Petak, 28.03.2014.

21:43

Gotova sezona za Tarensa Kinzija!

Košarkaš Partizana Tarens Kinzi već je završio sezonu zbog povrede zgloba, prenose “Večernje novosti”.

Izvor: JT

Gotova sezona za Tarensa Kinzija! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

190 Komentari

Sortiraj po:

ultrasrbin

pre 10 godina

Plate Partizana necu da komentarisem jer nisam upucen poput strucnjaka ciju tabelu sam uzeo da mu pokazem koliko laze:

Na platnom spisku Crvene Zvezde su:
*Igrači sa platom iznad 100 000 godišnje
Dženkins (500000$ ili 365000 evra)
Nelson (preko 200000 evra)
Blažić (preko 200000 evra)
Katić (nije mi poznato,ali je sigurno iznad 100000 kao sto si napisao)
Marjanović (iznad 100000)
Dragićević (oko 200000)
Simonović (iznad 100000)
*Ispod 100 000 godišnje
Radenović (mislim da je blizu 100000)
Lipovija

* Zanemarljiva primanja do 20 000
Mitrović
lazić
Tejić

nevidljivi panter

pre 10 godina

@Mladen CG-coki ti li si? kao prvo povredjeni igraci imaju osiguranje koje pokriva veci deo njihovih plata a kao drugo losa ti je tabela,preko 200000 su dzenkins,nelson i bobi,a hoces da kazes da simonovic ima manje od 100000?!? u tvoju pricu cemo poverovati kao i u pricu o tajanstvenom ulazku u arenu

verujte mi na rec!

pre 10 godina

Dule siba bicem igrace ako ne igraju, licno sam svedok tome. A kada je sam kuci i kada misli da ga niko ne gleda voli da se obuce kao Ramzes II i da mase skiptarom kao Star Wars kid.

Mladen CG

pre 10 godina

Na platnom spisku Partizana su:
* Igrači sa platom iznad 100 000 godišnje
Kinsi
Bertans
Milosavljevic
Vesterman
Pavlovic
Bogdanovic
Lovern
* Ispod 100 000 godišnje
Tepic
Dalo
Gagic
Musli
* Zanemarljiva primanja do 20 000 godišnje
Milutinov
Andric
Salic

Na platnom spisku Crvene Zvezde su:
*Igrači sa platom iznad 100 000 godišnje
Dženkins
Nelson
Blažić
Katić
*Ispod 100 000 godišnje
Marjanović
Radenović
Dragićević
Lipovija
Simonović
* Zanemarljiva primanja do 20 000
Mitrović
lazić
Tejić

Ovo Vam može dati jasniju sliku o budžetima dva kluba, jer ovdje se izgleda zaboravlja da se i povrijeđenom igraču isplaćuje plata

Pozdrav

optimus

pre 10 godina

Partizanu se predhodnih 15 godina nisu povredila dva igraca,tako da ovo o forsiranju ne pije vodu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (J.D.Aleksandar, 29. mart 2014 12:57

A je l ti pije priču voda da su četiri igrača doživela teške povrede za manje od godinu dana i da je pomoćni trener napustio stručni štab zbog takvog odnosa prema igračima i da je čak i bivši kondicioni trener Partizana, jedan izuzetno fin čovek, rekao da "nešto mora da se menja", što prevedeno na jezik nas ne tako finog sveta znači "šta kog đavola radiš tim igračima pa na svaka dva meseca otpadne po jedan!?". Ne daj Bože, ali ovim tempom će se do kraja sezone ozbiljno povrediti bar još jedan. I ko će onda da bude kriv i koja će priča da ti "pije vodu"?

miloš

pre 10 godina

Očekivano. Neće valjda čovek da dozvoli da se neko iživljava na njemu i da mu prodaje maglu kako nije povređen, nije mu ništa, a njega zglob ubija. A sramota je što su se nameštali takvi lekari kojima zdravlje pacijenta nije na prvom mestu i pitanje je koji će igrač posle toga da ima poverenje u njih.

skupljac minusa

pre 10 godina

Brz oporavak majstore, ako je istina o povredi tacna. U svakom slucaju za ovih 7-8 meseci si pokazao kakav si igrac i mozda si i najbolji stranac koji je igrao u Partizanu. Ljudi koji prate samo EL ili EK ne znaju da prepoznaju kvalitet ali za mene si ne AK 47 vec TK 47

Mikeli

pre 10 godina

Zasto niko ne prica o tome kako je Kinsi inficirao koleno? Kako su mu stavljali injekcije u zivu ranu? Zasto se niko ne bavi ovim ozbiljnim temama, zasto se precutkuje sve? Je l se toliko bojite Vujosevica kada on nista ne sme da bude pitan? Plasim se da su mnogo ozbiljne stvari u pitanju, ko zna sa cime se novinari suocavaju kada vec godinama niko nista ne sme da da kaze protiv Vujosevica.

mk

pre 10 godina

za nikolu:
Nisam znao da su Vesterman i Milosavljevic povredjeni od leta,nesto mi se cini da je bila Nova godina,a to bas nije pocetak sezone:)
toliko:)

pegone

pre 10 godina

@Sledeci je Bogdan jedva cekam :-)
(todor, 29. mart 2014 11:49)
Na cemu ti zivis kad se radujes nesreci i povredama drugih osoba.
Bas jadno. :-(

DARKO PARTIZAN

pre 10 godina

Treba postovati coveka dao je sve za partizan dok je bio zdrav koliko nam je samo radosti dao atraktivnim potezima... Zelim mu sve najbolje i brz oporavak majstore!

Gongash

pre 10 godina

Sledeci je Bogdan jedva cekam :-)
(todor, 29. mart 2014 11:49)

Ovakve fasisticke komentare ne treba objavljivati.
A maloumnici koji ih pisu treba da stanu ispred ogledala i da se zamisle gde je priroda pogresila.

kokolo

pre 10 godina

Kao sto sam napisao i proslog marta sačekajmo maj pa onda svodimo racune.Jedini košarkaški mag koji radi u ovom delu evrope je Dule može nekom da se svidi a nekom ne njegova karijera to dokazuje.Kada se govori o vezi povreda i treninga svako ko je postao igrac zna kako je to postao a to je jer je u nekom periodu svog zivota trenirao 6-10 sati dnevno.Samo jak trening pravi rezultate i hemiju tima.
Partizan je prvak 12 godina za redom dalja rasprava je izlišna.

Marko

pre 10 godina

Na moju veliku zalost, ovaj scenario sam znao jos pred utakmicu sa CSKA u Moskvi. Nisu pare problem, vec je problem bila povreda. Dule ga je isforsirao da igra neke utakmice i ako je povredjen. Mislim da su dve utakmice bile, nakon cega se Kinsi pobunio i odbio da trenira. Pokusali su da ga nagovore da ostane i odigra F4 Aba lige, ali izgleda da nisu uspeli. Dule je za mene legenda, ali definitivno ove sezone nesto nestima kako treba.

opskurno

pre 10 godina

Sada vidimo ko stvarno laze.
(moraju objaviti, 29. mart 2014 10:42)

Da, tačno je da je imao povredu leđa. Ima je i dalje, posle svih ovih meseci i ko zna koliko terapija u Španiji. A ima je zato što je nezalečen igrao za Partizan, gde su mu isto kao i Kinsiju govorili da mu nije ništa, boli malo, ali igrač Partizana mora da ima partizanski duh! Raspitaj se nekada ako se slučajno krećete u istim krugovima, a pitaj i zašto Novica nije hteo da se vrati u Partizan, zašto Tripković takođe ide od jednog lekara do drugog... Pozdrav i iskrena želja da malo više razmišljaš svojom glavom i poštuješ momke na terenu koji se iskreno bore dok im neko pumpa ludilo zbog kojeg kasnije ispaštaju.

татататира

pre 10 godina

@moraju objaviti
Чекај, ти мртав ладан и после ове повреде, а након тешких повреда Бертанса, Вестермана и Милосављевића, хоћеш да кажеш да је све ово случајно и да нема кривице стручног штаба и медицинске екипе, да их Вујошевић не форсира преко сваке мере ризикујући им здравље? Па ја стварно не знам шта да ти кажем на то.

tradicija frustracije

pre 10 godina

@videcete kad se kompletiraju berta ridji brat,kinzi,sasa nba pavlovic...tako ste govorili grobari pre 2meseca. a vidimo da kinzi tutnuo u sad,nba pavlovic ugusio bogdana i sad se obojica ispucavaju u nedogled. bertans ako se zatvori totalno beskoristan igrac,fizicki nespreman i ne vidim cemu toliko nadanja. pukli ste.
(crni_redstar, 29. mart 2014 09:51)

Nemas pojma kako besmisleno i komicno zvuci bilo kakva prijetnja od vas, pa makar bila i s realnom podlogom kao sada. Nekad kad citam komentare ovde, zaista se zapitam da li sam se probudio u nekoj epizodi zone sumraka gdje je sve naopako, ili se ljudima pomracio um od silnih frustracija pa ne znaju sta pisu? Druze, ako smo mi pukli, vi ste eksplodirali, i to odavno. Taman da i Vujosevic Dr. Dule, sa sve navijacima i cijelim timom pokida ligamente, u jedno mozemo i ja i ti biti sigurni: Nikad, ali nikad nas necete terorisati i izdominirati onako kako mi to cinimo, evo hvala bogu, jos od proslog milenijuma. Podigli smo letvicu za vas, taman da i covic igra krilo, a vucic centra, nikad necete imati ono sto imamo mi, a to je dupla satisfakcija da u kosarci uzmes sve sto se uzeti moze, i da usput ponizis i ugasis najveceg rivala.

kiza

pre 10 godina

ZVEZDAS...odusevio si me komentarom ,prava kosarkaska i po meni tacna analiza..mislim da povreda nije zalecena kako treba.ugledajte se na coveka pisite o igri kako ste doziveli neku utakmicu a ne samo rekla kazala...Zvezda je npr igrala ocajno do produzetka..Vujosevic pravi neke bravure tehnicko takticke. ..Radonjic od kad je otisao Silb nema Bobija...pisite sta mislite o igri vasih klubova i navijajte za vas klub a ne protiv onog drugog...

Saca

pre 10 godina

Kinzija placa menadzer i njemu se dujuju pare, prema tome, nema para, nema igranja, procitali ste, izvinite sto moram da prekinem ulazim u avion. Prema tome, kakva povreda, igrao covek po 30 minuta posle toga, a culi ste i izjavu DV kada su ga pitali gde je Kinzi, on odgovorio, nemam pojma zasto je otisao u USA.

moraju objaviti

pre 10 godina

"Нажалост и овог момка су, као и Лучића лане, лагали након прегледа у приватној клиници Свети Сава, да може да настави са тренизима, а није смео. Момак је имао руптуру лигамената чланка ноге. Ајде што је наставио да игра на утакмици на којој је покидао лигаменте, него је након тога играо још више од месец дана . . .
(Neka nam je Bog u pomoći, 29. mart 2014 04:09)"

1. Specijalna bolnica "Sveti Sava" je drzavna bolnica
2. Lucic je imao problema sa ledjima a ne "rupturu ligamenata clanka noge" u februaru
3. Da li je Lucic pokidao ligamente clanka noge ili je imao rupturu?
4. Lucic je igrao u februaru
5. Lucic je igrao u martu
6. Lucic je igrao u aprilu
7. Lucic je igrao u junu
8. Lucic je povredu iz februara obnovio na pripremama reprezentacije, kada je reprezentaciji ocajnicki bio potreban neko na poziciji trojke.

Sada vidimo ko stvarno laze.

praja

pre 10 godina

Gledam komentare i radovanje pantera zbog velikih problema u vezi ozljeda u Partizanu ali nezaboravite Partizan i igrači se nikad nepredaju a to su vam dokazali u zadnjih dvanaest godina ,možete pisati šta god hoćete ,znam da bi vi voljeli da Dule ode jer je on za Vas noćna trauma ali zapamtite -ranjeni lav je najopasniji!.Vidjeli ste Vašu igru u Eurocupu gdje ste prošli zahvaljući igraču gostiju kojem je lopta otišla u aut a mogu mislit koji bi komentari bili prema Radonjiću kojeg blatite od prošle sezone ,zato pssssssssssss!!!

zvezdaš

pre 10 godina

Nemoj da me pogrešno shvatite,nisam ovde da likujem,ali... Pre svega hoću da kažem da sam oduševljen Kinsijem,odličan momak,sportista,deluje i kao dobar covek. Što se tiče igračkih kvaliteta,igračina,šutira,skače,prodire,dodaje,brani,ma sve. E sada da se vratimo na suštini. Necu da pričam o tome da li je plaćen ili ne i kolika mu je plata jer to ne znam,kao što ne zna ni 99% ljudi koji ovde komentarišu. Problem je njegova povreda i nalazi specijalista koji su mu govorili da može da igra.E sada ko je u pravu,da li specijalisti iz Amerike ili naši,to je pitanje? I ako su ga terali da igra,iako nije bio spreman za to,nego treba da odgovara jer to nije ljudski.

gbn

pre 10 godina

kao sto malo od vas zna, Kinzija su pregledala tri doktora iz Srbije i konstatovali su da moze da igra medjutim Kinzi je i sam osecao bolove i smatrao je da je najbolje da ode kod svog doktora u Ameriku.
Dule mu je rekao ako ode u Ameriku da vise nece igrati.

price o parama su budalastina...

profesor

pre 10 godina

Povreda je izgovor. Tarens nije povredjen. Problem je u tome sto njegov agent nezadovoljan time sto Tarensu nisu isplacene dve i po plate nazvao Duleta koji ga je izvrdjao bez i malo stida nakon cega je Tarens spakovao kofere i otisao za Majami navodno na specijalisticke preglede.
Pedja je pokusao da ispegla stvar medjutim Dule je ostao pri svom stavu i to smo ostali brz Tarensa koji ce sigurno ptomeniti sredinu na kraju sezone.

crni_redstar

pre 10 godina

videcete kad se kompletiraju berta ridji brat,kinzi,sasa nba pavlovic...tako ste govorili grobari pre 2meseca. a vidimo da kinzi tutnuo u sad,nba pavlovic ugusio bogdana i sad se obojica ispucavaju u nedogled. bertans ako se zatvori totalno beskoristan igrac,fizicki nespreman i ne vidim cemu toliko nadanja. pukli ste.

Pfc Rules

pre 10 godina

Steta stvarno, bez obzira na razlog... jedini top igrac stranac u ABA ligi! Sve najbolje, i zaista se nadam da ces nastaviti karijeru kod nas.

Nićifor

pre 10 godina

jasno kao dan - otišao je zbog para. Od kad to nisu relevantni klupski lekari? Pa čovek da ode kod svog privatnog na obali Majamija... Ili je ovo tačno ili su zaista klupski doktori teške dileje...

s

pre 10 godina

Tepić, Bogdan,Pavlović,Bertans i još jedan sa skele udovolji su za šampione priprema.Kada je Dule strah na drugoj strani se uvek podrazumjeva.

Neka nam je Bog u pomoći

pre 10 godina

Нажалост и овог момка су, као и Лучића лане, лагали након прегледа у приватној клиници Свети Сава, да може да настави са тренизима, а није смео. Момак је имао руптуру лигамената чланка ноге. Ајде што је наставио да игра на утакмици на којој је покидао лигаменте, него је након тога играо још више од месец дана . . .

milan26

pre 10 godina

Evo da vam kazem istinite cinjenice jer ne mogu da slusam kakve nebuloze pisete! Kinsi se povredio sa cibonom, trazio da udje u igru da mu mobilisu zglob, bio je vruc jos pa nije osecao bol,iako je sepao! pocela je spekulacija da nece igrati u kupu, i on je dva dana posle tekme napisao na tviteru, ''svasta ovde novinari pisu, kad je sledeci trening, dolazim''! Srcan je igrac, sam je trazio da igra! Medjutim video je da povreda veca! Posle je sam insistirao da igra, i igrao neke velicanstvene tekme! javio se problem sto bol ne nestaje, i on nije imao snage i za tekme i za trening, pa je hteo samo da igra i doslo je do svadje jer Dule ne voli ne zalaganje na treningu! Onda je Kinsi malo iz revolta rekao da ide u Ameriku na preglede! jbg! Nema krivca tu! A da Dule ima velike buve ove sezone da gresi,ocito je to!

Milko Đurovski

pre 10 godina

Ljudi ajmo razumno...za vreme Zmaga pa na ovamo zvezda je po sezoni menjala min. jedan i po tim. Dakle bilo je nekakvih para, mozda i fiktivnih. Zbog vrsnog nacina poslovanja otisla je u probleme. Zatim se pojavljuje FMP. Gde vi tu vidite Partizan kao drzavni projekat ?

Piksi iz kornera

pre 10 godina

Preporucio bih ti da se ubuduce ne pravis pametan i mudar kad vec nisi... Tu utakmicu je vodio Vladimir Gasic. Dusko Vujosevic iznosi istinu i realne stvari u javnost, druga stvar je sto se vama panterima ta istina ne svidja. Dok nebojsa covic non stop pokusava da zavara ljude. Najgore je sto mu ,,neki iz predgradja" sve sto kaze veruju... I zato ih drzi u malom dzepu i barata sa njima kako zeli.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 29. mart 2014 00:00)

Družeee, Gašić je Velimir a ne Vladimir!

nikola

pre 10 godina

vazno je da ste se prosle sezone hvalili kako ste tempirali formu za kraj i osvojili aba ligu i kls a nigde niste spomenuli povrede rakocevica i savovica a sad kad mi uzmemo sve punace vam usta biti vasih povreda kao razlog neuspeha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (beli, 28. mart 2014 23:27)

Ima samo jedna "mala" razlika.Vama su i Rakocevi i Savovic igrali,mozda roviti ,ali su igrali,a nama 3 igraca od pocetka sezone vise nisu tu.

uskoro ce pobediti istina

pre 10 godina

Kakava crna povreda, zna se vec danima da je pobegao iz partizana i od vujosevica jer ga je terao da igra povredjen! Ceo Beograd to zna danima! A znate sta je najbolje u svemu ovome? Vrlo uskoro ce grobari saznati jednu izuzetno bolnu istinu a to je kolika je Kinsijeva plata i da je najplaceniji kosarkas u regionu! A onda ce izaci sve vujoseviceve lazi o budzetu na povrsinu! zato je vujosevic i trazio da im se hitno isplati sve od sponzora da bi ucutkali Kinsija da ih ne tuzi jer bi se saznalo koliko je primao. Sve ono sto pricaju pogrdno grobari o Zvezdi vazi upravo za njihov klub. I o kukanju i o visokim platama i o drzavnoj pomoci i politicarima. Ali tako je to uvek. Lopov vice drzte lopova, a k... prica o postenju.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Vidim da nam baba vange u bordo belom predvidjaju njihovu sudbinu ! Iz Partizana niko ne bezi,iz Partizana niko nije bezao ! Igrati za Partizan je zelja skoro svakog decaka koji pocne da se bavi kosarkom,tako da za Partizan nikada nece biti zime jer za razliku od vas ima toliko legenda i znalaca koji ce uvek naci neko resenje ! To sto nema para za Kinsija samo vama olaksava posao,pa izvolite,dobite nas na terenu kao sto ste to radili i do sada.

petarczv

pre 10 godina

sta bi sa cuvenim fazama sa pocetka sezone?? kako menjamo trenera,kako nas napustaju igraci kako nas vi dobijate...nista se od toga nije desilo ali zato kod vas se sve to desava jos samo da otpustite dulenceta... a da ne mozete on je glavni

pitanje

pre 10 godina

Da li neko od vas novinara u sebi ima dovoljno profesionalne etike da Vujoševića pita da li ga je sramota da proziva igrača kome je zahvaljujući njegovim postupcima zdravlje bilo ozbiljno ugroženo? Pa on bi ladno igrao sa povređenim zglobom da nije otišao po mišljenje pravog lekara!

Balavo mace

pre 10 godina

Spas za Partizan ce biti onog trenutka kad"veliki trenerski mag"postane njegova proslost.Odlazi i vodi mlitavog Gasica sa sobom!VISE TE NE ZELIMO!

*

pre 10 godina

Legenda je vec sve dogovorio sa Kinzijem na dve godine, uslov je bio da se dobro odmori i resetuje od ovogodisnjih pogresnih (jut?rnjih) treninga.

ja

pre 10 godina

A na toj istoj utakmici protiv Cibone kada se povredio, veliki mag sa klupe ga je rovitog vratio u igru posle svega par minuta...i moguce presudno doprineo ovakvoj informaciji (povredi). No, nema veze. Vaznije su price o budzetu, porezu, rekordima, a povrede i zdravlje igraca su sporedne stvari.
(metall, 28. mart 2014 22:04)

Preporucio bih ti da se ubuduce ne pravis pametan i mudar kad vec nisi... Tu utakmicu je vodio Vladimir Gasic. Dusko Vujosevic iznosi istinu i realne stvari u javnost, druga stvar je sto se vama panterima ta istina ne svidja. Dok nebojsa covic non stop pokusava da zavara ljude. Najgore je sto mu ,,neki iz predgradja" sve sto kaze veruju... I zato ih drzi u malom dzepu i barata sa njima kako zeli.

apokalipsa

pre 10 godina

nesto ne vjerujem u ovu slucajnost tipa povreda, dosao pavlovic stigao berta i sad odjednom kinzi vuce povredu dva mjeseca, a do sada je kao lagano sepao. Nesto mi ovde opasno smrdi, ali hvala ti Ti Kej uzivao sam gledajuci te kako Partizanu dajes 120% svojih mogucnosti, thanks for everything..!!

nikola

pre 10 godina

A na toj istoj utakmici protiv Cibone kada se povredio, veliki mag sa klupe ga je rovitog vratio u igru posle svega par minuta...i moguce presudno doprineo ovakvoj informaciji (povredi). No, nema veze. Vaznije su price o budzetu, porezu, rekordima, a povrede i zdravlje igraca su sporedne stvari.
(metall, 28. mart 2014 22:04)

"Veliki mag" je na toj utakmici iskljucen posle par minuta,a utakmicu je vodio pomocni trener.
Kinziju se plate isplacuju na vreme(ako neko razmislja u tom pravcu) i u svakom slucaju i da mu je zakasnila neka plata nebi sigurno zbog toga resio da iz protesta ne igra do kraja sezone,nema nikakvog smisla.Eventualno bi mogao da trazi da ga puste u drugi klub ili nesto slicno.Nadam se da cemo dovesti nekog kao zamenu za super ligu,ima jos 10-tak dana vremena,ako ne nista,guramo sa ovim,vec sam oguglao.

old habits die hard

pre 10 godina

@Kao fora povredjen ,pobegao na vreme, nije lud da igra za kiselu vodu.A tek iduce godine sledi rasulo.
(Sad je stvarno gotov, 28. mart 2014 22:12)

Ne kaze se "iduce godine", nego "sledece sezone". Pobogu...

.

pre 10 godina

Ali ovi panteri imaju vise insajderskih informacija o Partizanu nego o svom klubu,oni znaju da Kinsi nije primao platu i to je vec gotova stvar, nema ni ono "moguce da nije primao platu",znaju i da je Zeljko pustio,a znali su i da se Berta nece vratiti nego ostaje u SAD,a Lovernj ide u Fener oko nove g. Dosadni ste,gledajte svoja posle,covek je povrednjen, ici ce na operaciju verovatno i zato ce i propustiti sezonu, ima veliki otok na nozi i cak i da moze da istera sezonu,sigurno je da ne zeli da rizikuje jer ce u novoj sezoni moci da ubode neki veliki ugovor.

Milos

pre 10 godina

Vidim da dominiraju komentari navijaca CZ..Ok, slobodno kuckajte..Oni uglavnom komentarisu trenera koji je izbacio vise majstora kosarke nego njihov klub u celoj istoriji ( ne zelim da omalovazim kosrakaski klub Cz , ali to je cista istina )..Kinzi je verovatno otisao zbog love, tako se barem prica, ali vratio se Bertans , i sve bolje igra..Nemojte da se radujete unapred..Ko ide na utakmice Partizana oseca da je Partizan postao neka vrste glasa protiv vlasti..Ne secam se od 2000. da se na tribinama osecao takav stav..Jasno nam je da smo potisnuti u drugi plan. Ali ipak se nadamo da ce se sve resiti na parketu..Kinziju puno srece, veliki je majstor..

ivan

pre 10 godina

a ovako ce biti jos sladje kad uzmemo titulu!!!grobari uzimamo titulu 1000 % zna se ko je najbolji kad je najteze!cigani lozite se do kraja aprila a posle jovo nanovo kao i svake kodine!!!!

radna grupa

pre 10 godina

@a kao niste znali da nece igrati? nema para, nema igraca, sad znate kako je Zvezdi bilo
(rafa!!!, 28. mart 2014 22:41)

Ne kontam koja je poenta ovog, i slicnih komentara? Kao, ovako je bilo zvezdi, sad cemo mi da vidimo... Pa nije moguce da je zvezdi ovako vec nekoliko decenija? Sta ste to uradili kad ste imali pare i igrace, a imali ste ih, ako nista, u onoj drzavi? Sta uradiste? Kao, samo zato sto par godina niste imali dovoljno kesa da platite neke tamo crnce, "krila vam skresana" pa niste mogli da bljesnete punim sjajem? Pitam jos jednom, koji je vas najveci uspjeh onda kad niste imali problema s parama, i kad ste mogli da platite te svoje crnce? Mi kad smo placali svoje, bar smo nekad nesto i osvojili. Vi i sa njima i bez njih, i sa parama i bez, jedno veliko nista. Uleti po koji sporadicni kup, vise kao izuzetak koji potvrdjuje pravilo, i uleti jednom u deceniji jedan reprezentativac iz vasih redova, i to je sve sto ja pamtim od KKCZ, iako imam 35 godina. Slusajuci vas kako se tripujete s tom "sad cete vidjeti kako je nama bilo" pricom, covjek bi pomislio da vas Vujosevic, Dacic i CIA sabotiraju u kosarci od 70-ih godina proslog vijeka...
Napisah ovo zato sto zaista zabrinjava procenat ljudi koji se ovde javljaju stvarno ubijedjeni u pricu da je vase bojkotovanje trofeja u kosarci, a nasa navika da iste uzimamo, samo rezultat jedne velike zavjere...

ja

pre 10 godina

Kao fora povredjen ,pobegao na vreme, nije lud da igra za kiselu vodu.A tek iduce godine sledi rasulo.
(Sad je stvarno gotov, 28. mart 2014 22:12)

Za tvoju informaciju, Kinzi je jedini dobijao redovnu platu, jer je, kako je Dule vise puta naglasavao, imao manju toleranciju prema kasnjenju plata od ostalih. A to sto je slab ugovor, to stoji, ali istina je da je on sam pristao da potpise takav ugovor, sa malom platom u odnosu na njegov kvalitet...a verujem da se nije nijednog trenutka pokajao zbog toga, jer je doziveo nezaboravno iskustvo, igrajuci pred strasvenim navijacima, ciji je postao ljubimac i heroj.

CR7

pre 10 godina

I ako sam navijac Zvezde,Kinsi jedan od najboljih stranaca ovde,izgleda da covek nece da igra za dzabe,ipak razumljivo.Steta za vas,mnogo dobar igrac.Ajde Grobari dobite Hrvate a mi cemp ove druge,pa da igramo finale i da dva srpska kluba idu opet u evro ligu.Pozz

ma daj bre

pre 10 godina

Svaka cast, kulturno odradjeno. Zna se zasto se ne vraca i da to nema nikakve veze sa povredom, ali nije hteo da opljuje gurua i druzinu.
(casovi bola, 28. mart 2014 22:31)

Naravno da ima veze sa povredom, a i sa tim da nije hteo da trpi nečija iživljavanja rizikujući svoje zdravlje. Terali su ga da igra povređen u derbiju, pa u Zagrebu, pa u Ljubljani, pa da onda sa jakim bolovima u zglobu dođe na jutanji "čas ljubavi", a usput mu sve vreme govorili da mu nije ništa i da ga bolucka noga malo, ima prođe to. Pa nije niko lud da rizikuje svoje zdravlje zbog nekog isfrustriranog neurastenika. I sad nikom ništa, povrediše se on, Leo, Berta, Gagi, na po desetak dana i Tepić i Bogdan, i nikom ništa, teraj dalje... dok neko ne izgubi život, karijeru ili šta? Da li neko od vas novinara ima hrabrosti da sutra postavi pitanje onome koji treba da odgovori na njega ili ćete opet ćutke da slušate tirade o porezu i centrima moći?

Diktator

pre 10 godina

Ova povreda def nema veze sa malerima. Ovo je samoubistvo u reziji Gasica,nestrucnih lica iz strucnog staba i kluba uopste.Igrac je doziveo laksu povredu koja je zahtevala krace mirovanje ali je nestrucnim radom u klubu igrac masakriran i doveden u stanje havarije. Zao mi je njega kao coveka i odlicnog igraca..sa ovim i def ostajemo na jednom cilju do kraja sezone, obezbedjivanju EL, a imali smo tim za velika dela. Koji je neko svesno unistio usled svoje sujete.

srba

pre 10 godina

Kao prvo čovjek je igrao povrijeđen protiv CIbone kada je šepao i stajao pola utakmice a kreten od trenera ga ne vadi napolje. Druga stvar vjerovatno se to nije saniralo kako treba a onda je odigrao nekoliko utakmica i to ga je dokusurilo. Ne bi me iznenadilo da nema ni para pa da je uz prećutnu saglasnost otišao. Uprava nam je nesposobna da nađe sponzora i da se organizuju da uzmu neki dinar. Nešto tu smrdi debelo a debeli se sve više bavi teorijama zavjere a sve manje košarkom. Vrijeme je za pospremanje u voljenom mi klubu. Od kako se vratio iz CSKA to nije više onaj DULE.

nemanja

pre 10 godina

Sto se mene tice, ocekujem jos samo dve pobede do kraja a to su obe sa Cedevitom. Nadam se da smo u stanju da sa ovim timom to dva puta uradimo u Beogradu. Ostalo me ne zanima. Ako jos nesto vise urade, to ce biti cudo. Jedva cekam kraj ove bedne, najbednije sezone od kad pratim klub. Neka mi neko kaze da li je iko ovako bio nesrecan? Bertans, Leo, Gagi, Kinzi. Svi sa teskim povredama i visemesecnim pauzama. U jednom momentu i Bogdan, Tepic, cak i Bezbradica. Uz to bolest Duleta koji nije vodio tim na nekoliko utakmica. Malo li je to? Pritom, igramo Top16, otvoreno se borimo za finale ABA i EL, i tek sledi domaca liga za prestiz. Uz to, finansijske blokade racuna, i grcanje u dugovima. Ne smemo dozvoliti da nam ugase klub. Sledeca godina bi nam ostavila skoro sve igrace koji vrede. Ubedjen sam da ce se sve uciniti da Partizan ne bude u mogucnosti da ih zadrzi i da se raspadne. Ne dajmo to!!!!

mance

pre 10 godina

Nema potrebe da se ovako prikriva istina. Čovek neće da igra bez para i tačka. I razumem ga. Hvala mu na svemu do sada, jedan od najboljih stranaca u Partizanu ikada.
(Voracek 93, 28. mart 2014 22:17)

On je jedini igrač u ekipi koji je apsolutno redovno dobijao novac. Tako da ovo nema nikakve veze sa parama. Verovatno je i vidno šepao protiv Olimpije i protiv Cibone zato što nije primao pare? Sram te bilo komentara, čovek se trudio da potpuno pošteno odradi ugovor, a vratili smo mu time što su ga naši doktori lagali u vezi sa zdravstvenim stanjem. Znaš šta će da kaže o nama kad ga neki američki igrač bude pitao za mišljenje?

Uki

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu, ali mi je mnogo krivo. Sjajan igrac, igra pametno i nekako se po igri razlikuje od drugih iz nase lige. Dosta sutira sa polu-distance, retko trojke, u derbiju je bio najveca opasnost. Bori se za svaku loptu, gine do kraja, stvarno steta...

vlajko

pre 10 godina

(Ranko, 28. mart 2014 22:21)

Neka se mane Dule "čarobnjaštva" i neka nam kaže ko je i zašto Kinsija povređenog u Zagrebu i Ljubljani terao da igra!? I zašto su pokušali da zataškaju povredu time što su ga slali kod doktora koji su Kinziju govorili da mu nije ništa iako je trpeo velike bolove, a doktori u Americi ustanovili i zašto?

grobar

pre 10 godina

ja ne znam... ko nas je kleo nije gubio vreme.... sezona za zaborav... je*es trofeje imamo ih i previse, steta za momke.
mozda je vreme da krenemo od nule, da presecemo jedan lep period od 12 godina sa duletom. dovedemo miloja, nove igrace, mlade i nase, i eventualno jednog stranca da pravi razliku, pa opet jovo nanovo...

A?

pre 10 godina

Razumem da se neki igrac povredi. To je sport. Ali, najveci trener na svetu je ove sezone redovno imao povredjene igrace, vise od pola tima! Grobari, sto se ne zapitate zasto? Zato sto je D.V. tezak fanatik, zato sto ih prosto maltretira na treninzima, zato sto je navikao da osvaja titule na silu, zato sto hoce od fice da napravi porsea, zato sto nije pod libelom! ZATO!

mililica

pre 10 godina

I ko će sad da odgovara za ovo što je urađeno Kinziju? Čoveka su slali kod naših nazovi stručnjaka da mu se igraju sa karijerom! I to nakon što su ga Vujošević i Gašić fizčki uništili kao i mnoge pre njega. Pobegao čovek na vreme, nije glup da mu se neko igra sa zdravljem. Slučajno Bertans, slučajno Milosavljević, slučajno Vesterman, slučajno Kinzi, sve slučajno, Vučić kriv. I Čović i Vesić

beli

pre 10 godina

Sezona još nije gotova. Svim navijači FMP-a koji se raduju povredama naših igrača (nadam se da su u manjini) bih poručio da se sete završnice prošle sezone kada im se najbolji igrač Rakočević povredio. Znaju koliko je to uticalo na ekipu. Polako, nije ni ljudski ni hrišćanski radovati se tuđim problemima, jer sve se vraća kao bumerang. (alexPFC, 28. mart 2014 22:28)
vazno je da ste se prosle sezone hvalili kako ste tempirali formu za kraj i osvojili aba ligu i kls a nigde niste spomenuli povrede rakocevica i savovica a sad kad mi uzmemo sve punace vam usta biti vasih povreda kao razlog neuspeha

Pew

pre 10 godina

Iskreno sumnjam da je to razlog.Ima on povredu nije da je 100% fit ali povredio je zglob i povreda nije teže prirode pa da završi toliko rano sezonu.Ako je istina da je zbog para onda nemam reči, da ostaviš drugare pred toliko važnim mečevima.Ja ću verovati da je povreda pošto ova druga solucija mi je nepojmiva.

zoran

pre 10 godina

Steta...propustice ovaj trening u 3 izjutra, po povratku u Beograd...

Posle mi neko prica kako je Dule Vujosevic veliki trener..!! Covek ideju nema sa fiziologijom i anatomijom..osakatio je ceo tim..ejjjj..ceo tim...pa to nikome , u istoriji kosarke, nije poslo za rukom...
Kako cu ga provalili Rusi (CSKa) i oterali bez zadrshke...

Enrico Pallazzo

pre 10 godina

Citam i ne mogu da verujem sta pisu ljudi..kakva povreda, kakvi bakraci, znalo se da se ne vraca.. Nije dosao na diciplinski trening i to je bio kraj... Nije lud da trpi maltretiranje, on je covek profesionalac

Mister No

pre 10 godina

Povrede ove sezone vise ne mogu da se nazovu slucajnoscu. Ovo vise nije normalno. Ocigledno se nesto lose radi na treninzima. Pretpostavljam da su treninzi prejaki i kad se doda na to 2-3 utakmice sedmicno dobija se ovaj rezultat. Intezitet treninga mora da se smanji a i da se da vise sanse momcima koji sede na klupi da bi se povecala rotacija i odmarali igraci. Ako se ovako nastavi niko sledece sezone nece hteti da potpise za nas jer niko nece zeleti da rizikuje.

zvezdas

pre 10 godina

Pisao sam i ranije i verovao sam u nasu kosarku.Partizan je uvek bio taj koji je predvodio i zasluzeno je bilo.
I kada je 1992.pokorio Evropu i sve nas ponosnim nacinio,bilo nam je na cast.Svima.
Da pozelim ovom momku uspesan oporavak i neka se vrati,jos bolji i jaci.
I neka tako bude...

Delija

pre 10 godina

Da krenem da nabrajam? Nema potrebe mnogo je Amera iz Zvezde otislo za Bozic u Usa nikada se nisu vratili neki su i bukvalno bezali po aeredromu a neki su to i ismejavali... Odlazili su i bezali zato sto Zvezda nije imala prebijenu banku neko se tada smejao... Ista sudbina zadesila te sto su se smejali! Kakva crna povreda, covek je otisao cim se zavrsila Evro liga tj cim je video da ste ispali!

Dule Vujosevic

pre 10 godina

Sta pricaju ovi iz Novosti, kao uganuo clanak ovo ono, pa sta kao neka povreda??????????? Moze on jos da igra i mora. Alo breee casovi ljubavi su toooo

casovi bola

pre 10 godina

Svaka cast, kulturno odradjeno. Zna se zasto se ne vraca i da to nema nikakve veze sa povredom, ali nije hteo da opljuje gurua i druzinu.

ikis

pre 10 godina

Direktna krivica strucnog staba i doktora u klubu, ko jos tera povredjenog igraca da igra po 30 minuta. Treba da tuzi klub pa nek veliki trener proda neku sliku da ga isplati. Koji ce ozbiljan igrac hteti da dodje jos u Partizan posle svega ovoga?

Saša Nbg

pre 10 godina

Jedan od većih careva koji su igrali u Partizanu. Uvek je davao maksimum i nije glumio neko ludilo kao što Amerikanci znaju, setimo se Acie Law-a. Isforsiran da igra pod povredom zbog važnosti mečeva i kratke rotacije što mu je možda i sjebalo zglob. Možda mu se i duguje lova. Nebitno. Kapa dole za sve.

zex86

pre 10 godina

Pa kako da se ne dogodi ovo?Covek celu godinu prima stipendiju,a svi koji su studirali znaju kako je mizaran iznos,samim tim nema se raznovrsnu ishranu,veliki napori,povreda je ocekivana...Pozdrav za Kinzija,i oporavi se sto pre. Dobar lik i jos bolji kosarkas!

Voracek 93

pre 10 godina

Nema potrebe da se ovako prikriva istina. Čovek neće da igra bez para i tačka. I razumem ga. Hvala mu na svemu do sada, jedan od najboljih stranaca u Partizanu ikada.

Petar

pre 10 godina

Protiv Cibone je igrao povredjen, tj nije mogao ni da hoda kako treba, a niko sa klupe Partizana nije rekao da treba da izadje sa terena. Sportisti nisu gladijatori i treba se odnositi prema njima fer. I da je hteo da igra tako povredjen nnora biti neko priseban i da kaze" on ne može da igra" Verovatno nebi pogorsao povredu posle.

alexPFC

pre 10 godina

Sezona još nije gotova. Svim navijači FMP-a koji se raduju povredama naših igrača (nadam se da su u manjini) bih poručio da se sete završnice prošle sezone kada im se najbolji igrač Rakočević povredio. Znaju koliko je to uticalo na ekipu. Polako, nije ni ljudski ni hrišćanski radovati se tuđim problemima, jer sve se vraća kao bumerang.

gile bl

pre 10 godina

Mislim da ovo nema veze sa povredom.Ne kazem da je 100% fit ali on je i doveden zato sto je Bertans bio povredjen,cim se Bertans vratio sa njim se biti raskinut ugovor jer ima ogromna primanja.Povreda je samo paravan da ne bi navijaci Partizana navukli bes na upravu.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Kao navijac CZ moram da priznam da je Kinzi medju top 3 stranca ikada u Srbiji. Umetnik, nekako je sa lakocom igrao, lepo za oko. Sigurno je puno koristio i Bogdanu sa savetima jer ne zaboravimo da je bio saigrac Dzejmsu i ako je preneo bar nekoliko saveta na Bogdana ovaj je postao bolji igrac... Ja se dobro secam da je Kinzi na jednoj utakmici posle povrede zgloba bukvalno sepao ali ga je trener vratio u igru. Nije ovo trebalo Parrizanu jer eto ostali su i bez cetvrtog bitnog igraca ove godine. Ovo dosta toga menja u korist CZ, bukvalno se sve namestilo... Prakticno povratak Berte nije doneo nista jer je Kinzi out. Ipak kao navijac CZ nadam se da cete vezati dve pobede protiv Cedevite (znamo sta to znaci) pa da na sportski nacin pred spektaklom u Areni odlucimo o prvaku ABA lige. Za takve meceve se zivi. Jak Partizan jaka CZ.

metall

pre 10 godina

A na toj istoj utakmici protiv Cibone kada se povredio, veliki mag sa klupe ga je rovitog vratio u igru posle svega par minuta...i moguce presudno doprineo ovakvoj informaciji (povredi). No, nema veze. Vaznije su price o budzetu, porezu, rekordima, a povrede i zdravlje igraca su sporedne stvari.

Borky

pre 10 godina

Ma kakva povreda.Sve je bilo jasno neki dan kad bucko nije zelio da prica o njemu a da je povreda stvarno upitanju raskuko bih se na sav glas.

Temporary Crag

pre 10 godina

Tuga, nadam se da nije istina. Sta reci... No..

Da nije Partizana ne verujem da bi iko sada i pratio kosarku u Srbiji. Ovaj poslednji talas klinaca koji trenira i trenutno igra je rastao gledajuci legende devedesetih i zbog toga su momci imali zelju da treniraju. Cisto sumnjam da je neko trcao na kos i vikao Nesa Ilic ili pak Trifa. Stoga, malo postovanja pokazite prema Partizanu i posebno Duletu kada komentarisete.

Evo, na terenu na kojem sam ja igrao kao klinac(bilo nas je po 20 u svakom momentu) apsolutno nikada nema jednog jedinog deteta, nikada! Mrezica stoji od kada sam je stavio pre 2 godine (pre nije imalo svrhe stavljati je pucala je za 2 nedelje). Naidju nekad klinci, ali sa teniskim reketom.

Suzdrzite se komsije, recite hvala.

Vec sam slican komentar pisao, pa nije prosao moderaciju sto je sramota,pored velikog broja psovki, uvreda,manifesta nepismenosti pa i lazi koje prolaze redovno.

The Wolf

pre 10 godina

Nikada se u istoriji košarke nije desilo da se čak trojica igrača teško povrede i da završe sezonu mnogo pre njenog kraja - Leo Westermann, Dragan Milosavljević i Tarence Kinsey! I to tri igrača iz prve petorke! Na to treba dodati povredu Davisa Bertansa koji se povredio na poslednjem meču prošle sezone, koji nije igrao košarku devet meseci i koji je danas pokazao koliko nam je nedostajao! Sezonu smo započeli sa triom Westermann, Milosavljević, Kinsey, a završavamo je sa triom Tepić, Pavlović, Bertans! Potpuno neverovatno! Treba se skoncentrisati na polufinale ABA lige, izboriti evroligu, a posle šta bude!

Mare

pre 10 godina

Mnogo dobar igrac,zao mi je sto je postao zrtva kompleksa samoprozvanog trenerskog maga.Suludo je terati nekoga da igra sa povredom...setite se samo kad nije mogao da hoda protiv zvezde,a igrao sve vreme

miro

pre 10 godina

Pa za vas nece vise niko normalan igrati,a decka mi je najiskrenije zao.Kao bivsi sportista mogu vama, sto potrcali niste, reci da je forsiranje povredjenih igraca nije nesportski vec neljudski cin.Sramota me.

grobarZR

pre 10 godina

Kinzi, Vesterman, Milosavljević, Bertans... malo li je!? I niko da pozove na odgovornost onog Gašića koji ga je forsirao povređenog u Zagrebu i Duleta kojem je očigledno povređen igrao u derbiju! I posle na koga da kukamo kad smo sami sebi najveći neprijatelji!?

Derane

pre 10 godina

Tako su Ameri bezali i iz Zvezde, uz razne izgovore, jer nisu bili isplaceni, e sad sta je ovde stvarno u pitanju ne znam, u svakom slucaju dobar igrac...

Ranko

pre 10 godina

Odradio je svaki dolar iz ugovora.Hvala mu na dosadasnjim igrama i brz oporavak.Nadam se da je ovo pravo stanje stvari i da nije u pitanju novac ili nepoštovanje Kinzija i njegovog doprinosa timu.Posle svega i jedan trofej u sezoni bi bio neverovatan uspeh.Ali što bi rekao Dule: "Čarobnjaštvo je težak posao" i zato sve je moguće.

Labud

pre 10 godina

Hvala najvecem caru od Amerikanaca posle Housa, izgurao nam je ovu sezonu, kada je bilo najteze. Steta za jos 2 susreta sa Cedevitom, ali kada djavo njake, on to radi na gomilu. I takva nam je citava sezona.

Vidim vec pocinju ljudi da ismevaju situaciju sa povredjenim covekom. Sta reci...Mali ljudi

Tutavela Kidevela

pre 10 godina

Nije verovao našim lekarima pa je išao u Majami po mišljenje? ne znam zašto, ali kad je odleteo, znao sam da se neće vratiti.

Cuvar vrata

pre 10 godina

A da nije slucajno pobegao od Dula i njegovih casova ljubavi, kao sto ce i Bogdan na kraju sezone. Pa kad Partizan dogodine navali sa Teparom i Biciklistom na nasu Super ligu i kvalifikacije za zavrsni turnir Radivoja Koraca.

neki tamo delija

pre 10 godina

Brz oporavak majstore. Mekejleb i on su vam najbolji stranci do sad. Jak udarac za Partizan, olaksanje za Zvezdu sto nece igrati sa nama u finalu Aba lige.

Otis'o si, sarmu prob'o nisi

pre 10 godina

Cekaj bre, zar Kinzija nije licno pregledao specijalista Dusko i dao mu dozvolu da igra? Kako sad ovo? Ko tu koga farba i ko je tu neiskren? Pitam se...

ljkra

pre 10 godina

nemojte da lazete narod vise. Covek je pobegao iz partzana jer ne prima platu vec duze vreme. Satro je imao povredu i nije igrao samo u aba ligi. Kad dodje evroliga on se oporavi.

Hereos

pre 10 godina

Samo se vi bavite posetom u Areni i sa 24.000 duhova, izgleda da vam je vaznije da pljujete druge i da ih omalovazavate nego da gledate sebe i svoje dvoriste.

CCC

pre 10 godina

Za nas Grobare ništa novo jer smo na to navikli ove sezone. Ne povratila se nikad vise. Mada ja ne znam kada je to uopšte bilo ovako sa povredama. Nikada..Idemo dalje, bice sve sladje...

Al

pre 10 godina

Koga nema, bez njega se mora! Grobari, na nama ostaje da u ovim teskim trenucima podrzimo klub u najvecoj mogucoj meri. Nema predaje, iako su sada sanse za osvajanje bilo koje titule svedene na minimum. Sta da se radi, takav je zivot nas partizanovaca. Ne ocajavajmo i ne nasedajmo na provokacije iz komsiluka. Na njima je sada pritisak, a mi sto jaci otpor pruzimo, to bolje. Borba pa sta bude!

Dragan mrdja 94'

pre 10 godina

Auuu ,kakav se igrac povredi ,zelim mu sto brzi oporavak iako sam Veliki Delija stvarno mi ga je zao ali bio je primoran da igra pod povredama.

Saša Nbg

pre 10 godina

Jedan od većih careva koji su igrali u Partizanu. Uvek je davao maksimum i nije glumio neko ludilo kao što Amerikanci znaju, setimo se Acie Law-a. Isforsiran da igra pod povredom zbog važnosti mečeva i kratke rotacije što mu je možda i sjebalo zglob. Možda mu se i duguje lova. Nebitno. Kapa dole za sve.

uskoro ce pobediti istina

pre 10 godina

Kakava crna povreda, zna se vec danima da je pobegao iz partizana i od vujosevica jer ga je terao da igra povredjen! Ceo Beograd to zna danima! A znate sta je najbolje u svemu ovome? Vrlo uskoro ce grobari saznati jednu izuzetno bolnu istinu a to je kolika je Kinsijeva plata i da je najplaceniji kosarkas u regionu! A onda ce izaci sve vujoseviceve lazi o budzetu na povrsinu! zato je vujosevic i trazio da im se hitno isplati sve od sponzora da bi ucutkali Kinsija da ih ne tuzi jer bi se saznalo koliko je primao. Sve ono sto pricaju pogrdno grobari o Zvezdi vazi upravo za njihov klub. I o kukanju i o visokim platama i o drzavnoj pomoci i politicarima. Ali tako je to uvek. Lopov vice drzte lopova, a k... prica o postenju.

zvezdas

pre 10 godina

Pisao sam i ranije i verovao sam u nasu kosarku.Partizan je uvek bio taj koji je predvodio i zasluzeno je bilo.
I kada je 1992.pokorio Evropu i sve nas ponosnim nacinio,bilo nam je na cast.Svima.
Da pozelim ovom momku uspesan oporavak i neka se vrati,jos bolji i jaci.
I neka tako bude...

Derane

pre 10 godina

Tako su Ameri bezali i iz Zvezde, uz razne izgovore, jer nisu bili isplaceni, e sad sta je ovde stvarno u pitanju ne znam, u svakom slucaju dobar igrac...

Mare

pre 10 godina

Mnogo dobar igrac,zao mi je sto je postao zrtva kompleksa samoprozvanog trenerskog maga.Suludo je terati nekoga da igra sa povredom...setite se samo kad nije mogao da hoda protiv zvezde,a igrao sve vreme

metall

pre 10 godina

A na toj istoj utakmici protiv Cibone kada se povredio, veliki mag sa klupe ga je rovitog vratio u igru posle svega par minuta...i moguce presudno doprineo ovakvoj informaciji (povredi). No, nema veze. Vaznije su price o budzetu, porezu, rekordima, a povrede i zdravlje igraca su sporedne stvari.

Hereos

pre 10 godina

Samo se vi bavite posetom u Areni i sa 24.000 duhova, izgleda da vam je vaznije da pljujete druge i da ih omalovazavate nego da gledate sebe i svoje dvoriste.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Kao navijac CZ moram da priznam da je Kinzi medju top 3 stranca ikada u Srbiji. Umetnik, nekako je sa lakocom igrao, lepo za oko. Sigurno je puno koristio i Bogdanu sa savetima jer ne zaboravimo da je bio saigrac Dzejmsu i ako je preneo bar nekoliko saveta na Bogdana ovaj je postao bolji igrac... Ja se dobro secam da je Kinzi na jednoj utakmici posle povrede zgloba bukvalno sepao ali ga je trener vratio u igru. Nije ovo trebalo Parrizanu jer eto ostali su i bez cetvrtog bitnog igraca ove godine. Ovo dosta toga menja u korist CZ, bukvalno se sve namestilo... Prakticno povratak Berte nije doneo nista jer je Kinzi out. Ipak kao navijac CZ nadam se da cete vezati dve pobede protiv Cedevite (znamo sta to znaci) pa da na sportski nacin pred spektaklom u Areni odlucimo o prvaku ABA lige. Za takve meceve se zivi. Jak Partizan jaka CZ.

old habits die hard

pre 10 godina

@Kao fora povredjen ,pobegao na vreme, nije lud da igra za kiselu vodu.A tek iduce godine sledi rasulo.
(Sad je stvarno gotov, 28. mart 2014 22:12)

Ne kaze se "iduce godine", nego "sledece sezone". Pobogu...

Dule Vujosevic

pre 10 godina

Sta pricaju ovi iz Novosti, kao uganuo clanak ovo ono, pa sta kao neka povreda??????????? Moze on jos da igra i mora. Alo breee casovi ljubavi su toooo

zex86

pre 10 godina

Pa kako da se ne dogodi ovo?Covek celu godinu prima stipendiju,a svi koji su studirali znaju kako je mizaran iznos,samim tim nema se raznovrsnu ishranu,veliki napori,povreda je ocekivana...Pozdrav za Kinzija,i oporavi se sto pre. Dobar lik i jos bolji kosarkas!

apokalipsa

pre 10 godina

nesto ne vjerujem u ovu slucajnost tipa povreda, dosao pavlovic stigao berta i sad odjednom kinzi vuce povredu dva mjeseca, a do sada je kao lagano sepao. Nesto mi ovde opasno smrdi, ali hvala ti Ti Kej uzivao sam gledajuci te kako Partizanu dajes 120% svojih mogucnosti, thanks for everything..!!

pitanje

pre 10 godina

Da li neko od vas novinara u sebi ima dovoljno profesionalne etike da Vujoševića pita da li ga je sramota da proziva igrača kome je zahvaljujući njegovim postupcima zdravlje bilo ozbiljno ugroženo? Pa on bi ladno igrao sa povređenim zglobom da nije otišao po mišljenje pravog lekara!

neki tamo delija

pre 10 godina

Brz oporavak majstore. Mekejleb i on su vam najbolji stranci do sad. Jak udarac za Partizan, olaksanje za Zvezdu sto nece igrati sa nama u finalu Aba lige.

CCC

pre 10 godina

Za nas Grobare ništa novo jer smo na to navikli ove sezone. Ne povratila se nikad vise. Mada ja ne znam kada je to uopšte bilo ovako sa povredama. Nikada..Idemo dalje, bice sve sladje...

Delija

pre 10 godina

Da krenem da nabrajam? Nema potrebe mnogo je Amera iz Zvezde otislo za Bozic u Usa nikada se nisu vratili neki su i bukvalno bezali po aeredromu a neki su to i ismejavali... Odlazili su i bezali zato sto Zvezda nije imala prebijenu banku neko se tada smejao... Ista sudbina zadesila te sto su se smejali! Kakva crna povreda, covek je otisao cim se zavrsila Evro liga tj cim je video da ste ispali!

Balavo mace

pre 10 godina

Spas za Partizan ce biti onog trenutka kad"veliki trenerski mag"postane njegova proslost.Odlazi i vodi mlitavog Gasica sa sobom!VISE TE NE ZELIMO!

Cuvar vrata

pre 10 godina

A da nije slucajno pobegao od Dula i njegovih casova ljubavi, kao sto ce i Bogdan na kraju sezone. Pa kad Partizan dogodine navali sa Teparom i Biciklistom na nasu Super ligu i kvalifikacije za zavrsni turnir Radivoja Koraca.

Enrico Pallazzo

pre 10 godina

Citam i ne mogu da verujem sta pisu ljudi..kakva povreda, kakvi bakraci, znalo se da se ne vraca.. Nije dosao na diciplinski trening i to je bio kraj... Nije lud da trpi maltretiranje, on je covek profesionalac

Otis'o si, sarmu prob'o nisi

pre 10 godina

Cekaj bre, zar Kinzija nije licno pregledao specijalista Dusko i dao mu dozvolu da igra? Kako sad ovo? Ko tu koga farba i ko je tu neiskren? Pitam se...

Pew

pre 10 godina

Iskreno sumnjam da je to razlog.Ima on povredu nije da je 100% fit ali povredio je zglob i povreda nije teže prirode pa da završi toliko rano sezonu.Ako je istina da je zbog para onda nemam reči, da ostaviš drugare pred toliko važnim mečevima.Ja ću verovati da je povreda pošto ova druga solucija mi je nepojmiva.

petarczv

pre 10 godina

sta bi sa cuvenim fazama sa pocetka sezone?? kako menjamo trenera,kako nas napustaju igraci kako nas vi dobijate...nista se od toga nije desilo ali zato kod vas se sve to desava jos samo da otpustite dulenceta... a da ne mozete on je glavni

grobarZR

pre 10 godina

Kinzi, Vesterman, Milosavljević, Bertans... malo li je!? I niko da pozove na odgovornost onog Gašića koji ga je forsirao povređenog u Zagrebu i Duleta kojem je očigledno povređen igrao u derbiju! I posle na koga da kukamo kad smo sami sebi najveći neprijatelji!?

ma daj bre

pre 10 godina

Svaka cast, kulturno odradjeno. Zna se zasto se ne vraca i da to nema nikakve veze sa povredom, ali nije hteo da opljuje gurua i druzinu.
(casovi bola, 28. mart 2014 22:31)

Naravno da ima veze sa povredom, a i sa tim da nije hteo da trpi nečija iživljavanja rizikujući svoje zdravlje. Terali su ga da igra povređen u derbiju, pa u Zagrebu, pa u Ljubljani, pa da onda sa jakim bolovima u zglobu dođe na jutanji "čas ljubavi", a usput mu sve vreme govorili da mu nije ništa i da ga bolucka noga malo, ima prođe to. Pa nije niko lud da rizikuje svoje zdravlje zbog nekog isfrustriranog neurastenika. I sad nikom ništa, povrediše se on, Leo, Berta, Gagi, na po desetak dana i Tepić i Bogdan, i nikom ništa, teraj dalje... dok neko ne izgubi život, karijeru ili šta? Da li neko od vas novinara ima hrabrosti da sutra postavi pitanje onome koji treba da odgovori na njega ili ćete opet ćutke da slušate tirade o porezu i centrima moći?

pegone

pre 10 godina

@Sledeci je Bogdan jedva cekam :-)
(todor, 29. mart 2014 11:49)
Na cemu ti zivis kad se radujes nesreci i povredama drugih osoba.
Bas jadno. :-(

casovi bola

pre 10 godina

Svaka cast, kulturno odradjeno. Zna se zasto se ne vraca i da to nema nikakve veze sa povredom, ali nije hteo da opljuje gurua i druzinu.

Gongash

pre 10 godina

Sledeci je Bogdan jedva cekam :-)
(todor, 29. mart 2014 11:49)

Ovakve fasisticke komentare ne treba objavljivati.
A maloumnici koji ih pisu treba da stanu ispred ogledala i da se zamisle gde je priroda pogresila.

zoran

pre 10 godina

Steta...propustice ovaj trening u 3 izjutra, po povratku u Beograd...

Posle mi neko prica kako je Dule Vujosevic veliki trener..!! Covek ideju nema sa fiziologijom i anatomijom..osakatio je ceo tim..ejjjj..ceo tim...pa to nikome , u istoriji kosarke, nije poslo za rukom...
Kako cu ga provalili Rusi (CSKa) i oterali bez zadrshke...

zvezdaš

pre 10 godina

Nemoj da me pogrešno shvatite,nisam ovde da likujem,ali... Pre svega hoću da kažem da sam oduševljen Kinsijem,odličan momak,sportista,deluje i kao dobar covek. Što se tiče igračkih kvaliteta,igračina,šutira,skače,prodire,dodaje,brani,ma sve. E sada da se vratimo na suštini. Necu da pričam o tome da li je plaćen ili ne i kolika mu je plata jer to ne znam,kao što ne zna ni 99% ljudi koji ovde komentarišu. Problem je njegova povreda i nalazi specijalista koji su mu govorili da može da igra.E sada ko je u pravu,da li specijalisti iz Amerike ili naši,to je pitanje? I ako su ga terali da igra,iako nije bio spreman za to,nego treba da odgovara jer to nije ljudski.

radna grupa

pre 10 godina

@a kao niste znali da nece igrati? nema para, nema igraca, sad znate kako je Zvezdi bilo
(rafa!!!, 28. mart 2014 22:41)

Ne kontam koja je poenta ovog, i slicnih komentara? Kao, ovako je bilo zvezdi, sad cemo mi da vidimo... Pa nije moguce da je zvezdi ovako vec nekoliko decenija? Sta ste to uradili kad ste imali pare i igrace, a imali ste ih, ako nista, u onoj drzavi? Sta uradiste? Kao, samo zato sto par godina niste imali dovoljno kesa da platite neke tamo crnce, "krila vam skresana" pa niste mogli da bljesnete punim sjajem? Pitam jos jednom, koji je vas najveci uspjeh onda kad niste imali problema s parama, i kad ste mogli da platite te svoje crnce? Mi kad smo placali svoje, bar smo nekad nesto i osvojili. Vi i sa njima i bez njih, i sa parama i bez, jedno veliko nista. Uleti po koji sporadicni kup, vise kao izuzetak koji potvrdjuje pravilo, i uleti jednom u deceniji jedan reprezentativac iz vasih redova, i to je sve sto ja pamtim od KKCZ, iako imam 35 godina. Slusajuci vas kako se tripujete s tom "sad cete vidjeti kako je nama bilo" pricom, covjek bi pomislio da vas Vujosevic, Dacic i CIA sabotiraju u kosarci od 70-ih godina proslog vijeka...
Napisah ovo zato sto zaista zabrinjava procenat ljudi koji se ovde javljaju stvarno ubijedjeni u pricu da je vase bojkotovanje trofeja u kosarci, a nasa navika da iste uzimamo, samo rezultat jedne velike zavjere...

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Vidim da nam baba vange u bordo belom predvidjaju njihovu sudbinu ! Iz Partizana niko ne bezi,iz Partizana niko nije bezao ! Igrati za Partizan je zelja skoro svakog decaka koji pocne da se bavi kosarkom,tako da za Partizan nikada nece biti zime jer za razliku od vas ima toliko legenda i znalaca koji ce uvek naci neko resenje ! To sto nema para za Kinsija samo vama olaksava posao,pa izvolite,dobite nas na terenu kao sto ste to radili i do sada.

Tutavela Kidevela

pre 10 godina

Nije verovao našim lekarima pa je išao u Majami po mišljenje? ne znam zašto, ali kad je odleteo, znao sam da se neće vratiti.

Voracek 93

pre 10 godina

Nema potrebe da se ovako prikriva istina. Čovek neće da igra bez para i tačka. I razumem ga. Hvala mu na svemu do sada, jedan od najboljih stranaca u Partizanu ikada.

Al

pre 10 godina

Koga nema, bez njega se mora! Grobari, na nama ostaje da u ovim teskim trenucima podrzimo klub u najvecoj mogucoj meri. Nema predaje, iako su sada sanse za osvajanje bilo koje titule svedene na minimum. Sta da se radi, takav je zivot nas partizanovaca. Ne ocajavajmo i ne nasedajmo na provokacije iz komsiluka. Na njima je sada pritisak, a mi sto jaci otpor pruzimo, to bolje. Borba pa sta bude!

ikis

pre 10 godina

Direktna krivica strucnog staba i doktora u klubu, ko jos tera povredjenog igraca da igra po 30 minuta. Treba da tuzi klub pa nek veliki trener proda neku sliku da ga isplati. Koji ce ozbiljan igrac hteti da dodje jos u Partizan posle svega ovoga?

srba

pre 10 godina

Kao prvo čovjek je igrao povrijeđen protiv CIbone kada je šepao i stajao pola utakmice a kreten od trenera ga ne vadi napolje. Druga stvar vjerovatno se to nije saniralo kako treba a onda je odigrao nekoliko utakmica i to ga je dokusurilo. Ne bi me iznenadilo da nema ni para pa da je uz prećutnu saglasnost otišao. Uprava nam je nesposobna da nađe sponzora i da se organizuju da uzmu neki dinar. Nešto tu smrdi debelo a debeli se sve više bavi teorijama zavjere a sve manje košarkom. Vrijeme je za pospremanje u voljenom mi klubu. Od kako se vratio iz CSKA to nije više onaj DULE.

ljkra

pre 10 godina

nemojte da lazete narod vise. Covek je pobegao iz partzana jer ne prima platu vec duze vreme. Satro je imao povredu i nije igrao samo u aba ligi. Kad dodje evroliga on se oporavi.

Petar

pre 10 godina

Protiv Cibone je igrao povredjen, tj nije mogao ni da hoda kako treba, a niko sa klupe Partizana nije rekao da treba da izadje sa terena. Sportisti nisu gladijatori i treba se odnositi prema njima fer. I da je hteo da igra tako povredjen nnora biti neko priseban i da kaze" on ne može da igra" Verovatno nebi pogorsao povredu posle.

milan26

pre 10 godina

Evo da vam kazem istinite cinjenice jer ne mogu da slusam kakve nebuloze pisete! Kinsi se povredio sa cibonom, trazio da udje u igru da mu mobilisu zglob, bio je vruc jos pa nije osecao bol,iako je sepao! pocela je spekulacija da nece igrati u kupu, i on je dva dana posle tekme napisao na tviteru, ''svasta ovde novinari pisu, kad je sledeci trening, dolazim''! Srcan je igrac, sam je trazio da igra! Medjutim video je da povreda veca! Posle je sam insistirao da igra, i igrao neke velicanstvene tekme! javio se problem sto bol ne nestaje, i on nije imao snage i za tekme i za trening, pa je hteo samo da igra i doslo je do svadje jer Dule ne voli ne zalaganje na treningu! Onda je Kinsi malo iz revolta rekao da ide u Ameriku na preglede! jbg! Nema krivca tu! A da Dule ima velike buve ove sezone da gresi,ocito je to!

Dragan mrdja 94'

pre 10 godina

Auuu ,kakav se igrac povredi ,zelim mu sto brzi oporavak iako sam Veliki Delija stvarno mi ga je zao ali bio je primoran da igra pod povredama.

Uki

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu, ali mi je mnogo krivo. Sjajan igrac, igra pametno i nekako se po igri razlikuje od drugih iz nase lige. Dosta sutira sa polu-distance, retko trojke, u derbiju je bio najveca opasnost. Bori se za svaku loptu, gine do kraja, stvarno steta...

ja

pre 10 godina

A na toj istoj utakmici protiv Cibone kada se povredio, veliki mag sa klupe ga je rovitog vratio u igru posle svega par minuta...i moguce presudno doprineo ovakvoj informaciji (povredi). No, nema veze. Vaznije su price o budzetu, porezu, rekordima, a povrede i zdravlje igraca su sporedne stvari.
(metall, 28. mart 2014 22:04)

Preporucio bih ti da se ubuduce ne pravis pametan i mudar kad vec nisi... Tu utakmicu je vodio Vladimir Gasic. Dusko Vujosevic iznosi istinu i realne stvari u javnost, druga stvar je sto se vama panterima ta istina ne svidja. Dok nebojsa covic non stop pokusava da zavara ljude. Najgore je sto mu ,,neki iz predgradja" sve sto kaze veruju... I zato ih drzi u malom dzepu i barata sa njima kako zeli.

moraju objaviti

pre 10 godina

"Нажалост и овог момка су, као и Лучића лане, лагали након прегледа у приватној клиници Свети Сава, да може да настави са тренизима, а није смео. Момак је имао руптуру лигамената чланка ноге. Ајде што је наставио да игра на утакмици на којој је покидао лигаменте, него је након тога играо још више од месец дана . . .
(Neka nam je Bog u pomoći, 29. mart 2014 04:09)"

1. Specijalna bolnica "Sveti Sava" je drzavna bolnica
2. Lucic je imao problema sa ledjima a ne "rupturu ligamenata clanka noge" u februaru
3. Da li je Lucic pokidao ligamente clanka noge ili je imao rupturu?
4. Lucic je igrao u februaru
5. Lucic je igrao u martu
6. Lucic je igrao u aprilu
7. Lucic je igrao u junu
8. Lucic je povredu iz februara obnovio na pripremama reprezentacije, kada je reprezentaciji ocajnicki bio potreban neko na poziciji trojke.

Sada vidimo ko stvarno laze.

kiza

pre 10 godina

ZVEZDAS...odusevio si me komentarom ,prava kosarkaska i po meni tacna analiza..mislim da povreda nije zalecena kako treba.ugledajte se na coveka pisite o igri kako ste doziveli neku utakmicu a ne samo rekla kazala...Zvezda je npr igrala ocajno do produzetka..Vujosevic pravi neke bravure tehnicko takticke. ..Radonjic od kad je otisao Silb nema Bobija...pisite sta mislite o igri vasih klubova i navijajte za vas klub a ne protiv onog drugog...

CR7

pre 10 godina

I ako sam navijac Zvezde,Kinsi jedan od najboljih stranaca ovde,izgleda da covek nece da igra za dzabe,ipak razumljivo.Steta za vas,mnogo dobar igrac.Ajde Grobari dobite Hrvate a mi cemp ove druge,pa da igramo finale i da dva srpska kluba idu opet u evro ligu.Pozz

Diktator

pre 10 godina

Ova povreda def nema veze sa malerima. Ovo je samoubistvo u reziji Gasica,nestrucnih lica iz strucnog staba i kluba uopste.Igrac je doziveo laksu povredu koja je zahtevala krace mirovanje ali je nestrucnim radom u klubu igrac masakriran i doveden u stanje havarije. Zao mi je njega kao coveka i odlicnog igraca..sa ovim i def ostajemo na jednom cilju do kraja sezone, obezbedjivanju EL, a imali smo tim za velika dela. Koji je neko svesno unistio usled svoje sujete.

татататира

pre 10 godina

@moraju objaviti
Чекај, ти мртав ладан и после ове повреде, а након тешких повреда Бертанса, Вестермана и Милосављевића, хоћеш да кажеш да је све ово случајно и да нема кривице стручног штаба и медицинске екипе, да их Вујошевић не форсира преко сваке мере ризикујући им здравље? Па ја стварно не знам шта да ти кажем на то.

beli

pre 10 godina

Sezona još nije gotova. Svim navijači FMP-a koji se raduju povredama naših igrača (nadam se da su u manjini) bih poručio da se sete završnice prošle sezone kada im se najbolji igrač Rakočević povredio. Znaju koliko je to uticalo na ekipu. Polako, nije ni ljudski ni hrišćanski radovati se tuđim problemima, jer sve se vraća kao bumerang. (alexPFC, 28. mart 2014 22:28)
vazno je da ste se prosle sezone hvalili kako ste tempirali formu za kraj i osvojili aba ligu i kls a nigde niste spomenuli povrede rakocevica i savovica a sad kad mi uzmemo sve punace vam usta biti vasih povreda kao razlog neuspeha

tradicija frustracije

pre 10 godina

@videcete kad se kompletiraju berta ridji brat,kinzi,sasa nba pavlovic...tako ste govorili grobari pre 2meseca. a vidimo da kinzi tutnuo u sad,nba pavlovic ugusio bogdana i sad se obojica ispucavaju u nedogled. bertans ako se zatvori totalno beskoristan igrac,fizicki nespreman i ne vidim cemu toliko nadanja. pukli ste.
(crni_redstar, 29. mart 2014 09:51)

Nemas pojma kako besmisleno i komicno zvuci bilo kakva prijetnja od vas, pa makar bila i s realnom podlogom kao sada. Nekad kad citam komentare ovde, zaista se zapitam da li sam se probudio u nekoj epizodi zone sumraka gdje je sve naopako, ili se ljudima pomracio um od silnih frustracija pa ne znaju sta pisu? Druze, ako smo mi pukli, vi ste eksplodirali, i to odavno. Taman da i Vujosevic Dr. Dule, sa sve navijacima i cijelim timom pokida ligamente, u jedno mozemo i ja i ti biti sigurni: Nikad, ali nikad nas necete terorisati i izdominirati onako kako mi to cinimo, evo hvala bogu, jos od proslog milenijuma. Podigli smo letvicu za vas, taman da i covic igra krilo, a vucic centra, nikad necete imati ono sto imamo mi, a to je dupla satisfakcija da u kosarci uzmes sve sto se uzeti moze, i da usput ponizis i ugasis najveceg rivala.

*

pre 10 godina

Legenda je vec sve dogovorio sa Kinzijem na dve godine, uslov je bio da se dobro odmori i resetuje od ovogodisnjih pogresnih (jut?rnjih) treninga.

A?

pre 10 godina

Razumem da se neki igrac povredi. To je sport. Ali, najveci trener na svetu je ove sezone redovno imao povredjene igrace, vise od pola tima! Grobari, sto se ne zapitate zasto? Zato sto je D.V. tezak fanatik, zato sto ih prosto maltretira na treninzima, zato sto je navikao da osvaja titule na silu, zato sto hoce od fice da napravi porsea, zato sto nije pod libelom! ZATO!

Saca

pre 10 godina

Kinzija placa menadzer i njemu se dujuju pare, prema tome, nema para, nema igranja, procitali ste, izvinite sto moram da prekinem ulazim u avion. Prema tome, kakva povreda, igrao covek po 30 minuta posle toga, a culi ste i izjavu DV kada su ga pitali gde je Kinzi, on odgovorio, nemam pojma zasto je otisao u USA.

nikola

pre 10 godina

A na toj istoj utakmici protiv Cibone kada se povredio, veliki mag sa klupe ga je rovitog vratio u igru posle svega par minuta...i moguce presudno doprineo ovakvoj informaciji (povredi). No, nema veze. Vaznije su price o budzetu, porezu, rekordima, a povrede i zdravlje igraca su sporedne stvari.
(metall, 28. mart 2014 22:04)

"Veliki mag" je na toj utakmici iskljucen posle par minuta,a utakmicu je vodio pomocni trener.
Kinziju se plate isplacuju na vreme(ako neko razmislja u tom pravcu) i u svakom slucaju i da mu je zakasnila neka plata nebi sigurno zbog toga resio da iz protesta ne igra do kraja sezone,nema nikakvog smisla.Eventualno bi mogao da trazi da ga puste u drugi klub ili nesto slicno.Nadam se da cemo dovesti nekog kao zamenu za super ligu,ima jos 10-tak dana vremena,ako ne nista,guramo sa ovim,vec sam oguglao.

Marko

pre 10 godina

Na moju veliku zalost, ovaj scenario sam znao jos pred utakmicu sa CSKA u Moskvi. Nisu pare problem, vec je problem bila povreda. Dule ga je isforsirao da igra neke utakmice i ako je povredjen. Mislim da su dve utakmice bile, nakon cega se Kinsi pobunio i odbio da trenira. Pokusali su da ga nagovore da ostane i odigra F4 Aba lige, ali izgleda da nisu uspeli. Dule je za mene legenda, ali definitivno ove sezone nesto nestima kako treba.

ja

pre 10 godina

Kao fora povredjen ,pobegao na vreme, nije lud da igra za kiselu vodu.A tek iduce godine sledi rasulo.
(Sad je stvarno gotov, 28. mart 2014 22:12)

Za tvoju informaciju, Kinzi je jedini dobijao redovnu platu, jer je, kako je Dule vise puta naglasavao, imao manju toleranciju prema kasnjenju plata od ostalih. A to sto je slab ugovor, to stoji, ali istina je da je on sam pristao da potpise takav ugovor, sa malom platom u odnosu na njegov kvalitet...a verujem da se nije nijednog trenutka pokajao zbog toga, jer je doziveo nezaboravno iskustvo, igrajuci pred strasvenim navijacima, ciji je postao ljubimac i heroj.

Piksi iz kornera

pre 10 godina

Preporucio bih ti da se ubuduce ne pravis pametan i mudar kad vec nisi... Tu utakmicu je vodio Vladimir Gasic. Dusko Vujosevic iznosi istinu i realne stvari u javnost, druga stvar je sto se vama panterima ta istina ne svidja. Dok nebojsa covic non stop pokusava da zavara ljude. Najgore je sto mu ,,neki iz predgradja" sve sto kaze veruju... I zato ih drzi u malom dzepu i barata sa njima kako zeli.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 29. mart 2014 00:00)

Družeee, Gašić je Velimir a ne Vladimir!

vlajko

pre 10 godina

(Ranko, 28. mart 2014 22:21)

Neka se mane Dule "čarobnjaštva" i neka nam kaže ko je i zašto Kinsija povređenog u Zagrebu i Ljubljani terao da igra!? I zašto su pokušali da zataškaju povredu time što su ga slali kod doktora koji su Kinziju govorili da mu nije ništa iako je trpeo velike bolove, a doktori u Americi ustanovili i zašto?

Neka nam je Bog u pomoći

pre 10 godina

Нажалост и овог момка су, као и Лучића лане, лагали након прегледа у приватној клиници Свети Сава, да може да настави са тренизима, а није смео. Момак је имао руптуру лигамената чланка ноге. Ајде што је наставио да игра на утакмици на којој је покидао лигаменте, него је након тога играо још више од месец дана . . .

kokolo

pre 10 godina

Kao sto sam napisao i proslog marta sačekajmo maj pa onda svodimo racune.Jedini košarkaški mag koji radi u ovom delu evrope je Dule može nekom da se svidi a nekom ne njegova karijera to dokazuje.Kada se govori o vezi povreda i treninga svako ko je postao igrac zna kako je to postao a to je jer je u nekom periodu svog zivota trenirao 6-10 sati dnevno.Samo jak trening pravi rezultate i hemiju tima.
Partizan je prvak 12 godina za redom dalja rasprava je izlišna.

mililica

pre 10 godina

I ko će sad da odgovara za ovo što je urađeno Kinziju? Čoveka su slali kod naših nazovi stručnjaka da mu se igraju sa karijerom! I to nakon što su ga Vujošević i Gašić fizčki uništili kao i mnoge pre njega. Pobegao čovek na vreme, nije glup da mu se neko igra sa zdravljem. Slučajno Bertans, slučajno Milosavljević, slučajno Vesterman, slučajno Kinzi, sve slučajno, Vučić kriv. I Čović i Vesić

DARKO PARTIZAN

pre 10 godina

Treba postovati coveka dao je sve za partizan dok je bio zdrav koliko nam je samo radosti dao atraktivnim potezima... Zelim mu sve najbolje i brz oporavak majstore!

Mladen CG

pre 10 godina

Na platnom spisku Partizana su:
* Igrači sa platom iznad 100 000 godišnje
Kinsi
Bertans
Milosavljevic
Vesterman
Pavlovic
Bogdanovic
Lovern
* Ispod 100 000 godišnje
Tepic
Dalo
Gagic
Musli
* Zanemarljiva primanja do 20 000 godišnje
Milutinov
Andric
Salic

Na platnom spisku Crvene Zvezde su:
*Igrači sa platom iznad 100 000 godišnje
Dženkins
Nelson
Blažić
Katić
*Ispod 100 000 godišnje
Marjanović
Radenović
Dragićević
Lipovija
Simonović
* Zanemarljiva primanja do 20 000
Mitrović
lazić
Tejić

Ovo Vam može dati jasniju sliku o budžetima dva kluba, jer ovdje se izgleda zaboravlja da se i povrijeđenom igraču isplaćuje plata

Pozdrav

nemanja

pre 10 godina

Sto se mene tice, ocekujem jos samo dve pobede do kraja a to su obe sa Cedevitom. Nadam se da smo u stanju da sa ovim timom to dva puta uradimo u Beogradu. Ostalo me ne zanima. Ako jos nesto vise urade, to ce biti cudo. Jedva cekam kraj ove bedne, najbednije sezone od kad pratim klub. Neka mi neko kaze da li je iko ovako bio nesrecan? Bertans, Leo, Gagi, Kinzi. Svi sa teskim povredama i visemesecnim pauzama. U jednom momentu i Bogdan, Tepic, cak i Bezbradica. Uz to bolest Duleta koji nije vodio tim na nekoliko utakmica. Malo li je to? Pritom, igramo Top16, otvoreno se borimo za finale ABA i EL, i tek sledi domaca liga za prestiz. Uz to, finansijske blokade racuna, i grcanje u dugovima. Ne smemo dozvoliti da nam ugase klub. Sledeca godina bi nam ostavila skoro sve igrace koji vrede. Ubedjen sam da ce se sve uciniti da Partizan ne bude u mogucnosti da ih zadrzi i da se raspadne. Ne dajmo to!!!!

crni_redstar

pre 10 godina

videcete kad se kompletiraju berta ridji brat,kinzi,sasa nba pavlovic...tako ste govorili grobari pre 2meseca. a vidimo da kinzi tutnuo u sad,nba pavlovic ugusio bogdana i sad se obojica ispucavaju u nedogled. bertans ako se zatvori totalno beskoristan igrac,fizicki nespreman i ne vidim cemu toliko nadanja. pukli ste.

The Wolf

pre 10 godina

Nikada se u istoriji košarke nije desilo da se čak trojica igrača teško povrede i da završe sezonu mnogo pre njenog kraja - Leo Westermann, Dragan Milosavljević i Tarence Kinsey! I to tri igrača iz prve petorke! Na to treba dodati povredu Davisa Bertansa koji se povredio na poslednjem meču prošle sezone, koji nije igrao košarku devet meseci i koji je danas pokazao koliko nam je nedostajao! Sezonu smo započeli sa triom Westermann, Milosavljević, Kinsey, a završavamo je sa triom Tepić, Pavlović, Bertans! Potpuno neverovatno! Treba se skoncentrisati na polufinale ABA lige, izboriti evroligu, a posle šta bude!

Borky

pre 10 godina

Ma kakva povreda.Sve je bilo jasno neki dan kad bucko nije zelio da prica o njemu a da je povreda stvarno upitanju raskuko bih se na sav glas.

mance

pre 10 godina

Nema potrebe da se ovako prikriva istina. Čovek neće da igra bez para i tačka. I razumem ga. Hvala mu na svemu do sada, jedan od najboljih stranaca u Partizanu ikada.
(Voracek 93, 28. mart 2014 22:17)

On je jedini igrač u ekipi koji je apsolutno redovno dobijao novac. Tako da ovo nema nikakve veze sa parama. Verovatno je i vidno šepao protiv Olimpije i protiv Cibone zato što nije primao pare? Sram te bilo komentara, čovek se trudio da potpuno pošteno odradi ugovor, a vratili smo mu time što su ga naši doktori lagali u vezi sa zdravstvenim stanjem. Znaš šta će da kaže o nama kad ga neki američki igrač bude pitao za mišljenje?

skupljac minusa

pre 10 godina

Brz oporavak majstore, ako je istina o povredi tacna. U svakom slucaju za ovih 7-8 meseci si pokazao kakav si igrac i mozda si i najbolji stranac koji je igrao u Partizanu. Ljudi koji prate samo EL ili EK ne znaju da prepoznaju kvalitet ali za mene si ne AK 47 vec TK 47

Ranko

pre 10 godina

Odradio je svaki dolar iz ugovora.Hvala mu na dosadasnjim igrama i brz oporavak.Nadam se da je ovo pravo stanje stvari i da nije u pitanju novac ili nepoštovanje Kinzija i njegovog doprinosa timu.Posle svega i jedan trofej u sezoni bi bio neverovatan uspeh.Ali što bi rekao Dule: "Čarobnjaštvo je težak posao" i zato sve je moguće.

Labud

pre 10 godina

Hvala najvecem caru od Amerikanaca posle Housa, izgurao nam je ovu sezonu, kada je bilo najteze. Steta za jos 2 susreta sa Cedevitom, ali kada djavo njake, on to radi na gomilu. I takva nam je citava sezona.

Vidim vec pocinju ljudi da ismevaju situaciju sa povredjenim covekom. Sta reci...Mali ljudi

profesor

pre 10 godina

Povreda je izgovor. Tarens nije povredjen. Problem je u tome sto njegov agent nezadovoljan time sto Tarensu nisu isplacene dve i po plate nazvao Duleta koji ga je izvrdjao bez i malo stida nakon cega je Tarens spakovao kofere i otisao za Majami navodno na specijalisticke preglede.
Pedja je pokusao da ispegla stvar medjutim Dule je ostao pri svom stavu i to smo ostali brz Tarensa koji ce sigurno ptomeniti sredinu na kraju sezone.

miro

pre 10 godina

Pa za vas nece vise niko normalan igrati,a decka mi je najiskrenije zao.Kao bivsi sportista mogu vama, sto potrcali niste, reci da je forsiranje povredjenih igraca nije nesportski vec neljudski cin.Sramota me.

Temporary Crag

pre 10 godina

Tuga, nadam se da nije istina. Sta reci... No..

Da nije Partizana ne verujem da bi iko sada i pratio kosarku u Srbiji. Ovaj poslednji talas klinaca koji trenira i trenutno igra je rastao gledajuci legende devedesetih i zbog toga su momci imali zelju da treniraju. Cisto sumnjam da je neko trcao na kos i vikao Nesa Ilic ili pak Trifa. Stoga, malo postovanja pokazite prema Partizanu i posebno Duletu kada komentarisete.

Evo, na terenu na kojem sam ja igrao kao klinac(bilo nas je po 20 u svakom momentu) apsolutno nikada nema jednog jedinog deteta, nikada! Mrezica stoji od kada sam je stavio pre 2 godine (pre nije imalo svrhe stavljati je pucala je za 2 nedelje). Naidju nekad klinci, ali sa teniskim reketom.

Suzdrzite se komsije, recite hvala.

Vec sam slican komentar pisao, pa nije prosao moderaciju sto je sramota,pored velikog broja psovki, uvreda,manifesta nepismenosti pa i lazi koje prolaze redovno.

.

pre 10 godina

Ali ovi panteri imaju vise insajderskih informacija o Partizanu nego o svom klubu,oni znaju da Kinsi nije primao platu i to je vec gotova stvar, nema ni ono "moguce da nije primao platu",znaju i da je Zeljko pustio,a znali su i da se Berta nece vratiti nego ostaje u SAD,a Lovernj ide u Fener oko nove g. Dosadni ste,gledajte svoja posle,covek je povrednjen, ici ce na operaciju verovatno i zato ce i propustiti sezonu, ima veliki otok na nozi i cak i da moze da istera sezonu,sigurno je da ne zeli da rizikuje jer ce u novoj sezoni moci da ubode neki veliki ugovor.

s

pre 10 godina

Tepić, Bogdan,Pavlović,Bertans i još jedan sa skele udovolji su za šampione priprema.Kada je Dule strah na drugoj strani se uvek podrazumjeva.

gile bl

pre 10 godina

Mislim da ovo nema veze sa povredom.Ne kazem da je 100% fit ali on je i doveden zato sto je Bertans bio povredjen,cim se Bertans vratio sa njim se biti raskinut ugovor jer ima ogromna primanja.Povreda je samo paravan da ne bi navijaci Partizana navukli bes na upravu.

opskurno

pre 10 godina

Sada vidimo ko stvarno laze.
(moraju objaviti, 29. mart 2014 10:42)

Da, tačno je da je imao povredu leđa. Ima je i dalje, posle svih ovih meseci i ko zna koliko terapija u Španiji. A ima je zato što je nezalečen igrao za Partizan, gde su mu isto kao i Kinsiju govorili da mu nije ništa, boli malo, ali igrač Partizana mora da ima partizanski duh! Raspitaj se nekada ako se slučajno krećete u istim krugovima, a pitaj i zašto Novica nije hteo da se vrati u Partizan, zašto Tripković takođe ide od jednog lekara do drugog... Pozdrav i iskrena želja da malo više razmišljaš svojom glavom i poštuješ momke na terenu koji se iskreno bore dok im neko pumpa ludilo zbog kojeg kasnije ispaštaju.

Mister No

pre 10 godina

Povrede ove sezone vise ne mogu da se nazovu slucajnoscu. Ovo vise nije normalno. Ocigledno se nesto lose radi na treninzima. Pretpostavljam da su treninzi prejaki i kad se doda na to 2-3 utakmice sedmicno dobija se ovaj rezultat. Intezitet treninga mora da se smanji a i da se da vise sanse momcima koji sede na klupi da bi se povecala rotacija i odmarali igraci. Ako se ovako nastavi niko sledece sezone nece hteti da potpise za nas jer niko nece zeleti da rizikuje.

Milko Đurovski

pre 10 godina

Ljudi ajmo razumno...za vreme Zmaga pa na ovamo zvezda je po sezoni menjala min. jedan i po tim. Dakle bilo je nekakvih para, mozda i fiktivnih. Zbog vrsnog nacina poslovanja otisla je u probleme. Zatim se pojavljuje FMP. Gde vi tu vidite Partizan kao drzavni projekat ?

praja

pre 10 godina

Gledam komentare i radovanje pantera zbog velikih problema u vezi ozljeda u Partizanu ali nezaboravite Partizan i igrači se nikad nepredaju a to su vam dokazali u zadnjih dvanaest godina ,možete pisati šta god hoćete ,znam da bi vi voljeli da Dule ode jer je on za Vas noćna trauma ali zapamtite -ranjeni lav je najopasniji!.Vidjeli ste Vašu igru u Eurocupu gdje ste prošli zahvaljući igraču gostiju kojem je lopta otišla u aut a mogu mislit koji bi komentari bili prema Radonjiću kojeg blatite od prošle sezone ,zato pssssssssssss!!!

gbn

pre 10 godina

kao sto malo od vas zna, Kinzija su pregledala tri doktora iz Srbije i konstatovali su da moze da igra medjutim Kinzi je i sam osecao bolove i smatrao je da je najbolje da ode kod svog doktora u Ameriku.
Dule mu je rekao ako ode u Ameriku da vise nece igrati.

price o parama su budalastina...

Mikeli

pre 10 godina

Zasto niko ne prica o tome kako je Kinsi inficirao koleno? Kako su mu stavljali injekcije u zivu ranu? Zasto se niko ne bavi ovim ozbiljnim temama, zasto se precutkuje sve? Je l se toliko bojite Vujosevica kada on nista ne sme da bude pitan? Plasim se da su mnogo ozbiljne stvari u pitanju, ko zna sa cime se novinari suocavaju kada vec godinama niko nista ne sme da da kaze protiv Vujosevica.

nikola

pre 10 godina

vazno je da ste se prosle sezone hvalili kako ste tempirali formu za kraj i osvojili aba ligu i kls a nigde niste spomenuli povrede rakocevica i savovica a sad kad mi uzmemo sve punace vam usta biti vasih povreda kao razlog neuspeha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (beli, 28. mart 2014 23:27)

Ima samo jedna "mala" razlika.Vama su i Rakocevi i Savovic igrali,mozda roviti ,ali su igrali,a nama 3 igraca od pocetka sezone vise nisu tu.

alexPFC

pre 10 godina

Sezona još nije gotova. Svim navijači FMP-a koji se raduju povredama naših igrača (nadam se da su u manjini) bih poručio da se sete završnice prošle sezone kada im se najbolji igrač Rakočević povredio. Znaju koliko je to uticalo na ekipu. Polako, nije ni ljudski ni hrišćanski radovati se tuđim problemima, jer sve se vraća kao bumerang.

optimus

pre 10 godina

Partizanu se predhodnih 15 godina nisu povredila dva igraca,tako da ovo o forsiranju ne pije vodu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (J.D.Aleksandar, 29. mart 2014 12:57

A je l ti pije priču voda da su četiri igrača doživela teške povrede za manje od godinu dana i da je pomoćni trener napustio stručni štab zbog takvog odnosa prema igračima i da je čak i bivši kondicioni trener Partizana, jedan izuzetno fin čovek, rekao da "nešto mora da se menja", što prevedeno na jezik nas ne tako finog sveta znači "šta kog đavola radiš tim igračima pa na svaka dva meseca otpadne po jedan!?". Ne daj Bože, ali ovim tempom će se do kraja sezone ozbiljno povrediti bar još jedan. I ko će onda da bude kriv i koja će priča da ti "pije vodu"?

miloš

pre 10 godina

Očekivano. Neće valjda čovek da dozvoli da se neko iživljava na njemu i da mu prodaje maglu kako nije povređen, nije mu ništa, a njega zglob ubija. A sramota je što su se nameštali takvi lekari kojima zdravlje pacijenta nije na prvom mestu i pitanje je koji će igrač posle toga da ima poverenje u njih.

verujte mi na rec!

pre 10 godina

Dule siba bicem igrace ako ne igraju, licno sam svedok tome. A kada je sam kuci i kada misli da ga niko ne gleda voli da se obuce kao Ramzes II i da mase skiptarom kao Star Wars kid.

Nićifor

pre 10 godina

jasno kao dan - otišao je zbog para. Od kad to nisu relevantni klupski lekari? Pa čovek da ode kod svog privatnog na obali Majamija... Ili je ovo tačno ili su zaista klupski doktori teške dileje...

Milos

pre 10 godina

Vidim da dominiraju komentari navijaca CZ..Ok, slobodno kuckajte..Oni uglavnom komentarisu trenera koji je izbacio vise majstora kosarke nego njihov klub u celoj istoriji ( ne zelim da omalovazim kosrakaski klub Cz , ali to je cista istina )..Kinzi je verovatno otisao zbog love, tako se barem prica, ali vratio se Bertans , i sve bolje igra..Nemojte da se radujete unapred..Ko ide na utakmice Partizana oseca da je Partizan postao neka vrste glasa protiv vlasti..Ne secam se od 2000. da se na tribinama osecao takav stav..Jasno nam je da smo potisnuti u drugi plan. Ali ipak se nadamo da ce se sve resiti na parketu..Kinziju puno srece, veliki je majstor..

grobar

pre 10 godina

ja ne znam... ko nas je kleo nije gubio vreme.... sezona za zaborav... je*es trofeje imamo ih i previse, steta za momke.
mozda je vreme da krenemo od nule, da presecemo jedan lep period od 12 godina sa duletom. dovedemo miloja, nove igrace, mlade i nase, i eventualno jednog stranca da pravi razliku, pa opet jovo nanovo...

Pfc Rules

pre 10 godina

Steta stvarno, bez obzira na razlog... jedini top igrac stranac u ABA ligi! Sve najbolje, i zaista se nadam da ces nastaviti karijeru kod nas.

ivan

pre 10 godina

a ovako ce biti jos sladje kad uzmemo titulu!!!grobari uzimamo titulu 1000 % zna se ko je najbolji kad je najteze!cigani lozite se do kraja aprila a posle jovo nanovo kao i svake kodine!!!!

mk

pre 10 godina

za nikolu:
Nisam znao da su Vesterman i Milosavljevic povredjeni od leta,nesto mi se cini da je bila Nova godina,a to bas nije pocetak sezone:)
toliko:)

nevidljivi panter

pre 10 godina

@Mladen CG-coki ti li si? kao prvo povredjeni igraci imaju osiguranje koje pokriva veci deo njihovih plata a kao drugo losa ti je tabela,preko 200000 su dzenkins,nelson i bobi,a hoces da kazes da simonovic ima manje od 100000?!? u tvoju pricu cemo poverovati kao i u pricu o tajanstvenom ulazku u arenu

ultrasrbin

pre 10 godina

Plate Partizana necu da komentarisem jer nisam upucen poput strucnjaka ciju tabelu sam uzeo da mu pokazem koliko laze:

Na platnom spisku Crvene Zvezde su:
*Igrači sa platom iznad 100 000 godišnje
Dženkins (500000$ ili 365000 evra)
Nelson (preko 200000 evra)
Blažić (preko 200000 evra)
Katić (nije mi poznato,ali je sigurno iznad 100000 kao sto si napisao)
Marjanović (iznad 100000)
Dragićević (oko 200000)
Simonović (iznad 100000)
*Ispod 100 000 godišnje
Radenović (mislim da je blizu 100000)
Lipovija

* Zanemarljiva primanja do 20 000
Mitrović
lazić
Tejić

uskoro ce pobediti istina

pre 10 godina

Kakava crna povreda, zna se vec danima da je pobegao iz partizana i od vujosevica jer ga je terao da igra povredjen! Ceo Beograd to zna danima! A znate sta je najbolje u svemu ovome? Vrlo uskoro ce grobari saznati jednu izuzetno bolnu istinu a to je kolika je Kinsijeva plata i da je najplaceniji kosarkas u regionu! A onda ce izaci sve vujoseviceve lazi o budzetu na povrsinu! zato je vujosevic i trazio da im se hitno isplati sve od sponzora da bi ucutkali Kinsija da ih ne tuzi jer bi se saznalo koliko je primao. Sve ono sto pricaju pogrdno grobari o Zvezdi vazi upravo za njihov klub. I o kukanju i o visokim platama i o drzavnoj pomoci i politicarima. Ali tako je to uvek. Lopov vice drzte lopova, a k... prica o postenju.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Vidim da nam baba vange u bordo belom predvidjaju njihovu sudbinu ! Iz Partizana niko ne bezi,iz Partizana niko nije bezao ! Igrati za Partizan je zelja skoro svakog decaka koji pocne da se bavi kosarkom,tako da za Partizan nikada nece biti zime jer za razliku od vas ima toliko legenda i znalaca koji ce uvek naci neko resenje ! To sto nema para za Kinsija samo vama olaksava posao,pa izvolite,dobite nas na terenu kao sto ste to radili i do sada.

Dule Vujosevic

pre 10 godina

Sta pricaju ovi iz Novosti, kao uganuo clanak ovo ono, pa sta kao neka povreda??????????? Moze on jos da igra i mora. Alo breee casovi ljubavi su toooo

Mare

pre 10 godina

Mnogo dobar igrac,zao mi je sto je postao zrtva kompleksa samoprozvanog trenerskog maga.Suludo je terati nekoga da igra sa povredom...setite se samo kad nije mogao da hoda protiv zvezde,a igrao sve vreme

ja

pre 10 godina

A na toj istoj utakmici protiv Cibone kada se povredio, veliki mag sa klupe ga je rovitog vratio u igru posle svega par minuta...i moguce presudno doprineo ovakvoj informaciji (povredi). No, nema veze. Vaznije su price o budzetu, porezu, rekordima, a povrede i zdravlje igraca su sporedne stvari.
(metall, 28. mart 2014 22:04)

Preporucio bih ti da se ubuduce ne pravis pametan i mudar kad vec nisi... Tu utakmicu je vodio Vladimir Gasic. Dusko Vujosevic iznosi istinu i realne stvari u javnost, druga stvar je sto se vama panterima ta istina ne svidja. Dok nebojsa covic non stop pokusava da zavara ljude. Najgore je sto mu ,,neki iz predgradja" sve sto kaze veruju... I zato ih drzi u malom dzepu i barata sa njima kako zeli.

metall

pre 10 godina

A na toj istoj utakmici protiv Cibone kada se povredio, veliki mag sa klupe ga je rovitog vratio u igru posle svega par minuta...i moguce presudno doprineo ovakvoj informaciji (povredi). No, nema veze. Vaznije su price o budzetu, porezu, rekordima, a povrede i zdravlje igraca su sporedne stvari.

Balavo mace

pre 10 godina

Spas za Partizan ce biti onog trenutka kad"veliki trenerski mag"postane njegova proslost.Odlazi i vodi mlitavog Gasica sa sobom!VISE TE NE ZELIMO!

Hereos

pre 10 godina

Samo se vi bavite posetom u Areni i sa 24.000 duhova, izgleda da vam je vaznije da pljujete druge i da ih omalovazavate nego da gledate sebe i svoje dvoriste.

radna grupa

pre 10 godina

@a kao niste znali da nece igrati? nema para, nema igraca, sad znate kako je Zvezdi bilo
(rafa!!!, 28. mart 2014 22:41)

Ne kontam koja je poenta ovog, i slicnih komentara? Kao, ovako je bilo zvezdi, sad cemo mi da vidimo... Pa nije moguce da je zvezdi ovako vec nekoliko decenija? Sta ste to uradili kad ste imali pare i igrace, a imali ste ih, ako nista, u onoj drzavi? Sta uradiste? Kao, samo zato sto par godina niste imali dovoljno kesa da platite neke tamo crnce, "krila vam skresana" pa niste mogli da bljesnete punim sjajem? Pitam jos jednom, koji je vas najveci uspjeh onda kad niste imali problema s parama, i kad ste mogli da platite te svoje crnce? Mi kad smo placali svoje, bar smo nekad nesto i osvojili. Vi i sa njima i bez njih, i sa parama i bez, jedno veliko nista. Uleti po koji sporadicni kup, vise kao izuzetak koji potvrdjuje pravilo, i uleti jednom u deceniji jedan reprezentativac iz vasih redova, i to je sve sto ja pamtim od KKCZ, iako imam 35 godina. Slusajuci vas kako se tripujete s tom "sad cete vidjeti kako je nama bilo" pricom, covjek bi pomislio da vas Vujosevic, Dacic i CIA sabotiraju u kosarci od 70-ih godina proslog vijeka...
Napisah ovo zato sto zaista zabrinjava procenat ljudi koji se ovde javljaju stvarno ubijedjeni u pricu da je vase bojkotovanje trofeja u kosarci, a nasa navika da iste uzimamo, samo rezultat jedne velike zavjere...

Al

pre 10 godina

Koga nema, bez njega se mora! Grobari, na nama ostaje da u ovim teskim trenucima podrzimo klub u najvecoj mogucoj meri. Nema predaje, iako su sada sanse za osvajanje bilo koje titule svedene na minimum. Sta da se radi, takav je zivot nas partizanovaca. Ne ocajavajmo i ne nasedajmo na provokacije iz komsiluka. Na njima je sada pritisak, a mi sto jaci otpor pruzimo, to bolje. Borba pa sta bude!

old habits die hard

pre 10 godina

@Kao fora povredjen ,pobegao na vreme, nije lud da igra za kiselu vodu.A tek iduce godine sledi rasulo.
(Sad je stvarno gotov, 28. mart 2014 22:12)

Ne kaze se "iduce godine", nego "sledece sezone". Pobogu...

ja

pre 10 godina

Kao fora povredjen ,pobegao na vreme, nije lud da igra za kiselu vodu.A tek iduce godine sledi rasulo.
(Sad je stvarno gotov, 28. mart 2014 22:12)

Za tvoju informaciju, Kinzi je jedini dobijao redovnu platu, jer je, kako je Dule vise puta naglasavao, imao manju toleranciju prema kasnjenju plata od ostalih. A to sto je slab ugovor, to stoji, ali istina je da je on sam pristao da potpise takav ugovor, sa malom platom u odnosu na njegov kvalitet...a verujem da se nije nijednog trenutka pokajao zbog toga, jer je doziveo nezaboravno iskustvo, igrajuci pred strasvenim navijacima, ciji je postao ljubimac i heroj.

Cuvar vrata

pre 10 godina

A da nije slucajno pobegao od Dula i njegovih casova ljubavi, kao sto ce i Bogdan na kraju sezone. Pa kad Partizan dogodine navali sa Teparom i Biciklistom na nasu Super ligu i kvalifikacije za zavrsni turnir Radivoja Koraca.

zvezdas

pre 10 godina

Pisao sam i ranije i verovao sam u nasu kosarku.Partizan je uvek bio taj koji je predvodio i zasluzeno je bilo.
I kada je 1992.pokorio Evropu i sve nas ponosnim nacinio,bilo nam je na cast.Svima.
Da pozelim ovom momku uspesan oporavak i neka se vrati,jos bolji i jaci.
I neka tako bude...

alexPFC

pre 10 godina

Sezona još nije gotova. Svim navijači FMP-a koji se raduju povredama naših igrača (nadam se da su u manjini) bih poručio da se sete završnice prošle sezone kada im se najbolji igrač Rakočević povredio. Znaju koliko je to uticalo na ekipu. Polako, nije ni ljudski ni hrišćanski radovati se tuđim problemima, jer sve se vraća kao bumerang.

*

pre 10 godina

Legenda je vec sve dogovorio sa Kinzijem na dve godine, uslov je bio da se dobro odmori i resetuje od ovogodisnjih pogresnih (jut?rnjih) treninga.

kokolo

pre 10 godina

Kao sto sam napisao i proslog marta sačekajmo maj pa onda svodimo racune.Jedini košarkaški mag koji radi u ovom delu evrope je Dule može nekom da se svidi a nekom ne njegova karijera to dokazuje.Kada se govori o vezi povreda i treninga svako ko je postao igrac zna kako je to postao a to je jer je u nekom periodu svog zivota trenirao 6-10 sati dnevno.Samo jak trening pravi rezultate i hemiju tima.
Partizan je prvak 12 godina za redom dalja rasprava je izlišna.

CCC

pre 10 godina

Za nas Grobare ništa novo jer smo na to navikli ove sezone. Ne povratila se nikad vise. Mada ja ne znam kada je to uopšte bilo ovako sa povredama. Nikada..Idemo dalje, bice sve sladje...

Pew

pre 10 godina

Iskreno sumnjam da je to razlog.Ima on povredu nije da je 100% fit ali povredio je zglob i povreda nije teže prirode pa da završi toliko rano sezonu.Ako je istina da je zbog para onda nemam reči, da ostaviš drugare pred toliko važnim mečevima.Ja ću verovati da je povreda pošto ova druga solucija mi je nepojmiva.

s

pre 10 godina

Tepić, Bogdan,Pavlović,Bertans i još jedan sa skele udovolji su za šampione priprema.Kada je Dule strah na drugoj strani se uvek podrazumjeva.

Derane

pre 10 godina

Tako su Ameri bezali i iz Zvezde, uz razne izgovore, jer nisu bili isplaceni, e sad sta je ovde stvarno u pitanju ne znam, u svakom slucaju dobar igrac...

petarczv

pre 10 godina

sta bi sa cuvenim fazama sa pocetka sezone?? kako menjamo trenera,kako nas napustaju igraci kako nas vi dobijate...nista se od toga nije desilo ali zato kod vas se sve to desava jos samo da otpustite dulenceta... a da ne mozete on je glavni

zex86

pre 10 godina

Pa kako da se ne dogodi ovo?Covek celu godinu prima stipendiju,a svi koji su studirali znaju kako je mizaran iznos,samim tim nema se raznovrsnu ishranu,veliki napori,povreda je ocekivana...Pozdrav za Kinzija,i oporavi se sto pre. Dobar lik i jos bolji kosarkas!

nikola

pre 10 godina

A na toj istoj utakmici protiv Cibone kada se povredio, veliki mag sa klupe ga je rovitog vratio u igru posle svega par minuta...i moguce presudno doprineo ovakvoj informaciji (povredi). No, nema veze. Vaznije su price o budzetu, porezu, rekordima, a povrede i zdravlje igraca su sporedne stvari.
(metall, 28. mart 2014 22:04)

"Veliki mag" je na toj utakmici iskljucen posle par minuta,a utakmicu je vodio pomocni trener.
Kinziju se plate isplacuju na vreme(ako neko razmislja u tom pravcu) i u svakom slucaju i da mu je zakasnila neka plata nebi sigurno zbog toga resio da iz protesta ne igra do kraja sezone,nema nikakvog smisla.Eventualno bi mogao da trazi da ga puste u drugi klub ili nesto slicno.Nadam se da cemo dovesti nekog kao zamenu za super ligu,ima jos 10-tak dana vremena,ako ne nista,guramo sa ovim,vec sam oguglao.

Milko Đurovski

pre 10 godina

Ljudi ajmo razumno...za vreme Zmaga pa na ovamo zvezda je po sezoni menjala min. jedan i po tim. Dakle bilo je nekakvih para, mozda i fiktivnih. Zbog vrsnog nacina poslovanja otisla je u probleme. Zatim se pojavljuje FMP. Gde vi tu vidite Partizan kao drzavni projekat ?

crni_redstar

pre 10 godina

videcete kad se kompletiraju berta ridji brat,kinzi,sasa nba pavlovic...tako ste govorili grobari pre 2meseca. a vidimo da kinzi tutnuo u sad,nba pavlovic ugusio bogdana i sad se obojica ispucavaju u nedogled. bertans ako se zatvori totalno beskoristan igrac,fizicki nespreman i ne vidim cemu toliko nadanja. pukli ste.

Milos

pre 10 godina

Vidim da dominiraju komentari navijaca CZ..Ok, slobodno kuckajte..Oni uglavnom komentarisu trenera koji je izbacio vise majstora kosarke nego njihov klub u celoj istoriji ( ne zelim da omalovazim kosrakaski klub Cz , ali to je cista istina )..Kinzi je verovatno otisao zbog love, tako se barem prica, ali vratio se Bertans , i sve bolje igra..Nemojte da se radujete unapred..Ko ide na utakmice Partizana oseca da je Partizan postao neka vrste glasa protiv vlasti..Ne secam se od 2000. da se na tribinama osecao takav stav..Jasno nam je da smo potisnuti u drugi plan. Ali ipak se nadamo da ce se sve resiti na parketu..Kinziju puno srece, veliki je majstor..

Delija

pre 10 godina

Da krenem da nabrajam? Nema potrebe mnogo je Amera iz Zvezde otislo za Bozic u Usa nikada se nisu vratili neki su i bukvalno bezali po aeredromu a neki su to i ismejavali... Odlazili su i bezali zato sto Zvezda nije imala prebijenu banku neko se tada smejao... Ista sudbina zadesila te sto su se smejali! Kakva crna povreda, covek je otisao cim se zavrsila Evro liga tj cim je video da ste ispali!

nemanja

pre 10 godina

Sto se mene tice, ocekujem jos samo dve pobede do kraja a to su obe sa Cedevitom. Nadam se da smo u stanju da sa ovim timom to dva puta uradimo u Beogradu. Ostalo me ne zanima. Ako jos nesto vise urade, to ce biti cudo. Jedva cekam kraj ove bedne, najbednije sezone od kad pratim klub. Neka mi neko kaze da li je iko ovako bio nesrecan? Bertans, Leo, Gagi, Kinzi. Svi sa teskim povredama i visemesecnim pauzama. U jednom momentu i Bogdan, Tepic, cak i Bezbradica. Uz to bolest Duleta koji nije vodio tim na nekoliko utakmica. Malo li je to? Pritom, igramo Top16, otvoreno se borimo za finale ABA i EL, i tek sledi domaca liga za prestiz. Uz to, finansijske blokade racuna, i grcanje u dugovima. Ne smemo dozvoliti da nam ugase klub. Sledeca godina bi nam ostavila skoro sve igrace koji vrede. Ubedjen sam da ce se sve uciniti da Partizan ne bude u mogucnosti da ih zadrzi i da se raspadne. Ne dajmo to!!!!

ivan

pre 10 godina

a ovako ce biti jos sladje kad uzmemo titulu!!!grobari uzimamo titulu 1000 % zna se ko je najbolji kad je najteze!cigani lozite se do kraja aprila a posle jovo nanovo kao i svake kodine!!!!

tradicija frustracije

pre 10 godina

@videcete kad se kompletiraju berta ridji brat,kinzi,sasa nba pavlovic...tako ste govorili grobari pre 2meseca. a vidimo da kinzi tutnuo u sad,nba pavlovic ugusio bogdana i sad se obojica ispucavaju u nedogled. bertans ako se zatvori totalno beskoristan igrac,fizicki nespreman i ne vidim cemu toliko nadanja. pukli ste.
(crni_redstar, 29. mart 2014 09:51)

Nemas pojma kako besmisleno i komicno zvuci bilo kakva prijetnja od vas, pa makar bila i s realnom podlogom kao sada. Nekad kad citam komentare ovde, zaista se zapitam da li sam se probudio u nekoj epizodi zone sumraka gdje je sve naopako, ili se ljudima pomracio um od silnih frustracija pa ne znaju sta pisu? Druze, ako smo mi pukli, vi ste eksplodirali, i to odavno. Taman da i Vujosevic Dr. Dule, sa sve navijacima i cijelim timom pokida ligamente, u jedno mozemo i ja i ti biti sigurni: Nikad, ali nikad nas necete terorisati i izdominirati onako kako mi to cinimo, evo hvala bogu, jos od proslog milenijuma. Podigli smo letvicu za vas, taman da i covic igra krilo, a vucic centra, nikad necete imati ono sto imamo mi, a to je dupla satisfakcija da u kosarci uzmes sve sto se uzeti moze, i da usput ponizis i ugasis najveceg rivala.

pitanje

pre 10 godina

Da li neko od vas novinara u sebi ima dovoljno profesionalne etike da Vujoševića pita da li ga je sramota da proziva igrača kome je zahvaljujući njegovim postupcima zdravlje bilo ozbiljno ugroženo? Pa on bi ladno igrao sa povređenim zglobom da nije otišao po mišljenje pravog lekara!

praja

pre 10 godina

Gledam komentare i radovanje pantera zbog velikih problema u vezi ozljeda u Partizanu ali nezaboravite Partizan i igrači se nikad nepredaju a to su vam dokazali u zadnjih dvanaest godina ,možete pisati šta god hoćete ,znam da bi vi voljeli da Dule ode jer je on za Vas noćna trauma ali zapamtite -ranjeni lav je najopasniji!.Vidjeli ste Vašu igru u Eurocupu gdje ste prošli zahvaljući igraču gostiju kojem je lopta otišla u aut a mogu mislit koji bi komentari bili prema Radonjiću kojeg blatite od prošle sezone ,zato pssssssssssss!!!

moraju objaviti

pre 10 godina

"Нажалост и овог момка су, као и Лучића лане, лагали након прегледа у приватној клиници Свети Сава, да може да настави са тренизима, а није смео. Момак је имао руптуру лигамената чланка ноге. Ајде што је наставио да игра на утакмици на којој је покидао лигаменте, него је након тога играо још више од месец дана . . .
(Neka nam je Bog u pomoći, 29. mart 2014 04:09)"

1. Specijalna bolnica "Sveti Sava" je drzavna bolnica
2. Lucic je imao problema sa ledjima a ne "rupturu ligamenata clanka noge" u februaru
3. Da li je Lucic pokidao ligamente clanka noge ili je imao rupturu?
4. Lucic je igrao u februaru
5. Lucic je igrao u martu
6. Lucic je igrao u aprilu
7. Lucic je igrao u junu
8. Lucic je povredu iz februara obnovio na pripremama reprezentacije, kada je reprezentaciji ocajnicki bio potreban neko na poziciji trojke.

Sada vidimo ko stvarno laze.

Mladen CG

pre 10 godina

Na platnom spisku Partizana su:
* Igrači sa platom iznad 100 000 godišnje
Kinsi
Bertans
Milosavljevic
Vesterman
Pavlovic
Bogdanovic
Lovern
* Ispod 100 000 godišnje
Tepic
Dalo
Gagic
Musli
* Zanemarljiva primanja do 20 000 godišnje
Milutinov
Andric
Salic

Na platnom spisku Crvene Zvezde su:
*Igrači sa platom iznad 100 000 godišnje
Dženkins
Nelson
Blažić
Katić
*Ispod 100 000 godišnje
Marjanović
Radenović
Dragićević
Lipovija
Simonović
* Zanemarljiva primanja do 20 000
Mitrović
lazić
Tejić

Ovo Vam može dati jasniju sliku o budžetima dva kluba, jer ovdje se izgleda zaboravlja da se i povrijeđenom igraču isplaćuje plata

Pozdrav

Ranko

pre 10 godina

Odradio je svaki dolar iz ugovora.Hvala mu na dosadasnjim igrama i brz oporavak.Nadam se da je ovo pravo stanje stvari i da nije u pitanju novac ili nepoštovanje Kinzija i njegovog doprinosa timu.Posle svega i jedan trofej u sezoni bi bio neverovatan uspeh.Ali što bi rekao Dule: "Čarobnjaštvo je težak posao" i zato sve je moguće.

Labud

pre 10 godina

Hvala najvecem caru od Amerikanaca posle Housa, izgurao nam je ovu sezonu, kada je bilo najteze. Steta za jos 2 susreta sa Cedevitom, ali kada djavo njake, on to radi na gomilu. I takva nam je citava sezona.

Vidim vec pocinju ljudi da ismevaju situaciju sa povredjenim covekom. Sta reci...Mali ljudi

nikola

pre 10 godina

vazno je da ste se prosle sezone hvalili kako ste tempirali formu za kraj i osvojili aba ligu i kls a nigde niste spomenuli povrede rakocevica i savovica a sad kad mi uzmemo sve punace vam usta biti vasih povreda kao razlog neuspeha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (beli, 28. mart 2014 23:27)

Ima samo jedna "mala" razlika.Vama su i Rakocevi i Savovic igrali,mozda roviti ,ali su igrali,a nama 3 igraca od pocetka sezone vise nisu tu.

beli

pre 10 godina

Sezona još nije gotova. Svim navijači FMP-a koji se raduju povredama naših igrača (nadam se da su u manjini) bih poručio da se sete završnice prošle sezone kada im se najbolji igrač Rakočević povredio. Znaju koliko je to uticalo na ekipu. Polako, nije ni ljudski ni hrišćanski radovati se tuđim problemima, jer sve se vraća kao bumerang. (alexPFC, 28. mart 2014 22:28)
vazno je da ste se prosle sezone hvalili kako ste tempirali formu za kraj i osvojili aba ligu i kls a nigde niste spomenuli povrede rakocevica i savovica a sad kad mi uzmemo sve punace vam usta biti vasih povreda kao razlog neuspeha

Temporary Crag

pre 10 godina

Tuga, nadam se da nije istina. Sta reci... No..

Da nije Partizana ne verujem da bi iko sada i pratio kosarku u Srbiji. Ovaj poslednji talas klinaca koji trenira i trenutno igra je rastao gledajuci legende devedesetih i zbog toga su momci imali zelju da treniraju. Cisto sumnjam da je neko trcao na kos i vikao Nesa Ilic ili pak Trifa. Stoga, malo postovanja pokazite prema Partizanu i posebno Duletu kada komentarisete.

Evo, na terenu na kojem sam ja igrao kao klinac(bilo nas je po 20 u svakom momentu) apsolutno nikada nema jednog jedinog deteta, nikada! Mrezica stoji od kada sam je stavio pre 2 godine (pre nije imalo svrhe stavljati je pucala je za 2 nedelje). Naidju nekad klinci, ali sa teniskim reketom.

Suzdrzite se komsije, recite hvala.

Vec sam slican komentar pisao, pa nije prosao moderaciju sto je sramota,pored velikog broja psovki, uvreda,manifesta nepismenosti pa i lazi koje prolaze redovno.

grobar

pre 10 godina

ja ne znam... ko nas je kleo nije gubio vreme.... sezona za zaborav... je*es trofeje imamo ih i previse, steta za momke.
mozda je vreme da krenemo od nule, da presecemo jedan lep period od 12 godina sa duletom. dovedemo miloja, nove igrace, mlade i nase, i eventualno jednog stranca da pravi razliku, pa opet jovo nanovo...

apokalipsa

pre 10 godina

nesto ne vjerujem u ovu slucajnost tipa povreda, dosao pavlovic stigao berta i sad odjednom kinzi vuce povredu dva mjeseca, a do sada je kao lagano sepao. Nesto mi ovde opasno smrdi, ali hvala ti Ti Kej uzivao sam gledajuci te kako Partizanu dajes 120% svojih mogucnosti, thanks for everything..!!

The Wolf

pre 10 godina

Nikada se u istoriji košarke nije desilo da se čak trojica igrača teško povrede i da završe sezonu mnogo pre njenog kraja - Leo Westermann, Dragan Milosavljević i Tarence Kinsey! I to tri igrača iz prve petorke! Na to treba dodati povredu Davisa Bertansa koji se povredio na poslednjem meču prošle sezone, koji nije igrao košarku devet meseci i koji je danas pokazao koliko nam je nedostajao! Sezonu smo započeli sa triom Westermann, Milosavljević, Kinsey, a završavamo je sa triom Tepić, Pavlović, Bertans! Potpuno neverovatno! Treba se skoncentrisati na polufinale ABA lige, izboriti evroligu, a posle šta bude!

.

pre 10 godina

Ali ovi panteri imaju vise insajderskih informacija o Partizanu nego o svom klubu,oni znaju da Kinsi nije primao platu i to je vec gotova stvar, nema ni ono "moguce da nije primao platu",znaju i da je Zeljko pustio,a znali su i da se Berta nece vratiti nego ostaje u SAD,a Lovernj ide u Fener oko nove g. Dosadni ste,gledajte svoja posle,covek je povrednjen, ici ce na operaciju verovatno i zato ce i propustiti sezonu, ima veliki otok na nozi i cak i da moze da istera sezonu,sigurno je da ne zeli da rizikuje jer ce u novoj sezoni moci da ubode neki veliki ugovor.

Saša Nbg

pre 10 godina

Jedan od većih careva koji su igrali u Partizanu. Uvek je davao maksimum i nije glumio neko ludilo kao što Amerikanci znaju, setimo se Acie Law-a. Isforsiran da igra pod povredom zbog važnosti mečeva i kratke rotacije što mu je možda i sjebalo zglob. Možda mu se i duguje lova. Nebitno. Kapa dole za sve.

Mikeli

pre 10 godina

Zasto niko ne prica o tome kako je Kinsi inficirao koleno? Kako su mu stavljali injekcije u zivu ranu? Zasto se niko ne bavi ovim ozbiljnim temama, zasto se precutkuje sve? Je l se toliko bojite Vujosevica kada on nista ne sme da bude pitan? Plasim se da su mnogo ozbiljne stvari u pitanju, ko zna sa cime se novinari suocavaju kada vec godinama niko nista ne sme da da kaze protiv Vujosevica.

Saca

pre 10 godina

Kinzija placa menadzer i njemu se dujuju pare, prema tome, nema para, nema igranja, procitali ste, izvinite sto moram da prekinem ulazim u avion. Prema tome, kakva povreda, igrao covek po 30 minuta posle toga, a culi ste i izjavu DV kada su ga pitali gde je Kinzi, on odgovorio, nemam pojma zasto je otisao u USA.

nevidljivi panter

pre 10 godina

@Mladen CG-coki ti li si? kao prvo povredjeni igraci imaju osiguranje koje pokriva veci deo njihovih plata a kao drugo losa ti je tabela,preko 200000 su dzenkins,nelson i bobi,a hoces da kazes da simonovic ima manje od 100000?!? u tvoju pricu cemo poverovati kao i u pricu o tajanstvenom ulazku u arenu

A?

pre 10 godina

Razumem da se neki igrac povredi. To je sport. Ali, najveci trener na svetu je ove sezone redovno imao povredjene igrace, vise od pola tima! Grobari, sto se ne zapitate zasto? Zato sto je D.V. tezak fanatik, zato sto ih prosto maltretira na treninzima, zato sto je navikao da osvaja titule na silu, zato sto hoce od fice da napravi porsea, zato sto nije pod libelom! ZATO!

Neka nam je Bog u pomoći

pre 10 godina

Нажалост и овог момка су, као и Лучића лане, лагали након прегледа у приватној клиници Свети Сава, да може да настави са тренизима, а није смео. Момак је имао руптуру лигамената чланка ноге. Ајде што је наставио да игра на утакмици на којој је покидао лигаменте, него је након тога играо још више од месец дана . . .

neki tamo delija

pre 10 godina

Brz oporavak majstore. Mekejleb i on su vam najbolji stranci do sad. Jak udarac za Partizan, olaksanje za Zvezdu sto nece igrati sa nama u finalu Aba lige.

Otis'o si, sarmu prob'o nisi

pre 10 godina

Cekaj bre, zar Kinzija nije licno pregledao specijalista Dusko i dao mu dozvolu da igra? Kako sad ovo? Ko tu koga farba i ko je tu neiskren? Pitam se...

татататира

pre 10 godina

@moraju objaviti
Чекај, ти мртав ладан и после ове повреде, а након тешких повреда Бертанса, Вестермана и Милосављевића, хоћеш да кажеш да је све ово случајно и да нема кривице стручног штаба и медицинске екипе, да их Вујошевић не форсира преко сваке мере ризикујући им здравље? Па ја стварно не знам шта да ти кажем на то.

mililica

pre 10 godina

I ko će sad da odgovara za ovo što je urađeno Kinziju? Čoveka su slali kod naših nazovi stručnjaka da mu se igraju sa karijerom! I to nakon što su ga Vujošević i Gašić fizčki uništili kao i mnoge pre njega. Pobegao čovek na vreme, nije glup da mu se neko igra sa zdravljem. Slučajno Bertans, slučajno Milosavljević, slučajno Vesterman, slučajno Kinzi, sve slučajno, Vučić kriv. I Čović i Vesić

profesor

pre 10 godina

Povreda je izgovor. Tarens nije povredjen. Problem je u tome sto njegov agent nezadovoljan time sto Tarensu nisu isplacene dve i po plate nazvao Duleta koji ga je izvrdjao bez i malo stida nakon cega je Tarens spakovao kofere i otisao za Majami navodno na specijalisticke preglede.
Pedja je pokusao da ispegla stvar medjutim Dule je ostao pri svom stavu i to smo ostali brz Tarensa koji ce sigurno ptomeniti sredinu na kraju sezone.

Enrico Pallazzo

pre 10 godina

Citam i ne mogu da verujem sta pisu ljudi..kakva povreda, kakvi bakraci, znalo se da se ne vraca.. Nije dosao na diciplinski trening i to je bio kraj... Nije lud da trpi maltretiranje, on je covek profesionalac

mance

pre 10 godina

Nema potrebe da se ovako prikriva istina. Čovek neće da igra bez para i tačka. I razumem ga. Hvala mu na svemu do sada, jedan od najboljih stranaca u Partizanu ikada.
(Voracek 93, 28. mart 2014 22:17)

On je jedini igrač u ekipi koji je apsolutno redovno dobijao novac. Tako da ovo nema nikakve veze sa parama. Verovatno je i vidno šepao protiv Olimpije i protiv Cibone zato što nije primao pare? Sram te bilo komentara, čovek se trudio da potpuno pošteno odradi ugovor, a vratili smo mu time što su ga naši doktori lagali u vezi sa zdravstvenim stanjem. Znaš šta će da kaže o nama kad ga neki američki igrač bude pitao za mišljenje?

ma daj bre

pre 10 godina

Svaka cast, kulturno odradjeno. Zna se zasto se ne vraca i da to nema nikakve veze sa povredom, ali nije hteo da opljuje gurua i druzinu.
(casovi bola, 28. mart 2014 22:31)

Naravno da ima veze sa povredom, a i sa tim da nije hteo da trpi nečija iživljavanja rizikujući svoje zdravlje. Terali su ga da igra povređen u derbiju, pa u Zagrebu, pa u Ljubljani, pa da onda sa jakim bolovima u zglobu dođe na jutanji "čas ljubavi", a usput mu sve vreme govorili da mu nije ništa i da ga bolucka noga malo, ima prođe to. Pa nije niko lud da rizikuje svoje zdravlje zbog nekog isfrustriranog neurastenika. I sad nikom ništa, povrediše se on, Leo, Berta, Gagi, na po desetak dana i Tepić i Bogdan, i nikom ništa, teraj dalje... dok neko ne izgubi život, karijeru ili šta? Da li neko od vas novinara ima hrabrosti da sutra postavi pitanje onome koji treba da odgovori na njega ili ćete opet ćutke da slušate tirade o porezu i centrima moći?

verujte mi na rec!

pre 10 godina

Dule siba bicem igrace ako ne igraju, licno sam svedok tome. A kada je sam kuci i kada misli da ga niko ne gleda voli da se obuce kao Ramzes II i da mase skiptarom kao Star Wars kid.

optimus

pre 10 godina

Partizanu se predhodnih 15 godina nisu povredila dva igraca,tako da ovo o forsiranju ne pije vodu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (J.D.Aleksandar, 29. mart 2014 12:57

A je l ti pije priču voda da su četiri igrača doživela teške povrede za manje od godinu dana i da je pomoćni trener napustio stručni štab zbog takvog odnosa prema igračima i da je čak i bivši kondicioni trener Partizana, jedan izuzetno fin čovek, rekao da "nešto mora da se menja", što prevedeno na jezik nas ne tako finog sveta znači "šta kog đavola radiš tim igračima pa na svaka dva meseca otpadne po jedan!?". Ne daj Bože, ali ovim tempom će se do kraja sezone ozbiljno povrediti bar još jedan. I ko će onda da bude kriv i koja će priča da ti "pije vodu"?

zoran

pre 10 godina

Steta...propustice ovaj trening u 3 izjutra, po povratku u Beograd...

Posle mi neko prica kako je Dule Vujosevic veliki trener..!! Covek ideju nema sa fiziologijom i anatomijom..osakatio je ceo tim..ejjjj..ceo tim...pa to nikome , u istoriji kosarke, nije poslo za rukom...
Kako cu ga provalili Rusi (CSKa) i oterali bez zadrshke...

Voracek 93

pre 10 godina

Nema potrebe da se ovako prikriva istina. Čovek neće da igra bez para i tačka. I razumem ga. Hvala mu na svemu do sada, jedan od najboljih stranaca u Partizanu ikada.

Diktator

pre 10 godina

Ova povreda def nema veze sa malerima. Ovo je samoubistvo u reziji Gasica,nestrucnih lica iz strucnog staba i kluba uopste.Igrac je doziveo laksu povredu koja je zahtevala krace mirovanje ali je nestrucnim radom u klubu igrac masakriran i doveden u stanje havarije. Zao mi je njega kao coveka i odlicnog igraca..sa ovim i def ostajemo na jednom cilju do kraja sezone, obezbedjivanju EL, a imali smo tim za velika dela. Koji je neko svesno unistio usled svoje sujete.

milan26

pre 10 godina

Evo da vam kazem istinite cinjenice jer ne mogu da slusam kakve nebuloze pisete! Kinsi se povredio sa cibonom, trazio da udje u igru da mu mobilisu zglob, bio je vruc jos pa nije osecao bol,iako je sepao! pocela je spekulacija da nece igrati u kupu, i on je dva dana posle tekme napisao na tviteru, ''svasta ovde novinari pisu, kad je sledeci trening, dolazim''! Srcan je igrac, sam je trazio da igra! Medjutim video je da povreda veca! Posle je sam insistirao da igra, i igrao neke velicanstvene tekme! javio se problem sto bol ne nestaje, i on nije imao snage i za tekme i za trening, pa je hteo samo da igra i doslo je do svadje jer Dule ne voli ne zalaganje na treningu! Onda je Kinsi malo iz revolta rekao da ide u Ameriku na preglede! jbg! Nema krivca tu! A da Dule ima velike buve ove sezone da gresi,ocito je to!

Pfc Rules

pre 10 godina

Steta stvarno, bez obzira na razlog... jedini top igrac stranac u ABA ligi! Sve najbolje, i zaista se nadam da ces nastaviti karijeru kod nas.

Marko

pre 10 godina

Na moju veliku zalost, ovaj scenario sam znao jos pred utakmicu sa CSKA u Moskvi. Nisu pare problem, vec je problem bila povreda. Dule ga je isforsirao da igra neke utakmice i ako je povredjen. Mislim da su dve utakmice bile, nakon cega se Kinsi pobunio i odbio da trenira. Pokusali su da ga nagovore da ostane i odigra F4 Aba lige, ali izgleda da nisu uspeli. Dule je za mene legenda, ali definitivno ove sezone nesto nestima kako treba.

gbn

pre 10 godina

kao sto malo od vas zna, Kinzija su pregledala tri doktora iz Srbije i konstatovali su da moze da igra medjutim Kinzi je i sam osecao bolove i smatrao je da je najbolje da ode kod svog doktora u Ameriku.
Dule mu je rekao ako ode u Ameriku da vise nece igrati.

price o parama su budalastina...

miloš

pre 10 godina

Očekivano. Neće valjda čovek da dozvoli da se neko iživljava na njemu i da mu prodaje maglu kako nije povređen, nije mu ništa, a njega zglob ubija. A sramota je što su se nameštali takvi lekari kojima zdravlje pacijenta nije na prvom mestu i pitanje je koji će igrač posle toga da ima poverenje u njih.

opskurno

pre 10 godina

Sada vidimo ko stvarno laze.
(moraju objaviti, 29. mart 2014 10:42)

Da, tačno je da je imao povredu leđa. Ima je i dalje, posle svih ovih meseci i ko zna koliko terapija u Španiji. A ima je zato što je nezalečen igrao za Partizan, gde su mu isto kao i Kinsiju govorili da mu nije ništa, boli malo, ali igrač Partizana mora da ima partizanski duh! Raspitaj se nekada ako se slučajno krećete u istim krugovima, a pitaj i zašto Novica nije hteo da se vrati u Partizan, zašto Tripković takođe ide od jednog lekara do drugog... Pozdrav i iskrena želja da malo više razmišljaš svojom glavom i poštuješ momke na terenu koji se iskreno bore dok im neko pumpa ludilo zbog kojeg kasnije ispaštaju.

Mister No

pre 10 godina

Povrede ove sezone vise ne mogu da se nazovu slucajnoscu. Ovo vise nije normalno. Ocigledno se nesto lose radi na treninzima. Pretpostavljam da su treninzi prejaki i kad se doda na to 2-3 utakmice sedmicno dobija se ovaj rezultat. Intezitet treninga mora da se smanji a i da se da vise sanse momcima koji sede na klupi da bi se povecala rotacija i odmarali igraci. Ako se ovako nastavi niko sledece sezone nece hteti da potpise za nas jer niko nece zeleti da rizikuje.

srba

pre 10 godina

Kao prvo čovjek je igrao povrijeđen protiv CIbone kada je šepao i stajao pola utakmice a kreten od trenera ga ne vadi napolje. Druga stvar vjerovatno se to nije saniralo kako treba a onda je odigrao nekoliko utakmica i to ga je dokusurilo. Ne bi me iznenadilo da nema ni para pa da je uz prećutnu saglasnost otišao. Uprava nam je nesposobna da nađe sponzora i da se organizuju da uzmu neki dinar. Nešto tu smrdi debelo a debeli se sve više bavi teorijama zavjere a sve manje košarkom. Vrijeme je za pospremanje u voljenom mi klubu. Od kako se vratio iz CSKA to nije više onaj DULE.

ikis

pre 10 godina

Direktna krivica strucnog staba i doktora u klubu, ko jos tera povredjenog igraca da igra po 30 minuta. Treba da tuzi klub pa nek veliki trener proda neku sliku da ga isplati. Koji ce ozbiljan igrac hteti da dodje jos u Partizan posle svega ovoga?

pegone

pre 10 godina

@Sledeci je Bogdan jedva cekam :-)
(todor, 29. mart 2014 11:49)
Na cemu ti zivis kad se radujes nesreci i povredama drugih osoba.
Bas jadno. :-(

casovi bola

pre 10 godina

Svaka cast, kulturno odradjeno. Zna se zasto se ne vraca i da to nema nikakve veze sa povredom, ali nije hteo da opljuje gurua i druzinu.

grobarZR

pre 10 godina

Kinzi, Vesterman, Milosavljević, Bertans... malo li je!? I niko da pozove na odgovornost onog Gašića koji ga je forsirao povređenog u Zagrebu i Duleta kojem je očigledno povređen igrao u derbiju! I posle na koga da kukamo kad smo sami sebi najveći neprijatelji!?

Piksi iz kornera

pre 10 godina

Preporucio bih ti da se ubuduce ne pravis pametan i mudar kad vec nisi... Tu utakmicu je vodio Vladimir Gasic. Dusko Vujosevic iznosi istinu i realne stvari u javnost, druga stvar je sto se vama panterima ta istina ne svidja. Dok nebojsa covic non stop pokusava da zavara ljude. Najgore je sto mu ,,neki iz predgradja" sve sto kaze veruju... I zato ih drzi u malom dzepu i barata sa njima kako zeli.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 29. mart 2014 00:00)

Družeee, Gašić je Velimir a ne Vladimir!

Gongash

pre 10 godina

Sledeci je Bogdan jedva cekam :-)
(todor, 29. mart 2014 11:49)

Ovakve fasisticke komentare ne treba objavljivati.
A maloumnici koji ih pisu treba da stanu ispred ogledala i da se zamisle gde je priroda pogresila.

ljkra

pre 10 godina

nemojte da lazete narod vise. Covek je pobegao iz partzana jer ne prima platu vec duze vreme. Satro je imao povredu i nije igrao samo u aba ligi. Kad dodje evroliga on se oporavi.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Kao navijac CZ moram da priznam da je Kinzi medju top 3 stranca ikada u Srbiji. Umetnik, nekako je sa lakocom igrao, lepo za oko. Sigurno je puno koristio i Bogdanu sa savetima jer ne zaboravimo da je bio saigrac Dzejmsu i ako je preneo bar nekoliko saveta na Bogdana ovaj je postao bolji igrac... Ja se dobro secam da je Kinzi na jednoj utakmici posle povrede zgloba bukvalno sepao ali ga je trener vratio u igru. Nije ovo trebalo Parrizanu jer eto ostali su i bez cetvrtog bitnog igraca ove godine. Ovo dosta toga menja u korist CZ, bukvalno se sve namestilo... Prakticno povratak Berte nije doneo nista jer je Kinzi out. Ipak kao navijac CZ nadam se da cete vezati dve pobede protiv Cedevite (znamo sta to znaci) pa da na sportski nacin pred spektaklom u Areni odlucimo o prvaku ABA lige. Za takve meceve se zivi. Jak Partizan jaka CZ.

mk

pre 10 godina

za nikolu:
Nisam znao da su Vesterman i Milosavljevic povredjeni od leta,nesto mi se cini da je bila Nova godina,a to bas nije pocetak sezone:)
toliko:)

gile bl

pre 10 godina

Mislim da ovo nema veze sa povredom.Ne kazem da je 100% fit ali on je i doveden zato sto je Bertans bio povredjen,cim se Bertans vratio sa njim se biti raskinut ugovor jer ima ogromna primanja.Povreda je samo paravan da ne bi navijaci Partizana navukli bes na upravu.

Nićifor

pre 10 godina

jasno kao dan - otišao je zbog para. Od kad to nisu relevantni klupski lekari? Pa čovek da ode kod svog privatnog na obali Majamija... Ili je ovo tačno ili su zaista klupski doktori teške dileje...

vlajko

pre 10 godina

(Ranko, 28. mart 2014 22:21)

Neka se mane Dule "čarobnjaštva" i neka nam kaže ko je i zašto Kinsija povređenog u Zagrebu i Ljubljani terao da igra!? I zašto su pokušali da zataškaju povredu time što su ga slali kod doktora koji su Kinziju govorili da mu nije ništa iako je trpeo velike bolove, a doktori u Americi ustanovili i zašto?

miro

pre 10 godina

Pa za vas nece vise niko normalan igrati,a decka mi je najiskrenije zao.Kao bivsi sportista mogu vama, sto potrcali niste, reci da je forsiranje povredjenih igraca nije nesportski vec neljudski cin.Sramota me.

CR7

pre 10 godina

I ako sam navijac Zvezde,Kinsi jedan od najboljih stranaca ovde,izgleda da covek nece da igra za dzabe,ipak razumljivo.Steta za vas,mnogo dobar igrac.Ajde Grobari dobite Hrvate a mi cemp ove druge,pa da igramo finale i da dva srpska kluba idu opet u evro ligu.Pozz

skupljac minusa

pre 10 godina

Brz oporavak majstore, ako je istina o povredi tacna. U svakom slucaju za ovih 7-8 meseci si pokazao kakav si igrac i mozda si i najbolji stranac koji je igrao u Partizanu. Ljudi koji prate samo EL ili EK ne znaju da prepoznaju kvalitet ali za mene si ne AK 47 vec TK 47

Tutavela Kidevela

pre 10 godina

Nije verovao našim lekarima pa je išao u Majami po mišljenje? ne znam zašto, ali kad je odleteo, znao sam da se neće vratiti.

Borky

pre 10 godina

Ma kakva povreda.Sve je bilo jasno neki dan kad bucko nije zelio da prica o njemu a da je povreda stvarno upitanju raskuko bih se na sav glas.

ultrasrbin

pre 10 godina

Plate Partizana necu da komentarisem jer nisam upucen poput strucnjaka ciju tabelu sam uzeo da mu pokazem koliko laze:

Na platnom spisku Crvene Zvezde su:
*Igrači sa platom iznad 100 000 godišnje
Dženkins (500000$ ili 365000 evra)
Nelson (preko 200000 evra)
Blažić (preko 200000 evra)
Katić (nije mi poznato,ali je sigurno iznad 100000 kao sto si napisao)
Marjanović (iznad 100000)
Dragićević (oko 200000)
Simonović (iznad 100000)
*Ispod 100 000 godišnje
Radenović (mislim da je blizu 100000)
Lipovija

* Zanemarljiva primanja do 20 000
Mitrović
lazić
Tejić

Petar

pre 10 godina

Protiv Cibone je igrao povredjen, tj nije mogao ni da hoda kako treba, a niko sa klupe Partizana nije rekao da treba da izadje sa terena. Sportisti nisu gladijatori i treba se odnositi prema njima fer. I da je hteo da igra tako povredjen nnora biti neko priseban i da kaze" on ne može da igra" Verovatno nebi pogorsao povredu posle.

DARKO PARTIZAN

pre 10 godina

Treba postovati coveka dao je sve za partizan dok je bio zdrav koliko nam je samo radosti dao atraktivnim potezima... Zelim mu sve najbolje i brz oporavak majstore!

Dragan mrdja 94'

pre 10 godina

Auuu ,kakav se igrac povredi ,zelim mu sto brzi oporavak iako sam Veliki Delija stvarno mi ga je zao ali bio je primoran da igra pod povredama.

kiza

pre 10 godina

ZVEZDAS...odusevio si me komentarom ,prava kosarkaska i po meni tacna analiza..mislim da povreda nije zalecena kako treba.ugledajte se na coveka pisite o igri kako ste doziveli neku utakmicu a ne samo rekla kazala...Zvezda je npr igrala ocajno do produzetka..Vujosevic pravi neke bravure tehnicko takticke. ..Radonjic od kad je otisao Silb nema Bobija...pisite sta mislite o igri vasih klubova i navijajte za vas klub a ne protiv onog drugog...

zvezdaš

pre 10 godina

Nemoj da me pogrešno shvatite,nisam ovde da likujem,ali... Pre svega hoću da kažem da sam oduševljen Kinsijem,odličan momak,sportista,deluje i kao dobar covek. Što se tiče igračkih kvaliteta,igračina,šutira,skače,prodire,dodaje,brani,ma sve. E sada da se vratimo na suštini. Necu da pričam o tome da li je plaćen ili ne i kolika mu je plata jer to ne znam,kao što ne zna ni 99% ljudi koji ovde komentarišu. Problem je njegova povreda i nalazi specijalista koji su mu govorili da može da igra.E sada ko je u pravu,da li specijalisti iz Amerike ili naši,to je pitanje? I ako su ga terali da igra,iako nije bio spreman za to,nego treba da odgovara jer to nije ljudski.

Uki

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu, ali mi je mnogo krivo. Sjajan igrac, igra pametno i nekako se po igri razlikuje od drugih iz nase lige. Dosta sutira sa polu-distance, retko trojke, u derbiju je bio najveca opasnost. Bori se za svaku loptu, gine do kraja, stvarno steta...