Sreda, 13.11.2013.

00:40

Vučić i Šojgu o saradnji

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić razgovarao je sa ministrom odbrane Ruske Federacije Sergejom Šojguom o nastavku bilateralne saradnje dve zemlje.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ i Šojgu o saradnji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

marko

pre 10 godina

Vidi se da je u bezbedonosnoj sferi uspostavljen sa ruskom stranom stabilan dijalog na svim nivoima, sa prilično bliskim političkim pitanjima.

BEZ - PODRSKE - SE - NE- DOBIJA - NISTA - SA - PODRSKOM - SVE

pre 10 godina

Aleksandar Vucic i Sojgu su razgovarali i zajednickom ulaganju u namensku industriju i nastupu na trecim trzistima a do njihovog susreta je doslo na marginama Medjunarodne konferencije o evropskoj bezbednosti. Vucic svaki susret koristi da stvori sto povoljniji ambijent za Srbiju da investitori ulazu kod nas, kako bi se poboljsala ekonomska situacija. Takodje moramo znati da je gospodin Sojgu veoma blizak predsedniku Putinu, tako da ono sto se dogovori da iza tog stoji i Rusija.

EH - STO - NISAM - LANCIC - MALI

pre 10 godina

Aleksandar Vucic i Sojgu su razgovarali i zajednickom ulaganju u namensku industriju i nastupu na trecim trzistima a do njihovog susreta je doslo na marginama Medjunarodne konferencije o evropskoj bezbednosti. Vucic svaki susret koristi da stvori sto povoljniji ambijent za Srbiju da investitori ulazu kod nas, kako bi se poboljsala ekonomska situacija. Takodje moramo znati da je gospodin Sojgu veoma blizak predsedniku Putinu, tako da ono sto se dogovori da iza tog stoji i Rusija.

121212

pre 10 godina

Odlikovanje gospodina Sojgua, predstavlja znak zahvalnosti i priznanja Srbije za njegovu visegodisnju posvecenost razvoju saradnje nasih dveju zemalja, kao i za sve sto je ucinio za dobrobit nasih gradjana.

17383838

pre 10 godina

Dogovoreno je i jacanje saradnje u oblasti bezbednosti, vojno-tehnickoj saradnji i modernizaciji srpske vojske, sto je za svaku pohvalu i za to je najzasluzniji Vucic.

Ana

pre 10 godina

Sojgu ce zasluzno dobiti ovaj orden jer se izmedjuostalog zalagao za pomoc Srbiji kad je to nama najvise bilo potrebno ali ovaj orden sa sobom nosi jos stvari odnosno on je simbol prijateljstva i bliskih odnosa koje Srbija zeli da stvori sa rusijom koja bi pored juznog toka mogla da bude najvec investitor kod nas s obzirom da je to slucaj sa zemljama u okruzenju kao sto su CG i Hrvatska.

Djordje Popov

pre 10 godina

Svaki vid saradnje sa Rusijom je vrlo bitan. Kako na ekonomskom, tako i drugim poljima. Vojno-tehnicka saradnja imace veliki uticaj nas ugled koji je godinama unazad bio srozan do krajnjih granica.

boxy

pre 10 godina

Ovo jeste diplomatija u pravom smislu te reči.
Interesi su obostrani.
Pozdravljam poteze prvog potpredsednika gospodina Vučiča, čije reči nisu samo ''mrtvo slovo na papiru'', već konkretni rad.
Nema granica za nas, uz ovakvog lidera.

tanja

pre 10 godina

Od izuzetne vaznosti je privlacenje stranih investitora. Srbija konacno ima na vlasti ljude koji je predstavljaju na pravi nacin.Vucic nas danas predstavlja u jednom jako lepom svetlu svuda u svetu.

alex

pre 10 godina

Srbiji je nepohodan dolazak stranih investitora kako bi se izvukla iz kolapsa. A napokon ima nekog ko će je na pravi način predstaviti u svetu i omogućiti dolazak investitora.

mikac

pre 10 godina

Mora se raditi ovako na stvaranju i odrzavanju dobrih odnosa sa svim zemljama pogotovu sa Rusijom.Jer nam je dosta pomogla a i te kako moze da nam pomgne jos.

koncici

pre 10 godina

Graditi i cuvati ovo prijateljstvo koje traje tako dugo. Ovo je jedan divan i veliki gest i Rusija kao i sam Sojgu ce to znati da cene

crni domino

pre 10 godina

I molim te, stoji mirno dok Sojgu prica, da ne prodjes kao Mihajlovicka.
Sa njom nisu hteli ni da razgovaraju, a trebali su; iako su oni nama dosli u posetu a ne mi kod njih! Koja drskost i omalovazavanje Srbije!
To su ta nasa ruska braca u koje se vi kunete i mi osecamo ravnopravno!

Dragana

pre 10 godina

Srbiji je u ovom trenutku od izuzetnog značaja unapređenje saradnje sa Rusijom, ali i sa drugim zemljama, koje nam na neki način mogu pomoći u privrednom razvoju.

Sergej

pre 10 godina

Našu vojnu neutralnost, pa i odvraćanje jedino možemo odbraniti na oslanjanju na rusku slavnu vojnu tradiciju i najmodernije oružje. Sloboda nikada ako su u pitanju materijalna ulaganja.

Planetarijum

pre 10 godina

Prijateljstvo nam pokazuje da ni u jednoj tuzi ni radosti nismo sami. Bitno je da je jaka sila poput Rusije prijatelj maloj zemlji poput naše i treba poštovati to, jer se nikad ne zna kada če nam takav prijatelj zatrebati.

saša

pre 10 godina

Prijateljski odnosi Rusije i Srbije su u obostranom dugoročnom interesu i ne verujem da na vlast u Srbiji može da dođe vlada kojoj neće biti od koristi saradnja s Rusijom.

Hey Joe

pre 10 godina

Razgovarati o ovako ozbiljnim stvarima sa zemljom kao sto je Rusija i na svim poljima: odbrane, privrede, itd predstavlja veliki plus za nasu drzavu.

PoLivadiRosnoj

pre 10 godina

Pa naravno da će nas Rusi uvek podržati, to je svima već jasno, ali za promenu bi trebalo da se vrati vojni rok u Srbiju jer smatram da imamo mnogo kriminalaca, narkomana, neradnika u svojoj državi i jedini način da se ovim ljudima pomogne i da se vrate na pravi put jeste red,rad i disciplina!!!

Uroš

pre 10 godina

Saradnja sa Rusima je srbiji neophodna, u nekim oblastima i preko potrebna. Dolazak Šojgu u Beograd znači dalji njastavak, neki novi razgovori o novim poslovima slede.

VelikaJeCast

pre 10 godina

ugostiti visokog zvanicnika jedne svetske vojne i industrijske velesile , plus tradicionalnog prijatelja Srpskog naroda kroz istoriju .. sve nase sluzbe bezbednosti mogu od njega mnogo da nauce

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Ono sto meni licno "zapada za oko" je to da je vise nego ocigledno "dovoljan samo jedan Rus" pa da "zagusi" sajt B92 !
Vucic se sataje sa Sojguom, Dacic se vec sastao sa Sojguom, Rodic docekao Sojgua, Nikolic mu spremio orden...
Gde god da "bacis oko" vidis samo Sojgua i steknes bre utisak kao da u Srbiji ima "vise Rusa" nego Srba, cak mi i ti Srbi koji se sa njim sastaju "vise lice na RUSE nego na Srbe" ?
Sad se vise i ne cudim onom ruskom Ambasadoru Konuzinu kada se "s'pravom" zapitao "ima li ovde Srba" !

Sokarijus

pre 10 godina

Pre samo sedam dana, spinovalo se da se Moskva odrekla zvanicnog Beograda. Ili to bi obicna "patka" ili su ovi mega giga poiticari pa im Rusi opet dolaze u Beograd.:)

Jole

pre 10 godina

Veliki projekti su pred nama i stvarno treba najozbiljniji shvatiti nameru Rusije da investira u Srbiju iako neki misle da Rusi to zele po nepovoljnim uslovima za nas.

jovan

pre 10 godina

Da li je moguce da niko ne primecuje kako je ovaj covek pretvorio sve medije u Srbiji u nekadasnje radikalske "Zemunske novine" ? Sa razlikom sto umesto 50 seseljevih slika on sad ima 50 svojih slika svakodnevno!Ispekao covek zanat.

Škorpija

pre 10 godina

Značajan je napredak u bilateralnim odnosima ne samo sa Rusijom već i sa mnogim državama. Mnogo je teško bilo ubediti rukovodioce drugih zemalja da sada želimo stvarno da radimo u interesu države i građana, kada je to učinjeno sve lakše ide. Drugi nas ozbiljno shvataju, jer rukovodioci države ozbiljno prilaze svakom problemu i razgovoru, a predvode ih Nikolić i Vučić, a svi slede njihov korak i primer, jer su uvideli da je to nešto što je pozitivno i daje rezultate.

Saran

pre 10 godina

Saradnja i sa istokom i sa zapadom, bez ulizivanja bilo kome. Saradnja stavljena na zdrave ekonomske noge koja zadovoljava obe strane. Sa kim cemo vojno da saradjujemo ako necemo sa Rusijom.

Stanislava

pre 10 godina

Postao je nas zastitni znak, u pozitivnom kontekstu. I dalje radi na ocuvanju i uspostavljanju odnosa i saradnje sa svima u svetu. Cini sve radi naseg boljitka.

"istočno je raj..."

pre 10 godina

Rusija je dobar sagovornik kada je Ministarstvo odbrane u pitanju.
(RIS, 13. novembar 2013 08:39)
Većina naše vojne tehnike vezana je za Rusiju! Finalizacija nabavke lovaca i raketne tehnike je neminovnost jer se dubioza isteka resursa povećava!

svest o sebi samom...

pre 10 godina

Vucic radi koliko svi politicari zajedno!
(Sima, 13. novembar 2013 01:23)
Ta činjenica još više potencira potrebu rada na sebi samima! Moramo ukoliko želima da nam svima bude bolje! Mada je uz ovakav pad moralnih i drugih vrednosti postojnje i nekolik saradnika voljnih da ga prate veliki uspeh. Za početak!

Night Elf

pre 10 godina

Kreću ovde stvari na bolje, jasno je kao dan! Samo što više investicija i za par godina će se svi uveriti da Vučić vuče prave poteze.

carica

pre 10 godina

Mislim da će sastanak Vučića i Šojgua imati efekta i doprineti još boljim odnosima Srbije i Rusije i uroditi mnogim vidovima saradnje kako na vojnom, ekonomskom i drugim poljima.Energija i snaga Vučića treba da podstaknu i druge članove vlade i ministre da rade bolje i više.

Night Elf

pre 10 godina

Činjenica je da je Vučić postao jedna harizmatična figura i radi na uspostavljanju i očuvanju dobrih odnosa sa svim zemljama. To je nešto što Srbiji može samo da pomogne u njenoj budućnosti.

Laazanaki...

pre 10 godina

Vojsci Srbije je hitno potrebna modernizacija ,jer se još troše borbena sredstvakupljena za vreme SFRJ! Ako se ne uradi nešto konkretno vrlo brzo ostajemo bez PVO i RV! Kupiti novi Mig-35 jer za razliku od Rumuna uzimamo nov avion 4++ generacije na kome mogu da se integrišu. borbena sredstva istočna i zapadna( za razliku od f-16 blok 15 ex portugalskih sad Rumunskih) PVO pojačati sa S- 300 (novije verzije)! Procenimo da gledamo u budućnost,naše nebo ne mogu da čuvaju stranci kao što je slučaj sa (slovencima,makedoncima,crnogorcima i B i H)

Shinji

pre 10 godina

Posle civilnog vazduhoplovstva tj. onog mučenika JATa, došlo je na red i vojno kako ne bi Srbija došla u situaciju da baca desetine miliona evra godišnje na usluge stranih zemalja u oblasti čuvanja domaćeg neba.

Milo M

pre 10 godina

Srbija je znacajno odskocila u namenskoj industriji i izvozu na africko i rusko trziste. Trebalo bi sklapati nove ugovore sa Rusima o saradnji u oblasti namenske industrije i verujem da ce Vucic, kao i obicno, odraditi dobar posao za nasu drzavu.

Saran

pre 10 godina

Saradnja i sa istokom i sa zapadom, bez ulizivanja bilo kome. Saradnja stavljena na zdrave ekonomske noge koja zadovoljava obe strane. Sa kim cemo vojno da saradjujemo ako necemo sa Rusijom.

Djordje Popov

pre 10 godina

Svaki vid saradnje sa Rusijom je vrlo bitan. Kako na ekonomskom, tako i drugim poljima. Vojno-tehnicka saradnja imace veliki uticaj nas ugled koji je godinama unazad bio srozan do krajnjih granica.

VelikaJeCast

pre 10 godina

ugostiti visokog zvanicnika jedne svetske vojne i industrijske velesile , plus tradicionalnog prijatelja Srpskog naroda kroz istoriju .. sve nase sluzbe bezbednosti mogu od njega mnogo da nauce

Laazanaki...

pre 10 godina

Vojsci Srbije je hitno potrebna modernizacija ,jer se još troše borbena sredstvakupljena za vreme SFRJ! Ako se ne uradi nešto konkretno vrlo brzo ostajemo bez PVO i RV! Kupiti novi Mig-35 jer za razliku od Rumuna uzimamo nov avion 4++ generacije na kome mogu da se integrišu. borbena sredstva istočna i zapadna( za razliku od f-16 blok 15 ex portugalskih sad Rumunskih) PVO pojačati sa S- 300 (novije verzije)! Procenimo da gledamo u budućnost,naše nebo ne mogu da čuvaju stranci kao što je slučaj sa (slovencima,makedoncima,crnogorcima i B i H)

Uroš

pre 10 godina

Saradnja sa Rusima je srbiji neophodna, u nekim oblastima i preko potrebna. Dolazak Šojgu u Beograd znači dalji njastavak, neki novi razgovori o novim poslovima slede.

Night Elf

pre 10 godina

Činjenica je da je Vučić postao jedna harizmatična figura i radi na uspostavljanju i očuvanju dobrih odnosa sa svim zemljama. To je nešto što Srbiji može samo da pomogne u njenoj budućnosti.

Hey Joe

pre 10 godina

Razgovarati o ovako ozbiljnim stvarima sa zemljom kao sto je Rusija i na svim poljima: odbrane, privrede, itd predstavlja veliki plus za nasu drzavu.

Škorpija

pre 10 godina

Značajan je napredak u bilateralnim odnosima ne samo sa Rusijom već i sa mnogim državama. Mnogo je teško bilo ubediti rukovodioce drugih zemalja da sada želimo stvarno da radimo u interesu države i građana, kada je to učinjeno sve lakše ide. Drugi nas ozbiljno shvataju, jer rukovodioci države ozbiljno prilaze svakom problemu i razgovoru, a predvode ih Nikolić i Vučić, a svi slede njihov korak i primer, jer su uvideli da je to nešto što je pozitivno i daje rezultate.

boxy

pre 10 godina

Ovo jeste diplomatija u pravom smislu te reči.
Interesi su obostrani.
Pozdravljam poteze prvog potpredsednika gospodina Vučiča, čije reči nisu samo ''mrtvo slovo na papiru'', već konkretni rad.
Nema granica za nas, uz ovakvog lidera.

Milo M

pre 10 godina

Srbija je znacajno odskocila u namenskoj industriji i izvozu na africko i rusko trziste. Trebalo bi sklapati nove ugovore sa Rusima o saradnji u oblasti namenske industrije i verujem da ce Vucic, kao i obicno, odraditi dobar posao za nasu drzavu.

Shinji

pre 10 godina

Posle civilnog vazduhoplovstva tj. onog mučenika JATa, došlo je na red i vojno kako ne bi Srbija došla u situaciju da baca desetine miliona evra godišnje na usluge stranih zemalja u oblasti čuvanja domaćeg neba.

Night Elf

pre 10 godina

Kreću ovde stvari na bolje, jasno je kao dan! Samo što više investicija i za par godina će se svi uveriti da Vučić vuče prave poteze.

Planetarijum

pre 10 godina

Prijateljstvo nam pokazuje da ni u jednoj tuzi ni radosti nismo sami. Bitno je da je jaka sila poput Rusije prijatelj maloj zemlji poput naše i treba poštovati to, jer se nikad ne zna kada če nam takav prijatelj zatrebati.

"istočno je raj..."

pre 10 godina

Rusija je dobar sagovornik kada je Ministarstvo odbrane u pitanju.
(RIS, 13. novembar 2013 08:39)
Većina naše vojne tehnike vezana je za Rusiju! Finalizacija nabavke lovaca i raketne tehnike je neminovnost jer se dubioza isteka resursa povećava!

carica

pre 10 godina

Mislim da će sastanak Vučića i Šojgua imati efekta i doprineti još boljim odnosima Srbije i Rusije i uroditi mnogim vidovima saradnje kako na vojnom, ekonomskom i drugim poljima.Energija i snaga Vučića treba da podstaknu i druge članove vlade i ministre da rade bolje i više.

saša

pre 10 godina

Prijateljski odnosi Rusije i Srbije su u obostranom dugoročnom interesu i ne verujem da na vlast u Srbiji može da dođe vlada kojoj neće biti od koristi saradnja s Rusijom.

Stanislava

pre 10 godina

Postao je nas zastitni znak, u pozitivnom kontekstu. I dalje radi na ocuvanju i uspostavljanju odnosa i saradnje sa svima u svetu. Cini sve radi naseg boljitka.

Dragana

pre 10 godina

Srbiji je u ovom trenutku od izuzetnog značaja unapređenje saradnje sa Rusijom, ali i sa drugim zemljama, koje nam na neki način mogu pomoći u privrednom razvoju.

alex

pre 10 godina

Srbiji je nepohodan dolazak stranih investitora kako bi se izvukla iz kolapsa. A napokon ima nekog ko će je na pravi način predstaviti u svetu i omogućiti dolazak investitora.

tanja

pre 10 godina

Od izuzetne vaznosti je privlacenje stranih investitora. Srbija konacno ima na vlasti ljude koji je predstavljaju na pravi nacin.Vucic nas danas predstavlja u jednom jako lepom svetlu svuda u svetu.

mikac

pre 10 godina

Mora se raditi ovako na stvaranju i odrzavanju dobrih odnosa sa svim zemljama pogotovu sa Rusijom.Jer nam je dosta pomogla a i te kako moze da nam pomgne jos.

Jole

pre 10 godina

Veliki projekti su pred nama i stvarno treba najozbiljniji shvatiti nameru Rusije da investira u Srbiju iako neki misle da Rusi to zele po nepovoljnim uslovima za nas.

koncici

pre 10 godina

Graditi i cuvati ovo prijateljstvo koje traje tako dugo. Ovo je jedan divan i veliki gest i Rusija kao i sam Sojgu ce to znati da cene

Sergej

pre 10 godina

Našu vojnu neutralnost, pa i odvraćanje jedino možemo odbraniti na oslanjanju na rusku slavnu vojnu tradiciju i najmodernije oružje. Sloboda nikada ako su u pitanju materijalna ulaganja.

svest o sebi samom...

pre 10 godina

Vucic radi koliko svi politicari zajedno!
(Sima, 13. novembar 2013 01:23)
Ta činjenica još više potencira potrebu rada na sebi samima! Moramo ukoliko želima da nam svima bude bolje! Mada je uz ovakav pad moralnih i drugih vrednosti postojnje i nekolik saradnika voljnih da ga prate veliki uspeh. Za početak!

PoLivadiRosnoj

pre 10 godina

Pa naravno da će nas Rusi uvek podržati, to je svima već jasno, ali za promenu bi trebalo da se vrati vojni rok u Srbiju jer smatram da imamo mnogo kriminalaca, narkomana, neradnika u svojoj državi i jedini način da se ovim ljudima pomogne i da se vrate na pravi put jeste red,rad i disciplina!!!

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Ono sto meni licno "zapada za oko" je to da je vise nego ocigledno "dovoljan samo jedan Rus" pa da "zagusi" sajt B92 !
Vucic se sataje sa Sojguom, Dacic se vec sastao sa Sojguom, Rodic docekao Sojgua, Nikolic mu spremio orden...
Gde god da "bacis oko" vidis samo Sojgua i steknes bre utisak kao da u Srbiji ima "vise Rusa" nego Srba, cak mi i ti Srbi koji se sa njim sastaju "vise lice na RUSE nego na Srbe" ?
Sad se vise i ne cudim onom ruskom Ambasadoru Konuzinu kada se "s'pravom" zapitao "ima li ovde Srba" !

jovan

pre 10 godina

Da li je moguce da niko ne primecuje kako je ovaj covek pretvorio sve medije u Srbiji u nekadasnje radikalske "Zemunske novine" ? Sa razlikom sto umesto 50 seseljevih slika on sad ima 50 svojih slika svakodnevno!Ispekao covek zanat.

crni domino

pre 10 godina

I molim te, stoji mirno dok Sojgu prica, da ne prodjes kao Mihajlovicka.
Sa njom nisu hteli ni da razgovaraju, a trebali su; iako su oni nama dosli u posetu a ne mi kod njih! Koja drskost i omalovazavanje Srbije!
To su ta nasa ruska braca u koje se vi kunete i mi osecamo ravnopravno!

Sokarijus

pre 10 godina

Pre samo sedam dana, spinovalo se da se Moskva odrekla zvanicnog Beograda. Ili to bi obicna "patka" ili su ovi mega giga poiticari pa im Rusi opet dolaze u Beograd.:)

Ana

pre 10 godina

Sojgu ce zasluzno dobiti ovaj orden jer se izmedjuostalog zalagao za pomoc Srbiji kad je to nama najvise bilo potrebno ali ovaj orden sa sobom nosi jos stvari odnosno on je simbol prijateljstva i bliskih odnosa koje Srbija zeli da stvori sa rusijom koja bi pored juznog toka mogla da bude najvec investitor kod nas s obzirom da je to slucaj sa zemljama u okruzenju kao sto su CG i Hrvatska.

17383838

pre 10 godina

Dogovoreno je i jacanje saradnje u oblasti bezbednosti, vojno-tehnickoj saradnji i modernizaciji srpske vojske, sto je za svaku pohvalu i za to je najzasluzniji Vucic.

BEZ - PODRSKE - SE - NE- DOBIJA - NISTA - SA - PODRSKOM - SVE

pre 10 godina

Aleksandar Vucic i Sojgu su razgovarali i zajednickom ulaganju u namensku industriju i nastupu na trecim trzistima a do njihovog susreta je doslo na marginama Medjunarodne konferencije o evropskoj bezbednosti. Vucic svaki susret koristi da stvori sto povoljniji ambijent za Srbiju da investitori ulazu kod nas, kako bi se poboljsala ekonomska situacija. Takodje moramo znati da je gospodin Sojgu veoma blizak predsedniku Putinu, tako da ono sto se dogovori da iza tog stoji i Rusija.

marko

pre 10 godina

Vidi se da je u bezbedonosnoj sferi uspostavljen sa ruskom stranom stabilan dijalog na svim nivoima, sa prilično bliskim političkim pitanjima.

121212

pre 10 godina

Odlikovanje gospodina Sojgua, predstavlja znak zahvalnosti i priznanja Srbije za njegovu visegodisnju posvecenost razvoju saradnje nasih dveju zemalja, kao i za sve sto je ucinio za dobrobit nasih gradjana.

EH - STO - NISAM - LANCIC - MALI

pre 10 godina

Aleksandar Vucic i Sojgu su razgovarali i zajednickom ulaganju u namensku industriju i nastupu na trecim trzistima a do njihovog susreta je doslo na marginama Medjunarodne konferencije o evropskoj bezbednosti. Vucic svaki susret koristi da stvori sto povoljniji ambijent za Srbiju da investitori ulazu kod nas, kako bi se poboljsala ekonomska situacija. Takodje moramo znati da je gospodin Sojgu veoma blizak predsedniku Putinu, tako da ono sto se dogovori da iza tog stoji i Rusija.

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Ono sto meni licno "zapada za oko" je to da je vise nego ocigledno "dovoljan samo jedan Rus" pa da "zagusi" sajt B92 !
Vucic se sataje sa Sojguom, Dacic se vec sastao sa Sojguom, Rodic docekao Sojgua, Nikolic mu spremio orden...
Gde god da "bacis oko" vidis samo Sojgua i steknes bre utisak kao da u Srbiji ima "vise Rusa" nego Srba, cak mi i ti Srbi koji se sa njim sastaju "vise lice na RUSE nego na Srbe" ?
Sad se vise i ne cudim onom ruskom Ambasadoru Konuzinu kada se "s'pravom" zapitao "ima li ovde Srba" !

jovan

pre 10 godina

Da li je moguce da niko ne primecuje kako je ovaj covek pretvorio sve medije u Srbiji u nekadasnje radikalske "Zemunske novine" ? Sa razlikom sto umesto 50 seseljevih slika on sad ima 50 svojih slika svakodnevno!Ispekao covek zanat.

crni domino

pre 10 godina

I molim te, stoji mirno dok Sojgu prica, da ne prodjes kao Mihajlovicka.
Sa njom nisu hteli ni da razgovaraju, a trebali su; iako su oni nama dosli u posetu a ne mi kod njih! Koja drskost i omalovazavanje Srbije!
To su ta nasa ruska braca u koje se vi kunete i mi osecamo ravnopravno!

Sokarijus

pre 10 godina

Pre samo sedam dana, spinovalo se da se Moskva odrekla zvanicnog Beograda. Ili to bi obicna "patka" ili su ovi mega giga poiticari pa im Rusi opet dolaze u Beograd.:)

Milo M

pre 10 godina

Srbija je znacajno odskocila u namenskoj industriji i izvozu na africko i rusko trziste. Trebalo bi sklapati nove ugovore sa Rusima o saradnji u oblasti namenske industrije i verujem da ce Vucic, kao i obicno, odraditi dobar posao za nasu drzavu.

Night Elf

pre 10 godina

Činjenica je da je Vučić postao jedna harizmatična figura i radi na uspostavljanju i očuvanju dobrih odnosa sa svim zemljama. To je nešto što Srbiji može samo da pomogne u njenoj budućnosti.

Night Elf

pre 10 godina

Kreću ovde stvari na bolje, jasno je kao dan! Samo što više investicija i za par godina će se svi uveriti da Vučić vuče prave poteze.

carica

pre 10 godina

Mislim da će sastanak Vučića i Šojgua imati efekta i doprineti još boljim odnosima Srbije i Rusije i uroditi mnogim vidovima saradnje kako na vojnom, ekonomskom i drugim poljima.Energija i snaga Vučića treba da podstaknu i druge članove vlade i ministre da rade bolje i više.

Shinji

pre 10 godina

Posle civilnog vazduhoplovstva tj. onog mučenika JATa, došlo je na red i vojno kako ne bi Srbija došla u situaciju da baca desetine miliona evra godišnje na usluge stranih zemalja u oblasti čuvanja domaćeg neba.

Laazanaki...

pre 10 godina

Vojsci Srbije je hitno potrebna modernizacija ,jer se još troše borbena sredstvakupljena za vreme SFRJ! Ako se ne uradi nešto konkretno vrlo brzo ostajemo bez PVO i RV! Kupiti novi Mig-35 jer za razliku od Rumuna uzimamo nov avion 4++ generacije na kome mogu da se integrišu. borbena sredstva istočna i zapadna( za razliku od f-16 blok 15 ex portugalskih sad Rumunskih) PVO pojačati sa S- 300 (novije verzije)! Procenimo da gledamo u budućnost,naše nebo ne mogu da čuvaju stranci kao što je slučaj sa (slovencima,makedoncima,crnogorcima i B i H)

Stanislava

pre 10 godina

Postao je nas zastitni znak, u pozitivnom kontekstu. I dalje radi na ocuvanju i uspostavljanju odnosa i saradnje sa svima u svetu. Cini sve radi naseg boljitka.

svest o sebi samom...

pre 10 godina

Vucic radi koliko svi politicari zajedno!
(Sima, 13. novembar 2013 01:23)
Ta činjenica još više potencira potrebu rada na sebi samima! Moramo ukoliko želima da nam svima bude bolje! Mada je uz ovakav pad moralnih i drugih vrednosti postojnje i nekolik saradnika voljnih da ga prate veliki uspeh. Za početak!

"istočno je raj..."

pre 10 godina

Rusija je dobar sagovornik kada je Ministarstvo odbrane u pitanju.
(RIS, 13. novembar 2013 08:39)
Većina naše vojne tehnike vezana je za Rusiju! Finalizacija nabavke lovaca i raketne tehnike je neminovnost jer se dubioza isteka resursa povećava!

Škorpija

pre 10 godina

Značajan je napredak u bilateralnim odnosima ne samo sa Rusijom već i sa mnogim državama. Mnogo je teško bilo ubediti rukovodioce drugih zemalja da sada želimo stvarno da radimo u interesu države i građana, kada je to učinjeno sve lakše ide. Drugi nas ozbiljno shvataju, jer rukovodioci države ozbiljno prilaze svakom problemu i razgovoru, a predvode ih Nikolić i Vučić, a svi slede njihov korak i primer, jer su uvideli da je to nešto što je pozitivno i daje rezultate.

Uroš

pre 10 godina

Saradnja sa Rusima je srbiji neophodna, u nekim oblastima i preko potrebna. Dolazak Šojgu u Beograd znači dalji njastavak, neki novi razgovori o novim poslovima slede.

mikac

pre 10 godina

Mora se raditi ovako na stvaranju i odrzavanju dobrih odnosa sa svim zemljama pogotovu sa Rusijom.Jer nam je dosta pomogla a i te kako moze da nam pomgne jos.

Saran

pre 10 godina

Saradnja i sa istokom i sa zapadom, bez ulizivanja bilo kome. Saradnja stavljena na zdrave ekonomske noge koja zadovoljava obe strane. Sa kim cemo vojno da saradjujemo ako necemo sa Rusijom.

VelikaJeCast

pre 10 godina

ugostiti visokog zvanicnika jedne svetske vojne i industrijske velesile , plus tradicionalnog prijatelja Srpskog naroda kroz istoriju .. sve nase sluzbe bezbednosti mogu od njega mnogo da nauce

koncici

pre 10 godina

Graditi i cuvati ovo prijateljstvo koje traje tako dugo. Ovo je jedan divan i veliki gest i Rusija kao i sam Sojgu ce to znati da cene

Jole

pre 10 godina

Veliki projekti su pred nama i stvarno treba najozbiljniji shvatiti nameru Rusije da investira u Srbiju iako neki misle da Rusi to zele po nepovoljnim uslovima za nas.

PoLivadiRosnoj

pre 10 godina

Pa naravno da će nas Rusi uvek podržati, to je svima već jasno, ali za promenu bi trebalo da se vrati vojni rok u Srbiju jer smatram da imamo mnogo kriminalaca, narkomana, neradnika u svojoj državi i jedini način da se ovim ljudima pomogne i da se vrate na pravi put jeste red,rad i disciplina!!!

Hey Joe

pre 10 godina

Razgovarati o ovako ozbiljnim stvarima sa zemljom kao sto je Rusija i na svim poljima: odbrane, privrede, itd predstavlja veliki plus za nasu drzavu.

saša

pre 10 godina

Prijateljski odnosi Rusije i Srbije su u obostranom dugoročnom interesu i ne verujem da na vlast u Srbiji može da dođe vlada kojoj neće biti od koristi saradnja s Rusijom.

Sergej

pre 10 godina

Našu vojnu neutralnost, pa i odvraćanje jedino možemo odbraniti na oslanjanju na rusku slavnu vojnu tradiciju i najmodernije oružje. Sloboda nikada ako su u pitanju materijalna ulaganja.

Dragana

pre 10 godina

Srbiji je u ovom trenutku od izuzetnog značaja unapređenje saradnje sa Rusijom, ali i sa drugim zemljama, koje nam na neki način mogu pomoći u privrednom razvoju.

Planetarijum

pre 10 godina

Prijateljstvo nam pokazuje da ni u jednoj tuzi ni radosti nismo sami. Bitno je da je jaka sila poput Rusije prijatelj maloj zemlji poput naše i treba poštovati to, jer se nikad ne zna kada če nam takav prijatelj zatrebati.

tanja

pre 10 godina

Od izuzetne vaznosti je privlacenje stranih investitora. Srbija konacno ima na vlasti ljude koji je predstavljaju na pravi nacin.Vucic nas danas predstavlja u jednom jako lepom svetlu svuda u svetu.

boxy

pre 10 godina

Ovo jeste diplomatija u pravom smislu te reči.
Interesi su obostrani.
Pozdravljam poteze prvog potpredsednika gospodina Vučiča, čije reči nisu samo ''mrtvo slovo na papiru'', već konkretni rad.
Nema granica za nas, uz ovakvog lidera.

alex

pre 10 godina

Srbiji je nepohodan dolazak stranih investitora kako bi se izvukla iz kolapsa. A napokon ima nekog ko će je na pravi način predstaviti u svetu i omogućiti dolazak investitora.

Djordje Popov

pre 10 godina

Svaki vid saradnje sa Rusijom je vrlo bitan. Kako na ekonomskom, tako i drugim poljima. Vojno-tehnicka saradnja imace veliki uticaj nas ugled koji je godinama unazad bio srozan do krajnjih granica.

Ana

pre 10 godina

Sojgu ce zasluzno dobiti ovaj orden jer se izmedjuostalog zalagao za pomoc Srbiji kad je to nama najvise bilo potrebno ali ovaj orden sa sobom nosi jos stvari odnosno on je simbol prijateljstva i bliskih odnosa koje Srbija zeli da stvori sa rusijom koja bi pored juznog toka mogla da bude najvec investitor kod nas s obzirom da je to slucaj sa zemljama u okruzenju kao sto su CG i Hrvatska.

17383838

pre 10 godina

Dogovoreno je i jacanje saradnje u oblasti bezbednosti, vojno-tehnickoj saradnji i modernizaciji srpske vojske, sto je za svaku pohvalu i za to je najzasluzniji Vucic.

121212

pre 10 godina

Odlikovanje gospodina Sojgua, predstavlja znak zahvalnosti i priznanja Srbije za njegovu visegodisnju posvecenost razvoju saradnje nasih dveju zemalja, kao i za sve sto je ucinio za dobrobit nasih gradjana.

EH - STO - NISAM - LANCIC - MALI

pre 10 godina

Aleksandar Vucic i Sojgu su razgovarali i zajednickom ulaganju u namensku industriju i nastupu na trecim trzistima a do njihovog susreta je doslo na marginama Medjunarodne konferencije o evropskoj bezbednosti. Vucic svaki susret koristi da stvori sto povoljniji ambijent za Srbiju da investitori ulazu kod nas, kako bi se poboljsala ekonomska situacija. Takodje moramo znati da je gospodin Sojgu veoma blizak predsedniku Putinu, tako da ono sto se dogovori da iza tog stoji i Rusija.

BEZ - PODRSKE - SE - NE- DOBIJA - NISTA - SA - PODRSKOM - SVE

pre 10 godina

Aleksandar Vucic i Sojgu su razgovarali i zajednickom ulaganju u namensku industriju i nastupu na trecim trzistima a do njihovog susreta je doslo na marginama Medjunarodne konferencije o evropskoj bezbednosti. Vucic svaki susret koristi da stvori sto povoljniji ambijent za Srbiju da investitori ulazu kod nas, kako bi se poboljsala ekonomska situacija. Takodje moramo znati da je gospodin Sojgu veoma blizak predsedniku Putinu, tako da ono sto se dogovori da iza tog stoji i Rusija.

marko

pre 10 godina

Vidi se da je u bezbedonosnoj sferi uspostavljen sa ruskom stranom stabilan dijalog na svim nivoima, sa prilično bliskim političkim pitanjima.