Četvrtak, 06.11.2014.

07:46

Vučić: Francuska ukazala poverenje

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je da je Francuska već napravila iskorak, dajući poverenje napretku Srbije i njenim reformskim zalaganjima.

Izvor: Danas

Vuèiæ: Francuska ukazala poverenje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

gaga

pre 9 godina

Ovo je veliki uspeh za nasu vladu i naseg premijera. Zaista mi je drago sto nas svi cene. Nadam se sto vecem broju inostranih ulagaca koji ce pruziti podrsku nasim reformama.

CAR LAZAR

pre 9 godina

Danas Srbija ima coveka,Premijera Vucica,koji zeli da Srbija ide napred i koji se zalaze i trudi za svoju zemlju. Saradnja sa Francuskom i ostalim zemljama moze nam pomoci da Srbiju ucini razvijenom i ekonomski oporavljenom zemljom.

Urban

pre 9 godina

Nema sumnje da je Srbija znatno napredovala u odnosu na prethodni period, a taj napor su očigledno strane zemlje prepoznale. Francuska je definitivno uz nas, a uz njenu podršku i pomoć sigurno imamo mnogo veće šanse da što pre postanemo deo EU, a to nam je trenutno prioritet. Nadam se da ćemo u tome uskoro i uspeti.

Obilić

pre 9 godina

Podrska Francuske na putu ka prikljucenju Evrospskoj Uniji nam je od velikog znacaja. Zato moramo izgraditi partnerkse i prijateljske odnose sa tom zemljom , a Vucic svakako zna kako se to radi.

Boza

pre 9 godina

Realno, Francuska je ukazala poverenje Srbiji, jer ima poverenje u politiku koja se trenuutno vodi u našoj državi, a za to je zaslužan premijer Vučić. Svidelo se nekome ili ne, Srbija je napokon na pravom putu da postane jaka država.

dunja

pre 9 godina

Na putu ka EU imamo podrsku i pomoc mocnih drzava zahvaljujuci izvrsnoj diplomatskoj politici premijera Vucica koji uspeva da i pored svih napada da odbrani interese nase zemlje.

Misa99

pre 9 godina

Nemacka, Engleska I Francuska su zemlje koje imaju najjaci uticaj u Evropi. Sve one pokazuju interesovanje za Srbiju I dajunam podrsku I iskrenu zelju za saradnju to samo dokazuje da je Srbija na dobrom putu I da postajemo sigurna zemlja u koju treba ulagati

RNR

pre 9 godina

Ovaj iskorak i poverenje koje nam je Francuska pružila dovođenjem predstavnika čak 32 kompanije u Beograd, biće korisno i po nas ali i po njih.

Jovance

pre 9 godina

Poceli su evropski lideri da cene i uvazavaju Srbiju, a bez toga nema poslovne saradnje, tako da sada mozemo ocekivati i nove investicije, koje bi nam mnogo znacile.

MOZAIK

pre 9 godina

Dolazak Francusdkih firmi u Srbiju dokaz da ova vlada radi dobro i da se polako vraća davno izgubljeno poverenje u Srbiju i mogućnosti za ulaganje u njenu privredu od strane svetskog kapitala.

Ekolog

pre 9 godina

Francuska je velika i uticajna drzava, a njihovo poverenje Srbiji je neizmerno vazno. Ulaganje francuskih privrednika, kao i sama podrska Francuske, je Srbiji vetar u ledja.

Marica

pre 9 godina

Nema mesta za zlurade komentare. Mozemo mi da volimo ili nevolimo AV, ali cinjenice su da je cenjen drzavnik i to se ne moze dovoditi u pitanje. Ya nas gradjane je jako bitno da je patriota i da se svojski trudi da iz svega izvuce benefite za nasu drzavu

gorski kristal

pre 9 godina

Jako je dobro saradjivati i jacati medjunarodnu saradnju a narocito na privredno-ekonomskom planu. U svetu se sve veci znacaj pridaje Srbiji sto je rezultat dobro vodjene spoljne politike.

Jung

pre 9 godina

Sto vise stranih investitora dodje u zemlju to ce biti bolje za nas. To su nova radna mesta i veci standard. Zato podrzavamo posetu svakog stranog premijera, ministra, delegata, samo ako zele da saradjuju sa nama i ako imaju pametne predloge, sugestije i sredstva za ulaganje u nasu zemlju, to znaci da vise nismo tako omrazeni u svetu i da nas gledaju drugacijim ocima.

Lepoto

pre 9 godina

Sto vise stranih investitora dodje u zemlju to ce biti bolje za nas. To su nova radna mesta i veci standard. Zato podrzavamo posetu svakog stranog premijera, ministra, delegata, samo ako zele da saradjuju sa nama i ako imaju pametne predloge, sugestije i sredstva za ulaganje u nasu zemlju, to znaci da vise nismo tako omrazeni u svetu i da nas gledaju drugacijim ocima.

Nada

pre 9 godina

Narodu se ne može udovoljiti. Očigledno je da svi sem nas samih vide da će reforme koje se sprovode vrlo ubrzo doprineti da živimo bolje. Drago mi je da su Francuzi to prepoznali I nadam se novim radnim mestima.

Runjocaveman

pre 9 godina

Prava politika bi bila da jesmo za EU a nismo,a vi jeste pa vas nece primit i tako ce ispast da ste pametni a niste,pa ce skupo kostat.

Zlopamtilo

pre 9 godina

"Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima, posle svečanog dočeka Valsa, dvojica premijera imaće tet-a-tet sastanak,...."

Nakon tet-a-tet sastanka izdaće ed memoar....:)
Da nije tužno bilo bi smešno .Zašto ? Jedan banalan detalj koji toliko mnogo govori o šizofrenosti ljudi koji vode ovu zemlju ,ispred Palate Srbija ,u sklopu priprema za doček Francuza , preko bilborda na kome je bila Ruska i Srpska zastava spojene sa porukom "Partnerstvo za budućnost" i "NIS - Gasprom" ,prebačena je vojna maskirna mreža celom dužinom ,cca 500m .Degutantno.

Toni Parker

pre 9 godina

Dobar rad Vlade je primećen i priznanja dolaze sa svih strana, samo opozicija u našoj zemlji ima zamerke na uspešne odradjene poslove.

rakac

pre 9 godina

Drago mi je kada vidim da nas jedna ovako velika i mocna zemlja kao sto je Francuksa podrzava i zeli da nam pomogne da preguramo ove teske dane,hvala im na tome...

Jefimija

pre 9 godina

To što nam je Evropa, u ovom slučaju Francuska ukazala poverenje je zato što je evidentno koliko su sigurni u ispravne poteze naše Vlade. Korak po korak i sigurno ćemo dobiti mesto koje nam pripada zahvaljujući našem premijeru.

Frida Kalo

pre 9 godina

Ovo posetom Francuska jos jednom daje zeleno svetlo za sve ono za sta se zalazemo kako bi prebrodili taj put integracija.Prijateljski odnosi ce se jos vise ucvrstiti I ojacati. Nama podrska u ovom trenutku najvise znaci, a poznato je da nam je Francuska bila veliki oslonac kada je u pitanju odnos sa EU.

Mikulic Mile

pre 9 godina

Ako ostaje dva dana valjda ce se nekakav dogovor postici.U svakom slucaju malo Nemci,malo Rusi .. Francuzi .. Arapi.. bice nesto od nas.

wolf

pre 9 godina

Koliko vidim predstoji nam ulaganje francuskog kapitala u Aerodrom "Nikola Tesla" i metro u Beogradu.
Dolazak francuskog premijera je korak u dobrom pravcu za obe zemlje.
Srbija je konačno na dobrom putu da postane deo savremene Evrope.

gavran

pre 9 godina

Premijer Francuske dolazi sa velikom delegacijom od 50 biznismena koji su na celu najvecih i francuskih firm od kojih su neke evropski giganto sto jasno ukazuje na ekonomiju kao glavnu temu ove posete.Veliki broj kontakata i sastanaka kojima politika sluzi kao garant sigurnosti poslovanja bi za Srbiju mogao da donese mnogo toga dobrog

LJILJA

pre 9 godina

Jedna za drugom , evropske zemlje nam iz dana u dan ukazuju na dobar put kojim smo krenuli.Nadamo se da ce Francuska Srbiju zapaziti kao zemlju pogodnu za ulaganja I investicije I da ce nam to pomoci da delimicno prebrodimo ovu krizu.

Mali Mikicaaa

pre 9 godina

Francuska je dugo godina bila osvedočeni prijatelj našega naroda, njihovi dobrovoljci su ginuli rame uz rame sa nama. Posle je naišlo neko vreme zatišja u našim odnosima tako da se nismo nešto baš najbolje razumeli. Divno je što se ponovo vraćaju oni dani prijateljstva i podrške Francuza nama i našim stremljenjima.

Žan-Žak

pre 9 godina

Svaka poseta našoj zemlji je korak više na putu Srbije ka napretku.Francuska ukazuje poverenje Srbiji koja je godinama gurana u zapećak i koju su pojedinci svojom politikom vraćali unazad....Premijer je svojim zalaganjima i postignutim rezultatima dokazao da će imati dostojnog pregovarača i dobrog domaćina.Bienvenue!

Srpkinja

pre 9 godina

Oseca se dah reformi koje je Vucic poceo da sprovodi.Mnoge evropske zemlje su pocele da nas obilaze, sto je dobar znak.Tako cemo im najlakse predociti sta je Srbija sve uradila I sta ce tek uraditi zarad dobrih odnosa sa Evropom I integracija.

Almodovarova

pre 9 godina

Sve zasluge oko dolaska francuskih drzavnika dugujemo premijeru.Da on nije ostavio utisak jedne stabilne I pozrtvovane osobe spremne za saradnju ni jedna Evropska drzava nebi krocila na tlo Srbije.Ali kada vide sa kim imaju posla,hrle nebi li dosli I porazgovarali sa nama o mogucim poslovnim poduhvatima I aktuelnim problemima.Ima nade za nas.

San postaje java

pre 9 godina

Ova poseta je veoma znacajna ako imamo u vidu da je Francuska firma zainteresovana za izgradnju metroa u Beogradu jer je to prilika da konacno nas san postane java. Mislim da Srbija nikada pre nije imala izrazeniju diplomatsku aktivnost i sa toliko uspeha kao sto ima ova Vlada i sam Vucic.

nemi posmatrac

pre 9 godina

Francuske kompanije imaju ogromno iskustvo u oblastima saobracaja i infrastrukturne gradnje tako da treba ocekuvati njihovo interesovanje za projekte kao sto su aerodum metro i slicno

Neša

pre 9 godina

Lično od Francusko-srpskog poslovnog foruma očekujem puno.
Francuskih firmi u Srbiji gotovo da nema, a nama je potreban svež kapital.
Od ove saradnje možemo imati velike koristi, jer možem potncijalno svoje proizvode izvoziti i na tržišta u frankofonskim zemljama Afrike i Azije.

Karavadjo

pre 9 godina

"Koristimo našu dugu istoriju kako bismo dalje gradili na osnovu uspeha iz prošlosT"
U tome je sva mudrost odnosa \izmedju zemalja Francuske i SRbije.

eLIZE

pre 9 godina

Francuska ima nekoliko banaka u Srbiji i fabriku za proizvodnju guma Mišelin, a nadam se posle ovih sastanaka da bude još investicija u našoj zemlji.

pripravnica

pre 9 godina

Francuski funkcioneri su procenili dobro Vucica,zato su i ukazali poverenje Srbiji. Srbija je postala postovana i od strane drugih zemalja zahvaljujuci Vucicu.

mistral

pre 9 godina

Potpisivanjem ovih sporazuma Francuska je stvarno napravila korak da nam pomegne da idemo napred to bi mogle da učine i ostale zemlje u okruženju pa da i nama konačno bude bolje

Marijana M

pre 9 godina

"Koristimo našu dugu istoriju kako bismo dalje gradili na osnovu uspeha iz prošlosti, redefinisali sadašnjost i stvorili nove početke koji će oblikovati predstojeće decenije i vekove" - upravo je ovo sustina naseg trenutnog bitisanja i krilatica koje treba da se drzimo.

Obrad Savčić

pre 9 godina

Posle trinaest godina jedan zvaničnik iz Francuske dolazi u posetu Srbiju.To je potvrda da smo sa starim prijateljima počeli ponovo da uspostavljamo dobre odnose.

Nemanja

pre 9 godina

Kako je lepo posmatrati našu Srbiju u napretku. Iz dana u dan, sve smo bliži oporavku, i grabimo sigurno ka boljoj budućnosti. Svaka čast za premijera i vladu republike Srbije, koji vidno ulažu sve svoje kapacitete.

Maša

pre 9 godina

Uvek treba negovati dobre dugogodišnje prijateljske veze sa Francuzima.Mada su se i oni sad uverili da se krenulo putem napretka i da imaju poverenja u naše pregovarače i vladu.

Majda S

pre 9 godina

Poverenja i podrske ovoj vladi i premijeru ne manjka ni sa jedne strane - ima neverovatnu podrsku u narodu ali i od strane svetskih mocnika i drzavnika, tako da mu je to vetar u ledja za sve projekte koje je izneo u svom ekspozeu

A GDE JE IVICA

pre 9 godina

A gde je nas ministar spoljnih poslova? Uspostavljanje odnosa sa drugim zemljama spalo je na mali broj ljudi koji, doduse, to rade dobro.

Zuki

pre 9 godina

Neko je ove polupismene radikalske odmetnike naucio novoj popularnoj floskuli "javno-privatno partnerstvo" pa je citamo u svakoj vesti. A sad su poceli i da najavljuju najave da se ne iznenadimo kolicinom obecanja tako iznebuha. 'Oce teze da padne na prazan stomak.

Toni Parker

pre 9 godina

Dobar rad Vlade je primećen i priznanja dolaze sa svih strana, samo opozicija u našoj zemlji ima zamerke na uspešne odradjene poslove.

Nemanja

pre 9 godina

Kako je lepo posmatrati našu Srbiju u napretku. Iz dana u dan, sve smo bliži oporavku, i grabimo sigurno ka boljoj budućnosti. Svaka čast za premijera i vladu republike Srbije, koji vidno ulažu sve svoje kapacitete.

Srpkinja

pre 9 godina

Oseca se dah reformi koje je Vucic poceo da sprovodi.Mnoge evropske zemlje su pocele da nas obilaze, sto je dobar znak.Tako cemo im najlakse predociti sta je Srbija sve uradila I sta ce tek uraditi zarad dobrih odnosa sa Evropom I integracija.

Maša

pre 9 godina

Uvek treba negovati dobre dugogodišnje prijateljske veze sa Francuzima.Mada su se i oni sad uverili da se krenulo putem napretka i da imaju poverenja u naše pregovarače i vladu.

Karavadjo

pre 9 godina

"Koristimo našu dugu istoriju kako bismo dalje gradili na osnovu uspeha iz prošlosT"
U tome je sva mudrost odnosa \izmedju zemalja Francuske i SRbije.

Almodovarova

pre 9 godina

Sve zasluge oko dolaska francuskih drzavnika dugujemo premijeru.Da on nije ostavio utisak jedne stabilne I pozrtvovane osobe spremne za saradnju ni jedna Evropska drzava nebi krocila na tlo Srbije.Ali kada vide sa kim imaju posla,hrle nebi li dosli I porazgovarali sa nama o mogucim poslovnim poduhvatima I aktuelnim problemima.Ima nade za nas.

rakac

pre 9 godina

Drago mi je kada vidim da nas jedna ovako velika i mocna zemlja kao sto je Francuksa podrzava i zeli da nam pomogne da preguramo ove teske dane,hvala im na tome...

eLIZE

pre 9 godina

Francuska ima nekoliko banaka u Srbiji i fabriku za proizvodnju guma Mišelin, a nadam se posle ovih sastanaka da bude još investicija u našoj zemlji.

gavran

pre 9 godina

Premijer Francuske dolazi sa velikom delegacijom od 50 biznismena koji su na celu najvecih i francuskih firm od kojih su neke evropski giganto sto jasno ukazuje na ekonomiju kao glavnu temu ove posete.Veliki broj kontakata i sastanaka kojima politika sluzi kao garant sigurnosti poslovanja bi za Srbiju mogao da donese mnogo toga dobrog

San postaje java

pre 9 godina

Ova poseta je veoma znacajna ako imamo u vidu da je Francuska firma zainteresovana za izgradnju metroa u Beogradu jer je to prilika da konacno nas san postane java. Mislim da Srbija nikada pre nije imala izrazeniju diplomatsku aktivnost i sa toliko uspeha kao sto ima ova Vlada i sam Vucic.

Mali Mikicaaa

pre 9 godina

Francuska je dugo godina bila osvedočeni prijatelj našega naroda, njihovi dobrovoljci su ginuli rame uz rame sa nama. Posle je naišlo neko vreme zatišja u našim odnosima tako da se nismo nešto baš najbolje razumeli. Divno je što se ponovo vraćaju oni dani prijateljstva i podrške Francuza nama i našim stremljenjima.

Marijana M

pre 9 godina

"Koristimo našu dugu istoriju kako bismo dalje gradili na osnovu uspeha iz prošlosti, redefinisali sadašnjost i stvorili nove početke koji će oblikovati predstojeće decenije i vekove" - upravo je ovo sustina naseg trenutnog bitisanja i krilatica koje treba da se drzimo.

Jefimija

pre 9 godina

To što nam je Evropa, u ovom slučaju Francuska ukazala poverenje je zato što je evidentno koliko su sigurni u ispravne poteze naše Vlade. Korak po korak i sigurno ćemo dobiti mesto koje nam pripada zahvaljujući našem premijeru.

Mikulic Mile

pre 9 godina

Ako ostaje dva dana valjda ce se nekakav dogovor postici.U svakom slucaju malo Nemci,malo Rusi .. Francuzi .. Arapi.. bice nesto od nas.

Žan-Žak

pre 9 godina

Svaka poseta našoj zemlji je korak više na putu Srbije ka napretku.Francuska ukazuje poverenje Srbiji koja je godinama gurana u zapećak i koju su pojedinci svojom politikom vraćali unazad....Premijer je svojim zalaganjima i postignutim rezultatima dokazao da će imati dostojnog pregovarača i dobrog domaćina.Bienvenue!

Majda S

pre 9 godina

Poverenja i podrske ovoj vladi i premijeru ne manjka ni sa jedne strane - ima neverovatnu podrsku u narodu ali i od strane svetskih mocnika i drzavnika, tako da mu je to vetar u ledja za sve projekte koje je izneo u svom ekspozeu

nemi posmatrac

pre 9 godina

Francuske kompanije imaju ogromno iskustvo u oblastima saobracaja i infrastrukturne gradnje tako da treba ocekuvati njihovo interesovanje za projekte kao sto su aerodum metro i slicno

pripravnica

pre 9 godina

Francuski funkcioneri su procenili dobro Vucica,zato su i ukazali poverenje Srbiji. Srbija je postala postovana i od strane drugih zemalja zahvaljujuci Vucicu.

Neša

pre 9 godina

Lično od Francusko-srpskog poslovnog foruma očekujem puno.
Francuskih firmi u Srbiji gotovo da nema, a nama je potreban svež kapital.
Od ove saradnje možemo imati velike koristi, jer možem potncijalno svoje proizvode izvoziti i na tržišta u frankofonskim zemljama Afrike i Azije.

mistral

pre 9 godina

Potpisivanjem ovih sporazuma Francuska je stvarno napravila korak da nam pomegne da idemo napred to bi mogle da učine i ostale zemlje u okruženju pa da i nama konačno bude bolje

Frida Kalo

pre 9 godina

Ovo posetom Francuska jos jednom daje zeleno svetlo za sve ono za sta se zalazemo kako bi prebrodili taj put integracija.Prijateljski odnosi ce se jos vise ucvrstiti I ojacati. Nama podrska u ovom trenutku najvise znaci, a poznato je da nam je Francuska bila veliki oslonac kada je u pitanju odnos sa EU.

Obrad Savčić

pre 9 godina

Posle trinaest godina jedan zvaničnik iz Francuske dolazi u posetu Srbiju.To je potvrda da smo sa starim prijateljima počeli ponovo da uspostavljamo dobre odnose.

A GDE JE IVICA

pre 9 godina

A gde je nas ministar spoljnih poslova? Uspostavljanje odnosa sa drugim zemljama spalo je na mali broj ljudi koji, doduse, to rade dobro.

Zuki

pre 9 godina

Neko je ove polupismene radikalske odmetnike naucio novoj popularnoj floskuli "javno-privatno partnerstvo" pa je citamo u svakoj vesti. A sad su poceli i da najavljuju najave da se ne iznenadimo kolicinom obecanja tako iznebuha. 'Oce teze da padne na prazan stomak.

wolf

pre 9 godina

Koliko vidim predstoji nam ulaganje francuskog kapitala u Aerodrom "Nikola Tesla" i metro u Beogradu.
Dolazak francuskog premijera je korak u dobrom pravcu za obe zemlje.
Srbija je konačno na dobrom putu da postane deo savremene Evrope.

Zlopamtilo

pre 9 godina

"Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima, posle svečanog dočeka Valsa, dvojica premijera imaće tet-a-tet sastanak,...."

Nakon tet-a-tet sastanka izdaće ed memoar....:)
Da nije tužno bilo bi smešno .Zašto ? Jedan banalan detalj koji toliko mnogo govori o šizofrenosti ljudi koji vode ovu zemlju ,ispred Palate Srbija ,u sklopu priprema za doček Francuza , preko bilborda na kome je bila Ruska i Srpska zastava spojene sa porukom "Partnerstvo za budućnost" i "NIS - Gasprom" ,prebačena je vojna maskirna mreža celom dužinom ,cca 500m .Degutantno.

LJILJA

pre 9 godina

Jedna za drugom , evropske zemlje nam iz dana u dan ukazuju na dobar put kojim smo krenuli.Nadamo se da ce Francuska Srbiju zapaziti kao zemlju pogodnu za ulaganja I investicije I da ce nam to pomoci da delimicno prebrodimo ovu krizu.

Jovance

pre 9 godina

Poceli su evropski lideri da cene i uvazavaju Srbiju, a bez toga nema poslovne saradnje, tako da sada mozemo ocekivati i nove investicije, koje bi nam mnogo znacile.

Runjocaveman

pre 9 godina

Prava politika bi bila da jesmo za EU a nismo,a vi jeste pa vas nece primit i tako ce ispast da ste pametni a niste,pa ce skupo kostat.

gorski kristal

pre 9 godina

Jako je dobro saradjivati i jacati medjunarodnu saradnju a narocito na privredno-ekonomskom planu. U svetu se sve veci znacaj pridaje Srbiji sto je rezultat dobro vodjene spoljne politike.

Jung

pre 9 godina

Sto vise stranih investitora dodje u zemlju to ce biti bolje za nas. To su nova radna mesta i veci standard. Zato podrzavamo posetu svakog stranog premijera, ministra, delegata, samo ako zele da saradjuju sa nama i ako imaju pametne predloge, sugestije i sredstva za ulaganje u nasu zemlju, to znaci da vise nismo tako omrazeni u svetu i da nas gledaju drugacijim ocima.

Lepoto

pre 9 godina

Sto vise stranih investitora dodje u zemlju to ce biti bolje za nas. To su nova radna mesta i veci standard. Zato podrzavamo posetu svakog stranog premijera, ministra, delegata, samo ako zele da saradjuju sa nama i ako imaju pametne predloge, sugestije i sredstva za ulaganje u nasu zemlju, to znaci da vise nismo tako omrazeni u svetu i da nas gledaju drugacijim ocima.

Nada

pre 9 godina

Narodu se ne može udovoljiti. Očigledno je da svi sem nas samih vide da će reforme koje se sprovode vrlo ubrzo doprineti da živimo bolje. Drago mi je da su Francuzi to prepoznali I nadam se novim radnim mestima.

Marica

pre 9 godina

Nema mesta za zlurade komentare. Mozemo mi da volimo ili nevolimo AV, ali cinjenice su da je cenjen drzavnik i to se ne moze dovoditi u pitanje. Ya nas gradjane je jako bitno da je patriota i da se svojski trudi da iz svega izvuce benefite za nasu drzavu

Ekolog

pre 9 godina

Francuska je velika i uticajna drzava, a njihovo poverenje Srbiji je neizmerno vazno. Ulaganje francuskih privrednika, kao i sama podrska Francuske, je Srbiji vetar u ledja.

MOZAIK

pre 9 godina

Dolazak Francusdkih firmi u Srbiju dokaz da ova vlada radi dobro i da se polako vraća davno izgubljeno poverenje u Srbiju i mogućnosti za ulaganje u njenu privredu od strane svetskog kapitala.

RNR

pre 9 godina

Ovaj iskorak i poverenje koje nam je Francuska pružila dovođenjem predstavnika čak 32 kompanije u Beograd, biće korisno i po nas ali i po njih.

dunja

pre 9 godina

Na putu ka EU imamo podrsku i pomoc mocnih drzava zahvaljujuci izvrsnoj diplomatskoj politici premijera Vucica koji uspeva da i pored svih napada da odbrani interese nase zemlje.

Obilić

pre 9 godina

Podrska Francuske na putu ka prikljucenju Evrospskoj Uniji nam je od velikog znacaja. Zato moramo izgraditi partnerkse i prijateljske odnose sa tom zemljom , a Vucic svakako zna kako se to radi.

gaga

pre 9 godina

Ovo je veliki uspeh za nasu vladu i naseg premijera. Zaista mi je drago sto nas svi cene. Nadam se sto vecem broju inostranih ulagaca koji ce pruziti podrsku nasim reformama.

Boza

pre 9 godina

Realno, Francuska je ukazala poverenje Srbiji, jer ima poverenje u politiku koja se trenuutno vodi u našoj državi, a za to je zaslužan premijer Vučić. Svidelo se nekome ili ne, Srbija je napokon na pravom putu da postane jaka država.

Misa99

pre 9 godina

Nemacka, Engleska I Francuska su zemlje koje imaju najjaci uticaj u Evropi. Sve one pokazuju interesovanje za Srbiju I dajunam podrsku I iskrenu zelju za saradnju to samo dokazuje da je Srbija na dobrom putu I da postajemo sigurna zemlja u koju treba ulagati

Urban

pre 9 godina

Nema sumnje da je Srbija znatno napredovala u odnosu na prethodni period, a taj napor su očigledno strane zemlje prepoznale. Francuska je definitivno uz nas, a uz njenu podršku i pomoć sigurno imamo mnogo veće šanse da što pre postanemo deo EU, a to nam je trenutno prioritet. Nadam se da ćemo u tome uskoro i uspeti.

CAR LAZAR

pre 9 godina

Danas Srbija ima coveka,Premijera Vucica,koji zeli da Srbija ide napred i koji se zalaze i trudi za svoju zemlju. Saradnja sa Francuskom i ostalim zemljama moze nam pomoci da Srbiju ucini razvijenom i ekonomski oporavljenom zemljom.

Zuki

pre 9 godina

Neko je ove polupismene radikalske odmetnike naucio novoj popularnoj floskuli "javno-privatno partnerstvo" pa je citamo u svakoj vesti. A sad su poceli i da najavljuju najave da se ne iznenadimo kolicinom obecanja tako iznebuha. 'Oce teze da padne na prazan stomak.

Runjocaveman

pre 9 godina

Prava politika bi bila da jesmo za EU a nismo,a vi jeste pa vas nece primit i tako ce ispast da ste pametni a niste,pa ce skupo kostat.

Zlopamtilo

pre 9 godina

"Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima, posle svečanog dočeka Valsa, dvojica premijera imaće tet-a-tet sastanak,...."

Nakon tet-a-tet sastanka izdaće ed memoar....:)
Da nije tužno bilo bi smešno .Zašto ? Jedan banalan detalj koji toliko mnogo govori o šizofrenosti ljudi koji vode ovu zemlju ,ispred Palate Srbija ,u sklopu priprema za doček Francuza , preko bilborda na kome je bila Ruska i Srpska zastava spojene sa porukom "Partnerstvo za budućnost" i "NIS - Gasprom" ,prebačena je vojna maskirna mreža celom dužinom ,cca 500m .Degutantno.

pripravnica

pre 9 godina

Francuski funkcioneri su procenili dobro Vucica,zato su i ukazali poverenje Srbiji. Srbija je postala postovana i od strane drugih zemalja zahvaljujuci Vucicu.

Maša

pre 9 godina

Uvek treba negovati dobre dugogodišnje prijateljske veze sa Francuzima.Mada su se i oni sad uverili da se krenulo putem napretka i da imaju poverenja u naše pregovarače i vladu.

Almodovarova

pre 9 godina

Sve zasluge oko dolaska francuskih drzavnika dugujemo premijeru.Da on nije ostavio utisak jedne stabilne I pozrtvovane osobe spremne za saradnju ni jedna Evropska drzava nebi krocila na tlo Srbije.Ali kada vide sa kim imaju posla,hrle nebi li dosli I porazgovarali sa nama o mogucim poslovnim poduhvatima I aktuelnim problemima.Ima nade za nas.

Žan-Žak

pre 9 godina

Svaka poseta našoj zemlji je korak više na putu Srbije ka napretku.Francuska ukazuje poverenje Srbiji koja je godinama gurana u zapećak i koju su pojedinci svojom politikom vraćali unazad....Premijer je svojim zalaganjima i postignutim rezultatima dokazao da će imati dostojnog pregovarača i dobrog domaćina.Bienvenue!

Karavadjo

pre 9 godina

"Koristimo našu dugu istoriju kako bismo dalje gradili na osnovu uspeha iz prošlosT"
U tome je sva mudrost odnosa \izmedju zemalja Francuske i SRbije.

Nemanja

pre 9 godina

Kako je lepo posmatrati našu Srbiju u napretku. Iz dana u dan, sve smo bliži oporavku, i grabimo sigurno ka boljoj budućnosti. Svaka čast za premijera i vladu republike Srbije, koji vidno ulažu sve svoje kapacitete.

nemi posmatrac

pre 9 godina

Francuske kompanije imaju ogromno iskustvo u oblastima saobracaja i infrastrukturne gradnje tako da treba ocekuvati njihovo interesovanje za projekte kao sto su aerodum metro i slicno

Srpkinja

pre 9 godina

Oseca se dah reformi koje je Vucic poceo da sprovodi.Mnoge evropske zemlje su pocele da nas obilaze, sto je dobar znak.Tako cemo im najlakse predociti sta je Srbija sve uradila I sta ce tek uraditi zarad dobrih odnosa sa Evropom I integracija.

Frida Kalo

pre 9 godina

Ovo posetom Francuska jos jednom daje zeleno svetlo za sve ono za sta se zalazemo kako bi prebrodili taj put integracija.Prijateljski odnosi ce se jos vise ucvrstiti I ojacati. Nama podrska u ovom trenutku najvise znaci, a poznato je da nam je Francuska bila veliki oslonac kada je u pitanju odnos sa EU.

San postaje java

pre 9 godina

Ova poseta je veoma znacajna ako imamo u vidu da je Francuska firma zainteresovana za izgradnju metroa u Beogradu jer je to prilika da konacno nas san postane java. Mislim da Srbija nikada pre nije imala izrazeniju diplomatsku aktivnost i sa toliko uspeha kao sto ima ova Vlada i sam Vucic.

rakac

pre 9 godina

Drago mi je kada vidim da nas jedna ovako velika i mocna zemlja kao sto je Francuksa podrzava i zeli da nam pomogne da preguramo ove teske dane,hvala im na tome...

Jefimija

pre 9 godina

To što nam je Evropa, u ovom slučaju Francuska ukazala poverenje je zato što je evidentno koliko su sigurni u ispravne poteze naše Vlade. Korak po korak i sigurno ćemo dobiti mesto koje nam pripada zahvaljujući našem premijeru.

Toni Parker

pre 9 godina

Dobar rad Vlade je primećen i priznanja dolaze sa svih strana, samo opozicija u našoj zemlji ima zamerke na uspešne odradjene poslove.

Marijana M

pre 9 godina

"Koristimo našu dugu istoriju kako bismo dalje gradili na osnovu uspeha iz prošlosti, redefinisali sadašnjost i stvorili nove početke koji će oblikovati predstojeće decenije i vekove" - upravo je ovo sustina naseg trenutnog bitisanja i krilatica koje treba da se drzimo.

Neša

pre 9 godina

Lično od Francusko-srpskog poslovnog foruma očekujem puno.
Francuskih firmi u Srbiji gotovo da nema, a nama je potreban svež kapital.
Od ove saradnje možemo imati velike koristi, jer možem potncijalno svoje proizvode izvoziti i na tržišta u frankofonskim zemljama Afrike i Azije.

Majda S

pre 9 godina

Poverenja i podrske ovoj vladi i premijeru ne manjka ni sa jedne strane - ima neverovatnu podrsku u narodu ali i od strane svetskih mocnika i drzavnika, tako da mu je to vetar u ledja za sve projekte koje je izneo u svom ekspozeu

Obrad Savčić

pre 9 godina

Posle trinaest godina jedan zvaničnik iz Francuske dolazi u posetu Srbiju.To je potvrda da smo sa starim prijateljima počeli ponovo da uspostavljamo dobre odnose.

mistral

pre 9 godina

Potpisivanjem ovih sporazuma Francuska je stvarno napravila korak da nam pomegne da idemo napred to bi mogle da učine i ostale zemlje u okruženju pa da i nama konačno bude bolje

wolf

pre 9 godina

Koliko vidim predstoji nam ulaganje francuskog kapitala u Aerodrom "Nikola Tesla" i metro u Beogradu.
Dolazak francuskog premijera je korak u dobrom pravcu za obe zemlje.
Srbija je konačno na dobrom putu da postane deo savremene Evrope.

A GDE JE IVICA

pre 9 godina

A gde je nas ministar spoljnih poslova? Uspostavljanje odnosa sa drugim zemljama spalo je na mali broj ljudi koji, doduse, to rade dobro.

Mikulic Mile

pre 9 godina

Ako ostaje dva dana valjda ce se nekakav dogovor postici.U svakom slucaju malo Nemci,malo Rusi .. Francuzi .. Arapi.. bice nesto od nas.

LJILJA

pre 9 godina

Jedna za drugom , evropske zemlje nam iz dana u dan ukazuju na dobar put kojim smo krenuli.Nadamo se da ce Francuska Srbiju zapaziti kao zemlju pogodnu za ulaganja I investicije I da ce nam to pomoci da delimicno prebrodimo ovu krizu.

Mali Mikicaaa

pre 9 godina

Francuska je dugo godina bila osvedočeni prijatelj našega naroda, njihovi dobrovoljci su ginuli rame uz rame sa nama. Posle je naišlo neko vreme zatišja u našim odnosima tako da se nismo nešto baš najbolje razumeli. Divno je što se ponovo vraćaju oni dani prijateljstva i podrške Francuza nama i našim stremljenjima.

gavran

pre 9 godina

Premijer Francuske dolazi sa velikom delegacijom od 50 biznismena koji su na celu najvecih i francuskih firm od kojih su neke evropski giganto sto jasno ukazuje na ekonomiju kao glavnu temu ove posete.Veliki broj kontakata i sastanaka kojima politika sluzi kao garant sigurnosti poslovanja bi za Srbiju mogao da donese mnogo toga dobrog

eLIZE

pre 9 godina

Francuska ima nekoliko banaka u Srbiji i fabriku za proizvodnju guma Mišelin, a nadam se posle ovih sastanaka da bude još investicija u našoj zemlji.

gorski kristal

pre 9 godina

Jako je dobro saradjivati i jacati medjunarodnu saradnju a narocito na privredno-ekonomskom planu. U svetu se sve veci znacaj pridaje Srbiji sto je rezultat dobro vodjene spoljne politike.

Jung

pre 9 godina

Sto vise stranih investitora dodje u zemlju to ce biti bolje za nas. To su nova radna mesta i veci standard. Zato podrzavamo posetu svakog stranog premijera, ministra, delegata, samo ako zele da saradjuju sa nama i ako imaju pametne predloge, sugestije i sredstva za ulaganje u nasu zemlju, to znaci da vise nismo tako omrazeni u svetu i da nas gledaju drugacijim ocima.

Lepoto

pre 9 godina

Sto vise stranih investitora dodje u zemlju to ce biti bolje za nas. To su nova radna mesta i veci standard. Zato podrzavamo posetu svakog stranog premijera, ministra, delegata, samo ako zele da saradjuju sa nama i ako imaju pametne predloge, sugestije i sredstva za ulaganje u nasu zemlju, to znaci da vise nismo tako omrazeni u svetu i da nas gledaju drugacijim ocima.

Nada

pre 9 godina

Narodu se ne može udovoljiti. Očigledno je da svi sem nas samih vide da će reforme koje se sprovode vrlo ubrzo doprineti da živimo bolje. Drago mi je da su Francuzi to prepoznali I nadam se novim radnim mestima.

Marica

pre 9 godina

Nema mesta za zlurade komentare. Mozemo mi da volimo ili nevolimo AV, ali cinjenice su da je cenjen drzavnik i to se ne moze dovoditi u pitanje. Ya nas gradjane je jako bitno da je patriota i da se svojski trudi da iz svega izvuce benefite za nasu drzavu

Ekolog

pre 9 godina

Francuska je velika i uticajna drzava, a njihovo poverenje Srbiji je neizmerno vazno. Ulaganje francuskih privrednika, kao i sama podrska Francuske, je Srbiji vetar u ledja.

MOZAIK

pre 9 godina

Dolazak Francusdkih firmi u Srbiju dokaz da ova vlada radi dobro i da se polako vraća davno izgubljeno poverenje u Srbiju i mogućnosti za ulaganje u njenu privredu od strane svetskog kapitala.

Jovance

pre 9 godina

Poceli su evropski lideri da cene i uvazavaju Srbiju, a bez toga nema poslovne saradnje, tako da sada mozemo ocekivati i nove investicije, koje bi nam mnogo znacile.

RNR

pre 9 godina

Ovaj iskorak i poverenje koje nam je Francuska pružila dovođenjem predstavnika čak 32 kompanije u Beograd, biće korisno i po nas ali i po njih.

Boza

pre 9 godina

Realno, Francuska je ukazala poverenje Srbiji, jer ima poverenje u politiku koja se trenuutno vodi u našoj državi, a za to je zaslužan premijer Vučić. Svidelo se nekome ili ne, Srbija je napokon na pravom putu da postane jaka država.

dunja

pre 9 godina

Na putu ka EU imamo podrsku i pomoc mocnih drzava zahvaljujuci izvrsnoj diplomatskoj politici premijera Vucica koji uspeva da i pored svih napada da odbrani interese nase zemlje.

Misa99

pre 9 godina

Nemacka, Engleska I Francuska su zemlje koje imaju najjaci uticaj u Evropi. Sve one pokazuju interesovanje za Srbiju I dajunam podrsku I iskrenu zelju za saradnju to samo dokazuje da je Srbija na dobrom putu I da postajemo sigurna zemlja u koju treba ulagati

Urban

pre 9 godina

Nema sumnje da je Srbija znatno napredovala u odnosu na prethodni period, a taj napor su očigledno strane zemlje prepoznale. Francuska je definitivno uz nas, a uz njenu podršku i pomoć sigurno imamo mnogo veće šanse da što pre postanemo deo EU, a to nam je trenutno prioritet. Nadam se da ćemo u tome uskoro i uspeti.

Obilić

pre 9 godina

Podrska Francuske na putu ka prikljucenju Evrospskoj Uniji nam je od velikog znacaja. Zato moramo izgraditi partnerkse i prijateljske odnose sa tom zemljom , a Vucic svakako zna kako se to radi.

CAR LAZAR

pre 9 godina

Danas Srbija ima coveka,Premijera Vucica,koji zeli da Srbija ide napred i koji se zalaze i trudi za svoju zemlju. Saradnja sa Francuskom i ostalim zemljama moze nam pomoci da Srbiju ucini razvijenom i ekonomski oporavljenom zemljom.

gaga

pre 9 godina

Ovo je veliki uspeh za nasu vladu i naseg premijera. Zaista mi je drago sto nas svi cene. Nadam se sto vecem broju inostranih ulagaca koji ce pruziti podrsku nasim reformama.