Sreda, 02.04.2014.

18:45

Zvezda srušila moćni Uniks!

Košarkaši Crvene zvezde naneli su moćnom ruskom Uniksu tek treći poraz ove sezone!

Izvor: B92

Zvezda srušila moæni Uniks! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

452 Komentari

Sortiraj po:

Zvezdinho

pre 10 godina

PekijuGrobaru - verovatno nekom klincu.. Zvezda igra polufinale eurokupa i dobre su sanse da udje u funale a mozda i osvoji (ako bog da) a Partizan igra sporednu rolu u top 16 ( jako je bitan onaj poraz od CSKA, da rezon i ne pominjem). Ja ne mrzim Partizan i nisu mi vazne vase vesti ali naravno da ne navijam za Makabi, Pao ili Nanter kad igraju protiv vas. Vama je u krvi da mi propadnemo da se tome radujete a ne uspesima vaseg kluba. Mi cemo nadam se podici pehar ovog kupa sto ga vi omalovazavate a sta vi dizete u top 16??? Pozzz za sve Delije \o/\o/\o/

PekiGrobar

pre 10 godina

Odgovor za Tugu!!! Zvezda igra veoma bitnu utakmicu zato se i pise mnogo o njoj pa i da je krompir kup. Partizan odavno nije igrao neku bitnu i da ste veceras i vi uz nas klub vi ga pljujete i navijate za ruski!!! Vise mrzite nas nego sto volite vas klub!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdinho, 2. april 2014 20:21)

Ajde obajsni mi kako to da se u Evrokupu igraju bitniji mecevi nego u Top 16 fazi Evrolige ?

koshke

pre 10 godina

Ovsj Djokovic koliko gubi vreme na gluposti vec je mogao faks da istera do pola. Ovako zena magistar a on mlatara tiganjem. Svasta.
(Lek, 03. april 2014 04:04)
a sto si ti ljubomoran na njega?uzmi I ti tiganj pa bar ispeci neku palacinku bar neka vajda I od tebe da bude.

Batko

pre 10 godina

Hahahaha, neko "mocni" Uniks, a neko Fener, CSKA, Barselonu, Panatenaikos itd.
(Odakle je taj Uniks?, 03. april 2014 10:30)

Neko pametan,a neko glup ko noć

Vlada Pantic

pre 10 godina

Bio sam tamo,jedno srce jedna dusa,jedna porodica,jedan glas.Glas porodice moje,mojih braca i sestara,u crveno belom ruhu.Sensation in red:)))

Profesor

pre 10 godina

Ovsj Djokovic koliko gubi vreme na gluposti vec je mogao faks da istera do pola. Ovako zena magistar a on mlatara tiganjem. Svasta.
(Lek, 03. april 2014 04:04)
Da li zaista mislis da je njemu faks bas toliko neophodan? Da li mislis da ga nece zavrsiti ako je bas odlucio? I koliko zaradjuje bilo koji magistar a koliko Novak? I za koje pare ti radis a za koje on mlatara tiganjem?

Vojvodinac

pre 10 godina

Košarkaške utakmice, za razliku od drugih sportova, mogu se pohvaliti neverovatnom atmosferom, koja može uticati na igrače.
Uniks sinoć nije pokazao puno, i najviše zasluga za to svakako ima tim Crvene zvezde, i igra u odbrani.
Srbija ima sjajne navijače, a takav način navijanja dolazi najviše do izražaja u zatvorenom prostoru, što pravi neverovatnu atmosferu.
Najbolja stvar koja se može desiti Srbiji je da ima više klubova u vrhu Evropske košarke, i svi zajedno moramo navijati u tom pravcu.
Svaka čast momci, samo napred, postigli ste nemoguće, pobeda Uniksa je velika, sada smireno u Kazanju.

Vlada - Frankfurt

pre 10 godina

Uniks nije izdržao pakao-grotlo Arene,pao je,u takvoj atmosferi,pogubljeni u vremenu i prostoru pred 23.000 Delija nisu znali šta ih je snašlo i`gde biju` !

kapri-leni..

pre 10 godina

Panteri nemoj da zalite za pravom zvezdom. Koliko vidim ovaj coko moko kup je za vas vrh vrhova. Kakav kup takav tim.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Turski konjanik, 2. april 2014 23:45)

da li ce biti 'coko moko' kup i sledece godine kada ga vi budete igrali?

top16

pre 10 godina

Budite realni,u onoj Evroligaskoj grupi ste igrali sa nekoliko jacih timova od ovog Uniksa.Jeste Uniks mnogo jak tim,ali za Evrokup,kao sto su uvek tu i dominirali ruski timovi(Uniks,Himki,Lokomotiva,Dinamo(Moskva)), ali niko od njih nikada u EL nije napravio neki znacajniji uspeh.

Boki

pre 10 godina

Svaka cast! Rezultat dobar Al ni slucajno bezbrizan. Bice jako jako tesko proci I da je + 20. Vazno je igrati tamo bez mnogo oscilacija.

Zli Gli

pre 10 godina

Kakav spektakularan prenos radi televizija b92.Svaka cast sjajo zaista!
(poznavalac, 2. april 2014 19:15)

Ti se sine ili dobro zezas, ili nista ne znas. Kako god, ali poznavalac nisi!

Mirko

pre 10 godina

nadam se vasem porazu od 15 razlike u gostima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (budvanin, 2. april 2014 23:19)

Nada umire poslednja.

Makar ćeš još malo imati za šta da živiš. Al posle te utakmice, nisam živ šta će biti s tobom. Brinem se, okončaćeš agoniju svog jadnog života.

Milan

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
(Batko, 2. april 2014 22:00)

Ta Barca je dala Armaniju samo 6 poena u trecoj cetvrtini,a primila 26.
(Kasko Ratic, 2. april 2014 22:38)

Ma da, smesna je ta Barsa, ovi su cudotvorci. Nema veze sto Barsa ima 12-1 i sto je vec obezbedila prvo mesto u grupi.

manunited

pre 10 godina

Ma nista nije bitno veceras kao to da je Blazic dao preko 10 poena. Za ostalo manje vise. Al ajde, ljudi smo, Srbi. Cestitam crveni. Drzte se tamo.

magic

pre 10 godina

Ta Barca je dala Armaniju samo 6 poena u trecoj cetvrtini,a primila 26.
(Kasko Ratic, 2. april 2014 22:38)
Da,samo sto Barsi utakmica nije nista znacila,trebao bi da napravis razliku izmedju te dve stvari

Milan

pre 10 godina

Nije se igrao derbi vec evropski mec.Tako da ne znam iz kog razloga vatreni grobari lupaju glavu.Trener Uniksa nije Zeljko Obradovic,a Zvezda nije Partizan sa Vujosevicem na celu pa da znam da ce sigurno u finale.
Cestitke momci!

iskreno

pre 10 godina

Prvo svaka cast ! Puno je srce posle ovakve atmosfere i pobede ! Jedino sto je malo zasmetalo, bar meni, a to je pravljenje od Uniksa kao da je bauk. Setimo se koga je sve Partizan pobedjivao od Panatinaikosa, CSKA, Makabi i tako dalje. Stvorila se atmosfera kao da je Uniks na tom nekom nivou. Zvezda je u ovom trenutku mozda i bolja od Partizana, pokazace se to ubrzo. Cela stvar je u tome da je Uniks veoma dobar tim koji u okvirivma ovog takmicenja je jak ali ispade mocniji neko sto jeste. Zato u revansu hrabro sve se moze, pasce i Uniks kao sto su padale i druge ekipe. Svu srecu zelim !

voja virus

pre 10 godina

Jesam od rodjenja grobar i navijam za najposteniji, najsiromasniji ali sa klub sa najvecim srcem i najboljom hemijom na svetu. Takodje ne mogu a da se ne radujem pobedi Srbije u bilo kom sportu i njenim predtavnicima. Zvezo respekt za igru za zalaganje za srce na terenu.Navijaci svaka cast. Mi to sve vec odavno radimo na stotinama utakmica i znam kako je kad pevate a suze same idu od radosti. Srbija i samo Srbija ...

Pecconi

pre 10 godina

Zvizdanje i urlanje kad je Uniks bio u napadu, celu utakmicu a narocito u poslednjoj cetvrtini je u velikoj meri doprinelo njihovoj konfuziji. Zamolio bih bracu da tako radimo i protiv Cibone i ako Bog da i u finalu Evrokupa!
Veceras je bilo fenomenalno navijanje!

Radonja odlazi!!!

pre 10 godina

Samo se pitam kakvi su to poznavaoci košarke koji jedva dočekaju da nipodaštavaju nečiji uspijeh komentarima tipa "prosječna ekipa",samo zato što ih je Zvezda oprala večeras i odigrala iznadprosiječno kvalitetnu,borbenu,požrtvovanu,fabatičnu odbranu.Inače i Uniks je ekipa koja igra jako čvrstu odbranu i ko ih prati makar kladioničarski zna da igraju na malo poena,dakle pobijedili smo ekipu koja igra po čvrstini u odbrani igra igru sličnu Zvezdinoj.

prcoje

pre 10 godina

samo zlonamerni mogu reci da je uniks nista posebno, jer je po kvalitetu, to sigurno jedna od 16 najboljih timova evrope, sto vi svakako niste.
(Mikeli, 2. april 2014 22:37)

Uniks moze da bude samo 17. najbolji tim Evrope. A ako sa ovim "vi" mislis na KK Partizan, moram da te razocaram, mi jesmo jedan od 16 najboljih timova u Evropi ove sezone). Zvanicno. Na kraju sezone verovatno od 12. do 14. mesta, ukoliko je to uopste bitno. Uzivaj u ovoj "istorijskoj pobedi". Evo najavili su i reprizu utakmice da ljubitelji kosarke u Srbiju mogu ponovo da uzivaju u svim atraktivnim potezima, kojih je bilo... mmm... dva?

Sremac

pre 10 godina

Kad se samo setim kako se pljuvalo po Radonjiću zato što je Šilba izbacio iz ekipe. Čak je i Čović morao da stane u njegovu odbranu, jer su veliki navijači i poznavaoci košarke hteli da oni sastavljaju ekipu.
Dejan je, štagod se desilo u nastavku sezone, pokazao da zna, može i hoće.
Pokazao je da ima hrabrosti da donese neke teške i nepopularne odluke, a sve u interesu ekipe.
Bravo za Dejana, bravo za Zvezdu... a bravo i za Čovića.
Još kad vi uspeli da relaksiramo odnose sa Partizanom sve bi još lepše izgledalo.

petarczv

pre 10 godina

a sto se tice noleta svi svetski mediji su preneli da je prisustvovao mecu crvene zvezde grobari shvatite da je on svetska zvezda i da u svetu reprezentuje sve nas. ostavite se vi duletove paranoje

Andra

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Batko, 2. april 2014 22:00)

Barsa dala 6 veceras u Milanu...tako da bolje cuti i cestitaj na sjajnoj pobedi

samo toliko

pre 10 godina

Svaka cast Zvezdi Telekom na pobedi, potpuno zasluzena. Sto se tice protivnika, daleko su od mocnih, da su igralijace takmicenje ne bi imalipola ovih pobeda, do kraja sezone nece imati neku bitnu ulogu u VTB jer se ipak zna ko gospodari, a sto se tice revansa, puno srece vam zelim, ali mislim da ce vas odrati. Poz

poenta vog komentara mi je nejasna

pre 10 godina

Neko pobeđuje Barsu, CSKA, PAO a neko ove vezere...jadni ste
(nemamnick, 2. april 2014 22:48)

Te vezare rasturile i Lokomotivu i CSKA, one timove sto vaz gaze konstantno 40tak razlike, a ti sad lepo razmisli koliko je jadan tvoj komentar.

Mi ce da stavimo jos jedan pehar u vitrine, i uci cemo u EL kroz EC. Donecemo Srbiji bodove koje Partizan ne donosi (tj bruka nam zemlju), a vi se razmisljajte kad budete ispali u polufinalu ABA lige

Batko

pre 10 godina

Neko pobeđuje Barsu, CSKA, PAO a neko ove vezere...jadni ste
(nemamnick, 02. april 2014 22:48)

Mukice, pa koliko je tebi večeras teško,a ? Aj ti na spavanje, biće ti lakše

Humska1a = Zagrebacka bb

pre 10 godina

Neko pobeđuje Barsu, CSKA, PAO a neko ove vezere...jadni ste
(nemamnick, 02. april 2014 22:48)
zasto smo jadni, zato sto smo dobili utakmicu pa je tebi sad tesko ? Sve, sve ali ovo je neverovatno ...

doktor

pre 10 godina

molim sve navijace zvezde da ne pominju partizan i ne ulaze u polemiku sa tastatura grobarima. dajte da ih skroz ignorisemo,nek se medjusobom prepucavaju i izgore u svom jadu i nesreci.NE ODGOVARATI NA NJIHOVE KOMENTARE!!!

uniks sila

pre 10 godina

a ja sve mislio da je makabi silan kad ono ispade da je partizan srusio pre par dana tamo nekog prvaka izraela u nekom drugorazrednom takmicenju, da i neki bezvezni cska i fener

Filip

pre 10 godina

Prvo cestitka ne na sjajnoj igri,jer u napadu mozete duplo bolje,nego ma fantasticnoj odbrani. Nelson je kako rece neki komentator majstor za postizanje koseva koji se ne primjecuju,a donose prevagu.Dzenkina nocas slab,bljesnuo pred kraj. Jaka me malo razocarao,jer mi se cini da je previse sutirao,ali ipak ima pokrice s obzirom na ucinak. Simonovic prosjek u napadu,dobar u odbrani.
Bobi nocas u skoku kao i obicno dominantan,ali promasivao zicere. Rasko izvanredan.
Sad,sto se tice atmosfere(mozda malo objektivno). Mislim da je bila sjajna atmosfera. Ipak,jedna stvar me strasno nervira. Previse neki ljydi u komentarima dizu to u nebo i pretjeruju. Vidim neki napisao
da je ovo najbolja atmosfera u istoriji evropske kosarke. O tome nema govora,takvu atmosfera je moguce napraviti u Pioniru,Arena je jednostavno prevelika,iako i Delije i Grobari cak i u njoj naprave pakao.
Atmosfera je za sve evropske standarde bila strasna,ali ne i za srpske,svi znamo mogucnosti Delija,oni mogu i bolje,zato je stvarno pretjerivanje to sa atmosferom.
Trece,iskreno,bilo bi sjajno da Zvezda osvoji EK,donijela bi dodatne poene ABA ligi,a u slucaju da je osvoje ili izgube finale cak ce i treceplasirani iz ABA lige igrati EL dogodine.
Zelim vam srecu,i malo vise objektivnosti(pojedinima) u komentarima.

Salle

pre 10 godina

svaka čast komšije iz železnika...
iskreno, 2. april 2014 22:08)

Hvala dragi zagrebacki komsija.
(Mikeli, 2. april 2014 22:47)

Mogu da se kladim da ste obojica bili oslobođeni fizičkog i da niste služili vojsku...

cokijev los spin

pre 10 godina

grobar sam ali cestitam...bolje navijate od nad duplo...sve najbolje
.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gospodin,

Ti si dragi gospodine grobar,taman koliko sam ja kinez!Veceras im je falio samo raspaljeni rostilj,koncert Ace Lukasa i kompletan vasar u Sapcu!
E,da kako to da veceras nije srusen rekord?Verovatno grupacija duhovi sever nije prisustvovala utakmici!

Mrle

pre 10 godina

Svaka čast Zvezdi na velikoj pobedi. Ali moćni Uniks e jbg baš solidna osrednja ekipa u rangu Ljetvos,Banberg,Estudijantes itd. Bez ijednog trofeja bez EL. Nemojte da preterujemo svaka ekipa iz TOP 16 EL bi ih tukla kući sa 10+ realno a velikani sa 25+. Opet kažem velika pobeda i sve čestitke i za navijanje i za utakmicu i neka uzme Zvezda Uleb Kup ali bez loženja ipak je to druga klasa timova u Evropi i pored toga veliki uspeh za Srpsku košarku.

Realista

pre 10 godina

Sinoć mi niste objavili komentar, a govorio sam istinu. Prvo čestitke Crvenoj zvezdi na veličanstvenoj pobedi i navijačima Crvene zvezde na neverovatnoj atmosferi. Drugo, molim navijače Partizana da prekinu da nipodeštavaju bilo čiji uspeh i da prekinu da kukaju za parama jer im nije kriv Čović zato što 12 godina nisu imali sponzora, i zato što su u debelom minusu i pored činjenice da su 12 godina prvaci zemlje, učesnici Evrolige, svaku utakmicu imaju punu halu itd itd. Ovo nije privatni klub Nebojše Čovića jer privatni klub ne bi vraćao dugove Crvene zvezde u planiranih 5 godina. Prema tome, Crvena zvezda je jedna i prema sporazumu SD Crvena zvezda i Nebojše Čovića svi trofeji osvojeni u ovih 5 godina pripadaju trenutno zamrznutoj KK Crvena zvezda i SD Crvena zvezda. Treće, KK Partizan ne postoji od avgusta 2007. godine kada je sporazumom KK Partizan i KK Igokea iz Aleksandrovca nastao klub KK Partizan Igokea u kom glavnu reč vodi Milorad Dodik. A tu je i odbojkaški klub Partizan Vizura gde Partizan u ženskoj konkurenciji posle 30 godina ima klub. Prema tome, pokažite poštovanje prema večitom rivalu jer je to rezultatima itekako zaslužio. Prekinite da kukate već neka vaš marketing zaradi koju paru, a pre svega toga podnesite FINANSIJSKI IZVEŠTAJ SRBIJI, da vidimo svi gde su silne pare koje su ušle u Partizan zapravo otišle, da vidimo da li je u pitanju lopovluk ili NESPOSOBNOST UPRAVE DA STVORI NOVAC I NAPRAVI PROFIT!

...sve sve ali nista

pre 10 godina

pukao mi glas kao čaša..ali ovo je za pamcenje...hvala ti zvezdo do neba! ova utakmica i jos dve (protiv barse na marakani kad je ceo stadion urlao i protiv bajerna '91 kad je marakana gorela)

Novinar

pre 10 godina

Deco, klinci vi koji ste 96,97 i o kosarci znate samo preko portala koji daju rezultate, nemojte vi da govorite o snazi UNIKSA. Uostalom, bese li Partizan tek treci u Jadranskoj ligi??? Bese li Partizan porazen od Zvezde oba puta?? VELICANSTVENA atmosfera, da se vidi da je Srbija zemlja kosarke, jos velicanstvenija pobeda!

Zuki

pre 10 godina

(Mikeli, 2. april 2014 22:37)

Uniks i CSKA nisu u istoj grupi VTB lige. Ne lozi se dzabe. Jesu dobar tim ali ni izbliza kao sto ih ovde predstavise.

DS

pre 10 godina

Bilo je uzivanje biti ucesnik ovakovog spektakla. Nadam se da je +11 dovoljno. Bez obzira sta bude tamo bice ovakvih utakmica sve vise ubuduce.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (santa justa, 2. april 2014 22:43)

Ne verujem da nisi izasao na drugoj cetvrtini kada smo gubili. Napredujes.

petarczv

pre 10 godina

za sve grobare mi smo zasluzni zato sto unix nije igrao dobro. Ljudi imaju sa ovim veceras samo tri poraza u svim takmicenjima dva puta su tukli lokomotivu po 15 razlike himki isto kao i cska. tako da ne lupajte

ForeverSRB

pre 10 godina

Dervisi al gledaju veliku zvezdu,zamisli kako se osecaju kad upale b92 i vide beograd ceo crveno beo. (Staridz, 02. april 2014 20:23) Srbiju celu, crveno belu, da se razumemo ;)

Bagzi

pre 10 godina

Velika pobeda. Jos ne mogu da prezalim onaj kiks u odbrani kad je Gaudlok dao trojku. Odbrsna nam je bila vrhunska ali ruku na srce i Uniks se propisno ispromasivao. Bice tesko sacuvati ovih 11 ali cuda su moguca. Radonjicu svaka cast za taktiku. Jedino je Bobi zakazao veceras. Da i bacanja d malo poprave. 50% je sramota i za ekipu iz kraja.

Profesor

pre 10 godina

Zaista nisam jedan od onih navijaca Partizana koji ima spremne komentare po templejtu u slucaju poraza ili pobede, stvarno sam samo iziritiran i ovaj komentar pisem kao revolt na ponasanjee medija u ovoj zemlji. Otvaram da vidim top5 vesti dana i izlazi mi 'I Djokovic u Areni!'.
Sok. Ja ne mogu da verujem. Ljudi, ne zelim da obezvredjujem ovo takmicenje koje se objektivno igra samo da osvajac obezbedi Evroligu u narednoj sezoni, ali, ovaj hajp oko takmicenja cije su POLUFINALE igrale jos neke ekipe u ovoj zemlji je jadno i sramno.
Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa.
Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista.
(Tuga, 2. april 2014 19:48)

Prvo preskocis vest i dovidjenja, znas koliko mene boli uvo da li je Sandra Partizan na partizanovoj utakmici ili ne.
Drugo, evropski trofej je evropski trofej. Sta donosi pobeda u ligi evrope u fudbalu ako tako gledamo? Nista. Sta donosi tek titula u srpskoj ligi? APSOLUTNO nista, stvar prestiza. Tvoj komentar je zaista besmislen.
Trece i najbitnije Uniks je u vtb ligi bio ispred CSKa, ubedljivo ispred lokomotive, ritasa i ostalih,a vi ste od svih tih timova lagano gubili. Nema razloga za frustracijom, doslo je nase vreme. Vreme jedine prave srpske sportske institucije - crvene zvezde!
(Mikeli, 02. april 2014 21:28)
Ovakvo "poklapanje" cinjenicama je za udzbenike kao i Radonjiceva odigrana odbrana veceras.

nikola

pre 10 godina

zasto se moji komentari ne objavljuju? bitno da su objavljeni komentari ovih urbanih sto pisu da smo vezEre..ne znam sta znaci vezEra

Napred nasi, ma koje da su boj:-)

pre 10 godina

E to ti kazem, uvek je bilo i bice normalnih komentara ovde i uvek mi je drago da ih procitam:-) Grobar sam ali navijao sam za Zvezdu veceras iz sveg srca i stvarno ste odigrali sjajno narocito poslednju cetvrtinu:-) Samo hrabro u Rusiji i i tada cu vas gledati i navijati iz sveg srca:-)

xxx

pre 10 godina

A grobari nevera po ko zna koji put ove sezone ne znaju prosto sta ih je snaslo hhaahahahahah a da jos da pitam dokle ste stigli sa brojanjem navijaca i ocitavanjem hahahahahhahahhahhahahah
(samork sila SLUsamrok, 2. april 2014 21:13 Cime se ti zanimas. Nije ni tebi lako...

Batko

pre 10 godina

BATKO =KOMPLEX... Momak na pogresnim si vestima
(vericane, 02. april 2014 22:15)

Pa kakav si ti kompleksaš , kada sam ti ja utisak nakom ovakve tekme ?!

misa

pre 10 godina

Tek sad mi je jos vise krivo sto Zvezda nije imala tretman kao Jsd prethodnih 15 godina , pa mi bismo bar 5 puta bili na F4 ,a ne imali skor od 23 pobede i 112 poraza u Evropi.

Zlatko

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
(Batko, 2. april 2014 22:00)

Da je neko drugo veče pa da ti komentar i ima smisla, ali na tvoju nesreću i moćna Barsa je večeras ubacila tek 6 poena za četvrtinu. :) :) :)

Kasko Ratic

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
(Batko, 2. april 2014 22:00)

Ta Barca je dala Armaniju samo 6 poena u trecoj cetvrtini,a primila 26.

infinity

pre 10 godina

VELIKA pobeda, sva cast momcima, posebmo na dobroj odbrani! Ako Bog da da gledamo finale, vise da se peva sever-jug uuuu-aaaa zvezdaaa!!! ono je bilo izvanredno!

васкез

pre 10 godina

Uh ..bote kakva nesreca razbija glavu navijaca bg-igokee! Razumem da vam nije lako ,treba podneti ovoliki uspeh velikog kuba. Jos vam je gore jer nemate cim vi da se pohvalite ( sluzite kao otirac u ligi u kojoj igrate) a uz to od nas gubite ne znam koliko puta za redom ,a verovatno cete opet u finalu da dobijete po nosu,naravno treba da pobedite Cedevitu.Ali da o ovakvom spektaklu gde je i jedan Sampion bio u publici ,gde je jedan srpski tim pobedio vi ostavljate ovakve komentare ,stvarno treba ili da si neverovatno glup ili isfrustriran.

Vlada - Frankfurt

pre 10 godina

Uniks nije imao nikave šanse u onoj Ludoj atmosferi u Areni,svaka čast za Delije neviđeno do sada,Novak Đoković + 11 za KOMPLETAN NEVIĐEN DO SADA SPEKTAKL PREDS SKORO 23.000 ludih navijača !

bzmn

pre 10 godina

Cestitke svim navijacima Zvezde i onih koji simpatisu istu,nadam se daimamo snage da istrajemo u celoj ovoj prici i ostvarimo najveci uspeh nase kosarke od 2002 godine,a sto da ne,okitimo se sa 4 trofeja ove sezone,sto ne znam da li je nekome poslo za rukom,pozdrav... P.S. I molim pojedince da ne komentarisu tipa bolje biti zadnji u gradu nego prvi u selu,pa gde ste videli da je bolje biti 16. na svetskom nego prvak Evrope

VUKOTA

pre 10 godina

Fenomenalno !!! Sve Čestitke igračima i stručnom štabu na fantastičnoj borbenosti i pobedi !!! IDEMO DALJE !!! A mi navijači smo još jednom pokazali kako se gospodari Arenom !!! ...sumnjaju neki da podrimo pogrešan tim.......

TuZnaa PrIcA =tugica

pre 10 godina

Honorarni posao za navijace Partizana , dobro placen,diskrecija zagarantovana !!!...za vise informacija posetite sajt www.nevidljivinavijaci.gde.su

Batko

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
(Batko, 02. april 2014 22:00)

Mukice, kako je veseo tvoj život, kada šalješ komentare u moje ime !
Kako bi ti voleo da si normalan,a ??

ludinovinar

pre 10 godina

Pre ce biti mocna Zvezda! ;-) hehe Svaka cast komsije, pamet u glavu u revansu, tesko da ce ovi opet da odigaju ovako smuseno! Svaka cast na odbrani, fizicki ste odlicni, napad skripi, ali sve u svemu sjajni ste bili.. Atmosfera 10+++.. Uzdravlje, sve najbolje od navijaca Partizana!

kovlaj

pre 10 godina

vracam se iz arene, svaka cast momcima, steta sto rekord nije oboren i veceras.
kako ste danas predstavili uniks ozbiljno sam se uplasio, al drago mi je da su me razuverili :D

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Najnovija informacija koja stize je da Dusko Vujosevic i dalje stoji ispred Arene i prebrojava ljude i duhove koji su ostali.

aca

pre 10 godina

Zvezda sigurno prolazi, ovi su slabiji od Budiveljnika,imaju samo jednog dobrog igrača, ovo ostalo sam go cirkuzant. Zato Rusi ne mogu da imaju više od dva predstavnika u EL, jer dzaba im milioni kad ne znaju šta će s loptom kad protiv sebe imaju organizovanu odbranu. Poniženi su i potuceni do nogu, nocas platu nisu zaradili. Zvezda je odigrala vrhunski, zamerke nema.

Prle

pre 10 godina

Au, CUDO NEVIDJENO, Nebojsa skidaj stolice na Marakani, stavljaj krov i parket. Bravo momci, a za publiku sta reci nema ovo ni Argentina, Brazil, Grcka, Turska ovo samo Delije mogu a mogu jos bolje.

zarubica94

pre 10 godina

Pa ovaj UNIKS je smesan!!!!!!Napraviše od njega Real a pojma nemaju!!!!!!Prosecna ekipa!!!!
(partizanovac do smrti, 02. april 2014 21:38)

Oni su za vas Majami, a nama večera...

Ponosan sam na ovu ekipu

pre 10 godina

Auuu fenomenalna utakmica ! Pao je mocni Uniks,bravo Zvezdo.Fantasticnu odbranu smo odigrali i terali ih na greske i teske suteve.Nelson,Jaka,Rasko,Tadija su odigrali jako dobro,bravo majstori.Djenka je imao par gresaka ali je pogodio vazne suteve na kraju,ona njegova trojka je bila jako bitna kada smo otisli na plus deset.Bice tesko u Rusiji ali verujem da cemo uspeti da odbranimo razliku i da prodjemo u finale.Sever celi sada se veseli crveno beli ajmo u napad zajedno sa severa nek zapeva svako nek grmi jako Zvezda sampion !

pera:pP

pre 10 godina

Ee jadni moji grobari, vi biste od ovog Uniksa pukli 30 razlike. Mi imamo strasnu odbranu za centarsku liniju i tesko je bilo za ocekivati da ce oni postici puno poena. Uporedite Uniks i Lokomotivu..kao sto je komentator rekao, ovo je najbolji pokazatelj koliko smo napredovali, stvarno nisam zeleo da mesam Partizan u svoj komentar, ali neki ljudi na ovom sajtu su stvarno jadni, inace ekipa Uniksa ima dva puta veci budzet od Crvene Zvezde,ako ne i vise, nadam se da shvatate sta hocu da kazem, Radonjic nece izaci i pricati kako je dobio ekipu sa mnogo vecim budzetom, kosarka se ne igra novcem, vec srcem, naucite to.I jos jednom kazem, podsmevanje Uniksu je bizarno sa vase strane, ekipi koja sada vec ima tri poraza u sezoni, pa vi toliko poraza imate u tri utakmice, razmislite o tome. Cestitke mojoj Zvezdi, sve pohvale za Novaka i nadam se da cemo napad odigrati bolje na sledecem mecu, odbrana je bila neverovatna.

DeXa

pre 10 godina

? pa bre ove amatere iz kazanja im bi zveknuli 30 razlike i to bez kinzija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Др.Џи •нускнвп•, 2. april 2014 21:17)

Mislis 57:27? :)

Batko

pre 10 godina

Sad iz Arene. Ljudi za nijansu manje (mada ne kapiram kako dodjoše oni iz klupe), što bi "lopatari" rekli "polu-prazna Arena"
Tadija perfect !
Nelson siguran, bez prodatih lopti kao protiv Budjavih
Simon ok u odbrani
Jadini Lazić opet ginuo, dobijao batine u blokovim,anjemu svirane greške
Bobija tukli "ko Nemca",a ništa nisu svirali

Zalih dobra,ali oprez u revanšu

ciganin sam al najlepsi

pre 10 godina

Bravo Radonja, bravo svima za odbranu ! Velika pobeda !
Za revans ,napad morada se popravi, pre selekcija suta i sl.bacanja .

Ikebanica

pre 10 godina

Jaoj breee, da li je moguce da je toliko ogorcenih partizanovaca ovde? Imate LŠ, sta se bavite Zvezdom? Kakvi ste vi to uopste ljudi, navijaci? Ja sam veliki zvezdas, i secam se da sam pre par godina kada ste igrali fajnal for, navijala za vas iz sveg srca. Bila najglasnija, bodrila vas do poslednje sekunde!! Ako navijam za Zvezdu, necu bre da mrzim Partizan. Sama rec kaze, ja sam NAVIJAC, dakle navijam za svoj klub. Navijac nije mrzitelj drugog kluba... to nema veze sa navijanjem. I, bravo ZVEZDOOOO!!

Millennium

pre 10 godina

Ja iskreno nisam verovao da možemo do pobede, ali mi je više nego drago što su me demantovali. Sjajna utakmica, sjajna odbrana, sjajna atmosfera, sve u svemu, pokazali smo nivo. Iskreno, nije mi bitno šta će biti dalje, naravno voleo bih finale, ali i ovo je sjajno, i hvala momcima na ovim radosnim trenutcima. Napred Zvezdo!!!

Drogon

pre 10 godina

Mislim da nije vreme za svadju izmedju grobara i delija. Ja sam licno delija ali isao sam svojevremeno na tekme evrolige radovao se kad je partizan pobedjivao aplaudirao Bodirogi kad je Barsom dosla da igra protiv partizana. Mislim da ovim uspehom treba da se raduju i partizanovci jer je ovo uspeh srpskog tima. Ja znam da je tribinama bilo i grobara koji su dosli da podrze zvezdu I TO JE DOBRO

santa justa

pre 10 godina

Bilo je uzivanje biti ucesnik ovakovog spektakla. Nadam se da je +11 dovoljno. Bez obzira sta bude tamo bice ovakvih utakmica sve vise ubuduce.

Tika taka !

pre 10 godina

Vaseg su ranga , zato se i radujete , voleo bih da gledam zvezdu protiv fenera u turskoj , reala, zalgirisa .....ali se to nece desiti hahahahahahaha xD

Mikeli

pre 10 godina

Hajde ovako za sve koji ne znaju sta pricaju, ili su prosto zlonamerni. Koliko je jak uniks govore sledeci podaci.
Prvi u vtb ligi uz samo jedna poraz. Tukli lokomotivu 2 puta. Ispred cska, lijetuvasa i ubedljivo ispred lokomotive u toj vtb ligi.
U evrokupu su jedva izgubili od ostendea u nebitnoj utakmici, ali su zato 2 puta deklasirali prvaka i trenutno ubedljivo prvoplasiranu ekipu turske lige banvit. 2 puta ubedljivo pobedili valensiju, koja je u Spaniji druga na tabeli, sa 3 pobede vise od barselone.
Tako da drage tastaturice, nema razloga da zbog toga sto mrzite zvezdu omalovazate njene uspehe. Svako normalan ce reci da je zvezda odigrala vrhunsku odbranu, samo zlonamerni mogu reci da je uniks nista posebno, jer je po kvalitetu, to sigurno jedna od 16 najboljih timova evrope, sto vi svakako niste.

SRBIJA

pre 10 godina

Čestitke najbolji ste navijači extra sve je extra za godinu-dve bićemo ozbiljan protivnik u Euroligi,a kući nas neće moći dobiti ni Real ni Barca ni CSKA itd...ZVEZDAAAA :)

Subotica CZ

pre 10 godina

Bravo momci bravo,preponosan sam zbog pobede a i na to kakvu su ponovo atmosferu napravile Delije!!!Tako je,da cela Evropa vidi ko smo! Da mi je neko ponudio pre meca 11 oberucke bih prihvatio,ali gledajuci razvoj situacije na terenu ostaje zal sto nije otislo na 15+,da se Jaka nije onako ispucavao za tri i promasivao i da nismo pogubili lopte neke na kraju... imali smo jos ubedljiviju pobedu,bas smo ih nadigrali! Svaka cast jos jednom na trijumfu!

Grobar

pre 10 godina

Bravo cigani.Iako znam da bar 95% vas navija protiv mog Partizana kad igra ja ne mogu navijati protiv srpskog tima.Lepo je da postoji rivalitet i verovatno da ga nema sport se kod nas ne bi ni pratio,ali ja mislim da je normalno da navijamo jedni za druge u evropi.Nadam se da cemo tuci hrvate i da i sledece godine igramo evroligu i nadam se jos boljim rezultatima nego ove godine.Ajde osvojite taj evrokup,znam da vam znaci,a znacio bi i meni da igra Partizan,pa da bude ako bog da 2:2 u titulama ove godine .

Miša Tumbas

pre 10 godina

To je ta ultra-mega-giga ekipa Uniksa i za protivnika imaju najbolji napad univerzuma (posle Majamija) a jedva prelaze 57 poena i jedni i drugi?! Ma da li je to moguće?

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

A grobari nevera po ko zna koji put ove sezone ne znaju prosto sta ih je snaslo hhaahahahahah a da jos da pitam dokle ste stigli sa brojanjem navijaca i ocitavanjem hahahahahhahahhahhahahah

Majki

pre 10 godina

Молим лепо, довиђења. А данима малодушници причају како ће нас потопити Уникс.

joca

pre 10 godina

AU kakva odbrana u poslednjoj cetvrtini svaka cast momcima,jedino mi je zao sto smo i mi nesto brzali sa napadimo moglo je lako da bude i vise ali sam prezadovoljan.Vi sa B92 ste me prepali svim onim analizama i podatcima vezanim
za Unix.Samo jaka obrana i NAPRED ZVEZDO.

PS. SVAKA CAST ZA NAVIJANJE. NIKO ZVEZDO NEMA TO STO IMAS TI!!!

Luka Zvezdaš

pre 10 godina

Sjajan meč! Vidi se da je Raško formi, Blažič odličan u prvom poluvremenu, kao i Bobi (smatram da treba da igra makar 20 minuta po meču), dok smo navikli na sjajne partije Dženkinsa u završnici. Nelson lošije igra dosta nego u prvom delu sezone, pa je možda bolje da mu se minutaža limitira na 10 do 15 minuta.

marko

pre 10 godina

jeste da sam grobar i navijam za nas tim na ovakvim takmicenjima podrzavam zvezdu do finala ali nebi zeleo da osvoje evro kup jer ce posle 200 godina da govore a sta je bilo 2014

Nenad-SRB

pre 10 godina

MOCNI Uniks? Ljudi, hajde budite malo realni. Vec danima se u medijima Uniks predstavlja kao da Zvezda treba da igra sa Oklahomom ili Majamijem.

sofronije

pre 10 godina

Kakav mocni Uniks, jaci su od Reala i Barse zajedno. 1-2 igraca su u stanju da pogode van reketa. Cestitam na dobroj razlici ali ako cemo objektivno ova ekipa je prilican krs, tako da ih prolazite, i nema potrebe dizati u nebo njihov kvalitet, jer ga i nema nesto.

Sale

pre 10 godina

Ova odbrana, pogotovo u 4/4 se moze uporediti sa SP u Atini protiv rusa, kada tri minuta nisu mogli da sutnu na kos. BRAVO MOMCI, GAZI BREEEEE!!!

bane

pre 10 godina

svaka cast cigosi na igri...ambijentu...na rezultatu,ovi se pogubili,igraju kao na ulici...smesno....tesko ce vam biti u revansu ali zasluzili ste da prodjete...grobar do kraja!!!

samo zvezda

pre 10 godina

Veceras Radonjic perfektan...Bukvalno nije napravio gresku i mogu reci ponizio ovog Talijana :-) Da je Dzenkins sutao za 3p nekih 50% kao sto je do sada sutirao mogla je razlika biti i blizu 20. Takodje utisak broj 1 je cvrstina ove ekipe...Tesko gubimo utakmice a mada i gubimo obicno je to sa malom razlikom ali bice tesko. Moracemo da ponovimo jos jednu ovakvu utakmicu da bi prosli.

Igorr

pre 10 godina

Kakav bre mocni Uniks, cemu prepumpavanje ovog "prosecnog" tima?

Da se razumemo, oni su bolji i od Zvezde i od nas i apsolutni favoriti, ali daleko od toga da su giganti Evropskih razmera sto se i videlo. Gudlok i niko vise. Ostali nula. Pa Zvezda je parirala jacim timovima od njih. Ima ih u saci.

I Partizan ovakav kljakav dobije CSKA ili Maccabi bez povredjenih igraca.

b

pre 10 godina

Uniks je prosecno po utakmici imao do nocas 95,5 indeksnih poena...a zvezda ga je svela nocas na 45.
Odlican rezultat nocas, nadam se prolazu u finale i tituli.

Deni Krejn

pre 10 godina

Ja napisah da nismo mi boranija. Pričali o Uniksu kao da je Majami Hit, a ispada da njih možemo lakše da prođemo od Budiveljnika.

Radonjiću MAJSTORE !

pre 10 godina

Kakva odbrana , kakav " presing i stisak " u poslednjoj četvrtini ! Ovo nije vidjeno u svim Evropskim takmičenjima ove godine ! Igra u odbrani - Lazića , Simonovića , Blažića , Tadije,Nelsona ( a i ostalih ) je prosto- za udžbenike košarke !
Svaka čast momcima - ovo nisam očekivao ni u najsmelijim nadanjima .
Auuuu , ala će neko da se " rastuži i zamisli " - šta ga čeka !!? Kako protiv ovakvih " atleta " , koji pale mašinu kako vreme prolazi i samo kidaju li kidaju !!
Šta je ovo Radonjić napravio i postigao za godinu dana rada !?
SVAKA ČAST - još kada se igrači opuste , pa krene i šut ( po želji navijača i igrača ) … biće ludilo !

blaf

pre 10 godina

Остао сам без текста а срцр дрхти, свака част момци имате и срце и м..а. Увијек уз Вас.

pumprla

pre 10 godina

FMP moze da ponovi uspeh od pre nekoliko godina kad je takodje igrao finale kupa Lilijane Ronketi, mada ipak mislim da ce ih Uniks zgaziti u Kazanju.

REP.SRPSKA

pre 10 godina

samo da prokomentarisem ponovo,jer mi opet niste objavili komenatar,a mene strasno mrzi da pisem.Sve ali bas sve cestitke MOJOJ ZVEZDI na pobjedi.veliki posao su uradili.u dzep su ih strpali.ej 4 poena za cetvrtinu.strasno.i da se osvrnem na komentare dervisa u vezi bitnosti utakmice.za vas je,dervisi,svaka Zvezdina utakmica spektakl bilo da igra za krompir kup,za bodove,za prestiz,za ama bilo sta.ma i trening Zvezde je za vas spektakl.jos jednom ZVEZDO HVALA TI.VIDIMO SE U FINALU.

Moderator navija za fmp

pre 10 godina

Bez zelje da provociram, mislim da ce zvezda sutra pobediti ubedljivo, izmedju 5 i 15 razlike, ali da ce u revansu izgubiti jos ubedljivije...
(Moderator navija za fmp, 1. april 2014 15:43)

Al sam ga ubo...

Najrealnije

pre 10 godina

Ovakvu ekipu sa ovim alama,sto gadjaju kao snajperom,svesti na 4 poena u zadnjoj cetvrtini,SVAKA CAST ZVEZDO!U nasoj ligi mozemo i sa omladincima da osvojimo prvenstvo.

Vujosevic

pre 10 godina

namestaljka cista! takav tim da postigne tako malo koseva je ravno senzaciji! zasto je padala kovota na Zvezdu tokom noci!?!? sve je namesteno!

vlada milić

pre 10 godina

Iskreno, grobar sam, bacio sam proslu tekmu pogled na pocetku drugog poluvremena evo i sad sam isto. Sad mi deluje kao da ima par hiljada ljudi vise nego na prosloj utakmici i evo upravo objavljuju da ima 22.700 ljudi! A bio sam i u Areni na Partizan Pao i bila je otprilike ovolika guzva! 24.000, bojim se da je preterivanje u pitanju! (Milancee, 02. april 2014 20:29)
aman grobari prebolite više. tuđe pare, tuđi budžeti , tuđi navijači... prestanite više da gledate u tuđe tanjire kusajte ono što je vaše i što ste zaradili. koliko vam treba da prebrojite više te navijače ? cele godine nam Vujošević broji po novčaniku ( budzetu) ajde sad vi još godinu prebrojavajte gledaoce utakmice od pre nedelju dana.

vUcA

pre 10 godina

Lepa razlika, ali se moze losim pristupom lako ispustiti. Kako smo je mukom stekli moramo je braniti maksimalnim zalaganjem i jedinim pravilnim pristupom - ici na pobedu i u Rusiji !!!

Ko bi reko cuda da se dese

pre 10 godina

Ko bi rek'o cuda da se dese pa Zvezda pobedu odnese! :-) Tako je breeeeeee!!!!!!! Rezultat odlican,navijanje isto,ma sve odlicno,sve,sve!!! :-):-):-) P.S. Ja pogodih Zvezdu 1 i manje poena,kvota 4,45! A svi sto su igrali 2 na Uniks mogu samo da kazem da mi je mnoooooooogo drago sto su pali!!!!! I opet da svi pobadate kad igrate protiv Zvezde!!! :-)

Mirko

pre 10 godina

Ostaje zal sto nismo realizovali dva-tri napada vise u zadnjoj cetvrtini.Mocni UNIKS nam je u zadnjoj cetvrtini dao 4 kosa(trojku i jedno slobodno bacanje).Takvu odbranu retko ko danas moze da odigra.
Ovima kojima smeta Djokovic i tolika medijska popularnost mogu reci da mi je zao sto u mnogim oblastima zivota nemamo mnogo Djokovica.Gde bi nam bio kraj.Srecno mojoj Zvezdi i Novaku Djokovicu.

Mikeli

pre 10 godina

Zaista nisam jedan od onih navijaca Partizana koji ima spremne komentare po templejtu u slucaju poraza ili pobede, stvarno sam samo iziritiran i ovaj komentar pisem kao revolt na ponasanjee medija u ovoj zemlji. Otvaram da vidim top5 vesti dana i izlazi mi 'I Djokovic u Areni!'.
Sok. Ja ne mogu da verujem. Ljudi, ne zelim da obezvredjujem ovo takmicenje koje se objektivno igra samo da osvajac obezbedi Evroligu u narednoj sezoni, ali, ovaj hajp oko takmicenja cije su POLUFINALE igrale jos neke ekipe u ovoj zemlji je jadno i sramno.
Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa.
Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista.
(Tuga, 2. april 2014 19:48)

Prvo preskocis vest i dovidjenja, znas koliko mene boli uvo da li je Sandra Partizan na partizanovoj utakmici ili ne.
Drugo, evropski trofej je evropski trofej. Sta donosi pobeda u ligi evrope u fudbalu ako tako gledamo? Nista. Sta donosi tek titula u srpskoj ligi? APSOLUTNO nista, stvar prestiza. Tvoj komentar je zaista besmislen.
Trece i najbitnije Uniks je u vtb ligi bio ispred CSKa, ubedljivo ispred lokomotive, ritasa i ostalih,a vi ste od svih tih timova lagano gubili. Nema razloga za frustracijom, doslo je nase vreme. Vreme jedine prave srpske sportske institucije - crvene zvezde!

Bravo momci

pre 10 godina

Zizis, Kajmakoglu, Gaudlok, Eidson, Meki... U poslednjoj četvrtini 8 minuta bez koša, a za celu tu četvrtinu 4 poena, cela utakmica 52 poena. Ovo je za svaki respekt, s obzirom da se radi o ekipi koja je prva u svojoj grupi VTB lige uz samo 1 poraz za celu sezonu, koja je rasturala Lokomotivu Kubanj i Lijetvus Ritas, pobedjivali su oba puta Banvit i Valensiju, a do sada za celu sezon imali su samo dva poraza. Svaka čast Zvezdo! Ja sam oduševljen kako su se momci borili.

Banezi

pre 10 godina

Odlicna odbrana i to je razlika izmedju Vukoicica i Radonjica. Radonjic insistira na tvrdoj odbrani, dok se obojica u napadu oslanjaju na individualne kvalitete igraca, s tim sto su prosle godine napad igrali samo Rakocevic i Katic, a ove godine je to lepo rasporedjeno na sest do sedam igraca. Radonjic primenjuje Vujosevicev recept i zato ce Zvezda ove godine ipak osvojiti Aba ligu i domace prvenstvo.

true

pre 10 godina

Nađite mi te ''milionske ugovore'' igrača Uniksa, budžet im je 12 miliona €. Ekipa koja ne može da pogodio okean sa broda, sa istrošenim evroligaškim igračima tipa Zizis. Sad se pravi atmosfera kao da je pobeđen CSKA iz Moskve.

Đorđe

pre 10 godina

Gledao Zvezdu u jednom banjalučkom lokalu. Stotinjak ljudi, gomila grobara i svi navijali za Zvezdu. Konobari se smorili od posla. Sjajna atmosfera. Bravo za Zvezdu.

Humska 1a = Zagrebacka bb

pre 10 godina

Lose sudjenje kod kuce, sta li da se ocekuje tamo. Dobra igra, posebno u odbrani, Radonja izrasta u velikog trenera, ko ce sad da mi ga smenjuje da cujem ?

Ilija

pre 10 godina

Zvezda kad igra bez imperativa igra fantasticno. Neka ovako opusteno igraju i u Kazanju imamo dobre sanse. Svaka cast i igracima, a i navijacima. Zna se ko je gazda u Srbiji kad je taj segment u pitanju.

Partizanovac u izbjeglistvu

pre 10 godina

Svaka cast Zvezdi, momci igraju srcem. Nadam se zlatnom dobu srpske kosarke, opet. Pozdrav svim iskrenim sportistima.

Sabre

pre 10 godina

Zivo me zanima sta dragi grobari sada imaju da iskomentarisu. Cak i da nas u revansu razbiju sa 30 razlike opet bi trebalo da budemo ponosni na ove momke, posto je ovo zaista fascinantan rezultat. Svaka cast momci! :)

Heroes

pre 10 godina

Koliko ima dusa a koliko duhova. (Turski konjanik, 02. april 2014 19:32)

Ima dusa ima i duhova, Zvezdaski duh onog cega se vi najvise plasite.

objektivni

pre 10 godina

Kao sto sam i rekao,hrabro i dati sve od sebe,pa sta bude.Momci su tako i odigrali,jaka odbrana i jako srce.Tamo sta bude bude,i da ispadnu hvala im za ovo lepo vece i pokazanu borbu.Hrabra Zvezda puno srce

SRdjan

pre 10 godina

Mocni Uniks???!!!

PA ovi kao da igraju sa NBA timom. Ovaj Uniks je sasvim prosecna ekipa, koja nikad ne bi prosla u TOP 16 eurolige. Poslednji minut dva su odigralil kao najveci amateri. Samo su trojke ispucavali i nijednu nisu pogodili. Bez ikakve taktike

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Bravoooo Zvezdoo! Svaka cast, na igri, borbenosti i pobedi. Bacanja podhitno popraviti. Iskreno da kazem uvek sam se bojao samo od ovog Uniksa(ne mislim samo veceras) vec uopste, ali morali smo nekad i da se sastanemo. Posle ove igre veceras siguran sam da mozemo da ih izbacimo jer imamo lepu prednost, a tamo sigurno ne idemo da statiramo! Publika super, navijanje ekstra(nije trebalo ono s laserom, jel glupo je da Zvezda placa kazne radi toga). Nole i Rakoc uzivali veceras! Odigraj ovako Zvezdo i Evrokup je NAS! Još jednom bravo i hvala za ovu pobedu veceras

Milan

pre 10 godina

Laganica.Ovi su nula od ekipe .Prolazi komsinica sigurno.Zasluzena pobeda i odlicna odbrana.Inace,grobar sam i bice nam vrlo tesko u finalu ABA Lige.Svaka cast i sve cestitke komisnici.

Mоје мишљење

pre 10 godina

Pa toliko moćan baš nije kad ste ih sa tolikom razlikom pobedili.Sve najbolje u nastavku.
(Grobar, 02. april 2014 21:22)
Они су моћни а ми још моћнији.

Zoca

pre 10 godina

Eto,Dzenkinsu se prikljucili,Nelson dobra utakmica,Rasko isto odlican,Blazic,ok jeste da siluje i ne vidi nista,al opet dade 14 i mi dobijamo!! Bravooo bre Zvezdo!

vizar

pre 10 godina

Kakva ludnica! Hvala ti Zvezdo, hvala momcima. Bravo za navijače. Srce mi je veliko ko Rusija!

Alo groblje dosta ste brljali sa komentarima i minusima a sad na koljena pred budućeg prvaka!!!

Ratko

pre 10 godina

Kakva greota da nismo iskoristili nevidjen pritisak i isprasili ove sa 15-20 razlike i gotov zavrsimo posao. Bili su zreli da puknu ubedljivo, oba centra su im bila eliminisana, sut ih nije hteo i vidim da im se cela igra svodi na onog crna iz LA Lejkersa. Srecan sam naravno zbog pobede ali zaista steta da ovakav momenat nije iskoriscen i zavrsen posao. Sad nista jos nije gotovo imamo 11 razlike i mislim da je sada egal u Rusiji. Svaka cast Radonjicu kako je od ovih nasih igraca napravio zveri u odbrani i na fenomenalnoj taktici. Katic dobro odigrao i nedostajali su nam poeni Marjanovica koji je morao bolje. Nadam se da ce u revansu Marjanovic odigrati bolje i pokazati da smo pod kosem apsolutno jaci. Bravo Zvezdo i u revansu idemo na pobedu to je pravi put. Svaka cast!

Parter B

pre 10 godina

E moji grobari, u cetvrtfinalu i pofinalu Evrokupa mi srusismo mit o najbrojnijim, najbucnijim i sve naj navijacima u univerzumu. Dace bog titule u basketu i fudbalu! Raspascete se na sastavne delove.

pozdrav

pre 10 godina

Cestitke od Hrvata. Velik uspjeh. Samo trebate pametno odigrat i finale ce doci. A ovi sto pricaju da je eurocup nebitno natjecanje veze nemaju. Ovo je isto kao liga europe u nogometu. To vam kazem s neutralnog stajalista. No moze im se dogoditi da ga igraju iduce godine ako ih slucajno cedevita pobijedi , sto nije nemoguce. Onda ce im to natjecanje biti super jako.

grobar-españa

pre 10 godina

Cestitke komsinici, samo pametno u revansu i mozete do finala. Ja odigr´o keca, 2,40 + imam Celsi X, Real 1 i manje od 4 gola, Harts - Aberdin X,Peterboro-Klcester 1 i manje od tri gola. 1893,42 evra. Sto se mene tice mogu da sviraju kraj na svim tekmama ODMAH, MOLIM VAAAS!!!!!

Sale nacionale

pre 10 godina

Tadijaaaaaaaaaaaaaa majstoreeeee!!! Ruka ti se pozlatila!!! Ziv bio sto godina!!! Arena se srusila Zvezda dobila!!! Idemoooo momci!!

djole_grobar

pre 10 godina

grobar sam i nije mi tesko da priznam da hala nikada nije bila punija od ove 2 zvezdind utakmice. pratim partizan i kod nas prolazi nikada nisu bili puni, a sada gledam na tv-u nema cackalica gde da padne! bravo komsije, nije mi mrsko da priznam kada vudim bolje navijace i bolju ekipu.

cukce

pre 10 godina

@ tuga

Uz svo postovanje prema legendi Danilovicu mogo bi malo da se pokrene i upotrebio svoju velicinu da bi se Partizan NIS vise promovisao a i da dovede nekog sponzora da ne kukate vise, sta radi marketing osim sto place... Gazi Zvezdo sve redom!

Staridz

pre 10 godina

Au ljudi kakav vulkan u areni ovo sto zvezda ima pa to nema niko na ovom svetu.
Dervisi al gledaju veliku zvezdu,zamisli kako se osecaju kad upale b92 i vide beograd ceo crveno beo.

sarajevo.ba

pre 10 godina

Bravo zvezdasi
Evo plus pet 8 min do kraja, nemoj da zeznete sta
Jos milano basket zvezda I Real madrid I bit ce para hehe

U svakom slucaju jos jedno svaka cast za uspjeh do sad

veliki strumf

pre 10 godina

80% Uniksa je Gaudlok. Ostali su epizodisti. Zvezda solidna - da smo ubacili bacanja i par zicera bili bi i vecem plusu. I trojke izmasismo - krenuce u drugom. Sudije sude za Uniks: bar 2 cista penala na Bobiju i jedan na Rasku nisu sudili, plus nisu sudili korake Veremenku za 30-33. Bobi nepotrebno mnogo zrosi lopte sutevima sa poludistance - sve je promasio. Najsigurnija akcija nam je Nelson na niskom postu protiv Gaudloks.

Navijac iz fotelje

pre 10 godina

(Tuga,...... Razumes se u kosarku ko Marica u...... Pogledaj VTB ligu pa ces da viddis ko je Unics. A u polufinalu igraju upravo sa CSKA pa se onda javi

Johnny

pre 10 godina

Zaista nisam jedan od onih navijaca Partizana koji ima spremne komentare po templejtu u slucaju poraza ili pobede, stvarno sam samo iziritiran i ovaj komentar pisem kao revolt na ponasanjee medija u ovoj zemlji. Otvaram da vidim top5 vesti dana i izlazi mi 'I Djokovic u Areni!'.
Sok. Ja ne mogu da verujem. Ljudi, ne zelim da obezvredjujem ovo takmicenje koje se objektivno igra samo da osvajac obezbedi Evroligu u narednoj sezoni, ali, ovaj hajp oko takmicenja cije su POLUFINALE igrale jos neke ekipe u ovoj zemlji je jadno i sramno.
Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa.
Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista.
(Tuga, 2. april 2014 19:48)

Dobar ti je potpis da objasni kakav si covek.

Dragan

pre 10 godina

@Tuga

Nije Zvezda privilegovana više od Partizana, nego za Zvezdu navija daleko veći broj ljudi. Naravno da će mediji da objavljuju one tekstove koji će im doneti najviše otvaranja stranica, pa time i profit od reklama itd. To ti je prosta poslovna logika. To što je sad tebi krivo jer svi mediji mnogo više pišu o Zvezdi koja igra Evrokup umesto o vama koji ste sa slabijim skorom u slabijoj grupi prošli dalje u Evroligi, šta da ti radim, dokle god nas ima ovoliko više, tako će biti.
A druga stvar, ova ekipa je ubedljivo, dakle ubedljivo prva u ABA Ligi, jednom od najjačih takmičenja u Evropi. Pa naravno da je onda jaka, vas smo eto dva puta savladali sa pola snage.

Zvezdinho

pre 10 godina

Odgovor za Tugu!!! Zvezda igra veoma bitnu utakmicu zato se i pise mnogo o njoj pa i da je krompir kup. Partizan odavno nije igrao neku bitnu i da ste veceras i vi uz nas klub vi ga pljujete i navijate za ruski!!! Vise mrzite nas nego sto volite vas klub!!!

Milancee

pre 10 godina

Iskreno, grobar sam, bacio sam proslu tekmu pogled na pocetku drugog poluvremena evo i sad sam isto. Sad mi deluje kao da ima par hiljada ljudi vise nego na prosloj utakmici i evo upravo objavljuju da ima 22.700 ljudi!
A bio sam i u Areni na Partizan Pao i bila je otprilike ovolika guzva!
24.000, bojim se da je preterivanje u pitanju!

konto

pre 10 godina

Po odnosu minusa i pluseva u odnosu na komentare shvatam da na ovoj vesti o ovom "nebitnom" takmičenju i "nepostojećem" klubu ima više grobara, interesantno. Ali neka, samo vi nas pratite. Atmosfera fantastična, žao mi je što nisam tamo. A što se tiče odnosa medija prema klubovima pa naravno da će najviše pažnje posvetiti najpopularnijem i najvećem klubu u zemlji, Crvenoj Zvezdi. Nakon prvog povremena mogu samo da kažem da sam ponosan i na igrače i na navijače, na se da ću i na kraju utakmice isti utisak zadržati. I to nema veze sa rezultatom... AJDE IGRAJ I BORI SE!!!

N-P

pre 10 godina

za sada moramo biti zadovoljni ... ovi su jaki kao crna zemlja al eto ceramo se nekako :-)
Bice ovo veliko iskustvo za nas i za jos godinu, dve ima da budemo mnogo jak tim !
Svake godine pomeramo se korak napred sto je i prirodno i jedino zdravo ...
IDEMO MOMCI da odradimo jos bolje i drugi deo !!!

Balkan prati Zvezdu!

pre 10 godina

Na svaki komentar Zvezdaša trenutno duplo više minuseva nego pluseva hahaha! Auuu koliko grobara prati utakmicu :D! Molim sve grobare da se ne stide i javno pokažu da provode dan uz Zvezdu lupanjem minusa :D. Tako su i vaši očevi pratili svaki korak Zvezde i nemojte da prekidate tu tradiciju. Zato i jeste Zvezda ubedljivo najveći klub u SFRJ.

Milan

pre 10 godina

Ekipa sa dva krstena igraca i gomilom nekih Kurbanova i Sokolova, i vi od ovih napraviste cudo. To samo pokazuje koliko je ovo stvarno kup Lilijane Ronketi.

Heroes

pre 10 godina

Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa. Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista. (Tuga, 02. april 2014 19:48)


CSKA je u Vtb ligi jzgubio od Khimkija 2x toliko o dominatnom CSKA.A Khimki je uspao u cetvrtfinalu Evrokupa.

Goran

pre 10 godina

@Zvezdinho - ne generalizuj. Ja navijam za Zvezdu veceras i ne smatram da sam zbog toga losiji navijac Partizana. Zelim vam pobedu, kao sto bih vam zeleo poraz protiv Partizana, ali to vec ne mozes da mi zameris :) Ove bolesnike na obe strane treba ignorisati ....

JocaBoca

pre 10 godina

Delija sam, al kad pročitam "večeras 25.000" u hali koja prima 21.400 i to krcata... (Vlada, 02. april 2014 19:36)

21.000 mesta ali pogledaj gustinu ljudi kod Delija pa onda pricaj da je glupost.
(Heroes, 2. april 2014 19:48)

Hhahahaha, kao u seriji o Dzordzu. Zgusnuli se :)

opstipacija

pre 10 godina

tuga@ i liga evrope je takmicenje ispod lige sampiona, a i ne obezbedjuje ucesce u narednoj godini, ovo ti pisem zato sto bi ti bio najsrecniji kada bi tvoj partizan osvojio to drugo po redu takmicenje, tako da ostavi nas na miru

grobar koji voli sport

pre 10 godina

Bio sam na utakmici partizan - pao i atmosfera je u najboljim trenucima bila kao sad pre početka utakmice kad je ušao Đoković! Auuu brate ovo je neviđeno! Moji grobari ne brukajte se više pričom o kartama jer su nam zadali domaći zadatak sa ove dve utakmice! Ne da je bilo 24.000 nego i mnogo više, bukvalno je stajalo po dvoje na stolici, a ovo sad još veća ludnica na pola sata do početka?!

Heroes

pre 10 godina

Ajde igraj i bori se . Sve srece momci protiv Uniksa . Delije VRACAR (Filip Cupovic, 02. april 2014 18:53)

Nece oasti rekord zato sto nisu sklonjene stolice kao proslog puta.

veliki strumf

pre 10 godina

Vecinu ovih promasenih cistih suteva bismo ispogadjali u Pioniru. Zaista su cudni kosevi u Areni. Uniks sve sto je ubacio bilo je bez koske, kad su probali od table - i oni bi promasivali. Gudlok je strasan igrac, ovi sutevi parabolom koje je ispogadjao su apsolutno neodbranjivi. Nelson ne moze da ga cuva, mozda treba probati sa Lazicem.

zvezdas

pre 10 godina

Neka je sa srecom i na radost.Na ponos vec jeste.Zvezda je ove sezone priredila mnogo radosti srpskom sportu i navijacima.Ova utakmica je utakmica zvezdasa i svih koji zele uspeh nase Srbije.
Crveno-beli i svi drugi dobronamerni...
Vodite je u pobedu !

Heroes

pre 10 godina

Delija sam, al kad pročitam "večeras 25.000" u hali koja prima 21.400 i to krcata... (Vlada, 02. april 2014 19:36)

21.000 mesta ali pogledaj gustinu ljudi kod Delija pa onda pricaj da je glupost.

Garfild

pre 10 godina

Jesam Grobarka,ali nisam djubre.Sve najbolje!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mala maca, 2. april 2014 19:15)

Cao Maco rrrrrrrrr :)

danilo

pre 10 godina

Au...Uniks jak kao zemlja; duboko će zamrznuti ove iz pregradja..
P.S.Čak bi se i Partizan mučio sa njima!
P.S.2.
Ako Zvezda ubaci 15 trojki eto male šanse?

Tuga

pre 10 godina

Zaista nisam jedan od onih navijaca Partizana koji ima spremne komentare po templejtu u slucaju poraza ili pobede, stvarno sam samo iziritiran i ovaj komentar pisem kao revolt na ponasanjee medija u ovoj zemlji. Otvaram da vidim top5 vesti dana i izlazi mi 'I Djokovic u Areni!'.
Sok. Ja ne mogu da verujem. Ljudi, ne zelim da obezvredjujem ovo takmicenje koje se objektivno igra samo da osvajac obezbedi Evroligu u narednoj sezoni, ali, ovaj hajp oko takmicenja cije su POLUFINALE igrale jos neke ekipe u ovoj zemlji je jadno i sramno.
Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa.
Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista.

U pravu si

pre 10 godina

Jedina mana Novaka Djokovica!
(Radebe, 2. april 2014 19:38)

Gledao sam Partizan pre par godina u Evroligi ovde, sada sam tu uz Zvezdu. Navijač sam Zvezde ceo život i nadam se da ćemo pobediti...jedina mana to sto je gledao partizan

Mi i Vi

pre 10 godina

Najjace mi je kada poredite zensku odbojku i kosarku, hahahahah.
Ju.
Inace, trenutak kada pada ovaj mucenik iz Uniksa, zbog skocnog zgloba, a vi zvizdite, je dokaz jedne recenice. Jedno brdo, dva univerzuma.
Kada je Makabi ovde vodio 10 razlike i kada je Skorcijanitis koji je bio razgoropadjen izasao, mi smo aplluairali.

Urke

pre 10 godina

a JNA protiv Reala došlo 28.000) (Zvezda ponos Srbije, 2. april 2014 19:09)

Auuu sine ala si se ti isfrustrirao godinama, pa to boli. Kako te nije bre sramota da lazes? Na utakmicama sa Realom ili na basketu sa PAO bilo bi i 100 000 da ima kapaciteta. Na Real su hteli svi zivi Grobari i ostali jer je gostovao tada najjaci tim Sveta. E sad, zbog ruiniranog nam stadiona i bezbednosti prodat je koji procenat manje, kao i sa PAO u Areni.

A vi ste sa Ukrajincima prodali karte po cenu da ljudi stoje na po dve stolice i da su prolazi zakrceni od navijaca. To je bio vas cilj, samo da oborite nas rekord. Partizan je mogao odstampati 25 000 sa PAO i oboriti sve rekorde, ali nije zgob bezbenosti jer bi od EL popio debelu kaznu.

I manite se navijaca, dajte PAO-u Olympiacos u 1/4 finalu i dvoranu od 30 000 mesta. Svi rekordi padaju kao od sale. Gluposti.

marko

pre 10 godina

Aman zaman jel moze nesto da prodje bez Djokovica??? Onomad kad su igrale rukometasice, sad kad je kosarka pa jel svuda mora de se ugura? Ajde da sedi i da gleda a on se gura pred kamere, daje izjave pa vec mi se smucila utakmica necu ni da gledam, mozda se opet udene da da neku izjavu na poluvremenu

Zvezda ponos Srbije

pre 10 godina

Nedelju dana je prošlo a grobare još boli rekord! Juče sam pogledao meč partizan pao na kom je bio prethodni rekord i ne mogu da verujem da grobari posle pričaju o poseti protiv Budiveljnika! Pa na grobarskoj utakmici publika udaljena 10 m iza koševa i sve prazno u toj zoni. Onda jedan veliki razmak na sredini takođe potpuno prazan. Svi ulazi i sve stepenice prazni i svako ima svoje mesto! Na Zvezdinoj svi ulazi, sve stepenice i sve iza koševa prepuno! Onda su na tribini skinute stolice i ljudi stoje zalepljeni jedni uz druge, a ne sede kao grobari. U gornjem prstenu kod grobara možete da vidite prazne stolice, na Zvezdinoj bukvalno nijedno prazno mesto! Ako je na toj utakmici bilo 22.000 na Zvezdinoj je 100% bilo 30.000! Šteta što nikad to neće smeti zvanično da objave zbog kazne Uleba. Bolje ćutite grobari da ne iznervirate Čovića da objavi pravu cifru jer vam tek tad neće biti dobro. Da je moglo Zvezda bi protiv Uniksa prodala i 50.000 karata što je već brojka koju vi ni u snu ne možete da zamislite (na JNA protiv Reala došlo 28.000). Mene bi bilo stvarno užasno sramota da još pominjem neke karte kad je hiljadu puta objašnjeno i kad svako ko nije slep može na tv-u da vidi koliko je nenormalno puno. Sramotite sami sebe grobari. Ali to je vama već navika. A sad nastavite da nas podsećate da vas još boli.

SnagaBelogaGrada

pre 10 godina

Hrabro zaigraj, redom gazi sve - zapamtice svako dobro Cigane!
Karta nije kupljena ali svim srcem uz Zvezdu vcrs, poz sa sve navijace.

Xero

pre 10 godina

Stop RSB botovima!!! (nikola, 02. april 2014 18:43)

Stop tastatura grobarima i ostalim botovima sto po ceo dan ne rade nista nego samo cekaju neku Zvezdinu vest.

Majkooo

pre 10 godina

Ne obazirite se na provokacije pakosnih grobara, oni prosto ne mogu bez nas, kazu ovo je nebitno takmicenje a svi prate. Oni su za zaljenje.

Zvezdinho

pre 10 godina

Odgovor za Tugu!!! Zvezda igra veoma bitnu utakmicu zato se i pise mnogo o njoj pa i da je krompir kup. Partizan odavno nije igrao neku bitnu i da ste veceras i vi uz nas klub vi ga pljujete i navijate za ruski!!! Vise mrzite nas nego sto volite vas klub!!!

Balkan prati Zvezdu!

pre 10 godina

Na svaki komentar Zvezdaša trenutno duplo više minuseva nego pluseva hahaha! Auuu koliko grobara prati utakmicu :D! Molim sve grobare da se ne stide i javno pokažu da provode dan uz Zvezdu lupanjem minusa :D. Tako su i vaši očevi pratili svaki korak Zvezde i nemojte da prekidate tu tradiciju. Zato i jeste Zvezda ubedljivo najveći klub u SFRJ.

ludinovinar

pre 10 godina

Pre ce biti mocna Zvezda! ;-) hehe Svaka cast komsije, pamet u glavu u revansu, tesko da ce ovi opet da odigaju ovako smuseno! Svaka cast na odbrani, fizicki ste odlicni, napad skripi, ali sve u svemu sjajni ste bili.. Atmosfera 10+++.. Uzdravlje, sve najbolje od navijaca Partizana!

Johnny

pre 10 godina

Zaista nisam jedan od onih navijaca Partizana koji ima spremne komentare po templejtu u slucaju poraza ili pobede, stvarno sam samo iziritiran i ovaj komentar pisem kao revolt na ponasanjee medija u ovoj zemlji. Otvaram da vidim top5 vesti dana i izlazi mi 'I Djokovic u Areni!'.
Sok. Ja ne mogu da verujem. Ljudi, ne zelim da obezvredjujem ovo takmicenje koje se objektivno igra samo da osvajac obezbedi Evroligu u narednoj sezoni, ali, ovaj hajp oko takmicenja cije su POLUFINALE igrale jos neke ekipe u ovoj zemlji je jadno i sramno.
Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa.
Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista.
(Tuga, 2. april 2014 19:48)

Dobar ti je potpis da objasni kakav si covek.

Xero

pre 10 godina

Stop RSB botovima!!! (nikola, 02. april 2014 18:43)

Stop tastatura grobarima i ostalim botovima sto po ceo dan ne rade nista nego samo cekaju neku Zvezdinu vest.

Salle

pre 10 godina

svaka čast komšije iz železnika...
iskreno, 2. april 2014 22:08)

Hvala dragi zagrebacki komsija.
(Mikeli, 2. april 2014 22:47)

Mogu da se kladim da ste obojica bili oslobođeni fizičkog i da niste služili vojsku...

Napred nasi, ma koje da su boj:-)

pre 10 godina

E to ti kazem, uvek je bilo i bice normalnih komentara ovde i uvek mi je drago da ih procitam:-) Grobar sam ali navijao sam za Zvezdu veceras iz sveg srca i stvarno ste odigrali sjajno narocito poslednju cetvrtinu:-) Samo hrabro u Rusiji i i tada cu vas gledati i navijati iz sveg srca:-)

Dragan

pre 10 godina

@Tuga

Nije Zvezda privilegovana više od Partizana, nego za Zvezdu navija daleko veći broj ljudi. Naravno da će mediji da objavljuju one tekstove koji će im doneti najviše otvaranja stranica, pa time i profit od reklama itd. To ti je prosta poslovna logika. To što je sad tebi krivo jer svi mediji mnogo više pišu o Zvezdi koja igra Evrokup umesto o vama koji ste sa slabijim skorom u slabijoj grupi prošli dalje u Evroligi, šta da ti radim, dokle god nas ima ovoliko više, tako će biti.
A druga stvar, ova ekipa je ubedljivo, dakle ubedljivo prva u ABA Ligi, jednom od najjačih takmičenja u Evropi. Pa naravno da je onda jaka, vas smo eto dva puta savladali sa pola snage.

opstipacija

pre 10 godina

tuga@ i liga evrope je takmicenje ispod lige sampiona, a i ne obezbedjuje ucesce u narednoj godini, ovo ti pisem zato sto bi ti bio najsrecniji kada bi tvoj partizan osvojio to drugo po redu takmicenje, tako da ostavi nas na miru

Navijac iz fotelje

pre 10 godina

(Tuga,...... Razumes se u kosarku ko Marica u...... Pogledaj VTB ligu pa ces da viddis ko je Unics. A u polufinalu igraju upravo sa CSKA pa se onda javi

petarczv

pre 10 godina

a sto se tice noleta svi svetski mediji su preneli da je prisustvovao mecu crvene zvezde grobari shvatite da je on svetska zvezda i da u svetu reprezentuje sve nas. ostavite se vi duletove paranoje

Vlada - Frankfurt

pre 10 godina

Uniks nije imao nikave šanse u onoj Ludoj atmosferi u Areni,svaka čast za Delije neviđeno do sada,Novak Đoković + 11 za KOMPLETAN NEVIĐEN DO SADA SPEKTAKL PREDS SKORO 23.000 ludih navijača !

b

pre 10 godina

Uniks je prosecno po utakmici imao do nocas 95,5 indeksnih poena...a zvezda ga je svela nocas na 45.
Odlican rezultat nocas, nadam se prolazu u finale i tituli.

Batko

pre 10 godina

Neko pobeđuje Barsu, CSKA, PAO a neko ove vezere...jadni ste
(nemamnick, 02. april 2014 22:48)

Mukice, pa koliko je tebi večeras teško,a ? Aj ti na spavanje, biće ti lakše

Zvezda ponos Srbije

pre 10 godina

Nedelju dana je prošlo a grobare još boli rekord! Juče sam pogledao meč partizan pao na kom je bio prethodni rekord i ne mogu da verujem da grobari posle pričaju o poseti protiv Budiveljnika! Pa na grobarskoj utakmici publika udaljena 10 m iza koševa i sve prazno u toj zoni. Onda jedan veliki razmak na sredini takođe potpuno prazan. Svi ulazi i sve stepenice prazni i svako ima svoje mesto! Na Zvezdinoj svi ulazi, sve stepenice i sve iza koševa prepuno! Onda su na tribini skinute stolice i ljudi stoje zalepljeni jedni uz druge, a ne sede kao grobari. U gornjem prstenu kod grobara možete da vidite prazne stolice, na Zvezdinoj bukvalno nijedno prazno mesto! Ako je na toj utakmici bilo 22.000 na Zvezdinoj je 100% bilo 30.000! Šteta što nikad to neće smeti zvanično da objave zbog kazne Uleba. Bolje ćutite grobari da ne iznervirate Čovića da objavi pravu cifru jer vam tek tad neće biti dobro. Da je moglo Zvezda bi protiv Uniksa prodala i 50.000 karata što je već brojka koju vi ni u snu ne možete da zamislite (na JNA protiv Reala došlo 28.000). Mene bi bilo stvarno užasno sramota da još pominjem neke karte kad je hiljadu puta objašnjeno i kad svako ko nije slep može na tv-u da vidi koliko je nenormalno puno. Sramotite sami sebe grobari. Ali to je vama već navika. A sad nastavite da nas podsećate da vas još boli.

Staridz

pre 10 godina

Au ljudi kakav vulkan u areni ovo sto zvezda ima pa to nema niko na ovom svetu.
Dervisi al gledaju veliku zvezdu,zamisli kako se osecaju kad upale b92 i vide beograd ceo crveno beo.

Tuga

pre 10 godina

Zaista nisam jedan od onih navijaca Partizana koji ima spremne komentare po templejtu u slucaju poraza ili pobede, stvarno sam samo iziritiran i ovaj komentar pisem kao revolt na ponasanjee medija u ovoj zemlji. Otvaram da vidim top5 vesti dana i izlazi mi 'I Djokovic u Areni!'.
Sok. Ja ne mogu da verujem. Ljudi, ne zelim da obezvredjujem ovo takmicenje koje se objektivno igra samo da osvajac obezbedi Evroligu u narednoj sezoni, ali, ovaj hajp oko takmicenja cije su POLUFINALE igrale jos neke ekipe u ovoj zemlji je jadno i sramno.
Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa.
Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista.

Sremac

pre 10 godina

Kad se samo setim kako se pljuvalo po Radonjiću zato što je Šilba izbacio iz ekipe. Čak je i Čović morao da stane u njegovu odbranu, jer su veliki navijači i poznavaoci košarke hteli da oni sastavljaju ekipu.
Dejan je, štagod se desilo u nastavku sezone, pokazao da zna, može i hoće.
Pokazao je da ima hrabrosti da donese neke teške i nepopularne odluke, a sve u interesu ekipe.
Bravo za Dejana, bravo za Zvezdu... a bravo i za Čovića.
Još kad vi uspeli da relaksiramo odnose sa Partizanom sve bi još lepše izgledalo.

Prle

pre 10 godina

Au, CUDO NEVIDJENO, Nebojsa skidaj stolice na Marakani, stavljaj krov i parket. Bravo momci, a za publiku sta reci nema ovo ni Argentina, Brazil, Grcka, Turska ovo samo Delije mogu a mogu jos bolje.

infinity

pre 10 godina

VELIKA pobeda, sva cast momcima, posebmo na dobroj odbrani! Ako Bog da da gledamo finale, vise da se peva sever-jug uuuu-aaaa zvezdaaa!!! ono je bilo izvanredno!

bane

pre 10 godina

svaka cast cigosi na igri...ambijentu...na rezultatu,ovi se pogubili,igraju kao na ulici...smesno....tesko ce vam biti u revansu ali zasluzili ste da prodjete...grobar do kraja!!!

Heroes

pre 10 godina

Koliko ima dusa a koliko duhova. (Turski konjanik, 02. april 2014 19:32)

Ima dusa ima i duhova, Zvezdaski duh onog cega se vi najvise plasite.

Majkooo

pre 10 godina

Ne obazirite se na provokacije pakosnih grobara, oni prosto ne mogu bez nas, kazu ovo je nebitno takmicenje a svi prate. Oni su za zaljenje.

Garfild

pre 10 godina

Jesam Grobarka,ali nisam djubre.Sve najbolje!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mala maca, 2. april 2014 19:15)

Cao Maco rrrrrrrrr :)

Realista

pre 10 godina

Sinoć mi niste objavili komentar, a govorio sam istinu. Prvo čestitke Crvenoj zvezdi na veličanstvenoj pobedi i navijačima Crvene zvezde na neverovatnoj atmosferi. Drugo, molim navijače Partizana da prekinu da nipodeštavaju bilo čiji uspeh i da prekinu da kukaju za parama jer im nije kriv Čović zato što 12 godina nisu imali sponzora, i zato što su u debelom minusu i pored činjenice da su 12 godina prvaci zemlje, učesnici Evrolige, svaku utakmicu imaju punu halu itd itd. Ovo nije privatni klub Nebojše Čovića jer privatni klub ne bi vraćao dugove Crvene zvezde u planiranih 5 godina. Prema tome, Crvena zvezda je jedna i prema sporazumu SD Crvena zvezda i Nebojše Čovića svi trofeji osvojeni u ovih 5 godina pripadaju trenutno zamrznutoj KK Crvena zvezda i SD Crvena zvezda. Treće, KK Partizan ne postoji od avgusta 2007. godine kada je sporazumom KK Partizan i KK Igokea iz Aleksandrovca nastao klub KK Partizan Igokea u kom glavnu reč vodi Milorad Dodik. A tu je i odbojkaški klub Partizan Vizura gde Partizan u ženskoj konkurenciji posle 30 godina ima klub. Prema tome, pokažite poštovanje prema večitom rivalu jer je to rezultatima itekako zaslužio. Prekinite da kukate već neka vaš marketing zaradi koju paru, a pre svega toga podnesite FINANSIJSKI IZVEŠTAJ SRBIJI, da vidimo svi gde su silne pare koje su ušle u Partizan zapravo otišle, da vidimo da li je u pitanju lopovluk ili NESPOSOBNOST UPRAVE DA STVORI NOVAC I NAPRAVI PROFIT!

Novinar

pre 10 godina

Deco, klinci vi koji ste 96,97 i o kosarci znate samo preko portala koji daju rezultate, nemojte vi da govorite o snazi UNIKSA. Uostalom, bese li Partizan tek treci u Jadranskoj ligi??? Bese li Partizan porazen od Zvezde oba puta?? VELICANSTVENA atmosfera, da se vidi da je Srbija zemlja kosarke, jos velicanstvenija pobeda!

Najrealnije

pre 10 godina

Ovakvu ekipu sa ovim alama,sto gadjaju kao snajperom,svesti na 4 poena u zadnjoj cetvrtini,SVAKA CAST ZVEZDO!U nasoj ligi mozemo i sa omladincima da osvojimo prvenstvo.

Ponosan sam na ovu ekipu

pre 10 godina

Auuu fenomenalna utakmica ! Pao je mocni Uniks,bravo Zvezdo.Fantasticnu odbranu smo odigrali i terali ih na greske i teske suteve.Nelson,Jaka,Rasko,Tadija su odigrali jako dobro,bravo majstori.Djenka je imao par gresaka ali je pogodio vazne suteve na kraju,ona njegova trojka je bila jako bitna kada smo otisli na plus deset.Bice tesko u Rusiji ali verujem da cemo uspeti da odbranimo razliku i da prodjemo u finale.Sever celi sada se veseli crveno beli ajmo u napad zajedno sa severa nek zapeva svako nek grmi jako Zvezda sampion !

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

A grobari nevera po ko zna koji put ove sezone ne znaju prosto sta ih je snaslo hhaahahahahah a da jos da pitam dokle ste stigli sa brojanjem navijaca i ocitavanjem hahahahahhahahhahhahahah

SRBIJA

pre 10 godina

Čestitke najbolji ste navijači extra sve je extra za godinu-dve bićemo ozbiljan protivnik u Euroligi,a kući nas neće moći dobiti ni Real ni Barca ni CSKA itd...ZVEZDAAAA :)

Heroes

pre 10 godina

Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa. Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista. (Tuga, 02. april 2014 19:48)


CSKA je u Vtb ligi jzgubio od Khimkija 2x toliko o dominatnom CSKA.A Khimki je uspao u cetvrtfinalu Evrokupa.

doktor

pre 10 godina

molim sve navijace zvezde da ne pominju partizan i ne ulaze u polemiku sa tastatura grobarima. dajte da ih skroz ignorisemo,nek se medjusobom prepucavaju i izgore u svom jadu i nesreci.NE ODGOVARATI NA NJIHOVE KOMENTARE!!!

Andra

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Batko, 2. april 2014 22:00)

Barsa dala 6 veceras u Milanu...tako da bolje cuti i cestitaj na sjajnoj pobedi

Bagzi

pre 10 godina

Velika pobeda. Jos ne mogu da prezalim onaj kiks u odbrani kad je Gaudlok dao trojku. Odbrsna nam je bila vrhunska ali ruku na srce i Uniks se propisno ispromasivao. Bice tesko sacuvati ovih 11 ali cuda su moguca. Radonjicu svaka cast za taktiku. Jedino je Bobi zakazao veceras. Da i bacanja d malo poprave. 50% je sramota i za ekipu iz kraja.

grobar koji voli sport

pre 10 godina

Bio sam na utakmici partizan - pao i atmosfera je u najboljim trenucima bila kao sad pre početka utakmice kad je ušao Đoković! Auuu brate ovo je neviđeno! Moji grobari ne brukajte se više pričom o kartama jer su nam zadali domaći zadatak sa ove dve utakmice! Ne da je bilo 24.000 nego i mnogo više, bukvalno je stajalo po dvoje na stolici, a ovo sad još veća ludnica na pola sata do početka?!

santa justa

pre 10 godina

Bilo je uzivanje biti ucesnik ovakovog spektakla. Nadam se da je +11 dovoljno. Bez obzira sta bude tamo bice ovakvih utakmica sve vise ubuduce.

Mikeli

pre 10 godina

Hajde ovako za sve koji ne znaju sta pricaju, ili su prosto zlonamerni. Koliko je jak uniks govore sledeci podaci.
Prvi u vtb ligi uz samo jedna poraz. Tukli lokomotivu 2 puta. Ispred cska, lijetuvasa i ubedljivo ispred lokomotive u toj vtb ligi.
U evrokupu su jedva izgubili od ostendea u nebitnoj utakmici, ali su zato 2 puta deklasirali prvaka i trenutno ubedljivo prvoplasiranu ekipu turske lige banvit. 2 puta ubedljivo pobedili valensiju, koja je u Spaniji druga na tabeli, sa 3 pobede vise od barselone.
Tako da drage tastaturice, nema razloga da zbog toga sto mrzite zvezdu omalovazate njene uspehe. Svako normalan ce reci da je zvezda odigrala vrhunsku odbranu, samo zlonamerni mogu reci da je uniks nista posebno, jer je po kvalitetu, to sigurno jedna od 16 najboljih timova evrope, sto vi svakako niste.

pozdrav

pre 10 godina

Cestitke od Hrvata. Velik uspjeh. Samo trebate pametno odigrat i finale ce doci. A ovi sto pricaju da je eurocup nebitno natjecanje veze nemaju. Ovo je isto kao liga europe u nogometu. To vam kazem s neutralnog stajalista. No moze im se dogoditi da ga igraju iduce godine ako ih slucajno cedevita pobijedi , sto nije nemoguce. Onda ce im to natjecanje biti super jako.

pera:pP

pre 10 godina

Ee jadni moji grobari, vi biste od ovog Uniksa pukli 30 razlike. Mi imamo strasnu odbranu za centarsku liniju i tesko je bilo za ocekivati da ce oni postici puno poena. Uporedite Uniks i Lokomotivu..kao sto je komentator rekao, ovo je najbolji pokazatelj koliko smo napredovali, stvarno nisam zeleo da mesam Partizan u svoj komentar, ali neki ljudi na ovom sajtu su stvarno jadni, inace ekipa Uniksa ima dva puta veci budzet od Crvene Zvezde,ako ne i vise, nadam se da shvatate sta hocu da kazem, Radonjic nece izaci i pricati kako je dobio ekipu sa mnogo vecim budzetom, kosarka se ne igra novcem, vec srcem, naucite to.I jos jednom kazem, podsmevanje Uniksu je bizarno sa vase strane, ekipi koja sada vec ima tri poraza u sezoni, pa vi toliko poraza imate u tri utakmice, razmislite o tome. Cestitke mojoj Zvezdi, sve pohvale za Novaka i nadam se da cemo napad odigrati bolje na sledecem mecu, odbrana je bila neverovatna.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Najnovija informacija koja stize je da Dusko Vujosevic i dalje stoji ispred Arene i prebrojava ljude i duhove koji su ostali.

Partizanovac u izbjeglistvu

pre 10 godina

Svaka cast Zvezdi, momci igraju srcem. Nadam se zlatnom dobu srpske kosarke, opet. Pozdrav svim iskrenim sportistima.

Batko

pre 10 godina

Sad iz Arene. Ljudi za nijansu manje (mada ne kapiram kako dodjoše oni iz klupe), što bi "lopatari" rekli "polu-prazna Arena"
Tadija perfect !
Nelson siguran, bez prodatih lopti kao protiv Budjavih
Simon ok u odbrani
Jadini Lazić opet ginuo, dobijao batine u blokovim,anjemu svirane greške
Bobija tukli "ko Nemca",a ništa nisu svirali

Zalih dobra,ali oprez u revanšu

Profesor

pre 10 godina

Zaista nisam jedan od onih navijaca Partizana koji ima spremne komentare po templejtu u slucaju poraza ili pobede, stvarno sam samo iziritiran i ovaj komentar pisem kao revolt na ponasanjee medija u ovoj zemlji. Otvaram da vidim top5 vesti dana i izlazi mi 'I Djokovic u Areni!'.
Sok. Ja ne mogu da verujem. Ljudi, ne zelim da obezvredjujem ovo takmicenje koje se objektivno igra samo da osvajac obezbedi Evroligu u narednoj sezoni, ali, ovaj hajp oko takmicenja cije su POLUFINALE igrale jos neke ekipe u ovoj zemlji je jadno i sramno.
Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa.
Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista.
(Tuga, 2. april 2014 19:48)

Prvo preskocis vest i dovidjenja, znas koliko mene boli uvo da li je Sandra Partizan na partizanovoj utakmici ili ne.
Drugo, evropski trofej je evropski trofej. Sta donosi pobeda u ligi evrope u fudbalu ako tako gledamo? Nista. Sta donosi tek titula u srpskoj ligi? APSOLUTNO nista, stvar prestiza. Tvoj komentar je zaista besmislen.
Trece i najbitnije Uniks je u vtb ligi bio ispred CSKa, ubedljivo ispred lokomotive, ritasa i ostalih,a vi ste od svih tih timova lagano gubili. Nema razloga za frustracijom, doslo je nase vreme. Vreme jedine prave srpske sportske institucije - crvene zvezde!
(Mikeli, 02. april 2014 21:28)
Ovakvo "poklapanje" cinjenicama je za udzbenike kao i Radonjiceva odigrana odbrana veceras.

djole_grobar

pre 10 godina

grobar sam i nije mi tesko da priznam da hala nikada nije bila punija od ove 2 zvezdind utakmice. pratim partizan i kod nas prolazi nikada nisu bili puni, a sada gledam na tv-u nema cackalica gde da padne! bravo komsije, nije mi mrsko da priznam kada vudim bolje navijace i bolju ekipu.

Goran

pre 10 godina

@Zvezdinho - ne generalizuj. Ja navijam za Zvezdu veceras i ne smatram da sam zbog toga losiji navijac Partizana. Zelim vam pobedu, kao sto bih vam zeleo poraz protiv Partizana, ali to vec ne mozes da mi zameris :) Ove bolesnike na obe strane treba ignorisati ....

ForeverSRB

pre 10 godina

Dervisi al gledaju veliku zvezdu,zamisli kako se osecaju kad upale b92 i vide beograd ceo crveno beo. (Staridz, 02. april 2014 20:23) Srbiju celu, crveno belu, da se razumemo ;)

petarczv

pre 10 godina

za sve grobare mi smo zasluzni zato sto unix nije igrao dobro. Ljudi imaju sa ovim veceras samo tri poraza u svim takmicenjima dva puta su tukli lokomotivu po 15 razlike himki isto kao i cska. tako da ne lupajte

poenta vog komentara mi je nejasna

pre 10 godina

Neko pobeđuje Barsu, CSKA, PAO a neko ove vezere...jadni ste
(nemamnick, 2. april 2014 22:48)

Te vezare rasturile i Lokomotivu i CSKA, one timove sto vaz gaze konstantno 40tak razlike, a ti sad lepo razmisli koliko je jadan tvoj komentar.

Mi ce da stavimo jos jedan pehar u vitrine, i uci cemo u EL kroz EC. Donecemo Srbiji bodove koje Partizan ne donosi (tj bruka nam zemlju), a vi se razmisljajte kad budete ispali u polufinalu ABA lige

DeXa

pre 10 godina

? pa bre ove amatere iz kazanja im bi zveknuli 30 razlike i to bez kinzija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Др.Џи •нускнвп•, 2. april 2014 21:17)

Mislis 57:27? :)

U pravu si

pre 10 godina

Jedina mana Novaka Djokovica!
(Radebe, 2. april 2014 19:38)

Gledao sam Partizan pre par godina u Evroligi ovde, sada sam tu uz Zvezdu. Navijač sam Zvezde ceo život i nadam se da ćemo pobediti...jedina mana to sto je gledao partizan

aca

pre 10 godina

Zvezda sigurno prolazi, ovi su slabiji od Budiveljnika,imaju samo jednog dobrog igrača, ovo ostalo sam go cirkuzant. Zato Rusi ne mogu da imaju više od dva predstavnika u EL, jer dzaba im milioni kad ne znaju šta će s loptom kad protiv sebe imaju organizovanu odbranu. Poniženi su i potuceni do nogu, nocas platu nisu zaradili. Zvezda je odigrala vrhunski, zamerke nema.

Drogon

pre 10 godina

Mislim da nije vreme za svadju izmedju grobara i delija. Ja sam licno delija ali isao sam svojevremeno na tekme evrolige radovao se kad je partizan pobedjivao aplaudirao Bodirogi kad je Barsom dosla da igra protiv partizana. Mislim da ovim uspehom treba da se raduju i partizanovci jer je ovo uspeh srpskog tima. Ja znam da je tribinama bilo i grobara koji su dosli da podrze zvezdu I TO JE DOBRO

konto

pre 10 godina

Po odnosu minusa i pluseva u odnosu na komentare shvatam da na ovoj vesti o ovom "nebitnom" takmičenju i "nepostojećem" klubu ima više grobara, interesantno. Ali neka, samo vi nas pratite. Atmosfera fantastična, žao mi je što nisam tamo. A što se tiče odnosa medija prema klubovima pa naravno da će najviše pažnje posvetiti najpopularnijem i najvećem klubu u zemlji, Crvenoj Zvezdi. Nakon prvog povremena mogu samo da kažem da sam ponosan i na igrače i na navijače, na se da ću i na kraju utakmice isti utisak zadržati. I to nema veze sa rezultatom... AJDE IGRAJ I BORI SE!!!

Filip

pre 10 godina

Prvo cestitka ne na sjajnoj igri,jer u napadu mozete duplo bolje,nego ma fantasticnoj odbrani. Nelson je kako rece neki komentator majstor za postizanje koseva koji se ne primjecuju,a donose prevagu.Dzenkina nocas slab,bljesnuo pred kraj. Jaka me malo razocarao,jer mi se cini da je previse sutirao,ali ipak ima pokrice s obzirom na ucinak. Simonovic prosjek u napadu,dobar u odbrani.
Bobi nocas u skoku kao i obicno dominantan,ali promasivao zicere. Rasko izvanredan.
Sad,sto se tice atmosfere(mozda malo objektivno). Mislim da je bila sjajna atmosfera. Ipak,jedna stvar me strasno nervira. Previse neki ljydi u komentarima dizu to u nebo i pretjeruju. Vidim neki napisao
da je ovo najbolja atmosfera u istoriji evropske kosarke. O tome nema govora,takvu atmosfera je moguce napraviti u Pioniru,Arena je jednostavno prevelika,iako i Delije i Grobari cak i u njoj naprave pakao.
Atmosfera je za sve evropske standarde bila strasna,ali ne i za srpske,svi znamo mogucnosti Delija,oni mogu i bolje,zato je stvarno pretjerivanje to sa atmosferom.
Trece,iskreno,bilo bi sjajno da Zvezda osvoji EK,donijela bi dodatne poene ABA ligi,a u slucaju da je osvoje ili izgube finale cak ce i treceplasirani iz ABA lige igrati EL dogodine.
Zelim vam srecu,i malo vise objektivnosti(pojedinima) u komentarima.

veliki strumf

pre 10 godina

80% Uniksa je Gaudlok. Ostali su epizodisti. Zvezda solidna - da smo ubacili bacanja i par zicera bili bi i vecem plusu. I trojke izmasismo - krenuce u drugom. Sudije sude za Uniks: bar 2 cista penala na Bobiju i jedan na Rasku nisu sudili, plus nisu sudili korake Veremenku za 30-33. Bobi nepotrebno mnogo zrosi lopte sutevima sa poludistance - sve je promasio. Najsigurnija akcija nam je Nelson na niskom postu protiv Gaudloks.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

pukao mi glas kao čaša..ali ovo je za pamcenje...hvala ti zvezdo do neba! ova utakmica i jos dve (protiv barse na marakani kad je ceo stadion urlao i protiv bajerna '91 kad je marakana gorela)

Zoca

pre 10 godina

Eto,Dzenkinsu se prikljucili,Nelson dobra utakmica,Rasko isto odlican,Blazic,ok jeste da siluje i ne vidi nista,al opet dade 14 i mi dobijamo!! Bravooo bre Zvezdo!

Ikebanica

pre 10 godina

Jaoj breee, da li je moguce da je toliko ogorcenih partizanovaca ovde? Imate LŠ, sta se bavite Zvezdom? Kakvi ste vi to uopste ljudi, navijaci? Ja sam veliki zvezdas, i secam se da sam pre par godina kada ste igrali fajnal for, navijala za vas iz sveg srca. Bila najglasnija, bodrila vas do poslednje sekunde!! Ako navijam za Zvezdu, necu bre da mrzim Partizan. Sama rec kaze, ja sam NAVIJAC, dakle navijam za svoj klub. Navijac nije mrzitelj drugog kluba... to nema veze sa navijanjem. I, bravo ZVEZDOOOO!!

Humska1a = Zagrebacka bb

pre 10 godina

Neko pobeđuje Barsu, CSKA, PAO a neko ove vezere...jadni ste
(nemamnick, 02. april 2014 22:48)
zasto smo jadni, zato sto smo dobili utakmicu pa je tebi sad tesko ? Sve, sve ali ovo je neverovatno ...

kovlaj

pre 10 godina

vracam se iz arene, svaka cast momcima, steta sto rekord nije oboren i veceras.
kako ste danas predstavili uniks ozbiljno sam se uplasio, al drago mi je da su me razuverili :D

Kasko Ratic

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
(Batko, 2. april 2014 22:00)

Ta Barca je dala Armaniju samo 6 poena u trecoj cetvrtini,a primila 26.

N-P

pre 10 godina

za sada moramo biti zadovoljni ... ovi su jaki kao crna zemlja al eto ceramo se nekako :-)
Bice ovo veliko iskustvo za nas i za jos godinu, dve ima da budemo mnogo jak tim !
Svake godine pomeramo se korak napred sto je i prirodno i jedino zdravo ...
IDEMO MOMCI da odradimo jos bolje i drugi deo !!!

Zlatko

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
(Batko, 2. april 2014 22:00)

Da je neko drugo veče pa da ti komentar i ima smisla, ali na tvoju nesreću i moćna Barsa je večeras ubacila tek 6 poena za četvrtinu. :) :) :)

Bravo momci

pre 10 godina

Zizis, Kajmakoglu, Gaudlok, Eidson, Meki... U poslednjoj četvrtini 8 minuta bez koša, a za celu tu četvrtinu 4 poena, cela utakmica 52 poena. Ovo je za svaki respekt, s obzirom da se radi o ekipi koja je prva u svojoj grupi VTB lige uz samo 1 poraz za celu sezonu, koja je rasturala Lokomotivu Kubanj i Lijetvus Ritas, pobedjivali su oba puta Banvit i Valensiju, a do sada za celu sezon imali su samo dva poraza. Svaka čast Zvezdo! Ja sam oduševljen kako su se momci borili.

Subotica CZ

pre 10 godina

Bravo momci bravo,preponosan sam zbog pobede a i na to kakvu su ponovo atmosferu napravile Delije!!!Tako je,da cela Evropa vidi ko smo! Da mi je neko ponudio pre meca 11 oberucke bih prihvatio,ali gledajuci razvoj situacije na terenu ostaje zal sto nije otislo na 15+,da se Jaka nije onako ispucavao za tri i promasivao i da nismo pogubili lopte neke na kraju... imali smo jos ubedljiviju pobedu,bas smo ih nadigrali! Svaka cast jos jednom na trijumfu!

Mikeli

pre 10 godina

Zaista nisam jedan od onih navijaca Partizana koji ima spremne komentare po templejtu u slucaju poraza ili pobede, stvarno sam samo iziritiran i ovaj komentar pisem kao revolt na ponasanjee medija u ovoj zemlji. Otvaram da vidim top5 vesti dana i izlazi mi 'I Djokovic u Areni!'.
Sok. Ja ne mogu da verujem. Ljudi, ne zelim da obezvredjujem ovo takmicenje koje se objektivno igra samo da osvajac obezbedi Evroligu u narednoj sezoni, ali, ovaj hajp oko takmicenja cije su POLUFINALE igrale jos neke ekipe u ovoj zemlji je jadno i sramno.
Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa.
Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista.
(Tuga, 2. april 2014 19:48)

Prvo preskocis vest i dovidjenja, znas koliko mene boli uvo da li je Sandra Partizan na partizanovoj utakmici ili ne.
Drugo, evropski trofej je evropski trofej. Sta donosi pobeda u ligi evrope u fudbalu ako tako gledamo? Nista. Sta donosi tek titula u srpskoj ligi? APSOLUTNO nista, stvar prestiza. Tvoj komentar je zaista besmislen.
Trece i najbitnije Uniks je u vtb ligi bio ispred CSKa, ubedljivo ispred lokomotive, ritasa i ostalih,a vi ste od svih tih timova lagano gubili. Nema razloga za frustracijom, doslo je nase vreme. Vreme jedine prave srpske sportske institucije - crvene zvezde!

REP.SRPSKA

pre 10 godina

samo da prokomentarisem ponovo,jer mi opet niste objavili komenatar,a mene strasno mrzi da pisem.Sve ali bas sve cestitke MOJOJ ZVEZDI na pobjedi.veliki posao su uradili.u dzep su ih strpali.ej 4 poena za cetvrtinu.strasno.i da se osvrnem na komentare dervisa u vezi bitnosti utakmice.za vas je,dervisi,svaka Zvezdina utakmica spektakl bilo da igra za krompir kup,za bodove,za prestiz,za ama bilo sta.ma i trening Zvezde je za vas spektakl.jos jednom ZVEZDO HVALA TI.VIDIMO SE U FINALU.

vlada milić

pre 10 godina

Iskreno, grobar sam, bacio sam proslu tekmu pogled na pocetku drugog poluvremena evo i sad sam isto. Sad mi deluje kao da ima par hiljada ljudi vise nego na prosloj utakmici i evo upravo objavljuju da ima 22.700 ljudi! A bio sam i u Areni na Partizan Pao i bila je otprilike ovolika guzva! 24.000, bojim se da je preterivanje u pitanju! (Milancee, 02. april 2014 20:29)
aman grobari prebolite više. tuđe pare, tuđi budžeti , tuđi navijači... prestanite više da gledate u tuđe tanjire kusajte ono što je vaše i što ste zaradili. koliko vam treba da prebrojite više te navijače ? cele godine nam Vujošević broji po novčaniku ( budzetu) ajde sad vi još godinu prebrojavajte gledaoce utakmice od pre nedelju dana.

Mirko

pre 10 godina

Ostaje zal sto nismo realizovali dva-tri napada vise u zadnjoj cetvrtini.Mocni UNIKS nam je u zadnjoj cetvrtini dao 4 kosa(trojku i jedno slobodno bacanje).Takvu odbranu retko ko danas moze da odigra.
Ovima kojima smeta Djokovic i tolika medijska popularnost mogu reci da mi je zao sto u mnogim oblastima zivota nemamo mnogo Djokovica.Gde bi nam bio kraj.Srecno mojoj Zvezdi i Novaku Djokovicu.

kapri-leni..

pre 10 godina

Panteri nemoj da zalite za pravom zvezdom. Koliko vidim ovaj coko moko kup je za vas vrh vrhova. Kakav kup takav tim.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Turski konjanik, 2. april 2014 23:45)

da li ce biti 'coko moko' kup i sledece godine kada ga vi budete igrali?

zarubica94

pre 10 godina

Pa ovaj UNIKS je smesan!!!!!!Napraviše od njega Real a pojma nemaju!!!!!!Prosecna ekipa!!!!
(partizanovac do smrti, 02. april 2014 21:38)

Oni su za vas Majami, a nama večera...

Đorđe

pre 10 godina

Gledao Zvezdu u jednom banjalučkom lokalu. Stotinjak ljudi, gomila grobara i svi navijali za Zvezdu. Konobari se smorili od posla. Sjajna atmosfera. Bravo za Zvezdu.

misa

pre 10 godina

Tek sad mi je jos vise krivo sto Zvezda nije imala tretman kao Jsd prethodnih 15 godina , pa mi bismo bar 5 puta bili na F4 ,a ne imali skor od 23 pobede i 112 poraza u Evropi.

Heroes

pre 10 godina

Delija sam, al kad pročitam "večeras 25.000" u hali koja prima 21.400 i to krcata... (Vlada, 02. april 2014 19:36)

21.000 mesta ali pogledaj gustinu ljudi kod Delija pa onda pricaj da je glupost.

samo zvezda

pre 10 godina

Veceras Radonjic perfektan...Bukvalno nije napravio gresku i mogu reci ponizio ovog Talijana :-) Da je Dzenkins sutao za 3p nekih 50% kao sto je do sada sutirao mogla je razlika biti i blizu 20. Takodje utisak broj 1 je cvrstina ove ekipe...Tesko gubimo utakmice a mada i gubimo obicno je to sa malom razlikom ali bice tesko. Moracemo da ponovimo jos jednu ovakvu utakmicu da bi prosli.

Millennium

pre 10 godina

Ja iskreno nisam verovao da možemo do pobede, ali mi je više nego drago što su me demantovali. Sjajna utakmica, sjajna odbrana, sjajna atmosfera, sve u svemu, pokazali smo nivo. Iskreno, nije mi bitno šta će biti dalje, naravno voleo bih finale, ali i ovo je sjajno, i hvala momcima na ovim radosnim trenutcima. Napred Zvezdo!!!

ciganin sam al najlepsi

pre 10 godina

Bravo Radonja, bravo svima za odbranu ! Velika pobeda !
Za revans ,napad morada se popravi, pre selekcija suta i sl.bacanja .

Batko

pre 10 godina

BATKO =KOMPLEX... Momak na pogresnim si vestima
(vericane, 02. april 2014 22:15)

Pa kakav si ti kompleksaš , kada sam ti ja utisak nakom ovakve tekme ?!

cukce

pre 10 godina

@ tuga

Uz svo postovanje prema legendi Danilovicu mogo bi malo da se pokrene i upotrebio svoju velicinu da bi se Partizan NIS vise promovisao a i da dovede nekog sponzora da ne kukate vise, sta radi marketing osim sto place... Gazi Zvezdo sve redom!

Parter B

pre 10 godina

E moji grobari, u cetvrtfinalu i pofinalu Evrokupa mi srusismo mit o najbrojnijim, najbucnijim i sve naj navijacima u univerzumu. Dace bog titule u basketu i fudbalu! Raspascete se na sastavne delove.

Batko

pre 10 godina

Hahahaha, neko "mocni" Uniks, a neko Fener, CSKA, Barselonu, Panatenaikos itd.
(Odakle je taj Uniks?, 03. april 2014 10:30)

Neko pametan,a neko glup ko noć

zvezdas

pre 10 godina

Neka je sa srecom i na radost.Na ponos vec jeste.Zvezda je ove sezone priredila mnogo radosti srpskom sportu i navijacima.Ova utakmica je utakmica zvezdasa i svih koji zele uspeh nase Srbije.
Crveno-beli i svi drugi dobronamerni...
Vodite je u pobedu !

Sabre

pre 10 godina

Zivo me zanima sta dragi grobari sada imaju da iskomentarisu. Cak i da nas u revansu razbiju sa 30 razlike opet bi trebalo da budemo ponosni na ove momke, posto je ovo zaista fascinantan rezultat. Svaka cast momci! :)

Radonjiću MAJSTORE !

pre 10 godina

Kakva odbrana , kakav " presing i stisak " u poslednjoj četvrtini ! Ovo nije vidjeno u svim Evropskim takmičenjima ove godine ! Igra u odbrani - Lazića , Simonovića , Blažića , Tadije,Nelsona ( a i ostalih ) je prosto- za udžbenike košarke !
Svaka čast momcima - ovo nisam očekivao ni u najsmelijim nadanjima .
Auuuu , ala će neko da se " rastuži i zamisli " - šta ga čeka !!? Kako protiv ovakvih " atleta " , koji pale mašinu kako vreme prolazi i samo kidaju li kidaju !!
Šta je ovo Radonjić napravio i postigao za godinu dana rada !?
SVAKA ČAST - još kada se igrači opuste , pa krene i šut ( po želji navijača i igrača ) … biće ludilo !

Mоје мишљење

pre 10 godina

Pa toliko moćan baš nije kad ste ih sa tolikom razlikom pobedili.Sve najbolje u nastavku.
(Grobar, 02. april 2014 21:22)
Они су моћни а ми још моћнији.

Mirko

pre 10 godina

nadam se vasem porazu od 15 razlike u gostima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (budvanin, 2. april 2014 23:19)

Nada umire poslednja.

Makar ćeš još malo imati za šta da živiš. Al posle te utakmice, nisam živ šta će biti s tobom. Brinem se, okončaćeš agoniju svog jadnog života.

sarajevo.ba

pre 10 godina

Bravo zvezdasi
Evo plus pet 8 min do kraja, nemoj da zeznete sta
Jos milano basket zvezda I Real madrid I bit ce para hehe

U svakom slucaju jos jedno svaka cast za uspjeh do sad

VUKOTA

pre 10 godina

Fenomenalno !!! Sve Čestitke igračima i stručnom štabu na fantastičnoj borbenosti i pobedi !!! IDEMO DALJE !!! A mi navijači smo još jednom pokazali kako se gospodari Arenom !!! ...sumnjaju neki da podrimo pogrešan tim.......

nikola

pre 10 godina

zasto se moji komentari ne objavljuju? bitno da su objavljeni komentari ovih urbanih sto pisu da smo vezEre..ne znam sta znaci vezEra

Ratko

pre 10 godina

Kakva greota da nismo iskoristili nevidjen pritisak i isprasili ove sa 15-20 razlike i gotov zavrsimo posao. Bili su zreli da puknu ubedljivo, oba centra su im bila eliminisana, sut ih nije hteo i vidim da im se cela igra svodi na onog crna iz LA Lejkersa. Srecan sam naravno zbog pobede ali zaista steta da ovakav momenat nije iskoriscen i zavrsen posao. Sad nista jos nije gotovo imamo 11 razlike i mislim da je sada egal u Rusiji. Svaka cast Radonjicu kako je od ovih nasih igraca napravio zveri u odbrani i na fenomenalnoj taktici. Katic dobro odigrao i nedostajali su nam poeni Marjanovica koji je morao bolje. Nadam se da ce u revansu Marjanovic odigrati bolje i pokazati da smo pod kosem apsolutno jaci. Bravo Zvezdo i u revansu idemo na pobedu to je pravi put. Svaka cast!

SnagaBelogaGrada

pre 10 godina

Hrabro zaigraj, redom gazi sve - zapamtice svako dobro Cigane!
Karta nije kupljena ali svim srcem uz Zvezdu vcrs, poz sa sve navijace.

Banezi

pre 10 godina

Odlicna odbrana i to je razlika izmedju Vukoicica i Radonjica. Radonjic insistira na tvrdoj odbrani, dok se obojica u napadu oslanjaju na individualne kvalitete igraca, s tim sto su prosle godine napad igrali samo Rakocevic i Katic, a ove godine je to lepo rasporedjeno na sest do sedam igraca. Radonjic primenjuje Vujosevicev recept i zato ce Zvezda ove godine ipak osvojiti Aba ligu i domace prvenstvo.

bzmn

pre 10 godina

Cestitke svim navijacima Zvezde i onih koji simpatisu istu,nadam se daimamo snage da istrajemo u celoj ovoj prici i ostvarimo najveci uspeh nase kosarke od 2002 godine,a sto da ne,okitimo se sa 4 trofeja ove sezone,sto ne znam da li je nekome poslo za rukom,pozdrav... P.S. I molim pojedince da ne komentarisu tipa bolje biti zadnji u gradu nego prvi u selu,pa gde ste videli da je bolje biti 16. na svetskom nego prvak Evrope

Ko bi reko cuda da se dese

pre 10 godina

Ko bi rek'o cuda da se dese pa Zvezda pobedu odnese! :-) Tako je breeeeeee!!!!!!! Rezultat odlican,navijanje isto,ma sve odlicno,sve,sve!!! :-):-):-) P.S. Ja pogodih Zvezdu 1 i manje poena,kvota 4,45! A svi sto su igrali 2 na Uniks mogu samo da kazem da mi je mnoooooooogo drago sto su pali!!!!! I opet da svi pobadate kad igrate protiv Zvezde!!! :-)

васкез

pre 10 godina

Uh ..bote kakva nesreca razbija glavu navijaca bg-igokee! Razumem da vam nije lako ,treba podneti ovoliki uspeh velikog kuba. Jos vam je gore jer nemate cim vi da se pohvalite ( sluzite kao otirac u ligi u kojoj igrate) a uz to od nas gubite ne znam koliko puta za redom ,a verovatno cete opet u finalu da dobijete po nosu,naravno treba da pobedite Cedevitu.Ali da o ovakvom spektaklu gde je i jedan Sampion bio u publici ,gde je jedan srpski tim pobedio vi ostavljate ovakve komentare ,stvarno treba ili da si neverovatno glup ili isfrustriran.

Sale

pre 10 godina

Ova odbrana, pogotovo u 4/4 se moze uporediti sa SP u Atini protiv rusa, kada tri minuta nisu mogli da sutnu na kos. BRAVO MOMCI, GAZI BREEEEE!!!

vUcA

pre 10 godina

Lepa razlika, ali se moze losim pristupom lako ispustiti. Kako smo je mukom stekli moramo je braniti maksimalnim zalaganjem i jedinim pravilnim pristupom - ici na pobedu i u Rusiji !!!

Batko

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
(Batko, 02. april 2014 22:00)

Mukice, kako je veseo tvoj život, kada šalješ komentare u moje ime !
Kako bi ti voleo da si normalan,a ??

Vojvodinac

pre 10 godina

Košarkaške utakmice, za razliku od drugih sportova, mogu se pohvaliti neverovatnom atmosferom, koja može uticati na igrače.
Uniks sinoć nije pokazao puno, i najviše zasluga za to svakako ima tim Crvene zvezde, i igra u odbrani.
Srbija ima sjajne navijače, a takav način navijanja dolazi najviše do izražaja u zatvorenom prostoru, što pravi neverovatnu atmosferu.
Najbolja stvar koja se može desiti Srbiji je da ima više klubova u vrhu Evropske košarke, i svi zajedno moramo navijati u tom pravcu.
Svaka čast momci, samo napred, postigli ste nemoguće, pobeda Uniksa je velika, sada smireno u Kazanju.

Sale nacionale

pre 10 godina

Tadijaaaaaaaaaaaaaa majstoreeeee!!! Ruka ti se pozlatila!!! Ziv bio sto godina!!! Arena se srusila Zvezda dobila!!! Idemoooo momci!!

blaf

pre 10 godina

Остао сам без текста а срцр дрхти, свака част момци имате и срце и м..а. Увијек уз Вас.

TuZnaa PrIcA =tugica

pre 10 godina

Honorarni posao za navijace Partizana , dobro placen,diskrecija zagarantovana !!!...za vise informacija posetite sajt www.nevidljivinavijaci.gde.su

Profesor

pre 10 godina

Ovsj Djokovic koliko gubi vreme na gluposti vec je mogao faks da istera do pola. Ovako zena magistar a on mlatara tiganjem. Svasta.
(Lek, 03. april 2014 04:04)
Da li zaista mislis da je njemu faks bas toliko neophodan? Da li mislis da ga nece zavrsiti ako je bas odlucio? I koliko zaradjuje bilo koji magistar a koliko Novak? I za koje pare ti radis a za koje on mlatara tiganjem?

joca

pre 10 godina

AU kakva odbrana u poslednjoj cetvrtini svaka cast momcima,jedino mi je zao sto smo i mi nesto brzali sa napadimo moglo je lako da bude i vise ali sam prezadovoljan.Vi sa B92 ste me prepali svim onim analizama i podatcima vezanim
za Unix.Samo jaka obrana i NAPRED ZVEZDO.

PS. SVAKA CAST ZA NAVIJANJE. NIKO ZVEZDO NEMA TO STO IMAS TI!!!

voja virus

pre 10 godina

Jesam od rodjenja grobar i navijam za najposteniji, najsiromasniji ali sa klub sa najvecim srcem i najboljom hemijom na svetu. Takodje ne mogu a da se ne radujem pobedi Srbije u bilo kom sportu i njenim predtavnicima. Zvezo respekt za igru za zalaganje za srce na terenu.Navijaci svaka cast. Mi to sve vec odavno radimo na stotinama utakmica i znam kako je kad pevate a suze same idu od radosti. Srbija i samo Srbija ...

Vlada - Frankfurt

pre 10 godina

Uniks nije izdržao pakao-grotlo Arene,pao je,u takvoj atmosferi,pogubljeni u vremenu i prostoru pred 23.000 Delija nisu znali šta ih je snašlo i`gde biju` !

Humska 1a = Zagrebacka bb

pre 10 godina

Lose sudjenje kod kuce, sta li da se ocekuje tamo. Dobra igra, posebno u odbrani, Radonja izrasta u velikog trenera, ko ce sad da mi ga smenjuje da cujem ?

vizar

pre 10 godina

Kakva ludnica! Hvala ti Zvezdo, hvala momcima. Bravo za navijače. Srce mi je veliko ko Rusija!

Alo groblje dosta ste brljali sa komentarima i minusima a sad na koljena pred budućeg prvaka!!!

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Bravoooo Zvezdoo! Svaka cast, na igri, borbenosti i pobedi. Bacanja podhitno popraviti. Iskreno da kazem uvek sam se bojao samo od ovog Uniksa(ne mislim samo veceras) vec uopste, ali morali smo nekad i da se sastanemo. Posle ove igre veceras siguran sam da mozemo da ih izbacimo jer imamo lepu prednost, a tamo sigurno ne idemo da statiramo! Publika super, navijanje ekstra(nije trebalo ono s laserom, jel glupo je da Zvezda placa kazne radi toga). Nole i Rakoc uzivali veceras! Odigraj ovako Zvezdo i Evrokup je NAS! Još jednom bravo i hvala za ovu pobedu veceras

xxx

pre 10 godina

A grobari nevera po ko zna koji put ove sezone ne znaju prosto sta ih je snaslo hhaahahahahah a da jos da pitam dokle ste stigli sa brojanjem navijaca i ocitavanjem hahahahahhahahhahhahahah
(samork sila SLUsamrok, 2. april 2014 21:13 Cime se ti zanimas. Nije ni tebi lako...

cokijev los spin

pre 10 godina

grobar sam ali cestitam...bolje navijate od nad duplo...sve najbolje
.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gospodin,

Ti si dragi gospodine grobar,taman koliko sam ja kinez!Veceras im je falio samo raspaljeni rostilj,koncert Ace Lukasa i kompletan vasar u Sapcu!
E,da kako to da veceras nije srusen rekord?Verovatno grupacija duhovi sever nije prisustvovala utakmici!

Grobar

pre 10 godina

Bravo cigani.Iako znam da bar 95% vas navija protiv mog Partizana kad igra ja ne mogu navijati protiv srpskog tima.Lepo je da postoji rivalitet i verovatno da ga nema sport se kod nas ne bi ni pratio,ali ja mislim da je normalno da navijamo jedni za druge u evropi.Nadam se da cemo tuci hrvate i da i sledece godine igramo evroligu i nadam se jos boljim rezultatima nego ove godine.Ajde osvojite taj evrokup,znam da vam znaci,a znacio bi i meni da igra Partizan,pa da bude ako bog da 2:2 u titulama ove godine .

Urke

pre 10 godina

a JNA protiv Reala došlo 28.000) (Zvezda ponos Srbije, 2. april 2014 19:09)

Auuu sine ala si se ti isfrustrirao godinama, pa to boli. Kako te nije bre sramota da lazes? Na utakmicama sa Realom ili na basketu sa PAO bilo bi i 100 000 da ima kapaciteta. Na Real su hteli svi zivi Grobari i ostali jer je gostovao tada najjaci tim Sveta. E sad, zbog ruiniranog nam stadiona i bezbednosti prodat je koji procenat manje, kao i sa PAO u Areni.

A vi ste sa Ukrajincima prodali karte po cenu da ljudi stoje na po dve stolice i da su prolazi zakrceni od navijaca. To je bio vas cilj, samo da oborite nas rekord. Partizan je mogao odstampati 25 000 sa PAO i oboriti sve rekorde, ali nije zgob bezbenosti jer bi od EL popio debelu kaznu.

I manite se navijaca, dajte PAO-u Olympiacos u 1/4 finalu i dvoranu od 30 000 mesta. Svi rekordi padaju kao od sale. Gluposti.

Boki

pre 10 godina

Svaka cast! Rezultat dobar Al ni slucajno bezbrizan. Bice jako jako tesko proci I da je + 20. Vazno je igrati tamo bez mnogo oscilacija.

Ilija

pre 10 godina

Zvezda kad igra bez imperativa igra fantasticno. Neka ovako opusteno igraju i u Kazanju imamo dobre sanse. Svaka cast i igracima, a i navijacima. Zna se ko je gazda u Srbiji kad je taj segment u pitanju.

Majki

pre 10 godina

Молим лепо, довиђења. А данима малодушници причају како ће нас потопити Уникс.

Deni Krejn

pre 10 godina

Ja napisah da nismo mi boranija. Pričali o Uniksu kao da je Majami Hit, a ispada da njih možemo lakše da prođemo od Budiveljnika.

Pecconi

pre 10 godina

Zvizdanje i urlanje kad je Uniks bio u napadu, celu utakmicu a narocito u poslednjoj cetvrtini je u velikoj meri doprinelo njihovoj konfuziji. Zamolio bih bracu da tako radimo i protiv Cibone i ako Bog da i u finalu Evrokupa!
Veceras je bilo fenomenalno navijanje!

true

pre 10 godina

Nađite mi te ''milionske ugovore'' igrača Uniksa, budžet im je 12 miliona €. Ekipa koja ne može da pogodio okean sa broda, sa istrošenim evroligaškim igračima tipa Zizis. Sad se pravi atmosfera kao da je pobeđen CSKA iz Moskve.

Milancee

pre 10 godina

Iskreno, grobar sam, bacio sam proslu tekmu pogled na pocetku drugog poluvremena evo i sad sam isto. Sad mi deluje kao da ima par hiljada ljudi vise nego na prosloj utakmici i evo upravo objavljuju da ima 22.700 ljudi!
A bio sam i u Areni na Partizan Pao i bila je otprilike ovolika guzva!
24.000, bojim se da je preterivanje u pitanju!

Zuki

pre 10 godina

(Mikeli, 2. april 2014 22:37)

Uniks i CSKA nisu u istoj grupi VTB lige. Ne lozi se dzabe. Jesu dobar tim ali ni izbliza kao sto ih ovde predstavise.

Radonja odlazi!!!

pre 10 godina

Samo se pitam kakvi su to poznavaoci košarke koji jedva dočekaju da nipodaštavaju nečiji uspijeh komentarima tipa "prosječna ekipa",samo zato što ih je Zvezda oprala večeras i odigrala iznadprosiječno kvalitetnu,borbenu,požrtvovanu,fabatičnu odbranu.Inače i Uniks je ekipa koja igra jako čvrstu odbranu i ko ih prati makar kladioničarski zna da igraju na malo poena,dakle pobijedili smo ekipu koja igra po čvrstini u odbrani igra igru sličnu Zvezdinoj.

JocaBoca

pre 10 godina

Delija sam, al kad pročitam "večeras 25.000" u hali koja prima 21.400 i to krcata... (Vlada, 02. april 2014 19:36)

21.000 mesta ali pogledaj gustinu ljudi kod Delija pa onda pricaj da je glupost.
(Heroes, 2. april 2014 19:48)

Hhahahaha, kao u seriji o Dzordzu. Zgusnuli se :)

grobar-españa

pre 10 godina

Cestitke komsinici, samo pametno u revansu i mozete do finala. Ja odigr´o keca, 2,40 + imam Celsi X, Real 1 i manje od 4 gola, Harts - Aberdin X,Peterboro-Klcester 1 i manje od tri gola. 1893,42 evra. Sto se mene tice mogu da sviraju kraj na svim tekmama ODMAH, MOLIM VAAAS!!!!!

marko

pre 10 godina

jeste da sam grobar i navijam za nas tim na ovakvim takmicenjima podrzavam zvezdu do finala ali nebi zeleo da osvoje evro kup jer ce posle 200 godina da govore a sta je bilo 2014

sofronije

pre 10 godina

Kakav mocni Uniks, jaci su od Reala i Barse zajedno. 1-2 igraca su u stanju da pogode van reketa. Cestitam na dobroj razlici ali ako cemo objektivno ova ekipa je prilican krs, tako da ih prolazite, i nema potrebe dizati u nebo njihov kvalitet, jer ga i nema nesto.

Heroes

pre 10 godina

Ajde igraj i bori se . Sve srece momci protiv Uniksa . Delije VRACAR (Filip Cupovic, 02. april 2014 18:53)

Nece oasti rekord zato sto nisu sklonjene stolice kao proslog puta.

Moderator navija za fmp

pre 10 godina

Bez zelje da provociram, mislim da ce zvezda sutra pobediti ubedljivo, izmedju 5 i 15 razlike, ali da ce u revansu izgubiti jos ubedljivije...
(Moderator navija za fmp, 1. april 2014 15:43)

Al sam ga ubo...

Milan

pre 10 godina

Laganica.Ovi su nula od ekipe .Prolazi komsinica sigurno.Zasluzena pobeda i odlicna odbrana.Inace,grobar sam i bice nam vrlo tesko u finalu ABA Lige.Svaka cast i sve cestitke komisnici.

veliki strumf

pre 10 godina

Vecinu ovih promasenih cistih suteva bismo ispogadjali u Pioniru. Zaista su cudni kosevi u Areni. Uniks sve sto je ubacio bilo je bez koske, kad su probali od table - i oni bi promasivali. Gudlok je strasan igrac, ovi sutevi parabolom koje je ispogadjao su apsolutno neodbranjivi. Nelson ne moze da ga cuva, mozda treba probati sa Lazicem.

koshke

pre 10 godina

Ovsj Djokovic koliko gubi vreme na gluposti vec je mogao faks da istera do pola. Ovako zena magistar a on mlatara tiganjem. Svasta.
(Lek, 03. april 2014 04:04)
a sto si ti ljubomoran na njega?uzmi I ti tiganj pa bar ispeci neku palacinku bar neka vajda I od tebe da bude.

Milan

pre 10 godina

Nije se igrao derbi vec evropski mec.Tako da ne znam iz kog razloga vatreni grobari lupaju glavu.Trener Uniksa nije Zeljko Obradovic,a Zvezda nije Partizan sa Vujosevicem na celu pa da znam da ce sigurno u finale.
Cestitke momci!

Mrle

pre 10 godina

Svaka čast Zvezdi na velikoj pobedi. Ali moćni Uniks e jbg baš solidna osrednja ekipa u rangu Ljetvos,Banberg,Estudijantes itd. Bez ijednog trofeja bez EL. Nemojte da preterujemo svaka ekipa iz TOP 16 EL bi ih tukla kući sa 10+ realno a velikani sa 25+. Opet kažem velika pobeda i sve čestitke i za navijanje i za utakmicu i neka uzme Zvezda Uleb Kup ali bez loženja ipak je to druga klasa timova u Evropi i pored toga veliki uspeh za Srpsku košarku.

objektivni

pre 10 godina

Kao sto sam i rekao,hrabro i dati sve od sebe,pa sta bude.Momci su tako i odigrali,jaka odbrana i jako srce.Tamo sta bude bude,i da ispadnu hvala im za ovo lepo vece i pokazanu borbu.Hrabra Zvezda puno srce

Igorr

pre 10 godina

Kakav bre mocni Uniks, cemu prepumpavanje ovog "prosecnog" tima?

Da se razumemo, oni su bolji i od Zvezde i od nas i apsolutni favoriti, ali daleko od toga da su giganti Evropskih razmera sto se i videlo. Gudlok i niko vise. Ostali nula. Pa Zvezda je parirala jacim timovima od njih. Ima ih u saci.

I Partizan ovakav kljakav dobije CSKA ili Maccabi bez povredjenih igraca.

Mi i Vi

pre 10 godina

Najjace mi je kada poredite zensku odbojku i kosarku, hahahahah.
Ju.
Inace, trenutak kada pada ovaj mucenik iz Uniksa, zbog skocnog zgloba, a vi zvizdite, je dokaz jedne recenice. Jedno brdo, dva univerzuma.
Kada je Makabi ovde vodio 10 razlike i kada je Skorcijanitis koji je bio razgoropadjen izasao, mi smo aplluairali.

Vlada Pantic

pre 10 godina

Bio sam tamo,jedno srce jedna dusa,jedna porodica,jedan glas.Glas porodice moje,mojih braca i sestara,u crveno belom ruhu.Sensation in red:)))

marko

pre 10 godina

Aman zaman jel moze nesto da prodje bez Djokovica??? Onomad kad su igrale rukometasice, sad kad je kosarka pa jel svuda mora de se ugura? Ajde da sedi i da gleda a on se gura pred kamere, daje izjave pa vec mi se smucila utakmica necu ni da gledam, mozda se opet udene da da neku izjavu na poluvremenu

Zvezdinho

pre 10 godina

PekijuGrobaru - verovatno nekom klincu.. Zvezda igra polufinale eurokupa i dobre su sanse da udje u funale a mozda i osvoji (ako bog da) a Partizan igra sporednu rolu u top 16 ( jako je bitan onaj poraz od CSKA, da rezon i ne pominjem). Ja ne mrzim Partizan i nisu mi vazne vase vesti ali naravno da ne navijam za Makabi, Pao ili Nanter kad igraju protiv vas. Vama je u krvi da mi propadnemo da se tome radujete a ne uspesima vaseg kluba. Mi cemo nadam se podici pehar ovog kupa sto ga vi omalovazavate a sta vi dizete u top 16??? Pozzz za sve Delije \o/\o/\o/

danilo

pre 10 godina

Au...Uniks jak kao zemlja; duboko će zamrznuti ove iz pregradja..
P.S.Čak bi se i Partizan mučio sa njima!
P.S.2.
Ako Zvezda ubaci 15 trojki eto male šanse?

Milan

pre 10 godina

Ekipa sa dva krstena igraca i gomilom nekih Kurbanova i Sokolova, i vi od ovih napraviste cudo. To samo pokazuje koliko je ovo stvarno kup Lilijane Ronketi.

manunited

pre 10 godina

Ma nista nije bitno veceras kao to da je Blazic dao preko 10 poena. Za ostalo manje vise. Al ajde, ljudi smo, Srbi. Cestitam crveni. Drzte se tamo.

samo toliko

pre 10 godina

Svaka cast Zvezdi Telekom na pobedi, potpuno zasluzena. Sto se tice protivnika, daleko su od mocnih, da su igralijace takmicenje ne bi imalipola ovih pobeda, do kraja sezone nece imati neku bitnu ulogu u VTB jer se ipak zna ko gospodari, a sto se tice revansa, puno srece vam zelim, ali mislim da ce vas odrati. Poz

iskreno

pre 10 godina

Prvo svaka cast ! Puno je srce posle ovakve atmosfere i pobede ! Jedino sto je malo zasmetalo, bar meni, a to je pravljenje od Uniksa kao da je bauk. Setimo se koga je sve Partizan pobedjivao od Panatinaikosa, CSKA, Makabi i tako dalje. Stvorila se atmosfera kao da je Uniks na tom nekom nivou. Zvezda je u ovom trenutku mozda i bolja od Partizana, pokazace se to ubrzo. Cela stvar je u tome da je Uniks veoma dobar tim koji u okvirivma ovog takmicenja je jak ali ispade mocniji neko sto jeste. Zato u revansu hrabro sve se moze, pasce i Uniks kao sto su padale i druge ekipe. Svu srecu zelim !

Vujosevic

pre 10 godina

namestaljka cista! takav tim da postigne tako malo koseva je ravno senzaciji! zasto je padala kovota na Zvezdu tokom noci!?!? sve je namesteno!

Miša Tumbas

pre 10 godina

To je ta ultra-mega-giga ekipa Uniksa i za protivnika imaju najbolji napad univerzuma (posle Majamija) a jedva prelaze 57 poena i jedni i drugi?! Ma da li je to moguće?

top16

pre 10 godina

Budite realni,u onoj Evroligaskoj grupi ste igrali sa nekoliko jacih timova od ovog Uniksa.Jeste Uniks mnogo jak tim,ali za Evrokup,kao sto su uvek tu i dominirali ruski timovi(Uniks,Himki,Lokomotiva,Dinamo(Moskva)), ali niko od njih nikada u EL nije napravio neki znacajniji uspeh.

Tika taka !

pre 10 godina

Vaseg su ranga , zato se i radujete , voleo bih da gledam zvezdu protiv fenera u turskoj , reala, zalgirisa .....ali se to nece desiti hahahahahahaha xD

Zli Gli

pre 10 godina

Kakav spektakularan prenos radi televizija b92.Svaka cast sjajo zaista!
(poznavalac, 2. april 2014 19:15)

Ti se sine ili dobro zezas, ili nista ne znas. Kako god, ali poznavalac nisi!

magic

pre 10 godina

Ta Barca je dala Armaniju samo 6 poena u trecoj cetvrtini,a primila 26.
(Kasko Ratic, 2. april 2014 22:38)
Da,samo sto Barsi utakmica nije nista znacila,trebao bi da napravis razliku izmedju te dve stvari

pumprla

pre 10 godina

FMP moze da ponovi uspeh od pre nekoliko godina kad je takodje igrao finale kupa Lilijane Ronketi, mada ipak mislim da ce ih Uniks zgaziti u Kazanju.

Nenad-SRB

pre 10 godina

MOCNI Uniks? Ljudi, hajde budite malo realni. Vec danima se u medijima Uniks predstavlja kao da Zvezda treba da igra sa Oklahomom ili Majamijem.

DS

pre 10 godina

Bilo je uzivanje biti ucesnik ovakovog spektakla. Nadam se da je +11 dovoljno. Bez obzira sta bude tamo bice ovakvih utakmica sve vise ubuduce.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (santa justa, 2. april 2014 22:43)

Ne verujem da nisi izasao na drugoj cetvrtini kada smo gubili. Napredujes.

uniks sila

pre 10 godina

a ja sve mislio da je makabi silan kad ono ispade da je partizan srusio pre par dana tamo nekog prvaka izraela u nekom drugorazrednom takmicenju, da i neki bezvezni cska i fener

prcoje

pre 10 godina

samo zlonamerni mogu reci da je uniks nista posebno, jer je po kvalitetu, to sigurno jedna od 16 najboljih timova evrope, sto vi svakako niste.
(Mikeli, 2. april 2014 22:37)

Uniks moze da bude samo 17. najbolji tim Evrope. A ako sa ovim "vi" mislis na KK Partizan, moram da te razocaram, mi jesmo jedan od 16 najboljih timova u Evropi ove sezone). Zvanicno. Na kraju sezone verovatno od 12. do 14. mesta, ukoliko je to uopste bitno. Uzivaj u ovoj "istorijskoj pobedi". Evo najavili su i reprizu utakmice da ljubitelji kosarke u Srbiju mogu ponovo da uzivaju u svim atraktivnim potezima, kojih je bilo... mmm... dva?

Luka Zvezdaš

pre 10 godina

Sjajan meč! Vidi se da je Raško formi, Blažič odličan u prvom poluvremenu, kao i Bobi (smatram da treba da igra makar 20 minuta po meču), dok smo navikli na sjajne partije Dženkinsa u završnici. Nelson lošije igra dosta nego u prvom delu sezone, pa je možda bolje da mu se minutaža limitira na 10 do 15 minuta.

SRdjan

pre 10 godina

Mocni Uniks???!!!

PA ovi kao da igraju sa NBA timom. Ovaj Uniks je sasvim prosecna ekipa, koja nikad ne bi prosla u TOP 16 eurolige. Poslednji minut dva su odigralil kao najveci amateri. Samo su trojke ispucavali i nijednu nisu pogodili. Bez ikakve taktike

Milan

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
(Batko, 2. april 2014 22:00)

Ta Barca je dala Armaniju samo 6 poena u trecoj cetvrtini,a primila 26.
(Kasko Ratic, 2. april 2014 22:38)

Ma da, smesna je ta Barsa, ovi su cudotvorci. Nema veze sto Barsa ima 12-1 i sto je vec obezbedila prvo mesto u grupi.

PekiGrobar

pre 10 godina

Odgovor za Tugu!!! Zvezda igra veoma bitnu utakmicu zato se i pise mnogo o njoj pa i da je krompir kup. Partizan odavno nije igrao neku bitnu i da ste veceras i vi uz nas klub vi ga pljujete i navijate za ruski!!! Vise mrzite nas nego sto volite vas klub!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdinho, 2. april 2014 20:21)

Ajde obajsni mi kako to da se u Evrokupu igraju bitniji mecevi nego u Top 16 fazi Evrolige ?

Tuga

pre 10 godina

Zaista nisam jedan od onih navijaca Partizana koji ima spremne komentare po templejtu u slucaju poraza ili pobede, stvarno sam samo iziritiran i ovaj komentar pisem kao revolt na ponasanjee medija u ovoj zemlji. Otvaram da vidim top5 vesti dana i izlazi mi 'I Djokovic u Areni!'.
Sok. Ja ne mogu da verujem. Ljudi, ne zelim da obezvredjujem ovo takmicenje koje se objektivno igra samo da osvajac obezbedi Evroligu u narednoj sezoni, ali, ovaj hajp oko takmicenja cije su POLUFINALE igrale jos neke ekipe u ovoj zemlji je jadno i sramno.
Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa.
Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista.

true

pre 10 godina

Nađite mi te ''milionske ugovore'' igrača Uniksa, budžet im je 12 miliona €. Ekipa koja ne može da pogodio okean sa broda, sa istrošenim evroligaškim igračima tipa Zizis. Sad se pravi atmosfera kao da je pobeđen CSKA iz Moskve.

danilo

pre 10 godina

Au...Uniks jak kao zemlja; duboko će zamrznuti ove iz pregradja..
P.S.Čak bi se i Partizan mučio sa njima!
P.S.2.
Ako Zvezda ubaci 15 trojki eto male šanse?

Zvezdinho

pre 10 godina

Odgovor za Tugu!!! Zvezda igra veoma bitnu utakmicu zato se i pise mnogo o njoj pa i da je krompir kup. Partizan odavno nije igrao neku bitnu i da ste veceras i vi uz nas klub vi ga pljujete i navijate za ruski!!! Vise mrzite nas nego sto volite vas klub!!!

sofronije

pre 10 godina

Kakav mocni Uniks, jaci su od Reala i Barse zajedno. 1-2 igraca su u stanju da pogode van reketa. Cestitam na dobroj razlici ali ako cemo objektivno ova ekipa je prilican krs, tako da ih prolazite, i nema potrebe dizati u nebo njihov kvalitet, jer ga i nema nesto.

cokijev los spin

pre 10 godina

grobar sam ali cestitam...bolje navijate od nad duplo...sve najbolje
.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gospodin,

Ti si dragi gospodine grobar,taman koliko sam ja kinez!Veceras im je falio samo raspaljeni rostilj,koncert Ace Lukasa i kompletan vasar u Sapcu!
E,da kako to da veceras nije srusen rekord?Verovatno grupacija duhovi sever nije prisustvovala utakmici!

marko

pre 10 godina

jeste da sam grobar i navijam za nas tim na ovakvim takmicenjima podrzavam zvezdu do finala ali nebi zeleo da osvoje evro kup jer ce posle 200 godina da govore a sta je bilo 2014

Miša Tumbas

pre 10 godina

To je ta ultra-mega-giga ekipa Uniksa i za protivnika imaju najbolji napad univerzuma (posle Majamija) a jedva prelaze 57 poena i jedni i drugi?! Ma da li je to moguće?

Mrle

pre 10 godina

Svaka čast Zvezdi na velikoj pobedi. Ali moćni Uniks e jbg baš solidna osrednja ekipa u rangu Ljetvos,Banberg,Estudijantes itd. Bez ijednog trofeja bez EL. Nemojte da preterujemo svaka ekipa iz TOP 16 EL bi ih tukla kući sa 10+ realno a velikani sa 25+. Opet kažem velika pobeda i sve čestitke i za navijanje i za utakmicu i neka uzme Zvezda Uleb Kup ali bez loženja ipak je to druga klasa timova u Evropi i pored toga veliki uspeh za Srpsku košarku.

Milan

pre 10 godina

Ekipa sa dva krstena igraca i gomilom nekih Kurbanova i Sokolova, i vi od ovih napraviste cudo. To samo pokazuje koliko je ovo stvarno kup Lilijane Ronketi.

samo toliko

pre 10 godina

Svaka cast Zvezdi Telekom na pobedi, potpuno zasluzena. Sto se tice protivnika, daleko su od mocnih, da su igralijace takmicenje ne bi imalipola ovih pobeda, do kraja sezone nece imati neku bitnu ulogu u VTB jer se ipak zna ko gospodari, a sto se tice revansa, puno srece vam zelim, ali mislim da ce vas odrati. Poz

Milancee

pre 10 godina

Iskreno, grobar sam, bacio sam proslu tekmu pogled na pocetku drugog poluvremena evo i sad sam isto. Sad mi deluje kao da ima par hiljada ljudi vise nego na prosloj utakmici i evo upravo objavljuju da ima 22.700 ljudi!
A bio sam i u Areni na Partizan Pao i bila je otprilike ovolika guzva!
24.000, bojim se da je preterivanje u pitanju!

Balkan prati Zvezdu!

pre 10 godina

Na svaki komentar Zvezdaša trenutno duplo više minuseva nego pluseva hahaha! Auuu koliko grobara prati utakmicu :D! Molim sve grobare da se ne stide i javno pokažu da provode dan uz Zvezdu lupanjem minusa :D. Tako su i vaši očevi pratili svaki korak Zvezde i nemojte da prekidate tu tradiciju. Zato i jeste Zvezda ubedljivo najveći klub u SFRJ.

marko

pre 10 godina

Aman zaman jel moze nesto da prodje bez Djokovica??? Onomad kad su igrale rukometasice, sad kad je kosarka pa jel svuda mora de se ugura? Ajde da sedi i da gleda a on se gura pred kamere, daje izjave pa vec mi se smucila utakmica necu ni da gledam, mozda se opet udene da da neku izjavu na poluvremenu

Zuki

pre 10 godina

(Mikeli, 2. april 2014 22:37)

Uniks i CSKA nisu u istoj grupi VTB lige. Ne lozi se dzabe. Jesu dobar tim ali ni izbliza kao sto ih ovde predstavise.

Mi i Vi

pre 10 godina

Najjace mi je kada poredite zensku odbojku i kosarku, hahahahah.
Ju.
Inace, trenutak kada pada ovaj mucenik iz Uniksa, zbog skocnog zgloba, a vi zvizdite, je dokaz jedne recenice. Jedno brdo, dva univerzuma.
Kada je Makabi ovde vodio 10 razlike i kada je Skorcijanitis koji je bio razgoropadjen izasao, mi smo aplluairali.

Tika taka !

pre 10 godina

Vaseg su ranga , zato se i radujete , voleo bih da gledam zvezdu protiv fenera u turskoj , reala, zalgirisa .....ali se to nece desiti hahahahahahaha xD

xxx

pre 10 godina

A grobari nevera po ko zna koji put ove sezone ne znaju prosto sta ih je snaslo hhaahahahahah a da jos da pitam dokle ste stigli sa brojanjem navijaca i ocitavanjem hahahahahhahahhahhahahah
(samork sila SLUsamrok, 2. april 2014 21:13 Cime se ti zanimas. Nije ni tebi lako...

Moderator navija za fmp

pre 10 godina

Bez zelje da provociram, mislim da ce zvezda sutra pobediti ubedljivo, izmedju 5 i 15 razlike, ali da ce u revansu izgubiti jos ubedljivije...
(Moderator navija za fmp, 1. april 2014 15:43)

Al sam ga ubo...

pumprla

pre 10 godina

FMP moze da ponovi uspeh od pre nekoliko godina kad je takodje igrao finale kupa Lilijane Ronketi, mada ipak mislim da ce ih Uniks zgaziti u Kazanju.

Urke

pre 10 godina

a JNA protiv Reala došlo 28.000) (Zvezda ponos Srbije, 2. april 2014 19:09)

Auuu sine ala si se ti isfrustrirao godinama, pa to boli. Kako te nije bre sramota da lazes? Na utakmicama sa Realom ili na basketu sa PAO bilo bi i 100 000 da ima kapaciteta. Na Real su hteli svi zivi Grobari i ostali jer je gostovao tada najjaci tim Sveta. E sad, zbog ruiniranog nam stadiona i bezbednosti prodat je koji procenat manje, kao i sa PAO u Areni.

A vi ste sa Ukrajincima prodali karte po cenu da ljudi stoje na po dve stolice i da su prolazi zakrceni od navijaca. To je bio vas cilj, samo da oborite nas rekord. Partizan je mogao odstampati 25 000 sa PAO i oboriti sve rekorde, ali nije zgob bezbenosti jer bi od EL popio debelu kaznu.

I manite se navijaca, dajte PAO-u Olympiacos u 1/4 finalu i dvoranu od 30 000 mesta. Svi rekordi padaju kao od sale. Gluposti.

Xero

pre 10 godina

Stop RSB botovima!!! (nikola, 02. april 2014 18:43)

Stop tastatura grobarima i ostalim botovima sto po ceo dan ne rade nista nego samo cekaju neku Zvezdinu vest.

uniks sila

pre 10 godina

a ja sve mislio da je makabi silan kad ono ispade da je partizan srusio pre par dana tamo nekog prvaka izraela u nekom drugorazrednom takmicenju, da i neki bezvezni cska i fener

SRdjan

pre 10 godina

Mocni Uniks???!!!

PA ovi kao da igraju sa NBA timom. Ovaj Uniks je sasvim prosecna ekipa, koja nikad ne bi prosla u TOP 16 eurolige. Poslednji minut dva su odigralil kao najveci amateri. Samo su trojke ispucavali i nijednu nisu pogodili. Bez ikakve taktike

Vujosevic

pre 10 godina

namestaljka cista! takav tim da postigne tako malo koseva je ravno senzaciji! zasto je padala kovota na Zvezdu tokom noci!?!? sve je namesteno!

Zvezda ponos Srbije

pre 10 godina

Nedelju dana je prošlo a grobare još boli rekord! Juče sam pogledao meč partizan pao na kom je bio prethodni rekord i ne mogu da verujem da grobari posle pričaju o poseti protiv Budiveljnika! Pa na grobarskoj utakmici publika udaljena 10 m iza koševa i sve prazno u toj zoni. Onda jedan veliki razmak na sredini takođe potpuno prazan. Svi ulazi i sve stepenice prazni i svako ima svoje mesto! Na Zvezdinoj svi ulazi, sve stepenice i sve iza koševa prepuno! Onda su na tribini skinute stolice i ljudi stoje zalepljeni jedni uz druge, a ne sede kao grobari. U gornjem prstenu kod grobara možete da vidite prazne stolice, na Zvezdinoj bukvalno nijedno prazno mesto! Ako je na toj utakmici bilo 22.000 na Zvezdinoj je 100% bilo 30.000! Šteta što nikad to neće smeti zvanično da objave zbog kazne Uleba. Bolje ćutite grobari da ne iznervirate Čovića da objavi pravu cifru jer vam tek tad neće biti dobro. Da je moglo Zvezda bi protiv Uniksa prodala i 50.000 karata što je već brojka koju vi ni u snu ne možete da zamislite (na JNA protiv Reala došlo 28.000). Mene bi bilo stvarno užasno sramota da još pominjem neke karte kad je hiljadu puta objašnjeno i kad svako ko nije slep može na tv-u da vidi koliko je nenormalno puno. Sramotite sami sebe grobari. Ali to je vama već navika. A sad nastavite da nas podsećate da vas još boli.

Johnny

pre 10 godina

Zaista nisam jedan od onih navijaca Partizana koji ima spremne komentare po templejtu u slucaju poraza ili pobede, stvarno sam samo iziritiran i ovaj komentar pisem kao revolt na ponasanjee medija u ovoj zemlji. Otvaram da vidim top5 vesti dana i izlazi mi 'I Djokovic u Areni!'.
Sok. Ja ne mogu da verujem. Ljudi, ne zelim da obezvredjujem ovo takmicenje koje se objektivno igra samo da osvajac obezbedi Evroligu u narednoj sezoni, ali, ovaj hajp oko takmicenja cije su POLUFINALE igrale jos neke ekipe u ovoj zemlji je jadno i sramno.
Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa.
Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista.
(Tuga, 2. april 2014 19:48)

Dobar ti je potpis da objasni kakav si covek.

DS

pre 10 godina

Bilo je uzivanje biti ucesnik ovakovog spektakla. Nadam se da je +11 dovoljno. Bez obzira sta bude tamo bice ovakvih utakmica sve vise ubuduce.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (santa justa, 2. april 2014 22:43)

Ne verujem da nisi izasao na drugoj cetvrtini kada smo gubili. Napredujes.

Luka Zvezdaš

pre 10 godina

Sjajan meč! Vidi se da je Raško formi, Blažič odličan u prvom poluvremenu, kao i Bobi (smatram da treba da igra makar 20 minuta po meču), dok smo navikli na sjajne partije Dženkinsa u završnici. Nelson lošije igra dosta nego u prvom delu sezone, pa je možda bolje da mu se minutaža limitira na 10 do 15 minuta.

prcoje

pre 10 godina

samo zlonamerni mogu reci da je uniks nista posebno, jer je po kvalitetu, to sigurno jedna od 16 najboljih timova evrope, sto vi svakako niste.
(Mikeli, 2. april 2014 22:37)

Uniks moze da bude samo 17. najbolji tim Evrope. A ako sa ovim "vi" mislis na KK Partizan, moram da te razocaram, mi jesmo jedan od 16 najboljih timova u Evropi ove sezone). Zvanicno. Na kraju sezone verovatno od 12. do 14. mesta, ukoliko je to uopste bitno. Uzivaj u ovoj "istorijskoj pobedi". Evo najavili su i reprizu utakmice da ljubitelji kosarke u Srbiju mogu ponovo da uzivaju u svim atraktivnim potezima, kojih je bilo... mmm... dva?

JocaBoca

pre 10 godina

Delija sam, al kad pročitam "večeras 25.000" u hali koja prima 21.400 i to krcata... (Vlada, 02. april 2014 19:36)

21.000 mesta ali pogledaj gustinu ljudi kod Delija pa onda pricaj da je glupost.
(Heroes, 2. april 2014 19:48)

Hhahahaha, kao u seriji o Dzordzu. Zgusnuli se :)

Majkooo

pre 10 godina

Ne obazirite se na provokacije pakosnih grobara, oni prosto ne mogu bez nas, kazu ovo je nebitno takmicenje a svi prate. Oni su za zaljenje.

aca

pre 10 godina

Zvezda sigurno prolazi, ovi su slabiji od Budiveljnika,imaju samo jednog dobrog igrača, ovo ostalo sam go cirkuzant. Zato Rusi ne mogu da imaju više od dva predstavnika u EL, jer dzaba im milioni kad ne znaju šta će s loptom kad protiv sebe imaju organizovanu odbranu. Poniženi su i potuceni do nogu, nocas platu nisu zaradili. Zvezda je odigrala vrhunski, zamerke nema.

Nenad-SRB

pre 10 godina

MOCNI Uniks? Ljudi, hajde budite malo realni. Vec danima se u medijima Uniks predstavlja kao da Zvezda treba da igra sa Oklahomom ili Majamijem.

grobar koji voli sport

pre 10 godina

Bio sam na utakmici partizan - pao i atmosfera je u najboljim trenucima bila kao sad pre početka utakmice kad je ušao Đoković! Auuu brate ovo je neviđeno! Moji grobari ne brukajte se više pričom o kartama jer su nam zadali domaći zadatak sa ove dve utakmice! Ne da je bilo 24.000 nego i mnogo više, bukvalno je stajalo po dvoje na stolici, a ovo sad još veća ludnica na pola sata do početka?!

Prle

pre 10 godina

Au, CUDO NEVIDJENO, Nebojsa skidaj stolice na Marakani, stavljaj krov i parket. Bravo momci, a za publiku sta reci nema ovo ni Argentina, Brazil, Grcka, Turska ovo samo Delije mogu a mogu jos bolje.

poenta vog komentara mi je nejasna

pre 10 godina

Neko pobeđuje Barsu, CSKA, PAO a neko ove vezere...jadni ste
(nemamnick, 2. april 2014 22:48)

Te vezare rasturile i Lokomotivu i CSKA, one timove sto vaz gaze konstantno 40tak razlike, a ti sad lepo razmisli koliko je jadan tvoj komentar.

Mi ce da stavimo jos jedan pehar u vitrine, i uci cemo u EL kroz EC. Donecemo Srbiji bodove koje Partizan ne donosi (tj bruka nam zemlju), a vi se razmisljajte kad budete ispali u polufinalu ABA lige

top16

pre 10 godina

Budite realni,u onoj Evroligaskoj grupi ste igrali sa nekoliko jacih timova od ovog Uniksa.Jeste Uniks mnogo jak tim,ali za Evrokup,kao sto su uvek tu i dominirali ruski timovi(Uniks,Himki,Lokomotiva,Dinamo(Moskva)), ali niko od njih nikada u EL nije napravio neki znacajniji uspeh.

Dragan

pre 10 godina

@Tuga

Nije Zvezda privilegovana više od Partizana, nego za Zvezdu navija daleko veći broj ljudi. Naravno da će mediji da objavljuju one tekstove koji će im doneti najviše otvaranja stranica, pa time i profit od reklama itd. To ti je prosta poslovna logika. To što je sad tebi krivo jer svi mediji mnogo više pišu o Zvezdi koja igra Evrokup umesto o vama koji ste sa slabijim skorom u slabijoj grupi prošli dalje u Evroligi, šta da ti radim, dokle god nas ima ovoliko više, tako će biti.
A druga stvar, ova ekipa je ubedljivo, dakle ubedljivo prva u ABA Ligi, jednom od najjačih takmičenja u Evropi. Pa naravno da je onda jaka, vas smo eto dva puta savladali sa pola snage.

Zli Gli

pre 10 godina

Kakav spektakularan prenos radi televizija b92.Svaka cast sjajo zaista!
(poznavalac, 2. april 2014 19:15)

Ti se sine ili dobro zezas, ili nista ne znas. Kako god, ali poznavalac nisi!

Staridz

pre 10 godina

Au ljudi kakav vulkan u areni ovo sto zvezda ima pa to nema niko na ovom svetu.
Dervisi al gledaju veliku zvezdu,zamisli kako se osecaju kad upale b92 i vide beograd ceo crveno beo.

opstipacija

pre 10 godina

tuga@ i liga evrope je takmicenje ispod lige sampiona, a i ne obezbedjuje ucesce u narednoj godini, ovo ti pisem zato sto bi ti bio najsrecniji kada bi tvoj partizan osvojio to drugo po redu takmicenje, tako da ostavi nas na miru

PekiGrobar

pre 10 godina

Odgovor za Tugu!!! Zvezda igra veoma bitnu utakmicu zato se i pise mnogo o njoj pa i da je krompir kup. Partizan odavno nije igrao neku bitnu i da ste veceras i vi uz nas klub vi ga pljujete i navijate za ruski!!! Vise mrzite nas nego sto volite vas klub!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdinho, 2. april 2014 20:21)

Ajde obajsni mi kako to da se u Evrokupu igraju bitniji mecevi nego u Top 16 fazi Evrolige ?

Batko

pre 10 godina

BATKO =KOMPLEX... Momak na pogresnim si vestima
(vericane, 02. april 2014 22:15)

Pa kakav si ti kompleksaš , kada sam ti ja utisak nakom ovakve tekme ?!

Navijac iz fotelje

pre 10 godina

(Tuga,...... Razumes se u kosarku ko Marica u...... Pogledaj VTB ligu pa ces da viddis ko je Unics. A u polufinalu igraju upravo sa CSKA pa se onda javi

petarczv

pre 10 godina

a sto se tice noleta svi svetski mediji su preneli da je prisustvovao mecu crvene zvezde grobari shvatite da je on svetska zvezda i da u svetu reprezentuje sve nas. ostavite se vi duletove paranoje

pera:pP

pre 10 godina

Ee jadni moji grobari, vi biste od ovog Uniksa pukli 30 razlike. Mi imamo strasnu odbranu za centarsku liniju i tesko je bilo za ocekivati da ce oni postici puno poena. Uporedite Uniks i Lokomotivu..kao sto je komentator rekao, ovo je najbolji pokazatelj koliko smo napredovali, stvarno nisam zeleo da mesam Partizan u svoj komentar, ali neki ljudi na ovom sajtu su stvarno jadni, inace ekipa Uniksa ima dva puta veci budzet od Crvene Zvezde,ako ne i vise, nadam se da shvatate sta hocu da kazem, Radonjic nece izaci i pricati kako je dobio ekipu sa mnogo vecim budzetom, kosarka se ne igra novcem, vec srcem, naucite to.I jos jednom kazem, podsmevanje Uniksu je bizarno sa vase strane, ekipi koja sada vec ima tri poraza u sezoni, pa vi toliko poraza imate u tri utakmice, razmislite o tome. Cestitke mojoj Zvezdi, sve pohvale za Novaka i nadam se da cemo napad odigrati bolje na sledecem mecu, odbrana je bila neverovatna.

Novinar

pre 10 godina

Deco, klinci vi koji ste 96,97 i o kosarci znate samo preko portala koji daju rezultate, nemojte vi da govorite o snazi UNIKSA. Uostalom, bese li Partizan tek treci u Jadranskoj ligi??? Bese li Partizan porazen od Zvezde oba puta?? VELICANSTVENA atmosfera, da se vidi da je Srbija zemlja kosarke, jos velicanstvenija pobeda!

SRBIJA

pre 10 godina

Čestitke najbolji ste navijači extra sve je extra za godinu-dve bićemo ozbiljan protivnik u Euroligi,a kući nas neće moći dobiti ni Real ni Barca ni CSKA itd...ZVEZDAAAA :)

Batko

pre 10 godina

Neko pobeđuje Barsu, CSKA, PAO a neko ove vezere...jadni ste
(nemamnick, 02. april 2014 22:48)

Mukice, pa koliko je tebi večeras teško,a ? Aj ti na spavanje, biće ti lakše

Milan

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
(Batko, 2. april 2014 22:00)

Ta Barca je dala Armaniju samo 6 poena u trecoj cetvrtini,a primila 26.
(Kasko Ratic, 2. april 2014 22:38)

Ma da, smesna je ta Barsa, ovi su cudotvorci. Nema veze sto Barsa ima 12-1 i sto je vec obezbedila prvo mesto u grupi.

magic

pre 10 godina

Ta Barca je dala Armaniju samo 6 poena u trecoj cetvrtini,a primila 26.
(Kasko Ratic, 2. april 2014 22:38)
Da,samo sto Barsi utakmica nije nista znacila,trebao bi da napravis razliku izmedju te dve stvari

Napred nasi, ma koje da su boj:-)

pre 10 godina

E to ti kazem, uvek je bilo i bice normalnih komentara ovde i uvek mi je drago da ih procitam:-) Grobar sam ali navijao sam za Zvezdu veceras iz sveg srca i stvarno ste odigrali sjajno narocito poslednju cetvrtinu:-) Samo hrabro u Rusiji i i tada cu vas gledati i navijati iz sveg srca:-)

Realista

pre 10 godina

Sinoć mi niste objavili komentar, a govorio sam istinu. Prvo čestitke Crvenoj zvezdi na veličanstvenoj pobedi i navijačima Crvene zvezde na neverovatnoj atmosferi. Drugo, molim navijače Partizana da prekinu da nipodeštavaju bilo čiji uspeh i da prekinu da kukaju za parama jer im nije kriv Čović zato što 12 godina nisu imali sponzora, i zato što su u debelom minusu i pored činjenice da su 12 godina prvaci zemlje, učesnici Evrolige, svaku utakmicu imaju punu halu itd itd. Ovo nije privatni klub Nebojše Čovića jer privatni klub ne bi vraćao dugove Crvene zvezde u planiranih 5 godina. Prema tome, Crvena zvezda je jedna i prema sporazumu SD Crvena zvezda i Nebojše Čovića svi trofeji osvojeni u ovih 5 godina pripadaju trenutno zamrznutoj KK Crvena zvezda i SD Crvena zvezda. Treće, KK Partizan ne postoji od avgusta 2007. godine kada je sporazumom KK Partizan i KK Igokea iz Aleksandrovca nastao klub KK Partizan Igokea u kom glavnu reč vodi Milorad Dodik. A tu je i odbojkaški klub Partizan Vizura gde Partizan u ženskoj konkurenciji posle 30 godina ima klub. Prema tome, pokažite poštovanje prema večitom rivalu jer je to rezultatima itekako zaslužio. Prekinite da kukate već neka vaš marketing zaradi koju paru, a pre svega toga podnesite FINANSIJSKI IZVEŠTAJ SRBIJI, da vidimo svi gde su silne pare koje su ušle u Partizan zapravo otišle, da vidimo da li je u pitanju lopovluk ili NESPOSOBNOST UPRAVE DA STVORI NOVAC I NAPRAVI PROFIT!

Heroes

pre 10 godina

Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa. Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista. (Tuga, 02. april 2014 19:48)


CSKA je u Vtb ligi jzgubio od Khimkija 2x toliko o dominatnom CSKA.A Khimki je uspao u cetvrtfinalu Evrokupa.

veliki strumf

pre 10 godina

80% Uniksa je Gaudlok. Ostali su epizodisti. Zvezda solidna - da smo ubacili bacanja i par zicera bili bi i vecem plusu. I trojke izmasismo - krenuce u drugom. Sudije sude za Uniks: bar 2 cista penala na Bobiju i jedan na Rasku nisu sudili, plus nisu sudili korake Veremenku za 30-33. Bobi nepotrebno mnogo zrosi lopte sutevima sa poludistance - sve je promasio. Najsigurnija akcija nam je Nelson na niskom postu protiv Gaudloks.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

A grobari nevera po ko zna koji put ove sezone ne znaju prosto sta ih je snaslo hhaahahahahah a da jos da pitam dokle ste stigli sa brojanjem navijaca i ocitavanjem hahahahahhahahhahhahahah

Igorr

pre 10 godina

Kakav bre mocni Uniks, cemu prepumpavanje ovog "prosecnog" tima?

Da se razumemo, oni su bolji i od Zvezde i od nas i apsolutni favoriti, ali daleko od toga da su giganti Evropskih razmera sto se i videlo. Gudlok i niko vise. Ostali nula. Pa Zvezda je parirala jacim timovima od njih. Ima ih u saci.

I Partizan ovakav kljakav dobije CSKA ili Maccabi bez povredjenih igraca.

ludinovinar

pre 10 godina

Pre ce biti mocna Zvezda! ;-) hehe Svaka cast komsije, pamet u glavu u revansu, tesko da ce ovi opet da odigaju ovako smuseno! Svaka cast na odbrani, fizicki ste odlicni, napad skripi, ali sve u svemu sjajni ste bili.. Atmosfera 10+++.. Uzdravlje, sve najbolje od navijaca Partizana!

Grobar

pre 10 godina

Bravo cigani.Iako znam da bar 95% vas navija protiv mog Partizana kad igra ja ne mogu navijati protiv srpskog tima.Lepo je da postoji rivalitet i verovatno da ga nema sport se kod nas ne bi ni pratio,ali ja mislim da je normalno da navijamo jedni za druge u evropi.Nadam se da cemo tuci hrvate i da i sledece godine igramo evroligu i nadam se jos boljim rezultatima nego ove godine.Ajde osvojite taj evrokup,znam da vam znaci,a znacio bi i meni da igra Partizan,pa da bude ako bog da 2:2 u titulama ove godine .

Vlada - Frankfurt

pre 10 godina

Uniks nije imao nikave šanse u onoj Ludoj atmosferi u Areni,svaka čast za Delije neviđeno do sada,Novak Đoković + 11 za KOMPLETAN NEVIĐEN DO SADA SPEKTAKL PREDS SKORO 23.000 ludih navijača !

Salle

pre 10 godina

svaka čast komšije iz železnika...
iskreno, 2. april 2014 22:08)

Hvala dragi zagrebacki komsija.
(Mikeli, 2. april 2014 22:47)

Mogu da se kladim da ste obojica bili oslobođeni fizičkog i da niste služili vojsku...

ForeverSRB

pre 10 godina

Dervisi al gledaju veliku zvezdu,zamisli kako se osecaju kad upale b92 i vide beograd ceo crveno beo. (Staridz, 02. april 2014 20:23) Srbiju celu, crveno belu, da se razumemo ;)

SnagaBelogaGrada

pre 10 godina

Hrabro zaigraj, redom gazi sve - zapamtice svako dobro Cigane!
Karta nije kupljena ali svim srcem uz Zvezdu vcrs, poz sa sve navijace.

doktor

pre 10 godina

molim sve navijace zvezde da ne pominju partizan i ne ulaze u polemiku sa tastatura grobarima. dajte da ih skroz ignorisemo,nek se medjusobom prepucavaju i izgore u svom jadu i nesreci.NE ODGOVARATI NA NJIHOVE KOMENTARE!!!

misa

pre 10 godina

Tek sad mi je jos vise krivo sto Zvezda nije imala tretman kao Jsd prethodnih 15 godina , pa mi bismo bar 5 puta bili na F4 ,a ne imali skor od 23 pobede i 112 poraza u Evropi.

Najrealnije

pre 10 godina

Ovakvu ekipu sa ovim alama,sto gadjaju kao snajperom,svesti na 4 poena u zadnjoj cetvrtini,SVAKA CAST ZVEZDO!U nasoj ligi mozemo i sa omladincima da osvojimo prvenstvo.

Batko

pre 10 godina

Hahahaha, neko "mocni" Uniks, a neko Fener, CSKA, Barselonu, Panatenaikos itd.
(Odakle je taj Uniks?, 03. april 2014 10:30)

Neko pametan,a neko glup ko noć

Garfild

pre 10 godina

Jesam Grobarka,ali nisam djubre.Sve najbolje!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mala maca, 2. april 2014 19:15)

Cao Maco rrrrrrrrr :)

Parter B

pre 10 godina

E moji grobari, u cetvrtfinalu i pofinalu Evrokupa mi srusismo mit o najbrojnijim, najbucnijim i sve naj navijacima u univerzumu. Dace bog titule u basketu i fudbalu! Raspascete se na sastavne delove.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Najnovija informacija koja stize je da Dusko Vujosevic i dalje stoji ispred Arene i prebrojava ljude i duhove koji su ostali.

santa justa

pre 10 godina

Bilo je uzivanje biti ucesnik ovakovog spektakla. Nadam se da je +11 dovoljno. Bez obzira sta bude tamo bice ovakvih utakmica sve vise ubuduce.

U pravu si

pre 10 godina

Jedina mana Novaka Djokovica!
(Radebe, 2. april 2014 19:38)

Gledao sam Partizan pre par godina u Evroligi ovde, sada sam tu uz Zvezdu. Navijač sam Zvezde ceo život i nadam se da ćemo pobediti...jedina mana to sto je gledao partizan

djole_grobar

pre 10 godina

grobar sam i nije mi tesko da priznam da hala nikada nije bila punija od ove 2 zvezdind utakmice. pratim partizan i kod nas prolazi nikada nisu bili puni, a sada gledam na tv-u nema cackalica gde da padne! bravo komsije, nije mi mrsko da priznam kada vudim bolje navijace i bolju ekipu.

Sremac

pre 10 godina

Kad se samo setim kako se pljuvalo po Radonjiću zato što je Šilba izbacio iz ekipe. Čak je i Čović morao da stane u njegovu odbranu, jer su veliki navijači i poznavaoci košarke hteli da oni sastavljaju ekipu.
Dejan je, štagod se desilo u nastavku sezone, pokazao da zna, može i hoće.
Pokazao je da ima hrabrosti da donese neke teške i nepopularne odluke, a sve u interesu ekipe.
Bravo za Dejana, bravo za Zvezdu... a bravo i za Čovića.
Još kad vi uspeli da relaksiramo odnose sa Partizanom sve bi još lepše izgledalo.

Heroes

pre 10 godina

Koliko ima dusa a koliko duhova. (Turski konjanik, 02. april 2014 19:32)

Ima dusa ima i duhova, Zvezdaski duh onog cega se vi najvise plasite.

kapri-leni..

pre 10 godina

Panteri nemoj da zalite za pravom zvezdom. Koliko vidim ovaj coko moko kup je za vas vrh vrhova. Kakav kup takav tim.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Turski konjanik, 2. april 2014 23:45)

da li ce biti 'coko moko' kup i sledece godine kada ga vi budete igrali?

Heroes

pre 10 godina

Ajde igraj i bori se . Sve srece momci protiv Uniksa . Delije VRACAR (Filip Cupovic, 02. april 2014 18:53)

Nece oasti rekord zato sto nisu sklonjene stolice kao proslog puta.

Profesor

pre 10 godina

Zaista nisam jedan od onih navijaca Partizana koji ima spremne komentare po templejtu u slucaju poraza ili pobede, stvarno sam samo iziritiran i ovaj komentar pisem kao revolt na ponasanjee medija u ovoj zemlji. Otvaram da vidim top5 vesti dana i izlazi mi 'I Djokovic u Areni!'.
Sok. Ja ne mogu da verujem. Ljudi, ne zelim da obezvredjujem ovo takmicenje koje se objektivno igra samo da osvajac obezbedi Evroligu u narednoj sezoni, ali, ovaj hajp oko takmicenja cije su POLUFINALE igrale jos neke ekipe u ovoj zemlji je jadno i sramno.
Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa.
Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista.
(Tuga, 2. april 2014 19:48)

Prvo preskocis vest i dovidjenja, znas koliko mene boli uvo da li je Sandra Partizan na partizanovoj utakmici ili ne.
Drugo, evropski trofej je evropski trofej. Sta donosi pobeda u ligi evrope u fudbalu ako tako gledamo? Nista. Sta donosi tek titula u srpskoj ligi? APSOLUTNO nista, stvar prestiza. Tvoj komentar je zaista besmislen.
Trece i najbitnije Uniks je u vtb ligi bio ispred CSKa, ubedljivo ispred lokomotive, ritasa i ostalih,a vi ste od svih tih timova lagano gubili. Nema razloga za frustracijom, doslo je nase vreme. Vreme jedine prave srpske sportske institucije - crvene zvezde!
(Mikeli, 02. april 2014 21:28)
Ovakvo "poklapanje" cinjenicama je za udzbenike kao i Radonjiceva odigrana odbrana veceras.

Heroes

pre 10 godina

Delija sam, al kad pročitam "večeras 25.000" u hali koja prima 21.400 i to krcata... (Vlada, 02. april 2014 19:36)

21.000 mesta ali pogledaj gustinu ljudi kod Delija pa onda pricaj da je glupost.

N-P

pre 10 godina

za sada moramo biti zadovoljni ... ovi su jaki kao crna zemlja al eto ceramo se nekako :-)
Bice ovo veliko iskustvo za nas i za jos godinu, dve ima da budemo mnogo jak tim !
Svake godine pomeramo se korak napred sto je i prirodno i jedino zdravo ...
IDEMO MOMCI da odradimo jos bolje i drugi deo !!!

DeXa

pre 10 godina

? pa bre ove amatere iz kazanja im bi zveknuli 30 razlike i to bez kinzija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Др.Џи •нускнвп•, 2. april 2014 21:17)

Mislis 57:27? :)

Drogon

pre 10 godina

Mislim da nije vreme za svadju izmedju grobara i delija. Ja sam licno delija ali isao sam svojevremeno na tekme evrolige radovao se kad je partizan pobedjivao aplaudirao Bodirogi kad je Barsom dosla da igra protiv partizana. Mislim da ovim uspehom treba da se raduju i partizanovci jer je ovo uspeh srpskog tima. Ja znam da je tribinama bilo i grobara koji su dosli da podrze zvezdu I TO JE DOBRO

iskreno

pre 10 godina

Prvo svaka cast ! Puno je srce posle ovakve atmosfere i pobede ! Jedino sto je malo zasmetalo, bar meni, a to je pravljenje od Uniksa kao da je bauk. Setimo se koga je sve Partizan pobedjivao od Panatinaikosa, CSKA, Makabi i tako dalje. Stvorila se atmosfera kao da je Uniks na tom nekom nivou. Zvezda je u ovom trenutku mozda i bolja od Partizana, pokazace se to ubrzo. Cela stvar je u tome da je Uniks veoma dobar tim koji u okvirivma ovog takmicenja je jak ali ispade mocniji neko sto jeste. Zato u revansu hrabro sve se moze, pasce i Uniks kao sto su padale i druge ekipe. Svu srecu zelim !

konto

pre 10 godina

Po odnosu minusa i pluseva u odnosu na komentare shvatam da na ovoj vesti o ovom "nebitnom" takmičenju i "nepostojećem" klubu ima više grobara, interesantno. Ali neka, samo vi nas pratite. Atmosfera fantastična, žao mi je što nisam tamo. A što se tiče odnosa medija prema klubovima pa naravno da će najviše pažnje posvetiti najpopularnijem i najvećem klubu u zemlji, Crvenoj Zvezdi. Nakon prvog povremena mogu samo da kažem da sam ponosan i na igrače i na navijače, na se da ću i na kraju utakmice isti utisak zadržati. I to nema veze sa rezultatom... AJDE IGRAJ I BORI SE!!!

grobar-españa

pre 10 godina

Cestitke komsinici, samo pametno u revansu i mozete do finala. Ja odigr´o keca, 2,40 + imam Celsi X, Real 1 i manje od 4 gola, Harts - Aberdin X,Peterboro-Klcester 1 i manje od tri gola. 1893,42 evra. Sto se mene tice mogu da sviraju kraj na svim tekmama ODMAH, MOLIM VAAAS!!!!!

Milan

pre 10 godina

Laganica.Ovi su nula od ekipe .Prolazi komsinica sigurno.Zasluzena pobeda i odlicna odbrana.Inace,grobar sam i bice nam vrlo tesko u finalu ABA Lige.Svaka cast i sve cestitke komisnici.

Batko

pre 10 godina

Sad iz Arene. Ljudi za nijansu manje (mada ne kapiram kako dodjoše oni iz klupe), što bi "lopatari" rekli "polu-prazna Arena"
Tadija perfect !
Nelson siguran, bez prodatih lopti kao protiv Budjavih
Simon ok u odbrani
Jadini Lazić opet ginuo, dobijao batine u blokovim,anjemu svirane greške
Bobija tukli "ko Nemca",a ništa nisu svirali

Zalih dobra,ali oprez u revanšu

voja virus

pre 10 godina

Jesam od rodjenja grobar i navijam za najposteniji, najsiromasniji ali sa klub sa najvecim srcem i najboljom hemijom na svetu. Takodje ne mogu a da se ne radujem pobedi Srbije u bilo kom sportu i njenim predtavnicima. Zvezo respekt za igru za zalaganje za srce na terenu.Navijaci svaka cast. Mi to sve vec odavno radimo na stotinama utakmica i znam kako je kad pevate a suze same idu od radosti. Srbija i samo Srbija ...

Mikeli

pre 10 godina

Zaista nisam jedan od onih navijaca Partizana koji ima spremne komentare po templejtu u slucaju poraza ili pobede, stvarno sam samo iziritiran i ovaj komentar pisem kao revolt na ponasanjee medija u ovoj zemlji. Otvaram da vidim top5 vesti dana i izlazi mi 'I Djokovic u Areni!'.
Sok. Ja ne mogu da verujem. Ljudi, ne zelim da obezvredjujem ovo takmicenje koje se objektivno igra samo da osvajac obezbedi Evroligu u narednoj sezoni, ali, ovaj hajp oko takmicenja cije su POLUFINALE igrale jos neke ekipe u ovoj zemlji je jadno i sramno.
Sto se utakmice tice, Uniks je ekipa slabija za 15 poena od CSKA, tako da su ove price o susretu Davida i Golijata odlican alibi u slucaju poraza, i ja ne mogu da verujem koliko se ova ekipa dize u nebesa.
Pravi raritet i unikatan primer toga da je Zvezda privilegovana u odnosu na Partizan u ovoj zemlji, zaista.
(Tuga, 2. april 2014 19:48)

Prvo preskocis vest i dovidjenja, znas koliko mene boli uvo da li je Sandra Partizan na partizanovoj utakmici ili ne.
Drugo, evropski trofej je evropski trofej. Sta donosi pobeda u ligi evrope u fudbalu ako tako gledamo? Nista. Sta donosi tek titula u srpskoj ligi? APSOLUTNO nista, stvar prestiza. Tvoj komentar je zaista besmislen.
Trece i najbitnije Uniks je u vtb ligi bio ispred CSKa, ubedljivo ispred lokomotive, ritasa i ostalih,a vi ste od svih tih timova lagano gubili. Nema razloga za frustracijom, doslo je nase vreme. Vreme jedine prave srpske sportske institucije - crvene zvezde!

васкез

pre 10 godina

Uh ..bote kakva nesreca razbija glavu navijaca bg-igokee! Razumem da vam nije lako ,treba podneti ovoliki uspeh velikog kuba. Jos vam je gore jer nemate cim vi da se pohvalite ( sluzite kao otirac u ligi u kojoj igrate) a uz to od nas gubite ne znam koliko puta za redom ,a verovatno cete opet u finalu da dobijete po nosu,naravno treba da pobedite Cedevitu.Ali da o ovakvom spektaklu gde je i jedan Sampion bio u publici ,gde je jedan srpski tim pobedio vi ostavljate ovakve komentare ,stvarno treba ili da si neverovatno glup ili isfrustriran.

Mikeli

pre 10 godina

Hajde ovako za sve koji ne znaju sta pricaju, ili su prosto zlonamerni. Koliko je jak uniks govore sledeci podaci.
Prvi u vtb ligi uz samo jedna poraz. Tukli lokomotivu 2 puta. Ispred cska, lijetuvasa i ubedljivo ispred lokomotive u toj vtb ligi.
U evrokupu su jedva izgubili od ostendea u nebitnoj utakmici, ali su zato 2 puta deklasirali prvaka i trenutno ubedljivo prvoplasiranu ekipu turske lige banvit. 2 puta ubedljivo pobedili valensiju, koja je u Spaniji druga na tabeli, sa 3 pobede vise od barselone.
Tako da drage tastaturice, nema razloga da zbog toga sto mrzite zvezdu omalovazate njene uspehe. Svako normalan ce reci da je zvezda odigrala vrhunsku odbranu, samo zlonamerni mogu reci da je uniks nista posebno, jer je po kvalitetu, to sigurno jedna od 16 najboljih timova evrope, sto vi svakako niste.

Andra

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Batko, 2. april 2014 22:00)

Barsa dala 6 veceras u Milanu...tako da bolje cuti i cestitaj na sjajnoj pobedi

Milan

pre 10 godina

Nije se igrao derbi vec evropski mec.Tako da ne znam iz kog razloga vatreni grobari lupaju glavu.Trener Uniksa nije Zeljko Obradovic,a Zvezda nije Partizan sa Vujosevicem na celu pa da znam da ce sigurno u finale.
Cestitke momci!

bane

pre 10 godina

svaka cast cigosi na igri...ambijentu...na rezultatu,ovi se pogubili,igraju kao na ulici...smesno....tesko ce vam biti u revansu ali zasluzili ste da prodjete...grobar do kraja!!!

Ponosan sam na ovu ekipu

pre 10 godina

Auuu fenomenalna utakmica ! Pao je mocni Uniks,bravo Zvezdo.Fantasticnu odbranu smo odigrali i terali ih na greske i teske suteve.Nelson,Jaka,Rasko,Tadija su odigrali jako dobro,bravo majstori.Djenka je imao par gresaka ali je pogodio vazne suteve na kraju,ona njegova trojka je bila jako bitna kada smo otisli na plus deset.Bice tesko u Rusiji ali verujem da cemo uspeti da odbranimo razliku i da prodjemo u finale.Sever celi sada se veseli crveno beli ajmo u napad zajedno sa severa nek zapeva svako nek grmi jako Zvezda sampion !

infinity

pre 10 godina

VELIKA pobeda, sva cast momcima, posebmo na dobroj odbrani! Ako Bog da da gledamo finale, vise da se peva sever-jug uuuu-aaaa zvezdaaa!!! ono je bilo izvanredno!

petarczv

pre 10 godina

za sve grobare mi smo zasluzni zato sto unix nije igrao dobro. Ljudi imaju sa ovim veceras samo tri poraza u svim takmicenjima dva puta su tukli lokomotivu po 15 razlike himki isto kao i cska. tako da ne lupajte

Profesor

pre 10 godina

Ovsj Djokovic koliko gubi vreme na gluposti vec je mogao faks da istera do pola. Ovako zena magistar a on mlatara tiganjem. Svasta.
(Lek, 03. april 2014 04:04)
Da li zaista mislis da je njemu faks bas toliko neophodan? Da li mislis da ga nece zavrsiti ako je bas odlucio? I koliko zaradjuje bilo koji magistar a koliko Novak? I za koje pare ti radis a za koje on mlatara tiganjem?

b

pre 10 godina

Uniks je prosecno po utakmici imao do nocas 95,5 indeksnih poena...a zvezda ga je svela nocas na 45.
Odlican rezultat nocas, nadam se prolazu u finale i tituli.

Zlatko

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
(Batko, 2. april 2014 22:00)

Da je neko drugo veče pa da ti komentar i ima smisla, ali na tvoju nesreću i moćna Barsa je večeras ubacila tek 6 poena za četvrtinu. :) :) :)

Mirko

pre 10 godina

nadam se vasem porazu od 15 razlike u gostima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (budvanin, 2. april 2014 23:19)

Nada umire poslednja.

Makar ćeš još malo imati za šta da živiš. Al posle te utakmice, nisam živ šta će biti s tobom. Brinem se, okončaćeš agoniju svog jadnog života.

zvezdas

pre 10 godina

Neka je sa srecom i na radost.Na ponos vec jeste.Zvezda je ove sezone priredila mnogo radosti srpskom sportu i navijacima.Ova utakmica je utakmica zvezdasa i svih koji zele uspeh nase Srbije.
Crveno-beli i svi drugi dobronamerni...
Vodite je u pobedu !

vlada milić

pre 10 godina

Iskreno, grobar sam, bacio sam proslu tekmu pogled na pocetku drugog poluvremena evo i sad sam isto. Sad mi deluje kao da ima par hiljada ljudi vise nego na prosloj utakmici i evo upravo objavljuju da ima 22.700 ljudi! A bio sam i u Areni na Partizan Pao i bila je otprilike ovolika guzva! 24.000, bojim se da je preterivanje u pitanju! (Milancee, 02. april 2014 20:29)
aman grobari prebolite više. tuđe pare, tuđi budžeti , tuđi navijači... prestanite više da gledate u tuđe tanjire kusajte ono što je vaše i što ste zaradili. koliko vam treba da prebrojite više te navijače ? cele godine nam Vujošević broji po novčaniku ( budzetu) ajde sad vi još godinu prebrojavajte gledaoce utakmice od pre nedelju dana.

Sabre

pre 10 godina

Zivo me zanima sta dragi grobari sada imaju da iskomentarisu. Cak i da nas u revansu razbiju sa 30 razlike opet bi trebalo da budemo ponosni na ove momke, posto je ovo zaista fascinantan rezultat. Svaka cast momci! :)

zarubica94

pre 10 godina

Pa ovaj UNIKS je smesan!!!!!!Napraviše od njega Real a pojma nemaju!!!!!!Prosecna ekipa!!!!
(partizanovac do smrti, 02. april 2014 21:38)

Oni su za vas Majami, a nama večera...

Kasko Ratic

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
(Batko, 2. april 2014 22:00)

Ta Barca je dala Armaniju samo 6 poena u trecoj cetvrtini,a primila 26.

REP.SRPSKA

pre 10 godina

samo da prokomentarisem ponovo,jer mi opet niste objavili komenatar,a mene strasno mrzi da pisem.Sve ali bas sve cestitke MOJOJ ZVEZDI na pobjedi.veliki posao su uradili.u dzep su ih strpali.ej 4 poena za cetvrtinu.strasno.i da se osvrnem na komentare dervisa u vezi bitnosti utakmice.za vas je,dervisi,svaka Zvezdina utakmica spektakl bilo da igra za krompir kup,za bodove,za prestiz,za ama bilo sta.ma i trening Zvezde je za vas spektakl.jos jednom ZVEZDO HVALA TI.VIDIMO SE U FINALU.

bzmn

pre 10 godina

Cestitke svim navijacima Zvezde i onih koji simpatisu istu,nadam se daimamo snage da istrajemo u celoj ovoj prici i ostvarimo najveci uspeh nase kosarke od 2002 godine,a sto da ne,okitimo se sa 4 trofeja ove sezone,sto ne znam da li je nekome poslo za rukom,pozdrav... P.S. I molim pojedince da ne komentarisu tipa bolje biti zadnji u gradu nego prvi u selu,pa gde ste videli da je bolje biti 16. na svetskom nego prvak Evrope

veliki strumf

pre 10 godina

Vecinu ovih promasenih cistih suteva bismo ispogadjali u Pioniru. Zaista su cudni kosevi u Areni. Uniks sve sto je ubacio bilo je bez koske, kad su probali od table - i oni bi promasivali. Gudlok je strasan igrac, ovi sutevi parabolom koje je ispogadjao su apsolutno neodbranjivi. Nelson ne moze da ga cuva, mozda treba probati sa Lazicem.

Goran

pre 10 godina

@Zvezdinho - ne generalizuj. Ja navijam za Zvezdu veceras i ne smatram da sam zbog toga losiji navijac Partizana. Zelim vam pobedu, kao sto bih vam zeleo poraz protiv Partizana, ali to vec ne mozes da mi zameris :) Ove bolesnike na obe strane treba ignorisati ....

Subotica CZ

pre 10 godina

Bravo momci bravo,preponosan sam zbog pobede a i na to kakvu su ponovo atmosferu napravile Delije!!!Tako je,da cela Evropa vidi ko smo! Da mi je neko ponudio pre meca 11 oberucke bih prihvatio,ali gledajuci razvoj situacije na terenu ostaje zal sto nije otislo na 15+,da se Jaka nije onako ispucavao za tri i promasivao i da nismo pogubili lopte neke na kraju... imali smo jos ubedljiviju pobedu,bas smo ih nadigrali! Svaka cast jos jednom na trijumfu!

pozdrav

pre 10 godina

Cestitke od Hrvata. Velik uspjeh. Samo trebate pametno odigrat i finale ce doci. A ovi sto pricaju da je eurocup nebitno natjecanje veze nemaju. Ovo je isto kao liga europe u nogometu. To vam kazem s neutralnog stajalista. No moze im se dogoditi da ga igraju iduce godine ako ih slucajno cedevita pobijedi , sto nije nemoguce. Onda ce im to natjecanje biti super jako.

Deni Krejn

pre 10 godina

Ja napisah da nismo mi boranija. Pričali o Uniksu kao da je Majami Hit, a ispada da njih možemo lakše da prođemo od Budiveljnika.

Mоје мишљење

pre 10 godina

Pa toliko moćan baš nije kad ste ih sa tolikom razlikom pobedili.Sve najbolje u nastavku.
(Grobar, 02. april 2014 21:22)
Они су моћни а ми још моћнији.

VUKOTA

pre 10 godina

Fenomenalno !!! Sve Čestitke igračima i stručnom štabu na fantastičnoj borbenosti i pobedi !!! IDEMO DALJE !!! A mi navijači smo još jednom pokazali kako se gospodari Arenom !!! ...sumnjaju neki da podrimo pogrešan tim.......

vizar

pre 10 godina

Kakva ludnica! Hvala ti Zvezdo, hvala momcima. Bravo za navijače. Srce mi je veliko ko Rusija!

Alo groblje dosta ste brljali sa komentarima i minusima a sad na koljena pred budućeg prvaka!!!

Humska 1a = Zagrebacka bb

pre 10 godina

Lose sudjenje kod kuce, sta li da se ocekuje tamo. Dobra igra, posebno u odbrani, Radonja izrasta u velikog trenera, ko ce sad da mi ga smenjuje da cujem ?

Batko

pre 10 godina

Ako ove, koji za cetvrtinu ne postizu ni pet koseva zovete Mocni, kako zovete Real ili Barsu ?
(Batko, 02. april 2014 22:00)

Mukice, kako je veseo tvoj život, kada šalješ komentare u moje ime !
Kako bi ti voleo da si normalan,a ??

Ikebanica

pre 10 godina

Jaoj breee, da li je moguce da je toliko ogorcenih partizanovaca ovde? Imate LŠ, sta se bavite Zvezdom? Kakvi ste vi to uopste ljudi, navijaci? Ja sam veliki zvezdas, i secam se da sam pre par godina kada ste igrali fajnal for, navijala za vas iz sveg srca. Bila najglasnija, bodrila vas do poslednje sekunde!! Ako navijam za Zvezdu, necu bre da mrzim Partizan. Sama rec kaze, ja sam NAVIJAC, dakle navijam za svoj klub. Navijac nije mrzitelj drugog kluba... to nema veze sa navijanjem. I, bravo ZVEZDOOOO!!

Humska1a = Zagrebacka bb

pre 10 godina

Neko pobeđuje Barsu, CSKA, PAO a neko ove vezere...jadni ste
(nemamnick, 02. april 2014 22:48)
zasto smo jadni, zato sto smo dobili utakmicu pa je tebi sad tesko ? Sve, sve ali ovo je neverovatno ...

nikola

pre 10 godina

zasto se moji komentari ne objavljuju? bitno da su objavljeni komentari ovih urbanih sto pisu da smo vezEre..ne znam sta znaci vezEra

Partizanovac u izbjeglistvu

pre 10 godina

Svaka cast Zvezdi, momci igraju srcem. Nadam se zlatnom dobu srpske kosarke, opet. Pozdrav svim iskrenim sportistima.

TuZnaa PrIcA =tugica

pre 10 godina

Honorarni posao za navijace Partizana , dobro placen,diskrecija zagarantovana !!!...za vise informacija posetite sajt www.nevidljivinavijaci.gde.su

Filip

pre 10 godina

Prvo cestitka ne na sjajnoj igri,jer u napadu mozete duplo bolje,nego ma fantasticnoj odbrani. Nelson je kako rece neki komentator majstor za postizanje koseva koji se ne primjecuju,a donose prevagu.Dzenkina nocas slab,bljesnuo pred kraj. Jaka me malo razocarao,jer mi se cini da je previse sutirao,ali ipak ima pokrice s obzirom na ucinak. Simonovic prosjek u napadu,dobar u odbrani.
Bobi nocas u skoku kao i obicno dominantan,ali promasivao zicere. Rasko izvanredan.
Sad,sto se tice atmosfere(mozda malo objektivno). Mislim da je bila sjajna atmosfera. Ipak,jedna stvar me strasno nervira. Previse neki ljydi u komentarima dizu to u nebo i pretjeruju. Vidim neki napisao
da je ovo najbolja atmosfera u istoriji evropske kosarke. O tome nema govora,takvu atmosfera je moguce napraviti u Pioniru,Arena je jednostavno prevelika,iako i Delije i Grobari cak i u njoj naprave pakao.
Atmosfera je za sve evropske standarde bila strasna,ali ne i za srpske,svi znamo mogucnosti Delija,oni mogu i bolje,zato je stvarno pretjerivanje to sa atmosferom.
Trece,iskreno,bilo bi sjajno da Zvezda osvoji EK,donijela bi dodatne poene ABA ligi,a u slucaju da je osvoje ili izgube finale cak ce i treceplasirani iz ABA lige igrati EL dogodine.
Zelim vam srecu,i malo vise objektivnosti(pojedinima) u komentarima.

Vlada Pantic

pre 10 godina

Bio sam tamo,jedno srce jedna dusa,jedna porodica,jedan glas.Glas porodice moje,mojih braca i sestara,u crveno belom ruhu.Sensation in red:)))

Sale

pre 10 godina

Ova odbrana, pogotovo u 4/4 se moze uporediti sa SP u Atini protiv rusa, kada tri minuta nisu mogli da sutnu na kos. BRAVO MOMCI, GAZI BREEEEE!!!

cukce

pre 10 godina

@ tuga

Uz svo postovanje prema legendi Danilovicu mogo bi malo da se pokrene i upotrebio svoju velicinu da bi se Partizan NIS vise promovisao a i da dovede nekog sponzora da ne kukate vise, sta radi marketing osim sto place... Gazi Zvezdo sve redom!

Banezi

pre 10 godina

Odlicna odbrana i to je razlika izmedju Vukoicica i Radonjica. Radonjic insistira na tvrdoj odbrani, dok se obojica u napadu oslanjaju na individualne kvalitete igraca, s tim sto su prosle godine napad igrali samo Rakocevic i Katic, a ove godine je to lepo rasporedjeno na sest do sedam igraca. Radonjic primenjuje Vujosevicev recept i zato ce Zvezda ove godine ipak osvojiti Aba ligu i domace prvenstvo.

Millennium

pre 10 godina

Ja iskreno nisam verovao da možemo do pobede, ali mi je više nego drago što su me demantovali. Sjajna utakmica, sjajna odbrana, sjajna atmosfera, sve u svemu, pokazali smo nivo. Iskreno, nije mi bitno šta će biti dalje, naravno voleo bih finale, ali i ovo je sjajno, i hvala momcima na ovim radosnim trenutcima. Napred Zvezdo!!!

...sve sve ali nista

pre 10 godina

pukao mi glas kao čaša..ali ovo je za pamcenje...hvala ti zvezdo do neba! ova utakmica i jos dve (protiv barse na marakani kad je ceo stadion urlao i protiv bajerna '91 kad je marakana gorela)

Vlada - Frankfurt

pre 10 godina

Uniks nije izdržao pakao-grotlo Arene,pao je,u takvoj atmosferi,pogubljeni u vremenu i prostoru pred 23.000 Delija nisu znali šta ih je snašlo i`gde biju` !

Zvezdinho

pre 10 godina

PekijuGrobaru - verovatno nekom klincu.. Zvezda igra polufinale eurokupa i dobre su sanse da udje u funale a mozda i osvoji (ako bog da) a Partizan igra sporednu rolu u top 16 ( jako je bitan onaj poraz od CSKA, da rezon i ne pominjem). Ja ne mrzim Partizan i nisu mi vazne vase vesti ali naravno da ne navijam za Makabi, Pao ili Nanter kad igraju protiv vas. Vama je u krvi da mi propadnemo da se tome radujete a ne uspesima vaseg kluba. Mi cemo nadam se podici pehar ovog kupa sto ga vi omalovazavate a sta vi dizete u top 16??? Pozzz za sve Delije \o/\o/\o/

vUcA

pre 10 godina

Lepa razlika, ali se moze losim pristupom lako ispustiti. Kako smo je mukom stekli moramo je braniti maksimalnim zalaganjem i jedinim pravilnim pristupom - ici na pobedu i u Rusiji !!!

koshke

pre 10 godina

Ovsj Djokovic koliko gubi vreme na gluposti vec je mogao faks da istera do pola. Ovako zena magistar a on mlatara tiganjem. Svasta.
(Lek, 03. april 2014 04:04)
a sto si ti ljubomoran na njega?uzmi I ti tiganj pa bar ispeci neku palacinku bar neka vajda I od tebe da bude.

Zoca

pre 10 godina

Eto,Dzenkinsu se prikljucili,Nelson dobra utakmica,Rasko isto odlican,Blazic,ok jeste da siluje i ne vidi nista,al opet dade 14 i mi dobijamo!! Bravooo bre Zvezdo!

Đorđe

pre 10 godina

Gledao Zvezdu u jednom banjalučkom lokalu. Stotinjak ljudi, gomila grobara i svi navijali za Zvezdu. Konobari se smorili od posla. Sjajna atmosfera. Bravo za Zvezdu.

joca

pre 10 godina

AU kakva odbrana u poslednjoj cetvrtini svaka cast momcima,jedino mi je zao sto smo i mi nesto brzali sa napadimo moglo je lako da bude i vise ali sam prezadovoljan.Vi sa B92 ste me prepali svim onim analizama i podatcima vezanim
za Unix.Samo jaka obrana i NAPRED ZVEZDO.

PS. SVAKA CAST ZA NAVIJANJE. NIKO ZVEZDO NEMA TO STO IMAS TI!!!

Mirko

pre 10 godina

Ostaje zal sto nismo realizovali dva-tri napada vise u zadnjoj cetvrtini.Mocni UNIKS nam je u zadnjoj cetvrtini dao 4 kosa(trojku i jedno slobodno bacanje).Takvu odbranu retko ko danas moze da odigra.
Ovima kojima smeta Djokovic i tolika medijska popularnost mogu reci da mi je zao sto u mnogim oblastima zivota nemamo mnogo Djokovica.Gde bi nam bio kraj.Srecno mojoj Zvezdi i Novaku Djokovicu.

Ko bi reko cuda da se dese

pre 10 godina

Ko bi rek'o cuda da se dese pa Zvezda pobedu odnese! :-) Tako je breeeeeee!!!!!!! Rezultat odlican,navijanje isto,ma sve odlicno,sve,sve!!! :-):-):-) P.S. Ja pogodih Zvezdu 1 i manje poena,kvota 4,45! A svi sto su igrali 2 na Uniks mogu samo da kazem da mi je mnoooooooogo drago sto su pali!!!!! I opet da svi pobadate kad igrate protiv Zvezde!!! :-)

kovlaj

pre 10 godina

vracam se iz arene, svaka cast momcima, steta sto rekord nije oboren i veceras.
kako ste danas predstavili uniks ozbiljno sam se uplasio, al drago mi je da su me razuverili :D

ciganin sam al najlepsi

pre 10 godina

Bravo Radonja, bravo svima za odbranu ! Velika pobeda !
Za revans ,napad morada se popravi, pre selekcija suta i sl.bacanja .

Radonja odlazi!!!

pre 10 godina

Samo se pitam kakvi su to poznavaoci košarke koji jedva dočekaju da nipodaštavaju nečiji uspijeh komentarima tipa "prosječna ekipa",samo zato što ih je Zvezda oprala večeras i odigrala iznadprosiječno kvalitetnu,borbenu,požrtvovanu,fabatičnu odbranu.Inače i Uniks je ekipa koja igra jako čvrstu odbranu i ko ih prati makar kladioničarski zna da igraju na malo poena,dakle pobijedili smo ekipu koja igra po čvrstini u odbrani igra igru sličnu Zvezdinoj.

sarajevo.ba

pre 10 godina

Bravo zvezdasi
Evo plus pet 8 min do kraja, nemoj da zeznete sta
Jos milano basket zvezda I Real madrid I bit ce para hehe

U svakom slucaju jos jedno svaka cast za uspjeh do sad

blaf

pre 10 godina

Остао сам без текста а срцр дрхти, свака част момци имате и срце и м..а. Увијек уз Вас.

Bagzi

pre 10 godina

Velika pobeda. Jos ne mogu da prezalim onaj kiks u odbrani kad je Gaudlok dao trojku. Odbrsna nam je bila vrhunska ali ruku na srce i Uniks se propisno ispromasivao. Bice tesko sacuvati ovih 11 ali cuda su moguca. Radonjicu svaka cast za taktiku. Jedino je Bobi zakazao veceras. Da i bacanja d malo poprave. 50% je sramota i za ekipu iz kraja.

Pecconi

pre 10 godina

Zvizdanje i urlanje kad je Uniks bio u napadu, celu utakmicu a narocito u poslednjoj cetvrtini je u velikoj meri doprinelo njihovoj konfuziji. Zamolio bih bracu da tako radimo i protiv Cibone i ako Bog da i u finalu Evrokupa!
Veceras je bilo fenomenalno navijanje!

manunited

pre 10 godina

Ma nista nije bitno veceras kao to da je Blazic dao preko 10 poena. Za ostalo manje vise. Al ajde, ljudi smo, Srbi. Cestitam crveni. Drzte se tamo.

Boki

pre 10 godina

Svaka cast! Rezultat dobar Al ni slucajno bezbrizan. Bice jako jako tesko proci I da je + 20. Vazno je igrati tamo bez mnogo oscilacija.

Ilija

pre 10 godina

Zvezda kad igra bez imperativa igra fantasticno. Neka ovako opusteno igraju i u Kazanju imamo dobre sanse. Svaka cast i igracima, a i navijacima. Zna se ko je gazda u Srbiji kad je taj segment u pitanju.

Majki

pre 10 godina

Молим лепо, довиђења. А данима малодушници причају како ће нас потопити Уникс.

Radonjiću MAJSTORE !

pre 10 godina

Kakva odbrana , kakav " presing i stisak " u poslednjoj četvrtini ! Ovo nije vidjeno u svim Evropskim takmičenjima ove godine ! Igra u odbrani - Lazića , Simonovića , Blažića , Tadije,Nelsona ( a i ostalih ) je prosto- za udžbenike košarke !
Svaka čast momcima - ovo nisam očekivao ni u najsmelijim nadanjima .
Auuuu , ala će neko da se " rastuži i zamisli " - šta ga čeka !!? Kako protiv ovakvih " atleta " , koji pale mašinu kako vreme prolazi i samo kidaju li kidaju !!
Šta je ovo Radonjić napravio i postigao za godinu dana rada !?
SVAKA ČAST - još kada se igrači opuste , pa krene i šut ( po želji navijača i igrača ) … biće ludilo !

Ratko

pre 10 godina

Kakva greota da nismo iskoristili nevidjen pritisak i isprasili ove sa 15-20 razlike i gotov zavrsimo posao. Bili su zreli da puknu ubedljivo, oba centra su im bila eliminisana, sut ih nije hteo i vidim da im se cela igra svodi na onog crna iz LA Lejkersa. Srecan sam naravno zbog pobede ali zaista steta da ovakav momenat nije iskoriscen i zavrsen posao. Sad nista jos nije gotovo imamo 11 razlike i mislim da je sada egal u Rusiji. Svaka cast Radonjicu kako je od ovih nasih igraca napravio zveri u odbrani i na fenomenalnoj taktici. Katic dobro odigrao i nedostajali su nam poeni Marjanovica koji je morao bolje. Nadam se da ce u revansu Marjanovic odigrati bolje i pokazati da smo pod kosem apsolutno jaci. Bravo Zvezdo i u revansu idemo na pobedu to je pravi put. Svaka cast!

Bravo momci

pre 10 godina

Zizis, Kajmakoglu, Gaudlok, Eidson, Meki... U poslednjoj četvrtini 8 minuta bez koša, a za celu tu četvrtinu 4 poena, cela utakmica 52 poena. Ovo je za svaki respekt, s obzirom da se radi o ekipi koja je prva u svojoj grupi VTB lige uz samo 1 poraz za celu sezonu, koja je rasturala Lokomotivu Kubanj i Lijetvus Ritas, pobedjivali su oba puta Banvit i Valensiju, a do sada za celu sezon imali su samo dva poraza. Svaka čast Zvezdo! Ja sam oduševljen kako su se momci borili.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Bravoooo Zvezdoo! Svaka cast, na igri, borbenosti i pobedi. Bacanja podhitno popraviti. Iskreno da kazem uvek sam se bojao samo od ovog Uniksa(ne mislim samo veceras) vec uopste, ali morali smo nekad i da se sastanemo. Posle ove igre veceras siguran sam da mozemo da ih izbacimo jer imamo lepu prednost, a tamo sigurno ne idemo da statiramo! Publika super, navijanje ekstra(nije trebalo ono s laserom, jel glupo je da Zvezda placa kazne radi toga). Nole i Rakoc uzivali veceras! Odigraj ovako Zvezdo i Evrokup je NAS! Još jednom bravo i hvala za ovu pobedu veceras

objektivni

pre 10 godina

Kao sto sam i rekao,hrabro i dati sve od sebe,pa sta bude.Momci su tako i odigrali,jaka odbrana i jako srce.Tamo sta bude bude,i da ispadnu hvala im za ovo lepo vece i pokazanu borbu.Hrabra Zvezda puno srce

Sale nacionale

pre 10 godina

Tadijaaaaaaaaaaaaaa majstoreeeee!!! Ruka ti se pozlatila!!! Ziv bio sto godina!!! Arena se srusila Zvezda dobila!!! Idemoooo momci!!

samo zvezda

pre 10 godina

Veceras Radonjic perfektan...Bukvalno nije napravio gresku i mogu reci ponizio ovog Talijana :-) Da je Dzenkins sutao za 3p nekih 50% kao sto je do sada sutirao mogla je razlika biti i blizu 20. Takodje utisak broj 1 je cvrstina ove ekipe...Tesko gubimo utakmice a mada i gubimo obicno je to sa malom razlikom ali bice tesko. Moracemo da ponovimo jos jednu ovakvu utakmicu da bi prosli.

Vojvodinac

pre 10 godina

Košarkaške utakmice, za razliku od drugih sportova, mogu se pohvaliti neverovatnom atmosferom, koja može uticati na igrače.
Uniks sinoć nije pokazao puno, i najviše zasluga za to svakako ima tim Crvene zvezde, i igra u odbrani.
Srbija ima sjajne navijače, a takav način navijanja dolazi najviše do izražaja u zatvorenom prostoru, što pravi neverovatnu atmosferu.
Najbolja stvar koja se može desiti Srbiji je da ima više klubova u vrhu Evropske košarke, i svi zajedno moramo navijati u tom pravcu.
Svaka čast momci, samo napred, postigli ste nemoguće, pobeda Uniksa je velika, sada smireno u Kazanju.