Subota, 27.09.2014.

15:08

Vučić: Tenis dobrodošla u Srbiju

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je nemačka prehrambena kompanija Tenis dobrodošla u Srbiju.

Izvor: Beta

Vuèiæ: Tenis dobrodošla u Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Laki

pre 9 godina

Obnova srpskog sela je moguća samo uz podršku ovakvih proizvođačkih giganata! Uspostavljanjem stabilnih kooperantskih odnosa sa malim gazdinstvima, koja angažuju čitavu porodicu uz korektne ugovore o proizvodnji za kompaniju ovakvog tipa, direktno postičemo ostanak mladih na selu, ali i šansu da se oni koji ostanu bez posla u državnoj upravi vrate na ognjišta i imaju izvor egzistencije!

zora

pre 9 godina

Premijer Vucic je sa direktorom nemacke firme Tenis ugovorio saradnju u oblasti u kojoj je ova firma specijalizovana-proizvodnji i izvozu mesa, a nasa zemlja takodje ima perspektivu u prehrambenoj industriji, zakljucak je da je ovo odlicna prilika za poslovnu saradnju.

kais

pre 9 godina

Naravno da je nemacka firma Tenis dobrodosla u Srbiju kao poslovni partner u oblasti prehrambene industrije, jer je ova firma u vrhu evropskih proizvodjaca i izvoznika mesa. Premijer Vucic je jos jednom pokazao da sprovodi reforme koje pokrecu Srbiju unapred.

mleko

pre 9 godina

Sve pohvale za ovakvu vest, Srbiji je neophodan razvoj u oblasti prehrambene industrije, jer je nasa zemlja poznata po veoma kvalitetnom radu u pomenutoj oblasti. Nemacka firma ima volju da nam pomogne u razvoju pomenute industrije, sto je veoma dobro.

VEST - ZA - SVAKO - POSTOVANJE

pre 9 godina

Nadam se da sada nece oni koji samo imaju primedbe na rad Aleksandra Vucic bar za trenutak priznati Vucicu kako njegov rad daje rezultat.Kritizeri samo kukaju kako se Aleksandar Vucic seta po Nemackoj i kako kosta drzavu. A to sto donosi nova radna mesta i sto ce mozda uspeti da povrati stocarstvo to za vas nema nikakve veze. Mi smo sebi najveci neprijatelji, ne treba nam niko drugi. Ali nadam se da ce i to konacno shvatiti nasi kritizeri i druzebriznici.

znak

pre 9 godina

Ako je jedan od evropskih giganata u proizvodnji i izvozu mesa, nemacka firma Tenis, zainteresovan da investira u Srbiju po pitanju nase prehrambene industrije koja je takodje na visokom nivou, treba ga prihvatiti kao poslovnog partnera, zaista ce mnogo znaciti.

pecurka

pre 9 godina

Srbija sa Nemackom ima sve bolju sveopstu saradnju, sto je dokaz i dogovor premijera Vucica sa nemackim direktorom kompanije Tenis oko poslovne saradnje u oblasti prehrambene industrije. Veoma znacajna pomoc Srbiji u tom sektoru.

hrcak

pre 9 godina

Jedva ovako velika i uspesna kompanija kao sto je Tenis moze napraviti znacajan napredak u srpskoj prehrambenoj industriji, veoma je dobro to sto je premijer Vucic posetio kompaniju i pozeleo dobrodoslicu novim investitorima.

pirkac

pre 9 godina

Svako novootvoreno radno mesto je jedna velika pobeda, svi investitori bilo da su sa istoka, bilo sa zapada su dobrodosli u Srbiju, podrska za ovakvu politiku nase vlade...

robot

pre 9 godina

Kompanija Tenis je zainteresovana za pokretanje proizvodnje u Srbiji, veoma ce nam znaciti njihove investicije u oblasti prehrambene industrije, treba ocekivati sto brzu realizaciju ove saradnje.

sasaM

pre 9 godina

Nemacke firme su odlicno poznate po visoko kvalitetnom i profesionalnom radu u svim oblastima, tako da je, jedna od njih, firma Tenis, koja je najveci evropski proizvodjac i izvoznik u oblasti prehrambene industrije, veoma zainteresovana da doprinese Srbiji u pomenutoj oblasti.

akvarijum

pre 9 godina

Ulaganja koja ce doci iz kompanije Tenis imace veoma pozitivan uticaj na srpsku industriju, mozemo ocekivati otvaranje novih radnih mesta i pokretanje prozivodje, zaista dobra vest.

drvo

pre 9 godina

Firma koja na evropskom trzistu posluje vise od 40 godina, nemacki privredni gigant Tenis je zapazila Srbiju kao povoljnog poslovnog partnera, ova prilika Srbiji u ogromnoj meri moze da doprinese u poboljsanju njenog prehrambenog sistema.

lokomotiva

pre 9 godina

Kompanija Tenis ce imati podrsku kako Vlade Srbije, tako i lokalne zajednice i proizvodjaca, njihov dolazak na nase trziste je veoma dobra vest, nadajmo se da ce sto pre doci do ostvarenja planirane saradnje.

alexandroo

pre 9 godina

Kompanija "Tenis" ima najveći obrt u mesnoj industriji u Nemačkoj, mogla bi da podeli znanja iz ove oblasti i unapredi i ostale proizvođače mesa u Srbiji.
Svojim kvalitetom mesa,ova kompanija bi bila veliki konkurent domaćim proizvođačima koji bi morali da poboljšaju svoje usluge i kvalitet da bi bili konkurentni na tržištu!

klik

pre 9 godina

Naravno da je nemacka firma Tenis dobrodosla u Srbiju, premijer Vucic je postigao dogovor sa vlasnikom pomenute firme da ona postane poslovni saradnik Srbiji u prehrambenoj industriji, za koju je firma Tenis proslavljeni evropski proizvodjac i izvoznik mesnih proizvoda.

kost

pre 9 godina

Investicije koje ce u Srbiju doci iz kompanije Tenis omogucice da se pokrene nasa industrija i da dodje do otvaranja veceg broja radnih mesta, to je od ogromnog znacaja za gradjane i ekonomiju zemlje, odlicna vest.

nafta

pre 9 godina

Nemacki privrednik Tenis, kao najveci evropski proizvodjac i izvoznik mesa, u znatnoj meri moze da pomogne nasoj prehrambenoj industriji u njenom razvoju. Srpska prehrambena industrija proizvodi kvalitetan prinos, a mali doprinos njenom radu ce joj veoma znaciti.

Šura

pre 9 godina

Sada kada se otvorila ogromna šansa da povećamo izvoz u Rsuiju, videli smo da nemamo šta da izvezemo! Stočarstvo je osnov razvoja celokupne poljoprivrede i ostanka mladih na selu, i ovakva kompanija će značajno doprineti ubrzanju celokupne obnove i razvoja poljoprivredne proizvodnje u Srbiji!

Sonja

pre 9 godina

Srbiji su preko potrebne ozbiljne evropske kompanije koje žele da razvijaju stočarstvo u Srbiji, ali tako što će podsticati razvoj kooperantskih odnosa sa malim proizvođačima, koji će imati sigurnost plasmana i plaćanja!

ninna

pre 9 godina

Kompanija je zainteresovana za pokretanje proizvodnje u Srbiji, što bi povećalo ne samo proizvodnju već i stočni fond i celu srpsku poljoprivredu.
Dolazak ovakve kompanije stvorilo bi konkurenciju našim domaćim proizvođačima i samim tim bi se digao kvalitet mesa.
Smatram da je to odličan potez Vlade ,pored otvaranja novih radnih mesta podići kvalitet mesa u Srbiji!

Tigar22

pre 9 godina

Verujem da će se Vučićev trud i zalaganje isplatiti i da će ulaganjem u Srbiju, od strane Tenis-a, biti otvorena i nova radna mesta, kako bi se krenulo sa umanjivanjem gorućeg problema u zemlji.

Emigrant

pre 9 godina

Eh da nam je sve ko Tenis ( broj 1 muska, zene u vrhu liste) bila bi banja, covjek se zove Tönnies bravo za prevod kao Gerhad Schröder - Gero Saraf

Bokisha

pre 9 godina

Plasi me da cemo mi od svega da dobijemo nesto sto pocinje na P, a rimuje se sa imenom potencijalnog investitora i prijatelja iz Nemacke. :-D

valjevac

pre 9 godina

Koje selo? Da li mislite ne one 80-to godisnjake koji zive po selima? Nije nestao stocni fond zbog nerada ili neke druge katastrofe vec zato sto je seosko stanovnistvo pobeglo u grad. Glasaci sns neka razmisle mozda im vule sprema preseljenje.

Milan

pre 9 godina

samo sam hteo da vas ispravimčovek se ne zove Tenis nego Tönius(Radovan, 27. septembar 2014 16:15)

Ne ne, ne znas ti! Ako su Šavi, Masćerano i Mojes, onda je i Tenis.

Bill

pre 9 godina

Ako Vučić uspe da ubedi Tenisa da dođe i uloži u Srbiju, svaki poljoprivrednik treba da slavi taj dan jednom godišnje! Nažalost, u Srbiji ne postoji konkurenicja u poljoprivrednoj delatnosti jer je sve proizvedeno odmah plasira i prodaje, a porast proizvodnje može samo doneti do intenzivnije konkurencije što vodi ka rastu kvaliteta, a ne treba zaboraviti ni uticaj na smanjenje spoljnotrgovinskog deficita države.

mile O4

pre 9 godina

Gledam prenos Schalke04-Dortmudt ,a u počasnoj loži ,Aleksandar Vučić,pored Clemensa Toniesa,gledaju zajedno debi utakmicu.Tako je izbegao,da se meša u odluci,o Priđe.
(Kenzo, 27. septembar 2014 16:56)
Nije Vučić od tih koji izbegava da donosi teške odluke, pa će tao večeras Vučić biti na sastanku sa bezbednosnim službama, i u zavisnosti od bezbednosnih procena jasno i glasno saopštiti odluku u vezi Prajda.

von Braun

pre 9 godina

Ako nastavimo ovim tempon Nemacka ce postati nas partner u oporavku zemlje. Dokaz su sve cesce uzajamne posete i dolazak investitora. Dace bog da se otvori sto vise firmi i zaposle ljudi.

led

pre 9 godina

Svaka firma koja je zainteresovana za investiranje u odredjenu oblast u nasoj zemlji je dobrodosla. Sada je to slucaj sa nemackom firmom Tenis koja ima volju da investira u nasu prehrambenu industriju. Samo napred.

Filijas Fog

pre 9 godina

Nikada neću razumeti kako neko ko ne voli Vučića može jednovremeno da mrzi svoje zemljake. Ljudi, to su radna mesta, koga priga za političare...

nik sloter

pre 9 godina

Za saku Eura dacemo Nemcima najbolju i najplodniju zemlju,mi cemo naravno raditi za sicu,ali to je cena novih radnih mesta.Slavicu dan kad ovaj Vucic sidje s vlasti !

freshh

pre 9 godina

Naravno da pozdravljam sve napore naseg naseg premijera da se investitori sa modernim tehnologijama dovedu u Srbiju, ali zaista bih zelela da ulozimo snage, pameti i nesto novca da sacuvamo , razvijemo i brendiramo , kad je poljoprivreda u pitanju, autohtone vrste vocaka i stoke. Izvestan pomak nacinjen je sa mangulicom, ali, na primer, na trzistu vise ne postoje nase autohtone vrste jabuka.

popeye

pre 9 godina

Да погађам, ми дајемо најбољу пољопривредну земљу у Европи и ропски јефтину радну снагу, а Немци нешто пара, и то вероватно много мање од оног што је нестало у транзицији и колико смо се задужили за разне бесмислене пројекте?

Peter

pre 9 godina

Stočni fond nam je uništen iako imamo sve uslove da budemo veliki izvoznici mesa. Ikoristimo svaku šansu koja nam se ukaže da povećamo proizvodnju.

Aleksandar

pre 9 godina

svakim danom sve vise i vise dokazujemo koliko smo nesposobni...ej srbine kravu ne znas da pomuzes mi stvarno ali stvarno nismo normali kod nemca na farmi da radimo, ovog coveka treba ma batali neka nas muzu i dalje....

Avram

pre 9 godina

@Radovan
Tačno, čovek se ne zove Tenis nego Tenijus. Ne može se muklo "e" (umlaut), piše se na nemačkom kao "o" sa dve tačke iznad, tako pisati u srpskom jer to slovo nemamo a nemamo ni muklo "e", a između "i" i "u" javlja se prilikom izgovora gas"j" i mi taj glas pišemo (nonius - nonijus),jer je naš jezik fonetski.

Teodor Teja Kralj

pre 9 godina

Las Vegas, 27. septembar 2014 15:57)
Cime se on to kitio? Sta su pa prethodnici njegovi otvorili a on zavrsio? Etihad? Juzni tok? Jonson electric? Bgd na vodi?
Ja ibh voleo da su i zuti nesto radili za vreme svog mandata, osim unistavanja, ali nazalost nisu..

Fantom

pre 9 godina

Saradnja sa Nemačkom je definitivno na mnogo višem nivou u odnosu na prethodni period. Moramo nastaviti da razvijamo ovako dobre odnose i međusobnu saradnju, jer je to dobar način da se što pre ekonomski oporavimo. Nadam se da ćemo imati više zajedničkih projekata u budućnosti.

Zoran M.

pre 9 godina

Dovodiš strane prehrambene idustrije u Srbiju, a šta ćeš sa domačom industrijom? Da je sahraniš?
Osudićeš omladinu da radi u svojoj zemlji, kod stranaca, za male pare i stvoriti bedu od ove nacije.
Gde ti je nacionalna strategija? Gde vidiš Srbiju za 50 godina?

Kiza bosanac

pre 9 godina

Jel ta firma dolazi u Srbiju ili je to samo Aco rekao da bi botovi imali novi razlog da hvale lik i delo Acin.
Evo ja Kiza Bosanac Vam kazem da zelim da IBM , Huawei ,Google , Microsoft , Cisco presele sve sto imaju u Srbiju , ajd doskoci tome Aco , ajde nadmasi ovo .

A sad povratak u realnost od ovoga nema nista , Nemacka za razvoj stocarstva pored Nemacke ima Poljsku a otvara im i se i Ukrajina .

I da Aco samo trosi , doduse ne nase pare posto mi to nemamo , ali zato pozajmljuje od Arapa.

Graje

pre 9 godina

Aleksandar Vučić zaista radi za interes naroda i države, rradi na ekonomskom prosperitetu i razvoju. Drago da predsednici i vlasnici nemačke kompanija žele da investiraju u Srbiju. Srbiji je potrebna nova i moderna tehnologija koja će omogućiti brži tehnološki proces prerade meseca i dobijanje proizvoda, zatim brža kupovna moća, i povećanje BDP, a sa tim kraći i brži put proizvodnje do potršača. Srbiji su neophodne investicije za obnovu i modenizaciju proizvodnih linija i tehnoloških procesa,u samoj proizvodnji.Aleksandar Vučić pokazuje koliko mu je stalo do ekonomskog razvoju i prospariteta, i koji zaista radi za interes naroda i države, zapošljavanju građana.

Kenzo

pre 9 godina

Gledam prenos Schalke04-Dortmudt ,a u počasnoj loži ,Aleksandar Vučić,pored Clemensa Toniesa,gledaju zajedno debi utakmicu.Tako je izbegao,da se meša u odluci,o Priđe.

Juzna pruga

pre 9 godina

Jug srbije je nekada bio prepoznatljiv po poljoprivredi i stocarstvu. Nazalost, u poslednjoj deceniji broj onih koji se time bave je sve manji. Nadam se da ce ovaj investitor doci na jug Srbije i ponovo pokrenuti ljude da se vise bave stocarsvom.

Matador

pre 9 godina

Vreme je bilo da neko pocne da se bavi i stocarstvom. Od toliko grla ostala je sacica uzgajivaca. To je najveca tragedija. Vreme je da ozivi selo, jer cim selu bude bolje bice bolje i ostalima.

Graje

pre 9 godina

Aleksandar Vučić zaista radi za interes naroda i države, rradi na ekonomskom prosperitetu i razvoju. Drago da predsednici i vlasnici nemačke kompanija žele da investiraju u Srbiju. Srbiji je potrebna nova i moderna tehnologija koja će omogućiti brži tehnološki proces prerade meseca i dobijanje proizvoda, zatim brža kupovna moća, i povećanje BDP, a sa tim kraći i brži put proizvodnje do potršača. Srbiji su neophodne investicije za obnovu i modenizaciju proizvodnih linija i tehnoloških procesa,u samoj proizvodnji.Aleksandar Vučić pokazuje koliko mu je stalo do ekonomskog razvoju i prospariteta, i koji zaista radi za interes naroda i države, zapošljavanju građana.

Farmer

pre 9 godina

Svu svoju energiju Vučić ulaže kako bi se Srbija što pre digla iz ponora u kojem se nalazi. Odlazeći u zvanične i prijateljske posete kako zemljama EU tako i svim državama sveta, maksimalno koristi svoj ugled da ugovori što više dolazaka stranih kompanija i investicija u našu zemlju. Ni jedan jedini dan za vreme njegovih poseta nije izgubljen već produktivan i svrsishodan. Tačno je da se moraju otvarati porodične farme i zdruge kako bi se popravio i obnovio stočni fond što znači veliki doprinos ekonomskom oporavku zemlje.

Marence

pre 9 godina

Bilo bi znacajno da jedan takav partner ulozi u nasu poljoprivrednu proizvodnju,a jos vise u preradu mesa.Tada bi se mnoge stvari na trzistu unapred znale,a vezane su za otkup i plasman proizvoda.

Las Vegas

pre 9 godina

Samo vi kukajte kako se on seta po Nemackoj i kako kosta.. A to sto donosi nova radna mesta i sto ce mozda uspeti da povrati stocarstvo to nema veze.. Mi smo sebi najveci neprijatelji, ne treba nam niko drugi..
(Teodor Teja Kralj,

Koliko je to novih radnih mesta doneo???? Sve sto je otvorio samo se kitio tudjim perjem tj ono sto su drugi dogovorili i poceli da rade. Ne mislis da neko tek tako preko noci odluci da pljune pare i nesto izgradi.

Teodor Teja Kralj

pre 9 godina

Samo vi kukajte kako se on seta po Nemackoj i kako kosta.. A to sto donosi nova radna mesta i sto ce mozda uspeti da povrati stocarstvo to nema veze.. Mi smo sebi najveci neprijatelji, ne treba nam niko drugi..

Teodor Teja Kralj

pre 9 godina

Samo vi kukajte kako se on seta po Nemackoj i kako kosta.. A to sto donosi nova radna mesta i sto ce mozda uspeti da povrati stocarstvo to nema veze.. Mi smo sebi najveci neprijatelji, ne treba nam niko drugi..

Teodor Teja Kralj

pre 9 godina

Samo vi kukajte kako se on seta po Nemackoj i kako kosta.. A to sto donosi nova radna mesta i sto ce mozda uspeti da povrati stocarstvo to nema veze.. Mi smo sebi najveci neprijatelji, ne treba nam niko drugi..

Teodor Teja Kralj

pre 9 godina

Samo vi kukajte kako se on seta po Nemackoj i kako kosta.. A to sto donosi nova radna mesta i sto ce mozda uspeti da povrati stocarstvo to nema veze.. Mi smo sebi najveci neprijatelji, ne treba nam niko drugi..

Graje

pre 9 godina

Aleksandar Vučić zaista radi za interes naroda i države, rradi na ekonomskom prosperitetu i razvoju. Drago da predsednici i vlasnici nemačke kompanija žele da investiraju u Srbiju. Srbiji je potrebna nova i moderna tehnologija koja će omogućiti brži tehnološki proces prerade meseca i dobijanje proizvoda, zatim brža kupovna moća, i povećanje BDP, a sa tim kraći i brži put proizvodnje do potršača. Srbiji su neophodne investicije za obnovu i modenizaciju proizvodnih linija i tehnoloških procesa,u samoj proizvodnji.Aleksandar Vučić pokazuje koliko mu je stalo do ekonomskog razvoju i prospariteta, i koji zaista radi za interes naroda i države, zapošljavanju građana.

Marence

pre 9 godina

Bilo bi znacajno da jedan takav partner ulozi u nasu poljoprivrednu proizvodnju,a jos vise u preradu mesa.Tada bi se mnoge stvari na trzistu unapred znale,a vezane su za otkup i plasman proizvoda.

Bill

pre 9 godina

Ako Vučić uspe da ubedi Tenisa da dođe i uloži u Srbiju, svaki poljoprivrednik treba da slavi taj dan jednom godišnje! Nažalost, u Srbiji ne postoji konkurenicja u poljoprivrednoj delatnosti jer je sve proizvedeno odmah plasira i prodaje, a porast proizvodnje može samo doneti do intenzivnije konkurencije što vodi ka rastu kvaliteta, a ne treba zaboraviti ni uticaj na smanjenje spoljnotrgovinskog deficita države.

Farmer

pre 9 godina

Svu svoju energiju Vučić ulaže kako bi se Srbija što pre digla iz ponora u kojem se nalazi. Odlazeći u zvanične i prijateljske posete kako zemljama EU tako i svim državama sveta, maksimalno koristi svoj ugled da ugovori što više dolazaka stranih kompanija i investicija u našu zemlju. Ni jedan jedini dan za vreme njegovih poseta nije izgubljen već produktivan i svrsishodan. Tačno je da se moraju otvarati porodične farme i zdruge kako bi se popravio i obnovio stočni fond što znači veliki doprinos ekonomskom oporavku zemlje.

Juzna pruga

pre 9 godina

Jug srbije je nekada bio prepoznatljiv po poljoprivredi i stocarstvu. Nazalost, u poslednjoj deceniji broj onih koji se time bave je sve manji. Nadam se da ce ovaj investitor doci na jug Srbije i ponovo pokrenuti ljude da se vise bave stocarsvom.

Graje

pre 9 godina

Aleksandar Vučić zaista radi za interes naroda i države, rradi na ekonomskom prosperitetu i razvoju. Drago da predsednici i vlasnici nemačke kompanija žele da investiraju u Srbiju. Srbiji je potrebna nova i moderna tehnologija koja će omogućiti brži tehnološki proces prerade meseca i dobijanje proizvoda, zatim brža kupovna moća, i povećanje BDP, a sa tim kraći i brži put proizvodnje do potršača. Srbiji su neophodne investicije za obnovu i modenizaciju proizvodnih linija i tehnoloških procesa,u samoj proizvodnji.Aleksandar Vučić pokazuje koliko mu je stalo do ekonomskog razvoju i prospariteta, i koji zaista radi za interes naroda i države, zapošljavanju građana.

mile O4

pre 9 godina

Gledam prenos Schalke04-Dortmudt ,a u počasnoj loži ,Aleksandar Vučić,pored Clemensa Toniesa,gledaju zajedno debi utakmicu.Tako je izbegao,da se meša u odluci,o Priđe.
(Kenzo, 27. septembar 2014 16:56)
Nije Vučić od tih koji izbegava da donosi teške odluke, pa će tao večeras Vučić biti na sastanku sa bezbednosnim službama, i u zavisnosti od bezbednosnih procena jasno i glasno saopštiti odluku u vezi Prajda.

von Braun

pre 9 godina

Ako nastavimo ovim tempon Nemacka ce postati nas partner u oporavku zemlje. Dokaz su sve cesce uzajamne posete i dolazak investitora. Dace bog da se otvori sto vise firmi i zaposle ljudi.

freshh

pre 9 godina

Naravno da pozdravljam sve napore naseg naseg premijera da se investitori sa modernim tehnologijama dovedu u Srbiju, ali zaista bih zelela da ulozimo snage, pameti i nesto novca da sacuvamo , razvijemo i brendiramo , kad je poljoprivreda u pitanju, autohtone vrste vocaka i stoke. Izvestan pomak nacinjen je sa mangulicom, ali, na primer, na trzistu vise ne postoje nase autohtone vrste jabuka.

led

pre 9 godina

Svaka firma koja je zainteresovana za investiranje u odredjenu oblast u nasoj zemlji je dobrodosla. Sada je to slucaj sa nemackom firmom Tenis koja ima volju da investira u nasu prehrambenu industriju. Samo napred.

Teodor Teja Kralj

pre 9 godina

Las Vegas, 27. septembar 2014 15:57)
Cime se on to kitio? Sta su pa prethodnici njegovi otvorili a on zavrsio? Etihad? Juzni tok? Jonson electric? Bgd na vodi?
Ja ibh voleo da su i zuti nesto radili za vreme svog mandata, osim unistavanja, ali nazalost nisu..

Filijas Fog

pre 9 godina

Nikada neću razumeti kako neko ko ne voli Vučića može jednovremeno da mrzi svoje zemljake. Ljudi, to su radna mesta, koga priga za političare...

Peter

pre 9 godina

Stočni fond nam je uništen iako imamo sve uslove da budemo veliki izvoznici mesa. Ikoristimo svaku šansu koja nam se ukaže da povećamo proizvodnju.

Fantom

pre 9 godina

Saradnja sa Nemačkom je definitivno na mnogo višem nivou u odnosu na prethodni period. Moramo nastaviti da razvijamo ovako dobre odnose i međusobnu saradnju, jer je to dobar način da se što pre ekonomski oporavimo. Nadam se da ćemo imati više zajedničkih projekata u budućnosti.

Zoran M.

pre 9 godina

Dovodiš strane prehrambene idustrije u Srbiju, a šta ćeš sa domačom industrijom? Da je sahraniš?
Osudićeš omladinu da radi u svojoj zemlji, kod stranaca, za male pare i stvoriti bedu od ove nacije.
Gde ti je nacionalna strategija? Gde vidiš Srbiju za 50 godina?

Las Vegas

pre 9 godina

Samo vi kukajte kako se on seta po Nemackoj i kako kosta.. A to sto donosi nova radna mesta i sto ce mozda uspeti da povrati stocarstvo to nema veze.. Mi smo sebi najveci neprijatelji, ne treba nam niko drugi..
(Teodor Teja Kralj,

Koliko je to novih radnih mesta doneo???? Sve sto je otvorio samo se kitio tudjim perjem tj ono sto su drugi dogovorili i poceli da rade. Ne mislis da neko tek tako preko noci odluci da pljune pare i nesto izgradi.

popeye

pre 9 godina

Да погађам, ми дајемо најбољу пољопривредну земљу у Европи и ропски јефтину радну снагу, а Немци нешто пара, и то вероватно много мање од оног што је нестало у транзицији и колико смо се задужили за разне бесмислене пројекте?

Matador

pre 9 godina

Vreme je bilo da neko pocne da se bavi i stocarstvom. Od toliko grla ostala je sacica uzgajivaca. To je najveca tragedija. Vreme je da ozivi selo, jer cim selu bude bolje bice bolje i ostalima.

nik sloter

pre 9 godina

Za saku Eura dacemo Nemcima najbolju i najplodniju zemlju,mi cemo naravno raditi za sicu,ali to je cena novih radnih mesta.Slavicu dan kad ovaj Vucic sidje s vlasti !

Kiza bosanac

pre 9 godina

Jel ta firma dolazi u Srbiju ili je to samo Aco rekao da bi botovi imali novi razlog da hvale lik i delo Acin.
Evo ja Kiza Bosanac Vam kazem da zelim da IBM , Huawei ,Google , Microsoft , Cisco presele sve sto imaju u Srbiju , ajd doskoci tome Aco , ajde nadmasi ovo .

A sad povratak u realnost od ovoga nema nista , Nemacka za razvoj stocarstva pored Nemacke ima Poljsku a otvara im i se i Ukrajina .

I da Aco samo trosi , doduse ne nase pare posto mi to nemamo , ali zato pozajmljuje od Arapa.

Avram

pre 9 godina

@Radovan
Tačno, čovek se ne zove Tenis nego Tenijus. Ne može se muklo "e" (umlaut), piše se na nemačkom kao "o" sa dve tačke iznad, tako pisati u srpskom jer to slovo nemamo a nemamo ni muklo "e", a između "i" i "u" javlja se prilikom izgovora gas"j" i mi taj glas pišemo (nonius - nonijus),jer je naš jezik fonetski.

Aleksandar

pre 9 godina

svakim danom sve vise i vise dokazujemo koliko smo nesposobni...ej srbine kravu ne znas da pomuzes mi stvarno ali stvarno nismo normali kod nemca na farmi da radimo, ovog coveka treba ma batali neka nas muzu i dalje....

Milan

pre 9 godina

samo sam hteo da vas ispravimčovek se ne zove Tenis nego Tönius(Radovan, 27. septembar 2014 16:15)

Ne ne, ne znas ti! Ako su Šavi, Masćerano i Mojes, onda je i Tenis.

Kenzo

pre 9 godina

Gledam prenos Schalke04-Dortmudt ,a u počasnoj loži ,Aleksandar Vučić,pored Clemensa Toniesa,gledaju zajedno debi utakmicu.Tako je izbegao,da se meša u odluci,o Priđe.

valjevac

pre 9 godina

Koje selo? Da li mislite ne one 80-to godisnjake koji zive po selima? Nije nestao stocni fond zbog nerada ili neke druge katastrofe vec zato sto je seosko stanovnistvo pobeglo u grad. Glasaci sns neka razmisle mozda im vule sprema preseljenje.

Bokisha

pre 9 godina

Plasi me da cemo mi od svega da dobijemo nesto sto pocinje na P, a rimuje se sa imenom potencijalnog investitora i prijatelja iz Nemacke. :-D

ninna

pre 9 godina

Kompanija je zainteresovana za pokretanje proizvodnje u Srbiji, što bi povećalo ne samo proizvodnju već i stočni fond i celu srpsku poljoprivredu.
Dolazak ovakve kompanije stvorilo bi konkurenciju našim domaćim proizvođačima i samim tim bi se digao kvalitet mesa.
Smatram da je to odličan potez Vlade ,pored otvaranja novih radnih mesta podići kvalitet mesa u Srbiji!

Emigrant

pre 9 godina

Eh da nam je sve ko Tenis ( broj 1 muska, zene u vrhu liste) bila bi banja, covjek se zove Tönnies bravo za prevod kao Gerhad Schröder - Gero Saraf

Tigar22

pre 9 godina

Verujem da će se Vučićev trud i zalaganje isplatiti i da će ulaganjem u Srbiju, od strane Tenis-a, biti otvorena i nova radna mesta, kako bi se krenulo sa umanjivanjem gorućeg problema u zemlji.

alexandroo

pre 9 godina

Kompanija "Tenis" ima najveći obrt u mesnoj industriji u Nemačkoj, mogla bi da podeli znanja iz ove oblasti i unapredi i ostale proizvođače mesa u Srbiji.
Svojim kvalitetom mesa,ova kompanija bi bila veliki konkurent domaćim proizvođačima koji bi morali da poboljšaju svoje usluge i kvalitet da bi bili konkurentni na tržištu!

Sonja

pre 9 godina

Srbiji su preko potrebne ozbiljne evropske kompanije koje žele da razvijaju stočarstvo u Srbiji, ali tako što će podsticati razvoj kooperantskih odnosa sa malim proizvođačima, koji će imati sigurnost plasmana i plaćanja!

Šura

pre 9 godina

Sada kada se otvorila ogromna šansa da povećamo izvoz u Rsuiju, videli smo da nemamo šta da izvezemo! Stočarstvo je osnov razvoja celokupne poljoprivrede i ostanka mladih na selu, i ovakva kompanija će značajno doprineti ubrzanju celokupne obnove i razvoja poljoprivredne proizvodnje u Srbiji!

nafta

pre 9 godina

Nemacki privrednik Tenis, kao najveci evropski proizvodjac i izvoznik mesa, u znatnoj meri moze da pomogne nasoj prehrambenoj industriji u njenom razvoju. Srpska prehrambena industrija proizvodi kvalitetan prinos, a mali doprinos njenom radu ce joj veoma znaciti.

klik

pre 9 godina

Naravno da je nemacka firma Tenis dobrodosla u Srbiju, premijer Vucic je postigao dogovor sa vlasnikom pomenute firme da ona postane poslovni saradnik Srbiji u prehrambenoj industriji, za koju je firma Tenis proslavljeni evropski proizvodjac i izvoznik mesnih proizvoda.

kost

pre 9 godina

Investicije koje ce u Srbiju doci iz kompanije Tenis omogucice da se pokrene nasa industrija i da dodje do otvaranja veceg broja radnih mesta, to je od ogromnog znacaja za gradjane i ekonomiju zemlje, odlicna vest.

znak

pre 9 godina

Ako je jedan od evropskih giganata u proizvodnji i izvozu mesa, nemacka firma Tenis, zainteresovan da investira u Srbiju po pitanju nase prehrambene industrije koja je takodje na visokom nivou, treba ga prihvatiti kao poslovnog partnera, zaista ce mnogo znaciti.

sasaM

pre 9 godina

Nemacke firme su odlicno poznate po visoko kvalitetnom i profesionalnom radu u svim oblastima, tako da je, jedna od njih, firma Tenis, koja je najveci evropski proizvodjac i izvoznik u oblasti prehrambene industrije, veoma zainteresovana da doprinese Srbiji u pomenutoj oblasti.

drvo

pre 9 godina

Firma koja na evropskom trzistu posluje vise od 40 godina, nemacki privredni gigant Tenis je zapazila Srbiju kao povoljnog poslovnog partnera, ova prilika Srbiji u ogromnoj meri moze da doprinese u poboljsanju njenog prehrambenog sistema.

pecurka

pre 9 godina

Srbija sa Nemackom ima sve bolju sveopstu saradnju, sto je dokaz i dogovor premijera Vucica sa nemackim direktorom kompanije Tenis oko poslovne saradnje u oblasti prehrambene industrije. Veoma znacajna pomoc Srbiji u tom sektoru.

robot

pre 9 godina

Kompanija Tenis je zainteresovana za pokretanje proizvodnje u Srbiji, veoma ce nam znaciti njihove investicije u oblasti prehrambene industrije, treba ocekivati sto brzu realizaciju ove saradnje.

lokomotiva

pre 9 godina

Kompanija Tenis ce imati podrsku kako Vlade Srbije, tako i lokalne zajednice i proizvodjaca, njihov dolazak na nase trziste je veoma dobra vest, nadajmo se da ce sto pre doci do ostvarenja planirane saradnje.

akvarijum

pre 9 godina

Ulaganja koja ce doci iz kompanije Tenis imace veoma pozitivan uticaj na srpsku industriju, mozemo ocekivati otvaranje novih radnih mesta i pokretanje prozivodje, zaista dobra vest.

pirkac

pre 9 godina

Svako novootvoreno radno mesto je jedna velika pobeda, svi investitori bilo da su sa istoka, bilo sa zapada su dobrodosli u Srbiju, podrska za ovakvu politiku nase vlade...

VEST - ZA - SVAKO - POSTOVANJE

pre 9 godina

Nadam se da sada nece oni koji samo imaju primedbe na rad Aleksandra Vucic bar za trenutak priznati Vucicu kako njegov rad daje rezultat.Kritizeri samo kukaju kako se Aleksandar Vucic seta po Nemackoj i kako kosta drzavu. A to sto donosi nova radna mesta i sto ce mozda uspeti da povrati stocarstvo to za vas nema nikakve veze. Mi smo sebi najveci neprijatelji, ne treba nam niko drugi. Ali nadam se da ce i to konacno shvatiti nasi kritizeri i druzebriznici.

hrcak

pre 9 godina

Jedva ovako velika i uspesna kompanija kao sto je Tenis moze napraviti znacajan napredak u srpskoj prehrambenoj industriji, veoma je dobro to sto je premijer Vucic posetio kompaniju i pozeleo dobrodoslicu novim investitorima.

mleko

pre 9 godina

Sve pohvale za ovakvu vest, Srbiji je neophodan razvoj u oblasti prehrambene industrije, jer je nasa zemlja poznata po veoma kvalitetnom radu u pomenutoj oblasti. Nemacka firma ima volju da nam pomogne u razvoju pomenute industrije, sto je veoma dobro.

kais

pre 9 godina

Naravno da je nemacka firma Tenis dobrodosla u Srbiju kao poslovni partner u oblasti prehrambene industrije, jer je ova firma u vrhu evropskih proizvodjaca i izvoznika mesa. Premijer Vucic je jos jednom pokazao da sprovodi reforme koje pokrecu Srbiju unapred.

zora

pre 9 godina

Premijer Vucic je sa direktorom nemacke firme Tenis ugovorio saradnju u oblasti u kojoj je ova firma specijalizovana-proizvodnji i izvozu mesa, a nasa zemlja takodje ima perspektivu u prehrambenoj industriji, zakljucak je da je ovo odlicna prilika za poslovnu saradnju.

Laki

pre 9 godina

Obnova srpskog sela je moguća samo uz podršku ovakvih proizvođačkih giganata! Uspostavljanjem stabilnih kooperantskih odnosa sa malim gazdinstvima, koja angažuju čitavu porodicu uz korektne ugovore o proizvodnji za kompaniju ovakvog tipa, direktno postičemo ostanak mladih na selu, ali i šansu da se oni koji ostanu bez posla u državnoj upravi vrate na ognjišta i imaju izvor egzistencije!

Zoran M.

pre 9 godina

Dovodiš strane prehrambene idustrije u Srbiju, a šta ćeš sa domačom industrijom? Da je sahraniš?
Osudićeš omladinu da radi u svojoj zemlji, kod stranaca, za male pare i stvoriti bedu od ove nacije.
Gde ti je nacionalna strategija? Gde vidiš Srbiju za 50 godina?

popeye

pre 9 godina

Да погађам, ми дајемо најбољу пољопривредну земљу у Европи и ропски јефтину радну снагу, а Немци нешто пара, и то вероватно много мање од оног што је нестало у транзицији и колико смо се задужили за разне бесмислене пројекте?

Las Vegas

pre 9 godina

Samo vi kukajte kako se on seta po Nemackoj i kako kosta.. A to sto donosi nova radna mesta i sto ce mozda uspeti da povrati stocarstvo to nema veze.. Mi smo sebi najveci neprijatelji, ne treba nam niko drugi..
(Teodor Teja Kralj,

Koliko je to novih radnih mesta doneo???? Sve sto je otvorio samo se kitio tudjim perjem tj ono sto su drugi dogovorili i poceli da rade. Ne mislis da neko tek tako preko noci odluci da pljune pare i nesto izgradi.

Kiza bosanac

pre 9 godina

Jel ta firma dolazi u Srbiju ili je to samo Aco rekao da bi botovi imali novi razlog da hvale lik i delo Acin.
Evo ja Kiza Bosanac Vam kazem da zelim da IBM , Huawei ,Google , Microsoft , Cisco presele sve sto imaju u Srbiju , ajd doskoci tome Aco , ajde nadmasi ovo .

A sad povratak u realnost od ovoga nema nista , Nemacka za razvoj stocarstva pored Nemacke ima Poljsku a otvara im i se i Ukrajina .

I da Aco samo trosi , doduse ne nase pare posto mi to nemamo , ali zato pozajmljuje od Arapa.

nik sloter

pre 9 godina

Za saku Eura dacemo Nemcima najbolju i najplodniju zemlju,mi cemo naravno raditi za sicu,ali to je cena novih radnih mesta.Slavicu dan kad ovaj Vucic sidje s vlasti !

valjevac

pre 9 godina

Koje selo? Da li mislite ne one 80-to godisnjake koji zive po selima? Nije nestao stocni fond zbog nerada ili neke druge katastrofe vec zato sto je seosko stanovnistvo pobeglo u grad. Glasaci sns neka razmisle mozda im vule sprema preseljenje.

Teodor Teja Kralj

pre 9 godina

Samo vi kukajte kako se on seta po Nemackoj i kako kosta.. A to sto donosi nova radna mesta i sto ce mozda uspeti da povrati stocarstvo to nema veze.. Mi smo sebi najveci neprijatelji, ne treba nam niko drugi..

Aleksandar

pre 9 godina

svakim danom sve vise i vise dokazujemo koliko smo nesposobni...ej srbine kravu ne znas da pomuzes mi stvarno ali stvarno nismo normali kod nemca na farmi da radimo, ovog coveka treba ma batali neka nas muzu i dalje....

Teodor Teja Kralj

pre 9 godina

Samo vi kukajte kako se on seta po Nemackoj i kako kosta.. A to sto donosi nova radna mesta i sto ce mozda uspeti da povrati stocarstvo to nema veze.. Mi smo sebi najveci neprijatelji, ne treba nam niko drugi..

Graje

pre 9 godina

Aleksandar Vučić zaista radi za interes naroda i države, rradi na ekonomskom prosperitetu i razvoju. Drago da predsednici i vlasnici nemačke kompanija žele da investiraju u Srbiju. Srbiji je potrebna nova i moderna tehnologija koja će omogućiti brži tehnološki proces prerade meseca i dobijanje proizvoda, zatim brža kupovna moća, i povećanje BDP, a sa tim kraći i brži put proizvodnje do potršača. Srbiji su neophodne investicije za obnovu i modenizaciju proizvodnih linija i tehnoloških procesa,u samoj proizvodnji.Aleksandar Vučić pokazuje koliko mu je stalo do ekonomskog razvoju i prospariteta, i koji zaista radi za interes naroda i države, zapošljavanju građana.

Graje

pre 9 godina

Aleksandar Vučić zaista radi za interes naroda i države, rradi na ekonomskom prosperitetu i razvoju. Drago da predsednici i vlasnici nemačke kompanija žele da investiraju u Srbiju. Srbiji je potrebna nova i moderna tehnologija koja će omogućiti brži tehnološki proces prerade meseca i dobijanje proizvoda, zatim brža kupovna moća, i povećanje BDP, a sa tim kraći i brži put proizvodnje do potršača. Srbiji su neophodne investicije za obnovu i modenizaciju proizvodnih linija i tehnoloških procesa,u samoj proizvodnji.Aleksandar Vučić pokazuje koliko mu je stalo do ekonomskog razvoju i prospariteta, i koji zaista radi za interes naroda i države, zapošljavanju građana.

Kenzo

pre 9 godina

Gledam prenos Schalke04-Dortmudt ,a u počasnoj loži ,Aleksandar Vučić,pored Clemensa Toniesa,gledaju zajedno debi utakmicu.Tako je izbegao,da se meša u odluci,o Priđe.

Farmer

pre 9 godina

Svu svoju energiju Vučić ulaže kako bi se Srbija što pre digla iz ponora u kojem se nalazi. Odlazeći u zvanične i prijateljske posete kako zemljama EU tako i svim državama sveta, maksimalno koristi svoj ugled da ugovori što više dolazaka stranih kompanija i investicija u našu zemlju. Ni jedan jedini dan za vreme njegovih poseta nije izgubljen već produktivan i svrsishodan. Tačno je da se moraju otvarati porodične farme i zdruge kako bi se popravio i obnovio stočni fond što znači veliki doprinos ekonomskom oporavku zemlje.

Juzna pruga

pre 9 godina

Jug srbije je nekada bio prepoznatljiv po poljoprivredi i stocarstvu. Nazalost, u poslednjoj deceniji broj onih koji se time bave je sve manji. Nadam se da ce ovaj investitor doci na jug Srbije i ponovo pokrenuti ljude da se vise bave stocarsvom.

Avram

pre 9 godina

@Radovan
Tačno, čovek se ne zove Tenis nego Tenijus. Ne može se muklo "e" (umlaut), piše se na nemačkom kao "o" sa dve tačke iznad, tako pisati u srpskom jer to slovo nemamo a nemamo ni muklo "e", a između "i" i "u" javlja se prilikom izgovora gas"j" i mi taj glas pišemo (nonius - nonijus),jer je naš jezik fonetski.

Marence

pre 9 godina

Bilo bi znacajno da jedan takav partner ulozi u nasu poljoprivrednu proizvodnju,a jos vise u preradu mesa.Tada bi se mnoge stvari na trzistu unapred znale,a vezane su za otkup i plasman proizvoda.

Filijas Fog

pre 9 godina

Nikada neću razumeti kako neko ko ne voli Vučića može jednovremeno da mrzi svoje zemljake. Ljudi, to su radna mesta, koga priga za političare...

von Braun

pre 9 godina

Ako nastavimo ovim tempon Nemacka ce postati nas partner u oporavku zemlje. Dokaz su sve cesce uzajamne posete i dolazak investitora. Dace bog da se otvori sto vise firmi i zaposle ljudi.

Teodor Teja Kralj

pre 9 godina

Las Vegas, 27. septembar 2014 15:57)
Cime se on to kitio? Sta su pa prethodnici njegovi otvorili a on zavrsio? Etihad? Juzni tok? Jonson electric? Bgd na vodi?
Ja ibh voleo da su i zuti nesto radili za vreme svog mandata, osim unistavanja, ali nazalost nisu..

mile O4

pre 9 godina

Gledam prenos Schalke04-Dortmudt ,a u počasnoj loži ,Aleksandar Vučić,pored Clemensa Toniesa,gledaju zajedno debi utakmicu.Tako je izbegao,da se meša u odluci,o Priđe.
(Kenzo, 27. septembar 2014 16:56)
Nije Vučić od tih koji izbegava da donosi teške odluke, pa će tao večeras Vučić biti na sastanku sa bezbednosnim službama, i u zavisnosti od bezbednosnih procena jasno i glasno saopštiti odluku u vezi Prajda.

Fantom

pre 9 godina

Saradnja sa Nemačkom je definitivno na mnogo višem nivou u odnosu na prethodni period. Moramo nastaviti da razvijamo ovako dobre odnose i međusobnu saradnju, jer je to dobar način da se što pre ekonomski oporavimo. Nadam se da ćemo imati više zajedničkih projekata u budućnosti.

freshh

pre 9 godina

Naravno da pozdravljam sve napore naseg naseg premijera da se investitori sa modernim tehnologijama dovedu u Srbiju, ali zaista bih zelela da ulozimo snage, pameti i nesto novca da sacuvamo , razvijemo i brendiramo , kad je poljoprivreda u pitanju, autohtone vrste vocaka i stoke. Izvestan pomak nacinjen je sa mangulicom, ali, na primer, na trzistu vise ne postoje nase autohtone vrste jabuka.

led

pre 9 godina

Svaka firma koja je zainteresovana za investiranje u odredjenu oblast u nasoj zemlji je dobrodosla. Sada je to slucaj sa nemackom firmom Tenis koja ima volju da investira u nasu prehrambenu industriju. Samo napred.

Peter

pre 9 godina

Stočni fond nam je uništen iako imamo sve uslove da budemo veliki izvoznici mesa. Ikoristimo svaku šansu koja nam se ukaže da povećamo proizvodnju.

Matador

pre 9 godina

Vreme je bilo da neko pocne da se bavi i stocarstvom. Od toliko grla ostala je sacica uzgajivaca. To je najveca tragedija. Vreme je da ozivi selo, jer cim selu bude bolje bice bolje i ostalima.

Bill

pre 9 godina

Ako Vučić uspe da ubedi Tenisa da dođe i uloži u Srbiju, svaki poljoprivrednik treba da slavi taj dan jednom godišnje! Nažalost, u Srbiji ne postoji konkurenicja u poljoprivrednoj delatnosti jer je sve proizvedeno odmah plasira i prodaje, a porast proizvodnje može samo doneti do intenzivnije konkurencije što vodi ka rastu kvaliteta, a ne treba zaboraviti ni uticaj na smanjenje spoljnotrgovinskog deficita države.

klik

pre 9 godina

Naravno da je nemacka firma Tenis dobrodosla u Srbiju, premijer Vucic je postigao dogovor sa vlasnikom pomenute firme da ona postane poslovni saradnik Srbiji u prehrambenoj industriji, za koju je firma Tenis proslavljeni evropski proizvodjac i izvoznik mesnih proizvoda.

kost

pre 9 godina

Investicije koje ce u Srbiju doci iz kompanije Tenis omogucice da se pokrene nasa industrija i da dodje do otvaranja veceg broja radnih mesta, to je od ogromnog znacaja za gradjane i ekonomiju zemlje, odlicna vest.

Milan

pre 9 godina

samo sam hteo da vas ispravimčovek se ne zove Tenis nego Tönius(Radovan, 27. septembar 2014 16:15)

Ne ne, ne znas ti! Ako su Šavi, Masćerano i Mojes, onda je i Tenis.

nafta

pre 9 godina

Nemacki privrednik Tenis, kao najveci evropski proizvodjac i izvoznik mesa, u znatnoj meri moze da pomogne nasoj prehrambenoj industriji u njenom razvoju. Srpska prehrambena industrija proizvodi kvalitetan prinos, a mali doprinos njenom radu ce joj veoma znaciti.

alexandroo

pre 9 godina

Kompanija "Tenis" ima najveći obrt u mesnoj industriji u Nemačkoj, mogla bi da podeli znanja iz ove oblasti i unapredi i ostale proizvođače mesa u Srbiji.
Svojim kvalitetom mesa,ova kompanija bi bila veliki konkurent domaćim proizvođačima koji bi morali da poboljšaju svoje usluge i kvalitet da bi bili konkurentni na tržištu!

ninna

pre 9 godina

Kompanija je zainteresovana za pokretanje proizvodnje u Srbiji, što bi povećalo ne samo proizvodnju već i stočni fond i celu srpsku poljoprivredu.
Dolazak ovakve kompanije stvorilo bi konkurenciju našim domaćim proizvođačima i samim tim bi se digao kvalitet mesa.
Smatram da je to odličan potez Vlade ,pored otvaranja novih radnih mesta podići kvalitet mesa u Srbiji!

Tigar22

pre 9 godina

Verujem da će se Vučićev trud i zalaganje isplatiti i da će ulaganjem u Srbiju, od strane Tenis-a, biti otvorena i nova radna mesta, kako bi se krenulo sa umanjivanjem gorućeg problema u zemlji.

Sonja

pre 9 godina

Srbiji su preko potrebne ozbiljne evropske kompanije koje žele da razvijaju stočarstvo u Srbiji, ali tako što će podsticati razvoj kooperantskih odnosa sa malim proizvođačima, koji će imati sigurnost plasmana i plaćanja!

Šura

pre 9 godina

Sada kada se otvorila ogromna šansa da povećamo izvoz u Rsuiju, videli smo da nemamo šta da izvezemo! Stočarstvo je osnov razvoja celokupne poljoprivrede i ostanka mladih na selu, i ovakva kompanija će značajno doprineti ubrzanju celokupne obnove i razvoja poljoprivredne proizvodnje u Srbiji!

drvo

pre 9 godina

Firma koja na evropskom trzistu posluje vise od 40 godina, nemacki privredni gigant Tenis je zapazila Srbiju kao povoljnog poslovnog partnera, ova prilika Srbiji u ogromnoj meri moze da doprinese u poboljsanju njenog prehrambenog sistema.

pecurka

pre 9 godina

Srbija sa Nemackom ima sve bolju sveopstu saradnju, sto je dokaz i dogovor premijera Vucica sa nemackim direktorom kompanije Tenis oko poslovne saradnje u oblasti prehrambene industrije. Veoma znacajna pomoc Srbiji u tom sektoru.

znak

pre 9 godina

Ako je jedan od evropskih giganata u proizvodnji i izvozu mesa, nemacka firma Tenis, zainteresovan da investira u Srbiju po pitanju nase prehrambene industrije koja je takodje na visokom nivou, treba ga prihvatiti kao poslovnog partnera, zaista ce mnogo znaciti.

sasaM

pre 9 godina

Nemacke firme su odlicno poznate po visoko kvalitetnom i profesionalnom radu u svim oblastima, tako da je, jedna od njih, firma Tenis, koja je najveci evropski proizvodjac i izvoznik u oblasti prehrambene industrije, veoma zainteresovana da doprinese Srbiji u pomenutoj oblasti.

robot

pre 9 godina

Kompanija Tenis je zainteresovana za pokretanje proizvodnje u Srbiji, veoma ce nam znaciti njihove investicije u oblasti prehrambene industrije, treba ocekivati sto brzu realizaciju ove saradnje.

lokomotiva

pre 9 godina

Kompanija Tenis ce imati podrsku kako Vlade Srbije, tako i lokalne zajednice i proizvodjaca, njihov dolazak na nase trziste je veoma dobra vest, nadajmo se da ce sto pre doci do ostvarenja planirane saradnje.

hrcak

pre 9 godina

Jedva ovako velika i uspesna kompanija kao sto je Tenis moze napraviti znacajan napredak u srpskoj prehrambenoj industriji, veoma je dobro to sto je premijer Vucic posetio kompaniju i pozeleo dobrodoslicu novim investitorima.

akvarijum

pre 9 godina

Ulaganja koja ce doci iz kompanije Tenis imace veoma pozitivan uticaj na srpsku industriju, mozemo ocekivati otvaranje novih radnih mesta i pokretanje prozivodje, zaista dobra vest.

pirkac

pre 9 godina

Svako novootvoreno radno mesto je jedna velika pobeda, svi investitori bilo da su sa istoka, bilo sa zapada su dobrodosli u Srbiju, podrska za ovakvu politiku nase vlade...

VEST - ZA - SVAKO - POSTOVANJE

pre 9 godina

Nadam se da sada nece oni koji samo imaju primedbe na rad Aleksandra Vucic bar za trenutak priznati Vucicu kako njegov rad daje rezultat.Kritizeri samo kukaju kako se Aleksandar Vucic seta po Nemackoj i kako kosta drzavu. A to sto donosi nova radna mesta i sto ce mozda uspeti da povrati stocarstvo to za vas nema nikakve veze. Mi smo sebi najveci neprijatelji, ne treba nam niko drugi. Ali nadam se da ce i to konacno shvatiti nasi kritizeri i druzebriznici.

mleko

pre 9 godina

Sve pohvale za ovakvu vest, Srbiji je neophodan razvoj u oblasti prehrambene industrije, jer je nasa zemlja poznata po veoma kvalitetnom radu u pomenutoj oblasti. Nemacka firma ima volju da nam pomogne u razvoju pomenute industrije, sto je veoma dobro.

kais

pre 9 godina

Naravno da je nemacka firma Tenis dobrodosla u Srbiju kao poslovni partner u oblasti prehrambene industrije, jer je ova firma u vrhu evropskih proizvodjaca i izvoznika mesa. Premijer Vucic je jos jednom pokazao da sprovodi reforme koje pokrecu Srbiju unapred.

zora

pre 9 godina

Premijer Vucic je sa direktorom nemacke firme Tenis ugovorio saradnju u oblasti u kojoj je ova firma specijalizovana-proizvodnji i izvozu mesa, a nasa zemlja takodje ima perspektivu u prehrambenoj industriji, zakljucak je da je ovo odlicna prilika za poslovnu saradnju.

Laki

pre 9 godina

Obnova srpskog sela je moguća samo uz podršku ovakvih proizvođačkih giganata! Uspostavljanjem stabilnih kooperantskih odnosa sa malim gazdinstvima, koja angažuju čitavu porodicu uz korektne ugovore o proizvodnji za kompaniju ovakvog tipa, direktno postičemo ostanak mladih na selu, ali i šansu da se oni koji ostanu bez posla u državnoj upravi vrate na ognjišta i imaju izvor egzistencije!

Bokisha

pre 9 godina

Plasi me da cemo mi od svega da dobijemo nesto sto pocinje na P, a rimuje se sa imenom potencijalnog investitora i prijatelja iz Nemacke. :-D

Emigrant

pre 9 godina

Eh da nam je sve ko Tenis ( broj 1 muska, zene u vrhu liste) bila bi banja, covjek se zove Tönnies bravo za prevod kao Gerhad Schröder - Gero Saraf