Nedelja, 19.01.2014.

14:35

LDP: Izborima do efikasne vlade

Predsednik LDP Čedomir Jovanović ocenio da svako u Srbiji vidi da nemamo Vladu i da su izbori jedini put kojim možemo da dobijemo Vladu kakva joj je potrebna.

Izvor: Beta

LDP: Izborima do efikasne vlade IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Bojsi

pre 10 godina

Politika Cedomira Jovanovica zasnovana je samo na njegovom dolasku na vlast u bilo kakvom obliku. Nigde nema vizije sta ce se raditi, bitno je samo da dodje na vlast kako bi mogao jos malo da prosiri bogatstvo koje je i sada veliko. Kada je dosao 5. oktobra na vlast bio je nesvrseni student dramaturgije a sada je biznismen koji ima nekoliko preduzeca. Odakle Cedo?

Grof B

pre 10 godina

Čeda vakcina, pa ne može čovek da ne spomene iglu... šalu na stranu, uvideo i Čeda da će Vučić morati da formira novu vladu sa bar jednom strankom koja je naslednica DOS-a, ipak Evropa još uvek ne veruje u potpunosti bivšim radikalima. Ako već Čeda priča o ekonomiji, smatram da njegova stranka i nema neki program i strategiju za tu oblast. Što se ekonomije tiče mislim da Dinkić ima najbolji program, ne kritikuje uzalud Radulovićeve mere, već argumentovano i stručno. Ipak Dinkić saradjuje s Vučićem i nakon izlaska iz vlade, pa mi se čini nekako i koalicija SNS-URS logičnom.

Student

pre 10 godina

Vikendi u skupim banjama, odmori na najskupljim svetskim destinacijama,planinarenja i ostala uzivanja Cedomira Jovanovica mora neko da plati. Po njegovim izjavama moze da se nasluti ko to finansira od pocetka njegovog ucestvovanja u tzv. demokratskoj vlasti.

lestvica oborena

pre 10 godina

LDP je jedina stranka sa realisticnom politikom, dosledni I surovo istiniti sa najboljim kadrovima.Svaka cast.Imate moj glas!!! (Boki, 19. januar 2014 14:48)
A nezahvalni građani ih ne vole! Da ne pogrešiste malo? Što su onda stalno u grču od izbornog praga?

Jovo Mijatović

pre 10 godina

Bez razlike šta ko mislio , ja sam mišljenja da je ova aktuelna vlada dosta toga dobrog uradila. Što se tiče vanrednih izbora oni trebaju da budu jedino ukoliko se ne ugrožavaju pregovori sa EU i ukoliko se ne usporavaju aktivnosti oko sprovođenja ekonomskih reformi.

sposobnost ili...?

pre 10 godina

A možete li nam objasniti kako se to upada sa studentske klupe na dve stolice a da se nijedna ne izmakne i ne nažulja pozadina?

Đekna...

pre 10 godina

Ono kanabe je čudo jedno.
(prosvetljenje, 19. januar 2014 20:53)
Dramaturg i dalje vešto zaobilazi "scile i haribde" srpske političke scene!

Đekna...

pre 10 godina

Ono kanabe je čudo jedno.
(prosvetljenje, 19. januar 2014 20:53)
Dramaturg i dalje vešto zaobilazi "scile i haribde" srpske političke scene!

Sone

pre 10 godina

Ma koji LDP, to je proizvod DS, koji su se sad razocarali jedni u druge pa se pljuju pred izbbore. Slazem se u jednom sa Cedom a to je da nikako ne podrzavamo Slobinog naslednika, ali ni LDP u koalicionoj Vladi jer imacemo slucaj gde ce samo da se kritikuju medjusobno. Urs je jedina politicka opcija koja zauzima mesto sa svojim ministrima u vladi, sto su i dokazali svojim radom i ucescem u vlasti.

milenko

pre 10 godina

Они су само странка са добрим маркетингом. Издају се за либерале, а изнутра су тешки конзервативци. Изигравају урбану градску странку, а изнутра све полуге држе медиокритети. Сушта супротност од имиџа који желе да имају.

rick

pre 10 godina

U nekoj drugoj demokratskoj drzavi Ceda bi imao 40% glasova,tih 4% u Srbiji ne govori nista o Cedi, vec o narodu.(cobi, 19. januar 2014 16:22)

Jel' ovo iz filma Tri karte za Holivud ili iz Kralja Ibija? Napravice on novi narod, ovaj nista ne valja.

Ger-mann

pre 10 godina

Ceda je profesionalni prodavac magle, i to vrlo uspesan, sto se vidi jasno iz imetka doticnog. Iz starki u q7. Elem, poenta je da Cedomir, kao profesionalni politicar NIJE OBUCEN da resi problem. On je dramaturg, mozda moze da napravi neku predstavu, ali da vodi npr. ekonomiju ili bilo sta drugo, vam je isto kao da turizmologu date da resava propulziju broda. Ceda NE ZNA da radi posao za koji se gura. Nisu ni drugi bolji, ali ovde konkretno pricamo o Cedi

Melita

pre 10 godina

Sto volim kad bilo ko iz LDPa komentarise stvari od velike vaznosti za nas. Kao i uvek, eto da bi nesto kazali. I, naravno, jedva bi cekali da udju u vlast, nadaju se da ce njihovih nekoliko posto odigrati glavnu ulogu. Videcemo, ali sumnjam da bi se njima dalo da rade bilo sta vazno.

Dimitrije Tucovic

pre 10 godina

Mozda ti ne vidis da imamo vladu,ali ova vlada je uradila toliko sto vi nesposobnjakovici niste za 12 godina!Od kad ste skinuli Slobu nista korisno niko od vas nije uradio,jeste Djilas onaj most,ali je i to platio 3 puta vise,tj ukrao je jos 2 takva mosta,toliko o tome!

Toza Matroz, Islednik

pre 10 godina

Ceda je delimicno u pravu. Izbori su vazni da se odabere efikasnija vlada i da se Srbija oslobodi malih privatnih parijica koje su samo paraziti u drustvu Srbije. Prema tome Cedo, ti ces biti prvi na udaru da dokazes odakle si stekao imovinu i gde si sve to opljackao. Naravno, i drugi ce se pitati po istom predmet: Kako su stekli imovinu koju poseduju na njihova imena i imena njihovih rodjaka i prijatelja.

rajna

pre 10 godina

Jovanovic zaista sebe precenjuje, odakle mu ideja da prica o neophodnosti izbora kada je veliko pitanje da li LDP moze preci cenzus.Ceda naziva LDP vakcinom protiv..., Pa to je smesno.

Duxy

pre 10 godina

Ceda nikako da se zapita da nije mozda on pogresio negde pa gradjani nisu glasali za LDP. Stvarno kako gradjani mogu tako da glasaju pa da LDP ne bude u skupstini grada, kako ih nije sramota. Cedo kad budes imao jasan program koji je za dobrobit svih gradjana tek tada ce narod glasati za tebe ali da glasamo za LDP kako bi se ti i dalje vozio luksuznim kolima i imao onolike firme, za toliko nismo ludi. Inace Ceda mi uopste nije jasan u svojim izjavama kome je on blizi DS ili SNSu jer onaj ko igra na dve stolice lako moze da ostane bez ijedne.

Goku

pre 10 godina

Ovo Cedino nudjenje da bude deo vlasti podseca na onu recenicu koju Nikola Kojo izgovara u Mi nismo andjeli kada se bori da sacuva kcerku. Ja cu ovde samo parafrazirati UZMITE MENE, SAMO NE NJIH. Cedo tako se ne dolazi na vlast vec programom i idejama koje LDP nema jer vi kao elitisticka stranka ne znate probleme obicnih gradjana (koji nemaju novca da idu na osvajanje Himalaja i nemaju svoja preduzeca kao neki).

vezer

pre 10 godina

Iako Čedu smatram realno jednim od najinteligentnijih političara na sceni, na ovo prosto ne znam šta bih rekao. Aman Čedo, prestani da trguješ. Ako "onaj" razgovor na kanabetu nije upalio, probaj malko sa pravom politikom, sa razvojem svoje stranke, s ovim i onim, Bože moj, i DS i svi su nekad imali 3 i 5% glasova...

ПАРЕ или ЧАСТ

pre 10 godina

Чеда Јовановић је од сиромашног студента сценографије, постао најбогатији политичар после Ђиласа, који је имао сличан пут.. Зато више не гласам за ДС и ЛДП.
Када би они постали Почасни председници и финансијери, а за председнике били изабрани угледни и поштени професори или адвокати који нисбранили тајкуне и криминалце, странке би добиле ДУПЛО више гласова.

Milkana

pre 10 godina

Ovom ponuđenom "vakcinom" koju nudi lider LDP-a, zapravo je pokušaj da se dodvori najpopularnijoj stranci koja će, svakako dobiti najviše glasova na izborima u Beogradu, ne bi li ikako i LDP dobio nekakav udeo u gradskoj vlasti. Izgleda da je Jovanović ostao bez boljeg oružja.

Aladinv

pre 10 godina

Neosporno je da je Čeda veoma inteligentan političar, ali je baš podcenio glsačko telo Srbije. Njegovo bogaćenje i otimanje iz naših praznih tanjira nije tako malo. Putovanja i slikanje na egzotičnim mestima, baš budi želju u gladnom srpskom čoveku da glasa za NJEGA.

Ranka55

pre 10 godina

Koja god Vlada bude izvodila zemlju iz krize sigurno će to moći i bez tako značajnog političkog faktora kao što su glasači LDP, ukoliko ova stranka uopšte predje cenzus.

IBJ

pre 10 godina

'Ajde izađi sam na izbore ako smeš, da vidiš kakvu ćeš vakcinu da popiješ od građana. Umukni i drž' se Fidelinke, pa i to - dok traje nek laje!

Shomi

pre 10 godina

@Cobi,
kada "narod" izlazi ili ne izlazi na izbore i za koga glasa, to se u civilizovanom drustvu zove demokratija, bez obzira sti ti ili ja mislili o tome.
A umesto da pljuje po politickim protivnicima, Ceda bi trebalo da radi na sirenju partijske baze i obrazovanju iste, a ne da se ku...ci u Roveru i seta po egzoticnim planinama.

Alex

pre 10 godina

A dakle tako, jos uvijek su ostaci Slobe razlog. Ma nece bas biti Cedo. Slobine greske smo apsolvirali, nama treba lustracija o prvih dva mjeseca nakon 5 oktobra. Ovo je prava tema za insajder a ne svo bacanje prasine u oci raznoraznim glupostima. Sve sto nam se sada desava, sve nevolej koje imamo je rezultat dva mjeseca nakon 5 oktobra, a ceda je direktni insajder ovih dogadjaja.

cobi

pre 10 godina

(((da vidimo da nemamo vladu i da je njegov ldp jedeni spas nebi svaki put imali cirke 4% glasova
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blea, 19. januar 2014 15:16)))

U nekoj drugoj demokratskoj drzavi Ceda bi imao 40% glasova,
tih 4% u Srbiji ne govori nista o Cedi, vec o narodu.

Milan Tesic

pre 10 godina

Uvazeni gospodine Jovanovic,
priblizavaju se izbori a skoro niko ne silazi u narod i ne pita opljackani o bespravljani narod kako prezivljava.
Dokaz tome je i cinjenica da vec 7 dana radnici AD Centrala iz Zemuna strajkuju a niko nam se neobraca.Mocnici mesetare kako god nima padne na pamet. I sad ko ce za koga glasati i dali ce?

Gliša

pre 10 godina

Duže vreme sam naklonjen LDP, pre svega zbog poilitike koju u parlamentu zastupaju Đurić, Antić i drugi poslanici LDP, ali zaokreti koji se čine pred izbore, na prethodnim ulaskom u koaliciju sa SPO i sada podilaženjem Vučiću, utiču da ne računa na moj glas.

Viki

pre 10 godina

Ne mogu da prestanem da se smejem ovom Čedi ... "mi smo vakcina" hajde Čedo, ne znam zbog čega, ali se tebi mnogo nešto pričinjava. Ili, ti je možda Vučić ovećao mesto umesto Dačića

aca@home

pre 10 godina

Koliko god neko da ne voli Cedomira, ne moze reci da nije u pravu a da ne slaze prvo samog sebe a potom i svoje sagovornike. I Vucicu je jasno da u koliko zeli da sprovede temeljite reforme potreban mu je neko kao Ceda.
Do pobede!

Laufer

pre 10 godina

,,E pa, ako Beograđani na ovim izborima ne žele da im Ivica Dačić određuje ko će da vodi grad, bilo bi dobro da glasaju za LDP. Mi smo vakcina protiv uticaja Slobinog naslednika na Beograd"
U prevodu - glasajte za nas, a mi cemo izabrati Vucica. Ili, nemojte glasati za Dacica (on je Slobin, a Aca je mirisni cvet), jer ce on izabrati Vucica.

Z

pre 10 godina

SAd se nudis. Bednice jedan sta si sve govorio o PPV-u. Ti treba da prvo da objasnis odakle ti pare a da je pravne drzave zavrsio bi u zatvoru

Bankrot Srbije 2014

pre 10 godina

Potpuno je besmisleno da LDP traži koaliciju sa Vulinom, kada je LDP od svog osnivanja bio pro-zapadna stranka.

Srećom, izbora neće biti, već će biti održani tek kada SNS splasne popularnost.
 

Z

pre 10 godina

SAd se nudis. Bednice jedan sta si sve govorio o PPV-u. Ti treba da prvo da objasnis odakle ti pare a da je pravne drzave zavrsio bi u zatvoru

Laufer

pre 10 godina

,,E pa, ako Beograđani na ovim izborima ne žele da im Ivica Dačić određuje ko će da vodi grad, bilo bi dobro da glasaju za LDP. Mi smo vakcina protiv uticaja Slobinog naslednika na Beograd"
U prevodu - glasajte za nas, a mi cemo izabrati Vucica. Ili, nemojte glasati za Dacica (on je Slobin, a Aca je mirisni cvet), jer ce on izabrati Vucica.

Bankrot Srbije 2014

pre 10 godina

Potpuno je besmisleno da LDP traži koaliciju sa Vulinom, kada je LDP od svog osnivanja bio pro-zapadna stranka.

Srećom, izbora neće biti, već će biti održani tek kada SNS splasne popularnost.
 

aca@home

pre 10 godina

Koliko god neko da ne voli Cedomira, ne moze reci da nije u pravu a da ne slaze prvo samog sebe a potom i svoje sagovornike. I Vucicu je jasno da u koliko zeli da sprovede temeljite reforme potreban mu je neko kao Ceda.
Do pobede!

IBJ

pre 10 godina

'Ajde izađi sam na izbore ako smeš, da vidiš kakvu ćeš vakcinu da popiješ od građana. Umukni i drž' se Fidelinke, pa i to - dok traje nek laje!

Viki

pre 10 godina

Ne mogu da prestanem da se smejem ovom Čedi ... "mi smo vakcina" hajde Čedo, ne znam zbog čega, ali se tebi mnogo nešto pričinjava. Ili, ti je možda Vučić ovećao mesto umesto Dačića

cobi

pre 10 godina

(((da vidimo da nemamo vladu i da je njegov ldp jedeni spas nebi svaki put imali cirke 4% glasova
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blea, 19. januar 2014 15:16)))

U nekoj drugoj demokratskoj drzavi Ceda bi imao 40% glasova,
tih 4% u Srbiji ne govori nista o Cedi, vec o narodu.

Gliša

pre 10 godina

Duže vreme sam naklonjen LDP, pre svega zbog poilitike koju u parlamentu zastupaju Đurić, Antić i drugi poslanici LDP, ali zaokreti koji se čine pred izbore, na prethodnim ulaskom u koaliciju sa SPO i sada podilaženjem Vučiću, utiču da ne računa na moj glas.

ПАРЕ или ЧАСТ

pre 10 godina

Чеда Јовановић је од сиромашног студента сценографије, постао најбогатији политичар после Ђиласа, који је имао сличан пут.. Зато више не гласам за ДС и ЛДП.
Када би они постали Почасни председници и финансијери, а за председнике били изабрани угледни и поштени професори или адвокати који нисбранили тајкуне и криминалце, странке би добиле ДУПЛО више гласова.

Aladinv

pre 10 godina

Neosporno je da je Čeda veoma inteligentan političar, ali je baš podcenio glsačko telo Srbije. Njegovo bogaćenje i otimanje iz naših praznih tanjira nije tako malo. Putovanja i slikanje na egzotičnim mestima, baš budi želju u gladnom srpskom čoveku da glasa za NJEGA.

Milkana

pre 10 godina

Ovom ponuđenom "vakcinom" koju nudi lider LDP-a, zapravo je pokušaj da se dodvori najpopularnijoj stranci koja će, svakako dobiti najviše glasova na izborima u Beogradu, ne bi li ikako i LDP dobio nekakav udeo u gradskoj vlasti. Izgleda da je Jovanović ostao bez boljeg oružja.

rajna

pre 10 godina

Jovanovic zaista sebe precenjuje, odakle mu ideja da prica o neophodnosti izbora kada je veliko pitanje da li LDP moze preci cenzus.Ceda naziva LDP vakcinom protiv..., Pa to je smesno.

Goku

pre 10 godina

Ovo Cedino nudjenje da bude deo vlasti podseca na onu recenicu koju Nikola Kojo izgovara u Mi nismo andjeli kada se bori da sacuva kcerku. Ja cu ovde samo parafrazirati UZMITE MENE, SAMO NE NJIH. Cedo tako se ne dolazi na vlast vec programom i idejama koje LDP nema jer vi kao elitisticka stranka ne znate probleme obicnih gradjana (koji nemaju novca da idu na osvajanje Himalaja i nemaju svoja preduzeca kao neki).

Ranka55

pre 10 godina

Koja god Vlada bude izvodila zemlju iz krize sigurno će to moći i bez tako značajnog političkog faktora kao što su glasači LDP, ukoliko ova stranka uopšte predje cenzus.

vezer

pre 10 godina

Iako Čedu smatram realno jednim od najinteligentnijih političara na sceni, na ovo prosto ne znam šta bih rekao. Aman Čedo, prestani da trguješ. Ako "onaj" razgovor na kanabetu nije upalio, probaj malko sa pravom politikom, sa razvojem svoje stranke, s ovim i onim, Bože moj, i DS i svi su nekad imali 3 i 5% glasova...

Shomi

pre 10 godina

@Cobi,
kada "narod" izlazi ili ne izlazi na izbore i za koga glasa, to se u civilizovanom drustvu zove demokratija, bez obzira sti ti ili ja mislili o tome.
A umesto da pljuje po politickim protivnicima, Ceda bi trebalo da radi na sirenju partijske baze i obrazovanju iste, a ne da se ku...ci u Roveru i seta po egzoticnim planinama.

Alex

pre 10 godina

A dakle tako, jos uvijek su ostaci Slobe razlog. Ma nece bas biti Cedo. Slobine greske smo apsolvirali, nama treba lustracija o prvih dva mjeseca nakon 5 oktobra. Ovo je prava tema za insajder a ne svo bacanje prasine u oci raznoraznim glupostima. Sve sto nam se sada desava, sve nevolej koje imamo je rezultat dva mjeseca nakon 5 oktobra, a ceda je direktni insajder ovih dogadjaja.

Duxy

pre 10 godina

Ceda nikako da se zapita da nije mozda on pogresio negde pa gradjani nisu glasali za LDP. Stvarno kako gradjani mogu tako da glasaju pa da LDP ne bude u skupstini grada, kako ih nije sramota. Cedo kad budes imao jasan program koji je za dobrobit svih gradjana tek tada ce narod glasati za tebe ali da glasamo za LDP kako bi se ti i dalje vozio luksuznim kolima i imao onolike firme, za toliko nismo ludi. Inace Ceda mi uopste nije jasan u svojim izjavama kome je on blizi DS ili SNSu jer onaj ko igra na dve stolice lako moze da ostane bez ijedne.

Milan Tesic

pre 10 godina

Uvazeni gospodine Jovanovic,
priblizavaju se izbori a skoro niko ne silazi u narod i ne pita opljackani o bespravljani narod kako prezivljava.
Dokaz tome je i cinjenica da vec 7 dana radnici AD Centrala iz Zemuna strajkuju a niko nam se neobraca.Mocnici mesetare kako god nima padne na pamet. I sad ko ce za koga glasati i dali ce?

Dimitrije Tucovic

pre 10 godina

Mozda ti ne vidis da imamo vladu,ali ova vlada je uradila toliko sto vi nesposobnjakovici niste za 12 godina!Od kad ste skinuli Slobu nista korisno niko od vas nije uradio,jeste Djilas onaj most,ali je i to platio 3 puta vise,tj ukrao je jos 2 takva mosta,toliko o tome!

Toza Matroz, Islednik

pre 10 godina

Ceda je delimicno u pravu. Izbori su vazni da se odabere efikasnija vlada i da se Srbija oslobodi malih privatnih parijica koje su samo paraziti u drustvu Srbije. Prema tome Cedo, ti ces biti prvi na udaru da dokazes odakle si stekao imovinu i gde si sve to opljackao. Naravno, i drugi ce se pitati po istom predmet: Kako su stekli imovinu koju poseduju na njihova imena i imena njihovih rodjaka i prijatelja.

Ger-mann

pre 10 godina

Ceda je profesionalni prodavac magle, i to vrlo uspesan, sto se vidi jasno iz imetka doticnog. Iz starki u q7. Elem, poenta je da Cedomir, kao profesionalni politicar NIJE OBUCEN da resi problem. On je dramaturg, mozda moze da napravi neku predstavu, ali da vodi npr. ekonomiju ili bilo sta drugo, vam je isto kao da turizmologu date da resava propulziju broda. Ceda NE ZNA da radi posao za koji se gura. Nisu ni drugi bolji, ali ovde konkretno pricamo o Cedi

rick

pre 10 godina

U nekoj drugoj demokratskoj drzavi Ceda bi imao 40% glasova,tih 4% u Srbiji ne govori nista o Cedi, vec o narodu.(cobi, 19. januar 2014 16:22)

Jel' ovo iz filma Tri karte za Holivud ili iz Kralja Ibija? Napravice on novi narod, ovaj nista ne valja.

Melita

pre 10 godina

Sto volim kad bilo ko iz LDPa komentarise stvari od velike vaznosti za nas. Kao i uvek, eto da bi nesto kazali. I, naravno, jedva bi cekali da udju u vlast, nadaju se da ce njihovih nekoliko posto odigrati glavnu ulogu. Videcemo, ali sumnjam da bi se njima dalo da rade bilo sta vazno.

milenko

pre 10 godina

Они су само странка са добрим маркетингом. Издају се за либерале, а изнутра су тешки конзервативци. Изигравају урбану градску странку, а изнутра све полуге држе медиокритети. Сушта супротност од имиџа који желе да имају.

sposobnost ili...?

pre 10 godina

A možete li nam objasniti kako se to upada sa studentske klupe na dve stolice a da se nijedna ne izmakne i ne nažulja pozadina?

Grof B

pre 10 godina

Čeda vakcina, pa ne može čovek da ne spomene iglu... šalu na stranu, uvideo i Čeda da će Vučić morati da formira novu vladu sa bar jednom strankom koja je naslednica DOS-a, ipak Evropa još uvek ne veruje u potpunosti bivšim radikalima. Ako već Čeda priča o ekonomiji, smatram da njegova stranka i nema neki program i strategiju za tu oblast. Što se ekonomije tiče mislim da Dinkić ima najbolji program, ne kritikuje uzalud Radulovićeve mere, već argumentovano i stručno. Ipak Dinkić saradjuje s Vučićem i nakon izlaska iz vlade, pa mi se čini nekako i koalicija SNS-URS logičnom.

Jovo Mijatović

pre 10 godina

Bez razlike šta ko mislio , ja sam mišljenja da je ova aktuelna vlada dosta toga dobrog uradila. Što se tiče vanrednih izbora oni trebaju da budu jedino ukoliko se ne ugrožavaju pregovori sa EU i ukoliko se ne usporavaju aktivnosti oko sprovođenja ekonomskih reformi.

lestvica oborena

pre 10 godina

LDP je jedina stranka sa realisticnom politikom, dosledni I surovo istiniti sa najboljim kadrovima.Svaka cast.Imate moj glas!!! (Boki, 19. januar 2014 14:48)
A nezahvalni građani ih ne vole! Da ne pogrešiste malo? Što su onda stalno u grču od izbornog praga?

Bojsi

pre 10 godina

Politika Cedomira Jovanovica zasnovana je samo na njegovom dolasku na vlast u bilo kakvom obliku. Nigde nema vizije sta ce se raditi, bitno je samo da dodje na vlast kako bi mogao jos malo da prosiri bogatstvo koje je i sada veliko. Kada je dosao 5. oktobra na vlast bio je nesvrseni student dramaturgije a sada je biznismen koji ima nekoliko preduzeca. Odakle Cedo?

Đekna...

pre 10 godina

Ono kanabe je čudo jedno.
(prosvetljenje, 19. januar 2014 20:53)
Dramaturg i dalje vešto zaobilazi "scile i haribde" srpske političke scene!

Đekna...

pre 10 godina

Ono kanabe je čudo jedno.
(prosvetljenje, 19. januar 2014 20:53)
Dramaturg i dalje vešto zaobilazi "scile i haribde" srpske političke scene!

Student

pre 10 godina

Vikendi u skupim banjama, odmori na najskupljim svetskim destinacijama,planinarenja i ostala uzivanja Cedomira Jovanovica mora neko da plati. Po njegovim izjavama moze da se nasluti ko to finansira od pocetka njegovog ucestvovanja u tzv. demokratskoj vlasti.

Sone

pre 10 godina

Ma koji LDP, to je proizvod DS, koji su se sad razocarali jedni u druge pa se pljuju pred izbbore. Slazem se u jednom sa Cedom a to je da nikako ne podrzavamo Slobinog naslednika, ali ni LDP u koalicionoj Vladi jer imacemo slucaj gde ce samo da se kritikuju medjusobno. Urs je jedina politicka opcija koja zauzima mesto sa svojim ministrima u vladi, sto su i dokazali svojim radom i ucescem u vlasti.

Z

pre 10 godina

SAd se nudis. Bednice jedan sta si sve govorio o PPV-u. Ti treba da prvo da objasnis odakle ti pare a da je pravne drzave zavrsio bi u zatvoru

aca@home

pre 10 godina

Koliko god neko da ne voli Cedomira, ne moze reci da nije u pravu a da ne slaze prvo samog sebe a potom i svoje sagovornike. I Vucicu je jasno da u koliko zeli da sprovede temeljite reforme potreban mu je neko kao Ceda.
Do pobede!

IBJ

pre 10 godina

'Ajde izađi sam na izbore ako smeš, da vidiš kakvu ćeš vakcinu da popiješ od građana. Umukni i drž' se Fidelinke, pa i to - dok traje nek laje!

cobi

pre 10 godina

(((da vidimo da nemamo vladu i da je njegov ldp jedeni spas nebi svaki put imali cirke 4% glasova
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blea, 19. januar 2014 15:16)))

U nekoj drugoj demokratskoj drzavi Ceda bi imao 40% glasova,
tih 4% u Srbiji ne govori nista o Cedi, vec o narodu.

Viki

pre 10 godina

Ne mogu da prestanem da se smejem ovom Čedi ... "mi smo vakcina" hajde Čedo, ne znam zbog čega, ali se tebi mnogo nešto pričinjava. Ili, ti je možda Vučić ovećao mesto umesto Dačića

Dimitrije Tucovic

pre 10 godina

Mozda ti ne vidis da imamo vladu,ali ova vlada je uradila toliko sto vi nesposobnjakovici niste za 12 godina!Od kad ste skinuli Slobu nista korisno niko od vas nije uradio,jeste Djilas onaj most,ali je i to platio 3 puta vise,tj ukrao je jos 2 takva mosta,toliko o tome!

Laufer

pre 10 godina

,,E pa, ako Beograđani na ovim izborima ne žele da im Ivica Dačić određuje ko će da vodi grad, bilo bi dobro da glasaju za LDP. Mi smo vakcina protiv uticaja Slobinog naslednika na Beograd"
U prevodu - glasajte za nas, a mi cemo izabrati Vucica. Ili, nemojte glasati za Dacica (on je Slobin, a Aca je mirisni cvet), jer ce on izabrati Vucica.

Ranka55

pre 10 godina

Koja god Vlada bude izvodila zemlju iz krize sigurno će to moći i bez tako značajnog političkog faktora kao što su glasači LDP, ukoliko ova stranka uopšte predje cenzus.

Gliša

pre 10 godina

Duže vreme sam naklonjen LDP, pre svega zbog poilitike koju u parlamentu zastupaju Đurić, Antić i drugi poslanici LDP, ali zaokreti koji se čine pred izbore, na prethodnim ulaskom u koaliciju sa SPO i sada podilaženjem Vučiću, utiču da ne računa na moj glas.

ПАРЕ или ЧАСТ

pre 10 godina

Чеда Јовановић је од сиромашног студента сценографије, постао најбогатији политичар после Ђиласа, који је имао сличан пут.. Зато више не гласам за ДС и ЛДП.
Када би они постали Почасни председници и финансијери, а за председнике били изабрани угледни и поштени професори или адвокати који нисбранили тајкуне и криминалце, странке би добиле ДУПЛО више гласова.

Shomi

pre 10 godina

@Cobi,
kada "narod" izlazi ili ne izlazi na izbore i za koga glasa, to se u civilizovanom drustvu zove demokratija, bez obzira sti ti ili ja mislili o tome.
A umesto da pljuje po politickim protivnicima, Ceda bi trebalo da radi na sirenju partijske baze i obrazovanju iste, a ne da se ku...ci u Roveru i seta po egzoticnim planinama.

Toza Matroz, Islednik

pre 10 godina

Ceda je delimicno u pravu. Izbori su vazni da se odabere efikasnija vlada i da se Srbija oslobodi malih privatnih parijica koje su samo paraziti u drustvu Srbije. Prema tome Cedo, ti ces biti prvi na udaru da dokazes odakle si stekao imovinu i gde si sve to opljackao. Naravno, i drugi ce se pitati po istom predmet: Kako su stekli imovinu koju poseduju na njihova imena i imena njihovih rodjaka i prijatelja.

rajna

pre 10 godina

Jovanovic zaista sebe precenjuje, odakle mu ideja da prica o neophodnosti izbora kada je veliko pitanje da li LDP moze preci cenzus.Ceda naziva LDP vakcinom protiv..., Pa to je smesno.

Goku

pre 10 godina

Ovo Cedino nudjenje da bude deo vlasti podseca na onu recenicu koju Nikola Kojo izgovara u Mi nismo andjeli kada se bori da sacuva kcerku. Ja cu ovde samo parafrazirati UZMITE MENE, SAMO NE NJIH. Cedo tako se ne dolazi na vlast vec programom i idejama koje LDP nema jer vi kao elitisticka stranka ne znate probleme obicnih gradjana (koji nemaju novca da idu na osvajanje Himalaja i nemaju svoja preduzeca kao neki).

Milkana

pre 10 godina

Ovom ponuđenom "vakcinom" koju nudi lider LDP-a, zapravo je pokušaj da se dodvori najpopularnijoj stranci koja će, svakako dobiti najviše glasova na izborima u Beogradu, ne bi li ikako i LDP dobio nekakav udeo u gradskoj vlasti. Izgleda da je Jovanović ostao bez boljeg oružja.

Aladinv

pre 10 godina

Neosporno je da je Čeda veoma inteligentan političar, ali je baš podcenio glsačko telo Srbije. Njegovo bogaćenje i otimanje iz naših praznih tanjira nije tako malo. Putovanja i slikanje na egzotičnim mestima, baš budi želju u gladnom srpskom čoveku da glasa za NJEGA.

Duxy

pre 10 godina

Ceda nikako da se zapita da nije mozda on pogresio negde pa gradjani nisu glasali za LDP. Stvarno kako gradjani mogu tako da glasaju pa da LDP ne bude u skupstini grada, kako ih nije sramota. Cedo kad budes imao jasan program koji je za dobrobit svih gradjana tek tada ce narod glasati za tebe ali da glasamo za LDP kako bi se ti i dalje vozio luksuznim kolima i imao onolike firme, za toliko nismo ludi. Inace Ceda mi uopste nije jasan u svojim izjavama kome je on blizi DS ili SNSu jer onaj ko igra na dve stolice lako moze da ostane bez ijedne.

Bankrot Srbije 2014

pre 10 godina

Potpuno je besmisleno da LDP traži koaliciju sa Vulinom, kada je LDP od svog osnivanja bio pro-zapadna stranka.

Srećom, izbora neće biti, već će biti održani tek kada SNS splasne popularnost.
 

Alex

pre 10 godina

A dakle tako, jos uvijek su ostaci Slobe razlog. Ma nece bas biti Cedo. Slobine greske smo apsolvirali, nama treba lustracija o prvih dva mjeseca nakon 5 oktobra. Ovo je prava tema za insajder a ne svo bacanje prasine u oci raznoraznim glupostima. Sve sto nam se sada desava, sve nevolej koje imamo je rezultat dva mjeseca nakon 5 oktobra, a ceda je direktni insajder ovih dogadjaja.

vezer

pre 10 godina

Iako Čedu smatram realno jednim od najinteligentnijih političara na sceni, na ovo prosto ne znam šta bih rekao. Aman Čedo, prestani da trguješ. Ako "onaj" razgovor na kanabetu nije upalio, probaj malko sa pravom politikom, sa razvojem svoje stranke, s ovim i onim, Bože moj, i DS i svi su nekad imali 3 i 5% glasova...

rick

pre 10 godina

U nekoj drugoj demokratskoj drzavi Ceda bi imao 40% glasova,tih 4% u Srbiji ne govori nista o Cedi, vec o narodu.(cobi, 19. januar 2014 16:22)

Jel' ovo iz filma Tri karte za Holivud ili iz Kralja Ibija? Napravice on novi narod, ovaj nista ne valja.

Ger-mann

pre 10 godina

Ceda je profesionalni prodavac magle, i to vrlo uspesan, sto se vidi jasno iz imetka doticnog. Iz starki u q7. Elem, poenta je da Cedomir, kao profesionalni politicar NIJE OBUCEN da resi problem. On je dramaturg, mozda moze da napravi neku predstavu, ali da vodi npr. ekonomiju ili bilo sta drugo, vam je isto kao da turizmologu date da resava propulziju broda. Ceda NE ZNA da radi posao za koji se gura. Nisu ni drugi bolji, ali ovde konkretno pricamo o Cedi

Sone

pre 10 godina

Ma koji LDP, to je proizvod DS, koji su se sad razocarali jedni u druge pa se pljuju pred izbbore. Slazem se u jednom sa Cedom a to je da nikako ne podrzavamo Slobinog naslednika, ali ni LDP u koalicionoj Vladi jer imacemo slucaj gde ce samo da se kritikuju medjusobno. Urs je jedina politicka opcija koja zauzima mesto sa svojim ministrima u vladi, sto su i dokazali svojim radom i ucescem u vlasti.

Melita

pre 10 godina

Sto volim kad bilo ko iz LDPa komentarise stvari od velike vaznosti za nas. Kao i uvek, eto da bi nesto kazali. I, naravno, jedva bi cekali da udju u vlast, nadaju se da ce njihovih nekoliko posto odigrati glavnu ulogu. Videcemo, ali sumnjam da bi se njima dalo da rade bilo sta vazno.

milenko

pre 10 godina

Они су само странка са добрим маркетингом. Издају се за либерале, а изнутра су тешки конзервативци. Изигравају урбану градску странку, а изнутра све полуге држе медиокритети. Сушта супротност од имиџа који желе да имају.

Milan Tesic

pre 10 godina

Uvazeni gospodine Jovanovic,
priblizavaju se izbori a skoro niko ne silazi u narod i ne pita opljackani o bespravljani narod kako prezivljava.
Dokaz tome je i cinjenica da vec 7 dana radnici AD Centrala iz Zemuna strajkuju a niko nam se neobraca.Mocnici mesetare kako god nima padne na pamet. I sad ko ce za koga glasati i dali ce?

Đekna...

pre 10 godina

Ono kanabe je čudo jedno.
(prosvetljenje, 19. januar 2014 20:53)
Dramaturg i dalje vešto zaobilazi "scile i haribde" srpske političke scene!

lestvica oborena

pre 10 godina

LDP je jedina stranka sa realisticnom politikom, dosledni I surovo istiniti sa najboljim kadrovima.Svaka cast.Imate moj glas!!! (Boki, 19. januar 2014 14:48)
A nezahvalni građani ih ne vole! Da ne pogrešiste malo? Što su onda stalno u grču od izbornog praga?

Student

pre 10 godina

Vikendi u skupim banjama, odmori na najskupljim svetskim destinacijama,planinarenja i ostala uzivanja Cedomira Jovanovica mora neko da plati. Po njegovim izjavama moze da se nasluti ko to finansira od pocetka njegovog ucestvovanja u tzv. demokratskoj vlasti.

Grof B

pre 10 godina

Čeda vakcina, pa ne može čovek da ne spomene iglu... šalu na stranu, uvideo i Čeda da će Vučić morati da formira novu vladu sa bar jednom strankom koja je naslednica DOS-a, ipak Evropa još uvek ne veruje u potpunosti bivšim radikalima. Ako već Čeda priča o ekonomiji, smatram da njegova stranka i nema neki program i strategiju za tu oblast. Što se ekonomije tiče mislim da Dinkić ima najbolji program, ne kritikuje uzalud Radulovićeve mere, već argumentovano i stručno. Ipak Dinkić saradjuje s Vučićem i nakon izlaska iz vlade, pa mi se čini nekako i koalicija SNS-URS logičnom.

Đekna...

pre 10 godina

Ono kanabe je čudo jedno.
(prosvetljenje, 19. januar 2014 20:53)
Dramaturg i dalje vešto zaobilazi "scile i haribde" srpske političke scene!

sposobnost ili...?

pre 10 godina

A možete li nam objasniti kako se to upada sa studentske klupe na dve stolice a da se nijedna ne izmakne i ne nažulja pozadina?

Jovo Mijatović

pre 10 godina

Bez razlike šta ko mislio , ja sam mišljenja da je ova aktuelna vlada dosta toga dobrog uradila. Što se tiče vanrednih izbora oni trebaju da budu jedino ukoliko se ne ugrožavaju pregovori sa EU i ukoliko se ne usporavaju aktivnosti oko sprovođenja ekonomskih reformi.

Bojsi

pre 10 godina

Politika Cedomira Jovanovica zasnovana je samo na njegovom dolasku na vlast u bilo kakvom obliku. Nigde nema vizije sta ce se raditi, bitno je samo da dodje na vlast kako bi mogao jos malo da prosiri bogatstvo koje je i sada veliko. Kada je dosao 5. oktobra na vlast bio je nesvrseni student dramaturgije a sada je biznismen koji ima nekoliko preduzeca. Odakle Cedo?