Utorak, 14.10.2014.

22:59

Priveden brat premijera Albanije

Olsi Rama, brat premijera Albanije Edija, priveden je na stadionu Partizana zbog sumnje da je učestvovao u incidentu na utakmici Srbija-Albanija, saznaje B92

Izvor: B92

Priveden brat premijera Albanije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

331 Komentari

Sortiraj po:

Toliko o onima ka kojima hrlimo…

pre 9 godina

Evropske diplomate su insistirale da pustimao navijace Albanije preko granice. Onaj Amerikanac trazio da se pusti brat albanskog premijera iz hapsa. Jasno je koje su zemlje to sve osmislile i organizovale a jasno je i zasto.

Tigi22

pre 9 godina

Ovom zastavom nedvosmisleno se stavlja do znanja, da se albanci neće smiriti i da predstavljaju opasnost za sve balkanske zemlje, u kojima žive. Povodom ovoga bi se trebala oglasiti i Amerika, s obzirom da je inicijator, ovog incidenta čovek koji poseduje njihov pasoš.

KAKVA - BRUKA - I - KUKAVICA

pre 9 godina

Ovo je zaista necuven skandal kakav normalan covek nije u stanju da smisli, a kamoli da razume. Doci do nekog rezultata na ovakav nacin je zaista ne primeren. Iako su pokusali da nas prikazu na ponizan nacin , upali su u zamku, o sebi su rekli sve i poslali ruznu provokatorsku sliku. Jedino sto mi se posebno ne svidja u celoj situaciji je to sto ovaj incident neki pokusavaju da iskoriste za jeftine politicke poene. Lepo da smo mu dali lozu, da komotno sedi i ucini ovakav skandal, prosto covek nezna sta bi dalje komentarisao. jedino sto nam je jos ostalo da ga lepo ga smestimo u najluksuzniji hotel da se covek ne potuca po Beogradu. On je koliko se vidi brat albanskog premijera. Ali koliko vidim da ga je policija uhapsila, sto je dobro.

Peca

pre 9 godina

Došao je sa jasnim ciljem da naruši stabilnost u regionu eto kakvu poruku šalju Albanci i treba ih maksimalno izbegavati jer očigledno ne žele da rešavaju probleme nego da stvaraju nove!

cccc

pre 9 godina

Zeleli su da se incident pretvori u nevidjenim razmerama, zrtvovali su svoju celu ekipu zrtvovali su ono sto su imali najbolje,zeleli su da bude pokolja i mnogo mrtvih na stadionu, medutim desilo se ono sto nama ide u prilog da jednom ceo svet vidi ko pravi scene i rezira stvari, da se vidi odakle dolaze nevidjene provokacije i mrznja, nemoze vecito da se krije kao zmija noge jednom mora da izadje cela stvar na videlo, ne treba policiju osudjivati sto nisu sprecili treba ih nagraditi i pohvaliti sto su odmah rasvetlili celu stvar . Da je spreceno nebi sve izaslo na videlo bravo otvara nam se put da dignute glave idemo dalje.......

Molari

pre 9 godina

Provokacija je bila jaka,delimicno je uspela,ali ne u potpunosti.Porazno je sto je brat albanskog premijera vinovnik a verovatno i organizator tog dogadjaja.I pored jake zelje Srbije da normalizuje odnose sa Kosovom,bice nam tesko zbog konstantnih provokacija i sabotaza.Verujem da ce Vucic naci nacin da prevazidje sve prepreke koje ga cekaju.

Maroko

pre 9 godina

nije to samo bruka za Albaniju..meni je jaci utisak ovaj nesrecni mladic, Srbin, koji u sred Srbije posle provokacije Albanaca, u direktnom prenosu pogrdnim imenima naziva Premijera, takodje Srbina...to ni jedna rasa ne bi sebi dozvolila

Amargedon SM

pre 9 godina

Samo mi nije jasno kako oni nisu proveravani,pa mogli su i bombu tako da unesu pa kad bi eksplodirala u njihovoj loži rekli bi da smo mi postavili.Dobro je što se tako nešto nije desilo.

Nika

pre 9 godina

Seca li se neko Ivana Bogdanova sta je radio u Italiji na stadionu pre par godina i gde je sada Ivan Bogdanov,na koliko je osudjen da li je na slobodi ili na stadionu nakon svega?

Iz ove drzave treba bezati i bezati i bezati.Dok ne ostane to sto ne ostane.Postenim i casnim ljudima neka je Bog u pomoci ali nema ni hleba ni buducnosti u Srbiji.Narocito za mlade i vredne ljude.Mozak jednostavno vise ne stanuje u Srbiji.Otisao u emigraciji.

Ako smem SM

pre 9 godina

Opet ništa ,on je Američki građanin.Pa šta jer izazivao i lično odgovoran za sinoćni incident ne bi taj meni još izašao.

Anonimus SM

pre 9 godina

Čista provokacija na koju smo se upecali,samo nismo ništa preterano ni reagovali što opet nije loše.Očekivao sam baš lošu sliku ovako ok kako je moglo ispasti.

Nemanja

pre 9 godina

Da li iko uvidja da je ovaj dron mogao da nosi oruzije i da bez problema ubije predsednika Srbije? Gde su snajperisti koji bi ga skinuli? Učite malo od ozbiljnih službi kao što su Ruska ili Američka...

Stop terorizmu

pre 9 godina

"Rama i njegova pratnja su se na stadionu našli na "insistiranje ambasadora iz Evropske unije". Kojih ambasada? Proterati te ambasadore i ugostiti nove.Sta je problem sto su se pojedini zaigrali,pa nismo im kolonija.
Koji su Ambasadori insistirali,oni su i karika finansiranja ID,IS ISS i slicno

mutljavina

pre 9 godina

A kad je Cavic izasao po medalju u majici Kosovo je Srbija,suspenzija oduzimanje medalje.. sad da vidimo sta ce da bude!!!??

tehnoloski nepismen

pre 9 godina

Veliki propusti su uopste i u nasim sluzbama bezbednosti jer u faktor iznenadjenja (utakmice, mitinzi, demonstracije, vojne parade) nisu predvideli upotrebu nove tehnologije provociranja - dron.

Radovan 3

pre 9 godina

Nadam se da će UEFA reagovati i adekvatno kazniti FS Albanije kao i da će svet shvatiti ko je uzrok nemira na Balkanu. Siguran sam da će Srbija dostojanstveno izneti na leđima ovaj skandal.

Janko

pre 9 godina

Bilo da je sinoćni incident inicirao brat premijera Albanije ili neko drugi, načinjena je velika šteta, baš u trenucima kad se uveliko razmišljalo o "odmrzavanju" odnosa sa Albanijom. Da ne pominjen kakve su sve posledice mogle biti. Publika se sjajno ponela, sem nekoliko upada gledalaca, sve je dostojanstveno podneto.

Lena

pre 9 godina

Sramota dosta je više mešanja politike u sport, nadam se da će nadležni organi da reaguju jer ovakve nemile scene na sportskim takmičenjima se ne smeju ponoviti.

Opsuti se i uzivaj sto si Srbin brate moj!!!

pre 9 godina

(HristeBoze, 14. oktobar 2014 23:48)
Pre nego das komentar ohladi glavu,umiri srce i videces posve drugaciju realnost.
Ovo nije nasa sramota, nego njihova.Oni se hvalisu i misle da nesto postizu,a da cak to nije njihova snaga nego tudja.Njih podupiru SAD i EU,od nule su napravili nesto malo vredno,a sad ta nula leti i misli da moze kao ISIS da se sepuri po Balkanu i da ce sve mirno i po njih dobro da se zavrsi!
To sto ih je ponela moc i sto im neko ekstremno bogat daje pravo da se bahati ne znaci da je to podvig,nego je to jad,tuga,sramota i obicno se tako ponasa neko sa kompleksima kada mu das moc.
Kako mi nasu zastavu da sirimo u Pristini ili Tirani kad sve i ako te Siptari ne oduzmu od zivota EU i SAD bi te za to osudili?Zasto bi najpre to i radili uopste?Kakv je sustinski smisao te detinjarije?Samo otkrivas svoje namere o ratobornosti,o nedostatku inteligencije i koliki si debil.Podmukle radnje i provokacije sa sigurne udaljenosti,jos plus pod zastitom i juridiskcijom NATO-a nije nikakav podvig,nego kukavicka sramota.Siptari i jesu poznati po tome da su hrabri samo kad su brojniji i sigurni u pobedu.Kada je `cupavo` onda placu i zapomazu kao deca.
Ako slucajno i dodje do neke agresije,ovi su vodjeni ideologijom kojoj SAD nije frend.Bondstil ima prvi da oseti sta je stvorio.Zato pusti pauna da se sepuri...jer tuga je biti paun,a ne Srbin ;)!
A nit smo mali,nit rasparcani.A,i Hrist je na kraju delovao jadno,pa ipak bio je sve samo ne jadan!Jadni su ono koji zlo seju!

T&T

pre 9 godina

Uvek sam verovao da ne treba generalizovati I da ne postoje zli ili dobri narodi I da je sve stvar pojedinaca....
Ali Albanci me uvek demantuju! Ipak postoje zle nacije.
Zao mi je, ali oni su jedini oko kojih ne mogu da budem politicki korektan.

tatjana

pre 9 godina

Nas jadan narod koji na vlasti ima politicare koji nemaju ponosa. Zasto imamo bilo kakve odnose sa Albanijom i zasto nismo zadrzali u zatvoru nekog ko je pocinio kriminalno delo? Zasto pokusavamo da se dodvorimo Evropi? Mi cemo uvek biti krivi, dok god ne udjemo u NATO. Samo se nadam da nas nasi politicari nece i u NATO prodati!

Draza

pre 9 godina

Evo susjed, znam... ljuti ste. :)
Odradili vas Albanci, samo tako.
Na licima vaših nogometaša vidjelo se kolutanje očima i pitanja - "Bože, je li se ovo zaista dešava?" Ne zbog helikoptera.
Nisu se tukli vaši nogometaši protiv njivih... vaš posao je bio da osigurate ovaj događaj. Ne da neki Bogdanov šeće po polju.
A sutra bi trebali čuvati Putina.
Jedini problem je da nakon (prvoklasne) provokacije, niste smirili stvari. Vaši navijači su izgleda šefovi vašim policijskim poručnicima... A to je veći problem od jedne utakmice.

Milija

pre 9 godina

Dakle, za pocetak - od youtube do konvencionalnih medija po celom svetu koji nemaju cenzuru Velikog Brata emitovati do besvesti snimak incidenta na stadionu i snimak rulje koja opseda nasu ambasadu u Tirani. NIjedan komentar ne treba, osim pitanja na engleskom jeziku u subtitlu tipa: sta biste vi radili da neko uradi ovako nesto u vasoj zemlji? A sto se tice pritisaka oko pustanja divljaka u zemlju i na stadion, ja bih sigurno znao kako to da resim u nasu korist - no, nasa drzava se dici Sega-Mega expertima, pa neka oni sada razmisljaju sta je trebalo da urade (a ostavku bi u svakoj normalnoj zemlji morali da daju). P.S. Uopste mi nije jasno ni sta ce nam ovakav fudbal, bolje bi nam bilo da se okrenemo golfu, sahu, i drugim intelektualnim igrama, posto tamo susede pecinskih manira jos za dugo necemo sretati.

Stojmenov

pre 9 godina

El moguce da se u ovom loodilu niko ne zapita, kako je moguce da onaj Bugarin Bogdanov, zbog kojeg je Srbija vec kaznjavana, uopste udje na stadion? Kako je moguce da 'ladno proseta pored obezbedjenja i da se useta na teren da bi licno "delio pravdu"? 'El moguce da je drzava Srbija bas tolika BANANA republika, pa da u vreme odigravanja najrizicnije moguce utakmice danas u Evropi, neko instalira dron sa zastavom na crkvu svetog Arhangela, skoro pa tik uz stadion JNA? Prevedeno na narodski jezik, na tom dronu je mogla biti i hidrogenska bomba, taman da svima zatamni ekran pred ocima. E Srbijo, medj' sljivama.

crvenkapa

pre 9 godina

Stvarno je ovo ogromna blamaza za USA - dali su coveku pasos koji ih blamira po svetu. Inace, svaka cast za Ratno vazduhoplovstvo Albanije. Neverovatna sinhronizacija pokreta, ali na pogresnom mestu. Mogao je neko da pogine u slucaju nepredvidjenog pada te letelice.
Za utehu je saznanje da premijer Albanije ima jos bahatijeg brata nego nas premijer, pa zato zalim sve produhovljene Albance i mislece ljude u Albaniji. U istom smo sosu.

huricane

pre 9 godina

e prenocio bi mi u zatvoru pa da ima cetiri pasosa u dzepu! Koliko perfidnosti- brat premijera, iz zvanicne delegacije, usao na insistiranje ambasadora EU, upravlja dronom sa zastavom velike albanije i biva pusten zato sto ima pasos SAD i jer je Sorosov saradnik! E to samo ovdje moze

Mirko

pre 9 godina

Ozbiljni ljudi i politicari bi uradili sledece:
-predlozili FSSu da bez obzira na odluku UEFE, otkazu ljubazno nase dalje ucestvovanje u kvalifikacijama.
-formalno proglasiti incident teroristickim aktom i napraviti zvanicni proglas u vezi toga, traziti stav OEBSa
-poslati zvanicnu notu albanskom ambasadoru i traziti zvanican stav albanske vlade
-naplatiti garanciju- kauciju za pustanje osumnjicenog, hitno odrediti sumu.
-prouciti tehnicki propust nadzora stadiona i poboljsati kontrolu radio frekvencija u zoni bezbednost
-itd, itd
Podici ceo incident na diplomatski nivo i koristiti sav diplomatski kor sa preciznim instrukcijama...
Moze ovo da se iskoristi, ali nema ko...

1914

pre 9 godina

@zapadni SRBIN:brate direktno siris neistine da ne kazem da lazes.BBC je krajnje realno preneo vest sto svako moze da proveri:
http://www.bbc.com/sport/0/football/29604464
CNN,Sky Sports takodje.Znaci direktno lazes iz ko zna kojih razloga.
Katastrofalna nesposobnost policije,mogli su dronom ubaciti bilo sta.Gde je policija na atletskoj stazi,kako mogu u ovakvoj utakmici visokog rizika da dozvole navijacima da ulete na teren i udaraju njihove igrace(da se razumemo zasluzili su)zbog cega cemo verovatno biti debelo kaznjeni.Provokacija na stadionima ce uvek biti,pogotovo od Albanaca koji nista drugo ni ne znaju da rade, ali se zna ko to treba da spreci...

milan

pre 9 godina

To je upozorenje Amerike zbog dolaska Putina. Misle Dacic i Vucic kako su nadmudrili EU i SAD...
Ja se licno radujem Putinovom dolasku, ali ce cena biti previsoka za Srbiju..
Ne moze se sedeti na 2 stolice. Moramo da odlucimo jesmo li za lovce ili za vukove...

Deyan

pre 9 godina

A tamo neki srpski novinar za BBC izjavio kako je "tamo neka mala glupa situacija izazvala incident veceri".
Mala glupa situacija?!

VuK

pre 9 godina

Ništa novo, nastavljamo po starom. Po ko zna koji put iz Beograda ide loša slika u svet. I naravno Srbija će biti najveći krivac. Nikako da se opametimo.

Ненад

pre 9 godina

Ово треба сматрати терористичким чином! Па, побогу, за тај дрон се могла прикачити и експлозивна направа и побити ко зна колико људи! И то још урадише Албанци, овековечени терористи! Па замислите да играју Русија и Чеченија усред Москве, и да се тако нешто сличнo деси тамо (иако је то код Руса немогуће), али ипак замислите! Не смем ни да замислим како би Руси реаговали. Поред ових наших полицајаца могли су унети и хаубице на стадион! Шта смо ми дочекали, да нас неандерталци з........у усред Београда, а држава ништа! Брука!

omg

pre 9 godina

Mi stvarno treba da prestanemo da igramo fudbal, em smo losi u fudbalu, reprezentacija nam je korumpirana igraci se zovu po principu ovaj mora da se progura da bi se prodao bolje a ne po talentu, radu, igri.

Navijaci, huligani nas blamiraju na svakom koraku, od toga da prodaju drogu po stadionima do toga da ubijaju strane drzavljane po gradu.

Mislim realno nista dobro nam taj fudbal ne donosi.

KUKOC 7

pre 9 godina

Од еден Македонец :
После ова не може никој , ама баш никој дека може да се живее во заеднички соживот!!!
На Србите може да им кажам дека се лесни на провокација, и дека не требаше така лесно да подлегнат на ситна провокација. На крај они ке си го изедат затоа што воопшто не ни скинаа знаме , туку МАПА на една голема Држава, ако она што леташе беше знаме ја сум тогаш олимписки знаменосец. А европскиве/свртскиве медиуми ке ги престават ко да направиле геноцид и масакар, и ке мора да платат за се што правеле некои нивни политичари предходно изминатите години. Е браќа Срби....
Што се однесува до вечно угнетената страна, сакам да ги прашам ако толку многу се јачаа дека ке ги има околу 200 луѓе на стадионот во Белград, зашто едноставно не се појавија и не отидоа да навијаат најгласно за Големата Држава?! Него се исплашија (испичија) па мораа на најнизок можен начин да пуштат квадрихоптер, ако си муж иди и извади го знамето пред цел стадион ама очигледно нема мажи, а истото важи и за нашите славеници тука што славеа вечерва, ама очигледно е дека и тука мажиштата потфрлија. Е браќа вечно угнетени и желни за соживот....

bobo mk

pre 9 godina

Ajd u 100 evara da bratu nece dlaka sa glave da zafali a da ce FSS da popije zestoku kaznu. Mozda cak i registracija utakmice sluzbenim rezultatom za albance. Fudbalski savez Albanije mozda kazane novcano. Diplomatski skandal nema veze sa organizacijom utakmice. Inace, to je taj ugled koji nasa zemlja i FSS uzivaju u Evropi i svetu. (Pera Trta, 14. oktobar 2014 23:57)

Mislim da će oba saveza dobiti žestoke kazne, Albanski savez zbog letelice sa političkom i ratnohuškačkom porukom koju iz lože upravlja član zvanične delegacije, i zbog izazivanja tuče, dok FSS zbog upada Bogdanova i ostalih retarda u teren što se nikako nije smelo dozvoliti.

ivan

pre 9 godina

Kako samo nasedate na pasos Amerike i EU ambasadore! U 'slobodnim medijima' neko to odmah iskopa i plasira, zar ne?

Samo se palite - kao sto se pale obozavaoci Bogdanova. I njega su oni poslali na teren? 'Vucicu .....'? I to su poslali iz EU?

Ne vidite da je sve izrezirano? Albanci i navijaci - neredi u Srbiji...

Jadna je Srbija sa toliko neprijatelja, slaba i lomljiva, a najlomljivija zbog gluposti!

sasa bl

pre 9 godina

albanci su samo neposredni izvrsioci, nisu oni u stanju da smisle ovako nesto, smisljeno je to negde drugde, i to je svima jasno. ostaje da saznamo, da li je ovo samar nama zbog parade koja se nekome ne svidja, ili poruka glavnom gostu parade

Milan

pre 9 godina

Optuziti za teroristicki akt i tacka.
A zemlji tog ambasadora protesnu notu, i zahtev da opozovu svog ambasadora zbog uplitanje u rad drzavnih organa druge zemlje.

MIlan

pre 9 godina

Pitanje otkud albanski dron na krovu Pravoslavne Crkve i sto bas odande! Kako bas da je VIP loza toliko povoljna za remote upravljanje! Albanci su imali veoma dobru logistiku!Utakmica se igrala na stadionu JNA ili Partizanovom stadionu.E sad, koliko je Albanaca igralo u Partizanu u proteklim decenijama da pomenemo neke,Prekazi,Salja, ili Vokri.Ovaj zadnji je vrlo Velikokosovki obojen pa ne bi bilo cudo da je imao i logisticku ulogu u svemu.Voleo bih da gresim ali tesko!!!

antrax

pre 9 godina

Kao prvo, ne želim nikoga da provociram ovim komentarom, iako pišem iz Sarajeva. Ne želim ni da likujem zbog ove provokacije.
Samo želim da konstatujem da se još uvijek na Balkanu pale vatre u kojima izgore obični ljudi. Ne kažem, a da se ista stvar desila u Sarajevu, Zagrebu ili Skoplju, publika isto reagovala. Ne žalim da vjerujem da opet nekome Balkan zapaljen treba. Zašto nas malo ne popuste svi, prvo naši političari, koji su glavni petokolonaši stranih imperija, bile one Turska, Rusija ili bilo koja druga.
Srbi, prespavajte ovo, tako je najbolje, te iskulirajte. Ono što ne možete iskulirati, kao ni mi ovdje je ko nam je na vlasti i da su takvi spremni da zarad vlastitih interesa nas sve za bakšiš svoj nekom daju.

stomakmiseokreceodnjih

pre 9 godina

Prevazilazi ovo mentalne kapacitete Albanaca. Trebalo je sve to organizovati, snimiti teren, odabrati crkvu... i onda jos daljinski staviti u ruku albanca sa americkim pasosem i jos sve to koji dan pre posete Putina. Bice zanimljivo saznati koji tacno nas zapadni "prijatelj' je smislio ovu sprdacinu. Sumnjam na drzavu ciji naziv pocinje sa "A" a zavrsava se sa "merika".

Bg

pre 9 godina

Bilo kako bilo ja vise nemam ICH poverenja u Vojsku Srbije i Zandarmeriju nakon sto su dopustili da se sa crkve u Humskoj useta avion?!?
Nedopustivo i skandalozno....

bobica

pre 9 godina

A kako je uneo on ovaj dron u zemlju? Posebno ako je situacija na aerodromu već bila napeta. I kako su ga popeli na krov crkve bez da iko išta primeti i prijavi. Da se čudi čovek.

nocomment

pre 9 godina

Jedini normalan potez od strane drzave bi bio da podnesu zalbu Evropskoj komisiji za teroristicki napad pred skoro 30.000 ljudi. Prekinuti sve posete nasih politicara u inostranstvu o ovom momentu, vanrednu sednicu skupstine i zahtev da se kazne izvrsioci. Ne stati sa zahtevima dok neko iz Evrope ne uradi nesto. Svi sada slozno da dobijemo ono sto su nam odavno oduzeli - dostojanstvo. Svaki pocetak teme o bakljama odmah prekinuti i okrenuti se ka prici o Bespilotnoj letilici iznad glava 30000 ljudi. Tacka, biti kulturan ali dosledno-bezobrazan na svakoj konferenciji. UEFA!? Hvala prijatelji ali izlazimo iz takmicenja dok ne pokazete da stitite ucesnike vaseg takmicenja. DOSTA JE BILO...

Flash

pre 9 godina

Nasi mediji moraju strancima sto jace potencirati da to nije bila samo albanska zastava, vec zastava sa mapom velike albanije, koja vredja i krsi teritorijalni integritet Makedonije, Srbije, Crne Gore i Grcke.

jojkic

pre 9 godina

Ja lepo u nedelju vidim kolonu borbenih vozila kod Usca, stoji i sprema se za probu za paradu. Pitam jel moze da se snima, kazu moze. Pokazem letilicu i kazem samo jedan prelet i snimak, vojni policajac samo je promenio boju u licu, i kaze nemoj idi do bine i pitaj sefove. Odem do sledeceg vojnog policajca, isto pitanje moze, opet pokazem i pitam oni panicno jao nemoj zovu komandanta isti odgovor bolje snimaj evo iz ruke. Naravno odustanem od snimanja, vidim da ljudima nije bas jasno sta to leti, snima i cemu sluzi:
http://snimanjeizvazduha.blogspot.com/
Jednostavno je moglo da se izbegne da su preventivno postavili blokatore i ometace radio signala (mislim da se to vec koristi na fakultetima kod polaganja ispita, zbog onih bubica u usima) :D

ekonomista

pre 9 godina

Valjda ce sada da nam vrate milionce sto smo dali za Miladina.. ipak je ugrozio bezbednost predsednika Tomislava Karadzica :)

Anarhista

pre 9 godina

Поновљена утакмица и реванш ова пред празним трибинама. А овог у затвор.

sale

pre 9 godina

Zamislite scenu!

Utakmica Hrvatska Srbija u Zagrebu, Vucicev brat iz VIP loze upravlja dronom koji nosi zastavu Velike Srbije i slece je na teren!

Nastli bi opsti nemiri, nase igrace bi morali da evakuisu helikopterima iz Zagreba.
Utakmica bi bila registrovana 3-0 za Hrvatsku, Srbija bi bila izbacena iz svih takmicenja na N godina, Hrvatska bi prekinula diplomatske odnose sa Srbijom, Brisel bi odmah osmislio gomilu uslova za Beograd...

Ovako nece se desiti nista, lepo su nas ismejali u sred Beograda (uz podrsku aambasadora iz EU) kaznice nas zbog ulaska navijaca u teren, a Albanija i Kosovo ce danasnji dan proglasiti za drzavni dan fudbala i slavice ga praznik.

Pih, pih, pih.

drmator

pre 9 godina

OK, a ko je postavio ovaj dron na krov crkve Sv. arhangela Gavrila u Humskoj, pitam se ja !!!??? Kako je to uopšte bilo moguće !?

Vladan R

pre 9 godina

Ako je ovo tacno onda bi Albance trebalo izbaciti iz takmicenja, jer je ovo mesanje politike i sporta na najgori moguci nacin, i to sa skoro najviseg nivoa.

Sunđer Bob je - SIR!

pre 9 godina

Trebao je da smota zastavu i da je preda Albanskim igračima,ispao bi gospodin...i poslao extra sliku.
(Fortissimo, 14. oktobar 2014 23:18)

Ono nije bila albanska zastava (valjda znaš kako ona izgleda), već zastava 'velike Albanije'. Mogao je negde pronaći i ISIL-ovu zastavo, isto je smotati i ispasti šmeker.
Ovo su baljezgarije.

naravno

pre 9 godina

Jasno je da su igraci Albanije znali za ovo čim su, odmah, pojurili ka Mitroviću kad je uhvatio drona. Ovo je planski uradjeno od FS Albanije

Namestaljka, provokacija

pre 9 godina

Mogla je biti bomba zakacena za dron, bez problema, 0=5- 1kg je nosivost onog drona ako sam lepo vide.
Sto bi moglo da znaci da je ovaj covek bez problema mogao da ubije mnooogo ljudi posred Beograda na utakmici na kojoj su radile sve obavestajne agencije itd. Zestoka kazna, zestoka

Flojd

pre 9 godina

Nase sluzbe su totalno zakazale, jer ovaj dron je mogao i bombu da nosi. Kako je moguce da se neko sa tom skalamerijom popne na crkvu, a kasnije unese daljinski upravljac na stadion? Nasa policija je gomila pozera i manekena koji nama lome kosti i zaustavljaju citavu zemlju u razvoju slobode i demokratije, uvek slozno stajuci na stranu osvedocenih diktatora. Inace dronovi kostaju 200-3oo dolara i mogu se naruciti preko I Beya. Plasim se da ce ih nazalost kriminalci i teroristi koristiti sve vise.

Panamski krojač

pre 9 godina

Sada bi trebalo da reaguje ambasador Evropske unije na čije insistiranje su pušteni da prisustvuju utakmici, da se javno izvine i da snosi konsekvence. Ispravno bi bilo da se povuče sa mesta ambasadora zbog učešća u, na izgled zajednički planirane, provokacije terorističkog karaktera.

Prakticar

pre 9 godina

Jel vi znate da na Albanskim sajtovima pise kako su oni super igrali izgarali na terenu a onda smo mi uleteli na teren i poceo je haos. Nema reci o zastavi, letelici, hapsenju ove budale, ...

Q

pre 9 godina

Pa ovi nasi nek i dalje pricaju bajke o EU
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Legionar, 14. oktobar 2014 23:36)

Ti si pametnica zakljucio kako je sve to podmetnula EU... E da mi je tvoj mozak da se malo odmorim

Pin joe

pre 9 godina

"Dron je poletio s krova crkve"..?? Sta radi ta policija?,jel treba u cetvrtak ,tako da nam posalju ukrajinsku zastavu,ne do bog,il jos nesto gore??

Ime

pre 9 godina

A ko je njega pustio sa daljinskim na stadion?

KO?????

Ko nam to pokazuje svoju moc, jer se inatimo i pravimo paradu za Putina???
(ludnica, 14. oktobar 2014 23:37)

Sa dron-om se moze upravljati preko smart telefona, i moze da se nadje vrlo jeftino pogotovo ovi Kineski.

schlyamm

pre 9 godina

Kakav sitan narod ovi Albanci, odmah se kriju iza Amerikanaca. Evo i ovaj, izvadio americki pasos. Budite ljudi pa uradite nesto sami.

kako je lepo biti glup

pre 9 godina

Ogroman broj srpskih zastava a takođe i grčkih prekri jedna i samo jedna albanska. Da joj se nije dao značaj utakmica se na bi prekinula i Srbija bi verovatno pobedila. Ovaj lik bi bio uhapšen. Ovako smo glupo naseli na provokaciju i ulaskom navijača na teren i njihovom tučom sa albanskim fudbalerima, verovatno ćemo biti suspendovani iz daljeg takmičenja

samo pitam

pre 9 godina

da li ce za ovo da odgovara ministar unutrasnjih poslova ili ce po starom sns-ovskom obicaju da krivicu spuste na nekog sa nizim činom
mogla je biti i bomba

mario marko del tintoreto

pre 9 godina

To nisu albanski navijaci vec albanska drzavna delegacija koja je zelela pratiti mec. A to nikako ne umanjuje znacaj ovog incidenta vec ga, stavise, cini jos tezim. Kako da kazem, ovo je vec diplomatski incident i zbog ovoga se, ako bar nista drugo, treba otkazati dolazak albanskog premijera u Beograd 22 oktobra a to sto je glavni vinovnik incidenta njegov brat cini taj potez jos vise neophodnim.

La Gazzetta Dello Sport

pre 9 godina

Italijani nas vec mazu!
Pisu da je Bogdanov bio na terenu i pregovarao oko produzetka meca.
Cak su i njegovu sliku nakacili na naslovnoj strani.
Onaj Bogdanov koji je bio izazvan i iznerviran u Djenovi na utakmici.
E moja Srbijo. Tesko nama.

Željko

pre 9 godina

Uh kakva naivnost i neozbiljnost naših iz FSS, policije i obezbeđenja!Na kraju će Uefa kazniti više nas nego Albaniju,jer prosto će izneti stav da mi kao organizator nismo učinili dovoljno da se ovakva utakmica, visokog rizika organizuje na zadovoljavajućem nivou!Osim ovog skandala koji se desio sa dronom, "naši"navijači su kao po običaju skloni zviždanju tuđoj himni, ubacivanju raznih predmeta u teren(što se videlo tokom prenosa),paljenju baklji,pogrdnom skandiranju i sl.Nimalo neće čuditi ako nas Uefa izbaci iz daljeg takmičenja, ili kazni oduzimanjem bodova sa ove utakmice,kao i sve naredne utakmice kao domaćin da igramo bez prisustva publike, što bi nam bilo ravno izbacivanju iz daljeg takmičenja!

zapadni SRBIN

pre 9 godina

Prosto ne mogu da verujem kako izveštavaju zapadni mediji tipa BBC.
Ispade da su Srbi krivi.Za albanca kažu da je samo poruka bila na helikopteru,ali ne kažu kakva - teška nacionalistička provokacija.
Što je najgore kažu da je početak svega kada je Srbin pocepao zastavu.
Znači opet Srbija kriva...
Braćo Srbi,držite se,i znajte uvek ko ste,i ne dozvolite da se dešava ovo što se dešava.
Ovde na zapadu ima dosta albanskih nacionalista,pa ne brinu da li će ući u Uniju ili ne.
Mi Srbi ne treba da sedimo tiho i da gledamo na to ! Bez obzira na sve.

Zoka

pre 9 godina

Veljović i Stefanović moraju da odu. Umesto zastave moglo je da bude mnogo gore . Žarko Obradović (SPS) je odgovarao zbog toga što je službenica u grudnjaku iznela testove. Direktor štamparije (SNS) ostao .

Avanti prevaranti!

pre 9 godina

naravno...udri sad po eu, americi, vatikanu i vanzemaljcima...nama je uvek neko drugi kriv.
(buda, 14. oktobar 2014 23:28)

Mislim da sve njih trebamo ostaviti na miru i pažnju usresrediti na petokolonaše, poput tebe. Krajnje je vreme da 'počistimo svoje dvorište', kako volite reći.

I ko ce sad da izvuce deblji kraj?

pre 9 godina

Na svim stranim sajtovima se pise kako su navijaci Srbije podivljali kad su videli obicnu zastavu Albanije, niko ne spominje zastavu kvazi velike albanije koja zauzima okolne zemlje ne samo Srbiju.
Ja mogu da razumem da je to bila zastava Albanije, pa ajd onda bi mogli mi biti krivci ali ljudi ovde se radi o jednoj drugoj zastavi o kojoj niko sa strane nepise iako se ocigledno videlo o kakoj zastavi se radi.

I ko ce sad da izvuce deblji kraj?

pre 9 godina

Na svim stranim sajtovima se pise kako su navijaci Srbije podivljali kad su videli obicnu zastavu Albanije, niko ne spominje zastavu kvazi velike albanije koja zauzima okolne zemlje ne samo Srbiju.
Ja mogu da razumem da je to bila zastava Albanije, pa ajd onda bi mogli mi biti krivci ali ljudi ovde se radi o jednoj drugoj zastavi o kojoj niko sa strane ne pise iako se ocigledno videlo o kakoj zastavi se radi.

The Count of Monte Cristo

pre 9 godina

SVe je ovo iscenirano, ne u smislu cisto navijacke provokacije nego na nekom visem nivou. Sad gospoda iz EU ambasade neka snose odgovornost!

Uros

pre 9 godina

Bruka i sramota koju su ova drzava i policija priredile svom narodu! U centru Beograda, iznad glava 30 hiljada ljudi, albanski ekstremisti se igraju dronom! Kako je dron dospeo na krov crkve pored stadiona, pored tri kruga obezbedjenja? Sta bi tek mogli da urade pravi teroristi, sad kada vide kako se jedan brat premijera ruga celoj drzavi dva dana pred najvecu vojnu svecanost u poslednjih 30 godina...

aleks

pre 9 godina

ako se ne varam njihov premijer je bio skoro u poseti Srbiji. e sad me interesuje o cemu nasi drzavnici pricaju i kako to oni gaje diplomatske veze sa ovakvim zemljama!?

OjsOjs

pre 9 godina

Izuzetno dobro osmisljena teroristicka akcija! Mesto poletanja drona sa krova crkve je veoma pazljivo isplanirano i odabrano jer se nalazi na visokom objektu u neposrednoj blizini stadiona! Tesko da su ove nase naivne (citaj nesposobne) bezbednosne sluzbe detaljno kontrolisale crkvu, a posebno ne krov iste! Sa tog mesta dron je u dometu konzole za upravljanje kako za poletanje, tako i za precizno vizuelno upravljanje sa VIP loze odmah po poletanju! Izbor zastave prefinjen rad bezbednosnih sluzbi vise zemalja! Da me neko ne shvati pogresno, veoma dobro i precizno osmisljena i odradjena akcija. Velika bruka za Srbiju. Dok Srbija slavi pobedu nad fasizmom, fasisticke zastave i Prizrenske lige lebde ispred nosa naseg predsednika i premijera. Prosto receno - SRAMOTA!

Petar

pre 9 godina

Pa sta ocekivati kada se zabrani ulaz navijacima....pa valjda ih treba skroz legitimisati i oduzeti sve i onda pustiti pa neka navijaju....bilo kakva represija ne daje plod nikada. A tom sto je upravljao procesuirati po nasem zakonu i po kratkom postupku. To je uznemiravanje kao bilo koje drugo.

Vaše ime

pre 9 godina

Ja mislim da će Putin da otkaže svoj dolazak.
Mislim, dobri smo tebra i to, ali ne želim da me neko skine snajperom, ili iz neke ''male letelice'' umesto zastave padne nešto drugo...
Ovo je bila proba organizacije, u neku ruku, i videli smo ishod.

Бачки Србин

pre 9 godina

Ово је право лице ЕУ. Није проблем у њима, они су такви и то је то. Проблем је у овим нашим послушницима који ће преко свега прећи и на крају им се још извињавати. Србија никада никада у историји није дожвела ни приближно слична понижења као под овом влашћу, волео бих да ме демантују.

nesa

pre 9 godina

...Namerna i smisljena provokacija u organizaciji albanske vlade.E sad,zamislite sta su u stanju i sta su radili decenijama unazad,kada nema kamera i kada su u vecini.

anti-patriJota

pre 9 godina

Rusofili,šta ste zapenili. Diplomate su se samo zauzele da on u loži odgleda utakmicu,na što i ima pravo,kao član diplomatskog kora. A sad što je on ispao degen,to je njegova krivica. Jer ko bi mogao da predvidi to što je on i uradio. I ne sekirajte se,svi će dobiti kaznu koju zaslužuju...

Goran

pre 9 godina

Ako se istragom ispostavi da je ovo u potpunosti tacno, onda je ovo skoro pa diplomatski incident, s'obzirom da se ne zna da li doticni ima status diplomate s'jedne strane, a sa druge je brat premijera Albanije, dakle:
- otkazati posetu premijera Albanije uz obrazlozenje i trazenje objasnjenja od strane Albanske vlade za ovakvo ponasanje (mada znamo sta ce reci jelte...)
- ovog pritvoriti i suditi po vazecim zakonima o izazivanju nereda na sportskim manifestacijama, a mogli bi da pritvore i ostale clanove delegacije radi utvrdjivanja moguceg saucesnistva "jelte"...

DOSTA VISE

pre 9 godina

"Rama se našao na stadionu Partizana na insistiranje ambasadora iz Evropske unije."

Da li neko u ovoj drzavi Srbiji, ako je ovo uopste vise drzava, zna da kaze "NE". "ne moze", "dosta je bilo". A Vucicu bi bilo pametnije da lepo otkaze posetu brata ovog veseljaka. Prezivicime ovde i bez "produbljenja prijateljskih odnosa" sa Albanijom i bez "otvaranja novih stranica".

I sta sad

pre 9 godina

Pa sta ako ima americki pasos. Nego, ne bi bilo lose da imaju dokaze (video snimak, bilo sta) da je on to uradio. Zatim u chuzu jedno mesec-dva da se nauci zatvorskoj ishrani i zatim crni pecat u taj americki pasos i cao ragaci.

objektivan

pre 9 godina

Mislim da su za ovo krive naše bezbednosne službe i njihova procena, a zatim i obezbeđenje na stadionu. Crkva se nalazi na samo par metara od stadiona...kako su se popeli na krov crkve...da li je moguće da niko to nije video...zaista sebi postavljam masu pitanja sada na koje ne mogu da nađem racionalan odgovor. Šta da je to bio dron sa nekom eksplozivnom napravom?? Neverovatan propust pred dolazak predsednika Rusije.Ne verujem da će taj Rama snositi bilo kakve veće posledice, sada će se uključiti USA, EU i vidim ga kako u toku noči napušta Srbiju bezbedno...BRUKA !!!

Pera Trta

pre 9 godina

Ajd u 100 evara da bratu nece dlaka sa glave da zafali a da ce FSS da popije zestoku kaznu. Mozda cak i registracija utakmice sluzbenim rezultatom za albance. Fudbalski savez Albanije mozda kazane novcano. Diplomatski skandal nema veze sa organizacijom utakmice.
Inace, to je taj ugled koji nasa zemlja i FSS uzivaju u Evropi i svetu.

Marko

pre 9 godina

Da li sam ja jedini koji smatra da je ovo propust srpskih sluzbi bezbednosti? Taj dron je umesto zastave mogao nositi recimo nervni gas. Gledajmo stvari iz sireg konteksta, pustimo na tren samu zastavu. Strah uteruje pomisao su uopste uspeli da izvedu let drona, jer su mogli prikaciti na njega bilo sta, dovoljno lako da ga ovaj ponese, ali isto tako i ubojito sredstvo. Nasi drzavni organi treba da stave prst na celo.

lahm

pre 9 godina

Ako je ovo tačno, Albaniju treba izbaciti iz daljeg takmičenja. Ovakav skandal evropski fudbal video nije! Jedno su "navijači" i obični zgubidani, ali da se iz svečane lože ovako isprovocira situacija, sa kartom Velike Albanije?! Srbija treba da bude kažnjena ponajviše što uopšte dopušta da na stadion ulaze uvek isti Nepametni, ali ovo je svakako bila provokacija na koju teško da bi ostali imuni i oni koji su došli da mirno grickaju semenke i gledaju fudbal. Da nešto "smrdi" se video po valjanju albanskih fudbalera od početka koji su od 35 minuta 10 proveli na travi. Neka slave u Prištini, nadam se da su završili kvalifikacije ako se zaista ispostavi da je član delegacije ovo uradio.

Derek Troter

pre 9 godina

Interesantno. Priznajem da sam iznenađen vestima. A naš premijer uskoro ima sastanak sa Edijem Ramom. Zanimljiva povezanost, između pomeranja dana oslobođenja Beograda sa 20. oktobra na 16. oktobar, zarad parade za Putina, i ove očite poruke " sa Zapada ". Brat sa američkim pasošem, na insistiranje ambasadora EU ( kao sve ljubitelji fudbala ), upravlja dronom iz lože. Suptilna poruka, čak i više od toga. Znači, danas i juče avijacija ceo dan nadleće Beograd, čak je i " Striži " tu, a onda ova "provokacija iz vazduha ". A u loži predsednik države Srbije. Jasnije da jasnije ne može biti, čak je i fluid isti, kao ono " mehanika fluida ", najteži ispit na termotehnici na mašinskom. Navije Stoksove jednačine imaju " teška rešenja ".

zile

pre 9 godina

Njega treba u zatvor, kao i naše "navijače" koji su uleteli na teren da se razračunaju sa igračima Albanije.
Pali smo na provokaciju kao i uvek. Nažalost pratićemo nastavak kvalifikacija bez reprezentacije Srbije.

Nenad

pre 9 godina

Ako ćemo se voditi dosadašnjom praksom pri intervenciji policije nad premijerskom braćom, policajci koji su uhapsili brata albanskog premijera biće otpušteni i optuženi.

TOLJA

pre 9 godina

Na ovu provokaciju treba da reaguje država, jer ovo sve prevazilazi sport i utakmicu. Ovo je nešto više. Čovek koji poseduje pasoš SAD-a, u sred Beograda vređa Srbe i druge narode, sa zastavom Velike Albanije.

kiza

pre 9 godina

Pa sada će ti isti ambasadori iz EU zvati našeg premijera i ovaj će ga još uz izvinjenje ispratiti do aerodroma. Albanci su došli samo sa jednim ciljem a to se moglo naslutiti unazad deset dana i taj cilj su nažalost ostvarili. Sada lepo da ih potrpaju u buseve i pravac granica. Ionako će opet nas kazniti tako da je svejedno.

Вељо

pre 9 godina

Ми оно потписасмо са америчким "пријатељима" документ по којем се њиховим држављанима може судити само у судовима УСА? Питам? Овај не би смео без судскоиг епилога и затвора из Србије па таман нас још 78 дана бомбардовали!

antispin

pre 9 godina

Ostavka ministra policije Stefanovica pod hitno! Dosta je bilo sa nesposobnjakovicima na najodgovornijim funkcijama u državi. Kao što su mnogi već napisali, mogao je da bude i eksploziv. Sramota za naše službe.

Nesa

pre 9 godina

Централни догађај у земљи којем присуствује 30 хиљада људи и државни врх, а теби долеће међу њих дрон (срећом само са заставом -без експлозива или отрова).
Сутра ујутру требало би започети са подизањем "надгробног споменика" ДРЖАВИ! У безбедносним службама поставити стечајне управнике. За мене ће највеће изненађење бити ако Путин, после овога, не откаже посету. Он је председник државе, а ово где би требало да дође је недефинисани географски простор, са квази-државним службама, које успешно обављају само једну функцију - буџетски корисници!

IGNJAT

pre 9 godina

Bez obzira što ima američki pasoš i što je brat Albanskog premijera, nadam se da će odgovarati, jer raspiruje mržnju. Osim toga, da će njegovo ponašanje osuditi i Amerikanci koji su mu dali taj pasoš.

Vladimir

pre 9 godina

Direktno velicanje etnickog ciscenja, zverstava nad srpskim narodom...
U nasem gradu koji vecu uvredu nije doziveo kroz vekove...
Da smo drzava, ma kakve ucene trpeli, gospodin vise ne bi video svetlost dana...

Ratko

pre 9 godina

Eto i posle su Srbi krivi! Ovaj je pustio zastavu Velike Albanije! To je fasisticka mapa drzave koja ne postoji! To je poziv u rat jos i slika Adema Jasarija coveka odgovornog za ubijanje Srba! Znaci ovog brata u zatvor a Srbiji 3 boda i disfalifikacija Albanije! Sve mimo toga bi bio skandal, on je iskoristio pasos i poziciju da se nadje u lozi i to smisljeno napravi. Albanci su dobro i zivu glavu izvukli.

gagi rs

pre 9 godina

Pa kako nas nije sram da nekoga krivimo za naš propust bez obzira da li je to "nečiji" brat. Sram nas bilo za ovo što se desilo u našoj Srbiji.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Srbin

pre 9 godina

"Olsi Rama, brat premijera Albanije Edija Rame, uhapšen je zbog osnovane sumnje da je organizovao indicent na utakmici Srbija-Albanija." Srpska policiijo, radi konačno svoj posao i hapsi teroriste. Ako to sada ne uradite, šta da vam verujemo?

BokiPirot

pre 9 godina

Pa sta ako je brat nekog premijera i ima americki pasos,ima da robija i tacka.Ne znam da li lupam gluposti ili samo mastam,ovo je ipak Srbija pa ce kao i svi kriminalci i ovaj da bude pusten.

Milisav

pre 9 godina

USA pasoš može da zabode tamo gde sunce ne sija. Ovo je krivično delo po nekoliko osnova i u svakoj zemlji bi završio u zatvoru. I on i ovaj zvekan iz EU što ga je uveo u ložu. Sada ćemo videti koliko još ova zemlja ima suvereniteta.

AA

pre 9 godina

Bice zanimljiva izjava nekog naseg drzavnika, primer spustite loptu cemu tenzije itd.. Gubimo sve sto imamo pa cast i obraz vise nisu na nasoj strani jer nas se stide ovakvih kakvi jesmo.....

mihajlo

pre 9 godina

Objaviti imena tih ambasadora koji su insistirali da ovako jedan Svetski Gospodin prisustvuje utakmici, obzirom da su ono zajedno sa njim direktni saucesnici u ovoj provokaciji. Dakle zajedno sa ovim su osmislili, planirali i izveli ovo. Sport im sluzi samo kao maska. Dakle neophodno je saopstiti koji AMBASADORI?????

Nev

pre 9 godina

Po zakonu za izazivanje nacionalne mrznje, ugrozavanje bezbednosti i do najmanjeg prekrsaja i to mu prikaciti i onda na robiju i naplatiti mu angazovanje policije kao i svu stetu. Tek kad odlezi do zadnjeg dana, otplati sve onda ga pustiti a da EU ovo podrzi inace demars zbog istoga...

Igor

pre 9 godina

Realno, i nije zaslužio neku kaznu za ovo, koliko sam ja upoznat sa našim sudstvom. Dovoljno mu je što je pokazao svetu koliko je jadan.

Bili

pre 9 godina

Pa nas igrac je najnormalnije sakupljao zastavu. Bez cepanja, guzvanja... Sve vreme gleda gore ka dronu!!! Zastavu valjda uzima delegat, a ne igraci Albanije.

dfhcgjvhbjgjg

pre 9 godina

Мој добри роде, сви су лагали
и твој су видик сав помрачили
за својом срећом само трагали
и све су крали, и све тлачили.

Уместо млека, крв су сисали
у страдањима твојим дугима
твоје су светло име брисали
да не знаш ко си међу другима.

С убицама су цркве стварали
с издајником горде тврђаве
у заклетви те свакој варали
на води дигли мосте рђаве!

На згаришту ти држе говоре
на губилишту подло пирују
на буњиштима саде ловоре
и мртве уче сад да мирују.

Мој добри роде, сви су рђави
вапај твој не чују што тугује
јер издајник је још и сад тврђави
с убицом жртва сада другује.

Ломан је, роде, мост на провалији
свуд су у причест отров ставили
с лупежом све су новце ковали
са кривоклетником завет правили.

Јован Дучић

vuja

pre 9 godina

"Rama se našao na stadionu Partizana na insistiranje ambasadora iz Evropske unije."Kakva smo mi banana republika,zapadni ambasadori nam odredjuju i ko treba da udje na stadion.Dole okupacija!

Tamaš

pre 9 godina

Danas u toku dana su mediji (pa i B92) su preneli informaciju da navijaci koji budu hteli da udju na stadion, morace da prodju 3 kontrolna punkta, bla bla bla, kako je onda moguce da se unosi letelica (igracka) na daljinsko upravljanje, kada ne moze stati ni u dzep fakticki, a da ne pricamo o tome da su neki bili zaduzeni da pretresu ljude, koji ulaze, ponavljam na 3 kontrolna punkta! Ko je ovde lud, kakve su to prljave igre? Nema ko nije umesan u ovo, i srbi, i albanci, i ambasador EU, koji je poslao albanskog premijera na utakmicu? Ma zabranite fudbal, i mirna Backa.

sofronije

pre 9 godina

Samo da dodam. Sta mislite kako bi ovo bilo okarakterisano u SAD? Kao teroristicki akt naravno. Jer letelica dolazi van stadiona i mogla je da nosi bilo sta, cak i eksploziv. Dakle ovo nije obicno remcenje reda i mira ili provokacija, ovo je terorizam!

Petar

pre 9 godina

Da je Srbin i da ima Srpski pasoš bila bi mu slika i video iz MUP-a na svim vestima, oduzeli bi mu imovinu, šikanirali rodbinu itd itd. Ovako će ga odmah večeras uz izvinjenje pustiti.

Dejan Kostic

pre 9 godina

Kako su to insistirali ambasadori iz E.U. Da li su naredili, zamolili ili platili i kome i kako ce odgovarati taj koji je dozvolio njegovo prisustvo a kako ce biti kaznjen sam terorista koji je izazvao incident.

Videcemo vec vidjeno

pre 9 godina

Ova da smo mi uradili u Albaniji ne bismo nadrljali samo od FIFE vec i od Evropske Unije, posebno jer je ovaj covek clan porodice iz samog politickog vrha Albanije. E sad gledajte kako ce oni glat da prodju!

Bojan

pre 9 godina

Prestanite svi vi kao nekakvi "Novinari" da prepisujete istu rečenicu "skandalozne..." A po čemu je to skandalozno? Najobičnija provokacija, niakkvog "skandala" tu nema. Skandal je u glavama koje su i dalje naštimovane da su Albanci "siptari".

sasa

pre 9 godina

Koja smo mi banana drzava...

Zabranjen dolazak albanskih navijaca i onda na insistiranje EU popustimo i dozvolimo da se sprdaju sa nama u sred Beograda!!!

Vucic pravi paradu,a helikopter/dron slobodno leti u sred BG. mogao je i bombu da nosi!!!

milentije.89

pre 9 godina

Србија мора да одреагује онако како јој приличи и у складу са законом. Пуна подршка руководству Србије у спровођењу реда и закона.

Nemanja ★

pre 9 godina

Po ovome EU je direktno umešana u akciju protiv Srpske države.
Nije im ovo prvi put.
Narode Srpski prst na čelo, dolazi nam naš prijatelj iz bratske Rusije.
Putin želi jaku Srbiju, EU bi da je zatre.

Sinisa,brejnstormer!

pre 9 godina

Kakva kukavica! Kad je gusto vadi americki pasos, da ga stiti ujka Sem. Da ima i malo hrabrosti pokazao bi albanski i rekao "Ja sam". A sigurno se hvalio kako ce da napravi haos u Beogradu. Nula od coveka a sramota za albance.

SrdjanVB

pre 9 godina

Ovo je čista provokacija, da bi Srbija službeno izgubila utakmicu i da bi još jednom bili Evropi i svetu predstavljeni kao "loši momci". S obzirom da je u ovo umešan brat albanskog premijera, ovo je znak da Albanija ne želi dobre odnose sa Srbijom, kao ni ostalim zemljama regiona, na čije teritorije pretenduju.

sve se moze kad se hoce

pre 9 godina

Sta ste bre zapenili ,covek je odradio akciju svaka mu cast,jest da je Albanac ,al za akciju I mooda sve pohvale!!To sto smo mi paljevine I naivni plus sto su ih panduri pustili na stadion sa sve dljinskim upravljacem ,druga je prica!!!

Kiza

pre 9 godina

Americki pasos, "na insistiranje ambasadora iz Evropske unije." E pa ovo ide njima na dusu, Vucicu pokazi se sad!
(sofronije, 14. oktobar 2014 23:13)

Da da. Pokazi se sada! Lepo ga oslobodi i plati mu avionsku kartu.
"eu ambasadori" ce biti zadovoljni.

Sale

pre 9 godina

Mec je trebalo prekinuti onoga trenutka kada su srpski navijaci uzvikali "U...Siptare" itd. To je govor mrznje. Za nadati se da ce FIFA i to imati u vidu.

info

pre 9 godina

Preti mu do 8 godina zatvora zbog ugrozavanja opste bezbednosti na javnim sportskim borilistima. Da ne pominjemo koliki je ovo diplomatski skandal, toliko o prici o dobrim odnosima SRB-ALB.

Kiza

pre 9 godina

Nema problema! Vec u toku noci stize naredjenje iz eu da se pusti iz
pritvora. Jos ce te da ga ispratite kao junaka i da platite avionsku kartu. E jadni Srbi.

Zoran

pre 9 godina

Uopste nismo mi krivi za ovo veceras,Cavicu je oduzeta medalja znog majice Kosovo je Srbija.Prestanite da se prepucavate politicki nego da budemo u ovoj situaciji svi slozni i da podrzimo drzavu u vezi ovoga jer je ocigledno bila veelika provokacija.Igraci nisu nista krivi i treba im dati podrsku.Kosovo je srce Srbije i uvek ce biti!!!

Небојша

pre 9 godina

С обзиром да има амерички пасош биће експресно пуштен уз извињење а вероватно и немалу материјалну одштету.

Perko

pre 9 godina

Ovo je krivicno delo u drzavi ali ne i u BANANA drzavi. Dok dlanom o dlan on ce odjahati iz Srbije, a naravno da cemo mi izvuci deblji kraj. Naravno da ce nas RTS i PINK ubediti u suprotno.

6.oktobar

pre 9 godina

Kako ih nije samo sramota.Zar misle da su građani Srbije toliki imbecili da svare ovu gnusnu laž.Zašto bi brat premijera Albanije učinio nešto slično,i to pred skorašnju posetu albanskog premijera Srbiji.Definitivno su službe bezbednosti unapred skovale plan,ne slučajno pred dolazak Putina na Dan osl...a da,nije baš Dan oslobođenja ali koga briga.Bruka Srbije!

Goran

pre 9 godina

Bilo bi korektno da gospoda pokrovitelji ove provokacije za kartom Velike Albanije dobiju zaslužene pohvale od našeg ministra spoljnih poslova. Ako su u stanju da dovedu čoveka koji je izveo ovaj nesumljivo teroristički čin, onda ih treba i pohvaliti za to.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

ogroman propust bezbednosnih sluzbi. Bespilotna letelica iz VIP loze!? Pa sutra na paradi mogu svasta da naprave. Putin ako je pametan da otkaze posetu.
(borac, 14. oktobar 2014 23:14)

Dobro ljudi, jel pročitate vi vest pre nego što je komentarišite?
Ovakvom letelicom može da se upravlja i mobilnim telefonom, a za pismene piše da je ista poletela sa crkve u Humskoj ulici, e sad kako baš odatle to je još veća provokacija...

Vesgollt

pre 9 godina

Ne verujem da ce bilo ko iz EU osuditi bilo kog Albanca. Pogotovo ne zemlja ciji je pasos imao ovaj monstrum. To je jos 1 dokaz sa vece prijatelje od Rusa nemamo. Na svim sajtovima se vec moze procirati divljenje Sandzaklija, Hrvara, Bosnjaka i ostalih neprijatelja ove zemlje.
Zivele Srbija i BRATSKA RUSIJA.

Batko

pre 9 godina

E, ako je ovo istina, i ako ga puste, onda treba svi da se popi... na nasu drzavu!!!
(Moon, 14. oktobar 2014 23:12)

A sta ce da radi nekome ko ima američki pasoš + brat premijera jedne drzave ,pa makar se i ona zvala Albanija ???

Radikali ostaju radikali

pre 9 godina

Ja koliko vidim, ovde je neko gadno smestio Albancima, njihovom premijeru a i nasem premijeru.

Cim je poznato ko je upravljao "dronom", situacija je pod kontrolom... Gospodin Rama nece skoro napustiti Srbiju, ne vredi ovde americki pasos.

Ognjen

pre 9 godina

Ovo je odlična vest! Možda naivno verujem u UEFINU pravdu, ali ako se dokaže da je ovaj krivac za drona, stvari se značajno popravljaju u našu korist!

Hedona

pre 9 godina

Ovo je čista provokacija od strane Albanaca. Vreme je da UEFA kazni Albaniju, jer su napali igrača Srbije koji je uhvatio zastavu, i onda su svi igrači skočili na njega. UEFA mora da kazni Albaniju zbog provokacija, i izazivanje nereda na terenu. Niko nije trebao da uđe na stadio a da nije prošao bezbednosnu proveru. I neka je uhapšen brat albanskog premijera i treba da mu se odredi i kazna zatvora.

pogled sa strane

pre 9 godina

javlja mi se da kad ovo "prenoći", cela priča više neće biti ista. u vezi hapšenja. biće nešto na fazon, obavljen razgovor, ustanovljeno da dotični nije učestvovao u navodjenju drona, pušten, još u toku noći otputovao ... bla bla
da li ste stvarno toliko naivni da mislite da će biti dozvoljeno da nam jedan incident ugrozi evropske integracije?
posebno mi je interesantno što ovim slučajem najviše gubi Vučić, glavom i bradom. po više osnova. pajz kad mi ga skoro dodje žao! (ne verujem da sam ovo napisao, al' dobio sam napad iskrenosti, ako me do jutra ne prodje, idem kod doktora)

Analiticar bez emocija

pre 9 godina

Mene interesuje otkuda zastava Albanije na krovu crkve ?
Očekujem da se ova utakmica iskoristi kako bi se izazvali neredi i sprečio dolazak Putina u Bg. Nije ovo smišljeno u Albaniji niti Albanija ima interesa za ovako nešto. Scenario je smišljen u Americi a ovaj Rama je samo izvršio zadatak i zauzvrat će ga naši pustiti jer amerikancima niko na svetu ne sme da sudi a Rama ima američki pasoš. Očekujem da sutra ili prekosutra bude još zescih provokacija, a ni parada pobede nije baš sigurna...

ZORO

pre 9 godina

Voleo bih da čujemo g. Kirbija po ovom pitanju. Zašto građani njegove države izazivaju nove nemire u Srbiji. Da li to ima nekakve veze sa vojnom paradom i dolaskom g. Putina.

samo da malo dosolim

pre 9 godina

Premijeri Srbije i Albanije Aleksandar Vučić i Edi Rama sastali su se krajem avgusta u Berlinu na konferenciji o Zapadnom Balkanu kojoj su prisustvovali lideri zemalja u regionu.

Rama je tada rekao da je prihvatio poziv sprskog kolege i da će 22. oktobra posetiti Beograd.
"Postoji niz tema o kojima moramo da razgovaramo i mnogo potencijala za saradnju", objasnio je tada Rama, dodajući da je ta saradnja važna za ceo region, ali i bilateralno za dve zemlje.

Vučić je takođe tada novinarima u Berlinu preneo očekivanje da će sastanak sa šefom albanske vlade biti razgovor odgovornih ljudi o ozbiljnim temama.
"Mi ćemo biti dobri domaćini. Razgovaraćemo o ozbiljnim temama i mislim da je to velika šansa za srpske privrednike. To je prilika za izvoz, jer Albanija predstavlja idealno tržište za Srbiju", rekao je Vučić. link http://www.tanjug.rs/novosti/147615/albanski-premijer-22--oktobra-u-beogradu.htm

Rdule

pre 9 godina

Naseli na provokacije i zbog toga primitivci? Pa
zbog takvih ravnodusnih smo i tu gde smo.
Zamislite da je na Vembliju u sred Londona
prosao neki dron sa nekom zastavom koja
ismeva kraljicu? Spaniji da su oduzeli
Kataloniju? Mislite da bi se svi slatko smejali toj
zastavi i primitivcima koji su to i organizovali?

Janko

pre 9 godina

Brat albanskog premijera sa americkim pasosem razvija zastavu velike Albanije....u sred Beograda....na Partizanovom stadionu???? Ruzicu ima li te tu???

tosa

pre 9 godina

Lepo, ako su se Albanci na stadionu nasli na insistiranje ambasadora Evropske Unije onda bi najvecu krivicu trebalo da snosi Evropska Unija a nama tri boda. I mirna Backa...

ogh

pre 9 godina

Na svim zapadnim sajtovima je u gro planu slika Mitrovica, nekog naseg navijaca koji je krenu stidljivo sa stolicom da udara njihovog igraca i stalno spominju Albansku "zastavu"...svi znamo da se nije radilo o zastavi kao sto znamo ko stoji iza ovog...treba im novo zariste! Izgleda da se zeli rat...svetski rat...

Nasko

pre 9 godina

Pa ljudi moji, pustis ga ko coveka u pocasnu lozu, a on lola pilotira i glumi mega Albanca, a onda se krije iza americkog pasosa kad ga uhapsi policija! Kukavickog li ponasanja. I ako je od Albanaca, previse je.

bg

pre 9 godina

"Rama se nasao na stadionu na insistiranje predstavnika Evropske unije"

I onda smo mi Srbi ludi sto verujemo u "teorije zavere", nisu ga slucajno ovi iz EU pogurali da udje na stadion

Zmagoo

pre 9 godina

Ovako stvari stoje ovo je zajednicki poduhvat nasih nazovi" fudbalskih radnika" i onog Ramadanija sa ovim Ramom. Pa zar je nas savez dozvolio da jedan Albanac drzi nase igrace pod ugovorom. Tole i ekipa iz SPS pod hitno iz fudbala.Ovo nije problem vlade nego citave nacije. Moj predlog premijeru je da zabrani fudbal na 5. godina kao Margaret Tacer. Ionako su seoske lige posecenije od " Super Lige".

Џони Хазард

pre 9 godina

B92 još nema zvaničnu potvrdu ove vesti, a prema pisanju Novosti, iako je bilo najavljeno da neće biti navijača Albanije, osim zvaničnih predstavnika, Rama se našao na stadionu Partizana na insistiranje ambasadora iz Evropske unije.

Ето, Вучићеви пријатељи из ЕУ воле фудбал.

luki

pre 9 godina

sta kaze zakon o suzbijanju nasilja na sportskim priredbama? pa sta ako je pokazao americki pasos, sta kaze zakon za izazivanje rasne, verske i ostalih netrpeljivosti?

Rivaldo

pre 9 godina

Za ovako nesto zna se kakva je kazna u Engleskoj,malo u tvorza pa deportacija sa zabranom ulaska u zemlju posto se radi o strancu.Od takvih likova se ne treba nadati nicemu dobrom

Bata

pre 9 godina

Jel to ona ista Evropska unija koja nam zeli sve najbolje i u poslednje vreme ima tako pozitivan pogled na nas?
(1kch4, 14. oktobar 2014 23:11)

A oni pa citaju misli sta bi debilu moglo da mu padne na pamet?!

borac

pre 9 godina

ogroman propust bezbednosnih sluzbi. Bespilotna letelica iz VIP loze!? Pa sutra na paradi mogu svasta da naprave. Putin ako je pametan da otkaze posetu.

Jole

pre 9 godina

Aha, on kriv. U zatvor, a vi mediji umesto nagadjanja sta ce biti, mogli bi objaviti kakvu kaznu ovaj moze dobiti za ovo sto je napravio. Bude li ga policija pustila, bolje da su cutali i o tome da su ga uhapsili.

big boss

pre 9 godina

Eto odgovora velikog brata na Putinov dolazak.
Naravno egzekutor je tradicionalni provokator koji ce i sada da prodje nekaznjeno jer sigurno ovo ne bi uradio da nema debelu spoljnu politicku potporu.
Sve je jasno. Poruka je urucena.

tito

pre 9 godina

"Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je nakon skandalozne provokacije albanskih navijača..." albanski navijači nisi bili prisuti a ovo poletanje zastave s crkve u Humskoj je blago rečeno smešno

manunited

pre 9 godina

Ako se secam dobro mi imamo neki zakon o izazivanju nereda na sportskim manifestacijama. Aj sad da vidimo kako ce da ga primene. Ja bih robijao, al da vidim da l ce brat.

VR74

pre 9 godina

E, ako je ovo istina, i ako ga puste, onda treba svi da se popi... na nasu drzavu!!!
(Moon, 14. oktobar 2014 23:12)

Naravno da će da ga puste, "bata" ima američki pasoš! On je došao da nam se ruga!!!

Niko

pre 9 godina

Biće pušten pre poletanja aviona, ako smo neozbiljna država. Svakako mu se mora suditi i mora mu se odrediti policijsko zadržavanje 48 sati, a nakon toga u zatvor na 30 dana, a nakon toga suđene i robija u Zabeli. Ovo treba da uradimo ako smo ozbiljna država da jednom pokažemo da smo ozbiljni. Ako ga osudimo onda će se pokazati da ova vlas zaslužuje poštovanje.

natalija

pre 9 godina

Ovo je skandalozno! Mogao je da izazove i vece stradanje, mozda i ljudske zrtve! Unistio je sportski dogadjaj!! A sad ce amerikanci odmah da traze da ga puste! Licemerni i dvostruki arsini vec poznati!!

Seljak

pre 9 godina

Neka nas izbace odmah ako je to cena da ovaj odlezi par godina!! Dzabe parada ako ga pustimo na "molbu" ambasada!!
Ovde se pokazuje moc drzave, a ne vojnom paradom!!

Humanoid

pre 9 godina

Mislim da vam je sad jasno zašto nam je potreban vojska. Kakva-takva, makar da izdrži prvi udar, dok ne pobegnu kod tetaka u Bosnu ili u trap s krompirima ovi što urlaju 'idite na Kosovo', kao da nije i njihovo (bar se kunu u njega). Svako onaj ko se sprda s idejom vojske na Balkanu, ne radi to tek tako, a rezultati su vidljivi. Uskoro će nam 'šumokradice' pešaka do Šumadije, a vi se i dalje izrugujte. Nećete vojsku? Skupo? A ona zastava ne bi bila skupa?
I vreme je da se prestane s potcenjivanjem 'albanske stvari', klinačkim izrugivanjem o bakljavama i malji deca. Oni su ozbiljni igrači; daleko ozbiljnijih od nas sa svim našim Premijerima, civilnim društvima, kafanskim srbovanjima, 'botovskim cyber-divizijama'. Ukoliko ovako nastavimo, poješće nas.
Vojska nam je potrebna, da nam sutra majke sve ne bi postale 'žene u crnom'.

Pravnik

pre 9 godina

Sada državo budi pametna o optuži ga za terorizam i širenje rasne i verske mržnje. Kome nije jasno zašto treba da se održi parada posle ovoga ima ozbiljne probleme.

borac

pre 9 godina

ogroman propust bezbednosnih sluzbi. Bespilotna letelica iz VIP loze!? Pa sutra na paradi mogu svasta da naprave. Putin ako je pametan da otkaze posetu.

Vladimir

pre 9 godina

Direktno velicanje etnickog ciscenja, zverstava nad srpskim narodom...
U nasem gradu koji vecu uvredu nije doziveo kroz vekove...
Da smo drzava, ma kakve ucene trpeli, gospodin vise ne bi video svetlost dana...

Ognjen

pre 9 godina

Ovo je odlična vest! Možda naivno verujem u UEFINU pravdu, ali ako se dokaže da je ovaj krivac za drona, stvari se značajno popravljaju u našu korist!

Milisav

pre 9 godina

USA pasoš može da zabode tamo gde sunce ne sija. Ovo je krivično delo po nekoliko osnova i u svakoj zemlji bi završio u zatvoru. I on i ovaj zvekan iz EU što ga je uveo u ložu. Sada ćemo videti koliko još ova zemlja ima suvereniteta.

sasa

pre 9 godina

Koja smo mi banana drzava...

Zabranjen dolazak albanskih navijaca i onda na insistiranje EU popustimo i dozvolimo da se sprdaju sa nama u sred Beograda!!!

Vucic pravi paradu,a helikopter/dron slobodno leti u sred BG. mogao je i bombu da nosi!!!

Seljak

pre 9 godina

Neka nas izbace odmah ako je to cena da ovaj odlezi par godina!! Dzabe parada ako ga pustimo na "molbu" ambasada!!
Ovde se pokazuje moc drzave, a ne vojnom paradom!!

Goran

pre 9 godina

Bilo bi korektno da gospoda pokrovitelji ove provokacije za kartom Velike Albanije dobiju zaslužene pohvale od našeg ministra spoljnih poslova. Ako su u stanju da dovedu čoveka koji je izveo ovaj nesumljivo teroristički čin, onda ih treba i pohvaliti za to.

Zoka

pre 9 godina

Veljović i Stefanović moraju da odu. Umesto zastave moglo je da bude mnogo gore . Žarko Obradović (SPS) je odgovarao zbog toga što je službenica u grudnjaku iznela testove. Direktor štamparije (SNS) ostao .

Pravnik

pre 9 godina

Sada državo budi pametna o optuži ga za terorizam i širenje rasne i verske mržnje. Kome nije jasno zašto treba da se održi parada posle ovoga ima ozbiljne probleme.

nesa

pre 9 godina

...Namerna i smisljena provokacija u organizaciji albanske vlade.E sad,zamislite sta su u stanju i sta su radili decenijama unazad,kada nema kamera i kada su u vecini.

ZORO

pre 9 godina

Voleo bih da čujemo g. Kirbija po ovom pitanju. Zašto građani njegove države izazivaju nove nemire u Srbiji. Da li to ima nekakve veze sa vojnom paradom i dolaskom g. Putina.

Џони Хазард

pre 9 godina

B92 još nema zvaničnu potvrdu ove vesti, a prema pisanju Novosti, iako je bilo najavljeno da neće biti navijača Albanije, osim zvaničnih predstavnika, Rama se našao na stadionu Partizana na insistiranje ambasadora iz Evropske unije.

Ето, Вучићеви пријатељи из ЕУ воле фудбал.

OjsOjs

pre 9 godina

Izuzetno dobro osmisljena teroristicka akcija! Mesto poletanja drona sa krova crkve je veoma pazljivo isplanirano i odabrano jer se nalazi na visokom objektu u neposrednoj blizini stadiona! Tesko da su ove nase naivne (citaj nesposobne) bezbednosne sluzbe detaljno kontrolisale crkvu, a posebno ne krov iste! Sa tog mesta dron je u dometu konzole za upravljanje kako za poletanje, tako i za precizno vizuelno upravljanje sa VIP loze odmah po poletanju! Izbor zastave prefinjen rad bezbednosnih sluzbi vise zemalja! Da me neko ne shvati pogresno, veoma dobro i precizno osmisljena i odradjena akcija. Velika bruka za Srbiju. Dok Srbija slavi pobedu nad fasizmom, fasisticke zastave i Prizrenske lige lebde ispred nosa naseg predsednika i premijera. Prosto receno - SRAMOTA!

Humanoid

pre 9 godina

Mislim da vam je sad jasno zašto nam je potreban vojska. Kakva-takva, makar da izdrži prvi udar, dok ne pobegnu kod tetaka u Bosnu ili u trap s krompirima ovi što urlaju 'idite na Kosovo', kao da nije i njihovo (bar se kunu u njega). Svako onaj ko se sprda s idejom vojske na Balkanu, ne radi to tek tako, a rezultati su vidljivi. Uskoro će nam 'šumokradice' pešaka do Šumadije, a vi se i dalje izrugujte. Nećete vojsku? Skupo? A ona zastava ne bi bila skupa?
I vreme je da se prestane s potcenjivanjem 'albanske stvari', klinačkim izrugivanjem o bakljavama i malji deca. Oni su ozbiljni igrači; daleko ozbiljnijih od nas sa svim našim Premijerima, civilnim društvima, kafanskim srbovanjima, 'botovskim cyber-divizijama'. Ukoliko ovako nastavimo, poješće nas.
Vojska nam je potrebna, da nam sutra majke sve ne bi postale 'žene u crnom'.

info

pre 9 godina

Preti mu do 8 godina zatvora zbog ugrozavanja opste bezbednosti na javnim sportskim borilistima. Da ne pominjemo koliki je ovo diplomatski skandal, toliko o prici o dobrim odnosima SRB-ALB.

Rdule

pre 9 godina

Naseli na provokacije i zbog toga primitivci? Pa
zbog takvih ravnodusnih smo i tu gde smo.
Zamislite da je na Vembliju u sred Londona
prosao neki dron sa nekom zastavom koja
ismeva kraljicu? Spaniji da su oduzeli
Kataloniju? Mislite da bi se svi slatko smejali toj
zastavi i primitivcima koji su to i organizovali?

Nesa

pre 9 godina

Централни догађај у земљи којем присуствује 30 хиљада људи и државни врх, а теби долеће међу њих дрон (срећом само са заставом -без експлозива или отрова).
Сутра ујутру требало би започети са подизањем "надгробног споменика" ДРЖАВИ! У безбедносним службама поставити стечајне управнике. За мене ће највеће изненађење бити ако Путин, после овога, не откаже посету. Он је председник државе, а ово где би требало да дође је недефинисани географски простор, са квази-државним службама, које успешно обављају само једну функцију - буџетски корисници!

DOSTA VISE

pre 9 godina

"Rama se našao na stadionu Partizana na insistiranje ambasadora iz Evropske unije."

Da li neko u ovoj drzavi Srbiji, ako je ovo uopste vise drzava, zna da kaze "NE". "ne moze", "dosta je bilo". A Vucicu bi bilo pametnije da lepo otkaze posetu brata ovog veseljaka. Prezivicime ovde i bez "produbljenja prijateljskih odnosa" sa Albanijom i bez "otvaranja novih stranica".

Avanti prevaranti!

pre 9 godina

naravno...udri sad po eu, americi, vatikanu i vanzemaljcima...nama je uvek neko drugi kriv.
(buda, 14. oktobar 2014 23:28)

Mislim da sve njih trebamo ostaviti na miru i pažnju usresrediti na petokolonaše, poput tebe. Krajnje je vreme da 'počistimo svoje dvorište', kako volite reći.

Marko

pre 9 godina

Da li sam ja jedini koji smatra da je ovo propust srpskih sluzbi bezbednosti? Taj dron je umesto zastave mogao nositi recimo nervni gas. Gledajmo stvari iz sireg konteksta, pustimo na tren samu zastavu. Strah uteruje pomisao su uopste uspeli da izvedu let drona, jer su mogli prikaciti na njega bilo sta, dovoljno lako da ga ovaj ponese, ali isto tako i ubojito sredstvo. Nasi drzavni organi treba da stave prst na celo.

TOLJA

pre 9 godina

Na ovu provokaciju treba da reaguje država, jer ovo sve prevazilazi sport i utakmicu. Ovo je nešto više. Čovek koji poseduje pasoš SAD-a, u sred Beograda vređa Srbe i druge narode, sa zastavom Velike Albanije.

Vesgollt

pre 9 godina

Ne verujem da ce bilo ko iz EU osuditi bilo kog Albanca. Pogotovo ne zemlja ciji je pasos imao ovaj monstrum. To je jos 1 dokaz sa vece prijatelje od Rusa nemamo. Na svim sajtovima se vec moze procirati divljenje Sandzaklija, Hrvara, Bosnjaka i ostalih neprijatelja ove zemlje.
Zivele Srbija i BRATSKA RUSIJA.

bg

pre 9 godina

"Rama se nasao na stadionu na insistiranje predstavnika Evropske unije"

I onda smo mi Srbi ludi sto verujemo u "teorije zavere", nisu ga slucajno ovi iz EU pogurali da udje na stadion

Rivaldo

pre 9 godina

Za ovako nesto zna se kakva je kazna u Engleskoj,malo u tvorza pa deportacija sa zabranom ulaska u zemlju posto se radi o strancu.Od takvih likova se ne treba nadati nicemu dobrom

Nasko

pre 9 godina

Pa ljudi moji, pustis ga ko coveka u pocasnu lozu, a on lola pilotira i glumi mega Albanca, a onda se krije iza americkog pasosa kad ga uhapsi policija! Kukavickog li ponasanja. I ako je od Albanaca, previse je.

Perko

pre 9 godina

Ovo je krivicno delo u drzavi ali ne i u BANANA drzavi. Dok dlanom o dlan on ce odjahati iz Srbije, a naravno da cemo mi izvuci deblji kraj. Naravno da ce nas RTS i PINK ubediti u suprotno.

The Count of Monte Cristo

pre 9 godina

SVe je ovo iscenirano, ne u smislu cisto navijacke provokacije nego na nekom visem nivou. Sad gospoda iz EU ambasade neka snose odgovornost!

Вељо

pre 9 godina

Ми оно потписасмо са америчким "пријатељима" документ по којем се њиховим држављанима може судити само у судовима УСА? Питам? Овај не би смео без судскоиг епилога и затвора из Србије па таман нас још 78 дана бомбардовали!

antispin

pre 9 godina

Ostavka ministra policije Stefanovica pod hitno! Dosta je bilo sa nesposobnjakovicima na najodgovornijim funkcijama u državi. Kao što su mnogi već napisali, mogao je da bude i eksploziv. Sramota za naše službe.

big boss

pre 9 godina

Eto odgovora velikog brata na Putinov dolazak.
Naravno egzekutor je tradicionalni provokator koji ce i sada da prodje nekaznjeno jer sigurno ovo ne bi uradio da nema debelu spoljnu politicku potporu.
Sve je jasno. Poruka je urucena.

VR74

pre 9 godina

E, ako je ovo istina, i ako ga puste, onda treba svi da se popi... na nasu drzavu!!!
(Moon, 14. oktobar 2014 23:12)

Naravno da će da ga puste, "bata" ima američki pasoš! On je došao da nam se ruga!!!

SrdjanVB

pre 9 godina

Ovo je čista provokacija, da bi Srbija službeno izgubila utakmicu i da bi još jednom bili Evropi i svetu predstavljeni kao "loši momci". S obzirom da je u ovo umešan brat albanskog premijera, ovo je znak da Albanija ne želi dobre odnose sa Srbijom, kao ni ostalim zemljama regiona, na čije teritorije pretenduju.

Sinisa,brejnstormer!

pre 9 godina

Kakva kukavica! Kad je gusto vadi americki pasos, da ga stiti ujka Sem. Da ima i malo hrabrosti pokazao bi albanski i rekao "Ja sam". A sigurno se hvalio kako ce da napravi haos u Beogradu. Nula od coveka a sramota za albance.

sofronije

pre 9 godina

Samo da dodam. Sta mislite kako bi ovo bilo okarakterisano u SAD? Kao teroristicki akt naravno. Jer letelica dolazi van stadiona i mogla je da nosi bilo sta, cak i eksploziv. Dakle ovo nije obicno remcenje reda i mira ili provokacija, ovo je terorizam!

objektivan

pre 9 godina

Mislim da su za ovo krive naše bezbednosne službe i njihova procena, a zatim i obezbeđenje na stadionu. Crkva se nalazi na samo par metara od stadiona...kako su se popeli na krov crkve...da li je moguće da niko to nije video...zaista sebi postavljam masu pitanja sada na koje ne mogu da nađem racionalan odgovor. Šta da je to bio dron sa nekom eksplozivnom napravom?? Neverovatan propust pred dolazak predsednika Rusije.Ne verujem da će taj Rama snositi bilo kakve veće posledice, sada će se uključiti USA, EU i vidim ga kako u toku noči napušta Srbiju bezbedno...BRUKA !!!

Videcemo vec vidjeno

pre 9 godina

Ova da smo mi uradili u Albaniji ne bismo nadrljali samo od FIFE vec i od Evropske Unije, posebno jer je ovaj covek clan porodice iz samog politickog vrha Albanije. E sad gledajte kako ce oni glat da prodju!

Hedona

pre 9 godina

Ovo je čista provokacija od strane Albanaca. Vreme je da UEFA kazni Albaniju, jer su napali igrača Srbije koji je uhvatio zastavu, i onda su svi igrači skočili na njega. UEFA mora da kazni Albaniju zbog provokacija, i izazivanje nereda na terenu. Niko nije trebao da uđe na stadio a da nije prošao bezbednosnu proveru. I neka je uhapšen brat albanskog premijera i treba da mu se odredi i kazna zatvora.

I ko ce sad da izvuce deblji kraj?

pre 9 godina

Na svim stranim sajtovima se pise kako su navijaci Srbije podivljali kad su videli obicnu zastavu Albanije, niko ne spominje zastavu kvazi velike albanije koja zauzima okolne zemlje ne samo Srbiju.
Ja mogu da razumem da je to bila zastava Albanije, pa ajd onda bi mogli mi biti krivci ali ljudi ovde se radi o jednoj drugoj zastavi o kojoj niko sa strane ne pise iako se ocigledno videlo o kakoj zastavi se radi.

Zoran

pre 9 godina

Uopste nismo mi krivi za ovo veceras,Cavicu je oduzeta medalja znog majice Kosovo je Srbija.Prestanite da se prepucavate politicki nego da budemo u ovoj situaciji svi slozni i da podrzimo drzavu u vezi ovoga jer je ocigledno bila veelika provokacija.Igraci nisu nista krivi i treba im dati podrsku.Kosovo je srce Srbije i uvek ce biti!!!

Niko

pre 9 godina

Biće pušten pre poletanja aviona, ako smo neozbiljna država. Svakako mu se mora suditi i mora mu se odrediti policijsko zadržavanje 48 sati, a nakon toga u zatvor na 30 dana, a nakon toga suđene i robija u Zabeli. Ovo treba da uradimo ako smo ozbiljna država da jednom pokažemo da smo ozbiljni. Ako ga osudimo onda će se pokazati da ova vlas zaslužuje poštovanje.

Pera Trta

pre 9 godina

Ajd u 100 evara da bratu nece dlaka sa glave da zafali a da ce FSS da popije zestoku kaznu. Mozda cak i registracija utakmice sluzbenim rezultatom za albance. Fudbalski savez Albanije mozda kazane novcano. Diplomatski skandal nema veze sa organizacijom utakmice.
Inace, to je taj ugled koji nasa zemlja i FSS uzivaju u Evropi i svetu.

zapadni SRBIN

pre 9 godina

Prosto ne mogu da verujem kako izveštavaju zapadni mediji tipa BBC.
Ispade da su Srbi krivi.Za albanca kažu da je samo poruka bila na helikopteru,ali ne kažu kakva - teška nacionalistička provokacija.
Što je najgore kažu da je početak svega kada je Srbin pocepao zastavu.
Znači opet Srbija kriva...
Braćo Srbi,držite se,i znajte uvek ko ste,i ne dozvolite da se dešava ovo što se dešava.
Ovde na zapadu ima dosta albanskih nacionalista,pa ne brinu da li će ući u Uniju ili ne.
Mi Srbi ne treba da sedimo tiho i da gledamo na to ! Bez obzira na sve.

I ko ce sad da izvuce deblji kraj?

pre 9 godina

Na svim stranim sajtovima se pise kako su navijaci Srbije podivljali kad su videli obicnu zastavu Albanije, niko ne spominje zastavu kvazi velike albanije koja zauzima okolne zemlje ne samo Srbiju.
Ja mogu da razumem da je to bila zastava Albanije, pa ajd onda bi mogli mi biti krivci ali ljudi ovde se radi o jednoj drugoj zastavi o kojoj niko sa strane nepise iako se ocigledno videlo o kakoj zastavi se radi.

Kiza

pre 9 godina

Americki pasos, "na insistiranje ambasadora iz Evropske unije." E pa ovo ide njima na dusu, Vucicu pokazi se sad!
(sofronije, 14. oktobar 2014 23:13)

Da da. Pokazi se sada! Lepo ga oslobodi i plati mu avionsku kartu.
"eu ambasadori" ce biti zadovoljni.

Derek Troter

pre 9 godina

Interesantno. Priznajem da sam iznenađen vestima. A naš premijer uskoro ima sastanak sa Edijem Ramom. Zanimljiva povezanost, između pomeranja dana oslobođenja Beograda sa 20. oktobra na 16. oktobar, zarad parade za Putina, i ove očite poruke " sa Zapada ". Brat sa američkim pasošem, na insistiranje ambasadora EU ( kao sve ljubitelji fudbala ), upravlja dronom iz lože. Suptilna poruka, čak i više od toga. Znači, danas i juče avijacija ceo dan nadleće Beograd, čak je i " Striži " tu, a onda ova "provokacija iz vazduha ". A u loži predsednik države Srbije. Jasnije da jasnije ne može biti, čak je i fluid isti, kao ono " mehanika fluida ", najteži ispit na termotehnici na mašinskom. Navije Stoksove jednačine imaju " teška rešenja ".

Vaše ime

pre 9 godina

Ja mislim da će Putin da otkaže svoj dolazak.
Mislim, dobri smo tebra i to, ali ne želim da me neko skine snajperom, ili iz neke ''male letelice'' umesto zastave padne nešto drugo...
Ovo je bila proba organizacije, u neku ruku, i videli smo ishod.

Nemanja ★

pre 9 godina

Po ovome EU je direktno umešana u akciju protiv Srpske države.
Nije im ovo prvi put.
Narode Srpski prst na čelo, dolazi nam naš prijatelj iz bratske Rusije.
Putin želi jaku Srbiju, EU bi da je zatre.

BokiPirot

pre 9 godina

Pa sta ako je brat nekog premijera i ima americki pasos,ima da robija i tacka.Ne znam da li lupam gluposti ili samo mastam,ovo je ipak Srbija pa ce kao i svi kriminalci i ovaj da bude pusten.

Bili

pre 9 godina

Pa nas igrac je najnormalnije sakupljao zastavu. Bez cepanja, guzvanja... Sve vreme gleda gore ka dronu!!! Zastavu valjda uzima delegat, a ne igraci Albanije.

mihajlo

pre 9 godina

Objaviti imena tih ambasadora koji su insistirali da ovako jedan Svetski Gospodin prisustvuje utakmici, obzirom da su ono zajedno sa njim direktni saucesnici u ovoj provokaciji. Dakle zajedno sa ovim su osmislili, planirali i izveli ovo. Sport im sluzi samo kao maska. Dakle neophodno je saopstiti koji AMBASADORI?????

Nenad

pre 9 godina

Ako ćemo se voditi dosadašnjom praksom pri intervenciji policije nad premijerskom braćom, policajci koji su uhapsili brata albanskog premijera biće otpušteni i optuženi.

Petar

pre 9 godina

Da je Srbin i da ima Srpski pasoš bila bi mu slika i video iz MUP-a na svim vestima, oduzeli bi mu imovinu, šikanirali rodbinu itd itd. Ovako će ga odmah večeras uz izvinjenje pustiti.

Radikali ostaju radikali

pre 9 godina

Ja koliko vidim, ovde je neko gadno smestio Albancima, njihovom premijeru a i nasem premijeru.

Cim je poznato ko je upravljao "dronom", situacija je pod kontrolom... Gospodin Rama nece skoro napustiti Srbiju, ne vredi ovde americki pasos.

manunited

pre 9 godina

Ako se secam dobro mi imamo neki zakon o izazivanju nereda na sportskim manifestacijama. Aj sad da vidimo kako ce da ga primene. Ja bih robijao, al da vidim da l ce brat.

Dejan Kostic

pre 9 godina

Kako su to insistirali ambasadori iz E.U. Da li su naredili, zamolili ili platili i kome i kako ce odgovarati taj koji je dozvolio njegovo prisustvo a kako ce biti kaznjen sam terorista koji je izazvao incident.

ogh

pre 9 godina

Na svim zapadnim sajtovima je u gro planu slika Mitrovica, nekog naseg navijaca koji je krenu stidljivo sa stolicom da udara njihovog igraca i stalno spominju Albansku "zastavu"...svi znamo da se nije radilo o zastavi kao sto znamo ko stoji iza ovog...treba im novo zariste! Izgleda da se zeli rat...svetski rat...

tosa

pre 9 godina

Lepo, ako su se Albanci na stadionu nasli na insistiranje ambasadora Evropske Unije onda bi najvecu krivicu trebalo da snosi Evropska Unija a nama tri boda. I mirna Backa...

aleks

pre 9 godina

ako se ne varam njihov premijer je bio skoro u poseti Srbiji. e sad me interesuje o cemu nasi drzavnici pricaju i kako to oni gaje diplomatske veze sa ovakvim zemljama!?

sve se moze kad se hoce

pre 9 godina

Sta ste bre zapenili ,covek je odradio akciju svaka mu cast,jest da je Albanac ,al za akciju I mooda sve pohvale!!To sto smo mi paljevine I naivni plus sto su ih panduri pustili na stadion sa sve dljinskim upravljacem ,druga je prica!!!

Uros

pre 9 godina

Bruka i sramota koju su ova drzava i policija priredile svom narodu! U centru Beograda, iznad glava 30 hiljada ljudi, albanski ekstremisti se igraju dronom! Kako je dron dospeo na krov crkve pored stadiona, pored tri kruga obezbedjenja? Sta bi tek mogli da urade pravi teroristi, sad kada vide kako se jedan brat premijera ruga celoj drzavi dva dana pred najvecu vojnu svecanost u poslednjih 30 godina...

vuja

pre 9 godina

"Rama se našao na stadionu Partizana na insistiranje ambasadora iz Evropske unije."Kakva smo mi banana republika,zapadni ambasadori nam odredjuju i ko treba da udje na stadion.Dole okupacija!

Zmagoo

pre 9 godina

Ovako stvari stoje ovo je zajednicki poduhvat nasih nazovi" fudbalskih radnika" i onog Ramadanija sa ovim Ramom. Pa zar je nas savez dozvolio da jedan Albanac drzi nase igrace pod ugovorom. Tole i ekipa iz SPS pod hitno iz fudbala.Ovo nije problem vlade nego citave nacije. Moj predlog premijeru je da zabrani fudbal na 5. godina kao Margaret Tacer. Ionako su seoske lige posecenije od " Super Lige".

Srbin

pre 9 godina

"Olsi Rama, brat premijera Albanije Edija Rame, uhapšen je zbog osnovane sumnje da je organizovao indicent na utakmici Srbija-Albanija." Srpska policiijo, radi konačno svoj posao i hapsi teroriste. Ako to sada ne uradite, šta da vam verujemo?

Nev

pre 9 godina

Po zakonu za izazivanje nacionalne mrznje, ugrozavanje bezbednosti i do najmanjeg prekrsaja i to mu prikaciti i onda na robiju i naplatiti mu angazovanje policije kao i svu stetu. Tek kad odlezi do zadnjeg dana, otplati sve onda ga pustiti a da EU ovo podrzi inace demars zbog istoga...

Janko

pre 9 godina

Brat albanskog premijera sa americkim pasosem razvija zastavu velike Albanije....u sred Beograda....na Partizanovom stadionu???? Ruzicu ima li te tu???

Jole

pre 9 godina

Aha, on kriv. U zatvor, a vi mediji umesto nagadjanja sta ce biti, mogli bi objaviti kakvu kaznu ovaj moze dobiti za ovo sto je napravio. Bude li ga policija pustila, bolje da su cutali i o tome da su ga uhapsili.

natalija

pre 9 godina

Ovo je skandalozno! Mogao je da izazove i vece stradanje, mozda i ljudske zrtve! Unistio je sportski dogadjaj!! A sad ce amerikanci odmah da traze da ga puste! Licemerni i dvostruki arsini vec poznati!!

Бачки Србин

pre 9 godina

Ово је право лице ЕУ. Није проблем у њима, они су такви и то је то. Проблем је у овим нашим послушницима који ће преко свега прећи и на крају им се још извињавати. Србија никада никада у историји није дожвела ни приближно слична понижења као под овом влашћу, волео бих да ме демантују.

samo da malo dosolim

pre 9 godina

Premijeri Srbije i Albanije Aleksandar Vučić i Edi Rama sastali su se krajem avgusta u Berlinu na konferenciji o Zapadnom Balkanu kojoj su prisustvovali lideri zemalja u regionu.

Rama je tada rekao da je prihvatio poziv sprskog kolege i da će 22. oktobra posetiti Beograd.
"Postoji niz tema o kojima moramo da razgovaramo i mnogo potencijala za saradnju", objasnio je tada Rama, dodajući da je ta saradnja važna za ceo region, ali i bilateralno za dve zemlje.

Vučić je takođe tada novinarima u Berlinu preneo očekivanje da će sastanak sa šefom albanske vlade biti razgovor odgovornih ljudi o ozbiljnim temama.
"Mi ćemo biti dobri domaćini. Razgovaraćemo o ozbiljnim temama i mislim da je to velika šansa za srpske privrednike. To je prilika za izvoz, jer Albanija predstavlja idealno tržište za Srbiju", rekao je Vučić. link http://www.tanjug.rs/novosti/147615/albanski-premijer-22--oktobra-u-beogradu.htm

I sta sad

pre 9 godina

Pa sta ako ima americki pasos. Nego, ne bi bilo lose da imaju dokaze (video snimak, bilo sta) da je on to uradio. Zatim u chuzu jedno mesec-dva da se nauci zatvorskoj ishrani i zatim crni pecat u taj americki pasos i cao ragaci.

Ratko

pre 9 godina

Eto i posle su Srbi krivi! Ovaj je pustio zastavu Velike Albanije! To je fasisticka mapa drzave koja ne postoji! To je poziv u rat jos i slika Adema Jasarija coveka odgovornog za ubijanje Srba! Znaci ovog brata u zatvor a Srbiji 3 boda i disfalifikacija Albanije! Sve mimo toga bi bio skandal, on je iskoristio pasos i poziciju da se nadje u lozi i to smisljeno napravi. Albanci su dobro i zivu glavu izvukli.

gagi rs

pre 9 godina

Pa kako nas nije sram da nekoga krivimo za naš propust bez obzira da li je to "nečiji" brat. Sram nas bilo za ovo što se desilo u našoj Srbiji.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pogled sa strane

pre 9 godina

javlja mi se da kad ovo "prenoći", cela priča više neće biti ista. u vezi hapšenja. biće nešto na fazon, obavljen razgovor, ustanovljeno da dotični nije učestvovao u navodjenju drona, pušten, još u toku noći otputovao ... bla bla
da li ste stvarno toliko naivni da mislite da će biti dozvoljeno da nam jedan incident ugrozi evropske integracije?
posebno mi je interesantno što ovim slučajem najviše gubi Vučić, glavom i bradom. po više osnova. pajz kad mi ga skoro dodje žao! (ne verujem da sam ovo napisao, al' dobio sam napad iskrenosti, ako me do jutra ne prodje, idem kod doktora)

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

ogroman propust bezbednosnih sluzbi. Bespilotna letelica iz VIP loze!? Pa sutra na paradi mogu svasta da naprave. Putin ako je pametan da otkaze posetu.
(borac, 14. oktobar 2014 23:14)

Dobro ljudi, jel pročitate vi vest pre nego što je komentarišite?
Ovakvom letelicom može da se upravlja i mobilnim telefonom, a za pismene piše da je ista poletela sa crkve u Humskoj ulici, e sad kako baš odatle to je još veća provokacija...

Goran

pre 9 godina

Ako se istragom ispostavi da je ovo u potpunosti tacno, onda je ovo skoro pa diplomatski incident, s'obzirom da se ne zna da li doticni ima status diplomate s'jedne strane, a sa druge je brat premijera Albanije, dakle:
- otkazati posetu premijera Albanije uz obrazlozenje i trazenje objasnjenja od strane Albanske vlade za ovakvo ponasanje (mada znamo sta ce reci jelte...)
- ovog pritvoriti i suditi po vazecim zakonima o izazivanju nereda na sportskim manifestacijama, a mogli bi da pritvore i ostale clanove delegacije radi utvrdjivanja moguceg saucesnistva "jelte"...

Kiza

pre 9 godina

Nema problema! Vec u toku noci stize naredjenje iz eu da se pusti iz
pritvora. Jos ce te da ga ispratite kao junaka i da platite avionsku kartu. E jadni Srbi.

kiza

pre 9 godina

Pa sada će ti isti ambasadori iz EU zvati našeg premijera i ovaj će ga još uz izvinjenje ispratiti do aerodroma. Albanci su došli samo sa jednim ciljem a to se moglo naslutiti unazad deset dana i taj cilj su nažalost ostvarili. Sada lepo da ih potrpaju u buseve i pravac granica. Ionako će opet nas kazniti tako da je svejedno.

lahm

pre 9 godina

Ako je ovo tačno, Albaniju treba izbaciti iz daljeg takmičenja. Ovakav skandal evropski fudbal video nije! Jedno su "navijači" i obični zgubidani, ali da se iz svečane lože ovako isprovocira situacija, sa kartom Velike Albanije?! Srbija treba da bude kažnjena ponajviše što uopšte dopušta da na stadion ulaze uvek isti Nepametni, ali ovo je svakako bila provokacija na koju teško da bi ostali imuni i oni koji su došli da mirno grickaju semenke i gledaju fudbal. Da nešto "smrdi" se video po valjanju albanskih fudbalera od početka koji su od 35 minuta 10 proveli na travi. Neka slave u Prištini, nadam se da su završili kvalifikacije ako se zaista ispostavi da je član delegacije ovo uradio.

Небојша

pre 9 godina

С обзиром да има амерички пасош биће експресно пуштен уз извињење а вероватно и немалу материјалну одштету.

Analiticar bez emocija

pre 9 godina

Mene interesuje otkuda zastava Albanije na krovu crkve ?
Očekujem da se ova utakmica iskoristi kako bi se izazvali neredi i sprečio dolazak Putina u Bg. Nije ovo smišljeno u Albaniji niti Albanija ima interesa za ovako nešto. Scenario je smišljen u Americi a ovaj Rama je samo izvršio zadatak i zauzvrat će ga naši pustiti jer amerikancima niko na svetu ne sme da sudi a Rama ima američki pasoš. Očekujem da sutra ili prekosutra bude još zescih provokacija, a ni parada pobede nije baš sigurna...

luki

pre 9 godina

sta kaze zakon o suzbijanju nasilja na sportskim priredbama? pa sta ako je pokazao americki pasos, sta kaze zakon za izazivanje rasne, verske i ostalih netrpeljivosti?

zile

pre 9 godina

Njega treba u zatvor, kao i naše "navijače" koji su uleteli na teren da se razračunaju sa igračima Albanije.
Pali smo na provokaciju kao i uvek. Nažalost pratićemo nastavak kvalifikacija bez reprezentacije Srbije.

IGNJAT

pre 9 godina

Bez obzira što ima američki pasoš i što je brat Albanskog premijera, nadam se da će odgovarati, jer raspiruje mržnju. Osim toga, da će njegovo ponašanje osuditi i Amerikanci koji su mu dali taj pasoš.

Batko

pre 9 godina

E, ako je ovo istina, i ako ga puste, onda treba svi da se popi... na nasu drzavu!!!
(Moon, 14. oktobar 2014 23:12)

A sta ce da radi nekome ko ima američki pasoš + brat premijera jedne drzave ,pa makar se i ona zvala Albanija ???

Sale

pre 9 godina

Mec je trebalo prekinuti onoga trenutka kada su srpski navijaci uzvikali "U...Siptare" itd. To je govor mrznje. Za nadati se da ce FIFA i to imati u vidu.

dfhcgjvhbjgjg

pre 9 godina

Мој добри роде, сви су лагали
и твој су видик сав помрачили
за својом срећом само трагали
и све су крали, и све тлачили.

Уместо млека, крв су сисали
у страдањима твојим дугима
твоје су светло име брисали
да не знаш ко си међу другима.

С убицама су цркве стварали
с издајником горде тврђаве
у заклетви те свакој варали
на води дигли мосте рђаве!

На згаришту ти држе говоре
на губилишту подло пирују
на буњиштима саде ловоре
и мртве уче сад да мирују.

Мој добри роде, сви су рђави
вапај твој не чују што тугује
јер издајник је још и сад тврђави
с убицом жртва сада другује.

Ломан је, роде, мост на провалији
свуд су у причест отров ставили
с лупежом све су новце ковали
са кривоклетником завет правили.

Јован Дучић

kako je lepo biti glup

pre 9 godina

Ogroman broj srpskih zastava a takođe i grčkih prekri jedna i samo jedna albanska. Da joj se nije dao značaj utakmica se na bi prekinula i Srbija bi verovatno pobedila. Ovaj lik bi bio uhapšen. Ovako smo glupo naseli na provokaciju i ulaskom navijača na teren i njihovom tučom sa albanskim fudbalerima, verovatno ćemo biti suspendovani iz daljeg takmičenja

milentije.89

pre 9 godina

Србија мора да одреагује онако како јој приличи и у складу са законом. Пуна подршка руководству Србије у спровођењу реда и закона.

Petar

pre 9 godina

Pa sta ocekivati kada se zabrani ulaz navijacima....pa valjda ih treba skroz legitimisati i oduzeti sve i onda pustiti pa neka navijaju....bilo kakva represija ne daje plod nikada. A tom sto je upravljao procesuirati po nasem zakonu i po kratkom postupku. To je uznemiravanje kao bilo koje drugo.

AA

pre 9 godina

Bice zanimljiva izjava nekog naseg drzavnika, primer spustite loptu cemu tenzije itd.. Gubimo sve sto imamo pa cast i obraz vise nisu na nasoj strani jer nas se stide ovakvih kakvi jesmo.....

Tamaš

pre 9 godina

Danas u toku dana su mediji (pa i B92) su preneli informaciju da navijaci koji budu hteli da udju na stadion, morace da prodju 3 kontrolna punkta, bla bla bla, kako je onda moguce da se unosi letelica (igracka) na daljinsko upravljanje, kada ne moze stati ni u dzep fakticki, a da ne pricamo o tome da su neki bili zaduzeni da pretresu ljude, koji ulaze, ponavljam na 3 kontrolna punkta! Ko je ovde lud, kakve su to prljave igre? Nema ko nije umesan u ovo, i srbi, i albanci, i ambasador EU, koji je poslao albanskog premijera na utakmicu? Ma zabranite fudbal, i mirna Backa.

Sunđer Bob je - SIR!

pre 9 godina

Trebao je da smota zastavu i da je preda Albanskim igračima,ispao bi gospodin...i poslao extra sliku.
(Fortissimo, 14. oktobar 2014 23:18)

Ono nije bila albanska zastava (valjda znaš kako ona izgleda), već zastava 'velike Albanije'. Mogao je negde pronaći i ISIL-ovu zastavo, isto je smotati i ispasti šmeker.
Ovo su baljezgarije.

anti-patriJota

pre 9 godina

Rusofili,šta ste zapenili. Diplomate su se samo zauzele da on u loži odgleda utakmicu,na što i ima pravo,kao član diplomatskog kora. A sad što je on ispao degen,to je njegova krivica. Jer ko bi mogao da predvidi to što je on i uradio. I ne sekirajte se,svi će dobiti kaznu koju zaslužuju...

Flojd

pre 9 godina

Nase sluzbe su totalno zakazale, jer ovaj dron je mogao i bombu da nosi. Kako je moguce da se neko sa tom skalamerijom popne na crkvu, a kasnije unese daljinski upravljac na stadion? Nasa policija je gomila pozera i manekena koji nama lome kosti i zaustavljaju citavu zemlju u razvoju slobode i demokratije, uvek slozno stajuci na stranu osvedocenih diktatora. Inace dronovi kostaju 200-3oo dolara i mogu se naruciti preko I Beya. Plasim se da ce ih nazalost kriminalci i teroristi koristiti sve vise.

Bojan

pre 9 godina

Prestanite svi vi kao nekakvi "Novinari" da prepisujete istu rečenicu "skandalozne..." A po čemu je to skandalozno? Najobičnija provokacija, niakkvog "skandala" tu nema. Skandal je u glavama koje su i dalje naštimovane da su Albanci "siptari".

schlyamm

pre 9 godina

Kakav sitan narod ovi Albanci, odmah se kriju iza Amerikanaca. Evo i ovaj, izvadio americki pasos. Budite ljudi pa uradite nesto sami.

naravno

pre 9 godina

Jasno je da su igraci Albanije znali za ovo čim su, odmah, pojurili ka Mitroviću kad je uhvatio drona. Ovo je planski uradjeno od FS Albanije

Bata

pre 9 godina

Jel to ona ista Evropska unija koja nam zeli sve najbolje i u poslednje vreme ima tako pozitivan pogled na nas?
(1kch4, 14. oktobar 2014 23:11)

A oni pa citaju misli sta bi debilu moglo da mu padne na pamet?!

tito

pre 9 godina

"Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je nakon skandalozne provokacije albanskih navijača..." albanski navijači nisi bili prisuti a ovo poletanje zastave s crkve u Humskoj je blago rečeno smešno

Vladan R

pre 9 godina

Ako je ovo tacno onda bi Albance trebalo izbaciti iz takmicenja, jer je ovo mesanje politike i sporta na najgori moguci nacin, i to sa skoro najviseg nivoa.

Igor

pre 9 godina

Realno, i nije zaslužio neku kaznu za ovo, koliko sam ja upoznat sa našim sudstvom. Dovoljno mu je što je pokazao svetu koliko je jadan.

6.oktobar

pre 9 godina

Kako ih nije samo sramota.Zar misle da su građani Srbije toliki imbecili da svare ovu gnusnu laž.Zašto bi brat premijera Albanije učinio nešto slično,i to pred skorašnju posetu albanskog premijera Srbiji.Definitivno su službe bezbednosti unapred skovale plan,ne slučajno pred dolazak Putina na Dan osl...a da,nije baš Dan oslobođenja ali koga briga.Bruka Srbije!

antrax

pre 9 godina

Kao prvo, ne želim nikoga da provociram ovim komentarom, iako pišem iz Sarajeva. Ne želim ni da likujem zbog ove provokacije.
Samo želim da konstatujem da se još uvijek na Balkanu pale vatre u kojima izgore obični ljudi. Ne kažem, a da se ista stvar desila u Sarajevu, Zagrebu ili Skoplju, publika isto reagovala. Ne žalim da vjerujem da opet nekome Balkan zapaljen treba. Zašto nas malo ne popuste svi, prvo naši političari, koji su glavni petokolonaši stranih imperija, bile one Turska, Rusija ili bilo koja druga.
Srbi, prespavajte ovo, tako je najbolje, te iskulirajte. Ono što ne možete iskulirati, kao ni mi ovdje je ko nam je na vlasti i da su takvi spremni da zarad vlastitih interesa nas sve za bakšiš svoj nekom daju.

nocomment

pre 9 godina

Jedini normalan potez od strane drzave bi bio da podnesu zalbu Evropskoj komisiji za teroristicki napad pred skoro 30.000 ljudi. Prekinuti sve posete nasih politicara u inostranstvu o ovom momentu, vanrednu sednicu skupstine i zahtev da se kazne izvrsioci. Ne stati sa zahtevima dok neko iz Evrope ne uradi nesto. Svi sada slozno da dobijemo ono sto su nam odavno oduzeli - dostojanstvo. Svaki pocetak teme o bakljama odmah prekinuti i okrenuti se ka prici o Bespilotnoj letilici iznad glava 30000 ljudi. Tacka, biti kulturan ali dosledno-bezobrazan na svakoj konferenciji. UEFA!? Hvala prijatelji ali izlazimo iz takmicenja dok ne pokazete da stitite ucesnike vaseg takmicenja. DOSTA JE BILO...

mario marko del tintoreto

pre 9 godina

To nisu albanski navijaci vec albanska drzavna delegacija koja je zelela pratiti mec. A to nikako ne umanjuje znacaj ovog incidenta vec ga, stavise, cini jos tezim. Kako da kazem, ovo je vec diplomatski incident i zbog ovoga se, ako bar nista drugo, treba otkazati dolazak albanskog premijera u Beograd 22 oktobra a to sto je glavni vinovnik incidenta njegov brat cini taj potez jos vise neophodnim.

stomakmiseokreceodnjih

pre 9 godina

Prevazilazi ovo mentalne kapacitete Albanaca. Trebalo je sve to organizovati, snimiti teren, odabrati crkvu... i onda jos daljinski staviti u ruku albanca sa americkim pasosem i jos sve to koji dan pre posete Putina. Bice zanimljivo saznati koji tacno nas zapadni "prijatelj' je smislio ovu sprdacinu. Sumnjam na drzavu ciji naziv pocinje sa "A" a zavrsava se sa "merika".

sale

pre 9 godina

Zamislite scenu!

Utakmica Hrvatska Srbija u Zagrebu, Vucicev brat iz VIP loze upravlja dronom koji nosi zastavu Velike Srbije i slece je na teren!

Nastli bi opsti nemiri, nase igrace bi morali da evakuisu helikopterima iz Zagreba.
Utakmica bi bila registrovana 3-0 za Hrvatsku, Srbija bi bila izbacena iz svih takmicenja na N godina, Hrvatska bi prekinula diplomatske odnose sa Srbijom, Brisel bi odmah osmislio gomilu uslova za Beograd...

Ovako nece se desiti nista, lepo su nas ismejali u sred Beograda (uz podrsku aambasadora iz EU) kaznice nas zbog ulaska navijaca u teren, a Albanija i Kosovo ce danasnji dan proglasiti za drzavni dan fudbala i slavice ga praznik.

Pih, pih, pih.

omg

pre 9 godina

Mi stvarno treba da prestanemo da igramo fudbal, em smo losi u fudbalu, reprezentacija nam je korumpirana igraci se zovu po principu ovaj mora da se progura da bi se prodao bolje a ne po talentu, radu, igri.

Navijaci, huligani nas blamiraju na svakom koraku, od toga da prodaju drogu po stadionima do toga da ubijaju strane drzavljane po gradu.

Mislim realno nista dobro nam taj fudbal ne donosi.

sasa bl

pre 9 godina

albanci su samo neposredni izvrsioci, nisu oni u stanju da smisle ovako nesto, smisljeno je to negde drugde, i to je svima jasno. ostaje da saznamo, da li je ovo samar nama zbog parade koja se nekome ne svidja, ili poruka glavnom gostu parade

Bg

pre 9 godina

Bilo kako bilo ja vise nemam ICH poverenja u Vojsku Srbije i Zandarmeriju nakon sto su dopustili da se sa crkve u Humskoj useta avion?!?
Nedopustivo i skandalozno....

Željko

pre 9 godina

Uh kakva naivnost i neozbiljnost naših iz FSS, policije i obezbeđenja!Na kraju će Uefa kazniti više nas nego Albaniju,jer prosto će izneti stav da mi kao organizator nismo učinili dovoljno da se ovakva utakmica, visokog rizika organizuje na zadovoljavajućem nivou!Osim ovog skandala koji se desio sa dronom, "naši"navijači su kao po običaju skloni zviždanju tuđoj himni, ubacivanju raznih predmeta u teren(što se videlo tokom prenosa),paljenju baklji,pogrdnom skandiranju i sl.Nimalo neće čuditi ako nas Uefa izbaci iz daljeg takmičenja, ili kazni oduzimanjem bodova sa ove utakmice,kao i sve naredne utakmice kao domaćin da igramo bez prisustva publike, što bi nam bilo ravno izbacivanju iz daljeg takmičenja!

Panamski krojač

pre 9 godina

Sada bi trebalo da reaguje ambasador Evropske unije na čije insistiranje su pušteni da prisustvuju utakmici, da se javno izvine i da snosi konsekvence. Ispravno bi bilo da se povuče sa mesta ambasadora zbog učešća u, na izgled zajednički planirane, provokacije terorističkog karaktera.

samo pitam

pre 9 godina

da li ce za ovo da odgovara ministar unutrasnjih poslova ili ce po starom sns-ovskom obicaju da krivicu spuste na nekog sa nizim činom
mogla je biti i bomba

Ime

pre 9 godina

A ko je njega pustio sa daljinskim na stadion?

KO?????

Ko nam to pokazuje svoju moc, jer se inatimo i pravimo paradu za Putina???
(ludnica, 14. oktobar 2014 23:37)

Sa dron-om se moze upravljati preko smart telefona, i moze da se nadje vrlo jeftino pogotovo ovi Kineski.

KUKOC 7

pre 9 godina

Од еден Македонец :
После ова не може никој , ама баш никој дека може да се живее во заеднички соживот!!!
На Србите може да им кажам дека се лесни на провокација, и дека не требаше така лесно да подлегнат на ситна провокација. На крај они ке си го изедат затоа што воопшто не ни скинаа знаме , туку МАПА на една голема Држава, ако она што леташе беше знаме ја сум тогаш олимписки знаменосец. А европскиве/свртскиве медиуми ке ги престават ко да направиле геноцид и масакар, и ке мора да платат за се што правеле некои нивни политичари предходно изминатите години. Е браќа Срби....
Што се однесува до вечно угнетената страна, сакам да ги прашам ако толку многу се јачаа дека ке ги има околу 200 луѓе на стадионот во Белград, зашто едноставно не се појавија и не отидоа да навијаат најгласно за Големата Држава?! Него се исплашија (испичија) па мораа на најнизок можен начин да пуштат квадрихоптер, ако си муж иди и извади го знамето пред цел стадион ама очигледно нема мажи, а истото важи и за нашите славеници тука што славеа вечерва, ама очигледно е дека и тука мажиштата потфрлија. Е браќа вечно угнетени и желни за соживот....

Ненад

pre 9 godina

Ово треба сматрати терористичким чином! Па, побогу, за тај дрон се могла прикачити и експлозивна направа и побити ко зна колико људи! И то још урадише Албанци, овековечени терористи! Па замислите да играју Русија и Чеченија усред Москве, и да се тако нешто сличнo деси тамо (иако је то код Руса немогуће), али ипак замислите! Не смем ни да замислим како би Руси реаговали. Поред ових наших полицајаца могли су унети и хаубице на стадион! Шта смо ми дочекали, да нас неандерталци з........у усред Београда, а држава ништа! Брука!

Opsuti se i uzivaj sto si Srbin brate moj!!!

pre 9 godina

(HristeBoze, 14. oktobar 2014 23:48)
Pre nego das komentar ohladi glavu,umiri srce i videces posve drugaciju realnost.
Ovo nije nasa sramota, nego njihova.Oni se hvalisu i misle da nesto postizu,a da cak to nije njihova snaga nego tudja.Njih podupiru SAD i EU,od nule su napravili nesto malo vredno,a sad ta nula leti i misli da moze kao ISIS da se sepuri po Balkanu i da ce sve mirno i po njih dobro da se zavrsi!
To sto ih je ponela moc i sto im neko ekstremno bogat daje pravo da se bahati ne znaci da je to podvig,nego je to jad,tuga,sramota i obicno se tako ponasa neko sa kompleksima kada mu das moc.
Kako mi nasu zastavu da sirimo u Pristini ili Tirani kad sve i ako te Siptari ne oduzmu od zivota EU i SAD bi te za to osudili?Zasto bi najpre to i radili uopste?Kakv je sustinski smisao te detinjarije?Samo otkrivas svoje namere o ratobornosti,o nedostatku inteligencije i koliki si debil.Podmukle radnje i provokacije sa sigurne udaljenosti,jos plus pod zastitom i juridiskcijom NATO-a nije nikakav podvig,nego kukavicka sramota.Siptari i jesu poznati po tome da su hrabri samo kad su brojniji i sigurni u pobedu.Kada je `cupavo` onda placu i zapomazu kao deca.
Ako slucajno i dodje do neke agresije,ovi su vodjeni ideologijom kojoj SAD nije frend.Bondstil ima prvi da oseti sta je stvorio.Zato pusti pauna da se sepuri...jer tuga je biti paun,a ne Srbin ;)!
A nit smo mali,nit rasparcani.A,i Hrist je na kraju delovao jadno,pa ipak bio je sve samo ne jadan!Jadni su ono koji zlo seju!

Nika

pre 9 godina

Seca li se neko Ivana Bogdanova sta je radio u Italiji na stadionu pre par godina i gde je sada Ivan Bogdanov,na koliko je osudjen da li je na slobodi ili na stadionu nakon svega?

Iz ove drzave treba bezati i bezati i bezati.Dok ne ostane to sto ne ostane.Postenim i casnim ljudima neka je Bog u pomoci ali nema ni hleba ni buducnosti u Srbiji.Narocito za mlade i vredne ljude.Mozak jednostavno vise ne stanuje u Srbiji.Otisao u emigraciji.

Pin joe

pre 9 godina

"Dron je poletio s krova crkve"..?? Sta radi ta policija?,jel treba u cetvrtak ,tako da nam posalju ukrajinsku zastavu,ne do bog,il jos nesto gore??

bobica

pre 9 godina

A kako je uneo on ovaj dron u zemlju? Posebno ako je situacija na aerodromu već bila napeta. I kako su ga popeli na krov crkve bez da iko išta primeti i prijavi. Da se čudi čovek.

Mirko

pre 9 godina

Ozbiljni ljudi i politicari bi uradili sledece:
-predlozili FSSu da bez obzira na odluku UEFE, otkazu ljubazno nase dalje ucestvovanje u kvalifikacijama.
-formalno proglasiti incident teroristickim aktom i napraviti zvanicni proglas u vezi toga, traziti stav OEBSa
-poslati zvanicnu notu albanskom ambasadoru i traziti zvanican stav albanske vlade
-naplatiti garanciju- kauciju za pustanje osumnjicenog, hitno odrediti sumu.
-prouciti tehnicki propust nadzora stadiona i poboljsati kontrolu radio frekvencija u zoni bezbednost
-itd, itd
Podici ceo incident na diplomatski nivo i koristiti sav diplomatski kor sa preciznim instrukcijama...
Moze ovo da se iskoristi, ali nema ko...

Draza

pre 9 godina

Evo susjed, znam... ljuti ste. :)
Odradili vas Albanci, samo tako.
Na licima vaših nogometaša vidjelo se kolutanje očima i pitanja - "Bože, je li se ovo zaista dešava?" Ne zbog helikoptera.
Nisu se tukli vaši nogometaši protiv njivih... vaš posao je bio da osigurate ovaj događaj. Ne da neki Bogdanov šeće po polju.
A sutra bi trebali čuvati Putina.
Jedini problem je da nakon (prvoklasne) provokacije, niste smirili stvari. Vaši navijači su izgleda šefovi vašim policijskim poručnicima... A to je veći problem od jedne utakmice.

Nemanja

pre 9 godina

Da li iko uvidja da je ovaj dron mogao da nosi oruzije i da bez problema ubije predsednika Srbije? Gde su snajperisti koji bi ga skinuli? Učite malo od ozbiljnih službi kao što su Ruska ili Američka...

drmator

pre 9 godina

OK, a ko je postavio ovaj dron na krov crkve Sv. arhangela Gavrila u Humskoj, pitam se ja !!!??? Kako je to uopšte bilo moguće !?

Anarhista

pre 9 godina

Поновљена утакмица и реванш ова пред празним трибинама. А овог у затвор.

Namestaljka, provokacija

pre 9 godina

Mogla je biti bomba zakacena za dron, bez problema, 0=5- 1kg je nosivost onog drona ako sam lepo vide.
Sto bi moglo da znaci da je ovaj covek bez problema mogao da ubije mnooogo ljudi posred Beograda na utakmici na kojoj su radile sve obavestajne agencije itd. Zestoka kazna, zestoka

Flash

pre 9 godina

Nasi mediji moraju strancima sto jace potencirati da to nije bila samo albanska zastava, vec zastava sa mapom velike albanije, koja vredja i krsi teritorijalni integritet Makedonije, Srbije, Crne Gore i Grcke.

ivan

pre 9 godina

Kako samo nasedate na pasos Amerike i EU ambasadore! U 'slobodnim medijima' neko to odmah iskopa i plasira, zar ne?

Samo se palite - kao sto se pale obozavaoci Bogdanova. I njega su oni poslali na teren? 'Vucicu .....'? I to su poslali iz EU?

Ne vidite da je sve izrezirano? Albanci i navijaci - neredi u Srbiji...

Jadna je Srbija sa toliko neprijatelja, slaba i lomljiva, a najlomljivija zbog gluposti!

mutljavina

pre 9 godina

A kad je Cavic izasao po medalju u majici Kosovo je Srbija,suspenzija oduzimanje medalje.. sad da vidimo sta ce da bude!!!??

Stop terorizmu

pre 9 godina

"Rama i njegova pratnja su se na stadionu našli na "insistiranje ambasadora iz Evropske unije". Kojih ambasada? Proterati te ambasadore i ugostiti nove.Sta je problem sto su se pojedini zaigrali,pa nismo im kolonija.
Koji su Ambasadori insistirali,oni su i karika finansiranja ID,IS ISS i slicno

Prakticar

pre 9 godina

Jel vi znate da na Albanskim sajtovima pise kako su oni super igrali izgarali na terenu a onda smo mi uleteli na teren i poceo je haos. Nema reci o zastavi, letelici, hapsenju ove budale, ...

Stojmenov

pre 9 godina

El moguce da se u ovom loodilu niko ne zapita, kako je moguce da onaj Bugarin Bogdanov, zbog kojeg je Srbija vec kaznjavana, uopste udje na stadion? Kako je moguce da 'ladno proseta pored obezbedjenja i da se useta na teren da bi licno "delio pravdu"? 'El moguce da je drzava Srbija bas tolika BANANA republika, pa da u vreme odigravanja najrizicnije moguce utakmice danas u Evropi, neko instalira dron sa zastavom na crkvu svetog Arhangela, skoro pa tik uz stadion JNA? Prevedeno na narodski jezik, na tom dronu je mogla biti i hidrogenska bomba, taman da svima zatamni ekran pred ocima. E Srbijo, medj' sljivama.

La Gazzetta Dello Sport

pre 9 godina

Italijani nas vec mazu!
Pisu da je Bogdanov bio na terenu i pregovarao oko produzetka meca.
Cak su i njegovu sliku nakacili na naslovnoj strani.
Onaj Bogdanov koji je bio izazvan i iznerviran u Djenovi na utakmici.
E moja Srbijo. Tesko nama.

huricane

pre 9 godina

e prenocio bi mi u zatvoru pa da ima cetiri pasosa u dzepu! Koliko perfidnosti- brat premijera, iz zvanicne delegacije, usao na insistiranje ambasadora EU, upravlja dronom sa zastavom velike albanije i biva pusten zato sto ima pasos SAD i jer je Sorosov saradnik! E to samo ovdje moze

Ako smem SM

pre 9 godina

Opet ništa ,on je Američki građanin.Pa šta jer izazivao i lično odgovoran za sinoćni incident ne bi taj meni još izašao.

Maroko

pre 9 godina

nije to samo bruka za Albaniju..meni je jaci utisak ovaj nesrecni mladic, Srbin, koji u sred Srbije posle provokacije Albanaca, u direktnom prenosu pogrdnim imenima naziva Premijera, takodje Srbina...to ni jedna rasa ne bi sebi dozvolila

jojkic

pre 9 godina

Ja lepo u nedelju vidim kolonu borbenih vozila kod Usca, stoji i sprema se za probu za paradu. Pitam jel moze da se snima, kazu moze. Pokazem letilicu i kazem samo jedan prelet i snimak, vojni policajac samo je promenio boju u licu, i kaze nemoj idi do bine i pitaj sefove. Odem do sledeceg vojnog policajca, isto pitanje moze, opet pokazem i pitam oni panicno jao nemoj zovu komandanta isti odgovor bolje snimaj evo iz ruke. Naravno odustanem od snimanja, vidim da ljudima nije bas jasno sta to leti, snima i cemu sluzi:
http://snimanjeizvazduha.blogspot.com/
Jednostavno je moglo da se izbegne da su preventivno postavili blokatore i ometace radio signala (mislim da se to vec koristi na fakultetima kod polaganja ispita, zbog onih bubica u usima) :D

Milan

pre 9 godina

Optuziti za teroristicki akt i tacka.
A zemlji tog ambasadora protesnu notu, i zahtev da opozovu svog ambasadora zbog uplitanje u rad drzavnih organa druge zemlje.

Milija

pre 9 godina

Dakle, za pocetak - od youtube do konvencionalnih medija po celom svetu koji nemaju cenzuru Velikog Brata emitovati do besvesti snimak incidenta na stadionu i snimak rulje koja opseda nasu ambasadu u Tirani. NIjedan komentar ne treba, osim pitanja na engleskom jeziku u subtitlu tipa: sta biste vi radili da neko uradi ovako nesto u vasoj zemlji? A sto se tice pritisaka oko pustanja divljaka u zemlju i na stadion, ja bih sigurno znao kako to da resim u nasu korist - no, nasa drzava se dici Sega-Mega expertima, pa neka oni sada razmisljaju sta je trebalo da urade (a ostavku bi u svakoj normalnoj zemlji morali da daju). P.S. Uopste mi nije jasno ni sta ce nam ovakav fudbal, bolje bi nam bilo da se okrenemo golfu, sahu, i drugim intelektualnim igrama, posto tamo susede pecinskih manira jos za dugo necemo sretati.

ekonomista

pre 9 godina

Valjda ce sada da nam vrate milionce sto smo dali za Miladina.. ipak je ugrozio bezbednost predsednika Tomislava Karadzica :)

bobo mk

pre 9 godina

Ajd u 100 evara da bratu nece dlaka sa glave da zafali a da ce FSS da popije zestoku kaznu. Mozda cak i registracija utakmice sluzbenim rezultatom za albance. Fudbalski savez Albanije mozda kazane novcano. Diplomatski skandal nema veze sa organizacijom utakmice. Inace, to je taj ugled koji nasa zemlja i FSS uzivaju u Evropi i svetu. (Pera Trta, 14. oktobar 2014 23:57)

Mislim da će oba saveza dobiti žestoke kazne, Albanski savez zbog letelice sa političkom i ratnohuškačkom porukom koju iz lože upravlja član zvanične delegacije, i zbog izazivanja tuče, dok FSS zbog upada Bogdanova i ostalih retarda u teren što se nikako nije smelo dozvoliti.

1914

pre 9 godina

@zapadni SRBIN:brate direktno siris neistine da ne kazem da lazes.BBC je krajnje realno preneo vest sto svako moze da proveri:
http://www.bbc.com/sport/0/football/29604464
CNN,Sky Sports takodje.Znaci direktno lazes iz ko zna kojih razloga.
Katastrofalna nesposobnost policije,mogli su dronom ubaciti bilo sta.Gde je policija na atletskoj stazi,kako mogu u ovakvoj utakmici visokog rizika da dozvole navijacima da ulete na teren i udaraju njihove igrace(da se razumemo zasluzili su)zbog cega cemo verovatno biti debelo kaznjeni.Provokacija na stadionima ce uvek biti,pogotovo od Albanaca koji nista drugo ni ne znaju da rade, ali se zna ko to treba da spreci...

T&T

pre 9 godina

Uvek sam verovao da ne treba generalizovati I da ne postoje zli ili dobri narodi I da je sve stvar pojedinaca....
Ali Albanci me uvek demantuju! Ipak postoje zle nacije.
Zao mi je, ali oni su jedini oko kojih ne mogu da budem politicki korektan.

Janko

pre 9 godina

Bilo da je sinoćni incident inicirao brat premijera Albanije ili neko drugi, načinjena je velika šteta, baš u trenucima kad se uveliko razmišljalo o "odmrzavanju" odnosa sa Albanijom. Da ne pominjen kakve su sve posledice mogle biti. Publika se sjajno ponela, sem nekoliko upada gledalaca, sve je dostojanstveno podneto.

milan

pre 9 godina

To je upozorenje Amerike zbog dolaska Putina. Misle Dacic i Vucic kako su nadmudrili EU i SAD...
Ja se licno radujem Putinovom dolasku, ali ce cena biti previsoka za Srbiju..
Ne moze se sedeti na 2 stolice. Moramo da odlucimo jesmo li za lovce ili za vukove...

VuK

pre 9 godina

Ništa novo, nastavljamo po starom. Po ko zna koji put iz Beograda ide loša slika u svet. I naravno Srbija će biti najveći krivac. Nikako da se opametimo.

crvenkapa

pre 9 godina

Stvarno je ovo ogromna blamaza za USA - dali su coveku pasos koji ih blamira po svetu. Inace, svaka cast za Ratno vazduhoplovstvo Albanije. Neverovatna sinhronizacija pokreta, ali na pogresnom mestu. Mogao je neko da pogine u slucaju nepredvidjenog pada te letelice.
Za utehu je saznanje da premijer Albanije ima jos bahatijeg brata nego nas premijer, pa zato zalim sve produhovljene Albance i mislece ljude u Albaniji. U istom smo sosu.

Lena

pre 9 godina

Sramota dosta je više mešanja politike u sport, nadam se da će nadležni organi da reaguju jer ovakve nemile scene na sportskim takmičenjima se ne smeju ponoviti.

Anonimus SM

pre 9 godina

Čista provokacija na koju smo se upecali,samo nismo ništa preterano ni reagovali što opet nije loše.Očekivao sam baš lošu sliku ovako ok kako je moglo ispasti.

cccc

pre 9 godina

Zeleli su da se incident pretvori u nevidjenim razmerama, zrtvovali su svoju celu ekipu zrtvovali su ono sto su imali najbolje,zeleli su da bude pokolja i mnogo mrtvih na stadionu, medutim desilo se ono sto nama ide u prilog da jednom ceo svet vidi ko pravi scene i rezira stvari, da se vidi odakle dolaze nevidjene provokacije i mrznja, nemoze vecito da se krije kao zmija noge jednom mora da izadje cela stvar na videlo, ne treba policiju osudjivati sto nisu sprecili treba ih nagraditi i pohvaliti sto su odmah rasvetlili celu stvar . Da je spreceno nebi sve izaslo na videlo bravo otvara nam se put da dignute glave idemo dalje.......

KAKVA - BRUKA - I - KUKAVICA

pre 9 godina

Ovo je zaista necuven skandal kakav normalan covek nije u stanju da smisli, a kamoli da razume. Doci do nekog rezultata na ovakav nacin je zaista ne primeren. Iako su pokusali da nas prikazu na ponizan nacin , upali su u zamku, o sebi su rekli sve i poslali ruznu provokatorsku sliku. Jedino sto mi se posebno ne svidja u celoj situaciji je to sto ovaj incident neki pokusavaju da iskoriste za jeftine politicke poene. Lepo da smo mu dali lozu, da komotno sedi i ucini ovakav skandal, prosto covek nezna sta bi dalje komentarisao. jedino sto nam je jos ostalo da ga lepo ga smestimo u najluksuzniji hotel da se covek ne potuca po Beogradu. On je koliko se vidi brat albanskog premijera. Ali koliko vidim da ga je policija uhapsila, sto je dobro.

Deyan

pre 9 godina

A tamo neki srpski novinar za BBC izjavio kako je "tamo neka mala glupa situacija izazvala incident veceri".
Mala glupa situacija?!

Radovan 3

pre 9 godina

Nadam se da će UEFA reagovati i adekvatno kazniti FS Albanije kao i da će svet shvatiti ko je uzrok nemira na Balkanu. Siguran sam da će Srbija dostojanstveno izneti na leđima ovaj skandal.

Amargedon SM

pre 9 godina

Samo mi nije jasno kako oni nisu proveravani,pa mogli su i bombu tako da unesu pa kad bi eksplodirala u njihovoj loži rekli bi da smo mi postavili.Dobro je što se tako nešto nije desilo.

Molari

pre 9 godina

Provokacija je bila jaka,delimicno je uspela,ali ne u potpunosti.Porazno je sto je brat albanskog premijera vinovnik a verovatno i organizator tog dogadjaja.I pored jake zelje Srbije da normalizuje odnose sa Kosovom,bice nam tesko zbog konstantnih provokacija i sabotaza.Verujem da ce Vucic naci nacin da prevazidje sve prepreke koje ga cekaju.

Peca

pre 9 godina

Došao je sa jasnim ciljem da naruši stabilnost u regionu eto kakvu poruku šalju Albanci i treba ih maksimalno izbegavati jer očigledno ne žele da rešavaju probleme nego da stvaraju nove!

Tigi22

pre 9 godina

Ovom zastavom nedvosmisleno se stavlja do znanja, da se albanci neće smiriti i da predstavljaju opasnost za sve balkanske zemlje, u kojima žive. Povodom ovoga bi se trebala oglasiti i Amerika, s obzirom da je inicijator, ovog incidenta čovek koji poseduje njihov pasoš.

Toliko o onima ka kojima hrlimo…

pre 9 godina

Evropske diplomate su insistirale da pustimao navijace Albanije preko granice. Onaj Amerikanac trazio da se pusti brat albanskog premijera iz hapsa. Jasno je koje su zemlje to sve osmislile i organizovale a jasno je i zasto.

Q

pre 9 godina

Pa ovi nasi nek i dalje pricaju bajke o EU
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Legionar, 14. oktobar 2014 23:36)

Ti si pametnica zakljucio kako je sve to podmetnula EU... E da mi je tvoj mozak da se malo odmorim

MIlan

pre 9 godina

Pitanje otkud albanski dron na krovu Pravoslavne Crkve i sto bas odande! Kako bas da je VIP loza toliko povoljna za remote upravljanje! Albanci su imali veoma dobru logistiku!Utakmica se igrala na stadionu JNA ili Partizanovom stadionu.E sad, koliko je Albanaca igralo u Partizanu u proteklim decenijama da pomenemo neke,Prekazi,Salja, ili Vokri.Ovaj zadnji je vrlo Velikokosovki obojen pa ne bi bilo cudo da je imao i logisticku ulogu u svemu.Voleo bih da gresim ali tesko!!!

tatjana

pre 9 godina

Nas jadan narod koji na vlasti ima politicare koji nemaju ponosa. Zasto imamo bilo kakve odnose sa Albanijom i zasto nismo zadrzali u zatvoru nekog ko je pocinio kriminalno delo? Zasto pokusavamo da se dodvorimo Evropi? Mi cemo uvek biti krivi, dok god ne udjemo u NATO. Samo se nadam da nas nasi politicari nece i u NATO prodati!

tehnoloski nepismen

pre 9 godina

Veliki propusti su uopste i u nasim sluzbama bezbednosti jer u faktor iznenadjenja (utakmice, mitinzi, demonstracije, vojne parade) nisu predvideli upotrebu nove tehnologije provociranja - dron.

Sale

pre 9 godina

Mec je trebalo prekinuti onoga trenutka kada su srpski navijaci uzvikali "U...Siptare" itd. To je govor mrznje. Za nadati se da ce FIFA i to imati u vidu.

anti-patriJota

pre 9 godina

Rusofili,šta ste zapenili. Diplomate su se samo zauzele da on u loži odgleda utakmicu,na što i ima pravo,kao član diplomatskog kora. A sad što je on ispao degen,to je njegova krivica. Jer ko bi mogao da predvidi to što je on i uradio. I ne sekirajte se,svi će dobiti kaznu koju zaslužuju...

Bojan

pre 9 godina

Prestanite svi vi kao nekakvi "Novinari" da prepisujete istu rečenicu "skandalozne..." A po čemu je to skandalozno? Najobičnija provokacija, niakkvog "skandala" tu nema. Skandal je u glavama koje su i dalje naštimovane da su Albanci "siptari".

gagi rs

pre 9 godina

Pa kako nas nije sram da nekoga krivimo za naš propust bez obzira da li je to "nečiji" brat. Sram nas bilo za ovo što se desilo u našoj Srbiji.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6.oktobar

pre 9 godina

Kako ih nije samo sramota.Zar misle da su građani Srbije toliki imbecili da svare ovu gnusnu laž.Zašto bi brat premijera Albanije učinio nešto slično,i to pred skorašnju posetu albanskog premijera Srbiji.Definitivno su službe bezbednosti unapred skovale plan,ne slučajno pred dolazak Putina na Dan osl...a da,nije baš Dan oslobođenja ali koga briga.Bruka Srbije!

tito

pre 9 godina

"Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je nakon skandalozne provokacije albanskih navijača..." albanski navijači nisi bili prisuti a ovo poletanje zastave s crkve u Humskoj je blago rečeno smešno

Radikali ostaju radikali

pre 9 godina

Ja koliko vidim, ovde je neko gadno smestio Albancima, njihovom premijeru a i nasem premijeru.

Cim je poznato ko je upravljao "dronom", situacija je pod kontrolom... Gospodin Rama nece skoro napustiti Srbiju, ne vredi ovde americki pasos.

Vladimir

pre 9 godina

Direktno velicanje etnickog ciscenja, zverstava nad srpskim narodom...
U nasem gradu koji vecu uvredu nije doziveo kroz vekove...
Da smo drzava, ma kakve ucene trpeli, gospodin vise ne bi video svetlost dana...

Avanti prevaranti!

pre 9 godina

naravno...udri sad po eu, americi, vatikanu i vanzemaljcima...nama je uvek neko drugi kriv.
(buda, 14. oktobar 2014 23:28)

Mislim da sve njih trebamo ostaviti na miru i pažnju usresrediti na petokolonaše, poput tebe. Krajnje je vreme da 'počistimo svoje dvorište', kako volite reći.

Igor

pre 9 godina

Realno, i nije zaslužio neku kaznu za ovo, koliko sam ja upoznat sa našim sudstvom. Dovoljno mu je što je pokazao svetu koliko je jadan.

Bata

pre 9 godina

Jel to ona ista Evropska unija koja nam zeli sve najbolje i u poslednje vreme ima tako pozitivan pogled na nas?
(1kch4, 14. oktobar 2014 23:11)

A oni pa citaju misli sta bi debilu moglo da mu padne na pamet?!

Nemanja ★

pre 9 godina

Po ovome EU je direktno umešana u akciju protiv Srpske države.
Nije im ovo prvi put.
Narode Srpski prst na čelo, dolazi nam naš prijatelj iz bratske Rusije.
Putin želi jaku Srbiju, EU bi da je zatre.

Batko

pre 9 godina

E, ako je ovo istina, i ako ga puste, onda treba svi da se popi... na nasu drzavu!!!
(Moon, 14. oktobar 2014 23:12)

A sta ce da radi nekome ko ima američki pasoš + brat premijera jedne drzave ,pa makar se i ona zvala Albanija ???

borac

pre 9 godina

ogroman propust bezbednosnih sluzbi. Bespilotna letelica iz VIP loze!? Pa sutra na paradi mogu svasta da naprave. Putin ako je pametan da otkaze posetu.

Vesgollt

pre 9 godina

Ne verujem da ce bilo ko iz EU osuditi bilo kog Albanca. Pogotovo ne zemlja ciji je pasos imao ovaj monstrum. To je jos 1 dokaz sa vece prijatelje od Rusa nemamo. Na svim sajtovima se vec moze procirati divljenje Sandzaklija, Hrvara, Bosnjaka i ostalih neprijatelja ove zemlje.
Zivele Srbija i BRATSKA RUSIJA.

milentije.89

pre 9 godina

Србија мора да одреагује онако како јој приличи и у складу са законом. Пуна подршка руководству Србије у спровођењу реда и закона.

Pravnik

pre 9 godina

Sada državo budi pametna o optuži ga za terorizam i širenje rasne i verske mržnje. Kome nije jasno zašto treba da se održi parada posle ovoga ima ozbiljne probleme.

zile

pre 9 godina

Njega treba u zatvor, kao i naše "navijače" koji su uleteli na teren da se razračunaju sa igračima Albanije.
Pali smo na provokaciju kao i uvek. Nažalost pratićemo nastavak kvalifikacija bez reprezentacije Srbije.

Ognjen

pre 9 godina

Ovo je odlična vest! Možda naivno verujem u UEFINU pravdu, ali ako se dokaže da je ovaj krivac za drona, stvari se značajno popravljaju u našu korist!

Rdule

pre 9 godina

Naseli na provokacije i zbog toga primitivci? Pa
zbog takvih ravnodusnih smo i tu gde smo.
Zamislite da je na Vembliju u sred Londona
prosao neki dron sa nekom zastavom koja
ismeva kraljicu? Spaniji da su oduzeli
Kataloniju? Mislite da bi se svi slatko smejali toj
zastavi i primitivcima koji su to i organizovali?

Tamaš

pre 9 godina

Danas u toku dana su mediji (pa i B92) su preneli informaciju da navijaci koji budu hteli da udju na stadion, morace da prodju 3 kontrolna punkta, bla bla bla, kako je onda moguce da se unosi letelica (igracka) na daljinsko upravljanje, kada ne moze stati ni u dzep fakticki, a da ne pricamo o tome da su neki bili zaduzeni da pretresu ljude, koji ulaze, ponavljam na 3 kontrolna punkta! Ko je ovde lud, kakve su to prljave igre? Nema ko nije umesan u ovo, i srbi, i albanci, i ambasador EU, koji je poslao albanskog premijera na utakmicu? Ma zabranite fudbal, i mirna Backa.

aleks

pre 9 godina

ako se ne varam njihov premijer je bio skoro u poseti Srbiji. e sad me interesuje o cemu nasi drzavnici pricaju i kako to oni gaje diplomatske veze sa ovakvim zemljama!?

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

ogroman propust bezbednosnih sluzbi. Bespilotna letelica iz VIP loze!? Pa sutra na paradi mogu svasta da naprave. Putin ako je pametan da otkaze posetu.
(borac, 14. oktobar 2014 23:14)

Dobro ljudi, jel pročitate vi vest pre nego što je komentarišite?
Ovakvom letelicom može da se upravlja i mobilnim telefonom, a za pismene piše da je ista poletela sa crkve u Humskoj ulici, e sad kako baš odatle to je još veća provokacija...

Zoran

pre 9 godina

Uopste nismo mi krivi za ovo veceras,Cavicu je oduzeta medalja znog majice Kosovo je Srbija.Prestanite da se prepucavate politicki nego da budemo u ovoj situaciji svi slozni i da podrzimo drzavu u vezi ovoga jer je ocigledno bila veelika provokacija.Igraci nisu nista krivi i treba im dati podrsku.Kosovo je srce Srbije i uvek ce biti!!!

kako je lepo biti glup

pre 9 godina

Ogroman broj srpskih zastava a takođe i grčkih prekri jedna i samo jedna albanska. Da joj se nije dao značaj utakmica se na bi prekinula i Srbija bi verovatno pobedila. Ovaj lik bi bio uhapšen. Ovako smo glupo naseli na provokaciju i ulaskom navijača na teren i njihovom tučom sa albanskim fudbalerima, verovatno ćemo biti suspendovani iz daljeg takmičenja

zapadni SRBIN

pre 9 godina

Prosto ne mogu da verujem kako izveštavaju zapadni mediji tipa BBC.
Ispade da su Srbi krivi.Za albanca kažu da je samo poruka bila na helikopteru,ali ne kažu kakva - teška nacionalistička provokacija.
Što je najgore kažu da je početak svega kada je Srbin pocepao zastavu.
Znači opet Srbija kriva...
Braćo Srbi,držite se,i znajte uvek ko ste,i ne dozvolite da se dešava ovo što se dešava.
Ovde na zapadu ima dosta albanskih nacionalista,pa ne brinu da li će ući u Uniju ili ne.
Mi Srbi ne treba da sedimo tiho i da gledamo na to ! Bez obzira na sve.

sve se moze kad se hoce

pre 9 godina

Sta ste bre zapenili ,covek je odradio akciju svaka mu cast,jest da je Albanac ,al za akciju I mooda sve pohvale!!To sto smo mi paljevine I naivni plus sto su ih panduri pustili na stadion sa sve dljinskim upravljacem ,druga je prica!!!

ogh

pre 9 godina

Na svim zapadnim sajtovima je u gro planu slika Mitrovica, nekog naseg navijaca koji je krenu stidljivo sa stolicom da udara njihovog igraca i stalno spominju Albansku "zastavu"...svi znamo da se nije radilo o zastavi kao sto znamo ko stoji iza ovog...treba im novo zariste! Izgleda da se zeli rat...svetski rat...

Humanoid

pre 9 godina

Mislim da vam je sad jasno zašto nam je potreban vojska. Kakva-takva, makar da izdrži prvi udar, dok ne pobegnu kod tetaka u Bosnu ili u trap s krompirima ovi što urlaju 'idite na Kosovo', kao da nije i njihovo (bar se kunu u njega). Svako onaj ko se sprda s idejom vojske na Balkanu, ne radi to tek tako, a rezultati su vidljivi. Uskoro će nam 'šumokradice' pešaka do Šumadije, a vi se i dalje izrugujte. Nećete vojsku? Skupo? A ona zastava ne bi bila skupa?
I vreme je da se prestane s potcenjivanjem 'albanske stvari', klinačkim izrugivanjem o bakljavama i malji deca. Oni su ozbiljni igrači; daleko ozbiljnijih od nas sa svim našim Premijerima, civilnim društvima, kafanskim srbovanjima, 'botovskim cyber-divizijama'. Ukoliko ovako nastavimo, poješće nas.
Vojska nam je potrebna, da nam sutra majke sve ne bi postale 'žene u crnom'.

Hedona

pre 9 godina

Ovo je čista provokacija od strane Albanaca. Vreme je da UEFA kazni Albaniju, jer su napali igrača Srbije koji je uhvatio zastavu, i onda su svi igrači skočili na njega. UEFA mora da kazni Albaniju zbog provokacija, i izazivanje nereda na terenu. Niko nije trebao da uđe na stadio a da nije prošao bezbednosnu proveru. I neka je uhapšen brat albanskog premijera i treba da mu se odredi i kazna zatvora.

IGNJAT

pre 9 godina

Bez obzira što ima američki pasoš i što je brat Albanskog premijera, nadam se da će odgovarati, jer raspiruje mržnju. Osim toga, da će njegovo ponašanje osuditi i Amerikanci koji su mu dali taj pasoš.

Goran

pre 9 godina

Bilo bi korektno da gospoda pokrovitelji ove provokacije za kartom Velike Albanije dobiju zaslužene pohvale od našeg ministra spoljnih poslova. Ako su u stanju da dovedu čoveka koji je izveo ovaj nesumljivo teroristički čin, onda ih treba i pohvaliti za to.

Milisav

pre 9 godina

USA pasoš može da zabode tamo gde sunce ne sija. Ovo je krivično delo po nekoliko osnova i u svakoj zemlji bi završio u zatvoru. I on i ovaj zvekan iz EU što ga je uveo u ložu. Sada ćemo videti koliko još ova zemlja ima suvereniteta.

Sinisa,brejnstormer!

pre 9 godina

Kakva kukavica! Kad je gusto vadi americki pasos, da ga stiti ujka Sem. Da ima i malo hrabrosti pokazao bi albanski i rekao "Ja sam". A sigurno se hvalio kako ce da napravi haos u Beogradu. Nula od coveka a sramota za albance.

Seljak

pre 9 godina

Neka nas izbace odmah ako je to cena da ovaj odlezi par godina!! Dzabe parada ako ga pustimo na "molbu" ambasada!!
Ovde se pokazuje moc drzave, a ne vojnom paradom!!

Vaše ime

pre 9 godina

Ja mislim da će Putin da otkaže svoj dolazak.
Mislim, dobri smo tebra i to, ali ne želim da me neko skine snajperom, ili iz neke ''male letelice'' umesto zastave padne nešto drugo...
Ovo je bila proba organizacije, u neku ruku, i videli smo ishod.

Zmagoo

pre 9 godina

Ovako stvari stoje ovo je zajednicki poduhvat nasih nazovi" fudbalskih radnika" i onog Ramadanija sa ovim Ramom. Pa zar je nas savez dozvolio da jedan Albanac drzi nase igrace pod ugovorom. Tole i ekipa iz SPS pod hitno iz fudbala.Ovo nije problem vlade nego citave nacije. Moj predlog premijeru je da zabrani fudbal na 5. godina kao Margaret Tacer. Ionako su seoske lige posecenije od " Super Lige".

ZORO

pre 9 godina

Voleo bih da čujemo g. Kirbija po ovom pitanju. Zašto građani njegove države izazivaju nove nemire u Srbiji. Da li to ima nekakve veze sa vojnom paradom i dolaskom g. Putina.

Petar

pre 9 godina

Pa sta ocekivati kada se zabrani ulaz navijacima....pa valjda ih treba skroz legitimisati i oduzeti sve i onda pustiti pa neka navijaju....bilo kakva represija ne daje plod nikada. A tom sto je upravljao procesuirati po nasem zakonu i po kratkom postupku. To je uznemiravanje kao bilo koje drugo.

Џони Хазард

pre 9 godina

B92 još nema zvaničnu potvrdu ove vesti, a prema pisanju Novosti, iako je bilo najavljeno da neće biti navijača Albanije, osim zvaničnih predstavnika, Rama se našao na stadionu Partizana na insistiranje ambasadora iz Evropske unije.

Ето, Вучићеви пријатељи из ЕУ воле фудбал.

DOSTA VISE

pre 9 godina

"Rama se našao na stadionu Partizana na insistiranje ambasadora iz Evropske unije."

Da li neko u ovoj drzavi Srbiji, ako je ovo uopste vise drzava, zna da kaze "NE". "ne moze", "dosta je bilo". A Vucicu bi bilo pametnije da lepo otkaze posetu brata ovog veseljaka. Prezivicime ovde i bez "produbljenja prijateljskih odnosa" sa Albanijom i bez "otvaranja novih stranica".

The Count of Monte Cristo

pre 9 godina

SVe je ovo iscenirano, ne u smislu cisto navijacke provokacije nego na nekom visem nivou. Sad gospoda iz EU ambasade neka snose odgovornost!

tosa

pre 9 godina

Lepo, ako su se Albanci na stadionu nasli na insistiranje ambasadora Evropske Unije onda bi najvecu krivicu trebalo da snosi Evropska Unija a nama tri boda. I mirna Backa...

TOLJA

pre 9 godina

Na ovu provokaciju treba da reaguje država, jer ovo sve prevazilazi sport i utakmicu. Ovo je nešto više. Čovek koji poseduje pasoš SAD-a, u sred Beograda vređa Srbe i druge narode, sa zastavom Velike Albanije.

I ko ce sad da izvuce deblji kraj?

pre 9 godina

Na svim stranim sajtovima se pise kako su navijaci Srbije podivljali kad su videli obicnu zastavu Albanije, niko ne spominje zastavu kvazi velike albanije koja zauzima okolne zemlje ne samo Srbiju.
Ja mogu da razumem da je to bila zastava Albanije, pa ajd onda bi mogli mi biti krivci ali ljudi ovde se radi o jednoj drugoj zastavi o kojoj niko sa strane nepise iako se ocigledno videlo o kakoj zastavi se radi.

I ko ce sad da izvuce deblji kraj?

pre 9 godina

Na svim stranim sajtovima se pise kako su navijaci Srbije podivljali kad su videli obicnu zastavu Albanije, niko ne spominje zastavu kvazi velike albanije koja zauzima okolne zemlje ne samo Srbiju.
Ja mogu da razumem da je to bila zastava Albanije, pa ajd onda bi mogli mi biti krivci ali ljudi ovde se radi o jednoj drugoj zastavi o kojoj niko sa strane ne pise iako se ocigledno videlo o kakoj zastavi se radi.

Niko

pre 9 godina

Biće pušten pre poletanja aviona, ako smo neozbiljna država. Svakako mu se mora suditi i mora mu se odrediti policijsko zadržavanje 48 sati, a nakon toga u zatvor na 30 dana, a nakon toga suđene i robija u Zabeli. Ovo treba da uradimo ako smo ozbiljna država da jednom pokažemo da smo ozbiljni. Ako ga osudimo onda će se pokazati da ova vlas zaslužuje poštovanje.

bg

pre 9 godina

"Rama se nasao na stadionu na insistiranje predstavnika Evropske unije"

I onda smo mi Srbi ludi sto verujemo u "teorije zavere", nisu ga slucajno ovi iz EU pogurali da udje na stadion

info

pre 9 godina

Preti mu do 8 godina zatvora zbog ugrozavanja opste bezbednosti na javnim sportskim borilistima. Da ne pominjemo koliki je ovo diplomatski skandal, toliko o prici o dobrim odnosima SRB-ALB.

Ratko

pre 9 godina

Eto i posle su Srbi krivi! Ovaj je pustio zastavu Velike Albanije! To je fasisticka mapa drzave koja ne postoji! To je poziv u rat jos i slika Adema Jasarija coveka odgovornog za ubijanje Srba! Znaci ovog brata u zatvor a Srbiji 3 boda i disfalifikacija Albanije! Sve mimo toga bi bio skandal, on je iskoristio pasos i poziciju da se nadje u lozi i to smisljeno napravi. Albanci su dobro i zivu glavu izvukli.

dfhcgjvhbjgjg

pre 9 godina

Мој добри роде, сви су лагали
и твој су видик сав помрачили
за својом срећом само трагали
и све су крали, и све тлачили.

Уместо млека, крв су сисали
у страдањима твојим дугима
твоје су светло име брисали
да не знаш ко си међу другима.

С убицама су цркве стварали
с издајником горде тврђаве
у заклетви те свакој варали
на води дигли мосте рђаве!

На згаришту ти држе говоре
на губилишту подло пирују
на буњиштима саде ловоре
и мртве уче сад да мирују.

Мој добри роде, сви су рђави
вапај твој не чују што тугује
јер издајник је још и сад тврђави
с убицом жртва сада другује.

Ломан је, роде, мост на провалији
свуд су у причест отров ставили
с лупежом све су новце ковали
са кривоклетником завет правили.

Јован Дучић

Бачки Србин

pre 9 godina

Ово је право лице ЕУ. Није проблем у њима, они су такви и то је то. Проблем је у овим нашим послушницима који ће преко свега прећи и на крају им се још извињавати. Србија никада никада у историји није дожвела ни приближно слична понижења као под овом влашћу, волео бих да ме демантују.

nesa

pre 9 godina

...Namerna i smisljena provokacija u organizaciji albanske vlade.E sad,zamislite sta su u stanju i sta su radili decenijama unazad,kada nema kamera i kada su u vecini.

Небојша

pre 9 godina

С обзиром да има амерички пасош биће експресно пуштен уз извињење а вероватно и немалу материјалну одштету.

Petar

pre 9 godina

Da je Srbin i da ima Srpski pasoš bila bi mu slika i video iz MUP-a na svim vestima, oduzeli bi mu imovinu, šikanirali rodbinu itd itd. Ovako će ga odmah večeras uz izvinjenje pustiti.

schlyamm

pre 9 godina

Kakav sitan narod ovi Albanci, odmah se kriju iza Amerikanaca. Evo i ovaj, izvadio americki pasos. Budite ljudi pa uradite nesto sami.

SrdjanVB

pre 9 godina

Ovo je čista provokacija, da bi Srbija službeno izgubila utakmicu i da bi još jednom bili Evropi i svetu predstavljeni kao "loši momci". S obzirom da je u ovo umešan brat albanskog premijera, ovo je znak da Albanija ne želi dobre odnose sa Srbijom, kao ni ostalim zemljama regiona, na čije teritorije pretenduju.

natalija

pre 9 godina

Ovo je skandalozno! Mogao je da izazove i vece stradanje, mozda i ljudske zrtve! Unistio je sportski dogadjaj!! A sad ce amerikanci odmah da traze da ga puste! Licemerni i dvostruki arsini vec poznati!!

Analiticar bez emocija

pre 9 godina

Mene interesuje otkuda zastava Albanije na krovu crkve ?
Očekujem da se ova utakmica iskoristi kako bi se izazvali neredi i sprečio dolazak Putina u Bg. Nije ovo smišljeno u Albaniji niti Albanija ima interesa za ovako nešto. Scenario je smišljen u Americi a ovaj Rama je samo izvršio zadatak i zauzvrat će ga naši pustiti jer amerikancima niko na svetu ne sme da sudi a Rama ima američki pasoš. Očekujem da sutra ili prekosutra bude još zescih provokacija, a ni parada pobede nije baš sigurna...

OjsOjs

pre 9 godina

Izuzetno dobro osmisljena teroristicka akcija! Mesto poletanja drona sa krova crkve je veoma pazljivo isplanirano i odabrano jer se nalazi na visokom objektu u neposrednoj blizini stadiona! Tesko da su ove nase naivne (citaj nesposobne) bezbednosne sluzbe detaljno kontrolisale crkvu, a posebno ne krov iste! Sa tog mesta dron je u dometu konzole za upravljanje kako za poletanje, tako i za precizno vizuelno upravljanje sa VIP loze odmah po poletanju! Izbor zastave prefinjen rad bezbednosnih sluzbi vise zemalja! Da me neko ne shvati pogresno, veoma dobro i precizno osmisljena i odradjena akcija. Velika bruka za Srbiju. Dok Srbija slavi pobedu nad fasizmom, fasisticke zastave i Prizrenske lige lebde ispred nosa naseg predsednika i premijera. Prosto receno - SRAMOTA!

Rivaldo

pre 9 godina

Za ovako nesto zna se kakva je kazna u Engleskoj,malo u tvorza pa deportacija sa zabranom ulaska u zemlju posto se radi o strancu.Od takvih likova se ne treba nadati nicemu dobrom

Marko

pre 9 godina

Da li sam ja jedini koji smatra da je ovo propust srpskih sluzbi bezbednosti? Taj dron je umesto zastave mogao nositi recimo nervni gas. Gledajmo stvari iz sireg konteksta, pustimo na tren samu zastavu. Strah uteruje pomisao su uopste uspeli da izvedu let drona, jer su mogli prikaciti na njega bilo sta, dovoljno lako da ga ovaj ponese, ali isto tako i ubojito sredstvo. Nasi drzavni organi treba da stave prst na celo.

Zoka

pre 9 godina

Veljović i Stefanović moraju da odu. Umesto zastave moglo je da bude mnogo gore . Žarko Obradović (SPS) je odgovarao zbog toga što je službenica u grudnjaku iznela testove. Direktor štamparije (SNS) ostao .

Srbin

pre 9 godina

"Olsi Rama, brat premijera Albanije Edija Rame, uhapšen je zbog osnovane sumnje da je organizovao indicent na utakmici Srbija-Albanija." Srpska policiijo, radi konačno svoj posao i hapsi teroriste. Ako to sada ne uradite, šta da vam verujemo?

lahm

pre 9 godina

Ako je ovo tačno, Albaniju treba izbaciti iz daljeg takmičenja. Ovakav skandal evropski fudbal video nije! Jedno su "navijači" i obični zgubidani, ali da se iz svečane lože ovako isprovocira situacija, sa kartom Velike Albanije?! Srbija treba da bude kažnjena ponajviše što uopšte dopušta da na stadion ulaze uvek isti Nepametni, ali ovo je svakako bila provokacija na koju teško da bi ostali imuni i oni koji su došli da mirno grickaju semenke i gledaju fudbal. Da nešto "smrdi" se video po valjanju albanskih fudbalera od početka koji su od 35 minuta 10 proveli na travi. Neka slave u Prištini, nadam se da su završili kvalifikacije ako se zaista ispostavi da je član delegacije ovo uradio.

Vladan R

pre 9 godina

Ako je ovo tacno onda bi Albance trebalo izbaciti iz takmicenja, jer je ovo mesanje politike i sporta na najgori moguci nacin, i to sa skoro najviseg nivoa.

Sunđer Bob je - SIR!

pre 9 godina

Trebao je da smota zastavu i da je preda Albanskim igračima,ispao bi gospodin...i poslao extra sliku.
(Fortissimo, 14. oktobar 2014 23:18)

Ono nije bila albanska zastava (valjda znaš kako ona izgleda), već zastava 'velike Albanije'. Mogao je negde pronaći i ISIL-ovu zastavo, isto je smotati i ispasti šmeker.
Ovo su baljezgarije.

Nasko

pre 9 godina

Pa ljudi moji, pustis ga ko coveka u pocasnu lozu, a on lola pilotira i glumi mega Albanca, a onda se krije iza americkog pasosa kad ga uhapsi policija! Kukavickog li ponasanja. I ako je od Albanaca, previse je.

Dejan Kostic

pre 9 godina

Kako su to insistirali ambasadori iz E.U. Da li su naredili, zamolili ili platili i kome i kako ce odgovarati taj koji je dozvolio njegovo prisustvo a kako ce biti kaznjen sam terorista koji je izazvao incident.

sofronije

pre 9 godina

Samo da dodam. Sta mislite kako bi ovo bilo okarakterisano u SAD? Kao teroristicki akt naravno. Jer letelica dolazi van stadiona i mogla je da nosi bilo sta, cak i eksploziv. Dakle ovo nije obicno remcenje reda i mira ili provokacija, ovo je terorizam!

objektivan

pre 9 godina

Mislim da su za ovo krive naše bezbednosne službe i njihova procena, a zatim i obezbeđenje na stadionu. Crkva se nalazi na samo par metara od stadiona...kako su se popeli na krov crkve...da li je moguće da niko to nije video...zaista sebi postavljam masu pitanja sada na koje ne mogu da nađem racionalan odgovor. Šta da je to bio dron sa nekom eksplozivnom napravom?? Neverovatan propust pred dolazak predsednika Rusije.Ne verujem da će taj Rama snositi bilo kakve veće posledice, sada će se uključiti USA, EU i vidim ga kako u toku noči napušta Srbiju bezbedno...BRUKA !!!

Nenad

pre 9 godina

Ako ćemo se voditi dosadašnjom praksom pri intervenciji policije nad premijerskom braćom, policajci koji su uhapsili brata albanskog premijera biće otpušteni i optuženi.

VR74

pre 9 godina

E, ako je ovo istina, i ako ga puste, onda treba svi da se popi... na nasu drzavu!!!
(Moon, 14. oktobar 2014 23:12)

Naravno da će da ga puste, "bata" ima američki pasoš! On je došao da nam se ruga!!!

Perko

pre 9 godina

Ovo je krivicno delo u drzavi ali ne i u BANANA drzavi. Dok dlanom o dlan on ce odjahati iz Srbije, a naravno da cemo mi izvuci deblji kraj. Naravno da ce nas RTS i PINK ubediti u suprotno.

samo da malo dosolim

pre 9 godina

Premijeri Srbije i Albanije Aleksandar Vučić i Edi Rama sastali su se krajem avgusta u Berlinu na konferenciji o Zapadnom Balkanu kojoj su prisustvovali lideri zemalja u regionu.

Rama je tada rekao da je prihvatio poziv sprskog kolege i da će 22. oktobra posetiti Beograd.
"Postoji niz tema o kojima moramo da razgovaramo i mnogo potencijala za saradnju", objasnio je tada Rama, dodajući da je ta saradnja važna za ceo region, ali i bilateralno za dve zemlje.

Vučić je takođe tada novinarima u Berlinu preneo očekivanje da će sastanak sa šefom albanske vlade biti razgovor odgovornih ljudi o ozbiljnim temama.
"Mi ćemo biti dobri domaćini. Razgovaraćemo o ozbiljnim temama i mislim da je to velika šansa za srpske privrednike. To je prilika za izvoz, jer Albanija predstavlja idealno tržište za Srbiju", rekao je Vučić. link http://www.tanjug.rs/novosti/147615/albanski-premijer-22--oktobra-u-beogradu.htm

Derek Troter

pre 9 godina

Interesantno. Priznajem da sam iznenađen vestima. A naš premijer uskoro ima sastanak sa Edijem Ramom. Zanimljiva povezanost, između pomeranja dana oslobođenja Beograda sa 20. oktobra na 16. oktobar, zarad parade za Putina, i ove očite poruke " sa Zapada ". Brat sa američkim pasošem, na insistiranje ambasadora EU ( kao sve ljubitelji fudbala ), upravlja dronom iz lože. Suptilna poruka, čak i više od toga. Znači, danas i juče avijacija ceo dan nadleće Beograd, čak je i " Striži " tu, a onda ova "provokacija iz vazduha ". A u loži predsednik države Srbije. Jasnije da jasnije ne može biti, čak je i fluid isti, kao ono " mehanika fluida ", najteži ispit na termotehnici na mašinskom. Navije Stoksove jednačine imaju " teška rešenja ".

Goran

pre 9 godina

Ako se istragom ispostavi da je ovo u potpunosti tacno, onda je ovo skoro pa diplomatski incident, s'obzirom da se ne zna da li doticni ima status diplomate s'jedne strane, a sa druge je brat premijera Albanije, dakle:
- otkazati posetu premijera Albanije uz obrazlozenje i trazenje objasnjenja od strane Albanske vlade za ovakvo ponasanje (mada znamo sta ce reci jelte...)
- ovog pritvoriti i suditi po vazecim zakonima o izazivanju nereda na sportskim manifestacijama, a mogli bi da pritvore i ostale clanove delegacije radi utvrdjivanja moguceg saucesnistva "jelte"...

naravno

pre 9 godina

Jasno je da su igraci Albanije znali za ovo čim su, odmah, pojurili ka Mitroviću kad je uhvatio drona. Ovo je planski uradjeno od FS Albanije

Bili

pre 9 godina

Pa nas igrac je najnormalnije sakupljao zastavu. Bez cepanja, guzvanja... Sve vreme gleda gore ka dronu!!! Zastavu valjda uzima delegat, a ne igraci Albanije.

Janko

pre 9 godina

Brat albanskog premijera sa americkim pasosem razvija zastavu velike Albanije....u sred Beograda....na Partizanovom stadionu???? Ruzicu ima li te tu???

Pera Trta

pre 9 godina

Ajd u 100 evara da bratu nece dlaka sa glave da zafali a da ce FSS da popije zestoku kaznu. Mozda cak i registracija utakmice sluzbenim rezultatom za albance. Fudbalski savez Albanije mozda kazane novcano. Diplomatski skandal nema veze sa organizacijom utakmice.
Inace, to je taj ugled koji nasa zemlja i FSS uzivaju u Evropi i svetu.

sasa

pre 9 godina

Koja smo mi banana drzava...

Zabranjen dolazak albanskih navijaca i onda na insistiranje EU popustimo i dozvolimo da se sprdaju sa nama u sred Beograda!!!

Vucic pravi paradu,a helikopter/dron slobodno leti u sred BG. mogao je i bombu da nosi!!!

BokiPirot

pre 9 godina

Pa sta ako je brat nekog premijera i ima americki pasos,ima da robija i tacka.Ne znam da li lupam gluposti ili samo mastam,ovo je ipak Srbija pa ce kao i svi kriminalci i ovaj da bude pusten.

Kiza

pre 9 godina

Americki pasos, "na insistiranje ambasadora iz Evropske unije." E pa ovo ide njima na dusu, Vucicu pokazi se sad!
(sofronije, 14. oktobar 2014 23:13)

Da da. Pokazi se sada! Lepo ga oslobodi i plati mu avionsku kartu.
"eu ambasadori" ce biti zadovoljni.

Вељо

pre 9 godina

Ми оно потписасмо са америчким "пријатељима" документ по којем се њиховим држављанима може судити само у судовима УСА? Питам? Овај не би смео без судскоиг епилога и затвора из Србије па таман нас још 78 дана бомбардовали!

mihajlo

pre 9 godina

Objaviti imena tih ambasadora koji su insistirali da ovako jedan Svetski Gospodin prisustvuje utakmici, obzirom da su ono zajedno sa njim direktni saucesnici u ovoj provokaciji. Dakle zajedno sa ovim su osmislili, planirali i izveli ovo. Sport im sluzi samo kao maska. Dakle neophodno je saopstiti koji AMBASADORI?????

luki

pre 9 godina

sta kaze zakon o suzbijanju nasilja na sportskim priredbama? pa sta ako je pokazao americki pasos, sta kaze zakon za izazivanje rasne, verske i ostalih netrpeljivosti?

Videcemo vec vidjeno

pre 9 godina

Ova da smo mi uradili u Albaniji ne bismo nadrljali samo od FIFE vec i od Evropske Unije, posebno jer je ovaj covek clan porodice iz samog politickog vrha Albanije. E sad gledajte kako ce oni glat da prodju!

vuja

pre 9 godina

"Rama se našao na stadionu Partizana na insistiranje ambasadora iz Evropske unije."Kakva smo mi banana republika,zapadni ambasadori nam odredjuju i ko treba da udje na stadion.Dole okupacija!

I sta sad

pre 9 godina

Pa sta ako ima americki pasos. Nego, ne bi bilo lose da imaju dokaze (video snimak, bilo sta) da je on to uradio. Zatim u chuzu jedno mesec-dva da se nauci zatvorskoj ishrani i zatim crni pecat u taj americki pasos i cao ragaci.

kiza

pre 9 godina

Pa sada će ti isti ambasadori iz EU zvati našeg premijera i ovaj će ga još uz izvinjenje ispratiti do aerodroma. Albanci su došli samo sa jednim ciljem a to se moglo naslutiti unazad deset dana i taj cilj su nažalost ostvarili. Sada lepo da ih potrpaju u buseve i pravac granica. Ionako će opet nas kazniti tako da je svejedno.

big boss

pre 9 godina

Eto odgovora velikog brata na Putinov dolazak.
Naravno egzekutor je tradicionalni provokator koji ce i sada da prodje nekaznjeno jer sigurno ovo ne bi uradio da nema debelu spoljnu politicku potporu.
Sve je jasno. Poruka je urucena.

Jole

pre 9 godina

Aha, on kriv. U zatvor, a vi mediji umesto nagadjanja sta ce biti, mogli bi objaviti kakvu kaznu ovaj moze dobiti za ovo sto je napravio. Bude li ga policija pustila, bolje da su cutali i o tome da su ga uhapsili.

AA

pre 9 godina

Bice zanimljiva izjava nekog naseg drzavnika, primer spustite loptu cemu tenzije itd.. Gubimo sve sto imamo pa cast i obraz vise nisu na nasoj strani jer nas se stide ovakvih kakvi jesmo.....

Q

pre 9 godina

Pa ovi nasi nek i dalje pricaju bajke o EU
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Legionar, 14. oktobar 2014 23:36)

Ti si pametnica zakljucio kako je sve to podmetnula EU... E da mi je tvoj mozak da se malo odmorim

Nev

pre 9 godina

Po zakonu za izazivanje nacionalne mrznje, ugrozavanje bezbednosti i do najmanjeg prekrsaja i to mu prikaciti i onda na robiju i naplatiti mu angazovanje policije kao i svu stetu. Tek kad odlezi do zadnjeg dana, otplati sve onda ga pustiti a da EU ovo podrzi inace demars zbog istoga...

Uros

pre 9 godina

Bruka i sramota koju su ova drzava i policija priredile svom narodu! U centru Beograda, iznad glava 30 hiljada ljudi, albanski ekstremisti se igraju dronom! Kako je dron dospeo na krov crkve pored stadiona, pored tri kruga obezbedjenja? Sta bi tek mogli da urade pravi teroristi, sad kada vide kako se jedan brat premijera ruga celoj drzavi dva dana pred najvecu vojnu svecanost u poslednjih 30 godina...

pogled sa strane

pre 9 godina

javlja mi se da kad ovo "prenoći", cela priča više neće biti ista. u vezi hapšenja. biće nešto na fazon, obavljen razgovor, ustanovljeno da dotični nije učestvovao u navodjenju drona, pušten, još u toku noći otputovao ... bla bla
da li ste stvarno toliko naivni da mislite da će biti dozvoljeno da nam jedan incident ugrozi evropske integracije?
posebno mi je interesantno što ovim slučajem najviše gubi Vučić, glavom i bradom. po više osnova. pajz kad mi ga skoro dodje žao! (ne verujem da sam ovo napisao, al' dobio sam napad iskrenosti, ako me do jutra ne prodje, idem kod doktora)

Maroko

pre 9 godina

nije to samo bruka za Albaniju..meni je jaci utisak ovaj nesrecni mladic, Srbin, koji u sred Srbije posle provokacije Albanaca, u direktnom prenosu pogrdnim imenima naziva Premijera, takodje Srbina...to ni jedna rasa ne bi sebi dozvolila

antispin

pre 9 godina

Ostavka ministra policije Stefanovica pod hitno! Dosta je bilo sa nesposobnjakovicima na najodgovornijim funkcijama u državi. Kao što su mnogi već napisali, mogao je da bude i eksploziv. Sramota za naše službe.

manunited

pre 9 godina

Ako se secam dobro mi imamo neki zakon o izazivanju nereda na sportskim manifestacijama. Aj sad da vidimo kako ce da ga primene. Ja bih robijao, al da vidim da l ce brat.

Nesa

pre 9 godina

Централни догађај у земљи којем присуствује 30 хиљада људи и државни врх, а теби долеће међу њих дрон (срећом само са заставом -без експлозива или отрова).
Сутра ујутру требало би започети са подизањем "надгробног споменика" ДРЖАВИ! У безбедносним службама поставити стечајне управнике. За мене ће највеће изненађење бити ако Путин, после овога, не откаже посету. Он је председник државе, а ово где би требало да дође је недефинисани географски простор, са квази-државним службама, које успешно обављају само једну функцију - буџетски корисници!

Draza

pre 9 godina

Evo susjed, znam... ljuti ste. :)
Odradili vas Albanci, samo tako.
Na licima vaših nogometaša vidjelo se kolutanje očima i pitanja - "Bože, je li se ovo zaista dešava?" Ne zbog helikoptera.
Nisu se tukli vaši nogometaši protiv njivih... vaš posao je bio da osigurate ovaj događaj. Ne da neki Bogdanov šeće po polju.
A sutra bi trebali čuvati Putina.
Jedini problem je da nakon (prvoklasne) provokacije, niste smirili stvari. Vaši navijači su izgleda šefovi vašim policijskim poručnicima... A to je veći problem od jedne utakmice.

sasa bl

pre 9 godina

albanci su samo neposredni izvrsioci, nisu oni u stanju da smisle ovako nesto, smisljeno je to negde drugde, i to je svima jasno. ostaje da saznamo, da li je ovo samar nama zbog parade koja se nekome ne svidja, ili poruka glavnom gostu parade

MIlan

pre 9 godina

Pitanje otkud albanski dron na krovu Pravoslavne Crkve i sto bas odande! Kako bas da je VIP loza toliko povoljna za remote upravljanje! Albanci su imali veoma dobru logistiku!Utakmica se igrala na stadionu JNA ili Partizanovom stadionu.E sad, koliko je Albanaca igralo u Partizanu u proteklim decenijama da pomenemo neke,Prekazi,Salja, ili Vokri.Ovaj zadnji je vrlo Velikokosovki obojen pa ne bi bilo cudo da je imao i logisticku ulogu u svemu.Voleo bih da gresim ali tesko!!!

tatjana

pre 9 godina

Nas jadan narod koji na vlasti ima politicare koji nemaju ponosa. Zasto imamo bilo kakve odnose sa Albanijom i zasto nismo zadrzali u zatvoru nekog ko je pocinio kriminalno delo? Zasto pokusavamo da se dodvorimo Evropi? Mi cemo uvek biti krivi, dok god ne udjemo u NATO. Samo se nadam da nas nasi politicari nece i u NATO prodati!

T&T

pre 9 godina

Uvek sam verovao da ne treba generalizovati I da ne postoje zli ili dobri narodi I da je sve stvar pojedinaca....
Ali Albanci me uvek demantuju! Ipak postoje zle nacije.
Zao mi je, ali oni su jedini oko kojih ne mogu da budem politicki korektan.

Opsuti se i uzivaj sto si Srbin brate moj!!!

pre 9 godina

(HristeBoze, 14. oktobar 2014 23:48)
Pre nego das komentar ohladi glavu,umiri srce i videces posve drugaciju realnost.
Ovo nije nasa sramota, nego njihova.Oni se hvalisu i misle da nesto postizu,a da cak to nije njihova snaga nego tudja.Njih podupiru SAD i EU,od nule su napravili nesto malo vredno,a sad ta nula leti i misli da moze kao ISIS da se sepuri po Balkanu i da ce sve mirno i po njih dobro da se zavrsi!
To sto ih je ponela moc i sto im neko ekstremno bogat daje pravo da se bahati ne znaci da je to podvig,nego je to jad,tuga,sramota i obicno se tako ponasa neko sa kompleksima kada mu das moc.
Kako mi nasu zastavu da sirimo u Pristini ili Tirani kad sve i ako te Siptari ne oduzmu od zivota EU i SAD bi te za to osudili?Zasto bi najpre to i radili uopste?Kakv je sustinski smisao te detinjarije?Samo otkrivas svoje namere o ratobornosti,o nedostatku inteligencije i koliki si debil.Podmukle radnje i provokacije sa sigurne udaljenosti,jos plus pod zastitom i juridiskcijom NATO-a nije nikakav podvig,nego kukavicka sramota.Siptari i jesu poznati po tome da su hrabri samo kad su brojniji i sigurni u pobedu.Kada je `cupavo` onda placu i zapomazu kao deca.
Ako slucajno i dodje do neke agresije,ovi su vodjeni ideologijom kojoj SAD nije frend.Bondstil ima prvi da oseti sta je stvorio.Zato pusti pauna da se sepuri...jer tuga je biti paun,a ne Srbin ;)!
A nit smo mali,nit rasparcani.A,i Hrist je na kraju delovao jadno,pa ipak bio je sve samo ne jadan!Jadni su ono koji zlo seju!

Kiza

pre 9 godina

Nema problema! Vec u toku noci stize naredjenje iz eu da se pusti iz
pritvora. Jos ce te da ga ispratite kao junaka i da platite avionsku kartu. E jadni Srbi.

Panamski krojač

pre 9 godina

Sada bi trebalo da reaguje ambasador Evropske unije na čije insistiranje su pušteni da prisustvuju utakmici, da se javno izvine i da snosi konsekvence. Ispravno bi bilo da se povuče sa mesta ambasadora zbog učešća u, na izgled zajednički planirane, provokacije terorističkog karaktera.

Anarhista

pre 9 godina

Поновљена утакмица и реванш ова пред празним трибинама. А овог у затвор.

Prakticar

pre 9 godina

Jel vi znate da na Albanskim sajtovima pise kako su oni super igrali izgarali na terenu a onda smo mi uleteli na teren i poceo je haos. Nema reci o zastavi, letelici, hapsenju ove budale, ...

omg

pre 9 godina

Mi stvarno treba da prestanemo da igramo fudbal, em smo losi u fudbalu, reprezentacija nam je korumpirana igraci se zovu po principu ovaj mora da se progura da bi se prodao bolje a ne po talentu, radu, igri.

Navijaci, huligani nas blamiraju na svakom koraku, od toga da prodaju drogu po stadionima do toga da ubijaju strane drzavljane po gradu.

Mislim realno nista dobro nam taj fudbal ne donosi.

Ненад

pre 9 godina

Ово треба сматрати терористичким чином! Па, побогу, за тај дрон се могла прикачити и експлозивна направа и побити ко зна колико људи! И то још урадише Албанци, овековечени терористи! Па замислите да играју Русија и Чеченија усред Москве, и да се тако нешто сличнo деси тамо (иако је то код Руса немогуће), али ипак замислите! Не смем ни да замислим како би Руси реаговали. Поред ових наших полицајаца могли су унети и хаубице на стадион! Шта смо ми дочекали, да нас неандерталци з........у усред Београда, а држава ништа! Брука!

mutljavina

pre 9 godina

A kad je Cavic izasao po medalju u majici Kosovo je Srbija,suspenzija oduzimanje medalje.. sad da vidimo sta ce da bude!!!??

Stop terorizmu

pre 9 godina

"Rama i njegova pratnja su se na stadionu našli na "insistiranje ambasadora iz Evropske unije". Kojih ambasada? Proterati te ambasadore i ugostiti nove.Sta je problem sto su se pojedini zaigrali,pa nismo im kolonija.
Koji su Ambasadori insistirali,oni su i karika finansiranja ID,IS ISS i slicno

Molari

pre 9 godina

Provokacija je bila jaka,delimicno je uspela,ali ne u potpunosti.Porazno je sto je brat albanskog premijera vinovnik a verovatno i organizator tog dogadjaja.I pored jake zelje Srbije da normalizuje odnose sa Kosovom,bice nam tesko zbog konstantnih provokacija i sabotaza.Verujem da ce Vucic naci nacin da prevazidje sve prepreke koje ga cekaju.

mario marko del tintoreto

pre 9 godina

To nisu albanski navijaci vec albanska drzavna delegacija koja je zelela pratiti mec. A to nikako ne umanjuje znacaj ovog incidenta vec ga, stavise, cini jos tezim. Kako da kazem, ovo je vec diplomatski incident i zbog ovoga se, ako bar nista drugo, treba otkazati dolazak albanskog premijera u Beograd 22 oktobra a to sto je glavni vinovnik incidenta njegov brat cini taj potez jos vise neophodnim.

samo pitam

pre 9 godina

da li ce za ovo da odgovara ministar unutrasnjih poslova ili ce po starom sns-ovskom obicaju da krivicu spuste na nekog sa nizim činom
mogla je biti i bomba

Ime

pre 9 godina

A ko je njega pustio sa daljinskim na stadion?

KO?????

Ko nam to pokazuje svoju moc, jer se inatimo i pravimo paradu za Putina???
(ludnica, 14. oktobar 2014 23:37)

Sa dron-om se moze upravljati preko smart telefona, i moze da se nadje vrlo jeftino pogotovo ovi Kineski.

jojkic

pre 9 godina

Ja lepo u nedelju vidim kolonu borbenih vozila kod Usca, stoji i sprema se za probu za paradu. Pitam jel moze da se snima, kazu moze. Pokazem letilicu i kazem samo jedan prelet i snimak, vojni policajac samo je promenio boju u licu, i kaze nemoj idi do bine i pitaj sefove. Odem do sledeceg vojnog policajca, isto pitanje moze, opet pokazem i pitam oni panicno jao nemoj zovu komandanta isti odgovor bolje snimaj evo iz ruke. Naravno odustanem od snimanja, vidim da ljudima nije bas jasno sta to leti, snima i cemu sluzi:
http://snimanjeizvazduha.blogspot.com/
Jednostavno je moglo da se izbegne da su preventivno postavili blokatore i ometace radio signala (mislim da se to vec koristi na fakultetima kod polaganja ispita, zbog onih bubica u usima) :D

Namestaljka, provokacija

pre 9 godina

Mogla je biti bomba zakacena za dron, bez problema, 0=5- 1kg je nosivost onog drona ako sam lepo vide.
Sto bi moglo da znaci da je ovaj covek bez problema mogao da ubije mnooogo ljudi posred Beograda na utakmici na kojoj su radile sve obavestajne agencije itd. Zestoka kazna, zestoka

Flash

pre 9 godina

Nasi mediji moraju strancima sto jace potencirati da to nije bila samo albanska zastava, vec zastava sa mapom velike albanije, koja vredja i krsi teritorijalni integritet Makedonije, Srbije, Crne Gore i Grcke.

stomakmiseokreceodnjih

pre 9 godina

Prevazilazi ovo mentalne kapacitete Albanaca. Trebalo je sve to organizovati, snimiti teren, odabrati crkvu... i onda jos daljinski staviti u ruku albanca sa americkim pasosem i jos sve to koji dan pre posete Putina. Bice zanimljivo saznati koji tacno nas zapadni "prijatelj' je smislio ovu sprdacinu. Sumnjam na drzavu ciji naziv pocinje sa "A" a zavrsava se sa "merika".

Deyan

pre 9 godina

A tamo neki srpski novinar za BBC izjavio kako je "tamo neka mala glupa situacija izazvala incident veceri".
Mala glupa situacija?!

Radovan 3

pre 9 godina

Nadam se da će UEFA reagovati i adekvatno kazniti FS Albanije kao i da će svet shvatiti ko je uzrok nemira na Balkanu. Siguran sam da će Srbija dostojanstveno izneti na leđima ovaj skandal.

Amargedon SM

pre 9 godina

Samo mi nije jasno kako oni nisu proveravani,pa mogli su i bombu tako da unesu pa kad bi eksplodirala u njihovoj loži rekli bi da smo mi postavili.Dobro je što se tako nešto nije desilo.

Ako smem SM

pre 9 godina

Opet ništa ,on je Američki građanin.Pa šta jer izazivao i lično odgovoran za sinoćni incident ne bi taj meni još izašao.

cccc

pre 9 godina

Zeleli su da se incident pretvori u nevidjenim razmerama, zrtvovali su svoju celu ekipu zrtvovali su ono sto su imali najbolje,zeleli su da bude pokolja i mnogo mrtvih na stadionu, medutim desilo se ono sto nama ide u prilog da jednom ceo svet vidi ko pravi scene i rezira stvari, da se vidi odakle dolaze nevidjene provokacije i mrznja, nemoze vecito da se krije kao zmija noge jednom mora da izadje cela stvar na videlo, ne treba policiju osudjivati sto nisu sprecili treba ih nagraditi i pohvaliti sto su odmah rasvetlili celu stvar . Da je spreceno nebi sve izaslo na videlo bravo otvara nam se put da dignute glave idemo dalje.......

Tigi22

pre 9 godina

Ovom zastavom nedvosmisleno se stavlja do znanja, da se albanci neće smiriti i da predstavljaju opasnost za sve balkanske zemlje, u kojima žive. Povodom ovoga bi se trebala oglasiti i Amerika, s obzirom da je inicijator, ovog incidenta čovek koji poseduje njihov pasoš.

Toliko o onima ka kojima hrlimo…

pre 9 godina

Evropske diplomate su insistirale da pustimao navijace Albanije preko granice. Onaj Amerikanac trazio da se pusti brat albanskog premijera iz hapsa. Jasno je koje su zemlje to sve osmislile i organizovale a jasno je i zasto.

Flojd

pre 9 godina

Nase sluzbe su totalno zakazale, jer ovaj dron je mogao i bombu da nosi. Kako je moguce da se neko sa tom skalamerijom popne na crkvu, a kasnije unese daljinski upravljac na stadion? Nasa policija je gomila pozera i manekena koji nama lome kosti i zaustavljaju citavu zemlju u razvoju slobode i demokratije, uvek slozno stajuci na stranu osvedocenih diktatora. Inace dronovi kostaju 200-3oo dolara i mogu se naruciti preko I Beya. Plasim se da ce ih nazalost kriminalci i teroristi koristiti sve vise.

drmator

pre 9 godina

OK, a ko je postavio ovaj dron na krov crkve Sv. arhangela Gavrila u Humskoj, pitam se ja !!!??? Kako je to uopšte bilo moguće !?

La Gazzetta Dello Sport

pre 9 godina

Italijani nas vec mazu!
Pisu da je Bogdanov bio na terenu i pregovarao oko produzetka meca.
Cak su i njegovu sliku nakacili na naslovnoj strani.
Onaj Bogdanov koji je bio izazvan i iznerviran u Djenovi na utakmici.
E moja Srbijo. Tesko nama.

sale

pre 9 godina

Zamislite scenu!

Utakmica Hrvatska Srbija u Zagrebu, Vucicev brat iz VIP loze upravlja dronom koji nosi zastavu Velike Srbije i slece je na teren!

Nastli bi opsti nemiri, nase igrace bi morali da evakuisu helikopterima iz Zagreba.
Utakmica bi bila registrovana 3-0 za Hrvatsku, Srbija bi bila izbacena iz svih takmicenja na N godina, Hrvatska bi prekinula diplomatske odnose sa Srbijom, Brisel bi odmah osmislio gomilu uslova za Beograd...

Ovako nece se desiti nista, lepo su nas ismejali u sred Beograda (uz podrsku aambasadora iz EU) kaznice nas zbog ulaska navijaca u teren, a Albanija i Kosovo ce danasnji dan proglasiti za drzavni dan fudbala i slavice ga praznik.

Pih, pih, pih.

Pin joe

pre 9 godina

"Dron je poletio s krova crkve"..?? Sta radi ta policija?,jel treba u cetvrtak ,tako da nam posalju ukrajinsku zastavu,ne do bog,il jos nesto gore??

KUKOC 7

pre 9 godina

Од еден Македонец :
После ова не може никој , ама баш никој дека може да се живее во заеднички соживот!!!
На Србите може да им кажам дека се лесни на провокација, и дека не требаше така лесно да подлегнат на ситна провокација. На крај они ке си го изедат затоа што воопшто не ни скинаа знаме , туку МАПА на една голема Држава, ако она што леташе беше знаме ја сум тогаш олимписки знаменосец. А европскиве/свртскиве медиуми ке ги престават ко да направиле геноцид и масакар, и ке мора да платат за се што правеле некои нивни политичари предходно изминатите години. Е браќа Срби....
Што се однесува до вечно угнетената страна, сакам да ги прашам ако толку многу се јачаа дека ке ги има околу 200 луѓе на стадионот во Белград, зашто едноставно не се појавија и не отидоа да навијаат најгласно за Големата Држава?! Него се исплашија (испичија) па мораа на најнизок можен начин да пуштат квадрихоптер, ако си муж иди и извади го знамето пред цел стадион ама очигледно нема мажи, а истото важи и за нашите славеници тука што славеа вечерва, ама очигледно е дека и тука мажиштата потфрлија. Е браќа вечно угнетени и желни за соживот....

ivan

pre 9 godina

Kako samo nasedate na pasos Amerike i EU ambasadore! U 'slobodnim medijima' neko to odmah iskopa i plasira, zar ne?

Samo se palite - kao sto se pale obozavaoci Bogdanova. I njega su oni poslali na teren? 'Vucicu .....'? I to su poslali iz EU?

Ne vidite da je sve izrezirano? Albanci i navijaci - neredi u Srbiji...

Jadna je Srbija sa toliko neprijatelja, slaba i lomljiva, a najlomljivija zbog gluposti!

nocomment

pre 9 godina

Jedini normalan potez od strane drzave bi bio da podnesu zalbu Evropskoj komisiji za teroristicki napad pred skoro 30.000 ljudi. Prekinuti sve posete nasih politicara u inostranstvu o ovom momentu, vanrednu sednicu skupstine i zahtev da se kazne izvrsioci. Ne stati sa zahtevima dok neko iz Evrope ne uradi nesto. Svi sada slozno da dobijemo ono sto su nam odavno oduzeli - dostojanstvo. Svaki pocetak teme o bakljama odmah prekinuti i okrenuti se ka prici o Bespilotnoj letilici iznad glava 30000 ljudi. Tacka, biti kulturan ali dosledno-bezobrazan na svakoj konferenciji. UEFA!? Hvala prijatelji ali izlazimo iz takmicenja dok ne pokazete da stitite ucesnike vaseg takmicenja. DOSTA JE BILO...

Milan

pre 9 godina

Optuziti za teroristicki akt i tacka.
A zemlji tog ambasadora protesnu notu, i zahtev da opozovu svog ambasadora zbog uplitanje u rad drzavnih organa druge zemlje.

bobica

pre 9 godina

A kako je uneo on ovaj dron u zemlju? Posebno ako je situacija na aerodromu već bila napeta. I kako su ga popeli na krov crkve bez da iko išta primeti i prijavi. Da se čudi čovek.

bobo mk

pre 9 godina

Ajd u 100 evara da bratu nece dlaka sa glave da zafali a da ce FSS da popije zestoku kaznu. Mozda cak i registracija utakmice sluzbenim rezultatom za albance. Fudbalski savez Albanije mozda kazane novcano. Diplomatski skandal nema veze sa organizacijom utakmice. Inace, to je taj ugled koji nasa zemlja i FSS uzivaju u Evropi i svetu. (Pera Trta, 14. oktobar 2014 23:57)

Mislim da će oba saveza dobiti žestoke kazne, Albanski savez zbog letelice sa političkom i ratnohuškačkom porukom koju iz lože upravlja član zvanične delegacije, i zbog izazivanja tuče, dok FSS zbog upada Bogdanova i ostalih retarda u teren što se nikako nije smelo dozvoliti.

Milija

pre 9 godina

Dakle, za pocetak - od youtube do konvencionalnih medija po celom svetu koji nemaju cenzuru Velikog Brata emitovati do besvesti snimak incidenta na stadionu i snimak rulje koja opseda nasu ambasadu u Tirani. NIjedan komentar ne treba, osim pitanja na engleskom jeziku u subtitlu tipa: sta biste vi radili da neko uradi ovako nesto u vasoj zemlji? A sto se tice pritisaka oko pustanja divljaka u zemlju i na stadion, ja bih sigurno znao kako to da resim u nasu korist - no, nasa drzava se dici Sega-Mega expertima, pa neka oni sada razmisljaju sta je trebalo da urade (a ostavku bi u svakoj normalnoj zemlji morali da daju). P.S. Uopste mi nije jasno ni sta ce nam ovakav fudbal, bolje bi nam bilo da se okrenemo golfu, sahu, i drugim intelektualnim igrama, posto tamo susede pecinskih manira jos za dugo necemo sretati.

Mirko

pre 9 godina

Ozbiljni ljudi i politicari bi uradili sledece:
-predlozili FSSu da bez obzira na odluku UEFE, otkazu ljubazno nase dalje ucestvovanje u kvalifikacijama.
-formalno proglasiti incident teroristickim aktom i napraviti zvanicni proglas u vezi toga, traziti stav OEBSa
-poslati zvanicnu notu albanskom ambasadoru i traziti zvanican stav albanske vlade
-naplatiti garanciju- kauciju za pustanje osumnjicenog, hitno odrediti sumu.
-prouciti tehnicki propust nadzora stadiona i poboljsati kontrolu radio frekvencija u zoni bezbednost
-itd, itd
Podici ceo incident na diplomatski nivo i koristiti sav diplomatski kor sa preciznim instrukcijama...
Moze ovo da se iskoristi, ali nema ko...

VuK

pre 9 godina

Ništa novo, nastavljamo po starom. Po ko zna koji put iz Beograda ide loša slika u svet. I naravno Srbija će biti najveći krivac. Nikako da se opametimo.

huricane

pre 9 godina

e prenocio bi mi u zatvoru pa da ima cetiri pasosa u dzepu! Koliko perfidnosti- brat premijera, iz zvanicne delegacije, usao na insistiranje ambasadora EU, upravlja dronom sa zastavom velike albanije i biva pusten zato sto ima pasos SAD i jer je Sorosov saradnik! E to samo ovdje moze

crvenkapa

pre 9 godina

Stvarno je ovo ogromna blamaza za USA - dali su coveku pasos koji ih blamira po svetu. Inace, svaka cast za Ratno vazduhoplovstvo Albanije. Neverovatna sinhronizacija pokreta, ali na pogresnom mestu. Mogao je neko da pogine u slucaju nepredvidjenog pada te letelice.
Za utehu je saznanje da premijer Albanije ima jos bahatijeg brata nego nas premijer, pa zato zalim sve produhovljene Albance i mislece ljude u Albaniji. U istom smo sosu.

1914

pre 9 godina

@zapadni SRBIN:brate direktno siris neistine da ne kazem da lazes.BBC je krajnje realno preneo vest sto svako moze da proveri:
http://www.bbc.com/sport/0/football/29604464
CNN,Sky Sports takodje.Znaci direktno lazes iz ko zna kojih razloga.
Katastrofalna nesposobnost policije,mogli su dronom ubaciti bilo sta.Gde je policija na atletskoj stazi,kako mogu u ovakvoj utakmici visokog rizika da dozvole navijacima da ulete na teren i udaraju njihove igrace(da se razumemo zasluzili su)zbog cega cemo verovatno biti debelo kaznjeni.Provokacija na stadionima ce uvek biti,pogotovo od Albanaca koji nista drugo ni ne znaju da rade, ali se zna ko to treba da spreci...

Janko

pre 9 godina

Bilo da je sinoćni incident inicirao brat premijera Albanije ili neko drugi, načinjena je velika šteta, baš u trenucima kad se uveliko razmišljalo o "odmrzavanju" odnosa sa Albanijom. Da ne pominjen kakve su sve posledice mogle biti. Publika se sjajno ponela, sem nekoliko upada gledalaca, sve je dostojanstveno podneto.

Nemanja

pre 9 godina

Da li iko uvidja da je ovaj dron mogao da nosi oruzije i da bez problema ubije predsednika Srbije? Gde su snajperisti koji bi ga skinuli? Učite malo od ozbiljnih službi kao što su Ruska ili Američka...

Nika

pre 9 godina

Seca li se neko Ivana Bogdanova sta je radio u Italiji na stadionu pre par godina i gde je sada Ivan Bogdanov,na koliko je osudjen da li je na slobodi ili na stadionu nakon svega?

Iz ove drzave treba bezati i bezati i bezati.Dok ne ostane to sto ne ostane.Postenim i casnim ljudima neka je Bog u pomoci ali nema ni hleba ni buducnosti u Srbiji.Narocito za mlade i vredne ljude.Mozak jednostavno vise ne stanuje u Srbiji.Otisao u emigraciji.

Anonimus SM

pre 9 godina

Čista provokacija na koju smo se upecali,samo nismo ništa preterano ni reagovali što opet nije loše.Očekivao sam baš lošu sliku ovako ok kako je moglo ispasti.

Željko

pre 9 godina

Uh kakva naivnost i neozbiljnost naših iz FSS, policije i obezbeđenja!Na kraju će Uefa kazniti više nas nego Albaniju,jer prosto će izneti stav da mi kao organizator nismo učinili dovoljno da se ovakva utakmica, visokog rizika organizuje na zadovoljavajućem nivou!Osim ovog skandala koji se desio sa dronom, "naši"navijači su kao po običaju skloni zviždanju tuđoj himni, ubacivanju raznih predmeta u teren(što se videlo tokom prenosa),paljenju baklji,pogrdnom skandiranju i sl.Nimalo neće čuditi ako nas Uefa izbaci iz daljeg takmičenja, ili kazni oduzimanjem bodova sa ove utakmice,kao i sve naredne utakmice kao domaćin da igramo bez prisustva publike, što bi nam bilo ravno izbacivanju iz daljeg takmičenja!

ekonomista

pre 9 godina

Valjda ce sada da nam vrate milionce sto smo dali za Miladina.. ipak je ugrozio bezbednost predsednika Tomislava Karadzica :)

antrax

pre 9 godina

Kao prvo, ne želim nikoga da provociram ovim komentarom, iako pišem iz Sarajeva. Ne želim ni da likujem zbog ove provokacije.
Samo želim da konstatujem da se još uvijek na Balkanu pale vatre u kojima izgore obični ljudi. Ne kažem, a da se ista stvar desila u Sarajevu, Zagrebu ili Skoplju, publika isto reagovala. Ne žalim da vjerujem da opet nekome Balkan zapaljen treba. Zašto nas malo ne popuste svi, prvo naši političari, koji su glavni petokolonaši stranih imperija, bile one Turska, Rusija ili bilo koja druga.
Srbi, prespavajte ovo, tako je najbolje, te iskulirajte. Ono što ne možete iskulirati, kao ni mi ovdje je ko nam je na vlasti i da su takvi spremni da zarad vlastitih interesa nas sve za bakšiš svoj nekom daju.

Bg

pre 9 godina

Bilo kako bilo ja vise nemam ICH poverenja u Vojsku Srbije i Zandarmeriju nakon sto su dopustili da se sa crkve u Humskoj useta avion?!?
Nedopustivo i skandalozno....

milan

pre 9 godina

To je upozorenje Amerike zbog dolaska Putina. Misle Dacic i Vucic kako su nadmudrili EU i SAD...
Ja se licno radujem Putinovom dolasku, ali ce cena biti previsoka za Srbiju..
Ne moze se sedeti na 2 stolice. Moramo da odlucimo jesmo li za lovce ili za vukove...

Stojmenov

pre 9 godina

El moguce da se u ovom loodilu niko ne zapita, kako je moguce da onaj Bugarin Bogdanov, zbog kojeg je Srbija vec kaznjavana, uopste udje na stadion? Kako je moguce da 'ladno proseta pored obezbedjenja i da se useta na teren da bi licno "delio pravdu"? 'El moguce da je drzava Srbija bas tolika BANANA republika, pa da u vreme odigravanja najrizicnije moguce utakmice danas u Evropi, neko instalira dron sa zastavom na crkvu svetog Arhangela, skoro pa tik uz stadion JNA? Prevedeno na narodski jezik, na tom dronu je mogla biti i hidrogenska bomba, taman da svima zatamni ekran pred ocima. E Srbijo, medj' sljivama.

Lena

pre 9 godina

Sramota dosta je više mešanja politike u sport, nadam se da će nadležni organi da reaguju jer ovakve nemile scene na sportskim takmičenjima se ne smeju ponoviti.

tehnoloski nepismen

pre 9 godina

Veliki propusti su uopste i u nasim sluzbama bezbednosti jer u faktor iznenadjenja (utakmice, mitinzi, demonstracije, vojne parade) nisu predvideli upotrebu nove tehnologije provociranja - dron.

Peca

pre 9 godina

Došao je sa jasnim ciljem da naruši stabilnost u regionu eto kakvu poruku šalju Albanci i treba ih maksimalno izbegavati jer očigledno ne žele da rešavaju probleme nego da stvaraju nove!

KAKVA - BRUKA - I - KUKAVICA

pre 9 godina

Ovo je zaista necuven skandal kakav normalan covek nije u stanju da smisli, a kamoli da razume. Doci do nekog rezultata na ovakav nacin je zaista ne primeren. Iako su pokusali da nas prikazu na ponizan nacin , upali su u zamku, o sebi su rekli sve i poslali ruznu provokatorsku sliku. Jedino sto mi se posebno ne svidja u celoj situaciji je to sto ovaj incident neki pokusavaju da iskoriste za jeftine politicke poene. Lepo da smo mu dali lozu, da komotno sedi i ucini ovakav skandal, prosto covek nezna sta bi dalje komentarisao. jedino sto nam je jos ostalo da ga lepo ga smestimo u najluksuzniji hotel da se covek ne potuca po Beogradu. On je koliko se vidi brat albanskog premijera. Ali koliko vidim da ga je policija uhapsila, sto je dobro.