Nedelja, 26.01.2014.

13:18

Došlo vreme za politiku LDP-a

Predsednik LDP Čedomir Jovanović poručio da je vreme da LDP počne da sprovodi svoju politiku, koja je u međuvremenu postala ključni elemnet državne politike.

Izvor: Tanjug

Došlo vreme za politiku LDP-a IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Svedok

pre 10 godina

Dobro se secam vremena, a to nije bilo davno, kada mu je i zivot bio ozbiljno ugrozen zato sto se zalagao za politiku koju danas ovi na vlasti sprovode, a Cedu su nazivali izdajnikom.

Glasinac

pre 10 godina

Lideri političkih stranaka koji svoje interese stavljaju ispred interesa građana , nemaju nikakvu šansu da na izborima zabeleže značajniji rezultat. Lider LDP je za samo nekoliko godina bavljenjem politikom ,postao jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji dok su građani postali obični bednici. To građani neće sigurno zaboraviti.

dule

pre 10 godina

Ako je i bio iscepan i u starkama treba da vodi Srbiju, po toj slici vodice nas covek koji je bio siromasan i od sebe napravio uspesnog biznismena i licnosti. po vama bi trebalo da nas vodi neko ko je bio nesto pa propao i nista od coveka. taj da je sposoban ne bi ni propao a ne Srbiju da voxi

Milan

pre 10 godina

Liberalno demokratska partija je jedina, i ponoviću, JEDINA stranka koja danas može da ponovi i brani svaki svoj stav koji je u prošlosti zastupala. Celokupno osmogodišnje delovanje i politiku je potvrdilo vreme. Svaku izgovorenu reč, saopštenje, izjavu, iz 2005., 2006., 2007., ili bilo koje druge godine od osnivanja LDP, moze da se copy/paste-uje danas i LDP da stane iza nje. Možete li da se setite još neke stranke koja može uraditi isto?
Vreme je za LDP!

jadranka

pre 10 godina

Samouverenost kod Jovanovica je na zavidnom nivou, ali da bi njegova politika, odnosno politika LDP-a zazivela mora da predje ono najbitnije cenzus.Zato Cedo prvo "skoci pa reci hop".

bobo mk

pre 10 godina

(veteran, 26. januar 2014 15:32) Pa i danas tinejedžeri se tako oblače, kasnije se ožene i navuku garderobu za odrasle. Još kada oženiš mirazdžiku, sve dođe na svoje mesto.

Frodo

pre 10 godina

"U međuvremenu, stavovi LDP-a postali su ključni elementi državne politike i to pravi sliku o nama kao o stranci koja ne bi postavljala pitanje politike buduće vlade i bila sa bilo kim u vlasti", rekao je Jovanović.

Da prevedem: hoćeš reći da, pošto tekuća vladajuća koalicija u stvari (i najzad) vodi baš onakvu politiku za koju se LDP oduvek zalagao, (više) nema nikakvih političkih ni ideoloških smetnji da im se LDP pridruži u novoj vladajućoj kolaciji? (A možda su i finansije stranke malo utanjile, pa je krajnje vreme da se i mi malo približimo koritu, a?)

E, pa lepo Čedo, ako se i ti ovako otvoreno nudiš i nameštaš radikalima, mogu samo da ti poželim sreću. Trebaće ti jer ćeš i ono malo birača izgubiti. Mene si izgubio.

Ali ako ćeš i ti u tal s radikalima, onda meni praviš problem. Za koga onda da glasam ja i svi oni koji ni u kom slučaju ne žele da njihov glas završi kod Vučića, bilo zato što su mu ga dali direktno, ili su (naivno) glasali za stranku koja je posle izbora ušla u kolaciju s radikalima?

Pa, dobro. Ako stvari stoje ovako kako stoje (kilavo), na dan izbora ostajem kod kuće. U stvari, to će biti marta, što znači ima velikih šansi da bude lepo vreme za šetnju zemunskim kejom. Od te šetnje ću ionako imati neuporedivo više vajde nego od izbora.

Naprednonatopesadijska liberalna stranka

pre 10 godina

Nikome ko koristi mozak nije jasno sto se Ceda, zuti, nazadnjaci i ostale prokolonijalne snage licnog oportunizma ne ujedine u jednu stranku koja ce bez stresa vladati nama marvom bar pola veka.

Rke Koke

pre 10 godina

Što Vučiću nije predložio da se ujedine i naprave novu stranku? Celu kampanju će nas daviti svojim objašnjavanjem zašto će lizati Vučićevo d..., međutim, čini se da je red malo dugačak i sve mi više deluje da Čeda neće stići na red.

beograđanin

pre 10 godina

...A sto se tice politike prema Kosovu a to je dati sve sto se trazi bez ikakvih pregovora nije politika nego rasprodaja interesa Srbije. Nikad se neide u neke pregovore time sto se unapred kaze moze sve to nego se uvek ide na teske pregovore gde se radi na tome da se dobije max moguce.
(Nev, 26. januar 2014 13:27)

Da li si svestan šta si napisao? Pa ima nas koji vidimo malo bolje od nosoroga i imamo duže pamćenje od zlatne ribice.

Mozak eliminator

pre 10 godina

Koalicija sns-ldp-sdps-spo bi mogla biti pravi korak Srbije ka EU, i usput ratosiljanju tome nikolica, dacica, ilica, krkobabica...vuk i rasim ocigledno nemaju nikakvih problema, ceda sve nesto oblijece. Imali bi trenutnu snagu sns-a i dobar imidz u EU vuka, cede i rasima, koji tesko cak i zajedno mogu osvojiti znacajan broj glasova. Do skora mi se cinjelo nemoguce, sad realno. I sansa Za konacno rasvjetljavanje nerjesenih ubistava i razmontiranje db-a. vuk, cedaa & rasim uz sve nedostatke ipak ne vuku sa sobom tajkune i glomazne partijske aparate koje treba nahraniti.

Aleksandra

pre 10 godina

Mislim da su i oni poslednji, koji su ostali uz Cedu, nakon slizavanja sa SNSom otisli. Barem neka korist od svega ovoga. Nema sanse da predju cenzus.

nbg

pre 10 godina

Zbog Čede ću izaći na izbore i poništiti listić. Zašto zbog njega? Jer me je izdao i prevario. Glasao sam 2008. za njega, a onda je pohitao u lokalnu koaliciju sa SPS-om u Beogradu. Eee, sa SPS-om u juriš na javne tendere!!!

A zašto ću poništiti listić? Jer svaki poništen listić umanjuje šanse da LDP predje cenzus od 5% broja izašlih na glasanje. Isto važi i za Dinkića i ostale male stranke a velike parazite.

MIA

pre 10 godina

To znači još džipova,telohranitelja,ekstremno skupih letovanja i putovanja,
izobilja na sve strane.Sve dok nalogodavce ne izda strpljenje i uvide o kakvoj ništariji se radi.

dusan

pre 10 godina

ako bog da vi ste ovaj put ispod cenzusa. nekakva radost u ukrupnjavanju politicke scene ogleda se u tome sto necemo morati i dalje sve da vas gledamo.

Kluz

pre 10 godina

Ne verujem da ce posle Tadic-Dacic i Dacic-Vucic kombinatorike SNS da pristane na LDP kao koalicionog partnera. U Srbiji najbolje prolazi spin-politika tako da Vucic sigurno nece rizikovati sa Cedom. Dalje, ma kako se grupa iz LDP-a upirala da dokaze kako principijelno se drze jedne politike, ne mogu da ne primetim da je ista ta grupa vec bila na vlasti i da nista nije novo uradila. Na zalost svih nas koji smo se 90-tih borili za nista vise nego normalnost, i cinjenice da je covek koji je mogao da promeni Srbiju mucki ubijen, ostaje mi samo da konstatujem da je Vucic posle Djidjica jedini koji pokusava nesto drugacije. Nadam se da ce delimicno i uspeti, jer kada se setim njega samog 90-tih i 10-tih i vidim njegovo okruzenje nista drugo mi ne preostaje nego da se nadam. Pre ce SNS u koaliciju sa nekom "nebitnom" strankom (ili vise njih) nego sa nekim ko moze da ih ugrozi. Sledeca Vlada ce na neki nacin i zatvoriti kompletan ciklus srpskog "verovanja u deda Mraza" pa mozda posle toga konacno zazivi normalna politicka demokratija a ne navijacki pristup svojstven sportu a ne trezvenom razmisljanju. Nema stabilnosti i prospekta sve dok nam izbori vise lice na referendum...

koviljka

pre 10 godina

Pre ce biti da je doslo vreme da svi oni koji su se preko noci obogatili ukljucujuci i doticnog sto pre odu iza resetki i zaduze prugasto odelo.
Ukradu pa se onda kriju iza politicke nedodirljivosti. Raskrstiti jednom za uvek sa takvima.

kontiki-tr

pre 10 godina

Tako je Cedo. Posle dugog i sveobilatog konfornog odmora, provoda i rekreacije, skijanja, planinarenja, putovanja u egzoticne destinacije, nocnog zivota...resio si malo da priones na rad "prodaje magle"? To jako dobro ide u Srbiji. Pa mora se od necega ziveti i sebi priustiti naredni jos luksuzniji i sadrzajni odmor.

bm

pre 10 godina

Pricajte vi sta hocete ali ovo sto danas sprovodi SNS je LDP pricao pre 6 godina. Da smo ovo tada radili bili bi smo 6 godina u buducnosti.

EU

pre 10 godina

Da su gradjani glasali za Ldp u vecem broju danas bi Srbija bila clanica EU, a ne ovi "pregovri za pregovore" ili Evropa-Kosovo i ostale lazi...

anonymus

pre 10 godina

Cedo imas moj glas ali ovaj narod se nije jos spametio i ko zna kada ce.Verujem da bi Srbija na celu sa tobom imala pre svega prijatelje u zemljama kao sto je Bosna,Albanija,Hrvatska i druge jel vidim da te tamo jako cene i postuju mislim da bi se lakse izlazilo na kraj sa Kosovskim pitanjem,dalje verujem da bi uspeo da uvedes neki red u samoj zemlji i da se zna ko sta radi.Treba uvesti red u Zdravstvu,mito i korupcija,RTS i EPS to samo u nasoj zemlji ide zajedno.Kako da se covek zaposli u ovoj drzavi kazu otvara se Lidl bice konkurs a oni vec zaposlili ljude,isto i za GSP kontrolu bio konkurs i razgovor covek izlazi i kaze necu da vas lazem ja sam usao preko veze.E tome treba stati na put.GLASAM ZA CEDU NEMAM STA DA IZGUBIM!HVALA

MAŠAN

pre 10 godina

“Loši političari bivaju izabrani zahvaljujući dobrim građanima koji ne izlaze na izbore.”

George Jean Nathan

Bez glasanja nema ni promena !

beli listic zauvek

pre 10 godina

politika LDP-a???

Šta to znači?

Svako sa svakim?
Kohabitacija sa SPS?
Udvaranje Vučiću?
Šilerova?
Poreklo novca?
Kult lilčnosti unutar stranke?
Stranka kao privatno preduzeće čiji je jedini interes profit?
Izbacivanje svakoga ko se pobunio protiv lidera?ž
hvala, Za ljubičastu verziju JUL-a ne mogu opet da glasam...
Radije ću opet biti beli listić

kraja

pre 10 godina

"...prvi sagovornici LDP-a svakako neće biti stranke današnje vladajuće koalicije...Jovanović je čestitao vladajućoj koaliciji na svemu dobrom što je uradila..."

...cestitam vam, ali sa vama cu razgovarati tek na kraju...????
...ako me ds ponovo odbije...???
...sa ovom, "precizno" definisanom strategijom, 4.6%...

Predrag

pre 10 godina

Nazalost Cedo,u ovoj drzavi vecu podrsku uziva ekonomski tehnicar Orbovic/jedina mu je mana,po njegovom priznanju,sto voli zene/ i
njegova politika je dominantna.
Inace, poznato je da ekonomski tehnicari u svim drzava vode sektore u kojima se razmatraju vrhunski vazna ekonomska pitanja i zakoni.

Nev

pre 10 godina

Koliko ja znam politika LDP-a je kritikovanje po svemu bez ikakvih konstruktivnih predloga tj. vecita opozicija. A sto se tice politike prema Kosovu a to je dati sve sto se trazi bez ikakvih pregovora nije politika nego rasprodaja interesa Srbije. Nikad se neide u neke pregovore time sto se unapred kaze moze sve to nego se uvek ide na teske pregovore gde se radi na tome da se dobije max moguce.

bm

pre 10 godina

Pricajte vi sta hocete ali ovo sto danas sprovodi SNS je LDP pricao pre 6 godina. Da smo ovo tada radili bili bi smo 6 godina u buducnosti.

Nev

pre 10 godina

Koliko ja znam politika LDP-a je kritikovanje po svemu bez ikakvih konstruktivnih predloga tj. vecita opozicija. A sto se tice politike prema Kosovu a to je dati sve sto se trazi bez ikakvih pregovora nije politika nego rasprodaja interesa Srbije. Nikad se neide u neke pregovore time sto se unapred kaze moze sve to nego se uvek ide na teske pregovore gde se radi na tome da se dobije max moguce.

beli listic zauvek

pre 10 godina

politika LDP-a???

Šta to znači?

Svako sa svakim?
Kohabitacija sa SPS?
Udvaranje Vučiću?
Šilerova?
Poreklo novca?
Kult lilčnosti unutar stranke?
Stranka kao privatno preduzeće čiji je jedini interes profit?
Izbacivanje svakoga ko se pobunio protiv lidera?ž
hvala, Za ljubičastu verziju JUL-a ne mogu opet da glasam...
Radije ću opet biti beli listić

MAŠAN

pre 10 godina

“Loši političari bivaju izabrani zahvaljujući dobrim građanima koji ne izlaze na izbore.”

George Jean Nathan

Bez glasanja nema ni promena !

Milan

pre 10 godina

Liberalno demokratska partija je jedina, i ponoviću, JEDINA stranka koja danas može da ponovi i brani svaki svoj stav koji je u prošlosti zastupala. Celokupno osmogodišnje delovanje i politiku je potvrdilo vreme. Svaku izgovorenu reč, saopštenje, izjavu, iz 2005., 2006., 2007., ili bilo koje druge godine od osnivanja LDP, moze da se copy/paste-uje danas i LDP da stane iza nje. Možete li da se setite još neke stranke koja može uraditi isto?
Vreme je za LDP!

MIA

pre 10 godina

To znači još džipova,telohranitelja,ekstremno skupih letovanja i putovanja,
izobilja na sve strane.Sve dok nalogodavce ne izda strpljenje i uvide o kakvoj ništariji se radi.

nbg

pre 10 godina

Zbog Čede ću izaći na izbore i poništiti listić. Zašto zbog njega? Jer me je izdao i prevario. Glasao sam 2008. za njega, a onda je pohitao u lokalnu koaliciju sa SPS-om u Beogradu. Eee, sa SPS-om u juriš na javne tendere!!!

A zašto ću poništiti listić? Jer svaki poništen listić umanjuje šanse da LDP predje cenzus od 5% broja izašlih na glasanje. Isto važi i za Dinkića i ostale male stranke a velike parazite.

Predrag

pre 10 godina

Nazalost Cedo,u ovoj drzavi vecu podrsku uziva ekonomski tehnicar Orbovic/jedina mu je mana,po njegovom priznanju,sto voli zene/ i
njegova politika je dominantna.
Inace, poznato je da ekonomski tehnicari u svim drzava vode sektore u kojima se razmatraju vrhunski vazna ekonomska pitanja i zakoni.

kraja

pre 10 godina

"...prvi sagovornici LDP-a svakako neće biti stranke današnje vladajuće koalicije...Jovanović je čestitao vladajućoj koaliciji na svemu dobrom što je uradila..."

...cestitam vam, ali sa vama cu razgovarati tek na kraju...????
...ako me ds ponovo odbije...???
...sa ovom, "precizno" definisanom strategijom, 4.6%...

anonymus

pre 10 godina

Cedo imas moj glas ali ovaj narod se nije jos spametio i ko zna kada ce.Verujem da bi Srbija na celu sa tobom imala pre svega prijatelje u zemljama kao sto je Bosna,Albanija,Hrvatska i druge jel vidim da te tamo jako cene i postuju mislim da bi se lakse izlazilo na kraj sa Kosovskim pitanjem,dalje verujem da bi uspeo da uvedes neki red u samoj zemlji i da se zna ko sta radi.Treba uvesti red u Zdravstvu,mito i korupcija,RTS i EPS to samo u nasoj zemlji ide zajedno.Kako da se covek zaposli u ovoj drzavi kazu otvara se Lidl bice konkurs a oni vec zaposlili ljude,isto i za GSP kontrolu bio konkurs i razgovor covek izlazi i kaze necu da vas lazem ja sam usao preko veze.E tome treba stati na put.GLASAM ZA CEDU NEMAM STA DA IZGUBIM!HVALA

koviljka

pre 10 godina

Pre ce biti da je doslo vreme da svi oni koji su se preko noci obogatili ukljucujuci i doticnog sto pre odu iza resetki i zaduze prugasto odelo.
Ukradu pa se onda kriju iza politicke nedodirljivosti. Raskrstiti jednom za uvek sa takvima.

Naprednonatopesadijska liberalna stranka

pre 10 godina

Nikome ko koristi mozak nije jasno sto se Ceda, zuti, nazadnjaci i ostale prokolonijalne snage licnog oportunizma ne ujedine u jednu stranku koja ce bez stresa vladati nama marvom bar pola veka.

EU

pre 10 godina

Da su gradjani glasali za Ldp u vecem broju danas bi Srbija bila clanica EU, a ne ovi "pregovri za pregovore" ili Evropa-Kosovo i ostale lazi...

Frodo

pre 10 godina

"U međuvremenu, stavovi LDP-a postali su ključni elementi državne politike i to pravi sliku o nama kao o stranci koja ne bi postavljala pitanje politike buduće vlade i bila sa bilo kim u vlasti", rekao je Jovanović.

Da prevedem: hoćeš reći da, pošto tekuća vladajuća koalicija u stvari (i najzad) vodi baš onakvu politiku za koju se LDP oduvek zalagao, (više) nema nikakvih političkih ni ideoloških smetnji da im se LDP pridruži u novoj vladajućoj kolaciji? (A možda su i finansije stranke malo utanjile, pa je krajnje vreme da se i mi malo približimo koritu, a?)

E, pa lepo Čedo, ako se i ti ovako otvoreno nudiš i nameštaš radikalima, mogu samo da ti poželim sreću. Trebaće ti jer ćeš i ono malo birača izgubiti. Mene si izgubio.

Ali ako ćeš i ti u tal s radikalima, onda meni praviš problem. Za koga onda da glasam ja i svi oni koji ni u kom slučaju ne žele da njihov glas završi kod Vučića, bilo zato što su mu ga dali direktno, ili su (naivno) glasali za stranku koja je posle izbora ušla u kolaciju s radikalima?

Pa, dobro. Ako stvari stoje ovako kako stoje (kilavo), na dan izbora ostajem kod kuće. U stvari, to će biti marta, što znači ima velikih šansi da bude lepo vreme za šetnju zemunskim kejom. Od te šetnje ću ionako imati neuporedivo više vajde nego od izbora.

jadranka

pre 10 godina

Samouverenost kod Jovanovica je na zavidnom nivou, ali da bi njegova politika, odnosno politika LDP-a zazivela mora da predje ono najbitnije cenzus.Zato Cedo prvo "skoci pa reci hop".

Rke Koke

pre 10 godina

Što Vučiću nije predložio da se ujedine i naprave novu stranku? Celu kampanju će nas daviti svojim objašnjavanjem zašto će lizati Vučićevo d..., međutim, čini se da je red malo dugačak i sve mi više deluje da Čeda neće stići na red.

kontiki-tr

pre 10 godina

Tako je Cedo. Posle dugog i sveobilatog konfornog odmora, provoda i rekreacije, skijanja, planinarenja, putovanja u egzoticne destinacije, nocnog zivota...resio si malo da priones na rad "prodaje magle"? To jako dobro ide u Srbiji. Pa mora se od necega ziveti i sebi priustiti naredni jos luksuzniji i sadrzajni odmor.

bobo mk

pre 10 godina

(veteran, 26. januar 2014 15:32) Pa i danas tinejedžeri se tako oblače, kasnije se ožene i navuku garderobu za odrasle. Još kada oženiš mirazdžiku, sve dođe na svoje mesto.

dule

pre 10 godina

Ako je i bio iscepan i u starkama treba da vodi Srbiju, po toj slici vodice nas covek koji je bio siromasan i od sebe napravio uspesnog biznismena i licnosti. po vama bi trebalo da nas vodi neko ko je bio nesto pa propao i nista od coveka. taj da je sposoban ne bi ni propao a ne Srbiju da voxi

dusan

pre 10 godina

ako bog da vi ste ovaj put ispod cenzusa. nekakva radost u ukrupnjavanju politicke scene ogleda se u tome sto necemo morati i dalje sve da vas gledamo.

Aleksandra

pre 10 godina

Mislim da su i oni poslednji, koji su ostali uz Cedu, nakon slizavanja sa SNSom otisli. Barem neka korist od svega ovoga. Nema sanse da predju cenzus.

beograđanin

pre 10 godina

...A sto se tice politike prema Kosovu a to je dati sve sto se trazi bez ikakvih pregovora nije politika nego rasprodaja interesa Srbije. Nikad se neide u neke pregovore time sto se unapred kaze moze sve to nego se uvek ide na teske pregovore gde se radi na tome da se dobije max moguce.
(Nev, 26. januar 2014 13:27)

Da li si svestan šta si napisao? Pa ima nas koji vidimo malo bolje od nosoroga i imamo duže pamćenje od zlatne ribice.

Mozak eliminator

pre 10 godina

Koalicija sns-ldp-sdps-spo bi mogla biti pravi korak Srbije ka EU, i usput ratosiljanju tome nikolica, dacica, ilica, krkobabica...vuk i rasim ocigledno nemaju nikakvih problema, ceda sve nesto oblijece. Imali bi trenutnu snagu sns-a i dobar imidz u EU vuka, cede i rasima, koji tesko cak i zajedno mogu osvojiti znacajan broj glasova. Do skora mi se cinjelo nemoguce, sad realno. I sansa Za konacno rasvjetljavanje nerjesenih ubistava i razmontiranje db-a. vuk, cedaa & rasim uz sve nedostatke ipak ne vuku sa sobom tajkune i glomazne partijske aparate koje treba nahraniti.

Glasinac

pre 10 godina

Lideri političkih stranaka koji svoje interese stavljaju ispred interesa građana , nemaju nikakvu šansu da na izborima zabeleže značajniji rezultat. Lider LDP je za samo nekoliko godina bavljenjem politikom ,postao jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji dok su građani postali obični bednici. To građani neće sigurno zaboraviti.

Svedok

pre 10 godina

Dobro se secam vremena, a to nije bilo davno, kada mu je i zivot bio ozbiljno ugrozen zato sto se zalagao za politiku koju danas ovi na vlasti sprovode, a Cedu su nazivali izdajnikom.

Kluz

pre 10 godina

Ne verujem da ce posle Tadic-Dacic i Dacic-Vucic kombinatorike SNS da pristane na LDP kao koalicionog partnera. U Srbiji najbolje prolazi spin-politika tako da Vucic sigurno nece rizikovati sa Cedom. Dalje, ma kako se grupa iz LDP-a upirala da dokaze kako principijelno se drze jedne politike, ne mogu da ne primetim da je ista ta grupa vec bila na vlasti i da nista nije novo uradila. Na zalost svih nas koji smo se 90-tih borili za nista vise nego normalnost, i cinjenice da je covek koji je mogao da promeni Srbiju mucki ubijen, ostaje mi samo da konstatujem da je Vucic posle Djidjica jedini koji pokusava nesto drugacije. Nadam se da ce delimicno i uspeti, jer kada se setim njega samog 90-tih i 10-tih i vidim njegovo okruzenje nista drugo mi ne preostaje nego da se nadam. Pre ce SNS u koaliciju sa nekom "nebitnom" strankom (ili vise njih) nego sa nekim ko moze da ih ugrozi. Sledeca Vlada ce na neki nacin i zatvoriti kompletan ciklus srpskog "verovanja u deda Mraza" pa mozda posle toga konacno zazivi normalna politicka demokratija a ne navijacki pristup svojstven sportu a ne trezvenom razmisljanju. Nema stabilnosti i prospekta sve dok nam izbori vise lice na referendum...

Nev

pre 10 godina

Koliko ja znam politika LDP-a je kritikovanje po svemu bez ikakvih konstruktivnih predloga tj. vecita opozicija. A sto se tice politike prema Kosovu a to je dati sve sto se trazi bez ikakvih pregovora nije politika nego rasprodaja interesa Srbije. Nikad se neide u neke pregovore time sto se unapred kaze moze sve to nego se uvek ide na teske pregovore gde se radi na tome da se dobije max moguce.

beli listic zauvek

pre 10 godina

politika LDP-a???

Šta to znači?

Svako sa svakim?
Kohabitacija sa SPS?
Udvaranje Vučiću?
Šilerova?
Poreklo novca?
Kult lilčnosti unutar stranke?
Stranka kao privatno preduzeće čiji je jedini interes profit?
Izbacivanje svakoga ko se pobunio protiv lidera?ž
hvala, Za ljubičastu verziju JUL-a ne mogu opet da glasam...
Radije ću opet biti beli listić

anonymus

pre 10 godina

Cedo imas moj glas ali ovaj narod se nije jos spametio i ko zna kada ce.Verujem da bi Srbija na celu sa tobom imala pre svega prijatelje u zemljama kao sto je Bosna,Albanija,Hrvatska i druge jel vidim da te tamo jako cene i postuju mislim da bi se lakse izlazilo na kraj sa Kosovskim pitanjem,dalje verujem da bi uspeo da uvedes neki red u samoj zemlji i da se zna ko sta radi.Treba uvesti red u Zdravstvu,mito i korupcija,RTS i EPS to samo u nasoj zemlji ide zajedno.Kako da se covek zaposli u ovoj drzavi kazu otvara se Lidl bice konkurs a oni vec zaposlili ljude,isto i za GSP kontrolu bio konkurs i razgovor covek izlazi i kaze necu da vas lazem ja sam usao preko veze.E tome treba stati na put.GLASAM ZA CEDU NEMAM STA DA IZGUBIM!HVALA

kraja

pre 10 godina

"...prvi sagovornici LDP-a svakako neće biti stranke današnje vladajuće koalicije...Jovanović je čestitao vladajućoj koaliciji na svemu dobrom što je uradila..."

...cestitam vam, ali sa vama cu razgovarati tek na kraju...????
...ako me ds ponovo odbije...???
...sa ovom, "precizno" definisanom strategijom, 4.6%...

MIA

pre 10 godina

To znači još džipova,telohranitelja,ekstremno skupih letovanja i putovanja,
izobilja na sve strane.Sve dok nalogodavce ne izda strpljenje i uvide o kakvoj ništariji se radi.

nbg

pre 10 godina

Zbog Čede ću izaći na izbore i poništiti listić. Zašto zbog njega? Jer me je izdao i prevario. Glasao sam 2008. za njega, a onda je pohitao u lokalnu koaliciju sa SPS-om u Beogradu. Eee, sa SPS-om u juriš na javne tendere!!!

A zašto ću poništiti listić? Jer svaki poništen listić umanjuje šanse da LDP predje cenzus od 5% broja izašlih na glasanje. Isto važi i za Dinkića i ostale male stranke a velike parazite.

Milan

pre 10 godina

Liberalno demokratska partija je jedina, i ponoviću, JEDINA stranka koja danas može da ponovi i brani svaki svoj stav koji je u prošlosti zastupala. Celokupno osmogodišnje delovanje i politiku je potvrdilo vreme. Svaku izgovorenu reč, saopštenje, izjavu, iz 2005., 2006., 2007., ili bilo koje druge godine od osnivanja LDP, moze da se copy/paste-uje danas i LDP da stane iza nje. Možete li da se setite još neke stranke koja može uraditi isto?
Vreme je za LDP!

bm

pre 10 godina

Pricajte vi sta hocete ali ovo sto danas sprovodi SNS je LDP pricao pre 6 godina. Da smo ovo tada radili bili bi smo 6 godina u buducnosti.

koviljka

pre 10 godina

Pre ce biti da je doslo vreme da svi oni koji su se preko noci obogatili ukljucujuci i doticnog sto pre odu iza resetki i zaduze prugasto odelo.
Ukradu pa se onda kriju iza politicke nedodirljivosti. Raskrstiti jednom za uvek sa takvima.

EU

pre 10 godina

Da su gradjani glasali za Ldp u vecem broju danas bi Srbija bila clanica EU, a ne ovi "pregovri za pregovore" ili Evropa-Kosovo i ostale lazi...

Frodo

pre 10 godina

"U međuvremenu, stavovi LDP-a postali su ključni elementi državne politike i to pravi sliku o nama kao o stranci koja ne bi postavljala pitanje politike buduće vlade i bila sa bilo kim u vlasti", rekao je Jovanović.

Da prevedem: hoćeš reći da, pošto tekuća vladajuća koalicija u stvari (i najzad) vodi baš onakvu politiku za koju se LDP oduvek zalagao, (više) nema nikakvih političkih ni ideoloških smetnji da im se LDP pridruži u novoj vladajućoj kolaciji? (A možda su i finansije stranke malo utanjile, pa je krajnje vreme da se i mi malo približimo koritu, a?)

E, pa lepo Čedo, ako se i ti ovako otvoreno nudiš i nameštaš radikalima, mogu samo da ti poželim sreću. Trebaće ti jer ćeš i ono malo birača izgubiti. Mene si izgubio.

Ali ako ćeš i ti u tal s radikalima, onda meni praviš problem. Za koga onda da glasam ja i svi oni koji ni u kom slučaju ne žele da njihov glas završi kod Vučića, bilo zato što su mu ga dali direktno, ili su (naivno) glasali za stranku koja je posle izbora ušla u kolaciju s radikalima?

Pa, dobro. Ako stvari stoje ovako kako stoje (kilavo), na dan izbora ostajem kod kuće. U stvari, to će biti marta, što znači ima velikih šansi da bude lepo vreme za šetnju zemunskim kejom. Od te šetnje ću ionako imati neuporedivo više vajde nego od izbora.

dusan

pre 10 godina

ako bog da vi ste ovaj put ispod cenzusa. nekakva radost u ukrupnjavanju politicke scene ogleda se u tome sto necemo morati i dalje sve da vas gledamo.

Naprednonatopesadijska liberalna stranka

pre 10 godina

Nikome ko koristi mozak nije jasno sto se Ceda, zuti, nazadnjaci i ostale prokolonijalne snage licnog oportunizma ne ujedine u jednu stranku koja ce bez stresa vladati nama marvom bar pola veka.

kontiki-tr

pre 10 godina

Tako je Cedo. Posle dugog i sveobilatog konfornog odmora, provoda i rekreacije, skijanja, planinarenja, putovanja u egzoticne destinacije, nocnog zivota...resio si malo da priones na rad "prodaje magle"? To jako dobro ide u Srbiji. Pa mora se od necega ziveti i sebi priustiti naredni jos luksuzniji i sadrzajni odmor.

dule

pre 10 godina

Ako je i bio iscepan i u starkama treba da vodi Srbiju, po toj slici vodice nas covek koji je bio siromasan i od sebe napravio uspesnog biznismena i licnosti. po vama bi trebalo da nas vodi neko ko je bio nesto pa propao i nista od coveka. taj da je sposoban ne bi ni propao a ne Srbiju da voxi

Rke Koke

pre 10 godina

Što Vučiću nije predložio da se ujedine i naprave novu stranku? Celu kampanju će nas daviti svojim objašnjavanjem zašto će lizati Vučićevo d..., međutim, čini se da je red malo dugačak i sve mi više deluje da Čeda neće stići na red.

Aleksandra

pre 10 godina

Mislim da su i oni poslednji, koji su ostali uz Cedu, nakon slizavanja sa SNSom otisli. Barem neka korist od svega ovoga. Nema sanse da predju cenzus.

Predrag

pre 10 godina

Nazalost Cedo,u ovoj drzavi vecu podrsku uziva ekonomski tehnicar Orbovic/jedina mu je mana,po njegovom priznanju,sto voli zene/ i
njegova politika je dominantna.
Inace, poznato je da ekonomski tehnicari u svim drzava vode sektore u kojima se razmatraju vrhunski vazna ekonomska pitanja i zakoni.

jadranka

pre 10 godina

Samouverenost kod Jovanovica je na zavidnom nivou, ali da bi njegova politika, odnosno politika LDP-a zazivela mora da predje ono najbitnije cenzus.Zato Cedo prvo "skoci pa reci hop".

Mozak eliminator

pre 10 godina

Koalicija sns-ldp-sdps-spo bi mogla biti pravi korak Srbije ka EU, i usput ratosiljanju tome nikolica, dacica, ilica, krkobabica...vuk i rasim ocigledno nemaju nikakvih problema, ceda sve nesto oblijece. Imali bi trenutnu snagu sns-a i dobar imidz u EU vuka, cede i rasima, koji tesko cak i zajedno mogu osvojiti znacajan broj glasova. Do skora mi se cinjelo nemoguce, sad realno. I sansa Za konacno rasvjetljavanje nerjesenih ubistava i razmontiranje db-a. vuk, cedaa & rasim uz sve nedostatke ipak ne vuku sa sobom tajkune i glomazne partijske aparate koje treba nahraniti.

Kluz

pre 10 godina

Ne verujem da ce posle Tadic-Dacic i Dacic-Vucic kombinatorike SNS da pristane na LDP kao koalicionog partnera. U Srbiji najbolje prolazi spin-politika tako da Vucic sigurno nece rizikovati sa Cedom. Dalje, ma kako se grupa iz LDP-a upirala da dokaze kako principijelno se drze jedne politike, ne mogu da ne primetim da je ista ta grupa vec bila na vlasti i da nista nije novo uradila. Na zalost svih nas koji smo se 90-tih borili za nista vise nego normalnost, i cinjenice da je covek koji je mogao da promeni Srbiju mucki ubijen, ostaje mi samo da konstatujem da je Vucic posle Djidjica jedini koji pokusava nesto drugacije. Nadam se da ce delimicno i uspeti, jer kada se setim njega samog 90-tih i 10-tih i vidim njegovo okruzenje nista drugo mi ne preostaje nego da se nadam. Pre ce SNS u koaliciju sa nekom "nebitnom" strankom (ili vise njih) nego sa nekim ko moze da ih ugrozi. Sledeca Vlada ce na neki nacin i zatvoriti kompletan ciklus srpskog "verovanja u deda Mraza" pa mozda posle toga konacno zazivi normalna politicka demokratija a ne navijacki pristup svojstven sportu a ne trezvenom razmisljanju. Nema stabilnosti i prospekta sve dok nam izbori vise lice na referendum...

beograđanin

pre 10 godina

...A sto se tice politike prema Kosovu a to je dati sve sto se trazi bez ikakvih pregovora nije politika nego rasprodaja interesa Srbije. Nikad se neide u neke pregovore time sto se unapred kaze moze sve to nego se uvek ide na teske pregovore gde se radi na tome da se dobije max moguce.
(Nev, 26. januar 2014 13:27)

Da li si svestan šta si napisao? Pa ima nas koji vidimo malo bolje od nosoroga i imamo duže pamćenje od zlatne ribice.

MAŠAN

pre 10 godina

“Loši političari bivaju izabrani zahvaljujući dobrim građanima koji ne izlaze na izbore.”

George Jean Nathan

Bez glasanja nema ni promena !

Glasinac

pre 10 godina

Lideri političkih stranaka koji svoje interese stavljaju ispred interesa građana , nemaju nikakvu šansu da na izborima zabeleže značajniji rezultat. Lider LDP je za samo nekoliko godina bavljenjem politikom ,postao jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji dok su građani postali obični bednici. To građani neće sigurno zaboraviti.

bobo mk

pre 10 godina

(veteran, 26. januar 2014 15:32) Pa i danas tinejedžeri se tako oblače, kasnije se ožene i navuku garderobu za odrasle. Još kada oženiš mirazdžiku, sve dođe na svoje mesto.

Svedok

pre 10 godina

Dobro se secam vremena, a to nije bilo davno, kada mu je i zivot bio ozbiljno ugrozen zato sto se zalagao za politiku koju danas ovi na vlasti sprovode, a Cedu su nazivali izdajnikom.