koji ce da vam kaze ono sto gomila misli.

Dr.Jovanovic

pre 9 godina

Klasican primer kada je nesto potencijalno lose po nas,ajde da to izokrenemo na najbolji moguci nacin po nas:)
P.s jeste narod sasav ,ali nije blesav!

akusticar

pre 9 godina

Ko bre moze nas da zaplasi,
hrabro i dostojanstveno, smanjenje plata (naravno ne svima) ali jos cesce i veci procenat, trebalo bi i gorivo da poskupi nije skoro, evro skace, veseo je zivahan, i sto je najvaznije vojska nezapaposlenih dokana uziva u tom blagostanju, osim kad ide da se bije po utakmicama, a posto je svuda red i mir, to dobro dodje policija da se malo razmrda i angazuje desetak hiljada ljudi da obezbedjuju utakmicu, a to su sve vrsni sportisti, tako da i manji incidenti potpuno utonu u senku njihove prelepe mastovite igre i rezultata. Ovo je kako je neko mudro rekao ,,kao da si u raju a jos ne moras da umres,,.

Bucko razmišljam

pre 9 godina

Vulin je dodao da je Vučiću "bilo nuđeno i da je Zapad stalno koristio ovo kao sredstvo ucene i pritiska - ako ne budeš promenio politiku, kada je Rusija u pitanju, ako budeš održao paradu, ako Putin bude tako drag gost, videćeš da ćemo naći načina da destabilizujemo Srbiju".

I kako ja sada da ne "mrzim" taj "zapad" i tu EU ?
Ja licno ne vidim "ljuceg neprijatelja" Srbije od tog zapada i te EU u koju je Srbija "zapela da se uclani" ko "tele u tudju detelinu" !

marko

pre 9 godina

U pravo vreme pravi potez Vucica. Seselj ce sluziti u pocetku da napravi opoziciju pa onda koaliciju, to mu garantuje jos 4 godine vladavine.
Sve je jasno kao dan.
Pozdrav moji Srbi.

puk.Bjelajac

pre 9 godina

Par cinjenica za ove sa slabim pamcenjem!
1.Seselja niko nije poslao u Hag, POBEGAO je, znajuci za pripremu ubistva Djindjica!
2.Racunao, da ce se posle godinu-dve vratiti,kad se situacija slegne!
3.Malo se z....,,ovaj, preracunao!

Ovo sa dronom i povratkom Seselja je 101% istina,tako da ova izjava stoji!
Zapad opet pravi katastrofalnu gresku,jer ce ovi potezi jos vise ojacati Vucica.
Zivi bili pa videli.

Aleksandra

pre 9 godina

Da se ne zavaravamo, to su Miroslav Mišković i ostali tajkuni zajedno sa advokatima u štrajku uz svesrdnu pomoć zapada izdejstvovali u Haškom tribunalu sve u cilju da se destabilizuje postojeća vlast. Kakav Vučić kakvi bakrači.

JasMINKA

pre 9 godina

Sasvim je na mestu sto je VA potpomogao dolazak gospodina Seselja u Srbiju, gde ce mu biti omoguceno lecenje kao i mogucnost da bude u prijatnom okruzenju svojih najmilijih. Moje misljenje je da je pobedio Hag....e sad neka mu je bog u pomoc da se bori sa opakom bolescu. On, kao politicar, ne izaziva emociju u meni

Marijana M

pre 9 godina

Vucic je postupio u skladu sa svojom ljudskoscu i drzavnickim polozajem i uradio ono, sto bi, svakako omogucio i svakom drugom nasem gradjaninu, a gospodinu Seeselju kapa dole zbog brilijantnog uma i celicne volje. Sada svakako, treba da se posveti sto kvalitetnijem provodjenju vremena sa svojima i lecenju od opake bolesti. Nikakva predstava nam ne treba

maja

pre 9 godina

Ruku na srce tako je, Seselj je vise od deceniju camio u Hagu, Vucic je iz druogog pokusaja uspeo da ga izvuce, nije zaboavio ko mu je pomogao i to je za primer. Svaki komentar koji se odnosi na to da Vucic treba da se birne me sokira, jer je upravo zahvljuijuci njemu Seselj uskro u Srbiji, inace sam za 14. godina za SRS i samo iznosim cinjenice.

Serbia&Montenegro

pre 9 godina

Da nije tužno, pukao bih od smeha. Vučić je sa suzama ispratio Šešelja u Hag. Da li će ga dočekati na aerodromu ostaje da se vidi. Možda je bitniji 4.000.000 putnik Air Serbia.

hgzigh

pre 9 godina

Mnogo su se nešto naprednjaci uzbudili od jutros.Te ne plašimo se šešelja te nećemo dozvoliti destabilizaciju.Vulin brate sedi popi pivo opusti se.

Salle

pre 9 godina

Pa po nalogu zapada ste i napravili sns ne bi li razbili radikalnu stranku. A kada je taj isti zapad video da sedite na 2 stolice rešio je da vas kazni. Sve se vraća sve se plaća. Izdali ste kuma pa šta običan narod da očekuje od vas. Ništa vam nije sveto.

Killer Clown

pre 9 godina

Ne, bas naprotiv. Hag ga je pustio bez garancija da ne bi umro u zatvoru vec kuci. Nikakva humanost, vec cisto izbegavanje odgovornosti za ono sto su mu uradili. A Seselj je rekao da ne prihvata nikakav uslov niti trazi garancije. Toliko o jos jednoj neistini ovog iz jul-a.

Informisite se malo i u ino-stranim medijima.

Filip

pre 9 godina

Razumem da je ovo opozicija izjavila, ali mi nema bas mnogo smisla da se ovi iz vlasti hvale sto ce da nam vrate Seselja. Cega se pametan stidi...

zoran1965

pre 9 godina

"Vučić omogućio dolazak Šešelja"
čovek je na samrti, zato ga hag i pušta da ne umre ko milošević u apsu.
i znači sada vučić odlučuje i o životu i smrti u srbiji ?
ovo ima samo u s.koreji i di još ?

Vojnovic I.

pre 9 godina

Hocete da obezbedite jos neki procenat i sada? Odvratno!!! Vucic omogucio dolazak Seselja, sada, u ovakvom stanju?! Strasno je ko se uspeo na sami vrh vlasti i kiliko poverenje takvi, najveci politicki oportunisti i prevrtljivci, uzivaju od gradjanstva - odnos sa Seseljem je dokaz za gornje epitete!

mirko

pre 9 godina

U naslovu stoji, da je Vučić omogučio puštanje Šešelja na slobodu, a posle u tekstu da je taj čin pokušaj da se destabilizuje Vlada Srbije. Ne izgleda li to kontradiktorno?
Vulin u svakom aktu vidi pokušaj destabilizacije Vlade, za koju inače tvrdi da je stabilna, sa druge strane toliko podilazi Vučiću, da je to preterano čak i za jednog julovca.

milinko

pre 9 godina

Jos da cujemo premijera kako se izjasnjava o temi koja je bitna za njega, sto licno sto politicki, a ne da izbacuje u "zivi zid" kojekakve Vuline, Babice, Ljajice i botove.

vuja

pre 9 godina

meni su ovakve izjave strasne. prvo, vucic nema veze sa dolaskom seselja, drugo jedan covek posle 11 godina zatvora i metastazama na jetri ne moze da destabilizuje ni crkveni hor. kakvo stravicno jednoumlje.

Dušan D.

pre 9 godina

Vlast u kojoj:
- Ministar rada daje izjave u vezi haških optuženika
- Ministar pravde koji daje izjave u vezi bezbednosti u hotelu
- Ministar policije koji daje izjave u vezi upada u kadar na utakmici.

I svi se oni takmiče ko će se više dodvoriti jednoj osobi.

ma ajde

pre 9 godina

Daj vise dosta nam je svima Vucica, Vucic ovo Vucic ono... Narod ce ga u roku zamrzti kao sto ga je i podrzao, jer preteruje sa samo promociom a nista pametno nije uradio...

idi pa se isplači kod Mire Marković

pre 9 godina

Upravo su te strane sile o kojima pričaš dovele na vlast tebe i Vučića. Dospeli ste na vlast zahvajujući BND koji je pustio Tadića niz vodu jer se pokazao kao nekooperativan partner na koga se ne može osloniti. Pošto ste i vi počeli da talasate sa posmatračima u Ukrajini, vojnoj paradi i sličnim poltronisanjima rusima gazda vam se malo iznervirao pa vam šalje Šešelja čisto kao opomenu. Međutim ta opomena će vas počistiti sa vlasti kad iznese sve detalje o osnivanju SNS. Sami ste destabilizovali Srbiju svojom bolesnom političkom ambicijom i ličnim nepoštenjem tako da je ovo što sleduje samo kosmička pravda i ništa više.

nameless 1984

pre 9 godina

Vulin u izjavi kaže da će dolazak biti iskorišćen protiv premijera a samim tim uticati da se destabilizuje čitava država - u ovoj izjavi se primjećuje da oni potenciraju razmišljanje da je jedan čovjek država i njegovu apsolutnu moć kao i da je nezamjenjih i savršen. Pa ni veliki brat iz 1984 nije bio ovako glorifikovan. A sa druge strane šešelj koji je jako bolestan je pušten samo da im ne bi umro kao sloba kod njih pa da se priča svašta................. Volio bih da šešelj ozdravi pa da se nađu u nekoj emisiji oči u oči pa da vidimo kako bi to izgledalo, mada narod vjeruje u bajke pa vjerovatno ne bi imalo uticaja.

Aisa

pre 9 godina

Ispade da je Vucic do sada sprecavao ili onemogucavo dolazak njegovog ex lidera. Ali ipak ova propaganda je namenjena za naprednjake i ocigledno su se malo uplasili Velikog ucitelja i njegovog dolaska.

Dada

pre 9 godina

Govori SNS - ovaca, kao sto je Vulin a i ostalih, stvarno nemaju veze sa ljudskim mozgom. Dovedeni ste na vlast jer je trebalo skloniti Tadicevce, zato je jedan manji deo gradjana glasao za vas. Sa vlasti cete otici isto kao i oni, samo sto za vas nije potrebna jaka opozicija, vi ste najgora moguca opozicija samim sebi, a vasem prepametnom i opsednutom vodji je dovoljan samo prepametni i opsednuti AV, niko drugi. Samo nastavite da budete "napredni" kao do sada.

Bobi

pre 9 godina

Auh...
Imate li bre vi ljudi trunke morala?
Je l' sad svi treba da vam tapšemo zato što ste poslali garancije za svog bolesnog građanina, dok Hrvatska troši milione na zaštitu svojih optuženih pred Hagom?
Još se čovek nije ni vratio, vi ste već krenuli sa svojim politikanstvom.

Nadam se da će deo naroda, koji su vaše pristalice, da se ogadi na ovakve izjave.
Mi ostali smo zgaađeni već odavno.

mile

pre 9 godina

"Vučić omogućio dolazak Šešelja"
--------------------------------
Nadam se da ce ovaj drugi da omoguci odlazak ovog prvog ... kao protiv uslugu.

Srdjan

pre 9 godina

Zar iko normalan može da veruje ovim poltronima? Stalno neke zavere, izmišljotine, napadi na delo i lik velikog vodje! A da se zamisle malo i provere da li su sve to zavere ili veliki vodja stvarno greši u nekim stvarima, ma koliko to bilo teško zamisliti. Vučić omogućio dolazak Šešelja??? Vlada je dala uslovnu garanciju pod uslovom da Šešelj potpiše da će poštovati pravila kojima mu se zatvaraju usta. Vlada (čitaj Vučić i uvlakači) su bili sigurni da Šešelj neće potpisati pa da ga Tribunal neće pustiti. Sad ih je Tribunal prešao, pustio ga bezuslovno, i po starom dobrom običaju, SNS lažno preuzima na sebe "zaslugu" za puštanje. I odmah zavera koja je bila, zavera koja traje, plaše Vučića koji se ne može uplašiti, .... PA kako da vam ne pripadne muka kada samo vidite te likove na televiziji, a kamoli da saslusate. Da Vučić ista razume i zaista želi sve najbolje, davno bi se otarasio ovakvih. Kao i 95% SNS kadrova Koje je pozapošljavao. Ali da je stvarno dobro želeo Srbiji a ne svojoj stranci, ne bi ni formirao stranku sa ovakvim kadrom. Ovako povlači "nepopularne mere" ali dobro pazi da Pink ubedi narod da su za te mere zaslužni "oni pre njega"! To će isto govoriti i ako na vlasti ostane sledećih 30 godina!

lazlazlaz

pre 9 godina

Vlada Srbije je dala garancije za Seselja jer zasluzuje adekvatnu negu i lecenje.On ce verovatno pokusati da unese nemir u politicki zivot Srbije ali ga ne treba shvatati ozbiljno jer ce verovatno izneti gomilu lazi.

Sir Oliver

pre 9 godina

Makar si priznao da je to politicki tribunal sa kojim je vlada sve vreme trgovala kad je u pitanju Vojislav Seselj. Pa kad radimo kako EU kaze onda ce oni da drze Seselja jos 10 godina bez presude, bolesnog, nevinog... a kad dodje Putin onda mogu i da ga puste neosudjenog.

Bedno. Makar su javno priznali to. Zao mi je Vojislava Seselja. Sta god da sam nekada mislio o njemu... To je danas SNS. To su oni koji su plakali kad su ga ispracali u Hag.

bezimena

pre 9 godina

Budalaština!

ZAKON je taj na osnovu koga je Srbija dala garancije (uslovne) za Šešelja, kao što je ranije davala i za neke druge optuženike, svakako NE AV.

Prema tome, za puštanje Šešelja na privremenu slobodu, iz humanitarnih razloga, isključivo je zaslužan haški sud.

marko

pre 9 godina

U pravo vreme pravi potez Vucica. Seselj ce sluziti u pocetku da napravi opoziciju pa onda koaliciju, to mu garantuje jos 4 godine vladavine.
Sve je jasno kao dan.
Pozdrav moji Srbi.

odelo ne cini coveka :-)

pre 9 godina

na aerodromu ga ceka autobus sa mercedesovim znakom,bez bus plusa posto nezna sta je to,ide pravo u studio b u emisiju Beograd na vodi, posle u komisiju za odbranu doktorskih disertacija i na kraju kod Olje u utisa... u stvari bolje na pink.

tosa

pre 9 godina

Vulinu, ako je sve ovo sto si ispricao istina i ako Zapad sve ovo cini radi destabilizacije Srbije to bi onda znacilo da znate da nam oni nisu prijatelji, da nas ucenjuju te da shodno tome mi treba da se okrenemo Rusiji a ne da pricamo o nekim evropskim i americkim prijateljima i saveznicima. Nista gluplje od ove tvoje izjave nisam procitao Vulinu.

udarna igla

pre 9 godina

Koji je to put nezavisnosti? Danas je svaka zemlja u svetu zavisna od nekog, nečeg, a samo mi ćemo biti nezavisni i biraćemo društvo. legendo u crnom, od toga nema ništa. Ima da igramo kako sviraju bolji i jači.
Za Šešelja se ne brini i ne paniči. Hag ga je pustio. On je državljanin Srbije i dolazi kući. Aca tu ne može ništa. Čovek je jako bolestan i nemojte da od njega pravite neprijatelja, jer vam je omogućio da se skupite u takvom čušpajzu od političke elite, da je to neverovatno.

Darko

pre 9 godina

Nikad nista gluplje nosam procitao. Kao zapad zeli da nas destabilizuje, a onda kazu kako su nasi prijatelji. Odlucite se.
Zapetljali ste se u lazima.

supervisor

pre 9 godina

Ma kakav Putin, ISIL, Asad, Ukrajina, Ebola... .Vucic, Srbija (i Vulin, nego sta) su najvaznija interesna zona celog sveta, zapada, svi samo gledaju u nas i vas i razmisljaju kako da nas destabilizuju i uniste.... Ova manija grandioznosti i kompleks Boga izgleda da postaju zarazne i lako prenosive...

a da,pa mi se ne pitamo..

pre 9 godina

Sta je sada ovo? Ameri nam salju Voju ne bi li ugrozio naseg 'vodju'? hahaha
Ne znam za ostale,ali ja nisam ta ovca...
Meni je ovo tragicno. Ali jos vise mi je to da se niko ne buni.

Dejan

pre 9 godina

Jedan dan su sve svi sns botovi upljuvali kako ne zavisi od Vučića da li će Šešelj biti pušten, pa su sada spin majstori smislili da okrenu priču kako je on baš omogućio.Pa dokle više spinovanja? Vučića je destabilizovao sam Vučić i da je neki čovek već bi dao ostavku ako ništa drugo bar zbog one firme u blokati što mu ima brat.Svaka čast Šešelju on je velika gromada, a ovi nisu ni da ih više komentarišem

Lekarska komisija

pre 9 godina

Najsnaznije oruzje Aleksandra Vucica smo mi gradjani koji ga podrzavamo u velikom broju i navijamo da istraje do kraja u zapocetim reformama kako bi nam svima bilo bolje. On je i na primeru Seselja pokazao da podjednako brine o svakom srbinu jer je istog momenta kada se doznalo za lose zdravstveno stanje Seselja Vlada formirala komisiju koja je otisla u Hag i pregledala optuzenog i na osnovu tih lekarskih izvestaja i garancija koje je dala Vlada Srbije Seselj je danas na slobodi.

Jovan

pre 9 godina

Čemu ovakve izjave ako ne postoji strepnja, da ne kažem strah?
Sigurno je da postoji velika nelagodnost kod bivsih radikala, kao i pitanje kako li će članstvo SNS da reaguje na povratak njihovog ideologa, a sada heroja " koji je pobedio Hag".
Pretpostavljam da bi se i Vulin tako osecao ako bi se Mira vratila iz Moskve, stoga se on nasao da "brani" Vučica.

Silver Surfer

pre 9 godina

Ovde malo, malo pa neko destabilizuje Srbiju. Te strajk advokata, te kafedzije sto ne izdaju racune, te gradjani koji se svercuju u prevozu, te sad Vojislav Seselj. Iako sverceri u demokratski razvijenom svetu predstavljaju respektabilan faktor koji je uvek sklon destabilizaciji drzave, ne znam, kako bi Vojislav Seselj mogao da destabilizuje Srbiju i ovu vladu. Ako jedan ozbiljno bolestan covek, koji je na slobodu pusten da bi najverovatnije umro u Srbiji, predstavlja nekakav remetilacki faktor onda bi trebalo da se zapitamo kakva je ova vlada. Osim, ako bi iznosenje istine o kumu i nekadasnjem vecitom generalnom sekretaru SRS-a, danas premijeru Srbije, bio razlog za pad ove vlade.
Politicki gledano ne vidim nista lose u tome ako bi ova, i bilo koja buduca vlade, padale i pre isteka cetvorogodisnjeg mandata. Sta bi se to toliko lose dogodilo Srbiji i njenim gradjanima? Jos manje vidim Vucica kao faktor stabulnosti. Secam se jednog takvog faktora, iz ne tako daleke proslosti, i secam se dobro kako smo prosli. Verujem u demokratiju kao sistem a ne u volju i vlast jednog coveka koji se za sve pita.
A napredni i njihovi koalicioni sateliti poceli su svuda da vidjaju zavere. Ne znam, kako ce tako paranoicni da sprovedu sve "reforme".

Nenad

pre 9 godina

Koliko god mi se politika Vučića ne sviđala, to je ništa naspram ovoga kako mi se ne sviđa danas posle svih ovih izmišljenih prisluškivanja, svakodnevne patetike o žalosnom vođi kome je teško, (ali izdržaće!), i sada ovog divnog gesta - puštanje onog koji bi mu najradije zavrnuo šiju jer ga je izdao dok je bio u zatvoru!
Plašiš se ti Vučiću Šešelja, pa samo zvoni!
Međutim, to je donekle i razumljivo.
Ne razumem šta će ti ovi likovi u vlasti da te brukaju i prave još grđim!?

ljiljana

pre 9 godina

Bez panike molim. Nacisto ste se pogubili. A kum da ga saceka na aerodromu, a premijer tepih crveni da postavi. Zar ih on nije iznedrio, ista retorika devedesetih i sada, samo sto ste ime promenili.

Jovan

pre 9 godina

Sada pred smrt ste mu lepo pomogli da umre u Srbiji, a da se Haški sud oslobodi još jedne smrti u Seveningenu. Da imaš bar slovo "M" od Morala gospodine Vulin nebi se javljao sa hvalama Vučiću.

Lana

pre 9 godina

Zašto bi se Vučić plašio, da je toliko plašljiv, ne bi započeo reforme, koje su najteže do sada i sigurno nisu popularne, mnogima je stao na put, da ne mogu da rade šta i kako hoće. Vučić nije poslao Šešela u Hag, a sada su odmah dali garancije za njegovo puštanje. Šešelj sa izjavama o osveti, samo pokušava da se na njemu svojstven način, nekako vrati na političku scenu. To su prošla vremena, Srbija se ipak modernizovala!

pleme

pre 9 godina

Ako je neko zasluzio i vise od izlaska , to je šešelj ! Na delu je pokazao kako se zrtvuje sloboda, nažalost godine mu ne mogu vratiti, a zdravlje, nadam se da će uspeti da se izbori!!! Dobrodošao, u svakom slučaju svojoj porodici, mani se sad talasanja !

rpkinja

pre 9 godina

To samo govori u prilog tome koliko je Vucic jedna humana osoba.Kada se stave na tas politicka neslaganja I covek koji je u teskoj zivotnoj situaciji, on ce uvek odabrati ovo drugo.Svaka mu cast.
S

Lupa

pre 9 godina

Ova vlada je u potpunosti zastranila. Država nije njihovo privatno vlasništvo, na izborima su dobili pravo da na određeno vreme rukovode državom, naravno u skladu sa zakonima.

Garanciju izdaju u skladu sa zakonom, a ne zato što to hoće ili neće i ne zato što se plaše ili ne.

Ako se Vućić plaši Šešelja, plaši se svoje prošlosti, plaši se samog sebe. Razumno bi bilo da Vulin nije ni pominjao ove pritiske. Ima on preča posla. On treba da se posveti nalaženju radnog angažmana za primaoce socijalne pomoći. On je najavio tu aktivnost, sada je vreme da prikaže šta je realizovao.

S.R

pre 9 godina

Smesno mi je kad gledam komentare podrske Seselju kako ce on da razbuca vlast itd. Pa da narod toliko podrzava njegovu politiku onda bi valjda glasao za SRS na izborima.

željko

pre 9 godina

Da li se ovaj čovek šali ili je ozbiljan? Vučić zaslužan za puštanje Šešelja. Ne, ja zaista ne mogu da verujem šta čitam. A onda sledi kontradiktorna tvrdnja kako je Hag ovim postupkom, puštanjem bolesnog čoveka, pokušao da destabilizuje državu. Samo malo, druže Vulin, šta je od rečenog tačno? Zašto bi Vučič "destabilizovao" samog sebe, jer država to je On. Mala digresija, ne treba vi da se plašite od Šešelja, već od naroda koji ste doveli da ivice preživljavanja svojom politikom. A što se samog režima tiče, od njih me ništa ne čudi, pa ni ovakve komične izjave.

Milinko

pre 9 godina

Ovaj ministar je zalutao u politiku. Prosto uziva u istovetnoj retorici kao u vreme njegovog JUL-ovskog perioda, sto se vidi po ovim recima i opet siri svoja ekspertska saznanja o zaveri protiv drzave i premijera. Bruka!!!

JASNA VB

pre 9 godina

Nasu zemlju ne moze destabilazovati ni Sesalj ni advkoti sa Miskovicem na celu.nasa zemlja po prvi put ima vladu koja sigurnim i pravim potezima vodi Srbiju.Sesaljov povratak u zemlju ne moze nista promeniti na politickoj sceni Srbije.Jer idealista kao sto je Sesalj Srbiju bi mogla vratiti dvadeset godina u nazad,a to nikome od nas neide u prilog.

Dr.Jovanovic

pre 9 godina

Klasican primer kada je nesto potencijalno lose po nas,ajde da to izokrenemo na najbolji moguci nacin po nas:)
P.s jeste narod sasav ,ali nije blesav!

Ronnie O Sullivan

pre 9 godina

Jedno pitanje za vlast: Ako vas Evropa toliko ucenjuje svim i svacim, sto se ne okrenete ka Rusiji i evroazijskoj zajednici kao sto to vecina u Srbiji i zeli? Ako nista drugo, bar bi ta Evropa vukla nas za rukav kada bi videla da sprezemo sa Rusima. Primila bi nas po hitnom postupku kao Rumune i Bugare, ako bi mi pristali da udjemo uopste. Mislite o tome.

Naravno

pre 9 godina

Pa naravno da vam je Hag "uvalio" g, Seselja. Kao vi ste se nesto pitali,a iz uslova je jasno da nikakve garancije nije ni trebalo da dajete. Javljeno vam je "eto vam ga". E,sad cvikate i plasite se sta ce biti. Ja sam protiv bilo kakvog nasilja,ali postoji sansa da on bude jedini koji ce da vam kaze ono sto gomila misli.

Nebojša

pre 9 godina

Ukratko, zahvaljujući Vučići dolazi osoba koja treba da destabilizuje zemlju! Veliki vođo, hvala ti što nam dovodiš nekoga ko će probati da nas destabilizuje, a ti ćeš ga sprečiti u tome. Napraviće bitku u kojoj će slavno pobediti. Ako zemlja ipak bude destabilizovana, da li je veliki vođa kriv što je Šešelja doveo?

akusticar

pre 9 godina

Ko bre moze nas da zaplasi,
hrabro i dostojanstveno, smanjenje plata (naravno ne svima) ali jos cesce i veci procenat, trebalo bi i gorivo da poskupi nije skoro, evro skace, veseo je zivahan, i sto je najvaznije vojska nezapaposlenih dokana uziva u tom blagostanju, osim kad ide da se bije po utakmicama, a posto je svuda red i mir, to dobro dodje policija da se malo razmrda i angazuje desetak hiljada ljudi da obezbedjuju utakmicu, a to su sve vrsni sportisti, tako da i manji incidenti potpuno utonu u senku njihove prelepe mastovite igre i rezultata. Ovo je kako je neko mudro rekao ,,kao da si u raju a jos ne moras da umres,,.

nenad

pre 9 godina

Seselj bolje da se brine za zdravlje nego da kvari sve ono sto je A. Vucic stvorio u Srbiji. Da nam unistava buducnost. Jer definitivno, zivi se bolje nego pre Vucica.

Milan

pre 9 godina

Ovim je premijer Aleksandar Vučić pokazao svoju veličinu, i da štiti svakog građanina Republike Srbije. Kao državljanin Srbije, svako ima pravo na lečenje i da bude čuvan. Sve pohvale za našeg premijera, tako rade pravi državnici, koji vole svoju zemlju i svoj narod.

puk.Bjelajac

pre 9 godina

Par cinjenica za ove sa slabim pamcenjem!
1.Seselja niko nije poslao u Hag, POBEGAO je, znajuci za pripremu ubistva Djindjica!
2.Racunao, da ce se posle godinu-dve vratiti,kad se situacija slegne!
3.Malo se z....,,ovaj, preracunao!

Ovo sa dronom i povratkom Seselja je 101% istina,tako da ova izjava stoji!
Zapad opet pravi katastrofalnu gresku,jer ce ovi potezi jos vise ojacati Vucica.
Zivi bili pa videli.

Aleksandra

pre 9 godina

Da se ne zavaravamo, to su Miroslav Mišković i ostali tajkuni zajedno sa advokatima u štrajku uz svesrdnu pomoć zapada izdejstvovali u Haškom tribunalu sve u cilju da se destabilizuje postojeća vlast. Kakav Vučić kakvi bakrači.

bzvz

pre 9 godina

Seselj je pataloski diktator, egomanijak, ali sa zacudjujucom ineligencijom i samokontrolom kad zeli da je koristi. Takodje, njegova pravna, politicka i istorijska znanja su zapanjujuca. U Hagu, od njega smo mogli prilicno pouzdano da naucimo o stvarnim dogadjajima iz predhodnog rata, kao i funkcionisanju novog svetskog poretka koji je zlocinacki u odnosu na Srbiju. Seseljeve ideje za borbu protiv takvog poretka su radikalne i ukljucuju i direktne oruzane sukobe, ali druga strana, takodje, je spremna na to, i na mnogo vise od toga. Oni ne samo da hoce da nas ekonomski i fizicki satru, nego i mentalno i duhovno. Sad, sta je gore, Seselj ili NSP, procenite sami. Nova vlast na celu sa Vucicem je u sluzbi NSPa.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Pa dobro pametnice nasa Vuline, ako zapad toliko ucenjuje naseg premijera, koga nista ne moze uplasiti, zasto, pitam zasto, mu se on sa sve narodom baca u zagrljaj i zasto ga oni sa tolikom pompom primaju u posete!???. Dokle vise ta demagogija i to zamajavljanje javnosti. Politika nam lici na tabloide.

Melenci

pre 9 godina

ovo poslednje sto je izjavio bas mu i nije trebalo.Zbog rusa navodno su pustili Seselja da destabilizuje Srbiju.Ovo je toliko neprimereno sa primesama lazi da ne nalazim reci.Hag ga ne bi pustio da Seselj nije ozbiljno bolestan,zato su ovo ciste izmisljotine jednog ministra,koji pre svega mora da ima smisao i za diplomatiju,ali Vulin je ovog puta prevazisao i sebe.

kaličanin

pre 9 godina

Posle početne euforije Radikala i trolova vrlo brzo će svima postati jasno da Šešelj svojom radikalnom retorikom ne može ništa da uradi ns političkoj sceni Srbije sem da možda otkine koji glas DSS-u, DS-u i Dverima.

Bucko razmišljam

pre 9 godina

Vulin je dodao da je Vučiću "bilo nuđeno i da je Zapad stalno koristio ovo kao sredstvo ucene i pritiska - ako ne budeš promenio politiku, kada je Rusija u pitanju, ako budeš održao paradu, ako Putin bude tako drag gost, videćeš da ćemo naći načina da destabilizujemo Srbiju".

I kako ja sada da ne "mrzim" taj "zapad" i tu EU ?
Ja licno ne vidim "ljuceg neprijatelja" Srbije od tog zapada i te EU u koju je Srbija "zapela da se uclani" ko "tele u tudju detelinu" !

erak

pre 9 godina

Posle početne euforije Radikala i trolova vrlo brzo će svima postati jasno da Šešelj svojom radikalnom retorikom ne može ništa da uradi na političkoj sceni Srbije sem da možda otkine koji glas DSS-u, DS-u i Dverima.

Simona

pre 9 godina

Malo mi je smesno a i cudno kad cujem neke komentare podrske Seselju da se sveti Vucicu ili kome vec, ako je covek toliko bolestan onda ne bi trebala politika uopste da ga interesuje, ipak mi je zivot u pitanju.

Srpkinja

pre 9 godina

To samo govori u prilog tome koliko je Vucic jedna humana osoba.Kada se stave na tas politicka neslaganja I covek koji je u teskoj zivotnoj situaciji, on ce uvek odabrati ovo drugo.Svaka mu cast.

hakerica

pre 9 godina

Svima je jasno da je Vucic najpopularnija licnost u Srbiji i da mu niko ne moze parirati u bilo cemu.Dolazak Seselja u ni jednom slucaju nece ugroziti tu popularnost.

Talija

pre 9 godina

Naravno vlada stoji iza svojih drzavljana .Seselj treba da bude pusten da se ljeci.Nadam se da je pametan dovoljno da nece dopustiti da ga uvuku opet u politiku nego da ce da se posveti svom zdravlju.

Baronessa

pre 9 godina

Uprkos postojećim nesporazumima, Vučićeva intenzivna diplomatska aktivnost, i ljudskost, pre svega, značajno su doprineli oslobađanju bolesnog Šešelja iz nepravednog pritvora. On je svestan da je bitka, koju je Šešelj vodio (i vodi), pre svega, bitka našeg naroda, borba Davida protiv Golijata, i u skladu sa tim i postupa.

LJILJA

pre 9 godina

Sve je to lepo, ali mora da postoji I neki vid zastite naseg premijera.Ne mislim fizicke,koliko verbalne.Jer mi smo sad u jednoj komplikovanoj situaciji,gde se borimo da sebi stvorimo jedan vid egzistencije, I ne treba nam neko ko ce da osujeti taj nas pokusaj prosperiteta.

Hendrix

pre 9 godina

Da Vučić nije tako veliki čovek mogao je opušteno da ne da garancije za Šešelja i on bi i dalje bio u zatvoru. Time je pokazao i da nema čega da se stidi ili plaši.

REKI22

pre 9 godina

Potez vlade davanjem garancija za Šešeljev dolazak je samo dokaz da je Srbiji stalo do svakog njenog građanina i da je Vučiću savest čista, odnosno da se ne plaši ni Šešelja niti bilo kog drugog.

Realan

pre 9 godina

Biti politicar je jedno, biti drzavnik sasvim drugo. Hvala gospodinu Vucicu sto ne podleze pritiscima a gospodinu Seselju zelim da se oporavi.

Zile Pazova

pre 9 godina

Drzava i treba da omoguci garancije svakom svom gradjaninu, to je humani cin pre svega. A politika SRS je prevazidjena, to smo videli na izborima, ljudi hoce da idu napred, a ne da se vracamo starim ratovima i novim mrznjama...

TRUBA

pre 9 godina

Kumovi ga nisu isporučili Hagu,isporučio ga DS kao nosilac koalicije,tada vladajuće klike.A laži kojima su ga forsirali njegovi partijski funkcioneri to je tek posebna priča.

Acko

pre 9 godina

Bitno da se Hag oslobodio Seselja kad je covek maltene gotov. I da mu bude nesto na kraju reci ce da se sve desilo u Srbiji i da oni nemaju nista sa tim !!

Marijana M

pre 9 godina

Vucic je postupio u skladu sa svojom ljudskoscu i drzavnickim polozajem i uradio ono, sto bi, svakako omogucio i svakom drugom nasem gradjaninu, a gospodinu Seeselju kapa dole zbog brilijantnog uma i celicne volje. Sada svakako, treba da se posveti sto kvalitetnijem provodjenju vremena sa svojima i lecenju od opake bolesti. Nikakva predstava nam ne treba

JasMINKA

pre 9 godina

Sasvim je na mestu sto je VA potpomogao dolazak gospodina Seselja u Srbiju, gde ce mu biti omoguceno lecenje kao i mogucnost da bude u prijatnom okruzenju svojih najmilijih. Moje misljenje je da je pobedio Hag....e sad neka mu je bog u pomoc da se bori sa opakom bolescu. On, kao politicar, ne izaziva emociju u meni