Utorak, 28.01.2014.

09:07

Ivanoviću određen pritvor

Lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću određen je jednomesečni pritvor i jutros rano je odveden u Prištinu u pritvorsku jedinicu, izjavio je advokat Nebojša Vlajić.

Izvor: Tanjug

Ivanoviæu odreðen pritvor IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Pa vidite gospodin "Jelenko" je otišao malo dalje. On smatra da su Srbi ubijali Srbe te da zbog toga nema potzrebe da se podižu optužbe i procesuiraju albanski zločinci. U tome mu pomažu nesvesni i nepismeni srpski političari, koji se preko noći zaljube u svoju veličinu i smatraju da im je samo nebo granica. Zašto bi odgovarali "nevini" ljudi, zar ne? A njihova "nevinost"????? O njoj bi mogli da se pišu romani i romani. I to oni iz žanra strave i užasa.

nabavi ogledalo

pre 10 godina

@Enko

Preskocio si tvoje patriLJote Tacija, Haradinaja, Ljimaja i ostatak drustva koji isto tako treba da odgovaraju za ratne zlocine za koje su odgovorni. U odnosu na njih, ovi na severu su mala deca. Nije lepo biti licemer i preskakati svoje.

lakiKiM

pre 10 godina

Ovaj internet sajt B 92 vise prate albanci nego srbi...vidi se to po minusima,sta god je napisano nesto protiv njih tu ima vise minusa nego plusa i sa ovog sajta proteracete Srbe kao sto ste to uradili na Kosovo i Metohiji,i ovde ste vecina,,

Zoran

pre 10 godina

Ovo hapsenje je, na zalost, ipak dogovoreno u Beogradu. Za hapsenje su, verujem, znali i Dacici, i Vucic, i onaj naduveni Vulin. Znali su a ipak nisu reagovali. Mojim sunarodnicima na severu Kosova porucujem da neizbezno i HITNO zabrane pristup na Kosovo Aleksandru Vulinu. To je zlo koje se ne moze opisati. Morali su da sklone Ivanovica samo da bi neko iz Srpske postao gradonacelnik. Medjutim,funkciju gradonacelnika niko od Srba vise ne zeli. Izbori, bar sto se Srba tice vise nemaju nikakvog smisla.Dzaba ce biti apeli i ucene iz Beograda da se izadje na izbore. Sve je vec provaljeno i procitano. Briselski sporazum je IZDAJA u koju je umesano nase najvece drzavno rukovodstvo. Ivanovicu brate neka ti je Bog na pomoci.
Pozdrav iz Gnjilana

robokop

pre 10 godina

Ivanovica optuzili nakon 15 godina, ma sta mi naprica. Doduse ne treba se cuditi licemernim Albancima i njihovim gazdama. Sve se radi da se Srbi isteraju sa Kosova ovako ili onako, da im se smanji broj, da se uplase, pa malo pomognuto beogradskim EU uvlakacama. Sto je najgore navalili i njihovi botovi da "komentarisu" pa tako sada imamo sinhronizovane komentare albanskih i SNS botova. Sto se srpskog jezika tice prilicno su slicni pa je tesko da se vidi koji je bot iz kog tima.

Enko

pre 10 godina

Ne samo Ivanovic nego i Jaksic pa Drugi Ivanovic pa Pantic i Sfi tzv Privrednici PatriJote Sfi treba da odgovarju za zlocine Koje su ucnili ne samo nad Albancima nego i nad Srbima.

Terapeut Justin

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ce Ivanovic biti oslobodjen,tacnije-nadam se da nije ucinio nista od onoga sto mu se stavlja na teret. Meni je ostavljao utisak najprisoijnijeg srpskog politicara na Kosovu. A vi gospodine Mladenovicu bejaste onaj predsednik jednog kosovskig suda bez ijednog sudije,za diba nase vladavine tim orostorom? S ibzirom na Vaš vikabular, jezik mrznje i siktanja prema sunarodnicima kiji drugacije misli,mogu misliti kakav je Vaš odnos bio orema drugim gradjanima tamo. Pa se posle cudimo sto smo Kosovo izgubili. Mladenovic je najbolja ilustracija za to.

aljbanske patriljote, neprocenjivo

pre 10 godina

@Bukoshi

Odavno ste ovde pokazali da nemate ni malo obraza tako da ne cude ovakvi komentari tipicnih albanskih nacosa. Nego, da li znas "bukoshi" i da je "progon" Albanaca sa Kosova isto tako delo CIA i uck, da su uck-ovci ubijali Albance kako bi optuzili Srbe itd.

Dragan, SAD

pre 10 godina

To sto rade g. Ivanovicu je taktika koju Izrael sprovodi vec decenijama nad Palestincima i drzi ih u sah-matu. Cim postanes malo uticajniji proglase te teroristom. Dok ti dokazes da nisi, prodju godine i narod te zaboravi a lokalna uprava u stalnom poluraspadu jer iole sposobni kadrovi su u ili zatvoru ili u bekstvu. Da ne pricamo o atentatima na one kojima ne mogu nista da napakuju, kao npr. pokojnom g. Janicijevicu.

Bukoshi

pre 10 godina

Pucanje na deca koji se kupaju, ubijanje ludi kod Gacke i slicne, su dela drzavnih organa Sribije. To znaci MUP-a isto kao sto je sada saznalo za ubijanje mladica u kafanu PANDU u Pec. "Sve ce to narod pozlatiti"!!!

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Uvek kad se srbiN uhapsi onda je nevin, ma cekajte komshije neka sud reshi dali je nevin ili zlocinac
(komshija, 28. januar 2014 17:59)
-----------------------------------
Aha, zato vi ne hapsite svoje zločince, valjda da ne bi morali da očekujete "novosti" od suda?! Majstori ste obmane, nema šta?! Albanci sa KOSMET-a su zločine protiv Srba uvrstili u svoje najveće i najdraže nacionalne vrednosti pa, shodno tome, svoje zločince slave kao heroje?! Priznajte da su većini Albanaca poznate ubice i silovatelji ali, da to ne smatrate zločinom? Znam dok sam živeo medju vama da su to ličnosti od ugleda. Kada silujete neku Srpkinju onda to svi znaju. Njoj preostaju dva rešenja. Da se sa porodicom pobegne glavom bez obzira i da krije vaš zločin ili, da dozvoli da je siluju i ostali albanski "multietničari". O ubicama da i ne govorim. Svi znate ko je pobio onu decu na Bistrici ali je to "tajna" za ostatak sveta. Samo, ničija nije gorela do zore. Pravda jeste spora, jeste teško dostižna ali, ipak dolazi. Što vreme više odmiče ta ptravda će biti surovija.

Republic of Bananas

pre 10 godina

" optuznica je 10 ubijenih 39 ranjenih i 11.000 hiljada proteranih ako dokaze da nije neka se oslobodi ali ako je istina neka mu je sa srecom (PRISHTINA,"
ALO PRISHTINA ... BRAVO za komentar ... samo mali podsetnik ... u PRAVIM demokratijama, za razliku od KVAZI-DEMOKRATIJA kakva je ta vaša Republic of KosovA (koja je zapravo po uredjenju najbliža PLEMENSKOJ ZAJEDNICI) nije na Optuženom da dokaže nevinost, već je na tužiocu da dokaže KRIVICU ... znam da je to ljudima poput tebe ISTO, ali veruj mi razlika je ASTRONOMSKA. Ali realno da si ti, i tebi slični, svestan toga KosovA ne bi bila to što jeste. Nego bi zaista bilo Država.

tomy

pre 10 godina

Ne moze svak biti optuzen kako kaze advokat,evo ja ne mogu i niko od mojih prijatelja i familije.Kako bas njega,gde ima dima ima i vatre.

Toni

pre 10 godina

Ludi nemoj se iznenadite ovom hapšenje! to je sporazum izmedju Tači i Dačič de sve ovi ludi što su protiv Sporazuma postignut u Briselu Pohapsit.

Republic of Bananas

pre 10 godina

Skandal je preslaba reč za ovo što se dešava Oliveru. Fašizam je možda bolja reč. Zaprepašćuje ovako mali broj komentara i generalna nezainteresovanost naših gradjana za ovako bitnu temu.
Da li su Srpskom narodu svrake popile mozak, pa je toliko nesvestan važnosti sadašnjeg trenutka. Da je kojim slučajem, svemoćni i sveznajući PPV Acika izustio koju reč na ovu temu, komentari bi se brojali u hiljadama, a svi u cilju hvalospeva i slavljenja "njegove velike mudrosti" i naše sreće da eto "konačno za VLADARA imamo PRAVOG Srbina i nadasve DOMAĆINA" ... fuj ...
Srbi - Stidite se!

lakiKiM

pre 10 godina

Posle ovakvog desavanja u severnom delu Mitrovice,hapsenje Olivera,pa onda ubistvo Janicijevica,povlacenje Pantica,na izborima sigurno ,,pobedjuje,,Marko Jaksic i ostala ekipa koja je bojkotovala izbore,sve im ide na ruku,izgleda da ce oni pobediti,sve se vraca na staro,bravo za medjunarodnu zajednicu i albance,nadam se da Srbija nema nista sa ovim desavanjima,sve u svemu tesku narodu u Mitrovici na severu grada.

Koliko god da je debeo led, vremenom pukne

pre 10 godina

@ "Zvanični Beograd se nije oglasio, možda iz tih razloga što njemu odgovara da Ivanovića sklone iz političke scene. Podstrekač svemu tome je Vulin da od kada je on na Kosovu produžena ruka vlasti događaju se čudne stvari."
(milan, 28. januar 2014 11:34)

Posto je Srbija sada i zvanicni kandidat za Evropu, nece se o ovome (a ni sl. pitanjima) ni zvanicno, ni nezvanicno oglasavati ni Dacic, ni Aleksandar Prvi Vucic. Ne smeju da se mesaju u rad onoga sto se zove pravosudje. To, za sada, u ime Vlade, radi Vulin, ali po onoj narodnoj: "Da se ne dosete Vlasi". Kad Dacic i Aleksandar Prvi Vucic "dobiju po usima", Vulina vise nece biti na Kosovu, a, bogami, nece nikoga nigde vise ni predstavljati.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Aaaa, nemojte tako gospodine Mladene. Gospodin Ivanovic je samo dobio po onoj narodnoj "ko s djavolom tikve sadi". On je u prethodnoj Vladi bio ono sto su Pantic i Vulin u sadasnjoj.
(AlekS, 28. januar 2014 13:
------------------------------
Tipična logika jednog običnog propalog Srbina. Aha, ti si "Zvezdaš" i kao takav zaslužuješ samo prezir i maltretiranje od članova "Grobara"?! Da li i Vi spadate u te "djavole" gospodine Aleks ili ste i Vi, kao i većina onih koji reaguju poput Vas, pošteni i nevini?! Ja bih Vas i takve kao Vi, ekspresno slao preko "administrativne linije" u ruke "andjela": Možda bi Vam onda došlo iz "onbe stvari" u glavu?! Zar je moguće da u Srbiji od svega najviše uspevaju propalice i bivši ljudi?

Nenad

pre 10 godina

Udbasi i komunisti izdali Srbiju, a gde je voljeni vodja rezima Vucic jeli se on oglasio?

Jedini iskren politicar u ovoj zemlji je Kostunica, sve ostalo prodane duse koje hoce da se obogate kroz politiku i zive kao bubreg u loju

Zivota Zivotic

pre 10 godina

Ovo razumem kao pocetak skolovanja zvanicnih srpskih evropejaca. Prvo kosovski zatvori pa tek onda EU. U EU se ide korak po korak, poglavlje po poglavlje.

N

pre 10 godina

(Sait Berisha, Pec, 28. januar 2014 11:48)
Kad si tako pametan koliko ce trebati tvojim demokatskim organima da otkriju ubice Srba iz Starog Gracka? Ili koliko im treba vremena da uhapse narko dilera i ratnog zlocinca Hasima Tacija? Oliver Ivanovic je jedini normalan srpski politicar na Kosovu i to i ti znas. Ovo sto se desava nije slucajno i zato ne prosipaj svoje mudrosti ovde.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Privodjenje i maltretiranje ovoga gospodina, doživljavam kao još jedan veliki uspeh srpske pete kolone, koja u svom radu dobija neverovatan zamah. Dok Srbijom "drma" ovakva "svest i savest" Albanci nemaju čega da se boje a pored njih na promociji njihove "nove države" još više i žešće rade i srpski perokolonaši. Gospodin Ivanović je žrtva srpskih gnjida i polusveta koji se razmnožava poput ambrozije. Pitanje je da li i za tu pošast postoji lek?

mile

pre 10 godina

Uhapsen po Briselskom sporazumu.Sutra ovako bilo ko moze da bude uhapsen ako ima srece da ga pre toga ne ubiju.Demokratija u demokratskom drustvu,gde se ubija,trguje organima,ljudima,drogom,oruzjem,ruse se groblja,proteruju ljudi,kradu pumpe za vodu,traktori,puca na decu dok se kupaju,gde je premijer ciji je nadimak Zmija.Milina bozja.

lakiKiM

pre 10 godina

Vise nego ocigledno,,svetski mocnici u saradnji sa albanskim svetskim lobijem,,zele po svaku cenu da dovedu albanca za gradonacelnika u severnoj mitrovici i zele da po svaku cenu oteraju Srbe sa severa Mitrovice,ali na ,,kulturan nacin,,da im se jednostavno,,zgadi zivot,,u Mitrovici i dobrovoljno se isele,na tome ce se raditi u buducnosti,tako da bi grad potpuno potpao pod albancima.Isuvise je ocigledno da zele Srbe da obeshrabre da ne izadju na glasanje jer sada trenutno nemaju za koga da glasaju,mada nisu ni bili neki kandidati,ali sada ima jos manje izbora posle povlacenja Pantica,ubistvo Janicijevica i hapsenje Olivera Ivanovica,nema Srbi za koga da glasaju,sto ce smanjiti odziv biraca i sigurnu pobedu albanaca na severu,sto i dalje produbiti krizu,na zalost nekome je to u interesu.Postavlja se pitanje,zasto su uopste dozvolili Oliveru da se kandiduje na prvim izborima,ako su vec znali da ce biti optuzen za zlocine,i zasto bas sada kada se ocekuje ponovno glasanje za gradonacelnika?Sve je ocigledno,na zalost.

AlekS

pre 10 godina

Privodjenje i maltretiranje ovoga gospodina, doživljavam kao još jedan veliki uspeh srpske pete kolone, koja u svom radu dobija neverovatan zamah. Dok Srbijom "drma" ovakva "svest i savest" Albanci nemaju čega da se boje a pored njih na promociji njihove "nove države" još više i žešće rade i srpski perokolonaši. Gospodin Ivanović je žrtva srpskih gnjida i polusveta koji se razmnožava poput ambrozije. Pitanje je da li i za tu pošast postoji lek?
(Mladen Mladenović, 28. januar 2014 13:02)

Aaaa, nemojte tako gospodine Mladene. Gospodin Ivanovic je samo dobio po onoj narodnoj "ko s djavolom tikve sadi". On je u prethodnoj Vladi bio ono sto su Pantic i Vulin u sadasnjoj.

mika

pre 10 godina

Nekome Oliver smeta. Kome veše Tačiju ili Vučiću ? Saznaćemo kada budemo videli šta piše u Briselskoj proitv ustavnoj predaji Kosova i Metohije.

PRISHTINA

pre 10 godina

optuznica je 10 ubijenih 39 ranjenih i 11.000 hiljada proteranih ako dokaze da nije neka se oslobodi ali ako je istina neka mu je sa srecom

luan krasniqi

pre 10 godina

@Srboljub Govedarica,

I mi zelimo etnicki cistu veliku Albaniju tj. prirodna albaniju, koristimo oruzje, svasta, lazemo, muljamo, znaci i nama ce da stigne racun. I to veliki.

da kažem,

pre 10 godina

svi su zatečeni. petnaest celih godina kao nisu imali dokaza za optžbu ,niti je bilo nagoveštaja.a sad kao grom iz vedra neba oni njega hapse. siguran sam da će se on izboriti sa tim.sve to Amerika diriguje, ko sme a ko nesme da bude u igri dole na kosovo. cilj je da se on ne kandiduje na predstojećim izborima,jer sigurno nosi pobedu,a to njima izgleda da d odgovara, čak što ima nagoveštaja da su svi albanci iz severne mitrovice trebli njega da glasaju,direktivom iy prištine ,tako se načulo dole. a to nekima smeta pa da da ga malo sklonimo.

alpinista

pre 10 godina

Nije mi jasno šta čeka srpska policija i tužilaštvo.

Bujanovac, Preševo, Medveđa...

Naravno postoji mogućnost velike ujdurme.

don

pre 10 godina

Ako je kriv neka dobije po uccinku, i zelim mu dug zivot da odsluzi ono sto bude dobio. Ako nije kriv isto zelim mu dug zivot i sto pre slobodu. U svakom slucaju, pravda i istina neka se potvrduju.

ostap bender

pre 10 godina

A hoće li neko da kazze za šta optuzzuju ovog ccoveka da znamo bar to! Da ne lupetamo o neccemu što nam nije poznato. Zasto je to tajna? Ja neću nikome ni za sta da dam blanko poverenje. Nikome!

milan

pre 10 godina

Zvanični Beograd se nije oglasio, možda iz tih razloga što njemu odgovara da Ivanovića sklone iz političke scene. Podstrekač svemu tome je Vulin da od kada je on na Kosovu produžena ruka vlasti događaju se čudne stvari.

sale

pre 10 godina

A nikom ne pada na pamet da je ovo možda način da mu sačuvaju život da ne prođe kao Dimitrije Janićijević, ali da ne izgleda kao da ga posebno čuvaju?

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

"Nešto ovde ima"..? Pa nego šta, ne hapsi se radi sporta.
Ovo je deo predizborne napredne kampanje kako bi svog (a ne narodnog!) predstavnika doveli u KM, kako ne bi propali "pregovori" o izdaji KiM.
Samo slepci i mentalno poremećeni će tražiti išta drugo!
PS.
Ovo je veeeeliki test za moralnu zrelost Srba u KiM - ako dozvole da im se ovako kreira sudbina.

Sait Berisha, Pec

pre 10 godina

"Dobro niste uhapsili Savu Janjića..."
(Mita, 28. januar 2014 09:35)

Uporediti igumana Sava Janjica sa jednim aktivnim ucesnikom severnomitrovackih dogadjaja, bilo kakvi oni bili, od ’99.godine do danasnjih dana, je vrlo neumesno!
Za potsecanje: Vec vise meseci je od EULEX-a uhapsena i zadrzana u pritvoru Drenicka grupa, optuzena takodje za ratne zlocine. A nju, izmedju ostalih, sacinjavaju najvise rangirani politicari iz tog dela Drenice, (ambasador, predsednik opstine, itd)

istina

pre 10 godina

Koga god zele da satinizuju svi nasi protivnici oni to rade neuspesno , ali mi Srbi sto smo spremni da satanizujemo svoje Srbe e to je vec za medalju . Svi narodi koji su ucestvovali u ratovima sirom ex Jugoslavije od svakog coveka koji j drzao pusku prave nacionalno heroja , svi su oslobodioci , a svaki Srbin je bio zlocinac pa makar bio i kuvar u vojsci .

Simon

pre 10 godina

Ovde ima samo nekog neracionalnog osvetničkog inaćenja i to prema potpuno pogrešnom čoveku. Nekome se učinilo da je on "laka meta", pa zašto da ga ne uhapse jer će to izazvati efekte "kakve treba" itd itd. Omalovažavanje i ugrožavanje ovog čoveka na kog sam uvek gledao kao na svetlu tačku u toj agoniji zvanoj Kosovo je kontraproduktivno po meni. Naravno, zavisi šta se želi postići njegovim hapšenjem. Sa moje tačke gledišta, ovo hapšenje je besmisleno. Tužno je i što celu stvar obavlja Eulex. Iskreno mu želim što raniju slobodu. Ako može odmah, danas.

ДуЛе

pre 10 godina

Захвалио му Тачи због учешћа на изборима, једномесечним одмором. Е моји Срби, ко са ђаволом тикве сади о главу му се лупају.

Suljo

pre 10 godina

KOCOBAP
Slazem se,samo ne kapiram sta! 15god posle tih "zlocina" setili se da ga jure!? Sumnjivo.I to pred izbore,sada kada je Pantic propao,on bi imao tu sansi,a sada je nema.Poznato je da on nije bio miljenik Beograda i SNSa,
sto ce reci,bolje da ga nema. Ko je s kim ovde u dosluhu? Prljavstine...

Cica

pre 10 godina

Očigledno da nisu ovde čista posla. Ako je gospodin kriv zašta se optužoje onda je se to moglo utvrditi u proteklih 15. godina. Određivati mu pritvor do mesec dana baš sada kada se trebaju da održe izbori za gradonačelnika severne Mitrovice ,očigledno se radi o političkoj pozadini.

maleš

pre 10 godina

Šta je ovo? Pa SNS i Dačić su se izborili da Srbi imaju samoupravu na sjeveru Kosova. Možda samouprava u zatvorima i logorima. Dokle više!

ilic

pre 10 godina

Jedan od najvecih postovalaca briselskog sporazuma i politike koju vodi vlada Srbije,posto se zdusno borio za proterivanje Srpskih institucija,nadam se da nece imati zamerke na Albansko i euleks pravosudje.

baba Stanija-Subotarka

pre 10 godina

Meni se cini da ovaj covek ne moze biti direktni krivac za dela koja mu se stavljaju na teret.(Samo bi neko bez mozga mogao izvrsiti takva stravicna nedela i opet se muvao na mesto zlocina)S druge strane praviti se kao de nema pojma o cemu se radi...i to nije bas da se tako moze progutati.Bilo koga od srba na kosovo da privedes ima sta da ti isprica samo stvar je da li ga mozes ,,pridobiti" za tako nesto.Zlocini sa jedne i sa druge strane moraju se rasvetliti,nema mira i spokoja cutanjem i pridobijanjem na vremenu.

Helios

pre 10 godina

To je jedan obrazac, fraktal koji se stalno ponavlja i ponavljaće se stalno:
Čim se saginješ dobićeš još po labrnji.
Još od 5. oktobra čim neko nov dođe na vlast i počne "saradnju" slede pohvale: "dobra kuca, dobra kuca".
Onda odmah potom, kao deo dresaže, sledi, dok je kuca još vesela - šamarčina.
Ganjati Ivanovića nakon više od decenije za nešto je pravi primer toga. Isto je bilo i sa Đinđićem i njegovom saradnjom sa Hagom.
Uzrok tome je naravno novi niz ustupaka u vezi sa KiM i eto odmah rezultata. I po pitanju jurisdikcije - sada je Ivanović pod njima, i po pitanju disciplinovanja - to je poruka Dačiću i Vučiću da znaju gde ima je mesto. A i nama svima.
Ovde je pitanje eventualne krivice potpuno nebitno. Bitno je da su Srbi prognani sa KiM a da se za "progon" sada sudski progoni - Srbin! Novi akt autoriteta NATO, EU a i Kosova, tim redosledom. Ovo su posledice, i praktične i simbolične, granice na koju su Vučić i Dačić pristali. A na to su pristali da bi se kvalifikovali kao Veliki Evropejci, to jest da bi bili na vlasti.
Ne sumnjam da će sada ovo da hvali horda onih kojima pamet seže do upotrebe fraze "patriJota" i koji su svaki put kad napišu tu reč ushićeni sopstvenom mudrošću.
I za sve takve i za mnoge druge ostaće misterija: zašto, a pogotovu zašto baš njega koji "sarađuje"? Oni koji umesto da vide NATO-dresažu vide EU-šargarepu to ne mogu da shvate nikada. Niti da shvate: dok se saginješ nikada neće ni prestati. Ako želiš da prestane...

Kosovjes

pre 10 godina

Hajde da krenemo od pocetka: 1. Pantic ne potpisuje zakletvu; 2. Ubistvo Dimitrija Janicijevica; 3. Uhapsen Oliver Ivanovic i u pritvoru narednih 30 dana; 4.Izbori za gradonacelnika severne Mitrovice zakazani za februar; 5. Mediji cute o svemu (cast izuzecima); 6. Vulin jedino o cemu prica jesu izboti; 7. Dacic u trenutku hapsenja Olivera Ivanovica je u Briselu sa Tacijem. E sada, sta nije jasno? Hocete da kazete da ubistvo Janicijevica nije imalo politicku pozadinu? Hocete da kazete da medjunarodna zajednica ne saradjuje usko sa vlastima u Beogradu i to na najgori moguci nacin,a da i tek kako nije u interesu Srba na severu KiMa? Dajte se opasuljiti, sever pada, na ovaj ili onaj nacin, a za to su odgovorni vlasti u Beogradu i to na celu sa Dacicem, Vucicem i Vulinom. Nije Vucic nikakav patriota,vec diktator koji ce dobiti nesto samo na licnom nivou, niti ce Srbija dobiti kandidaturu za EU sve i da prizna Kosovo.

Fail

pre 10 godina

Dacic nije hteo da potpise pa je ovo ogovor EU. Inace to im je sad metod pocevsi od Ukrajine, a sve to preuzeto od jedne tako fine i mirnodopske nacije(SAD) na celu sa dobitnikom nobelove nagrade za mir koji tvrdi da je najbolje krize resavati raketama. U prevodu nasilje. Posto vise nemaju pare da dele, sad krece otimanje jer nikako da predamo Gazivode.

Mitrovcanin

pre 10 godina

Sad ce ga drzati mesec dana u pritvoru samo da ne bi mogao da ucestvuje na izborima, a kada pobedi Vucicev kandidat na namestenim izborima, tada ce ga pustiti. SRAMNO, JADNO, BEDNO.

Mita

pre 10 godina

Nesto ovde ima...!!!
(KOCOBAP, 28. januar 2014 09:19)

A,šta ima?Nebuloza istog ranga,kao kada smo mi ovde hteli da hapsimo Klintona,samo još veća...I našli ste koga ćete,aj da ste Marka Jakšića hapsili,ali Olivera Ivanovića,stvarno smešno.Neće od ovog ništa biti,osim vaše bruke.Dobro niste uhapsili Savu Janjića...

Dex

pre 10 godina

Nesto nam lepo spremaju,jedan podneo ostavku,drugi je ubijen,treceg zatvaraju dok ne prodju izbori.,na kraju ce izabrati Adrijanu Hodzic za gradonacelnika severne K.Mitrovice

opet ja

pre 10 godina

E to vam je dala vaša borba za EU i integracija severa/predaju Kosova.
Ovo može da očekuje bilo koji muškarac Srbin koji je u vreme rata bio punoletan. Naravno, država Srbija, odnosno političke partije na vlasti, a i u opoziciji neće zaštiti svoje građane i državni integritet samo da bi se nastavili pregovori o pristupanju jezuitsko/banksterskoj tvorevini zvanoj EU.

Kosovjes

pre 10 godina

Hajde da krenemo od pocetka: 1. Pantic ne potpisuje zakletvu; 2. Ubistvo Dimitrija Janicijevica; 3. Uhapsen Oliver Ivanovic i u pritvoru narednih 30 dana; 4.Izbori za gradonacelnika severne Mitrovice zakazani za februar; 5. Mediji cute o svemu (cast izuzecima); 6. Vulin jedino o cemu prica jesu izboti; 7. Dacic u trenutku hapsenja Olivera Ivanovica je u Briselu sa Tacijem. E sada, sta nije jasno? Hocete da kazete da ubistvo Janicijevica nije imalo politicku pozadinu? Hocete da kazete da medjunarodna zajednica ne saradjuje usko sa vlastima u Beogradu i to na najgori moguci nacin,a da i tek kako nije u interesu Srba na severu KiMa? Dajte se opasuljiti, sever pada, na ovaj ili onaj nacin, a za to su odgovorni vlasti u Beogradu i to na celu sa Dacicem, Vucicem i Vulinom. Nije Vucic nikakav patriota,vec diktator koji ce dobiti nesto samo na licnom nivou, niti ce Srbija dobiti kandidaturu za EU sve i da prizna Kosovo.

Cica

pre 10 godina

Očigledno da nisu ovde čista posla. Ako je gospodin kriv zašta se optužoje onda je se to moglo utvrditi u proteklih 15. godina. Određivati mu pritvor do mesec dana baš sada kada se trebaju da održe izbori za gradonačelnika severne Mitrovice ,očigledno se radi o političkoj pozadini.

Mitrovcanin

pre 10 godina

Sad ce ga drzati mesec dana u pritvoru samo da ne bi mogao da ucestvuje na izborima, a kada pobedi Vucicev kandidat na namestenim izborima, tada ce ga pustiti. SRAMNO, JADNO, BEDNO.

Suljo

pre 10 godina

KOCOBAP
Slazem se,samo ne kapiram sta! 15god posle tih "zlocina" setili se da ga jure!? Sumnjivo.I to pred izbore,sada kada je Pantic propao,on bi imao tu sansi,a sada je nema.Poznato je da on nije bio miljenik Beograda i SNSa,
sto ce reci,bolje da ga nema. Ko je s kim ovde u dosluhu? Prljavstine...

maleš

pre 10 godina

Šta je ovo? Pa SNS i Dačić su se izborili da Srbi imaju samoupravu na sjeveru Kosova. Možda samouprava u zatvorima i logorima. Dokle više!

milan

pre 10 godina

Zvanični Beograd se nije oglasio, možda iz tih razloga što njemu odgovara da Ivanovića sklone iz političke scene. Podstrekač svemu tome je Vulin da od kada je on na Kosovu produžena ruka vlasti događaju se čudne stvari.

PRISHTINA

pre 10 godina

optuznica je 10 ubijenih 39 ranjenih i 11.000 hiljada proteranih ako dokaze da nije neka se oslobodi ali ako je istina neka mu je sa srecom

Dex

pre 10 godina

Nesto nam lepo spremaju,jedan podneo ostavku,drugi je ubijen,treceg zatvaraju dok ne prodju izbori.,na kraju ce izabrati Adrijanu Hodzic za gradonacelnika severne K.Mitrovice

Sait Berisha, Pec

pre 10 godina

"Dobro niste uhapsili Savu Janjića..."
(Mita, 28. januar 2014 09:35)

Uporediti igumana Sava Janjica sa jednim aktivnim ucesnikom severnomitrovackih dogadjaja, bilo kakvi oni bili, od ’99.godine do danasnjih dana, je vrlo neumesno!
Za potsecanje: Vec vise meseci je od EULEX-a uhapsena i zadrzana u pritvoru Drenicka grupa, optuzena takodje za ratne zlocine. A nju, izmedju ostalih, sacinjavaju najvise rangirani politicari iz tog dela Drenice, (ambasador, predsednik opstine, itd)

don

pre 10 godina

Ako je kriv neka dobije po uccinku, i zelim mu dug zivot da odsluzi ono sto bude dobio. Ako nije kriv isto zelim mu dug zivot i sto pre slobodu. U svakom slucaju, pravda i istina neka se potvrduju.

ДуЛе

pre 10 godina

Захвалио му Тачи због учешћа на изборима, једномесечним одмором. Е моји Срби, ко са ђаволом тикве сади о главу му се лупају.

istina

pre 10 godina

Koga god zele da satinizuju svi nasi protivnici oni to rade neuspesno , ali mi Srbi sto smo spremni da satanizujemo svoje Srbe e to je vec za medalju . Svi narodi koji su ucestvovali u ratovima sirom ex Jugoslavije od svakog coveka koji j drzao pusku prave nacionalno heroja , svi su oslobodioci , a svaki Srbin je bio zlocinac pa makar bio i kuvar u vojsci .

baba Stanija-Subotarka

pre 10 godina

Meni se cini da ovaj covek ne moze biti direktni krivac za dela koja mu se stavljaju na teret.(Samo bi neko bez mozga mogao izvrsiti takva stravicna nedela i opet se muvao na mesto zlocina)S druge strane praviti se kao de nema pojma o cemu se radi...i to nije bas da se tako moze progutati.Bilo koga od srba na kosovo da privedes ima sta da ti isprica samo stvar je da li ga mozes ,,pridobiti" za tako nesto.Zlocini sa jedne i sa druge strane moraju se rasvetliti,nema mira i spokoja cutanjem i pridobijanjem na vremenu.

Helios

pre 10 godina

To je jedan obrazac, fraktal koji se stalno ponavlja i ponavljaće se stalno:
Čim se saginješ dobićeš još po labrnji.
Još od 5. oktobra čim neko nov dođe na vlast i počne "saradnju" slede pohvale: "dobra kuca, dobra kuca".
Onda odmah potom, kao deo dresaže, sledi, dok je kuca još vesela - šamarčina.
Ganjati Ivanovića nakon više od decenije za nešto je pravi primer toga. Isto je bilo i sa Đinđićem i njegovom saradnjom sa Hagom.
Uzrok tome je naravno novi niz ustupaka u vezi sa KiM i eto odmah rezultata. I po pitanju jurisdikcije - sada je Ivanović pod njima, i po pitanju disciplinovanja - to je poruka Dačiću i Vučiću da znaju gde ima je mesto. A i nama svima.
Ovde je pitanje eventualne krivice potpuno nebitno. Bitno je da su Srbi prognani sa KiM a da se za "progon" sada sudski progoni - Srbin! Novi akt autoriteta NATO, EU a i Kosova, tim redosledom. Ovo su posledice, i praktične i simbolične, granice na koju su Vučić i Dačić pristali. A na to su pristali da bi se kvalifikovali kao Veliki Evropejci, to jest da bi bili na vlasti.
Ne sumnjam da će sada ovo da hvali horda onih kojima pamet seže do upotrebe fraze "patriJota" i koji su svaki put kad napišu tu reč ushićeni sopstvenom mudrošću.
I za sve takve i za mnoge druge ostaće misterija: zašto, a pogotovu zašto baš njega koji "sarađuje"? Oni koji umesto da vide NATO-dresažu vide EU-šargarepu to ne mogu da shvate nikada. Niti da shvate: dok se saginješ nikada neće ni prestati. Ako želiš da prestane...

opet ja

pre 10 godina

E to vam je dala vaša borba za EU i integracija severa/predaju Kosova.
Ovo može da očekuje bilo koji muškarac Srbin koji je u vreme rata bio punoletan. Naravno, država Srbija, odnosno političke partije na vlasti, a i u opoziciji neće zaštiti svoje građane i državni integritet samo da bi se nastavili pregovori o pristupanju jezuitsko/banksterskoj tvorevini zvanoj EU.

Bukoshi

pre 10 godina

Pucanje na deca koji se kupaju, ubijanje ludi kod Gacke i slicne, su dela drzavnih organa Sribije. To znaci MUP-a isto kao sto je sada saznalo za ubijanje mladica u kafanu PANDU u Pec. "Sve ce to narod pozlatiti"!!!

ostap bender

pre 10 godina

A hoće li neko da kazze za šta optuzzuju ovog ccoveka da znamo bar to! Da ne lupetamo o neccemu što nam nije poznato. Zasto je to tajna? Ja neću nikome ni za sta da dam blanko poverenje. Nikome!

Mita

pre 10 godina

Nesto ovde ima...!!!
(KOCOBAP, 28. januar 2014 09:19)

A,šta ima?Nebuloza istog ranga,kao kada smo mi ovde hteli da hapsimo Klintona,samo još veća...I našli ste koga ćete,aj da ste Marka Jakšića hapsili,ali Olivera Ivanovića,stvarno smešno.Neće od ovog ništa biti,osim vaše bruke.Dobro niste uhapsili Savu Janjića...

ilic

pre 10 godina

Jedan od najvecih postovalaca briselskog sporazuma i politike koju vodi vlada Srbije,posto se zdusno borio za proterivanje Srpskih institucija,nadam se da nece imati zamerke na Albansko i euleks pravosudje.

mika

pre 10 godina

Nekome Oliver smeta. Kome veše Tačiju ili Vučiću ? Saznaćemo kada budemo videli šta piše u Briselskoj proitv ustavnoj predaji Kosova i Metohije.

Simon

pre 10 godina

Ovde ima samo nekog neracionalnog osvetničkog inaćenja i to prema potpuno pogrešnom čoveku. Nekome se učinilo da je on "laka meta", pa zašto da ga ne uhapse jer će to izazvati efekte "kakve treba" itd itd. Omalovažavanje i ugrožavanje ovog čoveka na kog sam uvek gledao kao na svetlu tačku u toj agoniji zvanoj Kosovo je kontraproduktivno po meni. Naravno, zavisi šta se želi postići njegovim hapšenjem. Sa moje tačke gledišta, ovo hapšenje je besmisleno. Tužno je i što celu stvar obavlja Eulex. Iskreno mu želim što raniju slobodu. Ako može odmah, danas.

AlekS

pre 10 godina

Privodjenje i maltretiranje ovoga gospodina, doživljavam kao još jedan veliki uspeh srpske pete kolone, koja u svom radu dobija neverovatan zamah. Dok Srbijom "drma" ovakva "svest i savest" Albanci nemaju čega da se boje a pored njih na promociji njihove "nove države" još više i žešće rade i srpski perokolonaši. Gospodin Ivanović je žrtva srpskih gnjida i polusveta koji se razmnožava poput ambrozije. Pitanje je da li i za tu pošast postoji lek?
(Mladen Mladenović, 28. januar 2014 13:02)

Aaaa, nemojte tako gospodine Mladene. Gospodin Ivanovic je samo dobio po onoj narodnoj "ko s djavolom tikve sadi". On je u prethodnoj Vladi bio ono sto su Pantic i Vulin u sadasnjoj.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Privodjenje i maltretiranje ovoga gospodina, doživljavam kao još jedan veliki uspeh srpske pete kolone, koja u svom radu dobija neverovatan zamah. Dok Srbijom "drma" ovakva "svest i savest" Albanci nemaju čega da se boje a pored njih na promociji njihove "nove države" još više i žešće rade i srpski perokolonaši. Gospodin Ivanović je žrtva srpskih gnjida i polusveta koji se razmnožava poput ambrozije. Pitanje je da li i za tu pošast postoji lek?

luan krasniqi

pre 10 godina

@Srboljub Govedarica,

I mi zelimo etnicki cistu veliku Albaniju tj. prirodna albaniju, koristimo oruzje, svasta, lazemo, muljamo, znaci i nama ce da stigne racun. I to veliki.

sale

pre 10 godina

A nikom ne pada na pamet da je ovo možda način da mu sačuvaju život da ne prođe kao Dimitrije Janićijević, ali da ne izgleda kao da ga posebno čuvaju?

N

pre 10 godina

(Sait Berisha, Pec, 28. januar 2014 11:48)
Kad si tako pametan koliko ce trebati tvojim demokatskim organima da otkriju ubice Srba iz Starog Gracka? Ili koliko im treba vremena da uhapse narko dilera i ratnog zlocinca Hasima Tacija? Oliver Ivanovic je jedini normalan srpski politicar na Kosovu i to i ti znas. Ovo sto se desava nije slucajno i zato ne prosipaj svoje mudrosti ovde.

Zivota Zivotic

pre 10 godina

Ovo razumem kao pocetak skolovanja zvanicnih srpskih evropejaca. Prvo kosovski zatvori pa tek onda EU. U EU se ide korak po korak, poglavlje po poglavlje.

da kažem,

pre 10 godina

svi su zatečeni. petnaest celih godina kao nisu imali dokaza za optžbu ,niti je bilo nagoveštaja.a sad kao grom iz vedra neba oni njega hapse. siguran sam da će se on izboriti sa tim.sve to Amerika diriguje, ko sme a ko nesme da bude u igri dole na kosovo. cilj je da se on ne kandiduje na predstojećim izborima,jer sigurno nosi pobedu,a to njima izgleda da d odgovara, čak što ima nagoveštaja da su svi albanci iz severne mitrovice trebli njega da glasaju,direktivom iy prištine ,tako se načulo dole. a to nekima smeta pa da da ga malo sklonimo.

lakiKiM

pre 10 godina

Vise nego ocigledno,,svetski mocnici u saradnji sa albanskim svetskim lobijem,,zele po svaku cenu da dovedu albanca za gradonacelnika u severnoj mitrovici i zele da po svaku cenu oteraju Srbe sa severa Mitrovice,ali na ,,kulturan nacin,,da im se jednostavno,,zgadi zivot,,u Mitrovici i dobrovoljno se isele,na tome ce se raditi u buducnosti,tako da bi grad potpuno potpao pod albancima.Isuvise je ocigledno da zele Srbe da obeshrabre da ne izadju na glasanje jer sada trenutno nemaju za koga da glasaju,mada nisu ni bili neki kandidati,ali sada ima jos manje izbora posle povlacenja Pantica,ubistvo Janicijevica i hapsenje Olivera Ivanovica,nema Srbi za koga da glasaju,sto ce smanjiti odziv biraca i sigurnu pobedu albanaca na severu,sto i dalje produbiti krizu,na zalost nekome je to u interesu.Postavlja se pitanje,zasto su uopste dozvolili Oliveru da se kandiduje na prvim izborima,ako su vec znali da ce biti optuzen za zlocine,i zasto bas sada kada se ocekuje ponovno glasanje za gradonacelnika?Sve je ocigledno,na zalost.

Fail

pre 10 godina

Dacic nije hteo da potpise pa je ovo ogovor EU. Inace to im je sad metod pocevsi od Ukrajine, a sve to preuzeto od jedne tako fine i mirnodopske nacije(SAD) na celu sa dobitnikom nobelove nagrade za mir koji tvrdi da je najbolje krize resavati raketama. U prevodu nasilje. Posto vise nemaju pare da dele, sad krece otimanje jer nikako da predamo Gazivode.

Koliko god da je debeo led, vremenom pukne

pre 10 godina

@ "Zvanični Beograd se nije oglasio, možda iz tih razloga što njemu odgovara da Ivanovića sklone iz političke scene. Podstrekač svemu tome je Vulin da od kada je on na Kosovu produžena ruka vlasti događaju se čudne stvari."
(milan, 28. januar 2014 11:34)

Posto je Srbija sada i zvanicni kandidat za Evropu, nece se o ovome (a ni sl. pitanjima) ni zvanicno, ni nezvanicno oglasavati ni Dacic, ni Aleksandar Prvi Vucic. Ne smeju da se mesaju u rad onoga sto se zove pravosudje. To, za sada, u ime Vlade, radi Vulin, ali po onoj narodnoj: "Da se ne dosete Vlasi". Kad Dacic i Aleksandar Prvi Vucic "dobiju po usima", Vulina vise nece biti na Kosovu, a, bogami, nece nikoga nigde vise ni predstavljati.

tomy

pre 10 godina

Ne moze svak biti optuzen kako kaze advokat,evo ja ne mogu i niko od mojih prijatelja i familije.Kako bas njega,gde ima dima ima i vatre.

Republic of Bananas

pre 10 godina

Skandal je preslaba reč za ovo što se dešava Oliveru. Fašizam je možda bolja reč. Zaprepašćuje ovako mali broj komentara i generalna nezainteresovanost naših gradjana za ovako bitnu temu.
Da li su Srpskom narodu svrake popile mozak, pa je toliko nesvestan važnosti sadašnjeg trenutka. Da je kojim slučajem, svemoćni i sveznajući PPV Acika izustio koju reč na ovu temu, komentari bi se brojali u hiljadama, a svi u cilju hvalospeva i slavljenja "njegove velike mudrosti" i naše sreće da eto "konačno za VLADARA imamo PRAVOG Srbina i nadasve DOMAĆINA" ... fuj ...
Srbi - Stidite se!

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

"Nešto ovde ima"..? Pa nego šta, ne hapsi se radi sporta.
Ovo je deo predizborne napredne kampanje kako bi svog (a ne narodnog!) predstavnika doveli u KM, kako ne bi propali "pregovori" o izdaji KiM.
Samo slepci i mentalno poremećeni će tražiti išta drugo!
PS.
Ovo je veeeeliki test za moralnu zrelost Srba u KiM - ako dozvole da im se ovako kreira sudbina.

mile

pre 10 godina

Uhapsen po Briselskom sporazumu.Sutra ovako bilo ko moze da bude uhapsen ako ima srece da ga pre toga ne ubiju.Demokratija u demokratskom drustvu,gde se ubija,trguje organima,ljudima,drogom,oruzjem,ruse se groblja,proteruju ljudi,kradu pumpe za vodu,traktori,puca na decu dok se kupaju,gde je premijer ciji je nadimak Zmija.Milina bozja.

Enko

pre 10 godina

Ne samo Ivanovic nego i Jaksic pa Drugi Ivanovic pa Pantic i Sfi tzv Privrednici PatriJote Sfi treba da odgovarju za zlocine Koje su ucnili ne samo nad Albancima nego i nad Srbima.

Toni

pre 10 godina

Ludi nemoj se iznenadite ovom hapšenje! to je sporazum izmedju Tači i Dačič de sve ovi ludi što su protiv Sporazuma postignut u Briselu Pohapsit.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Uvek kad se srbiN uhapsi onda je nevin, ma cekajte komshije neka sud reshi dali je nevin ili zlocinac
(komshija, 28. januar 2014 17:59)
-----------------------------------
Aha, zato vi ne hapsite svoje zločince, valjda da ne bi morali da očekujete "novosti" od suda?! Majstori ste obmane, nema šta?! Albanci sa KOSMET-a su zločine protiv Srba uvrstili u svoje najveće i najdraže nacionalne vrednosti pa, shodno tome, svoje zločince slave kao heroje?! Priznajte da su većini Albanaca poznate ubice i silovatelji ali, da to ne smatrate zločinom? Znam dok sam živeo medju vama da su to ličnosti od ugleda. Kada silujete neku Srpkinju onda to svi znaju. Njoj preostaju dva rešenja. Da se sa porodicom pobegne glavom bez obzira i da krije vaš zločin ili, da dozvoli da je siluju i ostali albanski "multietničari". O ubicama da i ne govorim. Svi znate ko je pobio onu decu na Bistrici ali je to "tajna" za ostatak sveta. Samo, ničija nije gorela do zore. Pravda jeste spora, jeste teško dostižna ali, ipak dolazi. Što vreme više odmiče ta ptravda će biti surovija.

alpinista

pre 10 godina

Nije mi jasno šta čeka srpska policija i tužilaštvo.

Bujanovac, Preševo, Medveđa...

Naravno postoji mogućnost velike ujdurme.

lakiKiM

pre 10 godina

Posle ovakvog desavanja u severnom delu Mitrovice,hapsenje Olivera,pa onda ubistvo Janicijevica,povlacenje Pantica,na izborima sigurno ,,pobedjuje,,Marko Jaksic i ostala ekipa koja je bojkotovala izbore,sve im ide na ruku,izgleda da ce oni pobediti,sve se vraca na staro,bravo za medjunarodnu zajednicu i albance,nadam se da Srbija nema nista sa ovim desavanjima,sve u svemu tesku narodu u Mitrovici na severu grada.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Aaaa, nemojte tako gospodine Mladene. Gospodin Ivanovic je samo dobio po onoj narodnoj "ko s djavolom tikve sadi". On je u prethodnoj Vladi bio ono sto su Pantic i Vulin u sadasnjoj.
(AlekS, 28. januar 2014 13:
------------------------------
Tipična logika jednog običnog propalog Srbina. Aha, ti si "Zvezdaš" i kao takav zaslužuješ samo prezir i maltretiranje od članova "Grobara"?! Da li i Vi spadate u te "djavole" gospodine Aleks ili ste i Vi, kao i većina onih koji reaguju poput Vas, pošteni i nevini?! Ja bih Vas i takve kao Vi, ekspresno slao preko "administrativne linije" u ruke "andjela": Možda bi Vam onda došlo iz "onbe stvari" u glavu?! Zar je moguće da u Srbiji od svega najviše uspevaju propalice i bivši ljudi?

Terapeut Justin

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ce Ivanovic biti oslobodjen,tacnije-nadam se da nije ucinio nista od onoga sto mu se stavlja na teret. Meni je ostavljao utisak najprisoijnijeg srpskog politicara na Kosovu. A vi gospodine Mladenovicu bejaste onaj predsednik jednog kosovskig suda bez ijednog sudije,za diba nase vladavine tim orostorom? S ibzirom na Vaš vikabular, jezik mrznje i siktanja prema sunarodnicima kiji drugacije misli,mogu misliti kakav je Vaš odnos bio orema drugim gradjanima tamo. Pa se posle cudimo sto smo Kosovo izgubili. Mladenovic je najbolja ilustracija za to.

Dragan, SAD

pre 10 godina

To sto rade g. Ivanovicu je taktika koju Izrael sprovodi vec decenijama nad Palestincima i drzi ih u sah-matu. Cim postanes malo uticajniji proglase te teroristom. Dok ti dokazes da nisi, prodju godine i narod te zaboravi a lokalna uprava u stalnom poluraspadu jer iole sposobni kadrovi su u ili zatvoru ili u bekstvu. Da ne pricamo o atentatima na one kojima ne mogu nista da napakuju, kao npr. pokojnom g. Janicijevicu.

Nenad

pre 10 godina

Udbasi i komunisti izdali Srbiju, a gde je voljeni vodja rezima Vucic jeli se on oglasio?

Jedini iskren politicar u ovoj zemlji je Kostunica, sve ostalo prodane duse koje hoce da se obogate kroz politiku i zive kao bubreg u loju

Republic of Bananas

pre 10 godina

" optuznica je 10 ubijenih 39 ranjenih i 11.000 hiljada proteranih ako dokaze da nije neka se oslobodi ali ako je istina neka mu je sa srecom (PRISHTINA,"
ALO PRISHTINA ... BRAVO za komentar ... samo mali podsetnik ... u PRAVIM demokratijama, za razliku od KVAZI-DEMOKRATIJA kakva je ta vaša Republic of KosovA (koja je zapravo po uredjenju najbliža PLEMENSKOJ ZAJEDNICI) nije na Optuženom da dokaže nevinost, već je na tužiocu da dokaže KRIVICU ... znam da je to ljudima poput tebe ISTO, ali veruj mi razlika je ASTRONOMSKA. Ali realno da si ti, i tebi slični, svestan toga KosovA ne bi bila to što jeste. Nego bi zaista bilo Država.

Zoran

pre 10 godina

Ovo hapsenje je, na zalost, ipak dogovoreno u Beogradu. Za hapsenje su, verujem, znali i Dacici, i Vucic, i onaj naduveni Vulin. Znali su a ipak nisu reagovali. Mojim sunarodnicima na severu Kosova porucujem da neizbezno i HITNO zabrane pristup na Kosovo Aleksandru Vulinu. To je zlo koje se ne moze opisati. Morali su da sklone Ivanovica samo da bi neko iz Srpske postao gradonacelnik. Medjutim,funkciju gradonacelnika niko od Srba vise ne zeli. Izbori, bar sto se Srba tice vise nemaju nikakvog smisla.Dzaba ce biti apeli i ucene iz Beograda da se izadje na izbore. Sve je vec provaljeno i procitano. Briselski sporazum je IZDAJA u koju je umesano nase najvece drzavno rukovodstvo. Ivanovicu brate neka ti je Bog na pomoci.
Pozdrav iz Gnjilana

aljbanske patriljote, neprocenjivo

pre 10 godina

@Bukoshi

Odavno ste ovde pokazali da nemate ni malo obraza tako da ne cude ovakvi komentari tipicnih albanskih nacosa. Nego, da li znas "bukoshi" i da je "progon" Albanaca sa Kosova isto tako delo CIA i uck, da su uck-ovci ubijali Albance kako bi optuzili Srbe itd.

lakiKiM

pre 10 godina

Ovaj internet sajt B 92 vise prate albanci nego srbi...vidi se to po minusima,sta god je napisano nesto protiv njih tu ima vise minusa nego plusa i sa ovog sajta proteracete Srbe kao sto ste to uradili na Kosovo i Metohiji,i ovde ste vecina,,

robokop

pre 10 godina

Ivanovica optuzili nakon 15 godina, ma sta mi naprica. Doduse ne treba se cuditi licemernim Albancima i njihovim gazdama. Sve se radi da se Srbi isteraju sa Kosova ovako ili onako, da im se smanji broj, da se uplase, pa malo pomognuto beogradskim EU uvlakacama. Sto je najgore navalili i njihovi botovi da "komentarisu" pa tako sada imamo sinhronizovane komentare albanskih i SNS botova. Sto se srpskog jezika tice prilicno su slicni pa je tesko da se vidi koji je bot iz kog tima.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Pa vidite gospodin "Jelenko" je otišao malo dalje. On smatra da su Srbi ubijali Srbe te da zbog toga nema potzrebe da se podižu optužbe i procesuiraju albanski zločinci. U tome mu pomažu nesvesni i nepismeni srpski političari, koji se preko noći zaljube u svoju veličinu i smatraju da im je samo nebo granica. Zašto bi odgovarali "nevini" ljudi, zar ne? A njihova "nevinost"????? O njoj bi mogli da se pišu romani i romani. I to oni iz žanra strave i užasa.

nabavi ogledalo

pre 10 godina

@Enko

Preskocio si tvoje patriLJote Tacija, Haradinaja, Ljimaja i ostatak drustva koji isto tako treba da odgovaraju za ratne zlocine za koje su odgovorni. U odnosu na njih, ovi na severu su mala deca. Nije lepo biti licemer i preskakati svoje.

N

pre 10 godina

(Sait Berisha, Pec, 28. januar 2014 11:48)
Kad si tako pametan koliko ce trebati tvojim demokatskim organima da otkriju ubice Srba iz Starog Gracka? Ili koliko im treba vremena da uhapse narko dilera i ratnog zlocinca Hasima Tacija? Oliver Ivanovic je jedini normalan srpski politicar na Kosovu i to i ti znas. Ovo sto se desava nije slucajno i zato ne prosipaj svoje mudrosti ovde.

alpinista

pre 10 godina

Nije mi jasno šta čeka srpska policija i tužilaštvo.

Bujanovac, Preševo, Medveđa...

Naravno postoji mogućnost velike ujdurme.

maleš

pre 10 godina

Šta je ovo? Pa SNS i Dačić su se izborili da Srbi imaju samoupravu na sjeveru Kosova. Možda samouprava u zatvorima i logorima. Dokle više!

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Uvek kad se srbiN uhapsi onda je nevin, ma cekajte komshije neka sud reshi dali je nevin ili zlocinac
(komshija, 28. januar 2014 17:59)
-----------------------------------
Aha, zato vi ne hapsite svoje zločince, valjda da ne bi morali da očekujete "novosti" od suda?! Majstori ste obmane, nema šta?! Albanci sa KOSMET-a su zločine protiv Srba uvrstili u svoje najveće i najdraže nacionalne vrednosti pa, shodno tome, svoje zločince slave kao heroje?! Priznajte da su većini Albanaca poznate ubice i silovatelji ali, da to ne smatrate zločinom? Znam dok sam živeo medju vama da su to ličnosti od ugleda. Kada silujete neku Srpkinju onda to svi znaju. Njoj preostaju dva rešenja. Da se sa porodicom pobegne glavom bez obzira i da krije vaš zločin ili, da dozvoli da je siluju i ostali albanski "multietničari". O ubicama da i ne govorim. Svi znate ko je pobio onu decu na Bistrici ali je to "tajna" za ostatak sveta. Samo, ničija nije gorela do zore. Pravda jeste spora, jeste teško dostižna ali, ipak dolazi. Što vreme više odmiče ta ptravda će biti surovija.

Republic of Bananas

pre 10 godina

" optuznica je 10 ubijenih 39 ranjenih i 11.000 hiljada proteranih ako dokaze da nije neka se oslobodi ali ako je istina neka mu je sa srecom (PRISHTINA,"
ALO PRISHTINA ... BRAVO za komentar ... samo mali podsetnik ... u PRAVIM demokratijama, za razliku od KVAZI-DEMOKRATIJA kakva je ta vaša Republic of KosovA (koja je zapravo po uredjenju najbliža PLEMENSKOJ ZAJEDNICI) nije na Optuženom da dokaže nevinost, već je na tužiocu da dokaže KRIVICU ... znam da je to ljudima poput tebe ISTO, ali veruj mi razlika je ASTRONOMSKA. Ali realno da si ti, i tebi slični, svestan toga KosovA ne bi bila to što jeste. Nego bi zaista bilo Država.

istina

pre 10 godina

Koga god zele da satinizuju svi nasi protivnici oni to rade neuspesno , ali mi Srbi sto smo spremni da satanizujemo svoje Srbe e to je vec za medalju . Svi narodi koji su ucestvovali u ratovima sirom ex Jugoslavije od svakog coveka koji j drzao pusku prave nacionalno heroja , svi su oslobodioci , a svaki Srbin je bio zlocinac pa makar bio i kuvar u vojsci .

aljbanske patriljote, neprocenjivo

pre 10 godina

@Bukoshi

Odavno ste ovde pokazali da nemate ni malo obraza tako da ne cude ovakvi komentari tipicnih albanskih nacosa. Nego, da li znas "bukoshi" i da je "progon" Albanaca sa Kosova isto tako delo CIA i uck, da su uck-ovci ubijali Albance kako bi optuzili Srbe itd.

ilic

pre 10 godina

Jedan od najvecih postovalaca briselskog sporazuma i politike koju vodi vlada Srbije,posto se zdusno borio za proterivanje Srpskih institucija,nadam se da nece imati zamerke na Albansko i euleks pravosudje.

lakiKiM

pre 10 godina

Vise nego ocigledno,,svetski mocnici u saradnji sa albanskim svetskim lobijem,,zele po svaku cenu da dovedu albanca za gradonacelnika u severnoj mitrovici i zele da po svaku cenu oteraju Srbe sa severa Mitrovice,ali na ,,kulturan nacin,,da im se jednostavno,,zgadi zivot,,u Mitrovici i dobrovoljno se isele,na tome ce se raditi u buducnosti,tako da bi grad potpuno potpao pod albancima.Isuvise je ocigledno da zele Srbe da obeshrabre da ne izadju na glasanje jer sada trenutno nemaju za koga da glasaju,mada nisu ni bili neki kandidati,ali sada ima jos manje izbora posle povlacenja Pantica,ubistvo Janicijevica i hapsenje Olivera Ivanovica,nema Srbi za koga da glasaju,sto ce smanjiti odziv biraca i sigurnu pobedu albanaca na severu,sto i dalje produbiti krizu,na zalost nekome je to u interesu.Postavlja se pitanje,zasto su uopste dozvolili Oliveru da se kandiduje na prvim izborima,ako su vec znali da ce biti optuzen za zlocine,i zasto bas sada kada se ocekuje ponovno glasanje za gradonacelnika?Sve je ocigledno,na zalost.

Simon

pre 10 godina

Ovde ima samo nekog neracionalnog osvetničkog inaćenja i to prema potpuno pogrešnom čoveku. Nekome se učinilo da je on "laka meta", pa zašto da ga ne uhapse jer će to izazvati efekte "kakve treba" itd itd. Omalovažavanje i ugrožavanje ovog čoveka na kog sam uvek gledao kao na svetlu tačku u toj agoniji zvanoj Kosovo je kontraproduktivno po meni. Naravno, zavisi šta se želi postići njegovim hapšenjem. Sa moje tačke gledišta, ovo hapšenje je besmisleno. Tužno je i što celu stvar obavlja Eulex. Iskreno mu želim što raniju slobodu. Ako može odmah, danas.

Cica

pre 10 godina

Očigledno da nisu ovde čista posla. Ako je gospodin kriv zašta se optužoje onda je se to moglo utvrditi u proteklih 15. godina. Određivati mu pritvor do mesec dana baš sada kada se trebaju da održe izbori za gradonačelnika severne Mitrovice ,očigledno se radi o političkoj pozadini.

mile

pre 10 godina

Uhapsen po Briselskom sporazumu.Sutra ovako bilo ko moze da bude uhapsen ako ima srece da ga pre toga ne ubiju.Demokratija u demokratskom drustvu,gde se ubija,trguje organima,ljudima,drogom,oruzjem,ruse se groblja,proteruju ljudi,kradu pumpe za vodu,traktori,puca na decu dok se kupaju,gde je premijer ciji je nadimak Zmija.Milina bozja.

ДуЛе

pre 10 godina

Захвалио му Тачи због учешћа на изборима, једномесечним одмором. Е моји Срби, ко са ђаволом тикве сади о главу му се лупају.

Fail

pre 10 godina

Dacic nije hteo da potpise pa je ovo ogovor EU. Inace to im je sad metod pocevsi od Ukrajine, a sve to preuzeto od jedne tako fine i mirnodopske nacije(SAD) na celu sa dobitnikom nobelove nagrade za mir koji tvrdi da je najbolje krize resavati raketama. U prevodu nasilje. Posto vise nemaju pare da dele, sad krece otimanje jer nikako da predamo Gazivode.

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

"Nešto ovde ima"..? Pa nego šta, ne hapsi se radi sporta.
Ovo je deo predizborne napredne kampanje kako bi svog (a ne narodnog!) predstavnika doveli u KM, kako ne bi propali "pregovori" o izdaji KiM.
Samo slepci i mentalno poremećeni će tražiti išta drugo!
PS.
Ovo je veeeeliki test za moralnu zrelost Srba u KiM - ako dozvole da im se ovako kreira sudbina.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Privodjenje i maltretiranje ovoga gospodina, doživljavam kao još jedan veliki uspeh srpske pete kolone, koja u svom radu dobija neverovatan zamah. Dok Srbijom "drma" ovakva "svest i savest" Albanci nemaju čega da se boje a pored njih na promociji njihove "nove države" još više i žešće rade i srpski perokolonaši. Gospodin Ivanović je žrtva srpskih gnjida i polusveta koji se razmnožava poput ambrozije. Pitanje je da li i za tu pošast postoji lek?

opet ja

pre 10 godina

E to vam je dala vaša borba za EU i integracija severa/predaju Kosova.
Ovo može da očekuje bilo koji muškarac Srbin koji je u vreme rata bio punoletan. Naravno, država Srbija, odnosno političke partije na vlasti, a i u opoziciji neće zaštiti svoje građane i državni integritet samo da bi se nastavili pregovori o pristupanju jezuitsko/banksterskoj tvorevini zvanoj EU.

Republic of Bananas

pre 10 godina

Skandal je preslaba reč za ovo što se dešava Oliveru. Fašizam je možda bolja reč. Zaprepašćuje ovako mali broj komentara i generalna nezainteresovanost naših gradjana za ovako bitnu temu.
Da li su Srpskom narodu svrake popile mozak, pa je toliko nesvestan važnosti sadašnjeg trenutka. Da je kojim slučajem, svemoćni i sveznajući PPV Acika izustio koju reč na ovu temu, komentari bi se brojali u hiljadama, a svi u cilju hvalospeva i slavljenja "njegove velike mudrosti" i naše sreće da eto "konačno za VLADARA imamo PRAVOG Srbina i nadasve DOMAĆINA" ... fuj ...
Srbi - Stidite se!

Mita

pre 10 godina

Nesto ovde ima...!!!
(KOCOBAP, 28. januar 2014 09:19)

A,šta ima?Nebuloza istog ranga,kao kada smo mi ovde hteli da hapsimo Klintona,samo još veća...I našli ste koga ćete,aj da ste Marka Jakšića hapsili,ali Olivera Ivanovića,stvarno smešno.Neće od ovog ništa biti,osim vaše bruke.Dobro niste uhapsili Savu Janjića...

luan krasniqi

pre 10 godina

@Srboljub Govedarica,

I mi zelimo etnicki cistu veliku Albaniju tj. prirodna albaniju, koristimo oruzje, svasta, lazemo, muljamo, znaci i nama ce da stigne racun. I to veliki.

sale

pre 10 godina

A nikom ne pada na pamet da je ovo možda način da mu sačuvaju život da ne prođe kao Dimitrije Janićijević, ali da ne izgleda kao da ga posebno čuvaju?

da kažem,

pre 10 godina

svi su zatečeni. petnaest celih godina kao nisu imali dokaza za optžbu ,niti je bilo nagoveštaja.a sad kao grom iz vedra neba oni njega hapse. siguran sam da će se on izboriti sa tim.sve to Amerika diriguje, ko sme a ko nesme da bude u igri dole na kosovo. cilj je da se on ne kandiduje na predstojećim izborima,jer sigurno nosi pobedu,a to njima izgleda da d odgovara, čak što ima nagoveštaja da su svi albanci iz severne mitrovice trebli njega da glasaju,direktivom iy prištine ,tako se načulo dole. a to nekima smeta pa da da ga malo sklonimo.

robokop

pre 10 godina

Ivanovica optuzili nakon 15 godina, ma sta mi naprica. Doduse ne treba se cuditi licemernim Albancima i njihovim gazdama. Sve se radi da se Srbi isteraju sa Kosova ovako ili onako, da im se smanji broj, da se uplase, pa malo pomognuto beogradskim EU uvlakacama. Sto je najgore navalili i njihovi botovi da "komentarisu" pa tako sada imamo sinhronizovane komentare albanskih i SNS botova. Sto se srpskog jezika tice prilicno su slicni pa je tesko da se vidi koji je bot iz kog tima.

Nenad

pre 10 godina

Udbasi i komunisti izdali Srbiju, a gde je voljeni vodja rezima Vucic jeli se on oglasio?

Jedini iskren politicar u ovoj zemlji je Kostunica, sve ostalo prodane duse koje hoce da se obogate kroz politiku i zive kao bubreg u loju

Sait Berisha, Pec

pre 10 godina

"Dobro niste uhapsili Savu Janjića..."
(Mita, 28. januar 2014 09:35)

Uporediti igumana Sava Janjica sa jednim aktivnim ucesnikom severnomitrovackih dogadjaja, bilo kakvi oni bili, od ’99.godine do danasnjih dana, je vrlo neumesno!
Za potsecanje: Vec vise meseci je od EULEX-a uhapsena i zadrzana u pritvoru Drenicka grupa, optuzena takodje za ratne zlocine. A nju, izmedju ostalih, sacinjavaju najvise rangirani politicari iz tog dela Drenice, (ambasador, predsednik opstine, itd)

Helios

pre 10 godina

To je jedan obrazac, fraktal koji se stalno ponavlja i ponavljaće se stalno:
Čim se saginješ dobićeš još po labrnji.
Još od 5. oktobra čim neko nov dođe na vlast i počne "saradnju" slede pohvale: "dobra kuca, dobra kuca".
Onda odmah potom, kao deo dresaže, sledi, dok je kuca još vesela - šamarčina.
Ganjati Ivanovića nakon više od decenije za nešto je pravi primer toga. Isto je bilo i sa Đinđićem i njegovom saradnjom sa Hagom.
Uzrok tome je naravno novi niz ustupaka u vezi sa KiM i eto odmah rezultata. I po pitanju jurisdikcije - sada je Ivanović pod njima, i po pitanju disciplinovanja - to je poruka Dačiću i Vučiću da znaju gde ima je mesto. A i nama svima.
Ovde je pitanje eventualne krivice potpuno nebitno. Bitno je da su Srbi prognani sa KiM a da se za "progon" sada sudski progoni - Srbin! Novi akt autoriteta NATO, EU a i Kosova, tim redosledom. Ovo su posledice, i praktične i simbolične, granice na koju su Vučić i Dačić pristali. A na to su pristali da bi se kvalifikovali kao Veliki Evropejci, to jest da bi bili na vlasti.
Ne sumnjam da će sada ovo da hvali horda onih kojima pamet seže do upotrebe fraze "patriJota" i koji su svaki put kad napišu tu reč ushićeni sopstvenom mudrošću.
I za sve takve i za mnoge druge ostaće misterija: zašto, a pogotovu zašto baš njega koji "sarađuje"? Oni koji umesto da vide NATO-dresažu vide EU-šargarepu to ne mogu da shvate nikada. Niti da shvate: dok se saginješ nikada neće ni prestati. Ako želiš da prestane...

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Aaaa, nemojte tako gospodine Mladene. Gospodin Ivanovic je samo dobio po onoj narodnoj "ko s djavolom tikve sadi". On je u prethodnoj Vladi bio ono sto su Pantic i Vulin u sadasnjoj.
(AlekS, 28. januar 2014 13:
------------------------------
Tipična logika jednog običnog propalog Srbina. Aha, ti si "Zvezdaš" i kao takav zaslužuješ samo prezir i maltretiranje od članova "Grobara"?! Da li i Vi spadate u te "djavole" gospodine Aleks ili ste i Vi, kao i većina onih koji reaguju poput Vas, pošteni i nevini?! Ja bih Vas i takve kao Vi, ekspresno slao preko "administrativne linije" u ruke "andjela": Možda bi Vam onda došlo iz "onbe stvari" u glavu?! Zar je moguće da u Srbiji od svega najviše uspevaju propalice i bivši ljudi?

lakiKiM

pre 10 godina

Ovaj internet sajt B 92 vise prate albanci nego srbi...vidi se to po minusima,sta god je napisano nesto protiv njih tu ima vise minusa nego plusa i sa ovog sajta proteracete Srbe kao sto ste to uradili na Kosovo i Metohiji,i ovde ste vecina,,

Dragan, SAD

pre 10 godina

To sto rade g. Ivanovicu je taktika koju Izrael sprovodi vec decenijama nad Palestincima i drzi ih u sah-matu. Cim postanes malo uticajniji proglase te teroristom. Dok ti dokazes da nisi, prodju godine i narod te zaboravi a lokalna uprava u stalnom poluraspadu jer iole sposobni kadrovi su u ili zatvoru ili u bekstvu. Da ne pricamo o atentatima na one kojima ne mogu nista da napakuju, kao npr. pokojnom g. Janicijevicu.

PRISHTINA

pre 10 godina

optuznica je 10 ubijenih 39 ranjenih i 11.000 hiljada proteranih ako dokaze da nije neka se oslobodi ali ako je istina neka mu je sa srecom

AlekS

pre 10 godina

Privodjenje i maltretiranje ovoga gospodina, doživljavam kao još jedan veliki uspeh srpske pete kolone, koja u svom radu dobija neverovatan zamah. Dok Srbijom "drma" ovakva "svest i savest" Albanci nemaju čega da se boje a pored njih na promociji njihove "nove države" još više i žešće rade i srpski perokolonaši. Gospodin Ivanović je žrtva srpskih gnjida i polusveta koji se razmnožava poput ambrozije. Pitanje je da li i za tu pošast postoji lek?
(Mladen Mladenović, 28. januar 2014 13:02)

Aaaa, nemojte tako gospodine Mladene. Gospodin Ivanovic je samo dobio po onoj narodnoj "ko s djavolom tikve sadi". On je u prethodnoj Vladi bio ono sto su Pantic i Vulin u sadasnjoj.

Mitrovcanin

pre 10 godina

Sad ce ga drzati mesec dana u pritvoru samo da ne bi mogao da ucestvuje na izborima, a kada pobedi Vucicev kandidat na namestenim izborima, tada ce ga pustiti. SRAMNO, JADNO, BEDNO.

Suljo

pre 10 godina

KOCOBAP
Slazem se,samo ne kapiram sta! 15god posle tih "zlocina" setili se da ga jure!? Sumnjivo.I to pred izbore,sada kada je Pantic propao,on bi imao tu sansi,a sada je nema.Poznato je da on nije bio miljenik Beograda i SNSa,
sto ce reci,bolje da ga nema. Ko je s kim ovde u dosluhu? Prljavstine...

Zivota Zivotic

pre 10 godina

Ovo razumem kao pocetak skolovanja zvanicnih srpskih evropejaca. Prvo kosovski zatvori pa tek onda EU. U EU se ide korak po korak, poglavlje po poglavlje.

Kosovjes

pre 10 godina

Hajde da krenemo od pocetka: 1. Pantic ne potpisuje zakletvu; 2. Ubistvo Dimitrija Janicijevica; 3. Uhapsen Oliver Ivanovic i u pritvoru narednih 30 dana; 4.Izbori za gradonacelnika severne Mitrovice zakazani za februar; 5. Mediji cute o svemu (cast izuzecima); 6. Vulin jedino o cemu prica jesu izboti; 7. Dacic u trenutku hapsenja Olivera Ivanovica je u Briselu sa Tacijem. E sada, sta nije jasno? Hocete da kazete da ubistvo Janicijevica nije imalo politicku pozadinu? Hocete da kazete da medjunarodna zajednica ne saradjuje usko sa vlastima u Beogradu i to na najgori moguci nacin,a da i tek kako nije u interesu Srba na severu KiMa? Dajte se opasuljiti, sever pada, na ovaj ili onaj nacin, a za to su odgovorni vlasti u Beogradu i to na celu sa Dacicem, Vucicem i Vulinom. Nije Vucic nikakav patriota,vec diktator koji ce dobiti nesto samo na licnom nivou, niti ce Srbija dobiti kandidaturu za EU sve i da prizna Kosovo.

baba Stanija-Subotarka

pre 10 godina

Meni se cini da ovaj covek ne moze biti direktni krivac za dela koja mu se stavljaju na teret.(Samo bi neko bez mozga mogao izvrsiti takva stravicna nedela i opet se muvao na mesto zlocina)S druge strane praviti se kao de nema pojma o cemu se radi...i to nije bas da se tako moze progutati.Bilo koga od srba na kosovo da privedes ima sta da ti isprica samo stvar je da li ga mozes ,,pridobiti" za tako nesto.Zlocini sa jedne i sa druge strane moraju se rasvetliti,nema mira i spokoja cutanjem i pridobijanjem na vremenu.

tomy

pre 10 godina

Ne moze svak biti optuzen kako kaze advokat,evo ja ne mogu i niko od mojih prijatelja i familije.Kako bas njega,gde ima dima ima i vatre.

Bukoshi

pre 10 godina

Pucanje na deca koji se kupaju, ubijanje ludi kod Gacke i slicne, su dela drzavnih organa Sribije. To znaci MUP-a isto kao sto je sada saznalo za ubijanje mladica u kafanu PANDU u Pec. "Sve ce to narod pozlatiti"!!!

mika

pre 10 godina

Nekome Oliver smeta. Kome veše Tačiju ili Vučiću ? Saznaćemo kada budemo videli šta piše u Briselskoj proitv ustavnoj predaji Kosova i Metohije.

Toni

pre 10 godina

Ludi nemoj se iznenadite ovom hapšenje! to je sporazum izmedju Tači i Dačič de sve ovi ludi što su protiv Sporazuma postignut u Briselu Pohapsit.

Dex

pre 10 godina

Nesto nam lepo spremaju,jedan podneo ostavku,drugi je ubijen,treceg zatvaraju dok ne prodju izbori.,na kraju ce izabrati Adrijanu Hodzic za gradonacelnika severne K.Mitrovice

ostap bender

pre 10 godina

A hoće li neko da kazze za šta optuzzuju ovog ccoveka da znamo bar to! Da ne lupetamo o neccemu što nam nije poznato. Zasto je to tajna? Ja neću nikome ni za sta da dam blanko poverenje. Nikome!

don

pre 10 godina

Ako je kriv neka dobije po uccinku, i zelim mu dug zivot da odsluzi ono sto bude dobio. Ako nije kriv isto zelim mu dug zivot i sto pre slobodu. U svakom slucaju, pravda i istina neka se potvrduju.

milan

pre 10 godina

Zvanični Beograd se nije oglasio, možda iz tih razloga što njemu odgovara da Ivanovića sklone iz političke scene. Podstrekač svemu tome je Vulin da od kada je on na Kosovu produžena ruka vlasti događaju se čudne stvari.

lakiKiM

pre 10 godina

Posle ovakvog desavanja u severnom delu Mitrovice,hapsenje Olivera,pa onda ubistvo Janicijevica,povlacenje Pantica,na izborima sigurno ,,pobedjuje,,Marko Jaksic i ostala ekipa koja je bojkotovala izbore,sve im ide na ruku,izgleda da ce oni pobediti,sve se vraca na staro,bravo za medjunarodnu zajednicu i albance,nadam se da Srbija nema nista sa ovim desavanjima,sve u svemu tesku narodu u Mitrovici na severu grada.

Terapeut Justin

pre 10 godina

Iskreno se nadam da ce Ivanovic biti oslobodjen,tacnije-nadam se da nije ucinio nista od onoga sto mu se stavlja na teret. Meni je ostavljao utisak najprisoijnijeg srpskog politicara na Kosovu. A vi gospodine Mladenovicu bejaste onaj predsednik jednog kosovskig suda bez ijednog sudije,za diba nase vladavine tim orostorom? S ibzirom na Vaš vikabular, jezik mrznje i siktanja prema sunarodnicima kiji drugacije misli,mogu misliti kakav je Vaš odnos bio orema drugim gradjanima tamo. Pa se posle cudimo sto smo Kosovo izgubili. Mladenovic je najbolja ilustracija za to.

Koliko god da je debeo led, vremenom pukne

pre 10 godina

@ "Zvanični Beograd se nije oglasio, možda iz tih razloga što njemu odgovara da Ivanovića sklone iz političke scene. Podstrekač svemu tome je Vulin da od kada je on na Kosovu produžena ruka vlasti događaju se čudne stvari."
(milan, 28. januar 2014 11:34)

Posto je Srbija sada i zvanicni kandidat za Evropu, nece se o ovome (a ni sl. pitanjima) ni zvanicno, ni nezvanicno oglasavati ni Dacic, ni Aleksandar Prvi Vucic. Ne smeju da se mesaju u rad onoga sto se zove pravosudje. To, za sada, u ime Vlade, radi Vulin, ali po onoj narodnoj: "Da se ne dosete Vlasi". Kad Dacic i Aleksandar Prvi Vucic "dobiju po usima", Vulina vise nece biti na Kosovu, a, bogami, nece nikoga nigde vise ni predstavljati.

Enko

pre 10 godina

Ne samo Ivanovic nego i Jaksic pa Drugi Ivanovic pa Pantic i Sfi tzv Privrednici PatriJote Sfi treba da odgovarju za zlocine Koje su ucnili ne samo nad Albancima nego i nad Srbima.

Zoran

pre 10 godina

Ovo hapsenje je, na zalost, ipak dogovoreno u Beogradu. Za hapsenje su, verujem, znali i Dacici, i Vucic, i onaj naduveni Vulin. Znali su a ipak nisu reagovali. Mojim sunarodnicima na severu Kosova porucujem da neizbezno i HITNO zabrane pristup na Kosovo Aleksandru Vulinu. To je zlo koje se ne moze opisati. Morali su da sklone Ivanovica samo da bi neko iz Srpske postao gradonacelnik. Medjutim,funkciju gradonacelnika niko od Srba vise ne zeli. Izbori, bar sto se Srba tice vise nemaju nikakvog smisla.Dzaba ce biti apeli i ucene iz Beograda da se izadje na izbore. Sve je vec provaljeno i procitano. Briselski sporazum je IZDAJA u koju je umesano nase najvece drzavno rukovodstvo. Ivanovicu brate neka ti je Bog na pomoci.
Pozdrav iz Gnjilana

nabavi ogledalo

pre 10 godina

@Enko

Preskocio si tvoje patriLJote Tacija, Haradinaja, Ljimaja i ostatak drustva koji isto tako treba da odgovaraju za ratne zlocine za koje su odgovorni. U odnosu na njih, ovi na severu su mala deca. Nije lepo biti licemer i preskakati svoje.

Mladen Mladenović

pre 10 godina

Pa vidite gospodin "Jelenko" je otišao malo dalje. On smatra da su Srbi ubijali Srbe te da zbog toga nema potzrebe da se podižu optužbe i procesuiraju albanski zločinci. U tome mu pomažu nesvesni i nepismeni srpski političari, koji se preko noći zaljube u svoju veličinu i smatraju da im je samo nebo granica. Zašto bi odgovarali "nevini" ljudi, zar ne? A njihova "nevinost"????? O njoj bi mogli da se pišu romani i romani. I to oni iz žanra strave i užasa.