Četvrtak, 17.07.2014.

09:38

Zvezda odbila milion za omladinca

Mladi štoper Crvene zvezde Miloš Stojanović nalazi se na meti Fiorentine, koja je za njega ponudila milion evra i 20 odsto od narednog transfera.

Izvor:

Zvezda odbila milion za omladinca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Zeljko

pre 9 godina

Markeca je onaj mafijaš Kimi šamarao i skidao traku Šćepoviću. Dali treba i ovaj klinac da ostane ovde i dočeka svog Kimija, svoje poniženje?
Bežite deco što dalje od ove nepismene bagre i napravite svoje karijere. A ovi navijači što sve znaju i ćute o tome, neka pošalju svoju decu kod Kimija i ostalih bandita na turu maltretiranja pa onda neka pričaju o budućnosti klubova.

Глобтротер

pre 9 godina

Сваких недељу дана по једна вест о одбијању вишемилионске цифре Звезде за свог вансеријског талента. А истина је да нисте продали играча од Лекића?

То су независни медији у Србији?!!!

Ima li neko pameti u Zvezdi?

pre 9 godina

Auu odavno nisam ovako uživao u nekom klipu. Neverovatno je sa kakvom ozbiljnošću igra za svoje godine i kakva rešenja ima pod pritiskom. Jeste skroz druga priča kad pređe u seniorski fudbal ali po ovome deluje da možda ima i veći potencijal od Nastasića. Naravno, ukoliko se dobro razvije. Sličan je tip igrača ali malo raznovrsniji. Mislim da treba ove godine da bude prva rezerva (mlad štoper prelako sagori ako napravi par grešaka), a sledeće godine da bude startni štoper. Evo ja vam unapred kažem, ako igrate sa njim, Jovićem, Savićevićem, Grujićem, Jokićem, i ostalim omladincima ja ću biti presrećan i ne zanima me onda titula. Gledaću sa uživanjem i znaću da je klub krenuo pravim putem. Ali potpišite sa njima petogodišnje ugovore i redovno ih isplaćujte! Odakle pare? Odatle što nećete dovoditi skupe strance i što ćete zaraditi mnogo para od transfera. Neka Terzić dovede samo još Čavrića, Dražića i Planića iz OFK i to bi bila najatraktivnija ekipa Zvezde u ko zna koliko godina. ALI PUSTITE IH DA IGRAJU! Pa devedesetih su redovno nosioci imali 19 godina i gazili smo po Evropi! Današnji omladinci nisu ništa gori od tih što se vidi iz rezultata omladinske reprezentacije ali je problem što im niko ne daje šansu u Srbiji. U ime svih pravih navijača - neka igraju oni i bićemo zadovoljni i ako ne budu prvi ove godine. Daj već jednom uradite nešto kako treba!

lla

pre 9 godina

neznam za kombinacije koje spominju drugi komentatori,ali na mladim igracima je da se dokazu,bolje sad u Zvezdi,Partuzanu i sl.nego da igraju bezvezne utakmice za drugi treci tim evropskih timova,bar za nas.Dokazite se ovde pa onda razmisljajte o velikim klubovima i lovi.

Lesi se vraca kuci ali Pit nikada

pre 9 godina

1. Stojanovic je vec 2 i po godine u agenciji LIAN SPORTS koju drze Ramadani i Damjanac i samo onaj ko ne zna moze da prica o trovanju igraca od strane menadzera. Odnose se prema njemu kao da je clan porodice.
2. Za top talente je normalno da imaju klip na youtube, nije to nikakvo nudjenje klubovima vec stvar profesionalizma i prezentacije njihovog kvaliteta.
3.Nema nista od odlaska .. Zvezda hoce da mu nakuca cenu i da ga proda za 2-3-4 miliona..
4. Decko ima profi ugovor na 800 evra mesecno.. Sica naspram onog sto treba Zvezda sutra da dobije. Zar ne?
5. Pricamo o Luki? Ako bude igrao kostace 4-5 miliona na leto i to je realno koliko bi moglo da se uzme na njemu. I zasto nekom bode oci da sutra iz tog nekog kluba ode u top klub za 20-30 miliona.. Pa to je normalno..

Brondby

pre 9 godina

U Brondby neces da si jos toliki Samo Brondby i niko drugi Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Brondby Brondby Brondby Brondby brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise

mas

pre 9 godina

Ma nema veze dogodine će da ga uzmu za džabe kada mu Zvezda ne isplati "par plata".
Ako je tačno, za Lazovića je svojevremeno nuđeno 4 m eura, dečko se povredio, vratio pa sada nemogu da iščupaju ni 2 m eura.
To neznači da dečko ne vredi duplo više, ali znajući kakvi lavovi sa njuhom da kupe i prodaju igrače sede zadnje vreme u UO Zvezde sve mi miriše na novi promašaj!

gunner

pre 9 godina

Kasnije ce otici za dzabe i jos podneti tuzbu protiv kluba. Uzimajte pare ako ste bar malo pametni! Ne mogu da verujem da dosadasnja iskustva nisu bila dovoljan nauk..

Labud

pre 9 godina

Luka Jović je Faljijev. Evo i Stojanovića traži Fiorentina (već imali poslove sa Faljijem oko Jovetića, Ljajića, Savića..).
To smo i mi upali u šemu?
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Dragan BL, 17. jul 2014 10:52)

Vidis ti Dragane brzo palis za razliku od tvoj saplemenika sa Severa. Fali i Damjanac (Terzicev zet) su vam usli u klub na mala vrata. Tu je i Adrijan Djokaj, a kod nas nekada bese takodje na rodbinskim i kumovskim linijama (Miki Stevic, Ser Alex od Deteline, Bjekovic Jr.). To ne mora po prevashodstvu da bude nesto lose, mozda u buduce i vi ostvarite velike transfere od kojih ce klub imati 10%, kao sto je doginama u Partizanu.

Nas fudbal je lek za depresiju, ne da je leci nego upravo da je prouzrokuje.

vir

pre 9 godina

ljudi, braco, prijatelji
uzece vam ga za dz u roku od godinu dana. zar nista niste naucili. koga ste prodali u zadnjih 5 godina mozda i vise. vi zakasnite sa isplatama, menadzer napuni glavu i cao. partizan ih proda za sicu ali ih bar proda. procenat od markovica doneo je vise para nego petogodisnja zvezdina prodaja.

Šareniš-iš

pre 9 godina

Da li transfer pokriva sva dugovanja CZ? Takodje ako recimo pokrije sva dugovanja, da li pokriva dubinu svih dzepova? Gde jedan deo novca treba da se ušuškano smesti?

Pedja

pre 9 godina

Po meni je Zvezda trebala da prihvati. U situaciji da klub nema problema sa dugovima, da ima novca daodrzi tim i da ga pojaca, ovo bi bila ispravna odluka jer bi kasnije vredeo mnogo vise. Medjutim u slucaju kada para nema ovo nije samo milion evra nego 20% od svih buducih transfera. Ako je neki ekstra talenat pa se proda za 10 miliona, znaci Zvezda bi dobila jos 2. Ako promeni vise klubova jos vise para.

ranko

pre 9 godina

Auuuu menadzeri , menadzeri... Sad mali cita ovu vest u Belgiji i leti , leti. I kada dodje kuci roditelji vec dele pare i smisljaju kako da pritisnu klub. Ili mozda gresim, mozda je mali sa obe noge na zemlji, mozda su mu roditelji dobri i pametni ljudi koji svom detetu zele pre svega zdravlje a ostalo ce doci. Nadam se da je ovo drugo.

boris CZV

pre 9 godina

Hvala Bogu da čujem da neko u Srbiji ima hrabrosti da odbije veće klubove sa kešom, nadam se da će sada i ostali klubovi primenjivati sličan sistem.

kako drugacije

pre 9 godina

Zvezda nije nista odbila, vec ovim potezom dize cenu igracima...
Pitajte celnike Fiorentine, da li su ponudili te pare i procenat - sto te vesti nema u Firenci, kao sto ovde svaku glasinu o mogucem transferu prenose mediji!?

moje ime

pre 9 godina

Milion evra za decka od 17 godina odbijeno? :)

Dve su varijante.
Ili ove pare nikad nisu bile ponudjene ili ovi u Zvezdi nisu normalni uopste.

Pre bih rekao da je ovo prvo.

roditelji i menadžeri, napolje iz sporta

pre 9 godina

U pitanju je štoper, njihove cene su i do 3 puta manje u odnosu na napadača.
Ovo je isto kao da je odbijena ponuda za Luku od 3 miliona sa 20% od sledećeg transfera. Maksimalna cena ovog momka u Zvezdi može dostići 3-4 miliona, a u Fiorentini se nebi naigrao sa 18 godina i završio bi negde za sitan novac. Možda i pametna odluka, ali je i rizična. Može doći do povrede ili nekog raskida ugovora i onda ništa ni od miliona.

Bole

pre 9 godina

Hvalim te Boze . Da se jednom dozovemo pameti i sacuvamo nasu decu , a ne da ih damo u bescenje . Konacno i neki dobar potez . Bravo upravo !!!

Banat

pre 9 godina

Bez obzira sto ga u standardnin okolnostima nikada ne bi trebalo prodati ipak mislim da Zvezda nije trenutno u mogucnosti da bira zbog svoje finansijske situacije. Tuzno, ali istinito.

a ha

pre 9 godina

najzad prava odluka...ne dajte decu za male pare...neka igraju ovde jedno vreme..partizan je to redovno radio godinama unazad i dobijao mnogostruko veće pare od prve ponude...e sada je druga stvar šta le bilo sa tim parama ali to ovde sad i nije tema...

Schh..

pre 9 godina

Kao navijac partizana nadam se sto vise ovakvim slucajevima u svim klubovima . To je zdravo razmisljanje pa nisu nasa deca nista gora od engleza francuza spanaca pumpajte cenu pa ko voli nek izvoli .

aleksa

pre 9 godina

U redu shvatam ja to, on je buducmost kluba, ali milionce za jednog sedamnaestogodisnjaka i jos dvadeset posto od narednog transfera je trebalo da se prihvati. Ko zna za kolke pare bi se posle prodao

Batistuta

pre 9 godina

Nemam nista protiv odbijanja ove ponude ako smatrate da ce decko vredeti mnogo vise, ali onda mu dajte da igra sledece sezone, i ovako sigurno ne moze da bude losiji od konkurenata na njegovoj poziciji iako ima tek 17 godina.

Strahinja

pre 9 godina

Mudra odluka kada je u pitanju mladi Stojanović. Decko vredi mnogo vise. Treba ga sacuvati jos jednu sezonu i produziti pregovore. Misljenja sam da ce gospodin Aleksandar Vucic uspeti do kraja da ugovori bolje uslove od ovih.

aha

pre 9 godina

Ovaj momak ce biti startni stoper do kraja godine! To znaci prodaju na sledecu zimu...i ako sve bude kako treba moze se uzeti 3, 4 miliona i procenat...
(Prvi tim, 17. jul 2014 09:54)

Ne slazem se s tobom oko cene. Prodace se skuplje nego Garet Bejl Realu, oborice njegov rekord..

Vladimir

pre 9 godina

nije moguce... Nek ponude milion i po i prodace ga...Ne bih dao mladim igracima da idu do svoje 23 godine... Ako i tada odu imaju vremena za vrhunsku karijeru i zaradu...A to bi neuporedivo poboljsalo i ovu bedu od lige u kojoj sve sto valja ode do 20 godine

voleo sam fudbal

pre 9 godina

Po ovome se vidi da klub, uprava i sve njene strukture zele jak tim, zele Evropsku Zvezdu, gledaju u buducnost, imaju jasnu viziju. Uprava je toliko jaka, samo je treba istrpeti, jer oni su odlucni?!

Dragan BL

pre 9 godina

Luka Jović je Faljijev. Evo i Stojanovića traži Fiorentina (već imali poslove sa Faljijem oko Jovetića, Ljajića, Savića..).
To smo i mi upali u šemu?

Podrška premijeru

pre 9 godina

Ne može biti budućnost ovog kluba jedan omladinac, budućnost dolazi smanjenjem penzija za 20 i povećanjem cene struje za 30 odsto.

Dule Astro

pre 9 godina

"Međutim, čelnici šampiona Srbije odbili su ponudu 'Ljubičastih' bez previše razmišljanja, jer smatraju da mlađani štoper poseduje eksta potencijal i da je u njemu budućnost kluba."

Setite se ovoga kad ga za 2 godine budu prodali...

Cheda

pre 9 godina

Cudo da ga Terza nije dao...ipak je milion u pitanju.
Milion na njih 10 da se podeli,svako po 100 hiljadarki,moze novog Range Rovera da kupi.

Micko

pre 9 godina

Terzo ti si doktor spina, samo znas da u inostarnstvu ne citaju nasu stampu kojom dizes cene svojim igracima. U Srbiji ce sada da se naloze kako se sada otimaju za njihove igrace, ali ovo moze i da ti se vrati kao bumerang, kada bivsi igraci kojima dugujete stotine hiljada evra cuju kako olako odbijate milione za igrace (Lazovic, sada ovaj, pre pola godine Dauda itd...)

krajisnik

pre 9 godina

luka i on za 2 godine 15-20 miliona.Neka prodaju ostale,ali ove klince moraju cuvati jer tu je buducnost i opstanak zvezde.Plata ne moze biti problem jer su jos uvijek veoma mladi.Cuvajmo se menadzera i bahatih roditelja kojima ovi pune glave

Prvi tim

pre 9 godina

Ovaj momak ce biti startni stoper do kraja godine! To znaci prodaju na sledecu zimu...i ako sve bude kako treba moze se uzeti 3, 4 miliona i procenat...

Rudjin

pre 9 godina

Posto, po staroj dobroj politici naseg kluba, nece ni poviriti u prvi tim, otici ce sam za par godina- dzabalesku!
Iako smo prvaci u svim mladjim kategorijama, uzalud je to. Ne mogu da smislim grobare, ali na ovom polju- kapa dole.

Batistuta

pre 9 godina

Nemam nista protiv odbijanja ove ponude ako smatrate da ce decko vredeti mnogo vise, ali onda mu dajte da igra sledece sezone, i ovako sigurno ne moze da bude losiji od konkurenata na njegovoj poziciji iako ima tek 17 godina.

Cheda

pre 9 godina

Cudo da ga Terza nije dao...ipak je milion u pitanju.
Milion na njih 10 da se podeli,svako po 100 hiljadarki,moze novog Range Rovera da kupi.

moje ime

pre 9 godina

Milion evra za decka od 17 godina odbijeno? :)

Dve su varijante.
Ili ove pare nikad nisu bile ponudjene ili ovi u Zvezdi nisu normalni uopste.

Pre bih rekao da je ovo prvo.

Schh..

pre 9 godina

Kao navijac partizana nadam se sto vise ovakvim slucajevima u svim klubovima . To je zdravo razmisljanje pa nisu nasa deca nista gora od engleza francuza spanaca pumpajte cenu pa ko voli nek izvoli .

Podrška premijeru

pre 9 godina

Ne može biti budućnost ovog kluba jedan omladinac, budućnost dolazi smanjenjem penzija za 20 i povećanjem cene struje za 30 odsto.

krajisnik

pre 9 godina

luka i on za 2 godine 15-20 miliona.Neka prodaju ostale,ali ove klince moraju cuvati jer tu je buducnost i opstanak zvezde.Plata ne moze biti problem jer su jos uvijek veoma mladi.Cuvajmo se menadzera i bahatih roditelja kojima ovi pune glave

Dule Astro

pre 9 godina

"Međutim, čelnici šampiona Srbije odbili su ponudu 'Ljubičastih' bez previše razmišljanja, jer smatraju da mlađani štoper poseduje eksta potencijal i da je u njemu budućnost kluba."

Setite se ovoga kad ga za 2 godine budu prodali...

Dragan BL

pre 9 godina

Luka Jović je Faljijev. Evo i Stojanovića traži Fiorentina (već imali poslove sa Faljijem oko Jovetića, Ljajića, Savića..).
To smo i mi upali u šemu?

Prvi tim

pre 9 godina

Ovaj momak ce biti startni stoper do kraja godine! To znaci prodaju na sledecu zimu...i ako sve bude kako treba moze se uzeti 3, 4 miliona i procenat...

ranko

pre 9 godina

Auuuu menadzeri , menadzeri... Sad mali cita ovu vest u Belgiji i leti , leti. I kada dodje kuci roditelji vec dele pare i smisljaju kako da pritisnu klub. Ili mozda gresim, mozda je mali sa obe noge na zemlji, mozda su mu roditelji dobri i pametni ljudi koji svom detetu zele pre svega zdravlje a ostalo ce doci. Nadam se da je ovo drugo.

Micko

pre 9 godina

Terzo ti si doktor spina, samo znas da u inostarnstvu ne citaju nasu stampu kojom dizes cene svojim igracima. U Srbiji ce sada da se naloze kako se sada otimaju za njihove igrace, ali ovo moze i da ti se vrati kao bumerang, kada bivsi igraci kojima dugujete stotine hiljada evra cuju kako olako odbijate milione za igrace (Lazovic, sada ovaj, pre pola godine Dauda itd...)

Rudjin

pre 9 godina

Posto, po staroj dobroj politici naseg kluba, nece ni poviriti u prvi tim, otici ce sam za par godina- dzabalesku!
Iako smo prvaci u svim mladjim kategorijama, uzalud je to. Ne mogu da smislim grobare, ali na ovom polju- kapa dole.

boris CZV

pre 9 godina

Hvala Bogu da čujem da neko u Srbiji ima hrabrosti da odbije veće klubove sa kešom, nadam se da će sada i ostali klubovi primenjivati sličan sistem.

Ima li neko pameti u Zvezdi?

pre 9 godina

Auu odavno nisam ovako uživao u nekom klipu. Neverovatno je sa kakvom ozbiljnošću igra za svoje godine i kakva rešenja ima pod pritiskom. Jeste skroz druga priča kad pređe u seniorski fudbal ali po ovome deluje da možda ima i veći potencijal od Nastasića. Naravno, ukoliko se dobro razvije. Sličan je tip igrača ali malo raznovrsniji. Mislim da treba ove godine da bude prva rezerva (mlad štoper prelako sagori ako napravi par grešaka), a sledeće godine da bude startni štoper. Evo ja vam unapred kažem, ako igrate sa njim, Jovićem, Savićevićem, Grujićem, Jokićem, i ostalim omladincima ja ću biti presrećan i ne zanima me onda titula. Gledaću sa uživanjem i znaću da je klub krenuo pravim putem. Ali potpišite sa njima petogodišnje ugovore i redovno ih isplaćujte! Odakle pare? Odatle što nećete dovoditi skupe strance i što ćete zaraditi mnogo para od transfera. Neka Terzić dovede samo još Čavrića, Dražića i Planića iz OFK i to bi bila najatraktivnija ekipa Zvezde u ko zna koliko godina. ALI PUSTITE IH DA IGRAJU! Pa devedesetih su redovno nosioci imali 19 godina i gazili smo po Evropi! Današnji omladinci nisu ništa gori od tih što se vidi iz rezultata omladinske reprezentacije ali je problem što im niko ne daje šansu u Srbiji. U ime svih pravih navijača - neka igraju oni i bićemo zadovoljni i ako ne budu prvi ove godine. Daj već jednom uradite nešto kako treba!

Labud

pre 9 godina

Luka Jović je Faljijev. Evo i Stojanovića traži Fiorentina (već imali poslove sa Faljijem oko Jovetića, Ljajića, Savića..).
To smo i mi upali u šemu?
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Dragan BL, 17. jul 2014 10:52)

Vidis ti Dragane brzo palis za razliku od tvoj saplemenika sa Severa. Fali i Damjanac (Terzicev zet) su vam usli u klub na mala vrata. Tu je i Adrijan Djokaj, a kod nas nekada bese takodje na rodbinskim i kumovskim linijama (Miki Stevic, Ser Alex od Deteline, Bjekovic Jr.). To ne mora po prevashodstvu da bude nesto lose, mozda u buduce i vi ostvarite velike transfere od kojih ce klub imati 10%, kao sto je doginama u Partizanu.

Nas fudbal je lek za depresiju, ne da je leci nego upravo da je prouzrokuje.

a ha

pre 9 godina

najzad prava odluka...ne dajte decu za male pare...neka igraju ovde jedno vreme..partizan je to redovno radio godinama unazad i dobijao mnogostruko veće pare od prve ponude...e sada je druga stvar šta le bilo sa tim parama ali to ovde sad i nije tema...

aleksa

pre 9 godina

U redu shvatam ja to, on je buducmost kluba, ali milionce za jednog sedamnaestogodisnjaka i jos dvadeset posto od narednog transfera je trebalo da se prihvati. Ko zna za kolke pare bi se posle prodao

Lesi se vraca kuci ali Pit nikada

pre 9 godina

1. Stojanovic je vec 2 i po godine u agenciji LIAN SPORTS koju drze Ramadani i Damjanac i samo onaj ko ne zna moze da prica o trovanju igraca od strane menadzera. Odnose se prema njemu kao da je clan porodice.
2. Za top talente je normalno da imaju klip na youtube, nije to nikakvo nudjenje klubovima vec stvar profesionalizma i prezentacije njihovog kvaliteta.
3.Nema nista od odlaska .. Zvezda hoce da mu nakuca cenu i da ga proda za 2-3-4 miliona..
4. Decko ima profi ugovor na 800 evra mesecno.. Sica naspram onog sto treba Zvezda sutra da dobije. Zar ne?
5. Pricamo o Luki? Ako bude igrao kostace 4-5 miliona na leto i to je realno koliko bi moglo da se uzme na njemu. I zasto nekom bode oci da sutra iz tog nekog kluba ode u top klub za 20-30 miliona.. Pa to je normalno..

Strahinja

pre 9 godina

Mudra odluka kada je u pitanju mladi Stojanović. Decko vredi mnogo vise. Treba ga sacuvati jos jednu sezonu i produziti pregovore. Misljenja sam da ce gospodin Aleksandar Vucic uspeti do kraja da ugovori bolje uslove od ovih.

Bole

pre 9 godina

Hvalim te Boze . Da se jednom dozovemo pameti i sacuvamo nasu decu , a ne da ih damo u bescenje . Konacno i neki dobar potez . Bravo upravo !!!

aha

pre 9 godina

Ovaj momak ce biti startni stoper do kraja godine! To znaci prodaju na sledecu zimu...i ako sve bude kako treba moze se uzeti 3, 4 miliona i procenat...
(Prvi tim, 17. jul 2014 09:54)

Ne slazem se s tobom oko cene. Prodace se skuplje nego Garet Bejl Realu, oborice njegov rekord..

roditelji i menadžeri, napolje iz sporta

pre 9 godina

U pitanju je štoper, njihove cene su i do 3 puta manje u odnosu na napadača.
Ovo je isto kao da je odbijena ponuda za Luku od 3 miliona sa 20% od sledećeg transfera. Maksimalna cena ovog momka u Zvezdi može dostići 3-4 miliona, a u Fiorentini se nebi naigrao sa 18 godina i završio bi negde za sitan novac. Možda i pametna odluka, ali je i rizična. Može doći do povrede ili nekog raskida ugovora i onda ništa ni od miliona.

kako drugacije

pre 9 godina

Zvezda nije nista odbila, vec ovim potezom dize cenu igracima...
Pitajte celnike Fiorentine, da li su ponudili te pare i procenat - sto te vesti nema u Firenci, kao sto ovde svaku glasinu o mogucem transferu prenose mediji!?

vir

pre 9 godina

ljudi, braco, prijatelji
uzece vam ga za dz u roku od godinu dana. zar nista niste naucili. koga ste prodali u zadnjih 5 godina mozda i vise. vi zakasnite sa isplatama, menadzer napuni glavu i cao. partizan ih proda za sicu ali ih bar proda. procenat od markovica doneo je vise para nego petogodisnja zvezdina prodaja.

Vladimir

pre 9 godina

nije moguce... Nek ponude milion i po i prodace ga...Ne bih dao mladim igracima da idu do svoje 23 godine... Ako i tada odu imaju vremena za vrhunsku karijeru i zaradu...A to bi neuporedivo poboljsalo i ovu bedu od lige u kojoj sve sto valja ode do 20 godine

Šareniš-iš

pre 9 godina

Da li transfer pokriva sva dugovanja CZ? Takodje ako recimo pokrije sva dugovanja, da li pokriva dubinu svih dzepova? Gde jedan deo novca treba da se ušuškano smesti?

voleo sam fudbal

pre 9 godina

Po ovome se vidi da klub, uprava i sve njene strukture zele jak tim, zele Evropsku Zvezdu, gledaju u buducnost, imaju jasnu viziju. Uprava je toliko jaka, samo je treba istrpeti, jer oni su odlucni?!

mas

pre 9 godina

Ma nema veze dogodine će da ga uzmu za džabe kada mu Zvezda ne isplati "par plata".
Ako je tačno, za Lazovića je svojevremeno nuđeno 4 m eura, dečko se povredio, vratio pa sada nemogu da iščupaju ni 2 m eura.
To neznači da dečko ne vredi duplo više, ali znajući kakvi lavovi sa njuhom da kupe i prodaju igrače sede zadnje vreme u UO Zvezde sve mi miriše na novi promašaj!

gunner

pre 9 godina

Kasnije ce otici za dzabe i jos podneti tuzbu protiv kluba. Uzimajte pare ako ste bar malo pametni! Ne mogu da verujem da dosadasnja iskustva nisu bila dovoljan nauk..

Глобтротер

pre 9 godina

Сваких недељу дана по једна вест о одбијању вишемилионске цифре Звезде за свог вансеријског талента. А истина је да нисте продали играча од Лекића?

То су независни медији у Србији?!!!

Zeljko

pre 9 godina

Markeca je onaj mafijaš Kimi šamarao i skidao traku Šćepoviću. Dali treba i ovaj klinac da ostane ovde i dočeka svog Kimija, svoje poniženje?
Bežite deco što dalje od ove nepismene bagre i napravite svoje karijere. A ovi navijači što sve znaju i ćute o tome, neka pošalju svoju decu kod Kimija i ostalih bandita na turu maltretiranja pa onda neka pričaju o budućnosti klubova.

Banat

pre 9 godina

Bez obzira sto ga u standardnin okolnostima nikada ne bi trebalo prodati ipak mislim da Zvezda nije trenutno u mogucnosti da bira zbog svoje finansijske situacije. Tuzno, ali istinito.

Pedja

pre 9 godina

Po meni je Zvezda trebala da prihvati. U situaciji da klub nema problema sa dugovima, da ima novca daodrzi tim i da ga pojaca, ovo bi bila ispravna odluka jer bi kasnije vredeo mnogo vise. Medjutim u slucaju kada para nema ovo nije samo milion evra nego 20% od svih buducih transfera. Ako je neki ekstra talenat pa se proda za 10 miliona, znaci Zvezda bi dobila jos 2. Ako promeni vise klubova jos vise para.

Brondby

pre 9 godina

U Brondby neces da si jos toliki Samo Brondby i niko drugi Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Brondby Brondby Brondby Brondby brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise

lla

pre 9 godina

neznam za kombinacije koje spominju drugi komentatori,ali na mladim igracima je da se dokazu,bolje sad u Zvezdi,Partuzanu i sl.nego da igraju bezvezne utakmice za drugi treci tim evropskih timova,bar za nas.Dokazite se ovde pa onda razmisljajte o velikim klubovima i lovi.

moje ime

pre 9 godina

Milion evra za decka od 17 godina odbijeno? :)

Dve su varijante.
Ili ove pare nikad nisu bile ponudjene ili ovi u Zvezdi nisu normalni uopste.

Pre bih rekao da je ovo prvo.

voleo sam fudbal

pre 9 godina

Po ovome se vidi da klub, uprava i sve njene strukture zele jak tim, zele Evropsku Zvezdu, gledaju u buducnost, imaju jasnu viziju. Uprava je toliko jaka, samo je treba istrpeti, jer oni su odlucni?!

Strahinja

pre 9 godina

Mudra odluka kada je u pitanju mladi Stojanović. Decko vredi mnogo vise. Treba ga sacuvati jos jednu sezonu i produziti pregovore. Misljenja sam da ce gospodin Aleksandar Vucic uspeti do kraja da ugovori bolje uslove od ovih.

Brondby

pre 9 godina

U Brondby neces da si jos toliki Samo Brondby i niko drugi Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby
Brondby Brondby Brondby Brondby brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise

aha

pre 9 godina

Ovaj momak ce biti startni stoper do kraja godine! To znaci prodaju na sledecu zimu...i ako sve bude kako treba moze se uzeti 3, 4 miliona i procenat...
(Prvi tim, 17. jul 2014 09:54)

Ne slazem se s tobom oko cene. Prodace se skuplje nego Garet Bejl Realu, oborice njegov rekord..

gunner

pre 9 godina

Kasnije ce otici za dzabe i jos podneti tuzbu protiv kluba. Uzimajte pare ako ste bar malo pametni! Ne mogu da verujem da dosadasnja iskustva nisu bila dovoljan nauk..

krajisnik

pre 9 godina

luka i on za 2 godine 15-20 miliona.Neka prodaju ostale,ali ove klince moraju cuvati jer tu je buducnost i opstanak zvezde.Plata ne moze biti problem jer su jos uvijek veoma mladi.Cuvajmo se menadzera i bahatih roditelja kojima ovi pune glave

Cheda

pre 9 godina

Cudo da ga Terza nije dao...ipak je milion u pitanju.
Milion na njih 10 da se podeli,svako po 100 hiljadarki,moze novog Range Rovera da kupi.

Podrška premijeru

pre 9 godina

Ne može biti budućnost ovog kluba jedan omladinac, budućnost dolazi smanjenjem penzija za 20 i povećanjem cene struje za 30 odsto.

aleksa

pre 9 godina

U redu shvatam ja to, on je buducmost kluba, ali milionce za jednog sedamnaestogodisnjaka i jos dvadeset posto od narednog transfera je trebalo da se prihvati. Ko zna za kolke pare bi se posle prodao

Zeljko

pre 9 godina

Markeca je onaj mafijaš Kimi šamarao i skidao traku Šćepoviću. Dali treba i ovaj klinac da ostane ovde i dočeka svog Kimija, svoje poniženje?
Bežite deco što dalje od ove nepismene bagre i napravite svoje karijere. A ovi navijači što sve znaju i ćute o tome, neka pošalju svoju decu kod Kimija i ostalih bandita na turu maltretiranja pa onda neka pričaju o budućnosti klubova.

Prvi tim

pre 9 godina

Ovaj momak ce biti startni stoper do kraja godine! To znaci prodaju na sledecu zimu...i ako sve bude kako treba moze se uzeti 3, 4 miliona i procenat...

Micko

pre 9 godina

Terzo ti si doktor spina, samo znas da u inostarnstvu ne citaju nasu stampu kojom dizes cene svojim igracima. U Srbiji ce sada da se naloze kako se sada otimaju za njihove igrace, ali ovo moze i da ti se vrati kao bumerang, kada bivsi igraci kojima dugujete stotine hiljada evra cuju kako olako odbijate milione za igrace (Lazovic, sada ovaj, pre pola godine Dauda itd...)

Bole

pre 9 godina

Hvalim te Boze . Da se jednom dozovemo pameti i sacuvamo nasu decu , a ne da ih damo u bescenje . Konacno i neki dobar potez . Bravo upravo !!!

roditelji i menadžeri, napolje iz sporta

pre 9 godina

U pitanju je štoper, njihove cene su i do 3 puta manje u odnosu na napadača.
Ovo je isto kao da je odbijena ponuda za Luku od 3 miliona sa 20% od sledećeg transfera. Maksimalna cena ovog momka u Zvezdi može dostići 3-4 miliona, a u Fiorentini se nebi naigrao sa 18 godina i završio bi negde za sitan novac. Možda i pametna odluka, ali je i rizična. Može doći do povrede ili nekog raskida ugovora i onda ništa ni od miliona.

boris CZV

pre 9 godina

Hvala Bogu da čujem da neko u Srbiji ima hrabrosti da odbije veće klubove sa kešom, nadam se da će sada i ostali klubovi primenjivati sličan sistem.

Dule Astro

pre 9 godina

"Međutim, čelnici šampiona Srbije odbili su ponudu 'Ljubičastih' bez previše razmišljanja, jer smatraju da mlađani štoper poseduje eksta potencijal i da je u njemu budućnost kluba."

Setite se ovoga kad ga za 2 godine budu prodali...

Vladimir

pre 9 godina

nije moguce... Nek ponude milion i po i prodace ga...Ne bih dao mladim igracima da idu do svoje 23 godine... Ako i tada odu imaju vremena za vrhunsku karijeru i zaradu...A to bi neuporedivo poboljsalo i ovu bedu od lige u kojoj sve sto valja ode do 20 godine

Banat

pre 9 godina

Bez obzira sto ga u standardnin okolnostima nikada ne bi trebalo prodati ipak mislim da Zvezda nije trenutno u mogucnosti da bira zbog svoje finansijske situacije. Tuzno, ali istinito.

Rudjin

pre 9 godina

Posto, po staroj dobroj politici naseg kluba, nece ni poviriti u prvi tim, otici ce sam za par godina- dzabalesku!
Iako smo prvaci u svim mladjim kategorijama, uzalud je to. Ne mogu da smislim grobare, ali na ovom polju- kapa dole.

a ha

pre 9 godina

najzad prava odluka...ne dajte decu za male pare...neka igraju ovde jedno vreme..partizan je to redovno radio godinama unazad i dobijao mnogostruko veće pare od prve ponude...e sada je druga stvar šta le bilo sa tim parama ali to ovde sad i nije tema...

kako drugacije

pre 9 godina

Zvezda nije nista odbila, vec ovim potezom dize cenu igracima...
Pitajte celnike Fiorentine, da li su ponudili te pare i procenat - sto te vesti nema u Firenci, kao sto ovde svaku glasinu o mogucem transferu prenose mediji!?

Šareniš-iš

pre 9 godina

Da li transfer pokriva sva dugovanja CZ? Takodje ako recimo pokrije sva dugovanja, da li pokriva dubinu svih dzepova? Gde jedan deo novca treba da se ušuškano smesti?

mas

pre 9 godina

Ma nema veze dogodine će da ga uzmu za džabe kada mu Zvezda ne isplati "par plata".
Ako je tačno, za Lazovića je svojevremeno nuđeno 4 m eura, dečko se povredio, vratio pa sada nemogu da iščupaju ni 2 m eura.
To neznači da dečko ne vredi duplo više, ali znajući kakvi lavovi sa njuhom da kupe i prodaju igrače sede zadnje vreme u UO Zvezde sve mi miriše na novi promašaj!

Lesi se vraca kuci ali Pit nikada

pre 9 godina

1. Stojanovic je vec 2 i po godine u agenciji LIAN SPORTS koju drze Ramadani i Damjanac i samo onaj ko ne zna moze da prica o trovanju igraca od strane menadzera. Odnose se prema njemu kao da je clan porodice.
2. Za top talente je normalno da imaju klip na youtube, nije to nikakvo nudjenje klubovima vec stvar profesionalizma i prezentacije njihovog kvaliteta.
3.Nema nista od odlaska .. Zvezda hoce da mu nakuca cenu i da ga proda za 2-3-4 miliona..
4. Decko ima profi ugovor na 800 evra mesecno.. Sica naspram onog sto treba Zvezda sutra da dobije. Zar ne?
5. Pricamo o Luki? Ako bude igrao kostace 4-5 miliona na leto i to je realno koliko bi moglo da se uzme na njemu. I zasto nekom bode oci da sutra iz tog nekog kluba ode u top klub za 20-30 miliona.. Pa to je normalno..

Pedja

pre 9 godina

Po meni je Zvezda trebala da prihvati. U situaciji da klub nema problema sa dugovima, da ima novca daodrzi tim i da ga pojaca, ovo bi bila ispravna odluka jer bi kasnije vredeo mnogo vise. Medjutim u slucaju kada para nema ovo nije samo milion evra nego 20% od svih buducih transfera. Ako je neki ekstra talenat pa se proda za 10 miliona, znaci Zvezda bi dobila jos 2. Ako promeni vise klubova jos vise para.

Глобтротер

pre 9 godina

Сваких недељу дана по једна вест о одбијању вишемилионске цифре Звезде за свог вансеријског талента. А истина је да нисте продали играча од Лекића?

То су независни медији у Србији?!!!

Ima li neko pameti u Zvezdi?

pre 9 godina

Auu odavno nisam ovako uživao u nekom klipu. Neverovatno je sa kakvom ozbiljnošću igra za svoje godine i kakva rešenja ima pod pritiskom. Jeste skroz druga priča kad pređe u seniorski fudbal ali po ovome deluje da možda ima i veći potencijal od Nastasića. Naravno, ukoliko se dobro razvije. Sličan je tip igrača ali malo raznovrsniji. Mislim da treba ove godine da bude prva rezerva (mlad štoper prelako sagori ako napravi par grešaka), a sledeće godine da bude startni štoper. Evo ja vam unapred kažem, ako igrate sa njim, Jovićem, Savićevićem, Grujićem, Jokićem, i ostalim omladincima ja ću biti presrećan i ne zanima me onda titula. Gledaću sa uživanjem i znaću da je klub krenuo pravim putem. Ali potpišite sa njima petogodišnje ugovore i redovno ih isplaćujte! Odakle pare? Odatle što nećete dovoditi skupe strance i što ćete zaraditi mnogo para od transfera. Neka Terzić dovede samo još Čavrića, Dražića i Planića iz OFK i to bi bila najatraktivnija ekipa Zvezde u ko zna koliko godina. ALI PUSTITE IH DA IGRAJU! Pa devedesetih su redovno nosioci imali 19 godina i gazili smo po Evropi! Današnji omladinci nisu ništa gori od tih što se vidi iz rezultata omladinske reprezentacije ali je problem što im niko ne daje šansu u Srbiji. U ime svih pravih navijača - neka igraju oni i bićemo zadovoljni i ako ne budu prvi ove godine. Daj već jednom uradite nešto kako treba!

Dragan BL

pre 9 godina

Luka Jović je Faljijev. Evo i Stojanovića traži Fiorentina (već imali poslove sa Faljijem oko Jovetića, Ljajića, Savića..).
To smo i mi upali u šemu?

Schh..

pre 9 godina

Kao navijac partizana nadam se sto vise ovakvim slucajevima u svim klubovima . To je zdravo razmisljanje pa nisu nasa deca nista gora od engleza francuza spanaca pumpajte cenu pa ko voli nek izvoli .

vir

pre 9 godina

ljudi, braco, prijatelji
uzece vam ga za dz u roku od godinu dana. zar nista niste naucili. koga ste prodali u zadnjih 5 godina mozda i vise. vi zakasnite sa isplatama, menadzer napuni glavu i cao. partizan ih proda za sicu ali ih bar proda. procenat od markovica doneo je vise para nego petogodisnja zvezdina prodaja.

lla

pre 9 godina

neznam za kombinacije koje spominju drugi komentatori,ali na mladim igracima je da se dokazu,bolje sad u Zvezdi,Partuzanu i sl.nego da igraju bezvezne utakmice za drugi treci tim evropskih timova,bar za nas.Dokazite se ovde pa onda razmisljajte o velikim klubovima i lovi.

ranko

pre 9 godina

Auuuu menadzeri , menadzeri... Sad mali cita ovu vest u Belgiji i leti , leti. I kada dodje kuci roditelji vec dele pare i smisljaju kako da pritisnu klub. Ili mozda gresim, mozda je mali sa obe noge na zemlji, mozda su mu roditelji dobri i pametni ljudi koji svom detetu zele pre svega zdravlje a ostalo ce doci. Nadam se da je ovo drugo.

Batistuta

pre 9 godina

Nemam nista protiv odbijanja ove ponude ako smatrate da ce decko vredeti mnogo vise, ali onda mu dajte da igra sledece sezone, i ovako sigurno ne moze da bude losiji od konkurenata na njegovoj poziciji iako ima tek 17 godina.

Labud

pre 9 godina

Luka Jović je Faljijev. Evo i Stojanovića traži Fiorentina (već imali poslove sa Faljijem oko Jovetića, Ljajića, Savića..).
To smo i mi upali u šemu?
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Dragan BL, 17. jul 2014 10:52)

Vidis ti Dragane brzo palis za razliku od tvoj saplemenika sa Severa. Fali i Damjanac (Terzicev zet) su vam usli u klub na mala vrata. Tu je i Adrijan Djokaj, a kod nas nekada bese takodje na rodbinskim i kumovskim linijama (Miki Stevic, Ser Alex od Deteline, Bjekovic Jr.). To ne mora po prevashodstvu da bude nesto lose, mozda u buduce i vi ostvarite velike transfere od kojih ce klub imati 10%, kao sto je doginama u Partizanu.

Nas fudbal je lek za depresiju, ne da je leci nego upravo da je prouzrokuje.