Utorak, 03.12.2013.

14:35

Dinkić: Netačne tvrdnje Nikolića

Tvrdnja predsednika Tomislava Nikolića da sam minirao njegovu posetu Kini je netačna, rekao je predsednik URS-a Mlađan Dinkić.

Izvor: FoNet

Dinkiæ: Netaène tvrdnje Nikoliæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

BOJANA

pre 10 godina

Odlika zrelih i poštenih ljudi je da ukoliko nešto i loše urade snose posledice za svoje greške, a ne da svaljuju krivicu na nekog drugog. Predsednik URS-a jeste u pravu kada kaže da “ Nije greh ne znati nešto, ali je glupo pričati nešto o čemu ne znate", ali prvo neka se sam zapita da li se to ipak odnosi na njega?

LjubisaLivac

pre 10 godina

Dokle će više ovaj čovek da svima deli lekcije? 13 godina je bio neprekidno u vlasti, i to uvek tamo gde su finansije. Vreme je da jednom zauvek nestane sa političke scene.

Asteraki

pre 10 godina

ma tako je, svi lažu hoće da potkopaju ugled prvoborca DOS-a, neukaljanog obraza do sada. Čoveka koji nas je učinio bogatijim i srećnijim

Lusija

pre 10 godina

Dinkić ne prima lako nikakve kritike. Ko god se usudi da kritikuje njegov način rada, može da očekuje drzak i bezobrazan odgovor. Na takav način, pokušava da sebi stvori alibi. Ali, narod ima poslednji sud, a Dinkić odavno nije „omiljeni lik“.

Pavle

pre 10 godina

Slagao naciju, slagao Tadića. A krivac je. I sada govori neistine naciji i Nikoliću. A opet je krivac. Trajno i potpuno nečovečni postupci bezobzirnog i bezobraznog.

UVEK - KASNITE - ODE - AUTOBUS

pre 10 godina

Predsednik Srbije Tomislav Nikolic kao iskusan politicar nikad u javnosti ne izlazi sa ne proverenim informacijama ne prica o necemu sto prethodno nije proverio, pogotovo o ovakvoj stvari koja je mnogo struko vredna . Mladjan Dinkic se izrazio u krajnjoj granici bezobraznog bez imalo postovanja prema predsedniku drzave. Predsednik Tomislav Nikolic da ne zna, ne bi postigao toliko i ne bi sticao sve vece postovanje kako u svetu tako i poverenje gradjana Srbije.U odnosu na Mladjana Dinkica koji se s svojim URS-om bori da predje cenzus toliko ima uporista medju gradjanima Srbije. Bilo bi krajnje odgovorno sa njegove strane da se bar izvini javno predsedniku drzave.

Dinkic ima svoje interese

pre 10 godina

Nisam sigurna ko je u pravu ali u jedno jesam. A to je da u kom god da je poslu Dinkic umesao prste tu su i gradjani i drzava bili na gubitku. Cak i u Fijatu u Kragujevcu svi znamo kakav je sulud ugovor napravljen.

сигурносни појас

pre 10 godina

Битно је да Динкић све зна,како и не би знао какве је све малверзације правио и разне фирме упропастио.

Sinisa NS

pre 10 godina

Kad malo covek progugla onda skonta da su ovo sto si napisala najobicnije gluposti. Ponovi laz 10 puta, i postace istina.
Prvo Dinkic nikada nije radio na privatizacijama firmi, niti je bio strcajni upravnik za razliku od radulovica koji je ugasio 12 firmi od 15 koliko je stecaja vodio.
Drugo banke je unistio Milosevic tj, SPS-SRS-JUL ekipa jos 90-tih, a pomagao mu je tada podpredsednik vlade Nikolic, i ministar informisanja Vucic.

Oliver

pre 10 godina

Nekako posle dugogodisnjeg iskustva nisam bas siguran da verujem u Dinkiceve reci i obecanja...samo cu uzeti jedan primer i sta je obecao a sta je ispunio...besplatne akcije- obecao 1000e po coveku a nismo dobili ni po 150e, bas se pita, gde su te pare nestale.

Opozicioni BOT

pre 10 godina

Despina, 3. decembar 2013 23:53

SNS Botu? Dinkić uništio bankarski sistem Srbije? A Jezda i Dafina su ga oživeli. Vredjate ineligenciju ovog napacenog naroda tim glupim izjavama.
Dinkić uništavao fabrike da bi privlačio strane investicije zbog procenta koji lično dobija??? Jesi li ti jeo bunike? Znači Dinkić je sedeo u Savetu Bezbednosti kad su nam uvodili sankcije? A u isto vreme se duplirao pa je sedeo u NBJ za vreme hiprinflacije??? Idi brate ili sestro otrezni se pa napisi ponovo komentar!

Despina

pre 10 godina

Dinkiću onoliko si nas uništio, onoliko si nas prevario, zašto opet imaš želju kada znamo da nisu te informacije tačne. Dinkiću uništio si bankarski sistem Srbije, uništavali ste fabrike da bi privlačili strane investicije zbog procenta koji lično dobijate, preko SIEPE koju ste formirali. Sramota na način koji ste nas uništavali, zbog ovoga morate da odgovarate.

Mladica

pre 10 godina

A zasto gospodin mladjani nije odgovorio ko je izmislio uredbu da u toku dana možete da obavite tri licitacije i da na kraju nešto proda za trećinu početne cene?

Mile za tranziciju

pre 10 godina

Dinkić raskrinkao Tomu? Bravo Dinke. Pitaj ga obavezno i otkud mu pare za crkvu, i odakle "prvoj dami" pare za Las Vegas, i sta uopte trazi tamo, posto na donatorsku veceru nije otisla.

Dragan KV

pre 10 godina

Evo ko jer zvao Dinkica da potpisu ugovor. Tomin savetnik Miki Trgomen, poznati kraljevacki kontroverzni biznismen iz 90-tih. http://www.alo.rs/mobilni/single_news.php?id=14202

ljiljana NB

pre 10 godina

Nataša,drago dete,ja sam u penziji već 12g. kao običan službenik opštine N.Beograd.Bila sam član samo jedne,prave partije,koja davno ne postoji.I,bili smo pošteni,ma kako to,vama mladima danas izgleda glupo i idealističko.Ja se ničega ne stidim,pošteno sam radila i živela.I moja porodica,takođe.Deca su mi davno u inostranstvu,u nekom svetu koji ceni i poštije njihovo obrazovanje i rad.Zadovoljni su i ja sa njima.Želim da i vi budete zadovoljni,srećni i iznad svega zdravi.

Eh ta amnezija

pre 10 godina

@Natasa

Jel ti patis od amnezije ili imas mozak kisne gliste, kad si zaboravila 90-te.90.-tih su vladali Dacic, Toma, i Aca Vucic. Zaboravna a?

Natasa

pre 10 godina

(ljiljana NB, 3. decembar 2013 19:05)
Drago mi je cuti da vi koji ste u penziji vec 12 godina, sto znaci da ste veoma tehnicki obezbedjeni i obrazovani. Npr moja majka koja ima 50godina, zavrsen pravni fakultet ne zna da koristi android telefon, a ni otac takodje, iako znaju na racunare. Tako da draga bako svaka vam cast.

Natasa

pre 10 godina

(ljiljana NB, 3. decembar 2013 17:09) Ljiljana a ovo vase Nb, predstavlja narodnu banku, ili sta. Posto po vasem komentaru bih rehla da to predstavlja, jer ste onako lepo rekli, kao da ste posao dobili od istog, ili mozda od demokratske propale partije

majstor i margarita

pre 10 godina

blago nama sa vama,volim da se pljujete,i treba,zaslužili ste,sem ove danas,retke dinkićeve istine,samo lažete ,ko kerovi,ovaj zblanuti narod ,ispranog mozga,i koristite ga na najcrnji mogući način,kao robove.A slepi,bangavi,čaknuti vas slede pravo u provaliju,da nestanu kao da nikada nisu postojali,kao mnogi pre njih.I zato,bežite ljudi,nedajte se,trgnite se,ovde je propast sigurna.23 godine mi tonemo,davno smo prešli granicu mogučeg povratka.Nema ništa sem ništavila.

Dinkić - metastaza tumora ovog društva

pre 10 godina

Dinkić talasa jer se steže obruč oko njega. nakon iybora će biti uhapšen i biće mu suđeno a on vrlo dobro zna da nema tog advokata koji ga može spasiti jer se ovaj put radi o tome da ga vlast ne želi da privede pravdi već se radi o tome da će pravda biti iskorištena da se svi zajedno (i narod i vlast) jednom za svagda rešimo Dinkića.

Brane

pre 10 godina

Nedostaje jedan veoma važan deo iz odgovora Nikoliću a taj se deo odnosi i na one koji komentarišu o onome što nije ni urađeno.Vršački vinogradi nisu prodati , ali to očigledno ni Nikolić ne zna.Taj deo glasi : „Kao tadašnji ministar privrede sam smatrao da ugovor treba da se poboljša. Sve ovo ostalo je dizanje prašine. Kako mediji izveštavaju mogao bi se steći utisak da je ugovor potpisan. Vršački vinogradi uopšte nisu ni prodati. Niti je ugovor potpisan, niti su Kinezi dobili bilo kakve podsticaje. Dakle, ovde se vodi jedna polemika oko nepostojeće stvari“

sumorni

pre 10 godina

" "Lažna je zamena teza da su ta preduzeća propala zbog nekih privatizacija posle 2000. godine, većina njih nije ni bila privatizovana, jer su upropašćena devedesetih", rekao je Dinkić."

Konačno da neko na glas kaže ono što je svima znano, a to je da je naša privreda urnisana i uništenena tokom 90-tih, ratovima, sankcijama, hiperinflacijom, i da je 2000-tu godinu dočekala u kliničkoj smrti.

Ono što je moglo biti vraćeno u život radi i dan-danas, ali ogromnoj većini nije bilo spasa, pre svega zbog ogromnih dugova i neodržavanja, a i zbog gubitka tržišta.

Radikalima je to bilo manje bitno tih 90-tih, jer se u privredu ne razumeju, kao što se i danas da videti.

ljiljana NB

pre 10 godina

Dinkić je potpuno u pravu,ne volim ga,ali sada govori istinu i treba da je čuju sve neznalice i oni koji znaju a samo se prave nevešti i naivni.Ova ista ,crno-crvena koalicija,prokleta od boga i naroda,je uništila ovu zemlju i njenu privredu devedesetih u ratovima,sankcijama,raspadima zemlje,ostajanju bez tržišta,hiper inflaciji,bombardovanju...i sada ,ti isti,povampireni,nastavljaju da piju krv ovom zombiranom narodu,ovog puta do kraja,do potpunog uništenja i države i nacije.Neka se spse ko može,dok se još može otići...

ko to tamo peva

pre 10 godina

E Dinkiću,svaka ti čast,osvetlao si obraz napokon,kazao si istinu,neke ću ti stvari zbog toga oprostiti.To su sve dobro znane činjenice,samo od kako su se ovi radikali maskirali u nekakve evropejce,ma šta to značilo,to se prećutkuje,za sva zla se ovog sveta ,zamenom teza,okrivljuje ds i đilas. A,ustvari,ovi sadašnji,greškom Božijom,ako to smem uopšte kazati,oživljeni,na naš jad i bedu,stid i sram,suze i bol,skriviše sve te nesreće devedesetih.Uništiše jednu divnu državu,zaviše u crno mnogu majku,ostaviše bez roditelja mnogu decu.Rasejaše narod po belom svetu,sa žigom srama na čelu,da ga svaka pogan i neljud pljuje i srami,da se ni danas u ogledalo ne gledamo,da se za nama vuče krvav trag i smrad izgorelog ljudskog mesa.To su ovi i to smo mi.Verujte,sve je istina,tako mi Boga Jedinoga....

ne klepetaj nanulama

pre 10 godina

ma vidi ti sns-ovce kako napadaju dinkića.Malo ste pobrkali lončiće,on je vaš,tj. vučićev savetnik i veza sa našim bratom,Šeikom.Pamet u glavu,ne dirajte dinkića da vam se to ne olupa u glavu.Imate đilasa,ds,čedu za pljuvanje i to vam je za sada dovoljno.Dobro ajde,možete malo i po tomi,ali sa merom,ne preterujte....

iluzija ljubavi

pre 10 godina

Sve je istina,toma se pravi blesav,zna on dobro ko je i kad uništio ovu državu.Posle petog oktobra,DOS je zatekao potpuno,ama u svakom pogledu ,fizčkom,moralnom,ekonomskom,ruinu od dršave,poraženu u nedavnom ratu,srušenih mostova i fabrika,puteva koji nisu obnavljani više od deset godina,sa trezorima potpuno bez novca i sa 6oo kg heroina.Preduzeča odavno nisu radila,uništena sankcijama ,gubitkom tržišta,inflacijom,nedostatkom novih tehnologija i obrtnih sredstava.U to zlo vreme,u te gladne godine,naš sadašnji dični precednik dobija stan od skoro dvesta kvadrata-2oom kv-blizu dva ara,koji ubrzo otkupljuje za siću,da bi sa promenom vlasti bio nateran da plati extra profit-tj.kaznu.Kasnije tan stan prodaje po višestruko većoj ceni...Eto,malo istorije i istine za slepe i zaluđene...

Bokes

pre 10 godina

Dinkic je navikao da se ponasa kao da on vodi drzavu, jer su mu to izgleda dozvoljavali prethodnici, ali na njegovu zalost, a na srecu svih gradjana Srbije vise nije tako.

Ovcar

pre 10 godina

Ja mislim da Dinkic ima djon umesto obraza. Sta je sve radio, sta jos uvek radi i nema nameru da prestane, vec se i dalje gura i bez imalo stida zeli da vodi glavnu rec u politici.

salmonela

pre 10 godina

precednik laže,kaže dinkić.Pa ja ne mogu da verujem,zar naš dični,uvaženi šumadinac i pravi srbin,da laže.Ljudi moji ,ovo neće na dobro izaći...

Sinisa NS

pre 10 godina

@ljubica

Dinkic nije obecao 1000€, nego akcije drzavnih preduzeca. Mislim da si polupao/la loncice. Pitaj ove na vlasti zasto narodu ne dele besplatne akcije. Mogu da podele EPS, Srbijagas, Zeljeznice, Telekom, PTT, FAS, i jos 400 javnih preduzeca.
A Nikolic je obecao 100 milijardi€ stranih investicija u prvoj godini. Tadic je obecao 200.000 radnih mesta vise, a ne manje kako je na kraju bilo.

Igor

pre 10 godina

Znaci, vi stvarno niste vise normalni. Prepucavate se kao deca kojoj je neko oduzeo igracke pa se medjusobno prepucavate oko toga ko je vise kriv. Pitajte mene, imam ja odgovor. SVI STE KRIVI BRE!!!

A nemojte sad da se kao bijete, a cim se izbori zavrse, opet cete u neku koaliciju. Pa vi ste bre ljudi nesposobni da stvarate bilo kakav kapital osim onog koji nabacite preko politike.

istina

pre 10 godina

dinkiću jel istina da ti smenjuju gradonačelnika u Trsteniku i još nešto pitam se koga ćeš sad da citiraš povodom ove prepiske sa Tomom

djole bre

pre 10 godina

Ma to je onaj Dinkić iz G17+, ovaj Dinkić uz URS je pošten, skoro kao i ostali likovi na političkoj sceni (čitaj iz Alan Forda)

luminator

pre 10 godina

nijedan pošteni sns-ovac ne sme da rekne ni reć protivu dinkića,Zar ste zaboravili da je pod ličnim patronatom prvog i jedinog.No,no ili će da budu packe.Svi koji su za tomu ,mogu slobodno da ga pljuju.Ne znam samo gde se dede ono šareno,pa na štrafte,odelce....

plavi andjelak

pre 10 godina

@ljubica
a sta onda reci o onome ko je sa njim formirao Vladu iako mu je obecavao robijasko odelo? BTW: pa i Predsednik je obecavao resenje "afere" sa glasackim listicima ;)

krivolov

pre 10 godina

stvarno mi nije jasno,ko koga ovde lovi,šta se dešava,ljudi moji,a tako lepa harmonija beše,s jednom napomenom:-šta dinkuć zbori to vučić misli.

Farmer2

pre 10 godina

Zalosno je sto neki dobri i obrazovani ljudi u tvojoj stranci ne mogu da pokazu svoje kvalitete jer je u prvom planu predsednik njihove stranke koji je davno trebao da odgovara za svoja dela.

kraja

pre 10 godina

...da prevedemo na razumljiv jezik, dinkic je rekao da predsednik nikolic LAZE...
...sad cekam da vidim koliko ce dana proci dok dinkic ne objasni da su novinari njegovu izjavu istrgli iz kontexta...
...doduse, postoji i mogucnost da je neko trece lice LAGALO nikolica...
...da sacekamo malo...

Aca šmeker

pre 10 godina

Dinkić je pošten čovek,živi u stanu od 50 kvadrata,od vrednih stvari ima samo gitaru i ploče,sve privatizacije su mu uspešne,gašenje domaćih banaka takođe,od akcija smo se svi obogatili kako je obećao,ma nema zemlje na svetu koja ne bi poželela tako iskrenog i poštenog ministra.

drakceeeee

pre 10 godina

Mislim da je krajnje vreme da Dinkic polozi racune gradjanima o svojoj politici i o tome sta je radio 12 godina na vlasti, a ne da se bavi prepucavanjima po novinama.

mega fajteri

pre 10 godina

baš fino što se ova dva neopevana lika svađaju preko medija jer, kako bi inače saznali za sve njihove prljave rabote. samo napred, drugovi...čekamo.

ljubica

pre 10 godina

Dinkic ponovo demonsrira da nema ni stida ni srama. A o tacnosti njegovih izjava ne treba ni govoriti. Dovoljno je samo reci slagao za 1.000 evra za besplatne akcije. Ima li nekog drugog ko je preko 4.800.000 ljudi slagao?

drakceeeee

pre 10 godina

Mislim da je krajnje vreme da Dinkic polozi racune gradjanima o svojoj politici i o tome sta je radio 12 godina na vlasti, a ne da se bavi prepucavanjima po novinama.

Ovcar

pre 10 godina

Ja mislim da Dinkic ima djon umesto obraza. Sta je sve radio, sta jos uvek radi i nema nameru da prestane, vec se i dalje gura i bez imalo stida zeli da vodi glavnu rec u politici.

Bokes

pre 10 godina

Dinkic je navikao da se ponasa kao da on vodi drzavu, jer su mu to izgleda dozvoljavali prethodnici, ali na njegovu zalost, a na srecu svih gradjana Srbije vise nije tako.

ljubica

pre 10 godina

Dinkic ponovo demonsrira da nema ni stida ni srama. A o tacnosti njegovih izjava ne treba ni govoriti. Dovoljno je samo reci slagao za 1.000 evra za besplatne akcije. Ima li nekog drugog ko je preko 4.800.000 ljudi slagao?

Aca šmeker

pre 10 godina

Dinkić je pošten čovek,živi u stanu od 50 kvadrata,od vrednih stvari ima samo gitaru i ploče,sve privatizacije su mu uspešne,gašenje domaćih banaka takođe,od akcija smo se svi obogatili kako je obećao,ma nema zemlje na svetu koja ne bi poželela tako iskrenog i poštenog ministra.

istina

pre 10 godina

dinkiću jel istina da ti smenjuju gradonačelnika u Trsteniku i još nešto pitam se koga ćeš sad da citiraš povodom ove prepiske sa Tomom

plavi andjelak

pre 10 godina

@ljubica
a sta onda reci o onome ko je sa njim formirao Vladu iako mu je obecavao robijasko odelo? BTW: pa i Predsednik je obecavao resenje "afere" sa glasackim listicima ;)

Natasa

pre 10 godina

(ljiljana NB, 3. decembar 2013 19:05)
Drago mi je cuti da vi koji ste u penziji vec 12 godina, sto znaci da ste veoma tehnicki obezbedjeni i obrazovani. Npr moja majka koja ima 50godina, zavrsen pravni fakultet ne zna da koristi android telefon, a ni otac takodje, iako znaju na racunare. Tako da draga bako svaka vam cast.

mega fajteri

pre 10 godina

baš fino što se ova dva neopevana lika svađaju preko medija jer, kako bi inače saznali za sve njihove prljave rabote. samo napred, drugovi...čekamo.

Dinkić - metastaza tumora ovog društva

pre 10 godina

Dinkić talasa jer se steže obruč oko njega. nakon iybora će biti uhapšen i biće mu suđeno a on vrlo dobro zna da nema tog advokata koji ga može spasiti jer se ovaj put radi o tome da ga vlast ne želi da privede pravdi već se radi o tome da će pravda biti iskorištena da se svi zajedno (i narod i vlast) jednom za svagda rešimo Dinkića.

Natasa

pre 10 godina

(ljiljana NB, 3. decembar 2013 17:09) Ljiljana a ovo vase Nb, predstavlja narodnu banku, ili sta. Posto po vasem komentaru bih rehla da to predstavlja, jer ste onako lepo rekli, kao da ste posao dobili od istog, ili mozda od demokratske propale partije

luminator

pre 10 godina

nijedan pošteni sns-ovac ne sme da rekne ni reć protivu dinkića,Zar ste zaboravili da je pod ličnim patronatom prvog i jedinog.No,no ili će da budu packe.Svi koji su za tomu ,mogu slobodno da ga pljuju.Ne znam samo gde se dede ono šareno,pa na štrafte,odelce....

Farmer2

pre 10 godina

Zalosno je sto neki dobri i obrazovani ljudi u tvojoj stranci ne mogu da pokazu svoje kvalitete jer je u prvom planu predsednik njihove stranke koji je davno trebao da odgovara za svoja dela.

kraja

pre 10 godina

...da prevedemo na razumljiv jezik, dinkic je rekao da predsednik nikolic LAZE...
...sad cekam da vidim koliko ce dana proci dok dinkic ne objasni da su novinari njegovu izjavu istrgli iz kontexta...
...doduse, postoji i mogucnost da je neko trece lice LAGALO nikolica...
...da sacekamo malo...

iluzija ljubavi

pre 10 godina

Sve je istina,toma se pravi blesav,zna on dobro ko je i kad uništio ovu državu.Posle petog oktobra,DOS je zatekao potpuno,ama u svakom pogledu ,fizčkom,moralnom,ekonomskom,ruinu od dršave,poraženu u nedavnom ratu,srušenih mostova i fabrika,puteva koji nisu obnavljani više od deset godina,sa trezorima potpuno bez novca i sa 6oo kg heroina.Preduzeča odavno nisu radila,uništena sankcijama ,gubitkom tržišta,inflacijom,nedostatkom novih tehnologija i obrtnih sredstava.U to zlo vreme,u te gladne godine,naš sadašnji dični precednik dobija stan od skoro dvesta kvadrata-2oom kv-blizu dva ara,koji ubrzo otkupljuje za siću,da bi sa promenom vlasti bio nateran da plati extra profit-tj.kaznu.Kasnije tan stan prodaje po višestruko većoj ceni...Eto,malo istorije i istine za slepe i zaluđene...

ljiljana NB

pre 10 godina

Dinkić je potpuno u pravu,ne volim ga,ali sada govori istinu i treba da je čuju sve neznalice i oni koji znaju a samo se prave nevešti i naivni.Ova ista ,crno-crvena koalicija,prokleta od boga i naroda,je uništila ovu zemlju i njenu privredu devedesetih u ratovima,sankcijama,raspadima zemlje,ostajanju bez tržišta,hiper inflaciji,bombardovanju...i sada ,ti isti,povampireni,nastavljaju da piju krv ovom zombiranom narodu,ovog puta do kraja,do potpunog uništenja i države i nacije.Neka se spse ko može,dok se još može otići...

ne klepetaj nanulama

pre 10 godina

ma vidi ti sns-ovce kako napadaju dinkića.Malo ste pobrkali lončiće,on je vaš,tj. vučićev savetnik i veza sa našim bratom,Šeikom.Pamet u glavu,ne dirajte dinkića da vam se to ne olupa u glavu.Imate đilasa,ds,čedu za pljuvanje i to vam je za sada dovoljno.Dobro ajde,možete malo i po tomi,ali sa merom,ne preterujte....

djole bre

pre 10 godina

Ma to je onaj Dinkić iz G17+, ovaj Dinkić uz URS je pošten, skoro kao i ostali likovi na političkoj sceni (čitaj iz Alan Forda)

Sinisa NS

pre 10 godina

@ljubica

Dinkic nije obecao 1000€, nego akcije drzavnih preduzeca. Mislim da si polupao/la loncice. Pitaj ove na vlasti zasto narodu ne dele besplatne akcije. Mogu da podele EPS, Srbijagas, Zeljeznice, Telekom, PTT, FAS, i jos 400 javnih preduzeca.
A Nikolic je obecao 100 milijardi€ stranih investicija u prvoj godini. Tadic je obecao 200.000 radnih mesta vise, a ne manje kako je na kraju bilo.

Mladica

pre 10 godina

A zasto gospodin mladjani nije odgovorio ko je izmislio uredbu da u toku dana možete da obavite tri licitacije i da na kraju nešto proda za trećinu početne cene?

krivolov

pre 10 godina

stvarno mi nije jasno,ko koga ovde lovi,šta se dešava,ljudi moji,a tako lepa harmonija beše,s jednom napomenom:-šta dinkuć zbori to vučić misli.

sumorni

pre 10 godina

" "Lažna je zamena teza da su ta preduzeća propala zbog nekih privatizacija posle 2000. godine, većina njih nije ni bila privatizovana, jer su upropašćena devedesetih", rekao je Dinkić."

Konačno da neko na glas kaže ono što je svima znano, a to je da je naša privreda urnisana i uništenena tokom 90-tih, ratovima, sankcijama, hiperinflacijom, i da je 2000-tu godinu dočekala u kliničkoj smrti.

Ono što je moglo biti vraćeno u život radi i dan-danas, ali ogromnoj većini nije bilo spasa, pre svega zbog ogromnih dugova i neodržavanja, a i zbog gubitka tržišta.

Radikalima je to bilo manje bitno tih 90-tih, jer se u privredu ne razumeju, kao što se i danas da videti.

salmonela

pre 10 godina

precednik laže,kaže dinkić.Pa ja ne mogu da verujem,zar naš dični,uvaženi šumadinac i pravi srbin,da laže.Ljudi moji ,ovo neće na dobro izaći...

ko to tamo peva

pre 10 godina

E Dinkiću,svaka ti čast,osvetlao si obraz napokon,kazao si istinu,neke ću ti stvari zbog toga oprostiti.To su sve dobro znane činjenice,samo od kako su se ovi radikali maskirali u nekakve evropejce,ma šta to značilo,to se prećutkuje,za sva zla se ovog sveta ,zamenom teza,okrivljuje ds i đilas. A,ustvari,ovi sadašnji,greškom Božijom,ako to smem uopšte kazati,oživljeni,na naš jad i bedu,stid i sram,suze i bol,skriviše sve te nesreće devedesetih.Uništiše jednu divnu državu,zaviše u crno mnogu majku,ostaviše bez roditelja mnogu decu.Rasejaše narod po belom svetu,sa žigom srama na čelu,da ga svaka pogan i neljud pljuje i srami,da se ni danas u ogledalo ne gledamo,da se za nama vuče krvav trag i smrad izgorelog ljudskog mesa.To su ovi i to smo mi.Verujte,sve je istina,tako mi Boga Jedinoga....

Igor

pre 10 godina

Znaci, vi stvarno niste vise normalni. Prepucavate se kao deca kojoj je neko oduzeo igracke pa se medjusobno prepucavate oko toga ko je vise kriv. Pitajte mene, imam ja odgovor. SVI STE KRIVI BRE!!!

A nemojte sad da se kao bijete, a cim se izbori zavrse, opet cete u neku koaliciju. Pa vi ste bre ljudi nesposobni da stvarate bilo kakav kapital osim onog koji nabacite preko politike.

Brane

pre 10 godina

Nedostaje jedan veoma važan deo iz odgovora Nikoliću a taj se deo odnosi i na one koji komentarišu o onome što nije ni urađeno.Vršački vinogradi nisu prodati , ali to očigledno ni Nikolić ne zna.Taj deo glasi : „Kao tadašnji ministar privrede sam smatrao da ugovor treba da se poboljša. Sve ovo ostalo je dizanje prašine. Kako mediji izveštavaju mogao bi se steći utisak da je ugovor potpisan. Vršački vinogradi uopšte nisu ni prodati. Niti je ugovor potpisan, niti su Kinezi dobili bilo kakve podsticaje. Dakle, ovde se vodi jedna polemika oko nepostojeće stvari“

ljiljana NB

pre 10 godina

Nataša,drago dete,ja sam u penziji već 12g. kao običan službenik opštine N.Beograd.Bila sam član samo jedne,prave partije,koja davno ne postoji.I,bili smo pošteni,ma kako to,vama mladima danas izgleda glupo i idealističko.Ja se ničega ne stidim,pošteno sam radila i živela.I moja porodica,takođe.Deca su mi davno u inostranstvu,u nekom svetu koji ceni i poštije njihovo obrazovanje i rad.Zadovoljni su i ja sa njima.Želim da i vi budete zadovoljni,srećni i iznad svega zdravi.

Eh ta amnezija

pre 10 godina

@Natasa

Jel ti patis od amnezije ili imas mozak kisne gliste, kad si zaboravila 90-te.90.-tih su vladali Dacic, Toma, i Aca Vucic. Zaboravna a?

Mile za tranziciju

pre 10 godina

Dinkić raskrinkao Tomu? Bravo Dinke. Pitaj ga obavezno i otkud mu pare za crkvu, i odakle "prvoj dami" pare za Las Vegas, i sta uopte trazi tamo, posto na donatorsku veceru nije otisla.

majstor i margarita

pre 10 godina

blago nama sa vama,volim da se pljujete,i treba,zaslužili ste,sem ove danas,retke dinkićeve istine,samo lažete ,ko kerovi,ovaj zblanuti narod ,ispranog mozga,i koristite ga na najcrnji mogući način,kao robove.A slepi,bangavi,čaknuti vas slede pravo u provaliju,da nestanu kao da nikada nisu postojali,kao mnogi pre njih.I zato,bežite ljudi,nedajte se,trgnite se,ovde je propast sigurna.23 godine mi tonemo,davno smo prešli granicu mogučeg povratka.Nema ništa sem ništavila.

Dragan KV

pre 10 godina

Evo ko jer zvao Dinkica da potpisu ugovor. Tomin savetnik Miki Trgomen, poznati kraljevacki kontroverzni biznismen iz 90-tih. http://www.alo.rs/mobilni/single_news.php?id=14202

Sinisa NS

pre 10 godina

Kad malo covek progugla onda skonta da su ovo sto si napisala najobicnije gluposti. Ponovi laz 10 puta, i postace istina.
Prvo Dinkic nikada nije radio na privatizacijama firmi, niti je bio strcajni upravnik za razliku od radulovica koji je ugasio 12 firmi od 15 koliko je stecaja vodio.
Drugo banke je unistio Milosevic tj, SPS-SRS-JUL ekipa jos 90-tih, a pomagao mu je tada podpredsednik vlade Nikolic, i ministar informisanja Vucic.

Opozicioni BOT

pre 10 godina

Despina, 3. decembar 2013 23:53

SNS Botu? Dinkić uništio bankarski sistem Srbije? A Jezda i Dafina su ga oživeli. Vredjate ineligenciju ovog napacenog naroda tim glupim izjavama.
Dinkić uništavao fabrike da bi privlačio strane investicije zbog procenta koji lično dobija??? Jesi li ti jeo bunike? Znači Dinkić je sedeo u Savetu Bezbednosti kad su nam uvodili sankcije? A u isto vreme se duplirao pa je sedeo u NBJ za vreme hiprinflacije??? Idi brate ili sestro otrezni se pa napisi ponovo komentar!

Dinkic ima svoje interese

pre 10 godina

Nisam sigurna ko je u pravu ali u jedno jesam. A to je da u kom god da je poslu Dinkic umesao prste tu su i gradjani i drzava bili na gubitku. Cak i u Fijatu u Kragujevcu svi znamo kakav je sulud ugovor napravljen.

Asteraki

pre 10 godina

ma tako je, svi lažu hoće da potkopaju ugled prvoborca DOS-a, neukaljanog obraza do sada. Čoveka koji nas je učinio bogatijim i srećnijim

Pavle

pre 10 godina

Slagao naciju, slagao Tadića. A krivac je. I sada govori neistine naciji i Nikoliću. A opet je krivac. Trajno i potpuno nečovečni postupci bezobzirnog i bezobraznog.

UVEK - KASNITE - ODE - AUTOBUS

pre 10 godina

Predsednik Srbije Tomislav Nikolic kao iskusan politicar nikad u javnosti ne izlazi sa ne proverenim informacijama ne prica o necemu sto prethodno nije proverio, pogotovo o ovakvoj stvari koja je mnogo struko vredna . Mladjan Dinkic se izrazio u krajnjoj granici bezobraznog bez imalo postovanja prema predsedniku drzave. Predsednik Tomislav Nikolic da ne zna, ne bi postigao toliko i ne bi sticao sve vece postovanje kako u svetu tako i poverenje gradjana Srbije.U odnosu na Mladjana Dinkica koji se s svojim URS-om bori da predje cenzus toliko ima uporista medju gradjanima Srbije. Bilo bi krajnje odgovorno sa njegove strane da se bar izvini javno predsedniku drzave.

Lusija

pre 10 godina

Dinkić ne prima lako nikakve kritike. Ko god se usudi da kritikuje njegov način rada, može da očekuje drzak i bezobrazan odgovor. Na takav način, pokušava da sebi stvori alibi. Ali, narod ima poslednji sud, a Dinkić odavno nije „omiljeni lik“.

BOJANA

pre 10 godina

Odlika zrelih i poštenih ljudi je da ukoliko nešto i loše urade snose posledice za svoje greške, a ne da svaljuju krivicu na nekog drugog. Predsednik URS-a jeste u pravu kada kaže da “ Nije greh ne znati nešto, ali je glupo pričati nešto o čemu ne znate", ali prvo neka se sam zapita da li se to ipak odnosi na njega?

Despina

pre 10 godina

Dinkiću onoliko si nas uništio, onoliko si nas prevario, zašto opet imaš želju kada znamo da nisu te informacije tačne. Dinkiću uništio si bankarski sistem Srbije, uništavali ste fabrike da bi privlačili strane investicije zbog procenta koji lično dobijate, preko SIEPE koju ste formirali. Sramota na način koji ste nas uništavali, zbog ovoga morate da odgovarate.

Oliver

pre 10 godina

Nekako posle dugogodisnjeg iskustva nisam bas siguran da verujem u Dinkiceve reci i obecanja...samo cu uzeti jedan primer i sta je obecao a sta je ispunio...besplatne akcije- obecao 1000e po coveku a nismo dobili ni po 150e, bas se pita, gde su te pare nestale.

сигурносни појас

pre 10 godina

Битно је да Динкић све зна,како и не би знао какве је све малверзације правио и разне фирме упропастио.

LjubisaLivac

pre 10 godina

Dokle će više ovaj čovek da svima deli lekcije? 13 godina je bio neprekidno u vlasti, i to uvek tamo gde su finansije. Vreme je da jednom zauvek nestane sa političke scene.

plavi andjelak

pre 10 godina

@ljubica
a sta onda reci o onome ko je sa njim formirao Vladu iako mu je obecavao robijasko odelo? BTW: pa i Predsednik je obecavao resenje "afere" sa glasackim listicima ;)

mega fajteri

pre 10 godina

baš fino što se ova dva neopevana lika svađaju preko medija jer, kako bi inače saznali za sve njihove prljave rabote. samo napred, drugovi...čekamo.

luminator

pre 10 godina

nijedan pošteni sns-ovac ne sme da rekne ni reć protivu dinkića,Zar ste zaboravili da je pod ličnim patronatom prvog i jedinog.No,no ili će da budu packe.Svi koji su za tomu ,mogu slobodno da ga pljuju.Ne znam samo gde se dede ono šareno,pa na štrafte,odelce....

ko to tamo peva

pre 10 godina

E Dinkiću,svaka ti čast,osvetlao si obraz napokon,kazao si istinu,neke ću ti stvari zbog toga oprostiti.To su sve dobro znane činjenice,samo od kako su se ovi radikali maskirali u nekakve evropejce,ma šta to značilo,to se prećutkuje,za sva zla se ovog sveta ,zamenom teza,okrivljuje ds i đilas. A,ustvari,ovi sadašnji,greškom Božijom,ako to smem uopšte kazati,oživljeni,na naš jad i bedu,stid i sram,suze i bol,skriviše sve te nesreće devedesetih.Uništiše jednu divnu državu,zaviše u crno mnogu majku,ostaviše bez roditelja mnogu decu.Rasejaše narod po belom svetu,sa žigom srama na čelu,da ga svaka pogan i neljud pljuje i srami,da se ni danas u ogledalo ne gledamo,da se za nama vuče krvav trag i smrad izgorelog ljudskog mesa.To su ovi i to smo mi.Verujte,sve je istina,tako mi Boga Jedinoga....

salmonela

pre 10 godina

precednik laže,kaže dinkić.Pa ja ne mogu da verujem,zar naš dični,uvaženi šumadinac i pravi srbin,da laže.Ljudi moji ,ovo neće na dobro izaći...

iluzija ljubavi

pre 10 godina

Sve je istina,toma se pravi blesav,zna on dobro ko je i kad uništio ovu državu.Posle petog oktobra,DOS je zatekao potpuno,ama u svakom pogledu ,fizčkom,moralnom,ekonomskom,ruinu od dršave,poraženu u nedavnom ratu,srušenih mostova i fabrika,puteva koji nisu obnavljani više od deset godina,sa trezorima potpuno bez novca i sa 6oo kg heroina.Preduzeča odavno nisu radila,uništena sankcijama ,gubitkom tržišta,inflacijom,nedostatkom novih tehnologija i obrtnih sredstava.U to zlo vreme,u te gladne godine,naš sadašnji dični precednik dobija stan od skoro dvesta kvadrata-2oom kv-blizu dva ara,koji ubrzo otkupljuje za siću,da bi sa promenom vlasti bio nateran da plati extra profit-tj.kaznu.Kasnije tan stan prodaje po višestruko većoj ceni...Eto,malo istorije i istine za slepe i zaluđene...

ljiljana NB

pre 10 godina

Dinkić je potpuno u pravu,ne volim ga,ali sada govori istinu i treba da je čuju sve neznalice i oni koji znaju a samo se prave nevešti i naivni.Ova ista ,crno-crvena koalicija,prokleta od boga i naroda,je uništila ovu zemlju i njenu privredu devedesetih u ratovima,sankcijama,raspadima zemlje,ostajanju bez tržišta,hiper inflaciji,bombardovanju...i sada ,ti isti,povampireni,nastavljaju da piju krv ovom zombiranom narodu,ovog puta do kraja,do potpunog uništenja i države i nacije.Neka se spse ko može,dok se još može otići...

Sinisa NS

pre 10 godina

@ljubica

Dinkic nije obecao 1000€, nego akcije drzavnih preduzeca. Mislim da si polupao/la loncice. Pitaj ove na vlasti zasto narodu ne dele besplatne akcije. Mogu da podele EPS, Srbijagas, Zeljeznice, Telekom, PTT, FAS, i jos 400 javnih preduzeca.
A Nikolic je obecao 100 milijardi€ stranih investicija u prvoj godini. Tadic je obecao 200.000 radnih mesta vise, a ne manje kako je na kraju bilo.

Igor

pre 10 godina

Znaci, vi stvarno niste vise normalni. Prepucavate se kao deca kojoj je neko oduzeo igracke pa se medjusobno prepucavate oko toga ko je vise kriv. Pitajte mene, imam ja odgovor. SVI STE KRIVI BRE!!!

A nemojte sad da se kao bijete, a cim se izbori zavrse, opet cete u neku koaliciju. Pa vi ste bre ljudi nesposobni da stvarate bilo kakav kapital osim onog koji nabacite preko politike.

ne klepetaj nanulama

pre 10 godina

ma vidi ti sns-ovce kako napadaju dinkića.Malo ste pobrkali lončiće,on je vaš,tj. vučićev savetnik i veza sa našim bratom,Šeikom.Pamet u glavu,ne dirajte dinkića da vam se to ne olupa u glavu.Imate đilasa,ds,čedu za pljuvanje i to vam je za sada dovoljno.Dobro ajde,možete malo i po tomi,ali sa merom,ne preterujte....

krivolov

pre 10 godina

stvarno mi nije jasno,ko koga ovde lovi,šta se dešava,ljudi moji,a tako lepa harmonija beše,s jednom napomenom:-šta dinkuć zbori to vučić misli.

Dragan KV

pre 10 godina

Evo ko jer zvao Dinkica da potpisu ugovor. Tomin savetnik Miki Trgomen, poznati kraljevacki kontroverzni biznismen iz 90-tih. http://www.alo.rs/mobilni/single_news.php?id=14202

ljubica

pre 10 godina

Dinkic ponovo demonsrira da nema ni stida ni srama. A o tacnosti njegovih izjava ne treba ni govoriti. Dovoljno je samo reci slagao za 1.000 evra za besplatne akcije. Ima li nekog drugog ko je preko 4.800.000 ljudi slagao?

Eh ta amnezija

pre 10 godina

@Natasa

Jel ti patis od amnezije ili imas mozak kisne gliste, kad si zaboravila 90-te.90.-tih su vladali Dacic, Toma, i Aca Vucic. Zaboravna a?

Brane

pre 10 godina

Nedostaje jedan veoma važan deo iz odgovora Nikoliću a taj se deo odnosi i na one koji komentarišu o onome što nije ni urađeno.Vršački vinogradi nisu prodati , ali to očigledno ni Nikolić ne zna.Taj deo glasi : „Kao tadašnji ministar privrede sam smatrao da ugovor treba da se poboljša. Sve ovo ostalo je dizanje prašine. Kako mediji izveštavaju mogao bi se steći utisak da je ugovor potpisan. Vršački vinogradi uopšte nisu ni prodati. Niti je ugovor potpisan, niti su Kinezi dobili bilo kakve podsticaje. Dakle, ovde se vodi jedna polemika oko nepostojeće stvari“

Mile za tranziciju

pre 10 godina

Dinkić raskrinkao Tomu? Bravo Dinke. Pitaj ga obavezno i otkud mu pare za crkvu, i odakle "prvoj dami" pare za Las Vegas, i sta uopte trazi tamo, posto na donatorsku veceru nije otisla.

sumorni

pre 10 godina

" "Lažna je zamena teza da su ta preduzeća propala zbog nekih privatizacija posle 2000. godine, većina njih nije ni bila privatizovana, jer su upropašćena devedesetih", rekao je Dinkić."

Konačno da neko na glas kaže ono što je svima znano, a to je da je naša privreda urnisana i uništenena tokom 90-tih, ratovima, sankcijama, hiperinflacijom, i da je 2000-tu godinu dočekala u kliničkoj smrti.

Ono što je moglo biti vraćeno u život radi i dan-danas, ali ogromnoj većini nije bilo spasa, pre svega zbog ogromnih dugova i neodržavanja, a i zbog gubitka tržišta.

Radikalima je to bilo manje bitno tih 90-tih, jer se u privredu ne razumeju, kao što se i danas da videti.

majstor i margarita

pre 10 godina

blago nama sa vama,volim da se pljujete,i treba,zaslužili ste,sem ove danas,retke dinkićeve istine,samo lažete ,ko kerovi,ovaj zblanuti narod ,ispranog mozga,i koristite ga na najcrnji mogući način,kao robove.A slepi,bangavi,čaknuti vas slede pravo u provaliju,da nestanu kao da nikada nisu postojali,kao mnogi pre njih.I zato,bežite ljudi,nedajte se,trgnite se,ovde je propast sigurna.23 godine mi tonemo,davno smo prešli granicu mogučeg povratka.Nema ništa sem ništavila.

ljiljana NB

pre 10 godina

Nataša,drago dete,ja sam u penziji već 12g. kao običan službenik opštine N.Beograd.Bila sam član samo jedne,prave partije,koja davno ne postoji.I,bili smo pošteni,ma kako to,vama mladima danas izgleda glupo i idealističko.Ja se ničega ne stidim,pošteno sam radila i živela.I moja porodica,takođe.Deca su mi davno u inostranstvu,u nekom svetu koji ceni i poštije njihovo obrazovanje i rad.Zadovoljni su i ja sa njima.Želim da i vi budete zadovoljni,srećni i iznad svega zdravi.

drakceeeee

pre 10 godina

Mislim da je krajnje vreme da Dinkic polozi racune gradjanima o svojoj politici i o tome sta je radio 12 godina na vlasti, a ne da se bavi prepucavanjima po novinama.

Aca šmeker

pre 10 godina

Dinkić je pošten čovek,živi u stanu od 50 kvadrata,od vrednih stvari ima samo gitaru i ploče,sve privatizacije su mu uspešne,gašenje domaćih banaka takođe,od akcija smo se svi obogatili kako je obećao,ma nema zemlje na svetu koja ne bi poželela tako iskrenog i poštenog ministra.

Farmer2

pre 10 godina

Zalosno je sto neki dobri i obrazovani ljudi u tvojoj stranci ne mogu da pokazu svoje kvalitete jer je u prvom planu predsednik njihove stranke koji je davno trebao da odgovara za svoja dela.

Dinkić - metastaza tumora ovog društva

pre 10 godina

Dinkić talasa jer se steže obruč oko njega. nakon iybora će biti uhapšen i biće mu suđeno a on vrlo dobro zna da nema tog advokata koji ga može spasiti jer se ovaj put radi o tome da ga vlast ne želi da privede pravdi već se radi o tome da će pravda biti iskorištena da se svi zajedno (i narod i vlast) jednom za svagda rešimo Dinkića.

Ovcar

pre 10 godina

Ja mislim da Dinkic ima djon umesto obraza. Sta je sve radio, sta jos uvek radi i nema nameru da prestane, vec se i dalje gura i bez imalo stida zeli da vodi glavnu rec u politici.

Bokes

pre 10 godina

Dinkic je navikao da se ponasa kao da on vodi drzavu, jer su mu to izgleda dozvoljavali prethodnici, ali na njegovu zalost, a na srecu svih gradjana Srbije vise nije tako.

djole bre

pre 10 godina

Ma to je onaj Dinkić iz G17+, ovaj Dinkić uz URS je pošten, skoro kao i ostali likovi na političkoj sceni (čitaj iz Alan Forda)

Mladica

pre 10 godina

A zasto gospodin mladjani nije odgovorio ko je izmislio uredbu da u toku dana možete da obavite tri licitacije i da na kraju nešto proda za trećinu početne cene?

Despina

pre 10 godina

Dinkiću onoliko si nas uništio, onoliko si nas prevario, zašto opet imaš želju kada znamo da nisu te informacije tačne. Dinkiću uništio si bankarski sistem Srbije, uništavali ste fabrike da bi privlačili strane investicije zbog procenta koji lično dobijate, preko SIEPE koju ste formirali. Sramota na način koji ste nas uništavali, zbog ovoga morate da odgovarate.

istina

pre 10 godina

dinkiću jel istina da ti smenjuju gradonačelnika u Trsteniku i još nešto pitam se koga ćeš sad da citiraš povodom ove prepiske sa Tomom

kraja

pre 10 godina

...da prevedemo na razumljiv jezik, dinkic je rekao da predsednik nikolic LAZE...
...sad cekam da vidim koliko ce dana proci dok dinkic ne objasni da su novinari njegovu izjavu istrgli iz kontexta...
...doduse, postoji i mogucnost da je neko trece lice LAGALO nikolica...
...da sacekamo malo...

Natasa

pre 10 godina

(ljiljana NB, 3. decembar 2013 17:09) Ljiljana a ovo vase Nb, predstavlja narodnu banku, ili sta. Posto po vasem komentaru bih rehla da to predstavlja, jer ste onako lepo rekli, kao da ste posao dobili od istog, ili mozda od demokratske propale partije

Oliver

pre 10 godina

Nekako posle dugogodisnjeg iskustva nisam bas siguran da verujem u Dinkiceve reci i obecanja...samo cu uzeti jedan primer i sta je obecao a sta je ispunio...besplatne akcije- obecao 1000e po coveku a nismo dobili ni po 150e, bas se pita, gde su te pare nestale.

сигурносни појас

pre 10 godina

Битно је да Динкић све зна,како и не би знао какве је све малверзације правио и разне фирме упропастио.

UVEK - KASNITE - ODE - AUTOBUS

pre 10 godina

Predsednik Srbije Tomislav Nikolic kao iskusan politicar nikad u javnosti ne izlazi sa ne proverenim informacijama ne prica o necemu sto prethodno nije proverio, pogotovo o ovakvoj stvari koja je mnogo struko vredna . Mladjan Dinkic se izrazio u krajnjoj granici bezobraznog bez imalo postovanja prema predsedniku drzave. Predsednik Tomislav Nikolic da ne zna, ne bi postigao toliko i ne bi sticao sve vece postovanje kako u svetu tako i poverenje gradjana Srbije.U odnosu na Mladjana Dinkica koji se s svojim URS-om bori da predje cenzus toliko ima uporista medju gradjanima Srbije. Bilo bi krajnje odgovorno sa njegove strane da se bar izvini javno predsedniku drzave.

Sinisa NS

pre 10 godina

Kad malo covek progugla onda skonta da su ovo sto si napisala najobicnije gluposti. Ponovi laz 10 puta, i postace istina.
Prvo Dinkic nikada nije radio na privatizacijama firmi, niti je bio strcajni upravnik za razliku od radulovica koji je ugasio 12 firmi od 15 koliko je stecaja vodio.
Drugo banke je unistio Milosevic tj, SPS-SRS-JUL ekipa jos 90-tih, a pomagao mu je tada podpredsednik vlade Nikolic, i ministar informisanja Vucic.

Dinkic ima svoje interese

pre 10 godina

Nisam sigurna ko je u pravu ali u jedno jesam. A to je da u kom god da je poslu Dinkic umesao prste tu su i gradjani i drzava bili na gubitku. Cak i u Fijatu u Kragujevcu svi znamo kakav je sulud ugovor napravljen.

Lusija

pre 10 godina

Dinkić ne prima lako nikakve kritike. Ko god se usudi da kritikuje njegov način rada, može da očekuje drzak i bezobrazan odgovor. Na takav način, pokušava da sebi stvori alibi. Ali, narod ima poslednji sud, a Dinkić odavno nije „omiljeni lik“.

Pavle

pre 10 godina

Slagao naciju, slagao Tadića. A krivac je. I sada govori neistine naciji i Nikoliću. A opet je krivac. Trajno i potpuno nečovečni postupci bezobzirnog i bezobraznog.

Natasa

pre 10 godina

(ljiljana NB, 3. decembar 2013 19:05)
Drago mi je cuti da vi koji ste u penziji vec 12 godina, sto znaci da ste veoma tehnicki obezbedjeni i obrazovani. Npr moja majka koja ima 50godina, zavrsen pravni fakultet ne zna da koristi android telefon, a ni otac takodje, iako znaju na racunare. Tako da draga bako svaka vam cast.

Opozicioni BOT

pre 10 godina

Despina, 3. decembar 2013 23:53

SNS Botu? Dinkić uništio bankarski sistem Srbije? A Jezda i Dafina su ga oživeli. Vredjate ineligenciju ovog napacenog naroda tim glupim izjavama.
Dinkić uništavao fabrike da bi privlačio strane investicije zbog procenta koji lično dobija??? Jesi li ti jeo bunike? Znači Dinkić je sedeo u Savetu Bezbednosti kad su nam uvodili sankcije? A u isto vreme se duplirao pa je sedeo u NBJ za vreme hiprinflacije??? Idi brate ili sestro otrezni se pa napisi ponovo komentar!

Asteraki

pre 10 godina

ma tako je, svi lažu hoće da potkopaju ugled prvoborca DOS-a, neukaljanog obraza do sada. Čoveka koji nas je učinio bogatijim i srećnijim

LjubisaLivac

pre 10 godina

Dokle će više ovaj čovek da svima deli lekcije? 13 godina je bio neprekidno u vlasti, i to uvek tamo gde su finansije. Vreme je da jednom zauvek nestane sa političke scene.

BOJANA

pre 10 godina

Odlika zrelih i poštenih ljudi je da ukoliko nešto i loše urade snose posledice za svoje greške, a ne da svaljuju krivicu na nekog drugog. Predsednik URS-a jeste u pravu kada kaže da “ Nije greh ne znati nešto, ali je glupo pričati nešto o čemu ne znate", ali prvo neka se sam zapita da li se to ipak odnosi na njega?