Subota, 25.01.2014.

12:07

Partije spremne za izbore

Na najavu Aleksandra Vučića da će da traži parlamentarne izbore, predstavnici partija u Srbiji reagovali su pozitivno.

Izvor: B92

Partije spremne za izbore IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

iskreno...

pre 10 godina

Da li je moguce da kazu da su spremni za izbore neki a da nisu odgovoarali ni zasta!Odakle im dolazi ta zelja za izborima,kada ni za prosli dugogodisnji mandat nisu nam polozili racune!Sta to oni imaju da nam ponude novo a da vec nismo videli!Njihove ponude su nas kostale siromastva i niceg drugog!Ponovo floskule,zamene teza i gromoglasnih najava boljeg zivota sa njima,nas ostavlja indiferentnim i neprijatno iznenadjenim!Kazu snaga je u tome da se spoznaju greske i da se na njima ponovo gradi nova buducnost..To su reci politicara koji su do skora bili na vlasti i nacinili te greske!A mi se pitamo a koja je cena koju su platili za neuspeh...Da li su podneli ne samo politicku odgovornost,nego i svaku drugu!Da li misle da cemo samo verovati recima a ne delima!Nema te sile koja nas vise moze ubediti u dobrodusnost i iskrenost tih zelja!Preko deset godina smo se nadali ,a nismo dobili nista!Pa bi sad oni mogli desetak godina,da nam svojim radom i promenama pokazuju dobru volju i odgovornosti koju nam duguju,pa cemo mozda i da shvatimo tu zelju koju nam spominju kao iskrenu!Vreme je da prestanu da traze snagu iz tudjih postupaka,vec je vreme da pocnu da crpu snagu iz svoji dela,ako ih imaju!Prema tome zavirivanje u tudje politicko dvoriste,samo radi neprincipijelne kritike,govori vise o njihovom karakteru a manje o onima o kojima govore!

Sumadinac

pre 10 godina

Citam kako su se SNS i SPS vec dogovorili o formiranju vlade. Cemu onda izbori samo da bi Vucic bio premijer i zvanicno. A taman sam se ponadao da ce taj SPS koji je leglo lopovluka da nestane. Strasno,opet zavitlavaju ovaj jadan narod.

Statika

pre 10 godina

Partije spremne za izbore? Nisam baš sigurna da se svi raduju izborima. Nadali su se da ih neće biti, a sada vrte priču o spremnosti i potrebi da izbori budu sprovedeni...
(Winx, 25. januar 2014 22:14)

Neko ce da pobedi, a neki ce i da izgube.

Covek koji vredi

pre 10 godina

Vreme je da se nastave temeljne reforme i promene kako ih je zamisljao djindjic i njegov tim!

Moj glas- ZZS Dusan Petrovic

martin krpan

pre 10 godina

Neverovatno je kako su nase partije uvek spremne na izbore.Razumem one koje znaju da ce postici uspeh, ali ova "sicurija" koja ni cenzus ne moze da prodje, cak su i oni za. To jedino moze da znaci da jedva cekaju da se pojave u javnosti, zato sto nekog optuzuju, prozivaju..., jer ovako oni nemaju nista drugo da ponude, pa im je kampanja jedini nacin da na pogresan nacin skrenu paznju na sebe.

Nada poslednja umire

pre 10 godina

Narod je umoram od svega, što pričaju i obećavaju. čekam da Vučić nešto uradi i to je to. Ako ne bude ništa, begam odavde. Vučić nam je poslednja nada.

Winx

pre 10 godina

Partije spremne za izbore? Nisam baš sigurna da se svi raduju izborima. Nadali su se da ih neće biti, a sada vrte priču o spremnosti i potrebi da izbori budu sprovedeni...

Goxy

pre 10 godina

Vucic ce biti i vise nego zadovoljan rezultatima izbora.. Veruje u sebe i u svoj rad, kao sto i mi verujemo u njegovo postenje i iskrenost.

Sofijicaa

pre 10 godina

Samim tim sto su proteklih godina verovali pogresnim ljudima, gradjani su se opekli.. Sada ne mogu da veruju u prazne price i bilo kome. Sada se cene dela, a naprednjaci su pokazali da im se moze verovati.

Jole

pre 10 godina

E sad kad kombi stranke krenu da pljuju i iznose bljuvotine, zgadice se jos vise narodu koji je imao priliku da ih vidi ranijih godina na delu.

makso

pre 10 godina

Gospodo Djilas, Zivkovic, Korac, Canak, Micic, Dinkic i postena intelegencijo, vreme je da se ujedinite protiv nastupajuceg zla jer ce u Srbiji zavladati mrak ako to ne uradite!
(crni domino, 25. januar 2014 16:56)

Da se ujedine ti sto su unistili Srbiju? Mogu ali u zabeli.

mirko

pre 10 godina

Srbija je uzdrmana, Sto manje glasova pokupi SNS/radikali, to bolje!
Nadam se da nece biti belih listica i da ce gradjani glasati za manje dominantne stranke i najzad uspostaviti balans u skupstini.

skandal aga

pre 10 godina

Zašto se Ivica preračunao? On je bio premijer, to jest biće do sastavljanja nove vlade, i 2012 godine je dao tačnu izjavu, nije se znalo ko će biti predsednik ali je on postao novi premijer. A dalje, tamo u septembru prpšle godine Dačić je rekao da mu je glavni cilj da predvodi vladu na otvaranju pregovora sa EU i da posle može i da ne bude premijer. I to se ostvarilo. Dakle, on je svoje ostvario. E sada je pitanje šta je narod imao od toga kao i od Vučićeve borbe protiv korupcije...

brzi gonzales

pre 10 godina

More, svi su oni reagovali pozitivno jer će dobiti pare za kampanje. A da li je narod reagovao pozitivno to izgleda nikoga nije briga!

Baisa

pre 10 godina

Ako nekom odgovaraju izbori to je sns.Vidimo da na lokalu dobijaju preko 40 procenata.A opoziciji nikako jer sa politikom kritika nece nista uciniti.

Marica

pre 10 godina

Ja bi jako voleo da cujem zasto ds nije postavio ljude koji znaju nesto dok su na vlasti bili?Lako je sad pricati bajke.Trebaju nam reforme i gradjani moraju da se opredele izmedju stranke koja predlaze reforme ili one stranke koja samo kritikuje a imala je sansu da pokaze osam godina sta ume,i nije iskoristila.

idemo dalje...što dalje!

pre 10 godina

U filozofiji poznato kao teorija „kiselo grožđe, slatki limun“! Ili narodski – iz ove se kože ne može ! Samo da nikad više ne slušamo onu rečenicu: "Zna se tko je predsednik a bogami i tko će biti premijer!"

Taft

pre 10 godina

Jane razumem zasto je opozicija za izbore.Kad im nikako ne odgovaraju.Sns ima ubedljivu podrsku,to jasno pokazuju ankete i jos merodavnije rezultati lokalnih izbora.

crni domino

pre 10 godina

Gospodo Djilas, Zivkovic, Korac, Canak, Micic, Dinkic i postena intelegencijo, vreme je da se ujedinite protiv nastupajuceg zla jer ce u Srbiji zavladati mrak ako to ne uradite!

Stanislava

pre 10 godina

Svi ce ostati u senci naprednjaka, to je realno i ocekivano. Ostali ce imati neke sanse da predju cenzuse ali niko nikakav znacajan rezultat. S tim sto Ds je potpuno kolabirao i nema indicija da ce se povratiti. Sve u svemu ocekujem da Vucic bude premijer jer dosta se Dacic kitio tudjim perjem.

Miki BG

pre 10 godina

Ovo nam nije trebalo. Jeste da su naprednjaci sada po anketama najpopularniji, ali kada samo zamislim šta nas čeka od njih kada budu sve i svja, muka mi je. Pa njihov najbolji ministar, Zorana Mihajlović, godinu dabna ne može da sredi EPS i najobičniji račun za struju, a hoće potpunu vlast!!! Plašim se da ulazimo u još jedan nepovratan period izgubljenog vremena za bolji život i put ka civilizovanom društvu demokratskih naroda i država Evrope.

ns time

pre 10 godina

Nemam sta da trazim i zato nista ne ocekujem od izbora.Tako mislim ja, obican gradjanin, za koga crce od brige Slavica ministarka.Vec dugo nemam sta da radim na izborima.Na zalost,trebalo mi je mnogo vremena i nekoliko vanrednih krugova izbora.Zauvek sam se povukao-la sa izbora od onog famoznog kruga kad je Bo Ta smislio da je celog svog zivota bas sa Dacicem
zeleo da pravi savez.Nisu shvatili,bas nista nisu razumeli.Srljaju i sada.Mi "obicni" ne mozemo da im pomognemo.Zatvorili su se kao sekta.Slave Aleksandru Jerkov ( samo jedan primer).Pre su to cinili sa Trivanovom. Greska. Velika.Ponovo ce ljude odbiti.

dadula

pre 10 godina

Sve vodje stranaka u opoziciji a i stranke u vladi osim SNS-a strahuju od odrzavanja vanrednih republickih izbora.Svesni su da im rejting stranke znatno opada,kad to kazem pre svega mislim na DS kojoj bi moguci izbori mogli znaciti potpuno rasulo stranke.

ljubomirko neutralac

pre 10 godina

Kako će biti lepom dočekati 17 mart i da više neće biti na vlasti oni politički maheri iz SPS i oni maheri ekonomske pljačkaške privatizacije i ljubitelji tajkuna iz DS.

cukolino

pre 10 godina

Koliko god delovalo nekom da su izbori u ovom trenutku lose resenje po meni nije tako...Dosta je bilo onih kojima je bio cilj da budu na funkciji i koce rad i reforme ove vlade.Sa izborima sam siguran da cemo dobiti jednu jacu vladu na celu sa Aleksandrom Vucicem.

Boskin

pre 10 godina

Djilas niti jednom recju nije objasnio sta je to sto bi oni uradili ako bi dosli na vlast i cini mi se da su demokrate zatecene ovim izborima - nemaju sta da ponude gradjanima pa su se zato i nadali da ih nece biti. A mene socijalisti nisu ubedili da su iskreni u nastojanju da poboljsaju ekonomski prosperitet gradjana. Lepo zvuci ali nista sto su uradili u poslednjih sest godina ne upucuje na to da bi njihovo delovanje islo u tu stranu ako bi opet bili na vlasti.

Građanin

pre 10 godina

Još na pretposlednjim izborima sam gurao priču o belim listića/poništenim listićima jer sam još tada smatrao da nijedna postojeća partija nije u stanju da donese boljitak. Na poslednjim izborima samo sam još jednom potvrdio svoj stav precrtavajući listić i tada sam bio deo te famozne grupe "beli listići".
Naravno u međuvremenu sam se pokupio i odselio iz Srbije da upravo više ne bi morao da slušam razne likove koji me lažu, kradu i prave budalom. Kako sam se odselio nemam nameru da izlazim na izbore i opet poništavam svoj listić jer ne živim više u Srbiji i ne želim da ja na bilo koji način odlučujem o onome što treba da odlučuju ljudi koje to direktno pogađa.
Ako mislite da možete nešto da promenite, a vi glasajte za te koji navodno mogu nešto da urade, ako ne mislite da partije mogu bilo šta uraditi poništite svoj listić jer kada bi broj poništenih bio 10ak posto možda bi se još više upalile lampice nego prošli put... Nema političke alternative u Srbiji!

@vladimir0710

pre 10 godina

- Naravno da su rukovodstva partija, stranaka i medija u Srbiji zadovoljni novim (prevremenim) izborima, jer pune svoje kase od novca poreskih obveznika namenjen za predizbornu kampanju. Oni bi voleli da se izbori dešavaju svake godine i da uvek imaju punu partijsku kasu, baš njih briga za egzistenciju naroda Srbije.

vlada milic

pre 10 godina

i ponovo " mozda se ne zna ko ce biti predsednik ali se zna ko ce biti premijer hhaahaha hrk,hrk hahaha" . e sad i ja kazem hahahaha. kako ce zbog godinu i po dana premijerstva svi njegovi partijski drugovi zavrsiti u apsu to je neverovatno. a sledecu vladu prave sns i ldp.

student

pre 10 godina

Ivica Dacic, pre dve godine u veceri kad su izasli rezultati parlamentarnih izbora: ,, Ne zna se ko ce formirati vladu, ali se zna ko ce biti premijer''. Malo si se preracunao Ivice.

To je to

pre 10 godina

Sto ste vi uradili DS-u, sada to isto vama radi SNS. Sve se vraca, sve se placa. Kao sto je DS sisao sa vlasti zahvaljujuci vama kojima je pomogao i koje je vratio u politicku zivot Srbije, isto to vama sada radi i SNS. Vi cete opet biti u vlasti za nekih 10 godina... To je to..

zemljoradnik

pre 10 godina

Svi su onu u javnosti zadovoljni sto ce biti vanredni izbora a u stvari cinjenica je da ti izbori jedino odgovaraju Vucicu i naprednjacima zato sto su jedini nesto i uradili.

beli listic do daljneg

pre 10 godina

sto je najgore,mislim da ce "pametni" srspki narod ove bitange opet nagraditi sa 10% glasova i dati im sansu da opet izigravaju bitan faktor..

cutura

pre 10 godina

Izbori su nam pravo merilo ko je kako radio i ko kakvu politiku vodi.U ovom trenutku verujem da ce SNS biti apsolutni pobednik tih izbora.

pogba

pre 10 godina

Ovo je sansa da Srbija dobije jednu bolju i kvalitetniju vladu na celu sa Aleksandrom vucicem.Nemaju stranke osim SNS-a cemu da se raduju na predstojecim izborima.

EU, uvedite vize glavnim odborima svih partija, spasite Srbiju!

pre 10 godina

Ljudi, ovo nije nista licno, ali da li smo mi normalan narod da nas 25 godina vodi najgori olos, virovitice, hohstapleri, bagra, privatizacioni maheri....
Ej, znaci evo ovi ce sad da stave "teziste na resavanje problema obicnog coveka" , a znaci dve decenije su resavali probleme "neobicnih ljudi". Mrtva hladna, gospodja, sve cveta sve je spremno!!!
Zaj***** da resavate nase probleme, sami cemo da se snadjemo!

Posto su ove horde iz dvehiljaditih kod mene zavrsile za narednih 10 godina, a ovi transformisani nisu iskoristili "ni 5 sekundi od svojih 5 minuta", ne preostaje mi nista drugo nego da ih sa uzivanjem opet precrtam sve namrtvo na listicu!

A godina promena u Srbiji je 2015., i ova godina je otisla u vetar!

ljubomirko neutralac

pre 10 godina

Sa Vama gospođo i kadrovima pout Mrkonjića ,Obradovcića,Ružića,Bajatovića itd teško će te preći cenzus,ali ako u Vaš koaliciji ostane Palma onda možete dogurati i do 7% na žalost.Galenika će Vasipak politički dokusuriti.

Vlada

pre 10 godina

Ooooo, de si Slavice, nismo te videli 100 godina!? Već smo i zaboravili da zdra.
Ti se Slavka uskomešaš samo kad se dele fotelje.
Kraljica si, preživela si sve režime od Slobe do Vučića i uvek ministarka, jedino što mi, običan narod nevidesmo od tebe nikakve vajde ovih 30 godina, a ti od nas jesi itekako.

x files

pre 10 godina

kakva sps demagogija. ko što je ds pričao pre godinu dve.
šteta što izborni zakon o koalicijama nije promenjen. dal bibpresli cenzus?

Dellboy

pre 10 godina

Da su pametni i DS i SNS,da ako bude tvrdo,vas nikako i ni pod kojim uslivima ne prime u Vladu,makar napravili koaliciju zajedno,to bi bio stvarni korak napred.Vi ste svo zlo.

Sanja

pre 10 godina

Gospodjo, izgleda da vam izmace ono mesto ambasadora u Potrugaliji za koje ste se nadali... Da malo uzivate kod cerke... Sta cete .... Zivot je nepredvidiv...

Milanche

pre 10 godina

Najsmešnije mi je kad tako kažu nešto što misle da im ide u prilog, a zapravo je poražavajuće. Pa drugarice draga vi konkretno upravljate zdravstvom, u kom radi preko 100.000 ljudi, gde se spašavaju, ali i gube ljudski životi, gde ima hiljade nerešenih problema. Svako normalan bi rekao da je nespreman za izbore, jer mu takve obaveze ne dozvoljavaju ni da pomisli o njima. Nažalost, verujem da je Ministarka ipak u pravu i da su se stvarno spremali za izbore, a ne da su radili svoj posao.

bankar

pre 10 godina

Mislim da SPS ni u jednom slucaju ne zasluzuje da bude deo Vlade ..Poslednjih 25 godina se oni na razlicite nacine provlace i zauzimaju najznacajnije pozicije u drzavi...

зачуђени посматрач

pre 10 godina

Позивам све гласаче СПС-ПУПС-ЈС коалиције да се ману ових неолибералних капиталиста у кожи социјалиста и левичара јер су исти као и остали неолиберални капиталисти из СНС, ДС, ЛДП, ДСС и остале неолиберално-капиталистичке братије (да не кажем мафије) и гласају за Комунистичку партију Јошке Броза, једину левичарску партију која жели урадити нешто за народ Србије.

Nikad nikome izvini

pre 10 godina

...vi svi iz SPS-bolje pocnite da trazite dobre advokate nego sto se spremate za izbore...posle izbora trebace vam...bice velika potraznja...iz SPS-a,PUPS-a,JS-a,ex-JUL-a...

Mujo

pre 10 godina

Postali ste bivši g-đo. Iskoristili su vas i sada će vas pustiti niz vodu, što ste i zaslužili. Nema vam više Borisa da vas vrati u život. Bili ste prema njemu više nego nekorektni i sada ispaštate. Božja pravda

Ministarka nebrige i nezdravlja...

pre 10 godina

Jasno sada svi trebaju reci pre izbora dali ce praviti koaliciju sa ovim prekaljenim lopuzama iz sps-a.
Cisto da znamo.
Jel ako ovi iz sps-a opet budu u buducoj vladi onda dzaba izbori, dzaba sve...

Mitar

pre 10 godina

Idi sada kod Ivice i placite do sutra posto vise nikada nece biti na vlasti. Jedino sto ste uradili za dve godine je da ste sns-u obezbedili ogroman rejting. Posto toliko volite vlast mozda je najbolje da svi predjete sns.

culex

pre 10 godina

SPS je stranka koja je kocila konstantno rad ove vlade a istakli su se javno i pojedinci kao sto je Ruzic.Po meni oni nece biti u sastavu sledece vlade jer svojim radom to nisu zasluzili.

Марина

pre 10 godina

Спремни сте, а шта ће те добити питање је, како сте сејали тако ће те и купити Ваше производе.

JOVAN

pre 10 godina

Nisam pobornik vase partije,medjutim ne mogu reci da niste izigrani od velikog intelekta Vucica!? Njima nista sveto nije...ovo je pocetak njihovog kraja!

Srbija

pre 10 godina

"SPS spreman za izbore i da će njihova kampanja prioritet staviti na običnog čoveka i njegove probleme"

A po njima obican covek mu dodje Bajatovic

Srbija

pre 10 godina

"SPS spreman za izbore i da će njihova kampanja prioritet staviti na običnog čoveka i njegove probleme"

A po njima obican covek mu dodje Bajatovic

Mitar

pre 10 godina

Idi sada kod Ivice i placite do sutra posto vise nikada nece biti na vlasti. Jedino sto ste uradili za dve godine je da ste sns-u obezbedili ogroman rejting. Posto toliko volite vlast mozda je najbolje da svi predjete sns.

Nikad nikome izvini

pre 10 godina

...vi svi iz SPS-bolje pocnite da trazite dobre advokate nego sto se spremate za izbore...posle izbora trebace vam...bice velika potraznja...iz SPS-a,PUPS-a,JS-a,ex-JUL-a...

JOVAN

pre 10 godina

Nisam pobornik vase partije,medjutim ne mogu reci da niste izigrani od velikog intelekta Vucica!? Njima nista sveto nije...ovo je pocetak njihovog kraja!

Taft

pre 10 godina

Jane razumem zasto je opozicija za izbore.Kad im nikako ne odgovaraju.Sns ima ubedljivu podrsku,to jasno pokazuju ankete i jos merodavnije rezultati lokalnih izbora.

Goxy

pre 10 godina

Vucic ce biti i vise nego zadovoljan rezultatima izbora.. Veruje u sebe i u svoj rad, kao sto i mi verujemo u njegovo postenje i iskrenost.

ljubomirko neutralac

pre 10 godina

Kako će biti lepom dočekati 17 mart i da više neće biti na vlasti oni politički maheri iz SPS i oni maheri ekonomske pljačkaške privatizacije i ljubitelji tajkuna iz DS.

Sanja

pre 10 godina

Gospodjo, izgleda da vam izmace ono mesto ambasadora u Potrugaliji za koje ste se nadali... Da malo uzivate kod cerke... Sta cete .... Zivot je nepredvidiv...

Stanislava

pre 10 godina

Svi ce ostati u senci naprednjaka, to je realno i ocekivano. Ostali ce imati neke sanse da predju cenzuse ali niko nikakav znacajan rezultat. S tim sto Ds je potpuno kolabirao i nema indicija da ce se povratiti. Sve u svemu ocekujem da Vucic bude premijer jer dosta se Dacic kitio tudjim perjem.

pogba

pre 10 godina

Ovo je sansa da Srbija dobije jednu bolju i kvalitetniju vladu na celu sa Aleksandrom vucicem.Nemaju stranke osim SNS-a cemu da se raduju na predstojecim izborima.

bankar

pre 10 godina

Mislim da SPS ni u jednom slucaju ne zasluzuje da bude deo Vlade ..Poslednjih 25 godina se oni na razlicite nacine provlace i zauzimaju najznacajnije pozicije u drzavi...

Baisa

pre 10 godina

Ako nekom odgovaraju izbori to je sns.Vidimo da na lokalu dobijaju preko 40 procenata.A opoziciji nikako jer sa politikom kritika nece nista uciniti.

zemljoradnik

pre 10 godina

Svi su onu u javnosti zadovoljni sto ce biti vanredni izbora a u stvari cinjenica je da ti izbori jedino odgovaraju Vucicu i naprednjacima zato sto su jedini nesto i uradili.

cutura

pre 10 godina

Izbori su nam pravo merilo ko je kako radio i ko kakvu politiku vodi.U ovom trenutku verujem da ce SNS biti apsolutni pobednik tih izbora.

cukolino

pre 10 godina

Koliko god delovalo nekom da su izbori u ovom trenutku lose resenje po meni nije tako...Dosta je bilo onih kojima je bio cilj da budu na funkciji i koce rad i reforme ove vlade.Sa izborima sam siguran da cemo dobiti jednu jacu vladu na celu sa Aleksandrom Vucicem.

Marica

pre 10 godina

Ja bi jako voleo da cujem zasto ds nije postavio ljude koji znaju nesto dok su na vlasti bili?Lako je sad pricati bajke.Trebaju nam reforme i gradjani moraju da se opredele izmedju stranke koja predlaze reforme ili one stranke koja samo kritikuje a imala je sansu da pokaze osam godina sta ume,i nije iskoristila.

makso

pre 10 godina

Gospodo Djilas, Zivkovic, Korac, Canak, Micic, Dinkic i postena intelegencijo, vreme je da se ujedinite protiv nastupajuceg zla jer ce u Srbiji zavladati mrak ako to ne uradite!
(crni domino, 25. januar 2014 16:56)

Da se ujedine ti sto su unistili Srbiju? Mogu ali u zabeli.

Boskin

pre 10 godina

Djilas niti jednom recju nije objasnio sta je to sto bi oni uradili ako bi dosli na vlast i cini mi se da su demokrate zatecene ovim izborima - nemaju sta da ponude gradjanima pa su se zato i nadali da ih nece biti. A mene socijalisti nisu ubedili da su iskreni u nastojanju da poboljsaju ekonomski prosperitet gradjana. Lepo zvuci ali nista sto su uradili u poslednjih sest godina ne upucuje na to da bi njihovo delovanje islo u tu stranu ako bi opet bili na vlasti.

dadula

pre 10 godina

Sve vodje stranaka u opoziciji a i stranke u vladi osim SNS-a strahuju od odrzavanja vanrednih republickih izbora.Svesni su da im rejting stranke znatno opada,kad to kazem pre svega mislim na DS kojoj bi moguci izbori mogli znaciti potpuno rasulo stranke.

Sofijicaa

pre 10 godina

Samim tim sto su proteklih godina verovali pogresnim ljudima, gradjani su se opekli.. Sada ne mogu da veruju u prazne price i bilo kome. Sada se cene dela, a naprednjaci su pokazali da im se moze verovati.

Марина

pre 10 godina

Спремни сте, а шта ће те добити питање је, како сте сејали тако ће те и купити Ваше производе.

Mujo

pre 10 godina

Postali ste bivši g-đo. Iskoristili su vas i sada će vas pustiti niz vodu, što ste i zaslužili. Nema vam više Borisa da vas vrati u život. Bili ste prema njemu više nego nekorektni i sada ispaštate. Božja pravda

vlada milic

pre 10 godina

i ponovo " mozda se ne zna ko ce biti predsednik ali se zna ko ce biti premijer hhaahaha hrk,hrk hahaha" . e sad i ja kazem hahahaha. kako ce zbog godinu i po dana premijerstva svi njegovi partijski drugovi zavrsiti u apsu to je neverovatno. a sledecu vladu prave sns i ldp.

Milanche

pre 10 godina

Najsmešnije mi je kad tako kažu nešto što misle da im ide u prilog, a zapravo je poražavajuće. Pa drugarice draga vi konkretno upravljate zdravstvom, u kom radi preko 100.000 ljudi, gde se spašavaju, ali i gube ljudski životi, gde ima hiljade nerešenih problema. Svako normalan bi rekao da je nespreman za izbore, jer mu takve obaveze ne dozvoljavaju ni da pomisli o njima. Nažalost, verujem da je Ministarka ipak u pravu i da su se stvarno spremali za izbore, a ne da su radili svoj posao.

martin krpan

pre 10 godina

Neverovatno je kako su nase partije uvek spremne na izbore.Razumem one koje znaju da ce postici uspeh, ali ova "sicurija" koja ni cenzus ne moze da prodje, cak su i oni za. To jedino moze da znaci da jedva cekaju da se pojave u javnosti, zato sto nekog optuzuju, prozivaju..., jer ovako oni nemaju nista drugo da ponude, pa im je kampanja jedini nacin da na pogresan nacin skrenu paznju na sebe.

Ministarka nebrige i nezdravlja...

pre 10 godina

Jasno sada svi trebaju reci pre izbora dali ce praviti koaliciju sa ovim prekaljenim lopuzama iz sps-a.
Cisto da znamo.
Jel ako ovi iz sps-a opet budu u buducoj vladi onda dzaba izbori, dzaba sve...

Jole

pre 10 godina

E sad kad kombi stranke krenu da pljuju i iznose bljuvotine, zgadice se jos vise narodu koji je imao priliku da ih vidi ranijih godina na delu.

Winx

pre 10 godina

Partije spremne za izbore? Nisam baš sigurna da se svi raduju izborima. Nadali su se da ih neće biti, a sada vrte priču o spremnosti i potrebi da izbori budu sprovedeni...

Nada poslednja umire

pre 10 godina

Narod je umoram od svega, što pričaju i obećavaju. čekam da Vučić nešto uradi i to je to. Ako ne bude ništa, begam odavde. Vučić nam je poslednja nada.

Statika

pre 10 godina

Partije spremne za izbore? Nisam baš sigurna da se svi raduju izborima. Nadali su se da ih neće biti, a sada vrte priču o spremnosti i potrebi da izbori budu sprovedeni...
(Winx, 25. januar 2014 22:14)

Neko ce da pobedi, a neki ce i da izgube.

iskreno...

pre 10 godina

Da li je moguce da kazu da su spremni za izbore neki a da nisu odgovoarali ni zasta!Odakle im dolazi ta zelja za izborima,kada ni za prosli dugogodisnji mandat nisu nam polozili racune!Sta to oni imaju da nam ponude novo a da vec nismo videli!Njihove ponude su nas kostale siromastva i niceg drugog!Ponovo floskule,zamene teza i gromoglasnih najava boljeg zivota sa njima,nas ostavlja indiferentnim i neprijatno iznenadjenim!Kazu snaga je u tome da se spoznaju greske i da se na njima ponovo gradi nova buducnost..To su reci politicara koji su do skora bili na vlasti i nacinili te greske!A mi se pitamo a koja je cena koju su platili za neuspeh...Da li su podneli ne samo politicku odgovornost,nego i svaku drugu!Da li misle da cemo samo verovati recima a ne delima!Nema te sile koja nas vise moze ubediti u dobrodusnost i iskrenost tih zelja!Preko deset godina smo se nadali ,a nismo dobili nista!Pa bi sad oni mogli desetak godina,da nam svojim radom i promenama pokazuju dobru volju i odgovornosti koju nam duguju,pa cemo mozda i da shvatimo tu zelju koju nam spominju kao iskrenu!Vreme je da prestanu da traze snagu iz tudjih postupaka,vec je vreme da pocnu da crpu snagu iz svoji dela,ako ih imaju!Prema tome zavirivanje u tudje politicko dvoriste,samo radi neprincipijelne kritike,govori vise o njihovom karakteru a manje o onima o kojima govore!

ljubomirko neutralac

pre 10 godina

Sa Vama gospođo i kadrovima pout Mrkonjića ,Obradovcića,Ružića,Bajatovića itd teško će te preći cenzus,ali ako u Vaš koaliciji ostane Palma onda možete dogurati i do 7% na žalost.Galenika će Vasipak politički dokusuriti.

EU, uvedite vize glavnim odborima svih partija, spasite Srbiju!

pre 10 godina

Ljudi, ovo nije nista licno, ali da li smo mi normalan narod da nas 25 godina vodi najgori olos, virovitice, hohstapleri, bagra, privatizacioni maheri....
Ej, znaci evo ovi ce sad da stave "teziste na resavanje problema obicnog coveka" , a znaci dve decenije su resavali probleme "neobicnih ljudi". Mrtva hladna, gospodja, sve cveta sve je spremno!!!
Zaj***** da resavate nase probleme, sami cemo da se snadjemo!

Posto su ove horde iz dvehiljaditih kod mene zavrsile za narednih 10 godina, a ovi transformisani nisu iskoristili "ni 5 sekundi od svojih 5 minuta", ne preostaje mi nista drugo nego da ih sa uzivanjem opet precrtam sve namrtvo na listicu!

A godina promena u Srbiji je 2015., i ova godina je otisla u vetar!

To je to

pre 10 godina

Sto ste vi uradili DS-u, sada to isto vama radi SNS. Sve se vraca, sve se placa. Kao sto je DS sisao sa vlasti zahvaljujuci vama kojima je pomogao i koje je vratio u politicku zivot Srbije, isto to vama sada radi i SNS. Vi cete opet biti u vlasti za nekih 10 godina... To je to..

Vlada

pre 10 godina

Ooooo, de si Slavice, nismo te videli 100 godina!? Već smo i zaboravili da zdra.
Ti se Slavka uskomešaš samo kad se dele fotelje.
Kraljica si, preživela si sve režime od Slobe do Vučića i uvek ministarka, jedino što mi, običan narod nevidesmo od tebe nikakve vajde ovih 30 godina, a ti od nas jesi itekako.

Miki BG

pre 10 godina

Ovo nam nije trebalo. Jeste da su naprednjaci sada po anketama najpopularniji, ali kada samo zamislim šta nas čeka od njih kada budu sve i svja, muka mi je. Pa njihov najbolji ministar, Zorana Mihajlović, godinu dabna ne može da sredi EPS i najobičniji račun za struju, a hoće potpunu vlast!!! Plašim se da ulazimo u još jedan nepovratan period izgubljenog vremena za bolji život i put ka civilizovanom društvu demokratskih naroda i država Evrope.

student

pre 10 godina

Ivica Dacic, pre dve godine u veceri kad su izasli rezultati parlamentarnih izbora: ,, Ne zna se ko ce formirati vladu, ali se zna ko ce biti premijer''. Malo si se preracunao Ivice.

beli listic do daljneg

pre 10 godina

sto je najgore,mislim da ce "pametni" srspki narod ove bitange opet nagraditi sa 10% glasova i dati im sansu da opet izigravaju bitan faktor..

idemo dalje...što dalje!

pre 10 godina

U filozofiji poznato kao teorija „kiselo grožđe, slatki limun“! Ili narodski – iz ove se kože ne može ! Samo da nikad više ne slušamo onu rečenicu: "Zna se tko je predsednik a bogami i tko će biti premijer!"

зачуђени посматрач

pre 10 godina

Позивам све гласаче СПС-ПУПС-ЈС коалиције да се ману ових неолибералних капиталиста у кожи социјалиста и левичара јер су исти као и остали неолиберални капиталисти из СНС, ДС, ЛДП, ДСС и остале неолиберално-капиталистичке братије (да не кажем мафије) и гласају за Комунистичку партију Јошке Броза, једину левичарску партију која жели урадити нешто за народ Србије.

Građanin

pre 10 godina

Još na pretposlednjim izborima sam gurao priču o belim listića/poništenim listićima jer sam još tada smatrao da nijedna postojeća partija nije u stanju da donese boljitak. Na poslednjim izborima samo sam još jednom potvrdio svoj stav precrtavajući listić i tada sam bio deo te famozne grupe "beli listići".
Naravno u međuvremenu sam se pokupio i odselio iz Srbije da upravo više ne bi morao da slušam razne likove koji me lažu, kradu i prave budalom. Kako sam se odselio nemam nameru da izlazim na izbore i opet poništavam svoj listić jer ne živim više u Srbiji i ne želim da ja na bilo koji način odlučujem o onome što treba da odlučuju ljudi koje to direktno pogađa.
Ako mislite da možete nešto da promenite, a vi glasajte za te koji navodno mogu nešto da urade, ako ne mislite da partije mogu bilo šta uraditi poništite svoj listić jer kada bi broj poništenih bio 10ak posto možda bi se još više upalile lampice nego prošli put... Nema političke alternative u Srbiji!

Dellboy

pre 10 godina

Da su pametni i DS i SNS,da ako bude tvrdo,vas nikako i ni pod kojim uslivima ne prime u Vladu,makar napravili koaliciju zajedno,to bi bio stvarni korak napred.Vi ste svo zlo.

crni domino

pre 10 godina

Gospodo Djilas, Zivkovic, Korac, Canak, Micic, Dinkic i postena intelegencijo, vreme je da se ujedinite protiv nastupajuceg zla jer ce u Srbiji zavladati mrak ako to ne uradite!

x files

pre 10 godina

kakva sps demagogija. ko što je ds pričao pre godinu dve.
šteta što izborni zakon o koalicijama nije promenjen. dal bibpresli cenzus?

@vladimir0710

pre 10 godina

- Naravno da su rukovodstva partija, stranaka i medija u Srbiji zadovoljni novim (prevremenim) izborima, jer pune svoje kase od novca poreskih obveznika namenjen za predizbornu kampanju. Oni bi voleli da se izbori dešavaju svake godine i da uvek imaju punu partijsku kasu, baš njih briga za egzistenciju naroda Srbije.

mirko

pre 10 godina

Srbija je uzdrmana, Sto manje glasova pokupi SNS/radikali, to bolje!
Nadam se da nece biti belih listica i da ce gradjani glasati za manje dominantne stranke i najzad uspostaviti balans u skupstini.

ns time

pre 10 godina

Nemam sta da trazim i zato nista ne ocekujem od izbora.Tako mislim ja, obican gradjanin, za koga crce od brige Slavica ministarka.Vec dugo nemam sta da radim na izborima.Na zalost,trebalo mi je mnogo vremena i nekoliko vanrednih krugova izbora.Zauvek sam se povukao-la sa izbora od onog famoznog kruga kad je Bo Ta smislio da je celog svog zivota bas sa Dacicem
zeleo da pravi savez.Nisu shvatili,bas nista nisu razumeli.Srljaju i sada.Mi "obicni" ne mozemo da im pomognemo.Zatvorili su se kao sekta.Slave Aleksandru Jerkov ( samo jedan primer).Pre su to cinili sa Trivanovom. Greska. Velika.Ponovo ce ljude odbiti.

brzi gonzales

pre 10 godina

More, svi su oni reagovali pozitivno jer će dobiti pare za kampanje. A da li je narod reagovao pozitivno to izgleda nikoga nije briga!

skandal aga

pre 10 godina

Zašto se Ivica preračunao? On je bio premijer, to jest biće do sastavljanja nove vlade, i 2012 godine je dao tačnu izjavu, nije se znalo ko će biti predsednik ali je on postao novi premijer. A dalje, tamo u septembru prpšle godine Dačić je rekao da mu je glavni cilj da predvodi vladu na otvaranju pregovora sa EU i da posle može i da ne bude premijer. I to se ostvarilo. Dakle, on je svoje ostvario. E sada je pitanje šta je narod imao od toga kao i od Vučićeve borbe protiv korupcije...

Sumadinac

pre 10 godina

Citam kako su se SNS i SPS vec dogovorili o formiranju vlade. Cemu onda izbori samo da bi Vucic bio premijer i zvanicno. A taman sam se ponadao da ce taj SPS koji je leglo lopovluka da nestane. Strasno,opet zavitlavaju ovaj jadan narod.

Covek koji vredi

pre 10 godina

Vreme je da se nastave temeljne reforme i promene kako ih je zamisljao djindjic i njegov tim!

Moj glas- ZZS Dusan Petrovic

culex

pre 10 godina

SPS je stranka koja je kocila konstantno rad ove vlade a istakli su se javno i pojedinci kao sto je Ruzic.Po meni oni nece biti u sastavu sledece vlade jer svojim radom to nisu zasluzili.

Mitar

pre 10 godina

Idi sada kod Ivice i placite do sutra posto vise nikada nece biti na vlasti. Jedino sto ste uradili za dve godine je da ste sns-u obezbedili ogroman rejting. Posto toliko volite vlast mozda je najbolje da svi predjete sns.

JOVAN

pre 10 godina

Nisam pobornik vase partije,medjutim ne mogu reci da niste izigrani od velikog intelekta Vucica!? Njima nista sveto nije...ovo je pocetak njihovog kraja!

EU, uvedite vize glavnim odborima svih partija, spasite Srbiju!

pre 10 godina

Ljudi, ovo nije nista licno, ali da li smo mi normalan narod da nas 25 godina vodi najgori olos, virovitice, hohstapleri, bagra, privatizacioni maheri....
Ej, znaci evo ovi ce sad da stave "teziste na resavanje problema obicnog coveka" , a znaci dve decenije su resavali probleme "neobicnih ljudi". Mrtva hladna, gospodja, sve cveta sve je spremno!!!
Zaj***** da resavate nase probleme, sami cemo da se snadjemo!

Posto su ove horde iz dvehiljaditih kod mene zavrsile za narednih 10 godina, a ovi transformisani nisu iskoristili "ni 5 sekundi od svojih 5 minuta", ne preostaje mi nista drugo nego da ih sa uzivanjem opet precrtam sve namrtvo na listicu!

A godina promena u Srbiji je 2015., i ova godina je otisla u vetar!

Miki BG

pre 10 godina

Ovo nam nije trebalo. Jeste da su naprednjaci sada po anketama najpopularniji, ali kada samo zamislim šta nas čeka od njih kada budu sve i svja, muka mi je. Pa njihov najbolji ministar, Zorana Mihajlović, godinu dabna ne može da sredi EPS i najobičniji račun za struju, a hoće potpunu vlast!!! Plašim se da ulazimo u još jedan nepovratan period izgubljenog vremena za bolji život i put ka civilizovanom društvu demokratskih naroda i država Evrope.

crni domino

pre 10 godina

Gospodo Djilas, Zivkovic, Korac, Canak, Micic, Dinkic i postena intelegencijo, vreme je da se ujedinite protiv nastupajuceg zla jer ce u Srbiji zavladati mrak ako to ne uradite!

mirko

pre 10 godina

Srbija je uzdrmana, Sto manje glasova pokupi SNS/radikali, to bolje!
Nadam se da nece biti belih listica i da ce gradjani glasati za manje dominantne stranke i najzad uspostaviti balans u skupstini.

зачуђени посматрач

pre 10 godina

Позивам све гласаче СПС-ПУПС-ЈС коалиције да се ману ових неолибералних капиталиста у кожи социјалиста и левичара јер су исти као и остали неолиберални капиталисти из СНС, ДС, ЛДП, ДСС и остале неолиберално-капиталистичке братије (да не кажем мафије) и гласају за Комунистичку партију Јошке Броза, једину левичарску партију која жели урадити нешто за народ Србије.

Građanin

pre 10 godina

Još na pretposlednjim izborima sam gurao priču o belim listića/poništenim listićima jer sam još tada smatrao da nijedna postojeća partija nije u stanju da donese boljitak. Na poslednjim izborima samo sam još jednom potvrdio svoj stav precrtavajući listić i tada sam bio deo te famozne grupe "beli listići".
Naravno u međuvremenu sam se pokupio i odselio iz Srbije da upravo više ne bi morao da slušam razne likove koji me lažu, kradu i prave budalom. Kako sam se odselio nemam nameru da izlazim na izbore i opet poništavam svoj listić jer ne živim više u Srbiji i ne želim da ja na bilo koji način odlučujem o onome što treba da odlučuju ljudi koje to direktno pogađa.
Ako mislite da možete nešto da promenite, a vi glasajte za te koji navodno mogu nešto da urade, ako ne mislite da partije mogu bilo šta uraditi poništite svoj listić jer kada bi broj poništenih bio 10ak posto možda bi se još više upalile lampice nego prošli put... Nema političke alternative u Srbiji!

@vladimir0710

pre 10 godina

- Naravno da su rukovodstva partija, stranaka i medija u Srbiji zadovoljni novim (prevremenim) izborima, jer pune svoje kase od novca poreskih obveznika namenjen za predizbornu kampanju. Oni bi voleli da se izbori dešavaju svake godine i da uvek imaju punu partijsku kasu, baš njih briga za egzistenciju naroda Srbije.

Covek koji vredi

pre 10 godina

Vreme je da se nastave temeljne reforme i promene kako ih je zamisljao djindjic i njegov tim!

Moj glas- ZZS Dusan Petrovic

skandal aga

pre 10 godina

Zašto se Ivica preračunao? On je bio premijer, to jest biće do sastavljanja nove vlade, i 2012 godine je dao tačnu izjavu, nije se znalo ko će biti predsednik ali je on postao novi premijer. A dalje, tamo u septembru prpšle godine Dačić je rekao da mu je glavni cilj da predvodi vladu na otvaranju pregovora sa EU i da posle može i da ne bude premijer. I to se ostvarilo. Dakle, on je svoje ostvario. E sada je pitanje šta je narod imao od toga kao i od Vučićeve borbe protiv korupcije...

brzi gonzales

pre 10 godina

More, svi su oni reagovali pozitivno jer će dobiti pare za kampanje. A da li je narod reagovao pozitivno to izgleda nikoga nije briga!

Sumadinac

pre 10 godina

Citam kako su se SNS i SPS vec dogovorili o formiranju vlade. Cemu onda izbori samo da bi Vucic bio premijer i zvanicno. A taman sam se ponadao da ce taj SPS koji je leglo lopovluka da nestane. Strasno,opet zavitlavaju ovaj jadan narod.

Taft

pre 10 godina

Jane razumem zasto je opozicija za izbore.Kad im nikako ne odgovaraju.Sns ima ubedljivu podrsku,to jasno pokazuju ankete i jos merodavnije rezultati lokalnih izbora.

Goxy

pre 10 godina

Vucic ce biti i vise nego zadovoljan rezultatima izbora.. Veruje u sebe i u svoj rad, kao sto i mi verujemo u njegovo postenje i iskrenost.

pogba

pre 10 godina

Ovo je sansa da Srbija dobije jednu bolju i kvalitetniju vladu na celu sa Aleksandrom vucicem.Nemaju stranke osim SNS-a cemu da se raduju na predstojecim izborima.

Stanislava

pre 10 godina

Svi ce ostati u senci naprednjaka, to je realno i ocekivano. Ostali ce imati neke sanse da predju cenzuse ali niko nikakav znacajan rezultat. S tim sto Ds je potpuno kolabirao i nema indicija da ce se povratiti. Sve u svemu ocekujem da Vucic bude premijer jer dosta se Dacic kitio tudjim perjem.

bankar

pre 10 godina

Mislim da SPS ni u jednom slucaju ne zasluzuje da bude deo Vlade ..Poslednjih 25 godina se oni na razlicite nacine provlace i zauzimaju najznacajnije pozicije u drzavi...

cutura

pre 10 godina

Izbori su nam pravo merilo ko je kako radio i ko kakvu politiku vodi.U ovom trenutku verujem da ce SNS biti apsolutni pobednik tih izbora.

ljubomirko neutralac

pre 10 godina

Kako će biti lepom dočekati 17 mart i da više neće biti na vlasti oni politički maheri iz SPS i oni maheri ekonomske pljačkaške privatizacije i ljubitelji tajkuna iz DS.

dadula

pre 10 godina

Sve vodje stranaka u opoziciji a i stranke u vladi osim SNS-a strahuju od odrzavanja vanrednih republickih izbora.Svesni su da im rejting stranke znatno opada,kad to kazem pre svega mislim na DS kojoj bi moguci izbori mogli znaciti potpuno rasulo stranke.

Nikad nikome izvini

pre 10 godina

...vi svi iz SPS-bolje pocnite da trazite dobre advokate nego sto se spremate za izbore...posle izbora trebace vam...bice velika potraznja...iz SPS-a,PUPS-a,JS-a,ex-JUL-a...

cukolino

pre 10 godina

Koliko god delovalo nekom da su izbori u ovom trenutku lose resenje po meni nije tako...Dosta je bilo onih kojima je bio cilj da budu na funkciji i koce rad i reforme ove vlade.Sa izborima sam siguran da cemo dobiti jednu jacu vladu na celu sa Aleksandrom Vucicem.

Baisa

pre 10 godina

Ako nekom odgovaraju izbori to je sns.Vidimo da na lokalu dobijaju preko 40 procenata.A opoziciji nikako jer sa politikom kritika nece nista uciniti.

makso

pre 10 godina

Gospodo Djilas, Zivkovic, Korac, Canak, Micic, Dinkic i postena intelegencijo, vreme je da se ujedinite protiv nastupajuceg zla jer ce u Srbiji zavladati mrak ako to ne uradite!
(crni domino, 25. januar 2014 16:56)

Da se ujedine ti sto su unistili Srbiju? Mogu ali u zabeli.

Marica

pre 10 godina

Ja bi jako voleo da cujem zasto ds nije postavio ljude koji znaju nesto dok su na vlasti bili?Lako je sad pricati bajke.Trebaju nam reforme i gradjani moraju da se opredele izmedju stranke koja predlaze reforme ili one stranke koja samo kritikuje a imala je sansu da pokaze osam godina sta ume,i nije iskoristila.

zemljoradnik

pre 10 godina

Svi su onu u javnosti zadovoljni sto ce biti vanredni izbora a u stvari cinjenica je da ti izbori jedino odgovaraju Vucicu i naprednjacima zato sto su jedini nesto i uradili.

Марина

pre 10 godina

Спремни сте, а шта ће те добити питање је, како сте сејали тако ће те и купити Ваше производе.

Srbija

pre 10 godina

"SPS spreman za izbore i da će njihova kampanja prioritet staviti na običnog čoveka i njegove probleme"

A po njima obican covek mu dodje Bajatovic

Nada poslednja umire

pre 10 godina

Narod je umoram od svega, što pričaju i obećavaju. čekam da Vučić nešto uradi i to je to. Ako ne bude ništa, begam odavde. Vučić nam je poslednja nada.

Sanja

pre 10 godina

Gospodjo, izgleda da vam izmace ono mesto ambasadora u Potrugaliji za koje ste se nadali... Da malo uzivate kod cerke... Sta cete .... Zivot je nepredvidiv...

vlada milic

pre 10 godina

i ponovo " mozda se ne zna ko ce biti predsednik ali se zna ko ce biti premijer hhaahaha hrk,hrk hahaha" . e sad i ja kazem hahahaha. kako ce zbog godinu i po dana premijerstva svi njegovi partijski drugovi zavrsiti u apsu to je neverovatno. a sledecu vladu prave sns i ldp.

Boskin

pre 10 godina

Djilas niti jednom recju nije objasnio sta je to sto bi oni uradili ako bi dosli na vlast i cini mi se da su demokrate zatecene ovim izborima - nemaju sta da ponude gradjanima pa su se zato i nadali da ih nece biti. A mene socijalisti nisu ubedili da su iskreni u nastojanju da poboljsaju ekonomski prosperitet gradjana. Lepo zvuci ali nista sto su uradili u poslednjih sest godina ne upucuje na to da bi njihovo delovanje islo u tu stranu ako bi opet bili na vlasti.

Sofijicaa

pre 10 godina

Samim tim sto su proteklih godina verovali pogresnim ljudima, gradjani su se opekli.. Sada ne mogu da veruju u prazne price i bilo kome. Sada se cene dela, a naprednjaci su pokazali da im se moze verovati.

Ministarka nebrige i nezdravlja...

pre 10 godina

Jasno sada svi trebaju reci pre izbora dali ce praviti koaliciju sa ovim prekaljenim lopuzama iz sps-a.
Cisto da znamo.
Jel ako ovi iz sps-a opet budu u buducoj vladi onda dzaba izbori, dzaba sve...

Dellboy

pre 10 godina

Da su pametni i DS i SNS,da ako bude tvrdo,vas nikako i ni pod kojim uslivima ne prime u Vladu,makar napravili koaliciju zajedno,to bi bio stvarni korak napred.Vi ste svo zlo.

student

pre 10 godina

Ivica Dacic, pre dve godine u veceri kad su izasli rezultati parlamentarnih izbora: ,, Ne zna se ko ce formirati vladu, ali se zna ko ce biti premijer''. Malo si se preracunao Ivice.

Mujo

pre 10 godina

Postali ste bivši g-đo. Iskoristili su vas i sada će vas pustiti niz vodu, što ste i zaslužili. Nema vam više Borisa da vas vrati u život. Bili ste prema njemu više nego nekorektni i sada ispaštate. Božja pravda

Vlada

pre 10 godina

Ooooo, de si Slavice, nismo te videli 100 godina!? Već smo i zaboravili da zdra.
Ti se Slavka uskomešaš samo kad se dele fotelje.
Kraljica si, preživela si sve režime od Slobe do Vučića i uvek ministarka, jedino što mi, običan narod nevidesmo od tebe nikakve vajde ovih 30 godina, a ti od nas jesi itekako.

x files

pre 10 godina

kakva sps demagogija. ko što je ds pričao pre godinu dve.
šteta što izborni zakon o koalicijama nije promenjen. dal bibpresli cenzus?

ljubomirko neutralac

pre 10 godina

Sa Vama gospođo i kadrovima pout Mrkonjića ,Obradovcića,Ružića,Bajatovića itd teško će te preći cenzus,ali ako u Vaš koaliciji ostane Palma onda možete dogurati i do 7% na žalost.Galenika će Vasipak politički dokusuriti.

To je to

pre 10 godina

Sto ste vi uradili DS-u, sada to isto vama radi SNS. Sve se vraca, sve se placa. Kao sto je DS sisao sa vlasti zahvaljujuci vama kojima je pomogao i koje je vratio u politicku zivot Srbije, isto to vama sada radi i SNS. Vi cete opet biti u vlasti za nekih 10 godina... To je to..

beli listic do daljneg

pre 10 godina

sto je najgore,mislim da ce "pametni" srspki narod ove bitange opet nagraditi sa 10% glasova i dati im sansu da opet izigravaju bitan faktor..

ns time

pre 10 godina

Nemam sta da trazim i zato nista ne ocekujem od izbora.Tako mislim ja, obican gradjanin, za koga crce od brige Slavica ministarka.Vec dugo nemam sta da radim na izborima.Na zalost,trebalo mi je mnogo vremena i nekoliko vanrednih krugova izbora.Zauvek sam se povukao-la sa izbora od onog famoznog kruga kad je Bo Ta smislio da je celog svog zivota bas sa Dacicem
zeleo da pravi savez.Nisu shvatili,bas nista nisu razumeli.Srljaju i sada.Mi "obicni" ne mozemo da im pomognemo.Zatvorili su se kao sekta.Slave Aleksandru Jerkov ( samo jedan primer).Pre su to cinili sa Trivanovom. Greska. Velika.Ponovo ce ljude odbiti.

Milanche

pre 10 godina

Najsmešnije mi je kad tako kažu nešto što misle da im ide u prilog, a zapravo je poražavajuće. Pa drugarice draga vi konkretno upravljate zdravstvom, u kom radi preko 100.000 ljudi, gde se spašavaju, ali i gube ljudski životi, gde ima hiljade nerešenih problema. Svako normalan bi rekao da je nespreman za izbore, jer mu takve obaveze ne dozvoljavaju ni da pomisli o njima. Nažalost, verujem da je Ministarka ipak u pravu i da su se stvarno spremali za izbore, a ne da su radili svoj posao.

idemo dalje...što dalje!

pre 10 godina

U filozofiji poznato kao teorija „kiselo grožđe, slatki limun“! Ili narodski – iz ove se kože ne može ! Samo da nikad više ne slušamo onu rečenicu: "Zna se tko je predsednik a bogami i tko će biti premijer!"

Jole

pre 10 godina

E sad kad kombi stranke krenu da pljuju i iznose bljuvotine, zgadice se jos vise narodu koji je imao priliku da ih vidi ranijih godina na delu.

Statika

pre 10 godina

Partije spremne za izbore? Nisam baš sigurna da se svi raduju izborima. Nadali su se da ih neće biti, a sada vrte priču o spremnosti i potrebi da izbori budu sprovedeni...
(Winx, 25. januar 2014 22:14)

Neko ce da pobedi, a neki ce i da izgube.

culex

pre 10 godina

SPS je stranka koja je kocila konstantno rad ove vlade a istakli su se javno i pojedinci kao sto je Ruzic.Po meni oni nece biti u sastavu sledece vlade jer svojim radom to nisu zasluzili.

Winx

pre 10 godina

Partije spremne za izbore? Nisam baš sigurna da se svi raduju izborima. Nadali su se da ih neće biti, a sada vrte priču o spremnosti i potrebi da izbori budu sprovedeni...

martin krpan

pre 10 godina

Neverovatno je kako su nase partije uvek spremne na izbore.Razumem one koje znaju da ce postici uspeh, ali ova "sicurija" koja ni cenzus ne moze da prodje, cak su i oni za. To jedino moze da znaci da jedva cekaju da se pojave u javnosti, zato sto nekog optuzuju, prozivaju..., jer ovako oni nemaju nista drugo da ponude, pa im je kampanja jedini nacin da na pogresan nacin skrenu paznju na sebe.

iskreno...

pre 10 godina

Da li je moguce da kazu da su spremni za izbore neki a da nisu odgovoarali ni zasta!Odakle im dolazi ta zelja za izborima,kada ni za prosli dugogodisnji mandat nisu nam polozili racune!Sta to oni imaju da nam ponude novo a da vec nismo videli!Njihove ponude su nas kostale siromastva i niceg drugog!Ponovo floskule,zamene teza i gromoglasnih najava boljeg zivota sa njima,nas ostavlja indiferentnim i neprijatno iznenadjenim!Kazu snaga je u tome da se spoznaju greske i da se na njima ponovo gradi nova buducnost..To su reci politicara koji su do skora bili na vlasti i nacinili te greske!A mi se pitamo a koja je cena koju su platili za neuspeh...Da li su podneli ne samo politicku odgovornost,nego i svaku drugu!Da li misle da cemo samo verovati recima a ne delima!Nema te sile koja nas vise moze ubediti u dobrodusnost i iskrenost tih zelja!Preko deset godina smo se nadali ,a nismo dobili nista!Pa bi sad oni mogli desetak godina,da nam svojim radom i promenama pokazuju dobru volju i odgovornosti koju nam duguju,pa cemo mozda i da shvatimo tu zelju koju nam spominju kao iskrenu!Vreme je da prestanu da traze snagu iz tudjih postupaka,vec je vreme da pocnu da crpu snagu iz svoji dela,ako ih imaju!Prema tome zavirivanje u tudje politicko dvoriste,samo radi neprincipijelne kritike,govori vise o njihovom karakteru a manje o onima o kojima govore!