Sreda, 22.01.2014.

09:02

"O izborima na Predsedništvu SNS"

Predsedništvo SNS zauzeće uoči vanredne izborne skupštine stranke 25. januara konačan stav o tome da li stranka želi prevremene parlamentarne izbore ili ne.

Izvor: Beta

"O izborima na Predsedništvu SNS" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

smederevac

pre 10 godina

Izbori su potrebni, kao što su potrebni i u opštinama gde je protiv 26 presednika opština podneta prijava za nenamensko trošenje para iz budzeta.

CIKA - TASA - IZ - VRBASA

pre 10 godina

Posle evidentnih promena svojih redova od onih koji su nesposobni, nekvalitetni i nepouzdani, SNS ce postati jos jaca i uspesnija, sto ce gradjani kako u Srbiji tako i u gradu Beogradu umeti da prepoznaju. Izbori su nam potrebni da SNS preuzme potpunu odgovornost i nesmetano resi sve zadatke koji ih cekaju ubuduce. Jer gledano u celini najvecu korist bi imali gradjani, bez obzira sto Aleksandar Vucic do sada nikada nije gledao svoj licni interes, ovog puta neka razmislja i u tom pravcu. i napravi izuzetak. Na kraju kako kaze narod treba spojiti lepo sa korisnim.

Glavni arhivator

pre 10 godina

Sigurno da oni u vrhu najbolje znaju da li je potrebno i pogodno u ovom trenutku ici na izbore, ali moje licno misljenje je da su izbori potrebni, pre svega zbog toga sto je neophodno da se vec jednom taj SPS skloni sa vlasti jer su upropastili ovu drzavu, sada su se kao malo primirili jer imaju vecu kontrolu, ali kad tad ce opet pokazati svoje pravo lice, zbog toga treba sto pre na izbore.

Despina

pre 10 godina

Aleksandar Vučić mora da ide na izbore. Građani znaju da sa naprednjacima na vlasti Srbija ima svetlu budućnost. Srbija sa naprednjacima na vlasti biće moderna, razvijena, ekonomski prosparitetna država.Zahvaljujući Aleksandru Vuučiću Srbija će biti držav koja sprovodi reforme, donosi zakone EU,a državne institucije će raditi kao celina. Članovi predsedništva SNS moraju da ubedi Aleksandra Vučića da izađe na izbore.

VASNAAAACAT

pre 10 godina

Ni malo ne sumnjamo u vas i vas stav prema izborima...bice onako kako vi jednoglasno odlucite,samo nas ne drzite dugo u ne izvesnosti.

novica952

pre 10 godina

Otprilike do vikenda ćemo biti načisto kako kaže ministarka Mihajlović dali Srbija nastavlja sa ovom vladom i u ovom farmatu da sprovodi ekonomske i političke reforme ili će se izaći pred birače da bi se dobila potvrda dosadašnjeg urađenog i novi mandat za nove još teže odluke posebno u delu ekonomije kako to juče reče Vučić.Predsedništvo će proceniti sve aspekte koje donosi odluka o izlasku na prevremene izbore i sve ono što može uticati na njih.Odluka nije laka i ali kada se uzme da državu čekaju teške ekonomske odluke i rezovi za koje je potrebna potpuna saglasnost i vlada punog kapaciteta potrebno je da se donese jedna ovakva odluka.

Ljuban

pre 10 godina

Delim misljenje da je prva odluka koju treba doneti vezana za Beograd, treba jasno izaci pred gradjane i predstaviti licnost koja je sposobna da preuzme rukovodjenje prestonicom, prevremeni parlamentarni izbori svakako potrebni.

Prijezda

pre 10 godina

Posle ciscenja svojih redova od onih koji su nesposobni, nekvalitetni i nepouzdani, SNS ce postati jos jaca i uspesnija, sto ce gradjani umeti da prepoznaju. Izbori su potrebni da SNS preuzme potpunu odgovornost i nesmetano resi sve zadatke koji ih cekaju ubuduce.

cikita bonita

pre 10 godina

Izbori su nam potrebni jer reforme koje Vucic planira da sprovede ne moze sa Dacicem. Socijalisti su zlo bili, zlo su i ostali i ostace.

Jankovic

pre 10 godina

Na osnovu ovog clanka se vidi da je SNS jedina stranka koja pre svega misli na buducnost ove drzave, na njen razvoj, zivotni standard gradjana, evo, vec posle 2 godine se saziva sednica stranke, da se vidi sta je ucinjeno po gore pomenutim pitanjima, a tek na kraju se razmatra da li su nam vanredni parlamentarni izbori neophodni.

ledjokg

pre 10 godina

Ne zna se cumu vise panika oko izbora?! Naravno da ce trenutno najaca stranka odlucivati da li ce biti izbora ili ne. Kao sto su svojevremeno i Demokrate radile!

przenje

pre 10 godina

mihajlovicka svaki dan kuva,peve i przi kao prava domacica, a u loncu su pozicija i opozicija, umiru od vrucine, da li ce ili nece biti izbora.

Lasta

pre 10 godina

Odluka vecine, pa na izbore, koji apsolutno nista nece zaustaviti niti ugroziti. To je samo populisticki nastup onih kojima su dani odbrojani.

zabrazdili...

pre 10 godina

Hvala ti što si nam ovako lepo objasnila zašto smo dobili duple račune za struju!
(Dulex, 22. januar 2014 09:41)
E to smo mi! Niti Vučić hapsi niti Zorana šalje račune za struju. A sistem stvoren decenijama teško se menja kao i mi sami!

Pringles

pre 10 godina

Koja god odluka da bude donesena, nadam se da ce biti u interesu gradjana. To je jedini ispravan pristup i ne sumnjam da ce se takoi desiti.

przenje

pre 10 godina

mihajlovicka svaki dan kuva,peve i przi kao prava domacica, a u loncu su pozicija i opozicija, umiru od vrucine, da li ce ili nece biti izbora.

Велика рокада

pre 10 godina

После Скупштине напредњака очекујем да се настави са чишћењем странке на локалу. Захвалити се свима онима који немају резултата и који су се уморили. Локалне самоуправе немају времена да чекају бољитак тако што ће им пасти нешто са неба или же им неко донети на ноге.

meteorolog...

pre 10 godina

Treba ispuniti volju naroda i raspisati izbore, i onda zestoko krenuti na reforme i eu.
(TantumVerde, 22. januar 2014 12:53)
Plašim se da je volja naroda nešo čemu je nemoguće udovoljiti. I suša je posledica nasloge oko dana kad bi nam odgovaralo da padne kiša!

leposava

pre 10 godina

Upravo tako se radi,srediti stvari u svom dvoristu hocu reci u svojoj stranci ,da se vidi koliko je ko radio u proteklom periodu od funkcionera pa onda preci na drzavu,to je pravi lider, jer covek koji pravilno vodi svoju stranku moze da vlada i drzavom.

Fišer

pre 10 godina

Tim koji će voditi Beograd ispred naprednjaka biće sigrno ogovoran i ozbiljno raditi i podnositi račune Beograđanima. Ogromna će biti razlika nego do sada kako je radio bivši gradonačelnik i njegova mu stranka.

Fenix

pre 10 godina

Sigurna sam da ce Vucic izabrati najboljeg kandidata kada je Beograd u pitanju, jer zna da sa tim kandidatom mora pobediti Djilasa inace Beograd osta na cedilu i u propasti e sad ko ce to biti od naprednjaka videcemo.

Gremlin

pre 10 godina

Tacno tako, prvo se polazi od sebe, od svog rada, to znaci da stranka vec posle 2 godine saziva sednicu na kojoj ce sagledati postignute rezultate, dobre i lose, da se vidi sta treba poboljsati, i na kraju sledi odluka da li treba raspisati vanredne parlamentarne izbore ili ne.

cukson

pre 10 godina

Sad kad smo dobili pregovore preostaju nam jos izbori i da maksimalno sa cvrscom vladom udjemo u njihovu realizaciju.Nadam se da ce Vucic ipak da se opredeli za izbore jer iz vlade treba da izadju koji njen rad koce.

pera kojot

pre 10 godina

Ljudi zele izbore!Zato je vreme da se vise vidi ko ce nas voditi!Ako cemo najrealnije SNS ima najvece sanse,zato sto su najodgovornija i najbolja stranka!

Pelikan

pre 10 godina

Tako se radi, prvo rezultati svakog od funkcionera pa onda se gleda sta dalje, a ne sumljam da ce tim za Beograd izbrati licno Vucic i da ce to biti najbolji moguci izbor.

MinjaSEC

pre 10 godina

Koliko vidim, jedino SNS smenjuje svoje kadrove, dok u DS-u ljude ne mozes nikako skloniti, iako nemaju ama bas nikakve rezultate. SNS je,zapravo, demokratska stranka a DS nije ni blizu demokratska stranka.

Savic

pre 10 godina

Ako sns na vreme ne pocisti svoje redove procice kao ds jer je sns prenatrpan pogotovo ljudima koji su preko noci presli iz neke druge stranke ne kao obicni clanovi vec visoki funkcioneri i odmah su dobro pozicionirani u sns na to narod ne gleda dobronamerno. Izbori su neminovni da bi pre svega sps prestao da usporava reforme i borbu protiv korupcije, to sto kadrovi sps pricaju da su za istinsku borbu protiv kriminala ipak su to samo price, sps i dalje zadrzava Dusana Bajatovica koji evidentno neposluje kako treba sa Srbijagasom.

Cvrle

pre 10 godina

Licno se u potpunosti slazem sa predlozenim dnevnim redom, razmotriti rad stranke u proteklih godinu i po dana, rezultate tog rada, rezultate svakog clana ponaosob, naravno treba predloziti i ko ce biti na listi za prvog coveka grada Beograda, sto uopste nije laka odluka, i na kraju da li treba raspisivati vanredne parlamentarne izbore.

MinjaSEC

pre 10 godina

Pokazali ste hrabrost i odlucnost za ovo kratko vreme dok ste bili na avlasti. Samo nastavite. Sto se izbora tice, volja vecina mora da se postuje. Izbori su neophodni.

dadex

pre 10 godina

Ukoliko se raspisu vanredni izbori kampanja bi bila istovremena i za beogradske i za republičke izbore, što je ekonomičnije i imacemo priliku da vidimo kome naro zapravo najvise veruje,da se ne oslanjamo na neka istrazivanja.A sto se tice reformi po meni one bi se posle izbora ubrzale uz jacu i stabilniju vladu u kojoj nece biti oni koji koce sve te odluke vlade.

DedaStavra

pre 10 godina

Ima jedna opcija koja moze biti realna i bez izbora,a videli smo da ova demagogija nije donela nista,cak i gora stanja u odnosu na 2012.tu ( ovo sa strujom je dovoljno da SNS padne npr. da je iole normalna zemlja),standard stoji i pada,nezaposlenost tek raste,otkazi cekaju,sumorna realnost stize,vide to i simpatizeri sns,ali toliko su zaslepljeni likom i delom PPV da jos ne zele priznati,jel mrznju prema DS imaju gore nego npr.Hitler prema Jevrejima. Ali ovako, opet da SPS i DS sastave vladu,odmah i Beograd ide u prave ruke,ucutace se Vuk,Rasim i ostali preletaci zeljni vlasti,a za 8 meseci do godinu dana SNS pada na 10%. Mislite o tome. Ko visoko leti,naglo i pada.Zivot to davno rekao.Da DS,SPS,KRKOBABIC,PALMA,SVM,krenu zajedno 55% imaju sigurno.

vrzino kolo

pre 10 godina

Izbore i njihovo odrzavanju uvek je trazila opozicija, i to odmah posle izbora. Sada opozicija cuti ali zato vlast trazi izbore kao da su sami sebi opozicija. Ako ste vlast raspisite izbore a ako ste opozicija trazite izbore pa cekajte da ih vlast raspise.

Kondotjer

pre 10 godina

Treba da se izadje na izbore da bi se pokazalo DS i ostalima ko ima vecinu u zemlji, ali i ko jedini nesto radi po pitanju dovodjenja u red ove nase Srbije. Sto se tice same stranke, jako je pohvalno da se preispita ko je sta radio, ko je gresio, ko da bude nagradjen i tako dalje. Jednom recju, svi koji pljuju SNS videce da su se gadno prevarili.

Dobrica Stanojev

pre 10 godina

Poštujem to što držite reč vi iz SNS-a jer ste rekli da nećete o izborima dok ne počnu pregovori sa EU.To je korektno i naravno da treba da donosite odluke na organima stranke i dobro razmislite.Lično mislim da bi bilo dobro da imamo izbore i dobijemo kompaktniju i čvršću Vladu i to prvenstveno zbog stranih investicija i svega što sledi u pregovorima o pridruživanju.Jaka Vlada znači stabilnost a nama je to preko potrebno u narednom periodu i zato hrabro.

Ozlojeđeni

pre 10 godina

Aman dokle više? Sve je počelo sa džakovima i kako će istinu o džakovima objaviti za nekoliko dana. Onda rekoše samo da dođu na vlast i obelodaniće sve o džakovima. To je bilo pre godinu i po dana i mi još uvek ne znamo ništa o džakovima. Tako je i sa prevremenim izborima. Te hoće te neće... Zar nam pred Novu godinu gospodin Prvi nije obećao da će najkasnije za 10 dana biti donesena konačna odluka o tome da li će biti vanrednih izbora? Kada je prošlo tih 10 dana, onda stalno govore do kraja nedelje, sledeće nedelje, evo samo što nismo doneli odluku i tako zavlače do besvesti. A narod otupeo i više se niko ne seća šta je gospodin Prvi u vezi sa tim obećao građanima Srbije. Za ove je Gebels malo dete, kada je u pitanju ispiranje mozga narodu. U javnost se izlazi tek kada se odluka donese, a ne kada je neko došao na ideju da će možda nekad neko da donese neku odluku iliti kada je neko nekad negde možda čuo da će možda uskoro ali sigurno do kraja nedelje/meseca/godine da neko bude uhapšen.

Sisanje ovaca

pre 10 godina

Bas su vam sednice predsednistva burne. Svi cute i gledaju u pod, samo glavni prica. Ministarka je malo promena taktiku, sada pokusava da predstavi i da neko od njih nesto sme da kaze ili ne daj Boze da se ne slozi sa Al exandrom.

vidal

pre 10 godina

Vanredni parlamentarni izbori su mac sa dve ostrice.Mozda ce se dogoditi u nezgodno vreme kada je Srbija ne stednji,kada treba reforme da pocnu sa sprovodjenjem,ali druga strana za koju se ja zalazem je ta da ipak treba da se odrze iz prostog razloga da bi Srbija dobila cvrscu vladu koja ce se bez trzavica suociti sa reformama,koja ce se suociti sa kriminalom i korupcijom i da niko tu borbu ne koci iz vlade kao sto smo imali ispad Ruzica.

sumrak

pre 10 godina

Gospodja Zoka redovno izlazi u medije sa istim informacijama. Mene sada interesuje da li misli da je narod glup ili mozda ne sme da se desi dan bez njene slicice? Jos jedno, kada se napravi nov racun za struju uzima zasluge, kada su lose ocitana brojila kriv je EPS, kada narod u Uzicu pije zagadjenu vodu nema je nigde. Gospodjo, kao resorni ministar imate odgovornost i za dobre i za lose stvari, nazalost kod vas u ministarstvu je vise losih za sada. I kako ste sigurni da bas vi necete otici sa mesta potpredsednika SNS posle izbora? Znaci nema tu izbora, glasanja i tako to. Vec se zna ko ide.

petar

pre 10 godina

naprednjaci,vi ste najvece zlo ovog drusstva i jedina vassa sreca je ssto je narod slep i uglavnom nedovoljno obrazovan da sagleda vasse manipulacije i prevare.ioak mi je najvece razoccarenje ponassanje navodno nezavisnih medija i analiticcara koji nemaju ni recc kritike za ovaj haos koji unosite u drusstvo.sramota.

daki

pre 10 godina

Odluka da li da se izadje na izbore trebalo bi da bude pozitivna, odnosno u korist izbora i po mogucstvu zajedno sa gradskim, jer bi doprinelo vecoj izlaznosti i ustedi sredstava.Izbori nece ugroziti zapocete reforme, cak naprotiv mogu i da ih ubrzaju.

Aleksa

pre 10 godina

Nadam se da ce se doneti odluka o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora za 16. mart. To bi bilo dobro i za stranku i za gradjane kako bi se posle njih svi okrenuli poslu.

aristotel

pre 10 godina

Svidelo se to nama ili ne, izbori su najbolja opcija u ovom trenutku. Pregovori sa EU su poceli i u ovoj fazi izbori ne bi usporili taj proces. Ono sto je najznacajnije - posle izbora bi dobili vladu koja je spremna da preuzme odgovornost za ekonomske reforme a koja bi pri tom imala i pun mandat za taj proces.

dida

pre 10 godina

Da bi se reforme u potpunosti izvele i ubzale potrebni su nam izbori,iz prostog razloga jer ne moze jedna strana da vuce a druga da koci.I sa druge strane logicno je da najveca stranka u Srbiji ima mesto premijera a ne neko ko za to nema legitimitet gradjana.

Bojan

pre 10 godina

O izborima će se u SNS tek sad ozbiljno razgovarati, ova prva pristupna konferencija sa EU je bila primarna i Vučić nije želeo da se pre toga donose bilo kakve odluke. Sad će moći da sasluša i uvaži ili odbaci zahteve većine članstava koje želi izbore i naravno Vučića za premijera. Od njeg azavisi kakva će konačna odluka biti. Ruku na srce, svako bi na njegovom mestu raspisao izbore jer stranka ima neverovatno visok rejting.

Darija Sr

pre 10 godina

Verujem da ce izbori biti raspisani i smatram da je to jedino resenje da se neometano nastavi razvijanje Srbije.Sa obzirom da ce kampanja trajati kratko, nece kostati skupo, dobicemo vise nego sto bi izgubili sa sadasnjim koalicionim partnerima.

zemljoradnik

pre 10 godina

Imamo priliku da ukoliko se odrze vanredni izbori SNS preuzme veci udeo u vladi i naravno premijersko mesto.Po meni taj scenario naprednjaci su sa do sad prikazanim radom i trudom itekako zasluzili.

Golubar

pre 10 godina

Izbori su preko potrebni za Srbiju i njene gradjane . Posle izbora ce se stvoriti jasna slika ko zaista treba samo da vodi ovu drzavu , tako da male i sitne partije vise se nace pitati o bitnim stvarima.

Verica T.

pre 10 godina

Pozdravljam potez o raspravi i smenama vezanim za clanstvo i funkcionere stranke koji se nisu zalagali i pokazivali konkretne rezultate. Ovo je dobar primer kako se sredjivanjem reda u kuci postize red u samoj drzavi. Da su ovakve mere bile primenjivane u dosadasnjem radu stranaka, Srbija ne bi bila na rubu propasti. Nastavak rada na reformama je neophodan uz najbolje timove.

MIlivoje

pre 10 godina

SNS jos jednom pokazuje da je stranka koja se ne boji da iz svojih redova ukloni one clanove koji stete ugledu stranke, ako izbori budu odrzani nema sumnje da ce ostvariti odlican rezultat.

Jovo Mijatović

pre 10 godina

Ako izbori neće uticati na pregovore sa EU , neće ugroziti sprovođenje ekonomskih reformi i neće usporiti ili zaustaviti odlučnu borbu protiv korupcije i kriminala , onda je preporuka Predsedništvu SNS da predloži da se odmah raspišu vanredne parlamentarne izbore.

Марина

pre 10 godina

Јучерашњи почетаг преговора дао је многима ветар у леђа, расписивање је неминовно, али сачекајмо одлуку 25.након председништва СНС-а.

Lejla

pre 10 godina

Kao najveća stranka u Srbiji, SNS treba da ima mogućnost da donosi najvažnije odluke. Muka mi je više od ovih stranaka, kao npr. SPS, koji se samo šlepaju, a ništa novo nemaju da nam ponude. To samo usporava proces reformi koji mora biti ubrzan.

cuki

pre 10 godina

Izbori po meni bi se odrazili pozitivno za ovu zemlju jer bi se sigurno formirala jaca vlada na celu sa Vucicem.Dosta je bilo pojedinaca koji konstantno koce rad vlade i donosenje njenih odluka.

Kate Walker

pre 10 godina

Hajde neka se više donese odluka o vanrednim izborima! Lično, smatram da i te kako treba da se održe. Ipak, da se zna na čemu smo i da se nastavi sa radom.

Лотика

pre 10 godina

Аман више људи, нити будућност земље нити евроинтеграције не зависе од одржавања избора схватите то!!!

Shizofrenija totalna!

pre 10 godina

Gospodo "napredni" vi ste klasican primer opsteg ludila.Imate vecinu u parlamentu,imate predsednika drzave,imate predsednika parlamenta,mogli bi da imate i premijera ali eto imate PPV.Na vlasti ste i trazite izbore?!?!?!Vise pricate o izborima nego opozicija?!Umesto da cutite i da radite posao kojeg ste se prihvatili...
Pa to nema nigde!

Dwarf

pre 10 godina

Bio sam skeptik, ali konačno vidim da SNS ima najozbiljnije namere da ovu zemlju menja iz korena. Krenuli su tako snažno, ali potrebno je da svi shvatimo kako moramo da menjamo i sopstvene navike koje su tako duboko ukorenjene u nama. Bili smo ubeđeni da kriminalci mogu zauvek da vladaju, ali sada se budi nada. I treba da bude izbora i da konačno najveća stranka u Srbiji zauzme zasluženo mesto u rukovođenju ove države.

Jole

pre 10 godina

Ipak je ovo velika dilema, zapocete su reforme, pregovori sa EU i borba protiv korupcije, a izbori bi sve to usporili ili odlozili. Ajde da vidimo sta ce Vucic odluciti.

cica

pre 10 godina

Verujem se da će stav stranke o izborima biti pozitivan! Lepo je čuti da se unutar stranke radi generalka, jer ko se nije dokazao treba ga što pre smeniti kvalitetnim i vrednim ljudima. Da se to praktikovalo i prethodnih godina u politici uopšte, gde bi nam bio kraj!

Alexei

pre 10 godina

A i dosta mi je vise ovih priča. Dajte više da za 45 dana završimo sa ovom pričom više, da može da se radi bez medijskih spekulacija i političkih pritisaka. Stanje u skupštini ne ocrtava realno raspoloženje među narodom.

Aranka

pre 10 godina

Izborima bi opozicija videla da nema podrsku i pocela da reformise svoje redove, a pojedini koalicioni partneri, koji koce dalji napredak, bi izasli iz vlade.

Aranka

pre 10 godina

Izborima bi opozicija videla da nema podrsku i pocela da reformise svoje redove, a pojedini koalicioni partneri, koji koce dalji napredak, bi izasli iz vlade.

cica

pre 10 godina

Verujem se da će stav stranke o izborima biti pozitivan! Lepo je čuti da se unutar stranke radi generalka, jer ko se nije dokazao treba ga što pre smeniti kvalitetnim i vrednim ljudima. Da se to praktikovalo i prethodnih godina u politici uopšte, gde bi nam bio kraj!

petar

pre 10 godina

naprednjaci,vi ste najvece zlo ovog drusstva i jedina vassa sreca je ssto je narod slep i uglavnom nedovoljno obrazovan da sagleda vasse manipulacije i prevare.ioak mi je najvece razoccarenje ponassanje navodno nezavisnih medija i analiticcara koji nemaju ni recc kritike za ovaj haos koji unosite u drusstvo.sramota.

Dwarf

pre 10 godina

Bio sam skeptik, ali konačno vidim da SNS ima najozbiljnije namere da ovu zemlju menja iz korena. Krenuli su tako snažno, ali potrebno je da svi shvatimo kako moramo da menjamo i sopstvene navike koje su tako duboko ukorenjene u nama. Bili smo ubeđeni da kriminalci mogu zauvek da vladaju, ali sada se budi nada. I treba da bude izbora i da konačno najveća stranka u Srbiji zauzme zasluženo mesto u rukovođenju ove države.

Aranka

pre 10 godina

Izborima bi opozicija videla da nema podrsku i pocela da reformise svoje redove, a pojedini koalicioni partneri, koji koce dalji napredak, bi izasli iz vlade.

Лотика

pre 10 godina

Аман више људи, нити будућност земље нити евроинтеграције не зависе од одржавања избора схватите то!!!

MIlivoje

pre 10 godina

SNS jos jednom pokazuje da je stranka koja se ne boji da iz svojih redova ukloni one clanove koji stete ugledu stranke, ako izbori budu odrzani nema sumnje da ce ostvariti odlican rezultat.

Aranka

pre 10 godina

Izborima bi opozicija videla da nema podrsku i pocela da reformise svoje redove, a pojedini koalicioni partneri, koji koce dalji napredak, bi izasli iz vlade.

Jole

pre 10 godina

Ipak je ovo velika dilema, zapocete su reforme, pregovori sa EU i borba protiv korupcije, a izbori bi sve to usporili ili odlozili. Ajde da vidimo sta ce Vucic odluciti.

Darija Sr

pre 10 godina

Verujem da ce izbori biti raspisani i smatram da je to jedino resenje da se neometano nastavi razvijanje Srbije.Sa obzirom da ce kampanja trajati kratko, nece kostati skupo, dobicemo vise nego sto bi izgubili sa sadasnjim koalicionim partnerima.

zemljoradnik

pre 10 godina

Imamo priliku da ukoliko se odrze vanredni izbori SNS preuzme veci udeo u vladi i naravno premijersko mesto.Po meni taj scenario naprednjaci su sa do sad prikazanim radom i trudom itekako zasluzili.

MinjaSEC

pre 10 godina

Koliko vidim, jedino SNS smenjuje svoje kadrove, dok u DS-u ljude ne mozes nikako skloniti, iako nemaju ama bas nikakve rezultate. SNS je,zapravo, demokratska stranka a DS nije ni blizu demokratska stranka.

novica952

pre 10 godina

Otprilike do vikenda ćemo biti načisto kako kaže ministarka Mihajlović dali Srbija nastavlja sa ovom vladom i u ovom farmatu da sprovodi ekonomske i političke reforme ili će se izaći pred birače da bi se dobila potvrda dosadašnjeg urađenog i novi mandat za nove još teže odluke posebno u delu ekonomije kako to juče reče Vučić.Predsedništvo će proceniti sve aspekte koje donosi odluka o izlasku na prevremene izbore i sve ono što može uticati na njih.Odluka nije laka i ali kada se uzme da državu čekaju teške ekonomske odluke i rezovi za koje je potrebna potpuna saglasnost i vlada punog kapaciteta potrebno je da se donese jedna ovakva odluka.

Pelikan

pre 10 godina

Tako se radi, prvo rezultati svakog od funkcionera pa onda se gleda sta dalje, a ne sumljam da ce tim za Beograd izbrati licno Vucic i da ce to biti najbolji moguci izbor.

zabrazdili...

pre 10 godina

Hvala ti što si nam ovako lepo objasnila zašto smo dobili duple račune za struju!
(Dulex, 22. januar 2014 09:41)
E to smo mi! Niti Vučić hapsi niti Zorana šalje račune za struju. A sistem stvoren decenijama teško se menja kao i mi sami!

Bojan

pre 10 godina

O izborima će se u SNS tek sad ozbiljno razgovarati, ova prva pristupna konferencija sa EU je bila primarna i Vučić nije želeo da se pre toga donose bilo kakve odluke. Sad će moći da sasluša i uvaži ili odbaci zahteve većine članstava koje želi izbore i naravno Vučića za premijera. Od njeg azavisi kakva će konačna odluka biti. Ruku na srce, svako bi na njegovom mestu raspisao izbore jer stranka ima neverovatno visok rejting.

Verica T.

pre 10 godina

Pozdravljam potez o raspravi i smenama vezanim za clanstvo i funkcionere stranke koji se nisu zalagali i pokazivali konkretne rezultate. Ovo je dobar primer kako se sredjivanjem reda u kuci postize red u samoj drzavi. Da su ovakve mere bile primenjivane u dosadasnjem radu stranaka, Srbija ne bi bila na rubu propasti. Nastavak rada na reformama je neophodan uz najbolje timove.

Gremlin

pre 10 godina

Tacno tako, prvo se polazi od sebe, od svog rada, to znaci da stranka vec posle 2 godine saziva sednicu na kojoj ce sagledati postignute rezultate, dobre i lose, da se vidi sta treba poboljsati, i na kraju sledi odluka da li treba raspisati vanredne parlamentarne izbore ili ne.

leposava

pre 10 godina

Upravo tako se radi,srediti stvari u svom dvoristu hocu reci u svojoj stranci ,da se vidi koliko je ko radio u proteklom periodu od funkcionera pa onda preci na drzavu,to je pravi lider, jer covek koji pravilno vodi svoju stranku moze da vlada i drzavom.

daki

pre 10 godina

Odluka da li da se izadje na izbore trebalo bi da bude pozitivna, odnosno u korist izbora i po mogucstvu zajedno sa gradskim, jer bi doprinelo vecoj izlaznosti i ustedi sredstava.Izbori nece ugroziti zapocete reforme, cak naprotiv mogu i da ih ubrzaju.

Kondotjer

pre 10 godina

Treba da se izadje na izbore da bi se pokazalo DS i ostalima ko ima vecinu u zemlji, ali i ko jedini nesto radi po pitanju dovodjenja u red ove nase Srbije. Sto se tice same stranke, jako je pohvalno da se preispita ko je sta radio, ko je gresio, ko da bude nagradjen i tako dalje. Jednom recju, svi koji pljuju SNS videce da su se gadno prevarili.

MinjaSEC

pre 10 godina

Pokazali ste hrabrost i odlucnost za ovo kratko vreme dok ste bili na avlasti. Samo nastavite. Sto se izbora tice, volja vecina mora da se postuje. Izbori su neophodni.

aristotel

pre 10 godina

Svidelo se to nama ili ne, izbori su najbolja opcija u ovom trenutku. Pregovori sa EU su poceli i u ovoj fazi izbori ne bi usporili taj proces. Ono sto je najznacajnije - posle izbora bi dobili vladu koja je spremna da preuzme odgovornost za ekonomske reforme a koja bi pri tom imala i pun mandat za taj proces.

Savic

pre 10 godina

Ako sns na vreme ne pocisti svoje redove procice kao ds jer je sns prenatrpan pogotovo ljudima koji su preko noci presli iz neke druge stranke ne kao obicni clanovi vec visoki funkcioneri i odmah su dobro pozicionirani u sns na to narod ne gleda dobronamerno. Izbori su neminovni da bi pre svega sps prestao da usporava reforme i borbu protiv korupcije, to sto kadrovi sps pricaju da su za istinsku borbu protiv kriminala ipak su to samo price, sps i dalje zadrzava Dusana Bajatovica koji evidentno neposluje kako treba sa Srbijagasom.

meteorolog...

pre 10 godina

Treba ispuniti volju naroda i raspisati izbore, i onda zestoko krenuti na reforme i eu.
(TantumVerde, 22. januar 2014 12:53)
Plašim se da je volja naroda nešo čemu je nemoguće udovoljiti. I suša je posledica nasloge oko dana kad bi nam odgovaralo da padne kiša!

cikita bonita

pre 10 godina

Izbori su nam potrebni jer reforme koje Vucic planira da sprovede ne moze sa Dacicem. Socijalisti su zlo bili, zlo su i ostali i ostace.

cuki

pre 10 godina

Izbori po meni bi se odrazili pozitivno za ovu zemlju jer bi se sigurno formirala jaca vlada na celu sa Vucicem.Dosta je bilo pojedinaca koji konstantno koce rad vlade i donosenje njenih odluka.

Dobrica Stanojev

pre 10 godina

Poštujem to što držite reč vi iz SNS-a jer ste rekli da nećete o izborima dok ne počnu pregovori sa EU.To je korektno i naravno da treba da donosite odluke na organima stranke i dobro razmislite.Lično mislim da bi bilo dobro da imamo izbore i dobijemo kompaktniju i čvršću Vladu i to prvenstveno zbog stranih investicija i svega što sledi u pregovorima o pridruživanju.Jaka Vlada znači stabilnost a nama je to preko potrebno u narednom periodu i zato hrabro.

cukson

pre 10 godina

Sad kad smo dobili pregovore preostaju nam jos izbori i da maksimalno sa cvrscom vladom udjemo u njihovu realizaciju.Nadam se da ce Vucic ipak da se opredeli za izbore jer iz vlade treba da izadju koji njen rad koce.

Kate Walker

pre 10 godina

Hajde neka se više donese odluka o vanrednim izborima! Lično, smatram da i te kako treba da se održe. Ipak, da se zna na čemu smo i da se nastavi sa radom.

Fenix

pre 10 godina

Sigurna sam da ce Vucic izabrati najboljeg kandidata kada je Beograd u pitanju, jer zna da sa tim kandidatom mora pobediti Djilasa inace Beograd osta na cedilu i u propasti e sad ko ce to biti od naprednjaka videcemo.

Lasta

pre 10 godina

Odluka vecine, pa na izbore, koji apsolutno nista nece zaustaviti niti ugroziti. To je samo populisticki nastup onih kojima su dani odbrojani.

Jankovic

pre 10 godina

Na osnovu ovog clanka se vidi da je SNS jedina stranka koja pre svega misli na buducnost ove drzave, na njen razvoj, zivotni standard gradjana, evo, vec posle 2 godine se saziva sednica stranke, da se vidi sta je ucinjeno po gore pomenutim pitanjima, a tek na kraju se razmatra da li su nam vanredni parlamentarni izbori neophodni.

ledjokg

pre 10 godina

Ne zna se cumu vise panika oko izbora?! Naravno da ce trenutno najaca stranka odlucivati da li ce biti izbora ili ne. Kao sto su svojevremeno i Demokrate radile!

Ljuban

pre 10 godina

Delim misljenje da je prva odluka koju treba doneti vezana za Beograd, treba jasno izaci pred gradjane i predstaviti licnost koja je sposobna da preuzme rukovodjenje prestonicom, prevremeni parlamentarni izbori svakako potrebni.

Jovo Mijatović

pre 10 godina

Ako izbori neće uticati na pregovore sa EU , neće ugroziti sprovođenje ekonomskih reformi i neće usporiti ili zaustaviti odlučnu borbu protiv korupcije i kriminala , onda je preporuka Predsedništvu SNS da predloži da se odmah raspišu vanredne parlamentarne izbore.

Lejla

pre 10 godina

Kao najveća stranka u Srbiji, SNS treba da ima mogućnost da donosi najvažnije odluke. Muka mi je više od ovih stranaka, kao npr. SPS, koji se samo šlepaju, a ništa novo nemaju da nam ponude. To samo usporava proces reformi koji mora biti ubrzan.

Марина

pre 10 godina

Јучерашњи почетаг преговора дао је многима ветар у леђа, расписивање је неминовно, али сачекајмо одлуку 25.након председништва СНС-а.

Aleksa

pre 10 godina

Nadam se da ce se doneti odluka o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora za 16. mart. To bi bilo dobro i za stranku i za gradjane kako bi se posle njih svi okrenuli poslu.

vrzino kolo

pre 10 godina

Izbore i njihovo odrzavanju uvek je trazila opozicija, i to odmah posle izbora. Sada opozicija cuti ali zato vlast trazi izbore kao da su sami sebi opozicija. Ako ste vlast raspisite izbore a ako ste opozicija trazite izbore pa cekajte da ih vlast raspise.

Golubar

pre 10 godina

Izbori su preko potrebni za Srbiju i njene gradjane . Posle izbora ce se stvoriti jasna slika ko zaista treba samo da vodi ovu drzavu , tako da male i sitne partije vise se nace pitati o bitnim stvarima.

vidal

pre 10 godina

Vanredni parlamentarni izbori su mac sa dve ostrice.Mozda ce se dogoditi u nezgodno vreme kada je Srbija ne stednji,kada treba reforme da pocnu sa sprovodjenjem,ali druga strana za koju se ja zalazem je ta da ipak treba da se odrze iz prostog razloga da bi Srbija dobila cvrscu vladu koja ce se bez trzavica suociti sa reformama,koja ce se suociti sa kriminalom i korupcijom i da niko tu borbu ne koci iz vlade kao sto smo imali ispad Ruzica.

dadex

pre 10 godina

Ukoliko se raspisu vanredni izbori kampanja bi bila istovremena i za beogradske i za republičke izbore, što je ekonomičnije i imacemo priliku da vidimo kome naro zapravo najvise veruje,da se ne oslanjamo na neka istrazivanja.A sto se tice reformi po meni one bi se posle izbora ubrzale uz jacu i stabilniju vladu u kojoj nece biti oni koji koce sve te odluke vlade.

pera kojot

pre 10 godina

Ljudi zele izbore!Zato je vreme da se vise vidi ko ce nas voditi!Ako cemo najrealnije SNS ima najvece sanse,zato sto su najodgovornija i najbolja stranka!

Pringles

pre 10 godina

Koja god odluka da bude donesena, nadam se da ce biti u interesu gradjana. To je jedini ispravan pristup i ne sumnjam da ce se takoi desiti.

dida

pre 10 godina

Da bi se reforme u potpunosti izvele i ubzale potrebni su nam izbori,iz prostog razloga jer ne moze jedna strana da vuce a druga da koci.I sa druge strane logicno je da najveca stranka u Srbiji ima mesto premijera a ne neko ko za to nema legitimitet gradjana.

Велика рокада

pre 10 godina

После Скупштине напредњака очекујем да се настави са чишћењем странке на локалу. Захвалити се свима онима који немају резултата и који су се уморили. Локалне самоуправе немају времена да чекају бољитак тако што ће им пасти нешто са неба или же им неко донети на ноге.

Shizofrenija totalna!

pre 10 godina

Gospodo "napredni" vi ste klasican primer opsteg ludila.Imate vecinu u parlamentu,imate predsednika drzave,imate predsednika parlamenta,mogli bi da imate i premijera ali eto imate PPV.Na vlasti ste i trazite izbore?!?!?!Vise pricate o izborima nego opozicija?!Umesto da cutite i da radite posao kojeg ste se prihvatili...
Pa to nema nigde!

Prijezda

pre 10 godina

Posle ciscenja svojih redova od onih koji su nesposobni, nekvalitetni i nepouzdani, SNS ce postati jos jaca i uspesnija, sto ce gradjani umeti da prepoznaju. Izbori su potrebni da SNS preuzme potpunu odgovornost i nesmetano resi sve zadatke koji ih cekaju ubuduce.

VASNAAAACAT

pre 10 godina

Ni malo ne sumnjamo u vas i vas stav prema izborima...bice onako kako vi jednoglasno odlucite,samo nas ne drzite dugo u ne izvesnosti.

Cvrle

pre 10 godina

Licno se u potpunosti slazem sa predlozenim dnevnim redom, razmotriti rad stranke u proteklih godinu i po dana, rezultate tog rada, rezultate svakog clana ponaosob, naravno treba predloziti i ko ce biti na listi za prvog coveka grada Beograda, sto uopste nije laka odluka, i na kraju da li treba raspisivati vanredne parlamentarne izbore.

Fišer

pre 10 godina

Tim koji će voditi Beograd ispred naprednjaka biće sigrno ogovoran i ozbiljno raditi i podnositi račune Beograđanima. Ogromna će biti razlika nego do sada kako je radio bivši gradonačelnik i njegova mu stranka.

przenje

pre 10 godina

mihajlovicka svaki dan kuva,peve i przi kao prava domacica, a u loncu su pozicija i opozicija, umiru od vrucine, da li ce ili nece biti izbora.

Despina

pre 10 godina

Aleksandar Vučić mora da ide na izbore. Građani znaju da sa naprednjacima na vlasti Srbija ima svetlu budućnost. Srbija sa naprednjacima na vlasti biće moderna, razvijena, ekonomski prosparitetna država.Zahvaljujući Aleksandru Vuučiću Srbija će biti držav koja sprovodi reforme, donosi zakone EU,a državne institucije će raditi kao celina. Članovi predsedništva SNS moraju da ubedi Aleksandra Vučića da izađe na izbore.

przenje

pre 10 godina

mihajlovicka svaki dan kuva,peve i przi kao prava domacica, a u loncu su pozicija i opozicija, umiru od vrucine, da li ce ili nece biti izbora.

Ozlojeđeni

pre 10 godina

Aman dokle više? Sve je počelo sa džakovima i kako će istinu o džakovima objaviti za nekoliko dana. Onda rekoše samo da dođu na vlast i obelodaniće sve o džakovima. To je bilo pre godinu i po dana i mi još uvek ne znamo ništa o džakovima. Tako je i sa prevremenim izborima. Te hoće te neće... Zar nam pred Novu godinu gospodin Prvi nije obećao da će najkasnije za 10 dana biti donesena konačna odluka o tome da li će biti vanrednih izbora? Kada je prošlo tih 10 dana, onda stalno govore do kraja nedelje, sledeće nedelje, evo samo što nismo doneli odluku i tako zavlače do besvesti. A narod otupeo i više se niko ne seća šta je gospodin Prvi u vezi sa tim obećao građanima Srbije. Za ove je Gebels malo dete, kada je u pitanju ispiranje mozga narodu. U javnost se izlazi tek kada se odluka donese, a ne kada je neko došao na ideju da će možda nekad neko da donese neku odluku iliti kada je neko nekad negde možda čuo da će možda uskoro ali sigurno do kraja nedelje/meseca/godine da neko bude uhapšen.

sumrak

pre 10 godina

Gospodja Zoka redovno izlazi u medije sa istim informacijama. Mene sada interesuje da li misli da je narod glup ili mozda ne sme da se desi dan bez njene slicice? Jos jedno, kada se napravi nov racun za struju uzima zasluge, kada su lose ocitana brojila kriv je EPS, kada narod u Uzicu pije zagadjenu vodu nema je nigde. Gospodjo, kao resorni ministar imate odgovornost i za dobre i za lose stvari, nazalost kod vas u ministarstvu je vise losih za sada. I kako ste sigurni da bas vi necete otici sa mesta potpredsednika SNS posle izbora? Znaci nema tu izbora, glasanja i tako to. Vec se zna ko ide.

Alexei

pre 10 godina

A i dosta mi je vise ovih priča. Dajte više da za 45 dana završimo sa ovom pričom više, da može da se radi bez medijskih spekulacija i političkih pritisaka. Stanje u skupštini ne ocrtava realno raspoloženje među narodom.

Sisanje ovaca

pre 10 godina

Bas su vam sednice predsednistva burne. Svi cute i gledaju u pod, samo glavni prica. Ministarka je malo promena taktiku, sada pokusava da predstavi i da neko od njih nesto sme da kaze ili ne daj Boze da se ne slozi sa Al exandrom.

DedaStavra

pre 10 godina

Ima jedna opcija koja moze biti realna i bez izbora,a videli smo da ova demagogija nije donela nista,cak i gora stanja u odnosu na 2012.tu ( ovo sa strujom je dovoljno da SNS padne npr. da je iole normalna zemlja),standard stoji i pada,nezaposlenost tek raste,otkazi cekaju,sumorna realnost stize,vide to i simpatizeri sns,ali toliko su zaslepljeni likom i delom PPV da jos ne zele priznati,jel mrznju prema DS imaju gore nego npr.Hitler prema Jevrejima. Ali ovako, opet da SPS i DS sastave vladu,odmah i Beograd ide u prave ruke,ucutace se Vuk,Rasim i ostali preletaci zeljni vlasti,a za 8 meseci do godinu dana SNS pada na 10%. Mislite o tome. Ko visoko leti,naglo i pada.Zivot to davno rekao.Da DS,SPS,KRKOBABIC,PALMA,SVM,krenu zajedno 55% imaju sigurno.

CIKA - TASA - IZ - VRBASA

pre 10 godina

Posle evidentnih promena svojih redova od onih koji su nesposobni, nekvalitetni i nepouzdani, SNS ce postati jos jaca i uspesnija, sto ce gradjani kako u Srbiji tako i u gradu Beogradu umeti da prepoznaju. Izbori su nam potrebni da SNS preuzme potpunu odgovornost i nesmetano resi sve zadatke koji ih cekaju ubuduce. Jer gledano u celini najvecu korist bi imali gradjani, bez obzira sto Aleksandar Vucic do sada nikada nije gledao svoj licni interes, ovog puta neka razmislja i u tom pravcu. i napravi izuzetak. Na kraju kako kaze narod treba spojiti lepo sa korisnim.

Glavni arhivator

pre 10 godina

Sigurno da oni u vrhu najbolje znaju da li je potrebno i pogodno u ovom trenutku ici na izbore, ali moje licno misljenje je da su izbori potrebni, pre svega zbog toga sto je neophodno da se vec jednom taj SPS skloni sa vlasti jer su upropastili ovu drzavu, sada su se kao malo primirili jer imaju vecu kontrolu, ali kad tad ce opet pokazati svoje pravo lice, zbog toga treba sto pre na izbore.

smederevac

pre 10 godina

Izbori su potrebni, kao što su potrebni i u opštinama gde je protiv 26 presednika opština podneta prijava za nenamensko trošenje para iz budzeta.

Shizofrenija totalna!

pre 10 godina

Gospodo "napredni" vi ste klasican primer opsteg ludila.Imate vecinu u parlamentu,imate predsednika drzave,imate predsednika parlamenta,mogli bi da imate i premijera ali eto imate PPV.Na vlasti ste i trazite izbore?!?!?!Vise pricate o izborima nego opozicija?!Umesto da cutite i da radite posao kojeg ste se prihvatili...
Pa to nema nigde!

DedaStavra

pre 10 godina

Ima jedna opcija koja moze biti realna i bez izbora,a videli smo da ova demagogija nije donela nista,cak i gora stanja u odnosu na 2012.tu ( ovo sa strujom je dovoljno da SNS padne npr. da je iole normalna zemlja),standard stoji i pada,nezaposlenost tek raste,otkazi cekaju,sumorna realnost stize,vide to i simpatizeri sns,ali toliko su zaslepljeni likom i delom PPV da jos ne zele priznati,jel mrznju prema DS imaju gore nego npr.Hitler prema Jevrejima. Ali ovako, opet da SPS i DS sastave vladu,odmah i Beograd ide u prave ruke,ucutace se Vuk,Rasim i ostali preletaci zeljni vlasti,a za 8 meseci do godinu dana SNS pada na 10%. Mislite o tome. Ko visoko leti,naglo i pada.Zivot to davno rekao.Da DS,SPS,KRKOBABIC,PALMA,SVM,krenu zajedno 55% imaju sigurno.

Alexei

pre 10 godina

A i dosta mi je vise ovih priča. Dajte više da za 45 dana završimo sa ovom pričom više, da može da se radi bez medijskih spekulacija i političkih pritisaka. Stanje u skupštini ne ocrtava realno raspoloženje među narodom.

sumrak

pre 10 godina

Gospodja Zoka redovno izlazi u medije sa istim informacijama. Mene sada interesuje da li misli da je narod glup ili mozda ne sme da se desi dan bez njene slicice? Jos jedno, kada se napravi nov racun za struju uzima zasluge, kada su lose ocitana brojila kriv je EPS, kada narod u Uzicu pije zagadjenu vodu nema je nigde. Gospodjo, kao resorni ministar imate odgovornost i za dobre i za lose stvari, nazalost kod vas u ministarstvu je vise losih za sada. I kako ste sigurni da bas vi necete otici sa mesta potpredsednika SNS posle izbora? Znaci nema tu izbora, glasanja i tako to. Vec se zna ko ide.

Ozlojeđeni

pre 10 godina

Aman dokle više? Sve je počelo sa džakovima i kako će istinu o džakovima objaviti za nekoliko dana. Onda rekoše samo da dođu na vlast i obelodaniće sve o džakovima. To je bilo pre godinu i po dana i mi još uvek ne znamo ništa o džakovima. Tako je i sa prevremenim izborima. Te hoće te neće... Zar nam pred Novu godinu gospodin Prvi nije obećao da će najkasnije za 10 dana biti donesena konačna odluka o tome da li će biti vanrednih izbora? Kada je prošlo tih 10 dana, onda stalno govore do kraja nedelje, sledeće nedelje, evo samo što nismo doneli odluku i tako zavlače do besvesti. A narod otupeo i više se niko ne seća šta je gospodin Prvi u vezi sa tim obećao građanima Srbije. Za ove je Gebels malo dete, kada je u pitanju ispiranje mozga narodu. U javnost se izlazi tek kada se odluka donese, a ne kada je neko došao na ideju da će možda nekad neko da donese neku odluku iliti kada je neko nekad negde možda čuo da će možda uskoro ali sigurno do kraja nedelje/meseca/godine da neko bude uhapšen.

Sisanje ovaca

pre 10 godina

Bas su vam sednice predsednistva burne. Svi cute i gledaju u pod, samo glavni prica. Ministarka je malo promena taktiku, sada pokusava da predstavi i da neko od njih nesto sme da kaze ili ne daj Boze da se ne slozi sa Al exandrom.

Dwarf

pre 10 godina

Bio sam skeptik, ali konačno vidim da SNS ima najozbiljnije namere da ovu zemlju menja iz korena. Krenuli su tako snažno, ali potrebno je da svi shvatimo kako moramo da menjamo i sopstvene navike koje su tako duboko ukorenjene u nama. Bili smo ubeđeni da kriminalci mogu zauvek da vladaju, ali sada se budi nada. I treba da bude izbora i da konačno najveća stranka u Srbiji zauzme zasluženo mesto u rukovođenju ove države.

MIlivoje

pre 10 godina

SNS jos jednom pokazuje da je stranka koja se ne boji da iz svojih redova ukloni one clanove koji stete ugledu stranke, ako izbori budu odrzani nema sumnje da ce ostvariti odlican rezultat.

Aranka

pre 10 godina

Izborima bi opozicija videla da nema podrsku i pocela da reformise svoje redove, a pojedini koalicioni partneri, koji koce dalji napredak, bi izasli iz vlade.

zemljoradnik

pre 10 godina

Imamo priliku da ukoliko se odrze vanredni izbori SNS preuzme veci udeo u vladi i naravno premijersko mesto.Po meni taj scenario naprednjaci su sa do sad prikazanim radom i trudom itekako zasluzili.

cica

pre 10 godina

Verujem se da će stav stranke o izborima biti pozitivan! Lepo je čuti da se unutar stranke radi generalka, jer ko se nije dokazao treba ga što pre smeniti kvalitetnim i vrednim ljudima. Da se to praktikovalo i prethodnih godina u politici uopšte, gde bi nam bio kraj!

Bojan

pre 10 godina

O izborima će se u SNS tek sad ozbiljno razgovarati, ova prva pristupna konferencija sa EU je bila primarna i Vučić nije želeo da se pre toga donose bilo kakve odluke. Sad će moći da sasluša i uvaži ili odbaci zahteve većine članstava koje želi izbore i naravno Vučića za premijera. Od njeg azavisi kakva će konačna odluka biti. Ruku na srce, svako bi na njegovom mestu raspisao izbore jer stranka ima neverovatno visok rejting.

Aranka

pre 10 godina

Izborima bi opozicija videla da nema podrsku i pocela da reformise svoje redove, a pojedini koalicioni partneri, koji koce dalji napredak, bi izasli iz vlade.

Darija Sr

pre 10 godina

Verujem da ce izbori biti raspisani i smatram da je to jedino resenje da se neometano nastavi razvijanje Srbije.Sa obzirom da ce kampanja trajati kratko, nece kostati skupo, dobicemo vise nego sto bi izgubili sa sadasnjim koalicionim partnerima.

cuki

pre 10 godina

Izbori po meni bi se odrazili pozitivno za ovu zemlju jer bi se sigurno formirala jaca vlada na celu sa Vucicem.Dosta je bilo pojedinaca koji konstantno koce rad vlade i donosenje njenih odluka.

Lejla

pre 10 godina

Kao najveća stranka u Srbiji, SNS treba da ima mogućnost da donosi najvažnije odluke. Muka mi je više od ovih stranaka, kao npr. SPS, koji se samo šlepaju, a ništa novo nemaju da nam ponude. To samo usporava proces reformi koji mora biti ubrzan.

Jovo Mijatović

pre 10 godina

Ako izbori neće uticati na pregovore sa EU , neće ugroziti sprovođenje ekonomskih reformi i neće usporiti ili zaustaviti odlučnu borbu protiv korupcije i kriminala , onda je preporuka Predsedništvu SNS da predloži da se odmah raspišu vanredne parlamentarne izbore.

Verica T.

pre 10 godina

Pozdravljam potez o raspravi i smenama vezanim za clanstvo i funkcionere stranke koji se nisu zalagali i pokazivali konkretne rezultate. Ovo je dobar primer kako se sredjivanjem reda u kuci postize red u samoj drzavi. Da su ovakve mere bile primenjivane u dosadasnjem radu stranaka, Srbija ne bi bila na rubu propasti. Nastavak rada na reformama je neophodan uz najbolje timove.

Jole

pre 10 godina

Ipak je ovo velika dilema, zapocete su reforme, pregovori sa EU i borba protiv korupcije, a izbori bi sve to usporili ili odlozili. Ajde da vidimo sta ce Vucic odluciti.

Kate Walker

pre 10 godina

Hajde neka se više donese odluka o vanrednim izborima! Lično, smatram da i te kako treba da se održe. Ipak, da se zna na čemu smo i da se nastavi sa radom.

Golubar

pre 10 godina

Izbori su preko potrebni za Srbiju i njene gradjane . Posle izbora ce se stvoriti jasna slika ko zaista treba samo da vodi ovu drzavu , tako da male i sitne partije vise se nace pitati o bitnim stvarima.

MinjaSEC

pre 10 godina

Koliko vidim, jedino SNS smenjuje svoje kadrove, dok u DS-u ljude ne mozes nikako skloniti, iako nemaju ama bas nikakve rezultate. SNS je,zapravo, demokratska stranka a DS nije ni blizu demokratska stranka.

Марина

pre 10 godina

Јучерашњи почетаг преговора дао је многима ветар у леђа, расписивање је неминовно, али сачекајмо одлуку 25.након председништва СНС-а.

dida

pre 10 godina

Da bi se reforme u potpunosti izvele i ubzale potrebni su nam izbori,iz prostog razloga jer ne moze jedna strana da vuce a druga da koci.I sa druge strane logicno je da najveca stranka u Srbiji ima mesto premijera a ne neko ko za to nema legitimitet gradjana.

pera kojot

pre 10 godina

Ljudi zele izbore!Zato je vreme da se vise vidi ko ce nas voditi!Ako cemo najrealnije SNS ima najvece sanse,zato sto su najodgovornija i najbolja stranka!

Fišer

pre 10 godina

Tim koji će voditi Beograd ispred naprednjaka biće sigrno ogovoran i ozbiljno raditi i podnositi račune Beograđanima. Ogromna će biti razlika nego do sada kako je radio bivši gradonačelnik i njegova mu stranka.

Fenix

pre 10 godina

Sigurna sam da ce Vucic izabrati najboljeg kandidata kada je Beograd u pitanju, jer zna da sa tim kandidatom mora pobediti Djilasa inace Beograd osta na cedilu i u propasti e sad ko ce to biti od naprednjaka videcemo.

vidal

pre 10 godina

Vanredni parlamentarni izbori su mac sa dve ostrice.Mozda ce se dogoditi u nezgodno vreme kada je Srbija ne stednji,kada treba reforme da pocnu sa sprovodjenjem,ali druga strana za koju se ja zalazem je ta da ipak treba da se odrze iz prostog razloga da bi Srbija dobila cvrscu vladu koja ce se bez trzavica suociti sa reformama,koja ce se suociti sa kriminalom i korupcijom i da niko tu borbu ne koci iz vlade kao sto smo imali ispad Ruzica.

Kondotjer

pre 10 godina

Treba da se izadje na izbore da bi se pokazalo DS i ostalima ko ima vecinu u zemlji, ali i ko jedini nesto radi po pitanju dovodjenja u red ove nase Srbije. Sto se tice same stranke, jako je pohvalno da se preispita ko je sta radio, ko je gresio, ko da bude nagradjen i tako dalje. Jednom recju, svi koji pljuju SNS videce da su se gadno prevarili.

MinjaSEC

pre 10 godina

Pokazali ste hrabrost i odlucnost za ovo kratko vreme dok ste bili na avlasti. Samo nastavite. Sto se izbora tice, volja vecina mora da se postuje. Izbori su neophodni.

Pringles

pre 10 godina

Koja god odluka da bude donesena, nadam se da ce biti u interesu gradjana. To je jedini ispravan pristup i ne sumnjam da ce se takoi desiti.

Jankovic

pre 10 godina

Na osnovu ovog clanka se vidi da je SNS jedina stranka koja pre svega misli na buducnost ove drzave, na njen razvoj, zivotni standard gradjana, evo, vec posle 2 godine se saziva sednica stranke, da se vidi sta je ucinjeno po gore pomenutim pitanjima, a tek na kraju se razmatra da li su nam vanredni parlamentarni izbori neophodni.

daki

pre 10 godina

Odluka da li da se izadje na izbore trebalo bi da bude pozitivna, odnosno u korist izbora i po mogucstvu zajedno sa gradskim, jer bi doprinelo vecoj izlaznosti i ustedi sredstava.Izbori nece ugroziti zapocete reforme, cak naprotiv mogu i da ih ubrzaju.

Pelikan

pre 10 godina

Tako se radi, prvo rezultati svakog od funkcionera pa onda se gleda sta dalje, a ne sumljam da ce tim za Beograd izbrati licno Vucic i da ce to biti najbolji moguci izbor.

Gremlin

pre 10 godina

Tacno tako, prvo se polazi od sebe, od svog rada, to znaci da stranka vec posle 2 godine saziva sednicu na kojoj ce sagledati postignute rezultate, dobre i lose, da se vidi sta treba poboljsati, i na kraju sledi odluka da li treba raspisati vanredne parlamentarne izbore ili ne.

aristotel

pre 10 godina

Svidelo se to nama ili ne, izbori su najbolja opcija u ovom trenutku. Pregovori sa EU su poceli i u ovoj fazi izbori ne bi usporili taj proces. Ono sto je najznacajnije - posle izbora bi dobili vladu koja je spremna da preuzme odgovornost za ekonomske reforme a koja bi pri tom imala i pun mandat za taj proces.

Cvrle

pre 10 godina

Licno se u potpunosti slazem sa predlozenim dnevnim redom, razmotriti rad stranke u proteklih godinu i po dana, rezultate tog rada, rezultate svakog clana ponaosob, naravno treba predloziti i ko ce biti na listi za prvog coveka grada Beograda, sto uopste nije laka odluka, i na kraju da li treba raspisivati vanredne parlamentarne izbore.

zabrazdili...

pre 10 godina

Hvala ti što si nam ovako lepo objasnila zašto smo dobili duple račune za struju!
(Dulex, 22. januar 2014 09:41)
E to smo mi! Niti Vučić hapsi niti Zorana šalje račune za struju. A sistem stvoren decenijama teško se menja kao i mi sami!

cikita bonita

pre 10 godina

Izbori su nam potrebni jer reforme koje Vucic planira da sprovede ne moze sa Dacicem. Socijalisti su zlo bili, zlo su i ostali i ostace.

Aleksa

pre 10 godina

Nadam se da ce se doneti odluka o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora za 16. mart. To bi bilo dobro i za stranku i za gradjane kako bi se posle njih svi okrenuli poslu.

cukson

pre 10 godina

Sad kad smo dobili pregovore preostaju nam jos izbori i da maksimalno sa cvrscom vladom udjemo u njihovu realizaciju.Nadam se da ce Vucic ipak da se opredeli za izbore jer iz vlade treba da izadju koji njen rad koce.

Savic

pre 10 godina

Ako sns na vreme ne pocisti svoje redove procice kao ds jer je sns prenatrpan pogotovo ljudima koji su preko noci presli iz neke druge stranke ne kao obicni clanovi vec visoki funkcioneri i odmah su dobro pozicionirani u sns na to narod ne gleda dobronamerno. Izbori su neminovni da bi pre svega sps prestao da usporava reforme i borbu protiv korupcije, to sto kadrovi sps pricaju da su za istinsku borbu protiv kriminala ipak su to samo price, sps i dalje zadrzava Dusana Bajatovica koji evidentno neposluje kako treba sa Srbijagasom.

leposava

pre 10 godina

Upravo tako se radi,srediti stvari u svom dvoristu hocu reci u svojoj stranci ,da se vidi koliko je ko radio u proteklom periodu od funkcionera pa onda preci na drzavu,to je pravi lider, jer covek koji pravilno vodi svoju stranku moze da vlada i drzavom.

ledjokg

pre 10 godina

Ne zna se cumu vise panika oko izbora?! Naravno da ce trenutno najaca stranka odlucivati da li ce biti izbora ili ne. Kao sto su svojevremeno i Demokrate radile!

novica952

pre 10 godina

Otprilike do vikenda ćemo biti načisto kako kaže ministarka Mihajlović dali Srbija nastavlja sa ovom vladom i u ovom farmatu da sprovodi ekonomske i političke reforme ili će se izaći pred birače da bi se dobila potvrda dosadašnjeg urađenog i novi mandat za nove još teže odluke posebno u delu ekonomije kako to juče reče Vučić.Predsedništvo će proceniti sve aspekte koje donosi odluka o izlasku na prevremene izbore i sve ono što može uticati na njih.Odluka nije laka i ali kada se uzme da državu čekaju teške ekonomske odluke i rezovi za koje je potrebna potpuna saglasnost i vlada punog kapaciteta potrebno je da se donese jedna ovakva odluka.

Prijezda

pre 10 godina

Posle ciscenja svojih redova od onih koji su nesposobni, nekvalitetni i nepouzdani, SNS ce postati jos jaca i uspesnija, sto ce gradjani umeti da prepoznaju. Izbori su potrebni da SNS preuzme potpunu odgovornost i nesmetano resi sve zadatke koji ih cekaju ubuduce.

Dobrica Stanojev

pre 10 godina

Poštujem to što držite reč vi iz SNS-a jer ste rekli da nećete o izborima dok ne počnu pregovori sa EU.To je korektno i naravno da treba da donosite odluke na organima stranke i dobro razmislite.Lično mislim da bi bilo dobro da imamo izbore i dobijemo kompaktniju i čvršću Vladu i to prvenstveno zbog stranih investicija i svega što sledi u pregovorima o pridruživanju.Jaka Vlada znači stabilnost a nama je to preko potrebno u narednom periodu i zato hrabro.

vrzino kolo

pre 10 godina

Izbore i njihovo odrzavanju uvek je trazila opozicija, i to odmah posle izbora. Sada opozicija cuti ali zato vlast trazi izbore kao da su sami sebi opozicija. Ako ste vlast raspisite izbore a ako ste opozicija trazite izbore pa cekajte da ih vlast raspise.

dadex

pre 10 godina

Ukoliko se raspisu vanredni izbori kampanja bi bila istovremena i za beogradske i za republičke izbore, što je ekonomičnije i imacemo priliku da vidimo kome naro zapravo najvise veruje,da se ne oslanjamo na neka istrazivanja.A sto se tice reformi po meni one bi se posle izbora ubrzale uz jacu i stabilniju vladu u kojoj nece biti oni koji koce sve te odluke vlade.

Велика рокада

pre 10 godina

После Скупштине напредњака очекујем да се настави са чишћењем странке на локалу. Захвалити се свима онима који немају резултата и који су се уморили. Локалне самоуправе немају времена да чекају бољитак тако што ће им пасти нешто са неба или же им неко донети на ноге.

Ljuban

pre 10 godina

Delim misljenje da je prva odluka koju treba doneti vezana za Beograd, treba jasno izaci pred gradjane i predstaviti licnost koja je sposobna da preuzme rukovodjenje prestonicom, prevremeni parlamentarni izbori svakako potrebni.

VASNAAAACAT

pre 10 godina

Ni malo ne sumnjamo u vas i vas stav prema izborima...bice onako kako vi jednoglasno odlucite,samo nas ne drzite dugo u ne izvesnosti.

smederevac

pre 10 godina

Izbori su potrebni, kao što su potrebni i u opštinama gde je protiv 26 presednika opština podneta prijava za nenamensko trošenje para iz budzeta.

petar

pre 10 godina

naprednjaci,vi ste najvece zlo ovog drusstva i jedina vassa sreca je ssto je narod slep i uglavnom nedovoljno obrazovan da sagleda vasse manipulacije i prevare.ioak mi je najvece razoccarenje ponassanje navodno nezavisnih medija i analiticcara koji nemaju ni recc kritike za ovaj haos koji unosite u drusstvo.sramota.

przenje

pre 10 godina

mihajlovicka svaki dan kuva,peve i przi kao prava domacica, a u loncu su pozicija i opozicija, umiru od vrucine, da li ce ili nece biti izbora.

przenje

pre 10 godina

mihajlovicka svaki dan kuva,peve i przi kao prava domacica, a u loncu su pozicija i opozicija, umiru od vrucine, da li ce ili nece biti izbora.

meteorolog...

pre 10 godina

Treba ispuniti volju naroda i raspisati izbore, i onda zestoko krenuti na reforme i eu.
(TantumVerde, 22. januar 2014 12:53)
Plašim se da je volja naroda nešo čemu je nemoguće udovoljiti. I suša je posledica nasloge oko dana kad bi nam odgovaralo da padne kiša!

Despina

pre 10 godina

Aleksandar Vučić mora da ide na izbore. Građani znaju da sa naprednjacima na vlasti Srbija ima svetlu budućnost. Srbija sa naprednjacima na vlasti biće moderna, razvijena, ekonomski prosparitetna država.Zahvaljujući Aleksandru Vuučiću Srbija će biti držav koja sprovodi reforme, donosi zakone EU,a državne institucije će raditi kao celina. Članovi predsedništva SNS moraju da ubedi Aleksandra Vučića da izađe na izbore.

Glavni arhivator

pre 10 godina

Sigurno da oni u vrhu najbolje znaju da li je potrebno i pogodno u ovom trenutku ici na izbore, ali moje licno misljenje je da su izbori potrebni, pre svega zbog toga sto je neophodno da se vec jednom taj SPS skloni sa vlasti jer su upropastili ovu drzavu, sada su se kao malo primirili jer imaju vecu kontrolu, ali kad tad ce opet pokazati svoje pravo lice, zbog toga treba sto pre na izbore.

CIKA - TASA - IZ - VRBASA

pre 10 godina

Posle evidentnih promena svojih redova od onih koji su nesposobni, nekvalitetni i nepouzdani, SNS ce postati jos jaca i uspesnija, sto ce gradjani kako u Srbiji tako i u gradu Beogradu umeti da prepoznaju. Izbori su nam potrebni da SNS preuzme potpunu odgovornost i nesmetano resi sve zadatke koji ih cekaju ubuduce. Jer gledano u celini najvecu korist bi imali gradjani, bez obzira sto Aleksandar Vucic do sada nikada nije gledao svoj licni interes, ovog puta neka razmislja i u tom pravcu. i napravi izuzetak. Na kraju kako kaze narod treba spojiti lepo sa korisnim.

Лотика

pre 10 godina

Аман више људи, нити будућност земље нити евроинтеграције не зависе од одржавања избора схватите то!!!

Lasta

pre 10 godina

Odluka vecine, pa na izbore, koji apsolutno nista nece zaustaviti niti ugroziti. To je samo populisticki nastup onih kojima su dani odbrojani.