Nedelja, 10.08.2014.

22:49

Policija objavila snimke nesreće

Policija je objavila snimak kamera na Brankovom mostu kada je nastradao Luka Jovanović. Na osnovu snimka nemoguće je utvrditi više detalja sem marke vozila.

Izvor: B92

Policija objavila snimke nesreæe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

196 Komentari

Sortiraj po:

Djordje Azanjac

pre 9 godina

Meni je ta ista s...a pandurska juce video nadzorom slikala auto kako je parkiran van propisa na nbgd i odvuko ga pauk. Znaci sporedna ulica na nbgd je dovoljno dobro pokrivena da se vidi ne samo broj tablica nego i zagrebani branik na koji sam se zalio. A vamo vuk pojeo magarca.
Molim da objavite.

Čika Gliša

pre 9 godina

Mislim da treba izaći i protestovati na Brankovom mostu, kao znak podrške mladićevom ocu, SVE DOK SE NE PRONAĐE UBICA IZ MINIJA. Ako treba i zatvoriti saobraćaj. Ovo je nečuveno, ne postoji snimak!? Ipak postoje granice preko kojih ne treba da dozvolimo da prave budale od nas.

Maja

pre 9 godina

Ovde se iz aviona vidi da je snimak montiran i od kog trenutka sme da se pusti. Strasno! Pa da li misle da smo svi toliko glupi i da cemo da progutamo sve sto nam se servira.. E moji "doktori".. Pa ako ne mozete 15 dana da nadjete auto koji je redak i ubio decka na Brankovom mostu sta dalje da se prica.. Banana drzava..

НБГ

pre 9 godina

Као и у случају мале Тијане, и овде могу да се упореде сигнали са базних станица и да се види да ли су власници тих аутомобила били у време несреће у близини. Такође, могу да се провере сви телефони који су у том тренутку качени на неку од оближњих базних станица. Велики је то посао, али није немогуће.

Djansr

pre 9 godina

Cekaj malo, postoji kamera za zutu traku koja je kod biciklistickog lifta i za trecinu je bliza od ove iznad raskrsnice.
Ovo sto gledamo je sa kamere koja snima prekrsaje na raskrsnici. Za most je ta druga. Dajte to da vidimo...

znam nas

pre 9 godina

Proklinjace vas dusa nastradalog/ih,nikada necete mira imati!
Da, to je apel i upozorenjima onima koji ikakve veze sa ovim imaju da se otvore, da pomognu razresenju ovog/ih ubistava... Grehota je ne pomoci.

ojs

pre 9 godina

``Ojs,Ojs,koliko ste sigurni u ovo sto ste napisali? Ne mogu da verujem da vi iko smeo da da pogresnu marku automobila za kojim se traga.
(Ma stvarno, 11. avgust 2014 11:12)

@ Ma stvarno, - Siguran sam 100%! Pogledajte snimak vozila nacinjen kod tramvajskog mosta! Vidi se da Mini na snimku ima samo dvoje bocnih vrata, sto znaci da to nikako ne moze biti model Kantrimen koji iskljucivo ima cetvoro bocnih vrata. Lepo sam napisao da se radi o modelu Mini Peacemen (dvoje bocnih vrata). Ima jos detalja koji razlikuju ova dva modela, i to sam napisao u mom prvom postu. Uostalom lako je na internetu na zvanicnom sajtu proizvodjaca proveriti kako izgleda Kantrimen a kako Peaceman. 100% sam siguran da ovo nije Kantrimen! Zasto ne raspisu novcanu nagradu za informaciju koja ce dovesti do hapsenja pocinioca i slucaj bi brzo bio resen! Pogledajte na netu ovo sto sam naveo i ubrzo ce te se razuveriti u neka Vasa uverenja Pitanje je samo sta mi obicni gradjani mozemo sada i odmah da preduzmemo da se ovo istera na cistac! Sajt kurira sa ovim snimkom su vec blokirali, a videcemo koliko ce izdrzati snimak na B92....... Nije prvi put da ih gradjani provale, samo treba biti UPORAN i sve ce izaci na cistac!

obican i jos normalan gradjanin

pre 9 godina

Bojim se da u ovom slucaju vec ima mnogo saucesnika u zlocinu. Siguran sam da bliski prijatelji, rodjaci i gospoda kolege pocinioca vrlo dobro znaju o kome se radi. Pitam se sta je sa njihovim moralom, grizom savesti...To je profil identican pociniocu?
Zamislimo da je kojim slucajem bilo obratno, lada da udari u katrimana? Bio bi pronadjen za akademsko vreme, a policiji bi prisvojila rejting za svoju sposobnost. Ovako i ono malo sto im preostalo od rejtinga unistavaju.
Treba narod konacno isterati na cistac guzonje, lazove, lopove, prodavce magle...nesposobnu i alavu bagru.

trudbenik

pre 9 godina

Policijo, teška su vremena, ne zna se ko kome diše za vratom, ko je moćniji, novac ili vlast ali smognite snage, obraz je jedan.

dzon travolta

pre 9 godina

onako kako su uhvatili Tijaninog ubicu,preko telefona,tako mogu i ovog lika.. zna se tacno koliko je sati bilo,nije bilo 500 ljudi na mostu i svi oni imali ista kola.. e sad je pitanje sto policija ne radi svoj posao? bas me zanima ko je mister/miss nedodirljivi..

Mile

pre 9 godina

Kad je vec objavljen snimak gde je otisao mini, imate snimke kamera sa privatne zgrade u zarija vujosevica prva zgrada sa desne strane https://www.google.rs/maps/@44.810974,20.441004,3a,20.8y,304.58h,98.23t/data=!3m4!1e1!3m2!1sVBFTt7xNl6xAA2DYyl8FpQ!2e0
ili kamere sa parking servisa , morao je da prodje kroz jednu od te dve ulice, ili su i te kamere protocne, ili se ceka da prodje period snimanja kako bi bilo koji snimak bio obrisan

Ma stvarno

pre 9 godina

Ojs,Ojs,koliko ste sigurni u ovo sto ste napisali? Ne mogu da verujem da vi iko smeo da da pogresnu marku automobila za kojim se traga.

Ljiljana, London

pre 9 godina

Sinoc sam napisala komentar pa mi nisu stampali. Da je snimak isecen i da je totalna sprd**a sto su ga uopste stavili. Meni je to dovoljno kao da su rekli "znamo ali necemo da resimo". I sta sad - narod reaguje jedno vreme, mozda se nadje neki nesrecni zrtveni jarac da preuzme krivicu, vesti vise ne objavljuju o tome, nemate ni nacina da pratite dalji razvoj ili da se posteno istresete zbog nepravde, i pojeo vuk magarca. Ako nas stvarno ovo boli, onda mi to moramo sami resiti, bez cekanja, bez tolerancije, a videla sam par dobrih saveta u komentarima koji bi itekako pomogli brzom resavanju ovog slucaja. Uzmite stvar u svoje ruke - nema druge, ako zelite sredjenu drzavu. Naroda je vise nego vlasti zapamtite to.

novosadjan

pre 9 godina

jel to policija zeli da ljudima pukne film i da ga neko nadje i odrobija? Zasto policija svojim naivno losim delovanjem izaziva porast kriminala koji ce se desiti ukoliko oni ne zele da rade svoj posao. Sta nam radi Doktor? Pise seminarski na temu kamera na Brankovom?

monte-video

pre 9 godina

Zašto je policija uopšte objavila ovaj tv snimak? Samo zato što krije nešto i zato što postoje prave kamere koje diskriminisu nekog! Ajd neka se sad javi dr. Fals nesa...

Mare

pre 9 godina

@ (..., 11. avgust 2014 09:24)

Ako je rastavljen, tek to policija može lako da otkrije. Treba samo svaki vlasnik da pokaže svoj registrovan auto... Plašim se da će pre da otkriju da je "neko ukrao auto, pa ubio Luku".

damask

pre 9 godina

Jel ovo paralelni univerzum?? Uporedite spisak mobilnih telefona registrovanih na baznoj stanici koja prekriva brankov most sa spiskom vlasnika tog vozila. Smanjite spisak osumnjicenih i uz pomoc par patrola nadjete krivca u roku 24h. Ako policija ne resi ovaj slucaj i tuzilasrvo ne zatvori krivca na visedecenijsku zatvorsku kaznu mozemo slobodno da rasformiramo drzavu ili da se pripojimo nigeriji ili sl.

BRUKA I SRAMOTA

pre 9 godina

Pa da li je moguce da je ovo jedina kamera koja snima na Brankovom mostu. Da li postoje kamere iz ulica koje vode na Brankov most iz Starog Grada i one sa Novog Beograda.Pogledajte sve kamere u tom okrugu sat vremena pre i posle nesrece i taj auto ce morati da se pokaze na snimku.Pa ta nije to FIAT PUNTO pa da ga ima na svakom koraku.Ali sta ocekivati kada nam je minisrtar PROPALI STUDENT NEKILKO DRZAVNIH FAKULTETA I VODI JEDAN OD NAJVAZNIJIH RESORA U ZEMLJI.

Bojana

pre 9 godina

Našli su Tijaninog ubicu u sred nedodjije, a ne mogu da nadju ovog u sred centra grada gde sve vrvi od kamera! Imaju oni i druge snimke, itekako, samo se selektivno prikazuju snimci za medije kako bi se opravdali. Debelo su podmićeni da ne otkriju ubicu! SRAMOTA!

lokator

pre 9 godina

Lepe promene nam je doneo ovaj Vucic,mozes da zgazis coveka i ako imas pare ili si rodjak nekog olosa na vlasti nisi kriv i nikom nista.

aca Umc

pre 9 godina

da ne bude ono "vlasnik automobila je sin poznatog Bg biznismena tog i tog ali u trenutku nesrece nije on sedeo za volanom vec njegov bliski prijatelj koji je isao tetki da odnese lek, i koji se uspanicio kad je video sta je uradio... ali se kasnije sam predao" neko bi par godina u corki mogao dobro da naplati.

vrcani

pre 9 godina

pa nije se countryman STVORIO na B.mostu. Došao je iz grada.Pregledajte 100 kamera i sve će biti jasno.Kao što je i jasno da ga neko štiti.

milenko

pre 9 godina

Na kraju će naći neki žrtvu koja nema ni kučeta ni mačeta da joj ovo napakuju, kao što sumnjam da je bilo i u slučaju sirote Tijane.

SVD

pre 9 godina

Tako je postupljeno i u slučaju ubistva dvojice gardista u Topčideru, pa uprkos obećanjima sa najvišeg mesta, nije bilo rezultata, jer baš u tom trenutku su kamere bile isključene, jer su oni pucali jedan u drugog i slične gluposti. Mislim da s eovde radi o sličnoj manipulaciji u koju je uključen neko ko je velika budža u Srbiji! Ne dajte se, građani!

ivica

pre 9 godina

a da probate geo lociranje preko mobilnog telefona koji je vozac ubica sigurno imao? imate vreme nesrece uporedite ga signalima koji su bili u to vreme na mostu, to je ovima iz DB sitnica...

Coa

pre 9 godina

Pa taj auto je dosao iz nekog pravca,prosao pored nekih kamera u centru ili na N.Beogradu na kojima moze naknadno jasno da se vidi reg.broj,uzgred rec je o gradu koji je pokriven sa stotinama što saobracajnih što kamerama za druge namene koje mogu da posluze, NEVEROVATNO...

?

pre 9 godina

Neće te mi valjda reći da nema kamere koja snima traku i iz drugog pravca. Znači sad stvarno nekog prikrivaju, jer postoje dve kamere za žutu traku.

Android 17

pre 9 godina

Pa je*ale vas kamere kad vi morate da njom da zumirate 500 metara da bi videli sta se desava. Ako je to jedina kamera koja pokriva tu stranu puta, onda stvarno...

Realno

pre 9 godina

Jel ovo dovoljno za smenu nacelnika? Ja mislim da jeste. Hvale se stotinama kamera, a ne mogu da nadju jedan relativno redak automobil. Kakva sramota.

zvezdarac

pre 9 godina

Ovde ima jedan problem sa ovom kamerom: ona ne snima prekršaje, već prati tok saobraćaja i postavljena je tako da se vidi ceo Brankov most ali obzirom da je most dugačak a kamera postavljena "negde" u Brankovoj ulici, ne postoji mogućnost da ovakva kamera beleži sve detalje događaja na mostu. Primetićete tokom snimka (osd) da operater zumira i to do čak 70x da bi video šta se događa. I to je verovatno digitalni zum u pitanju, što znači ogroman blur slike. bez ikakvih detalja. A tragedija se dogodila na kraju mosta, praktično pred raskrsnicom. To je upravo ono što može biti loš podatak jer kamera koja snima prekršaje u žutoj traci je montirana na početku mosta, odmah uz početak žute trake, na visini od oko 4 metra što vrlo verovatno, zbog zakrivljenja mosta, znači da ta kamera "ne vidi" ovaj deo gde se nesrećaa desila. Ta prekršajna kamera ima daleko bolje karakteristike, bolju rezoluciju i snimci su toliko detaljni da se (u slučaju iste takve prekršajne kamere koja stoji na drugoj strani) na snimku lepo može prepoznati koja osoba upravlja vozilom (video prijateljevu prijavu i slike, vidi mu se lice dok je za volanom kombija).
Uzmite sa rezervom ovo jer nisam 100% siguran koliko je most "kriv" i šta kamera tačno vidi ali mislim da ona ne može da "dohvati" taj deo (uzgred, tu već nije žuta traka).
Zašto su kamere montirane i određeni delovi tako površno pokriveni? Pa zato što je ovo Srbija i sve je površno odrađeno.

Neša

pre 9 godina

U svemu ovome nešto mi je nejasno.Čemu služe kamere na mostu,ako one nisu u stanju da indetifikuju vozilo koje snimaju.I drugo:Kako to da je moja supruga pre godinu dana dobila prijavu kod sudije za prekršaje što je iz pravca Zemuna prilikom prestrojavanje za silazak sa mosta zgazila žutu liniju.Tom prilikom uručen joj je snimak vrlo jasan vozila i njegove regstarske tablice.Nisam sklon da bilo koga sumnjičim.Ali eto doveden sam u situaciju,upravo zbog snimka koje je policija dala u javnost,da se pitam o čemu se ovde radi ?.

preCednik

pre 9 godina

ovaj snimak je skroz nekoristan. kao takav iz pijeteta, koji policija ociglrdno ne posededuje, nije ga trebalo ni objavljivati.
objavljivanjem snimka su postigli da svi misle kako policija hoce da nas napravi budalama i da je pocinilac neko koga ona stiti.

ako policij stvarno tako glupa kavom se ovde predstavlja onda eto neka procita komentare ovde. ima nekoliko dobrih saveta sta da urade.

da li to oni daju vremena pociniocu da popravi auto ili ga rastavi u delove? ili da bi na laganini spakovao kofere i "napustio" zemlju?

SvemocniPolicajceSrpski ti koji si nasao ukradeni bicikli japanca za nekoliko sati i slikao se sa njim, ti koji si na celu svih javnih i tajnih sluzbi,, uslisi molbu nasu iresi ovo! ovo je zemlja tvoja i moc je tvoja.amin.
aktueni ministre policije sa laznim dr ne obracam se tebi. da se ne umislis.

proton

pre 9 godina

Vozač kantrimena koji je ubio dečka ne mora nuzno da bude i vlasnik vozila.
Mislim da se sada traži dobrovoljac koji će reči da je on bio vozač...

blackdog

pre 9 godina

Sta je ovo bre? Koji je ovo bezobrazluk, kao da smo svi ovce za sisanje! Ne mogu ni jedno jutro da procitam vesti a da ne poludim. Jasno je k'o dan da se ovde neko stiti. A kao sto neko od komentatora rece, taj auto je davno rastavljen i nestao je sa lica zemlje, bas kao sto je njegov vlasnik davno otperjao preko granice ove nase korumpirane nazovi drzave!

stevan

pre 9 godina

sve saobracajne dozvole su digitalizovane,i svi podaci se nalaze u sistemu.Za pretrazivanje je potrebno toliko malo vremena ,mogu se klasificirati po marki vozila, boji...i to ne samo za podrucje bgd nego za celu Srbiju,ukljucujuci i Vojvodinu.Ako citaci strujomera mogu obici i procitati stanje na brojilu svaki mesec ,koliko je potrebno da se obidju svi vlasnici doticnog tipa (ili slicnog)automobila? ali , to treba i hteti i zeleti uraditi.Mozda je to cak i zabranjeno, Vucicu sve oci javnosti traze da o
dobris istragu!

arkadije

pre 9 godina

dajte meni originalni snimak,da vam procitam tablicu.Koga stitite? cija cerka ili sincina je vozila auto?takvih automobila u beogradu ima pet sest komada.

FBI

pre 9 godina

Da sam ja ne daj boze uradio to savatali bi me vec ujutro. Ovako "vazna licnost" je odmah alarmirala vrh policije ili je necije dete reklo ocu a "savesni" roditelj potegao policiju.A onda "posteni" u policiji cekali da se situacija razvodni i da ovaj slucaj predje u onih 10% nerasvetljenih. Pronadju nekog ko na seoskom drumu ubije biciklistu ili nekog zalutalog pijanca

Miki

pre 9 godina

E ovo majmunisanje sa istragom me baš užasno izvelo iz takta. Okupio bih 300 komšija, rodjaka bližih i daljih i blokirao Brankov most do daljnjeg, dok:

1. Ne nadju ubicu
2. Objave, ko je kako i zašto prkrivao istragu


Nemojte se igrati sa narodom. Nemojte se igrati sa narodom!

Mik

pre 9 godina

Ovaj slučaj policija NEĆE ili NE SME da reši! Toliko je to prosto da je trebalo da bude rešeno za nekoliko dana.
a) radi se o vozilu koje nije uobičajeno b) nesreća se desila na prometnom mestu, pokrivenom kamerama. Prekontrolišu se SVI automobili i nađe se. Tragovi nesreće se ne mogu izbrisati!
Baš me interesuje da li bi se ovako ponašali da je njihovo dete ubijeno!

BG

pre 9 godina

(Mutna voda, 11. avgust 2014 08:00)
Kažeš senzor za šuutu traku. Pa most se snima sa dve strane u oba pravca. To znači da postoje 4 kamere koje prate žutu traku + ko zna koliko još nekih drugih kamera snima ovaj deo puta. Ovog su mogli da uslikaju milon puta u sasvim doboroj rezoluciji, da ne pričamo da se i naknadnom obradom slike može dobiti dosta dobrih podataka.
Ja sam se namerno pri kraju mosta prestroio u žutu traku da skrenem sa mosta, bio je dan i ni jednog autobusa u žutoj traci i dobio sam kaznu. Do duše to je bilo na drugoj strani mosta. Sva auta pored mog u drugoj traci se jako dobro vide.

Jovan Ristic

pre 9 godina

Imaju i fotografiju leđa počinioca fotografisanu u mraku, bez blica, kao i pozivni broj njegovog telefona. Zar je toliko teško pronaći sve vlasnike ove marke vozila?

...

pre 9 godina

Taj auto je iste veceri rastavljen za delove ili ti u nekoj reci zavrsio bez tablica, dokumenata, brojeva sasije, motora... Cim klinac ima pare da vozi tako nesto, nece mu biti zao da ga baci jer tata sutra nabavlja drugi.

bogi

pre 9 godina

Da hoce mogu i sve mini kantrimene da nadju i od starnih tablica kod nas. Postoje zapisi video i tablica na svakoj naplatnoj rampi.

Nacice ga ako hoce.

nemanja

pre 9 godina

A u Beogradu postoje 50.000 kantrimena??!Daj ljudi radite svoj posao i ne stitite krivce ma ko to bio.Ajde PV stisni te policajce,ako mogu tako da se nazovu.

Labud

pre 9 godina

Tvrdim da se ovde manipulise, mozda caj i policijom. Igrom slucaja imam neoliko kazni za zutu, sto po danu, sto po noci, i kristalno se jasno vidi mazda 3 i registracija. To ova kamera nije.

Smarty

pre 9 godina

Kakva blamaza kriminalisticke policije, dovoljno za smenu nacelnika (zbog nesposobnosti ili saucesnistva svejedno).
Nacelinik trazi da mu gradjani rese slucaj - OK, prihvatam! Dajte mi pristup policijskom kompjuteru da vidim adrese (i zanimanja) registrovanih vlasnika Mini katrimana i suzicu vam potragu na 5-6 osumnjicenih. Priupitati ih gde odrzavaju svoja vozila pa proveriti (obicno na okviru tablica je kuca koja odrzava vozilo). Nakon toga dajte mi listing sa baznim stanicama oko brankovog mosta da ga uporedim sa njihovim mobilnim telefonima. Ukoliko prijave drugi (novi) broj proveriti kod njihovih prijatelja koje brojeve telefona imaju. I eto vam krivca u roku od jednog dana! Gospodo, 21. je vek, manite vise udbaske metode "niko nam nije nista dojavio". Ostavljate osnov za sumnju u javnosti da stitite nekog...

jelena

pre 9 godina

Za razliku od ostalih evropskih zemalja, mi imamo ministra policije doktora nauka. Sigurna sam da ce on vrlo brzo resiti ovaj neverovatno komplikovan slucaj. A ako ga ne resi, podnece ostavku, jer je castan covek.

monte-video

pre 9 godina

ovo nije policijska kamera! zataskavaju! nasli ubicu tijaninog a ovog ce da poklope izbori, ekonomski problemi i zdravo... poruka za vozaca...: ne brini se... ako ne dodje sad kazna, doci ce drugi put...!!! ko ne plati na drini...

jelena

pre 9 godina

Za razliku od ostalih evropskih zemalja, mi imamo ministra policije doktora nauka. Sigurna sam da ce on vrlo brzo resiti ovaj neverovatno komplikovan slucaj. A ako ga ne resi, podnece ostavku, jer je castan covek.

zoran1965

pre 9 godina

jel ovo policija hoće da se narod sam samoorganizuje, nalazi krivce i presudjuje im ?
neće da valja to, onda nastupa anarhija. misle li 'zaštićeni' da će onda stvarno biti zaštićeni

Onomad

pre 9 godina

Kada su onom Japancu ukrali bicikl u "Uscu", nadjose i pocinioca i bicikl u roku od dva-tri dana. Tijaninog ubicu su locirali preko baznih stanica mobilne telefonije i preklapanja signala dva telefona, a bilo je daleko vise od nekih sto telefona. Sada ima snimak, zna se i boja (boje)vozila, sigurno se moze izvuci listing vlasnika kantrimena u celoj Srbiji. Moguce je da je to sakriveno u nekom selu, pa kao ne mogu da identifikuju. Ali, malo je cudno da se ovo ne moze naci.

Dragan

pre 9 godina

Pitanje za ministra policije, gospodinea Stefanovica: " Da li zaista mislite da smo svi mi maloumni i da verujemo da ovde niko nikoga ne stiti?"
Pitanje za premijera, gospodine Vucica: " Sta se desilo sa Vasim obecanjem da nece biti nedodirljivioh?"
Hvala.

Mutna voda

pre 9 godina

Auto se popeo ma most iz pravca ulice Gavrila Principa što znači da je 90 posto vremena bio okrenut bokom. Kada je ušao na most odmah se prestrojio u srednju traku i njom nastavio ali već u tom trenutku je bio predaleko za ovo impotentno sočivo. U žutoj traci nije bilo nijednog vozila tako da senzor kamere za žutu traku nije ništa registrovao, što znači da u tom trenutku kamera nije snimala. Da je naišao iz Brankove ulice to bi već bila druga priča. Možda bi policiji bilo zanimljivo da pogledaju snimke privatnih kamera, ukoliko ih ima na tom potezu, u vreme nesreće?

Kunta Kinte

pre 9 godina

Svakog dana u 16h, otac pokojnog mladica dolazi na Brankov most u znak protesta, a iz dana u dan pridruzuje mu se sve vise ljudi. Kako se stvarno podigla velika buka oko celog slucaja, plus narod izrazito iritira ovakvo ponasanje policije, nesto mi govori da ce danas na mostu biti i vise od 200 ljudi, sto vec prilazi kriticnoj masi koja ce biti u mogucnosti da na kratko blokira saobracaj makar u jednom smeru, i jos vise skrene paznju na sve "zakulisane" radnje oko identiteta vozaca. Kako policija tvrdi da su snimci lose rezolucije, plus ne pominju kameru iz zute trake, predlozio bih ucesnicima protesta da na isti dodju svojim vozilima, iz pravca centra grada, i to VOZECI ZUTOM TRAKOM, ili jos bolje, da se postroje jedan pored drugog u sve tri trake, i voze istom brzinom. Postavljaju se dva pitanja: Da li ce policija imati smelosti i hrabrosti da posalje fotografiju tablica i kaznu za nepropisnu voznju, kao i da li ce se na toj fotografiji videti registarske tablice sva tri vozila, u sve tri trake. Siguran sam da je odgovor na drugo pitanje pozitivan, ali sam isto tako siguran da ne bi imali materijalni dokaz iz prvog pitanja da to i potvrdimo.

zen

pre 9 godina

Чији ли је ово мали? ово је мини оне, чини се да је кров црне боје... биколор варијанта или кабрио.

jocaskljoca

pre 9 godina

Licemerna drzava na delu! Sa skoro ni malo dokaza su pronasli Tijaninog ubicu. Sad kada imaju 100% dokaza oni se prave ludi. Ova zemlja je devijantna definitivno!!!

DR

pre 9 godina

Da rezimiramo cinjenicno stanje:
1. Policija nije dala snimak prave kamere (zute trake) sa mosta na kojoj se jasno sve moze videti,
2. Na snimku koji su dostavili cenzurisan (isecen) je prolazak Minija Brankovom ka Uscu (na kom se moze sigurno naslutiti broj tablice),
3. Ne videh u komentarima a realno postoje samo dve moguce verzije o vozacu Minija. On/ona je da bi dosao do starog tramvajskog mosta imao samo jednu mogucnost: nakon mosta skrenuti desno, pa odmah opet desno prema splavovima. Potom opet desno kroz prolaz ispod Brankovog mosta i pored starog sajmista doci ulicom Sajmiste do raskrsnice sa ulicom Zemunski put, koji Mini preseca kao sto smo videli na prvom snimku koji se ranije pojavio. Policija je taj snimak dala naravno samo i iskljucivo jer se na njemu zapravo nista ne vidi, osim onog sto i bez njega vec znamo, a to je marka vozila. Ono sto nam taj snimak jasno govori je da je vozac Minija ili pokusao da zametne trag bezeci prema ciganmali koja se tamo nalazi, ili da je mrtav ladan opusteno nastavio u provod na splavove koji se takodje tamo nalaze, sto je po meni mnogo logicniji scenario, sobzirom da je ocigledno u pitanju neka mladja veoma bahata osoba, iz vladajucih struktura drustva, cim je policija toliko i ocigledno stiti. Posto je u pitanju duboka noc, takodje postoji i mogucnost voznje u veoma alkoholisanom stanju sto ce se ovim odugovlacenjem iskljuciti.

moje ime

pre 9 godina

slucaj mi je veoma cudan .
osoba koja je ovo uradila ne zivi u pustinji .
osoba koja je ovo uradila sigurno privlaci paznju komsiluka svojim automobilom .
trenutno je putem medija ( ovoga puta hvala medijima ) skoro svaki stanovnik Beograda / Ssrbije obavesten kakvo se auto trazi i da je ubijen mladic , samiom tim i komsiluk te osobe zna sta/ ko se trazi .
moralo bi i bez policijskog rada da procuri carsijom cije je auto , bar od uveta do uveta , ako je osoba toliko opasna , a nije , kod nas opasne osobe ne vozaju kantrimene .
ako mi odrasli mozda ne primecujemo , klinci sigurno znaju ko sta vozi iz komsiluka .
garantujem da ce se saznati i bez policijskog rada o kome se radi ( komsije ce primetiti da komsijin kantrimen nije vise u upotrebi , ili je vlasnik otisao naprosto u inostranstvo , ili ne vidjaju komsiju koji je vozio to auto , ne mogu da verujem da ce ubica tek tako da nastavi da voza osteceni auto i pozdravlja komsiluk kao da nista nije bilo , nemoguce .
ovo sa davanjem isecenog i montiranog snimka uvidjaja nesrece je jos jedno vredjanje inteligencije gradjana .

Nikola, policiju i sudstvo na stub srama i svako da moze da baci kamen na njih

pre 9 godina

Pokusaj manipulacije javnost je jasan. Odlucujuci momenat kada taj mini dolazi na most fali, isecen je verovatno. Pitam se odakle policija zna da je bio "mini kantrimen"? Na ovom snimku to nije mogla da ustanovi. Ipak, za svaku normalnu, azurnu, policiju koja hoce da resi slucaj, podatak o marci automobila bi bio sasvim dovoljan da se ubica za 24 sata nadje. Ovaj slucaj bi u jednom Njujorku, Londonu, Tokiju, gradovima za koje je Beograd obicna palanka, bio za par sati, posle ustanovljavanja marke ubicinog vozila, resen. Ali "nasa" policija nece sa time da se bakce. Ko ce bre, misle "nasi" panduri sad da proverava 100 (ejjj 100 !) vlasnika "kantrija", da proverava prodavnice rezervnih delova za taj auto, mehanicarske radionice, farbare, da pregledaju sve, ama bas sve kamere iz blize okoline tog mosta...idi bre, ko ce to da radi. Puno posla bre. Ubijeni je ionako "niciji" sin, a ubica je mozda neciji. U svakom slucaju svi koji "rade" na ovom slucaju zajedno sa ubicom, neka jednog lepog dana gore u paklu, a ubici posebno zelim da nastrada na isti nacin i u to sam i ubedjen. Auto ce biti njegov grob...kad-tad.

Dusan SF

pre 9 godina

Mora da je odvratan osecaj biti kmet u Srbiji. Nazalost iz feudalizma necete izaci dok ne bude 30.000 ljudi na tom mostu, jer ovde se radi o principu.

Sandinista

pre 9 godina

I jos nesto nema veze sa temom ali svi se secamo snimka kod arene boja ociju se videla a ne tablice tako da ne mlatite mego hapsite

napred

pre 9 godina

vrlo vjerovatno da se radi o nekom bliskom drzavnom vrhu ove drzave, saznanjem bi vjerovatno moralo doci do neke ostavke od glavesina sto bi uzdrmalo vlast,tako da se vjerovatno za sada pokusava smanjiti reakcija naroda i minizirati dogadjaj, samo sta ce smisliti da se predje preko ovog dogadja...

Ivan

pre 9 godina

Ajd da je bio u golfu dvojci, pa da kažeš ogromna baza kola. Ali ovako ne mogu da nađu?! Pa nije on mogao da ubije čoveka bez ikakvih oštećenja vozila i to na vrlo jasnim i definisanim mestima. Pa u proveru sve vozače i vozila, ukrsteno sa majstorima koji su ih mogli sredjivati. Naravno ovo se sve brzo moralo uraditi bas zbog toga da ne bi imalo prostora da svaki dunster može da sredi tako specifičan auto. Sve u svemu tužno i sramota!

flojd

pre 9 godina

Pade mi napamet... da napravim transparent sa natpisom u stilu "Dokle idu veze u Srbiji?" i "Zašto su smenjivani načelnici kad korupcija i protekcija i dalje rade?", da ga okačim na auto dok prelazim most noću u jednoj od dve regularne trake.
Da vidimo da li bi policija tada došla do vozača...
Šanse mi deluju 99.9%.

Gorki

pre 9 godina

Ciji li je ovo sin, cim je ovako mutno !?
Zasto je bezao kad ce i onako uzeti "Djavoljeg advokata" i proci nekaznjeno kao sin Zeljka Mitrovica.
Pitam se samo sta bi bilo da ovaj jadni otac nije uporno stajao na mostu, verovatno nista.

Mile

pre 9 godina

@ Samo bahato
"2. Mini je nakon nesreće imao samo dva načina da nastavi vožnju silazeći sa mosta. Prvi, da nastavi pravo pored Ušća, ka raskrsnici sa Milentija Popovića (na toj raskrsnici ima kamera, šta je sa snimkom?). Drugi, da skrene desno sa mosta, Bulevarom Nikole Tesle, gde već na prvoj raskrsnici ima takođe kamera. Do duše, ta kamera snima vozila iz drugog smera, ali svaki put kad prođem tuda i pogledam u kameru, siguran sam da je moj auto u njenom uglu zahvata (šta je sa snimkom?)."

Netacno. Sa Brankovog mosta je mogao da skrene desno u Bulevar Nikole Tesla i onda odmah desno pa da prodje ispod Brankovog mosta i uputi se ka Starom sajmistu. Ako je isto vozilo na snimku sa raskrsnice kod Tramvajskog mosta onda je upravo to ucinio.

@Jovan
" Vidi se da se mini po kretanju na kameri spustio iz Brankove ulice. Dotle je mogao da dodje samo ili iz tunela ili da se ukljucio iz Carice Milice. Jel ima kamera na Zelenjaku? Vracajte se unazad. Ako je dosao iz tunela onda je dosao ili od skupstine ili od Doma omladine. Ako je dosao od D.omladine mozda je dosao iz Bul. Despota Stefana ili sa Trga ili iz Francuske."

I opet netacno. Sta ako se ukljucio na Brankov most iz pravca Gavrila Principa tj. iz Crnogorske koja vodi iz Savamale ka Brankovom mostu?

Zoki kaze

pre 9 godina

Pa fino. Dali su dva snimka, od kojih je jedan crno-beli i ne prikazuje nista, a drugi takodje ne prikazuje ništa već dosipa so na ranu porodici ubijenog mladica. Naravno, kada neko ko nije zaštićen napravi prekršaj uredno dobije izoštrenu sliku sa sve tablicama na adresu. Taj mini je osim toga, pre nego što se popeo na most prošao kroz centar grada gde ima stotine kamera. Od onih što nadgledaju saobraćaj do kamera od lokalnih radnji. Nemoguće je da ni jedna ništa nije snimila...

hm?

pre 9 godina

Ovo je kalsicno zamajavanje javnosti. Kao policija ne moze da resi slucaj, pa trazi pomoc gradjana. Ovo bi bilo u redu da se sve dogodilo u nekom od prigradskih naselja, ali na Brankovom mostu...!? Pa taj auto je mogao samo da nastavi pravo i udje u Bulevar M. Pupina gde ga vec na prvom semaforu ceka kamera ili da ode prema Zemunu gde ga opet kod Usca ceka kamera. Nemoguce je da je ovo jedini snimak. Ocigledno da policija nekog stiti!

Dragan

pre 9 godina

Na pocetku snimka kamera stoji zakucana,znaci da je malo pre pocetka snimka kantrimen prosao tuda,ali pocetak je isecen.Kao neko ko 20 godina radi sa kamerama u raznim sistemima mogu samo da kazem,KOGA BRE VI ZA****VATE,PA NE KOPCAMO SE MI NA LEDJA OVO JE 21 VEK.

Boško

pre 9 godina

Ja predlažem da svi vozači koji prelaze preko Brankovog mosta na mjestu nesreće prelaze u žutu traku i tako sve do dana dok se neotkrije ubica.Videćemo dali će dolaziti pozivi za prekršaj.

Dzoni

pre 9 godina

Ovo je vredjanje svake intaligencije.. Tu ima bar 6 kamera koje snimaju i registarske tablice.. Ili su se bas tad sve taj trenutak pokvarile kad prosao tatin sin ubica a pokvase se i na ostalim raskrsnicama.

bane

pre 9 godina

Mene nebi začudilo da policija podnese prijavu protiv pokojnog Luke zbog nenošenja reflektujučeg prsluka i kazni ga novčanom kaznom koju bi morali da plate njegovi roditelji a vozača Mini Morisa da proglse oštećenim i da mu se isplati šteta nastala na vozilom.Naplatu obavezno bi morao da izvrši privatni sudski izvršitelj.

bahata baraba

pre 9 godina

je li drotovi, shta smo mi!?...veverice?...uvaljujete nam ovde 17 minuta nichega i kao: "eto, to imamo"...vadite bre taj snimak iz fioke i snimke oblizhnjih raskrsnica...pa nema milion smerova sa Brankovog mosta...kupujete vreme kojekakvim izgovorima...alibi se pravi, eto shta je u pitanju...nije raja glupa...nego shta nego je neki glavonja ili nekog glavonje rod...ne bih bio iznendjen ni da se trenutno za lepu nadoknadu trazi neki jadnik koji ce uskoro da se pojavi u javnosti i izjasni kako je on vozio to auto, koje je opet u vlasnishtvu nekog guzonje...mutno je da ne moze mutnije...neko se debelo pokriva....blokirati ceo grad ako treba zbog ovakve bahatosti...ova farsa sa snimkom i smeshnim izgovorima je takva shamarchina obichnim i normalnim gradjanima da je to strashno...fotelje vrha policije bi vec trebalo da lete!...nadjite ubicu, privedite ga pravdi i osudite...odmah!...

apokalipsa

pre 9 godina

ovi se stvarno zezaju sa nama...ovo je 21 vek i vecina nas zna kako funkcionisu kamere za kontrolu saobracaja,a posebno mi kojj smo dobili kazne za zutu traku...

da da

pre 9 godina

Mini se sa mosta iskljucio odmah desno, opet desno pa je prosao ispod B.mosta na Sajmiste, jer su ga posle tamo snimili s boka.
Policijo sram te bilo, koga pravis ludim?!
Svi da vozimo od danas zutom.trakom i niko ni jednu kaznu da ne plati.
I da se smeni nesposobni ministar un.poslova.

da da

pre 9 godina

Mislim da ova za zutu traku nema PTZ kontrolu?!
A opet ko zna, mozda je neko namjerno pustio ovu kameru, kad se uverio da je neuopotrebljiva.

Yammy

pre 9 godina

Ko udara minuse na komentare gde ljudi traze jos snimaka, jel ubica i njegov tata? Sta se desava sa Zeljkovim sinom koji je udario devojcicu? Pisite i o tome! Policija u ovom slucaju moze kao i u Tijaninom proveriti telefone i lokaciju, posto se zna i auto onda je mnogo lakse.

DR

pre 9 godina

Da rezimiramo cinjenicno stanje:
1. Policija nije dala snimak prave kamere (zute trake) sa mosta na kojoj se jasno sve moze videti,
2. Na snimku koji su dostavili cenzurisan (isecen) je prolazak Minija Brankovom ka Uscu (na kom se moze sigurno naslutiti broj tablice),
3. Ne videh u komentarima a realno postoje samo dve moguce verzije o vozacu Minija. On/ona je da bi dosao do starog tramvajskog mosta imao samo jednu mogucnost: nakon mosta skrenuti desno, pa odmah opet desno prema splavovima. Potom opet desno kroz prolaz ispod Brankovog mosta i pored starog sajmista doci ulicom Sajmiste do raskrsnice sa ulicom Zemunski put, koji Mini preseca kao sto smo videli na prvom snimku koji se ranije pojavio. Policija je taj snimak dala naravno samo i iskljucivo jer se na njemu zapravo nista ne vidi, osim onog sto i bez njega vec znamo, a to je marka vozila. Ono sto nam taj snimak jasno govori je da je vozac Minija ili pokusao da zametne trag bezeci prema ciganmali koja se tamo nalazi, ili da je mrtav ladan opusteno nastavio u provod na splavove koji se takodje tamo nalaze, sto je po meni mnogo logicniji scenario, sobzirom da je ocigledno u pitanju neka mladja veoma bahata osoba, iz vladajucih struktura drustva, cim je policija toliko i ocigledno stiti. Posto je u pitanju duboka noc, takodje postoji i mogucnost voznje u veoma alkoholisanom stanju sto ce se ovim odugovlacenjem iskljuciti.
Toliko.

Photo shoop

pre 9 godina

Saobraćajnice u Srbiji, u Beogradu posebno, su postale poligoni za "Ruski rulet"
Ako su, kako navodi policijski izvor,kamere "nemoćne da očitaju registarske tablice" , KAKO je moguće kažnjavanje vozača sa "uslikanim" brojem reg. tablica. Je li to, onda photo shop ?

tragedija

pre 9 godina

smesno je da ne mogu da nadju ovaj auto.te boje i tako redak.ako nema kamera na mostu onda ima pre brankovov mosta.precesljajte te kamere.ovo jako smrdi.gotovo da je smesno.ajde da je punto klasik.kao da namerno odugovlace.kao da stite nekog.a i taj lik.kako moze da spava,nije mi jasno.i u nesreci,pogotovu saobracajnoj ako se dogodi,treba biti covek i pomoci.to se i kod sudije kasnije uzima kao olaksavajuca okolnost,i to ne zanemarljiva.verovatno je neki politicar ili tatin sin pa bi se digla frka.

Mile koridorac

pre 9 godina

a meni kad pošalju kaznu za vožnju u žutoj traci sa fotografijama, vidi se i onaj jastučić za odmor, koji mi stoji iza zadnjih sedišta.

OjsOjs

pre 9 godina

Zaista je neverovatno kakvi ljudi rade u policiji. Prvo ovo nije kantrimen (koji ima veci razmak izmedju osovina, ima 4-voro BOCNIH vrata, vece precnike felni itd., vec je ovo Mini Peaceman, koji ima samo dvoje vrata, manji razmak izmedju osovina i manje precnike felni/tockova) To vam ljudi ovde pisu vec danima! Da li to policija stiteci nekoga namerno navodi istragu na pogresan model vozila???? Gde su snimci sa ostalih kamera (lokali, radnje, banke...). Da li ste namerno cekali da svi ti snimci postanu nepostojeci? Koga bre vi pravite BLESAVIM! Trazite i sunjate se po parkinzima trazeci potpuno pogresnu marku auta. Dobro niste rekli da je ovo Trabant iz 1966. godine.
Narode ovo moramo da isteramo na cistac, da se protestvuje svaki dan, da se blokira CEO GRAD, da se pohapsi ne samo vinovnik ove nesrece, nego i svi u policiji koji su namerno prikrivali pocinioca na najgnusniji moguci nacin, javno servirajuci LAZI o pogresnom modelu auta. Premijer da kompletnoj BG policiji 50% plate za Jul i Avgust oduzme zbog NERADA i da ih uplati u FOND za isplacivanje nagrade onome ko dostavi informaciju koja ce dovesti do hapsenja pocinioca.
E moji klosari, tako se to radi! I sta kazete, Kantrimen?, E pa onda 50% od plate + ROBIJA kad se utvrdi KO je zataskavao!
Gradjani ovo MORAJU isterati NA CISTAC!

Igor

pre 9 godina

Zanima me koliko u Srbiji košta sloboda za počinioce ovakvog zločina? Kako se kupuje protekcija? Nemoguće da je policija baš toliko nesposobna. Kada se slučaj reši, a moraće, za počinioca koji je pobegao i ostavio momka da umre, i sve koji su mu pružali zaštitu... samo preki sud... da se ne zaboravi. Običan čovek prihvata kaznu, slabić se krije, a jak traži kaznu ako pogreši!

Ali neću

pre 9 godina

Sve vlasnike automobila iz cele Srbije koji odgovara opisu mogao bih da proverim za jedan dan, toliko ih je puno. Pogotovu ako imam registar u računaru. Naravno ako hoću.

dejan

pre 9 godina

Ne ne ovde je definitivno pocinilac neki glavonja/politicar/policajac ili sin/cerka od istog, pa sad sve nesto traljavo i mutno u istrazi. Ma hajte molim vas. Saucesce rodbini.

lima

pre 9 godina

"Svi koji su te noći bili na Brankovom mostu mogu da se jave policiji ili porodici na mejl bojan.info@gmail.com ili sanjajovanović73@gmail.com, kako bi se konačno stavila tačka na ovaj slučaj." Ovo je policija trebala da objavi dan posle nesrece na svim medijima. Ja vise ne verujem policiji! A vi?

Yammy

pre 9 godina

Ubico, jel citas, jel komentarises mozda u svoju korist, jel lupas minuse na negativno za tebe, jelspavas mirno muskarcino sto bezis umesto pomoci?

Darth Vader

pre 9 godina

Ova objasnjenja policije stvarno vrijedjaju zdrav razum svijuh nas. Nema druge do da se nastave protesti i da se dize buka. Ova bagra kojoj nije dosta sto se obogatila na racun ostalih vec sad gordo i bahato trlja sol u ranu nece nikako drugacije popustiti. Zapamtite, samo ih bjes vecine moze natjerati da ubice privedu pravdi kada su te ubice clanovi povlascene klase.

zora

pre 9 godina

Ono sto je meni glupo je da policija ima sve registrovane automobile u zemlji i dovoljno je da posete vlasnike a ne da traze vozaca ovako.Ovaj apel vazi za automobile stranih tablica,pa ako ste primetili da vas komsija vozi ovakav auto registrovan u inostranstvu javite se.Pa necemo valda dopustiti da se ova KUKAVICA IZVUCE.

Goran

pre 9 godina

Cekaj malo...a sta je sa delom snimka koji prethodi ovom prikazanom - premotajte unazad 2-3 minuta - svi automobili koji se nalaze na sredini mosta, prosli su tik pored kamere minut ili dva pre ovoga - i bice vrlo lako videti i marku i boju automobila i registarsku tablicu...kako automobila koji je ucestvovao u nesreci, tako i svih onih koji su svedoci...

CP6uH-UF(ujko;)

pre 9 godina

Ono što je problem( i to ne samo kid nas) jevda su sve ove kamere ocajnog kvaliteta sada kada mi svi imamo milion puta bolje kamere na telefonima!

Mladen

pre 9 godina

Ako ga ikada nađu, a nadam se da hoće kada ih je narod pritisnuo. Policija MOŽE da ga nađe bez problema. Neka tada objave i ko mu je otac, koja mu je politička funkcija i kakva sve blaga poseduje. Da ima pravde, ne bi samo vozač išao u zatvor nego i inspektor koji mu je "proverio" vozilo, jednim okom, gledajući kroz prste.
Policija ga toliko štiti da su dali podatak da ima "stotinak" Mini Countryman-a u Srbiji. Kakav je to podatak zaboga? Imaju elektronsku evidenciju i zna se tačno koliko primeraka tog modela je registrovano u Srbiji i koliko od toga je u Beogradu i okolnim opštinama,

Epicentar

pre 9 godina

Pa ovo i dete vidi da je namestaljka. Nemojte vise vredjati te nesretne roditelje glumeci nemoc. Da hocete uhvatili biste ga za dan a ne bi rastezali ovoliko. Place mi se u kakvoj zemlji zivim a nemam mogucnost da pobegnem.... :(

Petar

pre 9 godina

Ajmo sutra svi da vozimo zutom trakom. Kada stigne kazna sa snimkom,predamo je ovim ljudima kao dokaz da se krije identitet ubice i to iz vrha drzave ili barem iz policije direktno koja ima uvid u ovakve snimke i vrlo rado ih salje na kucu.Vec smo zaboravili kako su isekli u policiji snimak na banovom brdu gde je ubijen radnik gradske cistoce? Ovo se moze desiti vama,vasem detetu,roditeljima. Ajmo u akciju,i jel sutra ima protest? ACAB

nikola

pre 9 godina

jao jao jao samo lazu .....stotinak minija kantrimana ma da....sad ih ima milion ..ja u bg-u video jedva 3-4 ....pa toliko kamera u gradu ..mora da ga je neka snimila...

Mateja

pre 9 godina

Ma lazu bre, tatin sin ga zgazio, kako njega ne nadju kao onog Djurica preko telefona, ako je prolazio tuda u to vreme, plus znaju koja su kola?

Miroslav S.

pre 9 godina

Nemoguce je da nestane auto ni vozac. Evo sad razmisljam, ima kamera na sporednim ulicama. Ima kamera na pumpama. Ima kamera na naplatnim rampama. Ima kamera na granicnim prelazima. Proveriti sve auto otpade do detalja! Mora da postoji oshtecenje na kolima. Telefoni svih korisnika koji su bili na B.mostu u odredjenom trenutku. Ne mogu vise da nabrajam, ali samo znam jedno:"Moguce je sve samo ako se hoce" ili u ovom slucaju ako se napravi pritisak na policiju i medije! Zaboga objavite komentar!?

aha

pre 9 godina

E da je taj prosao zutom trakom imali bi broj tablica, a ovako kao nista...koga vi lozite? Sve je zabelezeno! Ispade sada da na mestu gde je napisano najvise kazni za voznju zutom trakom, kao ne moze da se vide tablice... Pa taj mini je prosao ispred kamere u nekom trenutku, samo premotajte!

nikola

pre 9 godina

a gde je iseceni deo,deo kada auto prolazi ispod kamere i gde pomocu tehnologije moze da ss zumira registarska oznaka ili barem boja automobila, u Srbiji ih nema vise od 15-20 tako da sistem eliminacije-poligraf resava sve ....mada cim je isecen deo gde prolazi auto SVE VAM JE JASNO ......

mare

pre 9 godina

Znam da te kamere imaju mogućnost da zumiraju proizvođača registarskih tablica.
Ovo saopštenje MUP-a je besmislica. Kako su prošle godine onom Japancu našli bajas ukraden kod TC Ušće, a ovaj slučaj misterija?Policija sve zna i sve može kad hoće, a u ovom slučaju verovatno neki moćnik iz senke preko korumpirane policije zataškava zločin.Taj ubica, ko zna čiji je sin, jer taj Mini Kantriman uglavnom voze dobrostojeći pojedinci, to je automobil za šmekerisanje, jer buržujima je to uvek drugi,treći auto...

uhhh

pre 9 godina

ne verujem vam ništa!
kad je pre nekoliko godina na banovom brdu neki budža udario u kamion gradske čistoće i ubio jednog radnika, a sve to snimile kamere obližnje banke, sa snimka su izbrisani ključni momenti, a u zatvoru je vozač kamiona

Voja

pre 9 godina

Mozda je tesko utvrditi sa snimaka sve detalje ali tih kola nema puno u Srbiji. Kao drugo zna se vreme dogadjanja, svi imaju mobilne telefone i Policija moze da pretrazi bazne stanice i vidi koji su telefoni bili aktivni oko mesta gazenja mladica. Tako su uhvatili onog monstruma koji je ostavio gotovo nikakve tragove izuzev tragove mobilnog na baznim stanicama oko Bajmoka pa posle u Surcinu.

U ovom slucaju Policija, najverovatnije, ne ide tim putem i uznemireno gradjanstvo misli da je po ko zna koji put organizovano neko sakrivanje bahatog sina jos bahatijeg uticajnog clana 'elite'. Tesko unesrecenim roditeljima i svima nama sa ovakvim Institucijama i protektizmom.

Samo bahato...

pre 9 godina

Ovakvo objašnjenje vređa svakog pristojnog čoveka (očigledno je vozač Mini-ja neki budža ili sin/ćerka nekog takvog). Činjenice:
1. Kamera pri zumiranju snima trenutke nakon nesreće (zbog zoom-a slika nije jasna). Ali taj Mini je pre nesreće prošao uključenjem mosta, dok je kamera snimala baš taj deo bez zoom-a, što će reći da se tu tablice sigurno vide (naravno, ostaje pitanje zašto je taj deo na objavljenom snimku isečen).
2. Mini je nakon nesreće imao samo dva načina da nastavi vožnju silazeći sa mosta. Prvi, da nastavi pravo pored Ušća, ka raskrsnici sa Milentija Popovića (na toj raskrsnici ima kamera, šta je sa snimkom?). Drugi, da skrene desno sa mosta, Bulevarom Nikole Tesle, gde već na prvoj raskrsnici ima takođe kamera. Do duše, ta kamera snima vozila iz drugog smera, ali svaki put kad prođem tuda i pogledam u kameru, siguran sam da je moj auto u njenom uglu zahvata (šta je sa snimkom?).
3. Šta je sa kamerom koja snima vozila u žutoj traci na početku Brankovog mosta? Pouzdano znam da te kamere u svom uglu zahvata vide sve tri trake. Ista takva kamera kod Sajma je snimila mig kolegu kako vozi žutom trakom. Kada je stigla prijava, pokazao mi je fotografiju, koju mu je dostavila plicija uz prekršajnu prijavu. Na snimku se vide sve tri trake, a tablice su vidljive kristalno jasno. Treba li da napomenem da je njemu prijava stigla za par dana, od dana orekršaja. Žnači kada treba obične ljude identifikovati i kazniti, tada sve može i tada su ekspresni. A sada, navodno, ništa ne mogu da urade. Kako tu nešto debelo smrdi. Muka mi je od bahatih vozača, maminih i tatinih sinova i ćerkica, korumpirane policije (čast poštenim pojedincima... nastavite niz sami). Tuga...

Milan

pre 9 godina

A mozete da očitate tablicu i napišete prijavu za žutu traku. Kako vas nije sramota i vas i ovog ili ovu koja je pod zaštitom i pravite nas blesave.Sada pravite kombinaciju sa Roditeljima počinioca da nadje žrtveno jare koje će priznati mesto nekoga.Bolesna smo država sa mafijom na čelu policije,kaže naš narod riba smrdi od glave a čisti se od repa.Stvarno nam vredjaju inteligenciju i prave nas da smo totalne nebuloze. Svaka ćast poštenima Hvla Bogu pa ih ima ,i ćute dok ih savest ne natera da kažu ili će pući.Ko god da je ovo uradio nemoj da zaboravi ima onaj koji vraća ,zavisno ima li vremena vrati odmah ili kasnije. Ali vrati osvrnite se oko sebe i videćete ljude koji ispaštaju grehe iz prošlosti nekoga koji je zadužio.Onda se ćešu gde ih ne svrbi.Jadan momak,ubi ga neka tatina i mamina protuva.

moje misljenje

pre 9 godina

Kao sto je neko vec rekao, takvih automobila, te boje, nema mnogo kod nas. Da ih u celoj Srbiji ima sto, a nema ih, i da se svaki taj auto i vlasnik ispitaju sigurno bi bilo nekih rezultata! A kad na to dodamo da imaj jos kamera u gradu i da se samo obrati to vreme i gotovo je ne moguce da se ubica neotkrije!

samo da konstatujem

pre 9 godina

Ovo nije ona kamera koja snima zutu traku?!
Ta kamera je visoke rezolucije i daje odlican snimak(njome snimaju zloupotrebu zute trake).
Zasto snimak sa te kamere nije objavljen???????? To je pravo pitanje.

Lena

pre 9 godina

A šta su nam tačno pokazali ovim snimkom? 17 minuta uviđaja? Možda sam ja slepa, ali koliko mi se čini snimak počinje nakon same nesreće. I razumem ja da je kamera daleko i da je loš zum, (iako to nije tačno, što znaju svi koji su dobili kazne jer su prelazili u žutu traku na Brankovom) ali zašto snimak nije počeo od trenutka kad taj mini ulazi na Brankov most? Nije važno što ne može da se vidi tablica u trenutku ubistva, ali može se videti u trenutku uključenja na most. Nije se taj auto popeo biciklističkim liftom na sred mosta. Znači, ako ova kamera nije protočna, nego beleži snimak, mora da postoji zabeležen i trenutak ulaska na most. Molim lepo.

Džoni

pre 9 godina

Svaki od tih stotinak vlasnika ima mobilni telefon i tačno se može utvrditi ko je od njih to veče prešao preko mosta! Naravno ako se ima namere i volje da se pronađe počinilac! Mnogo mi je nešto u ovom slučaju naivna naša narodna milicija!

Jovan

pre 9 godina

Ljudi, ne dozvolimo da nas lazu vise. Ovi snimci koje su postavili je samo zamazivanje ociju. Potpuno je jasno da se na njima nista niti vidi, niti nazire i da nicemu ne sluze. Niko ne spominje kameru u zutoj traci. Ta kamera osim sto pokriva zutu traku jako dobro moze da snimi i vozila koja su prosla u srednjoj pa i u krajnjoj levoj traci. Na Brankovom mostu voznja u zutoj traci je zabranjena 24 casa, tako da je kamera morala da snima sve vreme. I pored te kamere su morali da prodju i lada i mini. Kamera jako dobro moze da uveca snimak vozila i da prikaze registraciju. Slika se zatamni skroz a posto tablice imaju fluorescentni premaz one se u mraku mogu videti. Svi koji su dobijali kazne imaju slike kako ta kamera snima. Uostalom mozete potraziti slike na guglu i videcete i sami. Brankov most je jako dobro osvetljen. Ceo centar grada je skroz pokriven kamerama. Vidi se da se mini po kretanju na kameri spustio iz Brankove ulice. Dotle je mogao da dodje samo ili iz tunela ili da se ukljucio iz Carice Milice. Jel ima kamera na Zelenjaku? Vracajte se unazad. Ako je dosao iz tunela onda je dosao ili od skupstine ili od Doma omladine. Ako je dosao od D.omladine mozda je dosao iz Bul. Despota Stefana ili sa Trga ili iz Francuske. Pa ima toliko kamera!!! Policijo, vracaj snimke unazad ili dajte snimke kamere iz zute trake sa mosta i ne zamazujte nam oci vise. Dzaba mu je da se krije!!!

Pera

pre 9 godina

Ja ne kapiram zasto se ne postavi jednostavno pitanje, sto policija ne da recimo 30 sec pre nego sto su ZUMBIRALI (sto bi reko Sojic). Taj auto nije sa neba sleteo, a ta kaemra je bila uperena u deo puta kroz koji je on morao da prodje.
Evo ispit za novinare, nek traze koji minut vise tog snimka. Ovde je neko iz vlasti pregazio mladica a policija i mediji ga stite. Podvaljuju snimke koji nista ne pokazuju.

bec-nis

pre 9 godina

dajte Video snimke s kamera pracenja tog minike da nebi svi pomislili da je u pitanju neki "tatin sin" ..... a za kazne imate dovoljno materijala i tablice se vide i lik vozaca i sve...moreeeeee drzavo vodi racuna sta radis

rwutyw

pre 9 godina

ok, policijo, objavili ste snimak i sta sad? da mi gledamo i nadjemo pocinioca? nadjite pocinioca, to vam je posao. zbog toga postojite.

MM

pre 9 godina

Ubica mora biti pronađen, pa makar to bio i neko koga stalno gledamo u medijima. U suprotnom će žestoko biti narišen kredibilitet policije, a pogotovu saobraćajne policije, pa će biti mnogo incidenata između vozača i njih. To znači osetan pad bezbednosti na putevima, štrajkovi policajaca zbog pogoršanih uslova rada, mnogo više mrtvih i ranjenih na putevima. Ne sumnjam da ćemo biti šokirani identotetom ubice, ma ko to bio, countrymana kod nas ne može priuštiti običan čovek.

Axl

pre 9 godina

Samo u Americkim filmovima policija uzme snimak i uvelica koliko je potrebno. U stvarnosti su to snimci jako lose rezolucije,a ne vektori pa da se nista ne gubi.. Valjda ce uhvatiti ubicu,zaista nema 10 000 tih modela u toj boji...

Mike Watts

pre 9 godina

Ako dobro shvatam, ovo je snimak dešavanja na mostu NAKON nesreće, nakon što je auto udario mladića? Pazite, ne očekujem da prikažu nesreću, naprotiv, ali ne znam šta bi trebalo iz snimka dolaska Hitne da vidimo?

komentatorka

pre 9 godina

U beogradskoj kriminalističkoj policiji kažu da u Srbiji ima stotinak "mini kantrimena" i da su skoro svi provereni. Proveravana su čak i vozila sa stranim tablicama, ali ni to nije dalo rezultate.
--------------------------------------------------------------
nemoguce, koliko mi je poznato iz ranijih vesti da li je otpao retrovizor od udara, uostalom nisu svi iste boje, cak i da se prefarbao, ispitajte mehanicarske radnje
kakvo ludilo, zasto ste i nakacili te kamere ako ne daju nikakve informacije??
kako to da obicni gradjani dobijaju kazne uredno u posti i u rekordno vreme, i to snimljeni istim takvim kamerama????



U policiji napominju da iako je te večeri na mostu bilo mnogo vozila i ljudi, niko im nije dao bilo kakvu informaciju.
----------------------------
sto govori koliko se gradjani osecaju bezbedno i zasticeno.
verovatno ce i taj koji da informacije da bude poznat javnosti u rekordnom vremenu, a zivot bi mu se pretvorio u pakao, mozda i popije metak od kantrimena.

bzbz

pre 9 godina

"Kamera koja to beleži nalazi se na početku Brankovog mosta, a sve ostale kamere od Gradskog sekretarijata za saobraćaj to vam je protočna kamera. Na mostu postoji čak kamera Naksi taksija koja je takođe protočna, znači nemamo snimak, nemamo ništa", kaže načelnik beogradske Uprave kriminalističke policije Nebojša Marković.
Policija je dostavila i snimak sa Tramvajskog mosta gde se na nekoliko sekundi vidi sporni automobil, međutim sa boka, tako da se ne vide tablice."

znaci vratite snimak unazad sve dok se ne pojavi "mini kantrimen" kako prolazi brankovom ulicom,zaustaviti snimak i procitati tablice,pronaci u sistemu vlasnika vozila,zakucati na vrata i obaviti sta treba. msm,kakve budalastine bre covece tipa "nemamo snimak", "ne vide se tablice"....pa nije u to vreme proslo 99999999 istih takvih automobila...............nije taj auto pao sa neba i odleteo u pravcu grocke

a be ce

pre 9 godina

Evo predloga policiji: pošto se zna koja je marka vozila u pitanju, proveriti sve vlasnike tih vozila, a pogotovu one čiji su mobilni telefoni u to vreme bili registrovani na baznoj stanici najbližoj mostu. Siguran sam da će se broj osumnjičenih značajno suziti...

vuk

pre 9 godina

A kamera koja snima zutu traku??

A kamera nakon Brankovog mosta-pravo, prva rasksrnica?

A kamera desno posle Brankovog mosta, takodje prva raskrsnica?

vlata

pre 9 godina

Znači ovo je najava osumnjičenom da može da odahne jer nema dokaza, sve je mutno, mutna i država .... A da sam vozio žutom trakom puko bi o za kaznu i za poene! Garant!

Pera

pre 9 godina

Tih automobila ima 20 u Beogradu, u ovoj boji ih ima možda 5. Na poligraf sve vlasnike i da svi dovezu svoje automobile na pregled. Koji se ustanovi da je sveže farban (a to svaki priučeni farbar može da vidi) taj je!
Žao mi je momka kao da sam ga poznavao, mogu tek da mislim kako li je ocu sada.
A taj mlakonja u Kantrimenu što ima nekog u SUPu za ujaka jako bih želeo u buvari da se sazna!

нико

pre 9 godina

а где је снимак још један минут раније, на њему се виде таблице! стоп државној мафији, да сам ја ишао жутом траком стигла би ми казна ових дана!

vuk

pre 9 godina

Nije Sveto Pismo naci pocinioca.
1.Ako ih je 100 u Beogradu, sve ih treba pozvivati redom da dovezu vozilo u PU na pregled.
2.U Delta motorsu i kod ovih sto se bave prodajom delova za mini proveri se da li je neko i ko trazio retrovizor
3.Svim prodavcima auto boja dati obavestenje da ukoliko ne jave policiji informaciju ko je dolazio da poruci boju za farbanje poklopca retrovizora minija, bice po sluzbenoj duznosti gonjen za saucesnistvo u izvrsenju teskog krivicnog dela sa smrtnom posledicom.
AKO NACELNIK BEOGRADSKE SAOBRACAJNE POLICIJE KAZE DA JE NEMOGUCE,NEKA IDE I DAJTE NEKOG KO MOZE.

Nikola Brkic

pre 9 godina

Pa nema 10000 tih automobila!!! Neka se organizuje akcija pronalazenja vlasnika koji je udario nesretnog decaka!!! Od vozila do vozila!!! Valjda se tako to radi. Sem ako neko od policajaca nije na godisnjem odmoru pa ga treba sacekati ( ovo poslednje je ironija ).

Ma stvarno

pre 9 godina

Ako je ovo najbolji snimak kamere sa Brankovoog mosta onda ne treba platiti ni jednu kaznu za voznju zutom trakom zbog toga sto policija faksifikuje snimke na osnovu kojih naplacuje kazne.

Derek Troter

pre 9 godina

Nemoguće naći izvršioca teškog krivičnog dela. Malo morgen. U Beogradu postoji samo 30 -ak registrovanih automobila ovoga tipa i ove boje. Za početak je poligraf dovoljan za sve vlasnike, zatim podaci sa baznih stanica mobilne telefonije, pošto se zna tačno vreme udesa. Ukrštanjem podataka počinilac sam ispliva, kao i u slučaju ubistva u Bajmoku. Zanimljivo je kolika je medijska pažnja data pomenutom ubistvu u Bajmoku, a stvari su se i u ovom slučaju praktično vremenski poklapale, što izaziva dodatnu sumnju na pokušaj zataškavanja slučaja. Šta tek reći za ove UDBAŠKE snimke, kao da je srednji vek, kao da bolje kamere ne postoje na poslovnim objektima sa druge strane mosta na N.Beogradu, već kod Hajata i šoping mola Ušće.Policija će pokušati da kaže da su sve, ali baš sve kamere bile u " pogrešnom položaju ", baš u tom trenutku. Mada, kamere i ne trebaju, mogu snimke da obese mačku o rep, poligraf je dovoljan i ukrštanje podataka sa baznih stanica. Ovo je nažalost pravi slučaj gde se testira građanska hrabrost, odnosno spremnost građana Beograda na blokiraju saobraćaj na Brankovom mostu, ako se ubica ne privede pravdi.

Misko

pre 9 godina

Kamera odlicno postavljena, prikazite snimak celih 10 min pre, i prolazak minija preko mosta. Tablica se vidi iz aviona! Kakva je ovo prevara! Dosta vise zastite bahatih praznoglavih nazovi mocnika!

Marko Kraljević

pre 9 godina

Koliko mi se čini ovo je sve posle nezgode. Postoji i trenutak kada taj se taj mini uključuje na most. Što taj deo ne prikazu.

Samoorganizovanje

pre 9 godina

Da li se sa te protočne kamere arhiviraju snimci za neki vremenski period na nekom hard disku? Ko nije obezbedio arhiviranje snimaka iako je plaćen novcem poreskih obveznika? Ako je arhiviranje obezbeđeno a snimci nisu sačuvani ko je to propustio da uradi? Imena odgovornih molim. Ne zaklanjajte se iza institucija.

Dan

pre 9 godina

Ovde se odmah nameću dva pitanja:

1. Zašto objavljeni snimak počinje od trenutka kada operater zumira mesto nesreće, a jasno je da je pre toga na snimku morao biti i automobil?

2. Zeleni venac i okolne ulice imaju bar nekoliko kamera, protočnih ili neprotočnih, ali policija je imala 24 sata da traži sveže snimke od bilo koga. Šta se čekalo?

dole vlada

pre 9 godina

Policija se lepo dosetila da sa petnaestak dana zakasnjenja pokaze ove snimke. Za to vreme bi se i moja baba uspela negde sakriti , da ne pricamo o nekom tatinom sinu ili glavonji iz vladajuce stranke. Ekspeditivno, nema sta !

Samo bahato...

pre 9 godina

Ovakvo objašnjenje vređa svakog pristojnog čoveka (očigledno je vozač Mini-ja neki budža ili sin/ćerka nekog takvog). Činjenice:
1. Kamera pri zumiranju snima trenutke nakon nesreće (zbog zoom-a slika nije jasna). Ali taj Mini je pre nesreće prošao uključenjem mosta, dok je kamera snimala baš taj deo bez zoom-a, što će reći da se tu tablice sigurno vide (naravno, ostaje pitanje zašto je taj deo na objavljenom snimku isečen).
2. Mini je nakon nesreće imao samo dva načina da nastavi vožnju silazeći sa mosta. Prvi, da nastavi pravo pored Ušća, ka raskrsnici sa Milentija Popovića (na toj raskrsnici ima kamera, šta je sa snimkom?). Drugi, da skrene desno sa mosta, Bulevarom Nikole Tesle, gde već na prvoj raskrsnici ima takođe kamera. Do duše, ta kamera snima vozila iz drugog smera, ali svaki put kad prođem tuda i pogledam u kameru, siguran sam da je moj auto u njenom uglu zahvata (šta je sa snimkom?).
3. Šta je sa kamerom koja snima vozila u žutoj traci na početku Brankovog mosta? Pouzdano znam da te kamere u svom uglu zahvata vide sve tri trake. Ista takva kamera kod Sajma je snimila mig kolegu kako vozi žutom trakom. Kada je stigla prijava, pokazao mi je fotografiju, koju mu je dostavila plicija uz prekršajnu prijavu. Na snimku se vide sve tri trake, a tablice su vidljive kristalno jasno. Treba li da napomenem da je njemu prijava stigla za par dana, od dana orekršaja. Žnači kada treba obične ljude identifikovati i kazniti, tada sve može i tada su ekspresni. A sada, navodno, ništa ne mogu da urade. Kako tu nešto debelo smrdi. Muka mi je od bahatih vozača, maminih i tatinih sinova i ćerkica, korumpirane policije (čast poštenim pojedincima... nastavite niz sami). Tuga...

samo da konstatujem

pre 9 godina

Ovo nije ona kamera koja snima zutu traku?!
Ta kamera je visoke rezolucije i daje odlican snimak(njome snimaju zloupotrebu zute trake).
Zasto snimak sa te kamere nije objavljen???????? To je pravo pitanje.

Jovan

pre 9 godina

Ljudi, ne dozvolimo da nas lazu vise. Ovi snimci koje su postavili je samo zamazivanje ociju. Potpuno je jasno da se na njima nista niti vidi, niti nazire i da nicemu ne sluze. Niko ne spominje kameru u zutoj traci. Ta kamera osim sto pokriva zutu traku jako dobro moze da snimi i vozila koja su prosla u srednjoj pa i u krajnjoj levoj traci. Na Brankovom mostu voznja u zutoj traci je zabranjena 24 casa, tako da je kamera morala da snima sve vreme. I pored te kamere su morali da prodju i lada i mini. Kamera jako dobro moze da uveca snimak vozila i da prikaze registraciju. Slika se zatamni skroz a posto tablice imaju fluorescentni premaz one se u mraku mogu videti. Svi koji su dobijali kazne imaju slike kako ta kamera snima. Uostalom mozete potraziti slike na guglu i videcete i sami. Brankov most je jako dobro osvetljen. Ceo centar grada je skroz pokriven kamerama. Vidi se da se mini po kretanju na kameri spustio iz Brankove ulice. Dotle je mogao da dodje samo ili iz tunela ili da se ukljucio iz Carice Milice. Jel ima kamera na Zelenjaku? Vracajte se unazad. Ako je dosao iz tunela onda je dosao ili od skupstine ili od Doma omladine. Ako je dosao od D.omladine mozda je dosao iz Bul. Despota Stefana ili sa Trga ili iz Francuske. Pa ima toliko kamera!!! Policijo, vracaj snimke unazad ili dajte snimke kamere iz zute trake sa mosta i ne zamazujte nam oci vise. Dzaba mu je da se krije!!!

Ma stvarno

pre 9 godina

Ako je ovo najbolji snimak kamere sa Brankovoog mosta onda ne treba platiti ni jednu kaznu za voznju zutom trakom zbog toga sto policija faksifikuje snimke na osnovu kojih naplacuje kazne.

vuk

pre 9 godina

Nije Sveto Pismo naci pocinioca.
1.Ako ih je 100 u Beogradu, sve ih treba pozvivati redom da dovezu vozilo u PU na pregled.
2.U Delta motorsu i kod ovih sto se bave prodajom delova za mini proveri se da li je neko i ko trazio retrovizor
3.Svim prodavcima auto boja dati obavestenje da ukoliko ne jave policiji informaciju ko je dolazio da poruci boju za farbanje poklopca retrovizora minija, bice po sluzbenoj duznosti gonjen za saucesnistvo u izvrsenju teskog krivicnog dela sa smrtnom posledicom.
AKO NACELNIK BEOGRADSKE SAOBRACAJNE POLICIJE KAZE DA JE NEMOGUCE,NEKA IDE I DAJTE NEKOG KO MOZE.

Džoni

pre 9 godina

Svaki od tih stotinak vlasnika ima mobilni telefon i tačno se može utvrditi ko je od njih to veče prešao preko mosta! Naravno ako se ima namere i volje da se pronađe počinilac! Mnogo mi je nešto u ovom slučaju naivna naša narodna milicija!

Lena

pre 9 godina

A šta su nam tačno pokazali ovim snimkom? 17 minuta uviđaja? Možda sam ja slepa, ali koliko mi se čini snimak počinje nakon same nesreće. I razumem ja da je kamera daleko i da je loš zum, (iako to nije tačno, što znaju svi koji su dobili kazne jer su prelazili u žutu traku na Brankovom) ali zašto snimak nije počeo od trenutka kad taj mini ulazi na Brankov most? Nije važno što ne može da se vidi tablica u trenutku ubistva, ali može se videti u trenutku uključenja na most. Nije se taj auto popeo biciklističkim liftom na sred mosta. Znači, ako ova kamera nije protočna, nego beleži snimak, mora da postoji zabeležen i trenutak ulaska na most. Molim lepo.

Voja

pre 9 godina

Mozda je tesko utvrditi sa snimaka sve detalje ali tih kola nema puno u Srbiji. Kao drugo zna se vreme dogadjanja, svi imaju mobilne telefone i Policija moze da pretrazi bazne stanice i vidi koji su telefoni bili aktivni oko mesta gazenja mladica. Tako su uhvatili onog monstruma koji je ostavio gotovo nikakve tragove izuzev tragove mobilnog na baznim stanicama oko Bajmoka pa posle u Surcinu.

U ovom slucaju Policija, najverovatnije, ne ide tim putem i uznemireno gradjanstvo misli da je po ko zna koji put organizovano neko sakrivanje bahatog sina jos bahatijeg uticajnog clana 'elite'. Tesko unesrecenim roditeljima i svima nama sa ovakvim Institucijama i protektizmom.

rwutyw

pre 9 godina

ok, policijo, objavili ste snimak i sta sad? da mi gledamo i nadjemo pocinioca? nadjite pocinioca, to vam je posao. zbog toga postojite.

нико

pre 9 godina

а где је снимак још један минут раније, на њему се виде таблице! стоп државној мафији, да сам ја ишао жутом траком стигла би ми казна ових дана!

moje misljenje

pre 9 godina

Kao sto je neko vec rekao, takvih automobila, te boje, nema mnogo kod nas. Da ih u celoj Srbiji ima sto, a nema ih, i da se svaki taj auto i vlasnik ispitaju sigurno bi bilo nekih rezultata! A kad na to dodamo da imaj jos kamera u gradu i da se samo obrati to vreme i gotovo je ne moguce da se ubica neotkrije!

a be ce

pre 9 godina

Evo predloga policiji: pošto se zna koja je marka vozila u pitanju, proveriti sve vlasnike tih vozila, a pogotovu one čiji su mobilni telefoni u to vreme bili registrovani na baznoj stanici najbližoj mostu. Siguran sam da će se broj osumnjičenih značajno suziti...

komentatorka

pre 9 godina

U beogradskoj kriminalističkoj policiji kažu da u Srbiji ima stotinak "mini kantrimena" i da su skoro svi provereni. Proveravana su čak i vozila sa stranim tablicama, ali ni to nije dalo rezultate.
--------------------------------------------------------------
nemoguce, koliko mi je poznato iz ranijih vesti da li je otpao retrovizor od udara, uostalom nisu svi iste boje, cak i da se prefarbao, ispitajte mehanicarske radnje
kakvo ludilo, zasto ste i nakacili te kamere ako ne daju nikakve informacije??
kako to da obicni gradjani dobijaju kazne uredno u posti i u rekordno vreme, i to snimljeni istim takvim kamerama????



U policiji napominju da iako je te večeri na mostu bilo mnogo vozila i ljudi, niko im nije dao bilo kakvu informaciju.
----------------------------
sto govori koliko se gradjani osecaju bezbedno i zasticeno.
verovatno ce i taj koji da informacije da bude poznat javnosti u rekordnom vremenu, a zivot bi mu se pretvorio u pakao, mozda i popije metak od kantrimena.

Misko

pre 9 godina

Kamera odlicno postavljena, prikazite snimak celih 10 min pre, i prolazak minija preko mosta. Tablica se vidi iz aviona! Kakva je ovo prevara! Dosta vise zastite bahatih praznoglavih nazovi mocnika!

dole vlada

pre 9 godina

Policija se lepo dosetila da sa petnaestak dana zakasnjenja pokaze ove snimke. Za to vreme bi se i moja baba uspela negde sakriti , da ne pricamo o nekom tatinom sinu ili glavonji iz vladajuce stranke. Ekspeditivno, nema sta !

Derek Troter

pre 9 godina

Nemoguće naći izvršioca teškog krivičnog dela. Malo morgen. U Beogradu postoji samo 30 -ak registrovanih automobila ovoga tipa i ove boje. Za početak je poligraf dovoljan za sve vlasnike, zatim podaci sa baznih stanica mobilne telefonije, pošto se zna tačno vreme udesa. Ukrštanjem podataka počinilac sam ispliva, kao i u slučaju ubistva u Bajmoku. Zanimljivo je kolika je medijska pažnja data pomenutom ubistvu u Bajmoku, a stvari su se i u ovom slučaju praktično vremenski poklapale, što izaziva dodatnu sumnju na pokušaj zataškavanja slučaja. Šta tek reći za ove UDBAŠKE snimke, kao da je srednji vek, kao da bolje kamere ne postoje na poslovnim objektima sa druge strane mosta na N.Beogradu, već kod Hajata i šoping mola Ušće.Policija će pokušati da kaže da su sve, ali baš sve kamere bile u " pogrešnom položaju ", baš u tom trenutku. Mada, kamere i ne trebaju, mogu snimke da obese mačku o rep, poligraf je dovoljan i ukrštanje podataka sa baznih stanica. Ovo je nažalost pravi slučaj gde se testira građanska hrabrost, odnosno spremnost građana Beograda na blokiraju saobraćaj na Brankovom mostu, ako se ubica ne privede pravdi.

Pera

pre 9 godina

Tih automobila ima 20 u Beogradu, u ovoj boji ih ima možda 5. Na poligraf sve vlasnike i da svi dovezu svoje automobile na pregled. Koji se ustanovi da je sveže farban (a to svaki priučeni farbar može da vidi) taj je!
Žao mi je momka kao da sam ga poznavao, mogu tek da mislim kako li je ocu sada.
A taj mlakonja u Kantrimenu što ima nekog u SUPu za ujaka jako bih želeo u buvari da se sazna!

vlata

pre 9 godina

Znači ovo je najava osumnjičenom da može da odahne jer nema dokaza, sve je mutno, mutna i država .... A da sam vozio žutom trakom puko bi o za kaznu i za poene! Garant!

Dan

pre 9 godina

Ovde se odmah nameću dva pitanja:

1. Zašto objavljeni snimak počinje od trenutka kada operater zumira mesto nesreće, a jasno je da je pre toga na snimku morao biti i automobil?

2. Zeleni venac i okolne ulice imaju bar nekoliko kamera, protočnih ili neprotočnih, ali policija je imala 24 sata da traži sveže snimke od bilo koga. Šta se čekalo?

Mike Watts

pre 9 godina

Ako dobro shvatam, ovo je snimak dešavanja na mostu NAKON nesreće, nakon što je auto udario mladića? Pazite, ne očekujem da prikažu nesreću, naprotiv, ali ne znam šta bi trebalo iz snimka dolaska Hitne da vidimo?

Pera

pre 9 godina

Ja ne kapiram zasto se ne postavi jednostavno pitanje, sto policija ne da recimo 30 sec pre nego sto su ZUMBIRALI (sto bi reko Sojic). Taj auto nije sa neba sleteo, a ta kaemra je bila uperena u deo puta kroz koji je on morao da prodje.
Evo ispit za novinare, nek traze koji minut vise tog snimka. Ovde je neko iz vlasti pregazio mladica a policija i mediji ga stite. Podvaljuju snimke koji nista ne pokazuju.

vuk

pre 9 godina

A kamera koja snima zutu traku??

A kamera nakon Brankovog mosta-pravo, prva rasksrnica?

A kamera desno posle Brankovog mosta, takodje prva raskrsnica?

MM

pre 9 godina

Ubica mora biti pronađen, pa makar to bio i neko koga stalno gledamo u medijima. U suprotnom će žestoko biti narišen kredibilitet policije, a pogotovu saobraćajne policije, pa će biti mnogo incidenata između vozača i njih. To znači osetan pad bezbednosti na putevima, štrajkovi policajaca zbog pogoršanih uslova rada, mnogo više mrtvih i ranjenih na putevima. Ne sumnjam da ćemo biti šokirani identotetom ubice, ma ko to bio, countrymana kod nas ne može priuštiti običan čovek.

bzbz

pre 9 godina

"Kamera koja to beleži nalazi se na početku Brankovog mosta, a sve ostale kamere od Gradskog sekretarijata za saobraćaj to vam je protočna kamera. Na mostu postoji čak kamera Naksi taksija koja je takođe protočna, znači nemamo snimak, nemamo ništa", kaže načelnik beogradske Uprave kriminalističke policije Nebojša Marković.
Policija je dostavila i snimak sa Tramvajskog mosta gde se na nekoliko sekundi vidi sporni automobil, međutim sa boka, tako da se ne vide tablice."

znaci vratite snimak unazad sve dok se ne pojavi "mini kantrimen" kako prolazi brankovom ulicom,zaustaviti snimak i procitati tablice,pronaci u sistemu vlasnika vozila,zakucati na vrata i obaviti sta treba. msm,kakve budalastine bre covece tipa "nemamo snimak", "ne vide se tablice"....pa nije u to vreme proslo 99999999 istih takvih automobila...............nije taj auto pao sa neba i odleteo u pravcu grocke

Marko Kraljević

pre 9 godina

Koliko mi se čini ovo je sve posle nezgode. Postoji i trenutak kada taj se taj mini uključuje na most. Što taj deo ne prikazu.

Samoorganizovanje

pre 9 godina

Da li se sa te protočne kamere arhiviraju snimci za neki vremenski period na nekom hard disku? Ko nije obezbedio arhiviranje snimaka iako je plaćen novcem poreskih obveznika? Ako je arhiviranje obezbeđeno a snimci nisu sačuvani ko je to propustio da uradi? Imena odgovornih molim. Ne zaklanjajte se iza institucija.

bec-nis

pre 9 godina

dajte Video snimke s kamera pracenja tog minike da nebi svi pomislili da je u pitanju neki "tatin sin" ..... a za kazne imate dovoljno materijala i tablice se vide i lik vozaca i sve...moreeeeee drzavo vodi racuna sta radis

Nikola Brkic

pre 9 godina

Pa nema 10000 tih automobila!!! Neka se organizuje akcija pronalazenja vlasnika koji je udario nesretnog decaka!!! Od vozila do vozila!!! Valjda se tako to radi. Sem ako neko od policajaca nije na godisnjem odmoru pa ga treba sacekati ( ovo poslednje je ironija ).

vrcani

pre 9 godina

pa nije se countryman STVORIO na B.mostu. Došao je iz grada.Pregledajte 100 kamera i sve će biti jasno.Kao što je i jasno da ga neko štiti.

OjsOjs

pre 9 godina

Zaista je neverovatno kakvi ljudi rade u policiji. Prvo ovo nije kantrimen (koji ima veci razmak izmedju osovina, ima 4-voro BOCNIH vrata, vece precnike felni itd., vec je ovo Mini Peaceman, koji ima samo dvoje vrata, manji razmak izmedju osovina i manje precnike felni/tockova) To vam ljudi ovde pisu vec danima! Da li to policija stiteci nekoga namerno navodi istragu na pogresan model vozila???? Gde su snimci sa ostalih kamera (lokali, radnje, banke...). Da li ste namerno cekali da svi ti snimci postanu nepostojeci? Koga bre vi pravite BLESAVIM! Trazite i sunjate se po parkinzima trazeci potpuno pogresnu marku auta. Dobro niste rekli da je ovo Trabant iz 1966. godine.
Narode ovo moramo da isteramo na cistac, da se protestvuje svaki dan, da se blokira CEO GRAD, da se pohapsi ne samo vinovnik ove nesrece, nego i svi u policiji koji su namerno prikrivali pocinioca na najgnusniji moguci nacin, javno servirajuci LAZI o pogresnom modelu auta. Premijer da kompletnoj BG policiji 50% plate za Jul i Avgust oduzme zbog NERADA i da ih uplati u FOND za isplacivanje nagrade onome ko dostavi informaciju koja ce dovesti do hapsenja pocinioca.
E moji klosari, tako se to radi! I sta kazete, Kantrimen?, E pa onda 50% od plate + ROBIJA kad se utvrdi KO je zataskavao!
Gradjani ovo MORAJU isterati NA CISTAC!

novosadjan

pre 9 godina

jel to policija zeli da ljudima pukne film i da ga neko nadje i odrobija? Zasto policija svojim naivno losim delovanjem izaziva porast kriminala koji ce se desiti ukoliko oni ne zele da rade svoj posao. Sta nam radi Doktor? Pise seminarski na temu kamera na Brankovom?

Bojana

pre 9 godina

Našli su Tijaninog ubicu u sred nedodjije, a ne mogu da nadju ovog u sred centra grada gde sve vrvi od kamera! Imaju oni i druge snimke, itekako, samo se selektivno prikazuju snimci za medije kako bi se opravdali. Debelo su podmićeni da ne otkriju ubicu! SRAMOTA!

...

pre 9 godina

Taj auto je iste veceri rastavljen za delove ili ti u nekoj reci zavrsio bez tablica, dokumenata, brojeva sasije, motora... Cim klinac ima pare da vozi tako nesto, nece mu biti zao da ga baci jer tata sutra nabavlja drugi.

preCednik

pre 9 godina

ovaj snimak je skroz nekoristan. kao takav iz pijeteta, koji policija ociglrdno ne posededuje, nije ga trebalo ni objavljivati.
objavljivanjem snimka su postigli da svi misle kako policija hoce da nas napravi budalama i da je pocinilac neko koga ona stiti.

ako policij stvarno tako glupa kavom se ovde predstavlja onda eto neka procita komentare ovde. ima nekoliko dobrih saveta sta da urade.

da li to oni daju vremena pociniocu da popravi auto ili ga rastavi u delove? ili da bi na laganini spakovao kofere i "napustio" zemlju?

SvemocniPolicajceSrpski ti koji si nasao ukradeni bicikli japanca za nekoliko sati i slikao se sa njim, ti koji si na celu svih javnih i tajnih sluzbi,, uslisi molbu nasu iresi ovo! ovo je zemlja tvoja i moc je tvoja.amin.
aktueni ministre policije sa laznim dr ne obracam se tebi. da se ne umislis.

arkadije

pre 9 godina

dajte meni originalni snimak,da vam procitam tablicu.Koga stitite? cija cerka ili sincina je vozila auto?takvih automobila u beogradu ima pet sest komada.

SVD

pre 9 godina

Tako je postupljeno i u slučaju ubistva dvojice gardista u Topčideru, pa uprkos obećanjima sa najvišeg mesta, nije bilo rezultata, jer baš u tom trenutku su kamere bile isključene, jer su oni pucali jedan u drugog i slične gluposti. Mislim da s eovde radi o sličnoj manipulaciji u koju je uključen neko ko je velika budža u Srbiji! Ne dajte se, građani!

Miki

pre 9 godina

E ovo majmunisanje sa istragom me baš užasno izvelo iz takta. Okupio bih 300 komšija, rodjaka bližih i daljih i blokirao Brankov most do daljnjeg, dok:

1. Ne nadju ubicu
2. Objave, ko je kako i zašto prkrivao istragu


Nemojte se igrati sa narodom. Nemojte se igrati sa narodom!

Dragan

pre 9 godina

Pitanje za ministra policije, gospodinea Stefanovica: " Da li zaista mislite da smo svi mi maloumni i da verujemo da ovde niko nikoga ne stiti?"
Pitanje za premijera, gospodine Vucica: " Sta se desilo sa Vasim obecanjem da nece biti nedodirljivioh?"
Hvala.

Maja

pre 9 godina

Ovde se iz aviona vidi da je snimak montiran i od kog trenutka sme da se pusti. Strasno! Pa da li misle da smo svi toliko glupi i da cemo da progutamo sve sto nam se servira.. E moji "doktori".. Pa ako ne mozete 15 dana da nadjete auto koji je redak i ubio decka na Brankovom mostu sta dalje da se prica.. Banana drzava..

Smarty

pre 9 godina

Kakva blamaza kriminalisticke policije, dovoljno za smenu nacelnika (zbog nesposobnosti ili saucesnistva svejedno).
Nacelinik trazi da mu gradjani rese slucaj - OK, prihvatam! Dajte mi pristup policijskom kompjuteru da vidim adrese (i zanimanja) registrovanih vlasnika Mini katrimana i suzicu vam potragu na 5-6 osumnjicenih. Priupitati ih gde odrzavaju svoja vozila pa proveriti (obicno na okviru tablica je kuca koja odrzava vozilo). Nakon toga dajte mi listing sa baznim stanicama oko brankovog mosta da ga uporedim sa njihovim mobilnim telefonima. Ukoliko prijave drugi (novi) broj proveriti kod njihovih prijatelja koje brojeve telefona imaju. I eto vam krivca u roku od jednog dana! Gospodo, 21. je vek, manite vise udbaske metode "niko nam nije nista dojavio". Ostavljate osnov za sumnju u javnosti da stitite nekog...

aca Umc

pre 9 godina

da ne bude ono "vlasnik automobila je sin poznatog Bg biznismena tog i tog ali u trenutku nesrece nije on sedeo za volanom vec njegov bliski prijatelj koji je isao tetki da odnese lek, i koji se uspanicio kad je video sta je uradio... ali se kasnije sam predao" neko bi par godina u corki mogao dobro da naplati.

ivica

pre 9 godina

a da probate geo lociranje preko mobilnog telefona koji je vozac ubica sigurno imao? imate vreme nesrece uporedite ga signalima koji su bili u to vreme na mostu, to je ovima iz DB sitnica...

bahata baraba

pre 9 godina

je li drotovi, shta smo mi!?...veverice?...uvaljujete nam ovde 17 minuta nichega i kao: "eto, to imamo"...vadite bre taj snimak iz fioke i snimke oblizhnjih raskrsnica...pa nema milion smerova sa Brankovog mosta...kupujete vreme kojekakvim izgovorima...alibi se pravi, eto shta je u pitanju...nije raja glupa...nego shta nego je neki glavonja ili nekog glavonje rod...ne bih bio iznendjen ni da se trenutno za lepu nadoknadu trazi neki jadnik koji ce uskoro da se pojavi u javnosti i izjasni kako je on vozio to auto, koje je opet u vlasnishtvu nekog guzonje...mutno je da ne moze mutnije...neko se debelo pokriva....blokirati ceo grad ako treba zbog ovakve bahatosti...ova farsa sa snimkom i smeshnim izgovorima je takva shamarchina obichnim i normalnim gradjanima da je to strashno...fotelje vrha policije bi vec trebalo da lete!...nadjite ubicu, privedite ga pravdi i osudite...odmah!...

Dragan

pre 9 godina

Na pocetku snimka kamera stoji zakucana,znaci da je malo pre pocetka snimka kantrimen prosao tuda,ali pocetak je isecen.Kao neko ko 20 godina radi sa kamerama u raznim sistemima mogu samo da kazem,KOGA BRE VI ZA****VATE,PA NE KOPCAMO SE MI NA LEDJA OVO JE 21 VEK.

moje ime

pre 9 godina

slucaj mi je veoma cudan .
osoba koja je ovo uradila ne zivi u pustinji .
osoba koja je ovo uradila sigurno privlaci paznju komsiluka svojim automobilom .
trenutno je putem medija ( ovoga puta hvala medijima ) skoro svaki stanovnik Beograda / Ssrbije obavesten kakvo se auto trazi i da je ubijen mladic , samiom tim i komsiluk te osobe zna sta/ ko se trazi .
moralo bi i bez policijskog rada da procuri carsijom cije je auto , bar od uveta do uveta , ako je osoba toliko opasna , a nije , kod nas opasne osobe ne vozaju kantrimene .
ako mi odrasli mozda ne primecujemo , klinci sigurno znaju ko sta vozi iz komsiluka .
garantujem da ce se saznati i bez policijskog rada o kome se radi ( komsije ce primetiti da komsijin kantrimen nije vise u upotrebi , ili je vlasnik otisao naprosto u inostranstvo , ili ne vidjaju komsiju koji je vozio to auto , ne mogu da verujem da ce ubica tek tako da nastavi da voza osteceni auto i pozdravlja komsiluk kao da nista nije bilo , nemoguce .
ovo sa davanjem isecenog i montiranog snimka uvidjaja nesrece je jos jedno vredjanje inteligencije gradjana .

Čika Gliša

pre 9 godina

Mislim da treba izaći i protestovati na Brankovom mostu, kao znak podrške mladićevom ocu, SVE DOK SE NE PRONAĐE UBICA IZ MINIJA. Ako treba i zatvoriti saobraćaj. Ovo je nečuveno, ne postoji snimak!? Ipak postoje granice preko kojih ne treba da dozvolimo da prave budale od nas.

jelena

pre 9 godina

Za razliku od ostalih evropskih zemalja, mi imamo ministra policije doktora nauka. Sigurna sam da ce on vrlo brzo resiti ovaj neverovatno komplikovan slucaj. A ako ga ne resi, podnece ostavku, jer je castan covek.

Android 17

pre 9 godina

Pa je*ale vas kamere kad vi morate da njom da zumirate 500 metara da bi videli sta se desava. Ako je to jedina kamera koja pokriva tu stranu puta, onda stvarno...

blackdog

pre 9 godina

Sta je ovo bre? Koji je ovo bezobrazluk, kao da smo svi ovce za sisanje! Ne mogu ni jedno jutro da procitam vesti a da ne poludim. Jasno je k'o dan da se ovde neko stiti. A kao sto neko od komentatora rece, taj auto je davno rastavljen i nestao je sa lica zemlje, bas kao sto je njegov vlasnik davno otperjao preko granice ove nase korumpirane nazovi drzave!

proton

pre 9 godina

Vozač kantrimena koji je ubio dečka ne mora nuzno da bude i vlasnik vozila.
Mislim da se sada traži dobrovoljac koji će reči da je on bio vozač...

Onomad

pre 9 godina

Kada su onom Japancu ukrali bicikl u "Uscu", nadjose i pocinioca i bicikl u roku od dva-tri dana. Tijaninog ubicu su locirali preko baznih stanica mobilne telefonije i preklapanja signala dva telefona, a bilo je daleko vise od nekih sto telefona. Sada ima snimak, zna se i boja (boje)vozila, sigurno se moze izvuci listing vlasnika kantrimena u celoj Srbiji. Moguce je da je to sakriveno u nekom selu, pa kao ne mogu da identifikuju. Ali, malo je cudno da se ovo ne moze naci.

Realno

pre 9 godina

Jel ovo dovoljno za smenu nacelnika? Ja mislim da jeste. Hvale se stotinama kamera, a ne mogu da nadju jedan relativno redak automobil. Kakva sramota.

Mladen

pre 9 godina

Ako ga ikada nađu, a nadam se da hoće kada ih je narod pritisnuo. Policija MOŽE da ga nađe bez problema. Neka tada objave i ko mu je otac, koja mu je politička funkcija i kakva sve blaga poseduje. Da ima pravde, ne bi samo vozač išao u zatvor nego i inspektor koji mu je "proverio" vozilo, jednim okom, gledajući kroz prste.
Policija ga toliko štiti da su dali podatak da ima "stotinak" Mini Countryman-a u Srbiji. Kakav je to podatak zaboga? Imaju elektronsku evidenciju i zna se tačno koliko primeraka tog modela je registrovano u Srbiji i koliko od toga je u Beogradu i okolnim opštinama,

Dusan SF

pre 9 godina

Mora da je odvratan osecaj biti kmet u Srbiji. Nazalost iz feudalizma necete izaci dok ne bude 30.000 ljudi na tom mostu, jer ovde se radi o principu.

monte-video

pre 9 godina

Zašto je policija uopšte objavila ovaj tv snimak? Samo zato što krije nešto i zato što postoje prave kamere koje diskriminisu nekog! Ajd neka se sad javi dr. Fals nesa...

DR

pre 9 godina

Da rezimiramo cinjenicno stanje:
1. Policija nije dala snimak prave kamere (zute trake) sa mosta na kojoj se jasno sve moze videti,
2. Na snimku koji su dostavili cenzurisan (isecen) je prolazak Minija Brankovom ka Uscu (na kom se moze sigurno naslutiti broj tablice),
3. Ne videh u komentarima a realno postoje samo dve moguce verzije o vozacu Minija. On/ona je da bi dosao do starog tramvajskog mosta imao samo jednu mogucnost: nakon mosta skrenuti desno, pa odmah opet desno prema splavovima. Potom opet desno kroz prolaz ispod Brankovog mosta i pored starog sajmista doci ulicom Sajmiste do raskrsnice sa ulicom Zemunski put, koji Mini preseca kao sto smo videli na prvom snimku koji se ranije pojavio. Policija je taj snimak dala naravno samo i iskljucivo jer se na njemu zapravo nista ne vidi, osim onog sto i bez njega vec znamo, a to je marka vozila. Ono sto nam taj snimak jasno govori je da je vozac Minija ili pokusao da zametne trag bezeci prema ciganmali koja se tamo nalazi, ili da je mrtav ladan opusteno nastavio u provod na splavove koji se takodje tamo nalaze, sto je po meni mnogo logicniji scenario, sobzirom da je ocigledno u pitanju neka mladja veoma bahata osoba, iz vladajucih struktura drustva, cim je policija toliko i ocigledno stiti. Posto je u pitanju duboka noc, takodje postoji i mogucnost voznje u veoma alkoholisanom stanju sto ce se ovim odugovlacenjem iskljuciti.
Toliko.

Axl

pre 9 godina

Samo u Americkim filmovima policija uzme snimak i uvelica koliko je potrebno. U stvarnosti su to snimci jako lose rezolucije,a ne vektori pa da se nista ne gubi.. Valjda ce uhvatiti ubicu,zaista nema 10 000 tih modela u toj boji...

Jovan Ristic

pre 9 godina

Imaju i fotografiju leđa počinioca fotografisanu u mraku, bez blica, kao i pozivni broj njegovog telefona. Zar je toliko teško pronaći sve vlasnike ove marke vozila?

trudbenik

pre 9 godina

Policijo, teška su vremena, ne zna se ko kome diše za vratom, ko je moćniji, novac ili vlast ali smognite snage, obraz je jedan.

Kunta Kinte

pre 9 godina

Svakog dana u 16h, otac pokojnog mladica dolazi na Brankov most u znak protesta, a iz dana u dan pridruzuje mu se sve vise ljudi. Kako se stvarno podigla velika buka oko celog slucaja, plus narod izrazito iritira ovakvo ponasanje policije, nesto mi govori da ce danas na mostu biti i vise od 200 ljudi, sto vec prilazi kriticnoj masi koja ce biti u mogucnosti da na kratko blokira saobracaj makar u jednom smeru, i jos vise skrene paznju na sve "zakulisane" radnje oko identiteta vozaca. Kako policija tvrdi da su snimci lose rezolucije, plus ne pominju kameru iz zute trake, predlozio bih ucesnicima protesta da na isti dodju svojim vozilima, iz pravca centra grada, i to VOZECI ZUTOM TRAKOM, ili jos bolje, da se postroje jedan pored drugog u sve tri trake, i voze istom brzinom. Postavljaju se dva pitanja: Da li ce policija imati smelosti i hrabrosti da posalje fotografiju tablica i kaznu za nepropisnu voznju, kao i da li ce se na toj fotografiji videti registarske tablice sva tri vozila, u sve tri trake. Siguran sam da je odgovor na drugo pitanje pozitivan, ali sam isto tako siguran da ne bi imali materijalni dokaz iz prvog pitanja da to i potvrdimo.

uhhh

pre 9 godina

ne verujem vam ništa!
kad je pre nekoliko godina na banovom brdu neki budža udario u kamion gradske čistoće i ubio jednog radnika, a sve to snimile kamere obližnje banke, sa snimka su izbrisani ključni momenti, a u zatvoru je vozač kamiona

Mik

pre 9 godina

Ovaj slučaj policija NEĆE ili NE SME da reši! Toliko je to prosto da je trebalo da bude rešeno za nekoliko dana.
a) radi se o vozilu koje nije uobičajeno b) nesreća se desila na prometnom mestu, pokrivenom kamerama. Prekontrolišu se SVI automobili i nađe se. Tragovi nesreće se ne mogu izbrisati!
Baš me interesuje da li bi se ovako ponašali da je njihovo dete ubijeno!

jocaskljoca

pre 9 godina

Licemerna drzava na delu! Sa skoro ni malo dokaza su pronasli Tijaninog ubicu. Sad kada imaju 100% dokaza oni se prave ludi. Ova zemlja je devijantna definitivno!!!

nikola

pre 9 godina

a gde je iseceni deo,deo kada auto prolazi ispod kamere i gde pomocu tehnologije moze da ss zumira registarska oznaka ili barem boja automobila, u Srbiji ih nema vise od 15-20 tako da sistem eliminacije-poligraf resava sve ....mada cim je isecen deo gde prolazi auto SVE VAM JE JASNO ......

zoran1965

pre 9 godina

jel ovo policija hoće da se narod sam samoorganizuje, nalazi krivce i presudjuje im ?
neće da valja to, onda nastupa anarhija. misle li 'zaštićeni' da će onda stvarno biti zaštićeni

obican i jos normalan gradjanin

pre 9 godina

Bojim se da u ovom slucaju vec ima mnogo saucesnika u zlocinu. Siguran sam da bliski prijatelji, rodjaci i gospoda kolege pocinioca vrlo dobro znaju o kome se radi. Pitam se sta je sa njihovim moralom, grizom savesti...To je profil identican pociniocu?
Zamislimo da je kojim slucajem bilo obratno, lada da udari u katrimana? Bio bi pronadjen za akademsko vreme, a policiji bi prisvojila rejting za svoju sposobnost. Ovako i ono malo sto im preostalo od rejtinga unistavaju.
Treba narod konacno isterati na cistac guzonje, lazove, lopove, prodavce magle...nesposobnu i alavu bagru.

Ljiljana, London

pre 9 godina

Sinoc sam napisala komentar pa mi nisu stampali. Da je snimak isecen i da je totalna sprd**a sto su ga uopste stavili. Meni je to dovoljno kao da su rekli "znamo ali necemo da resimo". I sta sad - narod reaguje jedno vreme, mozda se nadje neki nesrecni zrtveni jarac da preuzme krivicu, vesti vise ne objavljuju o tome, nemate ni nacina da pratite dalji razvoj ili da se posteno istresete zbog nepravde, i pojeo vuk magarca. Ako nas stvarno ovo boli, onda mi to moramo sami resiti, bez cekanja, bez tolerancije, a videla sam par dobrih saveta u komentarima koji bi itekako pomogli brzom resavanju ovog slucaja. Uzmite stvar u svoje ruke - nema druge, ako zelite sredjenu drzavu. Naroda je vise nego vlasti zapamtite to.

bane

pre 9 godina

Mene nebi začudilo da policija podnese prijavu protiv pokojnog Luke zbog nenošenja reflektujučeg prsluka i kazni ga novčanom kaznom koju bi morali da plate njegovi roditelji a vozača Mini Morisa da proglse oštećenim i da mu se isplati šteta nastala na vozilom.Naplatu obavezno bi morao da izvrši privatni sudski izvršitelj.

Yammy

pre 9 godina

Ubico, jel citas, jel komentarises mozda u svoju korist, jel lupas minuse na negativno za tebe, jelspavas mirno muskarcino sto bezis umesto pomoci?

lima

pre 9 godina

"Svi koji su te noći bili na Brankovom mostu mogu da se jave policiji ili porodici na mejl bojan.info@gmail.com ili sanjajovanović73@gmail.com, kako bi se konačno stavila tačka na ovaj slučaj." Ovo je policija trebala da objavi dan posle nesrece na svim medijima. Ja vise ne verujem policiji! A vi?

FBI

pre 9 godina

Da sam ja ne daj boze uradio to savatali bi me vec ujutro. Ovako "vazna licnost" je odmah alarmirala vrh policije ili je necije dete reklo ocu a "savesni" roditelj potegao policiju.A onda "posteni" u policiji cekali da se situacija razvodni i da ovaj slucaj predje u onih 10% nerasvetljenih. Pronadju nekog ko na seoskom drumu ubije biciklistu ili nekog zalutalog pijanca

ojs

pre 9 godina

``Ojs,Ojs,koliko ste sigurni u ovo sto ste napisali? Ne mogu da verujem da vi iko smeo da da pogresnu marku automobila za kojim se traga.
(Ma stvarno, 11. avgust 2014 11:12)

@ Ma stvarno, - Siguran sam 100%! Pogledajte snimak vozila nacinjen kod tramvajskog mosta! Vidi se da Mini na snimku ima samo dvoje bocnih vrata, sto znaci da to nikako ne moze biti model Kantrimen koji iskljucivo ima cetvoro bocnih vrata. Lepo sam napisao da se radi o modelu Mini Peacemen (dvoje bocnih vrata). Ima jos detalja koji razlikuju ova dva modela, i to sam napisao u mom prvom postu. Uostalom lako je na internetu na zvanicnom sajtu proizvodjaca proveriti kako izgleda Kantrimen a kako Peaceman. 100% sam siguran da ovo nije Kantrimen! Zasto ne raspisu novcanu nagradu za informaciju koja ce dovesti do hapsenja pocinioca i slucaj bi brzo bio resen! Pogledajte na netu ovo sto sam naveo i ubrzo ce te se razuveriti u neka Vasa uverenja Pitanje je samo sta mi obicni gradjani mozemo sada i odmah da preduzmemo da se ovo istera na cistac! Sajt kurira sa ovim snimkom su vec blokirali, a videcemo koliko ce izdrzati snimak na B92....... Nije prvi put da ih gradjani provale, samo treba biti UPORAN i sve ce izaci na cistac!

Goran

pre 9 godina

Cekaj malo...a sta je sa delom snimka koji prethodi ovom prikazanom - premotajte unazad 2-3 minuta - svi automobili koji se nalaze na sredini mosta, prosli su tik pored kamere minut ili dva pre ovoga - i bice vrlo lako videti i marku i boju automobila i registarsku tablicu...kako automobila koji je ucestvovao u nesreci, tako i svih onih koji su svedoci...

Neša

pre 9 godina

U svemu ovome nešto mi je nejasno.Čemu služe kamere na mostu,ako one nisu u stanju da indetifikuju vozilo koje snimaju.I drugo:Kako to da je moja supruga pre godinu dana dobila prijavu kod sudije za prekršaje što je iz pravca Zemuna prilikom prestrojavanje za silazak sa mosta zgazila žutu liniju.Tom prilikom uručen joj je snimak vrlo jasan vozila i njegove regstarske tablice.Nisam sklon da bilo koga sumnjičim.Ali eto doveden sam u situaciju,upravo zbog snimka koje je policija dala u javnost,da se pitam o čemu se ovde radi ?.

Nikola, policiju i sudstvo na stub srama i svako da moze da baci kamen na njih

pre 9 godina

Pokusaj manipulacije javnost je jasan. Odlucujuci momenat kada taj mini dolazi na most fali, isecen je verovatno. Pitam se odakle policija zna da je bio "mini kantrimen"? Na ovom snimku to nije mogla da ustanovi. Ipak, za svaku normalnu, azurnu, policiju koja hoce da resi slucaj, podatak o marci automobila bi bio sasvim dovoljan da se ubica za 24 sata nadje. Ovaj slucaj bi u jednom Njujorku, Londonu, Tokiju, gradovima za koje je Beograd obicna palanka, bio za par sati, posle ustanovljavanja marke ubicinog vozila, resen. Ali "nasa" policija nece sa time da se bakce. Ko ce bre, misle "nasi" panduri sad da proverava 100 (ejjj 100 !) vlasnika "kantrija", da proverava prodavnice rezervnih delova za taj auto, mehanicarske radionice, farbare, da pregledaju sve, ama bas sve kamere iz blize okoline tog mosta...idi bre, ko ce to da radi. Puno posla bre. Ubijeni je ionako "niciji" sin, a ubica je mozda neciji. U svakom slucaju svi koji "rade" na ovom slucaju zajedno sa ubicom, neka jednog lepog dana gore u paklu, a ubici posebno zelim da nastrada na isti nacin i u to sam i ubedjen. Auto ce biti njegov grob...kad-tad.

mare

pre 9 godina

Znam da te kamere imaju mogućnost da zumiraju proizvođača registarskih tablica.
Ovo saopštenje MUP-a je besmislica. Kako su prošle godine onom Japancu našli bajas ukraden kod TC Ušće, a ovaj slučaj misterija?Policija sve zna i sve može kad hoće, a u ovom slučaju verovatno neki moćnik iz senke preko korumpirane policije zataškava zločin.Taj ubica, ko zna čiji je sin, jer taj Mini Kantriman uglavnom voze dobrostojeći pojedinci, to je automobil za šmekerisanje, jer buržujima je to uvek drugi,treći auto...

Petar

pre 9 godina

Ajmo sutra svi da vozimo zutom trakom. Kada stigne kazna sa snimkom,predamo je ovim ljudima kao dokaz da se krije identitet ubice i to iz vrha drzave ili barem iz policije direktno koja ima uvid u ovakve snimke i vrlo rado ih salje na kucu.Vec smo zaboravili kako su isekli u policiji snimak na banovom brdu gde je ubijen radnik gradske cistoce? Ovo se moze desiti vama,vasem detetu,roditeljima. Ajmo u akciju,i jel sutra ima protest? ACAB

Gorki

pre 9 godina

Ciji li je ovo sin, cim je ovako mutno !?
Zasto je bezao kad ce i onako uzeti "Djavoljeg advokata" i proci nekaznjeno kao sin Zeljka Mitrovica.
Pitam se samo sta bi bilo da ovaj jadni otac nije uporno stajao na mostu, verovatno nista.

napred

pre 9 godina

vrlo vjerovatno da se radi o nekom bliskom drzavnom vrhu ove drzave, saznanjem bi vjerovatno moralo doci do neke ostavke od glavesina sto bi uzdrmalo vlast,tako da se vjerovatno za sada pokusava smanjiti reakcija naroda i minizirati dogadjaj, samo sta ce smisliti da se predje preko ovog dogadja...

?

pre 9 godina

Neće te mi valjda reći da nema kamere koja snima traku i iz drugog pravca. Znači sad stvarno nekog prikrivaju, jer postoje dve kamere za žutu traku.

dejan

pre 9 godina

Ne ne ovde je definitivno pocinilac neki glavonja/politicar/policajac ili sin/cerka od istog, pa sad sve nesto traljavo i mutno u istrazi. Ma hajte molim vas. Saucesce rodbini.

nikola

pre 9 godina

jao jao jao samo lazu .....stotinak minija kantrimana ma da....sad ih ima milion ..ja u bg-u video jedva 3-4 ....pa toliko kamera u gradu ..mora da ga je neka snimila...

Yammy

pre 9 godina

Ko udara minuse na komentare gde ljudi traze jos snimaka, jel ubica i njegov tata? Sta se desava sa Zeljkovim sinom koji je udario devojcicu? Pisite i o tome! Policija u ovom slucaju moze kao i u Tijaninom proveriti telefone i lokaciju, posto se zna i auto onda je mnogo lakse.

DR

pre 9 godina

Da rezimiramo cinjenicno stanje:
1. Policija nije dala snimak prave kamere (zute trake) sa mosta na kojoj se jasno sve moze videti,
2. Na snimku koji su dostavili cenzurisan (isecen) je prolazak Minija Brankovom ka Uscu (na kom se moze sigurno naslutiti broj tablice),
3. Ne videh u komentarima a realno postoje samo dve moguce verzije o vozacu Minija. On/ona je da bi dosao do starog tramvajskog mosta imao samo jednu mogucnost: nakon mosta skrenuti desno, pa odmah opet desno prema splavovima. Potom opet desno kroz prolaz ispod Brankovog mosta i pored starog sajmista doci ulicom Sajmiste do raskrsnice sa ulicom Zemunski put, koji Mini preseca kao sto smo videli na prvom snimku koji se ranije pojavio. Policija je taj snimak dala naravno samo i iskljucivo jer se na njemu zapravo nista ne vidi, osim onog sto i bez njega vec znamo, a to je marka vozila. Ono sto nam taj snimak jasno govori je da je vozac Minija ili pokusao da zametne trag bezeci prema ciganmali koja se tamo nalazi, ili da je mrtav ladan opusteno nastavio u provod na splavove koji se takodje tamo nalaze, sto je po meni mnogo logicniji scenario, sobzirom da je ocigledno u pitanju neka mladja veoma bahata osoba, iz vladajucih struktura drustva, cim je policija toliko i ocigledno stiti. Posto je u pitanju duboka noc, takodje postoji i mogucnost voznje u veoma alkoholisanom stanju sto ce se ovim odugovlacenjem iskljuciti.

znam nas

pre 9 godina

Proklinjace vas dusa nastradalog/ih,nikada necete mira imati!
Da, to je apel i upozorenjima onima koji ikakve veze sa ovim imaju da se otvore, da pomognu razresenju ovog/ih ubistava... Grehota je ne pomoci.

Epicentar

pre 9 godina

Pa ovo i dete vidi da je namestaljka. Nemojte vise vredjati te nesretne roditelje glumeci nemoc. Da hocete uhvatili biste ga za dan a ne bi rastezali ovoliko. Place mi se u kakvoj zemlji zivim a nemam mogucnost da pobegnem.... :(

flojd

pre 9 godina

Pade mi napamet... da napravim transparent sa natpisom u stilu "Dokle idu veze u Srbiji?" i "Zašto su smenjivani načelnici kad korupcija i protekcija i dalje rade?", da ga okačim na auto dok prelazim most noću u jednoj od dve regularne trake.
Da vidimo da li bi policija tada došla do vozača...
Šanse mi deluju 99.9%.

lokator

pre 9 godina

Lepe promene nam je doneo ovaj Vucic,mozes da zgazis coveka i ako imas pare ili si rodjak nekog olosa na vlasti nisi kriv i nikom nista.

Mile koridorac

pre 9 godina

a meni kad pošalju kaznu za vožnju u žutoj traci sa fotografijama, vidi se i onaj jastučić za odmor, koji mi stoji iza zadnjih sedišta.

Photo shoop

pre 9 godina

Saobraćajnice u Srbiji, u Beogradu posebno, su postale poligoni za "Ruski rulet"
Ako su, kako navodi policijski izvor,kamere "nemoćne da očitaju registarske tablice" , KAKO je moguće kažnjavanje vozača sa "uslikanim" brojem reg. tablica. Je li to, onda photo shop ?

Sandinista

pre 9 godina

I jos nesto nema veze sa temom ali svi se secamo snimka kod arene boja ociju se videla a ne tablice tako da ne mlatite mego hapsite

stevan

pre 9 godina

sve saobracajne dozvole su digitalizovane,i svi podaci se nalaze u sistemu.Za pretrazivanje je potrebno toliko malo vremena ,mogu se klasificirati po marki vozila, boji...i to ne samo za podrucje bgd nego za celu Srbiju,ukljucujuci i Vojvodinu.Ako citaci strujomera mogu obici i procitati stanje na brojilu svaki mesec ,koliko je potrebno da se obidju svi vlasnici doticnog tipa (ili slicnog)automobila? ali , to treba i hteti i zeleti uraditi.Mozda je to cak i zabranjeno, Vucicu sve oci javnosti traze da o
dobris istragu!

Ali neću

pre 9 godina

Sve vlasnike automobila iz cele Srbije koji odgovara opisu mogao bih da proverim za jedan dan, toliko ih je puno. Pogotovu ako imam registar u računaru. Naravno ako hoću.

Coa

pre 9 godina

Pa taj auto je dosao iz nekog pravca,prosao pored nekih kamera u centru ili na N.Beogradu na kojima moze naknadno jasno da se vidi reg.broj,uzgred rec je o gradu koji je pokriven sa stotinama što saobracajnih što kamerama za druge namene koje mogu da posluze, NEVEROVATNO...

jelena

pre 9 godina

Za razliku od ostalih evropskih zemalja, mi imamo ministra policije doktora nauka. Sigurna sam da ce on vrlo brzo resiti ovaj neverovatno komplikovan slucaj. A ako ga ne resi, podnece ostavku, jer je castan covek.

Mare

pre 9 godina

@ (..., 11. avgust 2014 09:24)

Ako je rastavljen, tek to policija može lako da otkrije. Treba samo svaki vlasnik da pokaže svoj registrovan auto... Plašim se da će pre da otkriju da je "neko ukrao auto, pa ubio Luku".

dzon travolta

pre 9 godina

onako kako su uhvatili Tijaninog ubicu,preko telefona,tako mogu i ovog lika.. zna se tacno koliko je sati bilo,nije bilo 500 ljudi na mostu i svi oni imali ista kola.. e sad je pitanje sto policija ne radi svoj posao? bas me zanima ko je mister/miss nedodirljivi..

Miroslav S.

pre 9 godina

Nemoguce je da nestane auto ni vozac. Evo sad razmisljam, ima kamera na sporednim ulicama. Ima kamera na pumpama. Ima kamera na naplatnim rampama. Ima kamera na granicnim prelazima. Proveriti sve auto otpade do detalja! Mora da postoji oshtecenje na kolima. Telefoni svih korisnika koji su bili na B.mostu u odredjenom trenutku. Ne mogu vise da nabrajam, ali samo znam jedno:"Moguce je sve samo ako se hoce" ili u ovom slucaju ako se napravi pritisak na policiju i medije! Zaboga objavite komentar!?

Djansr

pre 9 godina

Cekaj malo, postoji kamera za zutu traku koja je kod biciklistickog lifta i za trecinu je bliza od ove iznad raskrsnice.
Ovo sto gledamo je sa kamere koja snima prekrsaje na raskrsnici. Za most je ta druga. Dajte to da vidimo...

Labud

pre 9 godina

Tvrdim da se ovde manipulise, mozda caj i policijom. Igrom slucaja imam neoliko kazni za zutu, sto po danu, sto po noci, i kristalno se jasno vidi mazda 3 i registracija. To ova kamera nije.

Milan

pre 9 godina

A mozete da očitate tablicu i napišete prijavu za žutu traku. Kako vas nije sramota i vas i ovog ili ovu koja je pod zaštitom i pravite nas blesave.Sada pravite kombinaciju sa Roditeljima počinioca da nadje žrtveno jare koje će priznati mesto nekoga.Bolesna smo država sa mafijom na čelu policije,kaže naš narod riba smrdi od glave a čisti se od repa.Stvarno nam vredjaju inteligenciju i prave nas da smo totalne nebuloze. Svaka ćast poštenima Hvla Bogu pa ih ima ,i ćute dok ih savest ne natera da kažu ili će pući.Ko god da je ovo uradio nemoj da zaboravi ima onaj koji vraća ,zavisno ima li vremena vrati odmah ili kasnije. Ali vrati osvrnite se oko sebe i videćete ljude koji ispaštaju grehe iz prošlosti nekoga koji je zadužio.Onda se ćešu gde ih ne svrbi.Jadan momak,ubi ga neka tatina i mamina protuva.

Mateja

pre 9 godina

Ma lazu bre, tatin sin ga zgazio, kako njega ne nadju kao onog Djurica preko telefona, ako je prolazio tuda u to vreme, plus znaju koja su kola?

Dzoni

pre 9 godina

Ovo je vredjanje svake intaligencije.. Tu ima bar 6 kamera koje snimaju i registarske tablice.. Ili su se bas tad sve taj trenutak pokvarile kad prosao tatin sin ubica a pokvase se i na ostalim raskrsnicama.

aha

pre 9 godina

E da je taj prosao zutom trakom imali bi broj tablica, a ovako kao nista...koga vi lozite? Sve je zabelezeno! Ispade sada da na mestu gde je napisano najvise kazni za voznju zutom trakom, kao ne moze da se vide tablice... Pa taj mini je prosao ispred kamere u nekom trenutku, samo premotajte!

Boško

pre 9 godina

Ja predlažem da svi vozači koji prelaze preko Brankovog mosta na mjestu nesreće prelaze u žutu traku i tako sve do dana dok se neotkrije ubica.Videćemo dali će dolaziti pozivi za prekršaj.

bogi

pre 9 godina

Da hoce mogu i sve mini kantrimene da nadju i od starnih tablica kod nas. Postoje zapisi video i tablica na svakoj naplatnoj rampi.

Nacice ga ako hoce.

НБГ

pre 9 godina

Као и у случају мале Тијане, и овде могу да се упореде сигнали са базних станица и да се види да ли су власници тих аутомобила били у време несреће у близини. Такође, могу да се провере сви телефони који су у том тренутку качени на неку од оближњих базних станица. Велики је то посао, али није немогуће.

zora

pre 9 godina

Ono sto je meni glupo je da policija ima sve registrovane automobile u zemlji i dovoljno je da posete vlasnike a ne da traze vozaca ovako.Ovaj apel vazi za automobile stranih tablica,pa ako ste primetili da vas komsija vozi ovakav auto registrovan u inostranstvu javite se.Pa necemo valda dopustiti da se ova KUKAVICA IZVUCE.

BG

pre 9 godina

(Mutna voda, 11. avgust 2014 08:00)
Kažeš senzor za šuutu traku. Pa most se snima sa dve strane u oba pravca. To znači da postoje 4 kamere koje prate žutu traku + ko zna koliko još nekih drugih kamera snima ovaj deo puta. Ovog su mogli da uslikaju milon puta u sasvim doboroj rezoluciji, da ne pričamo da se i naknadnom obradom slike može dobiti dosta dobrih podataka.
Ja sam se namerno pri kraju mosta prestroio u žutu traku da skrenem sa mosta, bio je dan i ni jednog autobusa u žutoj traci i dobio sam kaznu. Do duše to je bilo na drugoj strani mosta. Sva auta pored mog u drugoj traci se jako dobro vide.

BRUKA I SRAMOTA

pre 9 godina

Pa da li je moguce da je ovo jedina kamera koja snima na Brankovom mostu. Da li postoje kamere iz ulica koje vode na Brankov most iz Starog Grada i one sa Novog Beograda.Pogledajte sve kamere u tom okrugu sat vremena pre i posle nesrece i taj auto ce morati da se pokaze na snimku.Pa ta nije to FIAT PUNTO pa da ga ima na svakom koraku.Ali sta ocekivati kada nam je minisrtar PROPALI STUDENT NEKILKO DRZAVNIH FAKULTETA I VODI JEDAN OD NAJVAZNIJIH RESORA U ZEMLJI.

hm?

pre 9 godina

Ovo je kalsicno zamajavanje javnosti. Kao policija ne moze da resi slucaj, pa trazi pomoc gradjana. Ovo bi bilo u redu da se sve dogodilo u nekom od prigradskih naselja, ali na Brankovom mostu...!? Pa taj auto je mogao samo da nastavi pravo i udje u Bulevar M. Pupina gde ga vec na prvom semaforu ceka kamera ili da ode prema Zemunu gde ga opet kod Usca ceka kamera. Nemoguce je da je ovo jedini snimak. Ocigledno da policija nekog stiti!

damask

pre 9 godina

Jel ovo paralelni univerzum?? Uporedite spisak mobilnih telefona registrovanih na baznoj stanici koja prekriva brankov most sa spiskom vlasnika tog vozila. Smanjite spisak osumnjicenih i uz pomoc par patrola nadjete krivca u roku 24h. Ako policija ne resi ovaj slucaj i tuzilasrvo ne zatvori krivca na visedecenijsku zatvorsku kaznu mozemo slobodno da rasformiramo drzavu ili da se pripojimo nigeriji ili sl.

Darth Vader

pre 9 godina

Ova objasnjenja policije stvarno vrijedjaju zdrav razum svijuh nas. Nema druge do da se nastave protesti i da se dize buka. Ova bagra kojoj nije dosta sto se obogatila na racun ostalih vec sad gordo i bahato trlja sol u ranu nece nikako drugacije popustiti. Zapamtite, samo ih bjes vecine moze natjerati da ubice privedu pravdi kada su te ubice clanovi povlascene klase.

da da

pre 9 godina

Mini se sa mosta iskljucio odmah desno, opet desno pa je prosao ispod B.mosta na Sajmiste, jer su ga posle tamo snimili s boka.
Policijo sram te bilo, koga pravis ludim?!
Svi da vozimo od danas zutom.trakom i niko ni jednu kaznu da ne plati.
I da se smeni nesposobni ministar un.poslova.

Igor

pre 9 godina

Zanima me koliko u Srbiji košta sloboda za počinioce ovakvog zločina? Kako se kupuje protekcija? Nemoguće da je policija baš toliko nesposobna. Kada se slučaj reši, a moraće, za počinioca koji je pobegao i ostavio momka da umre, i sve koji su mu pružali zaštitu... samo preki sud... da se ne zaboravi. Običan čovek prihvata kaznu, slabić se krije, a jak traži kaznu ako pogreši!

Zoki kaze

pre 9 godina

Pa fino. Dali su dva snimka, od kojih je jedan crno-beli i ne prikazuje nista, a drugi takodje ne prikazuje ništa već dosipa so na ranu porodici ubijenog mladica. Naravno, kada neko ko nije zaštićen napravi prekršaj uredno dobije izoštrenu sliku sa sve tablicama na adresu. Taj mini je osim toga, pre nego što se popeo na most prošao kroz centar grada gde ima stotine kamera. Od onih što nadgledaju saobraćaj do kamera od lokalnih radnji. Nemoguće je da ni jedna ništa nije snimila...

apokalipsa

pre 9 godina

ovi se stvarno zezaju sa nama...ovo je 21 vek i vecina nas zna kako funkcionisu kamere za kontrolu saobracaja,a posebno mi kojj smo dobili kazne za zutu traku...

monte-video

pre 9 godina

ovo nije policijska kamera! zataskavaju! nasli ubicu tijaninog a ovog ce da poklope izbori, ekonomski problemi i zdravo... poruka za vozaca...: ne brini se... ako ne dodje sad kazna, doci ce drugi put...!!! ko ne plati na drini...

nemanja

pre 9 godina

A u Beogradu postoje 50.000 kantrimena??!Daj ljudi radite svoj posao i ne stitite krivce ma ko to bio.Ajde PV stisni te policajce,ako mogu tako da se nazovu.

Ivan

pre 9 godina

Ajd da je bio u golfu dvojci, pa da kažeš ogromna baza kola. Ali ovako ne mogu da nađu?! Pa nije on mogao da ubije čoveka bez ikakvih oštećenja vozila i to na vrlo jasnim i definisanim mestima. Pa u proveru sve vozače i vozila, ukrsteno sa majstorima koji su ih mogli sredjivati. Naravno ovo se sve brzo moralo uraditi bas zbog toga da ne bi imalo prostora da svaki dunster može da sredi tako specifičan auto. Sve u svemu tužno i sramota!

zen

pre 9 godina

Чији ли је ово мали? ово је мини оне, чини се да је кров црне боје... биколор варијанта или кабрио.

zvezdarac

pre 9 godina

Ovde ima jedan problem sa ovom kamerom: ona ne snima prekršaje, već prati tok saobraćaja i postavljena je tako da se vidi ceo Brankov most ali obzirom da je most dugačak a kamera postavljena "negde" u Brankovoj ulici, ne postoji mogućnost da ovakva kamera beleži sve detalje događaja na mostu. Primetićete tokom snimka (osd) da operater zumira i to do čak 70x da bi video šta se događa. I to je verovatno digitalni zum u pitanju, što znači ogroman blur slike. bez ikakvih detalja. A tragedija se dogodila na kraju mosta, praktično pred raskrsnicom. To je upravo ono što može biti loš podatak jer kamera koja snima prekršaje u žutoj traci je montirana na početku mosta, odmah uz početak žute trake, na visini od oko 4 metra što vrlo verovatno, zbog zakrivljenja mosta, znači da ta kamera "ne vidi" ovaj deo gde se nesrećaa desila. Ta prekršajna kamera ima daleko bolje karakteristike, bolju rezoluciju i snimci su toliko detaljni da se (u slučaju iste takve prekršajne kamere koja stoji na drugoj strani) na snimku lepo može prepoznati koja osoba upravlja vozilom (video prijateljevu prijavu i slike, vidi mu se lice dok je za volanom kombija).
Uzmite sa rezervom ovo jer nisam 100% siguran koliko je most "kriv" i šta kamera tačno vidi ali mislim da ona ne može da "dohvati" taj deo (uzgred, tu već nije žuta traka).
Zašto su kamere montirane i određeni delovi tako površno pokriveni? Pa zato što je ovo Srbija i sve je površno odrađeno.

tragedija

pre 9 godina

smesno je da ne mogu da nadju ovaj auto.te boje i tako redak.ako nema kamera na mostu onda ima pre brankovov mosta.precesljajte te kamere.ovo jako smrdi.gotovo da je smesno.ajde da je punto klasik.kao da namerno odugovlace.kao da stite nekog.a i taj lik.kako moze da spava,nije mi jasno.i u nesreci,pogotovu saobracajnoj ako se dogodi,treba biti covek i pomoci.to se i kod sudije kasnije uzima kao olaksavajuca okolnost,i to ne zanemarljiva.verovatno je neki politicar ili tatin sin pa bi se digla frka.

milenko

pre 9 godina

Na kraju će naći neki žrtvu koja nema ni kučeta ni mačeta da joj ovo napakuju, kao što sumnjam da je bilo i u slučaju sirote Tijane.

Mile

pre 9 godina

Kad je vec objavljen snimak gde je otisao mini, imate snimke kamera sa privatne zgrade u zarija vujosevica prva zgrada sa desne strane https://www.google.rs/maps/@44.810974,20.441004,3a,20.8y,304.58h,98.23t/data=!3m4!1e1!3m2!1sVBFTt7xNl6xAA2DYyl8FpQ!2e0
ili kamere sa parking servisa , morao je da prodje kroz jednu od te dve ulice, ili su i te kamere protocne, ili se ceka da prodje period snimanja kako bi bilo koji snimak bio obrisan

da da

pre 9 godina

Mislim da ova za zutu traku nema PTZ kontrolu?!
A opet ko zna, mozda je neko namjerno pustio ovu kameru, kad se uverio da je neuopotrebljiva.

Mutna voda

pre 9 godina

Auto se popeo ma most iz pravca ulice Gavrila Principa što znači da je 90 posto vremena bio okrenut bokom. Kada je ušao na most odmah se prestrojio u srednju traku i njom nastavio ali već u tom trenutku je bio predaleko za ovo impotentno sočivo. U žutoj traci nije bilo nijednog vozila tako da senzor kamere za žutu traku nije ništa registrovao, što znači da u tom trenutku kamera nije snimala. Da je naišao iz Brankove ulice to bi već bila druga priča. Možda bi policiji bilo zanimljivo da pogledaju snimke privatnih kamera, ukoliko ih ima na tom potezu, u vreme nesreće?

Djordje Azanjac

pre 9 godina

Meni je ta ista s...a pandurska juce video nadzorom slikala auto kako je parkiran van propisa na nbgd i odvuko ga pauk. Znaci sporedna ulica na nbgd je dovoljno dobro pokrivena da se vidi ne samo broj tablica nego i zagrebani branik na koji sam se zalio. A vamo vuk pojeo magarca.
Molim da objavite.

Mile

pre 9 godina

@ Samo bahato
"2. Mini je nakon nesreće imao samo dva načina da nastavi vožnju silazeći sa mosta. Prvi, da nastavi pravo pored Ušća, ka raskrsnici sa Milentija Popovića (na toj raskrsnici ima kamera, šta je sa snimkom?). Drugi, da skrene desno sa mosta, Bulevarom Nikole Tesle, gde već na prvoj raskrsnici ima takođe kamera. Do duše, ta kamera snima vozila iz drugog smera, ali svaki put kad prođem tuda i pogledam u kameru, siguran sam da je moj auto u njenom uglu zahvata (šta je sa snimkom?)."

Netacno. Sa Brankovog mosta je mogao da skrene desno u Bulevar Nikole Tesla i onda odmah desno pa da prodje ispod Brankovog mosta i uputi se ka Starom sajmistu. Ako je isto vozilo na snimku sa raskrsnice kod Tramvajskog mosta onda je upravo to ucinio.

@Jovan
" Vidi se da se mini po kretanju na kameri spustio iz Brankove ulice. Dotle je mogao da dodje samo ili iz tunela ili da se ukljucio iz Carice Milice. Jel ima kamera na Zelenjaku? Vracajte se unazad. Ako je dosao iz tunela onda je dosao ili od skupstine ili od Doma omladine. Ako je dosao od D.omladine mozda je dosao iz Bul. Despota Stefana ili sa Trga ili iz Francuske."

I opet netacno. Sta ako se ukljucio na Brankov most iz pravca Gavrila Principa tj. iz Crnogorske koja vodi iz Savamale ka Brankovom mostu?

Ma stvarno

pre 9 godina

Ojs,Ojs,koliko ste sigurni u ovo sto ste napisali? Ne mogu da verujem da vi iko smeo da da pogresnu marku automobila za kojim se traga.

CP6uH-UF(ujko;)

pre 9 godina

Ono što je problem( i to ne samo kid nas) jevda su sve ove kamere ocajnog kvaliteta sada kada mi svi imamo milion puta bolje kamere na telefonima!

Axl

pre 9 godina

Samo u Americkim filmovima policija uzme snimak i uvelica koliko je potrebno. U stvarnosti su to snimci jako lose rezolucije,a ne vektori pa da se nista ne gubi.. Valjda ce uhvatiti ubicu,zaista nema 10 000 tih modela u toj boji...

milenko

pre 9 godina

Na kraju će naći neki žrtvu koja nema ni kučeta ni mačeta da joj ovo napakuju, kao što sumnjam da je bilo i u slučaju sirote Tijane.

Samo bahato...

pre 9 godina

Ovakvo objašnjenje vređa svakog pristojnog čoveka (očigledno je vozač Mini-ja neki budža ili sin/ćerka nekog takvog). Činjenice:
1. Kamera pri zumiranju snima trenutke nakon nesreće (zbog zoom-a slika nije jasna). Ali taj Mini je pre nesreće prošao uključenjem mosta, dok je kamera snimala baš taj deo bez zoom-a, što će reći da se tu tablice sigurno vide (naravno, ostaje pitanje zašto je taj deo na objavljenom snimku isečen).
2. Mini je nakon nesreće imao samo dva načina da nastavi vožnju silazeći sa mosta. Prvi, da nastavi pravo pored Ušća, ka raskrsnici sa Milentija Popovića (na toj raskrsnici ima kamera, šta je sa snimkom?). Drugi, da skrene desno sa mosta, Bulevarom Nikole Tesle, gde već na prvoj raskrsnici ima takođe kamera. Do duše, ta kamera snima vozila iz drugog smera, ali svaki put kad prođem tuda i pogledam u kameru, siguran sam da je moj auto u njenom uglu zahvata (šta je sa snimkom?).
3. Šta je sa kamerom koja snima vozila u žutoj traci na početku Brankovog mosta? Pouzdano znam da te kamere u svom uglu zahvata vide sve tri trake. Ista takva kamera kod Sajma je snimila mig kolegu kako vozi žutom trakom. Kada je stigla prijava, pokazao mi je fotografiju, koju mu je dostavila plicija uz prekršajnu prijavu. Na snimku se vide sve tri trake, a tablice su vidljive kristalno jasno. Treba li da napomenem da je njemu prijava stigla za par dana, od dana orekršaja. Žnači kada treba obične ljude identifikovati i kazniti, tada sve može i tada su ekspresni. A sada, navodno, ništa ne mogu da urade. Kako tu nešto debelo smrdi. Muka mi je od bahatih vozača, maminih i tatinih sinova i ćerkica, korumpirane policije (čast poštenim pojedincima... nastavite niz sami). Tuga...

samo da konstatujem

pre 9 godina

Ovo nije ona kamera koja snima zutu traku?!
Ta kamera je visoke rezolucije i daje odlican snimak(njome snimaju zloupotrebu zute trake).
Zasto snimak sa te kamere nije objavljen???????? To je pravo pitanje.

zvezdarac

pre 9 godina

Ovde ima jedan problem sa ovom kamerom: ona ne snima prekršaje, već prati tok saobraćaja i postavljena je tako da se vidi ceo Brankov most ali obzirom da je most dugačak a kamera postavljena "negde" u Brankovoj ulici, ne postoji mogućnost da ovakva kamera beleži sve detalje događaja na mostu. Primetićete tokom snimka (osd) da operater zumira i to do čak 70x da bi video šta se događa. I to je verovatno digitalni zum u pitanju, što znači ogroman blur slike. bez ikakvih detalja. A tragedija se dogodila na kraju mosta, praktično pred raskrsnicom. To je upravo ono što može biti loš podatak jer kamera koja snima prekršaje u žutoj traci je montirana na početku mosta, odmah uz početak žute trake, na visini od oko 4 metra što vrlo verovatno, zbog zakrivljenja mosta, znači da ta kamera "ne vidi" ovaj deo gde se nesrećaa desila. Ta prekršajna kamera ima daleko bolje karakteristike, bolju rezoluciju i snimci su toliko detaljni da se (u slučaju iste takve prekršajne kamere koja stoji na drugoj strani) na snimku lepo može prepoznati koja osoba upravlja vozilom (video prijateljevu prijavu i slike, vidi mu se lice dok je za volanom kombija).
Uzmite sa rezervom ovo jer nisam 100% siguran koliko je most "kriv" i šta kamera tačno vidi ali mislim da ona ne može da "dohvati" taj deo (uzgred, tu već nije žuta traka).
Zašto su kamere montirane i određeni delovi tako površno pokriveni? Pa zato što je ovo Srbija i sve je površno odrađeno.

Mutna voda

pre 9 godina

Auto se popeo ma most iz pravca ulice Gavrila Principa što znači da je 90 posto vremena bio okrenut bokom. Kada je ušao na most odmah se prestrojio u srednju traku i njom nastavio ali već u tom trenutku je bio predaleko za ovo impotentno sočivo. U žutoj traci nije bilo nijednog vozila tako da senzor kamere za žutu traku nije ništa registrovao, što znači da u tom trenutku kamera nije snimala. Da je naišao iz Brankove ulice to bi već bila druga priča. Možda bi policiji bilo zanimljivo da pogledaju snimke privatnih kamera, ukoliko ih ima na tom potezu, u vreme nesreće?

CP6uH-UF(ujko;)

pre 9 godina

Ono što je problem( i to ne samo kid nas) jevda su sve ove kamere ocajnog kvaliteta sada kada mi svi imamo milion puta bolje kamere na telefonima!

Ma stvarno

pre 9 godina

Ako je ovo najbolji snimak kamere sa Brankovoog mosta onda ne treba platiti ni jednu kaznu za voznju zutom trakom zbog toga sto policija faksifikuje snimke na osnovu kojih naplacuje kazne.

moje misljenje

pre 9 godina

Kao sto je neko vec rekao, takvih automobila, te boje, nema mnogo kod nas. Da ih u celoj Srbiji ima sto, a nema ih, i da se svaki taj auto i vlasnik ispitaju sigurno bi bilo nekih rezultata! A kad na to dodamo da imaj jos kamera u gradu i da se samo obrati to vreme i gotovo je ne moguce da se ubica neotkrije!

Ma stvarno

pre 9 godina

Ojs,Ojs,koliko ste sigurni u ovo sto ste napisali? Ne mogu da verujem da vi iko smeo da da pogresnu marku automobila za kojim se traga.

Jovan

pre 9 godina

Ljudi, ne dozvolimo da nas lazu vise. Ovi snimci koje su postavili je samo zamazivanje ociju. Potpuno je jasno da se na njima nista niti vidi, niti nazire i da nicemu ne sluze. Niko ne spominje kameru u zutoj traci. Ta kamera osim sto pokriva zutu traku jako dobro moze da snimi i vozila koja su prosla u srednjoj pa i u krajnjoj levoj traci. Na Brankovom mostu voznja u zutoj traci je zabranjena 24 casa, tako da je kamera morala da snima sve vreme. I pored te kamere su morali da prodju i lada i mini. Kamera jako dobro moze da uveca snimak vozila i da prikaze registraciju. Slika se zatamni skroz a posto tablice imaju fluorescentni premaz one se u mraku mogu videti. Svi koji su dobijali kazne imaju slike kako ta kamera snima. Uostalom mozete potraziti slike na guglu i videcete i sami. Brankov most je jako dobro osvetljen. Ceo centar grada je skroz pokriven kamerama. Vidi se da se mini po kretanju na kameri spustio iz Brankove ulice. Dotle je mogao da dodje samo ili iz tunela ili da se ukljucio iz Carice Milice. Jel ima kamera na Zelenjaku? Vracajte se unazad. Ako je dosao iz tunela onda je dosao ili od skupstine ili od Doma omladine. Ako je dosao od D.omladine mozda je dosao iz Bul. Despota Stefana ili sa Trga ili iz Francuske. Pa ima toliko kamera!!! Policijo, vracaj snimke unazad ili dajte snimke kamere iz zute trake sa mosta i ne zamazujte nam oci vise. Dzaba mu je da se krije!!!

Džoni

pre 9 godina

Svaki od tih stotinak vlasnika ima mobilni telefon i tačno se može utvrditi ko je od njih to veče prešao preko mosta! Naravno ako se ima namere i volje da se pronađe počinilac! Mnogo mi je nešto u ovom slučaju naivna naša narodna milicija!

vuk

pre 9 godina

Nije Sveto Pismo naci pocinioca.
1.Ako ih je 100 u Beogradu, sve ih treba pozvivati redom da dovezu vozilo u PU na pregled.
2.U Delta motorsu i kod ovih sto se bave prodajom delova za mini proveri se da li je neko i ko trazio retrovizor
3.Svim prodavcima auto boja dati obavestenje da ukoliko ne jave policiji informaciju ko je dolazio da poruci boju za farbanje poklopca retrovizora minija, bice po sluzbenoj duznosti gonjen za saucesnistvo u izvrsenju teskog krivicnog dela sa smrtnom posledicom.
AKO NACELNIK BEOGRADSKE SAOBRACAJNE POLICIJE KAZE DA JE NEMOGUCE,NEKA IDE I DAJTE NEKOG KO MOZE.

Lena

pre 9 godina

A šta su nam tačno pokazali ovim snimkom? 17 minuta uviđaja? Možda sam ja slepa, ali koliko mi se čini snimak počinje nakon same nesreće. I razumem ja da je kamera daleko i da je loš zum, (iako to nije tačno, što znaju svi koji su dobili kazne jer su prelazili u žutu traku na Brankovom) ali zašto snimak nije počeo od trenutka kad taj mini ulazi na Brankov most? Nije važno što ne može da se vidi tablica u trenutku ubistva, ali može se videti u trenutku uključenja na most. Nije se taj auto popeo biciklističkim liftom na sred mosta. Znači, ako ova kamera nije protočna, nego beleži snimak, mora da postoji zabeležen i trenutak ulaska na most. Molim lepo.

...

pre 9 godina

Taj auto je iste veceri rastavljen za delove ili ti u nekoj reci zavrsio bez tablica, dokumenata, brojeva sasije, motora... Cim klinac ima pare da vozi tako nesto, nece mu biti zao da ga baci jer tata sutra nabavlja drugi.

bzbz

pre 9 godina

"Kamera koja to beleži nalazi se na početku Brankovog mosta, a sve ostale kamere od Gradskog sekretarijata za saobraćaj to vam je protočna kamera. Na mostu postoji čak kamera Naksi taksija koja je takođe protočna, znači nemamo snimak, nemamo ništa", kaže načelnik beogradske Uprave kriminalističke policije Nebojša Marković.
Policija je dostavila i snimak sa Tramvajskog mosta gde se na nekoliko sekundi vidi sporni automobil, međutim sa boka, tako da se ne vide tablice."

znaci vratite snimak unazad sve dok se ne pojavi "mini kantrimen" kako prolazi brankovom ulicom,zaustaviti snimak i procitati tablice,pronaci u sistemu vlasnika vozila,zakucati na vrata i obaviti sta treba. msm,kakve budalastine bre covece tipa "nemamo snimak", "ne vide se tablice"....pa nije u to vreme proslo 99999999 istih takvih automobila...............nije taj auto pao sa neba i odleteo u pravcu grocke

Pera

pre 9 godina

Ja ne kapiram zasto se ne postavi jednostavno pitanje, sto policija ne da recimo 30 sec pre nego sto su ZUMBIRALI (sto bi reko Sojic). Taj auto nije sa neba sleteo, a ta kaemra je bila uperena u deo puta kroz koji je on morao da prodje.
Evo ispit za novinare, nek traze koji minut vise tog snimka. Ovde je neko iz vlasti pregazio mladica a policija i mediji ga stite. Podvaljuju snimke koji nista ne pokazuju.

a be ce

pre 9 godina

Evo predloga policiji: pošto se zna koja je marka vozila u pitanju, proveriti sve vlasnike tih vozila, a pogotovu one čiji su mobilni telefoni u to vreme bili registrovani na baznoj stanici najbližoj mostu. Siguran sam da će se broj osumnjičenih značajno suziti...

lokator

pre 9 godina

Lepe promene nam je doneo ovaj Vucic,mozes da zgazis coveka i ako imas pare ili si rodjak nekog olosa na vlasti nisi kriv i nikom nista.

Samoorganizovanje

pre 9 godina

Da li se sa te protočne kamere arhiviraju snimci za neki vremenski period na nekom hard disku? Ko nije obezbedio arhiviranje snimaka iako je plaćen novcem poreskih obveznika? Ako je arhiviranje obezbeđeno a snimci nisu sačuvani ko je to propustio da uradi? Imena odgovornih molim. Ne zaklanjajte se iza institucija.

rwutyw

pre 9 godina

ok, policijo, objavili ste snimak i sta sad? da mi gledamo i nadjemo pocinioca? nadjite pocinioca, to vam je posao. zbog toga postojite.

Mile

pre 9 godina

@ Samo bahato
"2. Mini je nakon nesreće imao samo dva načina da nastavi vožnju silazeći sa mosta. Prvi, da nastavi pravo pored Ušća, ka raskrsnici sa Milentija Popovića (na toj raskrsnici ima kamera, šta je sa snimkom?). Drugi, da skrene desno sa mosta, Bulevarom Nikole Tesle, gde već na prvoj raskrsnici ima takođe kamera. Do duše, ta kamera snima vozila iz drugog smera, ali svaki put kad prođem tuda i pogledam u kameru, siguran sam da je moj auto u njenom uglu zahvata (šta je sa snimkom?)."

Netacno. Sa Brankovog mosta je mogao da skrene desno u Bulevar Nikole Tesla i onda odmah desno pa da prodje ispod Brankovog mosta i uputi se ka Starom sajmistu. Ako je isto vozilo na snimku sa raskrsnice kod Tramvajskog mosta onda je upravo to ucinio.

@Jovan
" Vidi se da se mini po kretanju na kameri spustio iz Brankove ulice. Dotle je mogao da dodje samo ili iz tunela ili da se ukljucio iz Carice Milice. Jel ima kamera na Zelenjaku? Vracajte se unazad. Ako je dosao iz tunela onda je dosao ili od skupstine ili od Doma omladine. Ako je dosao od D.omladine mozda je dosao iz Bul. Despota Stefana ili sa Trga ili iz Francuske."

I opet netacno. Sta ako se ukljucio na Brankov most iz pravca Gavrila Principa tj. iz Crnogorske koja vodi iz Savamale ka Brankovom mostu?

nemanja

pre 9 godina

A u Beogradu postoje 50.000 kantrimena??!Daj ljudi radite svoj posao i ne stitite krivce ma ko to bio.Ajde PV stisni te policajce,ako mogu tako da se nazovu.

Dan

pre 9 godina

Ovde se odmah nameću dva pitanja:

1. Zašto objavljeni snimak počinje od trenutka kada operater zumira mesto nesreće, a jasno je da je pre toga na snimku morao biti i automobil?

2. Zeleni venac i okolne ulice imaju bar nekoliko kamera, protočnih ili neprotočnih, ali policija je imala 24 sata da traži sveže snimke od bilo koga. Šta se čekalo?

Derek Troter

pre 9 godina

Nemoguće naći izvršioca teškog krivičnog dela. Malo morgen. U Beogradu postoji samo 30 -ak registrovanih automobila ovoga tipa i ove boje. Za početak je poligraf dovoljan za sve vlasnike, zatim podaci sa baznih stanica mobilne telefonije, pošto se zna tačno vreme udesa. Ukrštanjem podataka počinilac sam ispliva, kao i u slučaju ubistva u Bajmoku. Zanimljivo je kolika je medijska pažnja data pomenutom ubistvu u Bajmoku, a stvari su se i u ovom slučaju praktično vremenski poklapale, što izaziva dodatnu sumnju na pokušaj zataškavanja slučaja. Šta tek reći za ove UDBAŠKE snimke, kao da je srednji vek, kao da bolje kamere ne postoje na poslovnim objektima sa druge strane mosta na N.Beogradu, već kod Hajata i šoping mola Ušće.Policija će pokušati da kaže da su sve, ali baš sve kamere bile u " pogrešnom položaju ", baš u tom trenutku. Mada, kamere i ne trebaju, mogu snimke da obese mačku o rep, poligraf je dovoljan i ukrštanje podataka sa baznih stanica. Ovo je nažalost pravi slučaj gde se testira građanska hrabrost, odnosno spremnost građana Beograda na blokiraju saobraćaj na Brankovom mostu, ako se ubica ne privede pravdi.

Misko

pre 9 godina

Kamera odlicno postavljena, prikazite snimak celih 10 min pre, i prolazak minija preko mosta. Tablica se vidi iz aviona! Kakva je ovo prevara! Dosta vise zastite bahatih praznoglavih nazovi mocnika!

bec-nis

pre 9 godina

dajte Video snimke s kamera pracenja tog minike da nebi svi pomislili da je u pitanju neki "tatin sin" ..... a za kazne imate dovoljno materijala i tablice se vide i lik vozaca i sve...moreeeeee drzavo vodi racuna sta radis

MM

pre 9 godina

Ubica mora biti pronađen, pa makar to bio i neko koga stalno gledamo u medijima. U suprotnom će žestoko biti narišen kredibilitet policije, a pogotovu saobraćajne policije, pa će biti mnogo incidenata između vozača i njih. To znači osetan pad bezbednosti na putevima, štrajkovi policajaca zbog pogoršanih uslova rada, mnogo više mrtvih i ranjenih na putevima. Ne sumnjam da ćemo biti šokirani identotetom ubice, ma ko to bio, countrymana kod nas ne može priuštiti običan čovek.

Sandinista

pre 9 godina

I jos nesto nema veze sa temom ali svi se secamo snimka kod arene boja ociju se videla a ne tablice tako da ne mlatite mego hapsite

arkadije

pre 9 godina

dajte meni originalni snimak,da vam procitam tablicu.Koga stitite? cija cerka ili sincina je vozila auto?takvih automobila u beogradu ima pet sest komada.

Bojana

pre 9 godina

Našli su Tijaninog ubicu u sred nedodjije, a ne mogu da nadju ovog u sred centra grada gde sve vrvi od kamera! Imaju oni i druge snimke, itekako, samo se selektivno prikazuju snimci za medije kako bi se opravdali. Debelo su podmićeni da ne otkriju ubicu! SRAMOTA!

dole vlada

pre 9 godina

Policija se lepo dosetila da sa petnaestak dana zakasnjenja pokaze ove snimke. Za to vreme bi se i moja baba uspela negde sakriti , da ne pricamo o nekom tatinom sinu ili glavonji iz vladajuce stranke. Ekspeditivno, nema sta !

Pera

pre 9 godina

Tih automobila ima 20 u Beogradu, u ovoj boji ih ima možda 5. Na poligraf sve vlasnike i da svi dovezu svoje automobile na pregled. Koji se ustanovi da je sveže farban (a to svaki priučeni farbar može da vidi) taj je!
Žao mi je momka kao da sam ga poznavao, mogu tek da mislim kako li je ocu sada.
A taj mlakonja u Kantrimenu što ima nekog u SUPu za ujaka jako bih želeo u buvari da se sazna!

Mike Watts

pre 9 godina

Ako dobro shvatam, ovo je snimak dešavanja na mostu NAKON nesreće, nakon što je auto udario mladića? Pazite, ne očekujem da prikažu nesreću, naprotiv, ali ne znam šta bi trebalo iz snimka dolaska Hitne da vidimo?

komentatorka

pre 9 godina

U beogradskoj kriminalističkoj policiji kažu da u Srbiji ima stotinak "mini kantrimena" i da su skoro svi provereni. Proveravana su čak i vozila sa stranim tablicama, ali ni to nije dalo rezultate.
--------------------------------------------------------------
nemoguce, koliko mi je poznato iz ranijih vesti da li je otpao retrovizor od udara, uostalom nisu svi iste boje, cak i da se prefarbao, ispitajte mehanicarske radnje
kakvo ludilo, zasto ste i nakacili te kamere ako ne daju nikakve informacije??
kako to da obicni gradjani dobijaju kazne uredno u posti i u rekordno vreme, i to snimljeni istim takvim kamerama????



U policiji napominju da iako je te večeri na mostu bilo mnogo vozila i ljudi, niko im nije dao bilo kakvu informaciju.
----------------------------
sto govori koliko se gradjani osecaju bezbedno i zasticeno.
verovatno ce i taj koji da informacije da bude poznat javnosti u rekordnom vremenu, a zivot bi mu se pretvorio u pakao, mozda i popije metak od kantrimena.

Voja

pre 9 godina

Mozda je tesko utvrditi sa snimaka sve detalje ali tih kola nema puno u Srbiji. Kao drugo zna se vreme dogadjanja, svi imaju mobilne telefone i Policija moze da pretrazi bazne stanice i vidi koji su telefoni bili aktivni oko mesta gazenja mladica. Tako su uhvatili onog monstruma koji je ostavio gotovo nikakve tragove izuzev tragove mobilnog na baznim stanicama oko Bajmoka pa posle u Surcinu.

U ovom slucaju Policija, najverovatnije, ne ide tim putem i uznemireno gradjanstvo misli da je po ko zna koji put organizovano neko sakrivanje bahatog sina jos bahatijeg uticajnog clana 'elite'. Tesko unesrecenim roditeljima i svima nama sa ovakvim Institucijama i protektizmom.

moje ime

pre 9 godina

slucaj mi je veoma cudan .
osoba koja je ovo uradila ne zivi u pustinji .
osoba koja je ovo uradila sigurno privlaci paznju komsiluka svojim automobilom .
trenutno je putem medija ( ovoga puta hvala medijima ) skoro svaki stanovnik Beograda / Ssrbije obavesten kakvo se auto trazi i da je ubijen mladic , samiom tim i komsiluk te osobe zna sta/ ko se trazi .
moralo bi i bez policijskog rada da procuri carsijom cije je auto , bar od uveta do uveta , ako je osoba toliko opasna , a nije , kod nas opasne osobe ne vozaju kantrimene .
ako mi odrasli mozda ne primecujemo , klinci sigurno znaju ko sta vozi iz komsiluka .
garantujem da ce se saznati i bez policijskog rada o kome se radi ( komsije ce primetiti da komsijin kantrimen nije vise u upotrebi , ili je vlasnik otisao naprosto u inostranstvo , ili ne vidjaju komsiju koji je vozio to auto , ne mogu da verujem da ce ubica tek tako da nastavi da voza osteceni auto i pozdravlja komsiluk kao da nista nije bilo , nemoguce .
ovo sa davanjem isecenog i montiranog snimka uvidjaja nesrece je jos jedno vredjanje inteligencije gradjana .

preCednik

pre 9 godina

ovaj snimak je skroz nekoristan. kao takav iz pijeteta, koji policija ociglrdno ne posededuje, nije ga trebalo ni objavljivati.
objavljivanjem snimka su postigli da svi misle kako policija hoce da nas napravi budalama i da je pocinilac neko koga ona stiti.

ako policij stvarno tako glupa kavom se ovde predstavlja onda eto neka procita komentare ovde. ima nekoliko dobrih saveta sta da urade.

da li to oni daju vremena pociniocu da popravi auto ili ga rastavi u delove? ili da bi na laganini spakovao kofere i "napustio" zemlju?

SvemocniPolicajceSrpski ti koji si nasao ukradeni bicikli japanca za nekoliko sati i slikao se sa njim, ti koji si na celu svih javnih i tajnih sluzbi,, uslisi molbu nasu iresi ovo! ovo je zemlja tvoja i moc je tvoja.amin.
aktueni ministre policije sa laznim dr ne obracam se tebi. da se ne umislis.

Nikola Brkic

pre 9 godina

Pa nema 10000 tih automobila!!! Neka se organizuje akcija pronalazenja vlasnika koji je udario nesretnog decaka!!! Od vozila do vozila!!! Valjda se tako to radi. Sem ako neko od policajaca nije na godisnjem odmoru pa ga treba sacekati ( ovo poslednje je ironija ).

vuk

pre 9 godina

A kamera koja snima zutu traku??

A kamera nakon Brankovog mosta-pravo, prva rasksrnica?

A kamera desno posle Brankovog mosta, takodje prva raskrsnica?

нико

pre 9 godina

а где је снимак још један минут раније, на њему се виде таблице! стоп државној мафији, да сам ја ишао жутом траком стигла би ми казна ових дана!

Yammy

pre 9 godina

Ubico, jel citas, jel komentarises mozda u svoju korist, jel lupas minuse na negativno za tebe, jelspavas mirno muskarcino sto bezis umesto pomoci?

Yammy

pre 9 godina

Ko udara minuse na komentare gde ljudi traze jos snimaka, jel ubica i njegov tata? Sta se desava sa Zeljkovim sinom koji je udario devojcicu? Pisite i o tome! Policija u ovom slucaju moze kao i u Tijaninom proveriti telefone i lokaciju, posto se zna i auto onda je mnogo lakse.

Smarty

pre 9 godina

Kakva blamaza kriminalisticke policije, dovoljno za smenu nacelnika (zbog nesposobnosti ili saucesnistva svejedno).
Nacelinik trazi da mu gradjani rese slucaj - OK, prihvatam! Dajte mi pristup policijskom kompjuteru da vidim adrese (i zanimanja) registrovanih vlasnika Mini katrimana i suzicu vam potragu na 5-6 osumnjicenih. Priupitati ih gde odrzavaju svoja vozila pa proveriti (obicno na okviru tablica je kuca koja odrzava vozilo). Nakon toga dajte mi listing sa baznim stanicama oko brankovog mosta da ga uporedim sa njihovim mobilnim telefonima. Ukoliko prijave drugi (novi) broj proveriti kod njihovih prijatelja koje brojeve telefona imaju. I eto vam krivca u roku od jednog dana! Gospodo, 21. je vek, manite vise udbaske metode "niko nam nije nista dojavio". Ostavljate osnov za sumnju u javnosti da stitite nekog...

zen

pre 9 godina

Чији ли је ово мали? ово је мини оне, чини се да је кров црне боје... биколор варијанта или кабрио.

jelena

pre 9 godina

Za razliku od ostalih evropskih zemalja, mi imamo ministra policije doktora nauka. Sigurna sam da ce on vrlo brzo resiti ovaj neverovatno komplikovan slucaj. A ako ga ne resi, podnece ostavku, jer je castan covek.

jelena

pre 9 godina

Za razliku od ostalih evropskih zemalja, mi imamo ministra policije doktora nauka. Sigurna sam da ce on vrlo brzo resiti ovaj neverovatno komplikovan slucaj. A ako ga ne resi, podnece ostavku, jer je castan covek.

Onomad

pre 9 godina

Kada su onom Japancu ukrali bicikl u "Uscu", nadjose i pocinioca i bicikl u roku od dva-tri dana. Tijaninog ubicu su locirali preko baznih stanica mobilne telefonije i preklapanja signala dva telefona, a bilo je daleko vise od nekih sto telefona. Sada ima snimak, zna se i boja (boje)vozila, sigurno se moze izvuci listing vlasnika kantrimena u celoj Srbiji. Moguce je da je to sakriveno u nekom selu, pa kao ne mogu da identifikuju. Ali, malo je cudno da se ovo ne moze naci.

Jovan Ristic

pre 9 godina

Imaju i fotografiju leđa počinioca fotografisanu u mraku, bez blica, kao i pozivni broj njegovog telefona. Zar je toliko teško pronaći sve vlasnike ove marke vozila?

Android 17

pre 9 godina

Pa je*ale vas kamere kad vi morate da njom da zumirate 500 metara da bi videli sta se desava. Ako je to jedina kamera koja pokriva tu stranu puta, onda stvarno...

vrcani

pre 9 godina

pa nije se countryman STVORIO na B.mostu. Došao je iz grada.Pregledajte 100 kamera i sve će biti jasno.Kao što je i jasno da ga neko štiti.

BG

pre 9 godina

(Mutna voda, 11. avgust 2014 08:00)
Kažeš senzor za šuutu traku. Pa most se snima sa dve strane u oba pravca. To znači da postoje 4 kamere koje prate žutu traku + ko zna koliko još nekih drugih kamera snima ovaj deo puta. Ovog su mogli da uslikaju milon puta u sasvim doboroj rezoluciji, da ne pričamo da se i naknadnom obradom slike može dobiti dosta dobrih podataka.
Ja sam se namerno pri kraju mosta prestroio u žutu traku da skrenem sa mosta, bio je dan i ni jednog autobusa u žutoj traci i dobio sam kaznu. Do duše to je bilo na drugoj strani mosta. Sva auta pored mog u drugoj traci se jako dobro vide.

novosadjan

pre 9 godina

jel to policija zeli da ljudima pukne film i da ga neko nadje i odrobija? Zasto policija svojim naivno losim delovanjem izaziva porast kriminala koji ce se desiti ukoliko oni ne zele da rade svoj posao. Sta nam radi Doktor? Pise seminarski na temu kamera na Brankovom?

Čika Gliša

pre 9 godina

Mislim da treba izaći i protestovati na Brankovom mostu, kao znak podrške mladićevom ocu, SVE DOK SE NE PRONAĐE UBICA IZ MINIJA. Ako treba i zatvoriti saobraćaj. Ovo je nečuveno, ne postoji snimak!? Ipak postoje granice preko kojih ne treba da dozvolimo da prave budale od nas.

Marko Kraljević

pre 9 godina

Koliko mi se čini ovo je sve posle nezgode. Postoji i trenutak kada taj se taj mini uključuje na most. Što taj deo ne prikazu.

Mladen

pre 9 godina

Ako ga ikada nađu, a nadam se da hoće kada ih je narod pritisnuo. Policija MOŽE da ga nađe bez problema. Neka tada objave i ko mu je otac, koja mu je politička funkcija i kakva sve blaga poseduje. Da ima pravde, ne bi samo vozač išao u zatvor nego i inspektor koji mu je "proverio" vozilo, jednim okom, gledajući kroz prste.
Policija ga toliko štiti da su dali podatak da ima "stotinak" Mini Countryman-a u Srbiji. Kakav je to podatak zaboga? Imaju elektronsku evidenciju i zna se tačno koliko primeraka tog modela je registrovano u Srbiji i koliko od toga je u Beogradu i okolnim opštinama,

Petar

pre 9 godina

Ajmo sutra svi da vozimo zutom trakom. Kada stigne kazna sa snimkom,predamo je ovim ljudima kao dokaz da se krije identitet ubice i to iz vrha drzave ili barem iz policije direktno koja ima uvid u ovakve snimke i vrlo rado ih salje na kucu.Vec smo zaboravili kako su isekli u policiji snimak na banovom brdu gde je ubijen radnik gradske cistoce? Ovo se moze desiti vama,vasem detetu,roditeljima. Ajmo u akciju,i jel sutra ima protest? ACAB

Epicentar

pre 9 godina

Pa ovo i dete vidi da je namestaljka. Nemojte vise vredjati te nesretne roditelje glumeci nemoc. Da hocete uhvatili biste ga za dan a ne bi rastezali ovoliko. Place mi se u kakvoj zemlji zivim a nemam mogucnost da pobegnem.... :(

zora

pre 9 godina

Ono sto je meni glupo je da policija ima sve registrovane automobile u zemlji i dovoljno je da posete vlasnike a ne da traze vozaca ovako.Ovaj apel vazi za automobile stranih tablica,pa ako ste primetili da vas komsija vozi ovakav auto registrovan u inostranstvu javite se.Pa necemo valda dopustiti da se ova KUKAVICA IZVUCE.

dejan

pre 9 godina

Ne ne ovde je definitivno pocinilac neki glavonja/politicar/policajac ili sin/cerka od istog, pa sad sve nesto traljavo i mutno u istrazi. Ma hajte molim vas. Saucesce rodbini.

OjsOjs

pre 9 godina

Zaista je neverovatno kakvi ljudi rade u policiji. Prvo ovo nije kantrimen (koji ima veci razmak izmedju osovina, ima 4-voro BOCNIH vrata, vece precnike felni itd., vec je ovo Mini Peaceman, koji ima samo dvoje vrata, manji razmak izmedju osovina i manje precnike felni/tockova) To vam ljudi ovde pisu vec danima! Da li to policija stiteci nekoga namerno navodi istragu na pogresan model vozila???? Gde su snimci sa ostalih kamera (lokali, radnje, banke...). Da li ste namerno cekali da svi ti snimci postanu nepostojeci? Koga bre vi pravite BLESAVIM! Trazite i sunjate se po parkinzima trazeci potpuno pogresnu marku auta. Dobro niste rekli da je ovo Trabant iz 1966. godine.
Narode ovo moramo da isteramo na cistac, da se protestvuje svaki dan, da se blokira CEO GRAD, da se pohapsi ne samo vinovnik ove nesrece, nego i svi u policiji koji su namerno prikrivali pocinioca na najgnusniji moguci nacin, javno servirajuci LAZI o pogresnom modelu auta. Premijer da kompletnoj BG policiji 50% plate za Jul i Avgust oduzme zbog NERADA i da ih uplati u FOND za isplacivanje nagrade onome ko dostavi informaciju koja ce dovesti do hapsenja pocinioca.
E moji klosari, tako se to radi! I sta kazete, Kantrimen?, E pa onda 50% od plate + ROBIJA kad se utvrdi KO je zataskavao!
Gradjani ovo MORAJU isterati NA CISTAC!

da da

pre 9 godina

Mislim da ova za zutu traku nema PTZ kontrolu?!
A opet ko zna, mozda je neko namjerno pustio ovu kameru, kad se uverio da je neuopotrebljiva.

Kunta Kinte

pre 9 godina

Svakog dana u 16h, otac pokojnog mladica dolazi na Brankov most u znak protesta, a iz dana u dan pridruzuje mu se sve vise ljudi. Kako se stvarno podigla velika buka oko celog slucaja, plus narod izrazito iritira ovakvo ponasanje policije, nesto mi govori da ce danas na mostu biti i vise od 200 ljudi, sto vec prilazi kriticnoj masi koja ce biti u mogucnosti da na kratko blokira saobracaj makar u jednom smeru, i jos vise skrene paznju na sve "zakulisane" radnje oko identiteta vozaca. Kako policija tvrdi da su snimci lose rezolucije, plus ne pominju kameru iz zute trake, predlozio bih ucesnicima protesta da na isti dodju svojim vozilima, iz pravca centra grada, i to VOZECI ZUTOM TRAKOM, ili jos bolje, da se postroje jedan pored drugog u sve tri trake, i voze istom brzinom. Postavljaju se dva pitanja: Da li ce policija imati smelosti i hrabrosti da posalje fotografiju tablica i kaznu za nepropisnu voznju, kao i da li ce se na toj fotografiji videti registarske tablice sva tri vozila, u sve tri trake. Siguran sam da je odgovor na drugo pitanje pozitivan, ali sam isto tako siguran da ne bi imali materijalni dokaz iz prvog pitanja da to i potvrdimo.

Labud

pre 9 godina

Tvrdim da se ovde manipulise, mozda caj i policijom. Igrom slucaja imam neoliko kazni za zutu, sto po danu, sto po noci, i kristalno se jasno vidi mazda 3 i registracija. To ova kamera nije.

DR

pre 9 godina

Da rezimiramo cinjenicno stanje:
1. Policija nije dala snimak prave kamere (zute trake) sa mosta na kojoj se jasno sve moze videti,
2. Na snimku koji su dostavili cenzurisan (isecen) je prolazak Minija Brankovom ka Uscu (na kom se moze sigurno naslutiti broj tablice),
3. Ne videh u komentarima a realno postoje samo dve moguce verzije o vozacu Minija. On/ona je da bi dosao do starog tramvajskog mosta imao samo jednu mogucnost: nakon mosta skrenuti desno, pa odmah opet desno prema splavovima. Potom opet desno kroz prolaz ispod Brankovog mosta i pored starog sajmista doci ulicom Sajmiste do raskrsnice sa ulicom Zemunski put, koji Mini preseca kao sto smo videli na prvom snimku koji se ranije pojavio. Policija je taj snimak dala naravno samo i iskljucivo jer se na njemu zapravo nista ne vidi, osim onog sto i bez njega vec znamo, a to je marka vozila. Ono sto nam taj snimak jasno govori je da je vozac Minija ili pokusao da zametne trag bezeci prema ciganmali koja se tamo nalazi, ili da je mrtav ladan opusteno nastavio u provod na splavove koji se takodje tamo nalaze, sto je po meni mnogo logicniji scenario, sobzirom da je ocigledno u pitanju neka mladja veoma bahata osoba, iz vladajucih struktura drustva, cim je policija toliko i ocigledno stiti. Posto je u pitanju duboka noc, takodje postoji i mogucnost voznje u veoma alkoholisanom stanju sto ce se ovim odugovlacenjem iskljuciti.

Nikola, policiju i sudstvo na stub srama i svako da moze da baci kamen na njih

pre 9 godina

Pokusaj manipulacije javnost je jasan. Odlucujuci momenat kada taj mini dolazi na most fali, isecen je verovatno. Pitam se odakle policija zna da je bio "mini kantrimen"? Na ovom snimku to nije mogla da ustanovi. Ipak, za svaku normalnu, azurnu, policiju koja hoce da resi slucaj, podatak o marci automobila bi bio sasvim dovoljan da se ubica za 24 sata nadje. Ovaj slucaj bi u jednom Njujorku, Londonu, Tokiju, gradovima za koje je Beograd obicna palanka, bio za par sati, posle ustanovljavanja marke ubicinog vozila, resen. Ali "nasa" policija nece sa time da se bakce. Ko ce bre, misle "nasi" panduri sad da proverava 100 (ejjj 100 !) vlasnika "kantrija", da proverava prodavnice rezervnih delova za taj auto, mehanicarske radionice, farbare, da pregledaju sve, ama bas sve kamere iz blize okoline tog mosta...idi bre, ko ce to da radi. Puno posla bre. Ubijeni je ionako "niciji" sin, a ubica je mozda neciji. U svakom slucaju svi koji "rade" na ovom slucaju zajedno sa ubicom, neka jednog lepog dana gore u paklu, a ubici posebno zelim da nastrada na isti nacin i u to sam i ubedjen. Auto ce biti njegov grob...kad-tad.

zoran1965

pre 9 godina

jel ovo policija hoće da se narod sam samoorganizuje, nalazi krivce i presudjuje im ?
neće da valja to, onda nastupa anarhija. misle li 'zaštićeni' da će onda stvarno biti zaštićeni

Neša

pre 9 godina

U svemu ovome nešto mi je nejasno.Čemu služe kamere na mostu,ako one nisu u stanju da indetifikuju vozilo koje snimaju.I drugo:Kako to da je moja supruga pre godinu dana dobila prijavu kod sudije za prekršaje što je iz pravca Zemuna prilikom prestrojavanje za silazak sa mosta zgazila žutu liniju.Tom prilikom uručen joj je snimak vrlo jasan vozila i njegove regstarske tablice.Nisam sklon da bilo koga sumnjičim.Ali eto doveden sam u situaciju,upravo zbog snimka koje je policija dala u javnost,da se pitam o čemu se ovde radi ?.

SVD

pre 9 godina

Tako je postupljeno i u slučaju ubistva dvojice gardista u Topčideru, pa uprkos obećanjima sa najvišeg mesta, nije bilo rezultata, jer baš u tom trenutku su kamere bile isključene, jer su oni pucali jedan u drugog i slične gluposti. Mislim da s eovde radi o sličnoj manipulaciji u koju je uključen neko ko je velika budža u Srbiji! Ne dajte se, građani!

ivica

pre 9 godina

a da probate geo lociranje preko mobilnog telefona koji je vozac ubica sigurno imao? imate vreme nesrece uporedite ga signalima koji su bili u to vreme na mostu, to je ovima iz DB sitnica...

Mik

pre 9 godina

Ovaj slučaj policija NEĆE ili NE SME da reši! Toliko je to prosto da je trebalo da bude rešeno za nekoliko dana.
a) radi se o vozilu koje nije uobičajeno b) nesreća se desila na prometnom mestu, pokrivenom kamerama. Prekontrolišu se SVI automobili i nađe se. Tragovi nesreće se ne mogu izbrisati!
Baš me interesuje da li bi se ovako ponašali da je njihovo dete ubijeno!

proton

pre 9 godina

Vozač kantrimena koji je ubio dečka ne mora nuzno da bude i vlasnik vozila.
Mislim da se sada traži dobrovoljac koji će reči da je on bio vozač...

Coa

pre 9 godina

Pa taj auto je dosao iz nekog pravca,prosao pored nekih kamera u centru ili na N.Beogradu na kojima moze naknadno jasno da se vidi reg.broj,uzgred rec je o gradu koji je pokriven sa stotinama što saobracajnih što kamerama za druge namene koje mogu da posluze, NEVEROVATNO...

blackdog

pre 9 godina

Sta je ovo bre? Koji je ovo bezobrazluk, kao da smo svi ovce za sisanje! Ne mogu ni jedno jutro da procitam vesti a da ne poludim. Jasno je k'o dan da se ovde neko stiti. A kao sto neko od komentatora rece, taj auto je davno rastavljen i nestao je sa lica zemlje, bas kao sto je njegov vlasnik davno otperjao preko granice ove nase korumpirane nazovi drzave!

aca Umc

pre 9 godina

da ne bude ono "vlasnik automobila je sin poznatog Bg biznismena tog i tog ali u trenutku nesrece nije on sedeo za volanom vec njegov bliski prijatelj koji je isao tetki da odnese lek, i koji se uspanicio kad je video sta je uradio... ali se kasnije sam predao" neko bi par godina u corki mogao dobro da naplati.

monte-video

pre 9 godina

Zašto je policija uopšte objavila ovaj tv snimak? Samo zato što krije nešto i zato što postoje prave kamere koje diskriminisu nekog! Ajd neka se sad javi dr. Fals nesa...

Mare

pre 9 godina

@ (..., 11. avgust 2014 09:24)

Ako je rastavljen, tek to policija može lako da otkrije. Treba samo svaki vlasnik da pokaže svoj registrovan auto... Plašim se da će pre da otkriju da je "neko ukrao auto, pa ubio Luku".

damask

pre 9 godina

Jel ovo paralelni univerzum?? Uporedite spisak mobilnih telefona registrovanih na baznoj stanici koja prekriva brankov most sa spiskom vlasnika tog vozila. Smanjite spisak osumnjicenih i uz pomoc par patrola nadjete krivca u roku 24h. Ako policija ne resi ovaj slucaj i tuzilasrvo ne zatvori krivca na visedecenijsku zatvorsku kaznu mozemo slobodno da rasformiramo drzavu ili da se pripojimo nigeriji ili sl.

BRUKA I SRAMOTA

pre 9 godina

Pa da li je moguce da je ovo jedina kamera koja snima na Brankovom mostu. Da li postoje kamere iz ulica koje vode na Brankov most iz Starog Grada i one sa Novog Beograda.Pogledajte sve kamere u tom okrugu sat vremena pre i posle nesrece i taj auto ce morati da se pokaze na snimku.Pa ta nije to FIAT PUNTO pa da ga ima na svakom koraku.Ali sta ocekivati kada nam je minisrtar PROPALI STUDENT NEKILKO DRZAVNIH FAKULTETA I VODI JEDAN OD NAJVAZNIJIH RESORA U ZEMLJI.

dzon travolta

pre 9 godina

onako kako su uhvatili Tijaninog ubicu,preko telefona,tako mogu i ovog lika.. zna se tacno koliko je sati bilo,nije bilo 500 ljudi na mostu i svi oni imali ista kola.. e sad je pitanje sto policija ne radi svoj posao? bas me zanima ko je mister/miss nedodirljivi..

Mile

pre 9 godina

Kad je vec objavljen snimak gde je otisao mini, imate snimke kamera sa privatne zgrade u zarija vujosevica prva zgrada sa desne strane https://www.google.rs/maps/@44.810974,20.441004,3a,20.8y,304.58h,98.23t/data=!3m4!1e1!3m2!1sVBFTt7xNl6xAA2DYyl8FpQ!2e0
ili kamere sa parking servisa , morao je da prodje kroz jednu od te dve ulice, ili su i te kamere protocne, ili se ceka da prodje period snimanja kako bi bilo koji snimak bio obrisan

trudbenik

pre 9 godina

Policijo, teška su vremena, ne zna se ko kome diše za vratom, ko je moćniji, novac ili vlast ali smognite snage, obraz je jedan.

znam nas

pre 9 godina

Proklinjace vas dusa nastradalog/ih,nikada necete mira imati!
Da, to je apel i upozorenjima onima koji ikakve veze sa ovim imaju da se otvore, da pomognu razresenju ovog/ih ubistava... Grehota je ne pomoci.

Maja

pre 9 godina

Ovde se iz aviona vidi da je snimak montiran i od kog trenutka sme da se pusti. Strasno! Pa da li misle da smo svi toliko glupi i da cemo da progutamo sve sto nam se servira.. E moji "doktori".. Pa ako ne mozete 15 dana da nadjete auto koji je redak i ubio decka na Brankovom mostu sta dalje da se prica.. Banana drzava..

Djordje Azanjac

pre 9 godina

Meni je ta ista s...a pandurska juce video nadzorom slikala auto kako je parkiran van propisa na nbgd i odvuko ga pauk. Znaci sporedna ulica na nbgd je dovoljno dobro pokrivena da se vidi ne samo broj tablica nego i zagrebani branik na koji sam se zalio. A vamo vuk pojeo magarca.
Molim da objavite.

vlata

pre 9 godina

Znači ovo je najava osumnjičenom da može da odahne jer nema dokaza, sve je mutno, mutna i država .... A da sam vozio žutom trakom puko bi o za kaznu i za poene! Garant!

Milan

pre 9 godina

A mozete da očitate tablicu i napišete prijavu za žutu traku. Kako vas nije sramota i vas i ovog ili ovu koja je pod zaštitom i pravite nas blesave.Sada pravite kombinaciju sa Roditeljima počinioca da nadje žrtveno jare koje će priznati mesto nekoga.Bolesna smo država sa mafijom na čelu policije,kaže naš narod riba smrdi od glave a čisti se od repa.Stvarno nam vredjaju inteligenciju i prave nas da smo totalne nebuloze. Svaka ćast poštenima Hvla Bogu pa ih ima ,i ćute dok ih savest ne natera da kažu ili će pući.Ko god da je ovo uradio nemoj da zaboravi ima onaj koji vraća ,zavisno ima li vremena vrati odmah ili kasnije. Ali vrati osvrnite se oko sebe i videćete ljude koji ispaštaju grehe iz prošlosti nekoga koji je zadužio.Onda se ćešu gde ih ne svrbi.Jadan momak,ubi ga neka tatina i mamina protuva.

Mateja

pre 9 godina

Ma lazu bre, tatin sin ga zgazio, kako njega ne nadju kao onog Djurica preko telefona, ako je prolazio tuda u to vreme, plus znaju koja su kola?

uhhh

pre 9 godina

ne verujem vam ništa!
kad je pre nekoliko godina na banovom brdu neki budža udario u kamion gradske čistoće i ubio jednog radnika, a sve to snimile kamere obližnje banke, sa snimka su izbrisani ključni momenti, a u zatvoru je vozač kamiona

aha

pre 9 godina

E da je taj prosao zutom trakom imali bi broj tablica, a ovako kao nista...koga vi lozite? Sve je zabelezeno! Ispade sada da na mestu gde je napisano najvise kazni za voznju zutom trakom, kao ne moze da se vide tablice... Pa taj mini je prosao ispred kamere u nekom trenutku, samo premotajte!

Miroslav S.

pre 9 godina

Nemoguce je da nestane auto ni vozac. Evo sad razmisljam, ima kamera na sporednim ulicama. Ima kamera na pumpama. Ima kamera na naplatnim rampama. Ima kamera na granicnim prelazima. Proveriti sve auto otpade do detalja! Mora da postoji oshtecenje na kolima. Telefoni svih korisnika koji su bili na B.mostu u odredjenom trenutku. Ne mogu vise da nabrajam, ali samo znam jedno:"Moguce je sve samo ako se hoce" ili u ovom slucaju ako se napravi pritisak na policiju i medije! Zaboga objavite komentar!?

mare

pre 9 godina

Znam da te kamere imaju mogućnost da zumiraju proizvođača registarskih tablica.
Ovo saopštenje MUP-a je besmislica. Kako su prošle godine onom Japancu našli bajas ukraden kod TC Ušće, a ovaj slučaj misterija?Policija sve zna i sve može kad hoće, a u ovom slučaju verovatno neki moćnik iz senke preko korumpirane policije zataškava zločin.Taj ubica, ko zna čiji je sin, jer taj Mini Kantriman uglavnom voze dobrostojeći pojedinci, to je automobil za šmekerisanje, jer buržujima je to uvek drugi,treći auto...

nikola

pre 9 godina

a gde je iseceni deo,deo kada auto prolazi ispod kamere i gde pomocu tehnologije moze da ss zumira registarska oznaka ili barem boja automobila, u Srbiji ih nema vise od 15-20 tako da sistem eliminacije-poligraf resava sve ....mada cim je isecen deo gde prolazi auto SVE VAM JE JASNO ......

nikola

pre 9 godina

jao jao jao samo lazu .....stotinak minija kantrimana ma da....sad ih ima milion ..ja u bg-u video jedva 3-4 ....pa toliko kamera u gradu ..mora da ga je neka snimila...

Goran

pre 9 godina

Cekaj malo...a sta je sa delom snimka koji prethodi ovom prikazanom - premotajte unazad 2-3 minuta - svi automobili koji se nalaze na sredini mosta, prosli su tik pored kamere minut ili dva pre ovoga - i bice vrlo lako videti i marku i boju automobila i registarsku tablicu...kako automobila koji je ucestvovao u nesreci, tako i svih onih koji su svedoci...

Darth Vader

pre 9 godina

Ova objasnjenja policije stvarno vrijedjaju zdrav razum svijuh nas. Nema druge do da se nastave protesti i da se dize buka. Ova bagra kojoj nije dosta sto se obogatila na racun ostalih vec sad gordo i bahato trlja sol u ranu nece nikako drugacije popustiti. Zapamtite, samo ih bjes vecine moze natjerati da ubice privedu pravdi kada su te ubice clanovi povlascene klase.

Ali neću

pre 9 godina

Sve vlasnike automobila iz cele Srbije koji odgovara opisu mogao bih da proverim za jedan dan, toliko ih je puno. Pogotovu ako imam registar u računaru. Naravno ako hoću.

lima

pre 9 godina

"Svi koji su te noći bili na Brankovom mostu mogu da se jave policiji ili porodici na mejl bojan.info@gmail.com ili sanjajovanović73@gmail.com, kako bi se konačno stavila tačka na ovaj slučaj." Ovo je policija trebala da objavi dan posle nesrece na svim medijima. Ja vise ne verujem policiji! A vi?

Mile koridorac

pre 9 godina

a meni kad pošalju kaznu za vožnju u žutoj traci sa fotografijama, vidi se i onaj jastučić za odmor, koji mi stoji iza zadnjih sedišta.

tragedija

pre 9 godina

smesno je da ne mogu da nadju ovaj auto.te boje i tako redak.ako nema kamera na mostu onda ima pre brankovov mosta.precesljajte te kamere.ovo jako smrdi.gotovo da je smesno.ajde da je punto klasik.kao da namerno odugovlace.kao da stite nekog.a i taj lik.kako moze da spava,nije mi jasno.i u nesreci,pogotovu saobracajnoj ako se dogodi,treba biti covek i pomoci.to se i kod sudije kasnije uzima kao olaksavajuca okolnost,i to ne zanemarljiva.verovatno je neki politicar ili tatin sin pa bi se digla frka.

Igor

pre 9 godina

Zanima me koliko u Srbiji košta sloboda za počinioce ovakvog zločina? Kako se kupuje protekcija? Nemoguće da je policija baš toliko nesposobna. Kada se slučaj reši, a moraće, za počinioca koji je pobegao i ostavio momka da umre, i sve koji su mu pružali zaštitu... samo preki sud... da se ne zaboravi. Običan čovek prihvata kaznu, slabić se krije, a jak traži kaznu ako pogreši!

bane

pre 9 godina

Mene nebi začudilo da policija podnese prijavu protiv pokojnog Luke zbog nenošenja reflektujučeg prsluka i kazni ga novčanom kaznom koju bi morali da plate njegovi roditelji a vozača Mini Morisa da proglse oštećenim i da mu se isplati šteta nastala na vozilom.Naplatu obavezno bi morao da izvrši privatni sudski izvršitelj.

bahata baraba

pre 9 godina

je li drotovi, shta smo mi!?...veverice?...uvaljujete nam ovde 17 minuta nichega i kao: "eto, to imamo"...vadite bre taj snimak iz fioke i snimke oblizhnjih raskrsnica...pa nema milion smerova sa Brankovog mosta...kupujete vreme kojekakvim izgovorima...alibi se pravi, eto shta je u pitanju...nije raja glupa...nego shta nego je neki glavonja ili nekog glavonje rod...ne bih bio iznendjen ni da se trenutno za lepu nadoknadu trazi neki jadnik koji ce uskoro da se pojavi u javnosti i izjasni kako je on vozio to auto, koje je opet u vlasnishtvu nekog guzonje...mutno je da ne moze mutnije...neko se debelo pokriva....blokirati ceo grad ako treba zbog ovakve bahatosti...ova farsa sa snimkom i smeshnim izgovorima je takva shamarchina obichnim i normalnim gradjanima da je to strashno...fotelje vrha policije bi vec trebalo da lete!...nadjite ubicu, privedite ga pravdi i osudite...odmah!...

da da

pre 9 godina

Mini se sa mosta iskljucio odmah desno, opet desno pa je prosao ispod B.mosta na Sajmiste, jer su ga posle tamo snimili s boka.
Policijo sram te bilo, koga pravis ludim?!
Svi da vozimo od danas zutom.trakom i niko ni jednu kaznu da ne plati.
I da se smeni nesposobni ministar un.poslova.

Gorki

pre 9 godina

Ciji li je ovo sin, cim je ovako mutno !?
Zasto je bezao kad ce i onako uzeti "Djavoljeg advokata" i proci nekaznjeno kao sin Zeljka Mitrovica.
Pitam se samo sta bi bilo da ovaj jadni otac nije uporno stajao na mostu, verovatno nista.

Dzoni

pre 9 godina

Ovo je vredjanje svake intaligencije.. Tu ima bar 6 kamera koje snimaju i registarske tablice.. Ili su se bas tad sve taj trenutak pokvarile kad prosao tatin sin ubica a pokvase se i na ostalim raskrsnicama.

Zoki kaze

pre 9 godina

Pa fino. Dali su dva snimka, od kojih je jedan crno-beli i ne prikazuje nista, a drugi takodje ne prikazuje ništa već dosipa so na ranu porodici ubijenog mladica. Naravno, kada neko ko nije zaštićen napravi prekršaj uredno dobije izoštrenu sliku sa sve tablicama na adresu. Taj mini je osim toga, pre nego što se popeo na most prošao kroz centar grada gde ima stotine kamera. Od onih što nadgledaju saobraćaj do kamera od lokalnih radnji. Nemoguće je da ni jedna ništa nije snimila...

hm?

pre 9 godina

Ovo je kalsicno zamajavanje javnosti. Kao policija ne moze da resi slucaj, pa trazi pomoc gradjana. Ovo bi bilo u redu da se sve dogodilo u nekom od prigradskih naselja, ali na Brankovom mostu...!? Pa taj auto je mogao samo da nastavi pravo i udje u Bulevar M. Pupina gde ga vec na prvom semaforu ceka kamera ili da ode prema Zemunu gde ga opet kod Usca ceka kamera. Nemoguce je da je ovo jedini snimak. Ocigledno da policija nekog stiti!

Dragan

pre 9 godina

Na pocetku snimka kamera stoji zakucana,znaci da je malo pre pocetka snimka kantrimen prosao tuda,ali pocetak je isecen.Kao neko ko 20 godina radi sa kamerama u raznim sistemima mogu samo da kazem,KOGA BRE VI ZA****VATE,PA NE KOPCAMO SE MI NA LEDJA OVO JE 21 VEK.

Boško

pre 9 godina

Ja predlažem da svi vozači koji prelaze preko Brankovog mosta na mjestu nesreće prelaze u žutu traku i tako sve do dana dok se neotkrije ubica.Videćemo dali će dolaziti pozivi za prekršaj.

DR

pre 9 godina

Da rezimiramo cinjenicno stanje:
1. Policija nije dala snimak prave kamere (zute trake) sa mosta na kojoj se jasno sve moze videti,
2. Na snimku koji su dostavili cenzurisan (isecen) je prolazak Minija Brankovom ka Uscu (na kom se moze sigurno naslutiti broj tablice),
3. Ne videh u komentarima a realno postoje samo dve moguce verzije o vozacu Minija. On/ona je da bi dosao do starog tramvajskog mosta imao samo jednu mogucnost: nakon mosta skrenuti desno, pa odmah opet desno prema splavovima. Potom opet desno kroz prolaz ispod Brankovog mosta i pored starog sajmista doci ulicom Sajmiste do raskrsnice sa ulicom Zemunski put, koji Mini preseca kao sto smo videli na prvom snimku koji se ranije pojavio. Policija je taj snimak dala naravno samo i iskljucivo jer se na njemu zapravo nista ne vidi, osim onog sto i bez njega vec znamo, a to je marka vozila. Ono sto nam taj snimak jasno govori je da je vozac Minija ili pokusao da zametne trag bezeci prema ciganmali koja se tamo nalazi, ili da je mrtav ladan opusteno nastavio u provod na splavove koji se takodje tamo nalaze, sto je po meni mnogo logicniji scenario, sobzirom da je ocigledno u pitanju neka mladja veoma bahata osoba, iz vladajucih struktura drustva, cim je policija toliko i ocigledno stiti. Posto je u pitanju duboka noc, takodje postoji i mogucnost voznje u veoma alkoholisanom stanju sto ce se ovim odugovlacenjem iskljuciti.
Toliko.

Photo shoop

pre 9 godina

Saobraćajnice u Srbiji, u Beogradu posebno, su postale poligoni za "Ruski rulet"
Ako su, kako navodi policijski izvor,kamere "nemoćne da očitaju registarske tablice" , KAKO je moguće kažnjavanje vozača sa "uslikanim" brojem reg. tablica. Je li to, onda photo shop ?

apokalipsa

pre 9 godina

ovi se stvarno zezaju sa nama...ovo je 21 vek i vecina nas zna kako funkcionisu kamere za kontrolu saobracaja,a posebno mi kojj smo dobili kazne za zutu traku...

Ivan

pre 9 godina

Ajd da je bio u golfu dvojci, pa da kažeš ogromna baza kola. Ali ovako ne mogu da nađu?! Pa nije on mogao da ubije čoveka bez ikakvih oštećenja vozila i to na vrlo jasnim i definisanim mestima. Pa u proveru sve vozače i vozila, ukrsteno sa majstorima koji su ih mogli sredjivati. Naravno ovo se sve brzo moralo uraditi bas zbog toga da ne bi imalo prostora da svaki dunster može da sredi tako specifičan auto. Sve u svemu tužno i sramota!

Dusan SF

pre 9 godina

Mora da je odvratan osecaj biti kmet u Srbiji. Nazalost iz feudalizma necete izaci dok ne bude 30.000 ljudi na tom mostu, jer ovde se radi o principu.

monte-video

pre 9 godina

ovo nije policijska kamera! zataskavaju! nasli ubicu tijaninog a ovog ce da poklope izbori, ekonomski problemi i zdravo... poruka za vozaca...: ne brini se... ako ne dodje sad kazna, doci ce drugi put...!!! ko ne plati na drini...

Dragan

pre 9 godina

Pitanje za ministra policije, gospodinea Stefanovica: " Da li zaista mislite da smo svi mi maloumni i da verujemo da ovde niko nikoga ne stiti?"
Pitanje za premijera, gospodine Vucica: " Sta se desilo sa Vasim obecanjem da nece biti nedodirljivioh?"
Hvala.

jocaskljoca

pre 9 godina

Licemerna drzava na delu! Sa skoro ni malo dokaza su pronasli Tijaninog ubicu. Sad kada imaju 100% dokaza oni se prave ludi. Ova zemlja je devijantna definitivno!!!

bogi

pre 9 godina

Da hoce mogu i sve mini kantrimene da nadju i od starnih tablica kod nas. Postoje zapisi video i tablica na svakoj naplatnoj rampi.

Nacice ga ako hoce.

flojd

pre 9 godina

Pade mi napamet... da napravim transparent sa natpisom u stilu "Dokle idu veze u Srbiji?" i "Zašto su smenjivani načelnici kad korupcija i protekcija i dalje rade?", da ga okačim na auto dok prelazim most noću u jednoj od dve regularne trake.
Da vidimo da li bi policija tada došla do vozača...
Šanse mi deluju 99.9%.

napred

pre 9 godina

vrlo vjerovatno da se radi o nekom bliskom drzavnom vrhu ove drzave, saznanjem bi vjerovatno moralo doci do neke ostavke od glavesina sto bi uzdrmalo vlast,tako da se vjerovatno za sada pokusava smanjiti reakcija naroda i minizirati dogadjaj, samo sta ce smisliti da se predje preko ovog dogadja...

Realno

pre 9 godina

Jel ovo dovoljno za smenu nacelnika? Ja mislim da jeste. Hvale se stotinama kamera, a ne mogu da nadju jedan relativno redak automobil. Kakva sramota.

stevan

pre 9 godina

sve saobracajne dozvole su digitalizovane,i svi podaci se nalaze u sistemu.Za pretrazivanje je potrebno toliko malo vremena ,mogu se klasificirati po marki vozila, boji...i to ne samo za podrucje bgd nego za celu Srbiju,ukljucujuci i Vojvodinu.Ako citaci strujomera mogu obici i procitati stanje na brojilu svaki mesec ,koliko je potrebno da se obidju svi vlasnici doticnog tipa (ili slicnog)automobila? ali , to treba i hteti i zeleti uraditi.Mozda je to cak i zabranjeno, Vucicu sve oci javnosti traze da o
dobris istragu!

Miki

pre 9 godina

E ovo majmunisanje sa istragom me baš užasno izvelo iz takta. Okupio bih 300 komšija, rodjaka bližih i daljih i blokirao Brankov most do daljnjeg, dok:

1. Ne nadju ubicu
2. Objave, ko je kako i zašto prkrivao istragu


Nemojte se igrati sa narodom. Nemojte se igrati sa narodom!

?

pre 9 godina

Neće te mi valjda reći da nema kamere koja snima traku i iz drugog pravca. Znači sad stvarno nekog prikrivaju, jer postoje dve kamere za žutu traku.

FBI

pre 9 godina

Da sam ja ne daj boze uradio to savatali bi me vec ujutro. Ovako "vazna licnost" je odmah alarmirala vrh policije ili je necije dete reklo ocu a "savesni" roditelj potegao policiju.A onda "posteni" u policiji cekali da se situacija razvodni i da ovaj slucaj predje u onih 10% nerasvetljenih. Pronadju nekog ko na seoskom drumu ubije biciklistu ili nekog zalutalog pijanca

obican i jos normalan gradjanin

pre 9 godina

Bojim se da u ovom slucaju vec ima mnogo saucesnika u zlocinu. Siguran sam da bliski prijatelji, rodjaci i gospoda kolege pocinioca vrlo dobro znaju o kome se radi. Pitam se sta je sa njihovim moralom, grizom savesti...To je profil identican pociniocu?
Zamislimo da je kojim slucajem bilo obratno, lada da udari u katrimana? Bio bi pronadjen za akademsko vreme, a policiji bi prisvojila rejting za svoju sposobnost. Ovako i ono malo sto im preostalo od rejtinga unistavaju.
Treba narod konacno isterati na cistac guzonje, lazove, lopove, prodavce magle...nesposobnu i alavu bagru.

Ljiljana, London

pre 9 godina

Sinoc sam napisala komentar pa mi nisu stampali. Da je snimak isecen i da je totalna sprd**a sto su ga uopste stavili. Meni je to dovoljno kao da su rekli "znamo ali necemo da resimo". I sta sad - narod reaguje jedno vreme, mozda se nadje neki nesrecni zrtveni jarac da preuzme krivicu, vesti vise ne objavljuju o tome, nemate ni nacina da pratite dalji razvoj ili da se posteno istresete zbog nepravde, i pojeo vuk magarca. Ako nas stvarno ovo boli, onda mi to moramo sami resiti, bez cekanja, bez tolerancije, a videla sam par dobrih saveta u komentarima koji bi itekako pomogli brzom resavanju ovog slucaja. Uzmite stvar u svoje ruke - nema druge, ako zelite sredjenu drzavu. Naroda je vise nego vlasti zapamtite to.

НБГ

pre 9 godina

Као и у случају мале Тијане, и овде могу да се упореде сигнали са базних станица и да се види да ли су власници тих аутомобила били у време несреће у близини. Такође, могу да се провере сви телефони који су у том тренутку качени на неку од оближњих базних станица. Велики је то посао, али није немогуће.

Djansr

pre 9 godina

Cekaj malo, postoji kamera za zutu traku koja je kod biciklistickog lifta i za trecinu je bliza od ove iznad raskrsnice.
Ovo sto gledamo je sa kamere koja snima prekrsaje na raskrsnici. Za most je ta druga. Dajte to da vidimo...

ojs

pre 9 godina

``Ojs,Ojs,koliko ste sigurni u ovo sto ste napisali? Ne mogu da verujem da vi iko smeo da da pogresnu marku automobila za kojim se traga.
(Ma stvarno, 11. avgust 2014 11:12)

@ Ma stvarno, - Siguran sam 100%! Pogledajte snimak vozila nacinjen kod tramvajskog mosta! Vidi se da Mini na snimku ima samo dvoje bocnih vrata, sto znaci da to nikako ne moze biti model Kantrimen koji iskljucivo ima cetvoro bocnih vrata. Lepo sam napisao da se radi o modelu Mini Peacemen (dvoje bocnih vrata). Ima jos detalja koji razlikuju ova dva modela, i to sam napisao u mom prvom postu. Uostalom lako je na internetu na zvanicnom sajtu proizvodjaca proveriti kako izgleda Kantrimen a kako Peaceman. 100% sam siguran da ovo nije Kantrimen! Zasto ne raspisu novcanu nagradu za informaciju koja ce dovesti do hapsenja pocinioca i slucaj bi brzo bio resen! Pogledajte na netu ovo sto sam naveo i ubrzo ce te se razuveriti u neka Vasa uverenja Pitanje je samo sta mi obicni gradjani mozemo sada i odmah da preduzmemo da se ovo istera na cistac! Sajt kurira sa ovim snimkom su vec blokirali, a videcemo koliko ce izdrzati snimak na B92....... Nije prvi put da ih gradjani provale, samo treba biti UPORAN i sve ce izaci na cistac!