Ponedeljak, 28.04.2014.

14:18

"Može sve, samo ne priznanje KiM"

Predsednik Tomislav Nikolić poručio je da je Srbija za dogovor o svemu kada je reč o pregovorima sa EU, ali da je priznanje nezavisnosti KiM neprihvatljivo.

Izvor: Tanjug

"Može sve, samo ne priznanje KiM" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Zdravko Gligic

pre 10 godina

Može sve, samo ne priznanje KiM”

Posto zivimo u vremenima kad se nasilnici predstavljaju kao zrtve; zrtve kao nasilnici; istina kao lazi a lazi kao istina, to znaci da taj gore naslov podrazumeva ...

„Ne može [n]išta, samo može priznanje KiM”

Sveta

pre 10 godina

Koja bre EU ili Rusija??? I do sad smo bez oba ziveli a sto vise tezimo tim idejama sve nam teze... Mozemo da radimo i zivimo ukoliko odlucimo da budemo neutralni, gledamo svoja posla pa ko hoce da sarađuje sa nama sarađivace svakako ne moramo vecito da budemo u rascepu zbog drugih. Danas nije ko pre sto godina da zavisimo od prvih suseda i velikih sila, ima dovoljno i malih sa kojima mozemo pristojno da zivimo bez svih ovih mirotvoraca.

Бојан Илић

pre 10 godina

E Nikolicu, nemoj da komentarises vizantijsku imperiju jer ne znas o cemu pricas. I to sve ne bi li se toboz napravio veci Evropejac, pa sad nece on da bude kao u Vizantiji. Pa cije nasledje imamo nego vizantijsko kao najznacajnije!? Ko nam je doneo pismenost? Ko pravoslavnu religiju?
(vizantolog, 28. april 2014 22:51)

Није био на том часу... :-)

muddy

pre 10 godina

Godinu dana posle istorijskog sporazuma,kako su nam političari rekli ništa se nije promenilo. U stvari sada je gore nego pre godinu dana. Sporazum smo potpisali zbog nastavka pregovora sa EU, a pitanje je da li i kada ćemo ući u tu uniju. Srbi na Kosovu žive pod većim pritiskom Prištine i bezbednost im je ugrožena više nego pre godinu dana, što pokazuje broj napada na ljude i imovinu,koja je u porastu. Uz to Kfor ne pruža zaštitu Srbima koji žele da posete svoja groblja ili da posete manastire i crkve za vreme verskih praznika. Jednostavno ovim sporazumom je postignuto ono što je bio cilj Prištine i Berlina, a to je odricanje Beograda od svoje južne pokrajine, samo što su nas političari ubeđivali da je on (sporazum) uspeh za državu. Odricanjem od teritorije, ljudi, istorije...bilo je valjda neophodno zarad boljitka u kom sada uživamo.

restart

pre 10 godina

Bravo predsednice,
odlicna pregovaracka startna pozicija!!!
Daces im sve sto traze, ali priznati Kosovo neces?
Sa takvim stavom upravo to ces i da dobijes - sve ce biti po njihovom, a Kosovo ces na kraju svakako da moras da priznas.
Kapitulacija na prvu loptu...
Kakvi diletanti nas vode...i nismo za bolje...

BB

pre 10 godina

Moze sve, samo ne priznanje KIM. Sta ce biti ako nam jake clanice EU pocev od Nemacke ponude tu opiciju ne moramo da priznamo KIM ali da napismeno sa svim clanicama EU potpisemo da necemo kociti prijem Kosova u UN i ostale organizacije a kasnije i u EU, a da oni za ulazak u EU od Srbije nece traziti priznanje Kosova. Da li cemo odbiti i tu opciju tj ostati i bez EU a i bez Kosova.

Glasinac

pre 10 godina

Svi oni koji misle da će Srbija priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova , su u velikoj zabludi. Normalizacija odnosa , da , priznaje nezavisnosti, ne.

vizantolog

pre 10 godina

E Nikolicu, nemoj da komentarises vizantijsku imperiju jer ne znas o cemu pricas. I to sve ne bi li se toboz napravio veci Evropejac, pa sad nece on da bude kao u Vizantiji. Pa cije nasledje imamo nego vizantijsko kao najznacajnije!? Ko nam je doneo pismenost? Ko pravoslavnu religiju?

Jonny Bravo

pre 10 godina

Kako bre to Srbi komentarisete? Sve neka anti-EU vecina komentara, zivela Rusija ovo ono, a pre mesec dana zemlja listom glasa za SNS koji vodi upravo ovu politiku o Kosovu koju je Toma sad obrazlozio (po stoti put!)... Seriously!

Jovan

pre 10 godina

Srbija sto pre sa Rusijom u savez. Pogotovo nakon svih desavanja u poslednje vreme. U protivnom... pojesce nas i ispljunuti zapadne zemlje. zivi bili pa videli!!! Vec su nam uzeli sve sto nam je sveto ti "dusebrizni " zapadnjaci. Svedoci smo svi beskrajnih ucena dali zasluzimo da se oni, molim ja vas, udostoje da pocnu da razmisljaju o tome dali smo ih vredni neke tamo 2018... ma p***** ** zapadnjaci !!!!!!

Moje ime zvuči poznato

pre 10 godina

Sav pregovarački kapacitet u jednoj rečenici Nikolića:

"Ali ako će se već formirati nekakve oružane snage, srpski narod mora dobiti reciprocitetno učešće, kao što je učinjeno i sa policijom", istakao je Nikolić."

Kao Tači kad je rekao da misli da nije ok da formira sud za OVK zločine, ali će to ipak uraditi.

Ako Nikolić i ovi naši ova pregovaraju u EU, a pregovaraju, ne čudi što nam udaraju zauške kako hoće.

levac

pre 10 godina

Sta bre to Tomo pricas? Pa ko ce tebe da pita dal ces priznati ili neces. Kome je to vazno? Kosovo je druga drzava priznao ti ili ne. I ja tebe ne priznajem za predsednika I nista mi to ne pomaze.

Ali Demi

pre 10 godina

1-Bez priznavanje nezavisnosti pregovori sa EU nisu potpuni ali delimicni.
2-Mi Albaci se jos secamo ugrozeni od srpske vojske. Radi toga, ali i radi drzavnosti, mi cemo osnivati nase oruzane snage. Problem je sta to briga Nikolicu? Zasto vi se bojite od jedne male ovakve formalne oruzane strukture vasih slabih juznjaka?????
3-Oruzane snage Kosova ce biti deo NATO. Govoriti jezikom neprihvatanja osnivanja oruzanih snaga Kosova, je isto i sa konstatacijom da Nikolic je protiv prosirenja NATO. Ako to je tacno, to znaci da on podrzi vojni Ruski kurs ne prosirenja NATO u Evropi. Mi Albanci vec smo se opredelili za Zapad. Vreme je za Nikolica da zna sta zeli....

MILENKO

pre 10 godina

kao sto si izjavio i pre pet godina da cemo biti u evropi crna rupa na persijskom tepihu hahaha a sada si najveci evro fan hahaha...

Slobodan1389

pre 10 godina

Srbijo sto pre u EU i sto dalje od Rusije. zoran

Srbija sto pre u carinsku uniju tj evro-azijsku uniju,i sto dalje od EU. O.o

Ruska gubernija ili Amero-Britsh-Rajh,ili krace,NATO-ovska gubernija-kolonija.
U cemu je razlika, u carinskoj uniji,clanice ce kupovati nase proizvode i profitiracemo i privreda raste i vise posla i bolja plata,imacemo para da kupimo mercedes auto ili evropske luksuzne proizvode itd,i necemo morati da odemo tj napustimo Srbiju da bi samo isli u potragu za bolji zivot na Zapad i da jedemo hranu GMO u USA ili UK.
A u EU,njihove kompanije ce pojesti nase domace prizvodjace,i pokupovace sve zemlje u Vojvodini,bicemo primoreni da uvezemo i kukuruz,psenice itd,jer strani vlasnici to prodaju na zapadu,i ne zele da ostave nesto za Srbiju,i ne mogu da se izbore protiv jacih konkurenata i niko ne zeli da kupi srpske proizvode, privreda sve slabi i losije,ljudi,gradjani Srbije primoreni da napuste svoju zemlju i svoje porodice i prijatelje, u nadi da ce naci posao na Zapad sa boljom platom i kasnije odvede i suprugu i decu i pola Srbije prazno i nema potomaka, ali nikad nece moci da kupi bolji auto,i da hoce mercedes jedino ce moci da uzme,jeste na kredit ili na lizing,da placa sa kamatom svakog meseca itd Pa vi sad birajte sta cete. Evo primer, dve devojke su otisle u Sloveniju pre sto usla u EU, godinu dana pre. I one su sad u braku i imaju po jedno dete,i pogodite sta,ni posle 11 godina one nisu nasli stalan posao u toj divno Sloveniji.

lazo

pre 10 godina

@Bas me briga za Kosovo.
(Demagozi i ostali, 28. april 2014 16:49)
# Link komentara
Preporučujem (+115)
Ne preporučujem (-83)

Zbog toga sto razmisljamo na ovaj nacin nam se i desava ovo sto se desava, zato sto ne postoji EMPATIJA, zato sto nas boli uvo za ljude oko nas i gledamo samo svoje d###! Pocev od politicara i preko naroda! Svi smo isti!
A posle te boli kad recimo covek na funkciji i vlasti gleda samo sebe i zaposljava samo svoju rodbinu? To je tad nepravda? Znaci, nepravda postoji samo u onom slucaju ako si ti pogodjen njome?

Miodrag

pre 10 godina

Jad i beda od takozvane drzave Srbije koja sve radi po direktivi Brisela sto se da i primetiti posetom Estonove.Znaci sve je dogovoreno unapred sa preciznim instrukcijama:do kada vlada mora biti formirana,koga treba izabrati u tu vladu tj.koje ministre,mora se prodati Telekom i druge kompanije koje su osnova od nacionalnog interesa jedne drzave.Tek kada sve to zavrsi ova izdajnicka klika,onda dolaze pitanja Raske oblasti,Vojvodine i td.Neznam dali ce i tada ovaj zaludjeni i izgubljeni srpski narod konacno progledati,ali bojim se da ce biti kasno.

Бојан Илић

pre 10 godina

КиМ није нити ће икада бити држава у оном "формату" каквом би то САД и Албанци желели!
А кад дође време, да се демантује Добрица ....

Realno

pre 10 godina

Pa niko iz EU i netrazi od Srbije da prizna Kosovo..,, to vam ljudi stalno govore... Trazi se samo da Kosovo postane drzava i da Srbija to neobstruira ....a priznanje je nebitno u ovom trenutku to ce doci u svoje vreme. Pa ni Palestina nije jos priznala Izrael al sta to ima veze kad svi ostali jesu ....

darko

pre 10 godina

Znači tomo sad može vojska Kosova i kao za vreme osmanskog carstva tjeraj srbe u tu vojsku zla! Sramota da tako jedan predsjednik Srbije priča. Pa bolje da priznate otvoreno Kosovo i završena priča nego što ovo radite!

kalimero

pre 10 godina

"Ali ako će se već formirati nekakve oružane snage, srpski narod mora dobiti reciprocitetno učešće, kao što je učinjeno i sa policijom".
Vidi ti Tomu Diplomu, slaze se da treba formirati Vojsku Kosova, ali trazi proporcionalno usecsce Srba u njoj. Boze, koja transformacija.

kalimero

pre 10 godina

"Ali ako će se već formirati nekakve oružane snage, srpski narod mora dobiti reciprocitetno učešće, kao što je učinjeno i sa policijom".
Vidi ti Tomu Diplomu, slaze se da treba formirati Vojsku Kosova, ali trazi proporcionalno usecsce Srba u njoj. Boze, koja transformacija.

darko

pre 10 godina

Znači tomo sad može vojska Kosova i kao za vreme osmanskog carstva tjeraj srbe u tu vojsku zla! Sramota da tako jedan predsjednik Srbije priča. Pa bolje da priznate otvoreno Kosovo i završena priča nego što ovo radite!

Realno

pre 10 godina

Pa niko iz EU i netrazi od Srbije da prizna Kosovo..,, to vam ljudi stalno govore... Trazi se samo da Kosovo postane drzava i da Srbija to neobstruira ....a priznanje je nebitno u ovom trenutku to ce doci u svoje vreme. Pa ni Palestina nije jos priznala Izrael al sta to ima veze kad svi ostali jesu ....

levac

pre 10 godina

Sta bre to Tomo pricas? Pa ko ce tebe da pita dal ces priznati ili neces. Kome je to vazno? Kosovo je druga drzava priznao ti ili ne. I ja tebe ne priznajem za predsednika I nista mi to ne pomaze.

MILENKO

pre 10 godina

kao sto si izjavio i pre pet godina da cemo biti u evropi crna rupa na persijskom tepihu hahaha a sada si najveci evro fan hahaha...

Ali Demi

pre 10 godina

1-Bez priznavanje nezavisnosti pregovori sa EU nisu potpuni ali delimicni.
2-Mi Albaci se jos secamo ugrozeni od srpske vojske. Radi toga, ali i radi drzavnosti, mi cemo osnivati nase oruzane snage. Problem je sta to briga Nikolicu? Zasto vi se bojite od jedne male ovakve formalne oruzane strukture vasih slabih juznjaka?????
3-Oruzane snage Kosova ce biti deo NATO. Govoriti jezikom neprihvatanja osnivanja oruzanih snaga Kosova, je isto i sa konstatacijom da Nikolic je protiv prosirenja NATO. Ako to je tacno, to znaci da on podrzi vojni Ruski kurs ne prosirenja NATO u Evropi. Mi Albanci vec smo se opredelili za Zapad. Vreme je za Nikolica da zna sta zeli....

Miodrag

pre 10 godina

Jad i beda od takozvane drzave Srbije koja sve radi po direktivi Brisela sto se da i primetiti posetom Estonove.Znaci sve je dogovoreno unapred sa preciznim instrukcijama:do kada vlada mora biti formirana,koga treba izabrati u tu vladu tj.koje ministre,mora se prodati Telekom i druge kompanije koje su osnova od nacionalnog interesa jedne drzave.Tek kada sve to zavrsi ova izdajnicka klika,onda dolaze pitanja Raske oblasti,Vojvodine i td.Neznam dali ce i tada ovaj zaludjeni i izgubljeni srpski narod konacno progledati,ali bojim se da ce biti kasno.

lazo

pre 10 godina

@Bas me briga za Kosovo.
(Demagozi i ostali, 28. april 2014 16:49)
# Link komentara
Preporučujem (+115)
Ne preporučujem (-83)

Zbog toga sto razmisljamo na ovaj nacin nam se i desava ovo sto se desava, zato sto ne postoji EMPATIJA, zato sto nas boli uvo za ljude oko nas i gledamo samo svoje d###! Pocev od politicara i preko naroda! Svi smo isti!
A posle te boli kad recimo covek na funkciji i vlasti gleda samo sebe i zaposljava samo svoju rodbinu? To je tad nepravda? Znaci, nepravda postoji samo u onom slucaju ako si ti pogodjen njome?

restart

pre 10 godina

Bravo predsednice,
odlicna pregovaracka startna pozicija!!!
Daces im sve sto traze, ali priznati Kosovo neces?
Sa takvim stavom upravo to ces i da dobijes - sve ce biti po njihovom, a Kosovo ces na kraju svakako da moras da priznas.
Kapitulacija na prvu loptu...
Kakvi diletanti nas vode...i nismo za bolje...

Jonny Bravo

pre 10 godina

Kako bre to Srbi komentarisete? Sve neka anti-EU vecina komentara, zivela Rusija ovo ono, a pre mesec dana zemlja listom glasa za SNS koji vodi upravo ovu politiku o Kosovu koju je Toma sad obrazlozio (po stoti put!)... Seriously!

BB

pre 10 godina

Moze sve, samo ne priznanje KIM. Sta ce biti ako nam jake clanice EU pocev od Nemacke ponude tu opiciju ne moramo da priznamo KIM ali da napismeno sa svim clanicama EU potpisemo da necemo kociti prijem Kosova u UN i ostale organizacije a kasnije i u EU, a da oni za ulazak u EU od Srbije nece traziti priznanje Kosova. Da li cemo odbiti i tu opciju tj ostati i bez EU a i bez Kosova.

Moje ime zvuči poznato

pre 10 godina

Sav pregovarački kapacitet u jednoj rečenici Nikolića:

"Ali ako će se već formirati nekakve oružane snage, srpski narod mora dobiti reciprocitetno učešće, kao što je učinjeno i sa policijom", istakao je Nikolić."

Kao Tači kad je rekao da misli da nije ok da formira sud za OVK zločine, ali će to ipak uraditi.

Ako Nikolić i ovi naši ova pregovaraju u EU, a pregovaraju, ne čudi što nam udaraju zauške kako hoće.

Бојан Илић

pre 10 godina

КиМ није нити ће икада бити држава у оном "формату" каквом би то САД и Албанци желели!
А кад дође време, да се демантује Добрица ....

Slobodan1389

pre 10 godina

Srbijo sto pre u EU i sto dalje od Rusije. zoran

Srbija sto pre u carinsku uniju tj evro-azijsku uniju,i sto dalje od EU. O.o

Ruska gubernija ili Amero-Britsh-Rajh,ili krace,NATO-ovska gubernija-kolonija.
U cemu je razlika, u carinskoj uniji,clanice ce kupovati nase proizvode i profitiracemo i privreda raste i vise posla i bolja plata,imacemo para da kupimo mercedes auto ili evropske luksuzne proizvode itd,i necemo morati da odemo tj napustimo Srbiju da bi samo isli u potragu za bolji zivot na Zapad i da jedemo hranu GMO u USA ili UK.
A u EU,njihove kompanije ce pojesti nase domace prizvodjace,i pokupovace sve zemlje u Vojvodini,bicemo primoreni da uvezemo i kukuruz,psenice itd,jer strani vlasnici to prodaju na zapadu,i ne zele da ostave nesto za Srbiju,i ne mogu da se izbore protiv jacih konkurenata i niko ne zeli da kupi srpske proizvode, privreda sve slabi i losije,ljudi,gradjani Srbije primoreni da napuste svoju zemlju i svoje porodice i prijatelje, u nadi da ce naci posao na Zapad sa boljom platom i kasnije odvede i suprugu i decu i pola Srbije prazno i nema potomaka, ali nikad nece moci da kupi bolji auto,i da hoce mercedes jedino ce moci da uzme,jeste na kredit ili na lizing,da placa sa kamatom svakog meseca itd Pa vi sad birajte sta cete. Evo primer, dve devojke su otisle u Sloveniju pre sto usla u EU, godinu dana pre. I one su sad u braku i imaju po jedno dete,i pogodite sta,ni posle 11 godina one nisu nasli stalan posao u toj divno Sloveniji.

muddy

pre 10 godina

Godinu dana posle istorijskog sporazuma,kako su nam političari rekli ništa se nije promenilo. U stvari sada je gore nego pre godinu dana. Sporazum smo potpisali zbog nastavka pregovora sa EU, a pitanje je da li i kada ćemo ući u tu uniju. Srbi na Kosovu žive pod većim pritiskom Prištine i bezbednost im je ugrožena više nego pre godinu dana, što pokazuje broj napada na ljude i imovinu,koja je u porastu. Uz to Kfor ne pruža zaštitu Srbima koji žele da posete svoja groblja ili da posete manastire i crkve za vreme verskih praznika. Jednostavno ovim sporazumom je postignuto ono što je bio cilj Prištine i Berlina, a to je odricanje Beograda od svoje južne pokrajine, samo što su nas političari ubeđivali da je on (sporazum) uspeh za državu. Odricanjem od teritorije, ljudi, istorije...bilo je valjda neophodno zarad boljitka u kom sada uživamo.

vizantolog

pre 10 godina

E Nikolicu, nemoj da komentarises vizantijsku imperiju jer ne znas o cemu pricas. I to sve ne bi li se toboz napravio veci Evropejac, pa sad nece on da bude kao u Vizantiji. Pa cije nasledje imamo nego vizantijsko kao najznacajnije!? Ko nam je doneo pismenost? Ko pravoslavnu religiju?

Jovan

pre 10 godina

Srbija sto pre sa Rusijom u savez. Pogotovo nakon svih desavanja u poslednje vreme. U protivnom... pojesce nas i ispljunuti zapadne zemlje. zivi bili pa videli!!! Vec su nam uzeli sve sto nam je sveto ti "dusebrizni " zapadnjaci. Svedoci smo svi beskrajnih ucena dali zasluzimo da se oni, molim ja vas, udostoje da pocnu da razmisljaju o tome dali smo ih vredni neke tamo 2018... ma p***** ** zapadnjaci !!!!!!

Glasinac

pre 10 godina

Svi oni koji misle da će Srbija priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova , su u velikoj zabludi. Normalizacija odnosa , da , priznaje nezavisnosti, ne.

Бојан Илић

pre 10 godina

E Nikolicu, nemoj da komentarises vizantijsku imperiju jer ne znas o cemu pricas. I to sve ne bi li se toboz napravio veci Evropejac, pa sad nece on da bude kao u Vizantiji. Pa cije nasledje imamo nego vizantijsko kao najznacajnije!? Ko nam je doneo pismenost? Ko pravoslavnu religiju?
(vizantolog, 28. april 2014 22:51)

Није био на том часу... :-)

Zdravko Gligic

pre 10 godina

Može sve, samo ne priznanje KiM”

Posto zivimo u vremenima kad se nasilnici predstavljaju kao zrtve; zrtve kao nasilnici; istina kao lazi a lazi kao istina, to znaci da taj gore naslov podrazumeva ...

„Ne može [n]išta, samo može priznanje KiM”

Sveta

pre 10 godina

Koja bre EU ili Rusija??? I do sad smo bez oba ziveli a sto vise tezimo tim idejama sve nam teze... Mozemo da radimo i zivimo ukoliko odlucimo da budemo neutralni, gledamo svoja posla pa ko hoce da sarađuje sa nama sarađivace svakako ne moramo vecito da budemo u rascepu zbog drugih. Danas nije ko pre sto godina da zavisimo od prvih suseda i velikih sila, ima dovoljno i malih sa kojima mozemo pristojno da zivimo bez svih ovih mirotvoraca.

Бојан Илић

pre 10 godina

КиМ није нити ће икада бити држава у оном "формату" каквом би то САД и Албанци желели!
А кад дође време, да се демантује Добрица ....

darko

pre 10 godina

Znači tomo sad može vojska Kosova i kao za vreme osmanskog carstva tjeraj srbe u tu vojsku zla! Sramota da tako jedan predsjednik Srbije priča. Pa bolje da priznate otvoreno Kosovo i završena priča nego što ovo radite!

Slobodan1389

pre 10 godina

Srbijo sto pre u EU i sto dalje od Rusije. zoran

Srbija sto pre u carinsku uniju tj evro-azijsku uniju,i sto dalje od EU. O.o

Ruska gubernija ili Amero-Britsh-Rajh,ili krace,NATO-ovska gubernija-kolonija.
U cemu je razlika, u carinskoj uniji,clanice ce kupovati nase proizvode i profitiracemo i privreda raste i vise posla i bolja plata,imacemo para da kupimo mercedes auto ili evropske luksuzne proizvode itd,i necemo morati da odemo tj napustimo Srbiju da bi samo isli u potragu za bolji zivot na Zapad i da jedemo hranu GMO u USA ili UK.
A u EU,njihove kompanije ce pojesti nase domace prizvodjace,i pokupovace sve zemlje u Vojvodini,bicemo primoreni da uvezemo i kukuruz,psenice itd,jer strani vlasnici to prodaju na zapadu,i ne zele da ostave nesto za Srbiju,i ne mogu da se izbore protiv jacih konkurenata i niko ne zeli da kupi srpske proizvode, privreda sve slabi i losije,ljudi,gradjani Srbije primoreni da napuste svoju zemlju i svoje porodice i prijatelje, u nadi da ce naci posao na Zapad sa boljom platom i kasnije odvede i suprugu i decu i pola Srbije prazno i nema potomaka, ali nikad nece moci da kupi bolji auto,i da hoce mercedes jedino ce moci da uzme,jeste na kredit ili na lizing,da placa sa kamatom svakog meseca itd Pa vi sad birajte sta cete. Evo primer, dve devojke su otisle u Sloveniju pre sto usla u EU, godinu dana pre. I one su sad u braku i imaju po jedno dete,i pogodite sta,ni posle 11 godina one nisu nasli stalan posao u toj divno Sloveniji.

Glasinac

pre 10 godina

Svi oni koji misle da će Srbija priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova , su u velikoj zabludi. Normalizacija odnosa , da , priznaje nezavisnosti, ne.

Jovan

pre 10 godina

Srbija sto pre sa Rusijom u savez. Pogotovo nakon svih desavanja u poslednje vreme. U protivnom... pojesce nas i ispljunuti zapadne zemlje. zivi bili pa videli!!! Vec su nam uzeli sve sto nam je sveto ti "dusebrizni " zapadnjaci. Svedoci smo svi beskrajnih ucena dali zasluzimo da se oni, molim ja vas, udostoje da pocnu da razmisljaju o tome dali smo ih vredni neke tamo 2018... ma p***** ** zapadnjaci !!!!!!

lazo

pre 10 godina

@Bas me briga za Kosovo.
(Demagozi i ostali, 28. april 2014 16:49)
# Link komentara
Preporučujem (+115)
Ne preporučujem (-83)

Zbog toga sto razmisljamo na ovaj nacin nam se i desava ovo sto se desava, zato sto ne postoji EMPATIJA, zato sto nas boli uvo za ljude oko nas i gledamo samo svoje d###! Pocev od politicara i preko naroda! Svi smo isti!
A posle te boli kad recimo covek na funkciji i vlasti gleda samo sebe i zaposljava samo svoju rodbinu? To je tad nepravda? Znaci, nepravda postoji samo u onom slucaju ako si ti pogodjen njome?

Ali Demi

pre 10 godina

1-Bez priznavanje nezavisnosti pregovori sa EU nisu potpuni ali delimicni.
2-Mi Albaci se jos secamo ugrozeni od srpske vojske. Radi toga, ali i radi drzavnosti, mi cemo osnivati nase oruzane snage. Problem je sta to briga Nikolicu? Zasto vi se bojite od jedne male ovakve formalne oruzane strukture vasih slabih juznjaka?????
3-Oruzane snage Kosova ce biti deo NATO. Govoriti jezikom neprihvatanja osnivanja oruzanih snaga Kosova, je isto i sa konstatacijom da Nikolic je protiv prosirenja NATO. Ako to je tacno, to znaci da on podrzi vojni Ruski kurs ne prosirenja NATO u Evropi. Mi Albanci vec smo se opredelili za Zapad. Vreme je za Nikolica da zna sta zeli....

kalimero

pre 10 godina

"Ali ako će se već formirati nekakve oružane snage, srpski narod mora dobiti reciprocitetno učešće, kao što je učinjeno i sa policijom".
Vidi ti Tomu Diplomu, slaze se da treba formirati Vojsku Kosova, ali trazi proporcionalno usecsce Srba u njoj. Boze, koja transformacija.

Miodrag

pre 10 godina

Jad i beda od takozvane drzave Srbije koja sve radi po direktivi Brisela sto se da i primetiti posetom Estonove.Znaci sve je dogovoreno unapred sa preciznim instrukcijama:do kada vlada mora biti formirana,koga treba izabrati u tu vladu tj.koje ministre,mora se prodati Telekom i druge kompanije koje su osnova od nacionalnog interesa jedne drzave.Tek kada sve to zavrsi ova izdajnicka klika,onda dolaze pitanja Raske oblasti,Vojvodine i td.Neznam dali ce i tada ovaj zaludjeni i izgubljeni srpski narod konacno progledati,ali bojim se da ce biti kasno.

Realno

pre 10 godina

Pa niko iz EU i netrazi od Srbije da prizna Kosovo..,, to vam ljudi stalno govore... Trazi se samo da Kosovo postane drzava i da Srbija to neobstruira ....a priznanje je nebitno u ovom trenutku to ce doci u svoje vreme. Pa ni Palestina nije jos priznala Izrael al sta to ima veze kad svi ostali jesu ....

levac

pre 10 godina

Sta bre to Tomo pricas? Pa ko ce tebe da pita dal ces priznati ili neces. Kome je to vazno? Kosovo je druga drzava priznao ti ili ne. I ja tebe ne priznajem za predsednika I nista mi to ne pomaze.

Moje ime zvuči poznato

pre 10 godina

Sav pregovarački kapacitet u jednoj rečenici Nikolića:

"Ali ako će se već formirati nekakve oružane snage, srpski narod mora dobiti reciprocitetno učešće, kao što je učinjeno i sa policijom", istakao je Nikolić."

Kao Tači kad je rekao da misli da nije ok da formira sud za OVK zločine, ali će to ipak uraditi.

Ako Nikolić i ovi naši ova pregovaraju u EU, a pregovaraju, ne čudi što nam udaraju zauške kako hoće.

muddy

pre 10 godina

Godinu dana posle istorijskog sporazuma,kako su nam političari rekli ništa se nije promenilo. U stvari sada je gore nego pre godinu dana. Sporazum smo potpisali zbog nastavka pregovora sa EU, a pitanje je da li i kada ćemo ući u tu uniju. Srbi na Kosovu žive pod većim pritiskom Prištine i bezbednost im je ugrožena više nego pre godinu dana, što pokazuje broj napada na ljude i imovinu,koja je u porastu. Uz to Kfor ne pruža zaštitu Srbima koji žele da posete svoja groblja ili da posete manastire i crkve za vreme verskih praznika. Jednostavno ovim sporazumom je postignuto ono što je bio cilj Prištine i Berlina, a to je odricanje Beograda od svoje južne pokrajine, samo što su nas političari ubeđivali da je on (sporazum) uspeh za državu. Odricanjem od teritorije, ljudi, istorije...bilo je valjda neophodno zarad boljitka u kom sada uživamo.

Jonny Bravo

pre 10 godina

Kako bre to Srbi komentarisete? Sve neka anti-EU vecina komentara, zivela Rusija ovo ono, a pre mesec dana zemlja listom glasa za SNS koji vodi upravo ovu politiku o Kosovu koju je Toma sad obrazlozio (po stoti put!)... Seriously!

vizantolog

pre 10 godina

E Nikolicu, nemoj da komentarises vizantijsku imperiju jer ne znas o cemu pricas. I to sve ne bi li se toboz napravio veci Evropejac, pa sad nece on da bude kao u Vizantiji. Pa cije nasledje imamo nego vizantijsko kao najznacajnije!? Ko nam je doneo pismenost? Ko pravoslavnu religiju?

MILENKO

pre 10 godina

kao sto si izjavio i pre pet godina da cemo biti u evropi crna rupa na persijskom tepihu hahaha a sada si najveci evro fan hahaha...

restart

pre 10 godina

Bravo predsednice,
odlicna pregovaracka startna pozicija!!!
Daces im sve sto traze, ali priznati Kosovo neces?
Sa takvim stavom upravo to ces i da dobijes - sve ce biti po njihovom, a Kosovo ces na kraju svakako da moras da priznas.
Kapitulacija na prvu loptu...
Kakvi diletanti nas vode...i nismo za bolje...

Бојан Илић

pre 10 godina

E Nikolicu, nemoj da komentarises vizantijsku imperiju jer ne znas o cemu pricas. I to sve ne bi li se toboz napravio veci Evropejac, pa sad nece on da bude kao u Vizantiji. Pa cije nasledje imamo nego vizantijsko kao najznacajnije!? Ko nam je doneo pismenost? Ko pravoslavnu religiju?
(vizantolog, 28. april 2014 22:51)

Није био на том часу... :-)

BB

pre 10 godina

Moze sve, samo ne priznanje KIM. Sta ce biti ako nam jake clanice EU pocev od Nemacke ponude tu opiciju ne moramo da priznamo KIM ali da napismeno sa svim clanicama EU potpisemo da necemo kociti prijem Kosova u UN i ostale organizacije a kasnije i u EU, a da oni za ulazak u EU od Srbije nece traziti priznanje Kosova. Da li cemo odbiti i tu opciju tj ostati i bez EU a i bez Kosova.

Sveta

pre 10 godina

Koja bre EU ili Rusija??? I do sad smo bez oba ziveli a sto vise tezimo tim idejama sve nam teze... Mozemo da radimo i zivimo ukoliko odlucimo da budemo neutralni, gledamo svoja posla pa ko hoce da sarađuje sa nama sarađivace svakako ne moramo vecito da budemo u rascepu zbog drugih. Danas nije ko pre sto godina da zavisimo od prvih suseda i velikih sila, ima dovoljno i malih sa kojima mozemo pristojno da zivimo bez svih ovih mirotvoraca.

Zdravko Gligic

pre 10 godina

Može sve, samo ne priznanje KiM”

Posto zivimo u vremenima kad se nasilnici predstavljaju kao zrtve; zrtve kao nasilnici; istina kao lazi a lazi kao istina, to znaci da taj gore naslov podrazumeva ...

„Ne može [n]išta, samo može priznanje KiM”