Ponedeljak, 31.03.2014.

09:24

Radulović: SIEPA – šifra za parazitsko-partijski sistem

Izvor: B92

Raduloviæ: SIEPA – šifra za parazitsko-partijski sistem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

podanik

pre 10 godina

radulovic je car! izmamamio mi je osmeh svojo iskrenoscu i hrabroscu, i prvi put sam pozeleo u zivotu da se politicki angazujem, gledajuci njega i dr zorana pavlovica kao pozitivne likove! a ovaj bucko iz URS-a bolje da je ostao kod kuce posto je totalno neuverljiv, njegova prica ne pije vodu!
a dinkica treba na sud, dosta je bilo!
problem je naravno nase krivosudje, zato bucko i moze da prica tu pricu, i jedina sansa da se ono dovede u red je prikljucenje EU ( a ne priblizavanje Rusiji, gde je stanje pravosudja jos gore!).

AlekS

pre 10 godina

Cucko je ucinio nezamislivo. Naterao je sve ETF-ovce da se stide svog fakulteta.
(Milos, 31. mart 2014 18:23)

Ne samo Cucko i ne samo ETF vec i onaj Stoiljkovicev. Covek sedi godinama u "agenciji" a na Oljino pitanje sta agencija radi, odgovara posle poduzeg razmisljanja, pa VALJDA ... I mrtav hladan nastavlja zajedno sa Cuckom da omalovazava i preslisava Radulovica. Moj rezon je da ako nekome nije neprijatno da prima platu za nerad, mali je korak da mu ne bude neprijatno da prodaje i diplome.

xFactor

pre 10 godina

Jel postoji nesto sto je Radulovic uradio nesto za ovu drzavu korisno?
Da li ste znali da je Cucko proglasen za najboljeg predsednika svih Beogradskih opstina,zvanicno?Da li uopste znate sta opstina Obrenovac pruza svojim sugradjanima?Od besplatnih letovanja i zimovanja za decu od 1.do 4.razreda,besplatno treniranje svih sportova za decu od 10 do 18 god.pruzanje pomoci osobama koji su izgubili posao(novcane nadoknade)i jos mnogo,mnogo toga...A to sto se je uspeo mlad to je samo njegov uspeh!Vi posto ste nesposobni i dalje sedite kuci,komentarisite,pljujte i tako ce vam zivot proci u neuspehu!Nije bitno sta je ko zavrsio,bitno je ko se kako snasao!Ili si sposoban ili nisi!

bane

pre 10 godina

Najveći utisak na mene je ostavila igra gluvih telefona gde je Stojiljković sve vreme izigravao ''off-line'' osobu.Potpuno neupućen , čovek koji se pokazao da se ne bavi svojim poslom;umesto da odgovori konkretno na postavljena pitanja,on postavlja pitanja voditeljki,ili komentariše neadekvatne stvari,koje obični građani svakodnevno komentarišu,a radi se o borbi protiv korupcije za koje valjda postoje neki zakoni. Čučković nam daje lep primer pravne države; parazitke institucije koje je G17(URS)osnovao, su navodno sa lošim zakonima koje je opet njegova stranka predlagala u skupštini,te je Jasna Matić morala mimo zakona da odezbedi novac za poslovanje;a zna se koje su sankcije za one koji barataju novcem mimo zakona.

Sofronije Belimarković

pre 10 godina

Da se istraži finansijsko stanje i poslovanje rukovodilaca opština ili gradova URS - Kragujevca, Loznice i Obrenovca. Očigledno ima razloga.

pero

pre 10 godina

Ovaj narod ima samo jednog neprijatelja ,a to su "vlast" i "opozicija".Kada vidimo unazad 25 godina koji se ološi bave politikom,shvatam da smo najbogatiji na svetu jer još nismo propali.Zašto bi se neko bavio klasičnim kriminalom , kada mu je jednostavnije da udje u neku stranku i legalno pljačka.Peurača,Markoni samo su vrh ledenog brega, kada bi narod znao šta se radi po opštinama i to pogotovo onim gde je DS na vlasti ne bi verovao.Ispitajte rad DS-ovaca zadnjih 17 godina na Čukarici , i to su sigurno barem 3 doživotne robije.Ako ne verujete pitajte Čukaričane.

oće to oće mali simo

pre 10 godina

"Najveći Paraziti, Stečajni Upravnici Društvenih i Javnih Preduzeća. Među njima I na čelu RADULOVIĆ SAŠA.
(sima, 31. mart 2014 13:19)"

Ovo baš liči na ono dečje pisanje po zidovima, kao npr: Saša je najgori i najgluplji(jer mu je udario čvrgu pred svima).

oće to oće mali simo

pre 10 godina

"Najveći Paraziti, Stečajni Upravnici Društvenih i Javnih Preduzeća. Među njima I na čelu RADULOVIĆ SAŠA.
(sima, 31. mart 2014 13:19)"

Ovo baš liči na ono dečje pisanje po zidovima, kao npr: Saša je najgori i najgluplji(jer mu je udario čvrgu pred svima).

analiticar

pre 10 godina

Sasha Radulovic je posten kaze neko? a sta cemo sa njegovim ucinkom u 14 privatizacija? Sta je tu radjeno?
Kakve su Raduloviceve veze sa pred. Privrednog suda u Beogradu? veze sa Bogoljubom Karicem? Da li je tu Radulovic posten? Zar nije transparentnost Srbija bila duzna da istrazi ko je Sasha Radulovic pre nego sto je postao ministar?

Kao sto je i Dinkic bio duzan da izadje pred javnost u Srbiji i da obrazlozi zasto tajni fondovi u SIEPI? Postoji sumnja da je drzava ostecena za vise miliona evra, sta on kao odgovorna osoba ima da kaze?

I pitanje za ekonomski savet? Sta ste ucinili da sprecite malverzacije?

ovoono

pre 10 godina

@
ovaj iz urs je slika i prilika nasih politicara od 2000 god pa ona ovamo...
(AKE, 31. mart 2014 09:45)


Taj iz urs-a je slika i prilika naroda. SHVATITE TO VEC JEDNOM SVI.

Zoran Vukov

pre 10 godina

Finansiranje partija postignuto je kroz naplatu JKP, tako što se pored stvarnih troškova nalaze izmišljena opterećenja za (u računu za električnu energiju :1. obračunska snaga,2. Troškovi javnog snabdevača (ranije zvana Naknada za merno mesto,) 3. Naknada za OIE. Ovim izmišljenim obavezama koje nisu utrošena energija protivpravno se puni buđet. U naplati fiksnog telefona, mesečno se fakruriše OSNOVNA PRETPLATA koja se akontaciono plaća 516 din a sledećeg meseca ovim iznosom se ne umanjuje OSTVARENI SAOBRAĆAJ (takođe protivpravno). U naplati komunalnih usluga (putem računa INFOSTANA za grejanje ) ne prikazuje se kupljeni kwh za 12 akontacionih uplata i isporučeni kwh u toku grejnog perioda. Tako izostavljanjem prikaza OBRAČUNA na kraju grejnog perioda zadržava se više naplaćen novac. Kako potrošač godišnje plati 200,583 kwh/m2 stanbenog prostora a isporuči se dvostruko manje (ove blage zime najviše do 80 kwh/m2 ) prisvojiće se najmanje 120 kwh/m2 stanbenog prostora ili 120kwh/m2 x 6,82 din/kwh = 818,4 din/m2 stanbenog prostora takođe protivpravno. Ovo su samo neki od nameta kojima se finansitaju partije a i lokalne samouprave i sve parazitske institucije, koje se načinom fakturisanja nezakonitim računima od strane JKP prikupljaju sredstva od nezaštićenih građana. Građani nisu u stanju da se odupru ovakvom pravnom nasilju koje vlast podržava jer u ovome sama vlast ima svoj interes.

Zoran

pre 10 godina

Olja nikad nije lošije vodila emisiju, pa nas je uskratil aza mnoge odgovore. Na primer. Koiko je radanika stvarno zaposleno po osnovu subvencija ........... i sl.
O Čučkoviću ne bih ništa jer ...
Šteta.

Milan Nis

pre 10 godina

Mozda je i postojala sumnja,da nije sve bas tako,kao sto nam se cini.Dolaskom Sase Radulovica na mesto ministra i njegovim postenim i predanim radom,vrlo hrabrim istupima u javnosti,saznali smo da je i mnogo gore nego sto smo pretpostavljali.Pitanje je danas,kada svi sve znamo,gde se ko nalazi,da li ste PARAZITSKOM sistemu ili IZVAN njega i gde nas je vise.Ja ipak imam nade i vere da nas je vise na ovoj drugoj POSTENOJ strani,a Vucic ne mora nikada da prizna javno da je Sasa bio u pravu,samo neka radi kao sto ovaj covek misli da bi trebalo i siguran sam da ce bolje vreme doci.

tran zi cija

pre 10 godina

Prelazak sa jednog sistema i nacina rada na drugi nije jednostavan posao koji moze da se odradi preko noci. Moraju da smisle sta ce sa ljudima koji su do sada funkcionisali na jedan nacin ne jer su hteli, nego jer su morali i nije bilo dugog izbora.

Bulevarac

pre 10 godina

U zemlji sa najvecom korupcijom, borba protiv korupcije, ukoliko je iskrena za rezultat mora da ima i najveci broj hapsenja. 2000 ljudi nije nista za najkorumpiraniju zemlju, iako mnogi to zele da predstave kao neverovatno.

Ivica Radoicic

pre 10 godina

Raduloviću želim da uspe u svom pohodu protiv takvih kljakavaca poput mladog partijksog sluzbenika koji se gura po upravnim odborima od svoje 24 godine. Dosta je bilo da neradnici i neznalice otimaju nas tesko zaradjeni novac i da se pritom tako bahato i iritantno ponasaju.

Restart

pre 10 godina

Najveći Paraziti, Stečajni Upravnici Društvenih i Javnih Preduzeća. Među njima I na čelu RADULOVIĆ SAŠA.
(sima, 31. mart 2014 13:19)

A što misliš tako? Kaži nešto konkretno kao Radulović, podnesi prijavu, potpiši se imenom i prezimenom. Kao Radulović (i njegova ekipa). Inače samo blatiš i pošto nema zakona o tome, još nisi platio kaznu za klevetu. Ali promeniće se to, Dosta je bilo.

Otac Tuck

pre 10 godina

Kome nije jasno da pojasnim. U SIEPI su kuvaricama bile male plate tj. 20000 RSD a zbog strukture koeficienata nikako nisu mogle biti povećane legalnim putem. Zato su se URS-ovic u SIEPI solidarno organizovali i mesečno uplaćivali u "kasicu" od svojih privatnih para a onda su te pare davali kafe kuvaricama, pa im tako podizali plate na 30000 hiljada. A zatim su Robin Hud i Veliki Džon prešli u Fond za Razvoj.

AlekS

pre 10 godina

Gospodin Radulovic je 100% u pravu,to je jos DS pre vise od 10 godina trebala da uradi, a nije. Tesko je to ocekivati i od Vucica, mada ako to uradi, onda mozda i udje u istoriju. Moja puna podrska gospodinu Radulovicu, nadam se samo da nece izdati tu ideju i promeniti plocu kada dodje na vlast.
(Zoran, 31. mart 2014 11:49)

Zasto pominjete "gospodina Vucica" ? Gospodin Vucic je imao 5 meseci istorijsku sansu da to uradi. Umesto toga se odlucio da "otpusti" coveka koji je ceo lopovluk izneo na videlo. Valjda su pravosudni organi sada ti koji treba da daju epilog celom slucaju ? Ako i pravosudje uopste jos postoji u Srbiji.

uzrok i posledice

pre 10 godina

Kada su zakoni pogresno postavljeni, radi se o krivici veceg broja ljudi. Nema toliko zatvora u zemlji, moraju da smisle drugo resenje.

justicia

pre 10 godina

Prof. dr Zoran Stojiljković...veliko razočaranje. Nijedan odgovor, opstrukcija i veliko nepoznavanje teme, dodvoravanje koje pokušava da zamaskira...Ustvari, sve je rečeno Oljinim pitanjem: "Profesore, čime se Vi, ustvari, bavite?"

ZoranNS

pre 10 godina

Kogod mislio da će promena pljačkaškog sistema biti lak posao mogao je da se uveri koliko je ovaj sistem za neke "normalan". Čučković nadobudan, ne odgovara ni na jedno pitanje, nikako da kaže ko je određivao i po kom kriterijumu koji funkcioner koliko fiktivnih ugovora može da ima za mesečnu platu, a gospodin Stojiljković samo širi ruke, kao ne može drugačije. Ova emisija je ukazala i na to da nema ministra ili bilo kog stručnjaka sa platom od 1000 evra, to je smejurija, ili taj ministar ne valja, pa prihvata ove uslove ili zna kako će nadomestiti njemu nedostajuće pare.

Psiholoskinja

pre 10 godina

Nikad jadniji utisak „Utiska nedelje“.
Jedan zanimljiv povod i lepa prilika da čujemo nešto novo od gospodina čiji rad je doveo do podizanja optužnice i hapšenja čelnika SIEPE. I ništa...
G-din Radulović nije mogao da dođe do reči. G-din Čučković nemušt i neargumentovan u pravdanju, ali bučan, nezaustavljiv i nepristojan u svemu ostalom. G-din Stojiljković "Nedodirljivi“. Neopravdano ciničan u odbrani i zaštiti sopstvene nedodirljivosti i bezgrešnosti.
G-dja Bećković nemoćna i nezainteresovana da postavi prava pitanja i obezbedi elementarnu pristojnost nekih od gostiju. Gde je nestala ona britkost, insistiranje na zadatoj temi i pravim odgovorima? U nedelju, 30-og marta smo neopravdano proveli veče uz „Utisak nedelje“.

Marko

pre 10 godina

Ljudi, pa ovaj Čučković je na izborima 2008. godine organizovao profesionalne mahače zastava na konvencijama G17 plusa, rasporedjivao ih i davao signal kada da krene mahanje. i naravno daj Čučković vodi, zari i pali državom. Ljudi u jednom momentu me bilo sramota njegove sramote u emisiji, onaj čudni osećaj u stomaku.

Zoran

pre 10 godina

Gospodin Radulovic je 100% u pravu,to je jos DS pre vise od 10 godina trebala da uradi, a nije. Tesko je to ocekivati i od Vucica, mada ako to uradi, onda mozda i udje u istoriju. Moja puna podrska gospodinu Radulovicu, nadam se samo da nece izdati tu ideju i promeniti plocu kada dodje na vlast.

raško

pre 10 godina

Profesore, otupili ste "oštricu" svojih reči. Puno u širinu idete izbesgavate konkretne stvari.

Nismo navikli na vas i vašu "auto-cenzuru" ... zar i Vi ??

valter

pre 10 godina

Čučković ja završio ETF sa prosekom 6.Sa 24 godina dobio prvi posao u upravnom odboru Kolubare, a sa 26 ušao u upravni odbor JAT-a. Toliko o stručnosti i departizaciji URSa.

mile julin

pre 10 godina

A tek Fond za razvoj? Javna je tajna da je su milijarde slivene u stranacki dzep proteklih godina. I ko je kontrolisao fond? Isti onaj koji i SIEPA ... A ovaj Cuckovic je tek prica za sebe. Raspitajte se po Obrenovcu i Beogradu. Sinoc onako prica da ne trepne ej?

ketman

pre 10 godina

zašto ste, pobogu, zvali stojiljkovića u emisiju, em ništa ne zna o ovom konkretnom slučaju, em priča neke nebuluze, ne može ga čovek slušati..., a kao nekakav profesor...ma dajte molim vas...

SIlvester

pre 10 godina

Ma opušteno, niko neće za to da odgovara, malo će da hapse pa će da ih puste i da im plate za pretrpljeni stres. Sve je počelo sa Dulićem još pre dve godine, a onda se brzo i završilo. Narode, pljačkaju te najstrašnije, pa te još i lože, a onda hladan tuš. I tako decenijama. Ne znam da li postoji neka vlast koja više prezire svoj narod od srpske nevidljive "elite" koja ga šikanira više od četvrt veka. Jedino što možemo je da i mi njima uzvratimo na tom preziru, što više i što masovnije.

ketman

pre 10 godina

zašto ste, pobogu, zvali stojiljkovića u emisiju, em ništa ne zna o ovom konkretnom slučaju, em priča neke nebuluze, ne može ga čovek slušati..., a kao nekakav profesor...ma dajte molim vas...

SIlvester

pre 10 godina

Ma opušteno, niko neće za to da odgovara, malo će da hapse pa će da ih puste i da im plate za pretrpljeni stres. Sve je počelo sa Dulićem još pre dve godine, a onda se brzo i završilo. Narode, pljačkaju te najstrašnije, pa te još i lože, a onda hladan tuš. I tako decenijama. Ne znam da li postoji neka vlast koja više prezire svoj narod od srpske nevidljive "elite" koja ga šikanira više od četvrt veka. Jedino što možemo je da i mi njima uzvratimo na tom preziru, što više i što masovnije.

Zoran

pre 10 godina

Gospodin Radulovic je 100% u pravu,to je jos DS pre vise od 10 godina trebala da uradi, a nije. Tesko je to ocekivati i od Vucica, mada ako to uradi, onda mozda i udje u istoriju. Moja puna podrska gospodinu Radulovicu, nadam se samo da nece izdati tu ideju i promeniti plocu kada dodje na vlast.

mile julin

pre 10 godina

A tek Fond za razvoj? Javna je tajna da je su milijarde slivene u stranacki dzep proteklih godina. I ko je kontrolisao fond? Isti onaj koji i SIEPA ... A ovaj Cuckovic je tek prica za sebe. Raspitajte se po Obrenovcu i Beogradu. Sinoc onako prica da ne trepne ej?

justicia

pre 10 godina

Prof. dr Zoran Stojiljković...veliko razočaranje. Nijedan odgovor, opstrukcija i veliko nepoznavanje teme, dodvoravanje koje pokušava da zamaskira...Ustvari, sve je rečeno Oljinim pitanjem: "Profesore, čime se Vi, ustvari, bavite?"

valter

pre 10 godina

Čučković ja završio ETF sa prosekom 6.Sa 24 godina dobio prvi posao u upravnom odboru Kolubare, a sa 26 ušao u upravni odbor JAT-a. Toliko o stručnosti i departizaciji URSa.

raško

pre 10 godina

Profesore, otupili ste "oštricu" svojih reči. Puno u širinu idete izbesgavate konkretne stvari.

Nismo navikli na vas i vašu "auto-cenzuru" ... zar i Vi ??

Marko

pre 10 godina

Ljudi, pa ovaj Čučković je na izborima 2008. godine organizovao profesionalne mahače zastava na konvencijama G17 plusa, rasporedjivao ih i davao signal kada da krene mahanje. i naravno daj Čučković vodi, zari i pali državom. Ljudi u jednom momentu me bilo sramota njegove sramote u emisiji, onaj čudni osećaj u stomaku.

Psiholoskinja

pre 10 godina

Nikad jadniji utisak „Utiska nedelje“.
Jedan zanimljiv povod i lepa prilika da čujemo nešto novo od gospodina čiji rad je doveo do podizanja optužnice i hapšenja čelnika SIEPE. I ništa...
G-din Radulović nije mogao da dođe do reči. G-din Čučković nemušt i neargumentovan u pravdanju, ali bučan, nezaustavljiv i nepristojan u svemu ostalom. G-din Stojiljković "Nedodirljivi“. Neopravdano ciničan u odbrani i zaštiti sopstvene nedodirljivosti i bezgrešnosti.
G-dja Bećković nemoćna i nezainteresovana da postavi prava pitanja i obezbedi elementarnu pristojnost nekih od gostiju. Gde je nestala ona britkost, insistiranje na zadatoj temi i pravim odgovorima? U nedelju, 30-og marta smo neopravdano proveli veče uz „Utisak nedelje“.

Restart

pre 10 godina

Najveći Paraziti, Stečajni Upravnici Društvenih i Javnih Preduzeća. Među njima I na čelu RADULOVIĆ SAŠA.
(sima, 31. mart 2014 13:19)

A što misliš tako? Kaži nešto konkretno kao Radulović, podnesi prijavu, potpiši se imenom i prezimenom. Kao Radulović (i njegova ekipa). Inače samo blatiš i pošto nema zakona o tome, još nisi platio kaznu za klevetu. Ali promeniće se to, Dosta je bilo.

Ivica Radoicic

pre 10 godina

Raduloviću želim da uspe u svom pohodu protiv takvih kljakavaca poput mladog partijksog sluzbenika koji se gura po upravnim odborima od svoje 24 godine. Dosta je bilo da neradnici i neznalice otimaju nas tesko zaradjeni novac i da se pritom tako bahato i iritantno ponasaju.

Otac Tuck

pre 10 godina

Kome nije jasno da pojasnim. U SIEPI su kuvaricama bile male plate tj. 20000 RSD a zbog strukture koeficienata nikako nisu mogle biti povećane legalnim putem. Zato su se URS-ovic u SIEPI solidarno organizovali i mesečno uplaćivali u "kasicu" od svojih privatnih para a onda su te pare davali kafe kuvaricama, pa im tako podizali plate na 30000 hiljada. A zatim su Robin Hud i Veliki Džon prešli u Fond za Razvoj.

AlekS

pre 10 godina

Gospodin Radulovic je 100% u pravu,to je jos DS pre vise od 10 godina trebala da uradi, a nije. Tesko je to ocekivati i od Vucica, mada ako to uradi, onda mozda i udje u istoriju. Moja puna podrska gospodinu Radulovicu, nadam se samo da nece izdati tu ideju i promeniti plocu kada dodje na vlast.
(Zoran, 31. mart 2014 11:49)

Zasto pominjete "gospodina Vucica" ? Gospodin Vucic je imao 5 meseci istorijsku sansu da to uradi. Umesto toga se odlucio da "otpusti" coveka koji je ceo lopovluk izneo na videlo. Valjda su pravosudni organi sada ti koji treba da daju epilog celom slucaju ? Ako i pravosudje uopste jos postoji u Srbiji.

ZoranNS

pre 10 godina

Kogod mislio da će promena pljačkaškog sistema biti lak posao mogao je da se uveri koliko je ovaj sistem za neke "normalan". Čučković nadobudan, ne odgovara ni na jedno pitanje, nikako da kaže ko je određivao i po kom kriterijumu koji funkcioner koliko fiktivnih ugovora može da ima za mesečnu platu, a gospodin Stojiljković samo širi ruke, kao ne može drugačije. Ova emisija je ukazala i na to da nema ministra ili bilo kog stručnjaka sa platom od 1000 evra, to je smejurija, ili taj ministar ne valja, pa prihvata ove uslove ili zna kako će nadomestiti njemu nedostajuće pare.

oće to oće mali simo

pre 10 godina

"Najveći Paraziti, Stečajni Upravnici Društvenih i Javnih Preduzeća. Među njima I na čelu RADULOVIĆ SAŠA.
(sima, 31. mart 2014 13:19)"

Ovo baš liči na ono dečje pisanje po zidovima, kao npr: Saša je najgori i najgluplji(jer mu je udario čvrgu pred svima).

Milan Nis

pre 10 godina

Mozda je i postojala sumnja,da nije sve bas tako,kao sto nam se cini.Dolaskom Sase Radulovica na mesto ministra i njegovim postenim i predanim radom,vrlo hrabrim istupima u javnosti,saznali smo da je i mnogo gore nego sto smo pretpostavljali.Pitanje je danas,kada svi sve znamo,gde se ko nalazi,da li ste PARAZITSKOM sistemu ili IZVAN njega i gde nas je vise.Ja ipak imam nade i vere da nas je vise na ovoj drugoj POSTENOJ strani,a Vucic ne mora nikada da prizna javno da je Sasa bio u pravu,samo neka radi kao sto ovaj covek misli da bi trebalo i siguran sam da ce bolje vreme doci.

ovoono

pre 10 godina

@
ovaj iz urs je slika i prilika nasih politicara od 2000 god pa ona ovamo...
(AKE, 31. mart 2014 09:45)


Taj iz urs-a je slika i prilika naroda. SHVATITE TO VEC JEDNOM SVI.

uzrok i posledice

pre 10 godina

Kada su zakoni pogresno postavljeni, radi se o krivici veceg broja ljudi. Nema toliko zatvora u zemlji, moraju da smisle drugo resenje.

Zoran Vukov

pre 10 godina

Finansiranje partija postignuto je kroz naplatu JKP, tako što se pored stvarnih troškova nalaze izmišljena opterećenja za (u računu za električnu energiju :1. obračunska snaga,2. Troškovi javnog snabdevača (ranije zvana Naknada za merno mesto,) 3. Naknada za OIE. Ovim izmišljenim obavezama koje nisu utrošena energija protivpravno se puni buđet. U naplati fiksnog telefona, mesečno se fakruriše OSNOVNA PRETPLATA koja se akontaciono plaća 516 din a sledećeg meseca ovim iznosom se ne umanjuje OSTVARENI SAOBRAĆAJ (takođe protivpravno). U naplati komunalnih usluga (putem računa INFOSTANA za grejanje ) ne prikazuje se kupljeni kwh za 12 akontacionih uplata i isporučeni kwh u toku grejnog perioda. Tako izostavljanjem prikaza OBRAČUNA na kraju grejnog perioda zadržava se više naplaćen novac. Kako potrošač godišnje plati 200,583 kwh/m2 stanbenog prostora a isporuči se dvostruko manje (ove blage zime najviše do 80 kwh/m2 ) prisvojiće se najmanje 120 kwh/m2 stanbenog prostora ili 120kwh/m2 x 6,82 din/kwh = 818,4 din/m2 stanbenog prostora takođe protivpravno. Ovo su samo neki od nameta kojima se finansitaju partije a i lokalne samouprave i sve parazitske institucije, koje se načinom fakturisanja nezakonitim računima od strane JKP prikupljaju sredstva od nezaštićenih građana. Građani nisu u stanju da se odupru ovakvom pravnom nasilju koje vlast podržava jer u ovome sama vlast ima svoj interes.

Zoran

pre 10 godina

Olja nikad nije lošije vodila emisiju, pa nas je uskratil aza mnoge odgovore. Na primer. Koiko je radanika stvarno zaposleno po osnovu subvencija ........... i sl.
O Čučkoviću ne bih ništa jer ...
Šteta.

Bulevarac

pre 10 godina

U zemlji sa najvecom korupcijom, borba protiv korupcije, ukoliko je iskrena za rezultat mora da ima i najveci broj hapsenja. 2000 ljudi nije nista za najkorumpiraniju zemlju, iako mnogi to zele da predstave kao neverovatno.

Sofronije Belimarković

pre 10 godina

Da se istraži finansijsko stanje i poslovanje rukovodilaca opština ili gradova URS - Kragujevca, Loznice i Obrenovca. Očigledno ima razloga.

oće to oće mali simo

pre 10 godina

"Najveći Paraziti, Stečajni Upravnici Društvenih i Javnih Preduzeća. Među njima I na čelu RADULOVIĆ SAŠA.
(sima, 31. mart 2014 13:19)"

Ovo baš liči na ono dečje pisanje po zidovima, kao npr: Saša je najgori i najgluplji(jer mu je udario čvrgu pred svima).

pero

pre 10 godina

Ovaj narod ima samo jednog neprijatelja ,a to su "vlast" i "opozicija".Kada vidimo unazad 25 godina koji se ološi bave politikom,shvatam da smo najbogatiji na svetu jer još nismo propali.Zašto bi se neko bavio klasičnim kriminalom , kada mu je jednostavnije da udje u neku stranku i legalno pljačka.Peurača,Markoni samo su vrh ledenog brega, kada bi narod znao šta se radi po opštinama i to pogotovo onim gde je DS na vlasti ne bi verovao.Ispitajte rad DS-ovaca zadnjih 17 godina na Čukarici , i to su sigurno barem 3 doživotne robije.Ako ne verujete pitajte Čukaričane.

tran zi cija

pre 10 godina

Prelazak sa jednog sistema i nacina rada na drugi nije jednostavan posao koji moze da se odradi preko noci. Moraju da smisle sta ce sa ljudima koji su do sada funkcionisali na jedan nacin ne jer su hteli, nego jer su morali i nije bilo dugog izbora.

analiticar

pre 10 godina

Sasha Radulovic je posten kaze neko? a sta cemo sa njegovim ucinkom u 14 privatizacija? Sta je tu radjeno?
Kakve su Raduloviceve veze sa pred. Privrednog suda u Beogradu? veze sa Bogoljubom Karicem? Da li je tu Radulovic posten? Zar nije transparentnost Srbija bila duzna da istrazi ko je Sasha Radulovic pre nego sto je postao ministar?

Kao sto je i Dinkic bio duzan da izadje pred javnost u Srbiji i da obrazlozi zasto tajni fondovi u SIEPI? Postoji sumnja da je drzava ostecena za vise miliona evra, sta on kao odgovorna osoba ima da kaze?

I pitanje za ekonomski savet? Sta ste ucinili da sprecite malverzacije?

podanik

pre 10 godina

radulovic je car! izmamamio mi je osmeh svojo iskrenoscu i hrabroscu, i prvi put sam pozeleo u zivotu da se politicki angazujem, gledajuci njega i dr zorana pavlovica kao pozitivne likove! a ovaj bucko iz URS-a bolje da je ostao kod kuce posto je totalno neuverljiv, njegova prica ne pije vodu!
a dinkica treba na sud, dosta je bilo!
problem je naravno nase krivosudje, zato bucko i moze da prica tu pricu, i jedina sansa da se ono dovede u red je prikljucenje EU ( a ne priblizavanje Rusiji, gde je stanje pravosudja jos gore!).

AlekS

pre 10 godina

Cucko je ucinio nezamislivo. Naterao je sve ETF-ovce da se stide svog fakulteta.
(Milos, 31. mart 2014 18:23)

Ne samo Cucko i ne samo ETF vec i onaj Stoiljkovicev. Covek sedi godinama u "agenciji" a na Oljino pitanje sta agencija radi, odgovara posle poduzeg razmisljanja, pa VALJDA ... I mrtav hladan nastavlja zajedno sa Cuckom da omalovazava i preslisava Radulovica. Moj rezon je da ako nekome nije neprijatno da prima platu za nerad, mali je korak da mu ne bude neprijatno da prodaje i diplome.

xFactor

pre 10 godina

Jel postoji nesto sto je Radulovic uradio nesto za ovu drzavu korisno?
Da li ste znali da je Cucko proglasen za najboljeg predsednika svih Beogradskih opstina,zvanicno?Da li uopste znate sta opstina Obrenovac pruza svojim sugradjanima?Od besplatnih letovanja i zimovanja za decu od 1.do 4.razreda,besplatno treniranje svih sportova za decu od 10 do 18 god.pruzanje pomoci osobama koji su izgubili posao(novcane nadoknade)i jos mnogo,mnogo toga...A to sto se je uspeo mlad to je samo njegov uspeh!Vi posto ste nesposobni i dalje sedite kuci,komentarisite,pljujte i tako ce vam zivot proci u neuspehu!Nije bitno sta je ko zavrsio,bitno je ko se kako snasao!Ili si sposoban ili nisi!

bane

pre 10 godina

Najveći utisak na mene je ostavila igra gluvih telefona gde je Stojiljković sve vreme izigravao ''off-line'' osobu.Potpuno neupućen , čovek koji se pokazao da se ne bavi svojim poslom;umesto da odgovori konkretno na postavljena pitanja,on postavlja pitanja voditeljki,ili komentariše neadekvatne stvari,koje obični građani svakodnevno komentarišu,a radi se o borbi protiv korupcije za koje valjda postoje neki zakoni. Čučković nam daje lep primer pravne države; parazitke institucije koje je G17(URS)osnovao, su navodno sa lošim zakonima koje je opet njegova stranka predlagala u skupštini,te je Jasna Matić morala mimo zakona da odezbedi novac za poslovanje;a zna se koje su sankcije za one koji barataju novcem mimo zakona.

xFactor

pre 10 godina

Jel postoji nesto sto je Radulovic uradio nesto za ovu drzavu korisno?
Da li ste znali da je Cucko proglasen za najboljeg predsednika svih Beogradskih opstina,zvanicno?Da li uopste znate sta opstina Obrenovac pruza svojim sugradjanima?Od besplatnih letovanja i zimovanja za decu od 1.do 4.razreda,besplatno treniranje svih sportova za decu od 10 do 18 god.pruzanje pomoci osobama koji su izgubili posao(novcane nadoknade)i jos mnogo,mnogo toga...A to sto se je uspeo mlad to je samo njegov uspeh!Vi posto ste nesposobni i dalje sedite kuci,komentarisite,pljujte i tako ce vam zivot proci u neuspehu!Nije bitno sta je ko zavrsio,bitno je ko se kako snasao!Ili si sposoban ili nisi!

analiticar

pre 10 godina

Sasha Radulovic je posten kaze neko? a sta cemo sa njegovim ucinkom u 14 privatizacija? Sta je tu radjeno?
Kakve su Raduloviceve veze sa pred. Privrednog suda u Beogradu? veze sa Bogoljubom Karicem? Da li je tu Radulovic posten? Zar nije transparentnost Srbija bila duzna da istrazi ko je Sasha Radulovic pre nego sto je postao ministar?

Kao sto je i Dinkic bio duzan da izadje pred javnost u Srbiji i da obrazlozi zasto tajni fondovi u SIEPI? Postoji sumnja da je drzava ostecena za vise miliona evra, sta on kao odgovorna osoba ima da kaze?

I pitanje za ekonomski savet? Sta ste ucinili da sprecite malverzacije?

oće to oće mali simo

pre 10 godina

"Najveći Paraziti, Stečajni Upravnici Društvenih i Javnih Preduzeća. Među njima I na čelu RADULOVIĆ SAŠA.
(sima, 31. mart 2014 13:19)"

Ovo baš liči na ono dečje pisanje po zidovima, kao npr: Saša je najgori i najgluplji(jer mu je udario čvrgu pred svima).

Psiholoskinja

pre 10 godina

Nikad jadniji utisak „Utiska nedelje“.
Jedan zanimljiv povod i lepa prilika da čujemo nešto novo od gospodina čiji rad je doveo do podizanja optužnice i hapšenja čelnika SIEPE. I ništa...
G-din Radulović nije mogao da dođe do reči. G-din Čučković nemušt i neargumentovan u pravdanju, ali bučan, nezaustavljiv i nepristojan u svemu ostalom. G-din Stojiljković "Nedodirljivi“. Neopravdano ciničan u odbrani i zaštiti sopstvene nedodirljivosti i bezgrešnosti.
G-dja Bećković nemoćna i nezainteresovana da postavi prava pitanja i obezbedi elementarnu pristojnost nekih od gostiju. Gde je nestala ona britkost, insistiranje na zadatoj temi i pravim odgovorima? U nedelju, 30-og marta smo neopravdano proveli veče uz „Utisak nedelje“.

oće to oće mali simo

pre 10 godina

"Najveći Paraziti, Stečajni Upravnici Društvenih i Javnih Preduzeća. Među njima I na čelu RADULOVIĆ SAŠA.
(sima, 31. mart 2014 13:19)"

Ovo baš liči na ono dečje pisanje po zidovima, kao npr: Saša je najgori i najgluplji(jer mu je udario čvrgu pred svima).

ketman

pre 10 godina

zašto ste, pobogu, zvali stojiljkovića u emisiju, em ništa ne zna o ovom konkretnom slučaju, em priča neke nebuluze, ne može ga čovek slušati..., a kao nekakav profesor...ma dajte molim vas...

raško

pre 10 godina

Profesore, otupili ste "oštricu" svojih reči. Puno u širinu idete izbesgavate konkretne stvari.

Nismo navikli na vas i vašu "auto-cenzuru" ... zar i Vi ??

Zoran

pre 10 godina

Gospodin Radulovic je 100% u pravu,to je jos DS pre vise od 10 godina trebala da uradi, a nije. Tesko je to ocekivati i od Vucica, mada ako to uradi, onda mozda i udje u istoriju. Moja puna podrska gospodinu Radulovicu, nadam se samo da nece izdati tu ideju i promeniti plocu kada dodje na vlast.

tran zi cija

pre 10 godina

Prelazak sa jednog sistema i nacina rada na drugi nije jednostavan posao koji moze da se odradi preko noci. Moraju da smisle sta ce sa ljudima koji su do sada funkcionisali na jedan nacin ne jer su hteli, nego jer su morali i nije bilo dugog izbora.

Restart

pre 10 godina

Najveći Paraziti, Stečajni Upravnici Društvenih i Javnih Preduzeća. Među njima I na čelu RADULOVIĆ SAŠA.
(sima, 31. mart 2014 13:19)

A što misliš tako? Kaži nešto konkretno kao Radulović, podnesi prijavu, potpiši se imenom i prezimenom. Kao Radulović (i njegova ekipa). Inače samo blatiš i pošto nema zakona o tome, još nisi platio kaznu za klevetu. Ali promeniće se to, Dosta je bilo.

Milan Nis

pre 10 godina

Mozda je i postojala sumnja,da nije sve bas tako,kao sto nam se cini.Dolaskom Sase Radulovica na mesto ministra i njegovim postenim i predanim radom,vrlo hrabrim istupima u javnosti,saznali smo da je i mnogo gore nego sto smo pretpostavljali.Pitanje je danas,kada svi sve znamo,gde se ko nalazi,da li ste PARAZITSKOM sistemu ili IZVAN njega i gde nas je vise.Ja ipak imam nade i vere da nas je vise na ovoj drugoj POSTENOJ strani,a Vucic ne mora nikada da prizna javno da je Sasa bio u pravu,samo neka radi kao sto ovaj covek misli da bi trebalo i siguran sam da ce bolje vreme doci.

Ivica Radoicic

pre 10 godina

Raduloviću želim da uspe u svom pohodu protiv takvih kljakavaca poput mladog partijksog sluzbenika koji se gura po upravnim odborima od svoje 24 godine. Dosta je bilo da neradnici i neznalice otimaju nas tesko zaradjeni novac i da se pritom tako bahato i iritantno ponasaju.

pero

pre 10 godina

Ovaj narod ima samo jednog neprijatelja ,a to su "vlast" i "opozicija".Kada vidimo unazad 25 godina koji se ološi bave politikom,shvatam da smo najbogatiji na svetu jer još nismo propali.Zašto bi se neko bavio klasičnim kriminalom , kada mu je jednostavnije da udje u neku stranku i legalno pljačka.Peurača,Markoni samo su vrh ledenog brega, kada bi narod znao šta se radi po opštinama i to pogotovo onim gde je DS na vlasti ne bi verovao.Ispitajte rad DS-ovaca zadnjih 17 godina na Čukarici , i to su sigurno barem 3 doživotne robije.Ako ne verujete pitajte Čukaričane.

mile julin

pre 10 godina

A tek Fond za razvoj? Javna je tajna da je su milijarde slivene u stranacki dzep proteklih godina. I ko je kontrolisao fond? Isti onaj koji i SIEPA ... A ovaj Cuckovic je tek prica za sebe. Raspitajte se po Obrenovcu i Beogradu. Sinoc onako prica da ne trepne ej?

valter

pre 10 godina

Čučković ja završio ETF sa prosekom 6.Sa 24 godina dobio prvi posao u upravnom odboru Kolubare, a sa 26 ušao u upravni odbor JAT-a. Toliko o stručnosti i departizaciji URSa.

justicia

pre 10 godina

Prof. dr Zoran Stojiljković...veliko razočaranje. Nijedan odgovor, opstrukcija i veliko nepoznavanje teme, dodvoravanje koje pokušava da zamaskira...Ustvari, sve je rečeno Oljinim pitanjem: "Profesore, čime se Vi, ustvari, bavite?"

AlekS

pre 10 godina

Gospodin Radulovic je 100% u pravu,to je jos DS pre vise od 10 godina trebala da uradi, a nije. Tesko je to ocekivati i od Vucica, mada ako to uradi, onda mozda i udje u istoriju. Moja puna podrska gospodinu Radulovicu, nadam se samo da nece izdati tu ideju i promeniti plocu kada dodje na vlast.
(Zoran, 31. mart 2014 11:49)

Zasto pominjete "gospodina Vucica" ? Gospodin Vucic je imao 5 meseci istorijsku sansu da to uradi. Umesto toga se odlucio da "otpusti" coveka koji je ceo lopovluk izneo na videlo. Valjda su pravosudni organi sada ti koji treba da daju epilog celom slucaju ? Ako i pravosudje uopste jos postoji u Srbiji.

SIlvester

pre 10 godina

Ma opušteno, niko neće za to da odgovara, malo će da hapse pa će da ih puste i da im plate za pretrpljeni stres. Sve je počelo sa Dulićem još pre dve godine, a onda se brzo i završilo. Narode, pljačkaju te najstrašnije, pa te još i lože, a onda hladan tuš. I tako decenijama. Ne znam da li postoji neka vlast koja više prezire svoj narod od srpske nevidljive "elite" koja ga šikanira više od četvrt veka. Jedino što možemo je da i mi njima uzvratimo na tom preziru, što više i što masovnije.

Marko

pre 10 godina

Ljudi, pa ovaj Čučković je na izborima 2008. godine organizovao profesionalne mahače zastava na konvencijama G17 plusa, rasporedjivao ih i davao signal kada da krene mahanje. i naravno daj Čučković vodi, zari i pali državom. Ljudi u jednom momentu me bilo sramota njegove sramote u emisiji, onaj čudni osećaj u stomaku.

ZoranNS

pre 10 godina

Kogod mislio da će promena pljačkaškog sistema biti lak posao mogao je da se uveri koliko je ovaj sistem za neke "normalan". Čučković nadobudan, ne odgovara ni na jedno pitanje, nikako da kaže ko je određivao i po kom kriterijumu koji funkcioner koliko fiktivnih ugovora može da ima za mesečnu platu, a gospodin Stojiljković samo širi ruke, kao ne može drugačije. Ova emisija je ukazala i na to da nema ministra ili bilo kog stručnjaka sa platom od 1000 evra, to je smejurija, ili taj ministar ne valja, pa prihvata ove uslove ili zna kako će nadomestiti njemu nedostajuće pare.

Otac Tuck

pre 10 godina

Kome nije jasno da pojasnim. U SIEPI su kuvaricama bile male plate tj. 20000 RSD a zbog strukture koeficienata nikako nisu mogle biti povećane legalnim putem. Zato su se URS-ovic u SIEPI solidarno organizovali i mesečno uplaćivali u "kasicu" od svojih privatnih para a onda su te pare davali kafe kuvaricama, pa im tako podizali plate na 30000 hiljada. A zatim su Robin Hud i Veliki Džon prešli u Fond za Razvoj.

Sofronije Belimarković

pre 10 godina

Da se istraži finansijsko stanje i poslovanje rukovodilaca opština ili gradova URS - Kragujevca, Loznice i Obrenovca. Očigledno ima razloga.

ovoono

pre 10 godina

@
ovaj iz urs je slika i prilika nasih politicara od 2000 god pa ona ovamo...
(AKE, 31. mart 2014 09:45)


Taj iz urs-a je slika i prilika naroda. SHVATITE TO VEC JEDNOM SVI.

uzrok i posledice

pre 10 godina

Kada su zakoni pogresno postavljeni, radi se o krivici veceg broja ljudi. Nema toliko zatvora u zemlji, moraju da smisle drugo resenje.

Bulevarac

pre 10 godina

U zemlji sa najvecom korupcijom, borba protiv korupcije, ukoliko je iskrena za rezultat mora da ima i najveci broj hapsenja. 2000 ljudi nije nista za najkorumpiraniju zemlju, iako mnogi to zele da predstave kao neverovatno.

Zoran

pre 10 godina

Olja nikad nije lošije vodila emisiju, pa nas je uskratil aza mnoge odgovore. Na primer. Koiko je radanika stvarno zaposleno po osnovu subvencija ........... i sl.
O Čučkoviću ne bih ništa jer ...
Šteta.

Zoran Vukov

pre 10 godina

Finansiranje partija postignuto je kroz naplatu JKP, tako što se pored stvarnih troškova nalaze izmišljena opterećenja za (u računu za električnu energiju :1. obračunska snaga,2. Troškovi javnog snabdevača (ranije zvana Naknada za merno mesto,) 3. Naknada za OIE. Ovim izmišljenim obavezama koje nisu utrošena energija protivpravno se puni buđet. U naplati fiksnog telefona, mesečno se fakruriše OSNOVNA PRETPLATA koja se akontaciono plaća 516 din a sledećeg meseca ovim iznosom se ne umanjuje OSTVARENI SAOBRAĆAJ (takođe protivpravno). U naplati komunalnih usluga (putem računa INFOSTANA za grejanje ) ne prikazuje se kupljeni kwh za 12 akontacionih uplata i isporučeni kwh u toku grejnog perioda. Tako izostavljanjem prikaza OBRAČUNA na kraju grejnog perioda zadržava se više naplaćen novac. Kako potrošač godišnje plati 200,583 kwh/m2 stanbenog prostora a isporuči se dvostruko manje (ove blage zime najviše do 80 kwh/m2 ) prisvojiće se najmanje 120 kwh/m2 stanbenog prostora ili 120kwh/m2 x 6,82 din/kwh = 818,4 din/m2 stanbenog prostora takođe protivpravno. Ovo su samo neki od nameta kojima se finansitaju partije a i lokalne samouprave i sve parazitske institucije, koje se načinom fakturisanja nezakonitim računima od strane JKP prikupljaju sredstva od nezaštićenih građana. Građani nisu u stanju da se odupru ovakvom pravnom nasilju koje vlast podržava jer u ovome sama vlast ima svoj interes.

bane

pre 10 godina

Najveći utisak na mene je ostavila igra gluvih telefona gde je Stojiljković sve vreme izigravao ''off-line'' osobu.Potpuno neupućen , čovek koji se pokazao da se ne bavi svojim poslom;umesto da odgovori konkretno na postavljena pitanja,on postavlja pitanja voditeljki,ili komentariše neadekvatne stvari,koje obični građani svakodnevno komentarišu,a radi se o borbi protiv korupcije za koje valjda postoje neki zakoni. Čučković nam daje lep primer pravne države; parazitke institucije koje je G17(URS)osnovao, su navodno sa lošim zakonima koje je opet njegova stranka predlagala u skupštini,te je Jasna Matić morala mimo zakona da odezbedi novac za poslovanje;a zna se koje su sankcije za one koji barataju novcem mimo zakona.

AlekS

pre 10 godina

Cucko je ucinio nezamislivo. Naterao je sve ETF-ovce da se stide svog fakulteta.
(Milos, 31. mart 2014 18:23)

Ne samo Cucko i ne samo ETF vec i onaj Stoiljkovicev. Covek sedi godinama u "agenciji" a na Oljino pitanje sta agencija radi, odgovara posle poduzeg razmisljanja, pa VALJDA ... I mrtav hladan nastavlja zajedno sa Cuckom da omalovazava i preslisava Radulovica. Moj rezon je da ako nekome nije neprijatno da prima platu za nerad, mali je korak da mu ne bude neprijatno da prodaje i diplome.

podanik

pre 10 godina

radulovic je car! izmamamio mi je osmeh svojo iskrenoscu i hrabroscu, i prvi put sam pozeleo u zivotu da se politicki angazujem, gledajuci njega i dr zorana pavlovica kao pozitivne likove! a ovaj bucko iz URS-a bolje da je ostao kod kuce posto je totalno neuverljiv, njegova prica ne pije vodu!
a dinkica treba na sud, dosta je bilo!
problem je naravno nase krivosudje, zato bucko i moze da prica tu pricu, i jedina sansa da se ono dovede u red je prikljucenje EU ( a ne priblizavanje Rusiji, gde je stanje pravosudja jos gore!).