Subota, 25.01.2014.

12:40

Vučić večeras u "Utisku nedelje"

Gost večerašnjeg izdanja "Utiska nedelje" je Aleksandar Vučić koji će, između ostalog, govoriti o odluci u vezi sa izborima. Emisija je na programu u 21h.

Izvor: B92

Vuèiæ veèeras u "Utisku nedelje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

Draganabrankov

pre 10 godina

Draga Olja posto se tesko dobija veza utoku emisije od naprednjaka htela sam da kazem kako me je ponovo sramota zemlje u kojoj zivim! Taj recnik koji Vucic koristi vredja um "istorijski" "prvi put" To samohvalisanje,intrige ! Dosetili se da potpisu Briselski sporazum!Pa to je jedino i ostalo!Nema Haskih optuzenika Oprihodovali su sve sto su drugi uradili sve vicuci "Drste lopova" Strasno!Nas ni bobardovanje nije opametilo ! Dok su Nikolic,Vucic,jorgovanka uzimali stanove nama su bombe letele Mijac je upravu "ne pise nam se dobro Ipak se u Vojvodini malo lakse dise.Izes zemlju od koje i deca beze od novog Milosevica Vama Olja svaka cast i B92 Pozdrav Verni gledalac

KRAJNJE - JE - VREME - DOSLO

pre 10 godina

Mislim da ce voditeljka Olja Beckovic veceras pokusati da u prvom minutu prekine Aleksandra Vucica, dok ce mu pitanje postavljati najmanje po pet minuta. Ali se nadam da joj Aleksandar Vucic to nece dozvoliti. Mislim da uredjivacka politika mora da se menja, kada je u pitanju voditelj ukoliko je ne zamene gledanost emisije ce drasticno opasti, ili se pozvani gosti nece odazvati pozivu. Tu ce stetu imati gradjani Srbije, o tom treba da se vodi racuna, jer dosta nam je slusati Olju Beckovic koja misli da je emisija Utisak nedelje zbog nje gledan vec na protiv sto gradjani zele da cuju kako se ko ponasa.

Zoran

pre 10 godina

Interesuje me da li prestanak emitovanja emisija na B92 (Razgibavanje a bogami vidim da nema više ni Kesićevih 24 minuta) ima ikakve veze sa njihovim komentarisanjem Vučićeve politike a možda i nečega iz privatnog života (što i nije tako nebitno - mislim na razvod i slične stvari iz života PRVOG čoveka srpske politike).
Interesuje me takođe da Vi Olja imate "petlju" da ga tako nešto pitatte. Inače mislim da Vam petlji ne nedostaje!!

Clementine

pre 10 godina

Pravi razlog, prvi i jedini razlog raspisivanja izbora je slušanje volje naroda, kao što svako normalno demokratsko društvo radi. To što ds diskredituje ove događaje na to da li postoji ili ne postoji pravi razlog je upravo problem ds-a, i u njihovom ne prihvatanju onoga što im stoji u imenu. Demokrate protiv demokratije, to samo u Srbiji ima.

Nikola

pre 10 godina

Hoce li ga Olja pitati da konacno kaze gde se 2 godine denuse glasacki listici od proslih izbora ili ih sacuvase i za ove predstojece a od kancelarije za brze odgovore postade kancelarija za OBMANE.

Del Boy

pre 10 godina

Ugasite ovu emisiju, više nema svrhe slušati voditeljku koju je pregazilo vreme. Samo senzacionalizam i tračevi, svako pravo pitanje je umrlo koš pre desetak godina...

pametna olja

pre 10 godina

zna olja koga treba da dovede u emisiju da bi parametri gledanosti buknuli :) jedva cekam i ne sumnjam da ce vucic mnogo toga da kaze sto narod treba da cuje iz prve ruke

dusan

pre 10 godina

Olja, imamo li nekog još? On je zaista postao neko na koga nezavisni novinari ne treba da se "lepe".Jedino da ga pitaš kako je uspeo da tako brzo transformiše.On kad aterira a mislim da će brzo biće bolno.Dajte intelektualce, dajte Kustu i njemu slične.Dajte nekoga ko ima sta da kaže.Ovo je katastrofa, zaludjivanje.Ja polako brišem prašinu sa Slobine slike.

Student iz inostranstva

pre 10 godina

Molim da se jedini covek, koji stoji iza svojih reci i dela, gospodin Radulovic pozove u emisiju. Imas sam cast da prisustvujem Serbia Investment Day-u u Londonu pre par meseci i vec tada je bilo jasno da je doticni 'anomalija' u moru manipulatora na nasoj politickoj sceni. Dostojanstven i prevashodno branitelj interesa Srbije je doveden u beznadje! Dosta vise da 'dva losa ubiju Milosa'! Gradjani hoce da vide Radulovica!

Novi Sad

pre 10 godina

Kako otrcano! Opet Vučić. Ni McDonalds nema toliko reklama za svoje proizvode. I opet isto: "Ako pitate mene, ja ću to da vam objasnim..." Kao, mi smo retardirani a on je posisao svu pamet. Ali fakat, generalno Srbi boluju od amnezije (gubitak pamćenja). Zaboravili su sva dostignuća kada je Vučić bio vuk u Radikalnoj stranci. Zaboravili su malverzacije Radikalne stranke Maje Gojković i nove autobuske stanice u Novom Sadu...

Tom Sojer

pre 10 godina

Voleo bi da pita PPV, kada će DS završiti na sudu zbog kradje na zadnjim izborima, ili je ono mahanje djakova Vučića i Tomislava pred Skupštinom bila samo šou?
A drugo pitanje bi bilo, gde su onih 100 milijardi stranih investicija ako SNS pobedi na izborima?

луди демократа

pre 10 godina

Шта ми вреди да пишем кад поред оволиких негативних коментара мој нећете пустити јер ћу бранити Вучића а такве коментаре ви не пуштате.

corona

pre 10 godina

Imaćete Olja konačno najgledaniju emisiju "Utiska nedelje". Svi merači gledanosti će ovo potvrditi. Saznaćemo iz prve ruke sve ono zbog čega se ide na izbore.

strsljen

pre 10 godina

Pitajte ga kad ce se Dare i Mare vratiti na radio, nema sta da se slusa ujutru..
A da to je vaš radio, znači ništa od mog komentara.. al dobro, može bar da se odgleda na b92 veceras jedna srceparajuća sapunica puna "samokritike".. ne trebaju izbori - trebaju izbori (pre su bili skupi, a sad smo se obogatili pa su jeftini), ne Evropi - da Evropi (evoluirali smo, pa progledasmo)...i tako u krug..samo zadaj temu, ubaci novčić i krećemo "sinji tiću".. videćamo da li će Olja spremiti konkretna pitanja ili se novinarstvo u Srbiji vratilo u prošli vek kad je PPV upravljao informacijama, pa ćemo večeras da gledamo predizborni program: smanjena nezaposlenost (bez pitanja novinara a da nije u pitanju stranačko zapošljavanje u javnim preduzećima na grbaču nas manjine koji rmbačimo), povećanje izvoza (bez pitanja novinara, a da nije u pitanju Fijat koji je došao tu ko zna čijom zaslugom, svakako ne vašom)... i td i td..

Aman!

pre 10 godina

Još samo da ujutru otvorim paštetu, i da iz nje iskoči Vučić...
Smučio mi se i Vučić, i ovi njegovi retardi koji zagađuju internet copy/paste komentarima kao da ih iko čita i ozbiljno shvata, i B92 sajt koji na dnevnoj bazi objavi bar 10 Vučićevih izjava (izjave nisu vesti!!), fotografija, dubokoumnih misli, i tviter štucanja. DOSTA BRE VIŠE!!

Hmmmm

pre 10 godina

Zbog zega ne objavljujete negativne komentare !!! Da pokusam opet , Ko ce biti PPV u sledecoj vladi?,Ko ce provjeriti istini o vikendicama ? Ukradenim listicima i hoce li ih biti i na ovim izborima ? Nemocna ministarka ostaje?Fudbalski Manager novi ministar? Trovaci Bacevic i Knezevic opet tu? I na kraju ponogu sto se ozeni u mraku ??!! Eto za pocetak toliko ....

Gledam Utisak

pre 10 godina

I ja cu opet da ponovim komentar

Plasim se da u jednoj prostoriji podignem nesto da ne izleti Vucic. Svaki dan na raznim TV-ima od Vucica,plavuse,predsednika prlamenta ne moze da se zivi.Zgadio mi se medijskiprostor

Vecreas ce Vucic da kaze da njemu nije do vlasti. Ako ima bolji neka izvoli. Nece biti da je tako.Da li ce i u narednoj vladi biti mesto Prvog potpredsednika ili je samo bilo potrebno u ovoj da se da na znacaju Vucicu. Da li cei sada da uvuce Velju, Vulina, Draskovica, Rasima.i LDP da kaze kako je to siroki konsenzus.Zasto ne izadje samostalno na izbore kada vec ima toliku podrsku.I opet ce prica oko borbe protiv korupcije kriminala i naravno Beograd grad na vodi i finansijerima iz Emirata

I ja bih da pitam

pre 10 godina

pitac

Ja bih dodao i TV pretplata??Pa onda Luka Bojovic?Pa onda fabrika cipova,pa onda namenska industrija,pa onda AlDahra i poljoprvredni kombinati, zemljiste, navodnjavanje, fabrika stocne hrane

NS

pre 10 godina

Ja tog narcisa i hohstaplera veceras gledati necu! Starija sam osoba, pa mi zdravlje ne dopusta dizanje pèritiska! A to mi se desi kada mu vidim fotografiju, sa tonom povracam!!!

Novosadjani

pre 10 godina

Sto se tice izbora unutar SNS, ako vec moraju negde da udenu i ''njihovu Maju'' onda je najbolje da je kandiduju za direktora nove autobuske stanice u Novom Sadu. Svaki drugi predlog ili odluka kojom bi navedena dama mozda bilo visoko pozicionirana u stranci je dokaz da Vucic najvise nesposobnih i krivih vidi u drugim strankama a da ono sto mu je najblize oku nece da vidi. Ako odluci drugacije onda je to direktno ismevanje novosadjana koji bi trebali u tom slucaju bojkotovati SNS. I da se reazumemo, nisam ja ni za kakvu zutu opciju sve koja godinama vlada u Vojvodini, vec sam za to da se svi koji ostete gradjane gone po zakonu i kaznjavaju a ne nagradjuju, ili nam prkose izjavama kako ce oni biti ministri kada Vucic postane premijer. Bezobrazno i nedopustivo. I svakako kaznjivo, bar na izborima.

Dve hiljade puta i godina, siguran

pre 10 godina

Opet Vucic? Neka, hvala. Bio je pre koju nedelju i nije odusevio. Smatracu da je razlog njegovog gostovanja unutarpartijske prirode. Vise bih voleo da vidim Radulovica u emisiji nego Vucica. Prosli put sam stekao utisak da to ipak tako mora. Da citiram KKN: "Proci ce i njihovo".

Biljana Novi Sad

pre 10 godina

Znaci, propustam ovu epizodu. Steta. Ne mozes ga vise ni gledati ni slusati! A tek kad pocnu gledaoci da se ukljucuju u emisiju, pa krenu obozavaoci naprednjaka sa hvaljenjem...

jegood

pre 10 godina

Ja bih pre pitala Olju Bećković zašto je otkazala gostovanje Saši Raduloviću. A što se tiče nepostojećih reformi o kojima već 2 godine priča Aleksandar Vučić, koliko mu je stalo do njih videlo se na primeru Zakona o radu i odnosu prema Saši Raduloviću..

vlada

pre 10 godina

Olja znamd a ne čitate ove kometare ali ajde možda i pročitate pa zato jedna sugestija.

Od Vučka već znamo šta nam sledi, većina ljdi u srbiji koja inače gleda Utisak nedelje neće ni gledati UN kada u njemu gostuje Vučiće, jer svi već znamo da ćete pokušati da ga pitate sve i svašta a da će on vešto da izbegne svako vaše pitanje i da Vam uzvrati sa nekakvom prežvakanom demagogijom i kontra pitanjima "a sad Vi meni recite zašto....?"

Ono što bi bilo puno zanimljivije svima jeste kontraverzni ministar radulović, sa još kontraverznijim zakonom i ostavkom!

Ako ne ove nedelje, voleli bi da vidimo Radulovića sledeće nedelje u Utisku nedeje!
Hvala Olja!

Cobra

pre 10 godina

Olja,mogli ste nekog iz opozicije da zovete,a ne samo Vučića,pošto ga ionako gledamo svaki dan.
Nego,šta bi sa džakovima glasačkih listića,da li je konačno otkrio ko je to uradi ili je sve to bila nameštaljka,kako bi Toma pobedio na izborima???

pitac

pre 10 godina

Pitajte AV sta bi sa obecanjem da ce vratiti nivo aflatoksina na 0.05 u roku od 15 dana, sa kancelarijom za brze odgovore, 100 milijardi obecanih investicija, ispitivanjem diplome T Nikolica, aferom o pokradenim izborima,...

ЈОКС

pre 10 godina

..неће га питати ни - шта би са предизборним обећањем - новим изборним законом и смањењем броја посланика.. у првим месецима власти су се крили иза наводно тешке - промене Устава..потом, јадни народ је заборавио..

mozaks

pre 10 godina

kako u komentaru rece,dali ce Vucic uzeti nekog drugog u koaliciju,umesto Sps.a...treba prvo dobiti izbore.ili je ovo recenica koja je izletela,nesmotreno,da su izbori vec namesteni,pokradeni.dali ce se sad pojaviti oni dzakovi listica?jer ce SnS trebati,da bi opravdali ovu izgovorenu recenicu??

Ćuprija(menjaj sistem)

pre 10 godina

Nema Srbiji bolje.U službenom gl.opštine Ćuprija izašao spisak radnih mesta.Koja su to smešna radna mesta a sve koeficijenti ubi bože.Matičari venčavaju po 1-2 slučajeva mesečno seoski a upis u knjigu se vrši u gradu.HOĆU REĆI IMAJU POSAO AKTIVNO 1(JEDAN)SAT DNEVNO a vidite koje troškove prave.
Матичар-Шеф месне канцеларије
Број извршилаца: 11
Опис послова радног места:
Обавља послове из надлежности матичара, а у складу са Законом, (води матичне књиге, књиге рођених, венчаних и умрлих), стара се о њиховој ажурности, издаје изводе из истих, доставља статистичке и друге извештаје надлежном органу управе, пружа помоћ месним заједницама, врши послове достављања аката за своје подручје, као и друге послове у складу са законом. У обавези је да прати прописе и измене прописа, дужан је да се стручно усавршава у складу са потребама и захтевима радног места, одговоран је за законитост послова које обавља, за свој рад одговоран је шефу одсека, начелнику одељења и начелнику општинске управе. Услови за обављање послова: Високо образовање стечено на студијама VII степена (дипломске академске студије-мастер, специјалистичке академске студије, специјалистичке струковне студије) у образовно научном пољу друштевно хуманистичких наука, односно на основним студијама у трајању од најмање 4 године друштвеног смера, 1 година радног искуства, положен посебан стручни испит за матичара, овлашћење за обављање послова матичара и положен стручни испит за рад у органима државне управе.

Mama

pre 10 godina

Sta ce biti sa zakonom o radu? Verujem da uoci izbora planira da da neki politicki odgovor, koji ce mu obezbediti i glasove poslodavaca i glasove sindikata, alu trebalobi ga naterati da s opredeli i jasno kaze ljudima u kom smeru planira da ide srpska privreda

kosmajacsale

pre 10 godina

Da je srece pa da ga olja pita ( sto se nece desiti naravno) ko pokrade izbore, gde je 10 milijardi godisnje investicija, gde je seik sa navodnjavanjem pola srbije, gde je kanal, gde je agencija za brze odogovore, gde su smenjeni direktori iz sns, ko je osudjen u njegovoj cuvenoj borbi protiv korupcije, da li je ukinuo 80 agencija koje je najavio, zasto se pozaposljavalo sve zivo iz sns u drzvana preduzeca,zasto su plate manje, posla nigde ( nikad vise nisam cuo da ljudi odlaze , za neke jos neverujem) za vece cene poreze, i da kaze zasto je do pre 5 dana bio protiv izbora i pricao d aih nece biti a znao je da hoce. posle ako ostane vremena neka prica bajke

Vesna Batalov

pre 10 godina

Izboriiii opet dokle vise . Koliko sada para opet? Ja kao i mnogi drugi ne mogu da skupim pare za operaciju sinu znam mozda smo i mi nekom dosadili ali mislim da su izbori nepotrebni kakvi jos dokazi trebaju ko je bolji ko nije dajte ljudi da zivimo prestanite ko je u kojoj fotelji BAS ME BRIGA. Hoceli doci kraj ovom praznom zivotu.

tt

pre 10 godina

Postovana Olja, pitajte gosta da li je istina da funkcioner u upravi grada Beograda (do skora DSovac a sada SNSovac) trazi od direktora beogradskih zravstvenih ustanova da predju u clanstvo SNS uz pretnju smenom (I da su pojedini poslusali). Da li ce taj funkcioner svezi SNSovac partijskom pripadnoscu pokusati da zataska nezakonito poslovanje pojedinih sada bivsih direktora u zdravstvu Beograd I tako pokusati da zastiti i sebe? Da li gospodin Vucic ciju borbu protiv kriminala cenim zna sta ljudi ispod njega rade u njegovo ime i u ime stranke?

Andjelka

pre 10 godina

nećemo čuti ništa što već ne znamo. ekonomski rast, stabilan dinar, evropske integracije, borba sa kriminalom... kolektivno ludilo! mladi odlaze, sve se lošije živi, on i dalje priča bajke...

Deja

pre 10 godina

Neki su revoltirani saznanjem da će izbora verovatno biti, ali u Srbiji svako ima pravo da misli drugačije. Istina je da su izbore tražili i opozicija i stranke u vlasti i narod. Svi su imali neki jak razlog, a sada će imati i priliku da utvrde kako se kotiraju među biračima. Šta su pokazali pokazali su, nema popravnog.

nesha

pre 10 godina

i deder vucicu malo da odgovaras na pitanja a ne da uzimas zasluge za sve sto je dobro a drugi su krivi za sve sto je nepopularno. pre izbora da kazes da li ce buduci zakon o radu da bude katastrofalan po radnika a dobar za kapitalistu. a ne kada te izglasamo onda da nas pokopas. sve sto je nepopularno si ostavio za posle izbora. kazi unapred sta nas ceka ako ti pobedis.

Djoka

pre 10 godina

Uz svu najbolju Potpredsednikovu volju, te uprkos jednoj sustinskoj, temeljitoj i znalacki izvedenoj rekonstrukciji vlade, koja nije trajala ni jedan dan duze od pet meseci, Potpredsednik nazalost nije uspeo da sprovede u zivot ni jednu jedinu od svojih plemenitih, mudrih namera; zato cemo njegov izbor za Predsednika vlade pozdraviti uglas svi kao jedan, buduci da ce bez sumnje pozitivan ishod novih izbora znaciti nista manje od jedne neopisive, neogranicene kolicine kolektivne srece koju ce potom pratiti ljubav, blagostanje i katarza koje nas narod vec dugo ceka kao ozebao sunce. Aleksandar Vuckovic, konacno u ulozi Predsednika srpske vlade - pa zar je moguce uopste zamisliti vecu srecu u zivotu jedne nacije, i kako je moguce da je napaceni srpski narod tako brzo mogao da zaboravi ulogu zlobe milosevica u svetskoj istoriji te sve blagodeti njegovog kulta licnosti?

nesha

pre 10 godina

@Stepa
"A hoce li stvarno biti uzivo?Odistinski,ne kobijagi"

Pa uvek je uzivo, sta pricas?
Kako si molim te mislio da je "kobajagi" uzivo kada se ljudi javljaju direktno u program. Imao si cak primer politicara koji su se javljali direktno iznervirani onim sto se pricalo o njima (batic, covic...). Pa kada su izbori gosti pricaju o najnaovijim upravo pristiglim rezultatima.
Ti si ocigledno neki kojima je sve jedna velika zavera

teks

pre 10 godina

znaci sutra necu gledati utisak nedelje jer ne mogu da podnesem moralisanje ovog coveka jer ja pamtim devedesete i sta je ovaj tada radio ubedjen sam da necete objaviti komentar

Krilati delfin

pre 10 godina

Molio bih gđu Olju da se fokusira na sadašnjost i istoriju ove vlade. Nemojte upasti u zamku da se priča slatkorečivo o budućnosti i obećavaju razni projekti i tome slično. Neka se podvuče crta! Pretresite sve što je urađeno ili nije urađeno. Budućnost ostavite za izbornu kampanju kojom će nam se ispirati um narednih 45 dana. Vaša novinarska oštrica može jedino da pogodi ono što je bilo ili ono što jeste upravo. Uzaludno je bacati vreme na priče o budućnosti. Neka lajt motiv emisije bude "dela a ne reči!. Hvala

Aufiderzen

pre 10 godina

Ja stvarno vise tog Vucica ne mogu da slusam. Svaki dan je na svim vestima. Ona fejk finoca, smirenost i gestikulacije su mi pocele zesce ici na zivce. Pogotovo kad znam kako se ponasao pre nekoliko godina. I sad treba da ga slusam dva sata?!

Stepa

pre 10 godina

A hoce li stvarno biti uzivo?Odistinski,ne kobijagi.Rado bi ppv-u postavio par pitanja,pa sta kosta da kosta,mislim na telefonski racun.Ili moram unapred da posaljem pitanja a pre toga da kazem ko sam,odakle sam,ciji sam,iz koje sam stranke.....

Slobodan

pre 10 godina

Davno smo se umorili od Vučića. Nema više šta da kaže. Dovedite nekog pisca,nekog inteletualca, glumca, naučnika. Toga smo željni.Imaju oni šta da kažu, pa i o Vučiću ali Vučića nikako.

goran

pre 10 godina

Da li ce Olja smoci snage da Vucica otvoreno pita da li se ikada misli javno izvinuti gradjanima Srbije za onu pretstavu sa postavljanjem table "Bulevar Ratka Mladica", tj. da li je govorio istinu tada ili je govori sada, sada jer, kao sto rekoh on se ni no danas nije javno odrekao onoga sto je tada govorio

drena

pre 10 godina

Gledacemo jos dugo SNS na vlasti. EVO, Vucic je udovoljio svima i naprednjacima i opoziciji odlukom o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora, pa nek svako pokaze svoju snagu.

ignorisite ih vise, nisu dostojni paznje

pre 10 godina

Postovana Olja, ja zaista ne razumem zbog cega svim ovim bahatim politicarima ukazujete paznju i trosite svoje vreme na njihove prazne price?

Maxim

pre 10 godina

Nisam ni sumnj'o da će brže - bolje da se nacrta pred svaku kameru u svakoj emisiji.
Šteta što Olja nema oštrinu koja ju je krasila ranije...
Umorila se i ona od Vučićeve pameti i "prosvetljenja".

bankar

pre 10 godina

Mislim da SPS ni u jednom slucaju ne zasluzuje da bude deo Vlade ..Poslednjih 25 godina se oni na razlicite nacine provlace i zauzimaju najznacajnije pozicije u drzavi...

smeker

pre 10 godina

Uh kad se sav useceri i pocne monolog o postenju i moralu,pa pocne da se prenemaze kao da ce da se porodi.A mi kao u iscekivanju sta ce da kaze i kakva nas sudbina ceka jer ipak je on gospodar Vucic.Sta nas snadje ljudi moji,sta nam Boris i lopuze uradise da budemo ovako surovo kaznjeni.Cisto sumnjam da ce te objaviti ali ipak mozda jos nisu svi.......

ljubica

pre 10 godina

Najverovatnije Vucicu i nece trebati koalicioni partneri. Dugacak je red na rezervnoj klupi. Da li ce to ponovo biti socijalisti ili neko drugi manje je vazno.

novosadjanka

pre 10 godina

Čitava 2 sata za Vučića samog?! Zašto ne pozovete Djilasa i omogućite mu isto tako 2 sata? I, to baš sada kada počite predizborna kampanja. E, Olja, Olja...

Ja sam

pre 10 godina

Olja, probajte da ubedite Vucica da ostavi u sminkernici glumacku masku i zamolite ga da tokom intervjua ne spaja prste, pa da vidimo kakvi ce biti odgovori.
U protivnom, vec sada ih znamo.

smeker

pre 10 godina

Uh kad se sav useceri i pocne monolog o postenju i moralu,pa pocne da se prenemaze kao da ce da se porodi.A mi kao u iscekivanju sta ce da kaze i kakva nas sudbina ceka jer ipak je on gospodar Vucic.Sta nas snadje ljudi moji,sta nam Boris i lopuze uradise da budemo ovako surovo kaznjeni.Cisto sumnjam da ce te objaviti ali ipak mozda jos nisu svi.......

Ja sam

pre 10 godina

Olja, probajte da ubedite Vucica da ostavi u sminkernici glumacku masku i zamolite ga da tokom intervjua ne spaja prste, pa da vidimo kakvi ce biti odgovori.
U protivnom, vec sada ih znamo.

novosadjanka

pre 10 godina

Čitava 2 sata za Vučića samog?! Zašto ne pozovete Djilasa i omogućite mu isto tako 2 sata? I, to baš sada kada počite predizborna kampanja. E, Olja, Olja...

drena

pre 10 godina

Gledacemo jos dugo SNS na vlasti. EVO, Vucic je udovoljio svima i naprednjacima i opoziciji odlukom o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora, pa nek svako pokaze svoju snagu.

Maxim

pre 10 godina

Nisam ni sumnj'o da će brže - bolje da se nacrta pred svaku kameru u svakoj emisiji.
Šteta što Olja nema oštrinu koja ju je krasila ranije...
Umorila se i ona od Vučićeve pameti i "prosvetljenja".

Slobodan

pre 10 godina

Davno smo se umorili od Vučića. Nema više šta da kaže. Dovedite nekog pisca,nekog inteletualca, glumca, naučnika. Toga smo željni.Imaju oni šta da kažu, pa i o Vučiću ali Vučića nikako.

Deja

pre 10 godina

Neki su revoltirani saznanjem da će izbora verovatno biti, ali u Srbiji svako ima pravo da misli drugačije. Istina je da su izbore tražili i opozicija i stranke u vlasti i narod. Svi su imali neki jak razlog, a sada će imati i priliku da utvrde kako se kotiraju među biračima. Šta su pokazali pokazali su, nema popravnog.

corona

pre 10 godina

Imaćete Olja konačno najgledaniju emisiju "Utiska nedelje". Svi merači gledanosti će ovo potvrditi. Saznaćemo iz prve ruke sve ono zbog čega se ide na izbore.

goran

pre 10 godina

Da li ce Olja smoci snage da Vucica otvoreno pita da li se ikada misli javno izvinuti gradjanima Srbije za onu pretstavu sa postavljanjem table "Bulevar Ratka Mladica", tj. da li je govorio istinu tada ili je govori sada, sada jer, kao sto rekoh on se ni no danas nije javno odrekao onoga sto je tada govorio

ljubica

pre 10 godina

Najverovatnije Vucicu i nece trebati koalicioni partneri. Dugacak je red na rezervnoj klupi. Da li ce to ponovo biti socijalisti ili neko drugi manje je vazno.

teks

pre 10 godina

znaci sutra necu gledati utisak nedelje jer ne mogu da podnesem moralisanje ovog coveka jer ja pamtim devedesete i sta je ovaj tada radio ubedjen sam da necete objaviti komentar

bankar

pre 10 godina

Mislim da SPS ni u jednom slucaju ne zasluzuje da bude deo Vlade ..Poslednjih 25 godina se oni na razlicite nacine provlace i zauzimaju najznacajnije pozicije u drzavi...

ignorisite ih vise, nisu dostojni paznje

pre 10 godina

Postovana Olja, ja zaista ne razumem zbog cega svim ovim bahatim politicarima ukazujete paznju i trosite svoje vreme na njihove prazne price?

jegood

pre 10 godina

Ja bih pre pitala Olju Bećković zašto je otkazala gostovanje Saši Raduloviću. A što se tiče nepostojećih reformi o kojima već 2 godine priča Aleksandar Vučić, koliko mu je stalo do njih videlo se na primeru Zakona o radu i odnosu prema Saši Raduloviću..

Aufiderzen

pre 10 godina

Ja stvarno vise tog Vucica ne mogu da slusam. Svaki dan je na svim vestima. Ona fejk finoca, smirenost i gestikulacije su mi pocele zesce ici na zivce. Pogotovo kad znam kako se ponasao pre nekoliko godina. I sad treba da ga slusam dva sata?!

nesha

pre 10 godina

@Stepa
"A hoce li stvarno biti uzivo?Odistinski,ne kobijagi"

Pa uvek je uzivo, sta pricas?
Kako si molim te mislio da je "kobajagi" uzivo kada se ljudi javljaju direktno u program. Imao si cak primer politicara koji su se javljali direktno iznervirani onim sto se pricalo o njima (batic, covic...). Pa kada su izbori gosti pricaju o najnaovijim upravo pristiglim rezultatima.
Ti si ocigledno neki kojima je sve jedna velika zavera

Andjelka

pre 10 godina

nećemo čuti ništa što već ne znamo. ekonomski rast, stabilan dinar, evropske integracije, borba sa kriminalom... kolektivno ludilo! mladi odlaze, sve se lošije živi, on i dalje priča bajke...

kosmajacsale

pre 10 godina

Da je srece pa da ga olja pita ( sto se nece desiti naravno) ko pokrade izbore, gde je 10 milijardi godisnje investicija, gde je seik sa navodnjavanjem pola srbije, gde je kanal, gde je agencija za brze odogovore, gde su smenjeni direktori iz sns, ko je osudjen u njegovoj cuvenoj borbi protiv korupcije, da li je ukinuo 80 agencija koje je najavio, zasto se pozaposljavalo sve zivo iz sns u drzvana preduzeca,zasto su plate manje, posla nigde ( nikad vise nisam cuo da ljudi odlaze , za neke jos neverujem) za vece cene poreze, i da kaze zasto je do pre 5 dana bio protiv izbora i pricao d aih nece biti a znao je da hoce. posle ako ostane vremena neka prica bajke

Krilati delfin

pre 10 godina

Molio bih gđu Olju da se fokusira na sadašnjost i istoriju ove vlade. Nemojte upasti u zamku da se priča slatkorečivo o budućnosti i obećavaju razni projekti i tome slično. Neka se podvuče crta! Pretresite sve što je urađeno ili nije urađeno. Budućnost ostavite za izbornu kampanju kojom će nam se ispirati um narednih 45 dana. Vaša novinarska oštrica može jedino da pogodi ono što je bilo ili ono što jeste upravo. Uzaludno je bacati vreme na priče o budućnosti. Neka lajt motiv emisije bude "dela a ne reči!. Hvala

pitac

pre 10 godina

Pitajte AV sta bi sa obecanjem da ce vratiti nivo aflatoksina na 0.05 u roku od 15 dana, sa kancelarijom za brze odgovore, 100 milijardi obecanih investicija, ispitivanjem diplome T Nikolica, aferom o pokradenim izborima,...

pametna olja

pre 10 godina

zna olja koga treba da dovede u emisiju da bi parametri gledanosti buknuli :) jedva cekam i ne sumnjam da ce vucic mnogo toga da kaze sto narod treba da cuje iz prve ruke

vlada

pre 10 godina

Olja znamd a ne čitate ove kometare ali ajde možda i pročitate pa zato jedna sugestija.

Od Vučka već znamo šta nam sledi, većina ljdi u srbiji koja inače gleda Utisak nedelje neće ni gledati UN kada u njemu gostuje Vučiće, jer svi već znamo da ćete pokušati da ga pitate sve i svašta a da će on vešto da izbegne svako vaše pitanje i da Vam uzvrati sa nekakvom prežvakanom demagogijom i kontra pitanjima "a sad Vi meni recite zašto....?"

Ono što bi bilo puno zanimljivije svima jeste kontraverzni ministar radulović, sa još kontraverznijim zakonom i ostavkom!

Ako ne ove nedelje, voleli bi da vidimo Radulovića sledeće nedelje u Utisku nedeje!
Hvala Olja!

луди демократа

pre 10 godina

Шта ми вреди да пишем кад поред оволиких негативних коментара мој нећете пустити јер ћу бранити Вучића а такве коментаре ви не пуштате.

Cobra

pre 10 godina

Olja,mogli ste nekog iz opozicije da zovete,a ne samo Vučića,pošto ga ionako gledamo svaki dan.
Nego,šta bi sa džakovima glasačkih listića,da li je konačno otkrio ko je to uradi ili je sve to bila nameštaljka,kako bi Toma pobedio na izborima???

Del Boy

pre 10 godina

Ugasite ovu emisiju, više nema svrhe slušati voditeljku koju je pregazilo vreme. Samo senzacionalizam i tračevi, svako pravo pitanje je umrlo koš pre desetak godina...

Dve hiljade puta i godina, siguran

pre 10 godina

Opet Vucic? Neka, hvala. Bio je pre koju nedelju i nije odusevio. Smatracu da je razlog njegovog gostovanja unutarpartijske prirode. Vise bih voleo da vidim Radulovica u emisiji nego Vucica. Prosli put sam stekao utisak da to ipak tako mora. Da citiram KKN: "Proci ce i njihovo".

ЈОКС

pre 10 godina

..неће га питати ни - шта би са предизборним обећањем - новим изборним законом и смањењем броја посланика.. у првим месецима власти су се крили иза наводно тешке - промене Устава..потом, јадни народ је заборавио..

nesha

pre 10 godina

i deder vucicu malo da odgovaras na pitanja a ne da uzimas zasluge za sve sto je dobro a drugi su krivi za sve sto je nepopularno. pre izbora da kazes da li ce buduci zakon o radu da bude katastrofalan po radnika a dobar za kapitalistu. a ne kada te izglasamo onda da nas pokopas. sve sto je nepopularno si ostavio za posle izbora. kazi unapred sta nas ceka ako ti pobedis.

tt

pre 10 godina

Postovana Olja, pitajte gosta da li je istina da funkcioner u upravi grada Beograda (do skora DSovac a sada SNSovac) trazi od direktora beogradskih zravstvenih ustanova da predju u clanstvo SNS uz pretnju smenom (I da su pojedini poslusali). Da li ce taj funkcioner svezi SNSovac partijskom pripadnoscu pokusati da zataska nezakonito poslovanje pojedinih sada bivsih direktora u zdravstvu Beograd I tako pokusati da zastiti i sebe? Da li gospodin Vucic ciju borbu protiv kriminala cenim zna sta ljudi ispod njega rade u njegovo ime i u ime stranke?

NS

pre 10 godina

Ja tog narcisa i hohstaplera veceras gledati necu! Starija sam osoba, pa mi zdravlje ne dopusta dizanje pèritiska! A to mi se desi kada mu vidim fotografiju, sa tonom povracam!!!

Biljana Novi Sad

pre 10 godina

Znaci, propustam ovu epizodu. Steta. Ne mozes ga vise ni gledati ni slusati! A tek kad pocnu gledaoci da se ukljucuju u emisiju, pa krenu obozavaoci naprednjaka sa hvaljenjem...

Aman!

pre 10 godina

Još samo da ujutru otvorim paštetu, i da iz nje iskoči Vučić...
Smučio mi se i Vučić, i ovi njegovi retardi koji zagađuju internet copy/paste komentarima kao da ih iko čita i ozbiljno shvata, i B92 sajt koji na dnevnoj bazi objavi bar 10 Vučićevih izjava (izjave nisu vesti!!), fotografija, dubokoumnih misli, i tviter štucanja. DOSTA BRE VIŠE!!

Novi Sad

pre 10 godina

Kako otrcano! Opet Vučić. Ni McDonalds nema toliko reklama za svoje proizvode. I opet isto: "Ako pitate mene, ja ću to da vam objasnim..." Kao, mi smo retardirani a on je posisao svu pamet. Ali fakat, generalno Srbi boluju od amnezije (gubitak pamćenja). Zaboravili su sva dostignuća kada je Vučić bio vuk u Radikalnoj stranci. Zaboravili su malverzacije Radikalne stranke Maje Gojković i nove autobuske stanice u Novom Sadu...

Djoka

pre 10 godina

Uz svu najbolju Potpredsednikovu volju, te uprkos jednoj sustinskoj, temeljitoj i znalacki izvedenoj rekonstrukciji vlade, koja nije trajala ni jedan dan duze od pet meseci, Potpredsednik nazalost nije uspeo da sprovede u zivot ni jednu jedinu od svojih plemenitih, mudrih namera; zato cemo njegov izbor za Predsednika vlade pozdraviti uglas svi kao jedan, buduci da ce bez sumnje pozitivan ishod novih izbora znaciti nista manje od jedne neopisive, neogranicene kolicine kolektivne srece koju ce potom pratiti ljubav, blagostanje i katarza koje nas narod vec dugo ceka kao ozebao sunce. Aleksandar Vuckovic, konacno u ulozi Predsednika srpske vlade - pa zar je moguce uopste zamisliti vecu srecu u zivotu jedne nacije, i kako je moguce da je napaceni srpski narod tako brzo mogao da zaboravi ulogu zlobe milosevica u svetskoj istoriji te sve blagodeti njegovog kulta licnosti?

Clementine

pre 10 godina

Pravi razlog, prvi i jedini razlog raspisivanja izbora je slušanje volje naroda, kao što svako normalno demokratsko društvo radi. To što ds diskredituje ove događaje na to da li postoji ili ne postoji pravi razlog je upravo problem ds-a, i u njihovom ne prihvatanju onoga što im stoji u imenu. Demokrate protiv demokratije, to samo u Srbiji ima.

Stepa

pre 10 godina

A hoce li stvarno biti uzivo?Odistinski,ne kobijagi.Rado bi ppv-u postavio par pitanja,pa sta kosta da kosta,mislim na telefonski racun.Ili moram unapred da posaljem pitanja a pre toga da kazem ko sam,odakle sam,ciji sam,iz koje sam stranke.....

Vesna Batalov

pre 10 godina

Izboriiii opet dokle vise . Koliko sada para opet? Ja kao i mnogi drugi ne mogu da skupim pare za operaciju sinu znam mozda smo i mi nekom dosadili ali mislim da su izbori nepotrebni kakvi jos dokazi trebaju ko je bolji ko nije dajte ljudi da zivimo prestanite ko je u kojoj fotelji BAS ME BRIGA. Hoceli doci kraj ovom praznom zivotu.

Hmmmm

pre 10 godina

Zbog zega ne objavljujete negativne komentare !!! Da pokusam opet , Ko ce biti PPV u sledecoj vladi?,Ko ce provjeriti istini o vikendicama ? Ukradenim listicima i hoce li ih biti i na ovim izborima ? Nemocna ministarka ostaje?Fudbalski Manager novi ministar? Trovaci Bacevic i Knezevic opet tu? I na kraju ponogu sto se ozeni u mraku ??!! Eto za pocetak toliko ....

Tom Sojer

pre 10 godina

Voleo bi da pita PPV, kada će DS završiti na sudu zbog kradje na zadnjim izborima, ili je ono mahanje djakova Vučića i Tomislava pred Skupštinom bila samo šou?
A drugo pitanje bi bilo, gde su onih 100 milijardi stranih investicija ako SNS pobedi na izborima?

mozaks

pre 10 godina

kako u komentaru rece,dali ce Vucic uzeti nekog drugog u koaliciju,umesto Sps.a...treba prvo dobiti izbore.ili je ovo recenica koja je izletela,nesmotreno,da su izbori vec namesteni,pokradeni.dali ce se sad pojaviti oni dzakovi listica?jer ce SnS trebati,da bi opravdali ovu izgovorenu recenicu??

I ja bih da pitam

pre 10 godina

pitac

Ja bih dodao i TV pretplata??Pa onda Luka Bojovic?Pa onda fabrika cipova,pa onda namenska industrija,pa onda AlDahra i poljoprvredni kombinati, zemljiste, navodnjavanje, fabrika stocne hrane

Ćuprija(menjaj sistem)

pre 10 godina

Nema Srbiji bolje.U službenom gl.opštine Ćuprija izašao spisak radnih mesta.Koja su to smešna radna mesta a sve koeficijenti ubi bože.Matičari venčavaju po 1-2 slučajeva mesečno seoski a upis u knjigu se vrši u gradu.HOĆU REĆI IMAJU POSAO AKTIVNO 1(JEDAN)SAT DNEVNO a vidite koje troškove prave.
Матичар-Шеф месне канцеларије
Број извршилаца: 11
Опис послова радног места:
Обавља послове из надлежности матичара, а у складу са Законом, (води матичне књиге, књиге рођених, венчаних и умрлих), стара се о њиховој ажурности, издаје изводе из истих, доставља статистичке и друге извештаје надлежном органу управе, пружа помоћ месним заједницама, врши послове достављања аката за своје подручје, као и друге послове у складу са законом. У обавези је да прати прописе и измене прописа, дужан је да се стручно усавршава у складу са потребама и захтевима радног места, одговоран је за законитост послова које обавља, за свој рад одговоран је шефу одсека, начелнику одељења и начелнику општинске управе. Услови за обављање послова: Високо образовање стечено на студијама VII степена (дипломске академске студије-мастер, специјалистичке академске студије, специјалистичке струковне студије) у образовно научном пољу друштевно хуманистичких наука, односно на основним студијама у трајању од најмање 4 године друштвеног смера, 1 година радног искуства, положен посебан стручни испит за матичара, овлашћење за обављање послова матичара и положен стручни испит за рад у органима државне управе.

strsljen

pre 10 godina

Pitajte ga kad ce se Dare i Mare vratiti na radio, nema sta da se slusa ujutru..
A da to je vaš radio, znači ništa od mog komentara.. al dobro, može bar da se odgleda na b92 veceras jedna srceparajuća sapunica puna "samokritike".. ne trebaju izbori - trebaju izbori (pre su bili skupi, a sad smo se obogatili pa su jeftini), ne Evropi - da Evropi (evoluirali smo, pa progledasmo)...i tako u krug..samo zadaj temu, ubaci novčić i krećemo "sinji tiću".. videćamo da li će Olja spremiti konkretna pitanja ili se novinarstvo u Srbiji vratilo u prošli vek kad je PPV upravljao informacijama, pa ćemo večeras da gledamo predizborni program: smanjena nezaposlenost (bez pitanja novinara a da nije u pitanju stranačko zapošljavanje u javnim preduzećima na grbaču nas manjine koji rmbačimo), povećanje izvoza (bez pitanja novinara, a da nije u pitanju Fijat koji je došao tu ko zna čijom zaslugom, svakako ne vašom)... i td i td..

Student iz inostranstva

pre 10 godina

Molim da se jedini covek, koji stoji iza svojih reci i dela, gospodin Radulovic pozove u emisiju. Imas sam cast da prisustvujem Serbia Investment Day-u u Londonu pre par meseci i vec tada je bilo jasno da je doticni 'anomalija' u moru manipulatora na nasoj politickoj sceni. Dostojanstven i prevashodno branitelj interesa Srbije je doveden u beznadje! Dosta vise da 'dva losa ubiju Milosa'! Gradjani hoce da vide Radulovica!

Mama

pre 10 godina

Sta ce biti sa zakonom o radu? Verujem da uoci izbora planira da da neki politicki odgovor, koji ce mu obezbediti i glasove poslodavaca i glasove sindikata, alu trebalobi ga naterati da s opredeli i jasno kaze ljudima u kom smeru planira da ide srpska privreda

Gledam Utisak

pre 10 godina

I ja cu opet da ponovim komentar

Plasim se da u jednoj prostoriji podignem nesto da ne izleti Vucic. Svaki dan na raznim TV-ima od Vucica,plavuse,predsednika prlamenta ne moze da se zivi.Zgadio mi se medijskiprostor

Vecreas ce Vucic da kaze da njemu nije do vlasti. Ako ima bolji neka izvoli. Nece biti da je tako.Da li ce i u narednoj vladi biti mesto Prvog potpredsednika ili je samo bilo potrebno u ovoj da se da na znacaju Vucicu. Da li cei sada da uvuce Velju, Vulina, Draskovica, Rasima.i LDP da kaze kako je to siroki konsenzus.Zasto ne izadje samostalno na izbore kada vec ima toliku podrsku.I opet ce prica oko borbe protiv korupcije kriminala i naravno Beograd grad na vodi i finansijerima iz Emirata

Novosadjani

pre 10 godina

Sto se tice izbora unutar SNS, ako vec moraju negde da udenu i ''njihovu Maju'' onda je najbolje da je kandiduju za direktora nove autobuske stanice u Novom Sadu. Svaki drugi predlog ili odluka kojom bi navedena dama mozda bilo visoko pozicionirana u stranci je dokaz da Vucic najvise nesposobnih i krivih vidi u drugim strankama a da ono sto mu je najblize oku nece da vidi. Ako odluci drugacije onda je to direktno ismevanje novosadjana koji bi trebali u tom slucaju bojkotovati SNS. I da se reazumemo, nisam ja ni za kakvu zutu opciju sve koja godinama vlada u Vojvodini, vec sam za to da se svi koji ostete gradjane gone po zakonu i kaznjavaju a ne nagradjuju, ili nam prkose izjavama kako ce oni biti ministri kada Vucic postane premijer. Bezobrazno i nedopustivo. I svakako kaznjivo, bar na izborima.

dusan

pre 10 godina

Olja, imamo li nekog još? On je zaista postao neko na koga nezavisni novinari ne treba da se "lepe".Jedino da ga pitaš kako je uspeo da tako brzo transformiše.On kad aterira a mislim da će brzo biće bolno.Dajte intelektualce, dajte Kustu i njemu slične.Dajte nekoga ko ima sta da kaže.Ovo je katastrofa, zaludjivanje.Ja polako brišem prašinu sa Slobine slike.

Nikola

pre 10 godina

Hoce li ga Olja pitati da konacno kaze gde se 2 godine denuse glasacki listici od proslih izbora ili ih sacuvase i za ove predstojece a od kancelarije za brze odgovore postade kancelarija za OBMANE.

Zoran

pre 10 godina

Interesuje me da li prestanak emitovanja emisija na B92 (Razgibavanje a bogami vidim da nema više ni Kesićevih 24 minuta) ima ikakve veze sa njihovim komentarisanjem Vučićeve politike a možda i nečega iz privatnog života (što i nije tako nebitno - mislim na razvod i slične stvari iz života PRVOG čoveka srpske politike).
Interesuje me takođe da Vi Olja imate "petlju" da ga tako nešto pitatte. Inače mislim da Vam petlji ne nedostaje!!

KRAJNJE - JE - VREME - DOSLO

pre 10 godina

Mislim da ce voditeljka Olja Beckovic veceras pokusati da u prvom minutu prekine Aleksandra Vucica, dok ce mu pitanje postavljati najmanje po pet minuta. Ali se nadam da joj Aleksandar Vucic to nece dozvoliti. Mislim da uredjivacka politika mora da se menja, kada je u pitanju voditelj ukoliko je ne zamene gledanost emisije ce drasticno opasti, ili se pozvani gosti nece odazvati pozivu. Tu ce stetu imati gradjani Srbije, o tom treba da se vodi racuna, jer dosta nam je slusati Olju Beckovic koja misli da je emisija Utisak nedelje zbog nje gledan vec na protiv sto gradjani zele da cuju kako se ko ponasa.

Draganabrankov

pre 10 godina

Draga Olja posto se tesko dobija veza utoku emisije od naprednjaka htela sam da kazem kako me je ponovo sramota zemlje u kojoj zivim! Taj recnik koji Vucic koristi vredja um "istorijski" "prvi put" To samohvalisanje,intrige ! Dosetili se da potpisu Briselski sporazum!Pa to je jedino i ostalo!Nema Haskih optuzenika Oprihodovali su sve sto su drugi uradili sve vicuci "Drste lopova" Strasno!Nas ni bobardovanje nije opametilo ! Dok su Nikolic,Vucic,jorgovanka uzimali stanove nama su bombe letele Mijac je upravu "ne pise nam se dobro Ipak se u Vojvodini malo lakse dise.Izes zemlju od koje i deca beze od novog Milosevica Vama Olja svaka cast i B92 Pozdrav Verni gledalac

novosadjanka

pre 10 godina

Čitava 2 sata za Vučića samog?! Zašto ne pozovete Djilasa i omogućite mu isto tako 2 sata? I, to baš sada kada počite predizborna kampanja. E, Olja, Olja...

Biljana Novi Sad

pre 10 godina

Znaci, propustam ovu epizodu. Steta. Ne mozes ga vise ni gledati ni slusati! A tek kad pocnu gledaoci da se ukljucuju u emisiju, pa krenu obozavaoci naprednjaka sa hvaljenjem...

smeker

pre 10 godina

Uh kad se sav useceri i pocne monolog o postenju i moralu,pa pocne da se prenemaze kao da ce da se porodi.A mi kao u iscekivanju sta ce da kaze i kakva nas sudbina ceka jer ipak je on gospodar Vucic.Sta nas snadje ljudi moji,sta nam Boris i lopuze uradise da budemo ovako surovo kaznjeni.Cisto sumnjam da ce te objaviti ali ipak mozda jos nisu svi.......

Ja sam

pre 10 godina

Olja, probajte da ubedite Vucica da ostavi u sminkernici glumacku masku i zamolite ga da tokom intervjua ne spaja prste, pa da vidimo kakvi ce biti odgovori.
U protivnom, vec sada ih znamo.

Maxim

pre 10 godina

Nisam ni sumnj'o da će brže - bolje da se nacrta pred svaku kameru u svakoj emisiji.
Šteta što Olja nema oštrinu koja ju je krasila ranije...
Umorila se i ona od Vučićeve pameti i "prosvetljenja".

jegood

pre 10 godina

Ja bih pre pitala Olju Bećković zašto je otkazala gostovanje Saši Raduloviću. A što se tiče nepostojećih reformi o kojima već 2 godine priča Aleksandar Vučić, koliko mu je stalo do njih videlo se na primeru Zakona o radu i odnosu prema Saši Raduloviću..

Slobodan

pre 10 godina

Davno smo se umorili od Vučića. Nema više šta da kaže. Dovedite nekog pisca,nekog inteletualca, glumca, naučnika. Toga smo željni.Imaju oni šta da kažu, pa i o Vučiću ali Vučića nikako.

ignorisite ih vise, nisu dostojni paznje

pre 10 godina

Postovana Olja, ja zaista ne razumem zbog cega svim ovim bahatim politicarima ukazujete paznju i trosite svoje vreme na njihove prazne price?

goran

pre 10 godina

Da li ce Olja smoci snage da Vucica otvoreno pita da li se ikada misli javno izvinuti gradjanima Srbije za onu pretstavu sa postavljanjem table "Bulevar Ratka Mladica", tj. da li je govorio istinu tada ili je govori sada, sada jer, kao sto rekoh on se ni no danas nije javno odrekao onoga sto je tada govorio

teks

pre 10 godina

znaci sutra necu gledati utisak nedelje jer ne mogu da podnesem moralisanje ovog coveka jer ja pamtim devedesete i sta je ovaj tada radio ubedjen sam da necete objaviti komentar

Aufiderzen

pre 10 godina

Ja stvarno vise tog Vucica ne mogu da slusam. Svaki dan je na svim vestima. Ona fejk finoca, smirenost i gestikulacije su mi pocele zesce ici na zivce. Pogotovo kad znam kako se ponasao pre nekoliko godina. I sad treba da ga slusam dva sata?!

Krilati delfin

pre 10 godina

Molio bih gđu Olju da se fokusira na sadašnjost i istoriju ove vlade. Nemojte upasti u zamku da se priča slatkorečivo o budućnosti i obećavaju razni projekti i tome slično. Neka se podvuče crta! Pretresite sve što je urađeno ili nije urađeno. Budućnost ostavite za izbornu kampanju kojom će nam se ispirati um narednih 45 dana. Vaša novinarska oštrica može jedino da pogodi ono što je bilo ili ono što jeste upravo. Uzaludno je bacati vreme na priče o budućnosti. Neka lajt motiv emisije bude "dela a ne reči!. Hvala

Djoka

pre 10 godina

Uz svu najbolju Potpredsednikovu volju, te uprkos jednoj sustinskoj, temeljitoj i znalacki izvedenoj rekonstrukciji vlade, koja nije trajala ni jedan dan duze od pet meseci, Potpredsednik nazalost nije uspeo da sprovede u zivot ni jednu jedinu od svojih plemenitih, mudrih namera; zato cemo njegov izbor za Predsednika vlade pozdraviti uglas svi kao jedan, buduci da ce bez sumnje pozitivan ishod novih izbora znaciti nista manje od jedne neopisive, neogranicene kolicine kolektivne srece koju ce potom pratiti ljubav, blagostanje i katarza koje nas narod vec dugo ceka kao ozebao sunce. Aleksandar Vuckovic, konacno u ulozi Predsednika srpske vlade - pa zar je moguce uopste zamisliti vecu srecu u zivotu jedne nacije, i kako je moguce da je napaceni srpski narod tako brzo mogao da zaboravi ulogu zlobe milosevica u svetskoj istoriji te sve blagodeti njegovog kulta licnosti?

Cobra

pre 10 godina

Olja,mogli ste nekog iz opozicije da zovete,a ne samo Vučića,pošto ga ionako gledamo svaki dan.
Nego,šta bi sa džakovima glasačkih listića,da li je konačno otkrio ko je to uradi ili je sve to bila nameštaljka,kako bi Toma pobedio na izborima???

NS

pre 10 godina

Ja tog narcisa i hohstaplera veceras gledati necu! Starija sam osoba, pa mi zdravlje ne dopusta dizanje pèritiska! A to mi se desi kada mu vidim fotografiju, sa tonom povracam!!!

Aman!

pre 10 godina

Još samo da ujutru otvorim paštetu, i da iz nje iskoči Vučić...
Smučio mi se i Vučić, i ovi njegovi retardi koji zagađuju internet copy/paste komentarima kao da ih iko čita i ozbiljno shvata, i B92 sajt koji na dnevnoj bazi objavi bar 10 Vučićevih izjava (izjave nisu vesti!!), fotografija, dubokoumnih misli, i tviter štucanja. DOSTA BRE VIŠE!!

Hmmmm

pre 10 godina

Zbog zega ne objavljujete negativne komentare !!! Da pokusam opet , Ko ce biti PPV u sledecoj vladi?,Ko ce provjeriti istini o vikendicama ? Ukradenim listicima i hoce li ih biti i na ovim izborima ? Nemocna ministarka ostaje?Fudbalski Manager novi ministar? Trovaci Bacevic i Knezevic opet tu? I na kraju ponogu sto se ozeni u mraku ??!! Eto za pocetak toliko ....

pitac

pre 10 godina

Pitajte AV sta bi sa obecanjem da ce vratiti nivo aflatoksina na 0.05 u roku od 15 dana, sa kancelarijom za brze odgovore, 100 milijardi obecanih investicija, ispitivanjem diplome T Nikolica, aferom o pokradenim izborima,...

Andjelka

pre 10 godina

nećemo čuti ništa što već ne znamo. ekonomski rast, stabilan dinar, evropske integracije, borba sa kriminalom... kolektivno ludilo! mladi odlaze, sve se lošije živi, on i dalje priča bajke...

ЈОКС

pre 10 godina

..неће га питати ни - шта би са предизборним обећањем - новим изборним законом и смањењем броја посланика.. у првим месецима власти су се крили иза наводно тешке - промене Устава..потом, јадни народ је заборавио..

vlada

pre 10 godina

Olja znamd a ne čitate ove kometare ali ajde možda i pročitate pa zato jedna sugestija.

Od Vučka već znamo šta nam sledi, većina ljdi u srbiji koja inače gleda Utisak nedelje neće ni gledati UN kada u njemu gostuje Vučiće, jer svi već znamo da ćete pokušati da ga pitate sve i svašta a da će on vešto da izbegne svako vaše pitanje i da Vam uzvrati sa nekakvom prežvakanom demagogijom i kontra pitanjima "a sad Vi meni recite zašto....?"

Ono što bi bilo puno zanimljivije svima jeste kontraverzni ministar radulović, sa još kontraverznijim zakonom i ostavkom!

Ako ne ove nedelje, voleli bi da vidimo Radulovića sledeće nedelje u Utisku nedeje!
Hvala Olja!

Novi Sad

pre 10 godina

Kako otrcano! Opet Vučić. Ni McDonalds nema toliko reklama za svoje proizvode. I opet isto: "Ako pitate mene, ja ću to da vam objasnim..." Kao, mi smo retardirani a on je posisao svu pamet. Ali fakat, generalno Srbi boluju od amnezije (gubitak pamćenja). Zaboravili su sva dostignuća kada je Vučić bio vuk u Radikalnoj stranci. Zaboravili su malverzacije Radikalne stranke Maje Gojković i nove autobuske stanice u Novom Sadu...

nesha

pre 10 godina

i deder vucicu malo da odgovaras na pitanja a ne da uzimas zasluge za sve sto je dobro a drugi su krivi za sve sto je nepopularno. pre izbora da kazes da li ce buduci zakon o radu da bude katastrofalan po radnika a dobar za kapitalistu. a ne kada te izglasamo onda da nas pokopas. sve sto je nepopularno si ostavio za posle izbora. kazi unapred sta nas ceka ako ti pobedis.

mozaks

pre 10 godina

kako u komentaru rece,dali ce Vucic uzeti nekog drugog u koaliciju,umesto Sps.a...treba prvo dobiti izbore.ili je ovo recenica koja je izletela,nesmotreno,da su izbori vec namesteni,pokradeni.dali ce se sad pojaviti oni dzakovi listica?jer ce SnS trebati,da bi opravdali ovu izgovorenu recenicu??

Vesna Batalov

pre 10 godina

Izboriiii opet dokle vise . Koliko sada para opet? Ja kao i mnogi drugi ne mogu da skupim pare za operaciju sinu znam mozda smo i mi nekom dosadili ali mislim da su izbori nepotrebni kakvi jos dokazi trebaju ko je bolji ko nije dajte ljudi da zivimo prestanite ko je u kojoj fotelji BAS ME BRIGA. Hoceli doci kraj ovom praznom zivotu.

kosmajacsale

pre 10 godina

Da je srece pa da ga olja pita ( sto se nece desiti naravno) ko pokrade izbore, gde je 10 milijardi godisnje investicija, gde je seik sa navodnjavanjem pola srbije, gde je kanal, gde je agencija za brze odogovore, gde su smenjeni direktori iz sns, ko je osudjen u njegovoj cuvenoj borbi protiv korupcije, da li je ukinuo 80 agencija koje je najavio, zasto se pozaposljavalo sve zivo iz sns u drzvana preduzeca,zasto su plate manje, posla nigde ( nikad vise nisam cuo da ljudi odlaze , za neke jos neverujem) za vece cene poreze, i da kaze zasto je do pre 5 dana bio protiv izbora i pricao d aih nece biti a znao je da hoce. posle ako ostane vremena neka prica bajke

Del Boy

pre 10 godina

Ugasite ovu emisiju, više nema svrhe slušati voditeljku koju je pregazilo vreme. Samo senzacionalizam i tračevi, svako pravo pitanje je umrlo koš pre desetak godina...

Stepa

pre 10 godina

A hoce li stvarno biti uzivo?Odistinski,ne kobijagi.Rado bi ppv-u postavio par pitanja,pa sta kosta da kosta,mislim na telefonski racun.Ili moram unapred da posaljem pitanja a pre toga da kazem ko sam,odakle sam,ciji sam,iz koje sam stranke.....

I ja bih da pitam

pre 10 godina

pitac

Ja bih dodao i TV pretplata??Pa onda Luka Bojovic?Pa onda fabrika cipova,pa onda namenska industrija,pa onda AlDahra i poljoprvredni kombinati, zemljiste, navodnjavanje, fabrika stocne hrane

Tom Sojer

pre 10 godina

Voleo bi da pita PPV, kada će DS završiti na sudu zbog kradje na zadnjim izborima, ili je ono mahanje djakova Vučića i Tomislava pred Skupštinom bila samo šou?
A drugo pitanje bi bilo, gde su onih 100 milijardi stranih investicija ako SNS pobedi na izborima?

tt

pre 10 godina

Postovana Olja, pitajte gosta da li je istina da funkcioner u upravi grada Beograda (do skora DSovac a sada SNSovac) trazi od direktora beogradskih zravstvenih ustanova da predju u clanstvo SNS uz pretnju smenom (I da su pojedini poslusali). Da li ce taj funkcioner svezi SNSovac partijskom pripadnoscu pokusati da zataska nezakonito poslovanje pojedinih sada bivsih direktora u zdravstvu Beograd I tako pokusati da zastiti i sebe? Da li gospodin Vucic ciju borbu protiv kriminala cenim zna sta ljudi ispod njega rade u njegovo ime i u ime stranke?

Mama

pre 10 godina

Sta ce biti sa zakonom o radu? Verujem da uoci izbora planira da da neki politicki odgovor, koji ce mu obezbediti i glasove poslodavaca i glasove sindikata, alu trebalobi ga naterati da s opredeli i jasno kaze ljudima u kom smeru planira da ide srpska privreda

Gledam Utisak

pre 10 godina

I ja cu opet da ponovim komentar

Plasim se da u jednoj prostoriji podignem nesto da ne izleti Vucic. Svaki dan na raznim TV-ima od Vucica,plavuse,predsednika prlamenta ne moze da se zivi.Zgadio mi se medijskiprostor

Vecreas ce Vucic da kaze da njemu nije do vlasti. Ako ima bolji neka izvoli. Nece biti da je tako.Da li ce i u narednoj vladi biti mesto Prvog potpredsednika ili je samo bilo potrebno u ovoj da se da na znacaju Vucicu. Da li cei sada da uvuce Velju, Vulina, Draskovica, Rasima.i LDP da kaze kako je to siroki konsenzus.Zasto ne izadje samostalno na izbore kada vec ima toliku podrsku.I opet ce prica oko borbe protiv korupcije kriminala i naravno Beograd grad na vodi i finansijerima iz Emirata

Ćuprija(menjaj sistem)

pre 10 godina

Nema Srbiji bolje.U službenom gl.opštine Ćuprija izašao spisak radnih mesta.Koja su to smešna radna mesta a sve koeficijenti ubi bože.Matičari venčavaju po 1-2 slučajeva mesečno seoski a upis u knjigu se vrši u gradu.HOĆU REĆI IMAJU POSAO AKTIVNO 1(JEDAN)SAT DNEVNO a vidite koje troškove prave.
Матичар-Шеф месне канцеларије
Број извршилаца: 11
Опис послова радног места:
Обавља послове из надлежности матичара, а у складу са Законом, (води матичне књиге, књиге рођених, венчаних и умрлих), стара се о њиховој ажурности, издаје изводе из истих, доставља статистичке и друге извештаје надлежном органу управе, пружа помоћ месним заједницама, врши послове достављања аката за своје подручје, као и друге послове у складу са законом. У обавези је да прати прописе и измене прописа, дужан је да се стручно усавршава у складу са потребама и захтевима радног места, одговоран је за законитост послова које обавља, за свој рад одговоран је шефу одсека, начелнику одељења и начелнику општинске управе. Услови за обављање послова: Високо образовање стечено на студијама VII степена (дипломске академске студије-мастер, специјалистичке академске студије, специјалистичке струковне студије) у образовно научном пољу друштевно хуманистичких наука, односно на основним студијама у трајању од најмање 4 године друштвеног смера, 1 година радног искуства, положен посебан стручни испит за матичара, овлашћење за обављање послова матичара и положен стручни испит за рад у органима државне управе.

dusan

pre 10 godina

Olja, imamo li nekog još? On je zaista postao neko na koga nezavisni novinari ne treba da se "lepe".Jedino da ga pitaš kako je uspeo da tako brzo transformiše.On kad aterira a mislim da će brzo biće bolno.Dajte intelektualce, dajte Kustu i njemu slične.Dajte nekoga ko ima sta da kaže.Ovo je katastrofa, zaludjivanje.Ja polako brišem prašinu sa Slobine slike.

Dve hiljade puta i godina, siguran

pre 10 godina

Opet Vucic? Neka, hvala. Bio je pre koju nedelju i nije odusevio. Smatracu da je razlog njegovog gostovanja unutarpartijske prirode. Vise bih voleo da vidim Radulovica u emisiji nego Vucica. Prosli put sam stekao utisak da to ipak tako mora. Da citiram KKN: "Proci ce i njihovo".

strsljen

pre 10 godina

Pitajte ga kad ce se Dare i Mare vratiti na radio, nema sta da se slusa ujutru..
A da to je vaš radio, znači ništa od mog komentara.. al dobro, može bar da se odgleda na b92 veceras jedna srceparajuća sapunica puna "samokritike".. ne trebaju izbori - trebaju izbori (pre su bili skupi, a sad smo se obogatili pa su jeftini), ne Evropi - da Evropi (evoluirali smo, pa progledasmo)...i tako u krug..samo zadaj temu, ubaci novčić i krećemo "sinji tiću".. videćamo da li će Olja spremiti konkretna pitanja ili se novinarstvo u Srbiji vratilo u prošli vek kad je PPV upravljao informacijama, pa ćemo večeras da gledamo predizborni program: smanjena nezaposlenost (bez pitanja novinara a da nije u pitanju stranačko zapošljavanje u javnim preduzećima na grbaču nas manjine koji rmbačimo), povećanje izvoza (bez pitanja novinara, a da nije u pitanju Fijat koji je došao tu ko zna čijom zaslugom, svakako ne vašom)... i td i td..

Student iz inostranstva

pre 10 godina

Molim da se jedini covek, koji stoji iza svojih reci i dela, gospodin Radulovic pozove u emisiju. Imas sam cast da prisustvujem Serbia Investment Day-u u Londonu pre par meseci i vec tada je bilo jasno da je doticni 'anomalija' u moru manipulatora na nasoj politickoj sceni. Dostojanstven i prevashodno branitelj interesa Srbije je doveden u beznadje! Dosta vise da 'dva losa ubiju Milosa'! Gradjani hoce da vide Radulovica!

Zoran

pre 10 godina

Interesuje me da li prestanak emitovanja emisija na B92 (Razgibavanje a bogami vidim da nema više ni Kesićevih 24 minuta) ima ikakve veze sa njihovim komentarisanjem Vučićeve politike a možda i nečega iz privatnog života (što i nije tako nebitno - mislim na razvod i slične stvari iz života PRVOG čoveka srpske politike).
Interesuje me takođe da Vi Olja imate "petlju" da ga tako nešto pitatte. Inače mislim da Vam petlji ne nedostaje!!

Nikola

pre 10 godina

Hoce li ga Olja pitati da konacno kaze gde se 2 godine denuse glasacki listici od proslih izbora ili ih sacuvase i za ove predstojece a od kancelarije za brze odgovore postade kancelarija za OBMANE.

Novosadjani

pre 10 godina

Sto se tice izbora unutar SNS, ako vec moraju negde da udenu i ''njihovu Maju'' onda je najbolje da je kandiduju za direktora nove autobuske stanice u Novom Sadu. Svaki drugi predlog ili odluka kojom bi navedena dama mozda bilo visoko pozicionirana u stranci je dokaz da Vucic najvise nesposobnih i krivih vidi u drugim strankama a da ono sto mu je najblize oku nece da vidi. Ako odluci drugacije onda je to direktno ismevanje novosadjana koji bi trebali u tom slucaju bojkotovati SNS. I da se reazumemo, nisam ja ni za kakvu zutu opciju sve koja godinama vlada u Vojvodini, vec sam za to da se svi koji ostete gradjane gone po zakonu i kaznjavaju a ne nagradjuju, ili nam prkose izjavama kako ce oni biti ministri kada Vucic postane premijer. Bezobrazno i nedopustivo. I svakako kaznjivo, bar na izborima.

drena

pre 10 godina

Gledacemo jos dugo SNS na vlasti. EVO, Vucic je udovoljio svima i naprednjacima i opoziciji odlukom o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora, pa nek svako pokaze svoju snagu.

луди демократа

pre 10 godina

Шта ми вреди да пишем кад поред оволиких негативних коментара мој нећете пустити јер ћу бранити Вучића а такве коментаре ви не пуштате.

pametna olja

pre 10 godina

zna olja koga treba da dovede u emisiju da bi parametri gledanosti buknuli :) jedva cekam i ne sumnjam da ce vucic mnogo toga da kaze sto narod treba da cuje iz prve ruke

corona

pre 10 godina

Imaćete Olja konačno najgledaniju emisiju "Utiska nedelje". Svi merači gledanosti će ovo potvrditi. Saznaćemo iz prve ruke sve ono zbog čega se ide na izbore.

Deja

pre 10 godina

Neki su revoltirani saznanjem da će izbora verovatno biti, ali u Srbiji svako ima pravo da misli drugačije. Istina je da su izbore tražili i opozicija i stranke u vlasti i narod. Svi su imali neki jak razlog, a sada će imati i priliku da utvrde kako se kotiraju među biračima. Šta su pokazali pokazali su, nema popravnog.

ljubica

pre 10 godina

Najverovatnije Vucicu i nece trebati koalicioni partneri. Dugacak je red na rezervnoj klupi. Da li ce to ponovo biti socijalisti ili neko drugi manje je vazno.

nesha

pre 10 godina

@Stepa
"A hoce li stvarno biti uzivo?Odistinski,ne kobijagi"

Pa uvek je uzivo, sta pricas?
Kako si molim te mislio da je "kobajagi" uzivo kada se ljudi javljaju direktno u program. Imao si cak primer politicara koji su se javljali direktno iznervirani onim sto se pricalo o njima (batic, covic...). Pa kada su izbori gosti pricaju o najnaovijim upravo pristiglim rezultatima.
Ti si ocigledno neki kojima je sve jedna velika zavera

bankar

pre 10 godina

Mislim da SPS ni u jednom slucaju ne zasluzuje da bude deo Vlade ..Poslednjih 25 godina se oni na razlicite nacine provlace i zauzimaju najznacajnije pozicije u drzavi...

Clementine

pre 10 godina

Pravi razlog, prvi i jedini razlog raspisivanja izbora je slušanje volje naroda, kao što svako normalno demokratsko društvo radi. To što ds diskredituje ove događaje na to da li postoji ili ne postoji pravi razlog je upravo problem ds-a, i u njihovom ne prihvatanju onoga što im stoji u imenu. Demokrate protiv demokratije, to samo u Srbiji ima.

Draganabrankov

pre 10 godina

Draga Olja posto se tesko dobija veza utoku emisije od naprednjaka htela sam da kazem kako me je ponovo sramota zemlje u kojoj zivim! Taj recnik koji Vucic koristi vredja um "istorijski" "prvi put" To samohvalisanje,intrige ! Dosetili se da potpisu Briselski sporazum!Pa to je jedino i ostalo!Nema Haskih optuzenika Oprihodovali su sve sto su drugi uradili sve vicuci "Drste lopova" Strasno!Nas ni bobardovanje nije opametilo ! Dok su Nikolic,Vucic,jorgovanka uzimali stanove nama su bombe letele Mijac je upravu "ne pise nam se dobro Ipak se u Vojvodini malo lakse dise.Izes zemlju od koje i deca beze od novog Milosevica Vama Olja svaka cast i B92 Pozdrav Verni gledalac

KRAJNJE - JE - VREME - DOSLO

pre 10 godina

Mislim da ce voditeljka Olja Beckovic veceras pokusati da u prvom minutu prekine Aleksandra Vucica, dok ce mu pitanje postavljati najmanje po pet minuta. Ali se nadam da joj Aleksandar Vucic to nece dozvoliti. Mislim da uredjivacka politika mora da se menja, kada je u pitanju voditelj ukoliko je ne zamene gledanost emisije ce drasticno opasti, ili se pozvani gosti nece odazvati pozivu. Tu ce stetu imati gradjani Srbije, o tom treba da se vodi racuna, jer dosta nam je slusati Olju Beckovic koja misli da je emisija Utisak nedelje zbog nje gledan vec na protiv sto gradjani zele da cuju kako se ko ponasa.