Utorak, 11.03.2014.

20:45

Socijalisti brane Miškovića, DS šampion razaranja

Izvor: Mirjana R. Milenkoviæ

Socijalisti brane Miškoviæa, DS šampion razaranja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

185 Komentari

Sortiraj po:

aNA

pre 10 godina

Svi vrlo dobro znamo ko je Miskovic i ko ga podrzava u kompaniji. Tek presudom protiv tog gospodina izmenice se veoma bitne stvari po pitanju korupcije.Kriminal i korupcija su sinonim za vreme vasti DS-a.Koliko se dugo pricalo o tome a niko nije ima smelosti i hrabrosti da se suoci sa tim osim SNS-a. Njihovi jasni ciljevi i stavovi,kao i realne mogucnosti i borba za bolje sutra su ono sto cini ovu stranku. 16.marta pokazace se da je narod napravio pravi izbor za buducnost Srbije.

sami

pre 10 godina

Demokratski protesti-da,posebno ako protestujete protiv onoga sto ste sami radili prethodnih desetak godina!Sami protiv sebe,samo napred!

misko

pre 10 godina

U vise navrata smo mogli da vidimo da odredjeni politicari prizaju podrsku Miskovicu!S jedne strane imamo Vucica koji pokusava da se obracuna sa kriminalcima i tajkunima,a sa druge imamo one koji stite Miskovica,iz licnih interesa...

burgija

pre 10 godina

Prosto neverovatno kako je prdrska Miskovicu naprasno pocela da raste tokom kampanje!Kod nekih jos "para vrti gde ni burgija nece".

veseli79

pre 10 godina

konacno je neko u srbiji izasao pred gradjane I objasnio kako se dosad trosilo I bogatili pojedinci kojima Niko nije mogao stati na put. Jedino vucic IMA snage I podrske gradjana DA nastavi sa reformama, zato u nedelju samo broj jedan

veseli79

pre 10 godina

vucic sigurno do pobede. slusamo danima kako Nam demokrate pametuju o privlacenju investitora pa sta uradise do juce su bili na vlasti sem sto su se obogatili pojedinci drzava dovedena do ivice bankrota

dr

pre 10 godina

Ovo je deo teksa o preuzimanju JAT-a " Povodom izveštaja BIRN-a oglasila se i lista "Dosta je bilo" na čijem je čelu bivši ministar privrede Saša Radulović, a u saopštenju se navodi da je tekst BIRN-a pokazatelj da je veliko interesovanje javnosti za ugovor opravdano. Dodaje se da bi objavljivanje celokupnog ugovora "izmenilo ishod izbora".

Gargamel

pre 10 godina

Izjave opozicionih stranaka da se sprema nekakva autokratija su vrlo maliciozne... Treba pustiti građane da po svojoj savesti izaberu onog kome najviše veruju a ne plašiti ih i time kupiti izborne poene.

Neposteni grajdanin

pre 10 godina

Ulazeci u studiranje rada i veza funkcionera SPS-a sa onima koji definitivno nisu “dobri momci” mozemo doci do katastrofalnih podataka ali je jedno sigurno, ko ima pravo da proda drzavne rezerve gasa Banatske dvore? Ko ima pravo da sprovodi samovolju po sportskim drustvima? Ko ima pravo i na osnovu cega ima pravo da prima platu 2 miliona dinara? Ko ima pravo da kao ministar Vlade daje izjave koje podrzavaju kriminalce? I na kraju ko ima pravo da se krije iza prava gradjana, da se predstavlja kao neko ko stiti prava gradjana a u stvari brine samo kako da udomi jos nekog postenog socijalistu u neki upravni odbor? Moj jedini komentar je, sramota…

IvanUE

pre 10 godina

Da li smo svi zaboravili stasu socijalisti radili 90-ih? Da li smo zaboravili nacin na koji smo ih skidali sa vlasti jer jedino sto su oni uvek zeleli su fotelje? Da li smo zaboravili one koji su nam ih vratili iz politicke istorije gde im je bilo i mesto? Da li postoji jedan covek koji zeli da zivi u zemlji koju ce voditi Ivica Dacic koji ne zna ko je Misa Banana? Da li nam je potrebno da Bajatovic ima vecu platu? Svi treba da stavimo prst na celo pre nego sto zaokruzimo broj na glasackom listicu i dobro razmislimo u kakvoj drzavi zelimo da zivimo.

Teodor

pre 10 godina

Vucic je rekao ono sto svi znamo, ali je bitna njegova hrabrost i spremnost da to i javno kaze. Zelim da vidim sta ce drzavni organi uraditi povodom sumnjih slucajeva funkcionera SPS-a i da li ikada biti neko uhapsen iz njihovih redova. Ako cemo realno ne bih rekao da su bezgresni.

Braca

pre 10 godina

Bio bih vrlo srecan das u funkcioneri SPS-a saradjivali samo sa Miskovicem. Pored Miskovica oni i dalje imaju prijatelje sa one strane zakona i njihova politika se zasniva na kombinacijama koje ce odraditi dok su na vlasti i koliko ce pribaviti licne koristi dok su na vlasti. To svima treba da bude jasno jer Dacic se krije iza brige o socijalno najugrozenijima sto je za svaku osudu. Ljudi moraju da budu svesni za koga glasaju 16-og marta i ko ce im krojiti sudbinu naredne cetiri godine.

Mi

pre 10 godina

Mi moramo da ispoštujemo uvođenje reda u društvo, za šta se SNS najviše zalagala od samog početka i za borbu protiv svih onih koji su na neposredan način oštetili državu i građane

Rajko od Rasine

pre 10 godina

Čitam i shvatam, bootovi su dobili platu + bonus a to treba opravdati...
I milijarda iz Abu Dabija samo za njih, čestitam, zasluženo!!!

kатанаунитед

pre 10 godina

Мислим да је човек објаснио. Време је да се стане на пут свима онима који су уништавали оно што је генерацијама стварано. Свака част!

Predrag

pre 10 godina

Jos nisi ni pobedio ,a osecas se nezamenljivo,najpametniji si,pretis,uredjujes sramne biltene Kurir i Informer,pravis gradove za tri godine,Mercedes za trideset dana,mesas se u sve,mrzis sve koji te ne vole,uzivas u svojim poltronima...

Blago nama s tobom!

Petra

pre 10 godina

Plan SNS je ovakav: dobija većinu, iako ne mora, prima pod svoje skute još Čedu, Tadića, Dačića i njihovu bulumentu, da bi bili bezpogovorno poslušni, ucenjuje ih za pozicije u vladi. Vučić sve radi sam, a odgovornost deli sa ovima...

Vuk Vučko

pre 10 godina

Vučić za razliku od njegovih prethodnika, SPSa i DSa vodi zrelu i društvenu odgovornu politiku, zasnovanu na političkom dijalogu i mnoštvu političkih kompromisa. Samo na ovakav način može se pomoći našem narodu na Kosovu, i samo ovakvom politikom možemo obezbediti normalan život Srbima na Kosovu, ali i očuvanje naših vekovnih tekovina.

Sluh naroda

pre 10 godina

Pa nije narod baš toliko slep kod očiju, progledao je posle svih neuspešnih rezultata vaše politike, a to se može prosuditi na osnovu sadašnje percepcije DS u očima javnosti.

apolon

pre 10 godina

Socijalisti kao i Dacic zajedno sa njima je podzao i podrzavao DS u razaranju srpske privrede. Oni su zajedno podrzali Miskovica i dobro se zna da su svi oni imali korist od toga, pa je logicno i da ga stite.

Salieri

pre 10 godina

Svi dobro znamo ko podrzava Miskovica i kompaniju. Jedno je sigurno, a to je da ce se presudom protiv istog kljucno izmeniti stvari po pitanju korupcije- problem ce biti resen u samoj srzi.

Nezaposlena

pre 10 godina

Vi DS-ovci koji se toliko zalazete za Djilasa i kompaniju, mora da imate dobro placen posao! Sta je konkretno ds uradio za vreme vlasti? Unistio je sve pred sobom,ne okrenuvsi se da vidi sta je ostalo.Trpali su samo u svoje dzepove a za narod ih nije bilo briga.Jedina sreca u toj nesreci je to sto je narod progledao i resio da ds posalje na smetliste istorije...

Mirce

pre 10 godina

Sns je jedini realan da sagleda stvarnu sitauciju koja je nimalo sjajna i jedini spreman da se suoči sa njom i pravim potezima ojača ekonomiju i spreči odliv mladih.Nadam se da će nova vlada biti bez Sps koji samo parazitira i koči Sns u sprovođenju reformi.

Muharem

pre 10 godina

Samo napred u reforme, donosenja zakona koji moraju da se donesu i dovodjenja investicija. Svi ostali su se pokazali u tajkunskim vezama i politikom "ugradnje" prilikom dovodjenja investitora...

Aca

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je garant političke stabilnosti Srbije. Zato je neophodno da u nedelju dobije što širu podršku, kako bi se što efikasnije suprotstavio krugovima koji su zainteresovani da u Srbiji i dalje cvetaju korupcija i kriminal i da nas zaobilaze ozbiljni investitori.

Istorija

pre 10 godina

Stavom o širokoj koaliciji radi sprovodjenja teških i bolnih reformi Vučić pokazuje stav državnika, kojem su u prvom planu interesi Srbije a ne njegovi lični ili stranački interes. Takav lider je potreban Srbiji u ovom trenutku.

Srbin 100%

pre 10 godina

Toliko o proklamovanom zalaganju socijalista za borbu protiv korupcije,izgleda da se oni samo u javnosti zalazu za to,dok svojim potezima pokusavaju da zastite interes krupnog kapitala

Beety Boop

pre 10 godina

Ne liči mi na Miškovića da pravi propuste takve vrste i ne finansira neke od vodećih stranaka. Da je tako grešio ne bi imao pola Srbije u vlasništvu a mladi lavovi SPS-a ne bi bili tako bezobrazno nadmeni i bogati.

Mirjana

pre 10 godina

Normalno je sto sps brani Miskovica jer su imali korist na obostrano zadovoljstvo. Onoliko koliko nas je ds unistio i opljackao to nijedna partija na svetu nije mogla i tu su sampioni.

Slobodan

pre 10 godina

socijalisti su Miškovića i stvorili, svoje čedo se ne uništava, a što se tiče razaranja, bolji su u sakrivanju i permutovanju svojih dela stavljajući atraktivniji dizajn, sve računajući na senilnost gradjana

konsenzus

pre 10 godina

Potreban je siri drustveni konsenzus da bi se reforme sprovele u delo kako treba i kako bi se promenio postojeci Ustav koji nije dobar,a predstavlja najvisi pravni akt sa kojim svi ostali zakoni moraju biti u saglasnosti.

Njihov izum

pre 10 godina

Ma socijalisti su isto lovatori koji su to bili pre svih i pre demokratske stranke koja se posle rodila. Ovi drze drzavu vise od 30 godina i sve sprege unutar nje su njen izum.

lekcija iz amoralnosti

pre 10 godina

govori šampion demagogije i amoralne politike. pljuje po drugima da bi sakrio brljotine i stravične greške svoje prošlosti.
sebi dao za pravo da može sve što drugi ne smeju ni da pomisle. to smo mu mi dozvolili i zato ćemo ispaštati.

Tacno je

pre 10 godina

Eto ja kad sam to svim pricala niko mi nije veorvao. Ne moze neka partija da bude sa svima u vlasti a da jedina nije ucestvala u sistemu koji je bio na snazi.

Ovo je novo vreme

pre 10 godina

Treba pružiti šansu onima koji hoće pošteno da rade svoj posao i da se late brige oko privllačenja investicija i zapoššljavanja. Da bi to bilo moguće, treba prekinuti veze sa Miškovićem, jednom za svagda, i ujediniti političke istomišljenike.

sanacija

pre 10 godina

Zemlju je do bankrota dovela upravo DS i napravila deficit koji je sad gotovo nemoguce popraviti.Potrebno je vreme,da se prvo "saniraju" problemi koje je DS ostavila u amanet buducoj vlasti.

ljubičica

pre 10 godina

Miškovića brane oni koji su imali koristi od njega, verovatno DS i SPS i ko zna još koliko njih. Nećemo tajkunsku državu već uređenu državu u kojoj vlada zakon, red i rad. Mislim da Vučić ima potencijala za tako nešto.

kredit

pre 10 godina

Nije bilo nijednog kredita,za vreme demokratske vlasti,a da kamata nije bila bar tri puta veca u odnosu na kredit koji smo dobili iz Abu Dabija.

bee

pre 10 godina

Vec smo izgubili preko deset godina,samo bi nam jos trebalo da sad dizu "bune" i "ustanke" oni koji su nas tretirali kao ovce tih deset godina!

ron woodroof

pre 10 godina

@(zimzeleni, 11. mart 2014 23:51)
90-ih Zvezda bila prvak Evrope ja imao kosu, komentar ti je deplasiran, okrenimo se buducnosti, stranke ne treba da napadaju jedne druge , vec da iznose programe za oporavak ekonomije.

Maki

pre 10 godina

Nadam se da će Vučić istrajati u borbi protiv tajkuna poput Miškovića kao i protiv korumpiranih političara,kojih Srbija napokon treba da se oslobodi!

Mislim dakle postojim

pre 10 godina

SNS je formirao svoj koalicioni tim koji ce u ovim izborima da osvoji ogromno poverenje gradjana koje ce da se manifestuje davanjem glasova SNS-u i Aleksandru Vucicu.Ubedjena sam da ce SNS da osvoji apsolutnu vecinu jer je SNS prva partija,do sada,koja nije davala samo predizborna obecanja,vec je sve isakzano i realizovala.Posebno je znacajno da je zapoceta borba protiv organizovanog kriminala,korupcije i svih vidova zloupotreba,kao i da su zapocete najvaznije reforme koje ce da dovedu do sistemskih promena bitnih za dalje pregovore sa EU,kao i nove investicije i otvaranje novih radnih mesta.U tom procesu,nimalo lakom,jer je bilo puno bojkota i negodovanja,glavni akter je bio i ostao Aleksandar Vucic, lider SNS-a i covek koji je celog sebe posvetio ostvarivanju izlaska Srbije iz krize i kretanja put prosperiteta i napretka do jedne moderne,evropske zemlje.Na tom putu, Vucic i njegove pristalice opstace, a to ce da se verifikuje i 16. marta na parlamentarnim izborim.

Avatar

pre 10 godina

Kad bi svako radio i bio posvecen nasoj zemlji kao Aleksandar Vucic Srbija bi vrlo brzo izasla iz krize, al malo je takvih. Vucic je dokazao koliko mu je stalo da Srbija krene putem napretka i prosperiteta.

sljivovica

pre 10 godina

16 marta građani biraju za ekonomski prosparitet i razvoj, napredak našeg društva. Samo Alekdandr Vučić može da sprovede reforme do kraja, da očisti Srbiju od kriminala i korupcije da stvori povoljan investicioni ambijent za privlačenje stranih investicija. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države. Aleksandar Vučić zaista može našu državu da izvuče iz teške ekonomske krize.

missty

pre 10 godina

Mogu da pričaju šta hoće i napadaju koliko hoće ali Vučić uživa ogromno poverenje građana.Uradio je ono što niko nije imao hrabrosti da uradi u Srbiji a to je nemilostrdna borba sa organizovanim kriminalom i korupcijom, obzebedio nam je za veoma kratko vreme jako važne projekte i pokazao kako ozbiljno i odgovorno treba da se vodi zemlja!

Viktorija

pre 10 godina

Jedini politicar koji se u potpunosti opredeljen i posvecen realizaciji interesa naroda u Srbiji. Da nam je vise takvih politicara gde bi nam kraj bio!

Petar

pre 10 godina

Svi koji su tražili izbore imaju šansu da na njima i pobede - kompletna opozicija, samostalno, udruženo, kakao hoće. Ali i zajedno ne mogu se ni primaći naprednoj stranki. Lider kakvog imaju toliko zna šta hoće i kako do tog cilja da stigne i pravi toliku razliku između sebe i opozicije. Običan čovek to vidi, zato i glasa zaone koji stvarno mogu nešto da učine.

fifi

pre 10 godina

Za par dana su izbori a posle izbora biće mnogo ozbiljnija borba protiv kriminala i korupcije.Pa svi oni koji se budu našli na spisku vreme je da odgovaraju za svoj rad. Naprednjaci su nam pokazali da partijska knjižica danas nikoga ne štiti.

ZoranNS

pre 10 godina

Kako se žonglira sa upiranjem prsta KOJA JE STRANKA MOTKAŠKA, samo čekam kada će da upre prst u RADULOVIĆA, ovaj čovek ga je otkrio, prozreo, ukazao koliko je licemernosti u sistemu na čijem čelu se sada malazi Vučić.

rouz

pre 10 godina

Odličan intervju. Sve što mogu da kažem a nisam do sad je da Vas tek čeka borba, napor da sprovedete sve u delo. Ali ja vam verujem i podržavam i vidim za svo ovo vreme od kada ste na vasti da sve što radite radite studiozno, sigurno i časno.

kатанаунитед

pre 10 godina

Није ми само јасно зашто се не покрене поступак против свих функционера који су помагали Мишковића, Шарића и њима сличне. Стварно, крајње је време...

kатанаунитед

pre 10 godina

Није ми само јасно зашто се не покрене поступак против свих функционера који су помагали Мишковића, Шарића и њима сличне. Стварно, крајње је време...

Aristotel

pre 10 godina

(sofronije, 11. mart 2014 23:56)

Zapravo sam video da je covek rekao mnogo, i to vrlo koncizno... Doduse i tvoj komentar je bio koncizan, ali bez poente osim sto opet idemo na neargumentovanu diskusiju. Zapravo rekao si malo, ali nista.

Lud zbunjen

pre 10 godina

Meni stvarno nije jasno da li su ovi ljudi sto pisu sve ovo protiv ppv ziveli ili sa Petrom Panom ili su se vratili sa godisnjeg u Diznilendu.. Au bre sta vi pisete i koga branite..

Miša

pre 10 godina

Konačno na političkoj sceni imamo čoveka koji ima viziju, hrabrost i posvećenost da sprovede reforme do kraja. Imate moju podršku.

Miki moj dobar drugar

pre 10 godina

Hapšenje tajkuna, biznismena i korumpiranih političara i državnih službenika. Razrešenje 24 sporne privatizacije. Konsolidovanje državnih finansija i smanjenje nezaposlenosti. Donošenje reformskih privrednih zakona. Tri-četiri milijarde iz Emirata. Fabriku čipova. Kanale za navodnjavanje i procvat poljoprivrede. Er Srbija. Beograd na vodi. Investicije Mercedesa i Boša. Prestanak partijskog zapošljavanja u državnim institucijama i javnim preduzećima. Finale Kupa šampiona: Mančester siti - Crvena zvezda.
Otkud finale Kupa šampiona? Ne verujete da je predsednik SNS obećao i to. Ja verujem. Čuo sam to iz pouzdanih izvora. Doduše, PPV je rekao da će Zvezdi biti teško u tom finalu, ali da uz našu podršku, Zvezda ima šanse. Mnogo sam glup što verujem u takve izmišljotine? Dobro, jesam - ali, što vi verujete u investiciju Mercedesa u Ikarbus i Fap, u fabriku čipova za 4.000 zaposlenih, u Beograd na vodi...?
Zašto je moj „pouzdani izvor“ manje pouzdan od vašeg Kurira, Informera i Pinka? Ako se radi o verovanju, a ne o činjenicama, onda i vi i ja imamo pravo da verujemo u ono što nam se sviđa. Ipak, politika nije religija. Vaše je pravo da verujete da je Isus hodao po vodi ili sa pet vekni hleba i jednom ribom nahranio 5.000 ljudi, kao što je moje pravo da verujem da je Miki Maus moj komšija i da je baš on opravio lift. Nezgoda je što se politika zasniva i na nečem materijalnom, da ne kažem nečem konkretnom, što direktno utiče na naše fizičke živote.

Ma nije nego

pre 10 godina

DS razorio srbiju, zaduzio...bla, bla

A SADA SA ISTIM TIM TADICEM SURUJES DA OSNUJES VLAST.

APSOLUTNO MI VISE NISTA NIJE JASNO, APSOLUTNO NISTA!

E ZATO CU U INAT TOME DA GLASAM ZA DJILASA I TACKA!

Branko Jovanovic

pre 10 godina

Vucic je za nepune dve godine mnogo uradio na stabilizaciji i poboljsanju rejtinga nase zemlje u svetu. Naravno veliki trud je ulozio u borbi protiv korupcije i kriminala, kao i u dovodjenju stranih investicija. Htele to opozicione stranke da prihvate ili ne.

Velja00

pre 10 godina

Aleksanda Vucic je pravi drzavnik I iskreni politicar sto je u danasnje vreme jako tesko. Otvoreno govori o svemu I bez uvijanja I lazi. Ne daje lazna obecanja, covek koji je rekao stop kriminalu, covek kome nije nimalo lako jer je velika odgovornost na njegovim ledjima i zato mu treba odati svako priznjanje. zato treba galsati za njega na izborima.

anti sns

pre 10 godina

1.Ko je ukrao glasacke listice?
2.Ko se vidao sa Lukom Bojovicem?
3.Ko nas je trovao aflatoksinom?
4.Ko je uveo medijski mrak u Srbiji?
5.Ko je zaposlio partijske poslušnike u javnom sektoru?
6.Ko je uveo solidarni porez?
7.Ko je napravio cirkus glumeci Supermena iz Feketica?
8.Ko se zadužio najmanje 4 milijarde eura, bez ikakvih planova šta sa parama?
9.Ko je predao Kosovo, potpuno uklonivši sve nadležnosti Srbije?
10.Ko finansira Partizan i Zvezdu?
11.Ko je uveo verbalni delikt i najgoru cenzuru?
12.Ko je hapsio bez ikakvih dokaza i nezakonito produžavao pritvor Miroslavu Miškovicu?
13.Ko je iz budžeta platio 2,5 miliona eura, pa prodao svom drugaru Šeiku za 1,5 milion eura hotel Jugobanke na Kopaoniku?
14.Ko je napravio nezabeleženi skandal sa prijemnim ispitima?
15.Ko je dao diplome Tomislavu Nikolicu, i Nenadu Stefanovicu?
16.Ko je obecao, a nije ispunio ukidanje TV pretplate, pojeftinjenje struje, i uvodenje jeftinije tarife tokom dana?
17.Ko bez osnova i dokaza optužuje clanove samo jedne opozicione stranke?
18.Ko preko Kurira najavljuje sva hapšenja i akcije?
19.Ko prisvaja uspehe i završene projekte prethodne vlade, i predstavlja ih svojim uspesima?
20.Cije privremeno vece Beograda neustavno i bez ovlašcenja ugovara i odlucuje o kapitalnim investicijama u Beogradu?
21.Ko obmanjuje naivne glasace Mubadalom, cipovima, Mercedesom?
22.Ko krije,i zbog cega ugovor sa Etihadom?

MAKSIM

pre 10 godina

Veliki posao čeka Srbiju posle 17 marta! Samo štednjom na svim nivoima se može sačuvati malo novca, koji inače i nemamo nego pozajmljujemo! Privreda se mora pokrenuti i to je primarni cilj, buduće vlade! Bez pokretanja proizvodnje i smanjenja stope nezaposlenosti, ništa bitno nemože biti sprovedeno sa da država dalje nezadužuje!

IDOL

pre 10 godina

Kako joj je covek kulturno i lepo odgovorio na pitanje da li ga Rusiji pritiska po pitanju Dacica:"Mene, moja Mirjana, nije lako pritiskati i to je sve što imam da kažem." Moj idol!

Djordje NS

pre 10 godina

Ovaj non-stop priča o tajkunima i borbi protiv korupcije. A u stvari je borba protiv određenih tajkuna dok su njemu bliski zaštićeni kao beli medvedi. Šta su Karići i na čijoj listi u koaliciji izlaze na izbore? Šta je Beko koji mu predsednika posećuje u bolnici? Šta je Željko Mitrović koji sa ružičaste televizije ne skida hvalospeve o Vučiću i njegovim poltronima. Ovakav medijski mrak smo mislili da je više od deceniju iza nas ali kad ne odradiš lustraciju kad treba onda ti se ovakvi počnu ponovo šepuriti.

anti ppv

pre 10 godina

Vazno da si ti postavio divne persone u upravi grada,Vesic i Covic....ne znas ko je posteniji. Abolirao si Dzajica preko Tome,sipas u rupu FKCZ a nakrali si se za 5 generacija. Mislis da se tako dobijaju izbori? Tvoj brat Andrija lapa li lapa ali nicija nije do zore Aleksandre.

Mandolina

pre 10 godina

Koliko mogu da primetim Djilas je majstor ili da unisti ono sto je dobro za sve ili da se ugradi u ono sto samo njemu odgovara. Ne svidja mi se sto kudi projekat Beograd na vodi, bio u opoziciji ili ne, steta je da ne podrzi ovako veliki projekat koji moze pruziti visestruke koristi gradjanima.

nenad009

pre 10 godina

@(Doci, 11. mart 2014 21:44)

Ne znam sto vam lupaju minuse kada se vidi da niste za Vucica. Bas ste sve to lepo srocili protiv njega :-D

Koala

pre 10 godina

Ako neko drži 70% maloprodajnog tržišta, a pri tom se vrati unazad pa krene i da proizvodi (negde kupi fabriku, negde plati da proizvode za njega proizvode "private label") šta se onda dešava sa ekonomijom te zemlje? Ako si sam i kupac i prodavac, ako prodaješ ono što ti dobavljači plaćaju da bi stavio u raf? Kako se to zove? Čini mi se monopol, a čini mi se da je to zakonom zabranjeno. Tako da Vučiću samo napred u borbu protiv tajkuna.

Popecatelj

pre 10 godina

Socijalisti pokazuju da i oni pokusavaju da zastite interes Miskovica i drugih tajkuna koji se nalaze ili pod istragama ili u sudskom procesu za razne mahinacije kojima su oni i stekli svoje basnoslovno bogatstvo

ZORAN

pre 10 godina

Ja apsolutno ne znam nikog ko će glasati za sns. Pogotovo što živim u MS gde imamo najgoreg gradonačelnika ikad. Sramota.
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (b, 11. mart 2014 21:57)

O znas i te kako, pazi kad ces ti prvi da zaokruzis SNS, posto svi zelimo da ova zemlja ide napred, svi zelimo investicije, radna mesta, da se stane na put, kriminalu, korupciji, a sve to radi SNS na celu sa Vucicem tako da znam da ces glasati za to.

BAGIRA

pre 10 godina

Napad je najbolja odbrana slogana je kojim se sluzi DS i g.Djilas.Razorivsi Srbiju i doteravsi njene gradjanae do prosjackog stapa oni i dalje bez imalo stida i srama kritikuju sve ucinjeno.To su prosto takvi "ljudi"i kao takve ih treba prihvatiti.Sta nas vise moze iznenaditi od Dragana Djilasa,sigurna sam da i vas kao i mene nemoze nista.

sofronije

pre 10 godina

Mnogo price a nista konkretno nije rekao. To se dragi moji zove demagogija. Za uredjivanje tabloida laze, iz njegovog kabineta su isle instrukcije za pojedine tekstove protiv odredjenih ljudi, ne iz DS-a.

Jimmy1980

pre 10 godina

Mene interesuje kada če početi "prljava" kampanja koju je Vučić najavio protiv sebe, a koju će da plati tajkum Mišković 100 miliona evra?

gradjanin

pre 10 godina

Gospodine Vucic, da niste pogresili!?
Koliko znamo, SNS je sampion razaranja, poznat jos iz vremena radikala!
Pa i sada, u zadnje dve godine vi i pod novim imenon razarate Srbiju.
Da li nam je bolje sa vama!?
Ne, nije - gore nam je!

Dragoljub 988

pre 10 godina

Vučić je jedini političar koji se ne plaši da iznese pravo stanje u zemlji, da i po cenu gubitka dela glasača kaže da nam predstoje teške i bolne reforme, ali kroz timski rad i trud svih kojima je Srbija na srcu i interes građana ispred njihovog ličnog interesa, sve reforme se mogu sprovesti veoma brzo. Moraju se doneti zakoni, sprovesti započete reforme, završiti borba sa tajkunima. Što pre svi shvatimo da možemo trošiti samo ono što zaradimo mnogo brže će mo dostići standard koji će omogućiti da se živi život dostojan čoveka

Tibor

pre 10 godina

Gospodine Vučiću, ako niste gledali večeras RTS, onda ste propustili najavu Vaše autokratije od strane samog Predsednika Srbije. Ostaje mi da se nadam da grešim.....

NIKKAT

pre 10 godina

Narodu je dobro poznato koliko je DS zaduzio Srbiju pre 4 godine! Doveo je Srbiju skoro do bankrota! I sada ista ta DS ima obraza nesto da kaze za SNS! Strasno! Djilas moze da uci od Vucica kako se vodi politika!

monika

pre 10 godina

DS po pitanju zaduzivanja ne bi smeli da se oglasavaju, ali oni bezobzirno kritikuju sve sto Vucic uradi bez imalo osecaja odgovornosti da upravo ogroman deo kredita ide upravo na otplatu njihovog bahacenja i zivota od danas do sutra.

Rajt

pre 10 godina

Odredjene opozicione stranke se ocigledno boje sve vece popularnosti ali i uticaja ove stranke, zato pokusavaju da pokolebaju narod raznim pricama o autokratiji, gubitku penzija i plata, kao i nastankom odredjenih nemira. Moj savet je da se ljudi ne obaziru na reci vec da gledaju dela svih i na osnovu toga da donesu odluku. Po mom skromnom misljenju za dve godine je ucinjeno vise nego za deset i time cu se voditi na dan izbora.

Ja sam

pre 10 godina

Vucicu, svaka ti cast.
Odavno nismo imali politicara koji zna odgovor na svako pitanje novinara. Isto tako ce znati i da usmerava Srbiju kroz lavirinte teskoca koje nam predstoje. Imas punu podrsku naroda koji polaze sve nade u tebe....bla, bla, bla... A kada shvati da se nadao uzalud, bice mu kasno da ispravi gresku. No, narod je to i ko jos mari za njega.

Dragoljub 988

pre 10 godina

Vučić je jedini političar koji se ne plaši da iznese pravo stanje u zemlji, da i po cenu gubitka dela glasača kaže da nam predstoje teške i bolne reforme, ali kroz timski rad i trud svih kojima je Srbija na srcu i interes građana ispred njihovog ličnog interesa, sve reforme se mogu sprovesti veoma brzo. Moraju se doneti zakoni, sprovesti započete reforme, završiti borba sa tajkunima. Što pre svi shvatimo da možemo trošiti samo ono što zaradimo mnogo brže će mo dostići standard koji će omogućiti da se živi život dostojan čoveka

BAMBUS

pre 10 godina

"Mene, moja Mirjana, nije lako pritiskati..."
Moja Mirjana, pa jel ti Vucic sastavljao pitanja ?
Ti kao "ostra" novinarka pitas " da li uredjujete 2 tabloida ..?" ... a on "saljivo" odgovara.
Ma naravno da on ne uredjuje direktno, eee Mirjana, Mirjana, vec zato postoje Vesic, pa njegov kum, pa megaStefanovic, pa ...
A mi smo Mirjana BAMBUSI kojima je IQ kao vinska musica... Cccc, kakvo potcenjivanje intelektualaca u Srbiji, sramota !!!

crna guja

pre 10 godina

- Ne mislim da je uložio 100 miliona evra, to je besmisleno, ali da je uložio ozbiljan novac i ozbiljan trud - u to sam apsolutno siguran.

Sto ga nisu pitali koji tajkuni njega finansiraju, posto hale sportova i flote autobusa kostaju!!???

q

pre 10 godina

Period od 2000 do 2012 je najuspesniji period Srbije od Prvog srpskog ustanka do danas. Nazalost to ce postati jasno za par godina ove pogubne vlasti po Srbiju. Zadatak PPVa koji je dobio od svojih stranih mentora je da nastavi sa unistavanjem Srbije tamo gde je Milosevic stao. Neplanirano je 5. oktobar odlozio unistenje Srbije. Srbija se ponovoi vraca na svoj put nestanka

Marrija78

pre 10 godina

Ništa od borbe protiv korupcije, dok se ne završi proces protiv Miškovića! A nije lako, učiniće sve, samo da spasi svoje enormno bogatstvo!

Sara

pre 10 godina

Gospodine Vucicu, ako narod toliko mrzi DS i ako Vam ne mogu nista, zbog cega nema jednog vaseg intervjua ili govora a da ih ne pominjete?

dragoon

pre 10 godina

Plašim se ovog čoveka. Iza tolike arogancije i sujete krije se nesigurna ličnost, nedorasla trenutku u kom se nalazi. Ako je za pusto obećanje o Evropskoj Uniji bio spreman da Kosovo pusti niz vodu i dokusuri srpsko selo i ekonomiju, ko zna šta će biti u stanju da napravi kad osvoji apsolutnu vlast.

FUJ partijske horde, bahate

pre 10 godina

Ma svi ste zlatni! Tranziciju sprovodite kao puzevi, evo prodje cetvrt veka! Zavrsavajte te vase interne medjupartijske izbore, birajte se i krecite u samounistenje partijskih hordi i nakaradnog sistema. Valjda vam je svima doprlo do zatucanih mozgova da je dogorelo do nokata. Duzni ste to svom narodu zbog svih brljotina iz proslosti! Kako vas vise nije sramota?

markoni

pre 10 godina

Pojedine stranke su se malo zaigrale , pogotovu oko uporedjivanja razlicitih scenarija u svetu sa Srbijom. Kada cemo se uozbiljiti...

ribice

pre 10 godina

One stranke koje su zemlju doveli pred bankrot izatvarali oči pred kriminalom i korupcijom, hteli bi da i dalje vladaju Srbijom. Građani Srbije to ne smeju dozvoliti. Podrška SNS i Vučiću.

Dunja Duks

pre 10 godina

Para vrti gde burgija neće. Tako i tajjkuni ulažu, ulažu, ali kad jednom neko preseče i pripreti ima, kad se pojavi samo jedan u nizu kojeg ne mogu potkupiti, može da bude opasno. Naravno, narod to treba da uvidi i da se izbori za one političare kojima novac nije broj 1.

Dara

pre 10 godina

Ako opozicione stranke misle da ce posle izbora u Srbiji zavladati autokratija, sto onda izlaze na izbore, ja ako mislim da je nesto namesteno uopste se ne trudim oko toga, nego samo zele da nekome preotmu glasove, iznoseci neistine u javnosti.

SNS Bot v.16.3

pre 10 godina

Upravo tako, gospodin Vučić i ostali stručnjaci iz SNS-a kao npr. Goran Vesić, Stefanović dr. Nebojša i Mihajlović prof. Zorana su za samo 2 godine uspeli da nam obezbede kredit od čak jedne milijarde, da dobro ste čuli, jedne milijarde dolara, smanjini broj stranačkih kadrova po javnim preduzećima, stavili Mercedesov znak na naš Ikarbus i uticali na smanjenje uličnog kriminala naročito u Novom Sadu.

Narod je pametan i uveren sam da će SNS dobiti preko 50% glasova jer zaslužujemo da nas vodi ova grupa stručnih, odgovornih i politički doslednih ljudi!

Srdjan5882

pre 10 godina

Slusajuci sve stranke i sva vasa prepucavanja shvatio sam da od reformi i istinskog boljitka zemlje nema nista bar jos jedno dvadest godina. Svi sredjujete Beograd a ostatak Srbije parcata sa sitnim odborima u lokalnoj upravi. Kad budete u svakom manjem mestu unapredili privatan sektor zajedno sa poljoprivredom bice nam bolje. Dotle treba da smnanjite glomaznu upravu, podmladite zdrastvo i skolstvo. Penzioni fond i penzionere debelo osigurate. Verujte u Srbiji postoje ljudi koji bi bilo sta radili, neobradjena zemlja koja bi nahranila i Evropu pored Srbijr, prirodne lepote koje bi bile idealne turisticke lokacije, Nasa geo pozicija je idealna da trgujemo ali bukvalno sa svima a vi pricate o Evropi i Rusiji a sta je sa Australijom, Afrikom... Citam tekst danas da kupujemo domace ajde se bar potrudite da nam izvoz bude veci nego uvoz. Sve to mozete ali su vam prece poslanicke plate i parking ispred skupstine, kriminalci i tajkuni, naravno njih niko ne hapsi niti im se imovina izistinski oduzima. Kako god isuvise je ovo ideja za vas sve.

kokos

pre 10 godina

Obećao nam je Vučić borbu protiv kriminala, hapšenje Šarića i mnogih tajkuna. I baš kada smo svi pomislili da su sve samo predizborna obećanja Vučić nas je još jednom iznenadio konkretnim delima. Dokazao je da u Srbiji više niko neće biti jači od zakona.

ribetine

pre 10 godina

Pred nama je period stabilnosti, mira, teških reformi, ali posle toga Srbija će biti spremna za Evropsku uniju,biti ekonomski jača i bogatija.Podrška SNS i Vučiću.

Andjela

pre 10 godina

Polako, ali sigurno, zahvaljujuci angazovanju PPV, strani investitori shvataju da se politicka, finansijska i ekonomska klima u Srbiji promenila i da im je omoguceno da bez svojevrsnog "reketiranja" stranaka na vlasti ulazu i ostvaruju profit. Njima profit, nama radna mesta i plate, a drzavi porezi i doprinosi. Svi zadovoljni.

Superior

pre 10 godina

Ovaj čovek mene zaista plaši. On i njegovi bili su sa SPS-om na vlasti u devedesetim godinama i tada su nas gurnuli u provaliju iz koje još uvek ne možemo da se izvučemo. Sve ovo što imamo sada je posledica njihove tadašnje neodgovorne politike, a novinarki Danasa preporučujem da uzme knjigu Grujice Spasovića i podseti se šta im je sve intervjuisani radio kada je bio neprekisnoveni vladar medijske scene u Srbiji.

marcipan

pre 10 godina

Građani danas žive u izuzetno teškim uslovima. Milion ljudi je bez posla, milion i po ljudi je nepismeno, liste čekanja na operacije i preglede su predugačke, ekonomija je na kolenima. Potrebne su brze i sveobuhvatne reforme. Danas jedina snaga koja može te reforme da sprovede je SNS. Vučić ima ogromno poverenje građana. Lično mislim da u njemu vide poslednju nadu da Srbiji krene nabolje. Oporavak ekonomije, privredni rast, investicije, su ono što treba našoj državi.

demokrata ali ne novi

pre 10 godina

He, he! Kada vise ne uspevaju cinjenice, hajde da izvrnemo stvari!
Ono sto mi radimo, njima da prisijemo! Bravo Vucicu, sada si se okliznuo!
Vidi se, usla teska nervoza u vas! A i treba da brinete!
Pozdrav naprednjacine radikalske!

Peter

pre 10 godina

Srbija mora hrabro da krene u tranziciju, da se taj period skrati. Tranzicija je prelazak iz jednog sistema u drugi, politički, ekonomski... bolji sistem. Na izborima se odlučuje o biti ili ne biti, odlučuje se o daljoj perspektivi Srbije, građana, budućnosti mladih. SNS je danas jedina realna snaga koja može sprovesti reforme.

taki

pre 10 godina

Ja hoću Vučića za premijera! Mislim da ne treba ni objašnjavati koliko je on danas potreban ovoj osiromašenoj, opljačkanoj i ratovima iznurenoj zemlji.

Lujka_na_trotinetu

pre 10 godina

S obzirom da se ne skidas sa svih mogucih medija sto stampanih sto elektronskih rekao bi da je Misko opet dao novac vama,koliko se secam pre 2 do 3 godine tvoj prika Toma je to otvoreno priznao.Ajmo ljudi nova tura lazi,nova tura obecanja,nova tura razocarenja samo kod vaseg Aleka Velicnatvenog supremena iz Feletica.
Dosta je bilo Restart Restart Restart Restart Restart Restart

Dumi kladovo

pre 10 godina

A sta ako ne ispunite nista od obecanog...Naprimer kredit iz Emirata je uzeto 900 miliona a vracamo 1. milijarudu sa dva posto kam. Arapi tako rade 100 posto.
Zelim Vas uspeh u vodjenje vlade. Ja sam DS i ne stidim se jer nismo iskoristili sansu.
Vi je imate pa izvolte.

goran

pre 10 godina

SPS i DS da covek ne pozeli ni najgorem neprijatelju,DS nas je unistavao godinama, prodali sve sto su mogli, a sad pricaju kako je zemlja na ivici bankrota,kako su investicije koje dolaze u nasu zemlju laz, znaci vredjane inteligencije gradjana se nastavlja.

IBJ

pre 10 godina

Mišković (ma kakav smutljivac da je) je samo smokvin list za tvoju epohalnu nesposobnost da bilo šta korisno uradiš za srpsku ekonomiju. Nakon bezmalo dve godine tvoje mahnite vlasti mogu mirne duše da kažem: da si nas "razorio" upola toliko koliko DS bilo bi nam deset puta bolje nego što je sad.

Tokmak

pre 10 godina

Ovaj čovek ima kompleks od Đilasa. Ljubomoran je što što za razliku od njega nije uspeo ništa stvoriti, već živi samo od politike, a kako, to dobro znamo.

Zoran,Vankuver

pre 10 godina

Najobicniji manipulativni populista,sa autokratskim tendencijama.

Zna on dobro koga preferisu bivsi Milosevicevi glasaci,jer to je,sasvim sigurno,prirodno politicko i kulturno stanje Srbije.

Ne bih da se ponavljam ali, ova osoba ce vas oterati u svaku vrstu bankrota.

U pamet se ljudi,da ne bude prekasno !

dejan

pre 10 godina

Stvarno se ne zna ko je gori da li SPS ili DS, ni jedne nije briga za gradjane , samo ih zanima licni interes, a to smo imali prilike da se uverimo sve ove godine.DS prica kako je zemlja pred bankrotom, a oni nas doveli do ivice egzistencije, bezobrazluku nikad kraja.

MILENKO

pre 10 godina

Samo mi recite gospodine O SVEMOCNI ELIOT NES ako su ljudi gladni i nemaju kud kako da ne preduzmu mere u svoje ruke kada vide samo bedu i haos u ovoj drzavi!?Ajde vi zivite sa 25-30hiljada mesecno i kupite osnovne namirnice,platite komunalije,o ostalom da i ne govorim...???E to bih bas voleo da vidim i da onda cujem vas govor o lepoj buducnosti koju cete doneti!!!

kameleon

pre 10 godina

OK kao ovo je intervju.I sta je tu ima novo osim praznih prica.Pa bih iskoristio priliku da zamolim clanove vodece stranke da prestanu da zovu telefon i uzmemiravaju.Ako je ovo demokratija kako kaze PPV neka mene i moju porodicu puste da glasamo demokratski a ne pod pritiskom i vredjanjima kada kazete da Vas puste na miru.Hvala.

Stečkin

pre 10 godina

Svima je muka od laži i prevara demokrata i socijalista i nije čudo što većina želi da vidi naprednjake same u vlasti bez koalicije koja će kočiti promene iz sve snage.

Gerber

pre 10 godina

Sva istraživanja govore o tome da je SNS preko 40 % i mislim da je to danas realnost u Srbiji. Može nekome to da se sviđa ili ne sviđa, to je Srbija danas. Srbija danas je i više od milion nezaposlenih, ogromna beda i siromaštvo, obrazovanje na najnižim granama, pravna država tek u povoju, o zdravstvu da ne govorimo. I nemojte sada svi da se obrušavate na ove reči, ko je kriv, ko nije kriv za stanje u kojem se nalazimo. To sada nije najbitnije. Neka nadležni organi sankcionišu sve one koji su radili protivzakonito. Zna narod ko je sve bio na vlasti. Da se vratimo na ono što je najbitnije. Na reforme. One se moraju sprovesti ma kako bolne bile, ma koliko teško bilo, ma koliko nepopularne bile te mere, hitno, brzo jer Srbija više da čeka ne može. Ako budemo čekali biće nam samo gore. Realnost je ta da će SNS pobediti sa ogromnom razlikom i imati istorijsku priliku da Srbiju provede kroz najteži period svoje istorije. Jer oporavkom Srbije, sačuvaćemo građane, sačuvaćemo nacionalni identitet, i Srbija kao i njeni građani će tada imati budućnost.

TitiKaka

pre 10 godina

Ko je doveo ovu zemlju tu gde je sad? Ova vlada nije, ali mnogi pojedinci iz nje jesu! Jesi li se prihvatio da izvučeš zemlju iz propast? jesi! Onda ćuti i radi a ne samo da pričaš kako ćeš te ovo te ono. Umeš ili ne umeš i tačka!

GRANICA

pre 10 godina

Napadi opozicije na Vučića su sokačarski napadi svojstveni seoskim torokušama.Nemaš program i onda maštovitim lažima pokušaj da prevariš birače kako bi se uvukao u parlament i vlast.Nećemo za takve da glasamo 16. marta, tih nam je dosta više.

zoran1965

pre 10 godina

imam ja par pitanja :
listici za glasanje nisu poslati da bi se smanjila izlaznost ?
ili ni to niste sposobni, da uradite kako treba ?
toliko o postenju i sposobnosti...

mirella

pre 10 godina

Scenarije sa snajperima , puskama i motkama prizivaju oni koji su na slican nacin pre cetrnaest godina dosli na vlast, pa im se osladilo. Unutrasnja politicka situacija nije ista i medjunarodne politicke okolnosti su drugacije. I sam narod se promenio. Nije spreman da reaguje na ratne poklice pojedinaca. Dovoljno toga smo izgubili u protekle dve decenije.

evita

pre 10 godina

Bulevari se ne rekonstruisu sami od sebe za dzabe, kontejneri se takodje ne razmnozavaju, za razliku od ulicnih pasa ciji je broj znatno umanjen za Djilasovog vakta, vrtici ne rastu posle kise, Romi se ne raseljavaju sami od sebe... Moj glas za Beograd ide: Djilasu!

Doci

pre 10 godina

Izbori 16 marta će biti sudbonosni za Srbiju. Biće to prilika za nov početak.Biće to prilika da sve ono što koči napredak, ode na smetlište istorije. Posle jako dugo godina, pojavila se nova nada, nova energija koja će rušiti sve prepreke koje stoje pred oporavkom naše države. Varaju se oni koji misle da je ta energija personifikovana samo u jednoj osobi. Ta osoba je samo predvodnik novog talasa koji će potopiti sve one društvene snage koje bi da vrate Srbiju u živo blato.

vopi

pre 10 godina

sampioni u razaranju srbije su:Slobodan Milosevic,Seselj,Toma.Dacic,Vucic....nemoj sebe da izostavljas!ja se secam 90-tih.a Tadic je najlosiji politicar kojeg je srbija ikada imala!i Kostunica njih dvojica su dokrajcili ono sto je ostalo,a ovi izbori kao i svi do sada su sarena laza i sluze samo da NESPOSOBNI I GLUPI NAROD IZABERE NESPOSOBNE LJUDE DA IH VODE...i tako u krug vise od 20g!!!

duh iz boce

pre 10 godina

Za par dana će izbori i jedan nova šansa da se proveri poverenje naroda. Imali smo jednu vlast koja je načinila puno pogrešnih poteza , za njom je došla jedna drugačija koja je pokušala da ispravi greške ali rezultati su ne baš najbolji. zato je sada vreme za jednu koju će činito oni koji žele ozbiljno da rade i koji ni na koji način nemaju veze sa mitom korupcijom i kriminalom.

Akiba

pre 10 godina

Kaze covek - nije ga lako pritiskati. Pitam se, kolko jako i ko je to pritisnuo ovog coveka da promeni svoju retoriku, nacin razmisljanja za 180 stepeni? Opravdanje da je on sada nesto shvatio, a nije svatao ranije kada je bilo mnogo ,,shvatljivije'', opravdanje je za malu decu. Ne verujem mu, a necete ni vi jos dugo.

dragoon

pre 10 godina

Plašim se ovog čoveka. Iza tolike arogancije i sujete krije se nesigurna ličnost, nedorasla trenutku u kom se nalazi. Ako je za pusto obećanje o Evropskoj Uniji bio spreman da Kosovo pusti niz vodu i dokusuri srpsko selo i ekonomiju, ko zna šta će biti u stanju da napravi kad osvoji apsolutnu vlast.

gradjanin

pre 10 godina

Gospodine Vucic, da niste pogresili!?
Koliko znamo, SNS je sampion razaranja, poznat jos iz vremena radikala!
Pa i sada, u zadnje dve godine vi i pod novim imenon razarate Srbiju.
Da li nam je bolje sa vama!?
Ne, nije - gore nam je!

monika

pre 10 godina

DS po pitanju zaduzivanja ne bi smeli da se oglasavaju, ali oni bezobzirno kritikuju sve sto Vucic uradi bez imalo osecaja odgovornosti da upravo ogroman deo kredita ide upravo na otplatu njihovog bahacenja i zivota od danas do sutra.

ribetine

pre 10 godina

Pred nama je period stabilnosti, mira, teških reformi, ali posle toga Srbija će biti spremna za Evropsku uniju,biti ekonomski jača i bogatija.Podrška SNS i Vučiću.

Tibor

pre 10 godina

Gospodine Vučiću, ako niste gledali večeras RTS, onda ste propustili najavu Vaše autokratije od strane samog Predsednika Srbije. Ostaje mi da se nadam da grešim.....

Ja sam

pre 10 godina

Vucicu, svaka ti cast.
Odavno nismo imali politicara koji zna odgovor na svako pitanje novinara. Isto tako ce znati i da usmerava Srbiju kroz lavirinte teskoca koje nam predstoje. Imas punu podrsku naroda koji polaze sve nade u tebe....bla, bla, bla... A kada shvati da se nadao uzalud, bice mu kasno da ispravi gresku. No, narod je to i ko jos mari za njega.

Tokmak

pre 10 godina

Ovaj čovek ima kompleks od Đilasa. Ljubomoran je što što za razliku od njega nije uspeo ništa stvoriti, već živi samo od politike, a kako, to dobro znamo.

Koala

pre 10 godina

Ako neko drži 70% maloprodajnog tržišta, a pri tom se vrati unazad pa krene i da proizvodi (negde kupi fabriku, negde plati da proizvode za njega proizvode "private label") šta se onda dešava sa ekonomijom te zemlje? Ako si sam i kupac i prodavac, ako prodaješ ono što ti dobavljači plaćaju da bi stavio u raf? Kako se to zove? Čini mi se monopol, a čini mi se da je to zakonom zabranjeno. Tako da Vučiću samo napred u borbu protiv tajkuna.

Superior

pre 10 godina

Ovaj čovek mene zaista plaši. On i njegovi bili su sa SPS-om na vlasti u devedesetim godinama i tada su nas gurnuli u provaliju iz koje još uvek ne možemo da se izvučemo. Sve ovo što imamo sada je posledica njihove tadašnje neodgovorne politike, a novinarki Danasa preporučujem da uzme knjigu Grujice Spasovića i podseti se šta im je sve intervjuisani radio kada je bio neprekisnoveni vladar medijske scene u Srbiji.

Dara

pre 10 godina

Ako opozicione stranke misle da ce posle izbora u Srbiji zavladati autokratija, sto onda izlaze na izbore, ja ako mislim da je nesto namesteno uopste se ne trudim oko toga, nego samo zele da nekome preotmu glasove, iznoseci neistine u javnosti.

NIKKAT

pre 10 godina

Narodu je dobro poznato koliko je DS zaduzio Srbiju pre 4 godine! Doveo je Srbiju skoro do bankrota! I sada ista ta DS ima obraza nesto da kaze za SNS! Strasno! Djilas moze da uci od Vucica kako se vodi politika!

Lujka_na_trotinetu

pre 10 godina

S obzirom da se ne skidas sa svih mogucih medija sto stampanih sto elektronskih rekao bi da je Misko opet dao novac vama,koliko se secam pre 2 do 3 godine tvoj prika Toma je to otvoreno priznao.Ajmo ljudi nova tura lazi,nova tura obecanja,nova tura razocarenja samo kod vaseg Aleka Velicnatvenog supremena iz Feletica.
Dosta je bilo Restart Restart Restart Restart Restart Restart

Dunja Duks

pre 10 godina

Para vrti gde burgija neće. Tako i tajjkuni ulažu, ulažu, ali kad jednom neko preseče i pripreti ima, kad se pojavi samo jedan u nizu kojeg ne mogu potkupiti, može da bude opasno. Naravno, narod to treba da uvidi i da se izbori za one političare kojima novac nije broj 1.

Mandolina

pre 10 godina

Koliko mogu da primetim Djilas je majstor ili da unisti ono sto je dobro za sve ili da se ugradi u ono sto samo njemu odgovara. Ne svidja mi se sto kudi projekat Beograd na vodi, bio u opoziciji ili ne, steta je da ne podrzi ovako veliki projekat koji moze pruziti visestruke koristi gradjanima.

Andjela

pre 10 godina

Polako, ali sigurno, zahvaljujuci angazovanju PPV, strani investitori shvataju da se politicka, finansijska i ekonomska klima u Srbiji promenila i da im je omoguceno da bez svojevrsnog "reketiranja" stranaka na vlasti ulazu i ostvaruju profit. Njima profit, nama radna mesta i plate, a drzavi porezi i doprinosi. Svi zadovoljni.

ribice

pre 10 godina

One stranke koje su zemlju doveli pred bankrot izatvarali oči pred kriminalom i korupcijom, hteli bi da i dalje vladaju Srbijom. Građani Srbije to ne smeju dozvoliti. Podrška SNS i Vučiću.

Akiba

pre 10 godina

Kaze covek - nije ga lako pritiskati. Pitam se, kolko jako i ko je to pritisnuo ovog coveka da promeni svoju retoriku, nacin razmisljanja za 180 stepeni? Opravdanje da je on sada nesto shvatio, a nije svatao ranije kada je bilo mnogo ,,shvatljivije'', opravdanje je za malu decu. Ne verujem mu, a necete ni vi jos dugo.

MAKSIM

pre 10 godina

Veliki posao čeka Srbiju posle 17 marta! Samo štednjom na svim nivoima se može sačuvati malo novca, koji inače i nemamo nego pozajmljujemo! Privreda se mora pokrenuti i to je primarni cilj, buduće vlade! Bez pokretanja proizvodnje i smanjenja stope nezaposlenosti, ništa bitno nemože biti sprovedeno sa da država dalje nezadužuje!

mirella

pre 10 godina

Scenarije sa snajperima , puskama i motkama prizivaju oni koji su na slican nacin pre cetrnaest godina dosli na vlast, pa im se osladilo. Unutrasnja politicka situacija nije ista i medjunarodne politicke okolnosti su drugacije. I sam narod se promenio. Nije spreman da reaguje na ratne poklice pojedinaca. Dovoljno toga smo izgubili u protekle dve decenije.

Sara

pre 10 godina

Gospodine Vucicu, ako narod toliko mrzi DS i ako Vam ne mogu nista, zbog cega nema jednog vaseg intervjua ili govora a da ih ne pominjete?

marcipan

pre 10 godina

Građani danas žive u izuzetno teškim uslovima. Milion ljudi je bez posla, milion i po ljudi je nepismeno, liste čekanja na operacije i preglede su predugačke, ekonomija je na kolenima. Potrebne su brze i sveobuhvatne reforme. Danas jedina snaga koja može te reforme da sprovede je SNS. Vučić ima ogromno poverenje građana. Lično mislim da u njemu vide poslednju nadu da Srbiji krene nabolje. Oporavak ekonomije, privredni rast, investicije, su ono što treba našoj državi.

Rajt

pre 10 godina

Odredjene opozicione stranke se ocigledno boje sve vece popularnosti ali i uticaja ove stranke, zato pokusavaju da pokolebaju narod raznim pricama o autokratiji, gubitku penzija i plata, kao i nastankom odredjenih nemira. Moj savet je da se ljudi ne obaziru na reci vec da gledaju dela svih i na osnovu toga da donesu odluku. Po mom skromnom misljenju za dve godine je ucinjeno vise nego za deset i time cu se voditi na dan izbora.

Zoran,Vankuver

pre 10 godina

Najobicniji manipulativni populista,sa autokratskim tendencijama.

Zna on dobro koga preferisu bivsi Milosevicevi glasaci,jer to je,sasvim sigurno,prirodno politicko i kulturno stanje Srbije.

Ne bih da se ponavljam ali, ova osoba ce vas oterati u svaku vrstu bankrota.

U pamet se ljudi,da ne bude prekasno !

goran

pre 10 godina

SPS i DS da covek ne pozeli ni najgorem neprijatelju,DS nas je unistavao godinama, prodali sve sto su mogli, a sad pricaju kako je zemlja na ivici bankrota,kako su investicije koje dolaze u nasu zemlju laz, znaci vredjane inteligencije gradjana se nastavlja.

Peter

pre 10 godina

Srbija mora hrabro da krene u tranziciju, da se taj period skrati. Tranzicija je prelazak iz jednog sistema u drugi, politički, ekonomski... bolji sistem. Na izborima se odlučuje o biti ili ne biti, odlučuje se o daljoj perspektivi Srbije, građana, budućnosti mladih. SNS je danas jedina realna snaga koja može sprovesti reforme.

taki

pre 10 godina

Ja hoću Vučića za premijera! Mislim da ne treba ni objašnjavati koliko je on danas potreban ovoj osiromašenoj, opljačkanoj i ratovima iznurenoj zemlji.

vopi

pre 10 godina

sampioni u razaranju srbije su:Slobodan Milosevic,Seselj,Toma.Dacic,Vucic....nemoj sebe da izostavljas!ja se secam 90-tih.a Tadic je najlosiji politicar kojeg je srbija ikada imala!i Kostunica njih dvojica su dokrajcili ono sto je ostalo,a ovi izbori kao i svi do sada su sarena laza i sluze samo da NESPOSOBNI I GLUPI NAROD IZABERE NESPOSOBNE LJUDE DA IH VODE...i tako u krug vise od 20g!!!

Gerber

pre 10 godina

Sva istraživanja govore o tome da je SNS preko 40 % i mislim da je to danas realnost u Srbiji. Može nekome to da se sviđa ili ne sviđa, to je Srbija danas. Srbija danas je i više od milion nezaposlenih, ogromna beda i siromaštvo, obrazovanje na najnižim granama, pravna država tek u povoju, o zdravstvu da ne govorimo. I nemojte sada svi da se obrušavate na ove reči, ko je kriv, ko nije kriv za stanje u kojem se nalazimo. To sada nije najbitnije. Neka nadležni organi sankcionišu sve one koji su radili protivzakonito. Zna narod ko je sve bio na vlasti. Da se vratimo na ono što je najbitnije. Na reforme. One se moraju sprovesti ma kako bolne bile, ma koliko teško bilo, ma koliko nepopularne bile te mere, hitno, brzo jer Srbija više da čeka ne može. Ako budemo čekali biće nam samo gore. Realnost je ta da će SNS pobediti sa ogromnom razlikom i imati istorijsku priliku da Srbiju provede kroz najteži period svoje istorije. Jer oporavkom Srbije, sačuvaćemo građane, sačuvaćemo nacionalni identitet, i Srbija kao i njeni građani će tada imati budućnost.

BAMBUS

pre 10 godina

"Mene, moja Mirjana, nije lako pritiskati..."
Moja Mirjana, pa jel ti Vucic sastavljao pitanja ?
Ti kao "ostra" novinarka pitas " da li uredjujete 2 tabloida ..?" ... a on "saljivo" odgovara.
Ma naravno da on ne uredjuje direktno, eee Mirjana, Mirjana, vec zato postoje Vesic, pa njegov kum, pa megaStefanovic, pa ...
A mi smo Mirjana BAMBUSI kojima je IQ kao vinska musica... Cccc, kakvo potcenjivanje intelektualaca u Srbiji, sramota !!!

Doci

pre 10 godina

Izbori 16 marta će biti sudbonosni za Srbiju. Biće to prilika za nov početak.Biće to prilika da sve ono što koči napredak, ode na smetlište istorije. Posle jako dugo godina, pojavila se nova nada, nova energija koja će rušiti sve prepreke koje stoje pred oporavkom naše države. Varaju se oni koji misle da je ta energija personifikovana samo u jednoj osobi. Ta osoba je samo predvodnik novog talasa koji će potopiti sve one društvene snage koje bi da vrate Srbiju u živo blato.

GRANICA

pre 10 godina

Napadi opozicije na Vučića su sokačarski napadi svojstveni seoskim torokušama.Nemaš program i onda maštovitim lažima pokušaj da prevariš birače kako bi se uvukao u parlament i vlast.Nećemo za takve da glasamo 16. marta, tih nam je dosta više.

Dragoljub 988

pre 10 godina

Vučić je jedini političar koji se ne plaši da iznese pravo stanje u zemlji, da i po cenu gubitka dela glasača kaže da nam predstoje teške i bolne reforme, ali kroz timski rad i trud svih kojima je Srbija na srcu i interes građana ispred njihovog ličnog interesa, sve reforme se mogu sprovesti veoma brzo. Moraju se doneti zakoni, sprovesti započete reforme, završiti borba sa tajkunima. Što pre svi shvatimo da možemo trošiti samo ono što zaradimo mnogo brže će mo dostići standard koji će omogućiti da se živi život dostojan čoveka

kokos

pre 10 godina

Obećao nam je Vučić borbu protiv kriminala, hapšenje Šarića i mnogih tajkuna. I baš kada smo svi pomislili da su sve samo predizborna obećanja Vučić nas je još jednom iznenadio konkretnim delima. Dokazao je da u Srbiji više niko neće biti jači od zakona.

crna guja

pre 10 godina

- Ne mislim da je uložio 100 miliona evra, to je besmisleno, ali da je uložio ozbiljan novac i ozbiljan trud - u to sam apsolutno siguran.

Sto ga nisu pitali koji tajkuni njega finansiraju, posto hale sportova i flote autobusa kostaju!!???

dejan

pre 10 godina

Stvarno se ne zna ko je gori da li SPS ili DS, ni jedne nije briga za gradjane , samo ih zanima licni interes, a to smo imali prilike da se uverimo sve ove godine.DS prica kako je zemlja pred bankrotom, a oni nas doveli do ivice egzistencije, bezobrazluku nikad kraja.

Jimmy1980

pre 10 godina

Mene interesuje kada če početi "prljava" kampanja koju je Vučić najavio protiv sebe, a koju će da plati tajkum Mišković 100 miliona evra?

anti ppv

pre 10 godina

Vazno da si ti postavio divne persone u upravi grada,Vesic i Covic....ne znas ko je posteniji. Abolirao si Dzajica preko Tome,sipas u rupu FKCZ a nakrali si se za 5 generacija. Mislis da se tako dobijaju izbori? Tvoj brat Andrija lapa li lapa ali nicija nije do zore Aleksandre.

sofronije

pre 10 godina

Mnogo price a nista konkretno nije rekao. To se dragi moji zove demagogija. Za uredjivanje tabloida laze, iz njegovog kabineta su isle instrukcije za pojedine tekstove protiv odredjenih ljudi, ne iz DS-a.

Dragoljub 988

pre 10 godina

Vučić je jedini političar koji se ne plaši da iznese pravo stanje u zemlji, da i po cenu gubitka dela glasača kaže da nam predstoje teške i bolne reforme, ali kroz timski rad i trud svih kojima je Srbija na srcu i interes građana ispred njihovog ličnog interesa, sve reforme se mogu sprovesti veoma brzo. Moraju se doneti zakoni, sprovesti započete reforme, završiti borba sa tajkunima. Što pre svi shvatimo da možemo trošiti samo ono što zaradimo mnogo brže će mo dostići standard koji će omogućiti da se živi život dostojan čoveka

MILENKO

pre 10 godina

Samo mi recite gospodine O SVEMOCNI ELIOT NES ako su ljudi gladni i nemaju kud kako da ne preduzmu mere u svoje ruke kada vide samo bedu i haos u ovoj drzavi!?Ajde vi zivite sa 25-30hiljada mesecno i kupite osnovne namirnice,platite komunalije,o ostalom da i ne govorim...???E to bih bas voleo da vidim i da onda cujem vas govor o lepoj buducnosti koju cete doneti!!!

q

pre 10 godina

Period od 2000 do 2012 je najuspesniji period Srbije od Prvog srpskog ustanka do danas. Nazalost to ce postati jasno za par godina ove pogubne vlasti po Srbiju. Zadatak PPVa koji je dobio od svojih stranih mentora je da nastavi sa unistavanjem Srbije tamo gde je Milosevic stao. Neplanirano je 5. oktobar odlozio unistenje Srbije. Srbija se ponovoi vraca na svoj put nestanka

zoran1965

pre 10 godina

imam ja par pitanja :
listici za glasanje nisu poslati da bi se smanjila izlaznost ?
ili ni to niste sposobni, da uradite kako treba ?
toliko o postenju i sposobnosti...

IBJ

pre 10 godina

Mišković (ma kakav smutljivac da je) je samo smokvin list za tvoju epohalnu nesposobnost da bilo šta korisno uradiš za srpsku ekonomiju. Nakon bezmalo dve godine tvoje mahnite vlasti mogu mirne duše da kažem: da si nas "razorio" upola toliko koliko DS bilo bi nam deset puta bolje nego što je sad.

evita

pre 10 godina

Bulevari se ne rekonstruisu sami od sebe za dzabe, kontejneri se takodje ne razmnozavaju, za razliku od ulicnih pasa ciji je broj znatno umanjen za Djilasovog vakta, vrtici ne rastu posle kise, Romi se ne raseljavaju sami od sebe... Moj glas za Beograd ide: Djilasu!

demokrata ali ne novi

pre 10 godina

He, he! Kada vise ne uspevaju cinjenice, hajde da izvrnemo stvari!
Ono sto mi radimo, njima da prisijemo! Bravo Vucicu, sada si se okliznuo!
Vidi se, usla teska nervoza u vas! A i treba da brinete!
Pozdrav naprednjacine radikalske!

Predrag

pre 10 godina

Jos nisi ni pobedio ,a osecas se nezamenljivo,najpametniji si,pretis,uredjujes sramne biltene Kurir i Informer,pravis gradove za tri godine,Mercedes za trideset dana,mesas se u sve,mrzis sve koji te ne vole,uzivas u svojim poltronima...

Blago nama s tobom!

Dumi kladovo

pre 10 godina

A sta ako ne ispunite nista od obecanog...Naprimer kredit iz Emirata je uzeto 900 miliona a vracamo 1. milijarudu sa dva posto kam. Arapi tako rade 100 posto.
Zelim Vas uspeh u vodjenje vlade. Ja sam DS i ne stidim se jer nismo iskoristili sansu.
Vi je imate pa izvolte.

TitiKaka

pre 10 godina

Ko je doveo ovu zemlju tu gde je sad? Ova vlada nije, ali mnogi pojedinci iz nje jesu! Jesi li se prihvatio da izvučeš zemlju iz propast? jesi! Onda ćuti i radi a ne samo da pričaš kako ćeš te ovo te ono. Umeš ili ne umeš i tačka!

Djordje NS

pre 10 godina

Ovaj non-stop priča o tajkunima i borbi protiv korupcije. A u stvari je borba protiv određenih tajkuna dok su njemu bliski zaštićeni kao beli medvedi. Šta su Karići i na čijoj listi u koaliciji izlaze na izbore? Šta je Beko koji mu predsednika posećuje u bolnici? Šta je Željko Mitrović koji sa ružičaste televizije ne skida hvalospeve o Vučiću i njegovim poltronima. Ovakav medijski mrak smo mislili da je više od deceniju iza nas ali kad ne odradiš lustraciju kad treba onda ti se ovakvi počnu ponovo šepuriti.

kameleon

pre 10 godina

OK kao ovo je intervju.I sta je tu ima novo osim praznih prica.Pa bih iskoristio priliku da zamolim clanove vodece stranke da prestanu da zovu telefon i uzmemiravaju.Ako je ovo demokratija kako kaze PPV neka mene i moju porodicu puste da glasamo demokratski a ne pod pritiskom i vredjanjima kada kazete da Vas puste na miru.Hvala.

FUJ partijske horde, bahate

pre 10 godina

Ma svi ste zlatni! Tranziciju sprovodite kao puzevi, evo prodje cetvrt veka! Zavrsavajte te vase interne medjupartijske izbore, birajte se i krecite u samounistenje partijskih hordi i nakaradnog sistema. Valjda vam je svima doprlo do zatucanih mozgova da je dogorelo do nokata. Duzni ste to svom narodu zbog svih brljotina iz proslosti! Kako vas vise nije sramota?

lekcija iz amoralnosti

pre 10 godina

govori šampion demagogije i amoralne politike. pljuje po drugima da bi sakrio brljotine i stravične greške svoje prošlosti.
sebi dao za pravo da može sve što drugi ne smeju ni da pomisle. to smo mu mi dozvolili i zato ćemo ispaštati.

Petra

pre 10 godina

Plan SNS je ovakav: dobija većinu, iako ne mora, prima pod svoje skute još Čedu, Tadića, Dačića i njihovu bulumentu, da bi bili bezpogovorno poslušni, ucenjuje ih za pozicije u vladi. Vučić sve radi sam, a odgovornost deli sa ovima...

anti sns

pre 10 godina

1.Ko je ukrao glasacke listice?
2.Ko se vidao sa Lukom Bojovicem?
3.Ko nas je trovao aflatoksinom?
4.Ko je uveo medijski mrak u Srbiji?
5.Ko je zaposlio partijske poslušnike u javnom sektoru?
6.Ko je uveo solidarni porez?
7.Ko je napravio cirkus glumeci Supermena iz Feketica?
8.Ko se zadužio najmanje 4 milijarde eura, bez ikakvih planova šta sa parama?
9.Ko je predao Kosovo, potpuno uklonivši sve nadležnosti Srbije?
10.Ko finansira Partizan i Zvezdu?
11.Ko je uveo verbalni delikt i najgoru cenzuru?
12.Ko je hapsio bez ikakvih dokaza i nezakonito produžavao pritvor Miroslavu Miškovicu?
13.Ko je iz budžeta platio 2,5 miliona eura, pa prodao svom drugaru Šeiku za 1,5 milion eura hotel Jugobanke na Kopaoniku?
14.Ko je napravio nezabeleženi skandal sa prijemnim ispitima?
15.Ko je dao diplome Tomislavu Nikolicu, i Nenadu Stefanovicu?
16.Ko je obecao, a nije ispunio ukidanje TV pretplate, pojeftinjenje struje, i uvodenje jeftinije tarife tokom dana?
17.Ko bez osnova i dokaza optužuje clanove samo jedne opozicione stranke?
18.Ko preko Kurira najavljuje sva hapšenja i akcije?
19.Ko prisvaja uspehe i završene projekte prethodne vlade, i predstavlja ih svojim uspesima?
20.Cije privremeno vece Beograda neustavno i bez ovlašcenja ugovara i odlucuje o kapitalnim investicijama u Beogradu?
21.Ko obmanjuje naivne glasace Mubadalom, cipovima, Mercedesom?
22.Ko krije,i zbog cega ugovor sa Etihadom?

Srdjan5882

pre 10 godina

Slusajuci sve stranke i sva vasa prepucavanja shvatio sam da od reformi i istinskog boljitka zemlje nema nista bar jos jedno dvadest godina. Svi sredjujete Beograd a ostatak Srbije parcata sa sitnim odborima u lokalnoj upravi. Kad budete u svakom manjem mestu unapredili privatan sektor zajedno sa poljoprivredom bice nam bolje. Dotle treba da smnanjite glomaznu upravu, podmladite zdrastvo i skolstvo. Penzioni fond i penzionere debelo osigurate. Verujte u Srbiji postoje ljudi koji bi bilo sta radili, neobradjena zemlja koja bi nahranila i Evropu pored Srbijr, prirodne lepote koje bi bile idealne turisticke lokacije, Nasa geo pozicija je idealna da trgujemo ali bukvalno sa svima a vi pricate o Evropi i Rusiji a sta je sa Australijom, Afrikom... Citam tekst danas da kupujemo domace ajde se bar potrudite da nam izvoz bude veci nego uvoz. Sve to mozete ali su vam prece poslanicke plate i parking ispred skupstine, kriminalci i tajkuni, naravno njih niko ne hapsi niti im se imovina izistinski oduzima. Kako god isuvise je ovo ideja za vas sve.

Rajko od Rasine

pre 10 godina

Čitam i shvatam, bootovi su dobili platu + bonus a to treba opravdati...
I milijarda iz Abu Dabija samo za njih, čestitam, zasluženo!!!

ZoranNS

pre 10 godina

Kako se žonglira sa upiranjem prsta KOJA JE STRANKA MOTKAŠKA, samo čekam kada će da upre prst u RADULOVIĆA, ovaj čovek ga je otkrio, prozreo, ukazao koliko je licemernosti u sistemu na čijem čelu se sada malazi Vučić.

SNS Bot v.16.3

pre 10 godina

Upravo tako, gospodin Vučić i ostali stručnjaci iz SNS-a kao npr. Goran Vesić, Stefanović dr. Nebojša i Mihajlović prof. Zorana su za samo 2 godine uspeli da nam obezbede kredit od čak jedne milijarde, da dobro ste čuli, jedne milijarde dolara, smanjini broj stranačkih kadrova po javnim preduzećima, stavili Mercedesov znak na naš Ikarbus i uticali na smanjenje uličnog kriminala naročito u Novom Sadu.

Narod je pametan i uveren sam da će SNS dobiti preko 50% glasova jer zaslužujemo da nas vodi ova grupa stručnih, odgovornih i politički doslednih ljudi!

Miki moj dobar drugar

pre 10 godina

Hapšenje tajkuna, biznismena i korumpiranih političara i državnih službenika. Razrešenje 24 sporne privatizacije. Konsolidovanje državnih finansija i smanjenje nezaposlenosti. Donošenje reformskih privrednih zakona. Tri-četiri milijarde iz Emirata. Fabriku čipova. Kanale za navodnjavanje i procvat poljoprivrede. Er Srbija. Beograd na vodi. Investicije Mercedesa i Boša. Prestanak partijskog zapošljavanja u državnim institucijama i javnim preduzećima. Finale Kupa šampiona: Mančester siti - Crvena zvezda.
Otkud finale Kupa šampiona? Ne verujete da je predsednik SNS obećao i to. Ja verujem. Čuo sam to iz pouzdanih izvora. Doduše, PPV je rekao da će Zvezdi biti teško u tom finalu, ali da uz našu podršku, Zvezda ima šanse. Mnogo sam glup što verujem u takve izmišljotine? Dobro, jesam - ali, što vi verujete u investiciju Mercedesa u Ikarbus i Fap, u fabriku čipova za 4.000 zaposlenih, u Beograd na vodi...?
Zašto je moj „pouzdani izvor“ manje pouzdan od vašeg Kurira, Informera i Pinka? Ako se radi o verovanju, a ne o činjenicama, onda i vi i ja imamo pravo da verujemo u ono što nam se sviđa. Ipak, politika nije religija. Vaše je pravo da verujete da je Isus hodao po vodi ili sa pet vekni hleba i jednom ribom nahranio 5.000 ljudi, kao što je moje pravo da verujem da je Miki Maus moj komšija i da je baš on opravio lift. Nezgoda je što se politika zasniva i na nečem materijalnom, da ne kažem nečem konkretnom, što direktno utiče na naše fizičke živote.

Marrija78

pre 10 godina

Ništa od borbe protiv korupcije, dok se ne završi proces protiv Miškovića! A nije lako, učiniće sve, samo da spasi svoje enormno bogatstvo!

Ma nije nego

pre 10 godina

DS razorio srbiju, zaduzio...bla, bla

A SADA SA ISTIM TIM TADICEM SURUJES DA OSNUJES VLAST.

APSOLUTNO MI VISE NISTA NIJE JASNO, APSOLUTNO NISTA!

E ZATO CU U INAT TOME DA GLASAM ZA DJILASA I TACKA!

Sluh naroda

pre 10 godina

Pa nije narod baš toliko slep kod očiju, progledao je posle svih neuspešnih rezultata vaše politike, a to se može prosuditi na osnovu sadašnje percepcije DS u očima javnosti.

dr

pre 10 godina

Ovo je deo teksa o preuzimanju JAT-a " Povodom izveštaja BIRN-a oglasila se i lista "Dosta je bilo" na čijem je čelu bivši ministar privrede Saša Radulović, a u saopštenju se navodi da je tekst BIRN-a pokazatelj da je veliko interesovanje javnosti za ugovor opravdano. Dodaje se da bi objavljivanje celokupnog ugovora "izmenilo ishod izbora".

Njihov izum

pre 10 godina

Ma socijalisti su isto lovatori koji su to bili pre svih i pre demokratske stranke koja se posle rodila. Ovi drze drzavu vise od 30 godina i sve sprege unutar nje su njen izum.

Slobodan

pre 10 godina

socijalisti su Miškovića i stvorili, svoje čedo se ne uništava, a što se tiče razaranja, bolji su u sakrivanju i permutovanju svojih dela stavljajući atraktivniji dizajn, sve računajući na senilnost gradjana

duh iz boce

pre 10 godina

Za par dana će izbori i jedan nova šansa da se proveri poverenje naroda. Imali smo jednu vlast koja je načinila puno pogrešnih poteza , za njom je došla jedna drugačija koja je pokušala da ispravi greške ali rezultati su ne baš najbolji. zato je sada vreme za jednu koju će činito oni koji žele ozbiljno da rade i koji ni na koji način nemaju veze sa mitom korupcijom i kriminalom.

Stečkin

pre 10 godina

Svima je muka od laži i prevara demokrata i socijalista i nije čudo što većina želi da vidi naprednjake same u vlasti bez koalicije koja će kočiti promene iz sve snage.

IDOL

pre 10 godina

Kako joj je covek kulturno i lepo odgovorio na pitanje da li ga Rusiji pritiska po pitanju Dacica:"Mene, moja Mirjana, nije lako pritiskati i to je sve što imam da kažem." Moj idol!

ron woodroof

pre 10 godina

@(zimzeleni, 11. mart 2014 23:51)
90-ih Zvezda bila prvak Evrope ja imao kosu, komentar ti je deplasiran, okrenimo se buducnosti, stranke ne treba da napadaju jedne druge , vec da iznose programe za oporavak ekonomije.

Tacno je

pre 10 godina

Eto ja kad sam to svim pricala niko mi nije veorvao. Ne moze neka partija da bude sa svima u vlasti a da jedina nije ucestvala u sistemu koji je bio na snazi.

Beety Boop

pre 10 godina

Ne liči mi na Miškovića da pravi propuste takve vrste i ne finansira neke od vodećih stranaka. Da je tako grešio ne bi imao pola Srbije u vlasništvu a mladi lavovi SPS-a ne bi bili tako bezobrazno nadmeni i bogati.

IvanUE

pre 10 godina

Da li smo svi zaboravili stasu socijalisti radili 90-ih? Da li smo zaboravili nacin na koji smo ih skidali sa vlasti jer jedino sto su oni uvek zeleli su fotelje? Da li smo zaboravili one koji su nam ih vratili iz politicke istorije gde im je bilo i mesto? Da li postoji jedan covek koji zeli da zivi u zemlji koju ce voditi Ivica Dacic koji ne zna ko je Misa Banana? Da li nam je potrebno da Bajatovic ima vecu platu? Svi treba da stavimo prst na celo pre nego sto zaokruzimo broj na glasackom listicu i dobro razmislimo u kakvoj drzavi zelimo da zivimo.

BAGIRA

pre 10 godina

Napad je najbolja odbrana slogana je kojim se sluzi DS i g.Djilas.Razorivsi Srbiju i doteravsi njene gradjanae do prosjackog stapa oni i dalje bez imalo stida i srama kritikuju sve ucinjeno.To su prosto takvi "ljudi"i kao takve ih treba prihvatiti.Sta nas vise moze iznenaditi od Dragana Djilasa,sigurna sam da i vas kao i mene nemoze nista.

nenad009

pre 10 godina

@(Doci, 11. mart 2014 21:44)

Ne znam sto vam lupaju minuse kada se vidi da niste za Vucica. Bas ste sve to lepo srocili protiv njega :-D

ZORAN

pre 10 godina

Ja apsolutno ne znam nikog ko će glasati za sns. Pogotovo što živim u MS gde imamo najgoreg gradonačelnika ikad. Sramota.
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (b, 11. mart 2014 21:57)

O znas i te kako, pazi kad ces ti prvi da zaokruzis SNS, posto svi zelimo da ova zemlja ide napred, svi zelimo investicije, radna mesta, da se stane na put, kriminalu, korupciji, a sve to radi SNS na celu sa Vucicem tako da znam da ces glasati za to.

Srbin 100%

pre 10 godina

Toliko o proklamovanom zalaganju socijalista za borbu protiv korupcije,izgleda da se oni samo u javnosti zalazu za to,dok svojim potezima pokusavaju da zastite interes krupnog kapitala

apolon

pre 10 godina

Socijalisti kao i Dacic zajedno sa njima je podzao i podrzavao DS u razaranju srpske privrede. Oni su zajedno podrzali Miskovica i dobro se zna da su svi oni imali korist od toga, pa je logicno i da ga stite.

markoni

pre 10 godina

Pojedine stranke su se malo zaigrale , pogotovu oko uporedjivanja razlicitih scenarija u svetu sa Srbijom. Kada cemo se uozbiljiti...

Popecatelj

pre 10 godina

Socijalisti pokazuju da i oni pokusavaju da zastite interes Miskovica i drugih tajkuna koji se nalaze ili pod istragama ili u sudskom procesu za razne mahinacije kojima su oni i stekli svoje basnoslovno bogatstvo

Istorija

pre 10 godina

Stavom o širokoj koaliciji radi sprovodjenja teških i bolnih reformi Vučić pokazuje stav državnika, kojem su u prvom planu interesi Srbije a ne njegovi lični ili stranački interes. Takav lider je potreban Srbiji u ovom trenutku.

Salieri

pre 10 godina

Svi dobro znamo ko podrzava Miskovica i kompaniju. Jedno je sigurno, a to je da ce se presudom protiv istog kljucno izmeniti stvari po pitanju korupcije- problem ce biti resen u samoj srzi.

Nezaposlena

pre 10 godina

Vi DS-ovci koji se toliko zalazete za Djilasa i kompaniju, mora da imate dobro placen posao! Sta je konkretno ds uradio za vreme vlasti? Unistio je sve pred sobom,ne okrenuvsi se da vidi sta je ostalo.Trpali su samo u svoje dzepove a za narod ih nije bilo briga.Jedina sreca u toj nesreci je to sto je narod progledao i resio da ds posalje na smetliste istorije...

kатанаунитед

pre 10 godina

Мислим да је човек објаснио. Време је да се стане на пут свима онима који су уништавали оно што је генерацијама стварано. Свака част!

Braca

pre 10 godina

Bio bih vrlo srecan das u funkcioneri SPS-a saradjivali samo sa Miskovicem. Pored Miskovica oni i dalje imaju prijatelje sa one strane zakona i njihova politika se zasniva na kombinacijama koje ce odraditi dok su na vlasti i koliko ce pribaviti licne koristi dok su na vlasti. To svima treba da bude jasno jer Dacic se krije iza brige o socijalno najugrozenijima sto je za svaku osudu. Ljudi moraju da budu svesni za koga glasaju 16-og marta i ko ce im krojiti sudbinu naredne cetiri godine.

veseli79

pre 10 godina

konacno je neko u srbiji izasao pred gradjane I objasnio kako se dosad trosilo I bogatili pojedinci kojima Niko nije mogao stati na put. Jedino vucic IMA snage I podrske gradjana DA nastavi sa reformama, zato u nedelju samo broj jedan

veseli79

pre 10 godina

vucic sigurno do pobede. slusamo danima kako Nam demokrate pametuju o privlacenju investitora pa sta uradise do juce su bili na vlasti sem sto su se obogatili pojedinci drzava dovedena do ivice bankrota

sami

pre 10 godina

Demokratski protesti-da,posebno ako protestujete protiv onoga sto ste sami radili prethodnih desetak godina!Sami protiv sebe,samo napred!

Branko Jovanovic

pre 10 godina

Vucic je za nepune dve godine mnogo uradio na stabilizaciji i poboljsanju rejtinga nase zemlje u svetu. Naravno veliki trud je ulozio u borbi protiv korupcije i kriminala, kao i u dovodjenju stranih investicija. Htele to opozicione stranke da prihvate ili ne.

Petar

pre 10 godina

Svi koji su tražili izbore imaju šansu da na njima i pobede - kompletna opozicija, samostalno, udruženo, kakao hoće. Ali i zajedno ne mogu se ni primaći naprednoj stranki. Lider kakvog imaju toliko zna šta hoće i kako do tog cilja da stigne i pravi toliku razliku između sebe i opozicije. Običan čovek to vidi, zato i glasa zaone koji stvarno mogu nešto da učine.

Maki

pre 10 godina

Nadam se da će Vučić istrajati u borbi protiv tajkuna poput Miškovića kao i protiv korumpiranih političara,kojih Srbija napokon treba da se oslobodi!

sljivovica

pre 10 godina

16 marta građani biraju za ekonomski prosparitet i razvoj, napredak našeg društva. Samo Alekdandr Vučić može da sprovede reforme do kraja, da očisti Srbiju od kriminala i korupcije da stvori povoljan investicioni ambijent za privlačenje stranih investicija. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države. Aleksandar Vučić zaista može našu državu da izvuče iz teške ekonomske krize.

Mislim dakle postojim

pre 10 godina

SNS je formirao svoj koalicioni tim koji ce u ovim izborima da osvoji ogromno poverenje gradjana koje ce da se manifestuje davanjem glasova SNS-u i Aleksandru Vucicu.Ubedjena sam da ce SNS da osvoji apsolutnu vecinu jer je SNS prva partija,do sada,koja nije davala samo predizborna obecanja,vec je sve isakzano i realizovala.Posebno je znacajno da je zapoceta borba protiv organizovanog kriminala,korupcije i svih vidova zloupotreba,kao i da su zapocete najvaznije reforme koje ce da dovedu do sistemskih promena bitnih za dalje pregovore sa EU,kao i nove investicije i otvaranje novih radnih mesta.U tom procesu,nimalo lakom,jer je bilo puno bojkota i negodovanja,glavni akter je bio i ostao Aleksandar Vucic, lider SNS-a i covek koji je celog sebe posvetio ostvarivanju izlaska Srbije iz krize i kretanja put prosperiteta i napretka do jedne moderne,evropske zemlje.Na tom putu, Vucic i njegove pristalice opstace, a to ce da se verifikuje i 16. marta na parlamentarnim izborim.

Avatar

pre 10 godina

Kad bi svako radio i bio posvecen nasoj zemlji kao Aleksandar Vucic Srbija bi vrlo brzo izasla iz krize, al malo je takvih. Vucic je dokazao koliko mu je stalo da Srbija krene putem napretka i prosperiteta.

Viktorija

pre 10 godina

Jedini politicar koji se u potpunosti opredeljen i posvecen realizaciji interesa naroda u Srbiji. Da nam je vise takvih politicara gde bi nam kraj bio!

Ovo je novo vreme

pre 10 godina

Treba pružiti šansu onima koji hoće pošteno da rade svoj posao i da se late brige oko privllačenja investicija i zapoššljavanja. Da bi to bilo moguće, treba prekinuti veze sa Miškovićem, jednom za svagda, i ujediniti političke istomišljenike.

bee

pre 10 godina

Vec smo izgubili preko deset godina,samo bi nam jos trebalo da sad dizu "bune" i "ustanke" oni koji su nas tretirali kao ovce tih deset godina!

konsenzus

pre 10 godina

Potreban je siri drustveni konsenzus da bi se reforme sprovele u delo kako treba i kako bi se promenio postojeci Ustav koji nije dobar,a predstavlja najvisi pravni akt sa kojim svi ostali zakoni moraju biti u saglasnosti.

Mirjana

pre 10 godina

Normalno je sto sps brani Miskovica jer su imali korist na obostrano zadovoljstvo. Onoliko koliko nas je ds unistio i opljackao to nijedna partija na svetu nije mogla i tu su sampioni.

Aca

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je garant političke stabilnosti Srbije. Zato je neophodno da u nedelju dobije što širu podršku, kako bi se što efikasnije suprotstavio krugovima koji su zainteresovani da u Srbiji i dalje cvetaju korupcija i kriminal i da nas zaobilaze ozbiljni investitori.

Mirce

pre 10 godina

Sns je jedini realan da sagleda stvarnu sitauciju koja je nimalo sjajna i jedini spreman da se suoči sa njom i pravim potezima ojača ekonomiju i spreči odliv mladih.Nadam se da će nova vlada biti bez Sps koji samo parazitira i koči Sns u sprovođenju reformi.

Muharem

pre 10 godina

Samo napred u reforme, donosenja zakona koji moraju da se donesu i dovodjenja investicija. Svi ostali su se pokazali u tajkunskim vezama i politikom "ugradnje" prilikom dovodjenja investitora...

Vuk Vučko

pre 10 godina

Vučić za razliku od njegovih prethodnika, SPSa i DSa vodi zrelu i društvenu odgovornu politiku, zasnovanu na političkom dijalogu i mnoštvu političkih kompromisa. Samo na ovakav način može se pomoći našem narodu na Kosovu, i samo ovakvom politikom možemo obezbediti normalan život Srbima na Kosovu, ali i očuvanje naših vekovnih tekovina.

Neposteni grajdanin

pre 10 godina

Ulazeci u studiranje rada i veza funkcionera SPS-a sa onima koji definitivno nisu “dobri momci” mozemo doci do katastrofalnih podataka ali je jedno sigurno, ko ima pravo da proda drzavne rezerve gasa Banatske dvore? Ko ima pravo da sprovodi samovolju po sportskim drustvima? Ko ima pravo i na osnovu cega ima pravo da prima platu 2 miliona dinara? Ko ima pravo da kao ministar Vlade daje izjave koje podrzavaju kriminalce? I na kraju ko ima pravo da se krije iza prava gradjana, da se predstavlja kao neko ko stiti prava gradjana a u stvari brine samo kako da udomi jos nekog postenog socijalistu u neki upravni odbor? Moj jedini komentar je, sramota…

Teodor

pre 10 godina

Vucic je rekao ono sto svi znamo, ali je bitna njegova hrabrost i spremnost da to i javno kaze. Zelim da vidim sta ce drzavni organi uraditi povodom sumnjih slucajeva funkcionera SPS-a i da li ikada biti neko uhapsen iz njihovih redova. Ako cemo realno ne bih rekao da su bezgresni.

misko

pre 10 godina

U vise navrata smo mogli da vidimo da odredjeni politicari prizaju podrsku Miskovicu!S jedne strane imamo Vucica koji pokusava da se obracuna sa kriminalcima i tajkunima,a sa druge imamo one koji stite Miskovica,iz licnih interesa...

burgija

pre 10 godina

Prosto neverovatno kako je prdrska Miskovicu naprasno pocela da raste tokom kampanje!Kod nekih jos "para vrti gde ni burgija nece".

aNA

pre 10 godina

Svi vrlo dobro znamo ko je Miskovic i ko ga podrzava u kompaniji. Tek presudom protiv tog gospodina izmenice se veoma bitne stvari po pitanju korupcije.Kriminal i korupcija su sinonim za vreme vasti DS-a.Koliko se dugo pricalo o tome a niko nije ima smelosti i hrabrosti da se suoci sa tim osim SNS-a. Njihovi jasni ciljevi i stavovi,kao i realne mogucnosti i borba za bolje sutra su ono sto cini ovu stranku. 16.marta pokazace se da je narod napravio pravi izbor za buducnost Srbije.

Velja00

pre 10 godina

Aleksanda Vucic je pravi drzavnik I iskreni politicar sto je u danasnje vreme jako tesko. Otvoreno govori o svemu I bez uvijanja I lazi. Ne daje lazna obecanja, covek koji je rekao stop kriminalu, covek kome nije nimalo lako jer je velika odgovornost na njegovim ledjima i zato mu treba odati svako priznjanje. zato treba galsati za njega na izborima.

Miša

pre 10 godina

Konačno na političkoj sceni imamo čoveka koji ima viziju, hrabrost i posvećenost da sprovede reforme do kraja. Imate moju podršku.

Lud zbunjen

pre 10 godina

Meni stvarno nije jasno da li su ovi ljudi sto pisu sve ovo protiv ppv ziveli ili sa Petrom Panom ili su se vratili sa godisnjeg u Diznilendu.. Au bre sta vi pisete i koga branite..

Aristotel

pre 10 godina

(sofronije, 11. mart 2014 23:56)

Zapravo sam video da je covek rekao mnogo, i to vrlo koncizno... Doduse i tvoj komentar je bio koncizan, ali bez poente osim sto opet idemo na neargumentovanu diskusiju. Zapravo rekao si malo, ali nista.

kатанаунитед

pre 10 godina

Није ми само јасно зашто се не покрене поступак против свих функционера који су помагали Мишковића, Шарића и њима сличне. Стварно, крајње је време...

kатанаунитед

pre 10 godina

Није ми само јасно зашто се не покрене поступак против свих функционера који су помагали Мишковића, Шарића и њима сличне. Стварно, крајње је време...

rouz

pre 10 godina

Odličan intervju. Sve što mogu da kažem a nisam do sad je da Vas tek čeka borba, napor da sprovedete sve u delo. Ali ja vam verujem i podržavam i vidim za svo ovo vreme od kada ste na vasti da sve što radite radite studiozno, sigurno i časno.

fifi

pre 10 godina

Za par dana su izbori a posle izbora biće mnogo ozbiljnija borba protiv kriminala i korupcije.Pa svi oni koji se budu našli na spisku vreme je da odgovaraju za svoj rad. Naprednjaci su nam pokazali da partijska knjižica danas nikoga ne štiti.

missty

pre 10 godina

Mogu da pričaju šta hoće i napadaju koliko hoće ali Vučić uživa ogromno poverenje građana.Uradio je ono što niko nije imao hrabrosti da uradi u Srbiji a to je nemilostrdna borba sa organizovanim kriminalom i korupcijom, obzebedio nam je za veoma kratko vreme jako važne projekte i pokazao kako ozbiljno i odgovorno treba da se vodi zemlja!

ljubičica

pre 10 godina

Miškovića brane oni koji su imali koristi od njega, verovatno DS i SPS i ko zna još koliko njih. Nećemo tajkunsku državu već uređenu državu u kojoj vlada zakon, red i rad. Mislim da Vučić ima potencijala za tako nešto.

kredit

pre 10 godina

Nije bilo nijednog kredita,za vreme demokratske vlasti,a da kamata nije bila bar tri puta veca u odnosu na kredit koji smo dobili iz Abu Dabija.

sanacija

pre 10 godina

Zemlju je do bankrota dovela upravo DS i napravila deficit koji je sad gotovo nemoguce popraviti.Potrebno je vreme,da se prvo "saniraju" problemi koje je DS ostavila u amanet buducoj vlasti.

Mi

pre 10 godina

Mi moramo da ispoštujemo uvođenje reda u društvo, za šta se SNS najviše zalagala od samog početka i za borbu protiv svih onih koji su na neposredan način oštetili državu i građane

Gargamel

pre 10 godina

Izjave opozicionih stranaka da se sprema nekakva autokratija su vrlo maliciozne... Treba pustiti građane da po svojoj savesti izaberu onog kome najviše veruju a ne plašiti ih i time kupiti izborne poene.

dragoon

pre 10 godina

Plašim se ovog čoveka. Iza tolike arogancije i sujete krije se nesigurna ličnost, nedorasla trenutku u kom se nalazi. Ako je za pusto obećanje o Evropskoj Uniji bio spreman da Kosovo pusti niz vodu i dokusuri srpsko selo i ekonomiju, ko zna šta će biti u stanju da napravi kad osvoji apsolutnu vlast.

Marrija78

pre 10 godina

Ništa od borbe protiv korupcije, dok se ne završi proces protiv Miškovića! A nije lako, učiniće sve, samo da spasi svoje enormno bogatstvo!

ribetine

pre 10 godina

Pred nama je period stabilnosti, mira, teških reformi, ali posle toga Srbija će biti spremna za Evropsku uniju,biti ekonomski jača i bogatija.Podrška SNS i Vučiću.

Tokmak

pre 10 godina

Ovaj čovek ima kompleks od Đilasa. Ljubomoran je što što za razliku od njega nije uspeo ništa stvoriti, već živi samo od politike, a kako, to dobro znamo.

Tibor

pre 10 godina

Gospodine Vučiću, ako niste gledali večeras RTS, onda ste propustili najavu Vaše autokratije od strane samog Predsednika Srbije. Ostaje mi da se nadam da grešim.....

Superior

pre 10 godina

Ovaj čovek mene zaista plaši. On i njegovi bili su sa SPS-om na vlasti u devedesetim godinama i tada su nas gurnuli u provaliju iz koje još uvek ne možemo da se izvučemo. Sve ovo što imamo sada je posledica njihove tadašnje neodgovorne politike, a novinarki Danasa preporučujem da uzme knjigu Grujice Spasovića i podseti se šta im je sve intervjuisani radio kada je bio neprekisnoveni vladar medijske scene u Srbiji.

gradjanin

pre 10 godina

Gospodine Vucic, da niste pogresili!?
Koliko znamo, SNS je sampion razaranja, poznat jos iz vremena radikala!
Pa i sada, u zadnje dve godine vi i pod novim imenon razarate Srbiju.
Da li nam je bolje sa vama!?
Ne, nije - gore nam je!

Sara

pre 10 godina

Gospodine Vucicu, ako narod toliko mrzi DS i ako Vam ne mogu nista, zbog cega nema jednog vaseg intervjua ili govora a da ih ne pominjete?

q

pre 10 godina

Period od 2000 do 2012 je najuspesniji period Srbije od Prvog srpskog ustanka do danas. Nazalost to ce postati jasno za par godina ove pogubne vlasti po Srbiju. Zadatak PPVa koji je dobio od svojih stranih mentora je da nastavi sa unistavanjem Srbije tamo gde je Milosevic stao. Neplanirano je 5. oktobar odlozio unistenje Srbije. Srbija se ponovoi vraca na svoj put nestanka

Lujka_na_trotinetu

pre 10 godina

S obzirom da se ne skidas sa svih mogucih medija sto stampanih sto elektronskih rekao bi da je Misko opet dao novac vama,koliko se secam pre 2 do 3 godine tvoj prika Toma je to otvoreno priznao.Ajmo ljudi nova tura lazi,nova tura obecanja,nova tura razocarenja samo kod vaseg Aleka Velicnatvenog supremena iz Feletica.
Dosta je bilo Restart Restart Restart Restart Restart Restart

Srdjan5882

pre 10 godina

Slusajuci sve stranke i sva vasa prepucavanja shvatio sam da od reformi i istinskog boljitka zemlje nema nista bar jos jedno dvadest godina. Svi sredjujete Beograd a ostatak Srbije parcata sa sitnim odborima u lokalnoj upravi. Kad budete u svakom manjem mestu unapredili privatan sektor zajedno sa poljoprivredom bice nam bolje. Dotle treba da smnanjite glomaznu upravu, podmladite zdrastvo i skolstvo. Penzioni fond i penzionere debelo osigurate. Verujte u Srbiji postoje ljudi koji bi bilo sta radili, neobradjena zemlja koja bi nahranila i Evropu pored Srbijr, prirodne lepote koje bi bile idealne turisticke lokacije, Nasa geo pozicija je idealna da trgujemo ali bukvalno sa svima a vi pricate o Evropi i Rusiji a sta je sa Australijom, Afrikom... Citam tekst danas da kupujemo domace ajde se bar potrudite da nam izvoz bude veci nego uvoz. Sve to mozete ali su vam prece poslanicke plate i parking ispred skupstine, kriminalci i tajkuni, naravno njih niko ne hapsi niti im se imovina izistinski oduzima. Kako god isuvise je ovo ideja za vas sve.

vopi

pre 10 godina

sampioni u razaranju srbije su:Slobodan Milosevic,Seselj,Toma.Dacic,Vucic....nemoj sebe da izostavljas!ja se secam 90-tih.a Tadic je najlosiji politicar kojeg je srbija ikada imala!i Kostunica njih dvojica su dokrajcili ono sto je ostalo,a ovi izbori kao i svi do sada su sarena laza i sluze samo da NESPOSOBNI I GLUPI NAROD IZABERE NESPOSOBNE LJUDE DA IH VODE...i tako u krug vise od 20g!!!

monika

pre 10 godina

DS po pitanju zaduzivanja ne bi smeli da se oglasavaju, ali oni bezobzirno kritikuju sve sto Vucic uradi bez imalo osecaja odgovornosti da upravo ogroman deo kredita ide upravo na otplatu njihovog bahacenja i zivota od danas do sutra.

Akiba

pre 10 godina

Kaze covek - nije ga lako pritiskati. Pitam se, kolko jako i ko je to pritisnuo ovog coveka da promeni svoju retoriku, nacin razmisljanja za 180 stepeni? Opravdanje da je on sada nesto shvatio, a nije svatao ranije kada je bilo mnogo ,,shvatljivije'', opravdanje je za malu decu. Ne verujem mu, a necete ni vi jos dugo.

zoran1965

pre 10 godina

imam ja par pitanja :
listici za glasanje nisu poslati da bi se smanjila izlaznost ?
ili ni to niste sposobni, da uradite kako treba ?
toliko o postenju i sposobnosti...

FUJ partijske horde, bahate

pre 10 godina

Ma svi ste zlatni! Tranziciju sprovodite kao puzevi, evo prodje cetvrt veka! Zavrsavajte te vase interne medjupartijske izbore, birajte se i krecite u samounistenje partijskih hordi i nakaradnog sistema. Valjda vam je svima doprlo do zatucanih mozgova da je dogorelo do nokata. Duzni ste to svom narodu zbog svih brljotina iz proslosti! Kako vas vise nije sramota?

Ja sam

pre 10 godina

Vucicu, svaka ti cast.
Odavno nismo imali politicara koji zna odgovor na svako pitanje novinara. Isto tako ce znati i da usmerava Srbiju kroz lavirinte teskoca koje nam predstoje. Imas punu podrsku naroda koji polaze sve nade u tebe....bla, bla, bla... A kada shvati da se nadao uzalud, bice mu kasno da ispravi gresku. No, narod je to i ko jos mari za njega.

MILENKO

pre 10 godina

Samo mi recite gospodine O SVEMOCNI ELIOT NES ako su ljudi gladni i nemaju kud kako da ne preduzmu mere u svoje ruke kada vide samo bedu i haos u ovoj drzavi!?Ajde vi zivite sa 25-30hiljada mesecno i kupite osnovne namirnice,platite komunalije,o ostalom da i ne govorim...???E to bih bas voleo da vidim i da onda cujem vas govor o lepoj buducnosti koju cete doneti!!!

Zoran,Vankuver

pre 10 godina

Najobicniji manipulativni populista,sa autokratskim tendencijama.

Zna on dobro koga preferisu bivsi Milosevicevi glasaci,jer to je,sasvim sigurno,prirodno politicko i kulturno stanje Srbije.

Ne bih da se ponavljam ali, ova osoba ce vas oterati u svaku vrstu bankrota.

U pamet se ljudi,da ne bude prekasno !

crna guja

pre 10 godina

- Ne mislim da je uložio 100 miliona evra, to je besmisleno, ali da je uložio ozbiljan novac i ozbiljan trud - u to sam apsolutno siguran.

Sto ga nisu pitali koji tajkuni njega finansiraju, posto hale sportova i flote autobusa kostaju!!???

Dumi kladovo

pre 10 godina

A sta ako ne ispunite nista od obecanog...Naprimer kredit iz Emirata je uzeto 900 miliona a vracamo 1. milijarudu sa dva posto kam. Arapi tako rade 100 posto.
Zelim Vas uspeh u vodjenje vlade. Ja sam DS i ne stidim se jer nismo iskoristili sansu.
Vi je imate pa izvolte.

taki

pre 10 godina

Ja hoću Vučića za premijera! Mislim da ne treba ni objašnjavati koliko je on danas potreban ovoj osiromašenoj, opljačkanoj i ratovima iznurenoj zemlji.

Andjela

pre 10 godina

Polako, ali sigurno, zahvaljujuci angazovanju PPV, strani investitori shvataju da se politicka, finansijska i ekonomska klima u Srbiji promenila i da im je omoguceno da bez svojevrsnog "reketiranja" stranaka na vlasti ulazu i ostvaruju profit. Njima profit, nama radna mesta i plate, a drzavi porezi i doprinosi. Svi zadovoljni.

IBJ

pre 10 godina

Mišković (ma kakav smutljivac da je) je samo smokvin list za tvoju epohalnu nesposobnost da bilo šta korisno uradiš za srpsku ekonomiju. Nakon bezmalo dve godine tvoje mahnite vlasti mogu mirne duše da kažem: da si nas "razorio" upola toliko koliko DS bilo bi nam deset puta bolje nego što je sad.

Mandolina

pre 10 godina

Koliko mogu da primetim Djilas je majstor ili da unisti ono sto je dobro za sve ili da se ugradi u ono sto samo njemu odgovara. Ne svidja mi se sto kudi projekat Beograd na vodi, bio u opoziciji ili ne, steta je da ne podrzi ovako veliki projekat koji moze pruziti visestruke koristi gradjanima.

IDOL

pre 10 godina

Kako joj je covek kulturno i lepo odgovorio na pitanje da li ga Rusiji pritiska po pitanju Dacica:"Mene, moja Mirjana, nije lako pritiskati i to je sve što imam da kažem." Moj idol!

kokos

pre 10 godina

Obećao nam je Vučić borbu protiv kriminala, hapšenje Šarića i mnogih tajkuna. I baš kada smo svi pomislili da su sve samo predizborna obećanja Vučić nas je još jednom iznenadio konkretnim delima. Dokazao je da u Srbiji više niko neće biti jači od zakona.

NIKKAT

pre 10 godina

Narodu je dobro poznato koliko je DS zaduzio Srbiju pre 4 godine! Doveo je Srbiju skoro do bankrota! I sada ista ta DS ima obraza nesto da kaze za SNS! Strasno! Djilas moze da uci od Vucica kako se vodi politika!

MAKSIM

pre 10 godina

Veliki posao čeka Srbiju posle 17 marta! Samo štednjom na svim nivoima se može sačuvati malo novca, koji inače i nemamo nego pozajmljujemo! Privreda se mora pokrenuti i to je primarni cilj, buduće vlade! Bez pokretanja proizvodnje i smanjenja stope nezaposlenosti, ništa bitno nemože biti sprovedeno sa da država dalje nezadužuje!

ZORAN

pre 10 godina

Ja apsolutno ne znam nikog ko će glasati za sns. Pogotovo što živim u MS gde imamo najgoreg gradonačelnika ikad. Sramota.
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (b, 11. mart 2014 21:57)

O znas i te kako, pazi kad ces ti prvi da zaokruzis SNS, posto svi zelimo da ova zemlja ide napred, svi zelimo investicije, radna mesta, da se stane na put, kriminalu, korupciji, a sve to radi SNS na celu sa Vucicem tako da znam da ces glasati za to.

TitiKaka

pre 10 godina

Ko je doveo ovu zemlju tu gde je sad? Ova vlada nije, ali mnogi pojedinci iz nje jesu! Jesi li se prihvatio da izvučeš zemlju iz propast? jesi! Onda ćuti i radi a ne samo da pričaš kako ćeš te ovo te ono. Umeš ili ne umeš i tačka!

Dragoljub 988

pre 10 godina

Vučić je jedini političar koji se ne plaši da iznese pravo stanje u zemlji, da i po cenu gubitka dela glasača kaže da nam predstoje teške i bolne reforme, ali kroz timski rad i trud svih kojima je Srbija na srcu i interes građana ispred njihovog ličnog interesa, sve reforme se mogu sprovesti veoma brzo. Moraju se doneti zakoni, sprovesti započete reforme, završiti borba sa tajkunima. Što pre svi shvatimo da možemo trošiti samo ono što zaradimo mnogo brže će mo dostići standard koji će omogućiti da se živi život dostojan čoveka

ribice

pre 10 godina

One stranke koje su zemlju doveli pred bankrot izatvarali oči pred kriminalom i korupcijom, hteli bi da i dalje vladaju Srbijom. Građani Srbije to ne smeju dozvoliti. Podrška SNS i Vučiću.

Dara

pre 10 godina

Ako opozicione stranke misle da ce posle izbora u Srbiji zavladati autokratija, sto onda izlaze na izbore, ja ako mislim da je nesto namesteno uopste se ne trudim oko toga, nego samo zele da nekome preotmu glasove, iznoseci neistine u javnosti.

duh iz boce

pre 10 godina

Za par dana će izbori i jedan nova šansa da se proveri poverenje naroda. Imali smo jednu vlast koja je načinila puno pogrešnih poteza , za njom je došla jedna drugačija koja je pokušala da ispravi greške ali rezultati su ne baš najbolji. zato je sada vreme za jednu koju će činito oni koji žele ozbiljno da rade i koji ni na koji način nemaju veze sa mitom korupcijom i kriminalom.

mirella

pre 10 godina

Scenarije sa snajperima , puskama i motkama prizivaju oni koji su na slican nacin pre cetrnaest godina dosli na vlast, pa im se osladilo. Unutrasnja politicka situacija nije ista i medjunarodne politicke okolnosti su drugacije. I sam narod se promenio. Nije spreman da reaguje na ratne poklice pojedinaca. Dovoljno toga smo izgubili u protekle dve decenije.

marcipan

pre 10 godina

Građani danas žive u izuzetno teškim uslovima. Milion ljudi je bez posla, milion i po ljudi je nepismeno, liste čekanja na operacije i preglede su predugačke, ekonomija je na kolenima. Potrebne su brze i sveobuhvatne reforme. Danas jedina snaga koja može te reforme da sprovede je SNS. Vučić ima ogromno poverenje građana. Lično mislim da u njemu vide poslednju nadu da Srbiji krene nabolje. Oporavak ekonomije, privredni rast, investicije, su ono što treba našoj državi.

Peter

pre 10 godina

Srbija mora hrabro da krene u tranziciju, da se taj period skrati. Tranzicija je prelazak iz jednog sistema u drugi, politički, ekonomski... bolji sistem. Na izborima se odlučuje o biti ili ne biti, odlučuje se o daljoj perspektivi Srbije, građana, budućnosti mladih. SNS je danas jedina realna snaga koja može sprovesti reforme.

Gerber

pre 10 godina

Sva istraživanja govore o tome da je SNS preko 40 % i mislim da je to danas realnost u Srbiji. Može nekome to da se sviđa ili ne sviđa, to je Srbija danas. Srbija danas je i više od milion nezaposlenih, ogromna beda i siromaštvo, obrazovanje na najnižim granama, pravna država tek u povoju, o zdravstvu da ne govorimo. I nemojte sada svi da se obrušavate na ove reči, ko je kriv, ko nije kriv za stanje u kojem se nalazimo. To sada nije najbitnije. Neka nadležni organi sankcionišu sve one koji su radili protivzakonito. Zna narod ko je sve bio na vlasti. Da se vratimo na ono što je najbitnije. Na reforme. One se moraju sprovesti ma kako bolne bile, ma koliko teško bilo, ma koliko nepopularne bile te mere, hitno, brzo jer Srbija više da čeka ne može. Ako budemo čekali biće nam samo gore. Realnost je ta da će SNS pobediti sa ogromnom razlikom i imati istorijsku priliku da Srbiju provede kroz najteži period svoje istorije. Jer oporavkom Srbije, sačuvaćemo građane, sačuvaćemo nacionalni identitet, i Srbija kao i njeni građani će tada imati budućnost.

Doci

pre 10 godina

Izbori 16 marta će biti sudbonosni za Srbiju. Biće to prilika za nov početak.Biće to prilika da sve ono što koči napredak, ode na smetlište istorije. Posle jako dugo godina, pojavila se nova nada, nova energija koja će rušiti sve prepreke koje stoje pred oporavkom naše države. Varaju se oni koji misle da je ta energija personifikovana samo u jednoj osobi. Ta osoba je samo predvodnik novog talasa koji će potopiti sve one društvene snage koje bi da vrate Srbiju u živo blato.

Dragoljub 988

pre 10 godina

Vučić je jedini političar koji se ne plaši da iznese pravo stanje u zemlji, da i po cenu gubitka dela glasača kaže da nam predstoje teške i bolne reforme, ali kroz timski rad i trud svih kojima je Srbija na srcu i interes građana ispred njihovog ličnog interesa, sve reforme se mogu sprovesti veoma brzo. Moraju se doneti zakoni, sprovesti započete reforme, završiti borba sa tajkunima. Što pre svi shvatimo da možemo trošiti samo ono što zaradimo mnogo brže će mo dostići standard koji će omogućiti da se živi život dostojan čoveka

Koala

pre 10 godina

Ako neko drži 70% maloprodajnog tržišta, a pri tom se vrati unazad pa krene i da proizvodi (negde kupi fabriku, negde plati da proizvode za njega proizvode "private label") šta se onda dešava sa ekonomijom te zemlje? Ako si sam i kupac i prodavac, ako prodaješ ono što ti dobavljači plaćaju da bi stavio u raf? Kako se to zove? Čini mi se monopol, a čini mi se da je to zakonom zabranjeno. Tako da Vučiću samo napred u borbu protiv tajkuna.

goran

pre 10 godina

SPS i DS da covek ne pozeli ni najgorem neprijatelju,DS nas je unistavao godinama, prodali sve sto su mogli, a sad pricaju kako je zemlja na ivici bankrota,kako su investicije koje dolaze u nasu zemlju laz, znaci vredjane inteligencije gradjana se nastavlja.

GRANICA

pre 10 godina

Napadi opozicije na Vučića su sokačarski napadi svojstveni seoskim torokušama.Nemaš program i onda maštovitim lažima pokušaj da prevariš birače kako bi se uvukao u parlament i vlast.Nećemo za takve da glasamo 16. marta, tih nam je dosta više.

Rajt

pre 10 godina

Odredjene opozicione stranke se ocigledno boje sve vece popularnosti ali i uticaja ove stranke, zato pokusavaju da pokolebaju narod raznim pricama o autokratiji, gubitku penzija i plata, kao i nastankom odredjenih nemira. Moj savet je da se ljudi ne obaziru na reci vec da gledaju dela svih i na osnovu toga da donesu odluku. Po mom skromnom misljenju za dve godine je ucinjeno vise nego za deset i time cu se voditi na dan izbora.

BAGIRA

pre 10 godina

Napad je najbolja odbrana slogana je kojim se sluzi DS i g.Djilas.Razorivsi Srbiju i doteravsi njene gradjanae do prosjackog stapa oni i dalje bez imalo stida i srama kritikuju sve ucinjeno.To su prosto takvi "ljudi"i kao takve ih treba prihvatiti.Sta nas vise moze iznenaditi od Dragana Djilasa,sigurna sam da i vas kao i mene nemoze nista.

Nezaposlena

pre 10 godina

Vi DS-ovci koji se toliko zalazete za Djilasa i kompaniju, mora da imate dobro placen posao! Sta je konkretno ds uradio za vreme vlasti? Unistio je sve pred sobom,ne okrenuvsi se da vidi sta je ostalo.Trpali su samo u svoje dzepove a za narod ih nije bilo briga.Jedina sreca u toj nesreci je to sto je narod progledao i resio da ds posalje na smetliste istorije...

Dunja Duks

pre 10 godina

Para vrti gde burgija neće. Tako i tajjkuni ulažu, ulažu, ali kad jednom neko preseče i pripreti ima, kad se pojavi samo jedan u nizu kojeg ne mogu potkupiti, može da bude opasno. Naravno, narod to treba da uvidi i da se izbori za one političare kojima novac nije broj 1.

Vuk Vučko

pre 10 godina

Vučić za razliku od njegovih prethodnika, SPSa i DSa vodi zrelu i društvenu odgovornu politiku, zasnovanu na političkom dijalogu i mnoštvu političkih kompromisa. Samo na ovakav način može se pomoći našem narodu na Kosovu, i samo ovakvom politikom možemo obezbediti normalan život Srbima na Kosovu, ali i očuvanje naših vekovnih tekovina.

dejan

pre 10 godina

Stvarno se ne zna ko je gori da li SPS ili DS, ni jedne nije briga za gradjane , samo ih zanima licni interes, a to smo imali prilike da se uverimo sve ove godine.DS prica kako je zemlja pred bankrotom, a oni nas doveli do ivice egzistencije, bezobrazluku nikad kraja.

Aca

pre 10 godina

Aleksandar Vučić je garant političke stabilnosti Srbije. Zato je neophodno da u nedelju dobije što širu podršku, kako bi se što efikasnije suprotstavio krugovima koji su zainteresovani da u Srbiji i dalje cvetaju korupcija i kriminal i da nas zaobilaze ozbiljni investitori.

Stečkin

pre 10 godina

Svima je muka od laži i prevara demokrata i socijalista i nije čudo što većina želi da vidi naprednjake same u vlasti bez koalicije koja će kočiti promene iz sve snage.

Muharem

pre 10 godina

Samo napred u reforme, donosenja zakona koji moraju da se donesu i dovodjenja investicija. Svi ostali su se pokazali u tajkunskim vezama i politikom "ugradnje" prilikom dovodjenja investitora...

SNS Bot v.16.3

pre 10 godina

Upravo tako, gospodin Vučić i ostali stručnjaci iz SNS-a kao npr. Goran Vesić, Stefanović dr. Nebojša i Mihajlović prof. Zorana su za samo 2 godine uspeli da nam obezbede kredit od čak jedne milijarde, da dobro ste čuli, jedne milijarde dolara, smanjini broj stranačkih kadrova po javnim preduzećima, stavili Mercedesov znak na naš Ikarbus i uticali na smanjenje uličnog kriminala naročito u Novom Sadu.

Narod je pametan i uveren sam da će SNS dobiti preko 50% glasova jer zaslužujemo da nas vodi ova grupa stručnih, odgovornih i politički doslednih ljudi!

Istorija

pre 10 godina

Stavom o širokoj koaliciji radi sprovodjenja teških i bolnih reformi Vučić pokazuje stav državnika, kojem su u prvom planu interesi Srbije a ne njegovi lični ili stranački interes. Takav lider je potreban Srbiji u ovom trenutku.

Mirce

pre 10 godina

Sns je jedini realan da sagleda stvarnu sitauciju koja je nimalo sjajna i jedini spreman da se suoči sa njom i pravim potezima ojača ekonomiju i spreči odliv mladih.Nadam se da će nova vlada biti bez Sps koji samo parazitira i koči Sns u sprovođenju reformi.

Salieri

pre 10 godina

Svi dobro znamo ko podrzava Miskovica i kompaniju. Jedno je sigurno, a to je da ce se presudom protiv istog kljucno izmeniti stvari po pitanju korupcije- problem ce biti resen u samoj srzi.

kатанаунитед

pre 10 godina

Мислим да је човек објаснио. Време је да се стане на пут свима онима који су уништавали оно што је генерацијама стварано. Свака част!

sanacija

pre 10 godina

Zemlju je do bankrota dovela upravo DS i napravila deficit koji je sad gotovo nemoguce popraviti.Potrebno je vreme,da se prvo "saniraju" problemi koje je DS ostavila u amanet buducoj vlasti.

markoni

pre 10 godina

Pojedine stranke su se malo zaigrale , pogotovu oko uporedjivanja razlicitih scenarija u svetu sa Srbijom. Kada cemo se uozbiljiti...

kredit

pre 10 godina

Nije bilo nijednog kredita,za vreme demokratske vlasti,a da kamata nije bila bar tri puta veca u odnosu na kredit koji smo dobili iz Abu Dabija.

rouz

pre 10 godina

Odličan intervju. Sve što mogu da kažem a nisam do sad je da Vas tek čeka borba, napor da sprovedete sve u delo. Ali ja vam verujem i podržavam i vidim za svo ovo vreme od kada ste na vasti da sve što radite radite studiozno, sigurno i časno.

missty

pre 10 godina

Mogu da pričaju šta hoće i napadaju koliko hoće ali Vučić uživa ogromno poverenje građana.Uradio je ono što niko nije imao hrabrosti da uradi u Srbiji a to je nemilostrdna borba sa organizovanim kriminalom i korupcijom, obzebedio nam je za veoma kratko vreme jako važne projekte i pokazao kako ozbiljno i odgovorno treba da se vodi zemlja!

ljubičica

pre 10 godina

Miškovića brane oni koji su imali koristi od njega, verovatno DS i SPS i ko zna još koliko njih. Nećemo tajkunsku državu već uređenu državu u kojoj vlada zakon, red i rad. Mislim da Vučić ima potencijala za tako nešto.

konsenzus

pre 10 godina

Potreban je siri drustveni konsenzus da bi se reforme sprovele u delo kako treba i kako bi se promenio postojeci Ustav koji nije dobar,a predstavlja najvisi pravni akt sa kojim svi ostali zakoni moraju biti u saglasnosti.

Mislim dakle postojim

pre 10 godina

SNS je formirao svoj koalicioni tim koji ce u ovim izborima da osvoji ogromno poverenje gradjana koje ce da se manifestuje davanjem glasova SNS-u i Aleksandru Vucicu.Ubedjena sam da ce SNS da osvoji apsolutnu vecinu jer je SNS prva partija,do sada,koja nije davala samo predizborna obecanja,vec je sve isakzano i realizovala.Posebno je znacajno da je zapoceta borba protiv organizovanog kriminala,korupcije i svih vidova zloupotreba,kao i da su zapocete najvaznije reforme koje ce da dovedu do sistemskih promena bitnih za dalje pregovore sa EU,kao i nove investicije i otvaranje novih radnih mesta.U tom procesu,nimalo lakom,jer je bilo puno bojkota i negodovanja,glavni akter je bio i ostao Aleksandar Vucic, lider SNS-a i covek koji je celog sebe posvetio ostvarivanju izlaska Srbije iz krize i kretanja put prosperiteta i napretka do jedne moderne,evropske zemlje.Na tom putu, Vucic i njegove pristalice opstace, a to ce da se verifikuje i 16. marta na parlamentarnim izborim.

Avatar

pre 10 godina

Kad bi svako radio i bio posvecen nasoj zemlji kao Aleksandar Vucic Srbija bi vrlo brzo izasla iz krize, al malo je takvih. Vucic je dokazao koliko mu je stalo da Srbija krene putem napretka i prosperiteta.

apolon

pre 10 godina

Socijalisti kao i Dacic zajedno sa njima je podzao i podrzavao DS u razaranju srpske privrede. Oni su zajedno podrzali Miskovica i dobro se zna da su svi oni imali korist od toga, pa je logicno i da ga stite.

Miša

pre 10 godina

Konačno na političkoj sceni imamo čoveka koji ima viziju, hrabrost i posvećenost da sprovede reforme do kraja. Imate moju podršku.

Lud zbunjen

pre 10 godina

Meni stvarno nije jasno da li su ovi ljudi sto pisu sve ovo protiv ppv ziveli ili sa Petrom Panom ili su se vratili sa godisnjeg u Diznilendu.. Au bre sta vi pisete i koga branite..

fifi

pre 10 godina

Za par dana su izbori a posle izbora biće mnogo ozbiljnija borba protiv kriminala i korupcije.Pa svi oni koji se budu našli na spisku vreme je da odgovaraju za svoj rad. Naprednjaci su nam pokazali da partijska knjižica danas nikoga ne štiti.

Ovo je novo vreme

pre 10 godina

Treba pružiti šansu onima koji hoće pošteno da rade svoj posao i da se late brige oko privllačenja investicija i zapoššljavanja. Da bi to bilo moguće, treba prekinuti veze sa Miškovićem, jednom za svagda, i ujediniti političke istomišljenike.

bee

pre 10 godina

Vec smo izgubili preko deset godina,samo bi nam jos trebalo da sad dizu "bune" i "ustanke" oni koji su nas tretirali kao ovce tih deset godina!

Mirjana

pre 10 godina

Normalno je sto sps brani Miskovica jer su imali korist na obostrano zadovoljstvo. Onoliko koliko nas je ds unistio i opljackao to nijedna partija na svetu nije mogla i tu su sampioni.

Srbin 100%

pre 10 godina

Toliko o proklamovanom zalaganju socijalista za borbu protiv korupcije,izgleda da se oni samo u javnosti zalazu za to,dok svojim potezima pokusavaju da zastite interes krupnog kapitala

veseli79

pre 10 godina

vucic sigurno do pobede. slusamo danima kako Nam demokrate pametuju o privlacenju investitora pa sta uradise do juce su bili na vlasti sem sto su se obogatili pojedinci drzava dovedena do ivice bankrota

Velja00

pre 10 godina

Aleksanda Vucic je pravi drzavnik I iskreni politicar sto je u danasnje vreme jako tesko. Otvoreno govori o svemu I bez uvijanja I lazi. Ne daje lazna obecanja, covek koji je rekao stop kriminalu, covek kome nije nimalo lako jer je velika odgovornost na njegovim ledjima i zato mu treba odati svako priznjanje. zato treba galsati za njega na izborima.

Petar

pre 10 godina

Svi koji su tražili izbore imaju šansu da na njima i pobede - kompletna opozicija, samostalno, udruženo, kakao hoće. Ali i zajedno ne mogu se ni primaći naprednoj stranki. Lider kakvog imaju toliko zna šta hoće i kako do tog cilja da stigne i pravi toliku razliku između sebe i opozicije. Običan čovek to vidi, zato i glasa zaone koji stvarno mogu nešto da učine.

sljivovica

pre 10 godina

16 marta građani biraju za ekonomski prosparitet i razvoj, napredak našeg društva. Samo Alekdandr Vučić može da sprovede reforme do kraja, da očisti Srbiju od kriminala i korupcije da stvori povoljan investicioni ambijent za privlačenje stranih investicija. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države. Aleksandar Vučić zaista može našu državu da izvuče iz teške ekonomske krize.

veseli79

pre 10 godina

konacno je neko u srbiji izasao pred gradjane I objasnio kako se dosad trosilo I bogatili pojedinci kojima Niko nije mogao stati na put. Jedino vucic IMA snage I podrske gradjana DA nastavi sa reformama, zato u nedelju samo broj jedan

Popecatelj

pre 10 godina

Socijalisti pokazuju da i oni pokusavaju da zastite interes Miskovica i drugih tajkuna koji se nalaze ili pod istragama ili u sudskom procesu za razne mahinacije kojima su oni i stekli svoje basnoslovno bogatstvo

Maki

pre 10 godina

Nadam se da će Vučić istrajati u borbi protiv tajkuna poput Miškovića kao i protiv korumpiranih političara,kojih Srbija napokon treba da se oslobodi!

Viktorija

pre 10 godina

Jedini politicar koji se u potpunosti opredeljen i posvecen realizaciji interesa naroda u Srbiji. Da nam je vise takvih politicara gde bi nam kraj bio!

Gargamel

pre 10 godina

Izjave opozicionih stranaka da se sprema nekakva autokratija su vrlo maliciozne... Treba pustiti građane da po svojoj savesti izaberu onog kome najviše veruju a ne plašiti ih i time kupiti izborne poene.

Branko Jovanovic

pre 10 godina

Vucic je za nepune dve godine mnogo uradio na stabilizaciji i poboljsanju rejtinga nase zemlje u svetu. Naravno veliki trud je ulozio u borbi protiv korupcije i kriminala, kao i u dovodjenju stranih investicija. Htele to opozicione stranke da prihvate ili ne.

misko

pre 10 godina

U vise navrata smo mogli da vidimo da odredjeni politicari prizaju podrsku Miskovicu!S jedne strane imamo Vucica koji pokusava da se obracuna sa kriminalcima i tajkunima,a sa druge imamo one koji stite Miskovica,iz licnih interesa...

Mi

pre 10 godina

Mi moramo da ispoštujemo uvođenje reda u društvo, za šta se SNS najviše zalagala od samog početka i za borbu protiv svih onih koji su na neposredan način oštetili državu i građane

aNA

pre 10 godina

Svi vrlo dobro znamo ko je Miskovic i ko ga podrzava u kompaniji. Tek presudom protiv tog gospodina izmenice se veoma bitne stvari po pitanju korupcije.Kriminal i korupcija su sinonim za vreme vasti DS-a.Koliko se dugo pricalo o tome a niko nije ima smelosti i hrabrosti da se suoci sa tim osim SNS-a. Njihovi jasni ciljevi i stavovi,kao i realne mogucnosti i borba za bolje sutra su ono sto cini ovu stranku. 16.marta pokazace se da je narod napravio pravi izbor za buducnost Srbije.

burgija

pre 10 godina

Prosto neverovatno kako je prdrska Miskovicu naprasno pocela da raste tokom kampanje!Kod nekih jos "para vrti gde ni burgija nece".

sami

pre 10 godina

Demokratski protesti-da,posebno ako protestujete protiv onoga sto ste sami radili prethodnih desetak godina!Sami protiv sebe,samo napred!

nenad009

pre 10 godina

@(Doci, 11. mart 2014 21:44)

Ne znam sto vam lupaju minuse kada se vidi da niste za Vucica. Bas ste sve to lepo srocili protiv njega :-D

Aristotel

pre 10 godina

(sofronije, 11. mart 2014 23:56)

Zapravo sam video da je covek rekao mnogo, i to vrlo koncizno... Doduse i tvoj komentar je bio koncizan, ali bez poente osim sto opet idemo na neargumentovanu diskusiju. Zapravo rekao si malo, ali nista.

evita

pre 10 godina

Bulevari se ne rekonstruisu sami od sebe za dzabe, kontejneri se takodje ne razmnozavaju, za razliku od ulicnih pasa ciji je broj znatno umanjen za Djilasovog vakta, vrtici ne rastu posle kise, Romi se ne raseljavaju sami od sebe... Moj glas za Beograd ide: Djilasu!

demokrata ali ne novi

pre 10 godina

He, he! Kada vise ne uspevaju cinjenice, hajde da izvrnemo stvari!
Ono sto mi radimo, njima da prisijemo! Bravo Vucicu, sada si se okliznuo!
Vidi se, usla teska nervoza u vas! A i treba da brinete!
Pozdrav naprednjacine radikalske!

sofronije

pre 10 godina

Mnogo price a nista konkretno nije rekao. To se dragi moji zove demagogija. Za uredjivanje tabloida laze, iz njegovog kabineta su isle instrukcije za pojedine tekstove protiv odredjenih ljudi, ne iz DS-a.

Slobodan

pre 10 godina

socijalisti su Miškovića i stvorili, svoje čedo se ne uništava, a što se tiče razaranja, bolji su u sakrivanju i permutovanju svojih dela stavljajući atraktivniji dizajn, sve računajući na senilnost gradjana

Beety Boop

pre 10 godina

Ne liči mi na Miškovića da pravi propuste takve vrste i ne finansira neke od vodećih stranaka. Da je tako grešio ne bi imao pola Srbije u vlasništvu a mladi lavovi SPS-a ne bi bili tako bezobrazno nadmeni i bogati.

Teodor

pre 10 godina

Vucic je rekao ono sto svi znamo, ali je bitna njegova hrabrost i spremnost da to i javno kaze. Zelim da vidim sta ce drzavni organi uraditi povodom sumnjih slucajeva funkcionera SPS-a i da li ikada biti neko uhapsen iz njihovih redova. Ako cemo realno ne bih rekao da su bezgresni.

kameleon

pre 10 godina

OK kao ovo je intervju.I sta je tu ima novo osim praznih prica.Pa bih iskoristio priliku da zamolim clanove vodece stranke da prestanu da zovu telefon i uzmemiravaju.Ako je ovo demokratija kako kaze PPV neka mene i moju porodicu puste da glasamo demokratski a ne pod pritiskom i vredjanjima kada kazete da Vas puste na miru.Hvala.

BAMBUS

pre 10 godina

"Mene, moja Mirjana, nije lako pritiskati..."
Moja Mirjana, pa jel ti Vucic sastavljao pitanja ?
Ti kao "ostra" novinarka pitas " da li uredjujete 2 tabloida ..?" ... a on "saljivo" odgovara.
Ma naravno da on ne uredjuje direktno, eee Mirjana, Mirjana, vec zato postoje Vesic, pa njegov kum, pa megaStefanovic, pa ...
A mi smo Mirjana BAMBUSI kojima je IQ kao vinska musica... Cccc, kakvo potcenjivanje intelektualaca u Srbiji, sramota !!!

Djordje NS

pre 10 godina

Ovaj non-stop priča o tajkunima i borbi protiv korupcije. A u stvari je borba protiv određenih tajkuna dok su njemu bliski zaštićeni kao beli medvedi. Šta su Karići i na čijoj listi u koaliciji izlaze na izbore? Šta je Beko koji mu predsednika posećuje u bolnici? Šta je Željko Mitrović koji sa ružičaste televizije ne skida hvalospeve o Vučiću i njegovim poltronima. Ovakav medijski mrak smo mislili da je više od deceniju iza nas ali kad ne odradiš lustraciju kad treba onda ti se ovakvi počnu ponovo šepuriti.

kатанаунитед

pre 10 godina

Није ми само јасно зашто се не покрене поступак против свих функционера који су помагали Мишковића, Шарића и њима сличне. Стварно, крајње је време...

kатанаунитед

pre 10 godina

Није ми само јасно зашто се не покрене поступак против свих функционера који су помагали Мишковића, Шарића и њима сличне. Стварно, крајње је време...

Njihov izum

pre 10 godina

Ma socijalisti su isto lovatori koji su to bili pre svih i pre demokratske stranke koja se posle rodila. Ovi drze drzavu vise od 30 godina i sve sprege unutar nje su njen izum.

Sluh naroda

pre 10 godina

Pa nije narod baš toliko slep kod očiju, progledao je posle svih neuspešnih rezultata vaše politike, a to se može prosuditi na osnovu sadašnje percepcije DS u očima javnosti.

Predrag

pre 10 godina

Jos nisi ni pobedio ,a osecas se nezamenljivo,najpametniji si,pretis,uredjujes sramne biltene Kurir i Informer,pravis gradove za tri godine,Mercedes za trideset dana,mesas se u sve,mrzis sve koji te ne vole,uzivas u svojim poltronima...

Blago nama s tobom!

Jimmy1980

pre 10 godina

Mene interesuje kada če početi "prljava" kampanja koju je Vučić najavio protiv sebe, a koju će da plati tajkum Mišković 100 miliona evra?

anti ppv

pre 10 godina

Vazno da si ti postavio divne persone u upravi grada,Vesic i Covic....ne znas ko je posteniji. Abolirao si Dzajica preko Tome,sipas u rupu FKCZ a nakrali si se za 5 generacija. Mislis da se tako dobijaju izbori? Tvoj brat Andrija lapa li lapa ali nicija nije do zore Aleksandre.

anti sns

pre 10 godina

1.Ko je ukrao glasacke listice?
2.Ko se vidao sa Lukom Bojovicem?
3.Ko nas je trovao aflatoksinom?
4.Ko je uveo medijski mrak u Srbiji?
5.Ko je zaposlio partijske poslušnike u javnom sektoru?
6.Ko je uveo solidarni porez?
7.Ko je napravio cirkus glumeci Supermena iz Feketica?
8.Ko se zadužio najmanje 4 milijarde eura, bez ikakvih planova šta sa parama?
9.Ko je predao Kosovo, potpuno uklonivši sve nadležnosti Srbije?
10.Ko finansira Partizan i Zvezdu?
11.Ko je uveo verbalni delikt i najgoru cenzuru?
12.Ko je hapsio bez ikakvih dokaza i nezakonito produžavao pritvor Miroslavu Miškovicu?
13.Ko je iz budžeta platio 2,5 miliona eura, pa prodao svom drugaru Šeiku za 1,5 milion eura hotel Jugobanke na Kopaoniku?
14.Ko je napravio nezabeleženi skandal sa prijemnim ispitima?
15.Ko je dao diplome Tomislavu Nikolicu, i Nenadu Stefanovicu?
16.Ko je obecao, a nije ispunio ukidanje TV pretplate, pojeftinjenje struje, i uvodenje jeftinije tarife tokom dana?
17.Ko bez osnova i dokaza optužuje clanove samo jedne opozicione stranke?
18.Ko preko Kurira najavljuje sva hapšenja i akcije?
19.Ko prisvaja uspehe i završene projekte prethodne vlade, i predstavlja ih svojim uspesima?
20.Cije privremeno vece Beograda neustavno i bez ovlašcenja ugovara i odlucuje o kapitalnim investicijama u Beogradu?
21.Ko obmanjuje naivne glasace Mubadalom, cipovima, Mercedesom?
22.Ko krije,i zbog cega ugovor sa Etihadom?

ron woodroof

pre 10 godina

@(zimzeleni, 11. mart 2014 23:51)
90-ih Zvezda bila prvak Evrope ja imao kosu, komentar ti je deplasiran, okrenimo se buducnosti, stranke ne treba da napadaju jedne druge , vec da iznose programe za oporavak ekonomije.

Petra

pre 10 godina

Plan SNS je ovakav: dobija većinu, iako ne mora, prima pod svoje skute još Čedu, Tadića, Dačića i njihovu bulumentu, da bi bili bezpogovorno poslušni, ucenjuje ih za pozicije u vladi. Vučić sve radi sam, a odgovornost deli sa ovima...

Rajko od Rasine

pre 10 godina

Čitam i shvatam, bootovi su dobili platu + bonus a to treba opravdati...
I milijarda iz Abu Dabija samo za njih, čestitam, zasluženo!!!

Neposteni grajdanin

pre 10 godina

Ulazeci u studiranje rada i veza funkcionera SPS-a sa onima koji definitivno nisu “dobri momci” mozemo doci do katastrofalnih podataka ali je jedno sigurno, ko ima pravo da proda drzavne rezerve gasa Banatske dvore? Ko ima pravo da sprovodi samovolju po sportskim drustvima? Ko ima pravo i na osnovu cega ima pravo da prima platu 2 miliona dinara? Ko ima pravo da kao ministar Vlade daje izjave koje podrzavaju kriminalce? I na kraju ko ima pravo da se krije iza prava gradjana, da se predstavlja kao neko ko stiti prava gradjana a u stvari brine samo kako da udomi jos nekog postenog socijalistu u neki upravni odbor? Moj jedini komentar je, sramota…

Ma nije nego

pre 10 godina

DS razorio srbiju, zaduzio...bla, bla

A SADA SA ISTIM TIM TADICEM SURUJES DA OSNUJES VLAST.

APSOLUTNO MI VISE NISTA NIJE JASNO, APSOLUTNO NISTA!

E ZATO CU U INAT TOME DA GLASAM ZA DJILASA I TACKA!

Miki moj dobar drugar

pre 10 godina

Hapšenje tajkuna, biznismena i korumpiranih političara i državnih službenika. Razrešenje 24 sporne privatizacije. Konsolidovanje državnih finansija i smanjenje nezaposlenosti. Donošenje reformskih privrednih zakona. Tri-četiri milijarde iz Emirata. Fabriku čipova. Kanale za navodnjavanje i procvat poljoprivrede. Er Srbija. Beograd na vodi. Investicije Mercedesa i Boša. Prestanak partijskog zapošljavanja u državnim institucijama i javnim preduzećima. Finale Kupa šampiona: Mančester siti - Crvena zvezda.
Otkud finale Kupa šampiona? Ne verujete da je predsednik SNS obećao i to. Ja verujem. Čuo sam to iz pouzdanih izvora. Doduše, PPV je rekao da će Zvezdi biti teško u tom finalu, ali da uz našu podršku, Zvezda ima šanse. Mnogo sam glup što verujem u takve izmišljotine? Dobro, jesam - ali, što vi verujete u investiciju Mercedesa u Ikarbus i Fap, u fabriku čipova za 4.000 zaposlenih, u Beograd na vodi...?
Zašto je moj „pouzdani izvor“ manje pouzdan od vašeg Kurira, Informera i Pinka? Ako se radi o verovanju, a ne o činjenicama, onda i vi i ja imamo pravo da verujemo u ono što nam se sviđa. Ipak, politika nije religija. Vaše je pravo da verujete da je Isus hodao po vodi ili sa pet vekni hleba i jednom ribom nahranio 5.000 ljudi, kao što je moje pravo da verujem da je Miki Maus moj komšija i da je baš on opravio lift. Nezgoda je što se politika zasniva i na nečem materijalnom, da ne kažem nečem konkretnom, što direktno utiče na naše fizičke živote.

ZoranNS

pre 10 godina

Kako se žonglira sa upiranjem prsta KOJA JE STRANKA MOTKAŠKA, samo čekam kada će da upre prst u RADULOVIĆA, ovaj čovek ga je otkrio, prozreo, ukazao koliko je licemernosti u sistemu na čijem čelu se sada malazi Vučić.

Tacno je

pre 10 godina

Eto ja kad sam to svim pricala niko mi nije veorvao. Ne moze neka partija da bude sa svima u vlasti a da jedina nije ucestvala u sistemu koji je bio na snazi.

lekcija iz amoralnosti

pre 10 godina

govori šampion demagogije i amoralne politike. pljuje po drugima da bi sakrio brljotine i stravične greške svoje prošlosti.
sebi dao za pravo da može sve što drugi ne smeju ni da pomisle. to smo mu mi dozvolili i zato ćemo ispaštati.

IvanUE

pre 10 godina

Da li smo svi zaboravili stasu socijalisti radili 90-ih? Da li smo zaboravili nacin na koji smo ih skidali sa vlasti jer jedino sto su oni uvek zeleli su fotelje? Da li smo zaboravili one koji su nam ih vratili iz politicke istorije gde im je bilo i mesto? Da li postoji jedan covek koji zeli da zivi u zemlji koju ce voditi Ivica Dacic koji ne zna ko je Misa Banana? Da li nam je potrebno da Bajatovic ima vecu platu? Svi treba da stavimo prst na celo pre nego sto zaokruzimo broj na glasackom listicu i dobro razmislimo u kakvoj drzavi zelimo da zivimo.

Braca

pre 10 godina

Bio bih vrlo srecan das u funkcioneri SPS-a saradjivali samo sa Miskovicem. Pored Miskovica oni i dalje imaju prijatelje sa one strane zakona i njihova politika se zasniva na kombinacijama koje ce odraditi dok su na vlasti i koliko ce pribaviti licne koristi dok su na vlasti. To svima treba da bude jasno jer Dacic se krije iza brige o socijalno najugrozenijima sto je za svaku osudu. Ljudi moraju da budu svesni za koga glasaju 16-og marta i ko ce im krojiti sudbinu naredne cetiri godine.

dr

pre 10 godina

Ovo je deo teksa o preuzimanju JAT-a " Povodom izveštaja BIRN-a oglasila se i lista "Dosta je bilo" na čijem je čelu bivši ministar privrede Saša Radulović, a u saopštenju se navodi da je tekst BIRN-a pokazatelj da je veliko interesovanje javnosti za ugovor opravdano. Dodaje se da bi objavljivanje celokupnog ugovora "izmenilo ishod izbora".