Nedelja, 26.01.2014.

12:38

DSS: Da li ćemo biti marioneta EU?

Predsednik DSS Vojislav Koštunica izjavio da će na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima Srbija odlučiti da li će biti slobodna ili marioneta EU.

Izvor: Beta

DSS: Da li æemo biti marioneta EU? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

da

pre 10 godina

koliko god da ne volim ovog čoveka, nažalost mislim da je sve što je rekao tačno i tako će biti većini ljudi
meni odgovara eu pasoš, da mogu da skoknem ovde - one , ali običnom čoveku sigurno neće doneti ama bas ništa, samo lance na rukama i nogama
problem sa Koštunicom je to što on sve tačno priča u teoriji ali u praksi je pokazao nešto sasvim sasvim drugo

Kolonijalni kleptokratizam

pre 10 godina

Ni u najvlaznijim vlastodrzackim snovima sadasnje i prosle prokolonijalne vlasti ne verujem da su sanjali da ce DSS biti najjaca opoziciona stranka.
Tako tunjava, tako uplasena, verovatno ucenjena zbog njenih afera pa ne talasaju mnogo.
Nema covek za koga da glasa.

Marko

pre 10 godina

Jedino je u pravu sto se tice EU, a inace nije nista bolji od ostalih. I njega i njegovu tragikomicnu stranku smo videli na delu.

Napred u Prošlost

pre 10 godina

Slobodu za koju smo se izborili 5 oktobra 2000-te je konačno poražena 2012-te.Ovaj put uz obilatu pomoć Brisela,vratili smo se u prošlost.

ZoranNS

pre 10 godina

Gospodin Koštunica vrlo dobro zna da nema države koja nije nečija marioneta, ceo svet je međuzavisan, mi možemo da biramo HOĆEMO LI BIT RUSKA ILI SAD ILI EU marioneta, zato je licemeran njegov ovakav nastup, pogotovo što se zna da ni on nije neutralan nego je proruski političar.

Furian

pre 10 godina

Pošto Srbija ima talenat da izabere najgore moguće šofere svog državnog autobusa, uopšte me ne bi iznenadilo da neka koalicija dss. dveri i slični nesretnici pogubljeni u vremenu i prostoru ćape volan.

mmf

pre 10 godina

svi oko nas su za EU a mi pametni pa
neutralni? Niti smo jaki, niti sposobni da budemo neutralni. A neki prave poređenje sa Švajcarskom... kuku...

whocares

pre 10 godina

Da se mi razumemo, Srbija ce uvek biti necija marioneta i ni u jednom slucaju nece zadrzati Kosovo. Tako da... A vaj lik je toliki davez da je to strasno i nikad mu nece veci broj ljudi verovati, tako da bi bilo najbolje da ode u penziju.

Dera

pre 10 godina

Ko hoce u EU samo neka skokne do Rumunije i Bugarske koji su vec sedam godina tamo a pas nema za sta da ih ujede ,pitajte ih kako im je , gledajte, vidi se iz daleka , i njima su pricali bajke kao sto nama sada sole pamet, samo da nas navuku na tanak led ! Pa Hrvati samo sto su usli u EU a odmah dobili zabranu zaposljavanja u uniji, pitaj te ih , i uvek pitajte , gledaj te , nikom nemojte da verujete na rec , bog vam je dao pamet , ne dozvolite da vam drugi govore sta trebate da mislite ! Raspitajte se na netu koliko su zemlje clanice EU zaduzene , a vecina prezaduzena pa onda razmislite dali je mudro druziti se sa njima ? Proveravaj te, ne verujte nikom , samo ovce idu za magarcem koji nosi klepetusu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrav svima , i onima koji misle da gresim !

Aca lepi

pre 10 godina

Gospodin Kostunica, pravnik, covek koji puno polaze na legitimnost, legitimitet i postenje, u nedelju 19.1.2014. je za jednog od potpredsednika svoje partije izbrao predsednika Opstine Cajetina Milana Stamatovica. Inace, samo dva dana ranije, 17.2.2014., Drzavna revizorska institucija je podnela krivicnu prijavu protiv gospodina Stamatovica. Sve se ovo naravno moze proveriti na sajtu ove institucije. Toliko o postenju i kredibiletetu gospodina Kostunice. Ili da mozda opet nije obavesten?

Darko 581

pre 10 godina

Ko o cemu Kostunica samo o EU!Nista drugo ne zna da kaze..Bolje neka objasni sto je drzava trpela toliko gubitaka kada je bio na vlasti.Zato sad ni cenzus nece preci!

lia

pre 10 godina

Srbija kao i sve druge zemlje treba da gleda svoje interese, odnosno ono sto je za nju najbolje.Vecina gradjana bi zelela da smo u takvoj situaciji i da ne zavisimo od bilo koga, ali nasa ekonomija je najvecim delom vezana za EU i zbog toga se trudimo da postanemo deo te zajednice, pa ni ostali to nisu uradili iz ljubavi, nego iz interesa.

Serbinum

pre 10 godina

Samo se zapitati kolika je plata bila u evrima kad je on bio premijer?Za evro se dobijalo oko 78 dinara.Koliko je bilo nezaposlenih?Na stranu njegova "neobaveštenost",ali mora se politički djelovati u više pravaca!

ex sns

pre 10 godina

Sta se desava sa ovim ljudima? U kom veku oni zive? Racionalnije razmislja prosecan gastarbajter iz okoline Pozarevca nego ova ekipa iz Dss.

Vladimir

pre 10 godina

Vidi se kome odgovara status kvo, burazerska ekonomija i burazerska drzava. Nepobitno dosledan u svom stavu, Kostunica nema sta da ponudi osim kukumavke o Kosovu.

Miroslav

pre 10 godina

Ne volim ovog coveka ali je na zalost u pravu. Mozda je kriv za Djindjica, mozda je cuvao Markovica, mozda su njegovi krali po Kolubari, ali po pitanju EU i sve ono sto sada kaze, apsolutn je na mestu! (Milan, 26. januar 2014 13:53) Iz ovog se nesto nauciti dade : hulje lepo zbore al nitkovski rade.

rimljanin

pre 10 godina

po milioniti put: gosn neobavesteni, vi ste krivac srpskog debakla na kosovskoj sceni, tokom vase vlade kosovo je postalo nezavisno
nikada vise necete dobiti vlast a ni cenzus ne treba da predjete, idite sa Zverima i ostalim 1389 ali pustite napaceni narod na miru!!!

Stepa

pre 10 godina

Ipak ga je vreme malo pregazilo.Kanda vec nismo neko ko sa nasom zemljom radi sta hoce a politicari na vlasti uz beliko uzbudjenje prihvataju.I sto je jos gore i jadnije oni se time ponose.

Za 20 godina

pre 10 godina

Jedva čekam da sve pro-EU komentatore vidim u EU bez prebijene pare. Onda od nas buauaahahhhaaaa, aahhhhahhhahhhaaa... :) Braćo skeptici, molim vas da i dalje štedimo, bar smo mi shvatili da je EU skupa igračka. Raslojavamo se ubrzano, u EU nema socijalizma i jednakosti po novčaniku.

osica

pre 10 godina

A ume li ovaj pajac da govori o još nekim temama osim o Kosovu? Kada je tako pametan neka ide lepo na Kosovo i objasni im da su oni deo Srbije. Kako reče jedan od komentatora, ne maže se Kosovo na hleb, već se živi od novca.
(DJ_Vasa, 26. januar 2014 13:23)

Od novca da, ali zaradjenog ! Neverovatno je da neko stariji od 10 godina misli da se zivi od "dobijenog datuma ". Mislite da ce sada potrcati da dele sakom i kapom, hahaha. Znate kada cete uci u EU - NIKADA ! A sve sto Voja kaze ce se obistiniti, i vi to znate ali vam je tesko da priznate.

marko, nis

pre 10 godina

I sada, kada je vec dokazano da je Radomir Markovic, covek koji je dokazani ubica, koordinator atentata na Ibarskoj magistrali, Slavka Curuvije..plus na putu da bude optuzen u vezi ubistva 6 deteta u Peci...hoce li Kostunica makar smognuti snage da kaze: pogresio sam sto sam sprecio njegovu smenu sa cela DB 2000? Sto sam sprecavao i Djindjica i svakog drugog ko je pokusavao da dirne u staru strukturu ubica iz DB? Nece. Jer znao je on to i tada...jer Kostunica nema ljudskosti u sebi.

Кривокапић

pre 10 godina

Ово за биоскопе и музеје је у праву. Причамо о неким Београдима на води, просипају се неке милијарде, а музеј у самом центру Београда се распада. Пола града нема канализацију. Туристи долазе да виде музеје и културу , а не тржне центре. То има свака земља.
У праву је и да ова власт испуњава наређења са запада много брже и савесније него било која друга.
Међутим и он је био на власти и ништа није урадио осим што је штитио дебеле генерале и удбаше.

Србија је у огромним проблемима за које смо сами криви. Морамо се узети у памет и почети сами да се бринемо о себи.

aleksandar

pre 10 godina

Ja zaista ne mogu da slusam ovog bezidejnog coveka-papagaja. Pa svima je valjda jasno da Srbija, posle decenijskih pokusaja, nema kapaciteta da izadje iz statusa quo. Statusa quo? Ma iz trenda opsteg propadanja. Ma jel' sam Kostunica pokusao da pokrene NIP, i sav taj fond je spiskan ni u sta: NEMA KAPACITETA. Moze on da trubi o herojskom srpstvu koliko hoce, ali zemlja koja je decenijama izvozila intiligenciju u svet vise ne samo da ne moze da generise ideje, nego ne moze da ih prihvati i primeni, ma ko da je autor. Masa mediokritetskih dezurnih kriticara je uvek tu da spreci promenu. Zato kazem: Kostunice, hajde u penziju. Nemas vise nista da ponudis.

Dragan

pre 10 godina

Pozovite i Dveri, nametnite se kao prava nacionalna alternativa. Patriotski blok. Objasnite ljudima da moze da se vodi drzava i bez samoponizavanja. Obratite se poljoprivrednicima, objasnite im kroz kratke dokumentarne filmove sta ih ceka sada kada su carine i kvote skinute. Obratite se ratnim vojnim veteranima i svima koji su bili zaposljeni u vojsci. Treba nam vojska, bez nje nam nema opstanka dugorocno. Obratite se posebno i najglasnije ljudima na jugu Srbije koji vide da ih je drzava zaboravila. Osvezite glasnogovornike u svojim redovima, podmladite vrh stranke. Kreirajte jasan i upecatljiv logo i slogan za ovu kampanju. I krenite u akciju jos danas!! Ne cekajte i ne mojte se zadovoljavati sa onih 7 - 8 %. Znam da mozete mnogo vise!! Na 17 - 18 % ! Nemate konkurenciju ! Sad je vase vreme!

Јованчица

pre 10 godina

@Nenad - koja je od članica EU marioneta nekoj drugoj članici EU i u kom je to smislu marioneta, nacrtaj nam šemu k'o Boga te molimo, prosvetli nas činjenicama...


Не вреди. Онај, ко, до сада, није видео и схватио о чему се овде ради, њему никакве шеме неће помоћи. Најгоре је што и није толико компликовано.

Непокорени Дух

pre 10 godina

"ko je za da se izjave imbecilnih tvorevina tipa ove nakaradne stranke vise ne prenose u javnosti? samo truju ovaj nepismeni narod.
@(dinkovski, 26. januar 2014 13:35)

Врло демократски, зар не - живети у једноумљу, медијском мраку, апсолутној цензури и подложни медијској манипулацији? На шта то личи? На демократски фашизам! На демократски мрак, како рече инспектор Бешевић из филма "Црни бомбардер".

ne/mora kako EU kaze

pre 10 godina

Ma ostavi se VojKO takvih divana jer igrao bi ti onako kako EU kaze samo da dobijes vlast. Otis'o bi ti u EU sa tvojim misljenjem a dosao sa njihovim sve zarad opstanka na vlasti.

ese

pre 10 godina

@Dejan

Žuti su prodavali državu i ekonomiju Dejane, eto ko. DSS je jedina stranka koja ima interes Srbije na prvom mestu. Ostali čak ni deklarativno nemaju taj stav, nego potpuno ispunjavanje želja nemačke i engleske. Naravno protivbno interesima Srbije.

Ipak, žuta propaganda prvo ispira mozak najslabijim mentalno. Dejan je jedan od njih čini se.

X101

pre 10 godina

Ostavi se ti Vojvodine. Poslednja tvoja zalba na nadleznosti sprecila je davanje novcane nadoknade za novorodjenu decu, ako je davanje te nadoknade separatizam ja sam onda separatista. Izadji malo iz stana da vidis da zivot nisu papiri po kojima piskaras!!!!

Kole

pre 10 godina

DSS mora pokušati da ubedi Dveri, Srpsku radikalnu stranku i ostale manje patriotske stranke da nastupe zajedno i ne rasipaju glasove. Ako ne uspeju, neće biti dobro nikome. Dveri su veliki problem patriotskog bloka, jer samo pričaju o porodici (kao da porodice žive u vakuumu a ne u državi), neće da budu partija, nemaju hijerarhijsku strukturu, a izlaze na izbore.

sumorni

pre 10 godina

"Prema njegovim rečima, Autonomna Pokrajina Vojvodina nalazi se u "pravnom haosu", a "ponovno donošenje Statuta Vojvodine produbiće krizu, jer je posezanje za ovakvim protivustavnim postupkom siguran put u pravni besporedak i haos". "

Zahvaljujući TVOM Ustavu, koji smo inače u Vojvodini odbacili i pored noćnog glasanja.

To što nije u saglasnosti sa nelegalnim Ustavom, ne znači da je u pravnom haosu - naprotiv. Haos bi bio da je u saglasju sa tim, nelegalnim Ustavom.

Dule

pre 10 godina

hvala vam b92 sto prenosite i misljenja drugih, onih koji su ustvari jedina opozicija sns, onih koji su usamljeni u svojoj politici politicke neutralnosti... sve ostale stranke bi u koaliciju sa naprednjacima, ne vidim zasto ne bi ni ds, jer se ds i sns uopste ne razlikuju, sns je nastavio politiku ds-a, a zacetnik te politike bio je ldp.

fogg

pre 10 godina

ma ne brini! bicemo razaraci eu! kao sto smo rasturili otomansko, habzbursko, kradjordjevicko i brozvsko carstvo, rasturamo i eu, a ti samo knjavaj i ne brini. a tek kada udjes u vladu samo ppv-om, rasturicemo i rusiju!

Nemanja

pre 10 godina

Covek je uvek u pravu i jedini pravi i dosledni politicar u zemlji. To sto prica o Kosovu to znaci da postuje ustav i zakone Srbije, to sto nece u EU neznaci da nece da saradjuje sa njom i da nece da prihvati dobre stvari iz nje, samo nece da dozvoli da se vise ponizavamo i da stalno zavisimo od tudje volje... ALO LJUDI, PA POSTAJEMO ROBOVI ZAR NE VIDITE TO...

Djurasin

pre 10 godina

Sveze ofarbani, bivsi predsednik raspale drzave, dozivotni predsednik licne partije DSS, javio se sa mudroscu...
Ovo samo u Srbistanu ima, eventualno, North Korea, Cuba, i mozda Iran.

Dejan

pre 10 godina

Ko je prodavao poljoprivredno zemljiste stranim drzavljanima ( Todoric i Glavas)?
Ko je prodavao naftne izvore ztranim drzavljanima (NIS)?
Ko se vozao po Kolubari?
Ko je trgovao lekovima po Vojvodini (Jugoremedije, pitati postenog Loncara) ?
Ko je hapsio Dzajica zbog kumovske zemlje oko Marakane?
Ko je zidao po Kosovu?
Ko je , ko je.... ima toga jos!

bzvz

pre 10 godina

Ako Kostunica ne ujedini desni blok,onda to znaci da su potpuno autisticna partija koja samo palamudi po beogradskim salonskim stanovima i zadovoljava se sa par poslanika u skupstini koji su potpuno beznacajni.Ujedinjeni bi osvojili veoma znacajnih 20ak posto i bili ozbiljan faktor u ovom jadnom politickom zivotu u Srbiji.

DJ_Vasa

pre 10 godina

A ume li ovaj pajac da govori o još nekim temama osim o Kosovu? Kada je tako pametan neka ide lepo na Kosovo i objasni im da su oni deo Srbije. Kako reče jedan od komentatora, ne maže se Kosovo na hleb, već se živi od novca.

Urosh

pre 10 godina

Da se razumemo, mislim da kod nas nema dobrog i poštenog političara...ali ti si postao ubedljivo prvi na listi antipatičnih! Ej bre, dovukli smo te na vlast...dovukli! Šta si uradio? Čuvao miloševića od hapšenja, markovića od smene...opravdavao i podržavao ubice koje protestuju izjednačavajući ih sa lekarima...ubili su nam premijera ti licemerni čoveče!!! Zavuci se u mišiju rupu i čuvaj tvoje mačke!!!

drogon

pre 10 godina

e moj Vojo. suvise si pametan za ovaj narod. steta sto nisi neka budala jer da jesi srbi bi te glasali. a ovi sto ne mazu kosovo na hleb nek namazu datum na hleb i nek namazu investiticije koje dolaze al nikako da stignu

Milan

pre 10 godina

Ne volim ovog coveka ali je na zalost u pravu. Mozda je kriv za Djindjica, mozda je cuvao Markovica, mozda su njegovi krali po Kolubari, ali po pitanju EU i sve ono sto sada kaze, apsolutn je na mestu!

Nenad

pre 10 godina

Koštunice, samo nam kaži molim te, koja je od članica EU marioneta nekoj drugoj članici EU i u kom je to smislu marioneta, nacrtaj nam šemu k'o Boga te molimo, prosvetli nas činjenicama...

Urosh

pre 10 godina

Da se razumemo, mislim da kod nas nema dobrog i poštenog političara...ali ti si postao ubedljivo prvi na listi antipatičnih! Ej bre, dovukli smo te na vlast...dovukli! Šta si uradio? Čuvao miloševića od hapšenja, markovića od smene...opravdavao i podržavao ubice koje protestuju izjednačavajući ih sa lekarima...ubili su nam premijera ti licemerni čoveče!!! Zavuci se u mišiju rupu i čuvaj tvoje mačke!!!

Dule

pre 10 godina

hvala vam b92 sto prenosite i misljenja drugih, onih koji su ustvari jedina opozicija sns, onih koji su usamljeni u svojoj politici politicke neutralnosti... sve ostale stranke bi u koaliciju sa naprednjacima, ne vidim zasto ne bi ni ds, jer se ds i sns uopste ne razlikuju, sns je nastavio politiku ds-a, a zacetnik te politike bio je ldp.

Dejan

pre 10 godina

Ko je prodavao poljoprivredno zemljiste stranim drzavljanima ( Todoric i Glavas)?
Ko je prodavao naftne izvore ztranim drzavljanima (NIS)?
Ko se vozao po Kolubari?
Ko je trgovao lekovima po Vojvodini (Jugoremedije, pitati postenog Loncara) ?
Ko je hapsio Dzajica zbog kumovske zemlje oko Marakane?
Ko je zidao po Kosovu?
Ko je , ko je.... ima toga jos!

Nenad

pre 10 godina

Koštunice, samo nam kaži molim te, koja je od članica EU marioneta nekoj drugoj članici EU i u kom je to smislu marioneta, nacrtaj nam šemu k'o Boga te molimo, prosvetli nas činjenicama...

Djurasin

pre 10 godina

Sveze ofarbani, bivsi predsednik raspale drzave, dozivotni predsednik licne partije DSS, javio se sa mudroscu...
Ovo samo u Srbistanu ima, eventualno, North Korea, Cuba, i mozda Iran.

drogon

pre 10 godina

e moj Vojo. suvise si pametan za ovaj narod. steta sto nisi neka budala jer da jesi srbi bi te glasali. a ovi sto ne mazu kosovo na hleb nek namazu datum na hleb i nek namazu investiticije koje dolaze al nikako da stignu

aleksandar

pre 10 godina

Ja zaista ne mogu da slusam ovog bezidejnog coveka-papagaja. Pa svima je valjda jasno da Srbija, posle decenijskih pokusaja, nema kapaciteta da izadje iz statusa quo. Statusa quo? Ma iz trenda opsteg propadanja. Ma jel' sam Kostunica pokusao da pokrene NIP, i sav taj fond je spiskan ni u sta: NEMA KAPACITETA. Moze on da trubi o herojskom srpstvu koliko hoce, ali zemlja koja je decenijama izvozila intiligenciju u svet vise ne samo da ne moze da generise ideje, nego ne moze da ih prihvati i primeni, ma ko da je autor. Masa mediokritetskih dezurnih kriticara je uvek tu da spreci promenu. Zato kazem: Kostunice, hajde u penziju. Nemas vise nista da ponudis.

DJ_Vasa

pre 10 godina

A ume li ovaj pajac da govori o još nekim temama osim o Kosovu? Kada je tako pametan neka ide lepo na Kosovo i objasni im da su oni deo Srbije. Kako reče jedan od komentatora, ne maže se Kosovo na hleb, već se živi od novca.

Kole

pre 10 godina

DSS mora pokušati da ubedi Dveri, Srpsku radikalnu stranku i ostale manje patriotske stranke da nastupe zajedno i ne rasipaju glasove. Ako ne uspeju, neće biti dobro nikome. Dveri su veliki problem patriotskog bloka, jer samo pričaju o porodici (kao da porodice žive u vakuumu a ne u državi), neće da budu partija, nemaju hijerarhijsku strukturu, a izlaze na izbore.

marko, nis

pre 10 godina

I sada, kada je vec dokazano da je Radomir Markovic, covek koji je dokazani ubica, koordinator atentata na Ibarskoj magistrali, Slavka Curuvije..plus na putu da bude optuzen u vezi ubistva 6 deteta u Peci...hoce li Kostunica makar smognuti snage da kaze: pogresio sam sto sam sprecio njegovu smenu sa cela DB 2000? Sto sam sprecavao i Djindjica i svakog drugog ko je pokusavao da dirne u staru strukturu ubica iz DB? Nece. Jer znao je on to i tada...jer Kostunica nema ljudskosti u sebi.

Непокорени Дух

pre 10 godina

"ko je za da se izjave imbecilnih tvorevina tipa ove nakaradne stranke vise ne prenose u javnosti? samo truju ovaj nepismeni narod.
@(dinkovski, 26. januar 2014 13:35)

Врло демократски, зар не - живети у једноумљу, медијском мраку, апсолутној цензури и подложни медијској манипулацији? На шта то личи? На демократски фашизам! На демократски мрак, како рече инспектор Бешевић из филма "Црни бомбардер".

fogg

pre 10 godina

ma ne brini! bicemo razaraci eu! kao sto smo rasturili otomansko, habzbursko, kradjordjevicko i brozvsko carstvo, rasturamo i eu, a ti samo knjavaj i ne brini. a tek kada udjes u vladu samo ppv-om, rasturicemo i rusiju!

Milan

pre 10 godina

Ne volim ovog coveka ali je na zalost u pravu. Mozda je kriv za Djindjica, mozda je cuvao Markovica, mozda su njegovi krali po Kolubari, ali po pitanju EU i sve ono sto sada kaze, apsolutn je na mestu!

ese

pre 10 godina

@Dejan

Žuti su prodavali državu i ekonomiju Dejane, eto ko. DSS je jedina stranka koja ima interes Srbije na prvom mestu. Ostali čak ni deklarativno nemaju taj stav, nego potpuno ispunjavanje želja nemačke i engleske. Naravno protivbno interesima Srbije.

Ipak, žuta propaganda prvo ispira mozak najslabijim mentalno. Dejan je jedan od njih čini se.

Dragan

pre 10 godina

Pozovite i Dveri, nametnite se kao prava nacionalna alternativa. Patriotski blok. Objasnite ljudima da moze da se vodi drzava i bez samoponizavanja. Obratite se poljoprivrednicima, objasnite im kroz kratke dokumentarne filmove sta ih ceka sada kada su carine i kvote skinute. Obratite se ratnim vojnim veteranima i svima koji su bili zaposljeni u vojsci. Treba nam vojska, bez nje nam nema opstanka dugorocno. Obratite se posebno i najglasnije ljudima na jugu Srbije koji vide da ih je drzava zaboravila. Osvezite glasnogovornike u svojim redovima, podmladite vrh stranke. Kreirajte jasan i upecatljiv logo i slogan za ovu kampanju. I krenite u akciju jos danas!! Ne cekajte i ne mojte se zadovoljavati sa onih 7 - 8 %. Znam da mozete mnogo vise!! Na 17 - 18 % ! Nemate konkurenciju ! Sad je vase vreme!

Nemanja

pre 10 godina

Covek je uvek u pravu i jedini pravi i dosledni politicar u zemlji. To sto prica o Kosovu to znaci da postuje ustav i zakone Srbije, to sto nece u EU neznaci da nece da saradjuje sa njom i da nece da prihvati dobre stvari iz nje, samo nece da dozvoli da se vise ponizavamo i da stalno zavisimo od tudje volje... ALO LJUDI, PA POSTAJEMO ROBOVI ZAR NE VIDITE TO...

Јованчица

pre 10 godina

@Nenad - koja je od članica EU marioneta nekoj drugoj članici EU i u kom je to smislu marioneta, nacrtaj nam šemu k'o Boga te molimo, prosvetli nas činjenicama...


Не вреди. Онај, ко, до сада, није видео и схватио о чему се овде ради, њему никакве шеме неће помоћи. Најгоре је што и није толико компликовано.

X101

pre 10 godina

Ostavi se ti Vojvodine. Poslednja tvoja zalba na nadleznosti sprecila je davanje novcane nadoknade za novorodjenu decu, ako je davanje te nadoknade separatizam ja sam onda separatista. Izadji malo iz stana da vidis da zivot nisu papiri po kojima piskaras!!!!

Dera

pre 10 godina

Ko hoce u EU samo neka skokne do Rumunije i Bugarske koji su vec sedam godina tamo a pas nema za sta da ih ujede ,pitajte ih kako im je , gledajte, vidi se iz daleka , i njima su pricali bajke kao sto nama sada sole pamet, samo da nas navuku na tanak led ! Pa Hrvati samo sto su usli u EU a odmah dobili zabranu zaposljavanja u uniji, pitaj te ih , i uvek pitajte , gledaj te , nikom nemojte da verujete na rec , bog vam je dao pamet , ne dozvolite da vam drugi govore sta trebate da mislite ! Raspitajte se na netu koliko su zemlje clanice EU zaduzene , a vecina prezaduzena pa onda razmislite dali je mudro druziti se sa njima ? Proveravaj te, ne verujte nikom , samo ovce idu za magarcem koji nosi klepetusu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrav svima , i onima koji misle da gresim !

osica

pre 10 godina

A ume li ovaj pajac da govori o još nekim temama osim o Kosovu? Kada je tako pametan neka ide lepo na Kosovo i objasni im da su oni deo Srbije. Kako reče jedan od komentatora, ne maže se Kosovo na hleb, već se živi od novca.
(DJ_Vasa, 26. januar 2014 13:23)

Od novca da, ali zaradjenog ! Neverovatno je da neko stariji od 10 godina misli da se zivi od "dobijenog datuma ". Mislite da ce sada potrcati da dele sakom i kapom, hahaha. Znate kada cete uci u EU - NIKADA ! A sve sto Voja kaze ce se obistiniti, i vi to znate ali vam je tesko da priznate.

whocares

pre 10 godina

Da se mi razumemo, Srbija ce uvek biti necija marioneta i ni u jednom slucaju nece zadrzati Kosovo. Tako da... A vaj lik je toliki davez da je to strasno i nikad mu nece veci broj ljudi verovati, tako da bi bilo najbolje da ode u penziju.

ne/mora kako EU kaze

pre 10 godina

Ma ostavi se VojKO takvih divana jer igrao bi ti onako kako EU kaze samo da dobijes vlast. Otis'o bi ti u EU sa tvojim misljenjem a dosao sa njihovim sve zarad opstanka na vlasti.

Serbinum

pre 10 godina

Samo se zapitati kolika je plata bila u evrima kad je on bio premijer?Za evro se dobijalo oko 78 dinara.Koliko je bilo nezaposlenih?Na stranu njegova "neobaveštenost",ali mora se politički djelovati u više pravaca!

ex sns

pre 10 godina

Sta se desava sa ovim ljudima? U kom veku oni zive? Racionalnije razmislja prosecan gastarbajter iz okoline Pozarevca nego ova ekipa iz Dss.

Кривокапић

pre 10 godina

Ово за биоскопе и музеје је у праву. Причамо о неким Београдима на води, просипају се неке милијарде, а музеј у самом центру Београда се распада. Пола града нема канализацију. Туристи долазе да виде музеје и културу , а не тржне центре. То има свака земља.
У праву је и да ова власт испуњава наређења са запада много брже и савесније него било која друга.
Међутим и он је био на власти и ништа није урадио осим што је штитио дебеле генерале и удбаше.

Србија је у огромним проблемима за које смо сами криви. Морамо се узети у памет и почети сами да се бринемо о себи.

Aca lepi

pre 10 godina

Gospodin Kostunica, pravnik, covek koji puno polaze na legitimnost, legitimitet i postenje, u nedelju 19.1.2014. je za jednog od potpredsednika svoje partije izbrao predsednika Opstine Cajetina Milana Stamatovica. Inace, samo dva dana ranije, 17.2.2014., Drzavna revizorska institucija je podnela krivicnu prijavu protiv gospodina Stamatovica. Sve se ovo naravno moze proveriti na sajtu ove institucije. Toliko o postenju i kredibiletetu gospodina Kostunice. Ili da mozda opet nije obavesten?

bzvz

pre 10 godina

Ako Kostunica ne ujedini desni blok,onda to znaci da su potpuno autisticna partija koja samo palamudi po beogradskim salonskim stanovima i zadovoljava se sa par poslanika u skupstini koji su potpuno beznacajni.Ujedinjeni bi osvojili veoma znacajnih 20ak posto i bili ozbiljan faktor u ovom jadnom politickom zivotu u Srbiji.

Za 20 godina

pre 10 godina

Jedva čekam da sve pro-EU komentatore vidim u EU bez prebijene pare. Onda od nas buauaahahhhaaaa, aahhhhahhhahhhaaa... :) Braćo skeptici, molim vas da i dalje štedimo, bar smo mi shvatili da je EU skupa igračka. Raslojavamo se ubrzano, u EU nema socijalizma i jednakosti po novčaniku.

rimljanin

pre 10 godina

po milioniti put: gosn neobavesteni, vi ste krivac srpskog debakla na kosovskoj sceni, tokom vase vlade kosovo je postalo nezavisno
nikada vise necete dobiti vlast a ni cenzus ne treba da predjete, idite sa Zverima i ostalim 1389 ali pustite napaceni narod na miru!!!

Vladimir

pre 10 godina

Vidi se kome odgovara status kvo, burazerska ekonomija i burazerska drzava. Nepobitno dosledan u svom stavu, Kostunica nema sta da ponudi osim kukumavke o Kosovu.

Miroslav

pre 10 godina

Ne volim ovog coveka ali je na zalost u pravu. Mozda je kriv za Djindjica, mozda je cuvao Markovica, mozda su njegovi krali po Kolubari, ali po pitanju EU i sve ono sto sada kaze, apsolutn je na mestu! (Milan, 26. januar 2014 13:53) Iz ovog se nesto nauciti dade : hulje lepo zbore al nitkovski rade.

mmf

pre 10 godina

svi oko nas su za EU a mi pametni pa
neutralni? Niti smo jaki, niti sposobni da budemo neutralni. A neki prave poređenje sa Švajcarskom... kuku...

sumorni

pre 10 godina

"Prema njegovim rečima, Autonomna Pokrajina Vojvodina nalazi se u "pravnom haosu", a "ponovno donošenje Statuta Vojvodine produbiće krizu, jer je posezanje za ovakvim protivustavnim postupkom siguran put u pravni besporedak i haos". "

Zahvaljujući TVOM Ustavu, koji smo inače u Vojvodini odbacili i pored noćnog glasanja.

To što nije u saglasnosti sa nelegalnim Ustavom, ne znači da je u pravnom haosu - naprotiv. Haos bi bio da je u saglasju sa tim, nelegalnim Ustavom.

Darko 581

pre 10 godina

Ko o cemu Kostunica samo o EU!Nista drugo ne zna da kaze..Bolje neka objasni sto je drzava trpela toliko gubitaka kada je bio na vlasti.Zato sad ni cenzus nece preci!

lia

pre 10 godina

Srbija kao i sve druge zemlje treba da gleda svoje interese, odnosno ono sto je za nju najbolje.Vecina gradjana bi zelela da smo u takvoj situaciji i da ne zavisimo od bilo koga, ali nasa ekonomija je najvecim delom vezana za EU i zbog toga se trudimo da postanemo deo te zajednice, pa ni ostali to nisu uradili iz ljubavi, nego iz interesa.

ZoranNS

pre 10 godina

Gospodin Koštunica vrlo dobro zna da nema države koja nije nečija marioneta, ceo svet je međuzavisan, mi možemo da biramo HOĆEMO LI BIT RUSKA ILI SAD ILI EU marioneta, zato je licemeran njegov ovakav nastup, pogotovo što se zna da ni on nije neutralan nego je proruski političar.

Furian

pre 10 godina

Pošto Srbija ima talenat da izabere najgore moguće šofere svog državnog autobusa, uopšte me ne bi iznenadilo da neka koalicija dss. dveri i slični nesretnici pogubljeni u vremenu i prostoru ćape volan.

Stepa

pre 10 godina

Ipak ga je vreme malo pregazilo.Kanda vec nismo neko ko sa nasom zemljom radi sta hoce a politicari na vlasti uz beliko uzbudjenje prihvataju.I sto je jos gore i jadnije oni se time ponose.

Napred u Prošlost

pre 10 godina

Slobodu za koju smo se izborili 5 oktobra 2000-te je konačno poražena 2012-te.Ovaj put uz obilatu pomoć Brisela,vratili smo se u prošlost.

Marko

pre 10 godina

Jedino je u pravu sto se tice EU, a inace nije nista bolji od ostalih. I njega i njegovu tragikomicnu stranku smo videli na delu.

Kolonijalni kleptokratizam

pre 10 godina

Ni u najvlaznijim vlastodrzackim snovima sadasnje i prosle prokolonijalne vlasti ne verujem da su sanjali da ce DSS biti najjaca opoziciona stranka.
Tako tunjava, tako uplasena, verovatno ucenjena zbog njenih afera pa ne talasaju mnogo.
Nema covek za koga da glasa.

da

pre 10 godina

koliko god da ne volim ovog čoveka, nažalost mislim da je sve što je rekao tačno i tako će biti većini ljudi
meni odgovara eu pasoš, da mogu da skoknem ovde - one , ali običnom čoveku sigurno neće doneti ama bas ništa, samo lance na rukama i nogama
problem sa Koštunicom je to što on sve tačno priča u teoriji ali u praksi je pokazao nešto sasvim sasvim drugo

Urosh

pre 10 godina

Da se razumemo, mislim da kod nas nema dobrog i poštenog političara...ali ti si postao ubedljivo prvi na listi antipatičnih! Ej bre, dovukli smo te na vlast...dovukli! Šta si uradio? Čuvao miloševića od hapšenja, markovića od smene...opravdavao i podržavao ubice koje protestuju izjednačavajući ih sa lekarima...ubili su nam premijera ti licemerni čoveče!!! Zavuci se u mišiju rupu i čuvaj tvoje mačke!!!

Djurasin

pre 10 godina

Sveze ofarbani, bivsi predsednik raspale drzave, dozivotni predsednik licne partije DSS, javio se sa mudroscu...
Ovo samo u Srbistanu ima, eventualno, North Korea, Cuba, i mozda Iran.

Nenad

pre 10 godina

Koštunice, samo nam kaži molim te, koja je od članica EU marioneta nekoj drugoj članici EU i u kom je to smislu marioneta, nacrtaj nam šemu k'o Boga te molimo, prosvetli nas činjenicama...

DJ_Vasa

pre 10 godina

A ume li ovaj pajac da govori o još nekim temama osim o Kosovu? Kada je tako pametan neka ide lepo na Kosovo i objasni im da su oni deo Srbije. Kako reče jedan od komentatora, ne maže se Kosovo na hleb, već se živi od novca.

drogon

pre 10 godina

e moj Vojo. suvise si pametan za ovaj narod. steta sto nisi neka budala jer da jesi srbi bi te glasali. a ovi sto ne mazu kosovo na hleb nek namazu datum na hleb i nek namazu investiticije koje dolaze al nikako da stignu

Dejan

pre 10 godina

Ko je prodavao poljoprivredno zemljiste stranim drzavljanima ( Todoric i Glavas)?
Ko je prodavao naftne izvore ztranim drzavljanima (NIS)?
Ko se vozao po Kolubari?
Ko je trgovao lekovima po Vojvodini (Jugoremedije, pitati postenog Loncara) ?
Ko je hapsio Dzajica zbog kumovske zemlje oko Marakane?
Ko je zidao po Kosovu?
Ko je , ko je.... ima toga jos!

aleksandar

pre 10 godina

Ja zaista ne mogu da slusam ovog bezidejnog coveka-papagaja. Pa svima je valjda jasno da Srbija, posle decenijskih pokusaja, nema kapaciteta da izadje iz statusa quo. Statusa quo? Ma iz trenda opsteg propadanja. Ma jel' sam Kostunica pokusao da pokrene NIP, i sav taj fond je spiskan ni u sta: NEMA KAPACITETA. Moze on da trubi o herojskom srpstvu koliko hoce, ali zemlja koja je decenijama izvozila intiligenciju u svet vise ne samo da ne moze da generise ideje, nego ne moze da ih prihvati i primeni, ma ko da je autor. Masa mediokritetskih dezurnih kriticara je uvek tu da spreci promenu. Zato kazem: Kostunice, hajde u penziju. Nemas vise nista da ponudis.

Milan

pre 10 godina

Ne volim ovog coveka ali je na zalost u pravu. Mozda je kriv za Djindjica, mozda je cuvao Markovica, mozda su njegovi krali po Kolubari, ali po pitanju EU i sve ono sto sada kaze, apsolutn je na mestu!

Kole

pre 10 godina

DSS mora pokušati da ubedi Dveri, Srpsku radikalnu stranku i ostale manje patriotske stranke da nastupe zajedno i ne rasipaju glasove. Ako ne uspeju, neće biti dobro nikome. Dveri su veliki problem patriotskog bloka, jer samo pričaju o porodici (kao da porodice žive u vakuumu a ne u državi), neće da budu partija, nemaju hijerarhijsku strukturu, a izlaze na izbore.

Dule

pre 10 godina

hvala vam b92 sto prenosite i misljenja drugih, onih koji su ustvari jedina opozicija sns, onih koji su usamljeni u svojoj politici politicke neutralnosti... sve ostale stranke bi u koaliciju sa naprednjacima, ne vidim zasto ne bi ni ds, jer se ds i sns uopste ne razlikuju, sns je nastavio politiku ds-a, a zacetnik te politike bio je ldp.

ne/mora kako EU kaze

pre 10 godina

Ma ostavi se VojKO takvih divana jer igrao bi ti onako kako EU kaze samo da dobijes vlast. Otis'o bi ti u EU sa tvojim misljenjem a dosao sa njihovim sve zarad opstanka na vlasti.

marko, nis

pre 10 godina

I sada, kada je vec dokazano da je Radomir Markovic, covek koji je dokazani ubica, koordinator atentata na Ibarskoj magistrali, Slavka Curuvije..plus na putu da bude optuzen u vezi ubistva 6 deteta u Peci...hoce li Kostunica makar smognuti snage da kaze: pogresio sam sto sam sprecio njegovu smenu sa cela DB 2000? Sto sam sprecavao i Djindjica i svakog drugog ko je pokusavao da dirne u staru strukturu ubica iz DB? Nece. Jer znao je on to i tada...jer Kostunica nema ljudskosti u sebi.

Dragan

pre 10 godina

Pozovite i Dveri, nametnite se kao prava nacionalna alternativa. Patriotski blok. Objasnite ljudima da moze da se vodi drzava i bez samoponizavanja. Obratite se poljoprivrednicima, objasnite im kroz kratke dokumentarne filmove sta ih ceka sada kada su carine i kvote skinute. Obratite se ratnim vojnim veteranima i svima koji su bili zaposljeni u vojsci. Treba nam vojska, bez nje nam nema opstanka dugorocno. Obratite se posebno i najglasnije ljudima na jugu Srbije koji vide da ih je drzava zaboravila. Osvezite glasnogovornike u svojim redovima, podmladite vrh stranke. Kreirajte jasan i upecatljiv logo i slogan za ovu kampanju. I krenite u akciju jos danas!! Ne cekajte i ne mojte se zadovoljavati sa onih 7 - 8 %. Znam da mozete mnogo vise!! Na 17 - 18 % ! Nemate konkurenciju ! Sad je vase vreme!

Dera

pre 10 godina

Ko hoce u EU samo neka skokne do Rumunije i Bugarske koji su vec sedam godina tamo a pas nema za sta da ih ujede ,pitajte ih kako im je , gledajte, vidi se iz daleka , i njima su pricali bajke kao sto nama sada sole pamet, samo da nas navuku na tanak led ! Pa Hrvati samo sto su usli u EU a odmah dobili zabranu zaposljavanja u uniji, pitaj te ih , i uvek pitajte , gledaj te , nikom nemojte da verujete na rec , bog vam je dao pamet , ne dozvolite da vam drugi govore sta trebate da mislite ! Raspitajte se na netu koliko su zemlje clanice EU zaduzene , a vecina prezaduzena pa onda razmislite dali je mudro druziti se sa njima ? Proveravaj te, ne verujte nikom , samo ovce idu za magarcem koji nosi klepetusu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrav svima , i onima koji misle da gresim !

fogg

pre 10 godina

ma ne brini! bicemo razaraci eu! kao sto smo rasturili otomansko, habzbursko, kradjordjevicko i brozvsko carstvo, rasturamo i eu, a ti samo knjavaj i ne brini. a tek kada udjes u vladu samo ppv-om, rasturicemo i rusiju!

X101

pre 10 godina

Ostavi se ti Vojvodine. Poslednja tvoja zalba na nadleznosti sprecila je davanje novcane nadoknade za novorodjenu decu, ako je davanje te nadoknade separatizam ja sam onda separatista. Izadji malo iz stana da vidis da zivot nisu papiri po kojima piskaras!!!!

ese

pre 10 godina

@Dejan

Žuti su prodavali državu i ekonomiju Dejane, eto ko. DSS je jedina stranka koja ima interes Srbije na prvom mestu. Ostali čak ni deklarativno nemaju taj stav, nego potpuno ispunjavanje želja nemačke i engleske. Naravno protivbno interesima Srbije.

Ipak, žuta propaganda prvo ispira mozak najslabijim mentalno. Dejan je jedan od njih čini se.

rimljanin

pre 10 godina

po milioniti put: gosn neobavesteni, vi ste krivac srpskog debakla na kosovskoj sceni, tokom vase vlade kosovo je postalo nezavisno
nikada vise necete dobiti vlast a ni cenzus ne treba da predjete, idite sa Zverima i ostalim 1389 ali pustite napaceni narod na miru!!!

ex sns

pre 10 godina

Sta se desava sa ovim ljudima? U kom veku oni zive? Racionalnije razmislja prosecan gastarbajter iz okoline Pozarevca nego ova ekipa iz Dss.

Јованчица

pre 10 godina

@Nenad - koja je od članica EU marioneta nekoj drugoj članici EU i u kom je to smislu marioneta, nacrtaj nam šemu k'o Boga te molimo, prosvetli nas činjenicama...


Не вреди. Онај, ко, до сада, није видео и схватио о чему се овде ради, њему никакве шеме неће помоћи. Најгоре је што и није толико компликовано.

Aca lepi

pre 10 godina

Gospodin Kostunica, pravnik, covek koji puno polaze na legitimnost, legitimitet i postenje, u nedelju 19.1.2014. je za jednog od potpredsednika svoje partije izbrao predsednika Opstine Cajetina Milana Stamatovica. Inace, samo dva dana ranije, 17.2.2014., Drzavna revizorska institucija je podnela krivicnu prijavu protiv gospodina Stamatovica. Sve se ovo naravno moze proveriti na sajtu ove institucije. Toliko o postenju i kredibiletetu gospodina Kostunice. Ili da mozda opet nije obavesten?

Nemanja

pre 10 godina

Covek je uvek u pravu i jedini pravi i dosledni politicar u zemlji. To sto prica o Kosovu to znaci da postuje ustav i zakone Srbije, to sto nece u EU neznaci da nece da saradjuje sa njom i da nece da prihvati dobre stvari iz nje, samo nece da dozvoli da se vise ponizavamo i da stalno zavisimo od tudje volje... ALO LJUDI, PA POSTAJEMO ROBOVI ZAR NE VIDITE TO...

whocares

pre 10 godina

Da se mi razumemo, Srbija ce uvek biti necija marioneta i ni u jednom slucaju nece zadrzati Kosovo. Tako da... A vaj lik je toliki davez da je to strasno i nikad mu nece veci broj ljudi verovati, tako da bi bilo najbolje da ode u penziju.

Darko 581

pre 10 godina

Ko o cemu Kostunica samo o EU!Nista drugo ne zna da kaze..Bolje neka objasni sto je drzava trpela toliko gubitaka kada je bio na vlasti.Zato sad ni cenzus nece preci!

Непокорени Дух

pre 10 godina

"ko je za da se izjave imbecilnih tvorevina tipa ove nakaradne stranke vise ne prenose u javnosti? samo truju ovaj nepismeni narod.
@(dinkovski, 26. januar 2014 13:35)

Врло демократски, зар не - живети у једноумљу, медијском мраку, апсолутној цензури и подложни медијској манипулацији? На шта то личи? На демократски фашизам! На демократски мрак, како рече инспектор Бешевић из филма "Црни бомбардер".

sumorni

pre 10 godina

"Prema njegovim rečima, Autonomna Pokrajina Vojvodina nalazi se u "pravnom haosu", a "ponovno donošenje Statuta Vojvodine produbiće krizu, jer je posezanje za ovakvim protivustavnim postupkom siguran put u pravni besporedak i haos". "

Zahvaljujući TVOM Ustavu, koji smo inače u Vojvodini odbacili i pored noćnog glasanja.

To što nije u saglasnosti sa nelegalnim Ustavom, ne znači da je u pravnom haosu - naprotiv. Haos bi bio da je u saglasju sa tim, nelegalnim Ustavom.

Vladimir

pre 10 godina

Vidi se kome odgovara status kvo, burazerska ekonomija i burazerska drzava. Nepobitno dosledan u svom stavu, Kostunica nema sta da ponudi osim kukumavke o Kosovu.

osica

pre 10 godina

A ume li ovaj pajac da govori o još nekim temama osim o Kosovu? Kada je tako pametan neka ide lepo na Kosovo i objasni im da su oni deo Srbije. Kako reče jedan od komentatora, ne maže se Kosovo na hleb, već se živi od novca.
(DJ_Vasa, 26. januar 2014 13:23)

Od novca da, ali zaradjenog ! Neverovatno je da neko stariji od 10 godina misli da se zivi od "dobijenog datuma ". Mislite da ce sada potrcati da dele sakom i kapom, hahaha. Znate kada cete uci u EU - NIKADA ! A sve sto Voja kaze ce se obistiniti, i vi to znate ali vam je tesko da priznate.

Miroslav

pre 10 godina

Ne volim ovog coveka ali je na zalost u pravu. Mozda je kriv za Djindjica, mozda je cuvao Markovica, mozda su njegovi krali po Kolubari, ali po pitanju EU i sve ono sto sada kaze, apsolutn je na mestu! (Milan, 26. januar 2014 13:53) Iz ovog se nesto nauciti dade : hulje lepo zbore al nitkovski rade.

mmf

pre 10 godina

svi oko nas su za EU a mi pametni pa
neutralni? Niti smo jaki, niti sposobni da budemo neutralni. A neki prave poređenje sa Švajcarskom... kuku...

bzvz

pre 10 godina

Ako Kostunica ne ujedini desni blok,onda to znaci da su potpuno autisticna partija koja samo palamudi po beogradskim salonskim stanovima i zadovoljava se sa par poslanika u skupstini koji su potpuno beznacajni.Ujedinjeni bi osvojili veoma znacajnih 20ak posto i bili ozbiljan faktor u ovom jadnom politickom zivotu u Srbiji.

lia

pre 10 godina

Srbija kao i sve druge zemlje treba da gleda svoje interese, odnosno ono sto je za nju najbolje.Vecina gradjana bi zelela da smo u takvoj situaciji i da ne zavisimo od bilo koga, ali nasa ekonomija je najvecim delom vezana za EU i zbog toga se trudimo da postanemo deo te zajednice, pa ni ostali to nisu uradili iz ljubavi, nego iz interesa.

Serbinum

pre 10 godina

Samo se zapitati kolika je plata bila u evrima kad je on bio premijer?Za evro se dobijalo oko 78 dinara.Koliko je bilo nezaposlenih?Na stranu njegova "neobaveštenost",ali mora se politički djelovati u više pravaca!

Stepa

pre 10 godina

Ipak ga je vreme malo pregazilo.Kanda vec nismo neko ko sa nasom zemljom radi sta hoce a politicari na vlasti uz beliko uzbudjenje prihvataju.I sto je jos gore i jadnije oni se time ponose.

Furian

pre 10 godina

Pošto Srbija ima talenat da izabere najgore moguće šofere svog državnog autobusa, uopšte me ne bi iznenadilo da neka koalicija dss. dveri i slični nesretnici pogubljeni u vremenu i prostoru ćape volan.

ZoranNS

pre 10 godina

Gospodin Koštunica vrlo dobro zna da nema države koja nije nečija marioneta, ceo svet je međuzavisan, mi možemo da biramo HOĆEMO LI BIT RUSKA ILI SAD ILI EU marioneta, zato je licemeran njegov ovakav nastup, pogotovo što se zna da ni on nije neutralan nego je proruski političar.

Za 20 godina

pre 10 godina

Jedva čekam da sve pro-EU komentatore vidim u EU bez prebijene pare. Onda od nas buauaahahhhaaaa, aahhhhahhhahhhaaa... :) Braćo skeptici, molim vas da i dalje štedimo, bar smo mi shvatili da je EU skupa igračka. Raslojavamo se ubrzano, u EU nema socijalizma i jednakosti po novčaniku.

Napred u Prošlost

pre 10 godina

Slobodu za koju smo se izborili 5 oktobra 2000-te je konačno poražena 2012-te.Ovaj put uz obilatu pomoć Brisela,vratili smo se u prošlost.

Кривокапић

pre 10 godina

Ово за биоскопе и музеје је у праву. Причамо о неким Београдима на води, просипају се неке милијарде, а музеј у самом центру Београда се распада. Пола града нема канализацију. Туристи долазе да виде музеје и културу , а не тржне центре. То има свака земља.
У праву је и да ова власт испуњава наређења са запада много брже и савесније него било која друга.
Међутим и он је био на власти и ништа није урадио осим што је штитио дебеле генерале и удбаше.

Србија је у огромним проблемима за које смо сами криви. Морамо се узети у памет и почети сами да се бринемо о себи.

da

pre 10 godina

koliko god da ne volim ovog čoveka, nažalost mislim da je sve što je rekao tačno i tako će biti većini ljudi
meni odgovara eu pasoš, da mogu da skoknem ovde - one , ali običnom čoveku sigurno neće doneti ama bas ništa, samo lance na rukama i nogama
problem sa Koštunicom je to što on sve tačno priča u teoriji ali u praksi je pokazao nešto sasvim sasvim drugo

Marko

pre 10 godina

Jedino je u pravu sto se tice EU, a inace nije nista bolji od ostalih. I njega i njegovu tragikomicnu stranku smo videli na delu.

Kolonijalni kleptokratizam

pre 10 godina

Ni u najvlaznijim vlastodrzackim snovima sadasnje i prosle prokolonijalne vlasti ne verujem da su sanjali da ce DSS biti najjaca opoziciona stranka.
Tako tunjava, tako uplasena, verovatno ucenjena zbog njenih afera pa ne talasaju mnogo.
Nema covek za koga da glasa.