Ponedeljak, 09.06.2014.

14:43

"Opasne tvrdnje za lični marketing"

Apsolutno je neprihvatljiva izjava Vučića da ambasadori i međunarodna zajednica "lažu i vrše pritisak na medije" da bi vodili kampanju protiv njega, ocenio DS.

Izvor: Beta

"Opasne tvrdnje za lièni marketing" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Secam se dobro...

pre 9 godina

@(Hrvoje, 9. jun 2014 17:40)- Kad su dokazi u pitanju, vase dokaze je iskopavao ,,Insajder,, koliko se ja secam. I vi cete nekom o postenju!

Ugao posmatranja

pre 9 godina

@(u provaliju!!!, 9. jun 2014 19:16) – Ja mislim da iz provalije izlazimo a ti da u provaliju ulazimo. Zavisi sa koje strane si ti, a sa koje sam na primer ja.

Dora

pre 9 godina

Vučić ni u jednom trenutku nije optužio međunarodnu zajednicu za bilo šta! Kao i svuda u svetu postoje Lobisti koji rade za pojedine interesne grupe! Kos nas kao uostalom i u svim sferama života kontrasti su veliki, te sada ti kojima Vučić očito smeta mnogo investiraju da bi ga sklonili sa puta!

Tihomir

pre 9 godina

Demokrate nastavljaju po starom i sa novim presednikom,eto opet je dokazano da vuk menja dlaku a cud nikada,tako je i sa demokratama koji se nalaze u svemu i svacem i krecu sa svojim pametnim izjavama,igricama...

andrej

pre 9 godina

Ako neko zna kako ambasadori i međunarodna zajednica vrše pritisak, to su gospoda iz DS-a. Pa godinama su im klimali glavom i ispunjavali sve što je od njih traženo (a i što nije), i onda se pojavi lik koji nije (ili bar tako izgleda za sada) klimoglavac i za sada vuče prilično dobre diplomatske poteze i jave se dušebrižnici koji se plaše da ćemo se (opet) zavaditi sa celim svetom. Ja se izvinjavam ako grešim, ali njegovi susreti sa stranim zvaničnicima mi ne izgledaju tako.

Tamara Nikolić

pre 9 godina

Da li je Vučiću potreban lični marketing? Pa zar on svojim radom, trudom, borbom već nema dovoljnu medijsku pažnju, koju I ne traži? Oćigledno je marketing potreban nekom drugom, nekom ko vise nema sta da izjavi sem laži da bi se pojavio u medijima… Mnogi koji su ovu zemlju doveli do stanja u kome se sada nalazi, se prave pametni I optužuju čoveka koji čini sve kako bi se država oporavila, modernizovala I stala na svoje noge. Gde su bili do sada?

Aleksa

pre 9 godina

SPS=DS=DSS=SRS=SNS... Svi ste vi isti. Glodari, stetocine... Sve vase moralne price I bajke kojim nas uljuljkujete su provaljene. Jedina razlika medju vama je manja ili veca (ne)pismenost sto je u krajnjem slucaju i zanemarivo u gomili strahota koje ste ucinili srpskom narodu I Drzavi jer ste ih cinili podjednako uspesno.
Ovo je, bruke jedne, najsramnijih 25 godina nase istorije.

Бојан Илић

pre 9 godina

Mozda nam Vucic nije dobar,ali nedaj boze da nam se vrati prljavi ds
(mare, 09. jun 2014 20:32)

Па зашто?
Живковић би нам свима помогао!Зоћа зна!:-)

Alan Ford

pre 9 godina

Koje je to dokaze izneo OEBS da da iza neke navodne cenzure stoji vlada i drzava?! Pa nikada nismo bili u boljim odnosima sa Nemackom nego danas, a DS pokusava ponovo da ocrni vlast svojim smesnim izjavama o sukobima sa medjunarodnom zajednicom... Pateticno!

Slobodan

pre 9 godina

Imajuci u vidu da je DS vise od 10 godina vladao Srbijom siguran sam da znaju da se u ovakvim situacijama dokazi i imena ambasadora ne iznose javno u medijima vec se pise protesna nota zemlji iz koje dolazi ambasador i uz nju se predocavaju dokazi. Onda je na potezu zemlja koja ga salje da ga opomene ili opozove sa duznosti. Ocigledno je DS cilj bio da dobije neki jeftin politicki poen.

Gorannxx

pre 9 godina

Iskreno govoreci, ni malo nam ne odgovara da ova vlada ne sprovede uspešne reforme. Međutim, toliko je očito da Vučić postaje sve silniji i bahatiji, da prosto ne može da izadje na dobro - po nas i SNS.

tipičan gradjanin

pre 9 godina

Bio sam žestoko rešen da se borim. protiv ovih demagoga i nesposobnjakovica na vlasti. Odustao sam. Zašto da trošim snagu kad će oni sami sebe srušiti mnogo brže nego iko. Ruse se kao kula od karata. Balon je previse nazivan, sad otoplilo posle ovih kiša i poplava i samo što nije eksplodirao. Ja sam samo u jednoj sttvari pogrešio. Davao sam im vremena do nove godine a oni nece izdržati ni do septembra.

zoran

pre 9 godina

"Iako je sukob sa međunarodnom zajednicom nešto što Aleksandar Vučić vrlo dobro poznaje, a retorika koja vodi u taj sukob jeste retorika koja mu je najbliža, DS nema nameru da dozvoli da građani i građanke Srbije budu uvučeni u zamišljene borbe predsednika Vlade koji na taj način zloupotrebljava svoju poziciju i pokazuje vrhunsku neodgovornost prema državi zbog želje za ličnom promocijom", saopštio je DS".

Jes', vi će te damu zabranite. Ako Vučić ima bezrezervnu podršku ogromne većine građana vi, DS, ga sigurno nećete utome sprečiti sa bednih 6%. Ako ćeda nas sukobi sa međunarodnom zajednicom i zato ima podršku od većina naroda da to uradi i nemoj te vi nida pokušate daga sprečite danas zameri sa celom međunarodnom zajednicom jer ON ima podršku dato uradi ito od većine građana, čak više od polovine građana ga podržava u tome....

Persa

pre 9 godina

Kako se stvari menjaju , secate se posle izbora kada ste vi jos uvek bili u zizi interesovanja, bilo je da se vrsi pritisak na vase clanove. Da li je i to bio marketing?

u provaliju!!!

pre 9 godina

Meni se cini da su Vadikali potpuno prolupali, vise ne znaju gde im je d..e, a gde glava!!

Botovi, da li se secate onih nedavnih izbora i pojma "REFORME"??? Da li se secate da nam je predoceno da smo pred bankrotom i da mora podhitno da se radi, kako bi ga izbegli???

Sta vasa Vlada radi?? N I S T A!!!!! Blebece i pujda, dosad protiv demokrata, a sad vec i protiv drugih drzava??

Sta mislite, gde nas vode???

Higija

pre 9 godina

SNS stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države. Sadašnja Vlada radi za razliku od vlade pre tri godine. Sadašnja vladu svi hvale i svi žele da sarađuju, jer su videli ozbiljnost da Srbija može da sprovede reforme koje će omogućiti jačanje naše države i ekonomski prosparitet i razvoj. Naravno da DS želi da vodi prljavu kampanju protiv Aleksandra Vučića, to rade još kada su u martu formirali Vladu. Vrše pritisak na sve koji ne podržavaju politiku DS-a.

змај од ноћаја

pre 9 godina

Naravno da DS želi da vodi prljavu kampanju protiv Aleksandra Vučića, to rade još kada su u martu formirali Vladu. Vrše pritisak na sve koji ne podržavaju politiku DS-a.

mariana

pre 9 godina

Oni samo traze povod kako bi se oglasili u javnosti da ne bi zaboravili da i oni postoje. Ne moraju da brinu, polozaj Srbije u svetu je bolji nego u doba kad su oni bili na vlasti.

poplavljen pre poplave...

pre 9 godina

To su ti cuveni dokazi seseljevskog tipa o svemu i svakome
(Hrvoje, 9. jun 2014 17:40)
Vi ste se dokazali u brizi za sopstvene građane. Vašu stvarnost živimo!

andrijano

pre 9 godina

samo se vi ne javljajte.izdali ste nase poverenje svojom gramzivoscu za vlascu i parama.samo vi ne kritikujte vucica koga ja licno svaki dan kritikujem.ali vi na to nemate pravo.

Kumbara

pre 9 godina

Ja sam u Kini gledao kako baba sa megafonom u ruci postrojava putnike za voz. Ko ne stane u red kako valja, bakuta mu drekne u uvo. Neka vrsta ladnog ili toplaog oruzja. Medijsko svakako. Ko glasniji njegova moc. Kada puk bide shvatio sta je to sedma sila, shvatice i sta je to sila. Ko drzi megafon, ima sedmu silu vec. Internet bi imao sedmu buster silu. Vucic se lepo otima. Za mnoge stvari je potpuno u pravu. U srbiji je postao neka vrsta Boga. Mislim cak da nam to i treba. "Al sila boga ne moli a bog silu ne voli"

mf

pre 9 godina

za razliku od vas njegovo DA kod merkelove znači DA i tamo i ovde isto tako i NE...tadićevo DA je moglo da znači i NE i MOŽDA isto i njegovo NE

E U TOME je najveća razlika izmedju vaših reči, njegovo izgovoreno da OEBS laže to znači i kod nas i u celom svetu i pri takvom stavu treba ostati

mirko

pre 9 godina

Da to saopsti neko pa i da se pocita,ali DS kad nesto saopsti ili NDS ili Nova stranka....to ti je ,,pomesaj,,pa prospi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nesa, 9. jun 2014 17:06)
Komentar jednog bota, ne može ni biti drugačiji, i to je razumljivo, ali ta arogancija, umišljenost da si pozvan da odlučuješ, da li neko sme da se oglasi, ili ne sme, to je čudesno.

SMAJLI

pre 9 godina

EEE, Demokrate, pa vi ste najbolji u licnom marketingu. Bas hoce da nas posvadja sa celim svetom, a dva dana ce biti u poseti Nemackoj uz najvece drzabne pocasti domacina.

Srzentić Jovo

pre 9 godina

Kao vašeg bivšeg glasača ekstremno me nerviraju vaša saopštenja. Vi imate najmanje moralno pravo da kao osnivači SNS-a dajete svoje mišljenje. Osnivač i kum SNS-a Boris Tadić je i u ovim izborima trebao biti koalicioni partner SNS-a, ali su stvari krenule naopako po njega zbog previše glasova SNS-u. Ćutite! Radite i vratite se izvornom programu DS-a.

LUCIJA NIS

pre 9 godina

Svakome ko laze treba u lice reci da laze, samo dostojanstvenim stavom sticemo ugled u svetu, a ne snishodljivom i ulizivackom politikom prema svetu koju ste vi vodili. I dokle ste nas doveli?

kuma

pre 9 godina

Oglasio se patrljak nekada jake stranke, a sada se najbolje vidi zasto su bili na vlasti i svima nama je to jasno.Sta im drugo sada preostaje nego da napadaju sve koji drugacije misle od njih.

sumorni

pre 9 godina

"Pa ovo saopstenje je totalna besmislica,mislim da su njihove tvrdnje totalno neutemeljene.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lepi, 9. jun 2014 17:18)"

Stvarno misliš?

Nisi copy/paste?

Deda

pre 9 godina

Čovek zakupio pravo na "istinu" a svi ostali onda moraju da lažu...
Političari koji ne znaju da vode politiku, nego se ponašaju kao na pijaci
trebalo bi da se školuju kako političar treba i sme da se ponaša.
Politika i emocije ne idu zajedno gospodo!!

jellena

pre 9 godina

Ako kaze da ima dokaze ja verujem da ima jer ne bi bez veze pricao da je drugacije,a Ds govri kako ce nas Vucic posvadjati sa svetom a on gde god je otisao imao je dobrodoslicu i veoma pozitivne i konstruktivne razgovore,za razliku od njegovih predhodnika koji su nas posvadjali medjusobno sto je najvece zlo.

AstonMartin

pre 9 godina

Saopštenje DS-a je u najmanju ruku licemerno. "Mudro" su ćutali kada su se o Vučiću kao najsposobnijem političaru i reformatoru izjašnjavali mnogi evropski zvaničnici, a sada kada čovek samo pokušava da se odbrani od medijske hajke koja se protiv njega vodi, oni u tome prepoznaju njegovu nameru da građane posveđa sa međunarodnom zajednicom. Licemerno!

Veca

pre 9 godina

Ja ne pripadam ni jednoj stranci, ali ovo sto se dogadja u Srbiji sa Vucicem ,I njegove izjave , ponasanje sve to nije ok I naravno svet nam se smeje.

bezimena

pre 9 godina

@Poliglota!,9.jun 2014 (15:41) A Vi ste ribica sa pamćenjem ne dužim od 3 minuta. Stoga ću Vas podsetiti samo na ČINJENICU da je upravo DS ispunio SVE uslove, a bilo ih je mnooogo, čijim ispunjenjem smo postali kandidat za članstvo u EU, u koji put se sada Sveznajući, tada naprasno i ničim izazvan preobraćeni ortodoksni radikal, zaklinje, takvim žarom kao da je on lično za to zaslužan!

TREBA - IMATI - PETLJU - RECI - ISTINU - LICE

pre 9 godina

Realno i posteno govoreci Aleksandar Vucic samo par dana pre odlaska u posetu Nemackoj nema nikakav problem da stvari imenuje pravim imenom.Ono sto mu treba i mora se priznati je da po prvi put stoji cvsto na liniji braneci interese svoje drzave, ne libeci se i da se po nekad sagne i zamoli za pomoc samo da bi se doslo do opsteg dobra za drzavu i narod. Zato i uziva veliko poverenju naroda, a Bogami i u medjunarodnim krugovima.

Maki

pre 9 godina

Vučić mi nije omiljeni lik, ali ono što mu treba priznati je da po prvi put stoji čvsto na liniji braneći interese Srbije, ne libeći se i da se po nekad sagne i zamoli za pomoć samo da bi se došlo do opšteg dobra za zemlju i narod!

Aleksandar Weisman

pre 9 godina

Covek ima dokaze, tako da pretpostavljama da nisu samo rekla-kazala. DS- ove optuzbe deluju malo smesno jer su u proslim sazivima to i oni radili.

analiza

pre 9 godina

najvise bih voleo kada bi ovde ostao broj komentara 0. da vide da su izgubili svaki kredibilitet.
(Manje zlo, 9. jun 2014 15:42)

Prijatelju, zahvaljujuci tebi nema sanse da broj komentara ostane 0, ako me razumes :)

spasoje

pre 9 godina

Ja ne znam kakve su ovo vise gluposti uoci odlaska u mozda najvazniju diplomatsku posetu u zadnjih deset godina sto se nase zemlje tice i prica o tome da neko zeli da ovde vlada medijski mrak i diktatura.

nemanja

pre 9 godina

Za ovaj Vucic nema neke savetnike da mu malo koriguju ove izjave? Delovalo je da su ga fino "rebrandirali" pred ove izbore, a njegove izjave poslednjih mesec dana govore da ih je izgleda pootpustao i vratio se radikalskim korenima.
Da li je svestan kolikom brzinom proizvode afere on i ekipa oko njega, i koliko ih potpuno nepreuzimanje odgovornosti opterecuje za svaki sledeci korak? Svaki dan neka nova afera ili neprimerena izjava, postaje tesko i pratiti ih. Toliko gresaka u koracima i tako lose pokrivanje istih daju municiju cak i propalom DSu da im uzvrati.
Srusice se pod tezinom sopstvenog rejtinga, neodrzive slike svetaca i krutoscu u saniranju sopstvenih gresaka. Bojim se samo da ce njihovo potpuno odsustvo odgovornosti i prihvatanja kritika uciniti taj pad teskim za sve nas, jer nece otici bez borbe.

n

pre 9 godina

Evo molim Vas neka mi neko na ovome svetu objasni zasto mi lupate minuse ako upitam da li normalno da OEBS decidno iznosi kritike premijera jedne zemlje, a da im on posle toga 5 puta ponovi da lazu i da nemaju nijedan dokaz. Meni to nije normalno, i ako treba da vagam kome vise verujem, Vucicu koji ih poziva da iznesu jedan jedini dokaz ili OEBS-u koji nema nijedan jedini dokaz, ja verujem Vucicu. Sada Vi meni recite zbog cega cete da mi nalupate minuse kada je stvar jako prosta?
I jos jedno pitanje, kakva je to cenzura ako se danima u svim medijima trubi o njoj? Pa trubi li se u Kini da tamo vlada cenzura ili u Severnoj Koreji? Naravno da ne. Tamo gde ima cenzure, o tome se ne prica glasno, nego tiho, od uva do uva, uz tek neki stidljivi tekstic. Ovde od Blica, do Politike svi pisu o cenzuri. Meni tu prosto nema logike.

Smehotres!

pre 9 godina

E, kad ste se i vi javili i resili da ne dozvolite da se neko na ovakav nacin igra sa gradjanima i gradjankama Srbije! Cuj, vi ste nasi zastitnici!? Muka mi je od svih vas, dokazali ste da ste isti! Svi! "Stiticete" nas dok se ne uvalite u fotelje ponovo!

Zanzibar

pre 9 godina

OEBS je zaista bez ikakvih dokaza napao Vučića i aktuelnu vlast u Srbiji. Cenzure medija nije ni bilo, tako da je vlast bespravno napadnuta od strane onih koji su protivnici trenutne vlasti.

vlada milić

pre 9 godina

e hvala bogu da se neko u DS seti da se oglasi protiv cirkusa kraljice drame. kakav je bre ovo čovek jedan dan viče , preti , ponižava generale i ministre i lomi kvake po zgradama a sutradan kmeci i glumi žrtvu kao prava kraljica drame. Džoan Kolins mu nije ravna.

Bivsi DS a niciji BOT niti clan niti zaposlen od bilo koga - NEZAPOSLEN

pre 9 godina

Vas iz DS smo videli na delu, a videli smo i Vucica 90-ih. Vidimo Vucica danas odlicno. On licno (bez ovih hijena oko njega), odlicno radi, vise i bolje nego svi vi zajedno do sada.

Meni, osvedocenom demokrati u glavi, a ne vasem glasacu, koji za razliku od svih vas politicara znam sta je demokratija a posebno EU, sve govori jedna "mala" cinjenica - VAS GOSPODJA ANGELA MERKEL NIJE ZVALA U GOSTE I NECE AKO NE DAJ BOZE OPET DODJETE NA VLAST NEKAD.
Ona zove korektne sa kojima moze da razgovara, saradjuje, da zna na cemu je bar.

komentator

pre 9 godina

Kad čujem ovo "građani i građanke" povraća mi se, pa nismo li svi građani, podrazumeva se da su u tom pojmu obuhvaćeni i muški i ženski građani. Zbog takvih pomodarskih stvari ni ne glasam za DS.

istina

pre 9 godina

DS je ovog puta u pravu mada mi se i oni gade.Vucicu paranojo!!Ma ti si Bog i bezgresan a ceo svet je protiv tebe.Bas mi je drago sto ces ti i svi oni koji su za tebe glasali sad tek dodatno upropastiti ovu bedu od zemlje.Tako Vam i treba kad verujete manipulantu.Naivcine.

Zanzibar

pre 9 godina

OEBS je zaista bez ikakvih dokaza napao Vučića i aktuelnu vlast u Srbiji. Cenzure medija nije ni bilo, tako da je vlast bespravno napadnuta od strane onih koji su protivnici trenutne vlasti.

Bivsi DS a niciji BOT niti clan niti zaposlen od bilo koga - NEZAPOSLEN

pre 9 godina

Vas iz DS smo videli na delu, a videli smo i Vucica 90-ih. Vidimo Vucica danas odlicno. On licno (bez ovih hijena oko njega), odlicno radi, vise i bolje nego svi vi zajedno do sada.

Meni, osvedocenom demokrati u glavi, a ne vasem glasacu, koji za razliku od svih vas politicara znam sta je demokratija a posebno EU, sve govori jedna "mala" cinjenica - VAS GOSPODJA ANGELA MERKEL NIJE ZVALA U GOSTE I NECE AKO NE DAJ BOZE OPET DODJETE NA VLAST NEKAD.
Ona zove korektne sa kojima moze da razgovara, saradjuje, da zna na cemu je bar.

Maki

pre 9 godina

Vučić mi nije omiljeni lik, ali ono što mu treba priznati je da po prvi put stoji čvsto na liniji braneći interese Srbije, ne libeći se i da se po nekad sagne i zamoli za pomoć samo da bi se došlo do opšteg dobra za zemlju i narod!

nemanja

pre 9 godina

Za ovaj Vucic nema neke savetnike da mu malo koriguju ove izjave? Delovalo je da su ga fino "rebrandirali" pred ove izbore, a njegove izjave poslednjih mesec dana govore da ih je izgleda pootpustao i vratio se radikalskim korenima.
Da li je svestan kolikom brzinom proizvode afere on i ekipa oko njega, i koliko ih potpuno nepreuzimanje odgovornosti opterecuje za svaki sledeci korak? Svaki dan neka nova afera ili neprimerena izjava, postaje tesko i pratiti ih. Toliko gresaka u koracima i tako lose pokrivanje istih daju municiju cak i propalom DSu da im uzvrati.
Srusice se pod tezinom sopstvenog rejtinga, neodrzive slike svetaca i krutoscu u saniranju sopstvenih gresaka. Bojim se samo da ce njihovo potpuno odsustvo odgovornosti i prihvatanja kritika uciniti taj pad teskim za sve nas, jer nece otici bez borbe.

Aleksandar Weisman

pre 9 godina

Covek ima dokaze, tako da pretpostavljama da nisu samo rekla-kazala. DS- ove optuzbe deluju malo smesno jer su u proslim sazivima to i oni radili.

vlada milić

pre 9 godina

e hvala bogu da se neko u DS seti da se oglasi protiv cirkusa kraljice drame. kakav je bre ovo čovek jedan dan viče , preti , ponižava generale i ministre i lomi kvake po zgradama a sutradan kmeci i glumi žrtvu kao prava kraljica drame. Džoan Kolins mu nije ravna.

n

pre 9 godina

Evo molim Vas neka mi neko na ovome svetu objasni zasto mi lupate minuse ako upitam da li normalno da OEBS decidno iznosi kritike premijera jedne zemlje, a da im on posle toga 5 puta ponovi da lazu i da nemaju nijedan dokaz. Meni to nije normalno, i ako treba da vagam kome vise verujem, Vucicu koji ih poziva da iznesu jedan jedini dokaz ili OEBS-u koji nema nijedan jedini dokaz, ja verujem Vucicu. Sada Vi meni recite zbog cega cete da mi nalupate minuse kada je stvar jako prosta?
I jos jedno pitanje, kakva je to cenzura ako se danima u svim medijima trubi o njoj? Pa trubi li se u Kini da tamo vlada cenzura ili u Severnoj Koreji? Naravno da ne. Tamo gde ima cenzure, o tome se ne prica glasno, nego tiho, od uva do uva, uz tek neki stidljivi tekstic. Ovde od Blica, do Politike svi pisu o cenzuri. Meni tu prosto nema logike.

istina

pre 9 godina

DS je ovog puta u pravu mada mi se i oni gade.Vucicu paranojo!!Ma ti si Bog i bezgresan a ceo svet je protiv tebe.Bas mi je drago sto ces ti i svi oni koji su za tebe glasali sad tek dodatno upropastiti ovu bedu od zemlje.Tako Vam i treba kad verujete manipulantu.Naivcine.

komentator

pre 9 godina

Kad čujem ovo "građani i građanke" povraća mi se, pa nismo li svi građani, podrazumeva se da su u tom pojmu obuhvaćeni i muški i ženski građani. Zbog takvih pomodarskih stvari ni ne glasam za DS.

TREBA - IMATI - PETLJU - RECI - ISTINU - LICE

pre 9 godina

Realno i posteno govoreci Aleksandar Vucic samo par dana pre odlaska u posetu Nemackoj nema nikakav problem da stvari imenuje pravim imenom.Ono sto mu treba i mora se priznati je da po prvi put stoji cvsto na liniji braneci interese svoje drzave, ne libeci se i da se po nekad sagne i zamoli za pomoc samo da bi se doslo do opsteg dobra za drzavu i narod. Zato i uziva veliko poverenju naroda, a Bogami i u medjunarodnim krugovima.

Higija

pre 9 godina

SNS stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države. Sadašnja Vlada radi za razliku od vlade pre tri godine. Sadašnja vladu svi hvale i svi žele da sarađuju, jer su videli ozbiljnost da Srbija može da sprovede reforme koje će omogućiti jačanje naše države i ekonomski prosparitet i razvoj. Naravno da DS želi da vodi prljavu kampanju protiv Aleksandra Vučića, to rade još kada su u martu formirali Vladu. Vrše pritisak na sve koji ne podržavaju politiku DS-a.

AstonMartin

pre 9 godina

Saopštenje DS-a je u najmanju ruku licemerno. "Mudro" su ćutali kada su se o Vučiću kao najsposobnijem političaru i reformatoru izjašnjavali mnogi evropski zvaničnici, a sada kada čovek samo pokušava da se odbrani od medijske hajke koja se protiv njega vodi, oni u tome prepoznaju njegovu nameru da građane posveđa sa međunarodnom zajednicom. Licemerno!

kuma

pre 9 godina

Oglasio se patrljak nekada jake stranke, a sada se najbolje vidi zasto su bili na vlasti i svima nama je to jasno.Sta im drugo sada preostaje nego da napadaju sve koji drugacije misle od njih.

jellena

pre 9 godina

Ako kaze da ima dokaze ja verujem da ima jer ne bi bez veze pricao da je drugacije,a Ds govri kako ce nas Vucic posvadjati sa svetom a on gde god je otisao imao je dobrodoslicu i veoma pozitivne i konstruktivne razgovore,za razliku od njegovih predhodnika koji su nas posvadjali medjusobno sto je najvece zlo.

mf

pre 9 godina

za razliku od vas njegovo DA kod merkelove znači DA i tamo i ovde isto tako i NE...tadićevo DA je moglo da znači i NE i MOŽDA isto i njegovo NE

E U TOME je najveća razlika izmedju vaših reči, njegovo izgovoreno da OEBS laže to znači i kod nas i u celom svetu i pri takvom stavu treba ostati

poplavljen pre poplave...

pre 9 godina

To su ti cuveni dokazi seseljevskog tipa o svemu i svakome
(Hrvoje, 9. jun 2014 17:40)
Vi ste se dokazali u brizi za sopstvene građane. Vašu stvarnost živimo!

mariana

pre 9 godina

Oni samo traze povod kako bi se oglasili u javnosti da ne bi zaboravili da i oni postoje. Ne moraju da brinu, polozaj Srbije u svetu je bolji nego u doba kad su oni bili na vlasti.

analiza

pre 9 godina

najvise bih voleo kada bi ovde ostao broj komentara 0. da vide da su izgubili svaki kredibilitet.
(Manje zlo, 9. jun 2014 15:42)

Prijatelju, zahvaljujuci tebi nema sanse da broj komentara ostane 0, ako me razumes :)

SMAJLI

pre 9 godina

EEE, Demokrate, pa vi ste najbolji u licnom marketingu. Bas hoce da nas posvadja sa celim svetom, a dva dana ce biti u poseti Nemackoj uz najvece drzabne pocasti domacina.

Persa

pre 9 godina

Kako se stvari menjaju , secate se posle izbora kada ste vi jos uvek bili u zizi interesovanja, bilo je da se vrsi pritisak na vase clanove. Da li je i to bio marketing?

LUCIJA NIS

pre 9 godina

Svakome ko laze treba u lice reci da laze, samo dostojanstvenim stavom sticemo ugled u svetu, a ne snishodljivom i ulizivackom politikom prema svetu koju ste vi vodili. I dokle ste nas doveli?

u provaliju!!!

pre 9 godina

Meni se cini da su Vadikali potpuno prolupali, vise ne znaju gde im je d..e, a gde glava!!

Botovi, da li se secate onih nedavnih izbora i pojma "REFORME"??? Da li se secate da nam je predoceno da smo pred bankrotom i da mora podhitno da se radi, kako bi ga izbegli???

Sta vasa Vlada radi?? N I S T A!!!!! Blebece i pujda, dosad protiv demokrata, a sad vec i protiv drugih drzava??

Sta mislite, gde nas vode???

spasoje

pre 9 godina

Ja ne znam kakve su ovo vise gluposti uoci odlaska u mozda najvazniju diplomatsku posetu u zadnjih deset godina sto se nase zemlje tice i prica o tome da neko zeli da ovde vlada medijski mrak i diktatura.

Veca

pre 9 godina

Ja ne pripadam ni jednoj stranci, ali ovo sto se dogadja u Srbiji sa Vucicem ,I njegove izjave , ponasanje sve to nije ok I naravno svet nam se smeje.

Deda

pre 9 godina

Čovek zakupio pravo na "istinu" a svi ostali onda moraju da lažu...
Političari koji ne znaju da vode politiku, nego se ponašaju kao na pijaci
trebalo bi da se školuju kako političar treba i sme da se ponaša.
Politika i emocije ne idu zajedno gospodo!!

bezimena

pre 9 godina

@Poliglota!,9.jun 2014 (15:41) A Vi ste ribica sa pamćenjem ne dužim od 3 minuta. Stoga ću Vas podsetiti samo na ČINJENICU da je upravo DS ispunio SVE uslove, a bilo ih je mnooogo, čijim ispunjenjem smo postali kandidat za članstvo u EU, u koji put se sada Sveznajući, tada naprasno i ničim izazvan preobraćeni ortodoksni radikal, zaklinje, takvim žarom kao da je on lično za to zaslužan!

Alan Ford

pre 9 godina

Koje je to dokaze izneo OEBS da da iza neke navodne cenzure stoji vlada i drzava?! Pa nikada nismo bili u boljim odnosima sa Nemackom nego danas, a DS pokusava ponovo da ocrni vlast svojim smesnim izjavama o sukobima sa medjunarodnom zajednicom... Pateticno!

Tamara Nikolić

pre 9 godina

Da li je Vučiću potreban lični marketing? Pa zar on svojim radom, trudom, borbom već nema dovoljnu medijsku pažnju, koju I ne traži? Oćigledno je marketing potreban nekom drugom, nekom ko vise nema sta da izjavi sem laži da bi se pojavio u medijima… Mnogi koji su ovu zemlju doveli do stanja u kome se sada nalazi, se prave pametni I optužuju čoveka koji čini sve kako bi se država oporavila, modernizovala I stala na svoje noge. Gde su bili do sada?

zoran

pre 9 godina

"Iako je sukob sa međunarodnom zajednicom nešto što Aleksandar Vučić vrlo dobro poznaje, a retorika koja vodi u taj sukob jeste retorika koja mu je najbliža, DS nema nameru da dozvoli da građani i građanke Srbije budu uvučeni u zamišljene borbe predsednika Vlade koji na taj način zloupotrebljava svoju poziciju i pokazuje vrhunsku neodgovornost prema državi zbog želje za ličnom promocijom", saopštio je DS".

Jes', vi će te damu zabranite. Ako Vučić ima bezrezervnu podršku ogromne većine građana vi, DS, ga sigurno nećete utome sprečiti sa bednih 6%. Ako ćeda nas sukobi sa međunarodnom zajednicom i zato ima podršku od većina naroda da to uradi i nemoj te vi nida pokušate daga sprečite danas zameri sa celom međunarodnom zajednicom jer ON ima podršku dato uradi ito od većine građana, čak više od polovine građana ga podržava u tome....

Slobodan

pre 9 godina

Imajuci u vidu da je DS vise od 10 godina vladao Srbijom siguran sam da znaju da se u ovakvim situacijama dokazi i imena ambasadora ne iznose javno u medijima vec se pise protesna nota zemlji iz koje dolazi ambasador i uz nju se predocavaju dokazi. Onda je na potezu zemlja koja ga salje da ga opomene ili opozove sa duznosti. Ocigledno je DS cilj bio da dobije neki jeftin politicki poen.

Dora

pre 9 godina

Vučić ni u jednom trenutku nije optužio međunarodnu zajednicu za bilo šta! Kao i svuda u svetu postoje Lobisti koji rade za pojedine interesne grupe! Kos nas kao uostalom i u svim sferama života kontrasti su veliki, te sada ti kojima Vučić očito smeta mnogo investiraju da bi ga sklonili sa puta!

Tihomir

pre 9 godina

Demokrate nastavljaju po starom i sa novim presednikom,eto opet je dokazano da vuk menja dlaku a cud nikada,tako je i sa demokratama koji se nalaze u svemu i svacem i krecu sa svojim pametnim izjavama,igricama...

andrej

pre 9 godina

Ako neko zna kako ambasadori i međunarodna zajednica vrše pritisak, to su gospoda iz DS-a. Pa godinama su im klimali glavom i ispunjavali sve što je od njih traženo (a i što nije), i onda se pojavi lik koji nije (ili bar tako izgleda za sada) klimoglavac i za sada vuče prilično dobre diplomatske poteze i jave se dušebrižnici koji se plaše da ćemo se (opet) zavaditi sa celim svetom. Ja se izvinjavam ako grešim, ali njegovi susreti sa stranim zvaničnicima mi ne izgledaju tako.

змај од ноћаја

pre 9 godina

Naravno da DS želi da vodi prljavu kampanju protiv Aleksandra Vučića, to rade još kada su u martu formirali Vladu. Vrše pritisak na sve koji ne podržavaju politiku DS-a.

Бојан Илић

pre 9 godina

Mozda nam Vucic nije dobar,ali nedaj boze da nam se vrati prljavi ds
(mare, 09. jun 2014 20:32)

Па зашто?
Живковић би нам свима помогао!Зоћа зна!:-)

tipičan gradjanin

pre 9 godina

Bio sam žestoko rešen da se borim. protiv ovih demagoga i nesposobnjakovica na vlasti. Odustao sam. Zašto da trošim snagu kad će oni sami sebe srušiti mnogo brže nego iko. Ruse se kao kula od karata. Balon je previse nazivan, sad otoplilo posle ovih kiša i poplava i samo što nije eksplodirao. Ja sam samo u jednoj sttvari pogrešio. Davao sam im vremena do nove godine a oni nece izdržati ni do septembra.

sumorni

pre 9 godina

"Pa ovo saopstenje je totalna besmislica,mislim da su njihove tvrdnje totalno neutemeljene.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lepi, 9. jun 2014 17:18)"

Stvarno misliš?

Nisi copy/paste?

Gorannxx

pre 9 godina

Iskreno govoreci, ni malo nam ne odgovara da ova vlada ne sprovede uspešne reforme. Međutim, toliko je očito da Vučić postaje sve silniji i bahatiji, da prosto ne može da izadje na dobro - po nas i SNS.

mirko

pre 9 godina

Da to saopsti neko pa i da se pocita,ali DS kad nesto saopsti ili NDS ili Nova stranka....to ti je ,,pomesaj,,pa prospi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nesa, 9. jun 2014 17:06)
Komentar jednog bota, ne može ni biti drugačiji, i to je razumljivo, ali ta arogancija, umišljenost da si pozvan da odlučuješ, da li neko sme da se oglasi, ili ne sme, to je čudesno.

Smehotres!

pre 9 godina

E, kad ste se i vi javili i resili da ne dozvolite da se neko na ovakav nacin igra sa gradjanima i gradjankama Srbije! Cuj, vi ste nasi zastitnici!? Muka mi je od svih vas, dokazali ste da ste isti! Svi! "Stiticete" nas dok se ne uvalite u fotelje ponovo!

Aleksa

pre 9 godina

SPS=DS=DSS=SRS=SNS... Svi ste vi isti. Glodari, stetocine... Sve vase moralne price I bajke kojim nas uljuljkujete su provaljene. Jedina razlika medju vama je manja ili veca (ne)pismenost sto je u krajnjem slucaju i zanemarivo u gomili strahota koje ste ucinili srpskom narodu I Drzavi jer ste ih cinili podjednako uspesno.
Ovo je, bruke jedne, najsramnijih 25 godina nase istorije.

Srzentić Jovo

pre 9 godina

Kao vašeg bivšeg glasača ekstremno me nerviraju vaša saopštenja. Vi imate najmanje moralno pravo da kao osnivači SNS-a dajete svoje mišljenje. Osnivač i kum SNS-a Boris Tadić je i u ovim izborima trebao biti koalicioni partner SNS-a, ali su stvari krenule naopako po njega zbog previše glasova SNS-u. Ćutite! Radite i vratite se izvornom programu DS-a.

Kumbara

pre 9 godina

Ja sam u Kini gledao kako baba sa megafonom u ruci postrojava putnike za voz. Ko ne stane u red kako valja, bakuta mu drekne u uvo. Neka vrsta ladnog ili toplaog oruzja. Medijsko svakako. Ko glasniji njegova moc. Kada puk bide shvatio sta je to sedma sila, shvatice i sta je to sila. Ko drzi megafon, ima sedmu silu vec. Internet bi imao sedmu buster silu. Vucic se lepo otima. Za mnoge stvari je potpuno u pravu. U srbiji je postao neka vrsta Boga. Mislim cak da nam to i treba. "Al sila boga ne moli a bog silu ne voli"

andrijano

pre 9 godina

samo se vi ne javljajte.izdali ste nase poverenje svojom gramzivoscu za vlascu i parama.samo vi ne kritikujte vucica koga ja licno svaki dan kritikujem.ali vi na to nemate pravo.

Ugao posmatranja

pre 9 godina

@(u provaliju!!!, 9. jun 2014 19:16) – Ja mislim da iz provalije izlazimo a ti da u provaliju ulazimo. Zavisi sa koje strane si ti, a sa koje sam na primer ja.

Secam se dobro...

pre 9 godina

@(Hrvoje, 9. jun 2014 17:40)- Kad su dokazi u pitanju, vase dokaze je iskopavao ,,Insajder,, koliko se ja secam. I vi cete nekom o postenju!

Aleksandar Weisman

pre 9 godina

Covek ima dokaze, tako da pretpostavljama da nisu samo rekla-kazala. DS- ove optuzbe deluju malo smesno jer su u proslim sazivima to i oni radili.

Zanzibar

pre 9 godina

OEBS je zaista bez ikakvih dokaza napao Vučića i aktuelnu vlast u Srbiji. Cenzure medija nije ni bilo, tako da je vlast bespravno napadnuta od strane onih koji su protivnici trenutne vlasti.

n

pre 9 godina

Evo molim Vas neka mi neko na ovome svetu objasni zasto mi lupate minuse ako upitam da li normalno da OEBS decidno iznosi kritike premijera jedne zemlje, a da im on posle toga 5 puta ponovi da lazu i da nemaju nijedan dokaz. Meni to nije normalno, i ako treba da vagam kome vise verujem, Vucicu koji ih poziva da iznesu jedan jedini dokaz ili OEBS-u koji nema nijedan jedini dokaz, ja verujem Vucicu. Sada Vi meni recite zbog cega cete da mi nalupate minuse kada je stvar jako prosta?
I jos jedno pitanje, kakva je to cenzura ako se danima u svim medijima trubi o njoj? Pa trubi li se u Kini da tamo vlada cenzura ili u Severnoj Koreji? Naravno da ne. Tamo gde ima cenzure, o tome se ne prica glasno, nego tiho, od uva do uva, uz tek neki stidljivi tekstic. Ovde od Blica, do Politike svi pisu o cenzuri. Meni tu prosto nema logike.

nemanja

pre 9 godina

Za ovaj Vucic nema neke savetnike da mu malo koriguju ove izjave? Delovalo je da su ga fino "rebrandirali" pred ove izbore, a njegove izjave poslednjih mesec dana govore da ih je izgleda pootpustao i vratio se radikalskim korenima.
Da li je svestan kolikom brzinom proizvode afere on i ekipa oko njega, i koliko ih potpuno nepreuzimanje odgovornosti opterecuje za svaki sledeci korak? Svaki dan neka nova afera ili neprimerena izjava, postaje tesko i pratiti ih. Toliko gresaka u koracima i tako lose pokrivanje istih daju municiju cak i propalom DSu da im uzvrati.
Srusice se pod tezinom sopstvenog rejtinga, neodrzive slike svetaca i krutoscu u saniranju sopstvenih gresaka. Bojim se samo da ce njihovo potpuno odsustvo odgovornosti i prihvatanja kritika uciniti taj pad teskim za sve nas, jer nece otici bez borbe.

vlada milić

pre 9 godina

e hvala bogu da se neko u DS seti da se oglasi protiv cirkusa kraljice drame. kakav je bre ovo čovek jedan dan viče , preti , ponižava generale i ministre i lomi kvake po zgradama a sutradan kmeci i glumi žrtvu kao prava kraljica drame. Džoan Kolins mu nije ravna.

Maki

pre 9 godina

Vučić mi nije omiljeni lik, ali ono što mu treba priznati je da po prvi put stoji čvsto na liniji braneći interese Srbije, ne libeći se i da se po nekad sagne i zamoli za pomoć samo da bi se došlo do opšteg dobra za zemlju i narod!

istina

pre 9 godina

DS je ovog puta u pravu mada mi se i oni gade.Vucicu paranojo!!Ma ti si Bog i bezgresan a ceo svet je protiv tebe.Bas mi je drago sto ces ti i svi oni koji su za tebe glasali sad tek dodatno upropastiti ovu bedu od zemlje.Tako Vam i treba kad verujete manipulantu.Naivcine.

Bivsi DS a niciji BOT niti clan niti zaposlen od bilo koga - NEZAPOSLEN

pre 9 godina

Vas iz DS smo videli na delu, a videli smo i Vucica 90-ih. Vidimo Vucica danas odlicno. On licno (bez ovih hijena oko njega), odlicno radi, vise i bolje nego svi vi zajedno do sada.

Meni, osvedocenom demokrati u glavi, a ne vasem glasacu, koji za razliku od svih vas politicara znam sta je demokratija a posebno EU, sve govori jedna "mala" cinjenica - VAS GOSPODJA ANGELA MERKEL NIJE ZVALA U GOSTE I NECE AKO NE DAJ BOZE OPET DODJETE NA VLAST NEKAD.
Ona zove korektne sa kojima moze da razgovara, saradjuje, da zna na cemu je bar.

Smehotres!

pre 9 godina

E, kad ste se i vi javili i resili da ne dozvolite da se neko na ovakav nacin igra sa gradjanima i gradjankama Srbije! Cuj, vi ste nasi zastitnici!? Muka mi je od svih vas, dokazali ste da ste isti! Svi! "Stiticete" nas dok se ne uvalite u fotelje ponovo!

bezimena

pre 9 godina

@Poliglota!,9.jun 2014 (15:41) A Vi ste ribica sa pamćenjem ne dužim od 3 minuta. Stoga ću Vas podsetiti samo na ČINJENICU da je upravo DS ispunio SVE uslove, a bilo ih je mnooogo, čijim ispunjenjem smo postali kandidat za članstvo u EU, u koji put se sada Sveznajući, tada naprasno i ničim izazvan preobraćeni ortodoksni radikal, zaklinje, takvim žarom kao da je on lično za to zaslužan!

komentator

pre 9 godina

Kad čujem ovo "građani i građanke" povraća mi se, pa nismo li svi građani, podrazumeva se da su u tom pojmu obuhvaćeni i muški i ženski građani. Zbog takvih pomodarskih stvari ni ne glasam za DS.

mirko

pre 9 godina

Da to saopsti neko pa i da se pocita,ali DS kad nesto saopsti ili NDS ili Nova stranka....to ti je ,,pomesaj,,pa prospi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nesa, 9. jun 2014 17:06)
Komentar jednog bota, ne može ni biti drugačiji, i to je razumljivo, ali ta arogancija, umišljenost da si pozvan da odlučuješ, da li neko sme da se oglasi, ili ne sme, to je čudesno.

Deda

pre 9 godina

Čovek zakupio pravo na "istinu" a svi ostali onda moraju da lažu...
Političari koji ne znaju da vode politiku, nego se ponašaju kao na pijaci
trebalo bi da se školuju kako političar treba i sme da se ponaša.
Politika i emocije ne idu zajedno gospodo!!

u provaliju!!!

pre 9 godina

Meni se cini da su Vadikali potpuno prolupali, vise ne znaju gde im je d..e, a gde glava!!

Botovi, da li se secate onih nedavnih izbora i pojma "REFORME"??? Da li se secate da nam je predoceno da smo pred bankrotom i da mora podhitno da se radi, kako bi ga izbegli???

Sta vasa Vlada radi?? N I S T A!!!!! Blebece i pujda, dosad protiv demokrata, a sad vec i protiv drugih drzava??

Sta mislite, gde nas vode???

sumorni

pre 9 godina

"Pa ovo saopstenje je totalna besmislica,mislim da su njihove tvrdnje totalno neutemeljene.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lepi, 9. jun 2014 17:18)"

Stvarno misliš?

Nisi copy/paste?

TREBA - IMATI - PETLJU - RECI - ISTINU - LICE

pre 9 godina

Realno i posteno govoreci Aleksandar Vucic samo par dana pre odlaska u posetu Nemackoj nema nikakav problem da stvari imenuje pravim imenom.Ono sto mu treba i mora se priznati je da po prvi put stoji cvsto na liniji braneci interese svoje drzave, ne libeci se i da se po nekad sagne i zamoli za pomoc samo da bi se doslo do opsteg dobra za drzavu i narod. Zato i uziva veliko poverenju naroda, a Bogami i u medjunarodnim krugovima.

jellena

pre 9 godina

Ako kaze da ima dokaze ja verujem da ima jer ne bi bez veze pricao da je drugacije,a Ds govri kako ce nas Vucic posvadjati sa svetom a on gde god je otisao imao je dobrodoslicu i veoma pozitivne i konstruktivne razgovore,za razliku od njegovih predhodnika koji su nas posvadjali medjusobno sto je najvece zlo.

AstonMartin

pre 9 godina

Saopštenje DS-a je u najmanju ruku licemerno. "Mudro" su ćutali kada su se o Vučiću kao najsposobnijem političaru i reformatoru izjašnjavali mnogi evropski zvaničnici, a sada kada čovek samo pokušava da se odbrani od medijske hajke koja se protiv njega vodi, oni u tome prepoznaju njegovu nameru da građane posveđa sa međunarodnom zajednicom. Licemerno!

Veca

pre 9 godina

Ja ne pripadam ni jednoj stranci, ali ovo sto se dogadja u Srbiji sa Vucicem ,I njegove izjave , ponasanje sve to nije ok I naravno svet nam se smeje.

Higija

pre 9 godina

SNS stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države. Sadašnja Vlada radi za razliku od vlade pre tri godine. Sadašnja vladu svi hvale i svi žele da sarađuju, jer su videli ozbiljnost da Srbija može da sprovede reforme koje će omogućiti jačanje naše države i ekonomski prosparitet i razvoj. Naravno da DS želi da vodi prljavu kampanju protiv Aleksandra Vučića, to rade još kada su u martu formirali Vladu. Vrše pritisak na sve koji ne podržavaju politiku DS-a.

spasoje

pre 9 godina

Ja ne znam kakve su ovo vise gluposti uoci odlaska u mozda najvazniju diplomatsku posetu u zadnjih deset godina sto se nase zemlje tice i prica o tome da neko zeli da ovde vlada medijski mrak i diktatura.

mariana

pre 9 godina

Oni samo traze povod kako bi se oglasili u javnosti da ne bi zaboravili da i oni postoje. Ne moraju da brinu, polozaj Srbije u svetu je bolji nego u doba kad su oni bili na vlasti.

Gorannxx

pre 9 godina

Iskreno govoreci, ni malo nam ne odgovara da ova vlada ne sprovede uspešne reforme. Međutim, toliko je očito da Vučić postaje sve silniji i bahatiji, da prosto ne može da izadje na dobro - po nas i SNS.

змај од ноћаја

pre 9 godina

Naravno da DS želi da vodi prljavu kampanju protiv Aleksandra Vučića, to rade još kada su u martu formirali Vladu. Vrše pritisak na sve koji ne podržavaju politiku DS-a.

tipičan gradjanin

pre 9 godina

Bio sam žestoko rešen da se borim. protiv ovih demagoga i nesposobnjakovica na vlasti. Odustao sam. Zašto da trošim snagu kad će oni sami sebe srušiti mnogo brže nego iko. Ruse se kao kula od karata. Balon je previse nazivan, sad otoplilo posle ovih kiša i poplava i samo što nije eksplodirao. Ja sam samo u jednoj sttvari pogrešio. Davao sam im vremena do nove godine a oni nece izdržati ni do septembra.

LUCIJA NIS

pre 9 godina

Svakome ko laze treba u lice reci da laze, samo dostojanstvenim stavom sticemo ugled u svetu, a ne snishodljivom i ulizivackom politikom prema svetu koju ste vi vodili. I dokle ste nas doveli?

SMAJLI

pre 9 godina

EEE, Demokrate, pa vi ste najbolji u licnom marketingu. Bas hoce da nas posvadja sa celim svetom, a dva dana ce biti u poseti Nemackoj uz najvece drzabne pocasti domacina.

kuma

pre 9 godina

Oglasio se patrljak nekada jake stranke, a sada se najbolje vidi zasto su bili na vlasti i svima nama je to jasno.Sta im drugo sada preostaje nego da napadaju sve koji drugacije misle od njih.

mf

pre 9 godina

za razliku od vas njegovo DA kod merkelove znači DA i tamo i ovde isto tako i NE...tadićevo DA je moglo da znači i NE i MOŽDA isto i njegovo NE

E U TOME je najveća razlika izmedju vaših reči, njegovo izgovoreno da OEBS laže to znači i kod nas i u celom svetu i pri takvom stavu treba ostati

zoran

pre 9 godina

"Iako je sukob sa međunarodnom zajednicom nešto što Aleksandar Vučić vrlo dobro poznaje, a retorika koja vodi u taj sukob jeste retorika koja mu je najbliža, DS nema nameru da dozvoli da građani i građanke Srbije budu uvučeni u zamišljene borbe predsednika Vlade koji na taj način zloupotrebljava svoju poziciju i pokazuje vrhunsku neodgovornost prema državi zbog želje za ličnom promocijom", saopštio je DS".

Jes', vi će te damu zabranite. Ako Vučić ima bezrezervnu podršku ogromne većine građana vi, DS, ga sigurno nećete utome sprečiti sa bednih 6%. Ako ćeda nas sukobi sa međunarodnom zajednicom i zato ima podršku od većina naroda da to uradi i nemoj te vi nida pokušate daga sprečite danas zameri sa celom međunarodnom zajednicom jer ON ima podršku dato uradi ito od većine građana, čak više od polovine građana ga podržava u tome....

poplavljen pre poplave...

pre 9 godina

To su ti cuveni dokazi seseljevskog tipa o svemu i svakome
(Hrvoje, 9. jun 2014 17:40)
Vi ste se dokazali u brizi za sopstvene građane. Vašu stvarnost živimo!

Persa

pre 9 godina

Kako se stvari menjaju , secate se posle izbora kada ste vi jos uvek bili u zizi interesovanja, bilo je da se vrsi pritisak na vase clanove. Da li je i to bio marketing?

andrijano

pre 9 godina

samo se vi ne javljajte.izdali ste nase poverenje svojom gramzivoscu za vlascu i parama.samo vi ne kritikujte vucica koga ja licno svaki dan kritikujem.ali vi na to nemate pravo.

Slobodan

pre 9 godina

Imajuci u vidu da je DS vise od 10 godina vladao Srbijom siguran sam da znaju da se u ovakvim situacijama dokazi i imena ambasadora ne iznose javno u medijima vec se pise protesna nota zemlji iz koje dolazi ambasador i uz nju se predocavaju dokazi. Onda je na potezu zemlja koja ga salje da ga opomene ili opozove sa duznosti. Ocigledno je DS cilj bio da dobije neki jeftin politicki poen.

Tamara Nikolić

pre 9 godina

Da li je Vučiću potreban lični marketing? Pa zar on svojim radom, trudom, borbom već nema dovoljnu medijsku pažnju, koju I ne traži? Oćigledno je marketing potreban nekom drugom, nekom ko vise nema sta da izjavi sem laži da bi se pojavio u medijima… Mnogi koji su ovu zemlju doveli do stanja u kome se sada nalazi, se prave pametni I optužuju čoveka koji čini sve kako bi se država oporavila, modernizovala I stala na svoje noge. Gde su bili do sada?

Alan Ford

pre 9 godina

Koje je to dokaze izneo OEBS da da iza neke navodne cenzure stoji vlada i drzava?! Pa nikada nismo bili u boljim odnosima sa Nemackom nego danas, a DS pokusava ponovo da ocrni vlast svojim smesnim izjavama o sukobima sa medjunarodnom zajednicom... Pateticno!

Srzentić Jovo

pre 9 godina

Kao vašeg bivšeg glasača ekstremno me nerviraju vaša saopštenja. Vi imate najmanje moralno pravo da kao osnivači SNS-a dajete svoje mišljenje. Osnivač i kum SNS-a Boris Tadić je i u ovim izborima trebao biti koalicioni partner SNS-a, ali su stvari krenule naopako po njega zbog previše glasova SNS-u. Ćutite! Radite i vratite se izvornom programu DS-a.

Kumbara

pre 9 godina

Ja sam u Kini gledao kako baba sa megafonom u ruci postrojava putnike za voz. Ko ne stane u red kako valja, bakuta mu drekne u uvo. Neka vrsta ladnog ili toplaog oruzja. Medijsko svakako. Ko glasniji njegova moc. Kada puk bide shvatio sta je to sedma sila, shvatice i sta je to sila. Ko drzi megafon, ima sedmu silu vec. Internet bi imao sedmu buster silu. Vucic se lepo otima. Za mnoge stvari je potpuno u pravu. U srbiji je postao neka vrsta Boga. Mislim cak da nam to i treba. "Al sila boga ne moli a bog silu ne voli"

Бојан Илић

pre 9 godina

Mozda nam Vucic nije dobar,ali nedaj boze da nam se vrati prljavi ds
(mare, 09. jun 2014 20:32)

Па зашто?
Живковић би нам свима помогао!Зоћа зна!:-)

analiza

pre 9 godina

najvise bih voleo kada bi ovde ostao broj komentara 0. da vide da su izgubili svaki kredibilitet.
(Manje zlo, 9. jun 2014 15:42)

Prijatelju, zahvaljujuci tebi nema sanse da broj komentara ostane 0, ako me razumes :)

andrej

pre 9 godina

Ako neko zna kako ambasadori i međunarodna zajednica vrše pritisak, to su gospoda iz DS-a. Pa godinama su im klimali glavom i ispunjavali sve što je od njih traženo (a i što nije), i onda se pojavi lik koji nije (ili bar tako izgleda za sada) klimoglavac i za sada vuče prilično dobre diplomatske poteze i jave se dušebrižnici koji se plaše da ćemo se (opet) zavaditi sa celim svetom. Ja se izvinjavam ako grešim, ali njegovi susreti sa stranim zvaničnicima mi ne izgledaju tako.

Tihomir

pre 9 godina

Demokrate nastavljaju po starom i sa novim presednikom,eto opet je dokazano da vuk menja dlaku a cud nikada,tako je i sa demokratama koji se nalaze u svemu i svacem i krecu sa svojim pametnim izjavama,igricama...

Aleksa

pre 9 godina

SPS=DS=DSS=SRS=SNS... Svi ste vi isti. Glodari, stetocine... Sve vase moralne price I bajke kojim nas uljuljkujete su provaljene. Jedina razlika medju vama je manja ili veca (ne)pismenost sto je u krajnjem slucaju i zanemarivo u gomili strahota koje ste ucinili srpskom narodu I Drzavi jer ste ih cinili podjednako uspesno.
Ovo je, bruke jedne, najsramnijih 25 godina nase istorije.

Dora

pre 9 godina

Vučić ni u jednom trenutku nije optužio međunarodnu zajednicu za bilo šta! Kao i svuda u svetu postoje Lobisti koji rade za pojedine interesne grupe! Kos nas kao uostalom i u svim sferama života kontrasti su veliki, te sada ti kojima Vučić očito smeta mnogo investiraju da bi ga sklonili sa puta!

Ugao posmatranja

pre 9 godina

@(u provaliju!!!, 9. jun 2014 19:16) – Ja mislim da iz provalije izlazimo a ti da u provaliju ulazimo. Zavisi sa koje strane si ti, a sa koje sam na primer ja.

Secam se dobro...

pre 9 godina

@(Hrvoje, 9. jun 2014 17:40)- Kad su dokazi u pitanju, vase dokaze je iskopavao ,,Insajder,, koliko se ja secam. I vi cete nekom o postenju!